Ohjelmalliset Hyvän mielen lomat 2011

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ohjelmalliset Hyvän mielen lomat 2011"

Transkriptio

1 Ohjelmalliset Hyvän mielen lomat 2011 Tervetuloa Lehmirantaan Hinta 432 euroa / hlö, Eläkeliiton jäsenille 355 euroa / hlö. Kuuden vuorokauden loma sisältää puolihoidon, majoituksen 2 hengen huoneessa, vapaan kylpylän ja kuntosalin käytön sekä ohjatun toiminnan. Lomat on suunniteltu ikäihmisille joko ryhmänä tai yksin. Lomalle voi varata hierojan ja kosmetologin palveluja edulliseen hintaan. Sh:lla merkitty loma on Sinun hyväksesi -loma, johon on mahdollista hakea Raha-automaattiyhdistyksen lomatukea, omavastuu on 240 euroa / hlö. Hakuaika päättyy 2 kk ennen loman alkua. Erillisessä hakulomakkeessa on lisätietoja lomista ja tuen hakemisesta. Uutuutena järjestämme linja-autolla kuljetuksia lomakeskukseemme. Edestakainen kuljetusmaksu on lähtöpaikasta riippuen euroa / hlö. Sitovat ilmoittautumiset kuukautta ennen lähtöä puh. (02) klo Kokoontuminen lähtöpaikalla 15 min. ennen kutsussa ilmoitettua lähtöaikaa. Majoitus kahden hengen huoneessa, lomakeskuksessa on puolihoito ja kylpylän käyttö sisältyy hintaan. Kaikilla kuljetuslomaviikoilla on sama ohjelma kuin muilla lomalaisilla (aamusta iltaan ohjattua toimintaa mm. jumppaa, vesijumppaa, yhteislaulua, iltamia, tanssia ja hyvää ruokaa). Reittikartta on Hyvän mielen lomien lopussa, tilaa tarkempi esite Lehmirannasta! Loman aikana ryhmien on mahdollista tehdä erilaisia opastettuja retkiä eri korvausta vastaan. Retkistä on oma esite. Tarkemmat tiedustelut ja räätälöinnit vapaa-ajanohjaaja Seija Pajulta puh Ryhmille joka 16. henkilö maksutta. Tarjouksena vähintään 48 hengen ryhmälle 4 vapaapaikkaa (sis. kuljettajan ja matkanvetäjän). Tiedustelut, tuettujen lomien hakulomakkeet ja lomavaraukset puh. (02) Päiväohjelman runko 7 8 aamu-uinti (ei saunoja) 8 10 aamiainen päivän avaus, liikuntaa ikäihmisen tahtiin mm. vesijumppaa sekä yhdessäoloa lounas yhdessäoloa ja ohjelmallinen illanvietto sekä tanssia Lomaviikot on suunniteltu erilaisten teemojen mukaan. Kaikilla viikoilla toimitaan runko-ohjelman mukaisesti, muokaten ohjelmaa viikon henkilömäärän, teeman, sään ja lomalaisten toiveet huomioon ottaen. Vuodenaikojen antamien mahdollisuuksien mukaan lomaviikkojen ohjelmiin sisältyy myös ulkoliikuntaa ja ulkopelejä, sauvakävelyä, tanssiharjoituksia, laulutuokioita, tietovisailuja ja muuta yhdessäoloa.

2 Tammikuu Pelimanniviikko I Lomaväki koostuu lomailevista soittajista ja pelimannimusiikin innokkaista kuuntelijoista. On pelimannisoittoa yhdessä ja erikseen, nuottien ja kokemusten vaihtoa. Pelimanneille, jotka osallistuvat harjoituksiin ja yhteissoittoihin, lomaviikko erilliseen pelimannihintaan. Pelimannit ympäri Suomen tulkaa mukaan! Helmikuu Kultaisen iän loma (Sh) Vietämme Kreikan illan, jonka aikana nähdään kansantanssiesitys ja nautitaan kreikkalaisista ruoista koostuva maukas ja monipuolinen te lallinen. Yhtenä päivänä Sota-ajan laulut -tapahtuma. Loman aikana paljon muuta ohjelmaa mm. bingo, vanhaa tanssimusiikkia ja älynystyröitten hierontaa visaillen ja kisaillen Nuoruusajan ikivihreät sävelmät 40-, 50- ja 60-luku Soittajat mukana koko viikon yhteislauluissa ja illan tansseissa. Lomalla paljon muutakin ohjelmaa kuten piiritansseja, vesijumppaa ja Laila Kinnusen tunnelmissa -esitys. Perustetaan lauluryhmä ja lauletaan vanhoja, rakkaita lauluja nuoruusajaltamme Talvikauden ja Keisarin aikaan (Sh) Perjantaina Keisarin kalaasien aikana pääsette maistelemaan 1800-luvun alkupuolen ruokia mamsellin ja piikojen valmistamana. Unohtumattomissa Kalaaseissa mukana paljon roolihenkilöitä mm. Aleksanteri I, Maaherra ja maaherran tytär Ulrika Ottilia Möllersvärd, johon Keisari ihastuu Loman aikana arkisin ikäihmiselle sopivaa jumppaa, tietokilpailu ja lauluilta Pelimanniviikko II Keisarin aikaan voi kokea unohtumattoman elämyksen.

3 Maaliskuu Hyvän olon eväät ja tanssin taikaa Kuljetusloma, reitti 4: Oulainen-Haapavesi-Nivala-Haapajärvi- Saarijärvi-Jyväskylä-Jämsä-Padasjoki-Hämeenlinna- Forssa-Somero-Perniö (Salo) Viikon aikana saadaan paljon uusia virikkeitä laadukkaammille päiville jatkossa. Annetaan vinkkejä diabeteksen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä kuullaan asiaa ikäautoilijan kuntokurssista. Halukkaat saavat mittauttaa kehonsa rasva-, luu-, nesteja lihaskoostumuksen (eri korvaus). Loman aikana tutustutaan muutamana päivänä pari tuntia päivässä kävelyhumpan ja -jenkan sekä hitaan valssin askeliin. Perjantaina odotellaan vierasryhmää vanhan ajan päivätansseihin Kevätkauden ja Keisarin aikaan (Sh) ks Kalaaseista. Viikon aikana kuullaan Liika on aina liikaa -luento, harjoitellaan piiritansseja ja nautitaan monipuolisesta ohjelmasta Maaliskuun virkistysviikko Kuljetusloma, reitti 6: Kortesjärvi-Alahärmä-Ylihärmä- Lapua-Seinäjoki-Ilmajoki-Kurikka-Jalasjärvi-Kauhajoki-Karvia-Ikaalinen-Hämeenkyrö-Sastamala-Huittinen- Säkylä-Lieto-Perniö (Salo) Ohjausta ja tukea kevätväsymystä vastaan, virkistytään vesi- ja musiikkiliikunnassa yhdessä iloiten, harmaan arjen unohtaen sekä tanssien ja laulaen. Kuullaan konsertti Olavi Virran tunnelmissa ja sen jälkeen tanssitaan orkesterin tahdissa. Nähdään harrastajateatterin näytelmä Tuhtien tanko -komedia, joka kertoo laihduttamisesta Pelimanniviikko III Positiivisuusviikko Loman kohokohtana Keisarin kalaasit -ohjelmallinen ruokatapahtuma. (ks ) Viikon aikana venytellen vetreäksi, rentoutuen virkeäksi. Pidetään suosittu miesten juttutupa ja naisten ehostusvinkit sekä osallistutaan naurujoogaan. Tanssitaan ohjatusti piiritansseja, pelataan bingoa ja kuullaan konsertti Olavi Virran tunnelmissa sekä tanssitaan orkesterin johdolla. Iloista ja positiivista mieltä riittää Lehmirannassa. Huhtikuu Pelimanniviikko IV Kultaisen iän loma (Sh) Nähdään harrastajateatterin esittämänä komedia Tuhtien tanko ja kuullaan konsertti Junnu Vainion tunnelmissa. Kuullaan hyvinvointiluento, lauletaan yhteislauluja ja nautitaan hyvästä ruoasta sekä tanssitaan orkesterin tahdissa Pelimanniviikko V Vapun aikaan Vappuaaton karkelot talon pelimannien tahdittamana.

4 Toukokuu Ryhmien on mahdollista tehdä retkiä 1.5. lähtien Musiikillinen äitienpäiväviikko (Sh) Viikon aikana kuullaan konsertti Muistoja lavan reunalta. Lomalla virkistävää vesi- ja musiikkiliikuntaa, bingo, luento Liika on aina liikaa, osallistutaan luontokimaraan, joka on hauska nauruhermoja ja vatsalihaksia koetteleva ulkopeli. Äitienpäivänä tarjotaan lomalaisille arvokas juhlalounas ja -ohjelma Kultaisen iän loma (Sh) Ollaan yhdessä, lauletaan, nauretaan ja syödään hyvin. Kuunnellaan vireyttä antavia vinkkejä, osallistutaan tietovisaan ja pelataan ulkona hauskoja kesäpelejä. Virkistytään leppeästi liikkuen vesiliikunnan ja rentoutuksen parissa. Loman aikana teematapahtuma Sota-ajan laulut ja harrastajateatterin näytelmä Vauhtimummot Svengaava 50-luku Kuljetusloma, reitti 2: Nurmes-Nilsiä-Kaavi-Kuopio-Leppävirta-Varkaus-Rantasalmi-Mikkeli-Valkeala-Kouvola-Lapinjärvi-Askola-Kerava-Perniö (Salo) Toivottu latinopainotteinen viikko, jonka aikana harjoitellaan yhtenä päivänä samban ja cha chan askelia. Karibian päivänä nähdään sambaryhmän esitys ja nautitaan maukas karibianlounas. Vietetään ilta 50-luvun tyyliin surinasussujen, myssymissien ja pärinäpoikien seurassa. Seurataan luonnon puhkeamista kukkaan ja pelaillaan hauskoja ulkopelejä. Loman aikana myös jumpataan ja vietetään iltamia Pelimanni- ja kansanmusiikkiviikko VI Pelimanniviikkojen rinnalle nousseet kansanmusiikkiviikot jatkavat suosiotaan. Mukana useita pelimanneja, joiden musiikkia kuulemme pitkin päivää kaikkialla. Kansantanssiryhmän esitys viikon aikana. Sunnuntaina kansallispukujen kavalkadi, jos omistat puvun, ota mukaasi. Ohjelmassa hauskoja illanviettoja ja liikuntahetkiä. Yhteissoittoihin ja harjoituksiin osallistuvat pelimannit mukaan erillisellä pelimannihinnalla Virkistyspaketti Loman aikana voidaan halutessa retkeillä ryhmien kanssa 2 vrk hinta Eläkeliiton jäsenille 132,50 euroa / hlö, muille 147 euroa / hlö. Koko loman voi viettää myös Lehmirannassa, jossa on monipuolinen ohjelma. Yhteislaulu virkistää aina. Kansantanssiryhmä hurmaa pelimannija kansanmusiikkiviikolla.

5 Salon iltatorikausi alkaa (kesä-, heinä- ja elokuu) Kesäkuu Nuoruusajan ikivihreät 40-, 50- ja 60-luku (Sh) Soittajat mukana koko viikon yhteislauluissa ja illan tansseissa. Lomalla paljon muutakin ohjelmaa mm. piiritansseja, ulkopelejä, ravintoluento sekä esitys Tapio Rautavaaran tunnelmissa Harmonikkaviikko Hilpeästi hanurilla Uusi viikko, joka on tarkoitettu harmonikan soiton harrastajille ja kuulijoille. Lomalla Veikko Ahvenaisen, erään maailman kuuluisimman harmonikkataiteilijan Kesäillan Valssi -konsertti. Ahvenainen antaa vinkkejä siitä, miten opit soittamaan. Loman aikana on myös taiteilija Ahvenaisen Maa on niin kaunis -konsertti Perniön kirkossa (eri korvaus). Kesäillan Valssi ja Maa on niin kaunis -konserteissa esiintyy myös Carina Nordlund. Viikolla menossa mukana humoristit ja hanuristit Sepot Lankinen ja Soittila sekä kupletisti Matti Lepänhaara. He antavat opetusta ja ohjausta soittajan esiintymiseen sekä konsertoivat Kolmella Komiasti. Viikolla on varattu paljon esiintymisaikaa harmonikkakerhojen esityksiin. Kun olet ilmoittautunut, lähetämme nuotit sunnuntain suuressa paraatissa soitettavia kappaleita varten. Veikko Ahvenainen ja Carina Nordlund Seppo Lankinen Juhannusviikko Kuljetusloma, reitti 5: Ylivieska-Kannus-Kaustinen-Veteli-Evijärvi-Lappajärvi- Alajärvi-Kuortane-Alavus-Töysä-Ähtäri-Virrat-Ylöjärvi- Tampere-Lempäälä-Loimaa-Koski TL-Perniö (Salo) Lehmirannan juhannuslomasta on tullut jo monelle perinne, monenlaista ohjelmaa ulkona ja sisällä asiakkaiden toiveiden mukaisesti mm. jumppaa, vesijumppaa, mölkkyä, bocciaa, seniori- ja piiritansseja, keskustelu- ja laulutuokioita. Varataan paljon aikaa lomalaisten esityksiin. Juhannusaaton juhlat vietetään vanhojen perinteiden mukaisesti iloisen ohjelman ja orkesteritanssien kera. Retkipakettiaika alkaa, ryhmät voivat retkeillä tai viettää koko pikkuloman lomakeskuksessa, jossa on monipuolinen ohjelma. (Ryhmien retket sovittava viimeistään 2 kk ennen tuloa). Opastetuista ryhmien retkipaketeista oma esite Sykettä sydämeen Sopiva yhdistelmä yhteistä ohjelmaa ja omaa aikaa. Nautitaan luonnon rauhasta Lehmijärven rannalla, kuullaan luonto- ja kukkaesitelmä. Yhtenä iltana laulu- ja viini-ilta sekä harrastajateatterin näytelmä Vauhtimummot. Tehdään retki Salon suositulle iltatorille (eri korvaus).

