Kaunis iho on kaikkien oikeus

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaunis iho on kaikkien oikeus"

Transkriptio

1 Kaunis iho on kaikkien oikeus

2 Tervetuloa Académie-maailmaan! Kaunis iho on aina tulos pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta hoidosta. Kosmetologin tekemä ihoanalyysi luo ihon hoitamiselle parhaan perustan. Oikeat tuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka myös kestävät pitkään. Académie Scientifique de Beauté on hoitanut ranskattarien ihoa jo vuodesta Suomeen tuotteet saapuivat, kun maahamme perustettiin ensimmäinen kosmetologikoulu. Siitä alkoi suosio, joka jatkuu tänäkin päivänä. Académie on yhdistänyt tieteen ja ihonhoidon tavalla, joka tuo todellisia tuloksia. Poikkeuksellisen korkeat tehoainepitoisuudet on merkitty näkyvästi jokaiseen tuotteeseen. Kaunis iho on kaikkien oikeus iästä riippumatta! Puhdistus Rasvainen iho Normaali ja sekaiho Kuiva iho Herkkä tai punoittava iho Aikuinen iho Huulet ja silmänympärysiho Derm Acte Ampullit Acad Arômes Méthode Acad Épil Bronz Express Académie MEN

3 PUHDISTUS Oikeanlainen puhdistus on 1. askel kauniiseen, raikkaaseen ihoon. Puhdistus poistaa meikin, iholle kertyneen lian, pölyn ja saasteet sekä hien ja liiallisen talin. Puhtaalla iholla hoitotuotteiden teho on paras mahdollinen ja tulokset näkyvät nopeammin. démaquillant biphasé Hajusteeton silmämeikinpoistoneste kaikille. gel démaquillant purifiant Raikas ja riittoisa puhdistusgeeli rasvaiselle ja sekaiholle. lait démaquillant hypo-sensible Hellä puhdistusemulsio normaalille ja kuivalle iholle. mousse démaquillante Pehmeä puhdistusvaahto kaikille ihoille. lait démaquillant 2 en 1 Kuoriva puhdistusemulsio pintakuiville ja karhean tuntuisille ihoille. KASVOVESI Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, raikastaa ihoa ja auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin. Aamuisin kasvovesi herättää ihon uuteen päivään. lotion juvanyl Puhdistava kasvovesi rasvaiselle ja sekaiholle. lotion normalisante Tasapainottava kasvovesi kiiltävälle ja öljyiselle iholle. tonique hypo-sensible Raikastava kasvovesi normaalille ja kuivalle iholle. tonique hydratant Kosteuttava kasvovesi pintakuivalle iholle. KUORINTA Académie Visage Sinun ihosi on ainutlaatuinen. Académie Visage tarjoaa ihosi hoitoon toimivia tuotteita, joissa on otettu huomioon herkän ihon erityisvaatimukset, eri ihotyyppien tarpeet ja ikääntymisen mukanaan tuomat haasteet. Kuorinta poistaa iholta karheuden ja saa sen tuntumaan ihanan pehmeältä: voiteet imeytyvät paremmin ja vaikuttavat tehokkaammin. Käytä kuorintaa 1-4 kertaa kuukaudessa. phyto-gommage marin Kirkastava kuorinta-aine kaikille ihoille. soin-gommant Silottava 2 in 1 -entsyymikuorinta erityisesti aikuiselle iholle. Kauneushoitolassa NETTOYANT EXPRESS: Kirkastava pikahoito silottaa ja raikastaa. Kiireisen pelastus!

4 Tasapainoa rasvaiselle iholle Ihon rasvaisuutta aiheuttavat perintötekijöiden lisäksi mm. hormonaaliset tekijät (teini-ikä, raskaus, vaihdevuodet). Myös ilmasto ja väärät hoitotottumukset sekä stressi ja epätasapainoinen ruokavalio voivat aiheuttaa ihon rasvoittumista. iho tuottaa liikaa talia ja siinä on näppyjä huokoset erottuvat selvästi iho on tukkoinen iho on paksu ja samean värinen iho kiiltää Kosteutta normaalille ja sekaiholle Normaali iho on tasapainoinen: se näyttää ja tuntuu hyvältä. Hoitamattomana se kuitenkin kuivuu helposti. Pintakuivuutta aiheuttavat mm. hormonaaliset (vaihdevuodet) ja ulkoiset tekijät (ilmasto ja väärät hoitotottumukset). Myös stressi, väsymys, tupakointi, epätasapainoinen ravinto ja vähäinen veden juominen vaikuttavat ihon kuntoon. iho näyttää ja tuntuu tasaiselta iho saattaa hilseillä iho tuntuu joskus karhealta ja kiristävältä ihossa saattaa olla yksittäisiä epäpuhtauksia Hoitotuotteet KOTIIN fluide normalisant Kevyt kosteusemulsio pitää kiiltävän ihon mattana pitkään. crème normalisante Pehmeä hoitovoide hillitsee epäpuhtaan ihon talineritystä ja ehkäisee tukkeumien syntyä. stylo purifiant IZ 17 Tehokas roll-on -seerumi kuivattaa yksittäiset näpyt. fluide léger Kevyt tehokosteusemulsio normaalille iholle. crème veloutée Pehmittävä tehokosteusvoide normaalille ja kuivuuteen taipuvaiselle iholle. programme oxygénant stimulant Elinvoimaa tuova happivoide vahvistaa ihon suojaa. Erinomainen tupakoitsijoille. crème juvanyl Raikas geelivoide ehkäisee epäpuhtauksia ja supistaa huokosia. masque dynargiliane Puhdistava savinaamio poistaa talia ja supistaa huokosia. Annosnapit ovat kätevät myös matkoilla! masque crème rehydratant Raikas ja pehmeä kosteusnaamio silottaa ihon pehmeäksi. masque à l abricot Raikas geelinaamio saa ihon säteilemään todellinen kauneusnaamio! Annosnapit ovat kätevät myös matkoilla. Kauneushoitolassa Basic Pureté: Puhdistava hoito tasapainottaa ja poistaa epäpuhtauksia. Pureté Optimale: Kiiltoa hillitsevä erikoishoito raikastaa ihon ennen juhlia! Kauneushoitolassa Basic HydratatioN: Pehmittävä kosteushoito silottaa. Erikoisuutena herkullinen hunajanaamio. Basic Beauté: Kaunistava juhlahoito heleyttää. Erikoisuutena virkistävä aprikoosinaamio. Oxygenant Stimulant: Suojaava ja vahvistava happihoito saa ihon näyttämään elinvoimaiselta. Hydratation OptimalE: Kosteuttava erikoishoito sammuttaa ihon janon. Nopeita tuloksia kaipaavalle!

5 Pehmeyttä kuivalle iholle Ihon kuivuutta aiheuttavat mm. perinnölliset ja ilmastolliset tekijät (kylmyys, tuuli) sekä väärät hoitotottumukset. Myös näyttöpäätetyöskentely ja liian kuiva tai kuuma sisäilma lisäävät ihon kuivuutta. Rauhoitusta herkälle ja punoittavalle iholle Ihon herkkyyttä ja/tai punoitusta aiheuttavat mm. perinnölliset ja ilmastolliset tekijät (kylmyys, tuuli, kuumuus, aurinko). Myös tupakointi, mausteinen ruoka, kahvi ja alkoholi sekä voimakkaat tunnereaktiot voivat aiheuttaa punoitusta. iho tuottaa liian vähän rasvaa iho tuntuu karhealta ja kiristävältä iho hilseilee huokoset ovat pienet iho saattaa ärtyä ihon pintaverisuonet näkyvät iho on kosketusherkkä iho ärtyy tai punoittaa helposti iho tuntuu kuumottavalta crème hypo-sensible Kevyesti ravitseva hoitovoide kuivuuteen taipuvaiselle iholle. crème riche Ravitseva tehokosteusvoide hellii kuivaa ihoa. dermonyl Erittäin ravitseva voide superkuivalle iholle. soin ultra-protecteur Suojaava päivä- ja ulkoiluvoide kuivalle ja hauraalle iholle. masque douceur Samettinen voidenaamio pehmittää. Annosnapit ovat kätevät matkoilla. Kokeile myös saunassa! programme anti-rougeurs Pehmeä hoitovoide häivyttää punoitusta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. détente et fraîcheur Raikas hoitoemulsio kosteuttaa ja vahvistaa haurasta ihoa. masque apaisant anti-rougeurs Pehmeä voidenaamio rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa välittömästi. Ihana saunomisen jälkeen! Kauneushoitolassa: Basic NutritioN: Ravitseva hoito poistaa kiristävän tunteen ja saa ihon tuntumaan samettisen pehmeältä. Kauneushoitolassa Basic SensiblE: Rauhoittava hoito saa ihon tuntumaan tasapainoiselta ja hyvinvoivalta. Erikoisuutena lehmuksenkukkanaamio. Désensibilisant Anti-RougeurS: Ihoa vahvistava erikoishoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa, tasoittaa sen väriä ja tuo raikkaan olon.

6 Elinvoimaa aikuiselle iholle Ikääntymisen merkkien syntyyn vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät ja vaihdevuodet. Myös aurinko, tupakointi, yksipuolinen ruokavalio sekä kasvolihasten toistuva jännittyminen saavat aikaan ryppyjä ja juonteita sekä ihon veltostumista. iho on kuiva, ohuen oloinen ja haurastunut iho on karhea ja tukkoinen ihossa on ryppyjä ja/tai juonteita iho on veltostunut Vahvistusta huulille ja silmänympäryksille Silmänympärysten ja huulien iho on jatkuvasti alttiina rasitukselle, siksi niitä kannattaa hoitaa huolella. Ihon muutoksiin vaikuttavat mm. ikääntyminen ja perinnölliset sekä ilmastolliset tekijät (kylmyys, tuuli). Myös väsymys ja stressi näkyvät nopeasti silmien ympärillä. iho on kuiva iho on veltostunut ihossa näkyy ryppyjä ja juonteita silmien ympärillä on turvotusta silmänympäryksien väri on tumma tai epätasainen hydrastiane 25+ Ravitseva kosteusvoide nuorille aikuisille. programme liposomes 30+ Kevyesti aktivoiva emulsio ikääntymisen ensimerkkeihin. redensifiant volumateur 35+ Heleyttävä ja nuorekkuutta lisäävä tehovoide ikääntymisen merkkejä vastaan. séve miracle 40+ Uudistava hoitovoide hidastaa juonteiden muodostumista. soin lift galbe 45+ Napakoittava geeliseerumi palauttaa kiinteyttä kasvoille ja kaulalle. FORMULE MERVEILLEUSE 45+ Nuorekkuutta palauttava superseerumi uudistaa tehokkaasti. Aktiiviaineita 41,7 %. soin raffermissant 50+ Kiinteyttävä hoitovoide elvyttää haurastunutta ja veltostunutta ihoa. lait pour le corps Raikas, kevyt kosteusemulsio hoitaa vartalon ihoa kokonaisvaltaisesti. Kauneushoitolassa Basic Jeune: Silottava hoito palauttaa elinvoimaa. Erikoisuutena valkoisen teen naamio. Lifting RaffermissanT: Napakoittava erikoishoito virkistää ja kiinteyttää. Soin Collagène: Kollageenihoito saa ihon näyttämään levänneeltä ja nuorekkaalta. Aikuisen ihon juhlahoito! soin repulpant lèvres Kosteuttava hoitovoide saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Huulivoiteiden aatelia! crème contour des yeux dynastiane Hoitava silmänympärysvoide kuivuutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Kokeile myös naamiona! programme liposomes contour des yeux Raikas silmänympärysgeeli tummuutta, turvotusta ja väsymyksen merkkejä vastaan. soin lissant contour des yeux et des lèvres Silmän- ja huultenympärysten hoitovoide/ naamio silottaa ja parantaa meikin kestoa. Kauneushoitolassa: Anti-Rides et HydratanT: Silottava silmänympäryshoito kosteuttaa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

7 Derm Acte yhdistää tehokkaalla tavalla kosmeettisen ihonhoidon ja dermatologian. Expert-hoidoissa ja -tuotteissa hyödynnetään ultratehokkaita aktiiviaineita sekä ihonhoidon uusimpia saavutuksia. Derm Acte on palkittua* high tech -kosmetiikkaa vaativalle iholle: Ensiavuksi rasittuneelle ja stressaantuneelle iholle, kun tavanomaiset ihonhoitotuotteet eivät riitä. Tehokuuriksi 2 kertaa vuodessa tai aina vuodenaikojen vaihtuessa palauttamaan iholle elinvoimaa. Ennen ja jälkeen kosmeettisten leikkausten tai lempeäksi vaihtoehdoksi niille, jotka eivät halua kääntyä kirurgin puoleen. * H. Pierantoni -innovaatiopalkinto 2010, CosmétiqueMag-kosmetiikkalehden Oscar 2010, H. Pierantoni innovaatiopalkinto Puhdistus ja kuorinta Vahvistusta hauraalle ja punoittavalle iholle Tehokosteutta pintakuivalle iholle eau démaquillant micellaire Raikas 3 in 1 tuote: silmämeikinpoistoaine, puhdistusneste ja kasvovesi yhdessä. lait dermo-nettoyant Hajusteeton 2 in 1 puhdistus herkälle iholle: lempeä silmämeikinpoistoaine ja puhdistusemulsio yhdessä. LOTION DERMO-TONIQUE Hajusteeton kasvovesi poistaa kevyen meikin kasvoilta ja silmistä sekä viimeistelee puhdistuksen hellävaraisesti. nettoyant exfoliant Tehokas AHA-kuorinta kirkastaa ja silottaa ihoa. Glykolihappopitoisuus 15 %. sérum apaisant Rauhoittava ja vahvistava tehoseerumi punoittavalle ja helposti ärtyvälle iholle. FLUIDE HYDRATANT SPF 30 Monipuolinen cityvoide kosteuttaa, vastustaa ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa sekä UV-säteiltä että saasteilta. crème hydratante Tehokosteuttava hoitovoide kiristävän tuntuiselle ja hilseilevälle pintakuivalle iholle. sérum hydratant Raikas kosteusseerumi erittäin pintakuivalle iholle.

8 Tehohoitoa SILMÄNYMPÄRYKSILLE Tehohoitoa AIKUISILLE iholle crème anti-oxydante 35+ Suojaava antioksidanttivoide saa väsyneen ihon tuntumaan silkkisen sileältä. crème anti-âge global 40+ Elvyttävä tehovoide palauttaa ihoon nuorekkuutta. crème peeling rénovatrice nuit 40+ Tehokkaasti uudistava yövoide silottaa ihoa ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta. sérum anti-âge global 45+ Aktivoiva seerumi häivyttää ikääntymisen merkkejä ja saa ihon tuntumaan napakalta. comblement rides express 35+ Paikallisesti käytettävä tehovoide silottaa rypyt ja juonteet. Kokeile myös meikinalusvoiteena! PATCHS YEUX ANTI-RIDES & HYDRATANTS Hajusteettomat silmänalushoitolaput virkistävät väsyneitä silmiä ja vastustavat tummuutta, turvotusta ja ikääntymisen merkkejä. Ammattihoidon tehokkuus kotona! Derm Acte kauneushoitolassa Soin Expert Micro-dermaBrasion: Tehokas 2 in 1 -mikrokuorintahoito käsille ja kasvoille kirkas, sileä iho nopeasti! SOIN EXPERT HYDRATANT & ANTI-OXYDANT: Suojaava erikoishoito täyttää ihon kosteudella ja palauttaa siihen hyvän olon. Erikoisuutena 3 tehoseerumia ja 2 hierontaa. Soin Expert Anti-Âge Global & Éclat: Kohottava erikoishoito saa ihon tuntumaan kiinteältä ja nuorekkaalta. Erikoisuutena lämpökuorinta, kaksi hierontaa ja kaksoisnaamio! Soin Expert Éclairsissant & Correcteur Teint: Kirkastava erikoishoito tasoittaa ihon värin kauniiksi. Raikastaa ihanasti myös rasvaisen ihon. Erinomainen ennen juhlia! Tehoa ampulleilla Ihon kuntoon vaikuttavat monet tekijät ja epätasapainoiseen tilaan jouduttuaan se kaipaa tehohoitoa (esimerkiksi vuodenaikojen vaihteessa, sairastelun jälkeen). Académie-ampullit auttavat palauttamaan ihollesi tasapainoisen ja elinvoimaisen olon. Valitse hoitokuuri Académie-ampullibaarista: PROPOLIS Tasapainottava ampulli epäpuhtaalle iholle ehkäisee arpien syntymistä. HYDRATHERM Tehokosteuttava ampulli täyttää pintakuivan ihon kosteudella välittömästi. GELÉE ROYALE Ravitseva ampulli pehmittää kuivan ihon samettisen tuntuiseksi. ROUGEURS DIFFUSES Vahvistava ampulli vastustaa punakkuutta. AZULÈNE Rauhoittava atsuleeniampulli palauttaa tasapainon ärtyneelle ja herkälle iholle. COMPLEXE VITAMINEE A et E Aktivoiva vitamiiniampulli ravitsee ja piristää väsyneen näköistä ihoa. COLLAGÈNE MARIN Silottava kollageeniampulli häivyttää ikääntymisen ensimerkit. ÈLASTINE MARINE Kiinteyttävä elastiiniampulli palauttaa ihoon napakkuutta. ÉCLAT IMMEDIAT Tuhkimoampulli valmistaa ihon meikille ja pidentää meikin kestoa. Kokeile ennen juhlia!

9 Acad Arômes Kokonaisvaltainen tapa hoitaa ihoa tehokkaasti: 100 % luonnolliset eteeriset öljyt ja kasviuutteet hemmottelevat sekä aisteja että ihoa. Nämä luonnon aarteet auttavat ihoasi puhkeamaan kukkaan ja tuloksena on tasapainoinen, säteilevä ja hyvinvoiva iho. Parhaat tulokset syntyvät Acad Arômes-hoitoöljyn ja -voiteen yhteiskäytöllä, mutta tuotteita voidaan käyttää myös erikseen. Öljyt ovat erinomaisia tehokuureja ja niitä voidaan käyttää seerumin tapaan muidenkin Académie-voiteiden kanssa. Méthode Acad Épil Karvan kasvua hillitsevät kotihoitotuotteet ovat sileän ihon salaisuus. Ne sopivat käytettäväksi kaikkien karvanpoistomenetelmien jälkeen ja tuloksena on rauhallinen, sileä ja tasainen iho. LAIT CORPS ANTI-REPOUSSE DU POIL Rauhoittava vartalovoide keventää raskasta tunnetta jaloissa, estää sisäänkasvaneita karvoja ja kosteuttaa. CRÈME ANTI-REPOUSSE DU POIL Karvan kasvua hillitsevä tehovoide kosteuttaa, pehmittää ja lievittää ärsytystä herkillä ihoalueilla (kasvot, kainalo, bikinilinja). DÉODORANT ROLL-ON Antiseptinen deodorantti/antiperspirantti hillitsee hikoilua tehokkaasti ja hidastaa karvan kasvua. PURIFICATION MAJEURE ja SÈVE PURIFIANTE Tasapainottava tuotepari vastustaa ihon rasvoittumista tehden ihosta raikkaan tuntuisen ja mattapintaisen. HYDRATATION MAJEURE ja SÈVE HYDRATANTE Kosteuttava tuotepari helpottaa pintakuivan ja kiristävän tuntuisen ihon ongelmia saaden ihon tuntumaan tasapainoiselta ja elinvoimaiselta. NUTRITION MAJEURE ja SÈVE NOURRISSANTE Ravitseva tuotepari pehmittää ja suojaa kuivaa ihoa tehden siitä samettisen tuntuisen. REVITALISATION MAJEURE ja SÈVE REVITALISANTE Elvyttävä tuotepari aktivoi aikuista ihoa palauttaen siihen nuorekasta napakkuutta ja kiinteyttä. SÈVE CONTOUR DES YEUX Hellävarainen silmänympärysvoide vastustaa tummuutta, turvotusta sekä väsymyksen merkkejä. ACAD ARÔMES kauneushoitolassa SOIN ESSENTIEL: Kokonaisvaltaisesti hoitava, yksilöllisesti räätälöitävä erikoishoito palauttaa iholle harmonisen hyvän olon tunteen. Erikoisuutena 3 hierontaa: digitopressiohieronta ja klassinen hieronta kasvoille sekä rentouttava kynttilähieronta selän alueelle. Bronz Express Kauniisti päivettynyt iho ilman aurinkoa! BRONZ EXPRESS LOTION Itsestään ruskettava kastanjavesi sävyttää ihon päästä varpaisiin auringon kultaamaksi. Supersuosittu klassikko! CRÈME BRONZ EXPRESS HYDRATANTE Asteittain ruskettava kosteusvoide hoitaa ihoa ja tuo siihen kauniin sävyn. Kosmetologin ohjeet juuri Sinulle:

10 Helppoja 2 in 1 -tuotteita miehille, jotka haluavat elinvoimaisen näköisen ja hyvän tuntuisen ihon. Teho perustuu koivu- ja tammiuutteisiin, jotka palauttavat iholle energisen ulkonäön! Tehohoitoa miehen iholle EASY SHAVING GEL Raikas geeli puhdistaa ihon tehokkaasti ja tekee parranajosta miellyttävän helppoa. ACTIVE MOISTURIZING BALM Kosteuttava geelivoide rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen ja vastustaa ihon kiiltämistä. ACTIVE STIMULATING BALM Aktivoiva geelivoide silottaa, hillitsee ihon kiiltoa, rauhoittaa parranajon jälkeen ja vastustaa juonteiden syntymistä. ACTIVE EYE CONTOUR GEL Silottava ja turvotusta vastustava silmänympärysgeeli virkistää ja auttaa häivyttämään tummuutta silmien alta. SHOWER GEL Raikas ja riittoisa suihkugeeli saa ihon ja hiukset tuntumaan puhtailta pitkään. ACADÉMIE MEN hoitolassa CLEANSING & ENeRGIZING TREATMENT: Puhdistava ja elinvoimaa palauttava hoito tuo miehen iholle energisen tunteen ja raikkaan, virkistyneen ulkonäön.

11 Löydät meidät myös FACEBOOKISTA Oma Académie-kauneushoitolasi Hämeentie 105 B Helsinki p. (09) fax (09)

ACADÉMIE -HOITOLINJAT

ACADÉMIE -HOITOLINJAT ACADÉMIE -HOITOLINJAT HYPO-SENSIBLE monipuolista hoitoa herkälle iholle. 100% HYDRADERM luonnollista kosteutta kaikille ihoille. SCIENTIFIC SYSTEM hoitokokonaisuus ikääntymisen merkkeihin. ACAD ARÔMES

Lisätiedot

ACADÉMIE -HOITOLINJAT

ACADÉMIE -HOITOLINJAT ACADÉMIE -HOITOLINJAT HYPO-SENSIBLE monipuolista hoitoa herkälle iholle. 100% HYDRADERM luonnollista kosteutta kaikille ihoille. SCIENTIFIC SYSTEM hoitokokonaisuus ikääntymisen merkkeihin. ACAD ARÔMES

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

Varaa oma aikasi numerosta

Varaa oma aikasi numerosta Varaa oma aikasi numerosta 010 76 65714 SOKOS KAARI Hyvä Olo hoitola & parturi-kampaamo ma pe 9 21 / la 9 18 / su suljettu puh. 010 76 65714 www.sokospalvelut.fi HOITOLA PARTURI KAMPAAMO Hemmottelua, kauneutta

Lisätiedot

IHONHOIDON À LA CARTE

IHONHOIDON À LA CARTE IHONHOIDON À LA CARTE K A U N E U T T A Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta, ihoa. Iho nauttii kokonaisvaltaisista hoidoista

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

IHONHOIDON À LA CARTE

IHONHOIDON À LA CARTE IHONHOIDON À LA CARTE K A U N E U T T A Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta, ihoa. Iho nauttii kokonaisvaltaisista hoidoista

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Tutustustumishoito Intermezzo

Lisätiedot

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936.

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Ella Baché, Skin good enough to eat INTOHIMO KAUNEUTEEN Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta,

Lisätiedot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia. Kasvohoidot Kasvohoidoissa käytämme Académie Scientifique de Beauté- sarjan tuotteita. Oikeat kotihoitotuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka kestävät pitkään. Académie on

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Pikakaunistus Intermezzo

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle.

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle. h o i t o l a n l e i m a Maahantuoja: e u r o c o s m e t i c s O Y Vuorikatu 15, 00100 Helsinki puh +358 (0)9-6229 450, fax +358 (0)9-6229 4521 www.sothys.fi photos : dr jean-françois verganti jean-baptiste

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

Kauneushoitola SinunPäiväsi

Kauneushoitola SinunPäiväsi Kauneushoitola SinunPäiväsi Kasvot Perinteinen kasvohoito... 63 Soveltuu kaikille Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja epäpuhtauksien mekaaninen poisto, kulmien siistiminen, hieronta, naamio (naamion aikana

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU BIOLINE KASVOHOIDOT: Naturalbalance kasvohoito... 70 Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Luomuraaka-aineisiin ja elintapoihin perustuva uusi kasvohoito kaikille ihotyypeille. Seductage

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Tutustustumishoito Intermezzo

Lisätiedot

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kullan Kaunistava Kosketus Hinnasto 2014 Kasvohoidot Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kasvohoito 48 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU MARY COHR KASVOHOIDOT Catiolift kiinteyttävä mikrovirtahoito... 100 5 kerran sarjana... 480 Catiolift ja Beaute Lifting yhdistelmähoito...126 Tehokas kiinteyttävä hoitokokonaisuus. Beaute Lifting... 88

Lisätiedot

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aika 60 min. hinta 80 hoitomenu hydramemory collagen 24h syväkosteuttava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014 Lehdistötiedote syyskuu 2014 SAMPAR on ranskalainen, selektiivinen ihonhoitosarja, joka sisältää klassisia ihonhoitotuotteita ja ainutlaatuisia erikoistuotteita. SAMPAR-tuotteet on suunniteltu antamaan

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90 Essentials 3 in 1 Cleanser with pansy fl ower Orvokki-puhdistusemulsio 150 ml. 19,33 /l 22213 6,90 2,9 0 Essentials Face Cream with pansy fl ower Orvokki-kasvovoide 75 ml. 38,67 /l 21604 6,90 2,9 0 Essentials

Lisätiedot

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄIN KEHITTÄMÄ ensiluokkaista ihonhoitoa näkyvin tuloksin www.greencos.fi 1 SISÄLLYS 3 esittely Green Peel 4 yleistä Green Peel -hoidosta 5 tärkeää huomioida hoidon jälkeen

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Hoitolahinnasto Toivotamme Teidät tervetulleeksi rentouttaviin ja kaunistaviin hoitoihimme! KASVOHOIDOT

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan yonka.com Astu fytoaromaattisten hoitojen maailmaan S I S Ä L L Y S KASVOHOIDOT PUHDISTUS Le Grand Classique - Syväpuhdistava, palauttava ja rentouttava kasvohoito 4 KOSTEUTUS Hydralessence - 60 min Pitkävaikutteinen,

Lisätiedot

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40 KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013 JALKAHOITO Perusjalkahoito... 40 Jalkakylpy Hoito-osuus: kynnet, kynsinauhat, kovettumat, känsät, syylät Jalkavoide Jalkahoidon lisäpalvelut: Hieronta... 10 Kynsien lakkaus...

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT

KAUNEUDENHOITOPALVELUT KAUNEUDENHOITOPALVELUT Asiakaspalveluhinnasto 1.1.2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24 %) Kasvohoidot toteutetaan asiakasanalyysin pohjalta. AK = Saatavilla vain Aurinkokivessä. Peruskasvohoito Opiskelija

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus

COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus COUPEROSA Ihon hiussuonten laajentumisesta johtuva punakkuus Couperosa on hiusverisuonten laajentumisesta johtuvaa punakkuutta iholla. Couperosaa esiintyy yleisimmin poskissa ja nenänpielissä, joskus myös

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa.

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa. Kun haluat lisätietoja Juvéderm-hoidoista ja siitä, miksi Juvéderm-tuotteisiin kannattaa luottaa, tutustu sivustoon www.allerganmedicalaesthetics.com ja kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta. www.allerganmedicalaesthetics.com

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h PUHDISTAVA SITRUUNA-ERIKOISKASVOHOITO... 85 Puhdistaa ihoa, tasapainottaa talineritystä. Sopii epäpuhtaalle akneiholle, sopii erinomaisesti myös nuorille. Hoitoon sisältyy:

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 18,05 25,80 25,80 Therapy Moisturizer päivä-ja yövoide 50ml 27,24 38,92 Therapy

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle.

