eduroamin käyttöohje Windows

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "eduroamin käyttöohje Windows"

Transkriptio

1 eduroamin käyttöohje eduroamissa liitytään verkkoon käyttäen 802.1x:ää. Tätä varten tarvitaan suplikantti ja tietokoneissa voidaan käyttää Windowsin tai Linuxin oma suplikanttia. eduroamiin voidaan myös liittyä puhelimen suplikantin avulla. Tässä ohjeessa opastaan miten liitytään verkkoon Windowsilla, Linuxilla ja Nokia-puhelimella. Lisäksi Lenovon ThinkVantagen Access Connections-suplikantin konfigurointia esitetään. Windows-ohjeet Linux-ohjeet Linux (RHEL 5.X)-ohjeet Nokian puhelin Lenovon ThinkVantage Access Connections Windows eduroamiin liitytäään valitsemalla saatavilla olevista langattomista verkoista se, jonka SSID on eduroam (katso kuva 1). Jos eduroamin asetukset on jo määritelty, voidaan painaa Connectpainiketta. Muuten asetukset on ensin määriteltävä. Kuva 1. SSID:nä käytetään eduroam.

2 Jos liitytään eduroamiin ensimmäistä kertaa, on ensin määriteltävä verkon asetuksia tietokoneelle. Valitaan kuvan 1 vasemmalta laidalta Change advanced settings, jolloin avautuu kuvan 2 mukainen ikkuna. Painetaan Add-painiketta. Kuva 2. Langattoman verkon lisääminen. Tässä vaiheessa määritellään verkon SSID ja salausmenetelmät (katso kuva 3). SSID:ksi määritellään eduroam ja salausmenetelmäksi voidaan verkokortista riippuen määritellä joko WPA tai WPA2 ja kryptausmenetelmäksi AES tai TKIP. WPA2 ja AES tarjoavat parhaan mahdollisen suojan ja nämä käytetään aina kun on mahdollista. CSC:n langattomassa verkossa ainoastaan WPA2 ja AES-yhdistelmä sallitaan tietoturvasyistä. Lopuksi valitaan Authentication-välilehteä.

3 Kuva 3. Langattoman verkon asetukset. Autentication-välilehden asetukset näkyvät kuvassa 4. EAP-tyypiksi määritellään Protected EAP (PEAP) ja ruksi kohdasta "Authenticate as computer when computer information is available" voidaan poistaa. Lopuksi painetaan Properties-painiketta.

4 Kuva 4. Autentikoinnin asetukset. Kuvassa 5 näkyvässä välilehdessä ruksataan Validate server certificate ja lisätään seuraavalle riville palvelimen nimi eli auth.csc.fi. "Trusted Root Certification Authorities"-kohdassa ruksataan Sonera Class2 CA. Sisäisenä autentikointimentelmänä käytetään EAP-MSCHAPv2:ta. Lopuksi painetaan Configure-painiketta.

5 Kuva 5. PEAP:in ominaisuudet. EAP-MSCHAPv2:n ominaisuusikkunasta (kuva 6) poistetaan ruksi, jotta voidaan itse määritellä käyttäjätunnus ja salasana. Kuva 6. EAP-MSCHAPv2:n ominaisuudet. Seuraavaksi kuitataan kaikki muutokset painamalla OK-painiketta kaikissa auki olevissa ikkunoissa. Kun päästään kuvassa 1 näkyvälle ikkunalle painetaan Connect-painiketta. Seuraavaksi syötetään käyttäjätunnus ja salasana ja aloitetaan painamalla kuvassa 7 näkyvää ilmoitusta.

