1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli"

Transkriptio

1 Clarins esittelee ihonhoitosarjan miehille, jotka haluavat ehkäistä ikääntymisen ja väsymyksen merkkien näkymistä ihossaan. Sarjaan kuuluu kaksi hoitolinjaa kasvojen ja silmänympärystän iholle. 1. Iholle energiaa tuovat ja sen toimintoja elvyttävät tuotteet Tuotteet on tarkoitettu vuotiaille miehille kirkastamaan ihoa ja häivyttämään ensimmäisiä ryppyjä ja väsymyksen merkkejä. 2. Ryppyjä häivyttävät ja ihoa kiinteyttävät tuotteet Tuotteet on tarkoitettu vuotiaille miehille tasoittamaan syviä ryppyjä, vähentämään leuan alueen veltostumista ja ylläpitämään silmänseudun nuorekkuutta. 30, 35 tai hieman vanhempi Nuoruus on ikuista sehän on sanomattakin selvää. Erityisesti, kun puhutaan miesten ihosta, joka on täynnä testosteronia ja sisältää enemmän kollageenia kuin naisten iho. Miesten iho kestää myös naisten ihoa paremmin rasituksia. Siksi ikääntymisen merkit muodostuvat miesten ihoon naisten ihoa myöhemmin. Kaikesta edellä mainitusta huolimatta kiireinen ja aktiivinen elämäntyyli, liian lyhyeksi jääneet yöunet ja työpaineet saavat ikääntymisen merkit näkymään myös miesten ihossa. Siksi heidän ihonsa tarvitsee lisää energiaa. Kun iho näyttää harmaalta ja elottomalta ja silmäkulmiin alkaa muodostua ryppyjä, on aika tarttua toimeen. 1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli Tuotteen vaikutus: Silmänympärysgeeli sisältää ginseng uutetta, joka vähentää silmänalusten tummuutta ja alentaa turvotusta silmänympärysiholla. Ginseng uutteen vaikutusta täydentävät maarianheinä ja galanga uutteet, jotka elvyttävät ja tasapainottavat silmänympärysihon toimintaa. Tuote sisältää myös kauranjyvistä saatuja kaurasokereita, jotka tasoittavat ja kiinteyttävä ihoa ja häivyttävät siten ensimmäisiä silmänympärysryppyjä.

2 Koska tuotetta käytetään: Aamuin ja/tai illoin ja aina kun iho sitä tuntuu tarvitsevan. Kevyt, öljytön hoitoseerumi, joka virkistää ja kirkastaa välittömästi silmänympärysihoa. Silmänympärystuote on pakattu ilmatiiviiseen 20 ml pumppupulloon, ja se on hinnaltaan 40,70 euroa. 2. Revitlaizing Gel, kasvojen ihoa virkistävä ja sille sen kaipaamaa energiaa tuova hoitogeeli Tuotteen vaikutus: Hoitogeeli virkistää ihoa ja palauttaa sille terveen hehkun. Tuotteen vaikutus perustuu goji uutteeseen, joka on pienestä marjasta saatu uute. Sitä käytetään kiinalaisessa ja tiibetiläisessä lääketieteessä antamaan lisää energiaa ja pidentämään elinikää. Kaikki ClarinsMensarjan tuotteet vahvistavat ihon vastustuskykyä sisältämänsä ginseng ja galanga uutteista valmistetun yhdisteen ansiosta. Kaikki tuotteet sisältävät myös iholle energiaa tuovaa maarianheinä uutetta. Hoitogeeli häivyttää ensimmäisiä ryppyjä ja väsymyksen merkkejä ihosta. Kaurasokerit tasoittavat ja kiinteyttävät ihoa. Tuotteen sisältämä portulakkauute kosteuttaa ja pehmittää ihoa, kun taas Clarinsin patentoima Expertise3P yhdiste suojaa ihoa kaikilta tunnetuilta ympäristön epäpuhtauksilta. Tuotteen käyttö: Revitalizing Gel hoitogeeliä levitetään kasvojen iholle aamuisin parranajon jälkeen. Sitä voidaan käyttää myös iltaisin, mikäli iho tarvitsee lisää energiaa. Rasvaton, ihoa virkistävä ja raikastava geeli. Revitalizing Gel on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon 50 ml ja se on hinnaltaan 40,00 euroa.