6 Heinäkuu Kesäkukkien aikaan Viikon aikana vesijumppaa, uintia järvessä, ikäihmiselle sopivaa jumppaa, yhteislaulua, tanssia ja hyvää ruokaa, tietovisa ja ulkopelejä lämminhenkisessä seurassa, pidetään hauskat lettukestit. Kesäinen loma on oiva sysäys hyvinvoivan elämän suuntaan, sekä keho että mieli nauttivat Lehmirannassa Kultaisen iän loma (Sh) Venytellen vetreäksi, rentoutuen virkeäksi. Viikon aikana tutustutaan luontopolun varrella kauniiseen kukkaloistoon. Keskustelutuokio voimavaroista, yksinäisyydestä ja iloa tuottavista asioista. Pidetään suosittu laulu- ja viini-ilta. Ryhmät voivat retkeillä tai viettää koko loman lomakeskuksessa, nauttien kylpylästä ja lomaohjaajan järjestämästä ohjelmasta Rentouttava kesäviikko (Sh) Keskikesällä käydään uimassa järvessä ja nautitaan kauniista kesästä ulkopelejä pelaillen, tarinoiden ja laulaen. Yhtenä iltana kuullaan ammattitaitoisen trubaduurin säveliä laulun, pianon ja haitarin säestyksellä. Luvassa iloisia hetkiä musiikillisten ohjelmien kera. Viikonloppuna tanssitaan orkesterin tahdissa Pelimanniviikko VII Hauskat pihapelit tuovat jännitystä kesäpäivään. Elokuu Elokuun taikaa Kuljetusloma, reitti 3: Kajaani-Iisalmi-Kiuruvesi-Pielavesi- Vesanto-Kangasniemi-Joutsa-Heinola-Lahti-Orimattila-Mäntsälä- Hyvinkää-Nurmijärvi-Vihti-Perniö(Salo) Mielenkiintoinen ja monipuolinen lomaohjelma lomakeskuksessa koko viikon ajan, nautitaan lomakeskuksen kauniista loppukesän kukkaloistosta ja miljööstä. Jonain päivänä lauluja viini-ilta, osallistutaan naurujoogaan, pelataan bingoa tai hauskoja ulkopelejä mm. hölympialaiset Pelimanni- ja kansanmusiikkiviikko VIII ja 24.5.

7 Virkistysloma 2 vrk Eläkeliiton jäsenhinta 132,50 euroa / hlö, muille 147 euroa / hlö 3 vrk Eläkeliiton jäsenhinta 192 euroa / hlö, muille 220,50 euroa / hlö Ryhmät voivat tehdä retken tai viettää lomakeskuksessa koko ajan. Jonain iltana orkesteritanssit ja paljon muuta ohjelmaa mm. vesijumppaa, yhteislaulua Nuoruusajan ikivihreät 40-, 50- ja 60-luku Soittajat mukana koko viikon yhteislauluissa ja illan tansseissa. Lomalla paljon muutakin ohjelmaa mm. piiritansseja, ulkopelejä sekä musiikkivisoja. Syyskuu Laulun siivin syksyä kohden Yhtenä iltana koemme tunnelmallisen elämyksen itämaisessa Tarjolla itämaista eksotiikkaa. illassa, näemme upean vatsatanssijan ja kuulemme kansanmusiikkiryhmän soittoa. Illan aikana nautimme suomalaisen suuhun sopivaksi tehdystä illallisesta pitkän kaavan mukaan; alkukeitto, alkupala Mezeet, lämmin- ja jälkiruoka. Paljon monipuolista lomaohjelmaa mm. Syksyn Sävelet -tilaisuus Pelimanniviikko IX Syyskauden ja Keisarin aikaan (Sh) Perjantaina Keisarin kalaasien aikana päästään maistelemaan 1800-luvun alkupuolen ruokia mamsellin ja piikojen valmistamana. Unohtumattomissa Kalaaseissa mukana paljon roolihenkilöitä mm. Aleksanteri I, Maaherra ja maaherran tytär Ulrika Ottilia Möllersvärd, johon Keisari ihastuu Loman aikana arkisin ikäihmiselle sopivaa jumppaa, lauluilta sekä tietokilpailu Nuoruusajan ikivihreät 40-, 50- ja 60-luku Kuljetusloma, reitti 1: Polvijärvi-Joensuu-Kitee-Kerimäki- Savonlinna-Parikkala-Imatra-Joutseno-Lappeenranta-Taavetti-Miehikkälä- Virojoki-Hamina-Kotka-Porvoo-Kehä III-Perniö (Salo) Soittajat mukana koko viikon yhteislauluissa ja illan tansseissa. Lomalla paljon muuta ohjelmaa musiikin lisäksi mm. piiritansseja, ulkopelejä sekä yhteislaulua. Päivätapahtuma Repe Helismaan tunnelmissa sekä lauluilta.

8 Lokakuu Virkistyspaketti 2 vrk Eläkeliiton jäsenhinta 132,50 euroa / hlö, muille 147 euroa /hlö 3 vrk Eläkeliiton jäsenhinta 192 euroa / hlö, muille 220,50 euroa / hlö Viikonlopun aikana runsaasti monipuolista ohjelmaa lomaohjaajan järjestämänä Senioritanssiloma Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry:n kanssa yhteistyössä toteutettava lomaviikko on tarkoitettu senioritanssin harrastajille ja kerhoille sekä siitä pitäville henkilöille. Viikon aikana on muutakin ohjelmaa mm. senioritanssia vedessä ja yhteislaulua. Päivittäin tanssitaan muutama tunti ohjatusti ja opetellaan muutamia uusia tansseja suureen yhteistanssin päätöstapahtumaan. Loman aikana ryhmät saavat esittää omaa ohjelmaa ja tutustua samanhenkiseen seuraan sekä viettää mukavaa lomaa. Tanssikenkien esittelijäkin on paikalla sekä esittelymateriaalia senioritanssista ja liitosta jaetaan viikon aikana.viikolla järjestetään myös orkesteritanssit ja osan aikaa iltaisin tanssitaan myös senioritanssia. Senioritanssien ohjaajina toimivat Maritta ja Sakari Haverila Ruokolahdelta. He ovat Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liiton ja Ikäinstituutin aluekehittäjiä ja -kouluttajia Pelimanniviikko X ks Talven taittajaiset Keisarin aikaan (Sh) Loman aikana lauletaan ja pidetään hauskoja illanviettoja. Viikon aikana kuullaan luento ja tanssitaan ohjatusti piiritansseja. Perjantaina Keisarin kalaasien aikana päästään maistelemaan 1800-luvun alkupuolen ruokia mamsellin ja piikojen tarjoilemana. Unohtumattomissa Kalaaseissa mukana paljon roolihenkilöitä mm. Aleksanteri I, Maaherra ja maaherran tytär Ulrika Ottilia Möllersvärd, johon Keisari ihastuu Hyvän olon eväät ja tanssin taikaa Kuljetusloma, reitti 7: Oulu-Raahe-Kalajoki-Kokkola- Vähäkyrö-Laihia-Jurva-Teuva-Karijoki-Isojoki-Kankaanpää- Pori-Rauma-Laitila-Nousiainen-Perniö Viikolla ohjelmassa vesijumppaa, ikäihmisille tarkoitettua jumppaa, yhteislaulua, tanssia ja iltamia. Kuullaan asiaa ikäautoilijan kuntokurssista, annetaan vinkkejä diabeteksen ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Halukkaat saavat mittauttaa kehonsa rasva-, luu-, neste- ja lihaskoostumuksen (eri korvaus). Viikon aikana laulu- ja liikuntatapahtuma Sykettä seniorit.

9 Tuttuja ja rakkaita lauluja kuulee hengellisellä viikolla. Marraskuu Hengellinen viikko (Sh) Lomaviikon aikana täysipainoinen hengellinen ohjelma, sen lisäksi päivittäin ohjelmassa vesija sisäjumpat ikäihmisten tahtiin. Yhtenä päivänä sota-ajan hengellisten laulujen ja musiikin tapahtuma. Viikon aikana useita vierailijoita lähialueen seurakunnista ja paljon yhteislauluja mm. maakuntalauluja ja virsiä. Järjestämme myös retken johonkin lähiseudun kirkkoon Pelimanniviikko XI Nuoruusajan ikivihreät 40-, 50- ja 60-luku Soittajat mukana koko viikon yhteislauluissa ja illan tansseissa. Lomalla paljon muutakin ohjelmaa mm. piiritansseja, tietokilpailu, ikäihmisen jumppaa. Lomaviikon aikana virkistytään hersyvällä huumorilla höystetyissä ohjelmissa, iloitaan ja tanssitaan yhdessä, unohdetaan harmaa arki Pikkujoulupäiviä päiväryhmille sekä yöpyville ryhmille. Joulukuu Kultaisen iän loma (Sh) Kylpylässä nautitaan uinnista, hellivistä poreista ja vesivoimistelusta. Hemmottelevat poreet saavat jännitykset laukeamaan. Henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäämiseksi kuullaan luento ja osallistutaan tietovisoihin Pelimanniviikko XII Huom! ke-ti Pikkujoulupäiviä päiväryhmille sekä yöpyville ryhmille Yhden tai kahden yön retkipaketteja, yhtenä päivänä joulujuhla. Lomakeskuksesta ohjelma, säestys sekä joulumuori tai -pukki. Tarkemmat kellonajat ja hintatiedustelut Lehmirannan vastaanotosta Joulupaketti Eläkeliiton jäsenhinta 380 euroa / hlö Muut 420 euroa / hlö

10 Kuljetuslomien reitit 2011 Reitti 1: Reitti 2: Reitti 3: Reitti 4: Reitti 5: Reitti 6: Reitti 7: Polvijärvi-Joensuu-Kitee-Kerimäki-Savonlinna-Parikkala-Imatra-Joutseno- Lappeenranta-Taavetti-Virojoki-Kotka-Porvoo-Kehä III-Perniö Nurmes-Nilsiä-Kaavi-Kuopio-Leppävirta-Varkaus-Rantasalmi-Mikkeli-Valkeala- Kouvola-Lapinjärvi-Askola-Kerava-Perniö Kajaani-Iisalmi-Kiuruvesi-Pielavesi-Vesanto-Kangasniemi-Heinola-Lahti- Orimattila-Mäntsälä-Hyvinkää-Nurmijärvi-Vihti-Perniö Oulainen-Haapavesi-Nivala-Haapajärvi-Lestijärvi-Kivijärvi-Saarijärvi-Jyväskylä- Jämsä-Padasjoki-Forssa-Somero-Perniö Ylivieska-Kannus-Kaustinen-Veteli-Evijärvi-Lappajärvi-Alajärvi-Kuortane-Alavus- Töysä-Ähtäri-Virrat-Ylöjärvi-Tampere-Lempäälä-Loimaa-Koski TL-Perniö Kortesjärvi-Alahärmä-Ylihärmä-Lapua-Seinäjoki-Ilmajoki-Kurikka-Jalasjärvi- Kauhajoki-Karvia-Ikaalinen-Hämeenkyrö-Sastamala-Huittinen-Säkylä-Lieto-Perniö Oulu-Raahe-Kalajoki-Kokkola-Vähäkyrö-Laihia-Jurva-Teuva-Karijoki- Isojoki-Kankaanpää-Pori-Rauma-Laitila-Nousiainen-Perniö El Lehmirannan lomakeskus, Lehmirannantie 12, Kotalato (Salo) puhelin (02) I faksi (02) I sähköposti: lehmiranta@elakeliitto.fi I

Enemmän elämältä. EL I Graafinen ohjeistus s. 2

Enemmän elämältä. EL I Graafinen ohjeistus s. 2 Enemmän elämältä Ekstra Järjestötunnus Eläkeliiton tunnus uudistuu 2010 Järjestötunnus on graafisen ilmeen tärkein ja painoarvoisin elementti. Yhtenäinen visuaalinen ilme rakentaa ja selkeyttää järjestökuvaa.

Lisätiedot

LEHMIRANTA LEHMIRANTA LOMAT

LEHMIRANTA LEHMIRANTA LOMAT Bussi on helppo tapa matkustaa lomakeskuksiin. LEHMIRANTA LOMAT LEHMIRANTA Lehmirannan lomakeskus Lehmirannantie 12 25170 Kotalato (Salo) puh. (02) 727 5200 faksi (02) 727 5321 lehmiranta@elakeliitto.fi

Lisätiedot

majoitustilat, viihtyisä kylpylä sekä monipuoliset tilat kaikenkokoisten tapahtumien järjestämiseen.

majoitustilat, viihtyisä kylpylä sekä monipuoliset tilat kaikenkokoisten tapahtumien järjestämiseen. Kuvat: EL, ellei toisin mainittu Lehmirannan lomakeskus LomaVIIKOT 2014 Lehmirannan lomakeskuksessa on tarjolla virkistävää ja virikkeellistä loma- ja kurssiohjelmaa. Loman aikana asiakkaista huolehtivat

Lisätiedot

Enemmän elämältä. Ekstra

Enemmän elämältä. Ekstra Enemmän elämältä Ekstra Lehmirannan lomakeskus 2012 EnEmmän enemmän Elämältä elämältä Ekstra ekstra 2011 2012 2012 Murtumatta mukana... 50 Sävel soikoon... 51 Kirjat ja lahjat sisällysluettelo Oppaat...

Lisätiedot

Lehmiranta Lehmirannan Salo lomakeskus

Lehmiranta Lehmirannan Salo lomakeskus 3 Lehmiranta Lehmirannan lomakeskus Lehmirannantie 12 25170 Kotalato (Salo) puh. (02) 727 5200 faksi (02) 727 5321 lehmiranta@elakeliitto.fi www.lehmiranta.fi Salo Lomaekstra 2010 4 Lehmirannan lomakeskus

Lisätiedot

Ohjelma- ja aikataulumuutokset mahdollisia. Tarkemman lomaohjelman saat kutsun yhteydessä.

Ohjelma- ja aikataulumuutokset mahdollisia. Tarkemman lomaohjelman saat kutsun yhteydessä. Iloa Eläkeikään Hauskaa yhdessäoloa ryhmässä TOIMIVA -testit ja palaute Ulkolenkki Elokuva ja tanssia Palautekeskustelu ja päätöstilaisuus Lepoa hoivaamisesta 30 min hieronta (osalla ryhmästä tiistaina,

Lisätiedot

LEHMIRANNAN LOMAKESKUS lomaesite 2015

LEHMIRANNAN LOMAKESKUS lomaesite 2015 LEHMIRANNAN LOMAKESKUS lomaesite 2015 Lomapaketit Lomaviikkojen teemat Hinnasto ja lisäpalvelut 1 Lomalla Lehmirannassa Lomat Lehmirannassa ovat puolihoitolomia, joihin majoituksen, aamiaisen, ruokailun

Lisätiedot

Ohjelmasisällössä huomioidaan kohderyhmä esim. yrittäjät, työttömät, eri ammattiryhmät.

Ohjelmasisällössä huomioidaan kohderyhmä esim. yrittäjät, työttömät, eri ammattiryhmät. MTLH:N HYVINVOINTILOMAN 2017 MALLIOHJELMA Ohjelmasisällössä huomioidaan kohderyhmä esim. yrittäjät, työttömät, eri ammattiryhmät. Tavoitteena on, että työikäinen lomalainen aktivoituu oman hyvinvointinsa

Lisätiedot

Kyyhkylän kuntoutuskeskus

Kyyhkylän kuntoutuskeskus Kyyhkylän kuntoutuskeskus Malliohjelma Meidän perheen loma Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Saapuminen ja majoittuminen Kyyhkylään Tervetulotilaisuus, info, lomaohjelma, tilojen ja lomajärjestön

Lisätiedot

Virkistävä loma Lehmirannassa

Virkistävä loma Lehmirannassa Virkistävä loma Lehmirannassa www.lehmiranta.fi Lomalla lehmirannassa Lomat Lehmirannassa ovat puolihoitolomia, joihin majoituksen, aamiaisen, ruokailun ja kylpylän käytön lisäksi kuuluu päivittäin järjestettävä

Lisätiedot

HAUHON REITIN TAPAHTUMAKALENTERI 2014

HAUHON REITIN TAPAHTUMAKALENTERI 2014 HAUHON REITIN TAPAHTUMAKALENTERI 2014 TOUKOKUU 1.5. 12 18 Kahvilan avajaiset, Vappuohjelmaa 13.30 15.00 Vihavuosi 040 8476649 / Mona 7.5. 13 17 Päivätanssit Lautsian lomakeskus 8 8.5. 12 16 Kädet saveen,

Lisätiedot

Hyvinvointiloma 5 vrk Kuulo-Auriksessa

Hyvinvointiloma 5 vrk Kuulo-Auriksessa Hyvinvointiloma 5 vrk Kuulo-Auriksessa Tervetuloa! Tavoite: voimaantuminen ja aktivoituminen hyvinvoinnin ylläpitämisessä 1. päivä tulopäivä 2. päivä 3. päivä klo. 9.00-10.00 4. päivä klo. 9.00-10.00 5.

Lisätiedot

MTLH ry / Meidän perheen loma

MTLH ry / Meidän perheen loma MTLH ry / Meidän perheen loma Tervetuloa Runnille! Jokainen osallistuu ohjelmaan oman perheensä tilanteen mukaan. Toivotamme antoisaa lomaa ja ihanaa yhdessäoloa sekä oman perheen kesken että toisten perheiden

Lisätiedot

2014 SYKSY LOKAKUU JOULUKUU

2014 SYKSY LOKAKUU JOULUKUU 2014 SYKSY LOKAKUU JOULUKUU ELÄMYKSIÄ TUETULTA TÄYSIHOITOLOMALTA HAE TUETULLE TÄYSIHOITOLOMALLE Lomatuki myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Lomatuki myönnetään korkeintaan

Lisätiedot

KYYHKYLÄN KUNTOUTUSKESKUS

KYYHKYLÄN KUNTOUTUSKESKUS PAREMPIIN HETKIIN. KYYHKYLÄN KUNTOUTUSKESKUS KUNTOUTUS - TYÖHYVINVOINTI Malliohjelma Arki haltuun 5 vrk + 2 vrk Perusloma 5 vrk Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Tutustutaan toisiin, ryhmäytymisharjoituksia,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry:ssä alkaa toiminnassa viideskymmenesensimmäinen vuosi. Toimintamme on hyvin monipuolista niin, että kaikilla

Lisätiedot

Aktiviteetit ryhmille

Aktiviteetit ryhmille Aktiviteetit ryhmille Tiimihenkeä nostattavaa kisailua ja hauskanpitoa Puhalletaan yhteen hiileen 60 min, max 30 hlöä 135 Kisaillaan tiimin nostatus hengessä hauskojen tehtävien parissa. Aktiviteetti toteutetaan

Lisätiedot

A: Kuntokartoitukset (Kehonkoostumus ja kävelytesti) halukkaille

A: Kuntokartoitukset (Kehonkoostumus ja kävelytesti) halukkaille *** Ajat tarkentuvat kutsun mukana lähetettävässä ohjelmassa MTLH Yleisloma Liikuntaloma perheille *** 1. päivä A: Aikuiset 17 v. N: Nuoret 12-16 v J: Junnut 7-11 v H: Heppuklubi 3-6 v. L: Lastenhoito

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma)

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Maanantai Kylpylä avoinna Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Tiistai Klo 09.00-10.00 Tuloinfo.

Lisätiedot

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Hyvinvoiva Sinä - Kehon ja Mielen vireyttä ja lepoa pe 1.3.- su 3.3.2013 Tervetuloa nauttimaan hyvinvoinnista! Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Mitä voit saada?

Lisätiedot

Soluku. Soluku-luontolomat vuonna 2014

Soluku. Soluku-luontolomat vuonna 2014 Soluku-luontolomat vuonna 2014 Yleistä Soluku-lomista Sosiaalisella luontolomatoiminnalla (Soluku) edistetään pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia ja harrastaa erilaisia luontoaktiviteetteja.

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH)

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) Sunnuntai Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Klo 18.00-19.00 Tuloinfo. Taloon ja toisiin tutustuminen Maanantai

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017

Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Elämyksiä luonnosta - Yyterin Kylpylähotellissa, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) MALLIOHJELMA 2017 Sunnuntai Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Klo 18.00-19.00 Tuloinfo. Taloon ja toisiin tutustuminen

Lisätiedot

1.ASKEL HYVINVOINTIJAKSOT OTA TALTEEN! OTA 1.ASKEL HYVINVOINTIISI. HYVINVOINTIJAKSOT AIKUISILLE HYVINVOINTIJAKSOT PERHEILLE. Hyvinvointijaksot 2014 1

1.ASKEL HYVINVOINTIJAKSOT OTA TALTEEN! OTA 1.ASKEL HYVINVOINTIISI. HYVINVOINTIJAKSOT AIKUISILLE HYVINVOINTIJAKSOT PERHEILLE. Hyvinvointijaksot 2014 1 OTA OTA TALTEEN! HYVINVOINTIISI. TUTUSTU JA HAE WWW.PHT.FI AIKUISILLE PERHEILLE Hyvinvointijaksot 1 VUODEN -HYVINVOINTIJAKSOJEN HAKU HAKU ALKAA 15.10.2013 TUTUSTU UUSIIN JAKSOIHIN JA TARJONTAAMME VERKKOSIVUILLAMME

Lisätiedot

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA loma aikuisille

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA loma aikuisille ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA loma aikuisille Tavoitteena on lisätä lomalaisen voimavaroja ja osallisuutta tarjoamalla mahdollisuus luontoelämyksiin, virkistykseen, lepoon ja lomalaisten keskinäiseen vertaistukeen.

Lisätiedot

TYÖT TAKANA LOMA 5 VRK

TYÖT TAKANA LOMA 5 VRK TYÖT TAKANA LOMA Orientoidu uuteen elämänvaiheeseen meillä Lahdessa keskellä kaupunkia. Kaupungin tapahtumatarjonta sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet ovat lähellä, mutta niin myös monet ulkoilu- ja

Lisätiedot

Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry

Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry Meidän perheen loma 5 vrk täysihoito (Muutokset mahdollisia, lopullinen ohjelma käydään läpi tervetuloinfossa!) Sunnuntai klo 14.00 alkaen

Lisätiedot

15:00-16:00 Tervetuloa Kuortaneelle! Ohjelman läpikäynti ja talon Luentosali. 16:30 Alueeseen tutustuminen kävellen Lähtö kohtaamispaikalta

15:00-16:00 Tervetuloa Kuortaneelle! Ohjelman läpikäynti ja talon Luentosali. 16:30 Alueeseen tutustuminen kävellen Lähtö kohtaamispaikalta MTLH Voimaa Vertaisuudesta Potilasryhmälomat aikuisille Tulo ja majoittuminen klo 14.00 alkaen OHJELMAMALLI 5 vrk 2018 1. päivä 15:00-16:00 Tervetuloa Kuortaneelle! Ohjelman läpikäynti ja talon Luentosali

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat helmikuussa 2016

Lähitori Kuusela tapahtumat helmikuussa 2016 Lähitori Kuusela tapahtumat helmikuussa 2016 Viikko 5 (1.2. 7.2.) Ma 1.2. - Klo 9.00-14.00 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

Halli Toimintakalenteri Helmikuu 2014

Halli Toimintakalenteri Helmikuu 2014 Halli Toimintakalenteri Helmikuu 2014 Lisätietoja: kotihoidon esimies Anna-Liisa Raiskio, puh. 040 752 1138 KEVÄTTÄ KYNTTELISTÄ Tapahtuma: Palvelupäivä Ajankohta: keskiviikkoisin klo 9-14, Puistotie 5

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Klo 10 Miesten ryhmä, vet. Erik, kirjastohuone Klo Karaoketilaisuus, vet. Marjatta Hokka, juhlasali, tervetuloa!

Klo 10 Miesten ryhmä, vet. Erik, kirjastohuone Klo Karaoketilaisuus, vet. Marjatta Hokka, juhlasali, tervetuloa! Lehmusvalkaman kuukausiliite ajalle 1.- 28.2.2018 Karviaiskatu 7, 20720 Turku. Puh. 02-2625020. Liikenneyhteydet P1 Palvelulinja, 9,12,99 www.turku.fi/lehmusvalkama Torstai 1.2. Senioritanssit, vet. Anja,

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat syyskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat syyskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat syyskuussa 2015 Viikko 36 (1.9.-6.9.) Ti 1.9. - Klo 10.00 Voimavara ryhmä, (Päivätoiminnan tila 1. krs). Lisätietoja ja ilmoittautumiset: toimintaterapeutti Jatta Ahlvik 044-7225935.

Lisätiedot

SIILIT LUKUVUOSI 2010 2011

SIILIT LUKUVUOSI 2010 2011 SIILIT LUKUVUOSI 2010 2011 Tälle koko lukuvuodelle olemme suunnitelleet teemaksi MATKALLA Tutkimusmatkamme lähtee minusta itsestä ja laajenee käsittämään ainakin Suomen ja Pohjoismaat. Otamme toimintaamme

Lisätiedot

Sopeutumisvalmennuskurssit 2017

Sopeutumisvalmennuskurssit 2017 -2016 Meri-karinan kurssi- ja neuvontapalvelut Seiskarinkatu 35, 20900 Turku lounais-suomen syöpäyhdistyksen Sopeutumisvalmennuskurssit 2017 KELAN SOPEUTUMISVALMENNUSKURSSIT ETURAUHASSYÖPÄPOTILAAT JA LÄHEISET

Lisätiedot

Maaseudun Terveys- ja lomahuolto malliohjelmat Härmän Kylpylässä 2018

Maaseudun Terveys- ja lomahuolto malliohjelmat Härmän Kylpylässä 2018 Maaseudun Terveys- ja lomahuolto malliohjelmat Härmän Kylpylässä 2018 KAIKKI LOMAMUODOT SISÄLTÄVÄT: majoitus kahden hengen huoneessa 5x aamiainen, 5x lounas, 5 x päivällinen (perhelomilla lisäksi iltapalat)

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat lokakuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat lokakuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat lokakuussa 2015 Viikko 40 (1.10.-4.10.) To 1.10. - Klo 9.30 Ympäristötaidepaja, (Kädentaitopaja 0. krs). Tule kuulemaan, mitä ympäristötaide on. Jatkossa ryhmässä tuotetaan

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Viikko 45 (2.11.-8.11.) Ma 2.11. - Klo 9-14 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

MTLH / Voimaa vertaisuudesta loma

MTLH / Voimaa vertaisuudesta loma MTLH / Voimaa vertaisuudesta loma TERVETULOA LOMALLE RUNNILLE! Jokainen osallistuu voimiensa ja mielenkiintonsa mukaan ohjelmaan. Antoisaa yhdessäoloa ja rentouttavaa lomaa Spa Hotel Runnissa! ESIMERKKIOHJELMA:

Lisätiedot

Päivitys

Päivitys I N F O PA K E T T I Päivitys 20.3.2019 w w w. k u u r o j e n l i i t t o. f i / s e n i o r i e n - k u l t t u u r i t a p a h t u m a KUTSU Kutsu kuurojen seniorien 18. kulttuuritapahtumaan Kuurojen

Lisätiedot

Tervehdys Yhdistyksemme jäsen! Muutamia täydennyksiä tapahtumiimme! Eli uusi kevätkirje!

Tervehdys Yhdistyksemme jäsen! Muutamia täydennyksiä tapahtumiimme! Eli uusi kevätkirje! Tervehdys Yhdistyksemme jäsen! Muutamia täydennyksiä tapahtumiimme! Eli uusi kevätkirje! Seuralassa perjantaina 17.5.2019 Karaokerhon järjestämä kevätkriuhnaasu alken klo 13.00 ja jatkuen aina kello 18.30

Lisätiedot

TAMMIKUU TOUKOKUU Hakuaika 1. 30.11.2013

TAMMIKUU TOUKOKUU Hakuaika 1. 30.11.2013 2014 TAMMIKUU TOUKOKUU Hakuaika 1. 30.11.2013 E L Ä M Y K S I Ä T U E T U LTA TÄY S I H O I T O L O M A LTA Lomakodit LOMAKOTI HAAPALAHTI Pielniementie 31, 81295 Haapalahti puh. 013 774 925 www.haapalahti.fi

Lisätiedot

Tervetuloa. päivätoimintaan. Päiväkeskus Päivänkaari

Tervetuloa. päivätoimintaan. Päiväkeskus Päivänkaari Tervetuloa päivätoimintaan Päiväkeskus Päivänkaari Kohtaamisen iloa suurella sydämellä! Toiminta-ajatus ja arvot Päiväkeskus Päivänkaari tarjoaa hämeenlinnalaisille kotihoidossa oleville ikäihmisille ja

Lisätiedot

Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS

Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS Tervetuloa Kruunupuistoon! Kruunupuisto on todellinen hyvinvoinnin helmi, haluatpa liittää vierailuusi upeaa

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät.

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät. L e Lisätietoja: Katarina Kiki Norrena puh. 0400 197150 www.hyvinkaa.fi/liikunta Vesijumppa Tuolijumppa Lyhytkurssit Erityisryhmät HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. LIIKKUEN ILOA ARKEEN! Säännöllinen

Lisätiedot

Meidän perheen loma ALUSTAVA OHJELMA

Meidän perheen loma ALUSTAVA OHJELMA Meidän perheen loma KOHDERYHMÄNÄ: Lapsiperheet TAVOITE: Perheyhteyden vahvistuminen ja perheen voimavarojen lisääminen virkistyksen, levon ja ryhmäkohtaisen ohjelman kautta 14.00-15.30 Tulotapaaminen ja

Lisätiedot

Sunnuntai Tervetulokahvit ravintolassa Tuloinfo ja tutustuminen taloon Majoittuminen

Sunnuntai Tervetulokahvit ravintolassa Tuloinfo ja tutustuminen taloon Majoittuminen 14.30 Tervetulokahvit ravintolassa 10-11 Ohjattu kuntosaliharjoitus 11-12 Venyttely ja rentoutus 13-13.30 Kosmetologin tietoisku 14-15 Ohjattu keskustelu, kuinka lisään omaa hyvinvointia arjessa 15.30-

Lisätiedot

Kivipuron hyvinvointipalvelut. Kevät 2017

Kivipuron hyvinvointipalvelut. Kevät 2017 Kivipuron hyvinvointipalvelut Kevät 2017 fysioterapia toimintaterapia kuntoutusjaksot jalkahoito hieronta hemmottelupäivä liikuntaryhmät harrasteryhmät asiantuntijaluennot Liikuntaryhmät Kivipurossa LIIKUNTARYHMÄT

Lisätiedot

Lomalla Lehmirannassa

Lomalla Lehmirannassa LEHMIRANNAN LOMAT JA HARRASTEKURSSIT 2019 Lomalla Lehmirannassa Lehmiranta tarjoaa asiakkaille laadukkaita matkailupalveluita: hotellimajoitusta sekä kylpylä-, kokous-, ravintola- ja kahvilapalveluita.

Lisätiedot

Saapuminen Peurunkaan ja majoittuminen Tuloinfo, tutustuminen, ryhmäyttäminen ja loman tavoitteet

Saapuminen Peurunkaan ja majoittuminen Tuloinfo, tutustuminen, ryhmäyttäminen ja loman tavoitteet MTLH Hyvinvointia työikäisille loma 5 vrk Malliohjelma 1. Päivä klo 15.00 klo 15.15-17.00 klo 17.15-19.00 2. Päivä klo 7.00-9.00 klo 9.30-10.30 klo 11.30-12.30 klo 13.00-14.00 klo 14.30-15.30 3. Päivä

Lisätiedot

SYYSKUU Tervetuloa! Puh

SYYSKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

HYVINVOINTILOMA 5 VRK MALLIOHJELMA

HYVINVOINTILOMA 5 VRK MALLIOHJELMA HYVINVOINTILOMA 5 VRK MALLIOHJELMA Maanantai / tulopäivä 19.00 19.30 Vesivoimistelu 10.00 11.30 Lihaskuntotestit, Eevansali 13.30 15.00 UKK kävelytestit ulkona, kokoontuminen pääoven edessä 18.00 19.00

Lisätiedot

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Kaikille löytyy sopivia reittejä patikoida ja samalla antautua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Nuotiopaikat, laavut ja kahvilat toivottavat kulkijan virkistävälle

Lisätiedot

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Tiedustelut Timo Partio, puh. 020 434 1382 s-posti timo.partio@kela.fi KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Kaikki Tuki maksun vastaanottajan mukaan, 1 000 euroa 2003 Tammikuu 23 555 2 008 1 156 35 374 23 419

Lisätiedot

Halli Toimintakalenteri Syyskuu 2013

Halli Toimintakalenteri Syyskuu 2013 Halli kotihoidon esimies Anna-Liisa Raiskio, puh. 040 752 1138 HUOM! Yli 75-vuotiaat jämsäläiset ja kuhmoislaiset saavat käyttää uimahalli Koskikaran ja Mäntän uimahallin palveluita kerran viikossa maksutta

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla toukokuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla toukokuu 2017 Maanantai 1.5. Vapunpäivä Tiistai 2.5. YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla toukokuu 2017 9.30-10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä seisten 3 ohjaajana Hanna Nikander 10.30-11.15 Liikettä niveliin

Lisätiedot

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. TILAVUOKRAHINNASTO Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Murula on tunnelmallinen ja toimiva tila, joka muuntuu moneksi. Arkisin tilan täyttävät kokoukset

Lisätiedot

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 MAANANTAI 2 TIISTAI 3 KESKIVIIKKO 4 TORSTAI 5 PERJANTAI 6 Loppiainen LAUANTAI 7 SUNNUNTAI 8 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 2 MAANANTAI 9 TIISTAI 10 KESKIVIIKKO 11 TORSTAI 12 PERJANTAI 13

Lisätiedot

Tervetuloa. päivätoimintaan. Päiväkeskus Päivänkaari

Tervetuloa. päivätoimintaan. Päiväkeskus Päivänkaari Tervetuloa päivätoimintaan Päiväkeskus Päivänkaari Kohtaamisen iloa suurella sydämellä! Toiminta-ajatus ja arvot Päiväkeskus Päivänkaari tarjoaa kotihoidossa oleville ikäihmisille ja muistisairaille päivätoimintaa

Lisätiedot

Ohjelmallinen lomaviikko 6 vrk. PALVELUJA RYHMILLE Päiväretket. Päiväretki linja-autoryhmälle. Ruokailu ma-la 17, 50 Sunnuntairuokailu 21

Ohjelmallinen lomaviikko 6 vrk. PALVELUJA RYHMILLE Päiväretket. Päiväretki linja-autoryhmälle. Ruokailu ma-la 17, 50 Sunnuntairuokailu 21 RYHMILLE 2019 Lehmirannan lomakeskus Lehmiranta on vanhempien aikuisten oma loma- ja virkistyspaikka puhdasvetisen Lehmijärven rannalla. Sijaitsemme otollisella paikalla Helsingin ja Turun välimaastossa

Lisätiedot

LOKAKUU Tervetuloa! Puh

LOKAKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Loman tarpeessa? 2015 KEVÄT TAMMIKUU TOUKOKUU

Loman tarpeessa? 2015 KEVÄT TAMMIKUU TOUKOKUU Loman tarpeessa? 2015 KEVÄT TAMMIKUU TOUKOKUU ELÄMYKSIÄ TUETULTA TÄYSIHOITOLOMALTA HYVINVOINTILOMAT RY Hyvinvointilomat järjestää ennaltaehkäisevää tuettua loma toimintaa. Hyvinvointilomat haluaa mahdollistaa,

Lisätiedot

Lauantai 4.5. Klo Espoon Musiikkiopiston lapsikuoro esiintyy, juhlasali Klo 14 Viiden pelin pelit, vet. Timo, juhlasali

Lauantai 4.5. Klo Espoon Musiikkiopiston lapsikuoro esiintyy, juhlasali Klo 14 Viiden pelin pelit, vet. Timo, juhlasali Lehmusvalkaman kuukausiliite ajalle 1.- 31.5.2019 Karviaiskatu 7, 20720 Turku. Puh. 02-2625020. Liikenneyhteydet P1 Palvelulinja, 9,12,99 www.turku.fi/lehmusvalkama Keskiviikko 1.5. VAPPUPÄIVÄ - EI OHJELMAA!

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Kyyhkylän kuntoutuskeskus

Kyyhkylän kuntoutuskeskus Kyyhkylän kuntoutuskeskus Malliohjelma Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Meidän perheen loma Saapuminen ja majoittuminen Tervetulotilaisuus, info, lomaohjelma, tilojen ja lomajärjestön esittely

Lisätiedot

MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN?

MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN? MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN? 1. MILLOIN? KOSKA? 2. MIHIN AIKAAN? 3. MINÄ PÄIVÄNÄ? 4. MILLÄ VIIKOLLA? 5. MISSÄ KUUSSA? 6. MINÄ VUONNA? 7. MILLÄ VUOSIKYMMENELLÄ? 8. MILLÄ

Lisätiedot

KAUKAAN LYLY RY VIRKISTYSLOMAT 2016 HOLIDAY CLUB KOHTEISSA

KAUKAAN LYLY RY VIRKISTYSLOMAT 2016 HOLIDAY CLUB KOHTEISSA KAUKAAN LYLY RY VIRKISTYSLOMAT 2016 HOLIDAY CLUB KOHTEISSA AJANKOHTA Vuosi 2017 4 vrk. HENKILÖMÄÄRÄ Ei tiedossa YSTÄVÄPAKETTI Ystäväpaketin hinta sisältää; Majoitus samassa huoneessa lomalaisen kanssa.

Lisätiedot

10 11.30 Näytelmäpiiri 12 13.30 Senioritanssi ohjaa Anja Friari 14 15 Tasapainorymä. Suljettu ryhmä.

10 11.30 Näytelmäpiiri 12 13.30 Senioritanssi ohjaa Anja Friari 14 15 Tasapainorymä. Suljettu ryhmä. 1 SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli MARRASKUU 2015 OHJELMA Avaamme ovet aamuisin klo 8.45 MA 2.11. 9.00- Inkerin aamujumppa 10 12 Käsityökahvila 12.15 14.15 Vanhustyönkeskusliiton

Lisätiedot

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) TO-SU 26.6.-29.6.2014 LAADUKKAASTA OHJELMASTA LÖYDÄT eli muutama hyvä syy

Lisätiedot

16.3.2015. Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri 2015

16.3.2015. Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri 2015 Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri 2015 Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri Partiolippukunta Tampereen Kotkien puhallinorkesteri on pirkanmaalaisista musiikinharrastajista

Lisätiedot

VANHUSTEN VIIKKO TORNIOSSA

VANHUSTEN VIIKKO TORNIOSSA 1 VANHUSTEN VIIKKO TORNIOSSA 2.-9.10.2016 2 Vanhusten viikko 2.-9.10.2016 3.-8.10. klo 11 13 & 17-19 Pullakahviresidenssi, avoimet ovet Taiteilijat Jukka Ristolainen ja Sanna Karlsson-Sutisna kutsuvat

Lisätiedot

Jytyn Itä-Suomen alueen Työhyvinvointipäivät

Jytyn Itä-Suomen alueen Työhyvinvointipäivät Jytyn Itä-Suomen alueen Työhyvinvointipäivät Aika ja paikka 6. - 7.5.2017 Scandic Kuopio Satamakatu 1, Kuopio Kohderyhmä Jytyn jäsenet Itä-Suomen alueelta OHJELMA Lauantai 6.5. 09.30-10.15 10.15-10.30

Lisätiedot

Joakim: Olen 15-vuotias mikkeliläinen poika ja aloitan syksyllä logistiikan opinnot. Odotan innolla tulevaa työkuukautta.

Joakim: Olen 15-vuotias mikkeliläinen poika ja aloitan syksyllä logistiikan opinnot. Odotan innolla tulevaa työkuukautta. Moikka, täällä kirjoittaa heinäkuun piristyspartion porukka! Kokoonnumme Kiiskinmäen päiväkeskuskella, jossa meillä on oma päämaja. Meitä on täällä viisi innokasta nuorta, jotka ovat ensi kertaa piristyspartiossa

Lisätiedot

Ruoan ympärille kokoontuminen on paras tapa lisätä yhteisöllisyyttä

Ruoan ympärille kokoontuminen on paras tapa lisätä yhteisöllisyyttä Meiltä on puuttunut keinoja arkiseen mutkattomaan yhdessä oloon. Ruoan ympärille kokoontuminen on paras tapa lisätä yhteisöllisyyttä - Yhteisöllisyystutkija Antti Maunu #syödäänyhdessä #suomi100 SUOMESSA

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 1.12.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

Lisätietoja: Berit Tamminen, puh

Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Ajankohta: 7.6.2017 Ohjelma: Palvelupäivän sauna, jumppa, lehtienluku ja kummiheppa Hiski vierailee Hallin Palvelutalo Kenelle: Palvelupäivässä kävijöille

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 5.12.2012 Hallitus hyväksyy kalenterin kokouksessaan.

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa Kilpailutoimikunnan puheenjohtajaan: Mauri Saastamoinen 050 57 47 557 / competition@bridgefinland.com SBL:n hallitus on

Lisätiedot

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Myyrmäen kuntosalin aukioloajat kesäkaudella...2 Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin

Lisätiedot

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Naisten piiri klo 9.30-10.30 Vetäjät: Tuija & Helena Multasormet klo 12.00-13.00 Vetäjät: Milja, Helena ja Maija Vetäjät:

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2016 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Viikko 1 (4.1. 10.1.) Ma 4.1. - Klo 9.00-14.00 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Maanantai 3.7. Klo Paukepiiri, tule kokeilemaan erilaisia rytmisoittimia yhteisöllisessä piirissä, ohjaa Heta, juhlasali, tervetuloa mukaan!!

Maanantai 3.7. Klo Paukepiiri, tule kokeilemaan erilaisia rytmisoittimia yhteisöllisessä piirissä, ohjaa Heta, juhlasali, tervetuloa mukaan!! Lehmusvalkaman kuukausiliite ajalle 1.7.-31.8.2017 Karviaiskatu 7, 20720 Turku. Puh. 02-2625020. Liikenneyhteydet P1 Palvelulinja, 9 ja 12 www.turku.fi/lehmusvalkama Lauantai 1.7. Maanantai 3.7. Klo 10.30

Lisätiedot

klo SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI

klo SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI Huom: Perheen oma keilailu(1h) ja rantasaunavuoro(1h) varataan erikseen (molemmat maksuttomia). Liikuntatuokio lapsille (temppurata) Liikuntatuokio lapsille (sisäpelit ja leikit) Kädentaitopaja lapsille

Lisätiedot

Keskiviikko

Keskiviikko Maanantai 25.6.2018 Aloitimme neljännen työviikkomme matkustamalla Suomenniemeen, jossa kävimme piristämässä asiakkaita Metsätähden toimintakeskuksella. Aloitimme ohjelman tuttuun tapaan yhteislauluilla,

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016

BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016 BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016 Esim. kokous-, tyky-, tyhy- ja virkistyspäivien ohjelmaan liitettäviä palveluita. Virkisty joogakävelyllä 60min 100 kävelyä hiljaisuudessa hiekkadyyneillä pitkospuita pitkin.

Lisätiedot

klo Päivällinen klo Koko perheen lautapelit ja piirustuskilpailut, Holvi klo Iltapala

klo Päivällinen klo Koko perheen lautapelit ja piirustuskilpailut, Holvi klo Iltapala klo 18-19 Koko perheen lautapelit ja piirustuskilpailut, Holvi Sunnuntai klo 15- Majoittuminen klo 15.30 Tervetulokahvit ja mehut ravintolassa klo 16.00 Tuloinfo ja tutustuminen, Auditorio klo 18- Omatoiminen

Lisätiedot

klo 10:00 Ryhmän omaa aikaa

klo 10:00 Ryhmän omaa aikaa Voimaa vertaisuudesta 13.-18.3.2015 Suomen Parkinsonliitto -11:30 Lempeää liikuntaa Liikelaajuuksilla tasapainoa aikaa 12:00 lounas 12:00 lounas 12:15 lounas 12:15 lounas 11:15 lounas Ravinto osana itsehoitoa.

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot