Toimeksianto suoritetaan tämän hankinnan sisällön ja julkisten hankintojen yleisten sopimusehtojen Jyse 2014 Palvelut (Jyse) mukaisesti.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimeksianto suoritetaan tämän hankinnan sisällön ja julkisten hankintojen yleisten sopimusehtojen Jyse 2014 Palvelut (Jyse) mukaisesti."

Transkriptio

1 Palveluhankinnan sisältö Tässä palveluhankinnan sisällössä esitetyt asiat ovat toimeksiantoon sisältyviä minimivaatimuksia, joiden mukaisesti palveluntuottaja tarjouksen tekemällä sitoutuu toimeksiannon toteuttamaan. Toimeksianto suoritetaan tämän hankinnan sisällön ja julkisten hankintojen yleisten sopimusehtojen Jyse 2014 Palvelut (Jyse) mukaisesti. Voittanut palveluntuottaja velvoitetaan hyväksymään tämä palveluhankinnan sisältö sopimukseen sellaisenaan. VAARALLISEN JÄTTEEN KÄSITTELY 1. Yleistä 1.1. Kohde 1.2. Tilaaja 2. Tekniset asiat Vaarallisen jätteen käsittely PH IL Lakeuden Etappi Oy (jäljempänä tilaaja) Laskunmäentie Pojanluoma Tilaajan edustaja: tuotantopäällikkö Ilkka Letonsaari Toimeksiannon suorituspaikka Toimialueena on Alavus, Ilmajoki, Jalasjärvi, Kihniö, Kuortane, Kurikka, Lapua, Seinäjoki ja Ähtäri.

2 Vaaralliset jätteet noudetaan tilaajan 11 jäteasemalta. Jäteasemien yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät osoitteesta kohdasta jätepisteet ja jätehaku. Lääkejätteet noudetaan tilaajan sopimusapteekeista, joita on noin 20 kpl tilaajan toimialueella Vaarallisia jätteitä voidaan noutaa myös suoraan tilaajan asiakkailta. Asiakkaat sijaitsevat toimialueella. Asiakaspaikkoja on tällä hetkellä noin 20 kpl Tilaaja pidättää oikeuden noutopaikka- ja aukioloaikamuutoksiin. Jäteasemien aukioloaikoihin on tulossa muutoksia Toimeksiannon sisältö Tilaaja hankkii vaarallisten jätteiden keräysastiat, noudot ja jätteen käsittelyn tällä palveluhankinnalla. Hankinnan piiriin kuuluvat tässä hankinnan sisällössä mainitut vaaralliset jätteet. Jäteöljyt, kyllästetty puu, loppusijoitukseen kelpaavat tai tilaajan omaan käsittelyyn kelpaavat ja tuottajavastuulla olevat vaaralliset jätteet eivät kuulu tämän toimeksiannon piiriin. Mikäli Tilaaja vastaanottaa tarjouksen sisällössä mainitsemattomia ja tuottajavastuulle kuulumattomia vaarallisia jätteitä, neuvottelee tilaaja niiden osalta ensisijaisesti palveluntuottajan kanssa, mutta voi myös käyttää muita toimijoita. Mikäli tuottajavastuu tms. tulee koskemaan joitain tässä hankinnan sisällössä mainittuja vaarallisia jätteitä, voidaan ne poistaa tämän toimeksiannon piiristä.

3 Kerättävät vaaralliset jätteet Seuraavassa taulukossa on vaarallisen jätteen arvioidut keräysmäärät kunnittain. Määrä ei sisällä apteekkien ja asiakkaiden jätemääriä. Alavus Ilmajoki Jalasjärvi Kihniö Kuortane Kurikka Aerosolit Ammoniakit ja emäkset Elohopea Hapot Jäähdytinneste Kiinteä öljyinen jäte Laboratoriojäte Leikkuunesteet (vesi < 95%) 1.20 Liuottimet (ei rikkiä/halog.) Lääkejäte Maalit (ei rikkiä/halog.) Muu vaarallinen jäte Pesuliuottimet 0.30 Polttoöljy kevyt ja vesiseokset 6.00 Torjunta-aineet Valokuvauskemikaalit Öljynsuodattimet (trasselit/imeytys) Jarru- ja kytkinnesteet Sammuttimet

4 Lapua Pjoki Sjk- Nurmo Ylistaro Ähtäri yht. Aerosolit Ammoniakit ja emäkset Elohopea Hapot Jäähdytinneste Kiinteä öljyinen jäte Laboratoriojäte Leikkuunesteet (vesi < 95%) 0 Liuottimet (ei rikkiä/halog.) Lääkejäte Maalit (ei rikkiä/halog.) Muu vaarallinen jäte Pesuliuottimet 0 Polttoöljy kevyt ja vesiseokset 0 Torjunta-aineet Valokuvauskemikaalit Öljynsuodattimet (trasselit/imeytys) Jarru- ja kytkinnesteet Sammuttimet Arvioidut määrät eivät ole tilaajaa sitovia Tilaaja vastaanottaa asiakkaaltaan satunnaisesti myös tässä hankinnan sisällössä mainitsemattomia vaarallisia jätteitä, lukuun ottamatta radioaktiiviset ja räjähtävät jätteet. Tässä hankinnan sisällössä mainitsemattomien vaarallisten jätteiden käsittelystä tilaaja neuvottelee ensisijaisesti tämän hankinnan palveluntuottajan kanssa, mutta pidättää oikeuden käyttää myös muita palveluita Keräysastiat Palveluntuottaja toimittaa ennen toiminnan aloittamista yhteisesti sovitut keräysvälineet jäteasemille.

5 Astiamääräarvio jäteasemittain: tynnyri jäteastia muu kontti 200 l pahvitynnyri medi l 240l 360l 660l L43 labra 1000 l Alavus Ilmajoki Jalasjärvi Kihniö Kuortane Kurikka Lapua pjoki sjoki-nurmo Ylistaro Ähtäri Yhteensä Ilmajoella 7 kpl 1000 l kontteja on varattu suuremmille nestemäisille vaarallisen jätteen erille, jotka pumpataan tai kaadetaan nestekontteihin. Näissä erissä jätenimikkeet vaihtelevat eräkohtaisesti. Muut 1000 l kontit ovat vaarallisen kappaletavaralle, esimerkiksi maalille ja liuottimille. Tämän lisäksi apteekkien ja muiden asiakkaiden tarpeisiin tarvitaan 45 kpl Medi-60 astioita 25 kpl L-43 astioita 10 kpl l jäteastioita Pahvitynnyreitä 10 kpl Määrät eivät ole sitovia, vaan voivat muuttua toimeksiannon aikana. Palveluntuottaja voi tarjota listasta poiketen vastaavaa astiaa, kuin listassa esitetty. Määräävänä tekijöinä monissa paikoissa on astialle varattu tila. Palveluntuottaja vastaa, että keräysvälineet ovat ehjiä, hyväksyttyjä, tarkoituksenmukaisia ja merkitty vaarallisen jätteen varastoinnista ja kuljetuksesta säädettyjen määräysten mukaisesti. Nestemäistä jätettä ei saa säilyttää sisätiloissa yli 1000 l:n säiliössä. Ulkona säilytettäessä säiliön on oltava tiivis, katettu, lukittava ja nestemäisen jätteen tilan varustettu valuma-altaalla. Ulkosäilytys on sallittu ainoastaan jätekeskuksessa Ilmajoella.

6 Palveluntuottaja vastaa astioiden kunnosta. Mikäli tilaaja havaitsee puutteita, on palveluntuottaja velvollinen vaihtamaan astian välittömästi uuteen. Tilaajalla on oikeus muuttaa astiakapasiteettia tilauksen yhteydessä Toimittaminen jatkokäsittelyyn ja jatkokäsittely Keräysvälineen täyttyessä tilaaja tilaa tyhjennyksen. Palveluntuottaja tyhjentää, vaihtaa astian tai astiat tyhjiin taikka toimittaa tyhjän astian keräyspaikkaan kolmen arkipäivän kuluessa tilauksesta, tai kolmen päivän jälkeen ennen seuraavaa toimipaikan aukioloaikaa. Tyhjä astia jätetään samaan paikkaan, kuin mistä täysi on noudettu. Mahdollisista sisäsäkeistä vastaa palveluntuottaja. Kuorma on pystyttävä kuormaamaan joko kontista, lastauslaiturilta tai maasta. Vaarallisen jätteen keräysastiat ovat vaarallisen jätteen kontissa, varastorakennuksessa, asiakkaan toimipaikan sisätiloissa. Astian nouto sen sijoituspaikalta ja tyhjän astian vienti paikalle kuuluvat tehtäviin. Palveluntuottaja toimittaa astian sisällön asianmukaiseen käsittelyyn. Kuormaamisesta vastaa palveluntuottaja. Mikäli nouto viivästyy enemmän kuin 3 päivää, katsotaan Jysen 12.6 kohdassa mainitun viivästyksen aiheuttaman olennaisen merkityksen täyttyneen. Tämä kohta korvaa Jysen kohdan 12.3., Palveluntuottaja vastaa vaarallisen jätteen käsittelystä. Palveluntuottajalla on oltava voimassa olevat luvat mainittujen vaarallisten jätteiden kuljettamiseen ja käsittelemiseen. Samoin palveluntuottajan työnjohdon, henkilökunnan ja kaluston on täytettävä laissa asetetut vaatimukset. Palveluntuottaja vastaa, että käyttämänsä alihankkijat täyttävät edellä mainitut vaatimukset omalta osaltaan Vaarallisista jätteistä toimitettavat dokumentit Palveluntuottaja jättää noudosta VAK-säännösten mukaisen siirtokirjan Kerättäviin vaarallisiin jätteisiin kaikille keräyspaikoille palveluntuottaja on velvollinen toimittamaan turvaohjeet ja lajittelu-, pakkaus-, ja varastoimisohjeet ennen toiminnan aloittamista.

7 Palveluntuottaja on velvollinen esittämään vaarallisen jätenimikkeittäin käsittelyketjun ennen urakkasopimuksen allekirjoittamista. Noudoista on toimitettava myöskin sähköinen raportti noutokerroittain Nykyisten astioiden lunastus Tilaajalla on käytössään vaarallisen jätteen keräilyyn 140, 240 ja 660 litran muovisia jäteastioita (väri punainen). Valittu palveluntuottaja on velvollinen lunastamaan tilaajalta ehjät astiat. Määräarvio: 120 l 140 l 240l 360l 660l Yhteensä (kpl) Määrä ei ole tilaajaa sitova, vaan todellinen määrä tarkistetaan yhdessä palveluntuottajan kanssa Henkilöstö Palveluntuottajan on ilmoitettava ennen sopimuksen tekemistä seuraavat suomenkieliset yhteyshenkilöt yhteystietoineen: Turvallisuusneuvonantaja, sopimuksen yhteyshenkilö, kuljetusten yhteyshenkilö, lajittelu-, pakkaus- ym. asioissa auttava yhteyshenkilö. laskutuksen yhteyshenkilö koulutuksista vastaava henkilö Tilaaja nimeää organisaatiostaan sopimuksesta, toiminnasta noutopaikoilla, maksuliikenteestä vastaavien henkilöt. Sopimukseen muutoksia saavat tehdä sopimuksen allekirjoittajat. Tämä ja kohta 1.2 korvaavat Jysen kohdan Kuormien noutoajat Ilmajoen ja Seinäjoki-Nurmon jäteasemalla on asioitava aseman aukioloaikana. Muilla jäteasemilla on asioitava asiakasturvallisuuden vuoksi aukioloajan ulkopuolella.

8 Apteekki ja asiakaspaikoista noudot on suoritettava niiden aukioloaikana Liikenneturvallisuus Alueella liikuttaessa on noudatettava liikennesääntöjä ja sen lisäksi erityistä varovaisuutta Vaarallisen jätteen määrät Työmäärä on ilmoitettu tarjouskaavakkeessa. Määrät eivät ole tilaajaa sitovia Työmäärän mittaus Työmäärä mitataan käsittelyyn noudettujen vaarallisten jätteiden massoina Vaarallisen jätteen käsittely: /kg Yksikköhinta sisältää kaikki tässä hankinnan sisällössä määritellyt työt. Käsittelymaksu maksetaan noudon jälkeen perustuen punnitustulokseen Perehtyminen tehtävään Tilaaja opastaa liikkumisen noutopaikoilla Työvälineet ja tarvikkeet Palveluntuottaja vastaa työssä käytettävistä työvälineistä ja tarvikkeista 2.6. Tilaajan velvollisuudet ja vastuut Tilaaja vastaa vaarallisen jätteen vastaanottamisesta jäteasemilla asioivilta asiakkailta. Tilaaja vastaa jäteasemien luvista ja toiminnasta viranomaisille.

9 2.7. Koulutukset 2.8. Ympäristö Palveluntuottaja kouluttaa tilaajan vaarallista jätettä vastaanottavan ja asiakaspalvelun ja neuvonnan henkilöille vaarallisen jätteen pakkaamiseen ja lajitteluun liittyvät yhteisesti sovitut asiat. Koulutuksia järjestetään 2 kertaa 1 tunti vuodessa. Koulutuksen kustannuksen sisältyvät sopimushintoihin. Palveluntuottaja tarjoaa vaarallisten jätteiden käsittelyyn ja pakkaamiseen liittyvää maksullista koulutusta Palveluntuottaja sitoutuu noudattamaan noutopaikoilla voimassa olevia ympäristölupia ja ympäristöjärjestelmiä. Palveluntuottaja on varautunut noutojen yhteydessä tapahtumien vahinkojen ympäristövaurioiden minimointiin Turvallisuus Palveluntuottaja toimii työsuojelun valvontalain tarkoittamassa mielessä itsenäisenä yrittäjänä ja vastaa siten oman ja aliurakoitsijansa työn turvallisuudesta ja tarvittavien ilmoitusten teosta. Tilaajalla on valvontaoikeus palveluntuottajan työhön ja siitä maksettavaan korvaukseen. Ennen sopimuksen allekirjoittamista ja sopimuskauden aikana tilaaja voi tarkistaa palveluntuottajan työsuojeluasiat palveluntuottajan yksikössä. Palveluntuottaja on velvollinen ilmoittamaan tämän toimeksiannon suorittamisessa tapahtuneista vahingoista, tapaturmista ja läheltä piti tapauksista välittömästi, sekä havaitsemistaan riskipaikoista tilaajalle kahden (2) työpäivän sisällä havainnosta. Vahingoista on toimitettava tilaajalle kirjallinen vahinkoraportti kolmen arkipäivän kuluessa tapahtuneesta. Raportin on sisällettävä tiedot ajasta, paikasta, olosuhteista, tapahtumasta, korjaavista toimenpiteistä ja tapahtuman uudelleen sattumisen estämisestä Toiminnan jatkuvuus Palveluntuottaja toteuttaa varajärjestelmän siten, että toiminta pysyy tämän asiakirjan edellyttämällä tasolla. Toimintavarmuuden varmistamiseksi palveluntuottaja on suunnitellut toimintansa siten, että organisaatio on varautunut hallitsemaan toimintaa häiritsevät tilanteet jatkamaan toimintaa hyväksyttävällä ennalta määritellyllä tasolla.

10 3. Palvelutaso 3.1. Palvelun laadun valvonta ja tarkastus Sen lisäksi, mitä Jysen kohdassa 5 mainitaan, Palvelun seurantapalaveri pidetään kolme (3) kertaa vuodessa. Palaverissa tarkastellaan ajankohtaisia asioita ja toiminnassa tehtyjä havaintoja. Palvelutuottajakatselmus pidetään kerran vuodessa. Palaverissa käydään läpi sopimusasiakirjat, reklamaatiot ja kehityskohteet 4. Hinnoittelu ja toimitusvarmuus 4.1. Hinta ja hinnan muutokset Kohta 4 korvaa Jysen kohdan Hinnoittelu Kaikkiin tarjouskaavakkeissa pyydettyihin kohtiin on annettava arvonlisäveroton hinta /kg Mikäli jostain jätteestä hyvitetään tilaajaa, merkitään hyvityshinta tarjouskaavakkeeseen negatiivisena (käsittelyhinta xx ) Tilaaja laskuttaa tilaaja raportin perusteella palveluntuottajaa Hinnan tarkastus 4.2. Maksuehdot Hinnat ovat kiinteät koko sopimuskauden. Jysen kohtaan 10 täydennetään seuraavasti: Laskun erittelyssä on nähtävä noutopaikka, astialukumäärä, astiatyyppi, jätteen massamäärä. Laskutuskausi on 1 kk

11 5. Sopimuksen voimassaolo 5.1. Sopimusaika 6. Tilaajavastuu Sopimus astuu voimaan ja sitoo osapuolia, kun molemmat osapuolet ovat sen allekirjoittaneet ja päättyy toimintakauden päättyessä. Toimintakausi on viisi (5) vuotta alkaen ja päättyen Sen lisäksi, mitä Jysen kohdassa 19 on mainittu Ostajan on toimitettava myyjälle ennen sopimuksen tekemistä tilaajavastuulain mukaiset dokumentit. Toimitettavat dokumentit eivät saa olla 3 kk:ta vanhempia. Ostaja vastaa myös siitä, että käyttämiensä alihankkijoiden lakisääteiset velvoitteet on hoidettu Mikäli ostaja ei toimita mainittuja dokumentteja myyjälle sovitulla tavalla ja myyjälle langetetaan siitä syystä sanktiomaksu, laskuttaa myyjä sakon suuruisen summan ostajalta ja sen lisäksi 1000 (alv 0 %) käsittelymaksun.

Maksuperusteena on /tn kuljetusreiteittäin.

Maksuperusteena on /tn kuljetusreiteittäin. PALVELUHANKINNAN SISÄLTÖ 1. Kohde Tässä palveluhankinnan sisällössä esitetyt asiat ovat toimeksiantoon sisältyviä minimivaatimuksia, joiden mukaisesti kuljetusliike tarjouksen tekemällä sitoutuu toimeksiannon

Lisätiedot

JÄTEMAKSUTAKSA 1.5.2015 alkaen

JÄTEMAKSUTAKSA 1.5.2015 alkaen JÄTEMAKSUTAKSA 1.5.2015 alkaen I YLEISTÄ... 2 1 Soveltamisalue... 2 2 Jätemaksujen suorittamisvelvollisuus... 2 3 Määritelmät... 2 II KUNNAN JÄRJESTÄMÄN JÄTTEENKULJETUKSEN MAKSUT... 3 4 Kunnan järjestämän

Lisätiedot

LUONNOS SOPIMUS TILAPÄISEN HOITO- JA HOIVAPALVELUN HANKIN- NASTA LAUKAAN KUNTA TOIMITTAJAT

LUONNOS SOPIMUS TILAPÄISEN HOITO- JA HOIVAPALVELUN HANKIN- NASTA LAUKAAN KUNTA TOIMITTAJAT LUONNOS SOPIMUS TILAPÄISEN HOITO- JA HOIVAPALVELUN HANKIN- NASTA LAUKAAN KUNTA TOIMITTAJAT 1. OSAPUOLET Tilaaja: Palveluntuottajat: Laukaan kunta xxxx Yksikkö Perusturvalautakunta xxxx Vanhusten palvelut

Lisätiedot

DIPAL 1.4.2015 LIITE 7

DIPAL 1.4.2015 LIITE 7 DIPAL 1.4.2015 LIITE 7 Sopimusluonnos 1 (18) HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN JA TOIMITTAJAN VÄLINEN < > HUSLABIN JA HUS APTEEKIN KULJETUSPALVELUJA KOSKEVA SOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET

Lisätiedot

LÄÄKINNÄLLISTEN PALVELUJEN JA TUTKIMUSTEN HANKINTA (lopulliseen sopimukseen kirjataan palvelu, jota hankitaan)

LÄÄKINNÄLLISTEN PALVELUJEN JA TUTKIMUSTEN HANKINTA (lopulliseen sopimukseen kirjataan palvelu, jota hankitaan) 1/12 LÄÄKINNÄLLISTEN PALVELUJEN JA TUTKIMUSTEN HANKINTA (lopulliseen sopimukseen kirjataan palvelu, jota hankitaan) 1. SOPIJAOSAPUOLET Mäntsälän kunta / Mustijoen perusturva Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä

Lisätiedot

Jätteenkuljetussopimusmalli Kunnan järjestämä jätteenkuljetus

Jätteenkuljetussopimusmalli Kunnan järjestämä jätteenkuljetus 10 Jätteenkuljetussopimusmalli Kunnan järjestämä jätteenkuljetus 4 JÄTTEENKULJETUSSOPIMUSMALLI Kunnan järjestämä jätteenkuljetus Sisältö Sopijapuolet Noudatettavat asiakirjat Sopimusehdot Sopimusalue Kuljetettavat

Lisätiedot

1. Sopijapuolet Asiakas. 2. Sopimuksen tausta. 3. Sopimuksen kohde. Hankintasopimusluonnos 1 4.12.2014

1. Sopijapuolet Asiakas. 2. Sopimuksen tausta. 3. Sopimuksen kohde. Hankintasopimusluonnos 1 4.12.2014 Hankintasopimusluonnos 1 1. Sopijapuolet Asiakas KERAVAN KAUPUNKI, Kaupunkitekniiikka-Liikelaitos (jatkossa tilaaja) Kultasepänkatu 7, Toimittaja xxxxxxxxxxxxxxxxx (jatkossa palveluntuottaja) 2. Sopimuksen

Lisätiedot

[KUNNAN NIMI] SOPIMUSLUONNOS 1/28 Palveluseteliratkaisu 7.11.2012. (myöhemmin ostaja/tilaaja)

[KUNNAN NIMI] SOPIMUSLUONNOS 1/28 Palveluseteliratkaisu 7.11.2012. (myöhemmin ostaja/tilaaja) [KUNNAN NIMI] SOPIMUSLUONNOS 1/28 [Kunnan nimi] HANKINTASOPIMUS PALVELUSETELIRATKAISU SOPIMUSOSAPUOLET [KUNNAN NIMI] (myöhemmin ostaja/tilaaja) [TOIMITTAJAN NIMI] (myöhemmin toimittaja/palveluntuottaja)

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI VALKEAKOSKEN KAUPUNKI VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVASTUULLA OLEVIEN TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/17 Sisällysluettelo 1 Hankinnan kohde... 2 2 Sopimusaika... 3 3 Hankintaa

Lisätiedot

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS Sisällys 1 SOPIJAPUOLET...2 2 SOPIMUKSEN TAUSTA, TARKOITUS JA KOHDE...2 3 SOPIMUSKAUSI...2

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö Sopimusluonnos 1 (6) Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite PL 23

Lisätiedot

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2012 30.4.2014 + yhden (1) vuoden tilaajan optio

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2012 30.4.2014 + yhden (1) vuoden tilaajan optio Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2012 30.4.2014 + yhden (1) vuoden tilaajan optio Sisällys 1 SOPIJAPUOLET...2 2 SOPIMUKSEN TAUSTA, TARKOITUS JA KOHDE...2 3 SOPIMUSKAUSI...2 4 TOIMITUSAIKA...3

Lisätiedot

Laukaan kunta. Tarjouspyyntö. Saran asuntojen yöhoidon hankinta

Laukaan kunta. Tarjouspyyntö. Saran asuntojen yöhoidon hankinta Laukaan kunta Tarjouspyyntö Saran asuntojen yöhoidon hankinta Laukaan kunta PL 6 41341 Laukaa TARJOUSPYYNTÖ 18.6.2015 Saran asuntojen yöhoidon hankinta Sydämellinen Laukaa on maaseutumainen kasvukunta

Lisätiedot

SOPIMUSOSAPUOLET OVAT ALLEKIRJOITUSPÄIVÄNÄ SOPINEET SEURAAVAA: 1. SOPIMUKSEN PERUSTEET

SOPIMUSOSAPUOLET OVAT ALLEKIRJOITUSPÄIVÄNÄ SOPINEET SEURAAVAA: 1. SOPIMUKSEN PERUSTEET 1 (36) Tarjouspyynnön liite numero 1 Sopimusosapuolet Myyjä [Valitun tarjoajayhteisön nimi] [Valitun tarjoajayhteisön Y-tunnus] (myöhemmin myyjä/palveluntuottaja/tuottaja/toimittaja/toimeksisaaja) Ostaja

Lisätiedot

TILAAJA PALVELUNTUOTTAJA ERIKOSLÄÄKÄRIPALVELUJEN JA -TUTKIMUSTEN PALVELUSOPIMUS XX.XX.2014

TILAAJA PALVELUNTUOTTAJA ERIKOSLÄÄKÄRIPALVELUJEN JA -TUTKIMUSTEN PALVELUSOPIMUS XX.XX.2014 Tarjouspyynnön liite 5A Sopimusluonnos LUOTTAMUKSELLINEN TILAAJA JA PALVELUNTUOTTAJA ERIKOSLÄÄKÄRIPALVELUJEN JA -TUTKIMUSTEN PALVELUSOPIMUS XX.XX.2014 Sivu 1/14 SISÄLLYS 1 SOPIJAPUOLET... 2 2 VASTUU- JA

Lisätiedot

Lohjan kaupunki. Tarjouspyyntö 30513 Päiväys 17.04.2015

Lohjan kaupunki. Tarjouspyyntö 30513 Päiväys 17.04.2015 Päiväys 17.04.2015 1/10 TARJOUSPYYNTÖ 30513 Lääkkeiden koneellinen annosjakelu ja toimituspalvelu 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Jarkko Lämsä Suomi puh. fax +358 193691141 jarkko.lamsa@lohja.fi

Lisätiedot

Yleiset hankintaehdot 1(10)

Yleiset hankintaehdot 1(10) Yleiset hankintaehdot 1(10) 1. Yleistä Sen lisäksi, mitä Efora Oy:n ("Tilaaja") ja toimittajan ("Toimittaja") välillä on sovittu kirjallisessa sopimuksessa, tilauksessa tai muussa toimeksiannossa, mukaan

Lisätiedot

SOPIMUS KOULUKULJETUKSEN HANKINNASTA (VAMMAISPALVELUT)

SOPIMUS KOULUKULJETUKSEN HANKINNASTA (VAMMAISPALVELUT) LIITE 5 SOPIMUS SOPIMUS KOULUKULJETUKSEN HANKINNASTA (VAMMAISPALVELUT) 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) Palveluntuottaja: XX (jäljempänä palveluntuottaja

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö 11720 Päiväys 16.10.2013. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö 11720 Päiväys 16.10.2013. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu. 1/10 TARJOUSPYYNTÖ 11720 KORJAUSILMOITUS: Kiinteistöissä tehtävien korjaus-/muutostöiden sähkö- ja kaapelointitöiden tekeminen 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Marianne Nissinen Suomi puh.

Lisätiedot

SOPIMUS VPL - JA SHL- MATKOJEN VÄLITYS- KULJETUS- JA LASKUTUSPALVELUT

SOPIMUS VPL - JA SHL- MATKOJEN VÄLITYS- KULJETUS- JA LASKUTUSPALVELUT 1(11) SOPIMUS VPL - JA SHL- MATKOJEN VÄLITYS- KULJETUS- JA LASKUTUSPALVELUT 1. SOPIMUSOSAPUOLET Nurmijärven kunnan sopimus: Nurmijärven kunta/seudullinen hankintapalvelukeskus jäljempänä Hankintapalvelukeskus

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki, Ääneseudun Energia Oy JAAKOPINTIEN KADUN JA KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN, ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Ääneseudun Energia Oy JAAKOPINTIEN KADUN JA KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN, ÄÄNEKOSKI Äänekosken kaupunki, Ääneseudun Energia Oy JAAKOPINTIEN KADUN JA KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN, ÄÄNEKOSKI Urakkaohjelma 12.2.2013 2 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT... 4 Rakennuttaja Äänekosken kaupungin

Lisätiedot

16.3.2010. Hankinnan arvo ylittää hankintalain 15 :n mukaisen kansallisenkynnysarvon.

16.3.2010. Hankinnan arvo ylittää hankintalain 15 :n mukaisen kansallisenkynnysarvon. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 16.3.2010 PÄÄLLYSTEPAIKKAUSTYÖT 2010 Järvenpään kaupungin tekninen toimi pyytää tarjoustanne kaupunkitekniikan vastuualueen teettämistä paikkaustöistä yksikköhintaisena kokonaisurakkana

Lisätiedot

Ari Ali-Keskikylä, p. 050 587 0433 ari.ali-keskikyla@kuntec.fi Palvelujen sisältö ja ehdot. Esitetty jäljempänä

Ari Ali-Keskikylä, p. 050 587 0433 ari.ali-keskikyla@kuntec.fi Palvelujen sisältö ja ehdot. Esitetty jäljempänä 1 / 11 Hankinnan kohde Pvm. Työkonepalvelut 1.8.2013 30.11.2014 + optio ajalle 1.12.2014 30.11.2015 17.5.2013 Tilaaja Y-tunnus: Tilaajan yhteyshenkilö ja -tiedot Turun Seudun Kuntatekniikka Oy 2434427-0

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen. OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. Tarjouspyyntöön sisältyy edellytyksinä valinnalle tarjoajan

Lisätiedot

V A L K E A K O S K I

V A L K E A K O S K I HAMMASLÄÄKÄRIN TYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA 1 Yleistä Valkeakosken kaupunki pyytää tarjousta hammaslääkärin työvoiman vuokraamisesta sopimuskaudelle 2.5. 31.12.2012 tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Hankinnan

Lisätiedot

Ensihoito- ja sairaankuljetuspalvelut. kirjaamo.perusturva@kirkkonummi.fi. Yhteyshenkilö talouspäällikkö Sirpa Roos, p.

Ensihoito- ja sairaankuljetuspalvelut. kirjaamo.perusturva@kirkkonummi.fi. Yhteyshenkilö talouspäällikkö Sirpa Roos, p. TARJOUSPYYNTÖ 1 TARJOUSPYYNTÖ ENSIHOITO- JA SAIRAANKULJETUSPALVELUN TUOTTAMISESTA (Dno 53/135/2010) Hankintayksikkö Osoite Hankinnan tunnus Sähköposti Kirkkonummen kunnan perusturva Perusturvan kirjaamo/terveyskeskus

Lisätiedot

Tarjottavan palvelun tulee sijaita Loimaan kaupungin keskustaalueella.

Tarjottavan palvelun tulee sijaita Loimaan kaupungin keskustaalueella. TARJOUSPYYNTÖ LASTEN PÄIVÄHOIDOSTA JA ESIOPETUKSESTA Loimaan kaupunki pyytää tarjousta Hilma ilmoituskanavassa 25.06.2015 julkaistun ilmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti lasten

Lisätiedot

Asiakaskuljetusten kilpailutus LIITE 7

Asiakaskuljetusten kilpailutus LIITE 7 12.3.2015 Sivu 1/11 LUONNOS PUITESOPIMUS / TILAUS- JA VAIHTUVIEN KULJETUSTEN HANKINTA 1. Osapuolet 1.1. Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja) Myllyojantie 2 21520 Naskarla

Lisätiedot

URAKKAOHJELMAN OSA I Yleinen osa

URAKKAOHJELMAN OSA I Yleinen osa LIIKENNEVIRASTO URAKKAOHJELMAN OSA I 1 (43) URAKKAOHJELMAN OSA I Yleinen osa Tätä urakkaohjelmaa noudatetaan Liikenneviraston tilaamissa töissä. Urakkaohjelma on jaettu osaan I (Yleinen osa, UO I) ja osaan

Lisätiedot

URAKKAOHJELMAA TÄSMENTÄVIÄ ASIOITA

URAKKAOHJELMAA TÄSMENTÄVIÄ ASIOITA 8.4.2014 1(8) URAKKAOHJELMAA TÄSMENTÄVIÄ ASIOITA Tässä dokumentissa kuvataan sähköverkkourakkaan liittyviä asioita, joilla täsmennetään hankkeen urakkaohjelmaa. 1.1 Urakkaan kuuluvat työt ja hankinnat

Lisätiedot