Laitosneuvoston seuraavat kokouspäivät ovat tiistaisin: 6.5., 3.6., 5.8., 26.8., 23.9., , ja , alkaen klo 9.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Laitosneuvoston seuraavat kokouspäivät ovat tiistaisin: 6.5., 3.6., 5.8., 26.8., 23.9., , ja , alkaen klo 9."

Transkriptio

1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 4/2008 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: professori Mikko Yrjönsuuri - professori Jyrki Jyrkämä 1-9 professori Martti Siisiäinen - professori Mikko Mäntysaari 1-9 professori Marja Järvelä 1-9 professori Kari Palonen - professori Pekka Korhonen - lehtori Jussi Kotkavirta 1-9 professori Liisa Laakso - erikoistutkija Tuula Juvonen 1-9 koordinaattori Pauliina Maukonen tutkija Paul-Erik Korvela - yliassistentti Kia Lindroos 1-9 lehtori Marjo Kuronen 1-9 lehtori Jorma Hänninen - tutkija Tapio Litmanen 2-3, 8-9 tutkija Uuve Södor - assistentti Olli-Pekka Moisio 1-9 tutkija Tuija Virkki - opiskelija Jukka Torikka 2-9 opiskelija Anna-Kaisa Vierinen opiskelija Katri Nokela - opiskelija Tuuli Ahtiainen - opiskelija Juho Suortti 2-9 opiskelija Maria Nevalainen opiskelija Saara Eder - opiskelija Mikko Eneberg 1-9 opiskelija Markku Nivalainen - opiskelija Eetu Lehto - Asianvalmistelija kohdissa 2-7 osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072, rkuusima@yfi.jyu.fi, kohdassa 8 amanuenssi Ainoriitta Pöllänen, puh. 3137, siukku@yfi.jyu.fi. Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, olvinuut@yfi.jyu.fi Laitosneuvoston seuraavat kokouspäivät ovat tiistaisin: 6.5., 3.6., 5.8., 26.8., 23.9., , ja , alkaen klo 9.00, MaB 305 KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1. Päätösvaltaisuus 2. Osa-aikainen (50%) sosiaalityön professorin virkasuhde (SOSNET) 3. Assistentin määräaikainen virkasuhde, jonka ala on kansainvälinen kehitystyö (ilman vakanssia) 4. Lehtorin virka, jonka ala on yhteiskuntapolitiikka (vakanssi 10656) 5. Professorin määräaikainen virkasuhde, jonka ala on sosiologia (vakanssi 00062) 6. Professorin virka, jonka ala on sosiologia (vakanssi 10785) 7. Nimittäminen professorin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on sosiologia (vakanssi 00062) 8. Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opetusoikeuden lisähakemus lukuvuodelle Muut esille tulevat asiat

2 1. (34) Päätösvaltaisuus Yliopiston monijäseninen hallintoelin on päätösvaltainen, kun kokouksen puheenjohtaja ja vähintään puolet muista jäsenistä on läsnä. Kutsu kokoukseen on lähetettävä niin aikaisin kuin mahdollista ja viimeistään kolme arkipäivää ennen kokousta. Kutsu kokoukseen on lähetetty torstaina Esitys 1. Esitys 2. Kokous todetaan päätösvaltaiseksi. Lisäasioiden hyväksyminen esityslistalle Jyväskylän yliopiston esittely- ja kokousmenettelyohjeiden mukaan hallintoelimen kokouskutsussa on mainittava käsiteltävät asiat. Pakottavassa tapauksessa läsnä olevien jäsenten yksimielisellä päätöksellä voi hallintoelin ottaa käsiteltäväkseen asian, jota ei ole kokouskutsussa mainittu. Otetaan kiireellisenä käsiteltäväksi asiat: Nimittäminen professorin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on sosiologia (vakanssi 00062) ja nimittäminen assistentin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on kansainvälinen kehitystyö. PÄÄTÖS 1. Todettiin. PÄÄTÖS 2. Esityksen mukainen. Nimittäminen professorin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on sosiologia (vakanssi 00062) käsiteltiin asiana 7 ja nimittäminen assistentin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on kansainvälinen kehitystyö käsiteltiin asiana 3. YTT Tapio Litmanen ei osallistunut asian käsittelyyn. 2. (35) Osa-aikainen (50%) sosiaalityön professorin virkasuhde (SOSNET) Asia oli edellisen kerran esillä , jolloin se päätettiin jättää pöydälle. Valtakunnallisen sosiaalityön yliopistoverkoston (Sosnet) johtoryhmä on päättänyt, että vuoden 2008 alussa erikoissosiaalityön koulutus käynnistyy Hyvinvointipalveluiden, Lapsi- ja nuorisososiaalityön ja Yhteisösosiaalityön erikoisaloilla sekä vuoden 2009 alusta Kuntouttavan sosiaalityön ja Marginalisaatiokysymysten sosiaalityön erikoisaloilla. Erikoissosiaalityöntekijän koulutus on nelivuotinen koulutus, jonka käytännön toteuttamisesta vastaavat Sosnetin koulutusyksiköissä toimivat osa-aikaiset sosiaalityön professorit. Sosnetin johtoryhmä on kokouksessaan päättänyt esittää verkoston yliopistojen tiedekunnille seuraavaa: 1) Virkojen tehtävänimike on sosiaalityön professori

3 2 ) Virkojen tehtäväala määritellään esim. seuraavalla tavalla: Professorin tehtävänä on vastata sosiaalityön erikoistumiskoulutuksesta Lapsi- ja nuorisososiaalityön ja Yhteisösosiaalityön erikoisaloilla yhdessä Jyväskylän yliopistossa ja Turun yliopistossa työskentelevien professoreiden kanssa. 3) Professorit sijoitetaan opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävän vaativuuskartalla tasolle 8. 4) Virkojen täyttöön liittyvät asiantuntijamenettelyt hoidettaisiin virkojen täyttövaiheessa koko koulutuksen ajalle (4 vuotta) Osa-aikaiset (50 %) professuurit jakautuvat verkoston yliopistojen Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lappi, Tampere ja Turku kesken. Jyväskylän yliopistoon sijoitetaan sosiaalityön professori (50 %), yhteisösosiaalityön erikoisalalla vuosille ja sosiaalityön professori (50 %), kuntouttavan sosiaalityön ja marginalisaatiokysymysten sosiaalityön erikoisaloilla vuosille Johtoryhmän päätöksen mukaisesti yliopistot voivat käynnistää professuurien täyttämiseen liittyvät menettelyt omien käytäntöjensä mukaisesti, jotta erikoissosiaalityöntekijän koulutus pääsee käynnistymään erikoisalasta riippuen joko vuoden 2008 tai 2009 alusta. Sosnetin johtoryhmän tekemällä päätöksellä yliopistojen sosiaalityön koulutusyksiköihin suunnataan erikoissosiaalityön koulutukseen vuosille myönnetystä rahasta erikoisalojen osa-aikaisten (50 %) professoreiden palkkaamiseen maksimissaan /vuosi sekä toimistokuluihin 1700 /vuosi. Professori Mikko Mäntysaari esittää, että osa-aikainen (50 %) sosiaalityön professorin virkasuhde, jonka erikoisalana on kuntouttava sosiaalityö ja marginalisaatiokysymysten sosiaalityö julistettaisiin haettavaksi ajaksi Määräaikaisen virkasuhteen täyttämistä varten laadittu luonnos virantäyttösuunnitelmaksi liitteenä 1/ Esitys 1. Esitetään tiedekunnalle, että professorin määräaikainen, osa-aikainen (50 %) virkasuhde, jonka ala on sosiaalityö, erikoisalana kuntouttava sosiaalityö ja marginalisaatiokysymysten sosiaalityö julistettaisiin haettavaksi ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on nelivuotisen kuntouttavan sosiaalityön ja marginalisaatiokysymysten sosiaalityön ammatillisen erikoistumiskoulutuksen aloittaminen Jyväskylän yliopistossa, osana Valtakunnallista sosiaalityön yliopistoverkostoa (Sosnet). Esitys 2. Käsitellään luonnos virantäyttösuunnitelmaksi ( /Mäntysaari) ja tehdään muutosesitykset.

4 PÄÄTÖS 1. Esityksen mukainen. PÄÄTÖS 2. Olli Nuutinen valtuutettiin tekemään virantäyttösuunnitelmaluonnokseen kokouksessa esille tulleet muutosesitykset. Muutokset on kirjattu liitteenä olevaan luonnokseen. 3. (36) Assistentin määräaikainen virkasuhde, jonka ala on kansainvälinen kehitystyö (ilman vakanssia) Laitosneuvosto on kokouksessaan esittänyt yhteiskuntatieteelliselle tiedekunnalle, että assistentin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on kansainvälinen kehitystyö nimitettäisiin VTL Mikael Wigell ajaksi Wigell on myöhemmin ilmoittanut, että ei voi ottaa tehtävää vastaan. Professori Liisa Laakso asetti antamassaan lausunnossa hakija Wigellin ensimmäiselle sijalle ja hakija FM Ismo Salerton toiselle sijalle. Lausunto oli esillä laitosneuvoston kokouksessa Esitys: Esitetään tiedekunnalle professori Liisa Laakson lausunnon mukaisesti, että assistentin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on kansainvälinen kehitystyö nimitettäisiin FM Ismo Salerto ajaksi Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus/sakari Taipale. PÄÄTÖS: Esityksen mukainen. 4. (37) Lehtorin virka, jonka ala on yhteiskuntapolitiikka (vakanssi 10656) Yhteiskuntapolitiikan lehtorin virka on ollut haettavana alkaen. Dnro 286/20/221/ päättyneen määräajan kuluessa virkaa hakivat: YTT Timo Anttila YTT Marita Husso YTT Pertti Jokivuori PhD Sirkku Juhola YTT Teppo Kröger YTT Tapio Litmanen HT Susanna Myllylä YTL Riikka Niemi YTT Minna Rasku YTM Sakari Taipale YTT Ilkka Virmasalo Sekä hakuajan jälkeen ( ) VTL Johanna Kohl.

5 YTT Tapio Litmanen on ilmoittanut olevansa esteellinen kun laitosneuvostossa käsitellään yhteiskuntapolitiikan lehtorin viran täyttämistä (vakanssi 10656). Esitys: Todetaan hakijat. PÄÄTÖS: Esityksen mukainen. Päätettiin lisäksi selvittää mahdollisuudet opetusvirkaan hakevien englanninkielisen opetustaidon varmistamiseksi. YTT Tapio Litmanen poistui kokouksesta asiakohdan käsittelyn ajaksi. 5. (38) Professorin määräaikainen virkasuhde, jonka ala on sosiologia (vakanssi 00062) Professorin määräaikainen virkasuhde, jonka ala on sosiologia on ollut haettavana ajaksi Dnro 285/20/221/2008. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus (Siisiäinen) päättyneen määräajan kuluessa virkasuhdetta hakivat: Alanen Ilkka, YTT, dosentti, Jyväskylä Erola Jani, FT, dosentti, Turku Kilpinen Erkki, VTT, dosentti, Helsinki Lehtonen Turo-Kimmo VTT, dosentti, Helsinki Litmanen Tapio, YTT, dosentti, Jyväskylä Nikula Jouko, YTT, Helsinki Räsänen Pekka, VTT, dosentti, Lahti Wilska Terhi-Anna, KTL, PhD, Tuusula YTT Tapio Litmanen on ilmoittanut olevansa esteellinen, kun laitosneuvostossa käsitellään professorin virkasuhteen täyttöä, jonka ala on sosiologia (vakanssi 00062). Esitys: Todetaan hakijat. PÄÄTÖS: Esityksen mukainen. YTT Tapio Litmanen poistui kokouksesta asiakohdan käsittelyn ajaksi. 6. (39) Professorin virka, jonka ala on sosiologia (vakanssi 10785) Asiakohdassa mainitun viran täyttöprosessi on meneillään. Professori Martti Siisiäinen esittää, että YTT, dosentti Ilkka Alanen nimitettäisiin sosiologian professorin määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi , kuitenkin enintään siihen asti kun virka vakinaisesti täytetään. Alanen on hoitanut po. virkasuhdetta alkaen.

6 Esitys: Esitetään tiedekunnalle, että sosiologian professorin (vakanssi 10785) määräaikaiseen virkasuhteeseen nimitettäisiin YTT, dosentti Ilkka Alanen ajaksi , kuitenkin enintään siihen asti kun virka vakinaisesti täytetään. Määräaikaisuuden perusteena on avoimena olevan viran hoito. PÄÄTÖS: Esityksen mukainen. YTT Tapio Litmanen poistui kokouksesta asiakohdan käsittelyn ajaksi. 7. (40) Nimittäminen professorin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on sosiologia (vakanssi 00062) Professorin määräaikaisen virkasuhteen, jonka ala on sosiologia, täyttö on meneillään. Oppiaineen pääedustaja professori Martti Siisiäinen esittää, että YTT, dosentti Tapio Litmanen nimitettäisiin viran hoitajaksi ajaksi , kuitenkin enintään siihen asti kun virkasuhde vakinaisesti täytetään. Professori Siisiäisen lausunto liitteenä 3/ YTT Tapio Litmanen on ilmoittanut olevansa esteellinen, kun laitosneuvostossa käsitellään professorin virkasuhteen täyttöä, jonka ala on sosiologia (vakanssi 00062). Esitys 1. Esitetään tiedekunnalle professori Siisiäisen lausunnon mukaisesti, että professorin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on sosiologia (vakanssi 00062) nimitettäisiin YTT, dosentti Tapio Litmanen ajaksi , kuitenkin enintään siihen asti kun virkasuhde täytetään. Esitys 2. Esitetään tiedekunnalle, että mikäli YTT, dosentti Tapio Litmanen nimitetään professorin määräaikaiseen virkasuhteeseen, jonka ala on sosiologia ajaksi , kuitenkin enintään siihen asti kun virkasuhde täytetään, sosiologian yliassistentin määräaikainen virkasuhde (vakanssi 13449) julistettaisiin haettavaksi vastaavalle ajalle. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus. PÄÄTÖS: Esitysten mukainen. YTT Tapio Litmanen poistui kokouksesta asiakohdan käsittelyn ajaksi. 8. (41) Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opetusoikeuden lisähakemus lukuvuodelle Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto esittää, että Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos puoltaisi seuraavaa opetusoikeuden lisähakemusta lukuvuodelle : Moninaistuva maailma approbatur (perusopinnot) 25 op, Kiuruveden kansalaisopisto

7 Professori Martti Siisiäinen puoltaa Kiuruveden kansalaisopiston hakemusta järjestää Moninaistuva maailma approbatur (perusopinnot) 25 op lukuvuodelle (sis. yhden lisälukukauden). Siisiäinen puoltaa tuutoriksi esitettyä KM Leena Penttistä. Hakemus liitteenä 2/ Opintokokonaisuuden opettajat ja tentaattori on hyväksytty laitosneuvoston kokouksessa ja tiedekuntaneuvostossa Esitys: Puolletaan esitettyä lisäystä Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opetusohjelmaan lukuvuodelle (sis. yhden lisälukukauden) ja esitetään tiedekunnalle sen hyväksymistä. PÄÄTÖS: Esityksen mukainen. 9. (42) Muut esille tulevat asiat Ei ollut. Pöytäkirjan vakuudeksi Puheenjohtaja Marja Järvelä Sihteeri Olli Nuutinen

Asianvalmistelija kohdissa 2-15 osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072,

Asianvalmistelija kohdissa 2-15 osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 6/2008 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 3.6.2008 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: professori

Lisätiedot

Osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072,

Osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 3/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 17.4.2007 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Professori Risto Heiskala, pj. asiakohdissa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 4.12.2007 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Professori Risto Heiskala, pj. asiat

Lisätiedot

Osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072,

Osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 8/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 16.10.2007 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Professori Risto Heiskala, pj. asiat

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 1/2009 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 13.1.2009 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 2/2009 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 10.2.2009 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 4/2008 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 23.9.2008 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648,

Sihteeri: Olli Nuutinen, puh. 3648, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 6/2008 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 2.12.2008 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 4/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 4/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 4/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 15.5.2007 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Professori Risto Heiskala, pj. asiat

Lisätiedot

Asiat Professori Anita Kangas. Varajäsen. Professori Martti msiäinen. Professori Pekka Kettunen 1-7

Asiat Professori Anita Kangas. Varajäsen. Professori Martti msiäinen. Professori Pekka Kettunen 1-7 filosofian JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistaina 18.5.2010 klo 9.00 Paikka: MaB 305 PÖYTÄKlRJA 3/2010 Puheenjohtaja: professori Mikko

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2011 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Sihteeri : Riitta Kuusimäki, puh. 3072,

Sihteeri : Riitta Kuusimäki, puh. 3072, JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 5/2009 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 12.5.2009 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: Professori

Lisätiedot

Laitosneuvoston seuraavat kokouspäivät ovat tiistaisin: 15.4, 6.5., 3.6., 5.8., 26.8., 23.9., 14.10., 4.11. ja 2.12.2008, alkaen klo 9.

Laitosneuvoston seuraavat kokouspäivät ovat tiistaisin: 15.4, 6.5., 3.6., 5.8., 26.8., 23.9., 14.10., 4.11. ja 2.12.2008, alkaen klo 9. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 3/2008 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 1.4.2008 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Jäsen Asiat: Varajäsen Asiat: professori

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieleellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2014 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadeltaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seiklcula

Lisätiedot

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 12. päivänä syyskuuta Todettiin päätösvaltaiseksi.

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 12. päivänä syyskuuta Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 17.9.2008 klo 13.15 N:o 28/2008 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

AIKA 27.10.2011 kb 12.15 PAIKKA Kokous salissa Ylistonmäentie 33 135 KASITELTAVAT ASIAT:

AIKA 27.10.2011 kb 12.15 PAIKKA Kokous salissa Ylistonmäentie 33 135 KASITELTAVAT ASIAT: JYVASKYLAN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto POYTAKIRJA 9/2011 Muut asiat / B Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jasen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokous: Keskiviikko 26.1.2011 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314) KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juuso, Hannu, lehtori Sitomaniemi-San Johanna, jatko-opiskelija 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta

Lisätiedot

3. Toiminta ja taloussuunnitelma vuosille (Liite 1)

3. Toiminta ja taloussuunnitelma vuosille (Liite 1) JOHTOKUNTA 2.3.2005 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Toiminta ja taloussuunnitelma vuosille 2006 2009 (Liite 1) 4. Seuraavan kokouksen ajankohta LAPIN YLIOPISTO

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 7/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 7/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 7/2017 1 24.03.2017 Aika 24.03.2017, 09:00-09:20 Paikka AU300 / SN3097 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Mönkkönen Jukka rehtori, puheenjohtaja 1-3 Kortelainen Jarmo 1-3

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON 1.1.2018 31.12.2021 JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko 22.11.2017 klo 12:00 13:00 Paikka YN330

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2017 1 10.04.2017 Aika 10.04.2017, 13:00-13:25 Paikka AU300/SN3097 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Siiskonen Harri puheenjohtaja 1-4 Saranto Kaija professori, jäsen

Lisätiedot

VALTAKUNNALLINEN SOSIAALITYÖN YLIOPISTOVERKOSTO JOHTORYHMÄN KOKOUS

VALTAKUNNALLINEN SOSIAALITYÖN YLIOPISTOVERKOSTO JOHTORYHMÄN KOKOUS VALTAKUNNALLINEN SOSIAALITYÖN YLIOPISTOVERKOSTO JOHTORYHMÄN KOKOUS Aika: Perjantai klo 9:00 11:00 Paikka: Puhelinkokous: Soittonumero 0800 136 716, PIN 011124# Jäsenet ja varajäsenet: Maritta Törrönen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2017 1 26.10.2017 Aika 26.10.2017, 13:00-13:40 Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa MaC222 KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa MaC222 KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄ SKYL Ä N YL I OPI STO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 9/2010 Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen / Varajäsen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus HALLITUS Kokous 8/07 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti aikuiskoulutuksen professorin viran muuttaminen aikuiskasvatustieteen professorin

Lisätiedot

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri HALLITUS 24.3.2004 Kokous 4/04 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri 4. Kulttuurimatkailun professorin viran muuttaminen

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 8/2009, 30.9.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 08/2008;

LAPIN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 08/2008; ; ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Pro gradu -tutkielmien tarkastajien määrääminen 4. Pro gradu tutkielmien arvosteleminen 5. Sosiaalityön informaatioteknologisen

Lisätiedot

Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 9 A/2016

Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 9 A/2016 Pöytäkirja 9 A/2016 1 (7) Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 9 A/2016 Aika tiistaina klo 10 10.50 Paikka Valmistelija Puheenjohtaja DataCityn neuvotteluhuone 2, Lemminkäisenkatu 14 18 A,

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2018 1 06.11.2018 Aika 06.11.2018, 10:00-14:50 Paikka Kuopion kampus, Medistudia MS303 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai professori, jäsen 1-6 Rouvinen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 10/2015 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seikkula

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2017 1 11.04.2017 Aika 11.04.2017, 10:00-12:25 Paikka Joensuun kampus, Natura-rakennus N111 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Elorinne Anna-Liisa professori, jäsen poissa

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu)

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 16.03.2017 Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto Aika 16.03.2017, 10:15-11:02 Paikka Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Julkishallinnon professorin viran tehtävien hoito. 5 Kulttuurihistorian professorin viran perustaminen

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Julkishallinnon professorin viran tehtävien hoito. 5 Kulttuurihistorian professorin viran perustaminen HALLITUS 29.1.2003 Kokous 1/03 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Sosiaalityön, erityisesti kuntouttavan sosiaalityön professorin viran tehtävien hoito 4 Julkishallinnon

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Lapin yliopiston hallituksen kokoonpanon vahvistaminen. 3 Yliopistokollegion kokoonpanon vahvistaminen

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Lapin yliopiston hallituksen kokoonpanon vahvistaminen. 3 Yliopistokollegion kokoonpanon vahvistaminen PÖYTÄKIRJA YLIOPISTOKOLLEGIO 27.11.2014 Kokous 05/14 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Lapin yliopiston hallituksen kokoonpanon vahvistaminen 3 Yliopistokollegion kokoonpanon vahvistaminen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/ Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu)

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/ Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2017 1 25.01.2017 Aika 25.01.2017, 10:15-10:51 Paikka Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Filppula Markku

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 06.02.2018 Aika 06.02.2018, 10:00-13:55 Paikka Kuopion kampus, Medistudia luentosali MS306, Yliopistonranta 1 A Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai

Lisätiedot

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön.

Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n nojalla Lapin yliopiston johtosäännön. 1 341 3236 (Yliopistonkatu 8, E-siipi 3. kerros). Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston hallitus on kokouksessaan 17.12.2003 vahvistanut yliopistolain (645/97) 41 :n

Lisätiedot

esityslista Nimi Tehtävä Läsnäolo Kettunen Paavo professori, jäsen Elorinne Anna-Liisa professori, varajäsen professori, varapuheenjohtaja

esityslista Nimi Tehtävä Läsnäolo Kettunen Paavo professori, jäsen Elorinne Anna-Liisa professori, varajäsen professori, varapuheenjohtaja 1/2017 1 Aika, 10:30 Paikka Joensuun kampus, Borealiksen auditorio BOR100, Yliopistokatu 7 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kettunen Paavo professori, jäsen Elorinne Anna-Liisa professori, varajäsen

Lisätiedot

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

Lisätiedot

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 24. päivänä lokakuuta Todettiin päätösvaltaiseksi.

Kutsu kokoukseen on lähetetty perjantaina 24. päivänä lokakuuta Todettiin päätösvaltaiseksi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUS PÖYTÄKIRJA Kokous: Keskiviikkona 29.10.2008 klo 13.15 N:o 32/2008 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Jouni Valjakka, p. (014) 260 1064, jouni.valjakka@adm.jyu.fi Läsnä: Rehtori

Lisätiedot

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ (10)

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ (10) Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 (10) 23.03.2017 Aika 23.03.2017, 13:00-14:36 Paikka Joensuu M302, Kuopio SN216 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Mönkkönen Jukka rehtori 1-3 Vornanen Matti professori,

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2017 1 17.02.2017 Aika 17.02.2017, 10:30-15:15 Paikka Joensuun kampus, Borealiksen auditorio BOR100, Yliopistokatu 7 Osallistujat Kettunen Paavo professori, jäsen poissa

Lisätiedot

Osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072, e-mail rkuusima@yfi.jyu.fi

Osastosihteeri Riitta Kuusimäki, puh. 3072, e-mail rkuusima@yfi.jyu.fi JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 7/2007 Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistai 11.9.2007 klo 9.00 Paikka: MaB 305 Läsnä: Professori Risto Heiskala, pj. asiat

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2018 1 25.10.2018 Aika 25.10.2018, 10:00-15:00 Paikka Joensuun kampus, Aurora AU206 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai professori, jäsen 1-7 Rouvinen Juha

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1/2015 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko SciI±ula

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 8 A/2016

Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 8 A/2016 Pöytäkirja 8 A/2016 1 (5) Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 8 A/2016 Aika tiistaina klo 10 10.40 Paikka Valmistelija Puheenjohtaja DataCityn neuvotteluhuone 2, Lemminkäisenkatu 14 18 A,

Lisätiedot

Opetus ja tutkimusneuvosto Maire Syrjäkari Kokous 2/07

Opetus ja tutkimusneuvosto Maire Syrjäkari Kokous 2/07 LAPIN YLIOPISTO 1 341 3244 Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään kolme

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 7/2017 Kokous: Keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007 HALLITUS Kokous 2/08 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Hallintotieteen yliopistonlehtorin virka 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos 5 Edustajan nimeäminen

Lisätiedot

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15 12/2017 1 Aika, 10:15 Paikka Futuran neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Filppula Markku professori, puheenjohtaja Väisänen Pertti professori, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ Paikka Videoneuvotteluna: Joensuun kampus AU270, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus B325

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ Paikka Videoneuvotteluna: Joensuun kampus AU270, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus B325 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2018 1 17.04.2018 Aika 17.04.2018, 12:00-12:30 Paikka Videoneuvotteluna: Joensuun kampus AU270, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus B325 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1 13.03.2018 Aika 13.03.2018, 10:00-14:20 Paikka Joensuun kampus, Metria M301 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai professori, jäsen poissa Rouvinen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2015 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seikkula

Lisätiedot

esityslista Turunen Hannele professori, jäsen Laukkanen Tommi professori, varajäsen Laitinen Mikko professori, varapuheenjohtaja

esityslista Turunen Hannele professori, jäsen Laukkanen Tommi professori, varajäsen Laitinen Mikko professori, varapuheenjohtaja 6/2018 1 Aika, 09:00 Paikka Joensuun kampus, Aurora AU206 Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Kaarniranta Kai professori, jäsen Rouvinen Juha professori, varajäsen Honkakoski Paavo professori, jäsen Elorinne

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Tutkimusprofessoreiden virkasopimus. 5 Tutkijan (A20) viran muuttaminen erikoistutkijan (A24) viraksi

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Tutkimusprofessoreiden virkasopimus. 5 Tutkijan (A20) viran muuttaminen erikoistutkijan (A24) viraksi JOHTOKUNTA 12.06.2003 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Arktisen keskuksen johtokunnan varapuheenjohtajan nimeäminen 4 Tutkimusprofessoreiden virkasopimus 5 Tutkijan

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 28.5.2008 6/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Oikeustieteiden tiedekunnan dekaanin

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 9/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2/2011 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 12.8.2010.

Lisätiedot

VALTAKUNNALLINEN SOSIAALITYÖN YLIOPISTOVERKOSTO JOHTORYHMÄN KOKOUS

VALTAKUNNALLINEN SOSIAALITYÖN YLIOPISTOVERKOSTO JOHTORYHMÄN KOKOUS VALTAKUNNALLINEN SOSIAALITYÖN YLIOPISTOVERKOSTO JOHTORYHMÄN KOKOUS Aika: Perjantai klo 9:00 11:00 Paikka: Puhelinkokous: Soittonumero 0800 136 716, PIN 011124# Jäsenet ja varajäsenet: Maritta Törrönen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTIS-YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 TIEDEKUNTANEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTIS-YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 TIEDEKUNTANEUVOSTO JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HUMANISTIS-YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIEDEKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Keskiviikkona 14.9.2016 klo 10 Lyhty Jäsenet: Läsnä: Päätös: Dekaani Minna-Riitta Luukka,

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa MaC222 KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa MaC222 KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 8/2010 Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen / Varajäsen

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa MaC222

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa MaC222 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 10/2010 OPINTOASIAT A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 10/2014 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seikkula

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 29.05.2017 Aika 29.05.2017, 10:00-15:20 Paikka Kuopion kampus, Snellmania-rakennus Sn300 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Elorinne Anna-Liisa professori, jäsen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/ Nimi Tehtävä Läsnäolo Otranen-Silvenoinen, kaupungin koulutoimi,

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/ Nimi Tehtävä Läsnäolo Otranen-Silvenoinen, kaupungin koulutoimi, Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2017 1 01.06.2017 Aika 01.06.2017, 16:00-18:00 Paikka Savonlinnan normaalikoulu, opettajainhuone Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Otranen-Silvenoinen, kaupungin koulutoimi,

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 11/2014 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seikkula

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA MaC222 KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA MaC222 KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2/2010 Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen / Varajäsen

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Hallituksen ulkopuolisten jäsenten valinnan valmistelu

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Hallituksen ulkopuolisten jäsenten valinnan valmistelu YLIOPISTOKOLLEGIO 25.9.2014 Kokous 03/14 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Hallituksen ulkopuolisten jäsenten valinnan valmistelu 3 Eron myöntäminen yliopistokollegion varajäsenyydestä

Lisätiedot

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros).

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros). LAPIN YLIOPISTO 1 Tuula Tolppi 341 3236 keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2018 1 19.11.2018 Aika 19.11.2018, 13:00-13:56 Paikka AU300 ja SN3097 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Rissanen Sari puheenjohtaja 1-9 Assmuth Laura professori, jäsen

Lisätiedot

Johtokunnan kokous 6 A/2014

Johtokunnan kokous 6 A/2014 Pöytäkirja 6 A/2014 1 (5) Johtokunnan kokous 6 A/2014 Aika tiistai klo 10.20 11.30 Paikka Valmistelija Puheenjohtaja tiedekunnan kokoushuone Fager, Mia, hallintopäällikkö Mähönen, Jukka, dekaani Jäsenet

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 14.1.2016 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 20.1. klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan dekaanin vaali 3. Muut asiat Tiedekuntaneuvosto Kokous Dekaanin vaalikokous Hallintopäällikkö

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2017

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2017 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Informaatioteknologian tiedekunta PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2017 Aika 8.11.-15.11.2015 (sähköpostikokous) Paikka - Professorit Jäsen: Läsnä asiat Varajäsen: Läsnä asiat

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 4A/2017 1 (7) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 15.3.2017 klo 9.15 9.45 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 8/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 8/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 8/2018 1 18.09.2018 Aika 18.09.2018, 15:00-15:30 Paikka AU105 (&104) ja SN3097 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Rissanen Sari puheenjohtaja 1-6 Assmuth Laura professori,

Lisätiedot

Opetusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 7/08

Opetusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 7/08 LAPIN YLIOPISTO 1 341 2253 + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään kolme arkipäivää

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta 3/2008, 19.3.2008 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pro gradu -tutkielmien tarkastajien määrääminen 3. Pro gradu tutkielmien arvosteleminen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 5 Muut asiat: Johtokunnan varapuheenjohtajan valinta

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 5 Muut asiat: Johtokunnan varapuheenjohtajan valinta JOHTOKUNTA 20.08.2003 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Arktisen keskuksen kestävän kehityksen tutkimusprofessorin viran täyttäminen (liite 1), äänestyspöytäkirja 4

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kokous: Keskiviikko 18.5.2016 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 Aika Paikka tiistaina 15.2.2011 klo 13.15 alkaen luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2015 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2015 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2015 1 16.11.2015 Aika 16.11.2015, 13:00-13:13 Paikka AU300 Joensuun kampus; Sn3097 Kuopion kampus Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Siiskonen Harri puheenjohtaja 1-5

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 11/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä.

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä. 1 LAPIN YLIOPISTO 341 3236 Aika tiistai 22.3.2005 klo 12.00 Ravintola Felli Akvaario-kabinetti (Yliopistonkatu 8, päärakennus). Läsnä + (pj) =Päivi Naskali (vpj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot