SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi"

Transkriptio

1 SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE

2 Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva. Puhdistusemulsio Puhdistaa Lempeä ja virkistävä miedon tuoksuinen emulsio poistaa tehokkaasti lian, meikin ja saasteet. A-E vitamiinit ravitsevat ja suojaavat ihoa. Merileväuutteella on ihoa tasapainottava vaikutus. Kostuta kasvot vedellä ja hiero kevyesti emulsiota ja pese vedellä pois. Kasvovesi Virkistää 30 eri mineraalien ja merilevän arvokkaat ainesosat rauhoittavat, tasapainottavat ja supistavat ihohuokosia ja tehostavat hoitavien tuotteiden vaikutusta iholla. Ihana ruusun tuoksu. Käytä aamuin, illoin. Koivunmahla & Ruusunmarjavoide Kosteuttaa Viilentävä voide kosteuttaa ja tasapainottaa kuivia ja rasvaisia ihoalueita. Omega 3- ja 6 rasvahapot säilyttävät ihon kimmoisuuden ja elastisuuden. Sopii päivä- ja yövoiteeksi. Kuiva/ravintoköyhä iho Iho on kuiva, kiristävä, ohut ja usein myös couperosaa. Auringonkukkaöljy Puhdistaa Vesiliukoinen antioksidantteja sisältävä puhdistusöljy poistaa hellävaraisesti meikin ja lian ärsyttämättä herkintäkään ihoa. Hiero öljyä kevyesti suoraan kuivalle puhdistettavalle iholle ja pese lämpimällä vedellä. Poistaa tehokkaasti myös silmämeikin. Kasvovesi Virkistää Virkistää ja rauhoittaa, tasapainottaen ihon ph-arvoa, tehden ihostasi kimmoisamman ja kostean tuntuisen ilman kiristävää tunnetta. Käytä aamuin, illoin ja aina kun ihosi kaipaa virkistystä. Vehnänalkiovoide Päivävoide Kevyt helposti levittyvä voide kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Avokado- ja jojobaöljyjen antioksidantit suojaavat ihoa. Shea -voilla on ihoa uudistava vaikutus. Sopii myös silmänympärysiholle. Eco-Arganvoide Yövoide Erityisen kuivalle iholle kehitetty rauhoittava yövoide. Argan-ja mustikansiemenöljyt sisältävät harvinaisia kasvisteroleja ja rasvahappoja jotka ovat tärkeitä ihon soluille ja hyvinvoinnille. Elvyttäen elotonta, kosteusköyhää ihoa.

3 Ihon tehohoitoon Rasvoittuva iho Iho on paksu, kalpean harmaa, laajentuneet ihohuokoset, useimmiten myös aknea ja taipumusta kiiltelyyn. Puhdistusgeeli puhdistaa Mieto hellävarainen merilevää sisältävä geeli syväpuhdistaa ja tasapainottaa rasvaista ihoa. Atsuleenilla on ihotulehduksia ehkäisevä vaikutus. Kostuta kasvot ja hiero kevyesti geeliä iholle ja pese vedellä pois. Puhdistuksen jälkeen ihosi tuntuu raikkaan puhtaalta ja rauhoittuneelta. Kasvovesi Virkistää Käytä kasvovettä aina puhdistuksen jälkeen aamuin illoin, koska merileväuutteella on ihohuokosia supistava vaikutus ja samalla ärtynyt, jopa tulehtunut iho rauhoittuu. Vitamiinivoide Kosteuttaa Hyvin imeytyvä voide kosteuttaa ja jättää ihollesi mattamaisen pinnan. Hamamelisja porkkanauute tasapainottavat ja F-vitamiinilla on ihoa suojaava vaikutus. Sopii päivä- ja yövoiteeksi sekä silmänympärysiholle. Syväpuhdistava naamio Kaikille ihotyypeille Valkosavi sisältää runsaasti iholle arvokkaita ravinteita ja mineraaleja jotka syväpuhdistavat ja elvyttävät väsynyttä ihoa. Hunaja sekä hoitavat manteli- ja jojobaöljyt ravitsevat ja kosteuttavat, estäen ihon ennenaikaista vanhenemista. Levitä puhdistetulle kasvoille ja kaulalle paksu kerros ja anna vaikuttaa min. pese vedellä pois. Toista käsittely 4-7 päivän välein. Kuorintavoide Ihon kuorintaan ja puhdistukseen Piidioksidia sisältävä kuorintavoide poistaa kuollutta ihosolukkoa. Se mahdollistaa muiden hoitotuotteiden paremman imeytyvyyden, jolloin pienet juonteet silottuvat. Hiero pyörivin liikkein puhdistettavalle iholle 2 min. ajan ja huuhtele vedellä pois.