6 Kuva 7. Käyttäjätunnuksen syöttämisen aloittaminen. Käyttäjätunnus ja salasana syötetään kuvassa 8 näkyvään ikkunaan. Käyttäjätunnus on CSC:läisille muotoa ja salasana on windows-salasana. eduroamin piirissä olevat vierailijat saavat käyttäjätunnuksensa omilta kotiorganisaatioilta. CSC:n muille vierailijoille luodaan tunnuksia guest.csc.fi-palvelimella ja nämä autentikoidaan vastaavasti käyttämällä määriteltyä käyttäjätunnusta ja salasanaa. Lopuksi painetaan OK-painiketta. Kuva 8. Käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttäminen. Seuraavaksi tarkistetaan palvelimen varmenninta (kuva 9). Lopuksi painetaan OK-painiketta.

7 Kuva 9. Palvelimen vaimenteen tarkastaminen. Kun varmennin on hyväksytty ja autentikointi on onnistunut, käyttäjälle avataan verkkoyhteys ja eduroam-verkon status muuttuu Connected:ksi kuvan 10 mukaisesti. Kuva 10. eduroam-verkkoon onnistunut liittyminen. Linux Linuxissa käytetään liittymisessä wpa_suplikanttia, joka on esitetty kuvassa 11. Kuvassa oleva ikkuna aukeaa automaattisesti ja se täytetään seuraavalla tavalla: EAP-menetelmä: PEAP Avaimen tyyppi: CCMP-AES tai TKIP (riippuu verkkokortista ja käytettävistä tukiasemista, CSC:llä ainoastaan CCMP-AES:ää on mahdollista käyttää) Vaiheen 2 tyyppi: MSCHAPv2 Tunniste: Salasana: windows-salasana Anonyymitunniste: Lopuksi painetaan Yhdistä.

8 Kuva 11. Linuxin wpa_supplicant Linux (RHEL 5.X) Lenovo Thinkpad T400 koneen etureunassa on katkaisin, joka sulkee kaikki koneen radiot, mukaanlukien WLAN verkkokortin. Kun käytät langattomia verkkoja, varmista ensin että WLAN on kytketty päälle kannettavan etureunan katkaisijasta. Kun verkko on kytketty päälle, kone hakee luettelon langattomista verkoista automaattisesti. Luettelon langattomista verkoista näet klikkaamalla hiiren vasemmalla painikkeella näytön oikeassa yläruudussa olevaa hiiren/verkkotöpselin kuvaa tai kun verkko on jo yhdistetty, sinisiä nousevia palkkeja.

9 Eduroam asetukset näet alla. Soneran sertifikaatti löytyy polusta /usr/lib/icaclient/keystore/cacerts

10

11 Jos sinulla ei ole Gnomen salasanasäilössa (keyring) vielä salasanoja, Gnome pyytää keksimään säilölle salasanan. Keksi siihen jotain, jonka muistat myöhemmin. Verkkoon yhdistyminen saattaa kestää jonkin aikaa ja "Wireless authentication required" ikkuna ilmestyä uudestaan pariinkiin kertaan. Paina silloin uudestaan "Connect". Nokian puhelin Nokian E51-puhelimella viimeisimmällä ohjelmistoversiolla ( :sta eteenpäin) voidaan myös liittyä eduroamiin. Sama onnistuu ainakin puhelimilla E70, E63 ja E90. Varmista ensin että Sonera Class2 CA Sonera varmenne on asennettu puhelimeen. Ohjeita varmenteen asentamiseen löydät täältä. Siirry ensin Yhteysosoitteet-kohtaan valitsemalla Työkalut/Asetukset/Yhteys/Yhteysosoitteet. Valitse uusi yhteysosoite ja määrittele ikkunaan seuraavat asetukset: Yhteyden nimi: eduroam Siirtotie: Langaton lähiverkko WLAN-verkon nimi: eduroam Verkon tila: Julkinen WLAN-verkkotila: Infrastruktuuri WLAN-suojaustila: 802.1x

