Kaunis iho on kaikkien oikeus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaunis iho on kaikkien oikeus"

Transkriptio

1 Kaunis iho on kaikkien oikeus

2 Tervetuloa Académie-maailmaan! Kaunis iho on aina tulos pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta hoidosta. Kosmetologin tekemä ihoanalyysi luo ihon hoitamiselle parhaan perustan. Oikeat tuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka myös kestävät pitkään. Académie Scientifique de Beauté on hoitanut ranskattarien ihoa jo vuodesta Suomeen tuotteet saapuivat, kun maahamme perustettiin ensimmäinen kosmetologikoulu. Siitä alkoi suosio, joka jatkuu tänäkin päivänä. Académie on yhdistänyt tieteen ja ihonhoidon tavalla, joka tuo todellisia tuloksia. Poikkeuksellisen korkeat tehoainepitoisuudet on merkitty näkyvästi jokaiseen tuotteeseen. Kaunis iho on kaikkien oikeus iästä riippumatta! Puhdistus Rasvainen iho Normaali ja sekaiho Kuiva iho Herkkä tai punoittava iho Aikuinen iho Huulet ja silmänympärysiho Derm Acte Ampullit Acad Arômes Méthode Acad Épil Bronz Express Académie MEN

3 PUHDISTUS Oikeanlainen puhdistus on 1. askel kauniiseen, raikkaaseen ihoon. Puhdistus poistaa meikin, iholle kertyneen lian, pölyn ja saasteet sekä hien ja liiallisen talin. Puhtaalla iholla hoitotuotteiden teho on paras mahdollinen ja tulokset näkyvät nopeammin. démaquillant biphasé Hajusteeton silmämeikinpoistoneste kaikille. gel démaquillant purifiant Raikas ja riittoisa puhdistusgeeli rasvaiselle ja sekaiholle. lait démaquillant hypo-sensible Hellä puhdistusemulsio normaalille ja kuivalle iholle. mousse démaquillante Pehmeä puhdistusvaahto kaikille ihoille. lait démaquillant 2 en 1 Kuoriva puhdistusemulsio pintakuiville ja karhean tuntuisille ihoille. KASVOVESI Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, raikastaa ihoa ja auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin. Aamuisin kasvovesi herättää ihon uuteen päivään. lotion juvanyl Puhdistava kasvovesi rasvaiselle ja sekaiholle. lotion normalisante Tasapainottava kasvovesi kiiltävälle ja öljyiselle iholle. tonique hypo-sensible Raikastava kasvovesi normaalille ja kuivalle iholle. tonique hydratant Kosteuttava kasvovesi pintakuivalle iholle. KUORINTA Académie Visage Sinun ihosi on ainutlaatuinen. Académie Visage tarjoaa ihosi hoitoon toimivia tuotteita, joissa on otettu huomioon herkän ihon erityisvaatimukset, eri ihotyyppien tarpeet ja ikääntymisen mukanaan tuomat haasteet. Kuorinta poistaa iholta karheuden ja saa sen tuntumaan ihanan pehmeältä: voiteet imeytyvät paremmin ja vaikuttavat tehokkaammin. Käytä kuorintaa 1-4 kertaa kuukaudessa. phyto-gommage marin Kirkastava kuorinta-aine kaikille ihoille. soin-gommant Silottava 2 in 1 -entsyymikuorinta erityisesti aikuiselle iholle. Kauneushoitolassa NETTOYANT EXPRESS: Kirkastava pikahoito silottaa ja raikastaa. Kiireisen pelastus!

4 Tasapainoa rasvaiselle iholle Ihon rasvaisuutta aiheuttavat perintötekijöiden lisäksi mm. hormonaaliset tekijät (teini-ikä, raskaus, vaihdevuodet). Myös ilmasto ja väärät hoitotottumukset sekä stressi ja epätasapainoinen ruokavalio voivat aiheuttaa ihon rasvoittumista. iho tuottaa liikaa talia ja siinä on näppyjä huokoset erottuvat selvästi iho on tukkoinen iho on paksu ja samean värinen iho kiiltää Kosteutta normaalille ja sekaiholle Normaali iho on tasapainoinen: se näyttää ja tuntuu hyvältä. Hoitamattomana se kuitenkin kuivuu helposti. Pintakuivuutta aiheuttavat mm. hormonaaliset (vaihdevuodet) ja ulkoiset tekijät (ilmasto ja väärät hoitotottumukset). Myös stressi, väsymys, tupakointi, epätasapainoinen ravinto ja vähäinen veden juominen vaikuttavat ihon kuntoon. iho näyttää ja tuntuu tasaiselta iho saattaa hilseillä iho tuntuu joskus karhealta ja kiristävältä ihossa saattaa olla yksittäisiä epäpuhtauksia Hoitotuotteet KOTIIN fluide normalisant Kevyt kosteusemulsio pitää kiiltävän ihon mattana pitkään. crème normalisante Pehmeä hoitovoide hillitsee epäpuhtaan ihon talineritystä ja ehkäisee tukkeumien syntyä. stylo purifiant IZ 17 Tehokas roll-on -seerumi kuivattaa yksittäiset näpyt. fluide léger Kevyt tehokosteusemulsio normaalille iholle. crème veloutée Pehmittävä tehokosteusvoide normaalille ja kuivuuteen taipuvaiselle iholle. programme oxygénant stimulant Elinvoimaa tuova happivoide vahvistaa ihon suojaa. Erinomainen tupakoitsijoille. crème juvanyl Raikas geelivoide ehkäisee epäpuhtauksia ja supistaa huokosia. masque dynargiliane Puhdistava savinaamio poistaa talia ja supistaa huokosia. Annosnapit ovat kätevät myös matkoilla! masque crème rehydratant Raikas ja pehmeä kosteusnaamio silottaa ihon pehmeäksi. masque à l abricot Raikas geelinaamio saa ihon säteilemään todellinen kauneusnaamio! Annosnapit ovat kätevät myös matkoilla. Kauneushoitolassa Basic Pureté: Puhdistava hoito tasapainottaa ja poistaa epäpuhtauksia. Pureté Optimale: Kiiltoa hillitsevä erikoishoito raikastaa ihon ennen juhlia! Kauneushoitolassa Basic HydratatioN: Pehmittävä kosteushoito silottaa. Erikoisuutena herkullinen hunajanaamio. Basic Beauté: Kaunistava juhlahoito heleyttää. Erikoisuutena virkistävä aprikoosinaamio. Oxygenant Stimulant: Suojaava ja vahvistava happihoito saa ihon näyttämään elinvoimaiselta. Hydratation OptimalE: Kosteuttava erikoishoito sammuttaa ihon janon. Nopeita tuloksia kaipaavalle!

5 Pehmeyttä kuivalle iholle Ihon kuivuutta aiheuttavat mm. perinnölliset ja ilmastolliset tekijät (kylmyys, tuuli) sekä väärät hoitotottumukset. Myös näyttöpäätetyöskentely ja liian kuiva tai kuuma sisäilma lisäävät ihon kuivuutta. Rauhoitusta herkälle ja punoittavalle iholle Ihon herkkyyttä ja/tai punoitusta aiheuttavat mm. perinnölliset ja ilmastolliset tekijät (kylmyys, tuuli, kuumuus, aurinko). Myös tupakointi, mausteinen ruoka, kahvi ja alkoholi sekä voimakkaat tunnereaktiot voivat aiheuttaa punoitusta. iho tuottaa liian vähän rasvaa iho tuntuu karhealta ja kiristävältä iho hilseilee huokoset ovat pienet iho saattaa ärtyä ihon pintaverisuonet näkyvät iho on kosketusherkkä iho ärtyy tai punoittaa helposti iho tuntuu kuumottavalta crème hypo-sensible Kevyesti ravitseva hoitovoide kuivuuteen taipuvaiselle iholle. crème riche Ravitseva tehokosteusvoide hellii kuivaa ihoa. dermonyl Erittäin ravitseva voide superkuivalle iholle. soin ultra-protecteur Suojaava päivä- ja ulkoiluvoide kuivalle ja hauraalle iholle. masque douceur Samettinen voidenaamio pehmittää. Annosnapit ovat kätevät matkoilla. Kokeile myös saunassa! programme anti-rougeurs Pehmeä hoitovoide häivyttää punoitusta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. détente et fraîcheur Raikas hoitoemulsio kosteuttaa ja vahvistaa haurasta ihoa. masque apaisant anti-rougeurs Pehmeä voidenaamio rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa välittömästi. Ihana saunomisen jälkeen! Kauneushoitolassa: Basic NutritioN: Ravitseva hoito poistaa kiristävän tunteen ja saa ihon tuntumaan samettisen pehmeältä. Kauneushoitolassa Basic SensiblE: Rauhoittava hoito saa ihon tuntumaan tasapainoiselta ja hyvinvoivalta. Erikoisuutena lehmuksenkukkanaamio. Désensibilisant Anti-RougeurS: Ihoa vahvistava erikoishoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa, tasoittaa sen väriä ja tuo raikkaan olon.

6 Elinvoimaa aikuiselle iholle Ikääntymisen merkkien syntyyn vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät ja vaihdevuodet. Myös aurinko, tupakointi, yksipuolinen ruokavalio sekä kasvolihasten toistuva jännittyminen saavat aikaan ryppyjä ja juonteita sekä ihon veltostumista. iho on kuiva, ohuen oloinen ja haurastunut iho on karhea ja tukkoinen ihossa on ryppyjä ja/tai juonteita iho on veltostunut Vahvistusta huulille ja silmänympäryksille Silmänympärysten ja huulien iho on jatkuvasti alttiina rasitukselle, siksi niitä kannattaa hoitaa huolella. Ihon muutoksiin vaikuttavat mm. ikääntyminen ja perinnölliset sekä ilmastolliset tekijät (kylmyys, tuuli). Myös väsymys ja stressi näkyvät nopeasti silmien ympärillä. iho on kuiva iho on veltostunut ihossa näkyy ryppyjä ja juonteita silmien ympärillä on turvotusta silmänympäryksien väri on tumma tai epätasainen hydrastiane 25+ Ravitseva kosteusvoide nuorille aikuisille. programme liposomes 30+ Kevyesti aktivoiva emulsio ikääntymisen ensimerkkeihin. redensifiant volumateur 35+ Heleyttävä ja nuorekkuutta lisäävä tehovoide ikääntymisen merkkejä vastaan. séve miracle 40+ Uudistava hoitovoide hidastaa juonteiden muodostumista. soin lift galbe 45+ Napakoittava geeliseerumi palauttaa kiinteyttä kasvoille ja kaulalle. FORMULE MERVEILLEUSE 45+ Nuorekkuutta palauttava superseerumi uudistaa tehokkaasti. Aktiiviaineita 41,7 %. soin raffermissant 50+ Kiinteyttävä hoitovoide elvyttää haurastunutta ja veltostunutta ihoa. lait pour le corps Raikas, kevyt kosteusemulsio hoitaa vartalon ihoa kokonaisvaltaisesti. Kauneushoitolassa Basic Jeune: Silottava hoito palauttaa elinvoimaa. Erikoisuutena valkoisen teen naamio. Lifting RaffermissanT: Napakoittava erikoishoito virkistää ja kiinteyttää. Soin Collagène: Kollageenihoito saa ihon näyttämään levänneeltä ja nuorekkaalta. Aikuisen ihon juhlahoito! soin repulpant lèvres Kosteuttava hoitovoide saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Huulivoiteiden aatelia! crème contour des yeux dynastiane Hoitava silmänympärysvoide kuivuutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Kokeile myös naamiona! programme liposomes contour des yeux Raikas silmänympärysgeeli tummuutta, turvotusta ja väsymyksen merkkejä vastaan. soin lissant contour des yeux et des lèvres Silmän- ja huultenympärysten hoitovoide/ naamio silottaa ja parantaa meikin kestoa. Kauneushoitolassa: Anti-Rides et HydratanT: Silottava silmänympäryshoito kosteuttaa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

7 Derm Acte yhdistää tehokkaalla tavalla kosmeettisen ihonhoidon ja dermatologian. Expert-hoidoissa ja -tuotteissa hyödynnetään ultratehokkaita aktiiviaineita sekä ihonhoidon uusimpia saavutuksia. Derm Acte on palkittua* high tech -kosmetiikkaa vaativalle iholle: Ensiavuksi rasittuneelle ja stressaantuneelle iholle, kun tavanomaiset ihonhoitotuotteet eivät riitä. Tehokuuriksi 2 kertaa vuodessa tai aina vuodenaikojen vaihtuessa palauttamaan iholle elinvoimaa. Ennen ja jälkeen kosmeettisten leikkausten tai lempeäksi vaihtoehdoksi niille, jotka eivät halua kääntyä kirurgin puoleen. * H. Pierantoni -innovaatiopalkinto 2010, CosmétiqueMag-kosmetiikkalehden Oscar 2010, H. Pierantoni innovaatiopalkinto Puhdistus ja kuorinta Vahvistusta hauraalle ja punoittavalle iholle Tehokosteutta pintakuivalle iholle eau démaquillant micellaire Raikas 3 in 1 tuote: silmämeikinpoistoaine, puhdistusneste ja kasvovesi yhdessä. lait dermo-nettoyant Hajusteeton 2 in 1 puhdistus herkälle iholle: lempeä silmämeikinpoistoaine ja puhdistusemulsio yhdessä. LOTION DERMO-TONIQUE Hajusteeton kasvovesi poistaa kevyen meikin kasvoilta ja silmistä sekä viimeistelee puhdistuksen hellävaraisesti. nettoyant exfoliant Tehokas AHA-kuorinta kirkastaa ja silottaa ihoa. Glykolihappopitoisuus 15 %. sérum apaisant Rauhoittava ja vahvistava tehoseerumi punoittavalle ja helposti ärtyvälle iholle. FLUIDE HYDRATANT SPF 30 Monipuolinen cityvoide kosteuttaa, vastustaa ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa sekä UV-säteiltä että saasteilta. crème hydratante Tehokosteuttava hoitovoide kiristävän tuntuiselle ja hilseilevälle pintakuivalle iholle. sérum hydratant Raikas kosteusseerumi erittäin pintakuivalle iholle.

8 Tehohoitoa SILMÄNYMPÄRYKSILLE Tehohoitoa AIKUISILLE iholle crème anti-oxydante 35+ Suojaava antioksidanttivoide saa väsyneen ihon tuntumaan silkkisen sileältä. crème anti-âge global 40+ Elvyttävä tehovoide palauttaa ihoon nuorekkuutta. crème peeling rénovatrice nuit 40+ Tehokkaasti uudistava yövoide silottaa ihoa ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta. sérum anti-âge global 45+ Aktivoiva seerumi häivyttää ikääntymisen merkkejä ja saa ihon tuntumaan napakalta. comblement rides express 35+ Paikallisesti käytettävä tehovoide silottaa rypyt ja juonteet. Kokeile myös meikinalusvoiteena! PATCHS YEUX ANTI-RIDES & HYDRATANTS Hajusteettomat silmänalushoitolaput virkistävät väsyneitä silmiä ja vastustavat tummuutta, turvotusta ja ikääntymisen merkkejä. Ammattihoidon tehokkuus kotona! Derm Acte kauneushoitolassa Soin Expert Micro-dermaBrasion: Tehokas 2 in 1 -mikrokuorintahoito käsille ja kasvoille kirkas, sileä iho nopeasti! SOIN EXPERT HYDRATANT & ANTI-OXYDANT: Suojaava erikoishoito täyttää ihon kosteudella ja palauttaa siihen hyvän olon. Erikoisuutena 3 tehoseerumia ja 2 hierontaa. Soin Expert Anti-Âge Global & Éclat: Kohottava erikoishoito saa ihon tuntumaan kiinteältä ja nuorekkaalta. Erikoisuutena lämpökuorinta, kaksi hierontaa ja kaksoisnaamio! Soin Expert Éclairsissant & Correcteur Teint: Kirkastava erikoishoito tasoittaa ihon värin kauniiksi. Raikastaa ihanasti myös rasvaisen ihon. Erinomainen ennen juhlia! Tehoa ampulleilla Ihon kuntoon vaikuttavat monet tekijät ja epätasapainoiseen tilaan jouduttuaan se kaipaa tehohoitoa (esimerkiksi vuodenaikojen vaihteessa, sairastelun jälkeen). Académie-ampullit auttavat palauttamaan ihollesi tasapainoisen ja elinvoimaisen olon. Valitse hoitokuuri Académie-ampullibaarista: PROPOLIS Tasapainottava ampulli epäpuhtaalle iholle ehkäisee arpien syntymistä. HYDRATHERM Tehokosteuttava ampulli täyttää pintakuivan ihon kosteudella välittömästi. GELÉE ROYALE Ravitseva ampulli pehmittää kuivan ihon samettisen tuntuiseksi. ROUGEURS DIFFUSES Vahvistava ampulli vastustaa punakkuutta. AZULÈNE Rauhoittava atsuleeniampulli palauttaa tasapainon ärtyneelle ja herkälle iholle. COMPLEXE VITAMINEE A et E Aktivoiva vitamiiniampulli ravitsee ja piristää väsyneen näköistä ihoa. COLLAGÈNE MARIN Silottava kollageeniampulli häivyttää ikääntymisen ensimerkit. ÈLASTINE MARINE Kiinteyttävä elastiiniampulli palauttaa ihoon napakkuutta. ÉCLAT IMMEDIAT Tuhkimoampulli valmistaa ihon meikille ja pidentää meikin kestoa. Kokeile ennen juhlia!

9 Acad Arômes Kokonaisvaltainen tapa hoitaa ihoa tehokkaasti: 100 % luonnolliset eteeriset öljyt ja kasviuutteet hemmottelevat sekä aisteja että ihoa. Nämä luonnon aarteet auttavat ihoasi puhkeamaan kukkaan ja tuloksena on tasapainoinen, säteilevä ja hyvinvoiva iho. Parhaat tulokset syntyvät Acad Arômes-hoitoöljyn ja -voiteen yhteiskäytöllä, mutta tuotteita voidaan käyttää myös erikseen. Öljyt ovat erinomaisia tehokuureja ja niitä voidaan käyttää seerumin tapaan muidenkin Académie-voiteiden kanssa. Méthode Acad Épil Karvan kasvua hillitsevät kotihoitotuotteet ovat sileän ihon salaisuus. Ne sopivat käytettäväksi kaikkien karvanpoistomenetelmien jälkeen ja tuloksena on rauhallinen, sileä ja tasainen iho. LAIT CORPS ANTI-REPOUSSE DU POIL Rauhoittava vartalovoide keventää raskasta tunnetta jaloissa, estää sisäänkasvaneita karvoja ja kosteuttaa. CRÈME ANTI-REPOUSSE DU POIL Karvan kasvua hillitsevä tehovoide kosteuttaa, pehmittää ja lievittää ärsytystä herkillä ihoalueilla (kasvot, kainalo, bikinilinja). DÉODORANT ROLL-ON Antiseptinen deodorantti/antiperspirantti hillitsee hikoilua tehokkaasti ja hidastaa karvan kasvua. PURIFICATION MAJEURE ja SÈVE PURIFIANTE Tasapainottava tuotepari vastustaa ihon rasvoittumista tehden ihosta raikkaan tuntuisen ja mattapintaisen. HYDRATATION MAJEURE ja SÈVE HYDRATANTE Kosteuttava tuotepari helpottaa pintakuivan ja kiristävän tuntuisen ihon ongelmia saaden ihon tuntumaan tasapainoiselta ja elinvoimaiselta. NUTRITION MAJEURE ja SÈVE NOURRISSANTE Ravitseva tuotepari pehmittää ja suojaa kuivaa ihoa tehden siitä samettisen tuntuisen. REVITALISATION MAJEURE ja SÈVE REVITALISANTE Elvyttävä tuotepari aktivoi aikuista ihoa palauttaen siihen nuorekasta napakkuutta ja kiinteyttä. SÈVE CONTOUR DES YEUX Hellävarainen silmänympärysvoide vastustaa tummuutta, turvotusta sekä väsymyksen merkkejä. ACAD ARÔMES kauneushoitolassa SOIN ESSENTIEL: Kokonaisvaltaisesti hoitava, yksilöllisesti räätälöitävä erikoishoito palauttaa iholle harmonisen hyvän olon tunteen. Erikoisuutena 3 hierontaa: digitopressiohieronta ja klassinen hieronta kasvoille sekä rentouttava kynttilähieronta selän alueelle. Bronz Express Kauniisti päivettynyt iho ilman aurinkoa! BRONZ EXPRESS LOTION Itsestään ruskettava kastanjavesi sävyttää ihon päästä varpaisiin auringon kultaamaksi. Supersuosittu klassikko! CRÈME BRONZ EXPRESS HYDRATANTE Asteittain ruskettava kosteusvoide hoitaa ihoa ja tuo siihen kauniin sävyn. Kosmetologin ohjeet juuri Sinulle:

10 Helppoja 2 in 1 -tuotteita miehille, jotka haluavat elinvoimaisen näköisen ja hyvän tuntuisen ihon. Teho perustuu koivu- ja tammiuutteisiin, jotka palauttavat iholle energisen ulkonäön! Tehohoitoa miehen iholle EASY SHAVING GEL Raikas geeli puhdistaa ihon tehokkaasti ja tekee parranajosta miellyttävän helppoa. ACTIVE MOISTURIZING BALM Kosteuttava geelivoide rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen ja vastustaa ihon kiiltämistä. ACTIVE STIMULATING BALM Aktivoiva geelivoide silottaa, hillitsee ihon kiiltoa, rauhoittaa parranajon jälkeen ja vastustaa juonteiden syntymistä. ACTIVE EYE CONTOUR GEL Silottava ja turvotusta vastustava silmänympärysgeeli virkistää ja auttaa häivyttämään tummuutta silmien alta. SHOWER GEL Raikas ja riittoisa suihkugeeli saa ihon ja hiukset tuntumaan puhtailta pitkään. ACADÉMIE MEN hoitolassa CLEANSING & ENeRGIZING TREATMENT: Puhdistava ja elinvoimaa palauttava hoito tuo miehen iholle energisen tunteen ja raikkaan, virkistyneen ulkonäön.

11 Löydät meidät myös FACEBOOKISTA Oma Académie-kauneushoitolasi Hämeentie 105 B Helsinki p. (09) fax (09)

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT

KAUNEUDENHOITOPALVELUT KAUNEUDENHOITOPALVELUT Asiakaspalveluhinnasto 1.1.2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24 %) Kasvohoidot toteutetaan asiakasanalyysin pohjalta. AK = Saatavilla vain Aurinkokivessä. Peruskasvohoito Opiskelija

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

AGE PERFORMANCE TREATMENT

AGE PERFORMANCE TREATMENT AGE PERFORMANCE TREATMENT Ainutlaatuisen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Age Performance Treatment takaa ihanan rentouttavan hoitokokemuksen, joka on vertaansa

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli

1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli Clarins esittelee ihonhoitosarjan miehille, jotka haluavat ehkäistä ikääntymisen ja väsymyksen merkkien näkymistä ihossaan. Sarjaan kuuluu kaksi hoitolinjaa kasvojen ja silmänympärystän iholle. 1. Iholle

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 Suojaava hoitovoide, joka auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Juonteet, kiinteyden puute, maksaläiskät. Normaali- ja

Lisätiedot

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Merkittävä läpimurto kauneuden maailmassa Lancôme esittelee uudet tuotteet GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Lancôme Génifique-uutuudet Saatavilla

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Peeling-hoidot eli kemialliset kuorinnat Kuluttajaesite 2 Medik8 on kansainvälisesti

Lisätiedot

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ ELÄMÄ ON IHANAA......mutta myös vaativaa. Se on yhtä intensiivistä kuin inspiroivaakin; yhtä kiihkeää kuin täyttäkin. Uskomaton elämä, jonka

Lisätiedot

varainhankintaa medelanskaffning

varainhankintaa medelanskaffning varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE Onnistumme yhdessä Pienistä puroista

Lisätiedot

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 VISIONNAIRE UUTTA Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 Visionnaire Rich Cream hoitovoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 89,00 Toimitus myyntipisteisiin:

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Lehdistötiedote kesäkuu 2009 Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Kaksi entistä tehokkaampaa hoitotuotetta rinnoille Vaikka kosmeettisilla tuotteilla ei voida vaikuttaa rintojen kokoon,

Lisätiedot

varainhankintaa medelanskaffning

varainhankintaa medelanskaffning varainhankintaa medelanskaffning o im i n t a a m m e et Tu ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KO RK EA LA ATU IS IA I HON HOI TOT UOT TEI TA KOKO P E RH E EL L E

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS IHO SULKEE SISÄÄNSÄ IHMISEN ITSEN. JA ON SEN VUOKSI OMAN IDENTITEETIN NÄKYVÄ ILMENTYMÄ. EUROOPAN VÄESTÖ VANHENEE 1/2 KANSALAISISTA ON 40+ IKÄÄNTYMISEN AIHEUTTAMAT

Lisätiedot

hoitola parturi-kampaamo

hoitola parturi-kampaamo hoitola parturi-kampaamo Phytomer-kasvohoidot Phytomer on luonut ainutlaatuisen kauneuden- ja ihonhoitofilosofian: merellisen kosmetiikan, korostaen sisäisen hyvinvoinnin, luonnollisen kauneuden ja aidon,

Lisätiedot

Lehdistötiedote maaliskuu 2016

Lehdistötiedote maaliskuu 2016 Lehdistötiedote maaliskuu 2016 KEVÄT/KESÄ 2016 SEPIA -KOKOELMA SEPIA puuteripaletti Arvioitu kuluttajahinta: 79 e ROUGE D'ARMANI SHEERS huulipunat Arvioitu kuluttajahinta: 41e Kynsilakat Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Oriflame toteuttaa unelmia

Oriflame toteuttaa unelmia Esite voimassa jaksoilla 4-7/0.0. 0..0 Oriflame toteuttaa unelmia Nyt on lasten vuoro. Osta Oriflame-tuotesetti, ja toteuta lapsen unelma joulusta. YOUR DREAMS OUR INSPIRATION TM ANNA KAUNEUTTA - ANNAT

Lisätiedot

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi Johdanto Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi ihonhoidossa ja kosmetiikan käytössä. Kirja sopii myös sinulle, joka jo hoidat ihoasi tai käytät meikkiä, mutta kaipaat lisäohjeita

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Skin Resonance Tasapainottava ja vahvistava hoito herkälle, herkästi punoittavalle

Lisätiedot

hoitola parturi-kampaamo

hoitola parturi-kampaamo hoitola parturi-kampaamo Phytomer-kasvohoidot Phytomer on luonut ainutlaatuisen kauneuden- ja ihonhoitofilosofian: merellisen kosmetiikan, joka korostaa sisäisen hyvinvoinnin, luonnollisen kauneuden ja

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

TIEDOTE KESÄ 2016 Vaalentaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihoa

TIEDOTE KESÄ 2016 Vaalentaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihoa TIEDOTE KESÄ 2016 Vaalentaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihoa Uusi Yon-Ka-ihonhoitorutiini Heleämpi, tasasävyisempi iho ESSENTIAL WHITE: YON-KA PALJASTAA KIRKKAAN, HELEÄN IHON Moderni nainen haluaa

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Lehdistötiedote helmikuu UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Verraton uusi kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Tehokkaasti kosteuttava uutuustuote, joka silottaa

Lisätiedot

TIETOA HUULIHERPEKSESTÄ

TIETOA HUULIHERPEKSESTÄ TIETOA HUULIHERPEKSESTÄ MEDIVIR LEHDISTÖMATERIAALI Lisätietoja: Tuovi Kukkola, Cocomms Oy, puh. 050 346 2019, tuovi.kukkola@cocomms.com Lehdistökuvia voi ladata osoitteesta www.mynewsdesk.com/se/pressroom/medivir

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2016 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

High Definition Body Lift selluliittigeeli

High Definition Body Lift selluliittigeeli High Definition Body Lift selluliittigeeli Lehdistötiedote helmikuu 2009 Paras tapa huolehtia vartalon virtaviivaisesta ulkonäöstä on syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti. Liikunta ja runsaasti

Lisätiedot

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin.

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. PÄIVÄPAKETIT Dorpat SPA päiväpaketti 49 * hierontakylpy

Lisätiedot

HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB. -Kaikki kohdallaan-

HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB. -Kaikki kohdallaan- HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB -Kaikki kohdallaan- UUTUUS! Linna Spa uusi tapa hemmotella itseäsi Decléor aromaterapian asiantuntija Vanajanlinna Golf & Country Clubin klubirakennuksessa oleva

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ 1 SISÄLLYS 3 esittely GREEN PEEL 4 yleistä GREEN PEEL -hoidosta 5 tärkeää huomioida hoidon jälkeen 6 viisi päivää kohti kaunista ihoa 8 hoidot ja erikoishoidot

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

Kaikkea Jouluun! Tarjous voimassa tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kaikkea Jouluun! Tarjous voimassa tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kaikkea Jouluun! Tarjous voimassa 1.11.-31.12.2016 tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 19,95 Norm.: 24,35 Lahjasettejä miehille & naisille! 19,95

Lisätiedot

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY LUOMIVÄRIPALETTI 9 eri sävyä, 7.5g - Uniikki luomiväripaletti, jonka 9 sävyllä voit luoda tuhansia eri ilmeitä. - Useita eri pintoja: 1. matta 2. satiini 3.kiiltävä. Voit korostaa silmiäsi, antaa ilmettä

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

Shoppaile Oriflamen Talvibasaarilla Tuotteita on rajoitettu erä! Solar Eau de Toilette

Shoppaile Oriflamen Talvibasaarilla Tuotteita on rajoitettu erä! Solar Eau de Toilette Shoppaile Oriflamen Talviasaarilla 23.12.2016 12.1.2017. Tuotteita on rajoitettu erä! 5,90 Solar Eau de Toilette Kukkaishedelmäinen vesituoksu on yllättävä sekoitus mehukasta, auringon kypsentämää vesimelonia,

Lisätiedot

LADYLIKE-syysmeikki 2014

LADYLIKE-syysmeikki 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 LADYLIKE-syysmeikki 2014 Ei kimmellystä, ei kimalletta. Yksi syksyn päätrendeistä on mattapintaisuus. Luonnolliset beigen ja ruskean sävyt kuuluvat syksyn väripalettiin. Mattapintaisuus

Lisätiedot

OSiS Style. Edut. Soft n Straight. Flatliner. Curl Me Soft. Twin Curl. HairBody. Body Me. UpLoad. Grip. Hold Miracle.

OSiS Style. Edut. Soft n Straight. Flatliner. Curl Me Soft. Twin Curl. HairBody. Body Me. UpLoad. Grip. Hold Miracle. start OSiS Style Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Soft n Straight Flatliner Curl Me Soft Twin Curl HairBody Body Me UpLoad Grip Hold Miracle Blow & Go Smooth Blow & Go Thick ASK

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

Päivittäinen jalkineiden hoito

Päivittäinen jalkineiden hoito JALKINEIDEN HOITO 1. Perehdy jalkineiden hoidon ohjeisiin. 2. Tunnista jalkineiden materiaali ja puhdista jalkineet ohjeen mukaan. 3. Suojaspray suihkutetaan kengille ulkona. Suihkutusetäisyys kengistä

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse määritellä omat vähittäismyyntihintansa.

Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse määritellä omat vähittäismyyntihintansa. Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse LEHDISTÖTIEDOTE Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse L ORÉAL PARIS UUTUUS:

Lisätiedot

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10 Heidi Koskela Nora Soini kuluttajaneuvonta hkoskela@fi.loreal.com nsoini@fi.loreal.com garnier.neuvonta@fi.loreal.com 09-4526 3292 09-4526 3255 075 758 001 Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa

Lisätiedot

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN.

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Tukisukat eli kompressiosukat ovat tutkittu ja dokumentoitu menetelmä jalkojen verenkierron parantamiseen. Useimmat yhdistävät tukisukat ikääntyneiden ihmisten

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO

TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN - NU SKIN ON AVAIN HYVÄÄN OLOON JA ULKONÄKÖÖN Suuntaa katseesi tulevaisuuteen ja näe nuorekkaampi versio itsestäsi. Ihosi vaikuttaa sileämmältä

Lisätiedot

Sinun être belle -hoitolasi

Sinun être belle -hoitolasi Sinun être belle -hoitolasi www.etrebelle.fi Maahantuoja Greencos Oy Korkealuokkaista ihonhoitoa Ihonhoidon edelläkävijä Uusinta raaka-aineteknologiaa ihosi parhaaksi. être belle on saksalainen korkealaatuisten

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA RASVA JA SOKERISIEPPARI SAMASSA KAPSELISSA Laihdutusvalmisteiden läpimurto 2013 Nauti yksi annospussi jokaisen arterian jälkeen. Rasva ja sokeri palavat kehostasi

Lisätiedot

Esteen sattuessa pyydämme peruuttamaan varatun ajan vuorokautta

Esteen sattuessa pyydämme peruuttamaan varatun ajan vuorokautta Hoitohinnasto Spa etiketti Toivomme Teidän saapuvan n. 30 minuuttia ennen hoidon alkua. Näin ehditte käydä höyrysaunassa, täyttää asiakaskortin ja teille jää hetki aikaa rentoutumiseen ennen varsinaista

Lisätiedot

WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF

WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF BUT WE MIGHT HAVE FOUND A FEW DROPS OF IT UUTTA KOLME TEHOKASTA KASVI KANTASOLUA * *Hoitovoiteessa TIEDE NURKKA Kantasolut ovat kasvin uudistumismoottori. Ne saavat kasvit

Lisätiedot

VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta

VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta Lehdistötiedote syyskuu 2010 VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta Yhä useampi aikuinen nainen haluaisi ryppyjensä

Lisätiedot

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e Lehdistötiedote Lehdistötiedote maaliskuu huhtikuu 2016 2016 ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e ÉNERGIE DE VIE Pearly lotion

Lisätiedot

HINNASTO. Kauneus tulee Harmoniasta.

HINNASTO. Kauneus tulee Harmoniasta. Kauneus tulee Harmoniasta. HINNASTO Day Spa Kylpylä Kauneushoitola Hieroja Parturi-Kampaamo Tukkukauppa Christrio kynsikoulu Kuntosali Solarium Majoitus 17.10.2011 Beauty Center Harmonia Hinnasto KÄSIHOITO

Lisätiedot

HINNASTO. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta.

HINNASTO. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta. HINNASTO Day Spa Kylpylä Kauneushoitola Hieroja Parturi-Kampaamo Tukkukauppa Christrio kynsikoulu Kuntosali Solarium Majoitus 1.5.2012 Beauty Center

Lisätiedot

KESTOVÄRJÄYKSET MEIKIT. Kulmien värjäys +muotoilu. 28. Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu Kulmien muotoilu Kulmien värjäys.

KESTOVÄRJÄYKSET MEIKIT. Kulmien värjäys +muotoilu. 28. Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu Kulmien muotoilu Kulmien värjäys. KESTOVÄRJÄYKSET Kulmien värjäys +muotoilu. 28 Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu.. 48 Kulmien muotoilu... 15 Kulmien värjäys. 15 MEIKIT Päivä- tai iltameikki... 60 + kestoripsitehosteet... 70 Silmämeikki....

Lisätiedot

Lehdistötiedote huhtikuu

Lehdistötiedote huhtikuu Lehdistötiedote huhtikuu LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION HEHKUVAA VÄRIÄ HUULILLE Giorgio Armani Beautyn tähtituotteesta, LIP MAESTRO -huulilakasta, lanseerataan uusia, hehkuvia sävyjä. LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION

Lisätiedot

Vihdoin! Endermoliftin mekanotransduktion avulla voit elävöittää ihosi kollageenija elastiinituotantoa luonnollisesti. Kivuttomasti. Vaivattomasti.

Vihdoin! Endermoliftin mekanotransduktion avulla voit elävöittää ihosi kollageenija elastiinituotantoa luonnollisesti. Kivuttomasti. Vaivattomasti. Vihdoin! Endermoliftin mekanotransduktion avulla voit elävöittää ihosi kollageenija elastiinituotantoa luonnollisesti. Kivuttomasti. Vaivattomasti. Välittömästi. LPG Solustimulaation asiantuntija 24 vuotta

Lisätiedot

Tietoa murrosiästä ja muuta mukavaa

Tietoa murrosiästä ja muuta mukavaa Opetusmateriaali Tietoa murrosiästä ja muuta mukavaa Tietoa murrosiästä ja muuta mukavaa Tämän tarjoaa sinulle Always ja Tampax Sisältö Mitä oikein tapahtuu? Kasvua joka suuntaan Kuukautiset mitä ne oikein

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia Lehdistötiedote helmikuu 2012 IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia HAIR MASCARA Kevään muotinäytöksissä oli mallien hiuksiin värjätty jännittäviä väriefektejä. Vaaleahiuksisella mallilla saattoi olla

Lisätiedot

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Lehdistötiedote 27.4 2016 PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Kasvipohjaisten hiustuotteiden edelläkävijä Phyto tunnetaan laadukkaista

Lisätiedot

Hinnasto 03/2016 Keskuskatu 46 / Kanavatori, Karjaa Puh. (019) ,

Hinnasto 03/2016 Keskuskatu 46 / Kanavatori, Karjaa Puh. (019) , Hinnasto 03/2016 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Peruttamattomasta ajanvarauksesta peritään 50% hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hintoihin sisältyy

Lisätiedot

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA Ruoka vaikuttaa monella tapaa toimintakykyysi: päivittäisistä toiminnoista, kotitöistä ja liikkumisesta suoriutumiseen muistiin, oppimiseen ja tarkkaavaisuuteen elämänhallintaan

Lisätiedot

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -tuoteperhe Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -seerumit Yksilölliset 10 seerumia eri ihoongelmiin Väriterapiaa värikkäissä pulloissa Valmistettu Japanissa Näkyviä tuloksia jo

Lisätiedot

30 Opetussuunnitelma OSAAMISEN ARVIOINTI ARVIOINNIN KOHTEET JA AMMATTITAITOVAATIMUKSET OSAAMISEN HANKKIMINEN. ja suunnitelmallinen toteuttaminen

30 Opetussuunnitelma OSAAMISEN ARVIOINTI ARVIOINNIN KOHTEET JA AMMATTITAITOVAATIMUKSET OSAAMISEN HANKKIMINEN. ja suunnitelmallinen toteuttaminen Hyväksymismerkinnät 1 (5) Tämän asiakirjan osio kuvaa ammattiosaamisen näyttöä. Näyttötutkinnossa tutkintotilaisuuden järjestelyt ja osaamisen arviointi toteutuvat kauneudenhoitoalan tutkintotoimikunnan

Lisätiedot

Asennusohjeet ammattilaisille

Asennusohjeet ammattilaisille Asennusohjeet ammattilaisille Tämän ohje on tarkoitettu ammattilaisille mahdollistamaan paras mahdollinen lopputulos. Ei loppukäyttäjille. Valmistajan suosittelema kitti: Gyproc Promix Lite https://www.youtube.com/watch?v=blchabm0j9a

Lisätiedot

RINNAN REKONSTRUKTIOLEIKKAUS SELKÄKIELEKKEELLÄ -POTILASOHJE

RINNAN REKONSTRUKTIOLEIKKAUS SELKÄKIELEKKEELLÄ -POTILASOHJE RINNAN REKONSTRUKTIOLEIKKAUS SELKÄKIELEKKEELLÄ -POTILASOHJE Poistetun rinnan tilalle voidaan rakentaa uusi rinta useammalla tavalla ja kullekin potilaalle soveltuvin menetelmä suunnitellaan hoitavan plastiikkakirurgin

Lisätiedot

BYAS ASIAKASPAKETIT ASIAKKAILLE VOIMASSA: ALKAEN

BYAS ASIAKASPAKETIT ASIAKKAILLE VOIMASSA: ALKAEN BYAS ASIAKASPAKETIT ASIAKKAILLE VOIMASSA: 04.02.2017 ALKAEN BYAS FACE STARTER -PAKETTI Perus-iontoforeesi BYAS Face Lifterillä ihosi täydelliseen uudistamiseen. BYAS Face Lifter 3 BYAS Detox Serum BYAS

Lisätiedot

kampaajan opas Professional Finland

kampaajan opas   Professional Finland kampaajan opas www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland Steve Hogan Creative director Essential Looks, Schwarzkopf Professional Muotinäytöksiä tehdessä hiustuotteilta

Lisätiedot

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa 30 euroa takaisin! Osta nyt mikä tahansa Braun Series 7 -parranajokone ( SH799cc+ccr2, SH799cc, SH790cc, SH765cc, 760cc, SH750cc, SH740sW&D ), niin saat 30 euroa takaisin pankkitilillesi. Braun Series

Lisätiedot

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna Kuitusementti Kuitusementti on materiaali, jonka esteettiset ja fyysiset ominaisuudet ovat erinomaiset. Eternit valmistajana on johtanut tämän arkkitehtonisen

Lisätiedot

VASTASYNTYNEIDEN LÄÄKKEETTÖMÄT KIVUNHOIDON MENETELMÄT

VASTASYNTYNEIDEN LÄÄKKEETTÖMÄT KIVUNHOIDON MENETELMÄT VASTASYNTYNEIDEN LÄÄKKEETTÖMÄT KIVUNHOIDON MENETELMÄT 11.4.2016 OPAS VANHEMMILLE EFJKVF Joskus pienimmät asiat ottavat suurimman paikan sydämessäsi. A. A. Milne, Nalle Puh Emmi Ristanen, Laura Kolari &

Lisätiedot

Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet

Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet Ihonhoito Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet Ihonhoito Abenan ihonhoitokonsepti perustuu pitkään kokemukseen kansainvälisillä terveydenhuoltosektoreilla. Olemme

Lisätiedot

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Lehdistötiedote huhtikuu 2010 Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 HIGH PROTECTION -aurinkosuoja kasvoille Eight

Lisätiedot

Tuloksellista. ihonhoitoa. Tuloksellista. ihonhoitoa. DMK-tuotevalikoima

Tuloksellista. ihonhoitoa. Tuloksellista. ihonhoitoa. DMK-tuotevalikoima Tuloksellista Tuloksellista ihonhoitoa ihonhoitoa Ei ole olemassa salaisia raaka-aineita, eksoottisia erityistekniikoita tai käänteentekeviä tieteen ihmeitä, jotka ratkaisisivat kaikki ihoon liittyvät

Lisätiedot

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja)

Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) Täyteainehoidot (sairaanhoitaja) HINNASTO CITYKLINIKKA Ei-kirurgiset toimenpiteet Tarjoushinta/sairaanhoitaja KFill Medium 1,0 ml Ensimmäinen ruiske 249 - vastaanoton aikana 149 KFill Strong 1,0 ml Ensimmäinen

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

Käytä asteikkoa ilmaistaksesi tuntemuksen vaikeusastetta. Merkitse vain yksi pallo viikkoa kohden.

Käytä asteikkoa ilmaistaksesi tuntemuksen vaikeusastetta. Merkitse vain yksi pallo viikkoa kohden. Primaarinen biliaarinen kolangiitti, aikaisemmin primaarinen biliaarinen kirroosi (PBC), on harvinainen maksasairaus, joka saattaa joskus olla oireeton. Kun merkkejä ja oireita PBC:stä esiintyy, niiden

Lisätiedot

T OURMALINE. Järjestelmällistä kauneutta

T OURMALINE. Järjestelmällistä kauneutta T OURMALINE Järjestelmällistä kauneutta Aito turmaliini tuo uusia tuulia ihonhoitoon. Turmaliinit ovat suorastaan myyttisen kauniita jalokiviä. Yksikään toinen jalokivi ei tarjoa yhtä suurta värikirjoa,

Lisätiedot

Ihminen tarvitsee kahdenlaista kauneutta, sisäistä ja ulkoista. Elisabeth Sigmund

Ihminen tarvitsee kahdenlaista kauneutta, sisäistä ja ulkoista. Elisabeth Sigmund Kosmeettista kulttuuria 2016 Ihminen tarvitsee kahdenlaista kauneutta, sisäistä ja ulkoista. Elisabeth Sigmund 4 Sisällys Tietoisku: Sitruunamelissa 30 Esittelyssä Sitruunamelissa Hyvissä käsissä Tuoksuva

Lisätiedot

Orionin. voidevinkit. Aina sopiva perusvoide eri tilanteisiin KOSTEUTTAVAT PERUSVOITEET HOITAVAT PERUSVOITEET ERIKOISPERUSVOITEET

Orionin. voidevinkit. Aina sopiva perusvoide eri tilanteisiin KOSTEUTTAVAT PERUSVOITEET HOITAVAT PERUSVOITEET ERIKOISPERUSVOITEET Orionin voidevinkit 2015 Aina sopiva perusvoide eri tilanteisiin KOSTEUTTAVAT PERUSVOITEET HOITAVAT PERUSVOITEET ERIKOISPERUSVOITEET 2 Sisältö Kosteuta ja hoida omaa ja läheistesi ihoa 4 Orionin kosteuttavat

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

Vaikuta rintojesi terveyteen. Tee oikeita valintoja.

Vaikuta rintojesi terveyteen. Tee oikeita valintoja. Vaikuta rintojesi terveyteen. Tee oikeita valintoja. Rintojen terveys on tärkeää Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä. Suomessa rintasyöpään sairastuu vuosittain noin 5000 ja kuolee lähes 900 naista. Aktiivinen

Lisätiedot