PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS KLO Ravintola Lämpö, Kaasutehtaankatu 1, Helsinki

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS KLO Ravintola Lämpö, Kaasutehtaankatu 1, Helsinki"

Transkriptio

1 PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS KLO Ravintola Lämpö, Kaasutehtaankatu 1, Helsinki 1. Kokouksen avaus leijonahenki, DG Kari Eväsoja 2. Todettiin, että kokouksen puheenjohtajana toimii piirikuvernööri Kari Eväsoja ja sihteerinä piirisihteerin poissa ollessa 2VDG Hannu Saarnilehto 3. Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Kaarina Laine ja Kristiina Jäntti 4. Todetaan kokouksen läsnäolijat: paikalla oli 26 henkilöä, osallistujalista on liitteenä osallistujalista.pdf 5. Kokous todettiin sääntöjen mukaiseksi ja päätösvaltaiseksi 6. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi - lisättiin uusi kohta 12 Toimintasuunnitelma , numerointi muuttuu sitä seuraavien kohtien osalta vastaavasti 7. Äänioikeuden toteaminen piirihallituksen kokouksissa. Todettiin, että kaikilla piirihallituksen jäsenillä on äänioikeus. 8. Kokouskielen toteaminen: Suomi 9. Ajankohtaisia asioita 1. Piirin vuosikokous ja vuosijuhla Kauden taloustilanne CT Tauno Laine Tauno Laine kävi taloustilanteen läpi. Esitys on liitteenä B piiri talousseuranta Lyhyesti: - tuotot ,40 / B (pinssit) - kulut 8235,74 / B vuosikokouskustannukset tulevat vielä mukaan: (kokous 1000, juhla 1150, merkit ja palkinnot 1200) Mennään suurin piirtein nollille. Aktiviteettitoiminta / Sri Lankan silmäsairaala Ehdotettiin maksettavaksi piirikuvernöörille osallistuminen Fukuokan vuosikokoukseen annetun selvityksen mukaisesti 521 euroa. Ehdotus hyväksyttiin. Nuorisovaihtoleirimaksu Nuorisovaihtoleirimaksu kuluvalle kaudelle on ollut seuraava: - alle yli Maksua on pidetty epäoikeudenmukaisena pienille klubeille. 1 (8)

2 On laadittu ehdotus maksuiksi alle yli Käytiin keskustelua siitä, miten tämä voisi olla kannustavampi jäsenhankinnan kannalta. Toisaalta pienillä klubeilla on talous tiukassa. Päädyttiin ehdottamaan ehdotuksen mukaista mallia. 11. Toimintakertomus IPDG Sanna Siissalo (poissa) Virallista versiota toimintakertomuksesta ei ollut nähtävillä kokouksessa ja myös tilintarkastajat ovat ottaneet kantaa myöhästymiseen. Piirihallitus valtuutti seuraavat henkilöt tarkistamaan toimintakertomukset: kuvernööritiimi ja Tauno Laine. Ehdotettiin kirjattavaksi, mihin mennessä toimintakertomus tulevina kausina on esitettävä. Päädyttiin siihen, että viimeistään toisessa piirihallituksen kokouksessa käydään edellinen kausi läpi lopullisella versiolla. 12. Toimintasuunnitelma kaudelle VDG Emilia Talvisaari Toimintasuunnitelmaan tehtiin joitain korjausehdotuksia ja tullaan käsittelemään piirin vuosikokouksessa läpi. Koska lopullinen korjattu versio valmistuu siihen mennessä, esitetty versio ei ole tämän pöytäkirjan liitteenä VDG:n puheenvuoro 1. VDG Emilia Talvisaari Talvisaari totesi kauden lopun menneen suunnitelmien mukaisesti ja seuraavan kauden suunnittelun olevan jo pitkällä VDG:n puheenvuoro 2. VDG Hannu Saarnilehto Saarnilehto totesi, että klubivierailut ovat yhtä lukuun ottamatta käyty. 15. Ensimmäinen Alue RC Leena Lehmussaari Alueen klubien jäsenmäärä on edelleen laskenut kolmella. Klubeihin on otettu kuitenkin uusia jäseniä, mutta eronneita on enemmän. Järjestin 1. alueen aluefoorumin Osanottajia noin 20 henkeä. Olen vieraillut LC Helsinki Lauttasaaren klubikokouksessa maaliskuussa. Kokouksessa otettiin yksi uusi jäsen. Loppukevään aikana on edelleen tulossa kaksi uutta jäsentä, jolloin kauden uusien jäsenten määrä on 10. Eronneita jäseniä on 5 kpl, syynä ikääntyminen. Alueen klubeihin olen ollut yhteydessä valmennuksien (uudet jäsenet, vahvempi B-piiri) ja vuosikokouksen merkeissä. Olen saanut raportteja 3 lohkon puheenjohtajalta. Loppukevään aikana olen vielä yhteydessä puhelimitse tai käymällä lähinnä niissä klubeissa, jotka ovat olleet passiivisia tai joiden lohkojen puheenjohtajilta ei ole kuulunut raportteja. 1. Lohko ZC Kaarina Laine Olen vieraillut alueeni kaikissa klubeissa. Jäsentilanne klubeissa seuraavasti: LC Helsinki Hietalahti 14 LC Helsinki Kamppi 16 LC Helsinki Ruoholahti 17 LC Helsinki Sata 15 LC Helsinki-Helsingfors 27 Yhteensä 89 2 (8)