4 Tuotteet aikuisen naisen ihonhoitoon Bioprogram Serum Ihonhoitoneste kasvoille ja kaulalle Hyaluronihappo BT, revitaliini BT ja pentavitiini vaikuttavat solujen uusiutumiskykyyn ja syväkosteuttavat ihoa. Tuote aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja tekee ihosta sileämmän ja kiinteämmän. Levitä puhdistetulle kasvoille ja kaulalle aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Silmänympärysvoide Ihon vanhenemista vastaan Kiinteyttää silmänympärysihoa ja vähentää turvotusta piirteitä kohottaen. Sisältää mm. hyaluronihappo BT ja Johanneksen leipäpuuta, jotka uudistavat soluja sekä hoitavat öljyt jojoba-, avokado- ja kariteöljyt antavat iholle tarvittavat vitamiinit ja ravinnon. Käytä päivittäin aamuin, illoin. ihotulehduksia ehkäisevä vaikutus. Voide on kevyt hyvin ihoon imeytyvä, sopii myös meikin alle. Bio-Erikoisvoide Erityisesti kuivalle ja ikääntyneelle iholle kehitetty päivä-yövoide Manteli-, karite-, avocado- ja jojobaöljyjen korkeat vitamiini- ja antioksidanttipitoisuudet sekä tärkeät rasvahapot vahvistavat ihoa ja edistävät solujen uudistumiskykyä. Se tekee ihosta sileämmän, häivyttää juonteita ja ryppyjä. Käytä säännöllisesti päivittäin kasvoveden jälkeen. Advanced Anti-Wrinkle Päivä voide Tyrniöljyä ja oliivia sisältävä kasvovoide on ihmeentekijä vaativalle iholle. Voide antaa iholle energiaa uudistaen ja rakentaen soluja, sekä ehkäisee ulkoisten ärsykkeiden aiheuttamien vaurioiden syntyä. Kehäkukalla on myös Luonnollisen kaunis iho Värillinen kosteusvoide 41 ja 42 värit Kevyt, hyvin levittyvä luonnollisen värisävyn ja omien väripigmenttien mukaan käyttäytyvä ohut meikkivoide tasoittaa ihoa ja antaa kuulaan kauniin lopputuloksen. Ei tuki ihohuokosia. Medical Hoitava ihonhoitoneste Hoitavia ja rauhoittavia aineita mm. sinkkiä, piitä- ja allantoiinia sisältävä ihon värinen hoitoneste ongelmaihon hoitoon. Edistää aknen, ihottumien ja ihotulehdusten paranemista. Erinomainen myös värillisen kosteusvoiteen päälle kevyesti levitettynä, antaa iholle mattamaisen ja kiillottoman pinnan. Lopputulos on kaunis ja huoliteltu.

