KOISTINEN 1/2014. Koististen Sukuseura ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOISTINEN 1/2014. Koististen Sukuseura ry"

Transkriptio

1 KOISTINEN 1/2014 Koististen Sukuseura ry

2 2 KOISTINEN 1/ /17. vuosikerta/issn SISÄLTÖ Sukujuhla ja vuosikokous Rantasalmella (Irma Koistinen)...3 Heinäveden Kanavasoutu (Irma Koistinen)...7 Sukuseuralla uudet kotisivut...7 Koististen Sukuseura ry:n toimintakertomus vuodelta Koististen Sukuseura ry:n toimintasuunnitelma toimintakaudelle Koististen Sukuseura ry:n toimihenkilöt, yhteys- ja tilitiedot...11 Kansikuva: Ovi Outokummun Jäätsalossa (Esko Koistinen) Takakannen kuva: Koististen Suku*Sukupuu (Heikki Turunen) ja Koististen Suku*Historia (Esko Koistinen). Koististen Sukuseura ry. Sukukirjojen kannen suunnittelu Arto Koistinen. JULKAISIJA: Koististen Sukuseura ry PÄÄTOIMITTAJA: Esko Koistinen, Messuportinkatu 8 B 19, Kuopio Puhelin: , Sähköposti: esko.koistinen@gtk.fi ILMESTYMINEN: 2 kertaa vuodessa PAINATUS: Juankosken Kirjapaino Oy SUKUSEURAN JÄSENTUOTTEITA SAATAVANA Sukuseuran jäsentuotteet ja hinnat ovat seuraavat: isännänviiri 80,-, vaakunataulu 25,-, sukupuukuvioinen t-paita 15,-, vaakunakuvioinen t-paita 13,-, lippalakki 13,-, postikortti 0,50, 1-luokan postimerkki 1, kynä 3 ja tarrat 1 /kpl (5 /kuuden liuska, 9 /12 kpl). Lisäksi laskutetaan postikulut. Tuotteita voit tilata Pentiltä. SUKUKIRJAT SAATAVANA - tilaukset rahastonhoitaja Jaakko Koistiselta Koististen Suku * Sukupuu (777 sivua) 50,- + postikulut Koististen Suku * Historia (112 sivua, neliväri) 25,- + postikulut OSOITTEENMUUTOKSET Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksesta sihteerille jäseniä on kateissa!

3 SUKUJUHLA JA VUOSIKOUS RANTASALMELLA Irma Koistinen 3 Ensi kesänä järjestämme kaksipäiväisen sukutapaamisen heinäkuuta Rantasalmella Lomakeskus Järvisydämessä. Keskiaikaishenkinen Lomakeskus Järvisydän sijaitsee Saimaan vesistön äärellä luonnonkauniin Linnansaaren kansallispuiston alueella. Piikatyttöset ja renkipojat tarjoilevat matkailijoille monenlaisia elämyspaketteja. Elämyksellisyyttä ja historian lehtien havinaa on myös siinä, että Savon vanhimmassa veroluettelossa vuodelta 1541 mainitaan Koististen suku Rantasalmella. Henrich Koistisen tila sijaitsi siellä. Lomakeskus Järvisydämen juuret ulottuvat kauas vuoteen Matkailu Porosalmella alkoi vuonna 1658, kun Venäjän tsaari ja Ruotsin kuningas tekivät sopimuksen, että Suomen halki tulee menevän Karjalan viittatiet. Hevosen syöttövälein (noin 30 km) määrättiin teiden varsille kestikievarit, jotka toimivat krouveina, hevosen vaihtopaikkoina ja sen ajan postilaitoksina. Samaan aikaan hyvästä sotilaspalveluksesta Venäjän tsaari lahjoitti Porosalmen 600 hehtaarin niemekkeen Heiskasen suvun päämiehelle. Vastikkeeksi lahjoitukselle tuli velvoite kestikievarin rakentamisesta ja ylläpidosta. Tänä päivänä Lomakeskus Järvisydämen yrittäjä Markus Heiskanen edustaa suvun kymmenettä sukupolvea kestikievarin pyörittäjänä. Lainattu teksti on poimittu Järvisydämen internetsivuilta. SUKUTAPAAMISEN OHJELMA LAUANTAI Sukuinfopiste, kokousvalmistelut ja lounas Sukuseuran hallituksen ja tapahtumatoimikunnan henkilöt ovat valmiusasemissa noin klo 10 alkaen. Tällöin on hyvä hoitaa ilmoittautumiset, mahdolliset jäsenmaksut, tutustua ja ostaa sukuseuran tuotteita sekä tavata tuttuja. Myös omakustanteiset maksut (lounas, päivällinen, risteily ja sunnuntain lounas sekä mahd. majoittuminen Järvisydämessä) voi hoitaa heti aamupäivästä suoraan Lomakeskukseen. Irmalle maksetaan iltapäiväkohteen, HakoApajan, pääsymaksu etukäteen. Heikki Turunen on paikalla sukuinfopisteessä. Hänen kanssaan voi selvitellä oman suvun asioita mm. sukukirjaan liittyvää päivitystä. Omakustanteinen lounas on tarjolla klo Ravintola Piikatytössä. Lounas maksaa 15 /hlö. Menu sisältää alkupalapöydän, pääruoat, jälkiruoan ja kahvin/teen. Sukutapaamiseen ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava erityisruokavaliot.

4 Sääntömääräinen vuosikokous ja kokouskahvit Sääntömääräinen vuosikous alkaa klo Piikatytön salissa. Kokouksen alussa Lomakeskus Järvisydämen edustaja Aku Kärki käyttää puheenvuoron. Järjestämme perinteiset arpajaiset virallisen kokouksen päätyttyä. Toivomme taas osallistujien tuovan arpajaisiin pikkupalkintoja! Sukuseura tarjoaa iltapäiväkahvit kokouksen jälkeen arpajaisten lomassa. 4 Keskiaikaravintola Piikatytössä klo 19. Tarjolla on Piian Pitopöytä, kesäaikaan päivittäin vaihtuva menu sisältäen runsaan alkupalapöydän, lämpimät pääruoat, kotijuomat, leivät levitteineen, jälkiruoan ja kahvin/teen. Ruokailija maksaa päivällisestä vain 7,60 euroa, sukuseura maksaa loput. Jalalla koreasti Terassitanssit alkavat klo 21. Terassitansseissa voi tanssahdella orkesterimusiikin tahtiin ilman pääsymaksua. Vierailu HakoApajalle HakoApaja on Suomen suurin uppopuurakennusten kokonaisuus. Aikhikylä on hakorakentaja ja kansantaiteilija Esa Heiskasen elämäntyö. HakoApajan Aikhikylästä ja näyttelyistä lisätietoa netissä: ET-lehden numerossa 16/2013 (ilm ) on kuuden sivun mittainen artikkeli Uppotukit inspiroivat Esa Heiskasesta ja hänen työstään. Meille on varattu lyhyt opastus ja tutustuminen HakoApajan Aikhikylän pihapiiriin ja näyttelyihin klo 15 alkaen (kesto 1-2 tuntia). Tutustumiskierros maksaa 10 /aikuinen ja 5 /8-16-vuotias. Nämä pääsymaksut on maksettava Irmalle aamupäivällä ennen kierrosta. Aikhikylässä on näköalakahvila ja terassi, jossa voi piipahtaa kierroksen jälkeen. Päivällinen ja vapaamuotoinen illanvietto Päivällisen nautimme SUNNUNTAI Järvisydämessä majoittuneille huoneiden luovutus ennen risteilyä. Laivaristeily Laivaristeily Linnansaareen klo Retki alkaa maisemaristeilyllä (matkaa noin 20 km) Linnansaaren kansallispuiston maisemissa. Rantaudumme kansallispuiston pääsaarelle, jossa nautimme kahvit nuotion äärellä. Vierailemme entisöidyllä Louhimaan museotorpalla, jossa opas kertoo mm. kaskiviljelystä sekä tarinoita elämästä torppari Parviaisen aikaan 1900-luvun alussa. Ruokailemme nuotiolla. Ruokana on järvikalakeittoa, luomuruisleipää ja juomat. Risteily maksaa 47 /hlö ja ruokailu 12 /hlö. Risteilyn jälkeen kotimatkalle. Tapaamisiin taas seuraavana kesänä! Tästä rantaudutaan Linnansaareen. Kuva Esko Koistinen.

5 MAJOITTUMINEN 5 Valitettavasti Järvisydämen ja HakoApajan majoitustilat olivat varattu lähes täyteen jo viime vuoden puolella, joten majoitusvaihtoehdot ovat useammassa paikassa. Järvisydän Järvisydämessä on meille varauksessa yksi 10 hengen rinnehuvila. Huvila on hotellitasoa, sisältäen viisi 2 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on suihku ja wc, yhdistetty olohuone ja keittiö, takka, sauna- ja pesuhuonetilat, terassi(käynti olohuoneesta ja pesuhuoneesta). Keittiö täysin varusteltu. Vuodejako: 5 huonetta, joissa jokaisessa 2 erillistä vuodetta. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Huvilaan majoittuminen ei edellytä samaan perheeseen kuulumista. Aamiainen tilauksesta 9. Tarjoushinta: 62,50 /vrk/hlö / 2hh 85 /vrk /hlö / 1hh Varaus tehtävä viimeistään 1.6. mennessä suoraan Järvisydämeen. Varattaessa on mainittava osallistumisesta Koististen sukuseuran tilaisuuteen. Yhteystiedot: Lomakeskus Järvisydän / Saimaa Holiday Rantasalmi Porosalmentie Rantasalmi jarvisydan@saimaaholiday.net Hotelli Ruusuhovi Ruusuhovissa on kartanohotellin huoneita, lomahuoneistoja ja luhtiaittoja. Kartanohotelli: 4 kpl 1hh 90 /huone/vrk 14 kpl 2hh 120 /huone/vrk 4 kpl 3hh 140 /huone/vrk 2kpl tilavaa 2hh lisävuodemahdolli suudella 130 /huone/vrk (lisävuode 20 ) Lomahuoneistot: Maalaistyyliset lomahuoneistot sijaitsevat Osmon Pirtin pihapiirissä Ruusuhovin päärakennuksen läheisyydessä. Huoneistossa on alakerrassa oleskelutila, pienoiskeittiö, TV, wc/suihku sekä yläkerrassa nukkumatilat.osassa huoneistoja on pieni sauna. Huoneistoja on 8 kpl. 5 hengen huoneisto 160 /vrk 5 hengen saunallinen huoneisto 195 /vrk Luhtihuoneet: Luhtihuoneistot sijaitsevat päärakennuksen läheisyydessä. Luhtiaittoja on 11 kpl (2-3 hengelle). Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti, suihku ja wc. 2-3 hengen huone 50 /vrk Sukuseuralle tarjotaan 15% alennus /huone. Lisäksi liinavaatteet ja aamiainen sisältyvät hintaan. Varaus tehtävä viimeistään mennessä suoraan Ruusuhoviin. Varattaessa on mainittava osallistumisesta Koististen sukuseuran tilaisuuteen. Yhteystiedot: Hotelli Ruusuhovi Hovintie Rantasalmi info@ruusuhovi.fi Rinssi-Eversti Sukuseuralle on alustavasti varattu kymmenen 2 hengen huonetta, joista viiteen saa lisävuoteen. Aamiainen sisältyy hintaan. Hinnat: 1hh 65 /vrk 2hh 85 /vrk lisävuode +20 Varaus on tehtävä viimeistään mennessä suoraan Rinssi-Everstiin. Varattaessa on

6 mainittava osallistumisesta Koististen sukuseuran tilaisuuteen. Yhteystiedot: Rinssi-Eversti Ohitustie Rantasalmi info@rinssieversti.fi HakoApajan Aikhituvat HakoApajalla on vapaana muutama rantamökki (sisäjärvi): Pirtinranta 4-6 hlö Kontiontupa I 2-4 hlö Kontiontupa II 2-4 hlö Kivitasku 4-6 hlö 6 Ehkä myös pieniä retkimökkejä on vapaana. Mökissä majoittuva henkilömäärä sovitaan aina etukäteen (yleensä pariskunta tai perhe). Yöpyvät vierailijat maksavat +15 / vrk, 4-12-vuotiaat +5 /vrk. Viikonloppulisä +15 /mökki. Mökit siivottava ennen lähtöä tai vaihtoehtoisesti maksullinen siivous. Varaus tehtävä viimeistään mennessä suoraan HakoApajalle. Varattaessa on mainittava osallistumisesta Koististen sukuseuran tilaisuuteen. Hintatiedustelut ja varaukset: HakoApaja/Mari puh hakoapaja@porosalmi.net SITOVAT ILMOITTAUTUMISET Sitovat ilmoittautumiset sukutapaamiseen/ vuosikokoukseen, ruokailuihin ja risteilylle viimeistään mennessä sihteeri Pirkko Markkaselle tai Irma Koistiselle sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät lehdestämme. Tervetulloo arwon immeiset, elosta lupsakasta nauttimahan, tänne Saimahan vesien iärelle, kestittäväksi talonwäkemme! Internet: Järvisydämen sivut Lämpimästi tervetuloa keskikesän sukutapaamiseemme! Sukuseuran hallitus. Laivamatkalla Linnansaareen voi nähdä Saimaannorpan tai kalasääsken. Kuva Esko Koistinen.

7 HEINÄVEDEN KANAVASOUTU Irma Koistinen 7 Heinäveden kanavasoutu järjestetään viidennen kerran heinäkuuta. Tavoitteemme on, että saisimme sukuseurasta osallistujia mukaan viime kesää enemmän, jopa oman kirkkoveneen täyteen. Sukuseuran hallitus käsitteli soututapahtumaa kevätkokouksessaan. Päätimme, että sukuseura vastaa kirkkoveneen osallistumismaksusta, joka on 450 /3pv. Sukuseura vastaa myös kirkkoveneen vuokrasta, mikäli saamme oman veneen täyteen. Jos emme saa omaa venettä täyteen (iso kirkkovene 7 soutuparia ja perämies), sukuseura kustantaa osallistujan osallistumismaksun. Osallistumismaksut ovat muutoin seuraavat: hengen joukkue 75e/pv, 120e/2pv, 150e/3pv - soutupaikka kirkkoveneeseen 30e/hlö/pv, 70e/hlö/3pv - kirkkoveneet 350e/pv, 400e/2pv, 450e/3pv - myös muita vaihtoehtoja on tarjolla - autojen siirto on 20e/siirto Osallistumismaksuun sisältyy vastuuvakuutus, tavaroiden kuljetus, huoltoauto, turvavenepalvelut, ensiapu, johtovene, sauna soutupäivän päätteeksi ja kunniakirja. Perjantaina ennen Valamosta lähtöä on opastettu Valamon kierros. Osallistujan kustannettavaksi jää ruokailut, välipalat taukopaikoilla, majoittumiset ja muut mahdolliset kulut (esim. auton siirto). Ruokalippuja voi ostaa jo ennen lähtöä Valamon luostarin rannassa lähtö- ja ilmoittautumispisteellä. Karviossa majoittumispaikkoina on mm. Karvion Lomakeskus Karvion kanavalla Takunlahdentie Karvio puh (mökkejä, teltta- ja caravanpaikkoja) ja Karvion Kievari Lepikkomäentie 3A Karvio puh , (10 vuodepaikkaa). Kermassa voi majoittua esim. Kermankeitaalla Tuvantie Kerma puh (6 huonetta, rantamökki, caravan- ja telttapaikkoja). Majoittumistilaa löytyy myös Heinäveden kirkolta, esim. Hotelli Gasthaus puh Kolmipäiväisen reitin pituus on noin 80 km, startti Valamosta ja päätepiste Säynämössä. Kaksipäiväinen reitti on noin 50km, startti Varistaipaleesta ja päätepiste Säynämössä. Reitti noudattelee Heinäveden todella kaunista sisävesireittiä. Pääosa matkasta soudetaan suojaisten kapeiden vesireittien kautta. Tarkempi aikataulu ei ollut vielä kanavasoudun nettisivuilla, mutta käsittääkseni se noudattaa entistä pohjaa. Jos on tallessa lehtemme 2/2013, sieltä voitte lueskella viime kesän soudusta kirjoittamani artikkelin muistin virkistykseksi. Teen sukuseuramme puolesta yhteisilmoittaumisen Kanavasoudun yhteyshenkilölle. Sitovat ilmoittautumiset Irmalle 15.6.mennessä (irmakois@hotmail.com tai puh ). Osallistua voi koko kolmipäiväiseen tapahtumaan tai esim. päivän tai kahden osuudelle. Kanavasoudusta saa lisätietoa osoitteesta Tervetuloa mukaan! Koe unohtumaton soututapahtuma! SUKUSEURALLA UUDET KOTISIVUT Suomen Sukututkimusseura lopetti palvelintilan tarjonnan mutta teki Kotisivukoneen käytöstä edullisen sopimuksen Bad Wolf Oy:n kanssa. Arto Koistinen on rakentanut Koististen Sukuseuralle uudet upeat kotisivut. Kannattaa käydä tutustumassa:

8 KOISTISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA Vuosi 2013 oli Koististen Sukuseura ry:n 22. toimintavuosi. Vuoden lopussa jäseniä oli 190 henkilöä. Varsinainen jäsenkokous pidettiin 15. kesäkuuta Kaija (os. Koistinen) ja Martti Kähösen isännöimällä Kartanohotelli Kivennavalla Muuruvedellä. Kokouksen alussa vietettiin hiljainen hetki poisnukkuneiden muistoksi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Esko Koistinen ja sihteeriksi Pirkko Markkanen. Kokous valitsi alkavalle toimintakaudelle seuran puheenjohtajaksi Esko Koistisen, varapuheenjohtajaksi Irma Koistisen, sihteeriksi Pirkko Markkasen ja rahastonhoitajaksi Jaakko Koistisen. Hallituksen jäseniksi valittiin Tuija Kainulainen, Veikko Keinänen, Hannu Koistinen, Pentti Koistinen, Heikki Turunen ja Pirjo Räsänen. Toiminnantarkastajiksi valittiin Matti Koistinen ja Pentti Puustinen sekä varalle Jaana Koistinen ja Pekka Koistinen Kuopiosta. Vuosikokous hyväksyi hallituksen esittämän toimintasuunnitelman. Hallitus esitti, että edellisten tilikausien ylijäämällä varaudutaan sukututkimuksen toteuttamiseen. Toimikuntiin tulivat valituiksi seuraavat henkilöt: Sukututkimustoimikunta: Puheenjohtaja Heikki Turunen (hallitus), jäsenet Veikko Keinänen (hallitus), Eeva-Liisa Höytämö, Pirjo Räsä-nen ja Ulla Tuomainen. Kokous- ja tapahtumatoimikunta: Puheenjohtaja Irma Koistinen (hallitus), jäsenet Tuija Kainulainen (hallitus), Anssi Koistinen ja Maire Koistinen. Tuotetoimikunta: Puheenjohtaja Pentti Koistinen (hallitus), jäsenet Jaakko Koistinen (hallitus), Hannu Koistinen (hallitus) ja Tatu Koistinen. Julkaisu- ja tiedotustoimikunta: Puheenjohtaja Esko Koistinen (hallitus), jäsenet Arto Koistinen, Liisa Koistinen ja Olavi Koistinen. Hallitus kokoontui vuoden aikana kolme kertaa. Sukututkimustoimikunta tarkisti ja tallensi hankkimiaan sukutietoja sekä antoi jäsenille tiedonantoja. Kokous- ja tapahtumatoimikunta valmisteli vuoden 2013 sukukokousta ja alustavasti vuoden 2014 sukujuhlaa. Tuotetoimikunta ylläpiti tuotevalikoimaa. Rahastonhoitaja on toimittanut tilatut sukukirjat ja ne on myyty lähes loppuun. Julkaisu- ja tiedotustoimikunta piti yllä sukuseuran Internet-kotisivuja Sukututkimusseuran sivuilla ja toimitti kaksi KOISTINEN-jäsenlehden numeroa. Sukuseura osallistui Heinäveden kanavasoutuun. Heikki Turunen ja Esko Koistinen osallistuivat kutsuttuina seuran edustajina Oulujoen Koististen sukujuhlaan Maikkulan kartanossa Oulussa Sukuseuran toiminta rahoitettiin jäsenmaksuilla, arpajaisilla sekä myymällä seuran tuotteita. Jäsenmaksu oli 15 euroa ja ainaisjäsenmaksu 150 euroa. Kuopiossa Esko Koistinen, hallituksen puheenjohtaja

9 KOISTISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTASUUNNITEL- MA TOIMINTAKAUDELLE Hallituksen ehdotus vuosikokoukselle Tarkoitus: 9 Koististen Sukuseura ry selvittää suvun vaiheita ja vaalii suvun perinteitä sekä edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa sääntöjensä mukaisesti. Talousarvio: Toiminta rahoitetaan jäsenmaksuilla (15, ainaisjäsen 150 ), arpajaisilla sekä myymällä sukuseuran vaakunataulua, isännänviiriä, t-paitoja, sukukirjoja ja muita seuran tuotteita. Tuotot Kulut Jäsenmaksut Sukukokous Myyntituotteet 500 Muut tapahtumat Arpajaiset 200 Myyntituotteet 400 Talletuskorko 20 2 x KOISTINEN -lehti 900 Sukukirjat 300 Sukututkimus ja sukukirjan valmistelu Lehti-ilmoitukset 150 Toimistokulut 100 Palvelumaksut 50 Lähdevero 5 Yhteensä Tulos Edellisten tilikausien ylijäämä (saldo ) ,70 Hallitus esittää, että edellisten tilikausien ylijäämällä varaudutaan sukututkimuksen toteuttamiseen. Toimikunnat: Toimikunnat laativat vastuualueeltaan suunnitelman hallituksen syyskokoukselle (9.2014) ja raportoivat tulokset hallituksen kevätkokoukselle (3.2015). Hallitus raportoi vuosikokoukselle. Vuosikokous valitsee toimikunnille puheenjohtajat hallituksen jäsenistä sekä lisäksi jokaiseen toimikuntaan vähintään yhden henkilön hallituksen ulkopuolelta. Hallituksen järjestäytymiskokous päättää hallituksen jäsenten osallistumisen toimikuntiin niin, että jokainen kuuluu johonkin toimikuntaan. Sihteeri ja rahastonhoitaja päättävät itse haluavatko johonkin toimikunnista. Toimikunnat voivat kutsua toimintaansa seuran jäseniä. Seuran sääntöjen mukaan myös hallitus voi perustaa haluamiaan toimikuntia, valiokuntia.

10 10 Toimikunnat ja toimikuntien tehtävät ovat seuraavat: 1. Sukututkimustoimikunta - tehtävänä sukututkimuksen edistäminen - sukututkimus ja sukutietojen tallentamista 2. Kokous- ja tapahtumatoimikunta - tehtävänä sukukokousten ja sukujuhlien järjestelyt; sukujuhla 2014 ja sukukokous muut mahdolliset tapahtumat 3. Tuotetoimikunta - tehtävänä huolehtia seuran standaareista, vaakunatauluista, isännänviireistä, kirjoista ja muista tuotteista sekä ideoida uusia tuotteita 4. Julkaisu- ja tiedotustoimikunta - tehtävänä julkaisutoiminta ja tiedottaminen seuran lehden ja nettisivujen kautta sekä ideoida uusia toimintatapoja - kaudella 2014/ tiedotuslehteä ja nettisivujen uudistaminen ja ylläpito JÄSENTUOTTEITA Katso hinnat sivulta 2

11 11 KOISTISTEN SUKUSEURA RY TOIMIHENKILÖT, YHTEYS- JA TILITIEDOT Tehtävä ja nimi Osoite Puhelin Sähköposti Puheenjohtaja Messuportink 8 B esko.koistinen@gtk.fi Esko Koistinen Kuopio Sihteeri Pirkko Markkanen Metsärinteentie Varkaus Rahastonhoitaja Jaakko Koistinen Ritoniementie Tuusniemi Varapuheenjohtaja Myllärintie 1 C irmakois@hotmail.com Irma Koistinen Ylämylly Hallituksen jäsen Tuija Kainulainen Paatsamatie Joensuu Hallituksen jäsen Veikko Keinänen Kievarintie 40 B Tuusula Hallituksen jäsen Pentti Koistinen Sarvikummuntie Vihtari Hallituksen jäsen Hannu Koistinen Borginkatu 15 D Varkaus Hallituksen jäsen Löydönraitti 109 pirjo.rasanen@surffi.fi Pirjo Räsänen Vitsiälä Hallituksen jäsen, sukututkimus Heikki Turunen Saaristokatu 36 B Kuopio Sukuseuran pankkitili: FI Koististen Sukuseura ry - Jäsenmaksut: varsinainen jäsen 15,-, perheenjäsen 15,-, ainaisjäsen 150,- - Jäsenmäärä noin 190 henkilöä - Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksesta sihteerille, kiitos! Sukuseuran toimihenkilöt kiittävät saamastaan postista. Toivomme edelleen sukuseuran arkistoon sukuselvityksiä ja muuta suvun historiasta kertovaa materiaalia. Toivomme myös tarinoita, muistelmia ja vanhoja valokuvia julkaistavaksi seuran lehdessä.

12 12 2-POSTI KUTSU SUKUJUHLAAN JA OHJELMA Koististen Sukuseura ry:n sukujuhla ja sääntömääräinen vuosikokous järjestetään Rantasalmella Lomakeskus Järvisydämessä. LAUANTAI ilmoittautuminen ja sukuinfopiste lounas sääntömääräinen vuosikokous ja kahvit vierailu Hako Apajalle klo päivällinen ja illanvietto Keskiaikaravintola Piikatyttö terassitanssit SUNNUNTAI laivaristeily Linnansaareen ILMOITTAUTUMISESTA, MAJOITTUMISESTA JA MUUT LISÄTIEDOT s. 3-6 Sukukirjat saatavana

KOISTINEN 2/2018. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2018. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2018 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/12.12.2018/21. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Punkaharjulla 9.6.2018... 3 Luston sukukokouksessa

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2016. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2016. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2016 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/20.4.2016/19. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Vuosikokous Krapilla Tuusulassa 11.6.2016 (Irma Koistinen)...3 Heinäveden Kanavasoutu 1.-3.7.2016

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2019. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2019. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2019 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/2.5.2019/22. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Sukukokous Varkaudessa 8.6.2019 (Irma Koistinen)...3 Sortavala-Valamo 24-25.7.2019 (Irma Koistinen)...4

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2016. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2016. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2016 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/15.11.2016/19. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Tuusulassa 11.6.2016... 3 Kuvia Tuusulan vuosikokouksesta

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2017. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2017. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2017 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/15.12.2017/20. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Joensuussa 17.6.2017... 3 Kuvia Suhmuran sukujuhlilta

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry   Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa 23.03.2018 Hyvät Piristen suvun jäsenet. Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, sukuseuran kesän 2018 ilmoittautumis tiedot,

Lisätiedot

Sukukokous la 2.8.2014 Kivennavalla

Sukukokous la 2.8.2014 Kivennavalla Rönkköjen sukuseura aloittelee 36 toimintavuottaan. Vuosittainen jäsenkirje ja sukutapaaminen ovat tavaksi muotoutuneita toimintatapoja, joita jatkamme myös tänä vuonna. Alustava ohjelmarunko Kivennapa

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2013. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2013. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2013 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/30.11.2013/16. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä 15.6.2013... 3 Sukuseura Muuruveden Kivennavalla (Anssi

Lisätiedot

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Sukuseura valmistautuu vireään kesään 2007, jolloin järjestetään 6. sukujuhlat 30.6. 1.7. Kolarin Nuottavaarassa sekä julkaistaan uusi, täydennetty ja korjattu

Lisätiedot

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa.

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa. SUKUSEURA NUIKKA Sukukokous KOKOUSKUTSU Sukuseura Nuikka ry:n Varsinainen sukukokous 18.8.2012 klo 14.00 Porvoon seurakuntien PELLINGIN KURSSIKESKUS Jivikintie 18 07370 Pellinki Sukuseura Nuikka kokoontuu

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2014. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2014. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2014 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/30.11.2014/17. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä 5.7.2014... 3 Sukujuhla Rantasalmen Järvisydämessä

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2015. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2015. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2015 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/20.4.2015/18. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Sääntömääräinen vuosikokous Nurmeksessa 6.6.2015 (Irma Koistinen)...3 Heinäveden Kanavasoutu 3.-4.7.2015

Lisätiedot

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen !

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen ! Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen 11.8.2018! Vajaat kaksi vuotta sitten Pihlavan paloasemalla sovittiin, että Kari Salminen ja Pauno Hellsten järjestävät seuraavan

Lisätiedot

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin!

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016 Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Parempi avioliitto ry järjestää Avioparikurssin Itä-Hämeen opistossa Tainionvirran

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 ITÄ-SUOMEN ALAOSASTON VUOSIKOKOUS IISALMESSA Kokouksen osanottajia Olvin panimomuseossa Pidettiin 7.3.2012 Iisalmessa vuosikokous, kuten toimintasuunnitelmassa

Lisätiedot

Stenbergin Sukuseura 20 vuotta

Stenbergin Sukuseura 20 vuotta 1 Stenbergin Sukuseura 20 vuotta Tervetuloa, 10. Sukutapaamiseen Kiteen Rösköön Paikka: Ilmoittautuminen: RÖSKÖ, Kitee (Partiolaisten leirikeskus) Rösköntie 9, 82580 Juurikkala www.karhupojat.org tai rosko@karhupojat.org

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012 OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta 2012 Kuva Sirpa Heikkinen 2012 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2012 Oikaristen 12-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena.

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys:

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: 1/5 Vuosikokouksen 2013 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: Kokonaisohjelma:

Lisätiedot

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa.

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa. Jylhän Sukuseura Pöytäkirja (tlz) Aihe: Sukukokous Aika 25.7.2015 klo 15.00-16.28 Paikka Finlaysonin Palatsi, Tampere Läsnä 26 sukuseuran jäsentä (liite 1) 1. Kokouksen avaus Sukuseuran puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

Hyvät Castrén-suvun jäsenet

Hyvät Castrén-suvun jäsenet Huhtikuussa 2015 Hyvät Castrén-suvun jäsenet ON KULUNUT viisi vuotta kun olimme koolla Helsingissä. Kuluvan kauden aikana julkaistiin ajantasainen sukukalenteri Castrén-suku 2012 ja aloitettiin uuden kirjan

Lisätiedot

Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13. Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3

Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13. Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 1 Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13 1 Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 1 1 Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13 1 Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 Majoitus Olemme tehneet seuraavat

Lisätiedot

TIEDOTE 2/2007. Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa!

TIEDOTE 2/2007. Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa! TIEDOTE 2/2007 Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa! Sukuseuramme kokous pidetään 12.8.2007 Savonlinnassa. Ennakkoilmoituksesta poiketen

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.20 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros Kilpailukutsu PS ALPPI CUP 2015/2016 12.-13.12.2015 PYHÄ 30.-31.1.2016 SALLA LA 12.12. Alueleiri klo 11.00 leiriohjelma alkaa treeniklinikka (myös pujottelusukset mukaan) aikuisille radanmerkkauskoulutus

Lisätiedot

Vasemmalta edestä Arja Väyrynen, Raija Launiainen ja Keidi Launiainen, takana Timo Launiainen ja Aila Rouvali.

Vasemmalta edestä Arja Väyrynen, Raija Launiainen ja Keidi Launiainen, takana Timo Launiainen ja Aila Rouvali. Suku kokoontui sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja sukutapaamiseen lauantaina 22.9.2018 Hyvinvointikartano Kaisankoti Bodomintie 37 Espoo. Paikalle oli saapunut 40 aikuista ja yksi pienokainen. Arvo Launiainen,

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

Tilinpäätös ja toimintakertomus

Tilinpäätös ja toimintakertomus Tilinpäätös ja toimintakertomus 1.7.2017-30.6.2018 ELISENVAARAN MIIKKULAISET RY Tuloslaskelma Varsinainen toiminta 1.7.2016-30.6.2017 1.7.2017-30.6.2018 Osallistumismaksut 2 980,00 690,00 Muut tuotot 50,00

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 PÄIVITETTY AIKATAULU 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park

Lisätiedot

KUTSU. Toivasten sukuseuran tapaamiseen Kuopioon la 25.- su 26.7.2015

KUTSU. Toivasten sukuseuran tapaamiseen Kuopioon la 25.- su 26.7.2015 KUTSU Toivasten sukuseuran tapaamiseen Kuopioon la 25.- su 26.7.2015 Tervetuloa Toivasten sukuseuran tapaamiseen Kuopioon 2015! Aika: la 25. su 26.7.2015 Paikka: Hotel Atlas Kuopio, Haapaniemenkatu 22,

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset KARLIN SUKUSEURA RY KUTSU SUKUJUHLAAN JA SUKUKOKOUKSEEN 16.6.2013 Karlin sukuseura ry:n sukuneuvostolla on ilo kutsua Sinut perheineen yhdistyksen sääntöjen edellyttämään varsinaiseen sukukokoukseen 16.6.2013.

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN... Kuva: www.kiteenmatikaiset.fi TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...3 KAHVITILAISUUS JA

Lisätiedot

Sukuseura Kiteen Matikaiset ry perustettiin Kiteen Potoskavaaran sukutapaamisessa vuonna 2001.

Sukuseura Kiteen Matikaiset ry perustettiin Kiteen Potoskavaaran sukutapaamisessa vuonna 2001. JÄSENTIEDOTE 2011 1 Kuva: Jari Matikainen SUKUSEURAN 10-VUOTIS JUHLALOUNAS perustettiin Kiteen Potoskavaaran sukutapaamisessa vuonna 2001. Tervetuloa sukuseuramme 10-vuotis juhlalounaalle Pajarinhoviin

Lisätiedot

klo 16:00-17:15 Saagan joogatunti ei sis. pakettiin

klo 16:00-17:15 Saagan joogatunti ei sis. pakettiin Aika: Ohjelma: Hinta Ke 6.3.2018 Majoituspaketti: - majoittuminen 2 vrk Rinnehuviloissa - aamiaiset torstai ja perjantai - lounas torstai ja perjantai - illallinen keskiviikko ja torstai - 1 x kylpylävierailu

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2017. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2017. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2017 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/10.5.2017/20. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry 25 vuotta (Esko Koistinen)...3 Vuosikokous ja sukujuhla Suhmurassa (Irma Koistinen)...3

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2017, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry  Jäsenkirje 1/2017, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2017, Savonlinnassa 30.05.2017 Hyvät Piristen suvun jäsenet Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, jatkoa Alpo Pirisen tarinaan sukuseuran

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

KUTSU JÄMSÉN-SUVUN 3. SUKUKOKOUKSEEN

KUTSU JÄMSÉN-SUVUN 3. SUKUKOKOUKSEEN KUTSU JÄMSÉN-SUVUN 3. SUKUKOKOUKSEEN VARUSMESTARI LORENTZ JEMSONIUS/JEMBSEN/JEMSENIN JA MARIA TAWASTIN (eläneet 1700-luvun alkupuolella Viitasaarella ja Pihtiputaalla) jälkipolvien eli JÄMSÉN-SUVUN 3.

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tampereella Tietoa yhdistyksille Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y..

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y.. Kuva: YLE Etelä-Karjala TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN KYLPYLÄVIIKONLOPPU...2 SYKSYN KAHVITILAISUUDELLE JATKOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA...3 JUHLAVUOSI 2016...4 MUUTTUNEISTA

Lisätiedot

Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi

Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi 1 Tervetuloa, 11. Sukutapaamiseen Imatralle Paikka: Ilmoittautuminen: Imatran Kylpylä Purjekuja 2 55420 Imatra www.imatrankylpyla.fi www.stenberginsukuseura.com To 23.7.2015 asti sitovat ilmoittautumiset

Lisätiedot

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 Tässä numerossa: - Kokouskutsu vuosikokoukseen - Vuosikokouksen ohjelma - Lomaosakeviikkojen arvonta - Hallituksen kevään päätöksiä - KST:n nettisivut - KTK:n nettisivut 19.8.2010

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Mikkelin Kenkäveroon lauantaina , ja osallistu samalla sukukokoukseemme!

Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Mikkelin Kenkäveroon lauantaina , ja osallistu samalla sukukokoukseemme! Purasten Sukuseura ry:n kutsu sukutapahtumaan 25.8.2018 Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Mikkelin Kenkäveroon lauantaina 25.8.2018, ja osallistu samalla sukukokoukseemme! Purasten sukuseura ry

Lisätiedot

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 Tänä vuonna autismikirjon aikuisten kesäretki suuntautuu luonnonläheiseen Lomakeskus Huhmariin (Huhmarisentie 43, 83700 Polvijärvi). Lomakeskus Huhmari sijaitsee

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 KESÄTEATTERI KIINNOSTI Kuopion Uudessa Kesäteatterissa Rauhalahdessa esitettiin kuluneena kesänä täysille katsomoille musikaalia Solistina Olavi Virta.

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jäsentiedote 1 Hallituksen kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Jyty Varkaus ry:n jäsenkampanja 4 Itä-Suomen alueen Työhyvinvointi-seminaari 22. - 23.11.2014 Vuorelan

Lisätiedot

MARTTISTEN SUKUSEURA RY 2 Sihteeri Jouko K Marttinen Autiosuontie 22, Tikkakoski

MARTTISTEN SUKUSEURA RY 2 Sihteeri Jouko K Marttinen Autiosuontie 22, Tikkakoski MARTTISTEN SUKUSEURA RY 2 Sihteeri Jouko K Marttinen Autiosuontie 22, 41160 Tikkakoski 040-594 6374 jouko.marttinen@luukku.com . Hyvä sukuseuran jäsen, Marttisen sukukirjan 2 osan julkaisuvalmistelut ovat

Lisätiedot

Kiteen Matikaiset Ry

Kiteen Matikaiset Ry 1 Kuva: http:// www..juurikka.net Hyvä Kiteen Matikaisten suvun jäsen, Tervetuloa vuoden 2010 sukutapahtumaan ja suvun vuosikokoukseen Neulaniemeen lauantaina 3.7.2010 klo 11:00. Kaunis Neulaniemen virkistysalue

Lisätiedot

Sukuneuvoston kokous

Sukuneuvoston kokous Sukuneuvoston kokous AIKA 9.2.2013 klo 13:00 PAIKKA Pekka Marttusen toimitiloissa, Vinssikatu 1, Lahti Läsnä: Lea Pulkkinen, hallituksen puheenjohtaja Mika Marttunen, varapuheenjohtaja; Anssi Hatakka,

Lisätiedot

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tervetuloa vuosikokoukseen! SK POHJANMAA - POHJANMAAN LASTUSALAN LIITTO ry Tervetuloa vuosikokoukseen! Pohjanmaan Pelastusalan liitto ry:n vuosikokous pidetään la 21.5.2016 Nurmon Paloasemalla, Paanatie 1, 60550 Nurmo Tilaisuuteen

Lisätiedot

Sukuneuvosto Tiedote nro 1/2013 12.5.2013

Sukuneuvosto Tiedote nro 1/2013 12.5.2013 Sukuneuvosto Tiedote nro 1/2013 12.5.2013 Hyvät sukulaiset! Pielisjärven Ignatiusten Sukuseuran toinen viiden vuoden sukukokouskausi 2013-2017 on alkanut. Seura on saanut samalla uudet puheenjohtajat.

Lisätiedot

Maankäyttötieteiden päivä 2014

Maankäyttötieteiden päivä 2014 30.10.2014 Tieteiden talo Sali 104 Maankäyttötieteiden päivä 2014 Maanmittaustieteiden Seura ry Suomen Maanmittausinsinöörien Liitto ry ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT Maankäyttötieteiden päivän 2014 normaalihintainen

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2008 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Sari Söderman.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2008 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Sari Söderman. 14.1.2008 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 13.1.2008 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Heikki Niemi, Sari Söderman. Asiat: 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous 24. 25.10.2015 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Siilinjärvi Kokouksen asialista on tämän kutsun liitteenä. A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 24. 25.10.2015

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

Snellmanien sukutapahtumassa

Snellmanien sukutapahtumassa Lataa hyvinvointia elämääsi Snellmanien sukutapahtumassa Snelmannien sukutapahtumassa Kuopiossa 23.-25.8.2019 Kuopiossa 23.-25.8.2019 Koe unohtumattomia elämyksiä kanssamme! Nauti paikallisia herkkuja,

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous 28. 29.10.2017 Puhjonrannan kurssikeskus, Puhjonrannantie 80, Valkeala A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 28. 29.10.2017 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu SUKUKOKOUS RÖSKÖSSÄ 6. PÄIVÄNÄ HEINÄKUUTA 2013...2 Ilmoittautumiset ja maksut...2 Vuosikokouksen työjärjestys...3 Ajo-ohje Rösköön...4 Majoittuminen Röskössä...4 SYKSYN

Lisätiedot

Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä)

Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä) 1(6) Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä) Sukuseuran hallitus Hallituksen jäsenet ovat edellisestä sukukokouksesta 30.07.2005 alkaen:

Lisätiedot

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Kauniin Kivijärven rannalla sijaitseva kurssikeskus antaa monipuoliset mahdollisuudet liikkua

Lisätiedot

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan.

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan. Jäsenkirje 2/12 SUOMEN RAVINAISTEN LIITTO RY:N JÄSENYHDISTYKSILLE Hyvät Ravinaiset Kesä on jo takanapäin, mutta voimme vielä muistella hienoja Mikkelin kuninkuusraveja ja muita tapahtumia. Syksy on tullut

Lisätiedot

KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU

KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU Vanhan Musiikin Viikolle 27.7.-2.8.09 Tiedusteluihin vastaavat diplomiurkuri Anne-Marie Grundstén, puh. 050 520 4798. Kulttuurisihteeri Hilpi Toikka-Haldin, puh. (02) 677 4698;

Lisätiedot

MMA Päijät-Häme syyskokous 2018

MMA Päijät-Häme syyskokous 2018 MMA Päijät-Häme syyskokous 2018 Yhdistyksemme syyskokousta vietettiin Hartwall Panimolla Kasaajankatu 13 Lahti torstaina 22.11.2018 klo 18.00. Paikalla oli 32 jäsentä. Kokouksen alussa, nautimme kahvit

Lisätiedot

Hartikaisten sukuseura ry. Perustamiskokous pidetty Kuopiossa ja rekisteröity 1974 Jäseniä henkilöä

Hartikaisten sukuseura ry. Perustamiskokous pidetty Kuopiossa ja rekisteröity 1974 Jäseniä henkilöä Hartikaisten sukuseura ry Perustamiskokous pidetty Kuopiossa 4.11.1973 ja rekisteröity 1974 Jäseniä 31.12.2015 198 henkilöä Seuran tarkoitus selvittää suvun ja Hartikainen-sukunimen muiden muunnosten mukaisten

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous Valtakunnalliset A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus, Lomatie 12, Nurmes A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään ja niiden yhteydessä A-Kiltojen Liitto ry:n

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2018. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2018. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2018 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/7.5.2018/21. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Metsämuseo Lusto ja vuosikokous Punkaharjulla 9.6.2018 (Irma Koistinen)...3 Sukutapaamisen ohjelma

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys Puheenjohtajan tervehdys Hyvät sukuseuralaiset, terveiset täältä Savonlinnasta näin joulun alla. Saan tämän jäsenkirjeen viimein liikkeelle. Kesä oli lämmin ja ainakin minun osalta kiireinen, kaikenlaisten

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

Tulukee. SATL:n Ohjelma. sto

Tulukee. SATL:n Ohjelma. sto Tulukee Joensuuhun! Joensuun Seud dun Auto oteknillinen Yhdistys 80 vuotta SATL:n 81. Liittokokous Joensuussa 18.-20.3..2016 Ohjelma ja hinnas sto Majoitus Sokos Hotel Kimmel Itäranta 1, 80100 Joensuu

Lisätiedot

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti Tervetuloa MYS:in vuoden 2014 kesäiselle veneretkelle, joka suuntautuu itäiselle Suomenlahdelle Porvoosta Pyhtäälle. Kokoonnumme

Lisätiedot

Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan

Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan Paremman avioliiton jatkoseminaari Hartolassa 26.-27.11.2011 Ilmoittaudu www.parempiavioliitto.fi www.hnmky.fi Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan Linna-hotelliin ja Hartolaan 26.-27.11.2011. Nyt on

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2015. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2015. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2015 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/1.12.2015/18. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Nurmeksessa 6.6.2015... 3 Kuvia Nurmeksen vuosikokouksesta

Lisätiedot

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä.

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä. Pohjois-Savon AVH-yhdistys JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 52 (II kerros) 1/2016 70110 KUOPIO 15.1.2016 HYVÄT JÄSENET Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:n Kajaanin ja Oulun toimiston alueen jäsenille ja heidän perheilleen. Virkistys- ja ulkoilutapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelman pääpaino

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä KILPAILUKUTSU Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut 8. 10.12.2017 Jyväskylässä JÄRJESTÄVÄ SEURA Swimming Jyväskylä ry PAIKKA Vesiliikuntakeskus Aalto Alvari, Pitkäkatu 2, 40700 Jyväskylä SÄÄNNÖT

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous 22. 23.10.2016 Vesalan kurssi- ja leirikeskus, Vesalantie 136, Vesanka A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 22. 23.10.2016 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen

Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen Porvoon nyrkkeilyseura ry. Meritullinkatu 3-7, 06100 Porvoo yhteyshenkilö: Karre Anttonen e-mail: karre@pons.fi puh: 050 46 44 587 Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen Kutsumme

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

Kaipaako vertaistuutoritoimintanne vetoapua; Vai onko teillä draivia vaikka muille jakaa? VETURI I

Kaipaako vertaistuutoritoimintanne vetoapua; Vai onko teillä draivia vaikka muille jakaa? VETURI I Kaipaako vertaistuutoritoimintanne vetoapua; Vai onko teillä draivia vaikka muille jakaa? VETURI I Vertaistuutoritapaaminen Kouvolassa 24.-25.4.2004 Vetoapua ja verkottumista VETURI I on Oped-Exo -hankkeen

Lisätiedot