Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936."

Transkriptio

1 Kauneusreseptejä jo vuodesta Ella Baché, Skin good enough to eat

2 INTOHIMO KAUNEUTEEN Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta, ihoa. Iho nauttii kokonaisvaltaisista hoidoista ja tuotteista, jotka ravitsevat terveellisillä raaka-aineilla tehden siitä kauniin ja heleän. Ella Baché -tuotereseptit ovat kuin herkullisimmasta keittokirjasta. Ella Baché kehitti 1936 ensimmäisen, ihoa kirkastavan, hedelmäpohjaisen voiteen. Madame Baché selitti kauneusreseptinsä tieteellisesti: tomaatit sisältävät aminohappoja ja C-vitamiinia. Näin syntyi kuuluisa sarjan symboli, ihoa kirkastava Crème Tomate -hoitovoide. Tuote oli alku jatkuville keksinnöille, uusille syötävän herkullisille raakaainelöydöille ja kehitykselle, joka jatkuu innostavana ja tuotteliaana tänäkin päivänä.

3 Nutridermologie -filosofia Neljä avainta kauneuteen Ella Bachén luonnollista kauneutta edistävien tuotteiden miellyttävät koostumukset, keveät tuoksut ja hoitavat vaikutukset perustuvat terveellisiin, ruoka-aineista peräisin oleviin aktiiviaineisiin. On syntynyt uusi ilmiö: patentoitu Nutridermologie -filosofia, herkullinen lähestymistapa kauneuteen. LUONTO TIEDE RAVINTO IHMISSUHTEET LUONTO: Terveelliset, luonnolliset ja jopa luomulaatuiset aktiiviaineet: vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet. Yksinkertaista tehokkuutta. TIEDE: Edistyksellinen bioteknologia ja herkulliset raaka-aineet parhaimpina mahdollisina pitoisuuksina. Tutkittua hoitavuutta. RAVINTO: Kauneuden reseptit ovat hellävaraisia iholle: pehmeän luonnolliset koostumukset ja raikkaat tuoksut ihastuttavat. Herkullista hemmottelua. IHMISET: Ella Bachén menestyksen takana ovat sen käyttäjät. Mikään muu ihonhoitosarja ei yllä samaan: ihonhoidon neuvot kulkevat edelleen äidiltä tyttärelle. Modernia perinnettä. Skin good enough to eat uusi aikakausi on alkanut!

4 PUHTAAN IHON RESEPTI Puhdistuksen 3 askelta ETELÄISTÄ PEHMEYTTÄ Ella Baché -puhdistus on kolmivaiheinen kauneusrituaali. Meikki pois, iho puhtaaksi ja lopuksi hoitoneste helppoa ja yksinkertaista. démaquillant cils puhdistusvoide silmämeikille Runsaasti kasviöljyjä sisältävä, hoitava puhdistusvoide poistaa hellävaraisesti kaikkein kestävimmätkin ripsi- ja luomivärit vahvistaen samalla ripsiä. cocon de lait démaquillant pehmeä meikinpoistaja Miellyttävän kuohkea puhdistusemulsio, jossa vaikuttavana aineena pehmentävä ja rauhoittava Välimeren ruusuyhdiste. Poistaa meikin täydellisesti ja hellii erityisesti kuivuuteen taipuvaista ihoa. mousseline de crème nettoyante pehmeästi vaahtoava puhdistusvoide Riittoisa tuote ihon täydelliseen puhdistamiseen erityisesti kuivuuteen taipuvaisille ihoille. Se tasapainottaa veden kuivattavaa vaikutusta. gel de gommage délicat hellävarainen kuorintageeli Mekaaninen kuorintageeli karheuden poistamiseen ja ihon värin kirkastamiseen. Ruusun terälehdet ja macadamiaöljy tekevät ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen. eau australe révélatrice alkoholiton hoitoneste Raikastava, puhdistuksen täydentävä geelineste herättää ihon ja virkistää sitä vastaanottamaan hoitotuotteet.

5 PUHTAAN IHON RESEPTI Puhdistuksen 3 askelta POHJOISTA RAIKKAUTTA voile givré démaquillant kevyt meikinpoistaja Viileä puhdistusemulsio, jonka arktinen marjauute (lakka, mesimarja, puolukka) auttaa ihoa uusiutumaan ja puhdistumaan. Kevyt meikinpoistaja jättää iholle miellyttävän ja mukavan raikkaan tunteen. pain de glace nettoyant hellävarainen jääpala -puhdistaja Helppokäyttöinen, kiinteä puhdistustuote erityisesti rasvoittuvalle iholle. Se poistaa epäpuhtauksia ja jättää iholle puhtaan tunteen kuivattamatta ihoa. crème de gommage frissonnante kemiallis-mekaaninen kuorintavoide Hellävarainen kuorinta-aine kirkastaa ja piristää ihoa. Sen sisältämät aktiiviaineet (kaoliini ja mentoli) puhdistavat ja silottavat sameanvärisen ihon ja valmistavat sen muiden tuotteiden hoitaville vaikutuksille. eau polaire révélatrice alkoholiton hoitoneste Tasapainottava geelineste supistaa huokosia ja virkistää erityisesti rasvoittuvaa ja sekaihoa. Se jättää iholle miellyttävän raikkaan tunteen ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena.