3 LC Helsinki Sata hyväksyi maaliskuun kokouksessa uuden jäsenen, joka saa huhtikuun kokouksessa merkin rintaan. Klubilaisia osallistui Punainen Sulka avajaistilaisuuteen Tampereella ja vastaan otti Yli - Mäyryn Sulkataulun. Klubilla on toukokuussa kevätkonsertti. Kaikki klubit osallistuvat jossain muodossa Punainen Sulka keräykseen. Jäsenfoorumista olen lähettänyt muistutuskirjeen klubeilleni ja painottanut foorumin tärkeyttä, mutta minulla ei ole tarkkaa tietoa osallistutaanko kaikista klubeista jäsenfoorumiin Muutamalle klubille on vaikeata löytää ensi vuoden virkailijat. Klubeilla on vielä kevään aikana varainkeruu aktiviteetteja. 2. Lohko ZC Esa Krautsuk (Espanjassa) Ei muutoksia tilanteeseen. 3. Lohko ZC Jorma Kosunen Cosmopolitanilla tällä hetkellä hieman ongelmia, Blue&White tekee omat juttunsa. Paljon kontakteja, mutta jäseneksi on vaikea saada uusia henkilöitä. 4. Lohko ZC Esko I. Korhonen Ei muutoksia tilanteeseen. 5. Lohko ZC Kaija Luomanperä Lohkon viidestä klubista neljä osallistui aluefoorumiin. Tällä korvattiin kevään lohkotapaaminen. Kannelmäen klubin tilanne, klubin lopettaminen on hyvin todennäköistä. Jäseniä on tällä hetkellä 19. Klubissa vierailivat maaliskuussa Jukka Uusitalo ja Seppo Haario. Malminkartanoon on tulossa uusi jäsen (26v), tapaamisissa hyvä henki 16. Toinen Alue RC Kristiina Jäntti Jäsenmäärä on suhteellisen vakaa ja jäsenfoorumissa oli hyvin osanottajia. Alueen klubien jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Muutamia uusia jäseniä on tullut kauden aikana, mutta suurin piirtein saman verran on myös eronnut. Kolmessa klubissa jäsenmäärä on alle 15. Näistä yhden tilanne on edelleen kriittinen. Jäsenmäärän vähyyden vuoksi esim. klubikokousten määrää on harvennettu eikä toiminnasta ole raportoitu. Lohkojen puheenjohtajat ovat tehneet kaikki klubivierailut. Jäsenhankinta ja klubien välinen yhteistyö on ollut yhteisinä teemoina. Jäsenhankintakampanjaan klubit ovat nimenneet yhteyshenkilöt ja kaikki lohkojen puheenjohtajat ovat mukana myös tässä toiminnassa. Klubit ovat ilmoittaneet 30.3 jäsenfoorumiin edustajansa ja niistä osallistuu 1-3 henkilöä tilaisuuteen. Klubit ovat pitkälti järjestäneet aktiviteetteja entisten vuosien tapaan ja useimmilla klubeilla on ollut tai on tulossa kevätkauden isompi talvi- tai kevättapahtuma. Useimmat klubit ovat ilmoittautuneet Punainen Sulka keräykseen, jonka startti oli Tampereella. Viestintä lohkojen klubeille on tapahtunut lähinnä sähköpostitse ja klubivierailujen yhteydessä. Klubeissa jäsenraportointi hoidetaan yleensä heti kuntoon, mutta aktiviteettien raportoinnissa on joillakin klubeilla viiveitä. Raportointi voisi olla myös informatiivisempaa. Kevätkaudella klubien tulevien virkailijoiden yhteistoimintaa on tarkoitus lisätä. Jäsenhankintaasiat otetaan myös aktiivisesti esille. 3 (8)

4 1. Lohko ZC Aki Naukkarinen Raportti lohkon tilanteesta: Alue 2 lohko 1 Lohko_107B_A2_L1_P 2. Lohko ZC Harri Caven Kevätkausi on sujunut vahvemmat klubit hankkeen merkeissä, lähinnä houkutellessa klubeja osallistumaan piirin järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Olen keskustellut mm. eräiden veljien kanssa siitä miten lions-toimintaa saataisiin houkuttelevammaksi. Oman klubini osalta pohdittiin poislähteneiden syitä eroon. Lähinnä erot ovat liittyneet paikkakunnalta muuttoon, ikääntymiseen ja työesteiseen. Yksi ilmoitti kyllästyneensä jatkuvaan rahankeräykseen. Klubin toimintaan oltiin kuitenkin melko tyytyväisiä mutta klubikokouksiin pitäisi panostaa enemmän. Hallituksen päättämiä asioita ei tarvitsi toistaa perusteellisesti klubikokouksessa, pönäkkyys pois. Esitelmät koettiin tärkeiksi ja esim. yritysvierailut. Klubin toiminta kohdistuu suurelta osin alueelliseen toiminnan tukemiseen, nuoriso, vanhukset, koulut, urheilu jne. Tämä pitäisi saada paremmin suuren yleisön tietoon ja siihen tarjoutuisi hyvä tilaisuus klubimme tulevassa kevätkonsertissa. En tee enää kevätkaudella klubivierailuja mutta aion käydä niiden järjestämissä tapahtumissa. Leppävaaran alueella oli jo Albergan, Leppävaaran ja Suvituulen yhteisesti järjestämä talviriehatapahtuma. Vahvemmat klubit koulutustilaisuuteen osallistun ja sen perusteella yritän saada aikaiseksi neuvonpidon kevään aikana. 3. Lohko ZC Outi Syvänperä Lohkon nykytila a) Yleistä LC Espoo/Aurorat jäsenmäärä 14 (+1) LC Espoo/Kivenlahti jäsenmäärä 20 ( 0 ) LC Espoo/Laakson Liljat jäsenmäärä 24 (+2) LC Espoo/Matinkylä jäsenmäärä 20 ( 0 ) LC Espoo/Olari jäsenmäärä 20 (+1) Yhteensä (rekisterin tilanne 28.3.) 98 (+4) Kauden alusta siis nettolisäystä neljä jäsentä (lisäystä yhdeksän, vähennystä viisi) Varsinaista yhteistä lohkotapaamista ei ole tarkoitus lohkossamme järjestää myöskään kevätkaudella. Koska olen lupautunut jatkamaan lohkopuheenjohtajana ensi kaudella, on suunnitelmissa järjestää kevään kuluessa vapaamuotoinen tapaaminen uusille presidenteille ja sihteereille. Näin saataisiin koottua yhteen ensi kauden suunnitelmia ja mahdollisia yhteistyökuvioita mm. Punaisen Sulan puitteissa. Vahvemmat klubit yhteyshenkilö on nimetty kaikissa lohkon klubeissa ja jäsenfoorumiin on tämän hetken tietojen mukaan tulossa edustus jokaisesta lohkon klubista (1 3 henkilöä). Klubeista Olarilla on juhlavuosi perustamisesta tulee kuluneeksi 40 vuotta. Kutsua odottelen Klubien raportoinnit ovat melko hyvin ajantasaiset, mutta merkintöjä uskon jonkin verran vieläkin puuttuvan. Aktiviteettien merkinnöissä myös hieman monisanaisempi kuvaus auttaisi lukijaa paremmin pääsemään sisään siihen, mitä oikeasti on tapahtunut ja tehty Klubien tähän mennessä ilmoittamia aktiviteettien Lions-tunteja on kertynyt 1212 ja 4 (8)

5 palveltuja ihmisiä 671. Klubien kansainväliset maksut ovat ajan tasalla auki olevia vanhoja saldoja ei ole. Viestintäkeinoina klubit käyttävät kotisivujaan (toimivat, ajantasaiset ovat Matinkylällä ja Laakson Liljoilla, Olari on rakentanut mainion viritelmän Olarin Lystien puitteisiin), facebooksivuja (Olarin Lystit/ Olarin klubi, josta löytyy muutakin tietoa kuten mm. uuden ritarin Tauno Laineen ritariksilyöntikuva) ja tiedotuslehteä (mm. Matinkylällä, uusin ilmestynyt tammikuun lopulla). Tapahtumista tiedotetaan myös mm. Minne mennä tyyppisillä palstoilla, seinämainoksilla sekä jäsenten omien facebook-sivujen kautta. Jellona.infoa klubit käyttävät jonkin verran, mutta sen nykyinen toimivuus selvästi kyseenalaistetaan klubeissa. Kaupunkiosalehtikin saattaa osoittautua käyttökelpoiseksi foorumiksi viestiä etukäteen/jälkikäteen esim. jostain tapahtumasta. b) Klubien tärkeimmät aktiviteetit Olarin ja Aurorien kesken jatkuu yhteistyö tänäkin vuonna niin Olarin Lystien kuin Espookalenterin puitteissa. Muut klubit hoitavat aktiviteettinsä pääosin itsenäisesti tai joidenkin muiden yhteistyökumppanien kanssa (esim. paikallinen koulu). Sääolosuhteiden vuoksi Matinkylän laskiaisrieha jouduttiin perumaan, mutta tulossa ovat vielä ainakin Olarin lystit (su ) sekä Laakson Liljojen Punainen Sulka tapahtuma Mielen triathlon ( su ). Lohkon klubeissa on toteutettu varsin monipuolisesti erilaisia palveluaktiviteettejä, suoritettu varainhankintaa sekä avustettu eri tahoja. Uutena palveluaktiviteettinä Olarin klubi otti kopin veteraanien pyynnöstä: klubilaiset lupautuivat kuljettamaan veteraaneja veteraaniveljien hautajaisiin, kun omat veteraanikuljettajat eivät enää siihen kykene. Hieno lupaus! c) Loppukauden tavoitteista Pyrin osallistumaan tulossa vielä oleviin klubien tapahtumiin sekä edelleen muistuttelemaan klubeja piirin ja liiton tilaisuuksiin osallistumisesta. Mietinnässä on ollut koko alueemme naisleijonien jonkinlainen yhteistapaaminen mahtaisikohan se onnistua Naisleijonaristeilyllä 14.5.? Toimin Vahvemmat klubit -lohkovastaava, joten olen luvannut olla käytettävissä myös suunnitteilla olevan uuden naisklubin ideointiin. Oma klubini Laakson Liljat harkitsee kummiklubiksi ryhtymistä Olen osallistunut sekä syksyn että kevään piirifoorumeihin ja saanut houkuteltua mukaani muutaman muunkin. Palaute ensi kertaa osallistuneilta on ollut positiivisen yllättynyt eli ensi kaudella voinee yrittää ottaa kyytiin taas joitakin uusia klubilaisia. Helmikuussa minulla oli kunnia osallistua kutsuvieraana C-piirin Karkkilan klubin 60- vuotisjuhlaan. Joitain ajatuksia jäi muhimaan heidän toimintahistoriikkia kuunnellessaan Alue 2 Lohko 3 OUTI LOHKORAPORTTI 3-2 PowerPoint-esitys: 17. Kolmas alue RC Jaana Majanen 1. Lohko ZC Tanja Juslin 5 (8)

6 Lohkon III-1 yhteenveto p 2. Lohko ZC Pasi Hotti LC omenaisten pääsiäisnoidat oli myyntimenestys. Tulevia tapahtumia on mm. keräys Lohjalla Prismassa ja Wappuna vappupallojen myynti sekä tiistaina 5.4. LC Nummen jäsenhankintailta. Lohja/Harjun hallitus vielä avoinna. Lohjan alueen uuden klubin kasaaminen huonossa vauhdissa (vetäytyjiä) eikä Virkkalasta ole saatu jäseniä niin kuin on ajateltu. 3. Lohko ZC Tauno Skogberg (poissa) 18. PDG- ja Kunniatoimikunta IPDG Sanna Siissalo (poissa) v. -juhlatoimikunta PDG Seppo Haario Tavoitteet saavutettaneen: Seppo Haario_100 v_piirihallitus_ PuSu DC Sanna Mustonen - avajaiset Tampereella: Juha Tapio lahjoittaa myös euroa - Sata: Mäyryn taulu - lippaita jaettu 30/43 klubia - raportointi Sannalle jatkuvalla periaatteella, nyt mennessä - täysi vauhti päällä : PuSu-raportti.pdf 21. Palvelu- ja varainhankintatmk PDG Tiitus Tuohikorpi - joulukortit, nuorisoarvat - uusi toimikunta: Kestävä kehitys (tapaamisia järjestetty, hiilinieluajatuksia) - saunaklubi 3 viikon päästä seuraava kokous 22. Webmaster+ pakolaiset + Karjalan apu PDG Ilkka Siissalo - ei käyty läpi kokouksessa - Karjalan apu jatkuu, silmälasien keräämisessä täytyy pitää taukoa 23. Jäsenohjelma GMT Timo Holttinen - painotettiin seuraavan kohdan toimintaa 24. Rakennetaan vahvemmat klubit B-piiriin PID Harri Ala-Kulju - jäsenfoorumi pidetty - jäsenlupaus vs. klubilupaus - ruotsinkielisen klubin perustaminen ei ole edennyt kuvitellun mukaan - saatu jäsenkasvuapuraha 6 (8)

7 - useita uusia potentiaalisia klubeja - esitemateriaalia ja esitelmiä valmisteilla - kouluyhteistyön tietojen kerääminen - lakkautettujen klubien avustusalueiden paikkaaminen B piirihallitus _vahvemma 25. Valmennus GLT Jukka Uusitalo Valmennus PiHa ppt 26. Nuorisovaihto DC Susanna Jokiperä - isäntäperhehaku on käynnissä, vasta yksi tullut 27. Lions Quest ja Vastuu on minun DC Ari Malmio Kevätkauden kurssilla oli 14 osanottajaa ja seuraavalle kurssille (N-piiri) on ilmoittautunut 21 osallistujaa (muutama Espoolainen opettaja). Verrattuna aikaisempiin vuosiin on koulutettavien määrä nyt selvästi vähentynyt. Tavoitehan on 1 kurssitettava klubia kohti. Nyt jäädään ilmeisesti alle 40. Lohkon puheenjohtajien tulisi kehottaa klubeja aktiivisuuteen asiassa. Lohkon klubit voisivat toimia yhteistyössä. Kurssi maksaa 370 sis ALV. Klubit, jotka ovat olleet aktiivisia kurssittamisessa voisivat tarkistaa kouluttamiensa opettajien kurssin ajankohdan. Yli 5 vuotta sitten kurssin käyneet opettajat olisi syytä passittaa täydennyskoulutukseen. Sen hinta on 240 sis.alv. Kesto 1 päivä. VOM vihkosia (Vastuu On Meidän) voi tilata Ari Malmiolta. Ne ohjaavat turvalliseen netin käyttöön ja ne on suunnattu 3 luokkalaisille ja ne olisi hyvä jakaa koulujen alkamisen aikaan syksyllä. 28. Rauhanjuliste ja Leot DC Cecil Issakainen - kansainvälisen kisan voitto Kiinaan on viimeinen paketin myyntipäivä (rauhanjuliste), joten kouluihin olisi hyvä olla yhteydessä jo keväällä Goethe-instituutissa näyttely kilpailusta (piirit) 29. Kokous- ja aktiviteetti toimikunta DC Lena Ahonvala Lähimmäisen päivä pidetään kello 11. Eväspussien varausta varten henkilömäärä pitäisi saada selville ajoissa. 30. ARS DC Matti Mäkinen - 30-vuotis juhlavuosi, juhlamerkkejä myynnissä 5 / kpl - nuorille suuntautuvia avustuskohteita suositaan 7 (8)

8 ARS ESITYS.ppt 31. Suomi Johtoon PDG Juhani Londén - kiitokset kaikille kampanjaan osallistuneille - B-piiri oli aktiivinen kampanjan keräyksessä - kilpailu kv. presidentin tehtävään on kovaa 32. Kansainväliset asiat, LCIF ja NSR IPDG Sanna Siissalo (poissa) 33. Skeba DC Pasi Saarelma - Variant B-piiristä loppukilpailuun (Espoo) - Skeba päättyy (tai keskeytyy) Skeba raportti piha docx 34. Nenäpäivä PDG Reijo Stedt 35. Muut asiat - B-piiri osallistuu Nenäpäivään (samoin N-piiri), kuten myös lähes kaikki muutkin piirit, liitto ei osallistu. Nenäpäivä , keräysaika on lyhyempi kuin aiempina vuosina. a. Palkitsemiset - piirikuvernööri palkitsi toimikauden päätteeksi piirihallituksen jäsenet tehtäväkohtasilla ansiomerkeillä b. Piirin vuosijuhla Marjatta-koulu - muistutus ilmoittautumiseksi c. Silmäsairaala (Erkki Laine) - lähes 100 k on kerättynä ja 50% Suomen klubeista on mukana - ARS lahjoittaa hissiin euroa, jos tavoitteet saavutetaan Keräystulos piireittäin_ratnapura. d. Ystävyyspiirisopimus (Kaarina Laineen ehdotus piirihallitukselle) Ehdotetaan ystävyyspiirisopimusta MD 306-C2:n ja MD 107 B:n välille. Tämä ei aiheuta kuluja. Piirien tapaamiset hoidetaan vuosikokouksen yhteydessä (piirikuvernöörit). Paperit sopimuksen tekemiseksi on saatu liitosta. Piirihallitus kannatti aloitetta ja vuosikokoukselle ehdotetaan sen hyväksymistä. 36. Kokouksen päättäminen DG Kari Eväsoja Vakuudeksi Kari Eväsoja Piirikuvernööri, puheenjohtaja Hannu Saarnilehto Toinen varapiirikuvernööri, sihteeri Pöytäkirjan oikeaksi todistavat Kaarina Laine Kristiina Jäntti 8 (8)

Lions-piiri 107-B Lpj - Apj valmennus 27.4.2015. DGE Kari Eväsoja

Lions-piiri 107-B Lpj - Apj valmennus 27.4.2015. DGE Kari Eväsoja Lions-piiri 107-B Lpj - Apj valmennus 27.4.2015 Yhteispalaveri alueittain (Apj kutsuu Lpj:t) ja keskustelua kaudesta Heti kauden alussa! Tutustuminen Kauden teemat Alueen toimintatavat Kauden aktiviteetit

Lisätiedot

Lions Clubs International 107-B Finland KOKOUSPÖYTÄKIRJA

Lions Clubs International 107-B Finland KOKOUSPÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS III 28.1.2016 KLO 18.00 Westerby Gård, Västerbyntie 95, Inkoo 1. Kokouksen avaus leijonahenki DG Kari Eväsoja a. Piirikuvernööri toivotti piirihallituksen tervetulleiksi

Lisätiedot

Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma 2015-2016

Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma 2015-2016 Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma 2015-2016 Kansainvälinen teema Dignity, Humanity, Harmony / Ihmisyys, Sopusointu, Arvokkuus / Mänsklighet, Harmoni, Värdighet (tarkasta) Kotimainen teema Lions monta

Lisätiedot

Lions Clubs International 107-B Finland KOKOUSPÖYTÄKIRJA

Lions Clubs International 107-B Finland KOKOUSPÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 26.11.2015 KLO 18.00 ABC Lohja, Hossanmäentie 1, 08350 Lohja 1. Kokouksen avaus leijonahenki DG Kari Eväsoja a. Piirikuvernööri toivotti kaikki tervetulleiksi kauden

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia PIIRIKOKOUS Suomussalmi 10.9.2016 klo 11:00 KOKOUSPAIKKA Suomussalmi, Hotelli Kiannon Kuohut, Jalonkatu 1, 89600 Suomussalmi PÖYTÄKIRJA Osanottajat Piirihallitus Aarto Mäkinen Seppo Saarela Jari Hautala

Lisätiedot

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Vuokatti 21.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Vuokatti, Vuokatin urheiluopisto Pöytäkirja Osanottajat: Piirihallitus DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari

Lisätiedot

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia LIONS INTERNATIONAL D 107 I VUOSIKOKOUS, 22.4.2017 Oulu 14.15-16.30 ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Piirin ohjesäännön mukaan piirikokouksen puheenjohtajana toimii piirikuvernööri

Lisätiedot

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2010 2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 16.4.2011 klo 10.00 11.50 Paikka: Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna Läsnä: Läsnä 17 jäsentä,

Lisätiedot

Lions 107-K

Lions 107-K Lions 107-K 27.2.2012 Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 3 / 2011-2012 Lauantaina 25.helmikuuta 2012 klo 9.00-15.00 Ravintola Kaks Ruusua, Varkaus PÖYTÄKIRJA Osallistuneet piirihallituksen jäsenet,

Lisätiedot

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia PIIRIKOKOUS Utajärvi 20.11.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Utajärvi, Merilän Kartano 20.11.2016 PÖYTÄKIRJA Osanottajat Piirihallitus Aarto Mäkinen Seppo Saarela Jari Hautala Harri Hirvelä Ari Korhonen Hannu

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

Piiri B. 1 Kokouksen avaus. Muistio. Lions piirin 107 B ensimmäinen varsinainen kokous

Piiri B. 1 Kokouksen avaus. Muistio. Lions piirin 107 B ensimmäinen varsinainen kokous 1/9 Muistio Lions piirin 107 B ensimmäinen varsinainen kokous Aika 22.8.2017 klo 18.00 21.00 Paikka Scola-ravintola, Valhallantie 18, 10270 Bärösund Osallistujat Sekä vieraana Hannu Saarnilehto, DG, puheenjohtaja

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107-A, Finland

Lions Clubs International Piiri 107-A, Finland Lions Clubs International Piiri 107-A, Finland Piirikuvernööri, DG 2015 2016 Ari Lindell ja puoliso Jaana Lions Club Loimaa/Tähkä, Mäntymäentie 5, 32210 LOIMAA GSM Ari 050-544 2979 GSM Jaana 050-387 1127

Lisätiedot

D107-I PIIRIKOKOUS

D107-I PIIRIKOKOUS D107-I PIIRIKOKOUS 25.4.2015 PÖYTÄKIRJA Aika: 25.4.2015 klo 12:45-15:47 Paikka: Kokkokankaan seurakuntakeskus, Kissaojantie 12 Kempele Läsnä: Liite 1, klubien valtakirjat, 36 kpl. Edellisen piirikokouksen

Lisätiedot

D 107-I Vahvempina yhdessä - Palvelulla hyvinvointia Innostuneesti palvellen & Hetkeen tarttuen

D 107-I Vahvempina yhdessä - Palvelulla hyvinvointia Innostuneesti palvellen & Hetkeen tarttuen 14.12.2014 D 107 I PIIRIHALLITUS Piirihallituksen kokous Pöytäkirja 2/ Aika ja paikka 14.12.2014 klo 15:00-18:11 Merilän Kartano. Meriläntie 1, 91600 Utajärvi Osanottajat: Piirihallitus Susanna Saranlinna

Lisätiedot

D 107-I 2015-2016. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I 2015-2016. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Liminka 23.08.2015 klo 10:00 Kokouspaikka Liminka, Luontokeskus PÖYTÄKIRJA Osanottajat: Piirihallitus DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari Hautala CS

Lisätiedot

Lions-piiri107-B Toimintasuunnitelma

Lions-piiri107-B Toimintasuunnitelma Lions-piiri107-B Toimintasuunnitelma 2017-2018 21.8.2017 DG Hannu Saarnilehto 1 Lions Clubs International MD 107 Finland KAUSI 17-18 18-19 19-20 Kansainvälinen teema = motto We serve / X X X Me palvelemme

Lisätiedot

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Utajärvi 29.11.2015 Kokouspaikka Utajärvi, Merilän Kartano Pöytäkirja Osanottajat: Piirihallitus Harri Hirvelä DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari Hautala

Lisätiedot

Piirihallitus

Piirihallitus PIIRIHALLITUKSEN 5 / 2013-2014 KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika 10.04.2014 klo 18.15 20.57 Paikka Läsnä: Salon kaupungintalo, Valtuustosali, Tehdaskatu 2, 24200 SALO Erillisen luettelon mukaisesti Laulettiin

Lisätiedot

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Kotkantie 1, Oulu Leijonehenki Esityslista 1. Kokouksen avaus -DG Eero avasi kokouksen -DG jakoi Lions liiton palkitsemiset ensimmäisen

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t.

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 26.04.2014 klo 08.30. Paikka: Muuramen kulttuurikeskus, Nisulantie 1 40950 Muurame. KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma Lions Clubs International 107 C

Toimintasuunnitelma Lions Clubs International 107 C Toimintasuunnitelma 2016 2017 Lions Clubs International 107 C Teemat Kansainvälinen teema New Mountains to Climb - Valloitamme uusia vuoria Kansallinen teema Tue nuorta itsenäisyyteen Lions 107 C teema

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 31.08.2013 klo 10.00 Paikka: Ravintola Riihikelo Riihivuori, Riihivuorentie 313 Muurame KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat Ulla Rahkonen 1VDG

Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat Ulla Rahkonen 1VDG Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat 2016-2017 Ulla Rahkonen 1VDG Toteuttamisen edellytykset Toimintaan sitoutuminen Yhteistyö Toimijoiden perehdytys Tehokas viestintä 10.5.2016 esittäjän etunimi

Lisätiedot

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo C-PIIRIN VUOSIKOKOUS 16.4.2016 klo 11.15 14.55 Tietotalo, Humppilantie 9 A, Jokioinen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Juha Pirkkamaa avasi kokouksen klo 11.15 ja toivotti kokoukseen osallistuvat

Lisätiedot

Piirin 107-G toimintasuunnitelma

Piirin 107-G toimintasuunnitelma Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nousevalle Sukupolvelle LIONS-JÄRJESTÖN TUNNUS: We serve. Me palvelemme. LIONS-JÄRJESTÖN TOIMINTA-AJATUS (missio) (lions-vuosikirja/liiton sivut) LIONS-JÄRJESTÖN TAVOITETILA

Lisätiedot

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja Piirikuvernööri Heikki Saarinen Sinun.. Kyvykkyytesi ja kehityshalusi on huomattu, siksi olen valinnut juuri Sinut omaan piirihallitukseeni Tehtävä on vaativa

Lisätiedot

K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014

K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014 K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014 Suomen Lions liiton arvot ovat pohjana myös K-piirin toiminnassa PALVELUHALU TALKOOHENKI PAIKALLISUUS LUOTETTAVUUS IHMISLÄHEISYYS KANSAINVÄLISYYS Teemat

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma kaudelle 2015 2016

Toimintasuunnitelma kaudelle 2015 2016 107-F -PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA Toimintasuunnitelma kaudelle 2015 2016 Vuoden teemat: Kansainvälisen presidentin teema: Ihmisyys - Sopusointu - Arvokkuus Kotimainen teema: Monta tapaa tehdä hyvää - Många

Lisätiedot

LIONS PIIRIN 107- H PIIRIHALLITUS 2014 2015 (1/5)

LIONS PIIRIN 107- H PIIRIHALLITUS 2014 2015 (1/5) LIONS PIIRIN 107- H PIIRIHALLITUS 2014 2015 (1/5) Piirikuvernööri I Varapiirikuvernööri DG Jouko Hirvonen (Kaija Sirviö) Kyntövaarankuja 8 Matkap. 050 555 5969 1 VDG Kyösti Suomalainen (Asta) LC Kitee/Ilmarinen

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä.

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä. 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2010-2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 28.08.2010 klo 09.30 15.15 Paikka: Hotelli Julie, Valimontie 3, 80710 LEHMO Läsnä: 25 jäsentä, 1 vieras, Liite

Lisätiedot

Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 1 / 2011-2012 Lauantaina 24.9.2011 klo 9.00-14.38 Koljonvirran Kartano, Iisalmi

Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 1 / 2011-2012 Lauantaina 24.9.2011 klo 9.00-14.38 Koljonvirran Kartano, Iisalmi Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 1 / 2011-2012 Lauantaina 24.9.2011 klo 9.00-14.38 Koljonvirran Kartano, Iisalmi PÖYTÄKIRJA Osallistujat: Vieraat: Sivistystoimenjohtaja Kirsi-Tiina Ikonen, PDG Seppo

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015 2016

Toimintasuunnitelma 2015 2016 IInterInternationl Toimintasuunnitelma 2015 2016 DGe Jorma Tuhkanen 2 Lions Clubs Teemat kaudella 2015-2016 KANSAINVÄLINEN Dignity. Harmony. Humanity. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus KANSALLINEN Lions

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016 2017 Lions Clubs International 107 C

Toimintasuunnitelma 2016 2017 Lions Clubs International 107 C Toimintasuunnitelma 2016 2017 Lions Clubs International 107 C Teemat Kansainvälinen teema New Mountains to Climb - Valloitamme uusia vuoria Kansallinen teema Tue nuorta itsenäisyyteen Lions 107 C teema

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45.

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45. Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 2 / 2012-2013 Lauantai 1. joulukuuta 2012 klo 9.30 14.00 Hotelli Iso-Valkeinen, Kuopio PÖYTÄKIRJA 2. VDG Pekka Seppä toivotti kokousvieraat tervetulleeksi kauden

Lisätiedot

Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5 93600 Kuusamo GSM Raija+35840 7390 413 Timo +358400 2890140 E-mail: raija.vare@lions.fi, www.lions.fi/l

Lisätiedot

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 Lions Clubs International MD 107 Finland HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 100 milj. palvelutekoa, Suomi 1,8 milj. RAPORTOINTI! 5 milj Suomen nuorisolle 100 v. syntymävuonna 1.3.2015 Ari LBI Lindell,

Lisätiedot

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1.

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto ja puoliso Silja Distriktsguvernör, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto och maka Silja Lions

Lisätiedot

107 N N-PIIRIN STRATEGIA

107 N N-PIIRIN STRATEGIA 107 N NPIIRIN STRATEGIA 2006 2010 107 N Tavoitteet ja toimenpiteet Tavoitteet Sisäinen yhteistyö toimii Lionit ja klubit sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin Aktiviteetit toteutetaan suunnitelmien mukaan

Lisätiedot

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS 12.4..2014, Oulu klo 12.45 alkaen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus -DG Eero Vilèn avasi kokouksen 2. Kokouksen järjestäytyminen -Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

Piirin 107-G toimintasuunnitelma Kausi VDG Olavi Vesanen

Piirin 107-G toimintasuunnitelma Kausi VDG Olavi Vesanen Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nousevalle Sukupolvelle LIONS-JÄRJESTÖN TUNNUS: We serve. Me palvelemme. LIONS-JÄRJESTÖN TOIMINTA-AJATUS (missio) (Lions-vuosikirja/liiton sivut) LIONS-JÄRJESTÖN TAVOITETILA

Lisätiedot

Piirikuvernööri, DG Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Piirikuvernööri, DG Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5, 93600 Kuusamo GSM Raija +35840 7390 413, Timo +358400 289 140 E-mail: raija.vare@lions.fi

Lisätiedot

Piirihallitus

Piirihallitus Muistutus ja asialista piirihallituksen kokoukseen 26.11.2013 MUISTA ILMOITTAUTUA (ari.lindell@lions.fi)! Piirihallituksen kauden kolmas kokous pidetään Paimion Kinossa Hirsitie 4, Paimio tiistaina 26.11.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-F

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-F WE SERVE ME PALVELEMME TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 LIONS-PIIRI 107-F KOTIMAINEN TEEMA: TUE NUORTA ITSENÄISYYTEEN LIONS-LIITON PUHEENJOHTAJAN TEEMA: TEHDÄÄN YHDESSÄ PIIRIKUVERNÖÖRIN TEEMA: TURVAA TULEVAISUUS-

Lisätiedot

4 Läsnäolijoiden toteaminen Kokouksessa on läsnä piirihallituksen jäseniä, toimikuntien puheenjohtajia, PDG:t, leijonia, puolisoita, yhteensä 49.

4 Läsnäolijoiden toteaminen Kokouksessa on läsnä piirihallituksen jäseniä, toimikuntien puheenjohtajia, PDG:t, leijonia, puolisoita, yhteensä 49. Lions Clubs International Piiri 107-L, Finland Piirikuvernööri DG 2014 2015 Markku ILMAVIRTA ja puoliso Soili Lions Club Pello, Rakkatie 2, 95700 Pello GSM +358 400 926 366 Markku GSM +358 50 582 7569

Lisätiedot

Paikka: Lauhansarven Luontomatkailukeskus / Sahtiopisto Kuurna ry, Lauhanvuorentie 490,

Paikka: Lauhansarven Luontomatkailukeskus / Sahtiopisto Kuurna ry, Lauhanvuorentie 490, Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto ja puoliso Silja Distriktsguvernör, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto och maka Silja Lions

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-K

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-K New Mountains to climb Valloitamme uusia vuoria TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 LIONS-PIIRI 107-K Kotimainen teema: Tue nuorta itsenäisyyteen Puheenjohtajan (CC) teema: Ole rohkea-ole Lion Piirikuvernöörin

Lisätiedot

Organisaatio Mitä titteleiden takana?

Organisaatio Mitä titteleiden takana? Lions Clubs International MD 107 Finland Organisaatio Mitä titteleiden takana? Uusien leijonien koulutus- ja keskustelutilaisuus 3.10.2013 DC Leena Lehtonen LION-ORGANISAATIO Lionit Lions-klubit Piirit

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 LIONS- PIIRI 107- K

TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 LIONS- PIIRI 107- K TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 LIONS- PIIRI 107- K KILIMANJARO 2009 Matkaan lähti 13 urhoollista, huipulle kapusi kuusi. Meistä huolehti lähes 30 opasta, kokkia ja kantajaa. Tarinan opetus: Kukaan ei kykene

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.50.

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.50. Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 3 / 2012-2013 Lauantai 2. maaliskuuta 2013 klo 9.30 15.00 Seurojentalo, Pieksämäki PÖYTÄKIRJA LeijonaHenki ZC Kari Tarkiainen toivotti kokousvieraat tervetulleeksi

Lisätiedot

LIONS-PIIRI 107O Toimintasuunnitelma

LIONS-PIIRI 107O Toimintasuunnitelma LIONS-PIIRI 107O Toimintasuunnitelma 2012-2013 Lions-tavoitteet LUODA ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken. EDISTÄÄ hyvän hallitsemisen ja täydellisten kansalaisoikeuksien

Lisätiedot

Lions-aiheisen DVD filmin (n.10 min) esityksen jälkeen puolisot, 10 henkilöä siirtyivät omaan ohjelmaan.

Lions-aiheisen DVD filmin (n.10 min) esityksen jälkeen puolisot, 10 henkilöä siirtyivät omaan ohjelmaan. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland. Piirikuvernööri, DG 2012-2013 Seppo Rajamäki ja puoliso Maria Distriktsguvernör DG 2012 2013 Seppo Rajamäki ja puoliso Maria Lions

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TEEMAT Kansainvälinen teema: Liiton teema: Piirin teema: Klubin teema: Taidolla tavoitteisiin Skickligt goda resultat Passion to Excel Turvallinen tulevaisuus En trygg framtid

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 IPDG Kalevi Sillanpää 21.4.2016 1 Valmennuksen sisältö, kevät 2016 1. Valmistautuminen presidentin tehtävään Presidentin rooli johtajana, lionismin arvot,

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA DGE Seppo Saarela

TOIMINTASUUNNITELMA DGE Seppo Saarela TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 DGE Seppo Saarela Lionsjärjestön visio Järjestö on vapaaehtoisten, yhteiskunnallisten ja humanitaaristen palvelujen maailmanlaajuinen johtaja. Suomen lionstoiminnan visio

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017 tiedote

Punainen Sulka 2017 tiedote Punainen Sulka 2017 tiedote 20.10.2017 Pari tehtävää PuSuun osallistuneille klubeille Nyt on viimeinen aika hakea (ellette jo ole hakeneet) palautusta klubille, joka on 25% klubinne keräämästä tuloksesta.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot!

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 6 02.12.2013 / 2013-2014 Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! Olemme vihdoin saaneet pientä esimakua valkoisista hangista ja pikkuraikkaista pakkasista.

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

Nuorisotyökysely 2015 I-piiri. Kooste 2VDG Seppo Saarela

Nuorisotyökysely 2015 I-piiri. Kooste 2VDG Seppo Saarela Nuorisotyökysely 2015 I-piiri Kooste 2VDG Seppo Saarela Kyselyn tarkoitus Kesätehtävä lohkon puheenjohtajille (LPJ) - Klubin hyvinvointikysely ja nuorisotyökysely Perehdyttää LPJ:t lohkonsa klubeihin Yhteistyön

Lisätiedot

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot!

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7 06.11.2014 / 2013-2014 Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! Valkean Joulu (edellinen tiedote) suli harvinaiseksi lumettomaksi Jouluksi. Tämä älköön

Lisätiedot

I-piirin toimintasuunnitelma 2016-2017 Hailuodosta Kuhmoon VISIOMME Rakennamme osaltamme tasa-arvoista yhteiskuntaa, (tietäen omat henkiset ja taloudelliset rajamme.) Tuottaen tekijöilleen hyvän mielen.

Lisätiedot

Kauden 2015-2016 toimintasuunnitelma

Kauden 2015-2016 toimintasuunnitelma International IInterInteronl Kauden 2015-2016 toimintasuunnitelma 1 Järjestön kansainväliset ja kansalliset ylpeydenaiheet: Luotettavuus Vuonna 2007 valitsi 445 yritystä Lions-järjestön parhaimmaksi yhteistyökumppanikseen

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5, 93600 Kuusamo GSM Raija +35840 7390 413, Timo +358400 289 140 E-mail: raija.vare@lions.fi

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf. 17.1.2006 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 15.1.2006 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Erkki Kasto, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Harri Ala-aho Kari Meriläinen, Sari

Lisätiedot

107 - L -PIIRI STRATEGISET TAVOITTEET TOIMINTASUUNNITELMA

107 - L -PIIRI STRATEGISET TAVOITTEET TOIMINTASUUNNITELMA 107 - L -PIIRI STRATEGISET TAVOITTEET TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Ehdotus toimintasuunnitelmaksi 2017-2018 Kemijärvi 08.03.2017 DGe Eino Majava Hyväksytty vuosikokouksessa 22.04.2017 Kemi TOIMINTASUUNNITELMA

Lisätiedot

JÄSENTUTKIMUS 2014 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson

JÄSENTUTKIMUS 2014 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson JÄSENTUTKIMUS 214 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson Jäsenkyselyn lähettäminen Kysely lähetettiin 14.1.214 LION-viestinä 19.863 vastaanottajalle Uudelleen muistutuksena LION-viestin yhteydessä 1.11.214

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

Lions piiri 107-A. Toimintasuunnitelma 2015-2016

Lions piiri 107-A. Toimintasuunnitelma 2015-2016 Lions piiri 107-A Toimintasuunnitelma 2015-2016 Teemat kaudella 2015-2016 KANSAINVÄLINEN Dignity. Harmony. Humanity. Mänsklighet. Harmoni. Värdighet KANSALLINEN Monta tapaa tehdä hyvää Många sätt att göra

Lisätiedot

Viestintä osana johtamista. Ulla Karppinen

Viestintä osana johtamista. Ulla Karppinen Viestintä osana johtamista Ulla Karppinen Liiton viestintästrategia Viestinnän avulla lionsjärjestö lisää tunnettuuttaan ympäristön ja kansalaisten luottamusta toimintaansa kohtaan sekä toimintansa vaikuttavuutta

Lisätiedot

Alue 2 aluefoorumi, 23.11.2015 Niittylounas

Alue 2 aluefoorumi, 23.11.2015 Niittylounas Rakennetaan yhdessä vahvemmat Lions-klubit Tiedän, että jokaisen klubin pitävän elinvoimaansa tärkeänä, ottaen uusia jäseniä ja panostaen klubiviihtyvyyteen. Kiitos klubien työn taantumistamme on tehokkaasti

Lisätiedot

Sihteerin avaintehtävät

Sihteerin avaintehtävät SIHTEERIN OPAS Sihteerin avaintehtävät 1. Toimia presidentin oikeana kätenä sekä hallituksen että klubikokouksissa. 2. Liiton jäsenrekisterin ylläpito. (uudet jäsenet, eroavat jäsenet, jäsenten yhteystietojen

Lisätiedot

Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016

Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016 Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016 Varainkeruuaktiviteeteilla taataan Lions-nuorisotyön tukemiseen tarvittavat varat. Punainen Sulka keräyksen 2016 2017 tavoitteet ovat klubeissa hyväksytyt ja

Lisätiedot

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 LIONS CLUBS INTERNATIONAL PIIRI 107-N Pöytäkirja Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 Kokouksen avaus DG Torsti koskinen

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2016-2017 Jarmo Hietala ja puoliso Paula Distriktsguvernör, DG 2016-2017 Jarmo Hietala och maka Paula Lions Club

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma International IInterInternationl Toimintasuunnitelma 2017-2018 1 Teemat kaudella 2017-2018 KANSAINVÄLINEN Me palvelemme We Serve KANSALLINEN PIIRIN Tue nuorta itsenäisyyteen Tue nuorta 2 Painopisteet Jäsenviihtyvyys

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet MIKSI YSTÄVÄSEURA SRI LANKALLE? 1. KUMMILAPSITOIMINTA Toiminta alkoi jo vuonna 1986, projekti on toiminut 26 vuotta Käynnistäjinä Lion Seppo

Lisätiedot

PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT

PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT AVAINALUEET: GLT on piirihallituksen jäsen GLT laatii vuosittain johtajakoulutussuunnitelman yhdessä GLT -tiimin kanssa GLT laatii

Lisätiedot

107 G piirin toimintasuunnitelma

107 G piirin toimintasuunnitelma 107 G piirin toimintasuunnitelma 2016-2017 Se henki, jonka saimme sydämeen, se vahvana on siellä edelleen. Me yhteistyöllä voimme rakentaa, nyt maailmasta vielä parempaa. Toimintaperiaatteet Järjestön

Lisätiedot

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Uusien jäsenten koulutus Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Lions Clubs International MD 107 Finland Arne Ritari Suomen lionstoiminnan kummi Aarne Ritarin syntymästään tuli 7.3.2011 kuluneeksi 105 -vuotta.

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

C-piirin Suur-PNAT Riihimäki 27.8.2013. Ajankohtaista Lions-liiton toiminnassa 2013-2014, GS Maarit Kuikka

C-piirin Suur-PNAT Riihimäki 27.8.2013. Ajankohtaista Lions-liiton toiminnassa 2013-2014, GS Maarit Kuikka C-piirin Suur-PNAT Riihimäki 27.8.2013 Ajankohtaista Lions-liiton toiminnassa 2013-2014, GS Maarit Kuikka Kesän aikana käynnistyneet hankkeet Jäsenrekisteri avautui 1.7.2013 kaikille niille liki 20 000

Lisätiedot

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS PIIRI 107-M SUOMI 2007-2008 DISTRICT 107-M FINLAND Piirikuvernööri Maija-Liisa Heikkilä District Governor Ahvenkuja 11, 28300 Pori, Finland Matkap. +358 40

Lisätiedot

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 KLUBIN NIMI... 2 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU... 2 3 HALLITUS... 2 4 PRESIDENTTI... 2 5 VARAPRESIDENTTI... 3 6 SIHTEERI... 3

Lisätiedot

NURMINEN LOGISTICS OYJ PÖYTÄKIRJA No 1/2014

NURMINEN LOGISTICS OYJ PÖYTÄKIRJA No 1/2014 NURMINEN LOGISTICS OYJ PÖYTÄKIRJA No 1/2014 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: Paikka: Läsnä: Tiistaina 8.4.2014 klo 13.00 alkaen Satamakaari 24, 00980 Helsinki Pöytäkirjan liitteenä 1 olevan ääniluettelon

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 26.1.2007 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 21.1.2007 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Kari Meriläinen, Sari Söderman, Jari Kaivolahti.

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2009 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2009 Bobäck byaförening rf. 9.2.2009 1(6) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Juha Saranpää, Sari Söderman, Jari Kaivolahti. Asiat: 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo.

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107 I Osallistu turvaa tulevaisuus

Lions Clubs International Piiri 107 I Osallistu turvaa tulevaisuus Piiri 107 I Osallistu turvaa tulevaisuus 1 (7) TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 DGE Seppo Saarela Lionsjärjestön visio Järjestö on vapaaehtoisten, yhteiskunnallisten ja humanitaaristen palvelujen maailmanlaajuinen

Lisätiedot

Piirihallitus - Distriktstyrelsen

Piirihallitus - Distriktstyrelsen Piirihallitus - Distriktstyrelsen 107-N FINLAND 2002/2003 Piirihallituksen kokoukset Ilmoitus yhteystietojesi muutoksista. Tämä sivusto päivitetään noin kerran kuukaudessa. Päivitetty viimeksi 19..3.-03

Lisätiedot

LÄSNÄ Seppo Söderholm CC puheenjohtaja Heimo Potinkara IPCC Asko Merilä. Thorleif Johansson. Maarit Kuikka GS sihteeri

LÄSNÄ Seppo Söderholm CC puheenjohtaja Heimo Potinkara IPCC Asko Merilä. Thorleif Johansson. Maarit Kuikka GS sihteeri SUOMEN LIONS-LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 3/2012-2013 MK 17.10.2012 1 (6) HALLITUS AIKA Tiistai 16.10.2012 klo 10 PAIKKA Lions-talo, Kirkonkyläntie 10, Helsinki LÄSNÄ Seppo Söderholm CC puheenjohtaja Heimo Potinkara

Lisätiedot