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle. h o i t o l a n l e i m a Maahantuoja: E U R O C O S M E T I C S O Y Vuorikatu 15, 00100 Helsinki puh. +358 (0)44 7500 660 www.sothys.fi photos : dr jean-françois verganti jean-baptiste guiton. appi -

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

AGE PERFORMANCE TREATMENT

AGE PERFORMANCE TREATMENT AGE PERFORMANCE TREATMENT Ainutlaatuisen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Age Performance Treatment takaa ihanan rentouttavan hoitokokemuksen, joka on vertaansa

Lisätiedot

1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli

1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli Clarins esittelee ihonhoitosarjan miehille, jotka haluavat ehkäistä ikääntymisen ja väsymyksen merkkien näkymistä ihossaan. Sarjaan kuuluu kaksi hoitolinjaa kasvojen ja silmänympärystän iholle. 1. Iholle

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Merkittävä läpimurto kauneuden maailmassa Lancôme esittelee uudet tuotteet GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Lancôme Génifique-uutuudet Saatavilla

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617

Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Peruttamattomasta ajanvarauksesta peritään 50% hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hintoihin sisältyy

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90 12,90 25,80 25,80 Therapy Moisturizer 50ml 19,46 Therapy Serum anti-age kasvoseerumi

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi The Perfect Skin Issue NO MORE BAD SKIN DAYS paranna ihosi laatua 20 30-vuotiaana iho on edelleen nuori, mutta se ei aina näytä täydelliseltä hektisessä

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Elizabeth Ardenin uudet Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm

Lisätiedot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Produits et Soins phyto-aromatiques Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Fytoaromaattisten tuotteiden ja hoitojen Sydän Tiede Luonto Tehokkuus Korkea Ammattitaito Hyvinvointi Yon-Ka Tuotemerkki Vuonna 1954

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Miesten ihonhoitokoulu

Miesten ihonhoitokoulu Miesten ihonhoitokoulu Ensinnäkin: ihonhoito ei ole vain naisia varten. Myös tosimiesten on huolehdittava ihostaan. Tiedät millaista se on uusien siistien lenkkareiden kanssa. Nehän haluaa pitää siistinä

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24%

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% RIPSET & KULMAT RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) 18 RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20 KULMIEN MUOTOILU NISKA-HARTIAHIERONTA

Lisätiedot

PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85

PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85 HINNASTO KASVOHOIDOT VILLA FINON MARJAISA PERUSKASVOHOITO 70 min / 70 Eri ihotyypit huomioiva peruskasvohoito, johon kuuluu alkurentoutus, pinta-puhdistus, pieni ihoanalyysi, jonka mukaan valitaan sopivat

Lisätiedot

TAITAJA2014 KAUNEUDENHOITO TEHTÄVÄT

TAITAJA2014 KAUNEUDENHOITO TEHTÄVÄT TAITAJA2014 KAUNEUDENHOITO TEHTÄVÄT TEHTÄVÄ 1 KASVOHOITO, sisältäen erikoisnaamion, silmänympäryshoidon ja kestovärjäykset Kilpailuaika: 2h ( ei sisällä paikan valmistelua ja siivousta) Asiakkaalle tehdään

Lisätiedot

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 Suojaava hoitovoide, joka auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Juonteet, kiinteyden puute, maksaläiskät. Normaali- ja

Lisätiedot

Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin

Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin Cosmeceuticals Tohtori Gabriel Serranon johdolla luotiin vuonna 1989 alfahydroksidihappoihin perustuvien tuotteiden tutkimus- ja tuotantokeskus SeSGroup. Yrityksen missio on tarjota dermatologeille ja

Lisätiedot

KOTIHOITOTUOTEPAKETIT

KOTIHOITOTUOTEPAKETIT Cosmeceuticals Puhdistustuotteet HIDRAVEN HIDRADERM SENSYSES 04-05 Kosteuttavat ATOPISES HIDRADERM HYAL PRIMUVIT UREMOL HIDRALOE 06-11 Tulehduksia vähentävät ACNISES AZELAC JUVESES TEENS SALISES SEBOVALIS

Lisätiedot