Kaunis iho on kaikkien oikeus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaunis iho on kaikkien oikeus"

Transkriptio

1 Kaunis iho on kaikkien oikeus

2 Tervetuloa Académie-maailmaan! Kaunis iho on aina tulos pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta hoidosta. Kosmetologin tekemä ihoanalyysi luo ihon hoitamiselle parhaan perustan. Oikeat tuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka myös kestävät pitkään. Académie Scientifique de Beauté on hoitanut ranskattarien ihoa jo vuodesta Suomeen tuotteet saapuivat, kun maahamme perustettiin ensimmäinen kosmetologikoulu. Siitä alkoi suosio, joka jatkuu tänäkin päivänä. Académie on yhdistänyt tieteen ja ihonhoidon tavalla, joka tuo todellisia tuloksia. Poikkeuksellisen korkeat tehoainepitoisuudet on merkitty näkyvästi jokaiseen tuotteeseen. Kaunis iho on kaikkien oikeus iästä riippumatta! Puhdistus Rasvainen iho Normaali ja sekaiho Kuiva iho Herkkä tai punoittava iho Aikuinen iho Huulet ja silmänympärysiho Derm Acte Ampullit Acad Arômes Méthode Acad Épil Bronz Express Académie MEN

3 PUHDISTUS Oikeanlainen puhdistus on 1. askel kauniiseen, raikkaaseen ihoon. Puhdistus poistaa meikin, iholle kertyneen lian, pölyn ja saasteet sekä hien ja liiallisen talin. Puhtaalla iholla hoitotuotteiden teho on paras mahdollinen ja tulokset näkyvät nopeammin. démaquillant biphasé Hajusteeton silmämeikinpoistoneste kaikille. gel démaquillant purifiant Raikas ja riittoisa puhdistusgeeli rasvaiselle ja sekaiholle. lait démaquillant hypo-sensible Hellä puhdistusemulsio normaalille ja kuivalle iholle. mousse démaquillante Pehmeä puhdistusvaahto kaikille ihoille. lait démaquillant 2 en 1 Kuoriva puhdistusemulsio pintakuiville ja karhean tuntuisille ihoille. KASVOVESI Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, raikastaa ihoa ja auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin. Aamuisin kasvovesi herättää ihon uuteen päivään. lotion juvanyl Puhdistava kasvovesi rasvaiselle ja sekaiholle. lotion normalisante Tasapainottava kasvovesi kiiltävälle ja öljyiselle iholle. tonique hypo-sensible Raikastava kasvovesi normaalille ja kuivalle iholle. tonique hydratant Kosteuttava kasvovesi pintakuivalle iholle. KUORINTA Académie Visage Sinun ihosi on ainutlaatuinen. Académie Visage tarjoaa ihosi hoitoon toimivia tuotteita, joissa on otettu huomioon herkän ihon erityisvaatimukset, eri ihotyyppien tarpeet ja ikääntymisen mukanaan tuomat haasteet. Kuorinta poistaa iholta karheuden ja saa sen tuntumaan ihanan pehmeältä: voiteet imeytyvät paremmin ja vaikuttavat tehokkaammin. Käytä kuorintaa 1-4 kertaa kuukaudessa. phyto-gommage marin Kirkastava kuorinta-aine kaikille ihoille. soin-gommant Silottava 2 in 1 -entsyymikuorinta erityisesti aikuiselle iholle. Kauneushoitolassa NETTOYANT EXPRESS: Kirkastava pikahoito silottaa ja raikastaa. Kiireisen pelastus!

