KOISTINEN 1/2015. Koististen Sukuseura ry

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOISTINEN 1/2015. Koististen Sukuseura ry"

Transkriptio

1 KOISTINEN 1/2015 Koististen Sukuseura ry

2 2 KOISTINEN 1/ /18. vuosikerta/issn SISÄLTÖ Sääntömääräinen vuosikokous Nurmeksessa (Irma Koistinen)...3 Heinäveden Kanavasoutu (Irma Koistinen)...5 Keltaisia krookuksia (Merja Maria Saarijoutsi)...6 Koististen Sukuseura ry:n toimintakertomus vuodelta Koististen Sukuseura ry:n toimintasuunnitelma toimintakaudelle Koististen Sukuseura ry:n toimihenkilöt, yhteys- ja tilitiedot...11 Kansikuva: merellinen tervehdys Kemiönsaaren Hiittisistä (Merja Maria Saarijoutsi) Takakannen kuva: Koististen Suku*Sukupuu (Heikki Turunen) ja Koististen Suku*Historia (Esko Koistinen). Koististen Sukuseura ry. Sukukirjojen kannen suunnittelu Arto Koistinen. JULKAISIJA: Koististen Sukuseura ry PÄÄTOIMITTAJA: Esko Koistinen, Messuportinkatu 8 B 19, Kuopio Puhelin: , Sähköposti: ILMESTYMINEN: 2 kertaa vuodessa PAINATUS: Varkauden Kopiolaitos SUKUSEURAN JÄSENTUOTTEITA SAATAVANA Sukuseuran jäsentuotteet ja hinnat ovat seuraavat: isännänviiri 80,-, vaakunataulu 25,-, sukupuukuvioinen t-paita 15,-, vaakunakuvioinen t-paita 13,-, lippalakki 13,-, postikortti 0,50, 1-luokan postimerkki 1,10, kynä 3 ja vaakunatarrat 1 /kpl (5 / kuuden liuska, 9 /12 kpl). Lisäksi laskutetaan postikulut. Tuotteita voit tilata Pentiltä. OSOITTEENMUUTOKSET Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksesta sihteerille jäseniä on kateissa!

3 VUOSIKOUS NURMEKSESSA Irma Koistinen 3 Pohjois-Karjala kutsuu Koistisia tulevana kesänä sukutapaamiseen. Tällä kertaa kokoonnumme Nurmeksessa Matkailu- ja nuorisokeskus Hyvärilään Pielisen rannalle. Hyvärilän historia on merkityksellinen Nurmeksen kannalta. Hyvärilän paikalla sijaitsi Nurmeksen maalaiskunnan kunnalliskoti. Päärakennus valmistui vuonna 1920 ja toimi vanhainkotina. Vanhusten lisäksi vanhainkoti huolehti maatilasta ja mielisairaalasta. Mielisairaalassa hoidettiin myös kehitysvammaisia. Vanhainkotiin sijoitettiin myös vailla asuinpaikkaa olevia huutolaisia ja irtolaisia. Kunnalliskodin tila oli alun perin Korpi- Jaakon raivaama tilan pohja, jonka alueella sijaitsi vaivaistalo Kurjala 1880-luvulla. Kunnalliskoti omisti metsää ja peltoja sekä navetan, sikalan ja tallin. Maatilan hoitoon osallistui palkatun henkilöstön lisäksi kunnalliskodin asukkaita ja parempikuntoisia potilaita. Mielisairaalan toiminta loppui 1980-luvun alkupuolella ja vanhainkodin toiminta saman vuosikymmenen lopussa. Kaupungin keskustasta siirrettiin leirintäalue Hyvärilään vuonna Alueen rakennuksia alettiin kunnostaa 1970-luvulla, ensin remontoitiin navetta kurssirakennukseksi. Nykyisen Kartanohotellin saneeraus aloitettiin vuonna 1991 ja vuonna 2012 hotellin huoneistojen sisustus uudistettiin. Alueen lomahuoneistot valmistuivat vuonna SUKUTAPAAMISEN OHJELMA Sukuinfopiste ja kokousvalmistelut Sukuseuran hallitus ja tapahtumatoimikunnan jäsenet ovat paikalla klo 10 alkaen. Tällöin voi ilmoittautua, maksaa jäsenmaksuja, ostaa sukuseuran tuotteita ja arpoja sekä tutustua Hyvärilän kauniiseen ympäristöön. Kokoustamme Hyvärilän Navetan tiloissa, vuosikokous auditoriossa. Heikki Turunen on paikalla sukuinfopisteessä. Hänen kanssaan voi selvitellä oman suvun asioita mm. sukukirjaan liittyvää päivitystä. Lounas Omakustanteinen lounas on tarjolla Kartanohotellin ravintolassa klo 11 alkaen. Noutopöytäruokailu maksaa 12,50 /henkilö ja lapset 4-14v. puoleen hintaan. Lounas maksetaan suoraan ravintolan kassalla. Noutopöytäruokailu sisältää salaattipöydän, 2 pääruokavaihtoehtoa, jälkiruoan sekä kahvin/teen. Sukutapaamiseen ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava erityisruokavaliot.

4 4 Sääntömääräinen vuosikokous ja kokouskahvit Sääntömääräinen kokous alkaa klo Navetan tiloissa sijaitsevassa auditoriossa. Käsittelemme sääntömääräiseen vuosikokoukseen kuuluvat asiat. Sukuseura tarjoaa kokouskahvit Talliravintolassa noin klo Arpajaiset järjestetään kahvituksen lomassa. Toivomme kokousväen tuovan palkintoja arpajaisiin. Tutustuminen Bomban taloon Sukuseura kustantaa kokousväelle opastetun vierailun Bomban taloon klo 15.30, kesto noin 1 tunti. Bomban talo on suuri karjalaistalo, rakennettu vuosina Talon historia pohjautuu Suojärvelle Jegor Bombin suvun vaiheisiin 1850-luvulle. Suojärven Pitäjäseura herätteli henkiin ajatusta talon uudelleenrakentamisesta. Rakentamispäätös tehtiin vuonna Seuraavana vuonna Karjalan Liitto tuli hankkeeseen mukaan ja samalla hanke laajeni kokonaisen karjalaiskylän rakentamiseksi. Bomba on monipuolinen matkailukohde, jossa sijaitsevat mm. ravintola, kylpylähotelli ja 50 kpl hirsitaloja sekä kesäteatteri. Oppaamme kertoo meille lisää Bomban historiasta ja nykyisyydestä. MAJOITTUMINEN Majoittuminen on hoidettava omatoimisesti. Seuraavassa on muutama vaihtoehto Nurmeksesta. Hyvärilä Matkailu- ja nuorisokeskus Hyvärilän vaihtoehdot ovat Kartanohotelli ja lomahuoneistot. Majoitusvarausta tehdessä tulee mainita osallistumisesta Koististen sukuseuran tilaisuuteen, sillä alla olevat hinnat sisältävät jo 10 % alennuksen. Kartanohotelli 72,90 vrk/1hh 88,20 vrk/2hh 106,20 vrk/perhehuone Hintaan sisältyy majoitus, aamiainen ja iltasauna. Lomahuoneistot 104,40 vrk/1-2 hlö 162 vrk/3-5 hlö 210,60 vrk/6-10 hlö Hintaan sisältyy majoitus ja liinavaatteet, loppusiivous joko itse tehtynä tai tilattuna hintaan 75. Hyvärilään on jo majoitusvarauksia ko. ajankohtaan, mutta kannatta tiedustella majoitusta. Yhteystiedot: Matkailu- ja nuorisokeskus Hyvärilä Lomatie 12/ Nurmes puh hyvarila(at)nurmes.fi Break Sokos Hotelli Bomba Toinen majoitusvaihtoehto lähellä Hyvärilää on Break Sokos Hotelli Bomba. Yhteystiedot: Tuulentie 10/75500 Nurmes puh myynti.bomba(at)sokoshotels.fi Hotelli-Ravintola Nurmeshovi Nurmeksen keskustassa sijaitsee Hotelli- Ravintola Nurmeshovi. Yhteystiedot: Kirkkokatu 21/75500 Nurmes puh info(at)nurmeshovi.com

5 ILMOITTAUTUMINEN 5 Sitovat ilmoittautumiset vuosikokoukseen ja ruokailuun pe mennessä sihteeri Pirkko Markkaselle tai Irma Koistiselle sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät lehdestämme. TULGUA TERVEH! Sukuseuran hallitus HEINÄVEDEN KANAVASOUTU Irma Koistinen Heinäveden kanavasoutu järjestetään aikaisemmista souduista poiketen kaksipäiväisenä tapahtumana heinäkuun 3. ja 4. päivä. Sukuseuran hallitus käsitteli soututapahtumaa kevätkokouksessaan Kuopiossa. Päätimme, että sukuseura vastaa soutajien osallistumismaksuista ja veneiden kuljetuksista. Tavoitteemme on osallistua kahdella pienveneellä. Mikäli soutajia on reilusti enemmän, sukuseura ostaa soutupaikkoja kirkkoveneeseen. Toivomme, että mukaan lähtisi uusia edustajia sukuseurastamme. Voimme myös vuorotella soutuosuuksia tai päiviä. Osallistumismaksut ovat: hengen joukkue 75 /pv, 120 /2pv hengen joukkue 210 /pv, 240 /2pv - soutupaikka kirkkoveneeseen 30 /hlö/pv - autojen siirto 20 /siirto - lisätietoja muista vaihtoehdoista kanavasoudun verkkosivuilta. Osallistumismaksuun sisältyy vastuuvakuutus, tavaroiden kuljetus, huoltoauto, turvavenepalvelut, ensiapu, johtovene, sauna soutupäivän päätteeksi ja kunniakirja. Osallistujan kustannettavaksi jäävät ruokailut, välipalat taukopaikoilla, majoittuminen ja esim. auton siirrot. Ruokalippuja voi ostaa etukäteen Valamon luostarin rannassa lähtö- ja ilmoittautumispisteellä. Majoituspaikkoja löytyy Kermasta ja Heinäveden kirkolta. Lisätietoja saa kanavasoudun verkkosivuilta. Soutureitti on hieman lyhyempi kuin edellisinä vuosina, noin 64 km. Soudun startti tapahtuu Valamon vierasvenerannasta. Ensimmäisen päivän matka etenee Taivallahden, Varistaipaleen ja Karvion (tauko) kanavien kautta Heinävedelle (tauko), sieltä edelleen Kermaan. Soutumatkaa kertyy noin 38 km. Sunnuntaina matka jatkuu Vihovuonteen kanavan, Vääräkosken avokanavan, Karjalansaaren (tauko) ja Pilpan kanavan kautta Säynämöön. Soutumatkaa tulee noin 26 km. Teen yhteisilmoittautumisen sukuseuramme osallistujista, joten jos haluat osallistua, ilmoittaudu Irmalle sähköpostitse tai puhelimitse tai viimeistään 6.6. sukutapaamisessamme. Kanavasoudun verkkosivuilta löytyy paljon lisäinformaatiota tulevasta soututapahtumasta ja mukavia kuvia edellisten vuosien souduista. Tervetuloa mukaan unohtumattomalle soutumatkalle!

6 KELTAISIA KROOKUKSIA Merja Maria Saarijoutsi 6 Ikuisena ja ylväänä saari seisoo meren sinertävässä sylissä. Hellästi aurinko suutelee sen kohmeisia kalliokylkiä. Hartaanhitaasti se houkuttelee elämää hereille. Poissa on kesä, poissa rannoilta lapset ja leikki. Syksyinen niitty kimmeltää kasteesta. Ohut sumu roikkuu heinien yllä. Oli aika, jolloin yksikään jalka ei ollut vielä astunut tälle saarelle. Neitseellisenä se kohosi merestä, menneiden aikojen painon alta. Jää jätti nämä rannat ja maa nousi. Sinne, missä meri kohtaa maan, saapui Elämä. Tuli kukka tuulentuoma, tuli käärme aaltojen alta. Tuli ensilintu, lepäsi luodolla ja lähti. Tuli ihminen, tuli mies ja nainen ja he jäivät. Nyt minä kuljen näitä rantoja. Katselen ulapalle päin ja ajattelen omiani, isiä ja äitejä meitä ennen. Onko se veri, joka vetää meitä tiettyihin paikkoihin? Miksi joku paikka tässä maailmassa on niin tuttu ja tuntuu niin omalta? Muistavatko meidän geenimme enemmän kuin osaamme kuvitellakaan? Miten kaukaa, aikojen alustako, maailman ääriltäkö ovat esi-isämme ja äitimme, sukupolvien pitkässä saatossa tulleet tänne ja täältä sinne? Lokin kirkaisu repäisee auki aamun tyvenen. Ohi ajavan veneen jälki meressä tulee ilon lailla laituriin. Aalto käy vuorollaan jokaisen veneen kyljen. Meri keinuttaa ne suloisesti hereille ja tervehtii viimeiseksi rannan ja kivet. Veden liike lakkaa, mutta aamuisen armon aalto huuhtoo minunkin ylitseni. Linnut lähtevät, mutta minä olen saapunut. Kotiin. Talvi tulee niin kuin tuhannesti ennenkin. Hiljalleen kylä riisuutuu. Sireeniaitojen, puiden ja pensaiden takaa paljastuvat pihat ja meri. Marraskuinen kylänraitti on aamulla kymmenen aikaan autio. Yön hämärässä hiljaisessa pihan poikki on käynyt kauris. Ensilumen kirjaan on jätetty jälki, kaunis ja kapea nauha. Kaiken täyttää pyhäaamun rauha ja hiljaisuus. Tänä vuonna joutsenet eivät lähteneet. Meri ei jäätynyt, ja nyt on taas kevät. Krookukset puskevat nurmen läpi kohti valoa, kohti lämpöä, kohti taivasta, kohti elämää. Se, mikä oli kuollutta, herää eloon. Se, mikä oli aikansa elänyttä, on jäänyt taakse. On aika astua uuteen. Iloon ja rakkauteen.

7 harmaa hiljainen on ihmeellinen maa oravalla on siellä korkea valtakunta mutta minä olen varpujen vihreää väkeä poski kiinni puolukassa olen lähtenyt tielle jolle kukaan ei tule mukaan miten pitkä oli matka tänne miten kauan kesti saapua tähän tyhjään missä metsä on merkitys tämä on muinaisten maata täällä hiljaisuus puhuu painavin sanoin sen saappaat ovat vuorenvaloa ja jokainen askel on ikuisuudenpitkä ytimessä palaa ihmisen himmeä ikävä udun hiutuva toivo olla osallinen 7 Kaunista kevättä ja merellinen tervehdys Kemiönsaaren Hiittisistä! Olen äitini puolelta Koistisia, ja iloisen ylpeä siitä. Olen asunut reilun puoli vuotta Kemiönsaaren kunnassa Hiittisten saarella. Tämä teksti ja runo sekä valokuvat ovat kiitoksen ja rakkaudenosoitus ennen kaikkea esiäideilleni ja -isilleni. Ilman heitä minua ei olisi, ei elämääni, eikä sitä suvun, sukupolvien ja geenien perimää, jota me kaikki Koistiset kannamme itsessämme. Täällä saarella samoillessani annan mielikuvituksen lentää, ja ajattelen, jospa joku esi-koistinenkin olisi täällä katsellut näitä samoja Turunmaan saariston rantoja, samaa merta, ja tehnyt tästä maasta kodin itselleen. Kuka tietää? Tämä juttu on myös kiitoksen ja rakkauden osoitus tälle saarelle, tälle kylälle ja kaikille ihanille saarelaisille, jotka ovat avosylin ottaneet minut vastaan. Kaikkein suurin ja ikuinen kiitos kuuluu kuitenkin aina Taivaan Isälle, Hänelle, josta kaikki on lähtöisin. Terveisin, Merja Maria Saarijoutsi

8 KOISTISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA Vuosi 2014 oli Koististen Sukuseura ry:n 23. toimintavuosi. Vuoden lopussa jäseniä oli 195 henkilöä. Varsinainen jäsenkokous pidettiin 5. heinäkuuta Rantasalmella Lomakeskus Järvisydämessä. Osanottajia oli 40. Alussa vietettiin hiljainen hetki poisnukkuneiden muistoksi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Esko Koistinen ja sihteeriksi Pirkko Markkanen. Kokous valitsi alkavalle toimintakaudelle seuran puheenjohtajaksi Esko Koistisen, varapuheenjohtajaksi Irma Koistisen, sihteeriksi Pirkko Markkasen ja rahastonhoitajaksi Jaakko Koistisen. Hallituksen jäseniksi valittiin Tuija Kainulainen, Veikko Keinänen, Hannu Koistinen, Pentti Koistinen, Heikki Turunen ja Pirjo Räsänen. Toiminnantarkastajiksi valittiin Matti Koistinen ja Anssi Koistinen sekä varalle Jaana Koistinen ja Pekka Koistinen Kuopiosta. Vuosikokous hyväksyi hallituksen esittämän toimintasuunnitelman. Hallitus esitti, että edellisten tilikausien ylijäämällä varaudutaan sukututkimuksen toteuttamiseen. Toimikuntiin valittiin seuraavat henkilöt: Sukututkimustoimikunta: Puheenjohtaja Heikki Turunen (hallitus), jäsenet Veikko Keinänen (hallitus), Eeva-Liisa Höytämö, Pirjo Räsänen ja Ulla Tuomainen. Kokous- ja tapahtumatoimikunta: Puheenjohtaja Irma Koistinen (hallitus), jäsenet Tuija Kainulainen (hallitus), Anssi Koistinen ja Maire Koistinen. Tuotetoimikunta: Puheenjohtaja Pentti Koistinen (hallitus), jäsenet Jaakko Koistinen (hallitus), Hannu Koistinen (hallitus) ja Tatu Koistinen. Julkaisu- ja tiedotustoimikunta: Puheenjohtaja Esko Koistinen (hallitus), jäsenet Arto Koistinen, Liisa Koistinen ja Olavi Koistinen. Vuosikokouksen jälkeen tutustuttiin Hako Apajan Aihkikylään, Esa Heiskasen rakentamaan uppopuurakennusten kokonaisuuteen. Sunnuntaina 6.7 tehtiin risteily Haukiveden Linnansaareen. Osallistujia oli 23. Hallitus kokoontui vuoden aikana kolme kertaa. Sukututkimustoimikunta tarkisti ja tallensi hankkimiaan sukutietoja sekä antoi jäsenille tiedonantoja. Kokous- ja tapahtumatoimikunta valmisteli vuoden 2014 sukujuhlaa, sukujuhlaristeilyä ja Heinäveden kanavasoutua sekä alustavasti vuoden 2015 sukukokousta. Tuotetoimikunta ylläpiti tuotevalikoimaa. Rahastonhoitaja on toimittanut tilatut sukukirjat ja ne on myyty loppuun. Julkaisu- ja tiedotustoimikunta piti yllä seuran Internet-sivuja ja toimitti kaksi KOISTINEN-jäsenlehden numeroa. Anssi Koistinen valmisteli sukuseuran Facebook-sivuja, jotka avattiin helmikuussa Sukuseura osallistui Heinäveden kanavasoutuun 9 hengen voimin kahdella 4 hengen veneellä. Matkaa Valamosta Säynämöön kertyi 80 km. Toiminta rahoitettiin jäsenmaksuilla, arpajaisilla sekä myymällä seuran tuotteita. Jäsenmaksu oli 15 euroa, alle 25 -vuotiaille 10 euroa. Ainaisjäsenmaksu oli150 euroa. Kuopiossa Esko Koistinen

9 KOISTISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTASUUNNITEL- MA TOIMINTAKAUDELLE Hallituksen ehdotus vuosikokoukselle Tarkoitus: 9 Koististen Sukuseura ry selvittää suvun vaiheita ja vaalii suvun perinteitä sekä edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa sääntöjensä mukaisesti. Talousarvio: Toiminta rahoitetaan jäsenmaksuilla (15, alle 25 vuotiaat 10, ainaisjäsen 150 ), arpajaisilla sekä myymällä sukuseuran vaakunataulua, isännänviiriä, t-paitoja ja muita seuran tuotteita. Tuotot Kulut Jäsenmaksut Sukukokous Myyntituotteet 300 Muut tapahtumat 500 Arpajaiset 150 Myyntituotteet 200 Talletuskorko 10 2 x KOISTINEN -lehti 900 Sukututkimus ja sukukirjan valmistelu Lehti-ilmoitukset 200 Toimistokulut 100 Palvelumaksut 50 Lähdevero 5 Kotisivun ylläpito 200 Yhteensä Tulos Edellisten tilikausien ylijäämä 9 356,46 Hallitus esittää, että edellisten tilikausien ylijäämällä varaudutaan sukututkimuksen toteuttamiseen. Toimikunnat: Toimikunnat laativat vastuualueeltaan suunnitelman hallituksen syyskokoukselle (9.2015) ja raportoivat tulokset hallituksen kevätkokoukselle (3.2016). Hallitus raportoi vuosikokoukselle. Vuosikokous valitsee toimikunnille puheenjohtajat hallituksen jäsenistä sekä lisäksi jokaiseen toimikuntaan vähintään yhden henkilön hallituksen ulkopuolelta. Hallituksen järjestäytymiskokous päättää hallituksen jäsenten osallistumisen toimikuntiin niin, että jokainen kuuluu johonkin toimikuntaan. Sihteeri ja rahastonhoitaja päättävät itse haluavatko johonkin toimikunnista. Toimikunnat voivat kutsua toimintaansa seuran jäseniä. Seuran sääntöjen mukaan myös hallitus voi perustaa haluamiaan toimikuntia, valiokuntia.

10 10 Toimikunnat ja toimikuntien tehtävät ovat seuraavat: 1. Sukututkimustoimikunta - tehtävänä sukututkimuksen edistäminen - sukututkimus ja sukutietojen tallentamista 2. Kokous- ja tapahtumatoimikunta - tehtävänä sukukokousten ja sukujuhlien järjestelyt; sukukokoukset 2015 ja muut mahdolliset tapahtumat 3. Tuotetoimikunta - tehtävänä huolehtia seuran standaareista, vaakunatauluista, isännänviireistä, kirjoista ja muista tuotteista sekä ideoida uusia tuotteita 4. Julkaisu- ja tiedotustoimikunta - tehtävänä julkaisutoiminta ja tiedottaminen seuran lehden ja nettisivujen kautta sekä ideoida uusia toimintatapoja - kaudella 2015/ tiedotuslehteä ja nettisivujen ylläpito JÄSENTUOTTEITA Katso hinnat sivulta 2

11 11 KOISTISTEN SUKUSEURA RY TOIMIHENKILÖT, YHTEYS- JA TILITIEDOT Tehtävä ja nimi Osoite Puhelin Sähköposti Puheenjohtaja Messuportink 8 B Esko Koistinen Kuopio Sihteeri Pirkko Markkanen Metsärinteentie Varkaus Rahastonhoitaja Jaakko Koistinen Ritoniementie Tuusniemi Varapuheenjohtaja Myllärintie 1 C Irma Koistinen Ylämylly Hallituksen jäsen Tuija Kainulainen Paatsamatie Joensuu Hallituksen jäsen Veikko Keinänen Kievarintie 40 B Tuusula Hallituksen jäsen Pentti Koistinen Sarvikummuntie Vihtari Hallituksen jäsen Hannu Koistinen Borginkatu 15 D Varkaus Hallituksen jäsen Löydönraitti Pirjo Räsänen Vitsiälä Hallituksen jäsen, sukututkimus Heikki Turunen Saaristokatu 36 B Kuopio Sukuseuran pankkitili: FI Koististen Sukuseura ry - Jäsenmaksut: varsinainen jäsen 15,-, alle 25 vuotias 10,-, ainaisjäsen 150,- - Jäsenmäärä 195 henkilöä - Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksesta sihteerille, kiitos! Sukuseuran toimihenkilöt kiittävät saamastaan postista. Toivomme edelleen sukuseuran arkistoon sukuselvityksiä ja muuta suvun historiasta kertovaa materiaalia. Toivomme myös tarinoita, muistelmia ja vanhoja valokuvia julkaistavaksi seuran lehdessä.

12 12 2-POSTI KUTSU SUKUKOKOUKSEEN JA OHJELMA Koististen Sukuseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina Nurmeksessa Matkailu- ja nuorisokeskus Hyvärilässä osoitteessa Lomatie 12, Nurmes - ilmoittautuminen ja sukuinfopiste klo lounas klo sääntömääräinen vuosikokous klo kokouskahvit ja arpajaiset - opastettu vierailu Bomban taloon klo kesto noin 1 tunti ILMOITTAUTUMISESTA, MAJOITTUMISESTA JA MUUT LISÄTIEDOT s. 3-6 SUKUKIRJAT LOPPUUNMYYDYT MUTTA LAINATTAVISSA USEISSA ITÄ-SUOMEN KIRJASTOISSA Koististen Suku * Sukupuu (777 sivua) Koististen Suku * Historia (112 sivua, neliväri)

KOISTINEN 2/2014. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2014. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2014 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/30.11.2014/17. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä 5.7.2014... 3 Sukujuhla Rantasalmen Järvisydämessä

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2016. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2016. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2016 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/15.11.2016/19. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Tuusulassa 11.6.2016... 3 Kuvia Tuusulan vuosikokouksesta

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2017. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2017. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2017 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/15.12.2017/20. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Joensuussa 17.6.2017... 3 Kuvia Suhmuran sukujuhlilta

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2014. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2014. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2014 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/15.05.2014/17. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Sukujuhla ja vuosikokous Rantasalmella 5.-6.7.2014 (Irma Koistinen)...3 Heinäveden Kanavasoutu 18.-20.7.2014

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2017. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2017. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2017 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/10.5.2017/20. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry 25 vuotta (Esko Koistinen)...3 Vuosikokous ja sukujuhla Suhmurassa (Irma Koistinen)...3

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2016. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2016. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2016 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/20.4.2016/19. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Vuosikokous Krapilla Tuusulassa 11.6.2016 (Irma Koistinen)...3 Heinäveden Kanavasoutu 1.-3.7.2016

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2013. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2013. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2013 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/30.11.2013/16. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä 15.6.2013... 3 Sukuseura Muuruveden Kivennavalla (Anssi

Lisätiedot

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa.

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa. SUKUSEURA NUIKKA Sukukokous KOKOUSKUTSU Sukuseura Nuikka ry:n Varsinainen sukukokous 18.8.2012 klo 14.00 Porvoon seurakuntien PELLINGIN KURSSIKESKUS Jivikintie 18 07370 Pellinki Sukuseura Nuikka kokoontuu

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Sukukokous la 2.8.2014 Kivennavalla

Sukukokous la 2.8.2014 Kivennavalla Rönkköjen sukuseura aloittelee 36 toimintavuottaan. Vuosittainen jäsenkirje ja sukutapaaminen ovat tavaksi muotoutuneita toimintatapoja, joita jatkamme myös tänä vuonna. Alustava ohjelmarunko Kivennapa

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2015. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2015. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2015 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/1.12.2015/18. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Nurmeksessa 6.6.2015... 3 Kuvia Nurmeksen vuosikokouksesta

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi

Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi 1 Tervetuloa, 11. Sukutapaamiseen Imatralle Paikka: Ilmoittautuminen: Imatran Kylpylä Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi www.stenberginsukuseura.com To 23.7.2015 asti sitovat ilmoittautumiset

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2017, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry  Jäsenkirje 1/2017, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2017, Savonlinnassa 30.05.2017 Hyvät Piristen suvun jäsenet Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, jatkoa Alpo Pirisen tarinaan sukuseuran

Lisätiedot

Hyvät Castrén-suvun jäsenet

Hyvät Castrén-suvun jäsenet Huhtikuussa 2015 Hyvät Castrén-suvun jäsenet ON KULUNUT viisi vuotta kun olimme koolla Helsingissä. Kuluvan kauden aikana julkaistiin ajantasainen sukukalenteri Castrén-suku 2012 ja aloitettiin uuden kirjan

Lisätiedot

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset KARLIN SUKUSEURA RY KUTSU SUKUJUHLAAN JA SUKUKOKOUKSEEN 16.6.2013 Karlin sukuseura ry:n sukuneuvostolla on ilo kutsua Sinut perheineen yhdistyksen sääntöjen edellyttämään varsinaiseen sukukokoukseen 16.6.2013.

Lisätiedot

VÄÄRÄLÄN SUKUSEURA RY

VÄÄRÄLÄN SUKUSEURA RY VÄÄRÄLÄN SUKUSEURA RY VÄÄRÄLÄN SUKUKOKOUKSEN OHJELMA JA KOKOUSASIAKIRJAT 15.heinäkuuta 2017 Väärälän sukuseura ry Sääntömääräinen sukukokous lauantaina 15.7.2017 Ruonanpirtillä Esityslista 1. Kokouksen

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

Oikaristen sukuseura ry:n

Oikaristen sukuseura ry:n Oikaristen sukuseura ry:n toimintakertomus 2015 Kuva: Sirpa Heikkinen 2015 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 24.11.2015 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 ITÄ-SUOMEN ALAOSASTON VUOSIKOKOUS IISALMESSA Kokouksen osanottajia Olvin panimomuseossa Pidettiin 7.3.2012 Iisalmessa vuosikokous, kuten toimintasuunnitelmassa

Lisätiedot

Vaittisten tiedote 2016 / 2

Vaittisten tiedote 2016 / 2 Vaittisten tiedote 2016 / 2 2 Tervetuloa Siilinjärvelle 16-17.7.2016 Tämän vuoden sukukokous pidetään Siilinjärvellä 16-17.7.2016. Kokouspaikkana on Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, 70910

Lisätiedot

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous 24. 25.10.2015 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Siilinjärvi Kokouksen asialista on tämän kutsun liitteenä. A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 24. 25.10.2015

Lisätiedot

Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.20 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa.

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa. Jylhän Sukuseura Pöytäkirja (tlz) Aihe: Sukukokous Aika 25.7.2015 klo 15.00-16.28 Paikka Finlaysonin Palatsi, Tampere Läsnä 26 sukuseuran jäsentä (liite 1) 1. Kokouksen avaus Sukuseuran puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

Hartikaisten sukuseura ry. Perustamiskokous pidetty Kuopiossa ja rekisteröity 1974 Jäseniä henkilöä

Hartikaisten sukuseura ry. Perustamiskokous pidetty Kuopiossa ja rekisteröity 1974 Jäseniä henkilöä Hartikaisten sukuseura ry Perustamiskokous pidetty Kuopiossa 4.11.1973 ja rekisteröity 1974 Jäseniä 31.12.2015 198 henkilöä Seuran tarkoitus selvittää suvun ja Hartikainen-sukunimen muiden muunnosten mukaisten

Lisätiedot

Eräharju. Jäsenlehti 2/2009

Eräharju. Jäsenlehti 2/2009 Eräharju Jäsenlehti 2/2009 Sukuseura Kanko ry Sukuseura on perustettu v. 1998 ja rekisteröity v. 2000. Sukuseurassa on 240 jäsentä. Jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet saavat 1-2 jäsenlehteä vuodessa. Jäsenlehden

Lisätiedot

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tervetuloa vuosikokoukseen! SK POHJANMAA - POHJANMAAN LASTUSALAN LIITTO ry Tervetuloa vuosikokoukseen! Pohjanmaan Pelastusalan liitto ry:n vuosikokous pidetään la 21.5.2016 Nurmon Paloasemalla, Paanatie 1, 60550 Nurmo Tilaisuuteen

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 2/2016

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 2/2016 Lehtojärvellä 27.2.2016 PÖYTÄKIRJA 2/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 16.45 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13. Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3

Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13. Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 1 Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13 1 Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 1 1 Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13 1 Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 Majoitus Olemme tehneet seuraavat

Lisätiedot

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2018! Matti Jormakka Sivu 1 (4) Hyvät sukulaiset! Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2018! Sukuseuran kuulumiset Kuluva vuosi on sukuseuran 30. toimintavuosi. Ensi helmikuussa tulee kuluneeksi 30

Lisätiedot

Sukuneuvosto Tiedote nro 1/2013 12.5.2013

Sukuneuvosto Tiedote nro 1/2013 12.5.2013 Sukuneuvosto Tiedote nro 1/2013 12.5.2013 Hyvät sukulaiset! Pielisjärven Ignatiusten Sukuseuran toinen viiden vuoden sukukokouskausi 2013-2017 on alkanut. Seura on saanut samalla uudet puheenjohtajat.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jäsentiedote 1 Hallituksen kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Jyty Varkaus ry:n jäsenkampanja 4 Itä-Suomen alueen Työhyvinvointi-seminaari 22. - 23.11.2014 Vuorelan

Lisätiedot

Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.32 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015

TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015 TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015 Toivasten Sukuseura ry oli taas kutsunut jäseniään ja muitakin Toivasia ja Toivas-mielisiä kokoontumaan Kuopion Hotelli Atlakseen seuraamaan seuran

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2015

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2015 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2015 ALAOSASTON VUOSIKOKOUS JOENSUUSSA Vuosikokouksen osanottajia Alaosaston vuosikokous pidettiin toimintasuunnitelman mukaisesti 31.3.2015 Joensuun Käpykankaan

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous 28. 29.10.2017 Puhjonrannan kurssikeskus, Puhjonrannantie 80, Valkeala A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 28. 29.10.2017 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

Sukuseura Kiteen Matikaiset ry perustettiin Kiteen Potoskavaaran sukutapaamisessa vuonna 2001.

Sukuseura Kiteen Matikaiset ry perustettiin Kiteen Potoskavaaran sukutapaamisessa vuonna 2001. JÄSENTIEDOTE 2011 1 Kuva: Jari Matikainen SUKUSEURAN 10-VUOTIS JUHLALOUNAS perustettiin Kiteen Potoskavaaran sukutapaamisessa vuonna 2001. Tervetuloa sukuseuramme 10-vuotis juhlalounaalle Pajarinhoviin

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012 OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta 2012 Kuva Sirpa Heikkinen 2012 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2012 Oikaristen 12-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena.

Lisätiedot

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Sukuseura valmistautuu vireään kesään 2007, jolloin järjestetään 6. sukujuhlat 30.6. 1.7. Kolarin Nuottavaarassa sekä julkaistaan uusi, täydennetty ja korjattu

Lisätiedot

Kiteen Matikaiset Ry

Kiteen Matikaiset Ry 1 Kuva: http:// www..juurikka.net Hyvä Kiteen Matikaisten suvun jäsen, Tervetuloa vuoden 2010 sukutapahtumaan ja suvun vuosikokoukseen Neulaniemeen lauantaina 3.7.2010 klo 11:00. Kaunis Neulaniemen virkistysalue

Lisätiedot

Stenbergin Sukuseura 20 vuotta

Stenbergin Sukuseura 20 vuotta 1 Stenbergin Sukuseura 20 vuotta Tervetuloa, 10. Sukutapaamiseen Kiteen Rösköön Paikka: Ilmoittautuminen: RÖSKÖ, Kitee (Partiolaisten leirikeskus) Rösköntie 9, 82580 Juurikkala www.karhupojat.org tai rosko@karhupojat.org

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki.

Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki. Kososten Sukuseura ry:n SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi on Kososten sukuseura ry. ja sen kotipaikkana on Savonlinnan kaupunki. 2. Yhdistyksen tarkoituksena on: 1) ylläpitää yhteyttä Kososten suvun jäsenten

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous 22. 23.10.2016 Vesalan kurssi- ja leirikeskus, Vesalantie 136, Vesanka A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 22. 23.10.2016 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.35 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2014

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2014 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2014 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 181 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 215). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os.

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os. KUTSU Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2016 klo 16.45 alkaen Meijän Vintillä os. Savonkatu 11 A 6 Kokouksessa käsitellään sääntöjen 15 määräämät asiat. Luottamusvaalikokous

Lisätiedot

KUTSU JÄMSÉN-SUVUN 3. SUKUKOKOUKSEEN

KUTSU JÄMSÉN-SUVUN 3. SUKUKOKOUKSEEN KUTSU JÄMSÉN-SUVUN 3. SUKUKOKOUKSEEN VARUSMESTARI LORENTZ JEMSONIUS/JEMBSEN/JEMSENIN JA MARIA TAWASTIN (eläneet 1700-luvun alkupuolella Viitasaarella ja Pihtiputaalla) jälkipolvien eli JÄMSÉN-SUVUN 3.

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016 Ylikylässä 20.8.2016 PÖYTÄKIRJA 3/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.25 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 Kuva Sirpa Heikkinen 2009 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 5.12.2016 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on ollut

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Ylikylässä 12.9.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.28 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 29.3.2014. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ja

Lisätiedot

TIEDOTE 2/2007. Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa!

TIEDOTE 2/2007. Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa! TIEDOTE 2/2007 Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa! Sukuseuramme kokous pidetään 12.8.2007 Savonlinnassa. Ennakkoilmoituksesta poiketen

Lisätiedot

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 Tässä numerossa: - Kokouskutsu vuosikokoukseen - Vuosikokouksen ohjelma - Lomaosakeviikkojen arvonta - Hallituksen kevään päätöksiä - KST:n nettisivut - KTK:n nettisivut 19.8.2010

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y..

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y.. Kuva: YLE Etelä-Karjala TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN KYLPYLÄVIIKONLOPPU...2 SYKSYN KAHVITILAISUUDELLE JATKOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA...3 JUHLAVUOSI 2016...4 MUUTTUNEISTA

Lisätiedot

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Hyvät sukuseuran jäsenet ja muut sukuun kuuluvat! Lähestymme TEITÄ näin ensimmäisellä sukuseuratiedotteella. Tiedotteessa

Lisätiedot

Tulukee. SATL:n Ohjelma. sto

Tulukee. SATL:n Ohjelma. sto Tulukee Joensuuhun! Joensuun Seud dun Auto oteknillinen Yhdistys 80 vuotta SATL:n 81. Liittokokous Joensuussa 18.-20.3..2016 Ohjelma ja hinnas sto Majoitus Sokos Hotel Kimmel Itäranta 1, 80100 Joensuu

Lisätiedot

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:n Kajaanin ja Oulun toimiston alueen jäsenille ja heidän perheilleen. Virkistys- ja ulkoilutapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelman pääpaino

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi.

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi. KOTILAISTEN SUKUSEURA R.Y. PÖYTÄKIRJA VUOSISUKUKOKOUS 2013 Aika Lauantai 15.6.2013 kello 14.00 16.15 Paikka Kokoushotelli Gustavelund Kirkkotie 36, 01430 Tuusula Osanottajat Läsnäololuettelo liitteenä,

Lisätiedot

Jyty Kalajoki ry Kesätiedote

Jyty Kalajoki ry Kesätiedote Jyty Kalajoki ry Kesätiedote Yhdistys tarjoaa jäsenille teatteriesityksen joko Pyhäjoen tai Kalajoen kesäteatteriin. 1 lippu / jäsen!! Kertomalla nimesi ja näyttämällä jäsenkorttia voit käydä katsomassa

Lisätiedot

Puheenjohtajan palsta

Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan palsta Nyt on juhlan aika, olemme kahdeksan vuotta ahkeroineet sukumme taustojen selvittämiseksi ja nyt työ on saatu hyvään päätökseen. Työmme tuloksena on syntynyt sukukirja, joka julkaistaan

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN... Kuva: www.kiteenmatikaiset.fi TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...3 KAHVITILAISUUS JA

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

Seuran nimi on Nils Gustaf Malmbergin sukuseura r.y. ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toimialueena on koko maa.

Seuran nimi on Nils Gustaf Malmbergin sukuseura r.y. ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toimialueena on koko maa. 1. pykälä Seuran nimi on Nils Gustaf Malmbergin sukuseura r.y. ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toimialueena on koko maa. 2. pykälä Seuran tarkoituksena on vaalia suvun perinteitä, kerätä suvusta

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä KOTIEN PUOLESTA RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE 1. Yhdistyksen nimi on.. Kotien Puolesta ry 2. Yhdistyksen kotipaikka on kaupunki/kunta 3. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä jäljempänä

Lisätiedot

Saarenkylässä PÖYTÄKIRJA 2/2011 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Saarenkylässä PÖYTÄKIRJA 2/2011 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Saarenkylässä 24.2.2011 PÖYTÄKIRJA 2/2011 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.38 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Purasten sukuseura ry:n säännöt. 1 Nimi ja kotipaikka

Purasten sukuseura ry:n säännöt. 1 Nimi ja kotipaikka Purasten sukuseura ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Purasten sukuseura ry ja kotipaikka Rautalammin kunta. Näissä säännöissä yhdistyksestä käytetään nimitystä sukuseura tai seura.

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu SUKUKOKOUS RÖSKÖSSÄ 6. PÄIVÄNÄ HEINÄKUUTA 2013...2 Ilmoittautumiset ja maksut...2 Vuosikokouksen työjärjestys...3 Ajo-ohje Rösköön...4 Majoittuminen Röskössä...4 SYKSYN

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

2/03 1 Muurame 13.06.2003 SUKUKOKOUS DOMNAN PIRTILLÄ 11.07.2003 KLO

2/03 1 Muurame 13.06.2003 SUKUKOKOUS DOMNAN PIRTILLÄ 11.07.2003 KLO 2/03 1 Muurame 13.06.2003 18.00. SUKUKOKOUS DOMNAN PIRTILLÄ 11.07.2003 KLO KOKOUSKUTSU TOARIE JA LARI HUOVISEN SUKUSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN! Sukuseuramme kokoontuu sääntömääräiseen sukukokoukseen Suomussalmen

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

SAARIJÄRVI-SEURA RY:N SÄÄNNÖT. Nimi ja kotipaikka. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Tarkoitus ja toiminta

SAARIJÄRVI-SEURA RY:N SÄÄNNÖT. Nimi ja kotipaikka. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Tarkoitus ja toiminta SAARIJÄRVI-SEURA RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Yhdistyksen kotipaikka on ja toimialue on SAARIJÄRVI-SEURA R.Y. Saarijärven kunta Saarijärvi Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Lisätiedot

OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA

OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA 1.12.2014 PALOKUNTANUORTEN OHJAAJIEN JA PALOKUNTANAISTEN OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA SPEK Pohjois-Suomi järjestää Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliiton palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten opintopäivät

Lisätiedot

Arvoisat Juntusten sukuseuran jäsenet ja muut Juntusille läheiset läsnäolijat, hyvät kuulijat

Arvoisat Juntusten sukuseuran jäsenet ja muut Juntusille läheiset läsnäolijat, hyvät kuulijat Marja-Leena Kemppainen Sukuseuran puheenjohtaja Juntusten sukuseura 044-2604290 Sääntömääräisen kokouksen avauspuheenvuoro 1.8.2015 Pohto, Oulu Arvoisat Juntusten sukuseuran jäsenet ja muut Juntusille

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Paikalla: Elina Mäkinen Hannele Remes

Lisätiedot

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ.

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. ANOMUS RIIHIMÄKI 21.12.2011 ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. Riihimäen Autoteknillinen Yhdistys puheenjohtaja puh. 040/3305273 sähköposti

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

Heljä Näränen, Simo Mannervesi ja Kyösti Leikas. Ennen varsinaisen kokouksen alkua pidettiin hiljainen hetki vuoden aikana poisnukkuneille jäsenille.

Heljä Näränen, Simo Mannervesi ja Kyösti Leikas. Ennen varsinaisen kokouksen alkua pidettiin hiljainen hetki vuoden aikana poisnukkuneille jäsenille. Toimintavuosi 2015 Alkon Eläkkeensaajien yhdistys ry perustettiin 27.5.1960. Nykyisen nimensä Alko-Altian Seniorit ry se sai vuonna 2007. Kertomusvuosi oli siis 55. toimintavuotemme. Yhdistyksen useat

Lisätiedot

MARTTISTEN SUKUSEURA RY 2 Sihteeri Jouko K Marttinen Autiosuontie 22, Tikkakoski

MARTTISTEN SUKUSEURA RY 2 Sihteeri Jouko K Marttinen Autiosuontie 22, Tikkakoski MARTTISTEN SUKUSEURA RY 2 Sihteeri Jouko K Marttinen Autiosuontie 22, 41160 Tikkakoski 040-594 6374 jouko.marttinen@luukku.com . Hyvä sukuseuran jäsen, Marttisen sukukirjan 2 osan julkaisuvalmistelut ovat

Lisätiedot