ACADÉMIE -HOITOLINJAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ACADÉMIE -HOITOLINJAT"

Transkriptio

1

2 ACADÉMIE -HOITOLINJAT HYPO-SENSIBLE monipuolista hoitoa herkälle iholle. 100% HYDRADERM luonnollista kosteutta kaikille ihoille. SCIENTIFIC SYSTEM hoitokokonaisuus ikääntymisen merkkeihin. ACAD ARÔMES luonnolliset, eteeriset öljyt ja voiteet kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. ACADÉMIE MEN huoltaa miehen ihoa. ACAD ÉPIL kontrolloi karvankasvua. BRONZÉCRAN suojaa auringon haitallisilta säteiltä. BRONZ EXPRESS ruskettaa ilman aurinkoa.

3 TERVETULOA ACADÉMIE -MAAILMAAN! Jokaisella on ihossaan yksilöllisiä, ajan mittaan muuttuvia tarpeita. Académie Scientifique de Beauté vastaa näihin tarpeisiin ihon kauneutta vaalivilla tuotteilla, joita ihonhoidon ammattilaiset suosittelevat. Vuosien mittaan Académie Scientifique de Beauté on voittanut useita palkintoja tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteistaan. Académie-tuotteita saa ainoastaan kosmetologeilta, sillä uskomme, että tulokselliseen ihon kauneuden vaalimiseen tarvitaan ammattilaisen apua. Kosmetologien tekemät hoidot tuovat näkyviä, pitkäkestoisia tuloksia, joita tehostetaan ja ylläpidetään oikein valituilla kotihoitotuotteilla. KOLMIVAIHEINEN, TIETEELLINEN LÄHESTYMISTAPA KAUNEUTEEN Vaihe 1 Puhdistus Huolellinen ja hellävarainen puhdistus tekee ihosta pehmeän ja tasaisen. Puhdas iho on valmis ottamaan vastaan hoitotuotteiden arvokkaat tehoaineet. Vaihe 2 Tasapainotus Kauniissa ihossa kosteus- ja rasvatasapaino on kunnossa. Päivittäiset hoitotuotteet saavat ihon näyttämään ja tuntumaan hyvältä. Vaihe 3 Täsmävaikutus Iho kaipaa usein erikoishoitoa mm. näppylöihin, punoitukseen ja stressin tai auringon aiheuttamiin rasituksiin. Ihon erityistarpeista huolehtiminen - päivittäisen hoidon lisäksi - tekee ihosta pehmeän, raikkaan ja säteilevän.

4 HYPO-SENSIBLE Hypo-Sensible on Académie-sarjan kattavin, erityisesti herkälle iholle suunniteltu hoitolinja. Kaikissa linjan tuotteissa on tehoaineiden lisäksi hypo-allergeeninen tehoaine, joka vastustaa ihon herkistymistä ja vahvistaa ihoa. VAIHE 1 PUHDISTUS PUHDISTUS ILMAN VETTÄ PUHDISTUS VEDEN KANSSA démaquillant biphasé pour les yeux Hajusteeton silmämeikinpoistoneste poistaa myös vedenkestävän ripsivärin. eau démaquillante et tonifiante visage et yeux Alkoholiton puhdistusvesi poistaa kevyen meikin kasvoilta ja silmistä. lait démaquillant hypo-sensible Hellävarainen puhdistusemulsio sopii erityisesti kuivuuteen taipuvaiselle iholle. gel démaquillant purifiant Raikas ja riittoisa puhdistusgeeli sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle. mousse démaquillante Kaikille iholaaduille sopiva puhdistusvaahto tekee ihosta pumpulinpehmeän. VIIMEISTELY KASVOVEDELLÄ tonique hypo-sensible Alkoholiton, kaikille iholaaduille sopiva kasvovesi täydentää puhdistuksen ja raikastaa ihoa. lotion normalisante Alkoholiton, rasvoittuvalle iholle sopiva kasvovesi supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa ihoa.

5 KUORINTA phyto-gommage marin Merilevää sisältävä kuorintavoide poistaa iholta karheuden ja tekee ihosta pehmeän ja heleän. masque peel-off Rasvoittuvan ihon syväpuhdistava kuorintanaamio poistaa ylimääräistä talia ja supistaa ihohuokosia. douceur gommante Herkän ihon erikoiskuorinta kirkastaa ja poistaa karheuden sisältämiensä jojobahelmien ansiosta. VAIHE 2 - TASAPAINOTUS PALAUTTAA KOSTEUSTASAPAINON programme hydratant Pehmittävä kosteusvoide sisältää ternimaitouutetta, joka kosteuttaa ihon pintaa tehokkaasti. hydrastiane Elinvoimaa palauttava kosteusvoide vastustaa ikääntymisen ensimerkkejä ja uudistaa ihoa. PALAUTTAA RASVATASAPAINON + crème hypo-sensible Suojaava hoitovoide ylläpitää ihon hyvinvointia ravitsemalla sitä pitkäkestoisesti. programme nutritif Erittäin kuivan ihon hoitovoide ravitsee, pehmittää ja poistaa kiristävän tunteen. soin ultra-protecteur Kuivan ja aran ihon päivävoide suojaa ihoa tehokkaasti. Se käy myös ulkoiluvoiteeksi jopa vaikeisiin sääoloihin. masque douceur Kätevästi annospakattu, ravitseva voidenaamio rauhoittaa, uudistaa ja virkistää ihoa.

6 PALAUTTAA RASVATASAPAINON fluide normalisant Rasvoittuvaa ihoa tasapainottava kosteusemulsio pitää ihon mattana koko päivän. crème normalisante Talineritystä hillitsevä, tasapainottava hoitovoide kirkastaa ihon väriä ja pitää kiillon kurissa. masque dynargiliane Annospakattu, puhdistava luonnonsavinaamio poistaa liiallista talia, supistaa ihohuokosia ja raikastaa ihon väriä. VAIHE 3 -TÄSMÄVAIKUTUS VASTUSTAA EPÄPUHTAUKSIA JA KIILTOA lotion juvanyl Alkoholia sisältävä kasvovesi puhdistaa tehokkaasti ja tasapainottaa rasvaista ihoa. crème juvanyl Raikas geelivoide ehkäisee tehokkaasti epäpuhtauksia, supistaa huokosia ja häivyttää punoitusta. stylo purifiant IZ 17 Tehokas paikallishoitoaine yksittäisille näpyille roll-on -pullossa. VASTUSTAA PUNAKKUUTTA programme anti-rougeurs Kevyt hoitovoide häivyttää punoitusta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. détente et fraîcheur Raikas hoitovoide rauhoittaa ja pehmittää ihon välittömästi. masque apaisant anti-rougeurs Pehmeä, herkän ihon voidenaamio rauhoittaa ja viilentää ärtyneen ihon. matifiant express Mattapinnan tekevä geelivoide pitää kiiltävät ihoalueet himmeinä pitkään. Sopii myös miehille.

7 VASTUSTAA STRESSIN Ja SAASTEIDEN VAIKUTUKSIA programme oxygénant stimulant Rasittuneen ihon happivoide rauhoittaa ja vahvistaa ihon omaa suojaa ulkoisia ärsytyksiä vastaan. masque à l abricot Annospakattu geelinaamio antaa iholle energiaa, virkistää ja tekee siitä säteilevän raikkaan. VAHVISTAA OHUITA IHOALUEITA programme liposomes contour des yeux Hajusteeton, raikas silmänympärysgeeli laskee turvotusta, ehkäisee veltostumista ja poistaa väsymyksen merkkejä. crème contour des yeux dynastiane Juonteiden muodostumista hidastava silmänympärysvoide pitää hauraan ja ohuen ihon pehmeänä ja joustavana. VASTUSTAA IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ, RYPPYJÄ JA VELTOSTUMISTA programme liposomes Raikas anti-age -voide vahvistaa ihoa ja lisää sen elinvoimaa ennen ensimmäisiä pikkuryppyjä. sève miracle Ravitseva hoitovoide uudistaa ja hidastaa juonteiden muodostumista. crème réparatrice éclipsa Täyteläinen hoitovoide elvyttää väsynyttä ihoa ja ylläpitää ihon nuorekkuutta. YLLÄPITÄÄ VARTALON NUOREKKUUTTA lait pour le corps au collagène marine Raikas ja kevyt vartaloemulsio pehmittää ihoa tehden sen satiininsileäksi ja raikkaaksi.

8 100% HYDRADERM Kun iho menettää kosteuttaan, sen suojamekanismi pettää ja iho rypistyy muuttuen karheaksi. 100% Hydraderm -linjan tuotteet lisäävät ihon kosteutta välittömästi ja säilyttävät sen ihossa pitkään. Aito omenavesi antaa tuotteille pitkäkestoista tehoa ja sammuttaa ihon janon. lait démaquillant doux gommant 2 en 1 Kaksivaikutteinen puhdistusemulsio poistaa meikin ja kuorii samalla kevyesti. tonique hydratant sans alcool Alkoholiton kasvovesi viimeistelee puhdistuksen hellävaraisesti ja raikastaa ihon pinnan. fluide léger Kevyt kosteusemulsio säilyttää kosteuden ihossa pitkään ja tukee ihon suojaa. crème veloutée Raikas kosteusvoide palauttaa karhean ja kiristävän ihon jälleen pehmeäksi. crème onctueuse Samettisen pehmeä hoitovoide antaa erityisesti ohuelle, karhealle ja kuivalle iholle pitkäkestoista kosteutusta. crème riche Hemmotteleva hoitovoide hellii kuivintakin ihoa tehden siitä sileän tuntuisen. masque crème rehydratant douceur Pehmeä voidenaamio on kuin kosteuskylpy, joka ravitsee ja jättää iholle samettisen pehmeyden tunteen.

9 SCIENTIFIC SYSTEM Säilyttääkseen nuorekkuutensa iho vaatii yhä enemmän. Scientific System -linjan tuotteet taistelevat aktiivisesti ajan merkkejä vastaan. Erittäin suuret tehoainepitoisuudet toteuttavat toiveen pehmeästä, kiinteästä ja miellyttävän tuntuisesta ihosta. soin hydratant Ihon elinvoimaa lisäävä, ylellinen kosteusvoide silottaa ensimmäisiä pikkuryppyjä. soin repulpant lèvres Hoitava huulivoide ravitsee, kosteuttaa ja saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Huulivoiteiden aatelia! soin lissant contour des yeux et des lèvres Silmien- ja huultenympärystän erikoisvoide, joka silottaa tehokkaasti juonteita ja parantaa meikin kestoa. Sopii myös naamioksi! 30+ concentré total intensif Anti-age -seerumi silottaa ja kiinteyttää palauttaen iholle nuorekkaan säteilyn. soin redensifiant volumateur Anti-age -voide uudistaa ja silottaa ihoa sekä häivyttää ikääntymisen merkkejä. 40+ soin borelax correcteur rides Ilmeryppyjä häivyttävä, helmenhohtoinen tehoseerumi rentouttaa ihoa ja silottaa juonteita. soin total restructurant Ryppyjä ja juonteita vastustava hoitovoide sisältää runsaasti aktiiviaineita (30,6 %), joiden ansiosta se palauttaa iholle nuorekkaan ulkonäön. 50+ soin lift galbe Napakoittava tehoseerumi palauttaa kiinteyttä kasvoille ja kaulalle. soin raffermissant Kiinteyttävä hoitovoide virkistää väsynyttä, haurastunutta ja veltostunutta ihoa.

10 ACAD ARÔMES Kokonaisvaltainen Acad arômes -linja tarjoaa iholle todellista hemmottelua 100 % luonnollisilla ja 100 % puhtailla eteerisillä öljyillä sekä tehokkailla ja energiaa antavilla voiteilla. Tuotteet vaikuttavat monipuolisesti ihoon ja tuoksujen kautta koko kehoon. Ihosta tulee tasapainoinen, säteilevä ja hyväntuntuinen. sève contour des yeux Hellävarainen silmänympärysvoide kosteuttaa, vastustaa tummuutta, turvotusta sekä väsymyksen merkkejä ja palauttaa iholle luonnollisen kirkkauden. purification majeure visage Puhdistava aromaattinen hoitoöljy tasapainottaa rasvoittuvan ihon toimintoja. Eteeriset öljyt (mm. laventeli ja timjami) uudistavat ihoa ja vastustavat tulehduksia. nutrition majeure visage Ravitseva aromaattinen hoitoöljy pehmittää ohutta, kuivaa ihoa hellävaraisesti. Basilika, neroli ja sypressi vahvistavat haurasta ihoa ja tuovat siihen rentoutuneen olon. hydratation majeure visage Kosteuttava aromaattinen hoitoöljy tuo iholle hyvinvointia mm. katajan, basilikan ja santelipuun ansiosta. Ne vahvistavat ihoa ja antavat energiaa tehden ihosta hyvinvoivan. revitalisation majeure visage Elvyttävä aromaattinen hoitoöljy antaa iholle elinvoimaisen ulkonäön. Piparminttu, rosmariini, sitruuna ja sypressi vahvistavat, aktivoivat ja virkistävät aikuista ihoa tehokkaasti.

11 sève purifiante Tasapainottava voide tukee tehokkaasti purification majeure visage -hoitoöljyn vaikutuksia. Kurpitsansiemenuute ja eteeriset öljyt vastustavat ihon rasvoittumista ja tekevät ihosta himmeäpintaisen ja raikkaan tuntuisen. sève nourrissante Ravitseva voide tuo lisätehoa kuivan ihon hoitoon erityisesti nutrition majeure visage -hoitoöljyn rinnalla käytettynä. Pequi- ja makadamiaöljy sekä luffauute ja eteeriset öljyt ravitsevat ja suojaavat ihoa tehden siitä samettisen pehmeän. sève hydratante Kosteuttava voide helpottaa pintakuivan, kiristävän tuntuisen ihon ongelmia. Voiteen sisältämä aloe vera, puuvilla- ja savanniruohouute sekä eteeriset öljyt säilyttävät kosteuden ihossa pitkään. Suositellaan käytettäväksi yhdessä hydratation majeure visage -hoitoöljyn kanssa. sève revitalisante Elvyttävä voide antaa aikuiselle iholle elinvoimaisen ulkonäön ja tukee revitalisation majeure visage -hoitoöljyn vaikutuksia. Ginseng-, oliivi- ja puna-apilauutteet sekä eteeriset öljyt vastustavat tehokkaasti ikääntymisen merkkejä tehden ihosta napakan ja kiinteän tuntuisen.

12 ACADÉMIE MEN Académie on kehittänyt erityisesti miehen iholle sopivat tuotteet, joiden teho perustuu koivusta ja tammesta saataviin uutteisiin. Tuloksena on hyvännäköinen ja hyvinvoiva iho. easy shaving gel Raikas geeli puhdistaa ihon tehokkaasti ja tekee parranajosta miellyttävän helppoa. active moisturizing balm Kosteuttava, geelimäinen aktiivivoide rauhoittaa parranajon jälkeen ja vastustaa ihon kiiltelyä. active eye contour gel silmänympärysgeeli häivyttää tummia silmänalusia. shower gel 2 in 1 Riittoisa suihkugeeli ihon ja hiusten puhdistamiseen saa olon tuntumaan raikkaalta. active stimulating balm Stimuloiva, geelimäinen aktiivivoide silottaa ihoa ja vastustaa juonteiden syntymistä.

13 ACAD ÉPIL Académie tarjoaa hellävaraiset, kaikille sopivat tuotteet karvattoman, sileän ihon saavuttamiseksi. lait spécifique corps post-épilatoire Karvankasvua hillitsevä emulsio rauhoittaa, estää karvojen kasvua ihon sisään sekä keventää oloa. crème spécifique zones sensibles post-épilatoire Karvankasvua hillitsevä voide lievittää ärsytystä, kosteuttaa, pehmittää ja raikastaa erityisesti herkkää ihoa. déodorant spécifique post-épilatoire Antiseptinen, alkoholiton ja säilöntäaineeton roll-on-deodorantti hidastaa karvankasvua ja vähentää sisäänkasvaneita karvoja sekä hillitsee tehokkaasti hikoilua.

14 BRONZÉCRAN super bronzécran mat SPF 6 Värillinen aurinkosuojavoide antaa suojan UVA- ja UVBsäteitä vastaan. Erinomainen vähäiseen auringonpaisteeseen ja jo ruskettuneelle iholle. SK 6. soin solaire SPF 15 & soin solaire SPF 25 UVA- ja UVB-säteiden haitallisilta vaikutuksilta suojaava aurinkovoide vastustaa myös ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja auttaa saavuttamaan kauniimman rusketuksen. SK 15 ja SK 25. stick solaire zones sensibles SPF +50 Tehokkaasti suojaava aurinkovoidestikki erityisesti herkille ihoalueille. Erinomainen pigmenttiläiskien ehkäisyyn. SK +50. lait apaisant après-soleil corps Auringonoton jälkeen käytettävä vartalovoide kosteuttaa, rauhoittaa ja raikastaa ihoa auttaen säilyttämään rusketuksen kauniina. éclat de soleil visage et corps Erittäin riittoisa kiinteä aurinkopuuteri sopii kaikille, jotka haluavat sävyttää ihoa ja näyttää luonnollisen ruskettuneilta. Ei sisällä UV-suojaa. BRONZ EXPRESS bronz express lotion auto-bronzante teintée Itsestään ruskettava kastanjavesi sävyttää ihon luonnollisesti. Värillisen koostumuksen ansiosta sitä on helppo levittää tasaisesti. Ei sisällä UVsuojaa. bronz express gel auto-bronzant teinté Itsestään ruskettava geeli värjää ihon pinnan kauniin päivettyneeksi. Kosteuttavat ja hoitavat ainesosat tekevät ihosta miellyttävän pehmeän ja raikkaan. Ei sisällä UV-suojaa.

15 TERVETULOA KAUNEUSHOITOLAAN! Académie-kosmetologi tarjoaa hemmottelevia ja rentouttavia hoitoja, jotka aktivoivat ihoa sekä aikaansaavat näkyviä ja pitkäkestoisia tuloksia. Kosmetologilta saat myös parhaat ihonhoidon ohjeet ja kotihoitotuotteet. Kysy yksilöllisiä kasvohoitoja tai valitse tehokas Académie-erikoishoito: SOIN NETTOYANT EXPRESS Kaikille sopiva pikahoito kirkastaa ja silottaa ihon pintaa sekä rentouttaa oloa. MASQUE THERMO-ACTIF Kuivalle iholle rentoutumista ja hellää lämpöä tarjoava erikoishoito antaa iholle hyvänolon ja pehmeyden tunteen ravitsevien tehoaineiden ansiosta. SOIN PURETÉ OPTIMALE Rasvoittuvalle iholle raikkautta palauttava erikoishoito antaa iholle puhtauden tunteen ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena pitkään. SOIN DESENSIBILISANT ANTI-ROUGEURS Kaikille herkille ihoille sopiva, punoitusta vähentävä erikoishoito rauhoittaa, raikastaa ja tekee ihosta jälleen kauniin ja tasaisen värisen. SOIN OXYGÉNANT STIMULANT Kaikille rasittuneille ihoille virkistystä tarjoava happihoito stimuloi ihon toimintoja ja palauttaa iholle luonnollisen heleyden. SOIN CONTOUR DES YEUX ANTI-RIDES Hellää hoivaa silmänympärysiholle erikoishoidolla, joka silottaa juonteita ja pikkuryppyjä tehden ihosta joustavan ja miellyttävän pehmeän. HYDRATATION OPTIMALE Tehokas kosteushoito silottaa ihon pintaa ja palauttaa iholle raikkautta, heleyttä ja joustavuutta. SOIN CORRECTEUR RIDES AU BORELAX Ilmeryppyjä häivyttävä erikoishoito kaunistaa kasvonpiirteet tehden ihosta silkinpehmeän. MASQUE AU COLLAGÈNE Ikääntymisen merkkejä vastustava ja korjaava erikoishoito palauttaa iholle nuorekkuutta ja samettisen pehmeyden. SOIN LIFTING RAFFERMISSANT À LA VITAMIN C Aikuisen ihon napakoittava erikoishoito antaa iholle elinvoimaisen ja energisen ulkonäön. SOIN ESSENTIEL Kokonaisvaltainen, eteerisiin kasviöljyihin perustuva energiahoito hemmottelee luonnollisella tavalla sekä kehoa että mieltä. CLEANSING AND ENERGIZING TREATMENT Miehille kehitetty erikoishoito puhdistaa ihon tehokkaasti ja energisoi ihoa ja mieltä. BRONZ EXPRESS PRO Aurinkosuihku - kaunis päivetys ilman aurinkoa.

16 Académie on nyt Facebookissa. Ryhdy faniksi ja kutsu ystäväsikin mukaan! Newprint Oy kpl 12/2010

ACADÉMIE -HOITOLINJAT

ACADÉMIE -HOITOLINJAT ACADÉMIE -HOITOLINJAT HYPO-SENSIBLE monipuolista hoitoa herkälle iholle. 100% HYDRADERM luonnollista kosteutta kaikille ihoille. SCIENTIFIC SYSTEM hoitokokonaisuus ikääntymisen merkkeihin. ACAD ARÔMES

Lisätiedot

Kaunis iho on kaikkien oikeus

Kaunis iho on kaikkien oikeus Kaunis iho on kaikkien oikeus Tervetuloa Académie-maailmaan! Kaunis iho on aina tulos pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta hoidosta. Kosmetologin tekemä ihoanalyysi luo ihon hoitamiselle parhaan perustan.

Lisätiedot

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936.

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Ella Baché, Skin good enough to eat INTOHIMO KAUNEUTEEN Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta,

Lisätiedot

IHONHOIDON À LA CARTE

IHONHOIDON À LA CARTE IHONHOIDON À LA CARTE K A U N E U T T A Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta, ihoa. Iho nauttii kokonaisvaltaisista hoidoista

Lisätiedot

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle.

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle. h o i t o l a n l e i m a Maahantuoja: e u r o c o s m e t i c s O Y Vuorikatu 15, 00100 Helsinki puh +358 (0)9-6229 450, fax +358 (0)9-6229 4521 www.sothys.fi photos : dr jean-françois verganti jean-baptiste

Lisätiedot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Produits et Soins phyto-aromatiques Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Fytoaromaattisten tuotteiden ja hoitojen Sydän Tiede Luonto Tehokkuus Korkea Ammattitaito Hyvinvointi Yon-Ka Tuotemerkki Vuonna 1954

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer Luonnollista kauneutta merestä La Beauté Venue de la Mer Yhteenveto Puhdistusaineet 4 Kasvovedet 4 Kuorinnat 5 Naamiot 6 Silmät 6 Voiteet ja geelit 7 Vartalotuotteet 14 Kylpytuotteet 18 Tehohoidot 8 Herkkä

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

You are beautiful. Tuoteluettelo

You are beautiful. Tuoteluettelo M A D E I N S W I T Z E R L A N D You are beautiful Tuoteluettelo S W I S S M A D E Colosé tarjoaa laatusertifioitua kosmetiikkaa Sveitsistä vuosikymmenten kokemuksella Dermatologisesti testattuja Colosén

Lisätiedot

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄIN KEHITTÄMÄ ensiluokkaista ihonhoitoa näkyvin tuloksin www.greencos.fi 1 SISÄLLYS 3 esittely Green Peel 4 yleistä Green Peel -hoidosta 5 tärkeää huomioida hoidon jälkeen

Lisätiedot

Sisällysluettelo. FRUIT D ECLAT... s 17 18 crème pour une mine enchantée actimix LE BELLE MINE NATURELLE-HOITO HOITOLASSA. JOHDANTO...

Sisällysluettelo. FRUIT D ECLAT... s 17 18 crème pour une mine enchantée actimix LE BELLE MINE NATURELLE-HOITO HOITOLASSA. JOHDANTO... Sisällysluettelo JOHDANTO... s 3-4 FUNDAMENTALS... s 5-8 démaquillant cils cocon de lait démaquillant voile givré démaquillant lait de soin démaquillant mousseline de crème nettoyante pain de glace nettoyant

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa katseesi

Lisätiedot

Kasvojen puhdistus. Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla

Kasvojen puhdistus. Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa Bionominen kauneudenhoito Bionomia on luonnonlakien tiedettä. Nämä lait muodostavat DR. BAUMANN -kosmetiikan tuotekehittelyn ja valmistuksen perustan. Tämä merkitsee,

Lisätiedot

Kauneutta luonnosta ja tieteestä.

Kauneutta luonnosta ja tieteestä. Kauneutta luonnosta ja tieteestä. luonto+tiede=kauneutta 2 SISÄLLYS Brändi 3 Tuotteet 12 Tuotekategoriat 14 Ikääntymisen ensimerkit 16 Ikääntyvä iho 19 Kuiva iho 22 Ihon kirkastaminen 26 Rasvainen iho

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN on avain hyvään oloon ja ulkonäköön Suuntaa katseesi tulevaisuuteen

Lisätiedot

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Jo vuosisatoja on hiusten ja ihon hoidossa käytetty niityiltä, metsistä ja kotipihoilta kerättyjä lääkekasveja. Puhas Loodus -tuotesarjan valmistusaineina käytetään

Lisätiedot

Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin

Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin Cosmeceuticals Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin perustuvien tuotteiden tutkimus- ja tuotantokeskus SeSGroup. Yrityksen missio on tarjota dermatologeille ja

Lisätiedot

KOTIHOITOTUOTEPAKETIT

KOTIHOITOTUOTEPAKETIT Cosmeceuticals Puhdistustuotteet HIDRAVEN HIDRADERM SENSYSES 04-05 Kosteuttavat ATOPISES HIDRADERM HYAL PRIMUVIT UREMOL HIDRALOE 06-11 Tulehduksia vähentävät ACNISES AZELAC JUVESES TEENS SALISES SEBOVALIS

Lisätiedot

Varaa oma aikasi numerosta

Varaa oma aikasi numerosta Varaa oma aikasi numerosta 010 76 65714 SOKOS KAARI Hyvä Olo hoitola & parturi-kampaamo ma pe 9 21 / la 9 18 / su suljettu puh. 010 76 65714 www.sokospalvelut.fi HOITOLA PARTURI KAMPAAMO Hemmottelua, kauneutta

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa

Lisätiedot

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan yonka.com Astu fytoaromaattisten hoitojen maailmaan S I S Ä L L Y S KASVOHOIDOT PUHDISTUS Le Grand Classique - Syväpuhdistava, palauttava ja rentouttava kasvohoito 4 KOSTEUTUS Hydralessence - 60 min Pitkävaikutteinen,

Lisätiedot

Johdanto Barbados Liquid Gold Greens A Clear New Age Control C White Noble White Renova Classic Alodem Eye Care Body Care Treatment Make Up

Johdanto Barbados Liquid Gold Greens A Clear New Age Control C White Noble White Renova Classic Alodem Eye Care Body Care Treatment Make Up CO Johdanto Barbados - Poistaa T-alueen punaisuutta luonnollisesti Liquid Gold - Siperian tyrnin taikaa Greens - Kypsä, vaativa iho A Clear - Rasvainen ja ongelmaiho New Age Control - Ihon uusiutuminen

Lisätiedot

www.arcaya.de Päätehoaineet: Perfluoropolyeetteri happikatalysaattori, Hydroviton 24 h kosteutus, E-vitamiini antioksidantti

www.arcaya.de Päätehoaineet: Perfluoropolyeetteri happikatalysaattori, Hydroviton 24 h kosteutus, E-vitamiini antioksidantti Aloe Vera Torjuu tehokkaasti kaikkia ihon vaurioita Aloe Vera poistaa välittömästi iholta kaikki kuivuuden aiheuttamat jäljet ja kiristävän tunteen. Samalla se rauhoittaa ihoa intensiivisesti ja edistää

Lisätiedot

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014 Lehdistötiedote syyskuu 2014 SAMPAR on ranskalainen, selektiivinen ihonhoitosarja, joka sisältää klassisia ihonhoitotuotteita ja ainutlaatuisia erikoistuotteita. SAMPAR-tuotteet on suunniteltu antamaan

Lisätiedot

Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja. Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään

Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja. Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään Sisältö Tiedämme, että ruokavalio, vitamiinit, lisäravinteet, liikunta ja ihonhoito vaikuttavat suuresti hyvinvointiimme.

Lisätiedot

SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SPA NAUTINTOJA

SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SPA NAUTINTOJA SILUETTISPA MENU SILUETTISPA MENU IÄTÖNTÄ KAUNEUTTA SiluettiSpan tarjoamat palvelut ovat sekä nuorekkuutta ylläpitäviä, parhaita puolia korostavia kauneushoitoja että lääkärin vastaanotolla tehtäviä esteettisiä

Lisätiedot