4 Tasapainoa rasvaiselle iholle Ihon rasvaisuutta aiheuttavat perintötekijöiden lisäksi mm. hormonaaliset tekijät (teini-ikä, raskaus, vaihdevuodet). Myös ilmasto ja väärät hoitotottumukset sekä stressi ja epätasapainoinen ruokavalio voivat aiheuttaa ihon rasvoittumista. iho tuottaa liikaa talia ja siinä on näppyjä huokoset erottuvat selvästi iho on tukkoinen iho on paksu ja samean värinen iho kiiltää Kosteutta normaalille ja sekaiholle Normaali iho on tasapainoinen: se näyttää ja tuntuu hyvältä. Hoitamattomana se kuitenkin kuivuu helposti. Pintakuivuutta aiheuttavat mm. hormonaaliset (vaihdevuodet) ja ulkoiset tekijät (ilmasto ja väärät hoitotottumukset). Myös stressi, väsymys, tupakointi, epätasapainoinen ravinto ja vähäinen veden juominen vaikuttavat ihon kuntoon. iho näyttää ja tuntuu tasaiselta iho saattaa hilseillä iho tuntuu joskus karhealta ja kiristävältä ihossa saattaa olla yksittäisiä epäpuhtauksia Hoitotuotteet KOTIIN fluide normalisant Kevyt kosteusemulsio pitää kiiltävän ihon mattana pitkään. crème normalisante Pehmeä hoitovoide hillitsee epäpuhtaan ihon talineritystä ja ehkäisee tukkeumien syntyä. stylo purifiant IZ 17 Tehokas roll-on -seerumi kuivattaa yksittäiset näpyt. fluide léger Kevyt tehokosteusemulsio normaalille iholle. crème veloutée Pehmittävä tehokosteusvoide normaalille ja kuivuuteen taipuvaiselle iholle. programme oxygénant stimulant Elinvoimaa tuova happivoide vahvistaa ihon suojaa. Erinomainen tupakoitsijoille. crème juvanyl Raikas geelivoide ehkäisee epäpuhtauksia ja supistaa huokosia. masque dynargiliane Puhdistava savinaamio poistaa talia ja supistaa huokosia. Annosnapit ovat kätevät myös matkoilla! masque crème rehydratant Raikas ja pehmeä kosteusnaamio silottaa ihon pehmeäksi. masque à l abricot Raikas geelinaamio saa ihon säteilemään todellinen kauneusnaamio! Annosnapit ovat kätevät myös matkoilla. Kauneushoitolassa Basic Pureté: Puhdistava hoito tasapainottaa ja poistaa epäpuhtauksia. Pureté Optimale: Kiiltoa hillitsevä erikoishoito raikastaa ihon ennen juhlia! Kauneushoitolassa Basic HydratatioN: Pehmittävä kosteushoito silottaa. Erikoisuutena herkullinen hunajanaamio. Basic Beauté: Kaunistava juhlahoito heleyttää. Erikoisuutena virkistävä aprikoosinaamio. Oxygenant Stimulant: Suojaava ja vahvistava happihoito saa ihon näyttämään elinvoimaiselta. Hydratation OptimalE: Kosteuttava erikoishoito sammuttaa ihon janon. Nopeita tuloksia kaipaavalle!

5 Pehmeyttä kuivalle iholle Ihon kuivuutta aiheuttavat mm. perinnölliset ja ilmastolliset tekijät (kylmyys, tuuli) sekä väärät hoitotottumukset. Myös näyttöpäätetyöskentely ja liian kuiva tai kuuma sisäilma lisäävät ihon kuivuutta. Rauhoitusta herkälle ja punoittavalle iholle Ihon herkkyyttä ja/tai punoitusta aiheuttavat mm. perinnölliset ja ilmastolliset tekijät (kylmyys, tuuli, kuumuus, aurinko). Myös tupakointi, mausteinen ruoka, kahvi ja alkoholi sekä voimakkaat tunnereaktiot voivat aiheuttaa punoitusta. iho tuottaa liian vähän rasvaa iho tuntuu karhealta ja kiristävältä iho hilseilee huokoset ovat pienet iho saattaa ärtyä ihon pintaverisuonet näkyvät iho on kosketusherkkä iho ärtyy tai punoittaa helposti iho tuntuu kuumottavalta crème hypo-sensible Kevyesti ravitseva hoitovoide kuivuuteen taipuvaiselle iholle. crème riche Ravitseva tehokosteusvoide hellii kuivaa ihoa. dermonyl Erittäin ravitseva voide superkuivalle iholle. soin ultra-protecteur Suojaava päivä- ja ulkoiluvoide kuivalle ja hauraalle iholle. masque douceur Samettinen voidenaamio pehmittää. Annosnapit ovat kätevät matkoilla. Kokeile myös saunassa! programme anti-rougeurs Pehmeä hoitovoide häivyttää punoitusta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. détente et fraîcheur Raikas hoitoemulsio kosteuttaa ja vahvistaa haurasta ihoa. masque apaisant anti-rougeurs Pehmeä voidenaamio rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa välittömästi. Ihana saunomisen jälkeen! Kauneushoitolassa: Basic NutritioN: Ravitseva hoito poistaa kiristävän tunteen ja saa ihon tuntumaan samettisen pehmeältä. Kauneushoitolassa Basic SensiblE: Rauhoittava hoito saa ihon tuntumaan tasapainoiselta ja hyvinvoivalta. Erikoisuutena lehmuksenkukkanaamio. Désensibilisant Anti-RougeurS: Ihoa vahvistava erikoishoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa, tasoittaa sen väriä ja tuo raikkaan olon.

