AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen."

Transkriptio

1

2 Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä, hoitavia ja korjaavia. Merellisen ammattikosmetiikan ainutlaatuisena asiantuntijana AQUATONALE tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa tuomalla monipuolisesti ratkaisuja ihoa kohtaaviin ongelmiin. AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Jokainen hoitokokonaisuus sisältää tuotteita sekä kotikäyttöön että kosmetologin tekemiin ammattihoitoihin. Tuotteissa yhdistyvät edistyksellinen meribiologian tuntemus, ainutlaatuiset raaka-aineet, sametinpehmeä koostumus ja merelliset tuoksut. Yhdessä ne saavat aikaan erinomaisia tuloksia. AQUATONALE-tuotteiden täsmälliset hoitovaikutukset antavat kosmetologille mahdollisuuden suunnitella yksilöllisen hoidon jokaiselle asiakkaalle ja taata mahdollisimman pitkäkestoiset tulokset tehokkaiden kotihoitotuotteiden avulla. AQUATONALE-laboratorion kemistit ja meribiologian asiantuntijat työskentelevät jatkuvasti yhdessä löytääkseen merestä uusia raaka-aineita ja yhdisteitä yhä parempien ja toimivampien ihonhoitotuotteiden kehittämiseksi.

3 Special Care... päivittäistä puhtautta kaikille ihotyypeille I h o n h o i t a m i n e n a l k a a puhtaudesta. Special Care -tuotteet puhdistavat, kuorivat sekä poistavat epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja hellävaraisesti ja ärsyttämättä. Aquamousse Gentle Purifying Cleanser Vesiliukoinen puhdistusvoide poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet ja kevyen meikin. Ocean Pearl Gentle Facial Peeling Tehokas kuorintaemulsio poistaa karheuden hellävaraisesti pehmittäen ja kirkastaen ihoa.

4 Eye Make-up Remover Lempeä ja hoitava kukkaisneste poistaa sinnikkäimmänkin silmämeikin. Eye Contour Cream Vahvistava silmänympärysvoide pehmittää ja suojaa herkkää silmänympärysihoa sekä vastustaa ikääntymisen merkkien näkymistä. Eye Contour Gel Nestekiertoa virkistävä geeli kosteuttaa ja silottaa ihoa hidastaen sen ikääntymisprosessia. Mask Eye Contour Uudistava silmänympärysnaamio tasoittaa ihon väriä ja silottaa sen pintaa. Silmänympärystuotteet... häikäisevää elinvoimaa Silmien ympärillä iho on kaikkein herkintä ja siinä näkyvät nopeasti ikääntymisen merkit: rypyt, juonteet, tummuus ja veltostuminen. Tämä herkkä alue vaatii erityisesti sille suunniteltua erikoishoitoa ehkäisemään ikääntymisen ja rasituksen näkymistä.

5 A cne Defense... löydä meren tyyneys Liiallinen talineritys voi johtua mm. runsaasta hikoilusta, hormoneista, lääkeaineista tai vääristä pesutottumuksista. Acne Defense -täsmätuotteet auttavat saavuttamaan tasapainoisen ihon vaikuttamalla ihon kiiltämiseen, laajenneisiin huokosiin, mustapäihin ja näppyihin. Purifying Acne Defense Gel Riittoisa, antibakteerinen puhdistusgeeli ihon hellävaraiseen ja tehokkaaseen puhdistamiseen. Acne Defense Tonic Lotion Raikastava kasvovesi puhdistuksen täydentämiseen ja ihon tasapainottamiseen. Acne Defense Cream Tasapainottava ja pehmittävä 24 h hoitovoide kosteuttaa pintakuivaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia ja vastustaa tulehduksia. Acne Defense Normalizing Emulsion Talineritystä normalisoiva emulsio supistaa huokosia, vähentää ihon rasvaisuutta ja kaunistaa ihon väriä. Acne Defense Serum Antiseptinen, hajusteeton seerumi ihon ongelma-alueiden paikallishoitoon. Sebo-Regulating Mask Rauhoittava naamio vähentää tulehduksia, supistaa huokosia ja tasapainottaa ihon rasvaisuutta.

6 Chitosan Cellulaire on AQUATONALE-laboratorioiden ainutlaatuiseksi kehittämä hoitolinja, jonka teho perustuu äyriäisten kuoresta saatavaan kitosaaniin. Kitosaani vaikuttaa merkittävästi ihon kuntoon, mm. edistämällä solujen uusiutumista ja säilyttämällä ihon luonnollisen kosteustasapainon. Chitosan Cellulaire... sukellus nuorekkuuteen Moisturizing Cleansing Milk and Lotion Raikas puhdistusemulsio+ kasvovesi kasvo- ja silmämeikin sekä epäpuhtauksien poistamiseen. Day/Night Cream Kosteuttava 24 h hoitovoide stimuloi solujen uusiutumista ja auttaa hidastamaan ryppyjen muodostumista. Super Marine Serum Kosteuttava seerumi tehostaa ihon uusiutumisprosessia ja silottaa ihon pintaa. Moisturizing Cream Mask Virkistävä voidenaamio silottaa ja antaa iholle elinvoimaa tehden ihosta heleän ja kimmoisan.

7 Kuiva ja herkkä iho...sammuta jano Kuivan ja herkän ihon syntyyn vaikuttavat mm. UV-säteet, ilmansaasteet, kylmyys ja ilmastointi. Kuivan ja herkän ihon tuotteet palauttavat ihoon pehmeyttä ja joustavuutta rauhoittaen herkintäkin ihoa. Moisturizing Cleansing Milk Täyteläinen puhdistusemulsio puhdistaa ihon hellävaraisesti rauhoittaen ja pehmittäen sitä. Moisturizing and Soothing Tonic Lotion Raikas kasvovesi täydentää puhdistuksen, rauhoittaa ja säilyttää ihon luonnollisen kosteustason. Intensive Nourishing Day Cream Rauhoittava ja ravitseva päivävoide vahvistaa ihon luonnollista suojamekanismia ulkoisia tekijöitä vastaan ja kosteuttaa herkkää, haurasta ihoa. Sensitive Cellular Repair Night Cream R avitseva ja kosteuttava yövoide tukee ihon luonnollista uusiutumista, rauhoittaa ärsytyksiä ja antaa iholle välittömästi hyvänolon tunteen. Soothing and Nourishing Serum Rauhoittava ja ravitseva tehoseerumi vähentää kuivuuden merkkejä ja palauttaa iholle luonnollista raikkautta. Moisturizing and Nourishing Cream Mask Pehmittävä ja elinvoimaa lisäävä voidenaamio kosteuttaa, rauhoittaa ja tukee solujen uusiutumista helpottaen ihon mikroverenkiertoa.

8 Cleansing Milk Suojaava puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet kosteuttaen ja kirkastaen ihoa. Tonic Lotion Virkistävä kasvovesi täydentää puhdistuksen, kosteuttaa ihon pintaa ja antaa iholle pitkäkestoisen hyvänolon tunteen. Moisturizing Active Day Emulsion Ihon luonnollista suojaa vahvistava, pitkävaikutteinen emulsio auttaa hidastamaan ryppyjen muodostumista tehden ihosta sametinpehmeän. Nutritive Repair Night Cream Solujen uusiutumista stimuloiva yövoide palauttaa iholle elastisuutta ja kiinteyttä sekä auttaa estämään ryppyjen ja juonteiden muodostumista. Firming Serum Kiinteyttävä tehoseerumi ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja antaa iholle elinvoimaisen ulkonäön. Restructuring Cream Mask Ihon elastisuutta parantava voidenaamio lisää ihon elinvoimaisuutta vahvistaen ja tehden ihosta sileän ja nuorekkaan näköisen. Aging Defense -tuotteet tarjoavat aikuiselle iholle tehokasta hoitoa ihon nuorekkuuden säilyttämiseksi. Ne aktivoivat ajan rasittamia ihosoluja merellisten raaka-aineiden ansiosta, jotka virkistävät ja suojaavat ihoa sekä palauttavat ihoon kiinteyttä ja joustavuutta. Aging Defense... käännä ajan aallot

9 ReVitalize... uutta elinvoimaa ReVitalize-linjaa suositellaan yli 40-vuotiaille, joiden iholla näkyy hormonaalisten muutosten, iän ja ympäristön aiheuttamat rasitteet. Linjan tuotteet vastustavat ihon ohenemista, joustavuuden vähenemistä ja ikääntymisen merkkejä. Cleansing Milk Lempeä, öljytön puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Tonic Lotion Vahvistava kasvovesi täydentää puhdistuksen ja jättää ihon raikkaan virkistyneeksi. Day Cream Ihon joustavuutta parantava päivävoide auttaa vastustamaan hormonaalisista muutoksista aiheutuvaa ihon ohenemista ja huolehtii tehokkaasti ihon pinnan kosteuttamisesta. Night Cream Elinvoimaa antava yövoide tukee ihon uusiutumista virkistäen unen aikana ihon toimintoja ja palauttaen raikkautta rasittuneelle iholle. Active Fluid Ihon toimintoja stimuloiva tehotiiviste vahvistaa ihoa ja auttaa vähentämään ryppyjen muodostumista.

10 Vartalotuotteet antavat mahdollisuuden virheettömän ihon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen sisältämiensä merellisten ainesosien ansiosta. Tuotteet tarjoavat iholle pehmeyttä ja kosteutta ylläpitäen saavutettuja tuloksia pitkään. Home Spa Body Treatments... hoitoa vartalolle Exfoliating Body Cream Voidemainen vartalonkuorintaaine ihon karheuden ja kuolleen pintasolukon poistamiseen. Oxygene Marine Tonic Bath and Shower Gel Raikas suihku- ja kylpygeeli virkistää viileässä suihkussa ja rentouttaa lämpimässä kylvyssä jättäen ihon miellyttävän pehmeäksi. Moisturizing Body Lotion Kevyt, kosteuttava vartaloemulsio pehmittää ihoa ja antaa sille elastisuutta. Face & Body Self-Tanning Lotion Kauniin sävyn antava itsestäänruskettava suihke kasvoille ja vartalolle. Bust Cream Stimuloiva, hajusteeton kaulaja rintavoide pehmittää, kosteuttaa ja jäntevöittää tehden ihosta ihanan raikkaan.

11 Aquatonale kauneushoitolassa Ihon päivittäinen hoito luo perustan ihon kunnolle ja pysyvälle kauneudelle. Päivittäistä kotihoitoa voidaan tehostaa kauneushoitolassa tehtävillä Aquatonale-erikoishoidoilla, jotka vievät ihon hoitamisen aallon verran pidemmälle erikoistuotteiden ja erityisten hoitomenetelmien ansiosta. Aqua Eyes -hoito Katseen kaunistava hoito herkälle ja hauraalle silmänympärysiholle. Aqua Balance -hoito Puhdistava ja tasapainottava hoito kaikille rasvaisille ihoille. Aqua Balance Lift -erikoishoito Tasapainottava ja raikkauden palauttava erikoishoito rasvaisuuteen taipuvaisille ihoille. Super Moisture -hoito Kosteuttava hoito palauttaa iholle miellyttävän pehmeyden. Deep Sea Lift -erikoishoito Tehokosteuttava erikoishoito silottaa ihon ja tuo ihoon raikkautta. Ocean Delicate -hoito Hellävaraista hoitoa kuivalle ja herkälle iholle. Ocean Lift -hoito Lifting-hoito nuorekkuutta vaativalle iholle. Ginger Lift -erikoishoito Uudistava ja vahvistava erikoishoito aikuiselle iholle. Lift Express -erikoishoito Kirkastava erikoishoito kaunistaa ihon väriä tuomalla siihen raikasta kuulautta. Special Bust -hoito Kiinteyttävä ja kaunistava erikoishoito dekolteelle ja rintojen alueelle.

12 Hoitosuositus Päiväys / Hoidon tavoite Päivittäinen hoito Puhdistus Kasvovesi Päivävoide Yövoide Erikoishoito Lisähoito Vartalon hoito Seuraava hoito Kuorinta Naamio Erikoishoito Priimus Paino Oy, Helsinki. 01/2008 AQUATONALE KOSMETOLOGISI:

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936.

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Ella Baché, Skin good enough to eat INTOHIMO KAUNEUTEEN Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta,

Lisätiedot

Kaunis iho on kaikkien oikeus

Kaunis iho on kaikkien oikeus Kaunis iho on kaikkien oikeus Tervetuloa Académie-maailmaan! Kaunis iho on aina tulos pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta hoidosta. Kosmetologin tekemä ihoanalyysi luo ihon hoitamiselle parhaan perustan.

Lisätiedot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Produits et Soins phyto-aromatiques Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Fytoaromaattisten tuotteiden ja hoitojen Sydän Tiede Luonto Tehokkuus Korkea Ammattitaito Hyvinvointi Yon-Ka Tuotemerkki Vuonna 1954

Lisätiedot

Kauneutta luonnosta ja tieteestä.

Kauneutta luonnosta ja tieteestä. Kauneutta luonnosta ja tieteestä. luonto+tiede=kauneutta 2 SISÄLLYS Brändi 3 Tuotteet 12 Tuotekategoriat 14 Ikääntymisen ensimerkit 16 Ikääntyvä iho 19 Kuiva iho 22 Ihon kirkastaminen 26 Rasvainen iho

Lisätiedot

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer Luonnollista kauneutta merestä La Beauté Venue de la Mer Yhteenveto Puhdistusaineet 4 Kasvovedet 4 Kuorinnat 5 Naamiot 6 Silmät 6 Voiteet ja geelit 7 Vartalotuotteet 14 Kylpytuotteet 18 Tehohoidot 8 Herkkä

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN on avain hyvään oloon ja ulkonäköön Suuntaa katseesi tulevaisuuteen

Lisätiedot

Kasvojen puhdistus. Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla

Kasvojen puhdistus. Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa. Turvallisuutta luonnollisilla vaikutusaineilla Dr. Baumann -tuotteisiin voit luottaa Bionominen kauneudenhoito Bionomia on luonnonlakien tiedettä. Nämä lait muodostavat DR. BAUMANN -kosmetiikan tuotekehittelyn ja valmistuksen perustan. Tämä merkitsee,

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI

TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI 05/ ARTISTRY KAUNEUS 06 ARTISTRY YOUTH XTEND 08 ARTISTRY Creme LuXury 18 ARTISTRY Intensive Skincare 20 ARTISTRY essentials 24 ARTISTRY Color 36

Lisätiedot

Sisällysluettelo. FRUIT D ECLAT... s 17 18 crème pour une mine enchantée actimix LE BELLE MINE NATURELLE-HOITO HOITOLASSA. JOHDANTO...

Sisällysluettelo. FRUIT D ECLAT... s 17 18 crème pour une mine enchantée actimix LE BELLE MINE NATURELLE-HOITO HOITOLASSA. JOHDANTO... Sisällysluettelo JOHDANTO... s 3-4 FUNDAMENTALS... s 5-8 démaquillant cils cocon de lait démaquillant voile givré démaquillant lait de soin démaquillant mousseline de crème nettoyante pain de glace nettoyant

Lisätiedot

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09 Nutriance FI Sisältö Nutriance Nutriancen tarina...2 Ihosi ja Nutrianc...6 Johdanto Nutriance-pikaoppaaaseen...10 Refreshing Facial Cleanser ja Foaming Gel Cleanser...11 Purifying Facial Scrub...13 Refining

Lisätiedot

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS CUTRIN TUNTEE POHJOISMAISEN HIUKSEN JA POHJOISEN ILMASTON OLOSUHTEET CUTRIN OY POSTIOSOITE: PL 27, 02781 ESPOO KÄYNTIOSOITE: LASIHYTTI 1, 02780 ESPOO PUH. 020 487 7005 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Mikä tekee Anna Lotan PRO-linjasta ainutlaatuisen?

Mikä tekee Anna Lotan PRO-linjasta ainutlaatuisen? ESITTELY... 3 PUHDISTUSTUOTTEET...4-7 KASVOVEDET...8-11 KUORINTA JA SYVÄPUHDISTUS...12-15 SEERUMIT & KOSTEUTTAJAT...16-19 AURINKOSUOJAUS...20-23 YÖHOITO...24-27 SILMÄNYMPÄRYS- JA KAULAHOITO...28-31 KASVONAAMIOT...32-35

Lisätiedot

Weleda AB. 3610, S-posti: info@weleda.fi www.weleda.fi, www.facebook.com/weledasuomi. www.weleda.se, Puh: 09 4780 www.facebook.

Weleda AB. 3610, S-posti: info@weleda.fi www.weleda.fi, www.facebook.com/weledasuomi. www.weleda.se, Puh: 09 4780 www.facebook. I samklang med människa och natur Sedan 1921 Weleda AB Tel: 08-522 Kruunuvuorenkatu 961 00, Fax: 08-522 9 00160 961 02, Helsinki info@weleda.se www.weleda.se, Puh: 09 4780 www.facebook.com/weledasverige

Lisätiedot

You are beautiful. Tuoteluettelo

You are beautiful. Tuoteluettelo M A D E I N S W I T Z E R L A N D You are beautiful Tuoteluettelo S W I S S M A D E Colosé tarjoaa laatusertifioitua kosmetiikkaa Sveitsistä vuosikymmenten kokemuksella Dermatologisesti testattuja Colosén

Lisätiedot

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan yonka.com Astu fytoaromaattisten hoitojen maailmaan S I S Ä L L Y S KASVOHOIDOT PUHDISTUS Le Grand Classique - Syväpuhdistava, palauttava ja rentouttava kasvohoito 4 KOSTEUTUS Hydralessence - 60 min Pitkävaikutteinen,

Lisätiedot

Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi?

Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi? Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi? Jääkö tutulta ikäihmiseltä ruokaa lautaselle? Vaikuttaako hän laihtuneelta? Läheiset voivat monin tavoin auttaa vanhusta, jolla on ongelmia ruokailun kanssa. Vanhusten

Lisätiedot

FM GROUP Benelux / Finland

FM GROUP Benelux / Finland FM GROUP Benelux / Finland FM GROUP -tuotekuvasto nro 20 2014 NAISTEN LUXUSHAJUVEDET 1 Orkidean riemuvoitto SISÄLLYSLUETTELO Uuden kuvaston myötä orkideat tulevat saavuttamaan riemuvoiton. Nämä herkät

Lisätiedot

Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja. Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään

Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja. Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään Suomessa valmistettu biologinen ihonhoitosarja Luonnollista kauneudenhoitoa jokaiseen päivään Sisältö Tiedämme, että ruokavalio, vitamiinit, lisäravinteet, liikunta ja ihonhoito vaikuttavat suuresti hyvinvointiimme.

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

M u n k s n ä s A p o t e k

M u n k s n ä s A p o t e k M u n k s n ä s A p o t e k Kanta-asiakasedut 20.9.-31.10.2010 1 Annosjakelu -palvelu Munkkiniemen apteekilla on vahva annosjakelukokemus. Tarjoamme lääkkeiden annosjakelupalvelua niin yksityisille kuin

Lisätiedot

SPA ETIKETTI. Palveluksessanne Meriton Wellness Spa

SPA ETIKETTI. Palveluksessanne Meriton Wellness Spa HYVÄ SPA ASIAKAS Toivotamme teidät tervetulleeksi Wellness Spa hoitolaan. Toivomme, että vierailunne täällä tulee olemaan unohtumaton kokemus ja että lähdette Wellness Spasta virkistäytyneinä ja rentoutuneina.

Lisätiedot

KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013

KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013 KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013 HERA-salonkien hyvät toimintatavat Tavoitteenamme on tarjota nautittava loma perheen ja ystävien kanssa tai rentouttava tauko liikematkalla. Jotta tuntisit

Lisätiedot

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa X Numero 44 Syksy/Talvi 2010 Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa Eväitä parempaan elämään. *Lue lisää sivulta 28 Oppaasi terveellisempiin, aktiivisempiin elämäntapoihin 2 Herbalifen terveellinen

Lisätiedot

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin Yleistyvä hauraus-raihnaus -oireyhtymä Hauraus-raihnausoireyhtymä yleistyy vanhenevan väestön lisääntymisen myötä. Se saattaa vaivata omaakin iäkästä läheistäsi. teksti: kaija törmä H auraus-raihnausoireyhtymästä

Lisätiedot

HYVÄN MIELEN APTEEKKI

HYVÄN MIELEN APTEEKKI HYVÄN MIELEN APTEEKKI 1 2013 4 EUCERIN TUNTEE KAUNIIN IKÄÄNTYMISEN SALAISUUDEN 8 HELLÄ VESI LIIKUTTAA TALVELLAKIN 28 HELENA RANTA IKÄIHMISEN ABC: LIIKUNTA, MUISTI, RAVINTO PÄÄTOIMITTAJAN TERVEISET ETSITKÖ

Lisätiedot

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Melatoniinin monet terveysvaikutukset. Hoida oikein lapsen kipua ja kuumetta

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Melatoniinin monet terveysvaikutukset. Hoida oikein lapsen kipua ja kuumetta Soukan apteekki Kauklahden sivuapteekki Yläkartanontie 28, 02360 Espoo puh. (09) 801 6166 ma-pe 8.30-19.00 la 9.00-15.00 Kauppamäki 3, 02780 Espoo puh. (09) 811 464 ma-pe 9.00-18.00 Soukan apteekin asiakaslehti

Lisätiedot

KANTA-ASIAKASTUOTTEET TUOMIOKIRKKOAPTEEKKI DOMKYRKOAPOTEKET

KANTA-ASIAKASTUOTTEET TUOMIOKIRKKOAPTEEKKI DOMKYRKOAPOTEKET KANTA-ASIAKASTUOTTEET TUOMIOKIRKKOAPTEEKKI DOMKYRKOAPOTEKET Kauppakeskus Hansa, Yliopistonkatu 20, 2. krs puh. 02 279 1200 Köpcentrum Hansa, Universitetsgatan 20, 2. vån tel. 02 279 1200 HELMIKUU Onko

Lisätiedot

M u n k s n ä s A p o t e k

M u n k s n ä s A p o t e k M u n k s n ä s A p o t e k Kanta-asiakasedut 17.5.-30.6.2010 1 MUISTA TÄYDENTÄÄ LÄÄKEKAAPPISI KESÄKSI, MÖKILLE JA MYÖS MATKOJA VARTEN! Tässä muistilista. Niin koti kuin matka-apteekissa on hyvä olla:

Lisätiedot