KOISTINEN 2/2013. Koististen Sukuseura ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOISTINEN 2/2013. Koististen Sukuseura ry"

Transkriptio

1 KOISTINEN 2/2013 Koististen Sukuseura ry

2 2 KOISTINEN 2/ /16. vuosikerta/issn SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Sukuseura Muuruveden Kivennavalla (Anssi Koistinen ja Esko Koistinen)... 4 Koistiset vesillä. Heinäveden Kanavasoutu (Irma Koistinen, kuvat Anssi Koistinen)... 6 Oulujoen Koistiset juhlivat (Esko Koistinen) Koististen Sukuseura ry:n toimihenkilöt, yhteys- ja tilitiedot Hannu Koistinen sukuseuran hallitukseen Kansikuva: Pentti Koistinen valmistautuu Kanavasoutuun tekemällään veneellä. Kuva Anssi Koistinen. JULKAISIJA: Koististen Sukuseura ry PÄÄTOIMITTAJA: Esko Koistinen, Messuportinkatu 8 B 19, Kuopio Puhelin: , Sähköposti: esko.koistinen@gtk.fi ILMESTYMINEN: 2 kertaa vuodessa PAINATUS: Juankosken Kirjapaino Oy SUKUSEURAN JÄSENTUOTTEITA SAATAVANA Sukuseuran jäsentuotteet ja hinnat ovat seuraavat: isännänviiri 80,-, vaakunataulu 25,-, sukupuukuvioinen t-paita 15,-, vaakunakuvioinen t-paita 13,-, lippalakki 13,-, postikortti 0,50, kynä 3 ja tarrat 1 /kpl (5 /kuuden liuska, 9 /12 kpl). Lisäksi laskutetaan postikulut. Tuotteita voit tilata Pentiltä. OSOITTEENMUUTOKSET Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksesta sihteerille jäseniä on kateissa! MUISTATHAN JÄSENMAKSUN Vuoden 2013 jäsenmaksu on 15,- ja sen eräpäivä Käytä viitenumeroa, jotta maksu kirjautuu oikein. Jos jäsenmaksu on maksettu etukäteen vaikkapa vuosikokouksessa, lehden osoitetarrassa on *-merkki. Maksu ei koske kunnia- eikä ainaisjäseniä. Jos maksat poikkeuksellisesti ilman viitenumeroa, esimerkiksi maksaessasi jäsenmaksun toisen puolesta, kirjoita tiedonanto-osaan jäsenen nimi ja osoite. Sukuseuran uudeksi jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä sukuseuran sihteeriin, joka lähettää sinulle ilmoittautumis- ja pankkisiirtolomakkeen.

3 KOISTISTEN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUSPÄÄ- TÖKSIÄ Kuva Anssi Koistinen. Sukuseuran hallituksen puheenjohtaja Esko Koistinen avasi kokouksen. Kokouksen alussa vietettiin hiljainen hetki poisnukkuneiden muistoksi. Esko valittiin kokouksen puheenjohtajaksi ja sukuseuran sihteeri Pirkko Markkanen sihteeriksi. 5. Sihteeri luki sukuseuran toimintakertomuksen, joka on julkaistu Koistinen 1/2013 lehdessä. 6. Sukuseuran rahastonhoitaja Jaakko Koistinen esitteli tilinpäätöksen ja toiminnantarkastajien lausunnon vuodelta Tilikauden tulos osoittaa 2615,86 euroa alijäämää. Taseen loppusumma on 5667,70 euroa. 7. Tilinpäätös vahvistettiin ja myönnettiin vastuuvapaus hallituksen jäsenille. 8. Sukuseuran hallitukseen valittiin: puheenjohtaja Esko Koistinen, varapuheenjohtaja Irma Koistinen, sihteeri Pirkko Markkanen, rahastonhoitaja Jaakko Koistinen. Hallituksen muut jäsenet: Tuija Kainulainen, Hannu Koistinen, Pentti Koistinen, Veikko Keinänen, Sirpa Kuittinen, Heikki Turunen ja Pirjo Räsänen. 9. Vuosikokous hyväksyi toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion (Koistinen 1/2013 lehdessä). Jäsenmaksuksi vahvistettiin 15 euroa ja ainaisjäsenmaksuksi 150 euroa. Hallitus esittää, että edellisten tilikausien ylijäämällä varaudutaan sukututkimuksen toimittamiseen. Vuosikokous valitsi toimikuntien puheenjohtajat (ja hallituksen kokous myöhemmin samana päivänä jäsenet). Toimikuntiin tulivat valituiksi seuraavat henkilöt: Sukututkimustoimikunta: Puheenjohtaja Heikki Turunen, jäsenet Eeva-Liisa Höytämö, Veikko Keinänen, Pirjo Räsänen ja Ulla Tuomainen. Kokous- ja tapahtumatoimikunta: Puheenjohtaja Irma Koistinen, jäsenet Tuija Kainulainen, Anssi Koistinen ja Maire Koistinen. Tuotetoimikunta: Puheenjohtaja Pentti Koistinen, jäsenet Jaakko Koistinen, Hannu Koistinen ja Tatu Koistinen. Julkaisu- ja tiedotustoimikunta: Puheenjohtaja Esko Koistinen, jäsenet Arto Koistinen, Liisa Koistinen ja Olavi Koistinen. 10. Toiminnantarkastajiksi valittiin Matti Koistinen ja Pentti Puustinen sekä varalle Jaana Koistinen ja Pekka Koistinen (Kuopio). 11. Heinäveden Kanavasoutuun osallistumista päätettiin tukea maksamalla osa osallistumismaksuista, 50 /henkilö (+ paita ja lippis). 12. Seuraava sukukokous / vuosikokous päätettiin pitää Rantasalmella Lomakeskus Järvisydämessä (Poronsalmentie 313, Rantasalmi).