6 Elinvoimaa aikuiselle iholle Ikääntymisen merkkien syntyyn vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät ja vaihdevuodet. Myös aurinko, tupakointi, yksipuolinen ruokavalio sekä kasvolihasten toistuva jännittyminen saavat aikaan ryppyjä ja juonteita sekä ihon veltostumista. iho on kuiva, ohuen oloinen ja haurastunut iho on karhea ja tukkoinen ihossa on ryppyjä ja/tai juonteita iho on veltostunut Vahvistusta huulille ja silmänympäryksille Silmänympärysten ja huulien iho on jatkuvasti alttiina rasitukselle, siksi niitä kannattaa hoitaa huolella. Ihon muutoksiin vaikuttavat mm. ikääntyminen ja perinnölliset sekä ilmastolliset tekijät (kylmyys, tuuli). Myös väsymys ja stressi näkyvät nopeasti silmien ympärillä. iho on kuiva iho on veltostunut ihossa näkyy ryppyjä ja juonteita silmien ympärillä on turvotusta silmänympäryksien väri on tumma tai epätasainen hydrastiane 25+ Ravitseva kosteusvoide nuorille aikuisille. programme liposomes 30+ Kevyesti aktivoiva emulsio ikääntymisen ensimerkkeihin. redensifiant volumateur 35+ Heleyttävä ja nuorekkuutta lisäävä tehovoide ikääntymisen merkkejä vastaan. séve miracle 40+ Uudistava hoitovoide hidastaa juonteiden muodostumista. soin lift galbe 45+ Napakoittava geeliseerumi palauttaa kiinteyttä kasvoille ja kaulalle. FORMULE MERVEILLEUSE 45+ Nuorekkuutta palauttava superseerumi uudistaa tehokkaasti. Aktiiviaineita 41,7 %. soin raffermissant 50+ Kiinteyttävä hoitovoide elvyttää haurastunutta ja veltostunutta ihoa. lait pour le corps Raikas, kevyt kosteusemulsio hoitaa vartalon ihoa kokonaisvaltaisesti. Kauneushoitolassa Basic Jeune: Silottava hoito palauttaa elinvoimaa. Erikoisuutena valkoisen teen naamio. Lifting RaffermissanT: Napakoittava erikoishoito virkistää ja kiinteyttää. Soin Collagène: Kollageenihoito saa ihon näyttämään levänneeltä ja nuorekkaalta. Aikuisen ihon juhlahoito! soin repulpant lèvres Kosteuttava hoitovoide saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Huulivoiteiden aatelia! crème contour des yeux dynastiane Hoitava silmänympärysvoide kuivuutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Kokeile myös naamiona! programme liposomes contour des yeux Raikas silmänympärysgeeli tummuutta, turvotusta ja väsymyksen merkkejä vastaan. soin lissant contour des yeux et des lèvres Silmän- ja huultenympärysten hoitovoide/ naamio silottaa ja parantaa meikin kestoa. Kauneushoitolassa: Anti-Rides et HydratanT: Silottava silmänympäryshoito kosteuttaa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

7 Derm Acte yhdistää tehokkaalla tavalla kosmeettisen ihonhoidon ja dermatologian. Expert-hoidoissa ja -tuotteissa hyödynnetään ultratehokkaita aktiiviaineita sekä ihonhoidon uusimpia saavutuksia. Derm Acte on palkittua* high tech -kosmetiikkaa vaativalle iholle: Ensiavuksi rasittuneelle ja stressaantuneelle iholle, kun tavanomaiset ihonhoitotuotteet eivät riitä. Tehokuuriksi 2 kertaa vuodessa tai aina vuodenaikojen vaihtuessa palauttamaan iholle elinvoimaa. Ennen ja jälkeen kosmeettisten leikkausten tai lempeäksi vaihtoehdoksi niille, jotka eivät halua kääntyä kirurgin puoleen. * H. Pierantoni -innovaatiopalkinto 2010, CosmétiqueMag-kosmetiikkalehden Oscar 2010, H. Pierantoni innovaatiopalkinto Puhdistus ja kuorinta Vahvistusta hauraalle ja punoittavalle iholle Tehokosteutta pintakuivalle iholle eau démaquillant micellaire Raikas 3 in 1 tuote: silmämeikinpoistoaine, puhdistusneste ja kasvovesi yhdessä. lait dermo-nettoyant Hajusteeton 2 in 1 puhdistus herkälle iholle: lempeä silmämeikinpoistoaine ja puhdistusemulsio yhdessä. LOTION DERMO-TONIQUE Hajusteeton kasvovesi poistaa kevyen meikin kasvoilta ja silmistä sekä viimeistelee puhdistuksen hellävaraisesti. nettoyant exfoliant Tehokas AHA-kuorinta kirkastaa ja silottaa ihoa. Glykolihappopitoisuus 15 %. sérum apaisant Rauhoittava ja vahvistava tehoseerumi punoittavalle ja helposti ärtyvälle iholle. FLUIDE HYDRATANT SPF 30 Monipuolinen cityvoide kosteuttaa, vastustaa ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa sekä UV-säteiltä että saasteilta. crème hydratante Tehokosteuttava hoitovoide kiristävän tuntuiselle ja hilseilevälle pintakuivalle iholle. sérum hydratant Raikas kosteusseerumi erittäin pintakuivalle iholle.

8 Tehohoitoa SILMÄNYMPÄRYKSILLE Tehohoitoa AIKUISILLE iholle crème anti-oxydante 35+ Suojaava antioksidanttivoide saa väsyneen ihon tuntumaan silkkisen sileältä. crème anti-âge global 40+ Elvyttävä tehovoide palauttaa ihoon nuorekkuutta. crème peeling rénovatrice nuit 40+ Tehokkaasti uudistava yövoide silottaa ihoa ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta. sérum anti-âge global 45+ Aktivoiva seerumi häivyttää ikääntymisen merkkejä ja saa ihon tuntumaan napakalta. comblement rides express 35+ Paikallisesti käytettävä tehovoide silottaa rypyt ja juonteet. Kokeile myös meikinalusvoiteena! PATCHS YEUX ANTI-RIDES & HYDRATANTS Hajusteettomat silmänalushoitolaput virkistävät väsyneitä silmiä ja vastustavat tummuutta, turvotusta ja ikääntymisen merkkejä. Ammattihoidon tehokkuus kotona! Derm Acte kauneushoitolassa Soin Expert Micro-dermaBrasion: Tehokas 2 in 1 -mikrokuorintahoito käsille ja kasvoille kirkas, sileä iho nopeasti! SOIN EXPERT HYDRATANT & ANTI-OXYDANT: Suojaava erikoishoito täyttää ihon kosteudella ja palauttaa siihen hyvän olon. Erikoisuutena 3 tehoseerumia ja 2 hierontaa. Soin Expert Anti-Âge Global & Éclat: Kohottava erikoishoito saa ihon tuntumaan kiinteältä ja nuorekkaalta. Erikoisuutena lämpökuorinta, kaksi hierontaa ja kaksoisnaamio! Soin Expert Éclairsissant & Correcteur Teint: Kirkastava erikoishoito tasoittaa ihon värin kauniiksi. Raikastaa ihanasti myös rasvaisen ihon. Erinomainen ennen juhlia! Tehoa ampulleilla Ihon kuntoon vaikuttavat monet tekijät ja epätasapainoiseen tilaan jouduttuaan se kaipaa tehohoitoa (esimerkiksi vuodenaikojen vaihteessa, sairastelun jälkeen). Académie-ampullit auttavat palauttamaan ihollesi tasapainoisen ja elinvoimaisen olon. Valitse hoitokuuri Académie-ampullibaarista: PROPOLIS Tasapainottava ampulli epäpuhtaalle iholle ehkäisee arpien syntymistä. HYDRATHERM Tehokosteuttava ampulli täyttää pintakuivan ihon kosteudella välittömästi. GELÉE ROYALE Ravitseva ampulli pehmittää kuivan ihon samettisen tuntuiseksi. ROUGEURS DIFFUSES Vahvistava ampulli vastustaa punakkuutta. AZULÈNE Rauhoittava atsuleeniampulli palauttaa tasapainon ärtyneelle ja herkälle iholle. COMPLEXE VITAMINEE A et E Aktivoiva vitamiiniampulli ravitsee ja piristää väsyneen näköistä ihoa. COLLAGÈNE MARIN Silottava kollageeniampulli häivyttää ikääntymisen ensimerkit. ÈLASTINE MARINE Kiinteyttävä elastiiniampulli palauttaa ihoon napakkuutta. ÉCLAT IMMEDIAT Tuhkimoampulli valmistaa ihon meikille ja pidentää meikin kestoa. Kokeile ennen juhlia!

9 Acad Arômes Kokonaisvaltainen tapa hoitaa ihoa tehokkaasti: 100 % luonnolliset eteeriset öljyt ja kasviuutteet hemmottelevat sekä aisteja että ihoa. Nämä luonnon aarteet auttavat ihoasi puhkeamaan kukkaan ja tuloksena on tasapainoinen, säteilevä ja hyvinvoiva iho. Parhaat tulokset syntyvät Acad Arômes-hoitoöljyn ja -voiteen yhteiskäytöllä, mutta tuotteita voidaan käyttää myös erikseen. Öljyt ovat erinomaisia tehokuureja ja niitä voidaan käyttää seerumin tapaan muidenkin Académie-voiteiden kanssa. Méthode Acad Épil Karvan kasvua hillitsevät kotihoitotuotteet ovat sileän ihon salaisuus. Ne sopivat käytettäväksi kaikkien karvanpoistomenetelmien jälkeen ja tuloksena on rauhallinen, sileä ja tasainen iho. LAIT CORPS ANTI-REPOUSSE DU POIL Rauhoittava vartalovoide keventää raskasta tunnetta jaloissa, estää sisäänkasvaneita karvoja ja kosteuttaa. CRÈME ANTI-REPOUSSE DU POIL Karvan kasvua hillitsevä tehovoide kosteuttaa, pehmittää ja lievittää ärsytystä herkillä ihoalueilla (kasvot, kainalo, bikinilinja). DÉODORANT ROLL-ON Antiseptinen deodorantti/antiperspirantti hillitsee hikoilua tehokkaasti ja hidastaa karvan kasvua. PURIFICATION MAJEURE ja SÈVE PURIFIANTE Tasapainottava tuotepari vastustaa ihon rasvoittumista tehden ihosta raikkaan tuntuisen ja mattapintaisen. HYDRATATION MAJEURE ja SÈVE HYDRATANTE Kosteuttava tuotepari helpottaa pintakuivan ja kiristävän tuntuisen ihon ongelmia saaden ihon tuntumaan tasapainoiselta ja elinvoimaiselta. NUTRITION MAJEURE ja SÈVE NOURRISSANTE Ravitseva tuotepari pehmittää ja suojaa kuivaa ihoa tehden siitä samettisen tuntuisen. REVITALISATION MAJEURE ja SÈVE REVITALISANTE Elvyttävä tuotepari aktivoi aikuista ihoa palauttaen siihen nuorekasta napakkuutta ja kiinteyttä. SÈVE CONTOUR DES YEUX Hellävarainen silmänympärysvoide vastustaa tummuutta, turvotusta sekä väsymyksen merkkejä. ACAD ARÔMES kauneushoitolassa SOIN ESSENTIEL: Kokonaisvaltaisesti hoitava, yksilöllisesti räätälöitävä erikoishoito palauttaa iholle harmonisen hyvän olon tunteen. Erikoisuutena 3 hierontaa: digitopressiohieronta ja klassinen hieronta kasvoille sekä rentouttava kynttilähieronta selän alueelle. Bronz Express Kauniisti päivettynyt iho ilman aurinkoa! BRONZ EXPRESS LOTION Itsestään ruskettava kastanjavesi sävyttää ihon päästä varpaisiin auringon kultaamaksi. Supersuosittu klassikko! CRÈME BRONZ EXPRESS HYDRATANTE Asteittain ruskettava kosteusvoide hoitaa ihoa ja tuo siihen kauniin sävyn. Kosmetologin ohjeet juuri Sinulle:

10 Helppoja 2 in 1 -tuotteita miehille, jotka haluavat elinvoimaisen näköisen ja hyvän tuntuisen ihon. Teho perustuu koivu- ja tammiuutteisiin, jotka palauttavat iholle energisen ulkonäön! Tehohoitoa miehen iholle EASY SHAVING GEL Raikas geeli puhdistaa ihon tehokkaasti ja tekee parranajosta miellyttävän helppoa. ACTIVE MOISTURIZING BALM Kosteuttava geelivoide rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen ja vastustaa ihon kiiltämistä. ACTIVE STIMULATING BALM Aktivoiva geelivoide silottaa, hillitsee ihon kiiltoa, rauhoittaa parranajon jälkeen ja vastustaa juonteiden syntymistä. ACTIVE EYE CONTOUR GEL Silottava ja turvotusta vastustava silmänympärysgeeli virkistää ja auttaa häivyttämään tummuutta silmien alta. SHOWER GEL Raikas ja riittoisa suihkugeeli saa ihon ja hiukset tuntumaan puhtailta pitkään. ACADÉMIE MEN hoitolassa CLEANSING & ENeRGIZING TREATMENT: Puhdistava ja elinvoimaa palauttava hoito tuo miehen iholle energisen tunteen ja raikkaan, virkistyneen ulkonäön.

11 Löydät meidät myös FACEBOOKISTA Oma Académie-kauneushoitolasi Hämeentie 105 B Helsinki p. (09) fax (09)

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936.

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Ella Baché, Skin good enough to eat INTOHIMO KAUNEUTEEN Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta,

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS CUTRIN TUNTEE POHJOISMAISEN HIUKSEN JA POHJOISEN ILMASTON OLOSUHTEET CUTRIN OY POSTIOSOITE: PL 27, 02781 ESPOO KÄYNTIOSOITE: LASIHYTTI 1, 02780 ESPOO PUH. 020 487 7005 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Uusia apuvälineitä apteekista

Uusia apuvälineitä apteekista Uusia apuvälineitä apteekista Kun sormissa ei ole tarpeeksi puristusvoimaa tai kädet tärisevät, voi hillopurkin avaaminen, paidan napittaminen tai kotiavaimen kääntäminen lukossa tuntua ylivoimaiselta

Lisätiedot

Miesten ihonhoitokoulu

Miesten ihonhoitokoulu Miesten ihonhoitokoulu Ensinnäkin: ihonhoito ei ole vain naisia varten. Myös tosimiesten on huolehdittava ihostaan. Tiedät millaista se on uusien siistien lenkkareiden kanssa. Nehän haluaa pitää siistinä

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant Kasvohoidot Näkyviä tuloksia Medex-menetelmin Medex Fresh Up Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon ph-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen.

Lisätiedot

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC OIL Monikäyttöiset hiusten- ja ihon hoitoöljyt ZENZ HAIR COLOUR Hajusteettomat henna kasvivärit ZENZ MINERAL

Lisätiedot

Ole hyvä hiuksillesi. O a hius e hyvi v n i. Hiuksille tärkeät ravintoaineet Tukkapulmat & ratkaisut Hiustenlähtö: hoito ja pesu

Ole hyvä hiuksillesi. O a hius e hyvi v n i. Hiuksille tärkeät ravintoaineet Tukkapulmat & ratkaisut Hiustenlähtö: hoito ja pesu Ole hyvä hiuksillesi O a hius e hyvi v n i Hiuksille tärkeät ravintoaineet Tukkapulmat & ratkaisut Hiustenlähtö: hoito ja pesu 1 Sisältöä hiuksillesi 6 8 10 12 16 18 Kaipaan lisää tietoa hiuksista, koska

Lisätiedot

AIKA MUUTTAA IHOA IholIItto

AIKA MUUTTAA IHOA IholIItto AIKA MUUTTAA IHOA Iholiitto Teksti: Sirpa Pajunen, sh, toiminnanjohtaja Iholiitto ry AIKA MUUTTAA IHOA Taitto ja ulkoasu: Katriina Iho Wirbel Paino: Erweko Oy, 2012 2. uudistettu painos SISÄLLYS Yleistä