3 Goji marjan uute Huhutaan, että tällä marjalla olisi ollut osuutensa kiinalaisten urheilijoiden huikeaan menestykseen viime olympialaisissa. Goji marja on pieni syötäväksi kelpaava marja, joka kasvaa Himalajalla. Se on tärkeä aineosa perinteisessä itämaisessa lääketieteessä sen kehoa virkistävien, infektioita hoitavien ja verenkiertoa elvyttävien ominaisuuksien johdosta. Legenda kertoo, että tämän supermarjan löysi ensimmäisenä kiinalainen yrttitieteen professori Li Shung Yun, joka eli yli 200 vuotiaaksi, koska hän söi näitä pieniä, kirkkaanpunaisia marjoja joka päivä. Mitä tiedemiehet sanovat? Tutkimuksissa Goji marjoista on löytynyt erittäin runsaasti aminohappoja, mineraaleja, kartenoideja, polysakkarideja ja vitamiineja. Goji sisältää 500 kertaa enemmän C vitamiinia kuin appelsiini. Sen sisältämien elämälle välttämättömien aineosien johdosta marja herättää kiinnostusta niin lääketieteen kuin kosmetiikankin parissa. Goji marjasta saatu uute olikin luonnollinen valinta ClarinsMen sarjan Revitalizing Gel hoitogeelin vaikuttavaksi aineeksi. Biisonin ja miesten suosikkiruoho Hierochloe odorata ruoho (maarianheinä) on Pohjois Eurooppalaisten biisoneiden suosikkiravintoa. Siitä saatava uute elvyttää ihon toimintoja. Uutetta on lisätty kaikkien ClarinsMen tuotteiden sisältämään iholle energiaa tuovaan yhdisteeseen. Muut yhdisteen sisältämät vaikuttavat aineet ovat ihoa energisoiva ginseng uute ja ihoa rauhoittava portulakkauute. Hieman useampi kynttilä syntymäpäiväkakussa Tietty iän merkkipaalu on jo ohitettu ja on aika kohdata tosiasiat: 20 vuoden ikä on jo kaukana takanapäin ja niin on myös 30, mikä ei sinänsä haittaa, koska mies on tähän ikään mennessä muuttunut. Mies on onnellinen voidessaan jättää nuoremmilleen jokailtaisen juhlimisen, poikien peli illat ja tiukan uraputken. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että peli olisi pelattu. Mies on jo todistanut osaamisensa ja saa siitä osakseen kunnioitusta. Vaikka vuosia on jo takanapäin, ei ikääntymisen merkkien silti tarvitse näkyä selvästi, silmäkulman ryppyjä voi häivyttää ja kasvolle väsyneen ilmeen antavaa raskasta leukalinjaa keventää.

4 1. Line Control Eye Balm, ryppyjä tasoittava ja silmänympärysihoa kiinteyttävä emulsio Tuotteen ominaisuudet: Silmänympärysemulsio madaltaa silmänympärysryppyjä, kiinteyttää veltostuneita silmäluomia ja vähentää silmänympärysihon turpoamista. Tuotteen ihoa kiinteyttävä vaikutus perustuu madagaskarilaisessa lääketieteessä käytettävän parakrassi kasvin uutteeseen. Uute vahvistaa dermiksessä olevien fibroblast solujen toimintaa. Maritime männystä saatu uute vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja häivyttää siten silmänalusten tummuutta. Kaurasokerit tasoittavat nopeasti ihon pintaa ja saavat silmät näyttämään aiempaa kirkkaammilta ja raikkaammilta. Tuotteeseen on lisätty karitevoita ja portulakkaa, jotka ylläpitävät ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Tuotteen käyttö: Tuotetta voidaan käyttää aamuin/illoin ja aina haluttaessa. Miellyttävän tuntuinen, öljytön balsami, joka rauhoittaa ja pehmittää välittömästi ihoa. Line Control Eye Balm silmänympärysbalsami on pakattu ilmatiiviiseen pumppupullon ja sen hinta on 47,30 euroa. 2. Line Control Balm hoitobalsami, kasvojen ihoa elvyttävä, kohottava ja kiinteyttävä hoitobalsami Tuotteen vaikutus: Line Control hoitobalsami madaltaa syviä ryppyjä sekä elvyttää ihon toimintoja ja kiinteyttää ihoa sisältämänsä madagaskarilaisesta kasvista saadun parakrassi uutteen ansiosta. Tuotteeseen on lisätty kofeiinia ehkäisemään leukalinjan veltostumista ja kaksoisleuan muodostumista. Kieliluun sijainti, jonka päällä aataminomena lepää, edesauttaa rasvan kertymistä leuan ja kaulan väliselle alueelle. Siksi miesten kauluskoko usein suurenee iän myötä. Karitevoi hoitaa ihoa ja ehkäisee kosteuden haihtumista, maarianheinä tuo iholle sen tarvitsemaa energiaa ja Clarinsin patentoima Expertise 3P yhdiste suojaa ihoa tämän päivän ilman epäpuhtauksilta.

