KOISTINEN 2/2013. Koististen Sukuseura ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOISTINEN 2/2013. Koististen Sukuseura ry"

Transkriptio

1 KOISTINEN 2/2013 Koististen Sukuseura ry

2 2 KOISTINEN 2/ /16. vuosikerta/issn SISÄLTÖ Koististen Sukuseura ry:n vuosikokouspäätöksiä Sukuseura Muuruveden Kivennavalla (Anssi Koistinen ja Esko Koistinen)... 4 Koistiset vesillä. Heinäveden Kanavasoutu (Irma Koistinen, kuvat Anssi Koistinen)... 6 Oulujoen Koistiset juhlivat (Esko Koistinen) Koististen Sukuseura ry:n toimihenkilöt, yhteys- ja tilitiedot Hannu Koistinen sukuseuran hallitukseen Kansikuva: Pentti Koistinen valmistautuu Kanavasoutuun tekemällään veneellä. Kuva Anssi Koistinen. JULKAISIJA: Koististen Sukuseura ry PÄÄTOIMITTAJA: Esko Koistinen, Messuportinkatu 8 B 19, Kuopio Puhelin: , Sähköposti: ILMESTYMINEN: 2 kertaa vuodessa PAINATUS: Juankosken Kirjapaino Oy SUKUSEURAN JÄSENTUOTTEITA SAATAVANA Sukuseuran jäsentuotteet ja hinnat ovat seuraavat: isännänviiri 80,-, vaakunataulu 25,-, sukupuukuvioinen t-paita 15,-, vaakunakuvioinen t-paita 13,-, lippalakki 13,-, postikortti 0,50, kynä 3 ja tarrat 1 /kpl (5 /kuuden liuska, 9 /12 kpl). Lisäksi laskutetaan postikulut. Tuotteita voit tilata Pentiltä. OSOITTEENMUUTOKSET Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksesta sihteerille jäseniä on kateissa! MUISTATHAN JÄSENMAKSUN Vuoden 2013 jäsenmaksu on 15,- ja sen eräpäivä Käytä viitenumeroa, jotta maksu kirjautuu oikein. Jos jäsenmaksu on maksettu etukäteen vaikkapa vuosikokouksessa, lehden osoitetarrassa on *-merkki. Maksu ei koske kunnia- eikä ainaisjäseniä. Jos maksat poikkeuksellisesti ilman viitenumeroa, esimerkiksi maksaessasi jäsenmaksun toisen puolesta, kirjoita tiedonanto-osaan jäsenen nimi ja osoite. Sukuseuran uudeksi jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä sukuseuran sihteeriin, joka lähettää sinulle ilmoittautumis- ja pankkisiirtolomakkeen.

3 KOISTISTEN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUSPÄÄ- TÖKSIÄ Kuva Anssi Koistinen. Sukuseuran hallituksen puheenjohtaja Esko Koistinen avasi kokouksen. Kokouksen alussa vietettiin hiljainen hetki poisnukkuneiden muistoksi. Esko valittiin kokouksen puheenjohtajaksi ja sukuseuran sihteeri Pirkko Markkanen sihteeriksi. 5. Sihteeri luki sukuseuran toimintakertomuksen, joka on julkaistu Koistinen 1/2013 lehdessä. 6. Sukuseuran rahastonhoitaja Jaakko Koistinen esitteli tilinpäätöksen ja toiminnantarkastajien lausunnon vuodelta Tilikauden tulos osoittaa 2615,86 euroa alijäämää. Taseen loppusumma on 5667,70 euroa. 7. Tilinpäätös vahvistettiin ja myönnettiin vastuuvapaus hallituksen jäsenille. 8. Sukuseuran hallitukseen valittiin: puheenjohtaja Esko Koistinen, varapuheenjohtaja Irma Koistinen, sihteeri Pirkko Markkanen, rahastonhoitaja Jaakko Koistinen. Hallituksen muut jäsenet: Tuija Kainulainen, Hannu Koistinen, Pentti Koistinen, Veikko Keinänen, Sirpa Kuittinen, Heikki Turunen ja Pirjo Räsänen. 9. Vuosikokous hyväksyi toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion (Koistinen 1/2013 lehdessä). Jäsenmaksuksi vahvistettiin 15 euroa ja ainaisjäsenmaksuksi 150 euroa. Hallitus esittää, että edellisten tilikausien ylijäämällä varaudutaan sukututkimuksen toimittamiseen. Vuosikokous valitsi toimikuntien puheenjohtajat (ja hallituksen kokous myöhemmin samana päivänä jäsenet). Toimikuntiin tulivat valituiksi seuraavat henkilöt: Sukututkimustoimikunta: Puheenjohtaja Heikki Turunen, jäsenet Eeva-Liisa Höytämö, Veikko Keinänen, Pirjo Räsänen ja Ulla Tuomainen. Kokous- ja tapahtumatoimikunta: Puheenjohtaja Irma Koistinen, jäsenet Tuija Kainulainen, Anssi Koistinen ja Maire Koistinen. Tuotetoimikunta: Puheenjohtaja Pentti Koistinen, jäsenet Jaakko Koistinen, Hannu Koistinen ja Tatu Koistinen. Julkaisu- ja tiedotustoimikunta: Puheenjohtaja Esko Koistinen, jäsenet Arto Koistinen, Liisa Koistinen ja Olavi Koistinen. 10. Toiminnantarkastajiksi valittiin Matti Koistinen ja Pentti Puustinen sekä varalle Jaana Koistinen ja Pekka Koistinen (Kuopio). 11. Heinäveden Kanavasoutuun osallistumista päätettiin tukea maksamalla osa osallistumismaksuista, 50 /henkilö (+ paita ja lippis). 12. Seuraava sukukokous / vuosikokous päätettiin pitää Rantasalmella Lomakeskus Järvisydämessä (Poronsalmentie 313, Rantasalmi).

4 SUKUSEURA MUURUVEDEN KIVENNAVALLA Anssi Koistinen ja Esko Koistinen 4 Vuosikousväkeä 2013 Kartanohotelli Kivennavalla. Isäntäpari Kaija (os. Koistinen) ja Martti Kähönen (vas.).

5 5

6 KOISTISET VESILLÄ Heinäveden Kanavasoutu seuran uusi perinne? Irma Koistinen, kuvat Anssi Koistinen 6 Heinäveden Kanavasoutu järjestettiin neljännen kerran viime kesänä. Ajankohta oli heinäkuun päivä. Koististen sukuseurasta mukana oli 7 soutajaa. Pentti Koistisen veneessä soutivat Pirkko Markkanen, Pauli Koistinen, Anssi Koistinen ja itse Pentti. Pirjo Räsänen, Jaakko Koistinen ja tekstin kirjoittaja olivat mukana Suomi-Unkari seuran kirkkoveneessä ensimmäisen soutupäivän. Jaakko oli mukana aloituspäivän, me Pirjon kanssa jatkoimme soutamista, kuten myös Pentti joukkoineen. Pentin venekunta oli harjoitellut yhdessä soutamista muutaman kerran. Sen kyllä huomasi, sillä niin livakkaa oli Pentin veneen meno! Pirjo oli ollut vesillä kajakillaan kesän aikana. Omasta pidemmästä soutumatkasta oli ehtinyt kulua lähes kymmenen vuotta, joten hieman pelotti tuleva soutu-urakka. Mutta luottavaisin mielin lähdin matkaan. Soututapahtuma alkoi perjantaina Valamon luostarin rannasta. Arkkimandriitta Sergei suoritti matkaan lähtijöiden siunaamisen. Kajakit ja kanootit läksivät ensimmäisinä matkaan, sitten pien- ja kirkkoveneet. Soututapahtuma alkoi leppoisen sään vallitessa, pilvipoutainen sää ja lämpötila soutamiseen sopiva. Matkan varrella oli kaikkiaan seitsemän kanavaa. Ensimmäinen sulutus oli Taivallahden kanavalla, 9 kilometrin päässä Valamosta. Taivallahden sulutuksessa jouduimme etsimään sadevaatteita suojaksi hetken ajaksi. Onneksi kyseessä oli vain pieni sadekuuro. Alkumatka oli kirkkoveneessämme yhteisen sävelen etsimistä. Vähitellen soutamiseen alkoi löytyä yhteinen rytmi. Veneessämme oli mukana Heinäveden ystävyyskaupungin Körmendin pormestari Istvan Bebes puolisoineen. Siispä veneemme perässä oli Unkarin lippu rinnallaan Pirkon tekemä sukuseuramme kyltti. Samanlainen kyltti oli Pentin veneessä. Taivallahdesta oli vain 3 kilometrin soutumatka seuraavalle etapille Varistaipaleen

7 7 kanavalle. Siellä oli pidempi tauko tankata ruokaa ja juomaa. Aikaa oli myös tutustua Varistaipaleen kanavamuseoon ja ottaa valokuvia. Anssi olikin innokas valokuvaaja koko soututapahtuman ajan. Kanavamuseo oli erittäin mielenkiintoinen. Sinne voisi palata uudelleen pidemmäksi aikaa. Museorakennus on aikoinaan ollut kanavanvartijan asunto. Varistaipaleen kanava on Suomen korkein (14,5m) ja ainoa nelisulkuinen. Taivallahden ja Varistaipaleen kanavat rakennettiin vuosina Matka jatkui kohti Karviota, matkaa 6 kilometriä kaunista vesireittiä soudellen. Perillä Karviossa olimme klo 16 paikkeilla. Karvion kanavassa oli kolmas sulutus. Kanava valmistui reitistön kanavista ensimmäisenä v Karvionkoski on suosittu lohen kalastuskoski ympäri vuoden. Karviossa toimii aktiivinen kesäteatteri. Siellä esitettiin toista kautta Valamotrilogian 1. osa Isän varjo. Ensimmäinen soutupäivä oli pulkassa. Olimme soutaneet noin 18 kilometriä ja tunnelma oli korkealla! Illalla pääsimme Karviossa saunaan, nautimme hyvää lohisoppaa ja saimme kuunnella Martti Issakaisen ansiokasta luentoa Heinäveden reitin nimien historiasta. Illan mittaan löytyi vanha-uusi tuttava vuosikymmenten takaa. Oli riemullista tavata henkilö, jonka oli tavannut joskus lapsuusvuosina. Hän osallistui meloen soututapahtumaan. Lauantaiaamu alkoi pilvipoutaisena, tuulta oli luvassa. Maittavan aamupalan jälkeen kokosimme Pirjon kanssa varusteemme ja suuntasimme venerantaan. Veneemme perämies oli ilmoittanut meille edellissiltana, että soudamme seuraavan päivän toisessa, suuremmassa kirkkoveneessä. Mieleen alkoi hiipiä outo aavistus, kun melojat ja muut soutajat alkoivat lähteä matkaan, mutta meidän veneellä ei näkynyt riittävää miehistöä. Veneeseen mahtui 7 soutuparia ja perämies. Lopulta paikalle tuli meidän lisäksi 1 soutupari (nainen ja mies) ja perämies (nainen)! Niinpä läksimme matkaan kahden soutuparin ja perämiehen voimin.

8 8 Suuren kirkkoveneen soutaminen oli melkoinen voimainponnistus tuolla kokoonpanolla. Kermajärvellä oli vastatuulta, joten pahimman osuuden yli (6 km) huoltovene hinasi venettämme. Lopulta pääsimme taukopaikkaan Viitalahteen. Matkaa sinne oli 14 kilometriä Karviosta. Oli autuaallinen tunne päästä maittavien voileipien ja muun tarjoilun äärelle. Viitalahdessa tehtiin uudelleenjärjestelyjä veneiden suhteen. Meidän veneeseen yhdistettiin edellispäivän pienemmän kirkkoveneen soutajat. Näin pääsimme jatkamaan matkaa täydellä miehistöllä kohti Heinäveden kirkonkylää. Matkaa sinne oli 9 kilometriä. Matkalla Viitalahdesta Heivävedelle oli aavaa ulappaa, joten tuuli tuntui siellä eniten. Heinäveden kirkonkylän satamassa oli yleisöäkin seuraamassa melojien ja soutajien satamaan saapumista. Rantakahvilassa oli ajoittain jopa ruuhkaa. Noin tunnin mittaisen tauon jälkeen matka jatkui kohti toisen päivän päätepistettä Kermaa, soutumatkaa noin 11 kilometriä. Onneksi reittimme kulki lähempänä rantoja ja saarten suojassa, joten tuuli ei haitannut matkan tekoa. Kerman kanavan sulutuksessa tunnelma oli korkealla. Kanavalle oli tullut mies kitaroineen. Hän sai soututapahtuman osallistujiakin mukaan yhteislauluun. Paula Koivuniemen Aikuinen nainen jäi mieleen. Kermaan soudellessa huomio kiinnittyi virran rannalla näkyvään ruskeaan sahajauhokasaan. Kasa on jäänne Kermassa toimineesta vesisahasta. Saha oli rakennettu Kermankoskeen 1790-luvulla ja se toimi vuoteen 1913 asti. Kermassa useat soutajat ja melojat majoittuivat Kermankeitaalla. Siellä saunoimme ja illastimme. Toimitsijat olivat järjestäneet soututapahtuman yhteisen illanvieton Kermankeitaalle. Ohjelmassa oli mm. arpajaiset. Arpaonni taisi suosia kaikkia muita sukuseuramme soutajajäseniä paitsi minua. Hyvin nukutun yön ja aamiaisen jälkeen edessä oli kolmas soutupäivä. Sunnuntaiaamuna sää oli kaikkein epävarmin. Niinpä Pirjon kanssa varustauduimme

9 9 jo matkan alusta sadeviittoihin. Pientä tihkusadetta olikin ajoittain päivän aikana. Kermasta oli vain 2 kilomertin matka Vihovuonteen kanavalle ja sieltä 1 kilometri Vääräkosken avokanavalle. Matkan viimeiselle kanavalle Pilppaan oli matkaa 10 kilometriä. Pilpassa olimme puolen päivän aikaan. Tauko oli tarpeen, sillä monet olivat kylmissään, koska tihkusade oli seurannut meitä aamupäivän ajan. Lämmin kahvi ja tee maistui voileipien kera. Soutumme jatkui Koukunpolven upeiden maisemien kautta kohti Säynämöä, matkamme päätepistettä. Viimeinen 13 kilometriä tuntui välillä pitkältä, mutta sitkeästi soudimme. Oli kertakaikkiaan mahtava tunne, kun Säynämön rantaviiva alkoi näkyä. Me teimme sen, soudimme noin 80 kilometriä (paitsi se hinausmatka)! Säynämössä ruokailimme yhdessä ja saimme kunniakirjat. Kiitos sukuseuramme soutajille! Yhdessä oli mukavaa taukopaikoilla ja välillä voimme tsempata toisiamme matkan varrella soudun edetessä. Selvisin ilman rakkoja tai lihaskipuja. Uskallan suositella mukaan tulemista muillekin vähän soutaneille. Soututapahtumaan osallistujien ikähaitari vaihteli 15 vuodesta yli 70- vuotiaisiin. Näin kertoi tapahtuman pääjärjestäjä Risto Kinnunen. Toiveemme on, että ensi kesäksi saisimme enemmän sukuseuran jäseniä mukaan soututapahtumaan. Olisi hienoa edustaa sukuseuraamme jopa omalla kirkkoveneellä. Ensi vuonna soutu järjestetään Samana viikonloppuna Varistaipaleessa vietetään kanavan valmistumisen 100-vuotisjuhlaa. Tervetuloa mukaan mahtavaan kokemukseen! Ota yhteyttä!

10 10 OULUJOEN KOISTISET JUHLIVAT Esko Koistinen Matti Matts Koistinen laskee Oulujokea kohti Oulua. Paluumatka Kajaanin markkinoilta sujuu myötävirtaan soutaen helpommin kuin menomatka vastavirtaan. Todennäköisesti meren ja kaukomaiden tuotteita on vaihdettu sisämaasta saataviin, perheelle tarpeellisiin tuotteisiin. Matts on jo melkein kotona nykyisellä Vapaasalon tilalla, kun joki näyttää oikukkaan, tappavan voimansa. On vuosi Kun Mattsin vaimokin pian kuolee 1872, jää perheeseen kaksi orpoa poikaa, Matti 9- ja Aabo 5-vuotiaana. Pojat lähetetään Amerikkaan setiensä kasvatettaviksi. Matti palaa Amerikasta synnyinseudulleen1880- luvulla ja menee rengiksi Juuruksen tilalle, mistä saa myöhemmin torpan paikan. Matti vihitään Loviisa Luomajoen kanssa ja kuolee lavantautiin. Aabo jää Amerikkaan. Ainoa tieto Aabosta on saatu Henry Koistisen Mr. Matti Koistiselle Ouluun lähettämästä kirjeestä Ameriikasta tammikuun 4. Päivänä 1922: Henryllä oli tieto Aabon kuolemasta. Heinäkuun 26. päivänä 2013 saavumme Heikki Turusen kanssa navigaattorin ohjaamana turvallisesti Maikkulan kartanoon. Seutu Oulujoen varrella Oulussa on sama, johon Matts ei palannut. Mattsin isän, Matti Matinpoika Koistisen (s , k ) jälkipolvi on kokoontunut kartanoon sukujuhlaan. Alkumaljojen jälkeen Arto Koistinen esittelee sukuhaaran omaa sukututkimusta. Heikin kanssa olemme juhlassa kutsuttuina sukuseuran edustajina. Minä kerron sukuseuran toiminnasta ja esittelen seuran tuotteita. Heikki esittelee seuran sukututkimusta ja sukukirjat. Juhlivan sukuhaaran sukutieto yhdistyy Heikin tulkitsemana nopeasti muuhun Koististen suvun tietoon. Sukuseura oli selvittänyt mm., että Matti Matinpoika (s ) oli syntyjään Korhosia. Naituaan Koistisen tyttären Annan (s ) ja tultuaan taloon isännäksi, otti Matti ajan tavan mukaan talon nimen. Kerromme, kuinka sukuseuralla on myös kontakteja juhlivan suvun Amerikan serkkuihin: Martin Koistinen ja Janie Phillips (os. Koistinen) ovat vierailleet Suomessa sukuseuran vieraina (Koistinen 2/2001). Janien isoisän isä on Juho Matinpoika (s ). Martin on puolestaan Janien veljen poika. Juho Matinpoika on yksi sedistä, joiden kasvatettaviksi orpopojat Matti ja Aabo lähetettiin. Helteisen ja hengeltään lämpimän juhlapäivän kääntyessä iltaan juhlat jatkuvat tanssin merkeissä. Heikki ja minä suuntaamme navigaattorin ohjaamina jo Savoa kohti.

11 11 KOISTISTEN SUKUSEURA RY TOIMIHENKILÖT, YHTEYS- JA TILITIEDOT Tehtävä ja nimi Osoite Puhelin Sähköposti Puheenjohtaja Messuportinkatu 8 B Esko Koistinen Kuopio Sihteeri Pirkko Markkanen Metsärinteentie Varkaus Rahastonhoitaja Jaakko Koistinen Ritoniementie Tuusniemi Varapuheenjohtaja Myllärintie 1 C Irma Koistinen Ylämylly Hallituksen jäsen Tuija Kainulainen Paatsamatie Joensuu Hallituksen jäsen Soutumiehentie Veikko Keinänen Rovaniemi Hallituksen jäsen Pentti Koistinen Sarvikummuntie Vihtari Hallituksen jäsen Hannu Koistinen Borginkatu 15 D Varkaus Hallituksen jäsen Löydönraitti 109 Pirjo Räsänen Vitsiälä Hallituksen jäsen, Saaristokatu 36 B heikki.turunen sukututkimus Heikki Turunen Sukuseuran pankkitili: FI Koististen Sukuseura ry - Jäsenmaksut: varsinainen jäsen 15,-, perheenjäsen 15,-, ainaisjäsen 150,- - Jäsenmäärä 195 henkilöä - Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksesta sihteerille, kiitos! Sukuseuran toimihenkilöt kiittävät saamastaan postista. Toivomme edelleen sukuseuran arkistoon sukuselvityksiä ja muuta suvun historiasta kertovaa materiaalia. Toivomme myös tarinoita, muistelmia ja vanhoja valokuvia julkaistavaksi seuran lehdessä.

12 12 2-POSTI HANNU KOISTINEN SUKUSEURAN HALLITUKSEEN Hannu Koistinen (53) Varkaudesta valittiin Sukuseuran hallitukseen. Tutuksi mies on tullut tuotetoimikunnan jäsenenä. Hannu on syntynyt Outokummussa sukupuun tauluun n:o 255. Perheeseen kuuluu vaimo ja yksi lapsi. Ammatiltaan Hannu on suojelupäällikkö ja toimipiste Stora Enso Oyj Varkauden tehdas. Hannu on toiminut palo- ja pelastusalalla jo vuodesta 1972 lähtien, suorittanut pelastustoimen virkatutkinnot Valtion Palo-opistossa (miehistö, alipäällystö ja päällystö) ja erikoistunut suurteollisuuden riskienhallintaan. Järjestötoiminnasta on kokemusta 2000 luvulta alkaen mm. Pohjois- Savon Pelastusalan liiton hallituksen ja työvaliokunnan jäsenyyden myötä. Harrastuksena miehellä on puulaakiurheilu, luonto ja nykyisin myös Citroen 2CV. SUKUKIRJAT SAATAVANA tilaukset rahastonhoitaja Jaakko Koistiselta Koististen Suku * Sukupuu (777 sivua) 50,- + postikulut Koististen Suku * Historia (112 sivua, neliväri) 25,- + postikulut

edetessä on sukutietojen laajuus hieman yllättänyt. Tällä hetkellä rekistereissämme on yli 12000 henkilön tiedot ja kirjan sivumäärän

edetessä on sukutietojen laajuus hieman yllättänyt. Tällä hetkellä rekistereissämme on yli 12000 henkilön tiedot ja kirjan sivumäärän TIEDOTE 1/2010 Vuosikymmenen pakkastalvi alkaa helpottaa otettaan ja selvät kevään merkit ovat jo näkyvissä. Pakkasten keskellä on ollut mukava muistella mennyttä kesää ja onnistuneita Silvastien kesäkokouspäiviä

Lisätiedot

Kotilaisten sukuseura ry:n jäsenlehti. Kymmenes vuosikerta. Numero 1/2006. Tervetuloa sukukokoukseen Turkuun 16-17.6.2007. www.kotilaistensukuseura.

Kotilaisten sukuseura ry:n jäsenlehti. Kymmenes vuosikerta. Numero 1/2006. Tervetuloa sukukokoukseen Turkuun 16-17.6.2007. www.kotilaistensukuseura. Kotilaisten sukuseura ry:n jäsenlehti. Kymmenes vuosikerta. Numero 1/2006 Tervetuloa sukukokoukseen Turkuun 16-17.6.2007 www.kotilaistensukuseura.fi 1 Koko perheen kesälomamatka Turkuun Sukukokous järjestetään

Lisätiedot

Leinosten sukulehti 1-2011. www.leinoset.fi

Leinosten sukulehti 1-2011. www.leinoset.fi Leinosten sukulehti 1-2011 Jokelan väki ja kesävieraat ohranleikkuussa Temmeksen pappilassa vuonna 1960. Vasemmalta: Ilkka, Pertti, Kalle nuorempi, Veikko, Eeva, Lauri, Lea ja Kalle Honka. Sisäsivuilla

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2011

JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2011 JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2011 Sisällysluettelo PUHEENJOHTAJAN PALSTA 3 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 5 TalouSARVIO 8 Nokipannukahvia ja juuston aromia 10 Pientä vaihtelua

Lisätiedot

Vuoksenranta-seuran jäsenlehti N:o 29 2011

Vuoksenranta-seuran jäsenlehti N:o 29 2011 JOUKKOKIRJE Vuoksenranta-seuran jäsenlehti N:o 29 2011 Maija Jantunen kotipaikkansa Pientalon raunioilla yhdessä Henri Jantusen ja Ritva Jantusen kanssa. Takana näkymää Jantselan navetan raunioiden päältä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 1-2012

JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 1-2012 JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 1-2012 Sisällysluettelo PUHEENJOHTAJAN PALSTA 3 Esityslista 4 VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 5 KESÄTEATTERIT 2012 5 KEVÄTRISTEILY 8 Tuloslaskelma ja TASE

Lisätiedot

Haveristen sukuseuran jäsenlehti 58 /2015. Pyällyspuu

Haveristen sukuseuran jäsenlehti 58 /2015. Pyällyspuu Haveristen sukuseuran jäsenlehti 58 /2015 Pyällyspuu Tässä numerossa Aarno-veljen 24.7.1937 31.1.2013 muistolle.... Aarno-veljen muistolle. 3 Puheenjohtajan tervehdys. 8 Ystävyyden puu. 9 Kiitoskirje Aulangolta

Lisätiedot

Kirjailijoiden sukua

Kirjailijoiden sukua Kuparsaaren Pyyhtiät -sukuseura 2015 DNAtutkimusten tuloksia Sukujuhla Helteisessä Lappeenrannassa Tilinpäätös 2014 Kirjailijoiden sukua Monitaitaja Pekka Antero Pyyhtiä Lea Pyyhtiälle kirjoittaminen on

Lisätiedot

Kesäkuu 2013 KUOPIO KUTSUU 3-4.8.2013.

Kesäkuu 2013 KUOPIO KUTSUU 3-4.8.2013. SUKUMME KUOPIO KUTSUU 3-4.8.2013. Määttälänvaara 5.8.2012 Hannu Kyllönen puheenjohtaja Hyvät sukuseuran jäsenet Kuopio kutsuu sukukokoukseen Kyllösten sukuseuran tämänvuotinen sukutapaaminen pidetään Kuopiossa

Lisätiedot

Vartiaisten. Viesti. Yhteys sukuumme

Vartiaisten. Viesti. Yhteys sukuumme Vartiaisten Viesti 2 2014 Yhteys sukuumme Toimituksen palsta Palstalle voi lähettää uutisia, lehtileikkeitä, onnitteluja ja tervehdyksiä. Palstalla kerrotaan myös sukuseuran kuulumisia ja tiedotuksia.

Lisätiedot

Klinger Finland Oy Tinakuja 3, 02430 MASALA Puh. 010 400 1011 www.klinger.fi. Luonnostaan parempia energiaratkaisuja

Klinger Finland Oy Tinakuja 3, 02430 MASALA Puh. 010 400 1011 www.klinger.fi. Luonnostaan parempia energiaratkaisuja 2012 1 Klinger Finland Oy Tinakuja 3, 02430 MASALA Puh. 010 400 1011 www.klinger.fi Luonnostaan parempia energiaratkaisuja 2 HALLITUS www.poliisimajalaiset.fi Vuosijulkaisu: Poliisimajalaiset ry c/o Matti

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 4/2010 Kavtsi Tunturiladun kahdeksas kerho Retkeilyä vuodesta 1972 Tunturikerho Kavtsi Jäsenlehti Väärti Lehti ilmestyy neljästi vuodessa. Painos 600 kpl. Taitto: Jaakko

Lisätiedot

Erityiskiitokset toiminnasta sukuseurassa saivat sukuneuvoston tällä kertaa jättäneet Ari Kekäläinen, Jussi Kekäläinen ja Sirpa Kekäläinen.

Erityiskiitokset toiminnasta sukuseurassa saivat sukuneuvoston tällä kertaa jättäneet Ari Kekäläinen, Jussi Kekäläinen ja Sirpa Kekäläinen. Hyvät immeiset, sukuseuran jäsenet! Vuosi on vaihtunut ja sukumme suuntaa taas kohti uusia seikkailuja. Tässä kuitenkin hiukan muistoja menneeltä vuodelta, joka olikin sukukokouksen vuosi. Sukukokouksiahan

Lisätiedot

1/2012. VUODEN KUVAAJA -kilpailu käynnistyi Kuusamon kutsu Lähdetään Setusenmaalle! ja paljon muuta luettavaa

1/2012. VUODEN KUVAAJA -kilpailu käynnistyi Kuusamon kutsu Lähdetään Setusenmaalle! ja paljon muuta luettavaa 1/2012 Rauman Kameraseura ry:n jäsenlehti VUODEN KUVAAJA -kilpailu käynnistyi Kuusamon kutsu Lähdetään Setusenmaalle! ja paljon muuta luettavaa 2 SISÄLTÖ 4 Päätoimittajan mietteitä 5 Puheenjohtajalta 6

Lisätiedot

Kanavan Varrelta 2010

Kanavan Varrelta 2010 Kanavan Varrelta 2010 Hinta 6e Kesäillan kaunotar Kynsien lakkaus, kesäinen iltameikki, juhlava pikakampaus, huulipuna, tilat vaatteiden vaihtoon ja suihkuun sekä virkistävä juoma. 1 1,5 h toiveiden mukaan.

Lisätiedot

VATAS-POSTI. Vatasten sukuseura ry Jäsenlehti n:o 4, lokakuu 2012

VATAS-POSTI. Vatasten sukuseura ry Jäsenlehti n:o 4, lokakuu 2012 VATAS-POSTI Vatasten sukuseura ry Jäsenlehti n:o 4, lokakuu 2012 2 Frida (4½ v): Kuvassa on Mikko ja Sisko Vatasen talo Tohmajärvellä, jossa kävimme sukukokouksen yhteydessä. Kuvassa on sateenkaari, kukkia

Lisätiedot

Nyt Plussa-kortilla optikon näöntarkastus ilmaiseksi!

Nyt Plussa-kortilla optikon näöntarkastus ilmaiseksi! 2011 1 Liikenteessä sekunnit ratkaisevat. Syyspimeällä vastaantulevien ajoneuvojen ajovalot saattavat sokaista kuljettajia ja häikäisystä toipuminen voi kestää useita sekunteja. Hyvä liikenne näkö perustuu

Lisätiedot

Havukaisten tiedote kevät 2015

Havukaisten tiedote kevät 2015 Havukaisten tiedote kevät 2015 Arvo Havukainen 70 vuotta Kierrätystä se on tämäkin: Arvo Havukainen kunnostaa asiakkaan pirtinkalustoon kuuluvaa pöytää. Havukaisten sukuseuran perustajajäseniin kuuluva

Lisätiedot

Hohto. Toikander-Hohti sukuseuran jäsenlehti 1/2007

Hohto. Toikander-Hohti sukuseuran jäsenlehti 1/2007 Hohto Toikander-Hohti sukuseuran jäsenlehti 1/2007 HOHTO 2007 Toikander-Hohti sukuseuran jäsenlehti 1/2007. 16. vuosikerta. Painos 1000 kpl. Toimituskunta Timo Hohti Hanna Karkku Liisa Mikkola Liisi Timonen

Lisätiedot

Mänttärin Sukuyhdistyksen jäsenlehti 2003 NIINIPUU 9

Mänttärin Sukuyhdistyksen jäsenlehti 2003 NIINIPUU 9 Mänttärin Sukuyhdistyksen jäsenlehti 2003 NIINIPUU 9 NIINIPUU 9 NIINIPUU Mänttärin Sukuyhdistys ry:n jäsenlehti n:o 9 Maaliskuu 2003 Toimituskunta Jorma Mänttäri, päätoimittaja Jarkko Mänttäri, toimitussihteeri

Lisätiedot

AUTO- KATSASTAJAT 1/2005. Autokatsastajat Ak ry:n järjestölehti 22. vuosikerta

AUTO- KATSASTAJAT 1/2005. Autokatsastajat Ak ry:n järjestölehti 22. vuosikerta AUTO- KATSASTAJAT 1/2005 Autokatsastajat Ak ry:n järjestölehti 22. vuosikerta Puheenjohtajan palsta: Vuosikokouksen avauspuhe Arvon naiset, hyvät herrat, kaikki te ihanat ihmiset, tervetuloa viettämään

Lisätiedot

Sukuseuran hallitus: Juhlatoimikunta: Tämä lehti sisältää: Sukuseuran sihteeri

Sukuseuran hallitus: Juhlatoimikunta: Tämä lehti sisältää: Sukuseuran sihteeri Jäsenlehti 1/2003 Sukuseuran hallitus: Juhani Rajamäki, puheenjohtaja Impoonkatu 2, 04430 Järvenpää puh. (09) 2711178 juhani.rajamaki@ asianajotoimisto.inet.fi Juhani Soukko, varapuheenjohtaja Kotiportinkuja

Lisätiedot

viesti 4/2010 Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

viesti 4/2010 Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 4/2010 YHTEISTIEDOTE 4/2010 (134) 32. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Reilua kauppaa Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN YHDISTYKSET: KAARINA, LIETO, LOIMAA,

Lisätiedot

Wanha Tuomas. Vanhan Rautalammin Korhosten sukuseura ry

Wanha Tuomas. Vanhan Rautalammin Korhosten sukuseura ry Wanha Tuomas Vanhan Rautalammin Korhosten sukuseura ry Sisällys Päätoimittajan puheenvuoro Suvun tapaaminen kesällä 2010 Taittajalle virolainen palkinto Muutokirja todistaa Terveisiä Koulupellon Liisalta

Lisätiedot

Haveristen sukuseura ry:n. jäsenlehti n:o 57

Haveristen sukuseura ry:n. jäsenlehti n:o 57 Haveristen sukuseura ry:n jäsenlehti n:o 57 Sisällysluettelo: Haveristen sukujuhla Hämeenlinnassa 1 Puheenjohtajan tervehdys 2 Sukujuhla ja vuosikokous 4 Haveristen Solovetskin matkalle 6 Pyällyspuun oksalta

Lisätiedot

Antaa kesän tulla laulelee todellinen kylmäuimari

Antaa kesän tulla laulelee todellinen kylmäuimari Antaa kesän tulla laulelee todellinen kylmäuimari Turun Avantouimarit r.y. Kylmääki Toukokuu, 2/2007 www.turunavantouimarit.fi Tervetuloa kesä, uudet kujeet ja ilot! Nancy Sinatra laulaa, että These boots

Lisätiedot

Vuoden 2011 sukukokous Vammalassa

Vuoden 2011 sukukokous Vammalassa K OHO K OHTIA NUMERO 17 HELMIKUU 2012 Vuoden 2011 sukukokous Vammalassa Kokoonnuimme viime vuonna Kohoskahveille ja varsinaiseen sukukokoukseen Vammalaan lauantaina syyskuun 3. päivänä. Kokous pidettiin

Lisätiedot

Sisällys. Toimitustiimi: Arja Lifländer, Tuula Rahkonen, Jukka Kirjonen. Imatran Lapinkävijät ry:n vuosijulkaisu, 54 vsk.

Sisällys. Toimitustiimi: Arja Lifländer, Tuula Rahkonen, Jukka Kirjonen. Imatran Lapinkävijät ry:n vuosijulkaisu, 54 vsk. 2010 Sisällys Puheenjohtajan puheenvuoro 3 Toimitukselta 3 Suden jäljillä Ilomantsissa 4 Muumi hiihtokoulussa on kivaa 6 Polkupyörälaulu 8 Helluntaiseikkailu Lemmenjoella 10 Suomi meloi taas 11 Suomi

Lisätiedot

O i k a r i s t e n s u k u s e u r a n Joulutervehdys 2012 lehti nro 8 OIKARISTEN SUKUSEURA RY, www.oikariset.arkku.net PANKKITILINRO NORDEA FI60 1021 3500 0450 07 Oikaristen sukuseuran hallitus 2013

Lisätiedot