5 Ravintoöljyt ihon aktiiviseen hoitoon ja hierontaan Avokadoöljy Ravintopommi ihon ikääntymistä vastaan Öljy kylmäpuristetaan kokonaisesta avokadosta. Öljyssä on 17 eri hivenainetta ja 13 eri mineraalia sekä hyvät rasvahapot. Näiden lisäksi A-, E- ja D-vitamiinia. Suositellaan iholle, joka on kosteusköyhä, hilseilevä ja ohut sekä couperosaan taipuvainen. Käytetään päivittäin ravintona iholle kasvoveden jälkeen, ennen kosteusvoidetta aamuin, illoin. Vehnänalkioöljy Koko kehon hoitoon Vehnänalkiosta ja vehnänjyvän kuoresta uutettu ravintoöljy. Kehitetty erityisesti kuivan ihon hoitoon. Sisältää runsaasti E-vitamiinia, edistäen mikroverenkiertoa vahvistaen ja suojaten ihoa. Suositellaan myös kuivalle, kutiavalle ja ärtyneelle hiuspohjalle. Hiero öljyä aina puhtaalle iholle suihkun ja kylvyn jälkeen. Porkkanaöljy Päiväöljy Sisältää mm. porkkanauutetta, josta iho saa luonnon omaa beetakaroteenia. Se antaa terveen ja elävän sävyn kasvoille. A-vitamiinilla on tasapainottava vaikutus iholle. Sopii kaikille ihotyypeille. Käytä kosteusvoiteen jälkeen. Voit myös sekoittaa porkkanaöljyä kosteusvoiteeseen oman värisävyn ja mieltymysten mukaan. Hoitotuotteet ihon suojaamiseen Aurinkobalsami 15 UVA-UVB fysikaalinen suoja Levitä aurinkosuojavoide erittäin hyvin hieroen iholle, näin saadaan heijastava suojaava kalvo iholle vaarallisia aurinkosäteitä vastaan. Suositellaan lapsille ja herkkäihoisille, jotka eivät siedä aurinkoa. Toista käsittely aina uinnin jälkeen. Aurinkopuikko UVA-UVB suoja Kosteuttava ja suojaava, ylellisiä öljyjä, sheavoita ja mehiläisvahaa sisältävä huuli- ja ulkoilupuikko päivittäiseen käyttöön koko perheelle. Käytä aina kun huulet tuntuvat kuivilta ja rohtuneilta. Aurinkobalsami 10 UVA UVB orgaaninen suoja Ihana hyvin levittyvä, kosteuttava aurinkobalsami normaalille iholle ja iholle joiden auringonsietokyky on hyvä. Toista käsittely aina uinnin jälkeen.

6 Vartalon hoito Meriruoho kylpy ja suikusaippua Herkän ihon pesuun Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja merilevällä on ihoa tasapainottava ja atsuleenilla rauhoittava vaikutus. Iho tuoksuu puhtaan raikkaalta suihkun jälkeen. Merileväsaippua Normaalille iholle Merileväuute sisältää 30 luonnollista iholle tärkeää mineraalia, jotka auttavat säilyttämään ihon oman luonnollisen kosteustasapainonsa ja joutavuutensa. Deo Roll-On Ihoystävällinen luonnollinen deodorantti Ilman alumiinia ja alkoholia, sisältää takiais-, mandariininkuori-, jasmiinin- ja arnicankukkauutteita, jotka rauhoittavat sekä kaneli- ja eukalyptusuutteet estävät hikoilua ja epämielyttäviä tuoksuja iholla. Levitä aina puhtaalle iholle. Avokadobalsami Normaalille iholle Miellyttävän tuoksuinen hyvin ihoon imeytyvä kosteusbalsami vartalolle päivittäiseen käyttöön. Sisältää mm. avokado-ja auringonkukkaöljyä sekä arvokasta sheavoita, jotka ylläpitävät ihon luonnollista kosteustasapainoa, rauhoittaen ja suojaten ihoa. Aloe kosteusvoide Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle Täyteläinen ja ravitseva vartalovoide päivittäiseen käyttöön. Oliiviöljyllä, aloeveralla, sheavoilla ja kehäkukkauutteella on erityinen koostumus ehkäisemään ihon kuivumista, hilseilyä ja kutinaa. Levitä puhtaalle iholle suihkun, kylvyn sekä auringonoton jälkeen. Mehiläisvahavoide Yleishoitovoide ongelmaiholle Mehiläisvaha sisältää luonnollisia suojaavia ja rauhoittavia aineita, joita iho tarvitsee ollessaan kuiva, karhea, ärtynyt ja tulehdusherkkä. Suositellaan käsille, jaloille, ihottumiin, palomammoihin ja kuiville ihoalueille. Koko perheen hoitovoide!

7 Hiusten hoito Jasmiinishampoo Kuiville ja käsitellyille hiuksille Syväkosteuttaa ja rauhoittaa kutiavaa kuivaa hiuspohjaa. Sisältää mm. kaura, hopealehmus, jasmiininkukka, arganöljy ja oliiviuutteita. Hiukset saavat ilmavuutta ja elinvoimaisuutta. Shampoo poistaa myös sähköisyyttä. Viimeistele pesu silkkihiusbalsamilla. Nokkosshampoo Normaalille hiuksille Shampoo tekee hiuksista luonnollisen kauniit ja kiiltävät. Sisältää mm. melissa ja nokkosuutteita, joilla on hiuksia ja hiuspohjaa rauhoittava ja suojaava vaikutus. Viimeistele pesu silkkihiusbalsamilla. Apilashampoo Rasvaisille ja hennoille silkkihiuksille Shampoo tasapainottaa ja rauhoittaa talin eritystä, tuuheuttaa ja poistaa sähköisyyttä, hiuksista tulee helposti kammattavat ja luonnollisen kauniit. Sisältää mm. apila, humala ja peltokortteuutteita. Viimeistele pesu silkkihiusbalsamilla. Kahvihedelmäshampoo Kaikille hiuslaaduille Mieto hiuspohjaa rauhoittava ja verenkiertoa elvyttävä antioksidantteja sisältävä shampoo, antaa kimmoisuutta ja kosteutta käsitellyille hiuksille. Sisältää myös aloeveraa, kahvimarjauutetta ja B-5 vitamiinia. Viimeistele pesu silkkihiusbalsamilla. Silkkihiusbalsami Kaikille hiuslaaduille Syväkosteuttaa ja rauhoittaa hiuspohjaa sekä korjaa kuivia vahingoittuneita hiuksia, estäen hiusten katkeilua ja haaroittumista. Sisältää arvokasta silkkiproteiinia. Hiuksista tulee silkinpehmeät ja kiiltävät. Levitä balsamia hiuksiin pesun jälkeen ja huuhtele haalealla vedellä.

8 Miesten ihonhoito Parranajo-ja pesugeeli Kasvo-ja vartalopesuun Ihoa hoitava puhdistusgeeli sisältää mm. arganöljyä, merileväuutetta ja B-5 vitamiinia. Pesun jälkeen iho tuntuu virkistyneeltä ja tuoksuu raikkaalta. Deo-Rollon Alkoholiton, alumiiniton luonnollinen deo-rollon päivittäiseen raikkauteen. After Shave Miedon tuoksuinen alkoholiton, merileväuutetta sisältävä after shave virkistää ja rauhoittaa ihoa parranajon ja pesun jälkeen. Kosteusbalsami Ravitseva ja kosteuttava kasvovoide parranajon ja pesun jälkeen päivittäiseen käyttöön. Sisältää mm. atsuleenia, allantoinia ja B-5 vitamiinia, joilla on ihoa ja ihotulehduksia rauhoittava vaikutus. Lasten ihonhoitosarja Tutustu myös Marja Entrich luomu ihonhoitosarjaan lapsille: Hoitava ihoöljy lapsille Kylpysaippua lapsille Lasten Geelishampoo ja Pehmeyttävä kosteusvoide lapsille! Marja Entrich puhdasta luonnonkosmetiikkaa Suomesta Marja Entrich:lle on myönnetty kaksi CIDESCON kultamitalia uraauurtavista innovaatioistaa ja pioneerityöstään ihon- ja kehonhoidon alalla Marja Entrich Oy Puh: Sähköposti: Facebook: Marja entrich biologiset ihonhoitotuotteet

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja. Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään

Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja. Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään Sisältö Tiedämme, että ruokavalio, vitamiinit, lisäravinteet, liikunta ja ihonhoito vaikuttavat suuresti hyvinvointiimme.

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

Puolukansiemenöljy aikaa vastaan

Puolukansiemenöljy aikaa vastaan LUONTO PUOLELLASI UUDISTUNUT MARIDERM AIKUISELLE NAISELLE Aikuiselle naiselle suunniteltu Mariderm-ihonhoitolinja koostuu kahdeksasta tuotteesta, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa sekä kirkastavat

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Jo vuosisatoja on hiusten ja ihon hoidossa käytetty niityiltä, metsistä ja kotipihoilta kerättyjä lääkekasveja. Puhas Loodus -tuotesarjan valmistusaineina käytetään

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

Miesten ihonhoitokoulu

Miesten ihonhoitokoulu Miesten ihonhoitokoulu Ensinnäkin: ihonhoito ei ole vain naisia varten. Myös tosimiesten on huolehdittava ihostaan. Tiedät millaista se on uusien siistien lenkkareiden kanssa. Nehän haluaa pitää siistinä

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Oriflame toteuttaa unelmia

Oriflame toteuttaa unelmia Esite voimassa jaksoilla 4-7/0.0. 0..0 Oriflame toteuttaa unelmia Nyt on lasten vuoro. Osta Oriflame-tuotesetti, ja toteuta lapsen unelma joulusta. YOUR DREAMS OUR INSPIRATION TM ANNA KAUNEUTTA - ANNAT

Lisätiedot

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi Johdanto Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi ihonhoidossa ja kosmetiikan käytössä. Kirja sopii myös sinulle, joka jo hoidat ihoasi tai käytät meikkiä, mutta kaipaat lisäohjeita

Lisätiedot

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla.

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. SUOMALASTA MADE N FNLAND ORGANC Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. TYRN VADELMA MUSTAHERUKKA KARPALO TARNAMME Näin kaikki alkoi EkoPharma Professional -ihonhoitosarja on saanut alkunsa

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Rakasta. Valitse SUN+ -tuotteesi. Terveen rusketuksen salat. aurinkoa TUOTE. herkälle iholle. sisältää vitamiineja

Rakasta. Valitse SUN+ -tuotteesi. Terveen rusketuksen salat. aurinkoa TUOTE. herkälle iholle. sisältää vitamiineja Valitse SUN+ -tuotteesi TUOTE herkälle iholle kosteuttava silottava sisältää aloeuutetta sisältää vitamiineja vettä hylkivä näkymätöntä suojaa PERUS- JA KESKIVAHVAA SUOJAA Kosteuttava kuivaöljysuihke Läpinäkyvä

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Elizabeth Ardenin uudet Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet REVITALE Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet ANTI-AGEING NUORENNUSHOITO REVITALE ON OSA NYKYAIKAISTA, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVAA ONGELMALLISEN

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -tuoteperhe Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -seerumit Yksilölliset 10 seerumia eri ihoongelmiin Väriterapiaa värikkäissä pulloissa Valmistettu Japanissa Näkyviä tuloksia jo

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014 Lehdistötiedote syyskuu 2014 SAMPAR on ranskalainen, selektiivinen ihonhoitosarja, joka sisältää klassisia ihonhoitotuotteita ja ainutlaatuisia erikoistuotteita. SAMPAR-tuotteet on suunniteltu antamaan

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 18,05 25,80 25,80 Therapy Moisturizer päivä-ja yövoide 50ml 27,24 38,92 Therapy

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan!

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan! UUTUUS EQOLOGY Nauti nuorekkaasta ihosta Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä Tarjoaa elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Kosteuttaa Kasvattaa luonnollista kollageenin tuotantoa Taistele tehokkaasti

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa.

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa. Kun haluat lisätietoja Juvéderm-hoidoista ja siitä, miksi Juvéderm-tuotteisiin kannattaa luottaa, tutustu sivustoon www.allerganmedicalaesthetics.com ja kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta. www.allerganmedicalaesthetics.com

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90 12,90 25,80 25,80 Therapy Moisturizer 50ml 19,46 Therapy Serum anti-age kasvoseerumi

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

KASVOJEN KOTIHOITOTUOTTEET

KASVOJEN KOTIHOITOTUOTTEET KASVOJEN KOTIHOITOTUOTTEET PUHDISTUS kaikille ihotyypeille Cleansing Milk Samettisen pehmeä, hellävarainen puhdistusemulsio, joka sisältää runsaasti luonnon omia ravinteikkaita, ihoa rauhoittavia kasviöljyjä.

Lisätiedot

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER MÁDARA NATURAL SPF RANGE FOR FACE & BODY Ennennäkemättömät luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteet. Ylellinen koostumus. Korjaavia antioksidantteja. Tehokas

Lisätiedot

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Peeling-hoidot eli kemialliset kuorinnat Kuluttajaesite 2 Medik8 on kansainvälisesti

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita TUOTEKOULUTUS Taustaa - Ihonhoitotuotteiden, terveydenhuollon välineiden ja lisäravinteiden tuotekehitykseen erikoistunut perheyritys - Kaikki yrityksen omistajat ovat farmaseutteja, joilla on yli 20 vuoden

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi!

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! R O C K H A I R about EMMEDICIOTTO on italialainen innovatiivinen yhtiö joka tarjoaa kampaajille ja kuluttajille täydellisen luksus sarjan. Periaatteenamme onkin: Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! Hellävarainen

Lisätiedot

GOURMET TO YOUR SKIN

GOURMET TO YOUR SKIN GOURMET TO YOUR SKIN If only your skin could make the order Niki Newd - Intohimomme on valmistaa ihonhoitotuotteita maailman parhaista raaka-aineista. Käytämme ravintorikkaita ja elintarvikelaatuisia raaka-aineita

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kullan Kaunistava Kosketus Hinnasto 2014 Kasvohoidot Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kasvohoito 48 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien

Lisätiedot

Laatukosmetiikkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen

Laatukosmetiikkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen Laatukosmetiikkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen Iho koostuu ihosoluista. Ihonhoito = vaikuttamista ihosoluihin A = melanosyytti; B = Langerhansin solu; C = Merkelin solu, D = hermon pääte

Lisätiedot

Kasvoja hellivä SkinIdent -puhdistus: täydellinen alku kasvojen hoidolle

Kasvoja hellivä SkinIdent -puhdistus: täydellinen alku kasvojen hoidolle Kasvoja hellivä SkinIdent -puhdistus: täydellinen alku kasvojen hoidolle Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away. (Antoine de Saint Exupery)

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Luonnollinen ihonhoito - lempeää ja tehokasta

Luonnollinen ihonhoito - lempeää ja tehokasta Luonnollinen ihonhoito - lempeää ja tehokasta 25.1.2017 KATJA KOKKO KATJA KOKKO Kosmetologi ja meikkaaja Tuotekehitysopinnot englantilaisessa Formula Botanicassa Advanced Diploma in Organic Cosmetic Science

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

AGE PERFORMANCE TREATMENT

AGE PERFORMANCE TREATMENT AGE PERFORMANCE TREATMENT Ainutlaatuisen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Age Performance Treatment takaa ihanan rentouttavan hoitokokemuksen, joka on vertaansa

Lisätiedot

IHONHOIDON À LA CARTE

IHONHOIDON À LA CARTE IHONHOIDON À LA CARTE K A U N E U T T A Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta, ihoa. Iho nauttii kokonaisvaltaisista hoidoista

Lisätiedot

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA BEAUTY EVOLUTION YRITYS TUOTTEIDEN TAKANA Italialainen, Milanossa sijaitseva Cosmetics & Beauty Srl on kansainvälinen kosmetiikan

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015 Kasvohoidot Huom! Hoitoajat ovat viitteellisiä Kasvohoito (1,5-2h) 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa

Lisätiedot

Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera

Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera Mitä Aloe Vera on? Aloe Vera on Liliacae sukuun kuuluva kasvi, joka kasvaa kuivissa, trooppisen

Lisätiedot

MOI MOI MOI! Asiaa puhtaudesta ja hyvästä olosta

MOI MOI MOI! Asiaa puhtaudesta ja hyvästä olosta MOI MOI MOI! Asiaa puhtaudesta ja hyvästä olosta Suihku tekee poikaa. Myös tytöille. Iholle kertyy koko ajan hikeä ja rasvaa, pölyä ja likaa. Jos niitä ei pese pois, ne tukkivat ihohuokoset ja tekevät

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 VISIONNAIRE UUTTA Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 Visionnaire Rich Cream hoitovoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 89,00 Toimitus myyntipisteisiin:

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka PERUSVOITEET ihon hoidossa Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka Markkinoilla noin 50 perusvoidetta Noin 40:stä KELAn peruskorvaus Koostumus Rasvat

Lisätiedot