6 TASAPAINOISEN IHON RESEPTI Tasapainoa rasvaiselle ja sekaiholle SOIN PURIFIANT INTENSIF savon crème syväpuhdistava kuorintavoide mustapäille Runsaasti piidioksidikiteitä sisältävä syväpuhdistusvoide hajottaa ja poistaa hellävaraisesti epäpuhtauksia kirkastaen ihon väriä. Ihanteellinen T-alueelle. lurophase tasapainottava kosteusemulsio Raikas ja kevyt emulsio kosteuttaa tehokkaasti ja ehkäisee epäpuhtauksia. Se tasapainottaa rasvaisen ja sekaihon toimintoja ja palauttaa ihoon kaunista raikkautta. crème intex n 2 syväpuhdistava hoitovoide Ylivertaisen tehokas, A- ja D-vitamiinipitoista kampelaöljyä sekä ihohuokosia supistavaa, timjamin eteeristä öljyä sisältävä tehovoide pehmittää ihoa ja vähentää epäpuhtauksia. crème allantoïne pintakuivuutta poistava hoitovoide Tasapainon palauttava voide pintakuivalle, rasvaiselle iholle. Allantoiinin pehmittävä vaikutus hoivaa herkintäkin ihoa. masque intex n 2 talia poistava naamio Syväpuhdistava naamio poistaa iholta liiallista talia ja supistaa huokosia auttaen rasvaista ihoa pysymään mattapintaisena. Myös näppylöiden paikallishoitoon. masque fruits tasapainottava naamio Hedelmähappoja sisältävässä naamiossa on runsaasti persikka-, kurkku- ja porkkanauutteita, jotka rauhoittavat ja kirkastavat ihoa sekä supistavat huokosia.

7 PEHMEÄN IHON RESEPTI Hyvinvointia ja pehmeyttä kuivalle iholle NUTRI ACTION crème jojoba pehmittävä voide Nopeasti imeytyvä voide on täyteläinen ja hienojakoinen. Se sisältää jojobaöljyä, joka rauhoittaa välittömästi kuivaa ja herkkää ihoa ja säätelee sen kosteuspitoisuutta. crème royale ravitseva voide Ihanan täyteläinen hoitovoide saa välittömästi aikaan hyvänolon tunteen kuivassa, ohuessa ja rasvan puutteesta kärsivässä ihossa. Ella Baché -klassikko. crème intex täyteläinen vitamiinivoide Pehmeä, rauhoittava ensiapuvoide kuivalle, rasittuneelle iholle. Voiteessa on runsaasti A- ja D-vitamiineja sisältävää kampelaöljyä ja sillä on poikkeuksellinen kyky kosteuttaa, pehmittää ja korjata ihoa. crème contour des yeux ravitseva silmänympärysvoide Pehmeä ja kevyt voide kosteuttaa ja kuntouttaa herkkää silmänympärysihoa. Se sisältää runsaasti pehmittäviä ja hapettumista estäviä kasviuutteita, joiden ansiosta se auttaa säilyttämään silmien nuorekasta säihkettä.

8 HELEÄN IHON RESEPTI Kuulautta ja heleyttä herkälle iholle SPÉCIFIQUES/RADIANCE crème tomate l originale kirkastava vitamiinivoide Kaunistava hoitovoide on kuuluisa vaikutuksestaan saada aikaan heleä ja hyväkuntoinen iho. Se sisältää tuoreen tomaatin ja rautamyrtin uutteita, jotka vaalentavat ihoa ja tuovat esiin sen kauniin värin. Pidetty Ella Baché -klassikko. concentré rougeurs tehotiiviste punoittavalle iholle Pehmeä tehoainetiiviste, joka vaikuttaa ihon pintaverisuoniin hedelmä- ja marjauutteiden ansiosta. Päivä päivältä ihon väri vaalenee ja tasoittuu. émulsion equilibrante ihoa pehmittävä emulsio Herkällekin iholle sopiva, kevyt kosteusemulsio säilyttää ihon kosteustasapainon, estää kuivumista ja epämukavaa tunnetta ihossa sekä vähentää ärsytystä. Ihanteellinen meikin alla. Hajusteeton. masque soir de fête kaunistava naamio Heleyttävän naamion sisältämä kasviyhdiste ja valkosavi kirkastavat ihon välittömästi. Ihanteellinen ennen juhlia, sillä se pitää ihon raikkaana ja edistää meikin pysyvyyttä. Tehokas Ella Baché -klassikko. elixir d eclat tomate kaunistava helmiäiseliksiiri Ihoa väriä heleyttävä ja hohdetta antava emulsio kaikille ihoille sekä arkeen että juhlaan. Voidaan käyttää meikin alla tai päällä.

9 RAIKKAAN IHON RESEPTI Veden raikkautta ja energiaa kaikille ihoille HYDRA REPULP lait de crème kevyt kosteuttaja sekaiholle Kevyt ja houkuttelevan ylellinen emulsio levittyy kuin itsestään ja tarjoaa iholle todellista pehmeyttä. Se estää liiallisen kosteuden haihtumisen ja tekee ihosta samettisen pehmeän ja sileän. velouté de crème samettinen kosteuttaja kuivalle iholle Silkkisen pehmeä voide saa ihon tuntumaan pehmeältä ja raikkaalta. Se korjaa ihon suojaa ja tekee ihosta pehmeän, sileän ja elinvoimaa säteilevän. crème des crèmes ravitseva kosteuttaja erittäin kuivalle iholle Täyteläinen ja pehmeä voide vastustaa kiristävän tunteen syntymistä erittäin kuivalla iholla. Erityistuote äärimmäisiin sääolosuhteisiin, jolloin iho tarvitsee ravitsevaa ja hellää hoivaa. concentré sève tehokosteuttava tiiviste pintakuivalle iholle Ainutlaatuinen tehotiiviste täyttää ihon välittömästi ja pitkäkestoisesti kosteudella häivyttäen pienet, kosteuden puutteesta johtuvat juonteet. Lisäksi se palauttaa iholle elinvoimaa ja stimuloi ihon kosteusmekanismeja tehden ihosta jälleen pehmeän, sileän ja säteilevän. baume repair tehokosteuttava naamio Valloittava 2 in 1 tehotuote, jota voi käyttää naamiona tai tehohoitona erittäin kuiville ihoalueille. Ihastuttavan täyteläinen voidenaamio, joka palauttaa iholle hetkessä rentoutuneen ja kauniin heleän ulkonäön. Naamio tuo iholle raikkaan ja todellisen kosteutuksen tunteen, joka kestää pitkään.

10 NUOREKKAAN IHON RESEPTI Nuorekkutta aikuiselle iholle BULLE ANTI-TEMPS bulle de jour anti-temps ajan merkeiltä suojaava päivävoide ja emulsio Hennontuoksuinen, viehättävä hoitotuote täynnä energiaa! Monipuoliset tehoaineet antavat iholle suojaa ja korjaavat ajan aiheuttamia vaurioita. Sisältää runsaasti nopal-kukkauutetta, joka kevyesti silottaa ihon pinnan. Saatavana myös kevyempänä, ihoa virkistävänä emulsiona. Anna ihosi säteillä! bulle regard anti-temps silmänympärysgeeli ikääntymisen merkkejä vastaan Raikas ja erittäin miellyttävä, suojaava geeli aralle silmänympärysiholle. ReguAGE -yhdiste vastustaa tummuutta, ihon sameutta ja muita väsymyksen merkkejä. Välitön vaikutus: iho näyttää napakammalta ja sileämmältä! bulle d energie anti-temps silottava energiatiiviste yöksi Erityisen pehmeä ja tehokas elinvoiman lähde, joka vahvistaa ihosolujen puolustusta. Uudistava nuoruuseliksiiri auttaa silottamaan ja häivyttämään juonteita yön aikana. Saavuta nuorekkuus ja hyvä olo kasvojen iholle jo 15 yön käytöllä! bulle de nuit anti-temps uudistava yövoide Houkuttelevan pehmeä voide, jossa eteeriset öljyt tukevat ihoa uudistavia vaikutuksia. Unen aikana voide palauttaa ihon nuorekkuutta ja ylläpitää kollageenin ja elastiinin molekyylejä. Ihon puolustusjärjestelmä vahvistuu ja iho näyttää levänneeltä ja säteilevältä!

11 KIINTEÄN IHON RESEPTI Kiinteyttä aikuiselle, hauraalle iholle eternité jour d eternité korjaava päivävoide ja emulsio Herkulliset päivätuotteet tukevat ihon pitkäikäisyyttä ja ravitsevat tehokkaasti. Runsasenergiset aktiiviaineet (oliiviöljy ja myrttiuute) tukevat nuorekkuuden säilymistä. Ylellinen tunne iholla kestää pitkään. regard d eternité intensiivisesti korjaava silmänympärysgeelivoide Hellävaraisen geelivoiteen uudistava aktiiviaine Collaxyl (kollageenipeptidi) hoitaa tehokkaasti herkän haurasta silmänympärysihoa. Virkistää ja napakoittaa välittömästi. source d eternité intensiivisesti korjaava tehoseerumi Uutta energiaa iholle jo 15 yössä! Myrttiuute ja oliiviöljy yhdessä Chronodyn -levän kanssa vähentävät väsymyksen merkkejä. Iho virkistyy ja näyttää säteilevältä. rêves d eternité kokonaisvaltaisesti kiinteyttävä yövoide Ravitseva yövoide, joka sulaa iholle kuin pehmeä balsami. Säännöllisesti käytettynä kasvonpiirteet uudistuvat ja näyttävät säteilevältä jokaisen nukutun yön jälkeen. décolleté d eternité kiinteyttävä kaula- ja rintavoide Välittömästi elvyttävä tehovoide hauraan ja herkän ihon säännölliseen hoitamiseen. Silottaa, vahvistaa ja heleyttää.

12 LUONNOLLISEN IHON RESEPTI Heleä iho 365 päivää vuodessa! FRUIT D ECLAT Fruit d eclat -linjan tehoaine, luomulaatuinen tomaattiuute, saadaan ilman torjuntaaineita kasvatetuista tomaateista. Tämä vitamiinipommi pitää sisällään paljon aktiivisia vitamiineja, rautaa, sinkkiä ja mineraaleja, jotka vahvistavat ja pehmentävät ihoa. Tuore tomaatti ja hedelmäuutteet antavat voiteelle luonnollisen tuoksun. Herkullista ja erittäin tehokasta! crème enchantée luonnollista heleyttä lisäävä hoitovoide kaikille ihoille Luonnollisesti ihoa virkistävä voide antaa iholle hehkua ja elinvoimaa kaikkina vuodenaikoina luomulaatuisen tomaattiuutteen ansiosta. Hedelmäcocktail (aprikoosipuun kukannuput, appelsiini, porkkana, mesimarja ja viinirypäle) virkistää ihon mikroverenkiertoa ja saa ihon pinnan heleäksi. Iho kirkastuu, virkistyy ja näyttää säteilevältä. actimix heleyttävä kahden viikon ihokuuri kaikille ihoille Kaksiosainen tehotiiviste heleyttää ja virkistää ihoa. Tehotiivisteen 100 % luomulaatuiset aktiiviaineet lisäävät ihon luonnollista hehkua kaikkina vuodenaikoina. Aktivaattorina toimiva vitamiinipitoinen kirsikkajauhe aktivoi ja silottaa ihon pintaa. poudre de soin minérale hoitava mineraalipuuteri Hoitava mineraalipuuteri sopii kaikille ihoille ja heleyttää ihon kauniiksi. Puuterin pehmeä koostumus sisältää ihoa virkistävää luonnollista tomaattiuutetta sekä luonnon mineraaleja, kuten timanttipuuteria, topaasia sekä hematiittia. Vitamiinipitoiset oliivi- ja jojobaöljy kosteuttavat ja jättävät ihon pehmeäksi. Kolme eri sävyä.

13 TASAISEN IHONVÄRIN RESEPTI Silottavaa kirkkautta kaikille ihoille BLANC DE TEINT Lakritsi (licorice) sisältää paljon flavonoideja ja isoflavonoideja, jotka ovat hoitavia kasviantioksidantteja. Bioteknologiaa hyödyntäen lakritsi stimuloi ihon mikroverenkiertoa ja kirkastaa sen pintaa. Herkullista ja tehokasta! l eau de perfection tasoittava kuorintaneste Kuorintaneste on ihon päivittäinen kaunistaja. Silottaa ihon pintaa ja tasoittaa epätasaista pigmenttiä. licorissime kirkastava, silottava tehotiiviste Runsaasti lakritsin tehoaineita sisältävä hoitotiiviste toimii kuin kasvojen, joka uudistaa ihoa asteittain. Tasoittaa liiallista pigmentaatiota ja häivyttää ihon värin epätasaisuutta. la crème de perfection kirkastava hoitovoide Täydellinen kirkastava vaikutus lakritsista, joka antaa iholle päivittäistä heleyttä. Voiteen pehmeät helmiäispartikkelit saavat aikaan välittömän optisen vaikutuksen, joka tuo ihollesi silminnähtävän heleyden.

14 SUOJAA AURINGON ALLA Suojaa UV-säteiltä CAROTENSUN Carotensun-tuotteet sisältävät ihoa auringolta ja sen haittavaikutuksilta. Hoitolinjan symboli ja tehoaine on luonnon karotenoidi, joka toimii voiteissa ihon täydelllisenä suojana. Tuotteet vastustavat UVA- ja UVB-säteitä sekä vapaita radikaaleja. Pehmeän hoitava koostumus jättää iholle samettisen pinnan ja suojaa ihoa valovanhenemiselta. age protect solaire SPF 15 ja SPF 30 ikääntymiseltä suojaava aurinkovoide SK 15 ja SK 30 Age protect solaire SPF 15 ja SPF 30 ovat kevyen raikkaita aurinkosuojavoiteita kasvoille ja vartalolle. Ne sisältävät mm. auringon vanhentavalta vaikutukselta suojaavia karotenoideja, antioksidantteja sekä suojaavia filttereitä.

15 ENERGISEN IHON RESEPTI Kosteutta ja energiaa miehen iholle ESPRESSO Energisoivan Espresso-komeusreseptin tehoaineet ovat vihreä kahvi, guarana ja ginseng. Elinvoimaa antava vihreä kahvi on tehoaine, joka sisältää yli 50 erilaista aktiiviainetta, kuten karoteenia, vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja eli puhdasta energiaa. Guarana ja ginseng virkistävät ihon toimintoja. Guarana sisältää runsaasti puhdasta kofeiinia, joka vähentää väsymyksen merkkejä. Ginseng puolestaan antaa välittömän napakkuuden tunteen kasvoille. Tutkittua tehokkuutta! Espresso-tuotteet ja hoito ovat saaneet arvostetun ranskalaisen Ecocert-sertifioinnin, joka takaa tuotteiden raaka-aineiden luontoa kunnioittavan, luomulaatuisen viljelyn. fluide anti-fatigue maximal virkistävä geelivoide Virkistävä kosteusemulsio on täynnä luonnollisia tehoaineita, jotka vähentävät näkyvästi väsymyksen merkkejä. Kosteuttaa tehokkaasti ja saa aikaan välittömästi raikkaan ja virkistyneen tunteen. Sopii hoitotuotteeksi myös parranajon jälkeen. roll-on yeux anti-fatigue maximal piristävä roll-on silmänympärysgeeli Välittömästi virkistävä silmänympärysgeeli sisältää luomulaatuisia seljapuun- ja rohtomesikkäuutteita, jotka raikastavat ihoa. Vähentää silmänalusten tummuutta ja häivyttää turvotusta.

16 VARTALONIHON RESEPTI Kauneutta ja hyvinvointia vartalolle Ella Baché kutsuu sinut aistimatkalle, joka saa voimansa neljästä luonnon elementistä. Mineraaleja ja ravinteita sisältävä Maa hellii ja herkistää aisteja. Juokseva ja sensuelli Vesi sammuttaa janon. Elämän henkäys, Ilma, raikastaa ja virkistää. Energinen ja intensiivinen Tuli lämmittää ja uudistaa. KUUNTELE KEHOASI JA ANTAUDU MATKALLE... KAUNEUSHOITOLASSA Earth Escapade ravitseva ja rentouttava hoito Tämä nautinnollinen hoito pehmittää ja kosteuttaa kuivaa ihoa, tuo pehmeän ja hyvinvoivan olon koko keholle, rauhoittaa mieltä ja tuo tasapainoa. Earth Break hellää hoivaa käsille ja jaloille Suuren nautinnon tuova hoito pienessä ajassa pehmittää käsien ja jalkojen kuivaa ja rasittunutta ihoa. Voidaan yhdistää kasvohoitoihin tai tehdä itsenäisenä hoitona. Original Voyage nuorekkuutta ja ryhdikkyyttä koko keholle Kiinteyttävä, ajan merkkejä vastustava hoitoelämys, johon sisältyvät kaikki neljä elementtiä. Hoidon jälkeen iho on sileämpi ja pehmeämpi, olo kevyt ja nuorekas. Earth Escapade ja Original Voyage sisältävät rentouttavan Balance of four Elements -kokovartalohieronnan, jossa on vaikutteita eri kulttuureista.

17 HEMMOTTELUA JA RYHDIKKYYTTÄ Aistimatka jatkuu kotona loofah earth body polisher kosteuttava ja ravitseva kuorintavoide Luonnon Luffa-hedelmäkuituja sisältävän kuorinnan jälkeen iho on sileä, satiininpehmeä ja kuulaan kaunis. precious elements shower oil rentouttava suihkuöljy Silkkinen suihkuöljy tuo raikkauden ja rentouden tunteen. Se pehmittää ja puhdistaa ihoa, hoitaa ja kosteuttaa ja vie valloittavien tuoksujen maailmaan. moisture-bath hand renew kosteuttava käsivoide Raikas käsivoide vaikuttaa monipuolisesti kosteuttaen, pehmittäen ja suojaten käsien ihoa. Sen teho perustuu melonin, voipuun ja babassun ominaisuuksiin, jotka tekevät käsistä samettisen sileät. water source creme ravitseva vartalovoide Täyteläinen ja pehmeä vartalovoide hellii kuivintakin ihoa. Se sisältää mm. maapähkinäöljyä ja lanoliinia, joiden ansiosta ihosta tulee kosteutettu, suojattu ja joustavan tuntuinen. slenderizing body spice silottava vartalogeeli Tehokas hoitogeeli vartalon ongelma-alueille. Kofeiini, paprika ja perun liaani vilkastuttavat nestekiertoa poistaen ihossa olevia kuona-aineita ja tehden ihosta jälleen sileän ja kiinteän tuntuisen. precious elements body creme ikääntymisen merkkejä vastustava vartalovoide Nuorekkuutta tuova, ylellinen vartalovoide napakoittaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoa sisältämiensä tehoaineiden ansiosta (taateli, viikuna, argan-puun öljy). Ihosta tulee elinvoimainen sekä joustavan ja kiinteän tuntuinen.

18 H O I T O M E N U Tervetuloa Ella Baché -hoitolaan! Ella Baché -hoidoilla saadaan aikaan tehokkaita tuloksia. Hoidon aikana kaikki aistit nauttivat tuoksuista, väreistä, musiikista, energiatason kohoamisesta ja täydellisestä rentoutumisesta. Kun saavut hoitolaan, Sinua hemmotellaan tervetuliaishieronnalla, joka on kuin alkusoitto kasvohoidollesi. Kolmivaiheinen puhdistusrituaali ja ihollesi sopivat kuorinnat virkistävät ja poistavat epäpuhtaudet hellävaraisesti. Hoidon kohokohta on hemmotteleva hieronta ja hoitohetkesi viimeistelee kaunistava naamio. Erikoishoidoissa koet yllätyksen: ylellisen ihanan käsien hieronnan! SOIN PURIFIANT INTENSE: syväpuhdistaa ja normalisoi rasvaista ihoa SOIN NUTRITION INTENSE: ravitsee ja pehmittää kuivaa ihoa SOIN ÉCLAT INSTANTANÉ: heleyttää ja kaunistaa herkkää ihoa SOIN RÉGÉNÉRANT 3+1: kirkastaa ja silottaa sameaa ihoa SOIN HYDRA REPULP': kosteuttaa ja sammuttaa ihon janon SOIN BULLE DE JEUNESSE: suojaa ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä SOIN D ETERNITÉ: korjaa ja kiinteyttää aikuista ihoa SOIN ÉCLAT REGARD: silottaa ja virkistää silmänympärysihoa SOIN BELLE MINE NATURELLE: virkistää ja kaunistaa väsynyttä ihoa SOIN PEEL-PERFECTION: tasoittaa ihon väriä SOIN ESPRESSO: virkistää ja elävöittää miehen ihoa MY-EPIL: luonnollinen ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä kaikille

19 IHONHOIDON OPASTUS Hyvinvoiva iho näyttää ja tuntuu hyvältä! Ihon hoitaminen lähtee valtuutetulta ja koulutetulta Ella Baché -kosmetologilta. Ei ole ihan sama, mitä iholle laittaa, sillä kosmetologi opastaa valitsemaan juuri oikeat tuotteet ja hoidot ihon kunnon mukaan. Kauneushoitolassa Ella Baché -kosmetologi analysoi ihon, haastattelee tämänhetkiset ihonhoitotottumukset ja saattaa kysäistä jopa elämäntavoistakin. Tämä kaikki auttaa kosmetologia kertomaan vinkkejä niin hyviin elämäntapoihin kuin ihonhoitoon. Näin ammattilainen osaa valita yhdessä asiakkaan kanssa sopivimman hoitolahoidon. Myös jatkohoitoaika kannattaa sopia kosmetologin kanssa vaikka heti ensihoidon yhteydessä, sillä pitkäjänteisillä ja monipuolisilla kauneushoitolahoidoilla saavutetaan tuloksia ihon hoitamisessa. Kotona Kosmetologin vinkit ihon pintapuhdistuksesta aina täsmähoitoon auttavat saavuttamaan tasapainon. Myös Ella Baché Nutridermologie -reseptit antavat hyviä vinkkejä esim. kehon puhdistukseen. Runsas veden juominen ja terveellinen ruokavalio näkyvät iholla heleytenä ja raikkautena. Kosmetologin suosittelemat hoitotuotteet Sinulle ovat tämän vihon takasivulla. Tutustu niihin ja kokeile näytteitä ja anna ihosi voida hyvin! Kysy lisää omalta Ella Baché -kosmetologiltasi ja varaa aika tehokkaaseen ja samalla hellivään ihonhoitoon!

20 Ella Baché -kauneusohjelmasi Päiväys / 20 Hoidon tavoite Päivittäinen hoito Puhdistus... Hoitoneste... Päivävoide... Yövoide... Tehotuote... Lisähoito Kuorinta... Naamio... Tehohoito... Seuraava hoitoaika ja hoito... Ella Baché -kauneushoitolasi Newprint Oy, Vantaa 9/

IHONHOIDON À LA CARTE

IHONHOIDON À LA CARTE IHONHOIDON À LA CARTE K A U N E U T T A Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta, ihoa. Iho nauttii kokonaisvaltaisista hoidoista

Lisätiedot

IHONHOIDON À LA CARTE

IHONHOIDON À LA CARTE IHONHOIDON À LA CARTE K A U N E U T T A Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta, ihoa. Iho nauttii kokonaisvaltaisista hoidoista

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

Varaa oma aikasi numerosta

Varaa oma aikasi numerosta Varaa oma aikasi numerosta 010 76 65714 SOKOS KAARI Hyvä Olo hoitola & parturi-kampaamo ma pe 9 21 / la 9 18 / su suljettu puh. 010 76 65714 www.sokospalvelut.fi HOITOLA PARTURI KAMPAAMO Hemmottelua, kauneutta

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

ACADÉMIE -HOITOLINJAT

ACADÉMIE -HOITOLINJAT ACADÉMIE -HOITOLINJAT HYPO-SENSIBLE monipuolista hoitoa herkälle iholle. 100% HYDRADERM luonnollista kosteutta kaikille ihoille. SCIENTIFIC SYSTEM hoitokokonaisuus ikääntymisen merkkeihin. ACAD ARÔMES

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

ACADÉMIE -HOITOLINJAT

ACADÉMIE -HOITOLINJAT ACADÉMIE -HOITOLINJAT HYPO-SENSIBLE monipuolista hoitoa herkälle iholle. 100% HYDRADERM luonnollista kosteutta kaikille ihoille. SCIENTIFIC SYSTEM hoitokokonaisuus ikääntymisen merkkeihin. ACAD ARÔMES

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

Kaunis iho on kaikkien oikeus

Kaunis iho on kaikkien oikeus Kaunis iho on kaikkien oikeus Tervetuloa Académie-maailmaan! Kaunis iho on aina tulos pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta hoidosta. Kosmetologin tekemä ihoanalyysi luo ihon hoitamiselle parhaan perustan.

Lisätiedot

Kauneushoitola SinunPäiväsi

Kauneushoitola SinunPäiväsi Kauneushoitola SinunPäiväsi Kasvot Perinteinen kasvohoito... 63 Soveltuu kaikille Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja epäpuhtauksien mekaaninen poisto, kulmien siistiminen, hieronta, naamio (naamion aikana

Lisätiedot

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aika 60 min. hinta 80 hoitomenu hydramemory collagen 24h syväkosteuttava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Pikakaunistus Intermezzo

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan yonka.com Astu fytoaromaattisten hoitojen maailmaan S I S Ä L L Y S KASVOHOIDOT PUHDISTUS Le Grand Classique - Syväpuhdistava, palauttava ja rentouttava kasvohoito 4 KOSTEUTUS Hydralessence - 60 min Pitkävaikutteinen,

Lisätiedot

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90 Essentials 3 in 1 Cleanser with pansy fl ower Orvokki-puhdistusemulsio 150 ml. 19,33 /l 22213 6,90 2,9 0 Essentials Face Cream with pansy fl ower Orvokki-kasvovoide 75 ml. 38,67 /l 21604 6,90 2,9 0 Essentials

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Tutustustumishoito Intermezzo

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Hoitolahinnasto Toivotamme Teidät tervetulleeksi rentouttaviin ja kaunistaviin hoitoihimme! KASVOHOIDOT

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

Signature Treatment. Sail Away. Kasvo- ja selkähoito: 45 min

Signature Treatment. Sail Away. Kasvo- ja selkähoito: 45 min Spa Menu Travel Spa Ihastu BABORin hoitojen maailmaan Hoidoissamme yhdistyvät saumattomasti sekä elämys että tulokset. Jättäydy hetkeksi hoidettavaksi ammattilaisen käsiin, jotka palauttavat ihosi, mielesi

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30 Intense Nutrition Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva päivävoide Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN 3600521674901 suosituskuluttajahinta noin 19,30

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24%

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% RIPSET & KULMAT RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) 18 RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20 KULMIEN MUOTOILU NISKA-HARTIAHIERONTA

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

vuotta 2 yhden hinnalla Kauneusklubi 1. 2.10. huipputarjous! Sebamedpesuneste 300 ml Favora-käsivoide, 2 x 75 ml

vuotta 2 yhden hinnalla Kauneusklubi 1. 2.10. huipputarjous! Sebamedpesuneste 300 ml Favora-käsivoide, 2 x 75 ml Ylöjärven apteekki Mikkolantie 7 33470 Ylöjärvi puh. 03 381 0800 Avoinna: ma pe 8.30 19, la 9 15, su 10 14 vuotta Kauneusklubi 1. 2.10. huipputarjous! 8 00 2 yhden hinnalla Favora-käsivoide, 2 x 75 ml

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi The Perfect Skin Issue NO MORE BAD SKIN DAYS paranna ihosi laatua 20 30-vuotiaana iho on edelleen nuori, mutta se ei aina näytä täydelliseltä hektisessä

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Tutustustumishoito Intermezzo

Lisätiedot

PHYTOMER on ollut merellisen kosmetiikan pioneeri jo yli 40 vuoden ajan ja kehittynyt edelläkävijäksi meribioteknologian alalla. PHYTOMER hallitsee

PHYTOMER on ollut merellisen kosmetiikan pioneeri jo yli 40 vuoden ajan ja kehittynyt edelläkävijäksi meribioteknologian alalla. PHYTOMER hallitsee PHYTOMER on ollut merellisen kosmetiikan pioneeri jo yli 40 vuoden ajan ja kehittynyt edelläkävijäksi meribioteknologian alalla. PHYTOMER hallitsee erityisellä tavalla luonnolliset ja tehokkaat aktiiviaineet.

Lisätiedot

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita TUOTEKOULUTUS Taustaa - Ihonhoitotuotteiden, terveydenhuollon välineiden ja lisäravinteiden tuotekehitykseen erikoistunut perheyritys - Kaikki yrityksen omistajat ovat farmaseutteja, joilla on yli 20 vuoden

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014 Lehdistötiedote syyskuu 2014 SAMPAR on ranskalainen, selektiivinen ihonhoitosarja, joka sisältää klassisia ihonhoitotuotteita ja ainutlaatuisia erikoistuotteita. SAMPAR-tuotteet on suunniteltu antamaan

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

Palveluhinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Palveluhinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Palveluhinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi AROMAATTISET KASVOHOIDOT SUOSITUIN LE GRAND CLASSIQUE IP M Täydellinen kasvohoito, joka

Lisätiedot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia. Kasvohoidot Kasvohoidoissa käytämme Académie Scientifique de Beauté- sarjan tuotteita. Oikeat kotihoitotuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka kestävät pitkään. Académie on

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

Lehdistötiedote helmikuu 2019

Lehdistötiedote helmikuu 2019 Lehdistötiedote helmikuu 2019 Mikä on resepti tuotteiden tehokkuuden takana? Yleensä muistamme hyvin mitä olemme päivän aikana syöneet. Entä ihomme, miten olemme sitä ravinneet. Ihomme kertoo meistä paljon.

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

Signature Treatment. Sail Away. Kasvo- ja selkähoito: 45 min

Signature Treatment. Sail Away. Kasvo- ja selkähoito: 45 min Spa Menu Spa Wellness Ihastu BABORin hoitojen maailmaan Hoidoissamme yhdistyvät saumattomasti sekä elämys että tulokset. Jättäydy hetkeksi hoidettavaksi ammattilaisen käsiin, jotka palauttavat ihosi,

Lisätiedot

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kullan Kaunistava Kosketus Hinnasto 2014 Kasvohoidot Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kasvohoito 48 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien

Lisätiedot

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle.

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle. h o i t o l a n l e i m a Maahantuoja: e u r o c o s m e t i c s O Y Vuorikatu 15, 00100 Helsinki puh +358 (0)9-6229 450, fax +358 (0)9-6229 4521 www.sothys.fi photos : dr jean-françois verganti jean-baptiste

Lisätiedot

Puolukansiemenöljy aikaa vastaan

Puolukansiemenöljy aikaa vastaan LUONTO PUOLELLASI UUDISTUNUT MARIDERM AIKUISELLE NAISELLE Aikuiselle naiselle suunniteltu Mariderm-ihonhoitolinja koostuu kahdeksasta tuotteesta, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa sekä kirkastavat

Lisätiedot

GOURMET TO YOUR SKIN

GOURMET TO YOUR SKIN GOURMET TO YOUR SKIN If only your skin could make the order Niki Newd - Intohimomme on valmistaa ihonhoitotuotteita maailman parhaista raaka-aineista. Käytämme ravintorikkaita ja elintarvikelaatuisia raaka-aineita

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU BIOLINE KASVOHOIDOT: Naturalbalance kasvohoito... 70 Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Luomuraaka-aineisiin ja elintapoihin perustuva uusi kasvohoito kaikille ihotyypeille. Seductage

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Elizabeth Ardenin uudet Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm

Lisätiedot

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40 KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013 JALKAHOITO Perusjalkahoito... 40 Jalkakylpy Hoito-osuus: kynnet, kynsinauhat, kovettumat, känsät, syylät Jalkavoide Jalkahoidon lisäpalvelut: Hieronta... 10 Kynsien lakkaus...

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74 Hinnasto KASVOHOIDOT KauneusHuone Vilas VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62 - Alkupuhdistus ihotyypin mukaan - Tehoampulli - Hieronta - Naamio ihotyypin mukaan - Hoitovoiteet TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO

Lisätiedot

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla.

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. SUOMALASTA MADE N FNLAND ORGANC Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. TYRN VADELMA MUSTAHERUKKA KARPALO TARNAMME Näin kaikki alkoi EkoPharma Professional -ihonhoitosarja on saanut alkunsa

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Hydramemory Collagen Monitehoinen kasvohoito, joka kirkastaa ja kiinteyttää. Hoito

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT

KAUNEUDENHOITOPALVELUT KAUNEUDENHOITOPALVELUT Asiakaspalveluhinnasto 1.1.2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24 %) Kasvohoidot toteutetaan asiakasanalyysin pohjalta. AK = Saatavilla vain Aurinkokivessä. Peruskasvohoito Opiskelija

Lisätiedot

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin & IT S TIME TO RELAX REVITALIZE With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin UUSI! Manikyyri Pedikyyri tuotesarja *Kaikki tuotteet eivät näy kuvassa

Lisätiedot

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h PUHDISTAVA SITRUUNA-ERIKOISKASVOHOITO... 85 Puhdistaa ihoa, tasapainottaa talineritystä. Sopii epäpuhtaalle akneiholle, sopii erinomaisesti myös nuorille. Hoitoon sisältyy:

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU MARY COHR KASVOHOIDOT Catiolift kiinteyttävä mikrovirtahoito... 100 5 kerran sarjana... 480 Catiolift ja Beaute Lifting yhdistelmähoito...126 Tehokas kiinteyttävä hoitokokonaisuus. Beaute Lifting... 88

Lisätiedot

IHONHOITO. Ecobeauty TUOTETIETOUS 2014 ORIFLAME BEAUTY ACADEMY

IHONHOITO. Ecobeauty TUOTETIETOUS 2014 ORIFLAME BEAUTY ACADEMY tuotteet 2014 Ecobeauty IHONHOITO Ecobeauty-tuotelinja on eettinen, edistyksellinen ja luonnollinen vaihtoehto. Tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnon omia aineosia, jotka ovat peräisin ympäristöä säästävistä,

Lisätiedot