4 SUKUSEURA MUURUVEDEN KIVENNAVALLA Anssi Koistinen ja Esko Koistinen 4 Vuosikousväkeä 2013 Kartanohotelli Kivennavalla. Isäntäpari Kaija (os. Koistinen) ja Martti Kähönen (vas.).

5 5

6 KOISTISET VESILLÄ Heinäveden Kanavasoutu seuran uusi perinne? Irma Koistinen, kuvat Anssi Koistinen 6 Heinäveden Kanavasoutu järjestettiin neljännen kerran viime kesänä. Ajankohta oli heinäkuun päivä. Koististen sukuseurasta mukana oli 7 soutajaa. Pentti Koistisen veneessä soutivat Pirkko Markkanen, Pauli Koistinen, Anssi Koistinen ja itse Pentti. Pirjo Räsänen, Jaakko Koistinen ja tekstin kirjoittaja olivat mukana Suomi-Unkari seuran kirkkoveneessä ensimmäisen soutupäivän. Jaakko oli mukana aloituspäivän, me Pirjon kanssa jatkoimme soutamista, kuten myös Pentti joukkoineen. Pentin venekunta oli harjoitellut yhdessä soutamista muutaman kerran. Sen kyllä huomasi, sillä niin livakkaa oli Pentin veneen meno! Pirjo oli ollut vesillä kajakillaan kesän aikana. Omasta pidemmästä soutumatkasta oli ehtinyt kulua lähes kymmenen vuotta, joten hieman pelotti tuleva soutu-urakka. Mutta luottavaisin mielin lähdin matkaan. Soututapahtuma alkoi perjantaina Valamon luostarin rannasta. Arkkimandriitta Sergei suoritti matkaan lähtijöiden siunaamisen. Kajakit ja kanootit läksivät ensimmäisinä matkaan, sitten pien- ja kirkkoveneet. Soututapahtuma alkoi leppoisen sään vallitessa, pilvipoutainen sää ja lämpötila soutamiseen sopiva. Matkan varrella oli kaikkiaan seitsemän kanavaa. Ensimmäinen sulutus oli Taivallahden kanavalla, 9 kilometrin päässä Valamosta. Taivallahden sulutuksessa jouduimme etsimään sadevaatteita suojaksi hetken ajaksi. Onneksi kyseessä oli vain pieni sadekuuro. Alkumatka oli kirkkoveneessämme yhteisen sävelen etsimistä. Vähitellen soutamiseen alkoi löytyä yhteinen rytmi. Veneessämme oli mukana Heinäveden ystävyyskaupungin Körmendin pormestari Istvan Bebes puolisoineen. Siispä veneemme perässä oli Unkarin lippu rinnallaan Pirkon tekemä sukuseuramme kyltti. Samanlainen kyltti oli Pentin veneessä. Taivallahdesta oli vain 3 kilometrin soutumatka seuraavalle etapille Varistaipaleen

7 7 kanavalle. Siellä oli pidempi tauko tankata ruokaa ja juomaa. Aikaa oli myös tutustua Varistaipaleen kanavamuseoon ja ottaa valokuvia. Anssi olikin innokas valokuvaaja koko soututapahtuman ajan. Kanavamuseo oli erittäin mielenkiintoinen. Sinne voisi palata uudelleen pidemmäksi aikaa. Museorakennus on aikoinaan ollut kanavanvartijan asunto. Varistaipaleen kanava on Suomen korkein (14,5m) ja ainoa nelisulkuinen. Taivallahden ja Varistaipaleen kanavat rakennettiin vuosina Matka jatkui kohti Karviota, matkaa 6 kilometriä kaunista vesireittiä soudellen. Perillä Karviossa olimme klo 16 paikkeilla. Karvion kanavassa oli kolmas sulutus. Kanava valmistui reitistön kanavista ensimmäisenä v Karvionkoski on suosittu lohen kalastuskoski ympäri vuoden. Karviossa toimii aktiivinen kesäteatteri. Siellä esitettiin toista kautta Valamotrilogian 1. osa Isän varjo. Ensimmäinen soutupäivä oli pulkassa. Olimme soutaneet noin 18 kilometriä ja tunnelma oli korkealla! Illalla pääsimme Karviossa saunaan, nautimme hyvää lohisoppaa ja saimme kuunnella Martti Issakaisen ansiokasta luentoa Heinäveden reitin nimien historiasta. Illan mittaan löytyi vanha-uusi tuttava vuosikymmenten takaa. Oli riemullista tavata henkilö, jonka oli tavannut joskus lapsuusvuosina. Hän osallistui meloen soututapahtumaan. Lauantaiaamu alkoi pilvipoutaisena, tuulta oli luvassa. Maittavan aamupalan jälkeen kokosimme Pirjon kanssa varusteemme ja suuntasimme venerantaan. Veneemme perämies oli ilmoittanut meille edellissiltana, että soudamme seuraavan päivän toisessa, suuremmassa kirkkoveneessä. Mieleen alkoi hiipiä outo aavistus, kun melojat ja muut soutajat alkoivat lähteä matkaan, mutta meidän veneellä ei näkynyt riittävää miehistöä. Veneeseen mahtui 7 soutuparia ja perämies. Lopulta paikalle tuli meidän lisäksi 1 soutupari (nainen ja mies) ja perämies (nainen)! Niinpä läksimme matkaan kahden soutuparin ja perämiehen voimin.

8 8 Suuren kirkkoveneen soutaminen oli melkoinen voimainponnistus tuolla kokoonpanolla. Kermajärvellä oli vastatuulta, joten pahimman osuuden yli (6 km) huoltovene hinasi venettämme. Lopulta pääsimme taukopaikkaan Viitalahteen. Matkaa sinne oli 14 kilometriä Karviosta. Oli autuaallinen tunne päästä maittavien voileipien ja muun tarjoilun äärelle. Viitalahdessa tehtiin uudelleenjärjestelyjä veneiden suhteen. Meidän veneeseen yhdistettiin edellispäivän pienemmän kirkkoveneen soutajat. Näin pääsimme jatkamaan matkaa täydellä miehistöllä kohti Heinäveden kirkonkylää. Matkaa sinne oli 9 kilometriä. Matkalla Viitalahdesta Heivävedelle oli aavaa ulappaa, joten tuuli tuntui siellä eniten. Heinäveden kirkonkylän satamassa oli yleisöäkin seuraamassa melojien ja soutajien satamaan saapumista. Rantakahvilassa oli ajoittain jopa ruuhkaa. Noin tunnin mittaisen tauon jälkeen matka jatkui kohti toisen päivän päätepistettä Kermaa, soutumatkaa noin 11 kilometriä. Onneksi reittimme kulki lähempänä rantoja ja saarten suojassa, joten tuuli ei haitannut matkan tekoa. Kerman kanavan sulutuksessa tunnelma oli korkealla. Kanavalle oli tullut mies kitaroineen. Hän sai soututapahtuman osallistujiakin mukaan yhteislauluun. Paula Koivuniemen Aikuinen nainen jäi mieleen. Kermaan soudellessa huomio kiinnittyi virran rannalla näkyvään ruskeaan sahajauhokasaan. Kasa on jäänne Kermassa toimineesta vesisahasta. Saha oli rakennettu Kermankoskeen 1790-luvulla ja se toimi vuoteen 1913 asti. Kermassa useat soutajat ja melojat majoittuivat Kermankeitaalla. Siellä saunoimme ja illastimme. Toimitsijat olivat järjestäneet soututapahtuman yhteisen illanvieton Kermankeitaalle. Ohjelmassa oli mm. arpajaiset. Arpaonni taisi suosia kaikkia muita sukuseuramme soutajajäseniä paitsi minua. Hyvin nukutun yön ja aamiaisen jälkeen edessä oli kolmas soutupäivä. Sunnuntaiaamuna sää oli kaikkein epävarmin. Niinpä Pirjon kanssa varustauduimme

9 9 jo matkan alusta sadeviittoihin. Pientä tihkusadetta olikin ajoittain päivän aikana. Kermasta oli vain 2 kilomertin matka Vihovuonteen kanavalle ja sieltä 1 kilometri Vääräkosken avokanavalle. Matkan viimeiselle kanavalle Pilppaan oli matkaa 10 kilometriä. Pilpassa olimme puolen päivän aikaan. Tauko oli tarpeen, sillä monet olivat kylmissään, koska tihkusade oli seurannut meitä aamupäivän ajan. Lämmin kahvi ja tee maistui voileipien kera. Soutumme jatkui Koukunpolven upeiden maisemien kautta kohti Säynämöä, matkamme päätepistettä. Viimeinen 13 kilometriä tuntui välillä pitkältä, mutta sitkeästi soudimme. Oli kertakaikkiaan mahtava tunne, kun Säynämön rantaviiva alkoi näkyä. Me teimme sen, soudimme noin 80 kilometriä (paitsi se hinausmatka)! Säynämössä ruokailimme yhdessä ja saimme kunniakirjat. Kiitos sukuseuramme soutajille! Yhdessä oli mukavaa taukopaikoilla ja välillä voimme tsempata toisiamme matkan varrella soudun edetessä. Selvisin ilman rakkoja tai lihaskipuja. Uskallan suositella mukaan tulemista muillekin vähän soutaneille. Soututapahtumaan osallistujien ikähaitari vaihteli 15 vuodesta yli 70- vuotiaisiin. Näin kertoi tapahtuman pääjärjestäjä Risto Kinnunen. Toiveemme on, että ensi kesäksi saisimme enemmän sukuseuran jäseniä mukaan soututapahtumaan. Olisi hienoa edustaa sukuseuraamme jopa omalla kirkkoveneellä. Ensi vuonna soutu järjestetään Samana viikonloppuna Varistaipaleessa vietetään kanavan valmistumisen 100-vuotisjuhlaa. Tervetuloa mukaan mahtavaan kokemukseen! Ota yhteyttä!

10 10 OULUJOEN KOISTISET JUHLIVAT Esko Koistinen Matti Matts Koistinen laskee Oulujokea kohti Oulua. Paluumatka Kajaanin markkinoilta sujuu myötävirtaan soutaen helpommin kuin menomatka vastavirtaan. Todennäköisesti meren ja kaukomaiden tuotteita on vaihdettu sisämaasta saataviin, perheelle tarpeellisiin tuotteisiin. Matts on jo melkein kotona nykyisellä Vapaasalon tilalla, kun joki näyttää oikukkaan, tappavan voimansa. On vuosi Kun Mattsin vaimokin pian kuolee 1872, jää perheeseen kaksi orpoa poikaa, Matti 9- ja Aabo 5-vuotiaana. Pojat lähetetään Amerikkaan setiensä kasvatettaviksi. Matti palaa Amerikasta synnyinseudulleen1880- luvulla ja menee rengiksi Juuruksen tilalle, mistä saa myöhemmin torpan paikan. Matti vihitään Loviisa Luomajoen kanssa ja kuolee lavantautiin. Aabo jää Amerikkaan. Ainoa tieto Aabosta on saatu Henry Koistisen Mr. Matti Koistiselle Ouluun lähettämästä kirjeestä Ameriikasta tammikuun 4. Päivänä 1922: Henryllä oli tieto Aabon kuolemasta. Heinäkuun 26. päivänä 2013 saavumme Heikki Turusen kanssa navigaattorin ohjaamana turvallisesti Maikkulan kartanoon. Seutu Oulujoen varrella Oulussa on sama, johon Matts ei palannut. Mattsin isän, Matti Matinpoika Koistisen (s , k ) jälkipolvi on kokoontunut kartanoon sukujuhlaan. Alkumaljojen jälkeen Arto Koistinen esittelee sukuhaaran omaa sukututkimusta. Heikin kanssa olemme juhlassa kutsuttuina sukuseuran edustajina. Minä kerron sukuseuran toiminnasta ja esittelen seuran tuotteita. Heikki esittelee seuran sukututkimusta ja sukukirjat. Juhlivan sukuhaaran sukutieto yhdistyy Heikin tulkitsemana nopeasti muuhun Koististen suvun tietoon. Sukuseura oli selvittänyt mm., että Matti Matinpoika (s ) oli syntyjään Korhosia. Naituaan Koistisen tyttären Annan (s ) ja tultuaan taloon isännäksi, otti Matti ajan tavan mukaan talon nimen. Kerromme, kuinka sukuseuralla on myös kontakteja juhlivan suvun Amerikan serkkuihin: Martin Koistinen ja Janie Phillips (os. Koistinen) ovat vierailleet Suomessa sukuseuran vieraina (Koistinen 2/2001). Janien isoisän isä on Juho Matinpoika (s ). Martin on puolestaan Janien veljen poika. Juho Matinpoika on yksi sedistä, joiden kasvatettaviksi orpopojat Matti ja Aabo lähetettiin. Helteisen ja hengeltään lämpimän juhlapäivän kääntyessä iltaan juhlat jatkuvat tanssin merkeissä. Heikki ja minä suuntaamme navigaattorin ohjaamina jo Savoa kohti.

11 11 KOISTISTEN SUKUSEURA RY TOIMIHENKILÖT, YHTEYS- JA TILITIEDOT Tehtävä ja nimi Osoite Puhelin Sähköposti Puheenjohtaja Messuportinkatu 8 B esko.koistinen@gtk.fi Esko Koistinen Kuopio Sihteeri Pirkko Markkanen Metsärinteentie Varkaus Rahastonhoitaja Jaakko Koistinen Ritoniementie Tuusniemi Varapuheenjohtaja Myllärintie 1 C irmakois@hotmail.com Irma Koistinen Ylämylly Hallituksen jäsen Tuija Kainulainen Paatsamatie Joensuu Hallituksen jäsen Soutumiehentie veikka48@gmail.com Veikko Keinänen Rovaniemi Hallituksen jäsen Pentti Koistinen Sarvikummuntie Vihtari Hallituksen jäsen Hannu Koistinen Borginkatu 15 D Varkaus Hallituksen jäsen Löydönraitti 109 pirjo.rasanen@surffi.fi Pirjo Räsänen Vitsiälä Hallituksen jäsen, Saaristokatu 36 B heikki.turunen sukututkimus Heikki Turunen Sukuseuran pankkitili: FI Koististen Sukuseura ry - Jäsenmaksut: varsinainen jäsen 15,-, perheenjäsen 15,-, ainaisjäsen 150,- - Jäsenmäärä 195 henkilöä - Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksesta sihteerille, kiitos! Sukuseuran toimihenkilöt kiittävät saamastaan postista. Toivomme edelleen sukuseuran arkistoon sukuselvityksiä ja muuta suvun historiasta kertovaa materiaalia. Toivomme myös tarinoita, muistelmia ja vanhoja valokuvia julkaistavaksi seuran lehdessä.

12 12 2-POSTI HANNU KOISTINEN SUKUSEURAN HALLITUKSEEN Hannu Koistinen (53) Varkaudesta valittiin Sukuseuran hallitukseen. Tutuksi mies on tullut tuotetoimikunnan jäsenenä. Hannu on syntynyt Outokummussa sukupuun tauluun n:o 255. Perheeseen kuuluu vaimo ja yksi lapsi. Ammatiltaan Hannu on suojelupäällikkö ja toimipiste Stora Enso Oyj Varkauden tehdas. Hannu on toiminut palo- ja pelastusalalla jo vuodesta 1972 lähtien, suorittanut pelastustoimen virkatutkinnot Valtion Palo-opistossa (miehistö, alipäällystö ja päällystö) ja erikoistunut suurteollisuuden riskienhallintaan. Järjestötoiminnasta on kokemusta 2000 luvulta alkaen mm. Pohjois- Savon Pelastusalan liiton hallituksen ja työvaliokunnan jäsenyyden myötä. Harrastuksena miehellä on puulaakiurheilu, luonto ja nykyisin myös Citroen 2CV. SUKUKIRJAT SAATAVANA tilaukset rahastonhoitaja Jaakko Koistiselta Koististen Suku * Sukupuu (777 sivua) 50,- + postikulut Koististen Suku * Historia (112 sivua, neliväri) 25,- + postikulut

KOISTINEN 2/2018. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2018. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2018 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/12.12.2018/21. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Punkaharjulla 9.6.2018... 3 Luston sukukokouksessa

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2017. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2017. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2017 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/15.12.2017/20. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Joensuussa 17.6.2017... 3 Kuvia Suhmuran sukujuhlilta

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2014. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2014. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2014 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/15.05.2014/17. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Sukujuhla ja vuosikokous Rantasalmella 5.-6.7.2014 (Irma Koistinen)...3 Heinäveden Kanavasoutu 18.-20.7.2014

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2016. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2016. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2016 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/15.11.2016/19. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Tuusulassa 11.6.2016... 3 Kuvia Tuusulan vuosikokouksesta

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2014. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2014. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2014 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/30.11.2014/17. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä 5.7.2014... 3 Sukujuhla Rantasalmen Järvisydämessä

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2019. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2019. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2019 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/2.5.2019/22. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Sukukokous Varkaudessa 8.6.2019 (Irma Koistinen)...3 Sortavala-Valamo 24-25.7.2019 (Irma Koistinen)...4

Lisätiedot

KOISTINEN 2/2015. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 2/2015. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 2/2015 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 2/1.12.2015/18. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Nurmeksessa 6.6.2015... 3 Kuvia Nurmeksen vuosikokouksesta

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2015. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2015. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2015 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/20.4.2015/18. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Sääntömääräinen vuosikokous Nurmeksessa 6.6.2015 (Irma Koistinen)...3 Heinäveden Kanavasoutu 3.-4.7.2015

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2016. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2016. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2016 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/20.4.2016/19. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Vuosikokous Krapilla Tuusulassa 11.6.2016 (Irma Koistinen)...3 Heinäveden Kanavasoutu 1.-3.7.2016

Lisätiedot

Sukukokous la 2.8.2014 Kivennavalla

Sukukokous la 2.8.2014 Kivennavalla Rönkköjen sukuseura aloittelee 36 toimintavuottaan. Vuosittainen jäsenkirje ja sukutapaaminen ovat tavaksi muotoutuneita toimintatapoja, joita jatkamme myös tänä vuonna. Alustava ohjelmarunko Kivennapa

Lisätiedot

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset KARLIN SUKUSEURA RY KUTSU SUKUJUHLAAN JA SUKUKOKOUKSEEN 16.6.2013 Karlin sukuseura ry:n sukuneuvostolla on ilo kutsua Sinut perheineen yhdistyksen sääntöjen edellyttämään varsinaiseen sukukokoukseen 16.6.2013.

Lisätiedot

Pöytäkirja Vesteristen Sukuseura ry:n sääntömääräisestä sukukokouksesta Helsingissä 20.6.2010

Pöytäkirja Vesteristen Sukuseura ry:n sääntömääräisestä sukukokouksesta Helsingissä 20.6.2010 Vesteristen sukukokous 19-20.6.2010 Helsingissä The meeting of the Family Society in 2010 was held in Helsinki the 19 th and 20 th of June. Kuvat, photos: Jorma A. Vesterinen Pöytäkirja Vesteristen Sukuseura

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa.

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa. Jylhän Sukuseura Pöytäkirja (tlz) Aihe: Sukukokous Aika 25.7.2015 klo 15.00-16.28 Paikka Finlaysonin Palatsi, Tampere Läsnä 26 sukuseuran jäsentä (liite 1) 1. Kokouksen avaus Sukuseuran puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015

TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015 TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015 Toivasten Sukuseura ry oli taas kutsunut jäseniään ja muitakin Toivasia ja Toivas-mielisiä kokoontumaan Kuopion Hotelli Atlakseen seuraamaan seuran

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa.

Sukuseura Nuikka kokoontuu ensimmäiseen sääntömääräiseen varsinaiseen sukukokoukseen. Sukuseura Nuikka ry sukukokouksen työjärjestys ohessa. SUKUSEURA NUIKKA Sukukokous KOKOUSKUTSU Sukuseura Nuikka ry:n Varsinainen sukukokous 18.8.2012 klo 14.00 Porvoon seurakuntien PELLINGIN KURSSIKESKUS Jivikintie 18 07370 Pellinki Sukuseura Nuikka kokoontuu

Lisätiedot

Vesteristen kesäretki Rautalammilla 1-3.7.2011. Photos from Vesterinen's summerhappenings 2011 1(56) Kuvat, photos Jorma A.

Vesteristen kesäretki Rautalammilla 1-3.7.2011. Photos from Vesterinen's summerhappenings 2011 1(56) Kuvat, photos Jorma A. 1(56) Vesteristen kesäretki Rautalammilla 1-3.7.2011 Photos from Vesterinen's summerhappenings 2011 Kuvat, photos Jorma A. Vesterinen Sukuseuramme lippu liehui Korholan kartanon lippusalossa koko kesätapahtumamme

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 2/2016

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 2/2016 Lehtojärvellä 27.2.2016 PÖYTÄKIRJA 2/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 16.45 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tervetuloa vuosikokoukseen! SK POHJANMAA - POHJANMAAN LASTUSALAN LIITTO ry Tervetuloa vuosikokoukseen! Pohjanmaan Pelastusalan liitto ry:n vuosikokous pidetään la 21.5.2016 Nurmon Paloasemalla, Paanatie 1, 60550 Nurmo Tilaisuuteen

Lisätiedot

Sukuseuran kesäretki Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä

Sukuseuran kesäretki Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä Sukuseuran kesäretki 12.8.2017 Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä Pitkän sateisen jakson jälkeen vihdoin oli luvassa puolipilvistä ja jopa aurinkoistakin säätä. Tätä viikonloppua oli jo odoteltukin

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

TIEDOTE 2/2007. Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa!

TIEDOTE 2/2007. Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa! TIEDOTE 2/2007 Silvastien sukuseura ry:n kokous Savonlinnassa 12.8.2007. Ravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 Tervetuloa! Sukuseuramme kokous pidetään 12.8.2007 Savonlinnassa. Ennakkoilmoituksesta poiketen

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

KOISTINEN 1/2017. Koististen Sukuseura ry

KOISTINEN 1/2017. Koististen Sukuseura ry KOISTINEN 1/2017 Koististen Sukuseura ry 2 KOISTINEN 1/10.5.2017/20. vuosikerta/issn 1456-0615 SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry 25 vuotta (Esko Koistinen)...3 Vuosikokous ja sukujuhla Suhmurassa (Irma Koistinen)...3

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Vasemmalta edestä Arja Väyrynen, Raija Launiainen ja Keidi Launiainen, takana Timo Launiainen ja Aila Rouvali.

Vasemmalta edestä Arja Väyrynen, Raija Launiainen ja Keidi Launiainen, takana Timo Launiainen ja Aila Rouvali. Suku kokoontui sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja sukutapaamiseen lauantaina 22.9.2018 Hyvinvointikartano Kaisankoti Bodomintie 37 Espoo. Paikalle oli saapunut 40 aikuista ja yksi pienokainen. Arvo Launiainen,

Lisätiedot

Hartikaisten sukuseura ry. Perustamiskokous pidetty Kuopiossa ja rekisteröity 1974 Jäseniä henkilöä

Hartikaisten sukuseura ry. Perustamiskokous pidetty Kuopiossa ja rekisteröity 1974 Jäseniä henkilöä Hartikaisten sukuseura ry Perustamiskokous pidetty Kuopiossa 4.11.1973 ja rekisteröity 1974 Jäseniä 31.12.2015 198 henkilöä Seuran tarkoitus selvittää suvun ja Hartikainen-sukunimen muiden muunnosten mukaisten

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Sukuseura Kanko ry. www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com. Muut yhteystiedot:

Sukuseura Kanko ry. www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com. Muut yhteystiedot: Jäsenlehti 1/2009 Sukuseura Kanko ry www-sivut: koti.welho.com/rkarppin/kanko/ Sähköposti: sskanko@welho.com Muut yhteystiedot: Puheenjohtaja: Sirpa Karppinen Venemestarintie 29 A, 00980 Helsinki puh.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21.

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous 11.2.2019 klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa

Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa Lönnmarkin sukuseuran tiedote 2/2014 11.10.2014 Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa Taas on aikaa vierähtänyt kesäisestä sukukokouksemme Tuusulanjärven kauniissa maisemissa.

Lisätiedot

Rantasalmenkierros 18-19.6 2012

Rantasalmenkierros 18-19.6 2012 Rantasalmenkierros 18-19.6 2012 Osallistujat: Raimo Hämäläinen Vantaa Aulis Nikkanen Aarne Talikka Helsinki Salo yksinsoutuvene. Veneet: Sulkavan soutumalliset vuorosoutuvene ja Aloitimme kierroksen Tammenlahden

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys:

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: 1/5 Vuosikokouksen 2013 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: Kokonaisohjelma:

Lisätiedot

Tilinpäätös ja toimintakertomus

Tilinpäätös ja toimintakertomus Tilinpäätös ja toimintakertomus 1.7.2017-30.6.2018 ELISENVAARAN MIIKKULAISET RY Tuloslaskelma Varsinainen toiminta 1.7.2016-30.6.2017 1.7.2017-30.6.2018 Osallistumismaksut 2 980,00 690,00 Muut tuotot 50,00

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

Saarenkylässä PÖYTÄKIRJA 2/2011 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Saarenkylässä PÖYTÄKIRJA 2/2011 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Saarenkylässä 24.2.2011 PÖYTÄKIRJA 2/2011 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.38 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

VUOSIKOKOUS. 7 Vuoden 2018 toimintakertomuksen, myös jalostustoimikunnan (liite 2), tilinpäätöksen (liite 3) ja toiminnantarkastajien

VUOSIKOKOUS. 7 Vuoden 2018 toimintakertomuksen, myös jalostustoimikunnan (liite 2), tilinpäätöksen (liite 3) ja toiminnantarkastajien PÖYTÄKIRJA Aika la 16.03.2019 klo 12.04 13.28. Paikka Hotelli Alba, Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 12.04. 2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja.

Lisätiedot

Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä)

Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä) 1(6) Pylkkösten-Pylkkästen sukuseuran,tiedostuslehti 01/2007 (perustettu 6.9.2003 Tertin Kartanossa Mikkelissä) Sukuseuran hallitus Hallituksen jäsenet ovat edellisestä sukukokouksesta 30.07.2005 alkaen:

Lisätiedot

Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13. Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3

Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13. Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 1 Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13 1 Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 1 1 Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13 1 Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3 Majoitus Olemme tehneet seuraavat

Lisätiedot

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 AIKA: 18.11.2018, alkaen klo. 14:00 PAIKKA: Karvion Kievari Pöytäkirja: 1. Kokouksen avaus Pj. Eija Pesonen avasi kok. klo.14:05 2. Todetaan läsnäolijat Eija

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2017, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry  Jäsenkirje 1/2017, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2017, Savonlinnassa 30.05.2017 Hyvät Piristen suvun jäsenet Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, jatkoa Alpo Pirisen tarinaan sukuseuran

Lisätiedot

Kiteen Matikaiset Ry

Kiteen Matikaiset Ry 1 Kuva: http:// www..juurikka.net Hyvä Kiteen Matikaisten suvun jäsen, Tervetuloa vuoden 2010 sukutapahtumaan ja suvun vuosikokoukseen Neulaniemeen lauantaina 3.7.2010 klo 11:00. Kaunis Neulaniemen virkistysalue

Lisätiedot

MARTTISTEN SUKUSEURA RY 2 Sihteeri Jouko K Marttinen Autiosuontie 22, Tikkakoski

MARTTISTEN SUKUSEURA RY 2 Sihteeri Jouko K Marttinen Autiosuontie 22, Tikkakoski MARTTISTEN SUKUSEURA RY 2 Sihteeri Jouko K Marttinen Autiosuontie 22, 41160 Tikkakoski 040-594 6374 jouko.marttinen@luukku.com . Hyvä sukuseuran jäsen, Marttisen sukukirjan 2 osan julkaisuvalmistelut ovat

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula

Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula Juhla-,kokous- ja muistelumamatka Lappiin Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula Kukonlaulun aikaan syyskuun 19.päivänä aloitimme LaaksojenAutoteknillisen yhdistyksen matkan Rovaniemen suuntaan.

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

Sukupäivä Suonenjoella Vanhamäen hyvinvointikeskuksessa

Sukupäivä Suonenjoella Vanhamäen hyvinvointikeskuksessa Sukupäivä Suonenjoella Vanhamäen hyvinvointikeskuksessa 11.07.2015 Seuramme vietti tämän vuotista sukupäivää Suonenjoella Vanhamäen hyvinvointikeskuksen tiloissa, Suonenjoen perinteikkäiden mansikkakarnevaalien

Lisätiedot

Eräharju. Jäsenlehti 2/2009

Eräharju. Jäsenlehti 2/2009 Eräharju Jäsenlehti 2/2009 Sukuseura Kanko ry Sukuseura on perustettu v. 1998 ja rekisteröity v. 2000. Sukuseurassa on 240 jäsentä. Jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet saavat 1-2 jäsenlehteä vuodessa. Jäsenlehden

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016 Ylikylässä 20.8.2016 PÖYTÄKIRJA 3/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.25 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

6. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi tili- ja vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

6. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi tili- ja vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Yhdistyksen vuosikokouksen pöytäkirja 8.2.2002 1. Hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05. 2. Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Timo Pohjolainen, sihteeriksi Leena Niemistö, pöytäkirjantarkastajiksi

Lisätiedot

'flaittisten tiedote 2008/2

'flaittisten tiedote 2008/2 'flaittisten tiedote 2008/2 Puheenjohtajan palsta Hyvä sukutiedotteen lukija. Olen toiminut sukuseuramme puheenjohtajana koko sen toiminta-ajan, vuodesta 1996 alkaen. Hallitus on parhaansa mukaan yrittänyt

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

9) esitetään ja hyväksytään riistanhoitoyhdistyksen vuoden 2014 toimintakertomus

9) esitetään ja hyväksytään riistanhoitoyhdistyksen vuoden 2014 toimintakertomus 1) kokouksen avaaminen Rhy:n puheenjohtaja Asko Autio avasi kokouksen. Asko kertoi ajankohtaisista tapahtumista rhy:ssä. Vuoden 2014 pienpetokilpailun palkitut olivat 1 Ari hautakangas, 26 pienpetoa 2.

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 2/2007

Körpäkkäsanomat 2/2007 Körpäkkäsanomat 2/2007 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Reposelän ampumarata 90910 Kiiminki 25.3.2013 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Heikki Pitkänen

Lisätiedot

RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN 28.10.2017 VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Raidonjärven suojeluyhdistys Ry Raidonpääntie 173 14300 Renko PÖYTÄKIRJA RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN

Lisätiedot

SUVUN TILALLISET KULKKILA

SUVUN TILALLISET KULKKILA SUVUN TILALLISET KULKKILA Heikki Hermanni Myllylän äidin Greta Liisan äidin Margareetan äiti Anna antintytär on Vähä-Kulkkilan ensimmäisen isännän Antti Simonpojan tytär. Kullkilan tila jaettiin vuonna

Lisätiedot

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee ISSN 0784-2503 6 1/2007 Kaikkien aikojen 100. Otteita vuosien varrelta proaprojekti etenee Martin Hildebrand PUHEENJOHTAJAN P A L S T A Monirunkovenelehdellä alkaa olla ikää. Käsissänne on lehtemme tasan

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 KESÄTEATTERI KIINNOSTI Kuopion Uudessa Kesäteatterissa Rauhalahdessa esitettiin kuluneena kesänä täysille katsomoille musikaalia Solistina Olavi Virta.

Lisätiedot

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB PÖYTÄKIRJA SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2008 Aika: 14.5.2008 klo 13.30 14.25 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää Läsnä: kunta osallistuja äänimäärä Hyvinkään

Lisätiedot

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Suomen hydrologian yhdistys (SHY) VUOSIKOKOUS 15.5.2014 klo. 17.30-18:43 Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki Läsnäolijat: Johanna Korhonen, Hannu Marttila, Harri Koivusalo, Ari Jolma,

Lisätiedot

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi.