5 Tuotteen käyttö: Tuotetta suositellaan käytettäväksi aamuisin parranajon jälkeen. Tuotetta voidaankäyttää myös iltaisin, mikäli iho on erityisen kuiva. Kevyt, miellyttävän tuntuinen, nopeasti ihoon imeytyvä balsami. Line Control Balsam hoitobalsami on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon, jonka hinta on 63,30. Kun fibroblastisolut irtoavat kiinnityskohdistaan Viimeisimmissä tutkimuksissa on käynyt ilmi, että nuoressa ihossa fibroblastisolut ovat kiinnittyneet kollageenisäikeisiin. Näin fibroblastisolut toimivat hyvin ja kollageenisäikeet pysyvät vahvoina. Iän myötä fibroblastisolut irtoavat kollageenisäikeistä, jolloin niiden toiminta heikkenee. Tämä ilmiö korostuu erityisesti miesten ihossa, joka menettää 20% kiinteydestään 45 ikävuoden jälkeen. Brasiliassa, Madagaskarissa ja Länsi Afrikassa kasvavasta parakressi nimisestä kasvista saatu uute parantaa fibroblastisolujen kuntoa ja saa ne kiinnittymään uudelleen kollageenisäikeisiin. Iho kiinteytyy ja rypyt madaltuvat. ClarinsMen sarjan muut tuotteet Active Face Wash Foaming Gel puhdistusgeeli, hinta 27,80 euroa Smooth Shave Foaming Gel partavaahto, hinta 23,50 euroa Shave Ease parranajoa helpottava hoitoöljy, hinta 35,00 euroa Moisture Gel kosteuttava geeli, hinta 41,80 euroa Moisture Balm kosteusemulsio, hinta 41,80 euroa Fatigue Fighter ihoa virkistävä geeli, hinta 43,80 euroa Total Shampo Hair & Body suihkuvaahto, hinta 27,80 euroa Deo Roll On deodorantti, hinta 20,95 euroa Antiperspirant Stick antiperspirantti, hinta 20,95 euroa Active Face Scrub kuorintavoide, hinta 27,80 euroa Self Tanning Gel itseruskettava geeli kasvoille, hinta 32,50 euroa Shine Free Gel ihon mattana pitävä geeli, hinta 41,80 euroa Lip Balm huulivoide, hinta 14,00 euroa Skin Difference parrankasvua hidastava hoitotuote, hinta 48,60 euroa After Shave Energizer ihoa rauhoittava ja virkistävä neste parranajon jälkeen, hinta 35,55 euroa Men UV Protection ihoa UV säteiden haitoilta suojaava voide, hinta 45,00 euroa

6 Uutuustuotteiden kuvat saa ladattua oheisesta linkistä: Oheinen tiedote on tallennettu upea.fi sivustomme mediaosioon. Mediaosion käyttäjätunnus on kosmetiikka ja salasana kauneus. BERNER OY, Kosmetiikkaosasto Anne Sario, p , gsm , sähköposti:

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Lehdistötiedote kesäkuu 2009 Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Kaksi entistä tehokkaampaa hoitotuotetta rinnoille Vaikka kosmeettisilla tuotteilla ei voida vaikuttaa rintojen kokoon,

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

Puolukansiemenöljy aikaa vastaan

Puolukansiemenöljy aikaa vastaan LUONTO PUOLELLASI UUDISTUNUT MARIDERM AIKUISELLE NAISELLE Aikuiselle naiselle suunniteltu Mariderm-ihonhoitolinja koostuu kahdeksasta tuotteesta, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa sekä kirkastavat

Lisätiedot

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Elizabeth Ardenin uudet Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm

Lisätiedot

DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013

DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013 Lehdistötiedote tammikuu 2013 DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013 Clarins uudistaa jo klassikoksi muodostuneen, ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

Lehdistötiedote helmikuu 2019

Lehdistötiedote helmikuu 2019 Lehdistötiedote helmikuu 2019 Mikä on resepti tuotteiden tehokkuuden takana? Yleensä muistamme hyvin mitä olemme päivän aikana syöneet. Entä ihomme, miten olemme sitä ravinneet. Ihomme kertoo meistä paljon.

Lisätiedot

High Definition Body Lift selluliittigeeli

High Definition Body Lift selluliittigeeli High Definition Body Lift selluliittigeeli Lehdistötiedote helmikuu 2009 Paras tapa huolehtia vartalon virtaviivaisesta ulkonäöstä on syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti. Liikunta ja runsaasti

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta

VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta Lehdistötiedote syyskuu 2010 VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta Yhä useampi aikuinen nainen haluaisi ryppyjensä

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 18,05 25,80 25,80 Therapy Moisturizer päivä-ja yövoide 50ml 27,24 38,92 Therapy

Lisätiedot

CELLULAR PERFORMANCE Lifting Series

CELLULAR PERFORMANCE Lifting Series Lehdistötiedote kesäkuu 2010 CELLULAR PERFORMANCE Lifting Series Lifting Radiance concentrate ja Lifting Radiance 3D mask Kaksi uutuustuotetta, jotka sekä kohottavat ja kiinteyttävät että kirkastavat kasvojen

Lisätiedot

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue L'Oréal Paris -lehdistötiedote The FILLER issue MITEN IHO VANHENEE? RYPYT Ensimmäisiä ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ohuita juonteita ja ryppyjä alkaa esiintyä 25 vuoden paikkeilla. Ensimmäiset ohuet

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS IHO SULKEE SISÄÄNSÄ IHMISEN ITSEN. JA ON SEN VUOKSI OMAN IDENTITEETIN NÄKYVÄ ILMENTYMÄ. EUROOPAN VÄESTÖ VANHENEE 1/2 KANSALAISISTA ON 40+ IKÄÄNTYMISEN AIHEUTTAMAT

Lisätiedot

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30 Intense Nutrition Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva päivävoide Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN 3600521674901 suosituskuluttajahinta noin 19,30

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

IHON IKÄÄNTYMINEN KAUNEUDENHOITOALAN UUSIN INNOVAATIO

IHON IKÄÄNTYMINEN KAUNEUDENHOITOALAN UUSIN INNOVAATIO WWW.DERMATUDE.FI IHON IKÄÄNTYMINEN Ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä iholla 25-vuotiaasta lähtien. Iho ohenee, verenkierto heikkenee ja kehon luonnollinen kollageenin ja elastiinin tuotanto

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014 Lehdistötiedote syyskuu 2014 SAMPAR on ranskalainen, selektiivinen ihonhoitosarja, joka sisältää klassisia ihonhoitotuotteita ja ainutlaatuisia erikoistuotteita. SAMPAR-tuotteet on suunniteltu antamaan

Lisätiedot

ageloc Ennennäkemätön edistysaskel

ageloc Ennennäkemätön edistysaskel ageloc Galvanic SPA -JÄRJESTELMÄT Ennennäkemätön edistysaskel Löydä vastaus nuorekkaamman ulkonäön salaisuuteen Oletko koskaan ihmetellyt, miksi jotkut ihmiset näyttävät ikäistään nuoremmilta? Miksi joidenkin

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90 12,90 25,80 25,80 Therapy Moisturizer 50ml 19,46 Therapy Serum anti-age kasvoseerumi

Lisätiedot

ULKOINEN RAVITSEMUS / YTTRE NÄRING

ULKOINEN RAVITSEMUS / YTTRE NÄRING RAVITSEMUS määräytyy tilauksen arvon mukaan. Återförsäljar inklurar moms och Beroen på storleken av din beställning kan du få rabatt på leveransavgiften, vilket kommer att leda till en reducering av et

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

METROPOLITAN-syysmeikki 2019

METROPOLITAN-syysmeikki 2019 Lehdistötiedote kesäkuu 2019 METROPOLITAN-syysmeikki 2019 IsaDoran Metropolitan-syysmeikki esittelee meille trenditietoisen, urbaanin fashionistan. Muodin edelläkävijän, joka nauttii suurkaupungin sykkeestä

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

Varaa oma aikasi numerosta

Varaa oma aikasi numerosta Varaa oma aikasi numerosta 010 76 65714 SOKOS KAARI Hyvä Olo hoitola & parturi-kampaamo ma pe 9 21 / la 9 18 / su suljettu puh. 010 76 65714 www.sokospalvelut.fi HOITOLA PARTURI KAMPAAMO Hemmottelua, kauneutta

Lisätiedot

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Lehdistötiedote huhtikuu 2010 Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 HIGH PROTECTION -aurinkosuoja kasvoille Eight

Lisätiedot

LADYLIKE-syysmeikki 2014

LADYLIKE-syysmeikki 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 LADYLIKE-syysmeikki 2014 Ei kimmellystä, ei kimalletta. Yksi syksyn päätrendeistä on mattapintaisuus. Luonnolliset beigen ja ruskean sävyt kuuluvat syksyn väripalettiin. Mattapintaisuus

Lisätiedot

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aika 60 min. hinta 80 hoitomenu hydramemory collagen 24h syväkosteuttava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

PROVOSOIVA JA MONITAHOINEN ITSEVARMA, VIETTELEVÄ JA KARISMAATTINEN NUOREKAS, TÄYNNÄ LOPUTTOMIA MAHDOLLISUUKSIA MARC JACOBS BANG AITOA ITSEILMAISUA

PROVOSOIVA JA MONITAHOINEN ITSEVARMA, VIETTELEVÄ JA KARISMAATTINEN NUOREKAS, TÄYNNÄ LOPUTTOMIA MAHDOLLISUUKSIA MARC JACOBS BANG AITOA ITSEILMAISUA Lehdistötiedote heinäkuu 2010 PROVOSOIVA JA MONITAHOINEN ITSEVARMA, VIETTELEVÄ JA KARISMAATTINEN NUOREKAS, TÄYNNÄ LOPUTTOMIA MAHDOLLISUUKSIA MARC JACOBS BANG AITOA ITSEILMAISUA INSPIRAATIO MARC JACOBS

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

HIGH PERFORMANCE SUN CARE -aurinkotuotteet. Suojaavat aurinkotuotteet. Lehdistötiedote maaliskuu Kaunis rusketus vähemmällä auringonottamisella

HIGH PERFORMANCE SUN CARE -aurinkotuotteet. Suojaavat aurinkotuotteet. Lehdistötiedote maaliskuu Kaunis rusketus vähemmällä auringonottamisella Lehdistötiedote maaliskuu 2019 HIGH PERFORMANCE SUN CARE -aurinkotuotteet Kaunis rusketus vähemmällä auringonottamisella Suojaavat aurinkotuotteet Aurinko on yhtä aikaa paras ystävämme ja pahin vihollisemme.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME UUTUUS LIFTACTIV SUPREME PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen ON kliinisesti todistettu FAKTA PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen: NAISTEN TUNTEMA tosiasia Vichy Laboratorioiden tekemät tutkimukset ovat

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Tutustustumishoito Intermezzo

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita TUOTEKOULUTUS Taustaa - Ihonhoitotuotteiden, terveydenhuollon välineiden ja lisäravinteiden tuotekehitykseen erikoistunut perheyritys - Kaikki yrityksen omistajat ovat farmaseutteja, joilla on yli 20 vuoden

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot

EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat

EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat Lehdistötiedote tammikuu 2012 EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat Vuonna 1978 Clarins toi markkinoille yli 40-vuotiaiden naisten ihonhoitotarpeisiin vastaavat Extra-

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

ACADÉMIE -HOITOLINJAT

ACADÉMIE -HOITOLINJAT ACADÉMIE -HOITOLINJAT HYPO-SENSIBLE monipuolista hoitoa herkälle iholle. 100% HYDRADERM luonnollista kosteutta kaikille ihoille. SCIENTIFIC SYSTEM hoitokokonaisuus ikääntymisen merkkeihin. ACAD ARÔMES

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Tekstiiliteknologia tuottaa pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja, jotka reagoivat kehon oman energian ja lämmön kanssa. Back2You -vaatteiden

Tekstiiliteknologia tuottaa pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja, jotka reagoivat kehon oman energian ja lämmön kanssa. Back2You -vaatteiden Tekstiiliteknologia tuottaa pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja, jotka reagoivat kehon oman energian ja lämmön kanssa. Back2You -vaatteiden kuituihin sisällytetyt bioaktiiviset mineraalit hellästi stimuloivat

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN NUOREKKUUTTA. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, elastiisuus

Lisätiedot

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet REVITALE Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet ANTI-AGEING NUORENNUSHOITO REVITALE ON OSA NYKYAIKAISTA, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVAA ONGELMALLISEN

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Pikakaunistus Intermezzo

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

SENSAIN tarina. Juhlavuoden kunniaksi SENSAI haluaa tuoda eurooppalaisten naisten ulottuville jälleen jotain uutta ja ainutlaatuista.

SENSAIN tarina. Juhlavuoden kunniaksi SENSAI haluaa tuoda eurooppalaisten naisten ulottuville jälleen jotain uutta ja ainutlaatuista. SENSAIN tarina Ensimmäiset asiakkaat tutustuivat SENSAI-tuotteisiin 40 vuotta sitten Lontoossa. Sen jälkeen moni eurooppalainen nainen on vakuuttunut japanilaiseen kauneuskäsitykseen ja huipputeknologiaan

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

ACADÉMIE -HOITOLINJAT

ACADÉMIE -HOITOLINJAT ACADÉMIE -HOITOLINJAT HYPO-SENSIBLE monipuolista hoitoa herkälle iholle. 100% HYDRADERM luonnollista kosteutta kaikille ihoille. SCIENTIFIC SYSTEM hoitokokonaisuus ikääntymisen merkkeihin. ACAD ARÔMES

Lisätiedot

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan!

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan! UUTUUS EQOLOGY Nauti nuorekkaasta ihosta Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä Tarjoaa elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Kosteuttaa Kasvattaa luonnollista kollageenin tuotantoa Taistele tehokkaasti

Lisätiedot

PRIME SOLUTION. Lehdistötiedote joulukuu 2011

PRIME SOLUTION. Lehdistötiedote joulukuu 2011 Lehdistötiedote joulukuu 2011 PRIME SOLUTION Anti-ageing -ihonhoidon ensimmäinen vaihe, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja tehostaa sen jälkeen käytettävien hoitotuotteiden vaikutuksia Sensai Prime Solution

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Sveitsiläinen bioaktivointiteknologia -merkki

Sveitsiläinen bioaktivointiteknologia -merkki BEAUTY + ENERGY Made in Switzerland Sveitsiläinen bioaktivointiteknologia -merkki Sveitsin bioaktivointitekniikka on biofyysinen prosessi, jonka avulla kevyet, energisoivat ja regeneroivat impulssit -

Lisätiedot

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla.

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. SUOMALASTA MADE N FNLAND ORGANC Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. TYRN VADELMA MUSTAHERUKKA KARPALO TARNAMME Näin kaikki alkoi EkoPharma Professional -ihonhoitosarja on saanut alkunsa

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA

Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA ACTIVE COLLAGEN 2 1 Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA Silottaa juonteita ja ryppyjä ja lisää ihon joustavuutta Kosteuttaa Lisää elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Stimuloi luonnollista kollageenin

Lisätiedot

ULTIMATE Ainutlaatuinen kauneus rakentuu sisältäpäin.

