Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.salonreumayhdistys.fi"

Transkriptio

1 Salon Reumayhdistys ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tiedotteen asiat luettavissa myös yhdistyksemme Internet-sivuilla: Olemme facebookissa, seuraa yhdistyksen tapahtumia! Salon Reumayhdistys ry Yrjönkatu 16 as 4, Salo p Pirjo Randell, puheenjohtaja, p , sähköposti: Tanja Söderström, jäsenasiainhoitaja p , sähköposti:

2 TAPAHTUMAT sivu 2 RETKI lauantaina 6.6.Tammisaareen Lähtö Salon torilta kello 9. Päivän ohjelma: Opastettu kiertoajelu, lounas, risteily ja käynti museokeskus EKTAssa. Kotiin lähtö n. klo 17. Hinta jäseniltä 55 ja ei jäseniltä 62. Sitovat ilmoittautumiset mennessä Pirjolle p , myös tekstiviestillä. Ilmoita mahdollinen erikoisruokavalio. Matka laskutetaan. KESÄTEATTERI lauantaina Vihdin kesäteatterissa klo 17. Terttu on tähän päivään sijoittuvaa komediaa, musiikilla höystettynä. Sen kautta huomaamme ja opimme ymmärtämään paremmin elämän ja inhimillisyyden pieniä ihmeitä. Lähtö Salon torilta kello15.15 Matkan, lipun ja väliaikakahvin hinta jäseniltä, 31 ja ei jäseniltä 37. Sitovat ilmoittautumiset Pirjolle mennessä, p myös tekstiviestillä. Matka laskutetaan. VIRKISTYSPÄIVÄ RANTAPIRTILLÄ jäsenille perheineen lauantaina 1.8. kello Salon Kansalaisopiston Opiskelijakunnan Rantapirtillä. Lehmijärventie 121. Saunomista, uimista, pihapelejä ja luontopolku, tarjolla kahvit ja grillimakkaraa. Osallistuminen on ilmaista! Lapsille omaa ohjelmaa! Jäsenet perheineen TERVETULOA! Kyytejä voi kysyä hallituksen jäseniltä. Yhteystiedot löydät sivulta 9.

3 TAPAHTUMAT sivu 3 Reumalasten ja vanhempien toiminta: Reumalasten ratsastustapahtuma, lauantaina klo 15. alkaen. ONNENPERÄNTALLI, Lehtimäentila, Onnenperäntie 235, VASKIO Tutustuminen talliin, hevosiin ( harjausta ) ja ratsastusta ponilla tai hevosella. Pukeutuminen: ratsastukseen sopiva vaatetus, ei farkkuja eikä liukkaita vaatteita. Osallistuminen on ilmaista ja yhdistys tarjoilee virvokkeita. Ilmoittautumiset mennessä Puheenjohtaja Pirjolle , myös tekstiviestillä tai sähköpostilla osoitteeseen: Kyytiä tarvitsevat, kysykää ilmoittamisen yhteydessä. KYLPYLÄMATKA VIROON pe su VIIMSI SPA 2 vrk. Hinta jäseniltä 215 ja ei jäseniltä 255. Hintaan sisältyy matkat: Eckerö Line, meno Hel-Tal klo , aamupala laivalla. Paluu Tal-Hel klo Majoitus 2 hengen huoneessa, puolihoito (aamiainen ja päivällinen), kylpytakin käyttö, aamujumppa ja -sauna, kuntosalin ja uimaaltaan käyttö , 2 henkilökohtaista hoitoa. Bussi mukana matkalla. Sitovat ilmoittautumiset. Pirjolle mennessä p Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot kirjeellä. Vastuullinen matkanjärjestäjä Matka PLAZA/ Salon Tilausmatkat. HUOM! Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti ja myös matkavakuutus on tarpeen. Spa-hotelli sijaitsee luonnonkauniilla Viimsin niemellä, n. 12 km Tallinnan keskustasta. Laaja valikoima terveys- ja kauneushoitoja sekä urheiluaktiviteetteja. Hotellin lähellä on Viimsin ostoskeskus.

4 VERTAISTUKIRYHMÄT sivu 4 SAIRAUSKOHTAISET VERTAISTUKIRYHMÄT kokoontuvat Salon SYTY:n tiloissa, Helsingintie 6, SALO. SYYSKAUSI 2015 Nivelrikkoryhmä, torstaina 3.9. ja klo 18. Fibromyalgiaryhmä, torstaina klo 18. Yhteyshenkilö Margit Laine p Nivelreumaryhmä, maanantai klo 18. Vietetään maailman reumapäivää. Yhteyshenkilö Ritva Jokinen p Selkä ja Sidekudossairaiden vertaistukiryhmät jatkavat syksyllä. Kokoontumisajat ilmoitetaan syksyn tiedotteessa. KIRJAPIIRI kokoontuu Salon SYTY:ssä kuukauden kolmantena tiistaina kello Kevään kokoontumiset ja Syyskauden kokoontumiset 15.9., ja Yhteyshenkilö Päivi, p Kädentaitoja harrastava ja keskusteleva SALMEN VIRIKERYHMÄ kokoontuu kuukauden ensimmäinen tiistai Salon SYTY:n tiloissa, Helsingintie 6, kello 12-15, Kevään viimeinen kokoontuminen on 5 päivä toukokuuta. Syksyn kokoontumiset ovat: 1.9.,6.10., ja 1.12.

5 VERTAISTUKIRYHMÄT sivu 5 Kaikille avoin vertaistukiryhmä KUUKAUSIKERHO kokoontuu Salon SYTY:n tiloissa, Helsingintie 6, SALO. Kerho on tarkoitettu kaikille jäsenille yhteiseksi tiedonsaanti- ja vertaistukitilaisuudeksi. Lisätietoja puheenjohtaja Pirjo Randell, p HUHTIKUU torstaina klo 18. Jalkaterapeutti Hanna-Kaisa Järvinen. Jalkaterapeutti edistää eri-ikäisten ihmisten jalkaterveyttä sekä keskittyy työssään alaraajaongelmiin, eli alaraajan tai jalkaterän toimintahäiriöiden hoitamiseen ja korjaamiseen. Syksyn kerhot : Syyskuun 24. päivä Liikkeestä hyvinvointia teemalla, lokakuun 22 päivä, Reumatologi Markku Malin kyselytunti. HYVÄNOLONRYHMÄ Salon Syty:n tiloissa Helsingintie 6, kello Kevätkauden kokoontumiset: Huhtikuun 28. päivä vierailee vyöhyketerapeutti Liisa Arve Toukokuun 12. päivä kenkäesittelijä Marja-Leena Grönlund, Kenkäkauppa Alinasta. "Ongelmajalat" ja sopivien kenkien löytäminen ei ole enää ongelma, tule katsomaan löytyisikö sinulle sopivia. Voit tutustua malleihin etukäteen Toukokuun 26. päivä. Virittäydytään kesää! Syksyllä jatketaan: syyskuun 8. ja 22., lokakuun 6. ja 20., marraskuun 10. ja 24., joulukuun 8. Ryhmässä keskustellaan ja hankitaan tietoa keinoista hyvänolon saavuttamiseksi. Ryhmä on avoin ja maksuton kaikille jäsenille.

6 LIIKUNTA sivu 6 VESIVOIMISTELUN SYKSY 2015 Uusien vesivoimistelijoiden ilmoittautuminen on maanantaina Päiville kello 9-12, p Keväällä ohjaajalleen ilmoittautuneet siirtyvät suoraan haluamaansa ryhmään, mutta jos et voi osallistua sairauden tai jonkun muun syyn takia, ilmoitathan siitä Päiville, sillä joku voi jonottaa paikkaasi! Ohjatut vesivoimistelut Salon Uimahallissa alkavat viikolla 38 ( >). Ryhmät kokoontuvat syksyn aikana 12 kertaa, jatkuen viikolle 50. Koulujen syyslomaviikolla, vk 42, ei ole vesivoimisteluja! Haen liikuntatoimelta seuraavia ryhmiä: maanantai klo terapia-allas keskiviikko klo kilpa-allas perjantai klo (ryhmä 1) terapia-allas perjantai klo (ryhmä 2) terapia-allas Osallistumismaksut ovat terapia-altaassa 48 /12 kertaa ja kilpaaltaassa 34 /12 kertaa. Lisäksi uimahallimaksu! Voimistelu Voimistelu Salon Urheilutalossa ma klo alkaen Ilmoittautuminen paikan päällä. Osallistumismaksu 34 /12 kertaa. Viikolla 42 ei ole voimistelua. Kuntosali Erityisliikuntayhdistysten kuntosalivuorot Salohallin kuntosalissa, ilmoitetaan syksyn tiedotteessa. Rivitanssi Jatkaa toimintaansa syksyllä, lisätietoja syyskuun tiedotteessa ja Salonjokilaakson yhdistyspalstalla.

7 Syty:n toimisto Helsingintie 6, Salo avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-15 ja tiistaisin ja torstaisin klo TOIMISTO SULJETTUNA Eija-Riitta ja Hanna-Maija Löydät meidät myös Facebookista Tutustu ja Kokeile 1.6. mahdollisuus tutustua ja kokeilla golfia Wiurilan golfkentän harjoitusalueella. Klo vammaisgolftapahtuma osana kansallista golfviikkoa. Seuraa SYTYn ilmoittelua tapahtumasta! Soveltavan Liikunnan Päivä klo Salohallissa ja ympäristössä. Kaikille avoin maksuton tapahtuma, jossa pääset tutustumaan paikallisiin soveltavan/erityisliikunnan harrastusmahdollisuuksiin sekä kokeilemaan uusiakin lajeja! TEEMATORSTAIT! kaikille avoimet Teematorstait klo kuukauden 1. torstai pelit, kuukauden 2. torstai yhteislaulu, kuukauden 3. torstai kulttuuri (vaihtuvia aiheita) ja kuukauden 4. torstai liikunta. Kevään viimeinen TeemaTorstai jolloin on yhteislaulua (huom. paikka) torilla klo 12-14! Avoimet TeemaTorstait jatkuvat jälleen elokuun 7 pvä, jolloin on vuorossa pelit. HyvinvointiPysäkki! avoinna torstaisin klo Ilman ajanvarausta toimiva, kaikille avoin ja maksuton opiskelijoiden ylläpitämänä, verenpaine-, puristusvoima-, kehonkoostumusja pef-mittauksia sekä terveysneuvontaa ja ruokapäiväkirjaseurantaa ym. HyvinvointiPysäkki jää kesätauolle ja toiminta jatkuu syyskuun alusta VERTO VERKOSSA projekti päättyy v lopussa vielä viimeiset avoimet koulutukset, käytä hyväksesi! Kuvankäsittely II 4.5., Huvia ja hyötyä Youtubesta -opetus 6.5. Oman videon lisääminen Youtubeen -opetus 12.5., Lumia/Windows Phone -älypuhelin opetus II ma 18.5., Lumia / Windows Phone älypuhelin jatko-opetus ke Koulutuksista voit kysyä projektisihteeri Lauri Kivelältä p tai sähköpostitse: Ajan henkilökohtaiseen neuvontaan voit varata Akilta sivu 7

8 Suomen Reumaliiton PALVELUPUHELIMET sivu 8 SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KYSYMYKSET Kysymykset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: Sähköpostitse lähetettyihin kysymyksiin vastaamme puhelimitse mahdollisimman pian. PUHELINPALVELUT YHDISTYKSILLE JÄ JÄSENILLE Puhelut ovat normaalihintaisia. Puhelut ovat luottamuksellisia. Jos numeroon ei vastata, jätä viesti vastaajaan. Yleiset sosiaaliturva-asiat järjestösuunnittelija Arja Kahelin, puh Terveydenhuollon asiat tules-tietokoordinaattori Anneli Nurro, puh VALTAKUNNALLINEN NIVELRIKKOPUHELIN tiistaisin klo 9-12, puh VALTAKUNNALLINEN REUMAHOITAJAPUHELIN maanantaisin klo 9-12, puh SALON REUMAYHDISTYKSEN PALVELUPISTE Avoinna joka kuukauden II ja IV tiistai, kello Salon Syty:n tiloissa, Helsingintie 6, Salo. HUOM! Ei kesä-, heinä-, elokuussa Voit maksaa jäsen- ja retkimaksut, ilmoittautua retkille ja tilaisuuksiin, noutaa materiaaleja, saada apua ja neuvoja kuntoutus- ja ym. hakemuksiin, tai poikkea muuten vaan, olisi kiva tavata. TERVETULOA! EDUNVALVONTA Yhdistyksemme oma edunvalvonta-asiamies Ritva Jokinen auttaa Sinua edunvalvonta- ja kuntoutusasioissa, lomakkeiden täyttämisessä yms. Soita Ritvalle p , ja sovi tapaaminen.

9 Salon Reumayhdistys ry Yrjönkatu 16 as 4, Salo p / Salon Reumayhdistys sivu 9 Pirjo Randell, puheenjohtaja, teatteri- ja konserttimatkat, retket, p tai Hannu Niemi, varapuheenjohtaja, selkärankareumaryhmä, p , Eila Saarni, sihteeri, p , Tanja Söderström, jäsenasiainhoitaja, p , Hallitus 2015 Päivi Rockas, vesivoimistelu ja liikuntasiat, p , Tuula Pennanen, voimisteluryhmä, p , Marjo Mäkelä p , sidekudossairaidenryhmä Reumalasten ja vanhempien toiminta: Marjo Hulvela p tai salonreumayhdistys.fi Margit Laine, opintosihteeri, nivelrikkoryhmä, fibromyalgiaryhmä p tai , Salme Säilä, Salmen Virikeryhmä, kuntovälineiden lainaus, yhdistyksen emäntä, p , Riitta Nurmi, emäntä p YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS PÄÄTTI, ETTÄ YHDISTYKSEN JÄSENMÄÄRÄÄ PYRITÄÄN LISÄÄMÄÄN 30 UUDELLA JÄSENELLÄ v HYVÄ JÄSEN! Kanna kortesi kekoon ja yritä saada vaikka yksikin uusi jäsen! Terveisin: Hallitus

10 Lisätietoja Salme Säilä p , SALOSSA TOYOTAT Myy ja Huoltaa Passeliauto Myllyojankatu Salo Puh:

11 TOIMINTAKALENTERI II/ 2015 sivu 11 HUHTIKUU 21.4 Kirjapiiri Kaikille avoin vertaistukiryhmä, KUUKAUSIKERHO 5 Jalkaterapeutti Hanna-Kaisa Järvinen HyvänOlonryhmä 5 Vyöhyketerapeutti, Liisa Arve TOUKOKUU 2.5. Reumalasten ratsastustapahtuma, ONNENPERÄN TALLI Salmen virikeryhmä HyvänOlonryhmä. Kenkäesittely Kirjapiiri HyvänOlonryhmä, Kesätunnelmissa 5 KESÄKUU 1.6. Mahdollisuus tutustua ja kokeilla golfia Kesäretki, Tammisaareen Kesäteatteri Vihti, Terttu 2 HEINÄKUU LOMAILEMME ELOKUU 1.8. Kesäpäivä Rantapirtillä Soveltuvan liikunnanpäivä, SALOHALISSA 7 SYYSKUU Uusi jäsentiedote ilmestyy 1.9. Salmen virikeryhmä Nivelrikko vertaistukiryhmä ja HyvänOlonryhmä Voimistelu ja vesivoimistelut alkavat 6 Rivitanssi alkaa seuraa, SALONJOKILAAKSO lehteä Kirjapiiri Kaikille avoin vertaistukiryhmä, KUUKAISIKERHO 5 LOKAKUU Fibromyalgiaryhmä KYLPYLÄMATKA VIROON pe su VIIMSI SPA 2 vrk Nivelreumaryhmä, Maailman REUMAPÄIVÄ 4

12 Salon Reumayhdistys ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tulisitko vapaaehtoiseksi? Olisiko sinulla kiinnostusta ja aikaa toimia Reumayhdistyksen hyväksi? Tekemisen ei tarvitse olla jatkuvaa, vaan esim. tapahtuman järjestelyissä auttamista. Jos kiinnostuit, soita puheenjohtaja Pirjolle p Tule mukaan, iloiseen toimintaan! VARATTU JP - POSTITUS

Tiedotteen asiat luettavissa myös yhdistyksemme internet-sivuilla: www.salonreumayhdistys.fi. Olemme facebookissa, käy tykkäämässä

Tiedotteen asiat luettavissa myös yhdistyksemme internet-sivuilla: www.salonreumayhdistys.fi. Olemme facebookissa, käy tykkäämässä Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 2/2013 Tiedotteen asiat luettavissa myös yhdistyksemme internet-sivuilla: www.salonreumayhdistys.fi Olemme facebookissa, käy tykkäämässä KEVÄTRETKI HEINOLAAN lauantaina

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys. Toimintakertomus vuodelta 2014 27.2.2015

Salon Reumayhdistys. Toimintakertomus vuodelta 2014 27.2.2015 Salon Reumayhdistys Toimintakertomus vuodelta 2014 27.2.2015 1 SALON REUMAYHDISTYS RY. TOIMINTAKERTOMUS 2014 1. JÄSENTOIMINTA Uusille jäsenille pidettiin tutustumisilta Salon SYTY ry:n tiloissa 31.3.2014.

Lisätiedot

Kaikille yhdistyksemme jäsenille tarkoitettuja vertaistukiryhmiä ovat kuukausikerho ja Salmen Virikekerho.

Kaikille yhdistyksemme jäsenille tarkoitettuja vertaistukiryhmiä ovat kuukausikerho ja Salmen Virikekerho. 1. Jäsentoiminta SALON REUMAYHDISTYS RY. VUOSIKERTOMUS 2012 Uusille jäsenille pidettiin tutustumisilta Salon SYTY ry:n tiloissa 7.5. Tutustumisillassa esiteltiin yhdistyksen toimintaa ja uusilla jäsenillä

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2009. Yhdistyksen jäsenet ovat saaneet Salon Instrumentariumista 15 % :n alennuksen.

VUOSIKERTOMUS 2009. Yhdistyksen jäsenet ovat saaneet Salon Instrumentariumista 15 % :n alennuksen. VUOSIKERTOMUS 2009 1. Jäsentoiminta Palvelupiste toimi Salon SYTY ry:n yhdistystoimistossa, osoitteessa Rummunlyöjänkatu 7. Salo, kevätkaudella 20 kertaa, ja syyskaudella 4 kertaa Nämä tilat olivat ilmaiset.

Lisätiedot

Fibromyalgiaa sairastavien ryhmä kokoontui 17.2., osallistujia oli 5 henkilöä. Ryhmäohjaajana oli Pirjo Randell.

Fibromyalgiaa sairastavien ryhmä kokoontui 17.2., osallistujia oli 5 henkilöä. Ryhmäohjaajana oli Pirjo Randell. SALON REUMAYHDISTYS RY. VUOSIKERTOMUS 2011 1. Jäsentoiminta Uusille jäsenille pidettiin tutustumisilta Salon SYTY ry:n tiloissa 4.4. Tutustumisillassa esiteltiin yhdistyksen toimintaa ja uusilla jäsenillä

Lisätiedot

SIVISTYSPALVELUT RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT. Rakennusvalvonnan päivystys Rymättylässä

SIVISTYSPALVELUT RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT. Rakennusvalvonnan päivystys Rymättylässä SYYSKUU 2014 RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT Avoinna: ma, ti, to klo 13 19 ke, pe klo 9 15 Aattopäivinä klo 10-15 Yhteystiedot: Kirjasto: Puh. 02 4345 521 kirjasto.rymattyla@naantali.fi

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 1/2013 16.1.2013 Julkinen tiedote. Jaetaan jokaiseen jakelupisteeseen. Ammattilaisten osaajaportaali PROFESSIONALS.FI - TYÖKALU OSAAMISESI MARKKINOINTIIN Nyt voit rekisteröityä

Lisätiedot

SALON REUMAYHDISTYS RY. VUOSIKERTOMUS 2010

SALON REUMAYHDISTYS RY. VUOSIKERTOMUS 2010 SALON REUMAYHDISTYS RY. VUOSIKERTOMUS 2010 Yhdistyksen hallitus päätti kokouksessaan 19.4.2010 kutsua pitkäaikaisen puheenjohtajan Ritva Jokisen yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Kunniakirja luovutettiin

Lisätiedot

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 6 / 2009 17.8.2009 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen )

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 6 / 2009 17.8.2009 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) 1 Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 6 / 2009 17.8.2009 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) Jos lapsi sairastuu influenssaoireisiin ja hänellä ilmenee lisäksi jokin seuraavista SALON TERVEYSKESKUS

Lisätiedot

SIVISTYSPALVELUT RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT

SIVISTYSPALVELUT RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT LOKAKUU 2014 RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT Avoinna: ma, ti, to klo 13 19 ke, pe klo 9 15 Aattopäivinä klo 10-15 Yhteystiedot: Kirjasto: Puh. 02 4345 521 kirjasto.rymattyla@naantali.fi

Lisätiedot

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry

Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry Varsinais-Suomen JÄSENKIRJE 2/2015 Aivovammayhdistys ry Syyskuu Tervehdys! Mukavaa ja tarmokasta syksyä kaikille! Löydät tästä kirjeestä tietoa toiminnastammesyyskaudelle 2015. Merkitse päivämäärät heti

Lisätiedot

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 1 / 2010 18.1.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen )

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 1 / 2010 18.1.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) 1 Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 1 / 2010 18.1.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) KIRJASTOPALVELUT KULTTUURIPALVELUT Suomusjärven kirjaston sisäänkäynti on muuttunut 7.1.2010 alkaen.

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopiston apteekin mainos ½ sivua

Itä-Suomen yliopiston apteekin mainos ½ sivua Itä-Suomen yliopiston apteekin mainos ½ sivua Muutoksen tuulia ja yhdessä tekemisen iloa Elokuinen tervehdys kaikille KURREn lukijoille. Olen Leila Savolainen, kuopiolainen terveydenhoitaja, kaupunginvaltuutettu

Lisätiedot

Parkkis 2/2014 16. vuosikerta

Parkkis 2/2014 16. vuosikerta Parkkis 2/2014 16. vuosikerta Pelkkiksen mitalisteja, Elämänmatkaajat Mikko Kauranen ja Jussi Kivimäki Helsingissä, sisäcurlingin esittely sekä uusien jäsenten tiedotustilaisuus. Kuvat: Marja Pitkänen

Lisätiedot

PIRKANMAAN AVH-YHDISTYS RY 1/2013

PIRKANMAAN AVH-YHDISTYS RY 1/2013 JOO JOO Jäsenlehti PIRKANMAAN AVH-YHDISTYS RY 1/2013 Osallistumisen mahdollisuuksia, parempaa elämänlaatua ja taiteellista vapautta. Kannen piirsi: Iiris Hiltunen 1 Viola-kodin kevään 2013 MAALAUSRYHMÄ

Lisätiedot

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 9 / 2010 13.9.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen )

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 9 / 2010 13.9.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) 1 Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 9 / 2010 13.9.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) ALUETOIMIKUNNAT Turuntien aluetoimikunta järjestää YHDISTYSILLAN HALIKOSSA Armfeltin koulussa 23.9.

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE 5/2014 Naantalin kaupunki - Rymättylän alue

KUNTATIEDOTE 5/2014 Naantalin kaupunki - Rymättylän alue KUNTATIEDOTE 5/2014 Naantalin kaupunki - Rymättylän alue NAANTALIN KAUPUNKI Puhelinvaihde 02 4345 111 RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT Avoinna: ma, ti, to klo 13 19 ke, pe klo 9 15 Aattopäivinä

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 2/2011 7.2.2011 Julkinen tiedote. Jaetaan joka talouteen. Kansalaisopisto Ilmoittautuminen päättyy 1.3. klo 12. 10100104 VANHASTA UUTTA KODIN SISUSTUK- SEEN, Moision

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI Kevät ja kesä 2015

TOIMINTAKALENTERI Kevät ja kesä 2015 TOIMINTAKALENTERI Kevät ja kesä 2015 www.hsso.fi Valokuva: Jorma Saarinen Hämeenlinnan Seudun Senioriopettajat ry:n hallitus ja yhteystiedot Verkkosivusto ja sähköposti: www.hsso.fi, info(at)hsso.fi (tai

Lisätiedot

SIVISTYSPALVELUT RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT VARHAISKASVATUS. Rakennusvalvonnan päivystys Rymättylässä RYMÄTTYLÄN KIRJASTO

SIVISTYSPALVELUT RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT VARHAISKASVATUS. Rakennusvalvonnan päivystys Rymättylässä RYMÄTTYLÄN KIRJASTO Syyskuu 2015 RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT Avoinna: ma, ti, to klo 13 19 ke, pe klo 9 15 Aattopäivinä klo 10-15 Yhteystiedot: Kirjasto: Puh. 02 434 5521 kirjasto.rymattyla@naantali.fi

Lisätiedot

SYTYN SANOMAT Salon SYTY ry:n tiedotuslehti 2014 6. vuosikerta

SYTYN SANOMAT Salon SYTY ry:n tiedotuslehti 2014 6. vuosikerta Salon SYTY ry:n tiedotuslehti 2014 6. vuosikerta Salon SYTY 10 v. 10-vuotisjuhlat s. 2-6 Verto Verkossa -projekti s. 13 Vuoden 2013 vapaaehtoinen s. 16 Vertaistukea lapsille, nuorille ja perheille s. 8

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 3/2013 4.3.2013 Julkinen tiedote. Jaetaan jokaiseen jakelupisteeseen. Ammattilaisten osaajaportaali PROFESSIONALS.FI - OSAAJAPORTAALI ON UU- DISTUNUT! Osaajapuu on

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs.

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs. 1 Jäsentiedote 2/2015 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 11-17 ja ke 11-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Leena Pakkanen,

Lisätiedot

www.salo.fi/tapahtumakalenteri. Kalenteriin Käy katsomassa parhaat menovinkit Salon tapahtumakalenterista

www.salo.fi/tapahtumakalenteri. Kalenteriin Käy katsomassa parhaat menovinkit Salon tapahtumakalenterista SALON KAUPUNGIN TIEDOTUSLEHTI 12 / 2014-1 / 2015 Salon kaupunkitiedote www.salo.fi 12/2014-1/2015 1.-5.12.2014 www.salo.fi/ tapahtumakalenteri www.salo.fi/tapahtumakalenteri Käy katsomassa parhaat menovinkit

Lisätiedot

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 2 / 2010 15.2.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen )

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 2 / 2010 15.2.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) 1 Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 2 / 2010 15.2.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) SALON UUSI TAPA TOIMIA Kuntaliitos vuoden 2009 alussa antoi hyvän pohjan Salon kaupungin kehittämiselle.

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 11/2010 8.11.2010 Julkinen tiedote. Jaetaan joka talouteen. Kirjasto MUUTOKSET AUKIOLOAJOISSA Salon kaupunginkirjaston kaikki toimipisteet ovat suljettuina perjantaina

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Jämijärvi, Kaarina, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki,

Lisätiedot

24.4.2014. Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s.

24.4.2014. Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s. 24.4.2014 Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s. 12 Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa s. 3 Perhetyö s. 4 Tilapäishoito

Lisätiedot

SYTYN SANOMAT Salon SYTY ry:n tiedotuslehti 2013 5. vuosikerta

SYTYN SANOMAT Salon SYTY ry:n tiedotuslehti 2013 5. vuosikerta Salon SYTY ry:n tiedotuslehti 2013 5. vuosikerta Salolaisen potilas ja vammaisyhdistystoiminnan yhdistävä tekijä toiminnan tukija edunvalvoja vertaistuen keskus Sytyn Musta Kuula -turnauksessa koeteltiin

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 12/2012 29.11.2012 Julkinen tiedote. Jaetaan jokaiseen jakelupisteeseen. Virastot ja laitokset suljettuina joulukuun lopussa Kaupungintalo ja Halikon virastotalo pidetään

Lisätiedot