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi. KOTILAISTEN SUKUSEURA R.Y. PÖYTÄKIRJA VUOSISUKUKOKOUS 2013 Aika Lauantai 15.6.2013 kello 14.00 16.15 Paikka Kokoushotelli Gustavelund Kirkkotie 36, 01430 Tuusula Osanottajat Läsnäololuettelo liitteenä,

Lisätiedot

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Taru-Kalusteen Tarja Siivonen toiminut yrittäjänä 40 vuotta Nummelan Kenttälässä toimivan Taru-Kalusteen yrittäjä Tarja Siivoselle on kertynyt yrittäjyysvuosia

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012 OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta 2012 Kuva Sirpa Heikkinen 2012 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2012 Oikaristen 12-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena.

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2007 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2007 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 165. Uusia jäseniä siis saatu seuralle 34 henkilöä. Jäsenmäärän suuri kasvu on seurausta monipuolisesta

Lisätiedot

1/6 1. KOKOUKSEN AVAUS Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi huomioitiin Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton pitkäaikainen hallinnon ja talouden tarkastaja kunnanjohtaja Arto

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2016 Aika: lauantai 26.3.2016 klo 13.00-16.21 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 42 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnä olevien

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Sukuneuvosto Tiedote nro 1/2013 12.5.2013

Sukuneuvosto Tiedote nro 1/2013 12.5.2013 Sukuneuvosto Tiedote nro 1/2013 12.5.2013 Hyvät sukulaiset! Pielisjärven Ignatiusten Sukuseuran toinen viiden vuoden sukukokouskausi 2013-2017 on alkanut. Seura on saanut samalla uudet puheenjohtajat.

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

SOTAMIES MATTI KOSUSEN JÄLKELÄISIÄ N. VUOTEEN 1900. Taulu 1

SOTAMIES MATTI KOSUSEN JÄLKELÄISIÄ N. VUOTEEN 1900. Taulu 1 SOTAMIES MATTI KOSUSEN JÄLKELÄISIÄ N. VUOTEEN 1900 Taulu 1 Matti Kosunen, sotamies, sittemmin torppari Polvijärven kylässä. * 1696 (rippikirjan mukaan) 1767 1777 Leppävirta, Polvijärvi (1) n. 1715 Leppävirta

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

Lapinleimun suvun sukukokous Karkkilan Vaskijärven kylän Lempistössä

Lapinleimun suvun sukukokous Karkkilan Vaskijärven kylän Lempistössä PÖYTÄKIRJA Lapinleimun suvun sukukokous Karkkilan Vaskijärven kylän Lempistössä 19.6.2010 I Kokoontuminen II Esittely III Ruokailu IV Kokous V Esitelmät VI Yleistä I Kokoontuminen oli Karkkilan kirkon

Lisätiedot

Päätösesitys: Hallituksen puheenjohtaja Pekka Knuutti avaa kokouksen Päätös: Esityksen mukaan

Päätösesitys: Hallituksen puheenjohtaja Pekka Knuutti avaa kokouksen Päätös: Esityksen mukaan EVANKELINEN LÄHETYSYHDISTYS ELY ry VUOSIKOKOUS PÖYTÄKIRJA Kokousaika: Lauantai 16.4.2016 klo 14.30 Paikka: Tampere, Kalevan kirkon srk-sali Läsnä: Osallistujalista pöytäkirjan liitteenä 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.

KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS. Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19. KAUPAN ESIMIESVETERAANIT ry VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Paikka Baltic Princess laiva matkalla Helsingistä Tallinnaan Kokoustila 5 krs Aika 22.8.2012 alkaen klo 19.00 Läsnä osanottajaluettelossa mainitut 55

Lisätiedot

Hymer Club Finland 23-25.5.2014

Hymer Club Finland 23-25.5.2014 Hymer Club Finland 23-25.5.2014 25-vuotisjuhla ja kevätkokous iloisessa Itä-Suomessa, Muuruvedellä! Loistava valinta juhlapaikaksi, Hymer Clubin perustamispaikkakunta, Muuruvesi. Aurinkoisena perjantaina

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2005 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2005 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 121. HALLITUS Alho Maritta Lehtonen Erkki Malin Arvo Mäntylä Taimi

Lisätiedot

KITEEN HURSKAISTEN SUKUSEURA TOIMINUT 10 VUOTTA. Historiaa

KITEEN HURSKAISTEN SUKUSEURA TOIMINUT 10 VUOTTA. Historiaa KITEEN HURSKAISTEN SUKUSEURA TOIMINUT 10 VUOTTA Historiaa Kymmenen vuotta sitten Korpiojan Hurskaiset päättivät perustaa Juho ja Maria Hurskaisen jälkeläisten sukuseuran. Samaan aikaan oli jo keskusteltu

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 2.9.2012 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 2.9.2012 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2012 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 2.9.2012 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN... Kuva: www.kiteenmatikaiset.fi TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...3 KAHVITILAISUUS JA

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys Puheenjohtajan tervehdys Hyvät sukuseuralaiset, terveiset täältä Savonlinnasta näin joulun alla. Saan tämän jäsenkirjeen viimein liikkeelle. Kesä oli lämmin ja ainakin minun osalta kiireinen, kaikenlaisten

Lisätiedot