ULTIMATE Ainutlaatuinen kauneus rakentuu sisältäpäin. Lehdistötiedote tammikuu 2012 ULTIMATE Ainutlaatuinen kauneus rakentuu sisältäpäin. SENSAIN uudessa Ultimate-ihonhoitosarjassa yhdistyvät ensimmäistä kertaa japanilainen koishimaru-silkki pyhästä sakura-kirsikkapuusta

Lisätiedot

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER MÁDARA NATURAL SPF RANGE FOR FACE & BODY Ennennäkemättömät luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteet. Ylellinen koostumus. Korjaavia antioksidantteja. Tehokas

Lisätiedot

Natural Code Presentation 2011.01.07

Natural Code Presentation 2011.01.07 LUMENE LUMENE Excellent Future -ihonhoitosarja Natural Code Presentation 2011.01.07 Innovaatio- ja tuotekehitysjohtaja Tiina Isohanni, LUMENE OY Erikoistutkija Riitta Puupponen-Pimiä, VTT Huhtikuu 2012

Lisätiedot

TUOTEHINNASTO NAAMIOT & KUORINNAT. 9. Hedelmähappokuorintalaput EXFOLIATION AHA 3 PADS 60 kpl...31,50 Kuorivat laput uudistavat ja kirkastavat ihoa

TUOTEHINNASTO NAAMIOT & KUORINNAT. 9. Hedelmähappokuorintalaput EXFOLIATION AHA 3 PADS 60 kpl...31,50 Kuorivat laput uudistavat ja kirkastavat ihoa NAAMIOT & KUORINNAT 9. Hedelmähappokuorintalaput EXFOLIATION AHA 3 PADS 60 kpl...31,50 Kuorivat laput uudistavat ja kirkastavat ihoa PUHDISTUSTUOTTEET TUOTEHINNASTO 1. Puhdistusemulsio LAIT DÉMAQUILLANT

Lisätiedot

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 Suojaava hoitovoide, joka auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Juonteet, kiinteyden puute, maksaläiskät. Normaali- ja

Lisätiedot

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90 Essentials 3 in 1 Cleanser with pansy fl ower Orvokki-puhdistusemulsio 150 ml. 19,33 /l 22213 6,90 2,9 0 Essentials Face Cream with pansy fl ower Orvokki-kasvovoide 75 ml. 38,67 /l 21604 6,90 2,9 0 Essentials

Lisätiedot

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps.

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen. 150+30 kaps. 74,90 (ovh. 97,70) 585,15 e/kg TÄHTITARJOUS! VALMARIN Aineenvaihdunta tasapainoon. Valmarin-kivennäisliuos

Lisätiedot

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg NivelTeho Liiku nivelet lempeästi kuntoon. Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 40,70) Luontainen

Lisätiedot

VITAL INJECTOR SkinBooster

VITAL INJECTOR SkinBooster VITAL INJECTOR SkinBooster Mitä hyaluronihappo on? Hyaluronihappo on luonnossa esiintyvä polysakkaridi, jota esiintyy samanmuotoisena sekä ihmisillä että eläimillä. Iho sisältää sitä runsaasti ja se sitoo

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia Lehdistötiedote helmikuu 2012 IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia HAIR MASCARA Kevään muotinäytöksissä oli mallien hiuksiin värjätty jännittäviä väriefektejä. Vaaleahiuksisella mallilla saattoi olla

Lisätiedot

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa.

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa. Kun haluat lisätietoja Juvéderm-hoidoista ja siitä, miksi Juvéderm-tuotteisiin kannattaa luottaa, tutustu sivustoon www.allerganmedicalaesthetics.com ja kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta. www.allerganmedicalaesthetics.com

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen

RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTELÄISYYTTÄ. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, kimmoisuus ja vahvuus on kollageenin ansiota. Mitä

Lisätiedot

believe in miracles Lehdistötiedote helmikuu 2014

believe in miracles Lehdistötiedote helmikuu 2014 Lehdistötiedote helmikuu 2014 believe in miracles Usko vaatii elämän pienten ihmeellisyyksien huomaamista. Kokemisen ihme antaa mahdollisuuden elää, nauraa, rakastaa ja uskoa elämään. Elämä koostuu hetkistä:

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot