Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU"

Transkriptio

1

2 BIOLINE KASVOHOIDOT: Naturalbalance kasvohoito Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Luomuraaka-aineisiin ja elintapoihin perustuva uusi kasvohoito kaikille ihotyypeille. Seductage 3 D kasvohoito Tehokkaasti silottava ja kiinteyttävä. Hoitaa kolmiulotteisesti juonteita ja ryppyjä. Lifting Code kasvohoito Tehokkaasti kiinteyttävä, kohottava ja kosteuttava hoito. Uusinta teknologiaa. Revellance kasvohoito Antioksidanttihoito. Taistelee tehokkaasti ihon ikääntymistä vastaan. Kirkastava ja heleyttävä. Desense kasvohoito Hoitaa erittäin herkkää ja couperosa-ihoa. Ei sisällä yleisimpiä allergiaa aiheuttavia ainesosia. Details of Beauty Kaipaavatko silmän-ja huultenympärysihosi erityistä hoitoa? Uudistava,kiinteyttävä ja juonteita rentouttava vaikutus. Hoito sisältää lisänä kasvojen ja kaulan ihon kuorinnan. Primaluze kasvohoito Vaalentava ja kirkastava erikoishoito. Perustuu uuden ajan PHA-happoihin. Jatoman miestenkasvohoito 60min Tullessasi 5 kerran Bioline sarjahoitoon tarjoamme hoitovoiteen 50ml veloituksetta. Sarjahoidon maksu suoritetaan ensimmäisellä hoitokerralla.

3 LÄÄKETIETEELLISET FORLLÉD HYALOGY KASVOHOIDOT Ylellinen Hyalogy Platinum-hoito 80min Hoito on kehitetty erityisesti iholle, jossa näkyy ikääntymismuutoksia (pigmentaatio, veltostunut iho, ryppyjen muodostuminen, kimmoisuuden häviäminen). Hoidolla voimakas antioksidanttinen vaikutus. Se neutralisoi kaikkien aktiivisen hapen muotojen vaikutusta sekä korjaa solurakennetta. Kohottava ja kosteuttava hyaluronihappohoito 75min Hoito kohdistuu useille alueille samanaikaisesti: silmänympärysiho kasvot, kaula, decoltee. Kiinteyttää ihoa biostimuloivasti. Hoidossa käytetöön pienmolekyylistä hyaluronihappoa. Kiinteyttää ihon välittömästi. Elvyttävä ja nuorentava antioksidanttihoito 65min Hoito aktivoi solujen toimintaa,nopeuttaa ihon uusiutumista ja syväkosteuttaa ihoa. Hoito puhdistaa ihon syvältä ja vaikuttaa tulehduksia alentavasti ja antioksidanttisesti. Hoitoon kuuluu hieronta ja erikoishoito silmänympärysiholle. Detoksikaatiohoito iholle, jossa huokoset ovat laajentuneet 75min Hoidon tavoitteena on syväpuhdistaa huokoset ja supistaa niitä. Samalla poistuvat komedot ihoa vahingoittamatta. Ylimääräinen tali. poistuu iholta, iho tasapainottuu ja kiiltely häviää. Solujen toiminnot normalisoituvat ja ihon kosteustasapaino palautuu. Hoidolla on tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Iho näyttää sileämmältä, mattapintaiselta ja tasaiselta ilman kireyden tuntua. Kohottava hoito punaisuuteen taipuvaiselle, herkälle iholle. 70min Hellävarainen kiinteyttävä hoito helposti ärsyyntyvälle iholle. Hoito syväpuhdistaa, lievittää nopeasti ihon ärsytystä ja herkistyneisyyttä, syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa, korjaa estrogeenin puutteesta johtuvia muutoksia, vahvistaa verisuonia, antaa pitkäkestoista kiinteyttä.

4 Diego Dalla Palma RVB Skin Lab hoidot Detox hoito ihonpuhdistuksella Pyrkii solujen tasapainoon ja kuona-aineiden poistoon. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen puhdistus. Hyvä sarjahoitojen ensimmäisenä hoitona. Sopii kaikille ihotyypeille. Kosteuttava hoito Hellävarainen ratkaisu kosteuden säilyttämiseen ihon eri kerroksissa. Menestyksen avain 51+3 Hyalu complex -yhdiste. Sisältää hyaluronihappoa ja keramideja. Anti-age-hoito Ikääntyvälle iholle tarkoitettu hoito elvyttää soluja luonnollisesti ja suojaa ihon tukirakenteita. Hoito sisältää biomimeettisiä peptidejä. Kosteuttava hieronta ja elvyttävä sidekudoshieronta takaavat tehokkaan lopputuloksen. Hoitoon sisältyy lisänä silmänympärysihon erikoishoito. Sensitive kasvohoito Rauhoittava hoito herkälle ja couperosaan taipuvaiselle iholle. SARJAHOITOPAKETIT, sisältävät hoitolahoidot ja kotihoitotuotteet Detox-paketti...Yht. 230 (norm. 256 ) Todellinen ihon puhdistautuminen solutasolla! Sisältää kolme Detox-hoitoa sekä kotihoitotuotteet: Detox-tehoaine ja Detox-kuorinta. Kosteuttava paketti...yht. 270 (norm. 299 ) Ihon luonnollinen kosteuskylpy! Sisältää yhden Detox-hoidon ja kaksi kosteuttavaa hoitoa sekä kotihoitotuotteet: 51+3 kosteuttava voide & 51+3 kosteuttava ceramidi tehoaine. ANTI-AGE-PAKETTI...Yht. 320 (norm. 370 ) Elvyttää ihon soluja luonnollisesti ja suojaa ihon tukirakenteita. Erinomainen kuuri ennen ja jälkeen kemiallisten kuorintojen tai biorevilsaatiohoitojen/pistoshoitojen. Sisältää yhden Detox-hoidon ja kaksi Anti-Age-hoitoa, sekä kotihoitotuotteet: 51+3 Anti-Ageyövoide ja seerumi. SILMÄNYMPÄRYSIHON PAKETTI... Yht. 170 (norm. 197 ) 3 kpl silmänympärysihon hoitoja. Sisältävät lisänä kasvojen mantelikuorinnan ja ihotyypinmukaisen naamion, sekä kotihoitotuotteet: 51+3 eye cream, Micellar-puhdistusmaito ja -kasvovesi.

5 TÄYTEAINEHOIDOT JA BIOREVILISAATIO Kirurginen lymfa ennen ja jälkeen kirurgisten toimenpiteiden /30 min Kasvohoitojen yhteydessä Lymfakäsittely kasvoille kasvohoitojen yhteydessä...15 Perfectha Fine Lines 0,5 ml Ohuille, alkaville juonteille. Silmien ympärille. Perfectha Derm 1 ml juonteille, huulille Perfectha Deep Derm huuliin, syviin uurteisiin, ihopoimuihin 1 ml Stylage Hydro 1 ml Ihon tehokkaaseen kosteutukseen, aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa. Hyvä aurinkovaurioihin, kuivalle iholle. Myös kaulalle ja decolteelle. Puhdas hyaluronihappo + mannitoli. Suositus: 3 5 kerran sarjana. Stylage Hydro Max 1 ml Täyteläisempi, kuin Hydro. Hyvä ikääntyvälle iholle ja rypyille Injektio liftaus Reparestim HA Koko kasvot Kasvot + kaula Kaula Silmänympärysiho Kasvot, kaula + decolletee Kasvot, kaula, decolletee, silmänympärysiho + kädet Hoidot sisältävät lisänä geelipuudutteen, mikroneulauskäsittelyn ja erikoisnaamion. Mikroneulaushoidon hoitopään hinta 70 veloitetaan erikseen ensimmäisellä hoitokerralla, ja hyvitetään sarjahoitojen viimeisellä kerralla takaisin. Hoitopää on henkilökohtainen ja riittää maksimissaan 10 hoitokertaan. Injektoitava hoito pigmenttihäiriöille ja kirkastusta vaativalle iholle Koko kasvot Osa kasvoja... alk. 250 Suositellaan sarjahoitona 3-5 kertaa,ongelmasta riippuen. Kaikki täyteainehoidot toteutetaan perusteellisen ja yksilöllisen konsultaation perusteella. Kosultaatio 20 min on maksuton.

6 OX Y JE T S TA R happihoito ja Carboderm Sileä iho rypytön, nuorekas ja virheetön Beauty Tox Deluxe kasvohoito Sisältää: Pintapuhdistus, syväpuhdistus ja happipainekäsittely koko kasvoille, silmien ja huultenympärysjuonteet sekä kaula ja decolletee, tehohieronta, aromaspray, naamio,kaviaarisilmänympäryshoito, aroma happihengitys, loppuvoiteet. 3 kerran sarjana / hoito Beauty Tox Energisoiva happihoito kasvoille kerran sarjana / hoito Beauty Tox Ehkäisevä happihoito kasvoille ja kaulalle kerran sarjana / hoito Carboderm kasvoille Carboderm kasvoille ja kaulalle Hoito sisältää lisänä hyaluronihappotipat, kevyen hieronnan ja naamion.

7 SPA AND WELLNESS VARTALOHOIDOT: Merisuolakuorinta vartalolle + vartalovoiteen levitys Kasvohoitojen yhteydessä Comfort Body SPA Lämpimien lähteiden vettä,merilevää ja savea sisältävä ylellinen SPA kokonaisuus. Hoito sisältää mutakäären ja hoito päätetään kokovartalohierontaan Ilman hierontaa Bioline Lipo Easy selluliittihoito...91 Bioline Modell Shine kiinteyttävä vartalohoito...91 Rintahoito Muiden hoitojen yhteydessä kerran sarjahoito AROMATERAPIA ja rentoutushoidot: Aromaterapia 60 min Aromaterapia 75 min Kokovartalohieronta puhtailla luonnon aromaattisilla UMG-öljyillä. Öljyt valitaan henkilökohtaisen haastattelun perusteella Aromaselkä 40min...41 Hot Stones kuumakivihieronta selälle 30 min Hot Stones kuumakivihieronta 60 min Spa Heaven Sisältää pehmentävän vartalonkuorinnan ja syvärentouttavan kuumakivihieronnan sekä energiapistehieronnan kasvoille, 90 min.

8 MUUT HOIDOT Jalkahoito SPA-jalkahoito Sisältää jalkojen kuorinnan ja pehmentävän naamion. Käsihoito SPA-käsihoito Jalka- ja käsihoitomme sisältävät lakan ja lakkauksen. Ripsien ja kulmien kestovärjäys Ripsien ja kulmien kestovärjäys hoitojen yhteydessä Ripsien kestovärjäys...16 Kulmien kestovärjäys+ muotoilu...17 Kasvohoitojen yhteydessä...13 Ripsien ja kulmien kestovärjäys muotoilu kasvohoitojen yhteydessä Kulmien muotoilu...13 Ripsipermanentti...41 Ripsipermanentti ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä+ muotoilu

9 Depilaatiot Sääridepilaatio...31 Sääri- ja reisidepilaatio... alk. 40 Kainalodepilaatio...21 Brasilialainen vahaus...71 Vain naisille Bikinirajadepilaatio Huulidepilaatio...16 Huulidepilaatio kasvohoitojen yhteydessä...13 Make Up (Ihoa hoitavilla Jane Iredale mineraalimeikeillä) Meikki 1h sisältää ampullin Häämeikki sisältää koemeikin

SPA ETIKETTI. Palveluksessanne Meriton Wellness Spa

SPA ETIKETTI. Palveluksessanne Meriton Wellness Spa HYVÄ SPA ASIAKAS Toivotamme teidät tervetulleeksi Wellness Spa hoitolaan. Toivomme, että vierailunne täällä tulee olemaan unohtumaton kokemus ja että lähdette Wellness Spasta virkistäytyneinä ja rentoutuneina.

Lisätiedot

KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013

KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013 KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013 HERA-salonkien hyvät toimintatavat Tavoitteenamme on tarjota nautittava loma perheen ja ystävien kanssa tai rentouttava tauko liikematkalla. Jotta tuntisit

Lisätiedot

Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta.

Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta. Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta. Kesto 75 min. Jalkahoito +sääret 90 Sisältää Acapulcon

Lisätiedot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Produits et Soins phyto-aromatiques Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Fytoaromaattisten tuotteiden ja hoitojen Sydän Tiede Luonto Tehokkuus Korkea Ammattitaito Hyvinvointi Yon-Ka Tuotemerkki Vuonna 1954

Lisätiedot

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa

Lisätiedot

Kauneushoitola SinunPäiväsi

Kauneushoitola SinunPäiväsi Kauneushoitola SinunPäiväsi Kasvot Perinteinen kasvohoito... 63 Soveltuu kaikille Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja epäpuhtauksien mekaaninen poisto, kulmien siistiminen, hieronta, naamio (naamion aikana

Lisätiedot

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant Kasvohoidot Näkyviä tuloksia Medex-menetelmin Medex Fresh Up Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon ph-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen.

Lisätiedot

KULTARANTA WELLNESS hoitomenu

KULTARANTA WELLNESS hoitomenu KULTARANTA WELLNESS hoitomenu Kultaranta Resort Särkänsalmentie 178 p. 075 326 6000 l Sisällys l Kultaranta Wellness... 2 Kasvohoidot... 3 Vartalohoidot... 4 Käsi- ja jalkahoidot... 5 Vyöhyketerapiahoidot...

Lisätiedot

Kaunis iho on kaikkien oikeus

Kaunis iho on kaikkien oikeus Kaunis iho on kaikkien oikeus Tervetuloa Académie-maailmaan! Kaunis iho on aina tulos pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta hoidosta. Kosmetologin tekemä ihoanalyysi luo ihon hoitamiselle parhaan perustan.

Lisätiedot

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan yonka.com Astu fytoaromaattisten hoitojen maailmaan S I S Ä L L Y S KASVOHOIDOT PUHDISTUS Le Grand Classique - Syväpuhdistava, palauttava ja rentouttava kasvohoito 4 KOSTEUTUS Hydralessence - 60 min Pitkävaikutteinen,

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936.

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Ella Baché, Skin good enough to eat INTOHIMO KAUNEUTEEN Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta,

Lisätiedot

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kullan Kaunistava Kosketus Hinnasto 2014 Kasvohoidot Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kasvohoito 48 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

Kasvojen puhdistus. Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla

Kasvojen puhdistus. Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa Bionominen kauneudenhoito Bionomia on luonnonlakien tiedettä. Nämä lait muodostavat DR. BAUMANN -kosmetiikan tuotekehittelyn ja valmistuksen perustan. Tämä merkitsee,

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa

Lisätiedot

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74 Hinnasto KASVOHOIDOT KauneusHuone Vilas VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62 - Alkupuhdistus ihotyypin mukaan - Tehoampulli - Hieronta - Naamio ihotyypin mukaan - Hoitovoiteet TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO

Lisätiedot

Kylpylähoitola Wedenneito Hoitohinnasto 1.4.2014 alkaen

Kylpylähoitola Wedenneito Hoitohinnasto 1.4.2014 alkaen Kylpylähoitola Wedenneito Hoitohinnasto 1.4.2014 alkaen Runnin kylpylähoitola Wedenneito tarjoaa laajan valikoiman hemmottelevia & rentouttavia hoitoja. Erikoisuutenamme ovat luonnonläheiset ja perinteistä

Lisätiedot

Ajanvaraus nettisivuilla 24 h: www.ympyratalonapteekki.fi. Uuden ajan hyvinvointiapteekki

Ajanvaraus nettisivuilla 24 h: www.ympyratalonapteekki.fi. Uuden ajan hyvinvointiapteekki Ajanvaraus nettisivuilla 24 h: www.ympyratalonapteekki.fi Uuden ajan hyvinvointiapteekki 2 Kokonaisvaltainen palvelu on parasta palvelua Ympyrätalon apteekilla on vahvat perinteet apteekkitoiminnasta Hakaniemessä.

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN on avain hyvään oloon ja ulkonäköön Suuntaa katseesi tulevaisuuteen

Lisätiedot

Luontais-Kauneushoitola Koï

Luontais-Kauneushoitola Koï Luontais-Kauneushoitola Koï Avoinna ajanvarauksella puh: 040 6522 881 Hinnasto 2015 Tarkemmat tiedot hoidoista löydät www.koi.fi Konsultaatio ja tuntiveloitus 85 = hoidon hinta ei sisällä aine ja/tai materiaalikuluja.

Lisätiedot

Kaikki kehon ja mielen hyvinvointiin

Kaikki kehon ja mielen hyvinvointiin Kaikki kehon ja mielen hyvinvointiin Hyvinvointicenter tarjoaa hoitoa ja hyvää oloa asiakkaan omien toivomusten mukaisesti, hoitaen ihmistä kokonaisvaltaisesti. Valittavana on n. 60 erilaista hoitomuotoa,

Lisätiedot

Hyvän terveyden palvelut

Hyvän terveyden palvelut Hyvinvointi/palveluhinnasto 1/8 Hyvän terveyden Lääkekartoituspalvelu, suppea Lääkekartoituspalvelu, laaja Lääkekartoituspalvelussa selvitetään lääkehoitonne tämänhetkinen tilanne ja arvioidaan onko lääkitysasiat

Lisätiedot

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer Luonnollista kauneutta merestä La Beauté Venue de la Mer Yhteenveto Puhdistusaineet 4 Kasvovedet 4 Kuorinnat 5 Naamiot 6 Silmät 6 Voiteet ja geelit 7 Vartalotuotteet 14 Kylpytuotteet 18 Tehohoidot 8 Herkkä

Lisätiedot

Kauneutta luonnosta ja tieteestä.

Kauneutta luonnosta ja tieteestä. Kauneutta luonnosta ja tieteestä. luonto+tiede=kauneutta 2 SISÄLLYS Brändi 3 Tuotteet 12 Tuotekategoriat 14 Ikääntymisen ensimerkit 16 Ikääntyvä iho 19 Kuiva iho 22 Ihon kirkastaminen 26 Rasvainen iho

Lisätiedot

YMPYRÄTALON APTEEKKI/ TERVEYS- JA HYVINTOINTIPALVELUT PALVELUHINNASTO HYVÄN TERVEYDEN PALVELUT 1/8

YMPYRÄTALON APTEEKKI/ TERVEYS- JA HYVINTOINTIPALVELUT PALVELUHINNASTO HYVÄN TERVEYDEN PALVELUT 1/8 HYVÄN TERVEYDEN PALVELUT 1/8 Lääkekartoituspalvelu, laaja Lääkekartoituspalvelussa selvitetään lääkehoitonne tämänhetkinen tilanne ja arvioidaan onko lääkitysasiat kunnossa sekä haetaan ratkaisuja mahdollisiin

Lisätiedot

Diabetesasiakkaat sekä hengitysliiton jäsenet saavat lääkinnällisen jalkahoidon hintaan 40

Diabetesasiakkaat sekä hengitysliiton jäsenet saavat lääkinnällisen jalkahoidon hintaan 40 KANSIO: KOSMETOLOGI- JA JALKAHOITAJAPALVELUT Kosmetologi/ jalkahoitaja Jonna Kovala 044 5670 016/ jonna.kovala@hotmail.com Vaasan diabetesyhdistyksen jalkahoitaja Hengitysliiton yhteistyökumppani JALAT

Lisätiedot

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09 Nutriance FI Sisältö Nutriance Nutriancen tarina...2 Ihosi ja Nutrianc...6 Johdanto Nutriance-pikaoppaaaseen...10 Refreshing Facial Cleanser ja Foaming Gel Cleanser...11 Purifying Facial Scrub...13 Refining

Lisätiedot

Mikä tekee Anna Lotan PRO-linjasta ainutlaatuisen?

Mikä tekee Anna Lotan PRO-linjasta ainutlaatuisen? ESITTELY... 3 PUHDISTUSTUOTTEET...4-7 KASVOVEDET...8-11 KUORINTA JA SYVÄPUHDISTUS...12-15 SEERUMIT & KOSTEUTTAJAT...16-19 AURINKOSUOJAUS...20-23 YÖHOITO...24-27 SILMÄNYMPÄRYS- JA KAULAHOITO...28-31 KASVONAAMIOT...32-35

Lisätiedot