Lisätiedot

TERVE! Palvelut. Ajanvaraus nettisivuilla 24 h

TERVE! Palvelut. Ajanvaraus nettisivuilla 24 h TERVE! Palvelut Terveyspalveluhinnasto 1/6 Palvelu Kuvaus Kesto Hinta (sis. alv 0 %) TERVE! Hoitajan vastaanotto TERVE! Korvahuuhtelu TERVE! Rokotteet ja pistokset Terveydenhoitoon perehtyneet ammattilaiset

Lisätiedot

Diabeetikko laittoi tanssiksi

Diabeetikko laittoi tanssiksi WILLAN APTEEKIN ASIAKASLEHTI 1 2015 HELENA BERG: Diabeetikko laittoi tanssiksi Nopeus on valttia aivoinfarktin hoidossa Perusvoide on talvi-ihon paras apu SUPER 7 00 Sh 12,86 TARJOUS ACC Sinus 20ml nenäsumute

Lisätiedot

USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI!

USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI! USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI! BLUE THERAPY ACCELERATED Blue Therapy 2015 Uskalla elää, aika on puolellasi BLUE THERAPY ACCELERATED SEERUMI Ennennäkemätöntä tehoa jo syntyneisiin ikääntymisen merkkeihin

Lisätiedot

Vauvamatkalla. Opas synnyttäneelle. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri

Vauvamatkalla. Opas synnyttäneelle. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri Vauvamatkalla Opas synnyttäneelle Toimitus Kuvaajat Taitto Heta Kolanen, Katja Koskinen, Niina Kauppinen, Mirkka Kujala Tero Hanski, Mikko Hinkkanen, Jarmo Nummenpää, Heta Kolanen Mirkka Kujala Painopaikka

Lisätiedot

Frantsilan Luomuyrttitila / Virpi Raipala-Cormier

Frantsilan Luomuyrttitila / Virpi Raipala-Cormier Koska jalat ovat niin oleelliset koko kehomme hyvinvoinnissa, kannattaa niiden hoitoon paneutua kunnolla. Jaloilla kävellään ihmiselämän aikana keskimäärin neljä kertaa maapallon ympäri. Hiero jalkoja

Lisätiedot

Tarkkaile ettet syö liian paljon proteiiniä tai liian vähän rasvaa. Älä pelkää rasvaa!

Tarkkaile ettet syö liian paljon proteiiniä tai liian vähän rasvaa. Älä pelkää rasvaa! EIKÖ PAINO PUTOA? Se voi johtua useasta syystä. Joihinkin voi vaikuttaa muuttamalla käytöstään tai elämäntapaansa. Esimerkiksi jos syöt liikaa, voit oppia kohtuullistamaan annokset. Jos et harrasta liikuntaa,

Lisätiedot

INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS

INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS LYHENNETTY PAINOS KURSSIMATERIAALI Kalevi Lehtonen ISBN 978-952-92-7650-9 X-COPY TURKU 2010 INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS SISÄLLYS KURSSIMATERIAALI LYHENNETTY

Lisätiedot

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE NAISEN TERVEYS

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE NAISEN TERVEYS ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE Nuoret naiset Moni ongelma johtuu suolistovaivoista Jalkojen terveys Terveet jalat kantavat sinut pitkälle Vaihdevuodet Uusi elämänvaihe

Lisätiedot

Uniuutiset 2/2013 Erikoisnumero Uniliitto ry:n jäsen- ja tiedotuslehti

Uniuutiset 2/2013 Erikoisnumero Uniliitto ry:n jäsen- ja tiedotuslehti Uniuutiset 2/2013 Erikoisnumero Uniliitto ry:n jäsen- ja tiedotuslehti Uniuutiset 2/2013 Erikoisnumero Hyvä Uni SISÄLTÖLUETTELO Uniuutiset ja yhteystiedot... 2 Lukijalle, Mitä uni on... 3 Unen huolto,

Lisätiedot

HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT

HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT 2014-10 FI HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT Kährs Group Karelia-Upofloor Oy Sinimäentie 8A 02630 Espoo Puhelin: 020 740 9780 Email: tilaukset@kahrs.com www.kahrs.com KÄHRS-PUULATTIOIDEN HOITO 2 SISÄLLYS

Lisätiedot

Tork-vaahtosaippua tekee päivästä nautittavan. käsihygienia voi olla hauska asia. uusi vaahtosaippua

Tork-vaahtosaippua tekee päivästä nautittavan. käsihygienia voi olla hauska asia. uusi vaahtosaippua * Tork-vaahtosaippua tekee päivästä nautittavan käsihygienia voi olla hauska asia uusi vaahtosaippua Tork on täydellinen ratkaisu käsihygieniaan Tehokas käsienpesu on oleellinen osa korkeiden hygieniastandardien

Lisätiedot

Vaikeat PALOVAMMAT IholIItto

Vaikeat PALOVAMMAT IholIItto Vaikeat PALOVAMMAT Iholiitto Sisällys 1. Yleistä palovammoista 4 2. Polikliininen hoito 10 3. Haavanhoito 12 4. Ravitsemus 15 5. Fysio- ja toimintaterapia 16 6. Henkinen tuki 20 7. Sosiaaliturva 25 8.

Lisätiedot

SKILLS FINLAND AMMATTITAITOMAAJOUKKUE HENKISEN VALMENTAUTUMISEN TYÖKIRJA. Juha Minkkinen Immo Pylvänen Atte Airaksinen

SKILLS FINLAND AMMATTITAITOMAAJOUKKUE HENKISEN VALMENTAUTUMISEN TYÖKIRJA. Juha Minkkinen Immo Pylvänen Atte Airaksinen SKILLS FINLAND AMMATTITAITOMAAJOUKKUE HENKISEN VALMENTAUTUMISEN TYÖKIRJA Juha Minkkinen Immo Pylvänen Atte Airaksinen SISÄLLYSLUETTELO Esipuhe 1. Suorituksen hallinnan kehittäminen... 4 1.1. Suorituksen

Lisätiedot

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää. finneistä

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää. finneistä Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää finneistä KUN KAIKKI TUNTUU VAIKEALTA Rinnat tai parta alkavat kasvaa. Vanhemmat eivät ymmärrä. Kuukautiset, äänenmurros, rakastumiset. Tuntuu, että kaikki on mahdollista

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

ÖLJYVAHAT PUUVAHAT PUHDISTUS JA HOITO UUDELLEENKÄSITTELY PUULATTIAN KESTÄVÄ KÄSITTELY JA HOITO

ÖLJYVAHAT PUUVAHAT PUHDISTUS JA HOITO UUDELLEENKÄSITTELY PUULATTIAN KESTÄVÄ KÄSITTELY JA HOITO ÖLJYVAHAT PUUVAHAT PUHDISTUS JA HOITO UUDELLEENKÄSITTELY PUULATTIAN KESTÄVÄ KÄSITTELY JA HOITO 1 2 PUULATTIANI ON UPEA. KAUNIS JA LUONNOLLINEN. KESTÄVÄ JA PITKÄIKÄINEN. JA SE TUNTUU HYVÄLTÄ. SISÄLTÖ SISÄLTÖ

Lisätiedot

Cefaly. lääketieteellinen laite migreenin, jännityspäänsäryn, stressin oireiden ja pääkivun hoitoon.

Cefaly. lääketieteellinen laite migreenin, jännityspäänsäryn, stressin oireiden ja pääkivun hoitoon. Cefaly lääketieteellinen laite migreenin, jännityspäänsäryn, stressin oireiden ja pääkivun hoitoon. Cefaly on laite, joka hyödyntää jo kauan käytössä olleen sähköisen TENS-terapian periaatetta. Cefaly-laite

Lisätiedot

Vauvan tuoma elämänmuutos oli tervetullut. Gynekologin vinkit MS-tautia sairastavalle. PETtutkimuksella. tarkempaa kuvaa aivoista

Vauvan tuoma elämänmuutos oli tervetullut. Gynekologin vinkit MS-tautia sairastavalle. PETtutkimuksella. tarkempaa kuvaa aivoista 1 / 2014 Lehti ms-taudin parissa eläville Gynekologin vinkit MS-tautia sairastavalle PETtutkimuksella tarkempaa kuvaa aivoista Vauvan tuoma elämänmuutos oli tervetullut Neurologi Jori Ruuskanen: Naishormoneilla

Lisätiedot

Tunne ihosi auringossa - opas

Tunne ihosi auringossa - opas 1 Tunne ihosi auringossa - opas Sisältö: 3 4 6 7 8 Auringon vaikutus ihoon Susanna Virolainen, ihotautien ja patologian erikoislääkäri Ihon suojaaminen auringolta - Iho kunnossa kaiken ikää Sirpa Pajunen,

Lisätiedot