Ammattilaisen baristakone tarjoiluun

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ammattilaisen baristakone tarjoiluun"

Transkriptio

1 NESCAFÉ MILANO 2.0 Ammattilaisen baristakone tarjoiluun IHASTUTA ASIAKKAASI HELPOTA TYÖTÄ KASVATA KANNATTAVUUTTA

2 MAHDOLLISUUKSIA Nykyään kahvia kulutetaan kaikkialla kaiken aikaa ja kaikissa muodoissa. Kysyntä, laatutietoisuus ja saatavuus ovat kasvaneet. Kolmasosa kaikesta kodin ulkopuolella nautittavasta kahvista on erikoiskahvia. Tämä kasvava markkina tarjoaa suuria mahdollisuuksia - älä jätä niitä käyttämättä!

3 Tartu tilaisuuteen! Kaikilla hotelli-, ravintola- ja ateriapalvelualoilla toimivilla on nyt mahdollisuus hyödyntää vallalla olevaa trendiä ja ansaita rahaa kahvikoneellaan jo ensimmäisestä päivästä lähtien ilman, että tarvitsee siirtää aikaa ja resursseja muusta toiminnasta. Miten? Ratkaisu on NESCAFÉ Milano 2.0! Coffee shop -myynnin odotetaan kasvavan 16 % vuoteen Take-Away on kasvanut yli 20 % viimeisten 5 vuoden aikana. 33 % kahvinjuojista nauttii take away -kahvia vähintään kerran viikossa. EURO:- 2x Latte macchiato -kahvia myydään keskimäärin lähes kaksinkertaiseen hintaan verrattuna kupilliseen mustaa kahvia. 2.5x Latte artviimeistely tekee juomista arvokkaamman näköisiä. Asiakkaat ovat valmiita maksamaan niistä vielä enemmän.

4 HAASTE Nopeasti muuttuvat markkinat, barista-koulutusta vailla oleva henkilökunta, kahvijuomien tekijöistä riippuen vaihteleva laatu, laatutietoiset asiakkaat, kalliit koneet, korkeat huoltokustannukset ja pienenevät voitot. Erikoiskahvin myyminen ei ole aina helppoa.

5 Poista esteet Miltä kuulostaisi helppokäyttöinen ja ongelmaton kokonaisratkaisu? Ratkaisu, joka mahdollistaa asiakkaiden suosikkierikoiskahvijuomien tarjoamisen nopeasti ja helposti vain yhdellä napin painalluksella? KULUTTAJAT HALUAVAT NYKYÄÄN TÄYDELLISEN KAHVIELÄMYKSEN: MAKU: Täyteläinen, tasapainoinen maku ja pehmeän tuhti rakenne. ULKONÄKÖ: Lopputuloksena houkuttelevan kaunis juoma. TUNNELMA: Ympäristö, viestintä ja valinnanvapaus.

6 RATKAISU NESCAFÉ Milano 2.0 on täydellinen kahviratkaisu, joka tekee tarjoilustasi menestyksen.

7 NESCAFÉ MILANON AVULLA......saat tyytyväisiä asiakkaita NESCAFÉ Milano 2.0:n huolellisesti valikoidut tuotteet ja tekninen täydellisyys takaavat kahvin tasaisen korkean laadun - kuppi toisensa jälkeen. Tämän päivän kuluttajien houkuttelemiseen tarvitaan kuitenkin enemmän... kutsuva ulkonäkö ja yleistunnelma ovat vähintään yhtä tärkeitä. Jokaisella kahvin ystävällä on oma suosikkinsa. NESCAFÉ Milano 2.0 mahdollistaa asiakkaalle räätälöityjen hienojen kahvijuomien tarjoilemisen. Annat asiakkaillesi sitä, mitä he haluavat - ja he haluavat sitä lisää!...valmistus on helppoa NESCAFÉ Milano 2.0:lla barista-luokan erikoiskahvien valmistaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Käyttäjää opastavan kosketusnäytön ansiosta juoma valmistuu vain napin painalluksella. Kosketusnäytön opastusfilmit antavat selkeitä neuvoja koskien huoltoa, upeaa latte artia ja juomia. Saat lisäksi ProCare-tukiohjelman, johon kuuluu muun muassa, että teknikkomme varmistavat säännöllisesti laitteesi kunnon. Myös henkilökuntasi saa koulutusta ja kannustusta juomien myyntiin. Työntekijöiden luovuus ja tietoisuus heräävät ja he innostuvat työstään....kasvatat kannattavuuttasi NESCAFÉ Milano 2.0 tarjoaa täydellisen kahvitarjoilun täysin ilman alkuinvestointeja! Maksat vain kuukausimaksun. Et joudu ottamaan riskejä ja hallitset täydellisesti kannattavuutta. ProCare-tukiohjelmallamme saat kattavaa kaupallista ja teknistä tukea. Ohjelma auttaa sinua kasvattamaan myyntiäsi ja voittojasi. Lisäksi varmistamme, että laitteet toimivat täydellisesti. Aika sekunteina 120 Kehitä juomavalikoimaasi - lisää voittoasi Hinta noin EURO 1,20 2,30 2,90 3,10 3,50 3,70

8 TUOTE ENSILUOKKAISET RAAKA-AINEET ART OF BLENDING JUOMARESEPTIVALIKOIMA

9 Täydellinen kahviratkaisu KAHVIKONE PALVELU HELPPOKÄYTTÖINEN KAUPALLINEN PALVELU TEKNISET INNOVAATIOT TEKNINEN PALVELU

10 TUOTE Kaikki tuotteet on kehitetty NESCAFÉ Milano -konetta varten tarkoin valikoiduista raaka-aineista. Näin takaamme laadukkaat tuotteet ja parhaan maun. HUOMAAVAISTA KAHVIA Tarjoillessasi NESCAFÉ Milano 2.0 -laitteella valmistettua juomaa teet vastuullisen teon. NESCAFÉ Milano 2.0 kantaa Nestlén kanssa vastuuta koko tuotantoketjusta alkaen kahvinpavut istuttavista ja sadot korjaavista kahvinviljelijöistä aina sinuun ja henkilökuntaasi asti. Nestlé on tehnyt vuodesta 1962 saakka työtä kahvinviljelijöiden kanssa varmistaakseen, että kahvimme on vastuullisesti tuotettua. Näin voimme valvoa kahvin koko tuotantoketjua pavusta kuppiin. Koulutamme esimerkiksi kahvinviljelijää vuodessa opettaen heille viljely- ja sadonkorjuutekniikoita. Olemme jakaneet viljelijöille jo 16 miljoonaa kahvipuuta. Tavoitteenamme on toimittaa heille vielä 220 miljoonaa taudeille vastustuskykyistä taimea ennen vuotta 2020.

11 100% kahvia Huolella valikoiduilla viljelmillä kasvatetut laadukkaat kahvipavut ovat kaiken perusta. Täydellinen paahto ja sekoitus sekä yhteensopivuus kahvikoneen kanssa takaavat kahvijuomien tasaisen korkean laadun. Pavusta kuppiin. 100% maitoa Käytämme laadukkainta tuoretta maitoa ja valvomme koko laatuprosessia lehmästä kuppiin. Maitomme sopii erinomaisesti täyteläisiin kahvijuomiin ja maitokaakaoon luoden niihin sametinpehmeän vaahdon. Kaakao Ensiluokkainen kaakao, jonka suklaisen täyteläisessä maussa on ihania makeankirpeitä vivahteita. Kehitetty nautittavaksi sellaisenaan, maidon kera tai osana erikoiskahvia. Art of blending - kuluttajien toiveiden mukaan Monipuolinen juomareseptivalikoima antaa joustavuutta tarjota kuluttajille erilaisia, juuri heidän haluamiaan makuprofiileja.

12 KAHVIKONE NESCAFÉ Milano 2.0 tuottaa yhtä paljon iloa niin henkilökunnallesi kuin asiakkaillesikin. Helppokäyttöisyys ja ammattimaiset barista-juomat on lyömätön yhdistelmä!

13 Helppokäyttöinen Käyttäjäystävälliset toiminnot Yksinkertainen puhdistaa Nopea ottaa käyttöön: Plug & Play Värikoodatut säiliöt ja sekoitusmaljat Automaattinen hälytysjärjestelmä Patentoitu laitetekniikka, joka perustuu kattaviin käyttäjätutkimuksiin Ohjauspaneeli Interaktiivinen monitoiminen kosketusnäyttö Käyttäjäystävällinen ja mukautettava Näytöllä käyttäjää opastavia filmejä Erilaiset valtuutustasot Laite- ja juomakohtainen myyntitieto Asiakaskohtainen räätälöinti Sinun kahvisi sinun tavallasi Jopa 27 juomavaihtoehtoa, joista löytyy kaikille oma suosikki Päivitetty kuluttajien mieltymysten mukaan Joustavuutta markkinoida erilaisia menyitä ja tarjouksia. Myynti nousee, asiakasuskollisuus lisääntyy ja uusintaostojen määrä kasvaa. Beverage studio Laitteen etähallinta Sisäänrakennettu telemetria mahdollistaa myynnin seurannan ja laadunvalvonnan. Etäohjelmointi ja helppo skaalaus. Voit etänä säätää koneiden juomavalikkoa. Etädiagnostiikan avulla varmistat koneiden toimivan ja maksimoit potentiaalin.

14 PALVELU NESCAFÉ Milano tarjoaa asiakkaille parempaa kahvia. Se tekee kahvitoiminnastasi menestyksen. Siksi meillä on ProCare - kaupallinen ja tekninen tuki. Sen tarkoituksena on varmistaa, että myytte enemmän suuremmalla summalla ja useammin.

15 Kaupallinen tuki Autamme sinua tarjoamalla keinoja ja ideoita kasvattaa asiakkaiden mielenkiintoa NESCAFÉ Milano 2.0 -juomia kohtaan. Saat runsaasti markkinointimateriaalia, joka inspiroi ja kasvattaa myyntiä. Tekninen tuki Asialleen omistautuneet ammattilaisemme huoltavat ja tarkastavat koneet. Näin varmistamme, että koneesi on koko ajan käytettävissä. LAITEINVESTOINTI HUOLTO LAADUNVARMISTUS KONEEN ASENNUS HENKILÖKUNNAN KOULUTUS VALIKOIMAN JA RESEPTIEN KEHITTÄMINEN TRENDIEN SEURANTA KULUTTAJA- MATERIAALI LASKELMAT JA ANALYYSIT MYYNNINEDISTÄMIS- TUKI

16 KAHVIKONEEN ASENNUS NESCAFÉ Milano 2.0 on plug n play -laite, jonka käyttöönotto on todella nopeaa. Autamme sinua saamaan laite nopeasti käyttöön. Ohjelmoimme juomat ja niiden koot ja annamme henkilökunnallesi käyttöopastuksen ja -ohjeet. Et joudu odottamaan voidaksesi alkaa myydä! HUOLTO ProCare tarkoittaa, että saat teknistä apua tarvittaessa. Säännölliset huoltokäynnit takaavat, että automaatti pysyy huippukunnossa ja tarjoilee täydellisiä juomia - kuppi toisensa jälkeen. Tekninen palvelu ja vara-osat sisältyvät palveluun! LAITEINVESTOINTI NESCAFÉ Milano 2.0 ei vaadi alkuinvestointeja. Voit alkaa käyttää kahvikonettasi heti. Maksat vain kuukausimaksun, joka kattaa koko Pra Care -ohjelman! Myytyäsi 3 kupillista päivässä olet kattanut kulut, ja jokainen myyty lisäkupillinen lisää kannattavuuttasi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. LAADUNVARMISTUS NESCAFÉ Milano 2.0 -koneesi tarkistetaan säännöllisesti teknisen toiminnan ja juomien laadun varmistamiseksi. Siksi voit olla varma siitä, että tarjoilet aina täydellisiä juomia.

17

18 HENKILÖKUNNAN KOULUTUS Kosketusnäytöllä on aina saatavilla joukko lyhyitä opastusvideoita sekä tietoa juomista. NESCAFÉ Milano 2.0 sisältää myös latte art- ja tarjoiluvinkkejä, jotka auttavat henkilökuntaasi tekemään vaikutuksen asiakkaisiinne. Laite ilmoittaa myös automaattisesti puhdistuksen tarpeesta. Näin saat enemmän aikaa tyylikkääseen palveluun ja lisämyyntiin. TRENDIEN SEURANTA NESCAFÉ Milano 2.0-asiakkaanamme saat käyttöösi tietoa, jota Nestlé Professional kerää kansainvälisistä markkinoista ja trendeistä. LASKELMAT JA ANALYYSIT NESCAFÉ Milano 2.0 mahdollistaa täydellisen myynnin ja kannattavuuden hallinnan. Saat ajantasalla olevat myyntitilastot kosketusnäytöltä tai etänä tietokoneellesi. Voit helposti nähdä mitkä juomat toimivat parhaiten eri aikoina. Voit panostaa oikein kohdennetuilla kampanjoilla ja lisätä myyntiäsi.

19 MYYNNINEDISTÄMISTUKI Osana ProCare -ohjelmaamme voit valita lisätarvikkeita NESCAFÉ Milano 2.0- koneeseesi. Valittavanasi on kuppeja, lattelaseja, take away -kuppeja ja latte art kit. KULUTTAJAMATERIAALI Toimitamme viestintäsi tueksi houkuttelevaa markkinointimateriaalia, joka lisää asiakkaittesi kahvitietoutta, kasvattaa myyntiäsi ja lujittaa asiakkaittesi uskollisuutta. JUOMAVALIKOIMAN JA RESEPTIEN KEHITTÄMINEN NESCAFÉ Milano 2.0 tarjoaa sinulle mahdollisuuden muuttaa kahvikoneen kosketusnäytön juomamenytä joustavasti eri kellonaikoina yksinkertaisesti omalta tietokoneeltasi. Juomamenyn avulla voit myös ohjata maustettujen kahvijuomien myyntiä eri juhlapäiviin ja sesonkeihin. Myös tätä tukemaan meillä on houkuttelevaa markkinointimateriaalia, joka auttaa sinua kertomaan niistä asiakkaillesi.

20 powered by N588/14

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU!

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! TERVETULOA! Perustaessani Compilatorin 20-vuotta sitten asetin alusta asti tavoitteekseni

Lisätiedot

ZINZINO COFFEE TUOTELUETTELO SUOMI

ZINZINO COFFEE TUOTELUETTELO SUOMI ZINZINO COFFEE TUOTELUETTELO SUOMI SISÄLLYSLUETTELO 3 Enemmän kuin pelkkää kahvia 4 Eroja kahveissa 6 Paahtamalla maut esiin 7 Maku & Aromi 8 Reilua kauppaa maun vuoksi 11 Pieni tai suuri espresso 13 Espressokeittimet

Lisätiedot

Barista. Barona Areenan luottopelaaja on pressopannu. Tazza valtaa Rukan rinteet s. 4. Just T takaa laatuteen Sanomakahvilassa s. 8. s.

Barista. Barona Areenan luottopelaaja on pressopannu. Tazza valtaa Rukan rinteet s. 4. Just T takaa laatuteen Sanomakahvilassa s. 8. s. Barista KAHVIN AMMATTILAISILLE 1 2015 Barona Areenan luottopelaaja on pressopannu s. 6 Tazza valtaa Rukan rinteet s. 4 Just T takaa laatuteen Sanomakahvilassa s. 8 Pääkirjoitus Sisällys 3 Tazza freelaskijoiden

Lisätiedot

Googlen hakumainontaopas. Kuinka hakumainonta voi auttaa yritystäsi

Googlen hakumainontaopas. Kuinka hakumainonta voi auttaa yritystäsi Googlen hakumainontaopas Kuinka hakumainonta voi auttaa yritystäsi Sisältö Johdanto... 1 Google AdWords: mitä hyötyä siitä on sinulle?... 1 5 vaihetta menestykseen: AdWords-kampanjan määrittäminen ja ylläpito...

Lisätiedot

HAASTATTELU. Monikanavaisuus on tärkeä aspekti niin kuluttajille kuin valmistajille

HAASTATTELU. Monikanavaisuus on tärkeä aspekti niin kuluttajille kuin valmistajille Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija: Klarna Oy Nro 01 2012 HAASTATTELU Verkkokauppa.com, Boris Nikolov Monikanavaisuus on tärkeä aspekti niin kuluttajille kuin valmistajille sitouta asiakkaasi

Lisätiedot

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut Luo tilallesi tulevaisuus www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive, Commodus,

Lisätiedot

Internetin välityksellä tarjottavien palveluiden liiketoimintamallit

Internetin välityksellä tarjottavien palveluiden liiketoimintamallit Helsingin yliopisto Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Taloustieteen laitos Erkka Tuomela Internetin välityksellä tarjottavien palveluiden liiketoimintamallit Elintarvike-ekonomia Pro gradu EE 331

Lisätiedot

Barista. Kahvitaitajat palkittu Kultakuppi- ja Kultainen Gruppo -kunniamaininnoilla SISÄLTÖ. 2 Coffee House panostaa. 3 Kahvi herättää NRJ:n Aamupojat

Barista. Kahvitaitajat palkittu Kultakuppi- ja Kultainen Gruppo -kunniamaininnoilla SISÄLTÖ. 2 Coffee House panostaa. 3 Kahvi herättää NRJ:n Aamupojat M Itella Posti Oy Barista KAHVIN AMMATTILAISILLE 1 2012 SISÄLTÖ.A3N0 2 Coffee House panostaa kahvikoulutukseen 3 Kahvi herättää NRJ:n Aamupojat 4 Täydellisyyden tavoittelu toi voiton 5 Erikoiskahvi syntyy

Lisätiedot

DeLaval vapaaehtoinen lypsyjärjestelmä VMS Automaattista lypsyä parhaimmillaan

DeLaval vapaaehtoinen lypsyjärjestelmä VMS Automaattista lypsyä parhaimmillaan DeLaval vapaaehtoinen lypsyjärjestelmä VMS Automaattista lypsyä parhaimmillaan Koska hyvälaatuisen maidon kysyntä jatkaa kasvuaan, maidontuottajalta vaaditaan yhä enemmän. Me DeLavalilla uskomme, että

Lisätiedot

www.lenovo.com/partners

www.lenovo.com/partners KÄYTÄNNÖN opas jälleenmyyjille 2013 Lenovon kumppanuusverkosto Liiketoimintaa helposti Ilmaista markkinointimateriaalia Nopeat hyvitysmaksut Palkittuja tuotteita Asiakkaiden houkuttelu kanavalle TÄSSÄ

Lisätiedot

Barista. Parhaat kahvintaitajat palkittu s. 3. Sundmansilla kahvi kruunaa aterian s. 8. Juha Tapion keikoilla kuluu kahvia. s. 10

Barista. Parhaat kahvintaitajat palkittu s. 3. Sundmansilla kahvi kruunaa aterian s. 8. Juha Tapion keikoilla kuluu kahvia. s. 10 Barista KAHVIN AMMATTILAISILLE 1 2014 Parhaat kahvintaitajat palkittu s. 3 Sundmansilla kahvi kruunaa aterian s. 8 Juha Tapion keikoilla kuluu kahvia. s. 10 Pääkirjoitus Sisällys 3 Parasta kahvia saa Turusta

Lisätiedot

Barista. Erätauolla maistuu erikoiskahvi s. 12. Autot ja kahvi ne yhteen sopii s. 8. Mikko Koivu saa kahvia tuliaisiksi s. 10

Barista. Erätauolla maistuu erikoiskahvi s. 12. Autot ja kahvi ne yhteen sopii s. 8. Mikko Koivu saa kahvia tuliaisiksi s. 10 Barista kahvin ammattilaisille 1 2013 Erätauolla maistuu erikoiskahvi s. 12 Autot ja kahvi ne yhteen sopii s. 8 Mikko Koivu saa kahvia tuliaisiksi s. 10 Pääkirjoitus Sisällys 3 Mikä nyt mahtaa olla kokouskahvitusten

Lisätiedot

Barista. Vastuullista kahvia, olkaa hyvä! Uniikkeja kahvihetkiä Finlandia-talossa. SiSältö. 2 Finlandia-talossa kahvikin on ekoteko

Barista. Vastuullista kahvia, olkaa hyvä! Uniikkeja kahvihetkiä Finlandia-talossa. SiSältö. 2 Finlandia-talossa kahvikin on ekoteko M Itella Posti Oy Barista SiSältö.A3N0 kahvin ammattilaisille 3 2011 2 Finlandia-talossa kahvikin on ekoteko 4 Saisiko olla vastuullisesti tuotettua kahvia? 5 Syksyn maittavat uutuudet 6 Paula vierailulla

Lisätiedot

Barista. Kahvia kesän tapahtumiin. Jazz siivittää kahvinautintoja. Café Laurell hemmottelee leivoksilla s. 8. Venesatamassa maistuu kahvi s. 12. s.

Barista. Kahvia kesän tapahtumiin. Jazz siivittää kahvinautintoja. Café Laurell hemmottelee leivoksilla s. 8. Venesatamassa maistuu kahvi s. 12. s. Barista KAHVIN AMMATTILAISILLE 2 2014 Kahvia kesän tapahtumiin Jazz siivittää kahvinautintoja s. 4 Café Laurell hemmottelee leivoksilla s. 8 Venesatamassa maistuu kahvi s. 12 Pääkirjoitus Sisällys 4 Pori

Lisätiedot

Cramo. - johtava eurooppalainen konevuokrauskonserni

Cramo. - johtava eurooppalainen konevuokrauskonserni Cramo - johtava eurooppalainen konevuokrauskonserni Cramo Group pähkinänkuoressa Cramo Group perustettiin 3. tammikuuta 2006, kun kaksi Euroopan johtavaa vuokrausyritystä, Rakentajain Konevuokraamo ja

Lisätiedot

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 2011 Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 Tervetuloa in maailmaan! Pohjolan kesä tuntuu usein kovin lyhyeltä, mutta se on pidempi kuin uskotkaan.

Lisätiedot

Contents. Enemmän kuin pelkkää kahvia

Contents. Enemmän kuin pelkkää kahvia Contents 3 Enemmän kuin pelkkää kahvia 4 Eroja kahveissa 6 Paahtamalla maut esiin 7 Maku & aromi 8 Reilua kauppaa maun vuoksi 11 Pieni tai suuri espresso 12 Loistavia makuja 18 Pieni teekoulu 20 Teelaatumme

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2014 ZINZINO

VUOSIKERTOMUS 2014 ZINZINO VUOSIKERTOMUS 2014 ZINZINO ZINZINO ZINZINO Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa, Virossa, Puolassa, Alankomaissa ja Yhdysvalloissa toimiva Zinzino AB kuuluu johtavien

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

WHIRLPOOL VAPAASTI SIJOITETTAVAT 2006/2007

WHIRLPOOL VAPAASTI SIJOITETTAVAT 2006/2007 WHIRLPOOL VPSTI SIJOITETTVT 00/007 Älykkäät kodinkoneet - lisäarvoa ja enemmän itsellesi aikaa Whirlpoolin menestys perustuu jatkuviin kyselyihin ja innovaatioihin sekä siihen, että jatkuvasti tuotamme

Lisätiedot

Barista. Tårgetin terassilla nautitaan kahvia! s. 8 EXTRA. Office. Onnenhetkiä toimistoon s. 12. Luomukahvi piristää Tampereella s.

Barista. Tårgetin terassilla nautitaan kahvia! s. 8 EXTRA. Office. Onnenhetkiä toimistoon s. 12. Luomukahvi piristää Tampereella s. Barista Office EXTRA KAHVIN AMMATTILAISILLE 2 2015 Tårgetin terassilla nautitaan kahvia! s. 8 Luomukahvi piristää Tampereella s. 3 Onnenhetkiä toimistoon s. 12 Pääkirjoitus Sisällys 6 Kilpailut uudistuvat:

Lisätiedot

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja.

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja. Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia ja saavutat parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja Mukana myös sosiaalinen media ja mobiilioptimointi SISÄLTÖ 1.

Lisätiedot

OIKEAN. Näin tavoitat. henkilön oikeassa paikassa oikealla tavalla oikeaan aikaan oikeaan hintaan

OIKEAN. Näin tavoitat. henkilön oikeassa paikassa oikealla tavalla oikeaan aikaan oikeaan hintaan Strålforsin julkaisema informaatiologistiikkaa käsittelevä lehti #2 2007 Näin tavoitat OIKEAN henkilön oikeassa paikassa oikealla tavalla oikeaan aikaan oikeaan hintaan 4 5 TIIVIIMPI YHTEISTYÖ PARANTAA

Lisätiedot

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT Yrityksille Ota käyttöösi nykyaikaiset tietoliikenne-, viestintä- ja ICT-ratkaisut. Ota avuksesi monipuoliset asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut. Me mitoitamme ne teidän tarpeisiinne

Lisätiedot

Teollisuuden palveluliiketoiminta pk-yrityksessä KEHITTÄMISOPAS. Jorma Hokkanen Antti Isoviita

Teollisuuden palveluliiketoiminta pk-yrityksessä KEHITTÄMISOPAS. Jorma Hokkanen Antti Isoviita Teollisuuden palveluliiketoiminta pk-yrityksessä KEHITTÄMISOPAS Jorma Hokkanen Antti Isoviita SISÄLTÖ 1. JOHDANTO 2. TEOLLISUUDEN PALVELULIIKETOIMINNAN KÄSITE 3. TEOLLISUUDEN PALVELULIIKETOIMINNAN NYKYTASON

Lisätiedot

KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KODINKONEET 2012

KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KODINKONEET 2012 KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KODINKONEET 2012 TUOTTEEMME OVAT ITSESSÄÄN PARAS TODISTE WHIRLPOOLIN SUUNNITTELUTAIDOSTA. DESIGN JA TEKNOLOGIA OVAT YLIVOIMAISIA VAHVUUKSIAMME. TÄSTÄ KERTOVAT MYÖS LÄHES 100

Lisätiedot

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle. Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI!

Data Groupin asiakaslehti. Hyötytietoa PK-yritykselle. Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI! Data Groupin asiakaslehti Hyötytietoa PK-yritykselle Avaa ja tutustu! KATTAVA TIETO- PAKETTI! Paikallinen kumppani Olemme paikallinen yritys ja sen vuoksi tunnemme hyvin myös muiden paikallisten yrittäjien

Lisätiedot

MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA CRAMO STORY OSAKSI ARKEA VUOSIKERTOMUS 2014

MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA CRAMO STORY OSAKSI ARKEA VUOSIKERTOMUS 2014 MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA CRAMO STORY OSAKSI ARKEA VUOSIKERTOMUS 2014 MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA SISÄLLYSLUETTELO MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA Helpotamme asiakkaidemme arkea 4 Tulemme paremmiksi joka päivä teemme Cramo

Lisätiedot

B2C. Ohjaa toiminnan tulokseksi

B2C. Ohjaa toiminnan tulokseksi B2C Ohjaa toiminnan tulokseksi 1 Sisällysluettelo Sähköinen työpöytä Ajanvaraus Myynnin ohjaus Asiakkuuden hallinta Taloushallinto Verkkokauppa Materiaalihallinto Ostolaskujen käsittely Asiakkaamme ovat

Lisätiedot

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT menestyvän verkkokaupan perustamisessa Onko tavoitteenasi perustaa verkkokauppa, jolla saat tehtyä kannattavaa bisnestä? Tiesitkö, että edellytykset

Lisätiedot