12 Valitse WLAN-suoja-asetukset painamalla Valitse ja Muuta. Määrittele aukeavaan ikkunaan WPA/WPA2: EAP. Valitse sitten EAP-osasovittimien asetukset ja paina Valitse ja Muuta. Valitse aukeavasta listasta EAP-PEAP ja poista muut valinnat. Paina EAP-PEAPin kohdalla Valitse ja Muokkaa. Määrittele aukeavalle sivulle seuraavat asetukset: Omat varmentimet: Ei määritelty Myöntäjän varmentimet: Sonera Class 2 CA Käyttäjänimi käytössä: Käyttäjän määrittämä Käyttäjänimi: csc.fi (Jos halutaan että henkilöllisyys pysyy suojassa voidaan määtitellä tähän kohtaan Toimialue käytössä: Käyttäjän määrittämä Toimialue: (tyhjä) Salli PEAPv0: Kyllä Salli PEAPv1: Kyllä Salli PEAPv2: Kyllä Mene tämän jälkeen oikealle, seuraavalle välilehdelle. Valitse listalta EAP-MSCHAPv2 ja poista muut valinnat. Paina EAP-MSCHAPv2:n kohdalla Valitse ja Muokkaa. Määrittele ikkunaan seuraavat asetukset: Käyttäjänimi: (Tässä on pakko käyttää oikeaa käyttötunnusta) Salasanan kysely: Ei Salasana: [windows_salasana] Tämän jälkeen asetukset ovat valmiit ja voidaan liittyä verkkoon. EAP-PEAPin sijasta voidaan käyttää myös EAP-TTLS:ää. Muut asetukset ovat tällöin samat. (Sisäisenä EAP-metodina voidaan EAP-TTLS:n kanssa käyttää sekä EAP-MSCHAPv2 että MSCHAPv2.) Lenovon ThinkVantage Access Connections Lenovon ThinkVantage Access Connections sisältää myös suplikantin, jonka konfigoroiti aloitetaan luomalla eduroam-niminen profiili. Profiili muokataan Wireless Settings-välilehden alta kuvassa 12 esitetyllä tavalla.

13 Kuva 12. Access Connections-profiilin yleiset asetukset. Seuraavaksi painetaan Properties...-painiketta, jolloin aukeaa kuvassa 13 esitetty ikkuna xasetukset muokataan kuvan mukaisesti. CSC:llä käytetään aina WPA-2:sta ja AES:ää mutta saattaa löytyä paikkoja missä voidaan ainoastaan käyttää WPA:ta ja TKIP:tä.

14 Kuva x-asetusten määrittäminen Seuraavaksi painetaan Enter User Credentials...-painiketta ja aukeavasta, kuvan 14 mukaisesta, ikkunasta valitaan Prompt for temporary name and password

15 Kuva 14. Käyttäjätunnus ja salasana Lopuksi suljetaan ikkunat OK-painikkeella ja liitytään verkkoon käyttäen luotua eduroam-profiilia.

Langattomat ominaisuudet (vain tietyt mallit) Käyttöopas

Langattomat ominaisuudet (vain tietyt mallit) Käyttöopas Langattomat ominaisuudet (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Bluetooth

Lisätiedot

FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille

FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 33720 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi FACEBOOK-KURSSI 1 Sisältö Rekisteröityminen... 2 Käytön aloittaminen...

Lisätiedot

Opiskelijan ohje. LearnLinc 10. http://ilinc.tokem.fi

Opiskelijan ohje. LearnLinc 10. http://ilinc.tokem.fi Tämä peruskäyttöohje on tuotettu Lapin etäopetuksen tukipalvelut (LATU) -hankkeen 1.8.2008 31.12.2010 tuella. ilinc 10 Opiskelijan peruskäyttöohje Opiskelijan ohje LearnLinc 10 http://ilinc.tokem.fi Virtuaaliopintojen

Lisätiedot

AINA. Käyttäjän opas. Laajakaistaliittymä UUDENAJAN TEKNOLOGIAA & VANHANAJAN PALVELUA

AINA. Käyttäjän opas. Laajakaistaliittymä UUDENAJAN TEKNOLOGIAA & VANHANAJAN PALVELUA AINA Laajakaistaliittymä Käyttäjän opas UUDENAJAN TEKNOLOGIAA & VANHANAJAN PALVELUA SISÄLLYSLUETTELO 1. TERVETULOA... 3 1.1. Mitä tarvitaan?...3 1.2. Perustietoja yhteydestä...3 2. AVAUSPAKETIN SISÄLTÖ...

Lisätiedot

Käyttäjän ohje 1.10.2008

Käyttäjän ohje 1.10.2008 KALENTERI JA SÄHKÖ KALENTERI JA SÄHKÖ- 1(12) 1.10.2008 Tässä ohjeessa neuvotaan, miten Metropolian henkilökunnan sähköpostin käyttäjä voi itse asentaa älypuhelimeensa sähköpostin ja kalenterin synkronointitoiminnot.

Lisätiedot

Nettisivujen Päivitysohje

Nettisivujen Päivitysohje Hämeenlinnan rauhanyhdistys ry Nettisivujen Päivitysohje Ohje päivitetty 18.7.2012 Hallintapaneeli Kirjautuminen nettisivujen hallintaan Hallintapaneeliin päästään kirjautumaan klikkaamalla linkkiä nettisivujen

Lisätiedot

Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 4 M-Filesin päivittäinen käyttö...

Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 4 M-Filesin päivittäinen käyttö... M-Files 10 Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 3.1 Järjestelmävaatimukset...10 3.2 Automatisoitu asennus ja jakelu...11 3.3 Asennuksen läpivienti...11

Lisätiedot

Tiedon tuonti. Sisältö

Tiedon tuonti. Sisältö Tiedon tuonti Sisältö Yleistä... 2 Vaihe 1 Tietojen valmistelu... 2 Vaihe 2 Testaaminen... 4 Vaihe 3 Oikeellisuuden tarkistus... 5 Vaihe 4 Kenttien liittäminen... 7 Vaihe 5 Luontitapa... 10 1 Tiedon tuonti

Lisätiedot

Mikä Linux on?... 2 Lubuntu yleiskatsaus... 5 Tiedostojen hallinta... 9 Asetukset ja ylläpito... 13 Komentorivi... 23 Hyödyllisiä linkkejä...

Mikä Linux on?... 2 Lubuntu yleiskatsaus... 5 Tiedostojen hallinta... 9 Asetukset ja ylläpito... 13 Komentorivi... 23 Hyödyllisiä linkkejä... 1. Mikä Linux on?... 2 1.1. Vahvuudet ja heikkoudet... 2 1.2. Tietoturva... 3 1.3. Linux-ohjelmat vs. Windows-ohjelmat... 3 1.4. Erilaiset jakeluversiot (distribuutiot eli distrot)... 4 2. Lubuntu yleiskatsaus...

Lisätiedot

Markus Häkkinen / Otavan Opisto 2012

Markus Häkkinen / Otavan Opisto 2012 Markus Häkkinen / Otavan Opisto 2012 Tämä oppimateriaali on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 -lisenssillä. Kurssin sisältö: 1 Johdanto... 3 2 Internet... 4 2.1 Internetin peruskäyttö... 4

Lisätiedot

Netikka Suupohjan seutuverkko - aloitusopas WIN95 WIN98 WIN ME WIN NT WIN2000 WIN XP

Netikka Suupohjan seutuverkko - aloitusopas WIN95 WIN98 WIN ME WIN NT WIN2000 WIN XP Netikka Suupohjan seutuverkko - aloitusopas WIN95 WIN98 WIN ME WIN NT WIN2000 WIN XP Sisällysluettelo Sähköpostin käyttöönotto 1 Netikka Webmail 1 Sähköpostiasetukset - IMAP-protokolla 2 Sähköpostiasetukset

Lisätiedot

Lync-videopuhelun soittaminen ja hallitseminen sekä siihen vastaaminen

Lync-videopuhelun soittaminen ja hallitseminen sekä siihen vastaaminen Lync-videopuhelun soittaminen ja hallitseminen sekä siihen vastaaminen Jos yrityksesi on ottanut käyttöön videopuhelut ja -neuvottelut, voit soittaa videopuheluita yhteyshenkilöidesi kanssa ja jutella

Lisätiedot

5. Sijainnin määrittäminen olemassa olevalle liikuntapaikalle

5. Sijainnin määrittäminen olemassa olevalle liikuntapaikalle VIRKISTYSALUEEN LISÄÄMINEN KARTALLE JA TIETOJEN MUOKKAUS Sisältö: 1. Alueen sijainnin tallennus 2. Alueen ominaisuustietojen tallentaminen 3. Alueen poistaminen 4. Olemassa olevan alueen tietojen muokkaus

Lisätiedot

TD käyttöohje Kisakone versio 2.0

TD käyttöohje Kisakone versio 2.0 TD käyttöohje Kisakone versio 2.0 SFL Suomen frisbeeliitto Kisakone 1.0 TD Käyttöohje 2009-2010 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 4 1.1 KÄYTTÖTARKOITUS... 4 1.2 KÄYTTÄJÄT... 4 1.3 YHTEENSOPIVUUS... 5 1.4

Lisätiedot

Automaation ohjaus- ja hallintapalvelu

Automaation ohjaus- ja hallintapalvelu Automaation ohjaus- ja hallintapalvelu Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin mobiililaitteenkin

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO: JOHDANTO 3 SUUNNITTELU JA ORGANISOINTI NÄIN PÄÄSET ALKUUN 6

SISÄLLYSLUETTELO: JOHDANTO 3 SUUNNITTELU JA ORGANISOINTI NÄIN PÄÄSET ALKUUN 6 IVUT SISÄLLYSLUETTELO: JOHDANTO 3 SUUNNITTELU JA ORGANISOINTI TALKOISSA 5 NÄIN PÄÄSET ALKUUN 6 YLLÄPITOTILANÄKYMÄN TYÖKALUT 8 Valikkorivi 8 Palkki sivujen järjestyksen vaihtamiseen 8 SIVUJEN LUOMINEN

Lisätiedot

User Manual v2.9 Copyright Tosibox Oy 2014

User Manual v2.9 Copyright Tosibox Oy 2014 User Manual v2.9 Copyright Tosibox Oy 2014 2 Table of Contents Tosibox in brief 3 Tosibox connections - Lock Mode A 4 Tosibox connections - Lock Mode B 5 Tosibox glossary 6 Tosibox products and accessories

Lisätiedot

Kotitonttu-palvelu. Kotitonttu-palvelu Käyttöohje 0.8, 8.1.2014

Kotitonttu-palvelu. Kotitonttu-palvelu Käyttöohje 0.8, 8.1.2014 Kotitonttu-palvelu Mikä on Kotitonttu?... 3 Kokoonpano... 4 Lisälaitteet... 4 Palvelut... 5 Järjestelmävaatimukset... 5 Turvallisuus- ja ympäristövarotoimenpiteet... 5 Ohjausyksikön ja laitteiden varastointi

Lisätiedot

Rediteq Oy 30.4.2008 1

Rediteq Oy 30.4.2008 1 Rediteq Oy 30.4.2008 1 SISÄLLYSLUETTELO Yrityksen allekirjoitusoikeuden omaavan henkilön eli seurantahenkilön käyttöliittymä... 2 1 Yleistä... 2 2 Palveluun kirjautuminen... 3 2.1 Unohtuiko salasana?...

Lisätiedot

Maarit Hynninen-Ojala. Moodle 2.3.2+ Opiskelijan opas

Maarit Hynninen-Ojala. Moodle 2.3.2+ Opiskelijan opas Moodle 2.3.2+ Opiskelijan opas Sisällys 1 Opiskelijana Moodlessa ohje 1 1.1 Kirjautuminen Moodleen 1 1.2 Etusivu 2 1.3 Navigointi 3 1.4 Minun Moodleni 4 1.5 Omat käyttäjätiedot 4 1.6 Omien käyttäjätietojen

Lisätiedot

Ovaport. Käyttöohje. ID6640 V13 27.1.2015 Ohjelmaversiot 1.8.0-1.8.0

Ovaport. Käyttöohje. ID6640 V13 27.1.2015 Ohjelmaversiot 1.8.0-1.8.0 Ovaport Käyttöohje ID6640 V13 27.1.2015 Ohjelmaversiot 1.8.0-1.8.0 Sisällysluettelo Esittely...3 Käyttöönotto...3 Kirjautuminen...4 Käyttöliittymä...6 Kokonaiskuva-sivu... 11 Hälytykset-sivu... 24 Raportointi-sivu...

Lisätiedot

Wilman huoltajaopas 2013

Wilman huoltajaopas 2013 Wilman huoltajaopas 2013 Wilma ja siihen kirjautuminen... 2 Mikä Wilma on?... 2 Ketkä voivat käyttää Wilmaa?... 2 Mitä Wilmalla voi tehdä?... 2 Kirjautuminen... 2 Ongelmatilanteita sisään kirjauduttaessa...

Lisätiedot

Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW

Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW Ennen Brother-laitteen käyttöä Soveltuvat mallit Huomautusten määritelmät

Lisätiedot

Nokia Lumia 610 -käyttöohje

Nokia Lumia 610 -käyttöohje Nokia Lumia 610 -käyttöohje 1.0. painos 2 Sisältö Sisältö Turvallisuus 4 Käytön aloitus 6 Näppäimet ja osat 6 Peruutus-, aloitus- ja hakunäppäin 7 Aseta SIM-kortti paikalleen 8 Lataa puhelin 10 Antennien

Lisätiedot

Windows 7. Hannu Matikainen. Päivitetty 4.7.2014

Windows 7. Hannu Matikainen. Päivitetty 4.7.2014 Windows 7 Hannu Matikainen Päivitetty 4.7.2014 Sisältö WINDOWS-VERSIOT... 1 TYÖPÖYTÄ... 1 KUVAKKEET... 2 Kuvakkeiden ominaisuudet... 3 Pikakuvakkeet... 3 TEHTÄVÄPALKKI... 4 Tehtäväpalkin kuvakkeet... 5

Lisätiedot

TYÖMAAREKISTERI. Käyttöohje versio1.6

TYÖMAAREKISTERI. Käyttöohje versio1.6 TYÖMAAREKISTERI Käyttöohje versio1.6 Työmaarekisteri 1 MUUTOSHISTORIA Versio PVM Aihe Tekijä 1.2 20.8.2014 KATSOtunnistautuminen Raportointi JK 1.3 22.8.2014 Työmaan hallinnoija Urakkatiedot Raportointi

Lisätiedot

Condes. Suunnistuksen ratamestariohjelmisto. Versio 7 KOULUTUSMATERIAALI. Copyright 2004 OL-Fellows. Kopiointi kielletty Sivu 1 (78)

Condes. Suunnistuksen ratamestariohjelmisto. Versio 7 KOULUTUSMATERIAALI. Copyright 2004 OL-Fellows. Kopiointi kielletty Sivu 1 (78) Condes Suunnistuksen ratamestariohjelmisto Versio 7 KOULUTUSMATERIAALI Copyright 2004 OL-Fellows. Kopiointi kielletty Sivu 1 (78) Sisältö KOULUTUKSEN SISÄLTÖ... 3 MIKÄ ON CONDES?... 4 CONDESIN OSAT JA

Lisätiedot

Quick installation guide Pika-asennusohje. RoadRunner 24AP(i+)

Quick installation guide Pika-asennusohje. RoadRunner 24AP(i+) Quick installation guide Pika-asennusohje RoadRunner 24AP(i+) Ver.1.0 In English pages 2-16 Suomeksi sivut 18-32 På Svenska sidor 33-48 Package includes: - ADSL modem - Quick installation guide - Antenna

Lisätiedot