Täydellinen kodin-, mökin- tai yrityksen turvallisuusjärjestelmä. Meta Home Home GSM Telematics System

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Täydellinen kodin-, mökin- tai yrityksen turvallisuusjärjestelmä. Meta Home Home GSM Telematics System"

Transkriptio

1 Täydellinen kodin-, mökin- tai yrityksen turvallisuusjärjestelmä. Meta Home

2 Koti, mökki tai yritys on usein ihmisen suurin ja tärkein investointi. Jos näissä kohteissa tapahtuu jotain, mullistaa se aina elämän, totaalisesti. Lähes 97-98% kaikista yhteen lasketuista taloudellisesti menetyksistä ja valtavasta turhasta työstä kaikille osapuolille tulee tulipaloista, savuvahingoista ja vesivuodoista sekä kosteusvahingoista. Myös murrot ja varkaudet aiheuttavat kustannuksia. KERROSTALOT - LIIKERAKENNUKSET RIVITALOT - PIENKERROSTALOT OMAKOTITALOT - YRITYKSET MÖKIT - LOMAKOHTEET Vihdoinkin näiden vahinkojen minimointiin löytyy täydellinen ja helposti itse asennettava GSM -kokonaisturvajärjestelmä, joka on jopa yllättävän edullinen. Ja mikä hienointa, jokaiseen erityyppiseen asuntoon tai kiinteistöön voidaan rakentaa tarpeen mukainen suojaus. META HOME GSM -järjestelmän Svh hinnat ovat alkaen vain 330 ja tämä pieni investointi tulee takaisin vakuutusmaksualennuksina. Pienikokoisen GSM keskusyksikön ja sensoreiden avulla kiinteistön jokaisesta huoneesta voi olla jatkuva 24/7 yhteys pilvipalvelimeen ja sieltä tarvittaessa hälytystieto ja yhteys monen eri henkilön Mobile laitteisiin sekä tarvittaessa halutuille valvontaa tekeville yrityksille. Järjestelmä tekee hälytyksensiirrot langattomista tunnistimista GSM yksikölle, kuten; palo-, savu-, häkä-, lämpö- ja kaasuhälytykset, vesivuoto ja kosteus, tekninen vika, lämpötila, murto, sisääntunkeutuminen, ryöstö, väkivalta, hätä, avunpyyntö, kamera, ulkovalvonta sekä muut tekniset, vika ja sabotaasi hälytykset. Yhteen edulliseen GSM yksikköön voidaan yhdistää jopa 32 langatonta sensoria. Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys Jokainen osaa asentaa META HOME GSM yksikön huoneiston seinässä tai sähkönjakokeskuksessa olevaan 230V pistorasiaan. Langattomien sensoreiden asennus liimatarralla valvottavaan kohteeseen sekä paritus keskuslaitteeseen on todella helppoa.

3 Tiesitkö. Suomessa tapahtuu vuosittain yhteensä jopa vakavaa kiinteistövahinkoa, tulipaloja ja savuvahinkoja, vesivuoto- ja kosteusvahinkoja sekä murtoja ja varkauksia. Noin 1900 tapausta joka viikko. Nämä maksavat vuosittain kaikille osapuolille ja yhteiskunnalle jopa lähes miljardi euroa, eli noin jokaisena vuoden päivänä. Nyt tähän löytyy tehokas ratkaisu VAHINKOA Suomessa tapahtuu joka vuosi yhteensä noin vesivuoto- ja kosteusvahinkoa, joista vakuutusyhtiöt korvaavat vain osan. Samoin joka vuosi tapahtuu noin isompaa ja pienempää savu- tai palovahinkoa ja niiden sammuttamisesta johtuvia vesivahinkoja. Myös murtoja ja varkauksia tapahtuu noin Vesivuodot- ja kosteusvahingot ovat kasvaneet +40% viidessä vuodessa. Samoin savu- ja palovahingot ovat nyt kasvussa, koska uudet elektroniset- ja sähkölaitteet ovat pääosin muovia ja niiden 230V laturit sekä virtalähteet aiheuttavat entistä enemmän pahoja savuvahinkoja ja tulipaloja. Kaikkien eri osapuolien suurista taloudellisista menetyksistä ja työstä noin 97-98% tulee vesivuodoista sekä palo- ja savuvahingoista. Myös Sinun kannattaa tehdä asialle jotain, sillä nyt jos koskaan kannattaa suojata kotisi, mökkisi tai yrityksesi, heti.

4 Vuosittain noin kertaa tapahtuu tulipalo tai vakava savuvahinko. Nykyään tulipalot alkavat yhä useimmin elektronisista- tai sähkölaitteista. Jos tuli ei tuhoa asuntoa tai taloa, niin pelkästään savuvahinkojen korjaaminen voi viedä viikkoja tai kuukausia kun asuntoa pestään ja maalataan. TULIPALOT JA SAVUVAHINGOT Jos kiinteistössä alkaisi kytevä tulipalo, savuttaminen tai muu suuri paloriski, META HOME GSM laitteen sensorit havaitsevat tämän heti ja silloin pilvipalvelin serveri ilmoittaa tästä heti asunnon asukkaita, omistajia, huoltoliikettä, isännöitsijää ja haluttaessa myös päivystys- ja vartiointiliikettä. Tulipalo tai pelkkä savuvahinko voi muuttaa asukkaan elämän totaalisesti, monen kuukauden ajaksi. Ja vaikka tämä vahinko ei tapahtuisi itselle, voi tulipalosta aiheutunut kuumuus-, savu- tai sammutusvedet vahingoittaa koko taloyhtiötä, niin että kymmenet tai jopa sadat ihmiset joutuvat muuttamaan remontin ajaksi muualle tai asua useita kuukausia remontin keskellä. Iso osa näistä vakavimmista tulipaloista tai savuvahingoista voitaisiin välttää jos hälytys menisi heti eteenpäin GSM laitteen avulla asianosaisille kuten asukas, taloyhtiö, huoltoyhtiö, vartiointiliike yms.

5 Vesivuoto- tai kosteusvahinko tapahtuu noin kertaa vuosittain. Vuotovahingot ovat kasvaneet noin +40% viidessa vuodessa ja tahti vain kiihtyy muovisten putkien, letkujen sekä liitoksien ja tiivisteiden takia. Vesivuoto aiheuttaa lähes aina asukkaalle ja omistajalle suuria kustannuksia sekä työtä. VUOTO- JA KOSTEUSVAHINGOT Jos kiinteistössä alkaisi vesivuoto ihan missä vain, META HOME GSM laitteen vuoto- ja kosteussensorit havaitsevat tämän heti ja silloin pilvipalvelin serveri ilmoittaa tästä heti asunnon asukkaita, omistajia, huoltoliikettä, isännöitsijää ja haluttaessa myös päivystys- ja vartiointiliikettä. Vesivahinko aiheuttaa lähes aina isoja rahallisia ja muita menetyksiä asukkaalle, omistajalle ja taloyhtiön hallitukselle sekä isännöitsijälle. Jos vahinko johtuu huolimattomuudesta, välinpitämättömyydestä tai se on pitkään hitaasti tullut jonka syynä on usein ikääntyvät putket, letkut tai laitteistot, silloin maksu voi tulla kokonaan tai osittain asukkaan, omistajan tai taloyhtiön maksettavaksi. Suomessa on lähes ihmistä joita on koskettanut tavalla tai toisella vuoto- tai kosteusvahinko. Huomioida pitää myös asunnon sisustan ikävähennykset yms. kulut.

6 TAKUU BE RELAX 3 vuotta 24h HelpDesk Meta Home Kun koti, mökki tai yritys on suojattu täydellisesti META HOME GSM turvajärjestelmällä, silloin asukkaat tai omistajat saavat heti vika- tai hälytystiedon itselleen. Saatavana kaksi erilaista langatonta META HOME GSM vastaanotinta ja hälytinkeskusyksikköä omalla sireenillä. Vasemman puoleinen on 230V pistorasiaan asennettava ja toinen on näytöllinen jossa on HELP puheyhteys painike. Jos langattomat META HOME GSM järjestelmän sensorit ja tunnistimet havaitsevat jotain, lähettävät ne heti tiedon GSM keskusyksikölle josta hälytystiedot siirtyy pilvipalvelin serverille joka alkaa lähettämään puheviesti tai jopa hälytysvalvomoon suunniteltua hälytystietoa. Hälytys voidaan siirtää asukkaille, omistajalle, huoltoliikkeelle, 24/7 päivystäjälle, vartiointiliikkeelle tai vaikka jopa taloyhtiölle ja isännöitsijälle. META HOME GSM laitetta ja sen käyttöjärjestelmää voidaan ohjata tai seurata ANDROID, IOS tai WINDOWS laitteilla sekä internetin kautta.

7 Hälytykset heti asukkaille META HOME GSM järjestelmä valvoo asuntoa ja kiinteistöä 24/7. Jos sen sensorit tai tunnistimet havaitsevat jotain, menee hälytystieto heti asukkailla, omistajalle, isännöitsijälle, päivystys tai huoltoliikkeelle sekä haluttaessa myös vartiointiliikkeelle. Vartiointiliikkeillä on priorisoitu eri kohteista tulleet hälytykset ja siksi julkisten tilojen, yrityksien henkilösuojaus, kauppakeskukset sekä ravintolat, yritykset ja varastot ovat ensisijaisia kohteita joihin mennään. Koska kokemuksen mukaan vartiointiliikkeiltä kestää usein saapua yksityiseen asuntoon tai kerrostaloon kauemmin, jollain alueilla minuuttia tai jopa kauemmin, siksi on tärkeää että myös asunnon asukkaat, omistaja, 24/7 päivystys ja huoltoliike saa hälytystiedon heti. Silloin he voivat saapua paikalle tai soittaa 112 HÄTÄKESKUS 24/7 päivystykseen josta voidaan heti lähettää apua jopa minuutissa. Samoin näillä huoltoliikkeellä on huoneistoon avaimet mitä ei ole välttämättä vartiointiliikkeellä. Siksi META HOME GSM ilmoittaa heti kaikkia hälytyksestä. Hälytykset haluttaessa myös muille tahoille. Asukkaiden lisäksi myös kiinteistön omistaja, kiinteistösijoitusyhtiö ja tarvittaessa isännöitsijä tai vakuutusyhtiö saavat heti hälytystiedon. Tärkeintä kuitenkin on se, että 24/7 talopäivystys ja taloyhtiön huoltoyhtiö (tai vartiointiliike) saa hälytykset jotta he voivat alkaa toimenpiteisiin.

8 TOTAALISTA SUOJAAMISTA JA TURVALLISUUTTA. META HOME GSM voidaan rakentaa tarpeen mukaan heti, myös myöhemmin järjestelmää täydentäen. Laitteisto valvoo ja suojaa asuntoa tai isoa kiinteistökokonaisuutta kokonaisvaltaisesti sekä antaa haluttaessa myös täydellisen henkilösuojauksen asukkaille. Katso hienoja ominaisuuksia. Uskomme, että markkinoilla ei ole yhtään järjestelmää joka olisi yhtä kokonaisvaltainen eikä varsinkaan niin laadukas sekä monipuolinen, näin käsittämättömän edulliseen hintatasoon. META HOME laitejärjestelmän GSM keskusyksikkö, langaton palo-savu-lämpö varoitin sekä langaton vuotohälytin maksaa kuluttajan Svh suositushintaa vain 330 alv. 24%. Jos sarjaan halutaan enemmän palo-savu-lämpö tai muita sensoreita maksaa sarja 399, 449 tai 499. META HOME GSM järjestelmästä voi rakentaa juuri sellaisen sarjan, mikä tarve asiakkaalla on ja siihen voidaan yhdistää todella paljon erilaisia sensoreita ja turvatoimintoja. Tässä on osa META HOME GSM hälytinlaitteen ominaisuuksista ja kokonaisturva toiminnoista. TULIPALO-SAVU VESIVUOTO JA KOSTEUS MURTOSUOJAUS STILL KUVA LIIKKEESTÄ HÄTÄ- JA AVUNPYYNTÖ HÄLYTYS ASUKKAAT SEKÄ OMISTAJA TOIMINTA VAHVISTUS VAKUUTUSYHTIÖ TULIPALO-LÄMPÖ VIEMÄRI-KAIVO VUOTO TAI TULVA OVI-KUORIVALVONTA SISÄÄNTUNKEUTUMINEN LIVE -REALTIME KUVA SAIRASKOHTAUS HÄLYTYS HUOLTO- YHTIÖ TAI KORJAAJA LAITTEEN TOIMINTA- KUNNON VALVONTA HÄKÄMUODOSTUS SISÄTILAN LÄMPÖTILA SISÄTILAN LIIKE- VALVONTA JÄNNITEKATKO JA SABOTAASI HOITJALLE HF PUHEYHTEYS HÄLYTYS TIETO ISÄNNÖITSIJÄ SALATTU VAIHTUVA- KOODINEN YHTEYS KAASU KAASUVUOTO AKKUVARMISTUS MATALA JÄNNITE ULKOTILAN LIIKE- VALVONTA RYÖSTÖ PÄÄLLEKARKAUS PUHEYHTEYS HELPDESK HÄLYTYS VARTIJA TAI TURVAMIES ELEKTRONINEN SIM AUTOMAATTINEN YHTEYS

9 Ainutlaatuinen... edelläkävijä... täydellinen... totaalista suojausta noin edullisesti... tulevaisuutta jo nyt... tätä markkinat ovat kaivanneet... Näin ja paljon muuta ylistävää ovat kaikki turva-alan ammattilaiset sanoneet kun ovat nähneet uudet META HOME GSM laitejärjestelmät. Euroopan suurin ja johtava alan tehdas META SYSTEM on yli 40 vuotta vanha monikansallinen yritys, ja se on perustettu Italiassa jossa on useita huippunykyaikaisia tehtaita. Tehdas on valmistanut erilaisia ajoneuvojen ja kiinteistöjen hälyttimiä sekä muita turvallisuuslaitteita noin 20:lle eri autotehtaalle ja myös yli 100:lle suurelle vakuutusyhtiölle. Myös kymmenet tuhannet turva-alan yritykset luottavat META SYSTEM tuotteiden laatuun, jotka kaikki valmistetaan Euroopassa huipputegnologian tehtaissa joita on 8 Euroopassa ja myös oma tehdas Kiinassa. META tuotteilla on 3 vuoden takuu. META HOME GSM keskuslaitteet käyttävät omaa laitteessa olevaa elektronista SIM-korttia joka yhdistyy automaattisesti META CLOUD pilvipalvelimen serveriin. META SYSTEM on edelläkävijä Telematic System laitteissa, jotka ovat yhteydessä omiin Euroopassa sijaitseviin pilvipalvelin serveri keskuksiin joihin GSM-GPRS laitteet lähettävät hälytykset ja muita tärkeitä laitteen toimintatietoja. Tältä META serveriltä asiakas sekä hänen valitsemansa ihmiset tai yritykset saavat hälytykset erilaisiin mobile ja muihin laitteisiin. Tehdas on tehnyt tällaisia Telematic laitteita yli kpl mm. Euroopan suurimpien vakuutusyhtiöiden ja yrityksien sekä yksityisten ihmisten käyttöön. Maailmassa on nyt käytössä yli erilaista META SYSTEM tehtaan tuotetta. META SYSTEM tehtaan Telematic System pilvipalvelin serveri toimisia laitteita pidetään alalla edelläkävijöinä, suunnan näyttäjinä ja ne ovat alan ammattilaisten mielestä ylivoimaiseti parhaita. META SYSTEM konserni on panostanut valtavia määriä suunnittelua, tutkimus- ja kehitystyötä, työpanosta sekä investoinut suuria summia rahaa viimeisen 2 vuoden aikana uuteen META HOME GSM laitejärjestelmään. META on myös kehittänyt uudet hienot käyttöjärjestelmät ja rakentanut Eurooppaan eri maihin 3 suurta omaa huipputurvatason pilvipalvelin serverikeskuksia. Kerromme näistä myöhemmin lisää. Vihdoinkin on saatavana laadukas, edullinen ja tee-se-itse asennettava Eurooppalainen GSM toiminen turvajärjestelmä.

10 ELEKTRONINEN SIM AUTOMAATTINEN YHTEYS Markkinoiden täydellisin voi olla nyt myös markkinoiden nopein asentaa. Pienikokoisen META HOME GSM keskusyksikön asennus vie vain muutaman minuutin ja sen osaa tehdä lähes kuka tahansa. Uuden kompaktin 230V pistorasiaan laitettavan META HOME GSM hälytinjärjestelmän keskusyksikön asennus ei voisi olla helpompaa tai nopeampaa. Ja mikä parasta sen osaa tehdä lähes kuka tahansa. Vain 230V GSM-keskusyksikkö pistorasiaan ja laite yhdistyy automaattisesti GSM verkkoon ja sieltä META HOME pilvipalvelin serverille johon voidaan perustaa ANDROID, IOS tai WINDOWS Mobile laitteilla oma asiakas profiilin tili. Tämän pilvipalvelimelle tulevan kiinteistö tai huoneistokohtaisen nk. tilin voi perustaa asentaja, asukas, kiinteistön omistaja tai isännöitsijä sekä haluttaessa talon oma huoltoyhtiö. Sen jälkeen META HOME maahantuoja ONE-PRO aktivoi tilin palvelun jonka jälkeen laite voi alkaa lähettää yksikön ja sen sensoreiden toiminta ja tilannetietoa, paristoiden kuntoa, käytön loki- ja toimintatietoa sekä tietenkin hälytyksiä niille tahoille jotka ovat perustaessa laitettu META HOME pilvipalvelimen serverin järjestelmään. Pienessä laitteessa on ainutlaatuisen hienoja teknisiä ominaisuuksia: Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys Keskusyksikkö toimii ja asennetaan 230V pistorasiaan Back Up akkuvarmistus sähkökatkojen varalle Herkkä Quad Band GSM / GPRS (TCP/IP) yksikkö Laitteen piirikortissa on uusi sähköinen E-SIM kortti GSM/GPRS yhdistyy automaattisesti META palvelimeen Langattomat yhteydet on salattu AES kryptauksella Kaikki serverillä olevat tiedot on salattuja ja varmistettuja 868MHz vaihtuvakoodinen langaton yhteys tunnistimiin Sabotointisuojaus, laite vaihtaa tarvittaessa taajuutta Voidaan yhdistää jopa 32 langatonta sensoria Sensorien paritus todella helppoa sekä nopeaa Langattomat sensorit toimivat Wi-META yhteydellä Keskusyksikkö ja sensorit valvovat yhteyden toimintaa Sensorien kantomatka m riippuen esteistä Sisäänrakennettu tehokas Piezo sireeni Laitteessa on nk. TILT liike- ja lämpötilasensori Merkkivalo kertoo eri toiminnoista ja yhteydestä Takuu 3 vuotta, 24/7 HelpDesk, kaikki hyväksynnät META HOME voidaan asentaan huoneiston seinässä tai sähkönjakokeskuksessa tai sen kaapissa olevaan 230V pistorasiaan. Jos halutaan, voidaan yksikkö kiinnittää seinään omalla asennusjalalla ja tuoda 230V käyttövirta sähkönjako keskuksesta johdolla laitteelle.

11 Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys TULIPALO- JA SAVUSUOJAUS Wi 12.0 LANGATON PALO/SAVU/LÄMPÖTILA TUNNISTIN: Todella herkkä viimeisimmän teknologian langaton optinen yhdistelmätunnistin ja palovaroitin Optinen palovaroitin ei menete herkkyyttä vanhana (Ionisoivien toiminta-aika noin vuotta) Hälyttää savusta ja palosta sekä myös yli +57C asteen lämpötilasta (kirkas liekki tai liesi päällä yms.) Helposti jokaisen vaihdettava ja edullinen yleismallinen 9V Litiumparisto 1200mA/h (ei kiinteä) Saatavana erillinen 230V virtasyötöllinen asennusjalka (silloin paristo toimii Back Up varavirtana) Pariston kestoaika noin 4 vuotta, palovaroitin muistuttaa hälytysäänellä pariston vaihdosta Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS sekä puheviestillä Tehokas 85dB/3mt piezosireeni hälyttää paikallisesti, liäksi myös META HOME keskusyksikön sireeni Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja META HOME pilvipalvelin serverille Automaattinen langattoman yhteyden tarkistus ja toimintatestaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo yhden napin paritus testipainikkeella keskusyksikköön, asennus kattoon liimatarralla tai ruuvilla 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät Tiesitkö? Vuonna 2000 tuli Suomessa pakolliseksi palovaroittimet. Yli 15 vuotta sitten 97-98% palovaroittimien tunnistimista olivat rakenteeltaan ionisoivia eli niissä on radioaktiivinen sensori joka menettää tehon ja herkkyyden yleensä vuodessa jonka jälkeen tällainen ionisoiva mallinen palovaroitin on todella epäherkkä ja ei toimi kunnolla tai ei ollenkaan. Tämä tuo nyt Suomeen lähes palovaroittimen markkinat ja moni haluaa hankkia uuden optisen META HOME GSM langattoman palo-savu-lämpö yhdistelmä tunnistimen joka ei vanhene iän myötä. META HOME langaton palo-, savu- ja lämpö yhdistelmätunnistin voidaan helposti ja nopeasti kiinnittää valvottavan tilan kattoon mukana asennusjalassa valmiina olevalla 3M tehtaan erikoisliimatarralla, jolloin kattoon ei tarvitse porata reikiä. Nopeaa ja helppoa. Helppo kiinnitys erikoisliimatarralla Mikäli halutaan, varoittimen jalkaosa voidaan kiinnittää ruuveilla kattoon, sillä jalkaosassa on useita asennusreikiä kiinnitysruuveille niin uusille poratuille rei ille kuin vanhan sensorin rei ille myös.

12 Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys KOSTEUS- JA VESIVUOTOSUOJAUS Wi 13.0 LANGATON VESIVUOTO- JA KOSTEUSTUNNISTIN: Todella herkkä ja toimintavarma viimeisimmän teknologian langaton lähetinyksikkö Ainutlaatuinen kullatusta kuparista olevat sensorit eivät menete herkkyyttä vanhana Saatavana 3 erilaista sensoria. Pienen alan nk. pistesensori, myös 20cm ja 40cm pituiset sensorit Herkät sensorit hälyttävät pienestäkin määrästä vettä, mutta ei ilman kosteudesta eikä höyrystä Lyhyt 20cm sensori voidaan asentaa keittiön tiskialtaan ja viemäri- sekä vesiputkiston alle Pidempi 40cm sensori kannattaa asentaa astianpesukoneen, allaskaapin, vesimittarin yms. alle Pienin nk. pistemittaus sensori on erinomainen viemäriputkiston, kaivon, jakotukin... alle asennettava Yhteen langattomaan Wi-META lähettimeen voidaan yhdistää kaksi sensoria, mutta suositamme yhtä Helposti jokaisen vaihdettava ja edullinen yleismallinen 3V Litiumparisto (CR 2450) (ei kiinteä) Pariston kestoaika noin 5 vuotta, keskusyksikkö muistuttaa hälytysäänellä pariston vaihdosta Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus menee myös valituille henkilöille SMS viestillä META HOME GSM keskusyksikön oma tehokas piezosireeni 105dB/3mt hälyttää paikallisesti Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys GSM keskusyksikköön ja myös pilvipalvelin serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toimintatestaus GSM keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo yhden napin paritus testipainikkeella keskusyksikköön, asennus liimatarralla tai ruuvilla Mikäli kiinteistössä on valmiina 1PRO vuoto- ja kosteushälytin voidaan se yhdistää tähän lähettimeen 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät META HOME langaton vuoto- ja kosteushälyttimen lähetinyksikkö voidaan yhdistää esimerkiksi jo asennettuun 1PRO keskusyksikön hälytinulostulojen kytkentöihin. Helppo kiinnitys erikoisliimatarralla Saatavana 20cm ja 40cm pituiset sensorit joiden kupari on kullattu jolloin vuotosensori ei koskaan hapetu ja on siksi erittäin toimintavarma sekä ikuinen.

13 HÄKÄ- JA KAASUVUOTOSUOJAUS Wi 14.0 LANGATON HÄKÄTUNNISTIN: Langaton häkätunnistin takan-, uunin- tai muiden tulipisteiden läheisyyteen Hälyttää häkävuodosta omalla tehokkaalla Piezosireenillä ja myös META HOME laitteen sireenillä Helposti jokaisen käyttäjän itse vaihdettavat 2 kpl 1,5V paristoja malli AA (ei kiinteä) Pariston kestoaika noin 3 vuotta, häkävaroitin muistuttaa hälytysäänellä pariston vaihdosta Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS viestillä Tehokas 85dB/3mt piezosireeni hälyttää paikallisesti, samoin META HOME keskusyksikön sireeni Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja pilvipalvelimen serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toiminnan testaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo yhden napin paritus testipainikkeella keskusyksikköön, asennus liimatarralla tai ruuvilla 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät Helppo kiinnitys erikoisliimatarralla Wi 16.0 LANGATON KAASUTUNNISTIN: Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys Langaton kaasutunnistin kaasulieden ja uunin, kaasutoimisen jääkaapin sekä grillin valvontaan Wi 16.0 kaasutunnistin hälyttää jo pienestäkin kaasuvuodosta estäen vaarallisen kaasuräjähdyksen 230V jatkuva virtasyöttö (paristo toimii silloin Back Up varavirtana) Helposti jokaisen vaihdettava ja edullinen yleismallinen 9V Litiumparisto (ei kiinteä) Pariston kestoaika noin 3 vuotta, kaasuvaroitin muistuttaa hälytysäänellä pariston vaihdosta Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS viestillä Tehokas 85dB/3mt piezosireeni hälyttää paikallisesti, samoin META HOME keskusyksikön sireenillä Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja pilvipalvelimen serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toiminnan testaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo yhden napin paritus testipainikkeella keskusyksikköön, asennus liimatarralla tai ruuvilla Mukana asennusjalka joka voidaan kiinnittää tarralla tai ruuveilla 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät

14 LIIKETUNNISTIMET Wi 8.0 PIENIKOKOINEN INFRAPUNA LIIKETUNNISTIN: Todella pienikokoinen 90mm x 34mm x 16mm langaton infrapuna liiketunnistin Tunnistin voidaan helposti kiinnittää tarralla seinään tai oven karmiin, myös ruuvilla Liiketunnistimen valvontaetäisyys on noin 7-8m ja sen valvontakulma on 90 astetta Jos tunnistin on noin 170cm korkeudella, silloin se ei reagoi 50/60cm korkeisiin kotieläimiin Helposti jokaisen vaihdettava 1 kpl 3V Litium paristo mallia CR2450 (ei kiinteä) Pariston kestoaika noin 4 vuotta, kun hälytin on poiskytketty infrapunatunnistin ei reagoi liikkeeseen Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS viestillä META HOME GSM keskusyksikön 105db sireeni hälyttää kun infrapunasensori reagoi liikkeeseen Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja pilvipalvelimen serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toiminnan testaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo paritus keskusyksikköön, asennus liimatarralla tai ruuvilla 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys Wi 6.0 SUURIEN TILOJEN INFRAPUNA LIIKETUNNISTIN: Suurien tilojen valvontaan suunniteltu langaton infrapuna liiketunnistin Tunnistimen asennusjalan voi kiinnittää tarralla tai ruuvilla seinään sekä myös oven karmiin Liiketunnistimen valvontaetäisyys on 18m (200cm korkeudella) ja valvontakulma 90 astetta Tunnistimen herkkyys on säädettävissä, sisäänrakennettu LED valo syttyy liikkeestä Helposti jokaisen itse vaihdettava 1 kpl 9V Litium paristo 1200mA/h (ei kiinteä) Pariston kestoaika noin 4 vuotta, kun hälytin on poiskytketty infrapunatunnistin ei reagoi liikkeeseen Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS viestillä META HOME GSM keskusyksikön 105db sireeni hälyttää kun sensori reagoi liikkeeseen Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja pilvipalvelimen serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toiminnan testaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo paritus keskusyksikköön, mukana asennusjalka joka voidaan asentaa liimatarralla tai ruuvilla Koko 65mm x 117mm x 80mm 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät Helppo kiinnitys erikoisliimatarralla

15 OVIEN- JA IKKUNOIDEN SUOJAUS Helppo kiinnitys erikoisliimatarralla Wi 5.0 PIENIKOKOINEN OVEN, IKKUNAN TAI LUUKUN GYRO/ JA G-VOIMA AVAUSTUNNISTIN Wi 5.0 on todella pienikokoinen 80mm x 30mm x 13mm langaton ovien, ikkunoiden ja luukkujen avaustunnistin 6-Axis liikkeen tunnistava sensori voidaan helposti kiinnittää tarralla oven-, ikkunan- tai luukun aukeavalle sisäpuolelle Wi 5.0 on ainutlaatuinen Gyro asento- ja G-voima yhdistelmän liiketunnistin joka reagoi liikkeeseen, muttei iskuihin Wi 4.0 on perinteinen nk. magneettitoiminen tunnistin jonka maksimi asennusetäisyys tunnistinlähettimistä on 13mm Helposti jokaisen itse vaihdettava 1 kpl 3V Litium paristo mallia CR2450 (ei kiinteä) Pariston kestoaika on jopa noin 4 vuotta, koska tunnistin on pois käytöstä kun hälytin ei ole aktivoitu päälle Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS viestillä META HOME GSM keskusyksikön 105db sireeni hälyttää kun sensori reagoi oven-, ikkunan- tai luukun avaamiseen Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja pilvipalvelimen serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toiminnan testaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo paritus keskusyksikköön, asennus tarralla tai Wi 4.0 magneettiversio ruuvilla 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät Wi 4.0 PIENIKOKOINEN OVEN, IKKUNAN TAI LUUKUN MAGNEETTITOIMINEN AVAUSTUNNISTIN Saatavana värikkäitä suojia. Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys

16 KAMERA + MIKROFONI + LIIKETUNNISTIN Helppo kiinnitys erikoisliimatarralla Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys Wi 7.0 PIENIKOKOINEN KUVAA JA ÄÄNTÄ SIIRTÄVÄ KAMERA + MIKROFONI + LIIKETUNNISTIN Tyylikäs kamera+infrapunatunnistin+mikrofoni yhdistelmä tunnistin toimii omalla Wi-META yhteydellä META HOME GSM keskuslaitteeseen jolloin kuvaa voi katsoa ja myös kuunnella ääntä matkapuhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla. Yleensä kaikki muut vastaavanlaiset tunnistimet vaativat Internetin ja WiFi yhteyden jonka avaaminen ja rakentaminen asunnon palomuuriin ja laajakaistaan on haastavaa sekä usein myös käyttökin. Tyylikäs ja huomaamaton kamera ja mikrofoni jossa on myös infrapuna liiketunnistin Kamera ja yhdistelmä tunnistin on kooltaan todella pieni 130mm x 64mm x 10mm Kamera voidaan helposti kiinnittää tarralla huoneiston seinään, nurkkaan tai kattoon Infrapuna liiketunnistin reagoi liikkeeseen ja laittaa kameran sekä mikrofonin toimintaan Liiketunnistin reagoi jopa 6 m päässä tapahtuvaan liikkeeseen, tunnistuskulma 90 astetta Helposti jokaisen itse vaihdettava 1 kpl 9V Litium paristo 1200mA/h (ei kiinteä) Kuvakoko ja tarkkuus matkapuhelin-, tablet- ja tietokone käyttöön sopiva 640x480 pikseliä Audio äänitiedosto tallennus Wav formaatin koodattu Microsoft ADPCM 4b (5 sekuntia) Pariston jännitetieto- ja vaihtoilmoitus valituille henkilöille SMS viestillä Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys GSM keskusyksikköön Kuvaa voi katsoa GSM yhteyden avulla META SYSTEM pilvipalvelin serverin kautta Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja pilvipalvelimen serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toiminnan testaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo paritus keskusyksikköön, asennus liimatarralla tai ruuveilla 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät

17 INFO LED ENNALTAEHKÄISEE MURTOJA Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys Wi 15.0 HÄLYTTIMEN AKTIVOINNISTA KERTOVA INFO LED-VALO Ainutlaatuinen langaton info LED-valo vilkkuu ja ilmoittaa käyttäjälle että hälytin on aktivoitu (ON tai OFF) Tutkimuksien mukaan vilkkuva punainen LED-valo ennaltaehkäisee todella tehokkaasti murtoja Info LED-valo asennetaan oven tai ikkunan ulkopuolen runkoon tai karmiin tai sitten seinään Edistyksellinen 2-suuntaisella Wi-META yhteydellä toimiva langaton lähetin- ja vastaanotin yksikkö Helposti jokaisen vaihdettava ja edullinen yleismallinen 3V Litiumparisto (CR 2450) (ei kiinteä) Pariston kestoaika noin 3 vuotta, keskusyksikkö muistuttaa hälytysäänellä pariston vaihdosta Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS viestillä META HOME GSM keskusyksikön tehokas piezosireeni 105dB/3mt hälyttää merkkiäänellä aktivoinnista Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja pilvipalvelin serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toiminnan testaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo paritus keskusyksikköön, asennus liimatarralla tai ruuvilla Toiminta lämpötila -15C astetta kylmää ja jopa +50C astetta lämmintä Todella pieni kooltaan, vain 85mm x 30mm x 13mm 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät Pienikokoinen INFO LED merkkivalo yksikkö vilkkuu kun META HOME GSM hälytin on kytketty päälle, nk. aktivoitu laitteen radioavaimella. Tutkimuksien mukaan vilkkuva punainen LED-valo ennaltaehkäisee todella tehokkaasti murtoja. Samoin asukkaiden on helppo käyttää hälytintä kun he näkevät onko hälytin ON tai OFF, kun tulevat kotiin. Helppo kiinnitys erikoisliimatarralla

18 AVUNTARVE JA HENKILÖSUOJAUS Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys Helppo kiinnitys erikoisliimatarralla HELP Wi 10.6 PIENIKOKOINEN LANGATON HELP PANIIKKIPAINIKE Langaton HELP paniikkipainike voidaan asentaa eri huoneiden seiniin, pöytiin, tiskiin, sänkyyn, oveen... Edistyksellinen 2-suuntaisella Wi-META yhteydellä toimiva langaton lähetin- ja vastaanotin yksikkö Helposti jokaisen vaihdettava ja edullinen yleismallinen 3V Litiumparisto (CR 2432) (ei kiinteä) Pariston kestoaika noin 5 vuotta, keskusyksikkö muistuttaa hälytysäänellä pariston vaihdosta Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS viestillä META HOME GSM keskusyksikön tehokas piezosireeni 105dB/3mt hälyttää merkkiäänellä aktivoinnista Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja pilvipalvelimen serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toiminnan testaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo paritus keskusyksikköön, asennus liimatarralla tai ruuvilla Todella pieni kooltaan, vain 39mm x 50mm x 11mm 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät Pienikokoinen HELP painike voidaan laittaa tarralla ihan minne tahansa missä voi olla tarve lähettää avunpyyntö tai hälytys ennaltavalituille tahoille. Erinomainen turvatuote vanhuksille, kehitysvammaisille sekä invalideille. Erinomainen myös yrityksen palvelupisteisiin sekä paikkoihin joissa on riski väkivaltaan, varkauteen tai ryöstöön. TULOSSA LANGATON LASIIN KIINNITETTÄVÄ ISKU- JA LASINRIKKO YHDISTELMÄ TUNNISTIN

19 HÄLYTTIMEN ON-OFF AKTIVOINTI, AVUNTARVE JA HENKILÖSUOJAUS Pienikokoisessa hälytintoimintojen ON-OFF käytön ohjauksen radioavaimessa on kaksi painiketta. Isommasta keskellä olevasta saa hälyttimen aktivioitua päälle tai pois. Ainutlaatuista on se, että pienemmästä ulkoreunalla olevasta painikkeesta saa talon nk. ulkosuoja ja kuorivalvonnan päälle illalla yksin kotona ollessa tai jos mennään nukkumaan. Silloin jos joku avaa oven, ikkunan tai luukun yms. sekä murtautuu sisälle tekee META HOME GSM heti hälytyksen sisä- ja ulkosireenillä sekä myös lähettämällä hälytyksen GSM:n kautta. Rosteriseen lenkkiin voi laittaa kaikki avaimet. Wi 9.0 RADIOAVAIN HÄLYTINTOIMINTOIHIN Wi 10.5 RADIOAVAIN HELP AVUNPYYNTÖÖN Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys Pienikokoisella Wi 9.0 kaksinappisella radioavaimella on helppo käyttää keskuslaitteen ON-OFF hälyttimen ohjaustoimintoja Keskellä oleva ON-OFF painike aktivoi hälyttimen TOTAL kokonaisuojaukseen jolloin kaikki sensorit on toiminnassa Ainutlaatuisen helppoa on se, että radioavaimen pienempi ulkopainike aktivoi vain kuorivalvonnan jolloin sisällä voi liikkua Wi 10.5 avunpyyntö radioavaimet on mukana kaulassa tai taskussa pidettäviä HELP painikkeita jotka lähettää tiedon eteenpäin Edistyksellinen 2-suuntaisella Wi-META yhteydellä toimiva radiolähetin jossa on lähetin- ja vastaanotin yksikkö Helposti jokaisen vaihdettava ja edullinen yleismallinen 3V Litiumparisto (CR 2032) (ei kiinteä) Pariston kestoaika on noin 5 vuotta, keskusyksikkö muistuttaa hälytysäänellä pariston vaihdosta Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS viestillä META HOME GSM keskusyksikön tehokas piezosireeni 105dB/3mt hälyttää merkkiäänellä aktivoinnista Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja pilvipalvelimen serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toimintojen testaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Helppo paritus keskusyksikköön, voidaan asentaa jopa kymmeniä avaimia Hukkuneen avaimen poisto on helppoa META HOME pilvipalvelin serveriltä matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella Todella kevyt ja pieni kooltaan, vain 39mm x 50mm x 11mm. Toimii avainperänä. Rosteriseen lenkkiin voi laittaa avaimet 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät HELP

20 ERILLINEN HÄLYTIN INFOPANEELI JA HELP AVUNTARVE PANIIKKIPAINIKE Helppo kiinnitys erikoisliimatarralla TULOSSA UUSI LANGATON HÄLYTTIMEN TOIMINTOJEN INFO JA HELP AVUNPYYNTÖ KÄYTTÖPANEELI JOSSA ON MYÖS PUHEYHTEYS Pienikokoinen kaksisuuntaisella Wi-META yhteydellä toimiva hälytintoimintojen INFO ja käyttöpaneeli Esimerkiksi eteiseen asennettuna INFO paneeli kertoo heti, että kaikki hälyttimen tärkeät toiminnot ja tilatiedon Paneelissa on hälytysmuisti, samoin HELP painike joka lähettää GSM yksikön kautta hälytyksen eteenpäin Edistyksellinen 2-suuntaisella Wi-META yhteydellä toimiva paneeli, jossa on lähetin- ja vastaanotin yksikkö 2 kpl helposti jokaisen vaihdettavia edullisia yleismallisia 3V Litiumparistoja (CR 2450) (ei kiinteä) Pariston kestoaika noin 3 vuotta, GSM keskusyksikkö muistuttaa hälytysäänellä pariston vaihdosta Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS viestillä META HOME GSM keskusyksikön tehokas piezosireeni 105dB/3mt hälyttää merkkiäänellä aktivoinnista Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja META HOME pilvipalvelimen serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toiminnan testaus keskusyksikön kanssa, hälytys viasta Infopaneeli kertoo virransyötön, hälyttimen tilanteen, kuorivalvonnan ja tapahtuneen hälytyksen, loput GSM lokitiedoista Helppo asentaa, käyttää ja parittaa keskusyksikön kanssa Todella pieni kooltaan, vain 62mm x 97mm x 16mm 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys Lähes kuka tahansa osaa asentaa ja aktivoida uuden META HOME GSM keskusyksikön 230V pistorasiaan sekä yhdistää ja parittaa tarvitsemansa määrän sensoreita ja lisälaitteita.

21 ULKOSIREENI KERTOO SUOJAUKSESTA Wi-META Vaihtuvakoodinen ja AES kryptattu yhteys Wi 11.0 LANGATON SELF POWERED LED-VALOLLINEN TEHOSIREENI ULKOKÄYTTÖÖN Wi 26.0 TYYLIKÄS VALKOINEN LANGATON SELF POWERED SISÄSIREENI Wi 11.0 on iskunkestävästä puna-ruskeasta akryylista sekä erikoismuovista tehty langaton ulkosireeni Wi-META yhteydellä Sireenissä on 3,6V isokokoinen 14A vaihdettava Litium-akku joka antaa noin 7 vuoden toiminta-ajan Tehokas 110dB piezosireeni sekä vilkkuvat LED valot kuuluvat ja näkyvät kauas ympäristöön hälytyksen käynnistyttyä Sisäänrakennettu sabotaasisuojaus, digitaalinen 3-AXIS isku-lyönti-avaus-irrotus sensori ja magneetilla varustettu kuorisuojaus Sireenissä on LED hälytysmuisti sekä hälytysvilkunta ja sireenin LED valojen toimintoja voi ohjata pilvipalvelin serverin kautta Suositeltavat toimintalämpötilat ovat -20C pakkasta ja +60C lämmintä, mutta sireeni toimii usein jopa kylmemmässäkin Wi 26.0 on sisäkäyttöön suunniteltu tyylikäs valkoinen 105dB sireeni jossa on 1 kpl 9V paristo jolla sireeni toimii noin 3 vuotta Molemmissa sireeneissä on edistyksellinen 2-suuntaisella Wi-META yhteydellä toimiva lähetin- ja vastaanotin yksikkö Pariston jännitetieto ja vaihtoilmoitus myös valituille henkilöille SMS viestillä META HOME GSM keskusyksikön tehokas piezosireeni 105dB/3mt hälyttää sisällä, myös erilaisilla merkkiäänillä jos halutaan Langaton kaksisuuntainen 868MHz valvottu Wi-META yhteys keskusyksikköön ja GSM avulla serverille Vaihtukoodinen, AES kryptattu salattu yhteys keskusyksikköön ja pilvipalvelimen META HOME serverille Automaattinen langattoman yhteyden ja toimintatestaus keskusyksikön kanssa, hälytys sabotaasisa ja laite- tai akkuviasta Helppo asentaa, käyttää ja parittaa GSM keskusyksikön kanssa Wi 11.0 ulkosireenin mitat on 260mm x 65mm ja pienen Wi 26.0 sisäreenin mitat on vain 120mm x 38mm 3 vuoden takuu ja kaikki CE ja EU hyväksynnät Helppo kiinnitys erikoisliimatarralla

22 Lähes aina täydellisen kokonaisturva- ja hälytinjärjestelmän asentaminen vaatii ammattilaista ja työkustannus on riippuen järjestelmästä. Ei enää. META HOME GSM järjestelmän osaa asentaa lähes kuka tahansa. Vihdoinkin on kehitetty täydellinen ja huipputason kiinteistön GSM kokonaisturva- ja hälytinjärjestelmä jonka osaa asentaa ja ohjelmoida lähes kuka tahansa henkilö jos hän osaa käyttää mobiililaitteita tai tietokoneita. Salaisuus on siinä, että kaikki langattomat tarrakiinnitteiset META HOME laitteen sensorit parittuvat GSM keskusyksikköön ja kun se liitetään 230V pistorasiaan kytkeytyy laite GSM verkkoon ja pilvipalvelin serverille. DO IT YOURSELF

23 META CLOUD Miten META HOME GSM kokonaisturva- ja hälytinjärjestelmät voivat olla niin edullisia Svh. alkaen 330, vaikka niissä on kaikki viimeisimmän turvallisuus tekniikan ominaisuudet? Salaisuus on META CLOUD SERVERI pilvipalvelin. META SYSTEM tehtaalla on yli 40 vuoden kokemus suunnitella, kehittää ja valmistaa huipputason laitteita kiinteistö- ja henkilösuojaukseen sekä myös erilaisiin ajoneuvoihin ja muihin liikkuviin laitteisiin. META SYSTEM on Euroopan ylivoimaisesti suurin erilaisten Telematic System laitteiden sekä pilvipalvelu serveri palveluiden valmistaja ja tuottaja Euroopassa. Useaan kertaa parhaaksi arvostettu ja palkittu. Onhan tehdas tehnyt nyt jo yli Telematic System laitetta sekä yli erilaista turva- ja hälytinlaitetta on käytössä pääosin Euroopassa jossa ne myös valmistetaan kaikkien kovimpien laatuvaatimusten mukaisesti. META CLOUD SERVERI PALVELU Uutta META HOME GSM järjestelmää, sen sensoreita ja GSM keskuslaitteita kehittäessä ei tahdottu tehdä kuten muut valmistajat tekevät. Ei. Miksi laittaa jokaiseen keskusyksikköön kallis ja hankalasti ammattilaisen asennuksen vaatima ohjelmisto ja käyttöjärjestelmä. Ei. META HOME järjestelmän keskusyksikössä on oma integroitu elektroninen SIM-kortti joka yhdistyy heti GSM verkkoon. SIM-kortti on aina aktiivinen eikä sitä tarvitse uusia, tai erikseen hankkia tai maksaa, eikä sitä voi varastaa ja väärin käyttää. META HOME GSM laitteen kaikki yhteydet ovat huippusalattuja samalla salausjärjestelmällä jota mm. pankit käyttävät. Kaikki laitteen nk. äly on META CLOUD pilvipalvelimen serverillä, josta laitetta ja sen tietoja voivat käyttää vain tälle laitteelle valtuutetut ihmiset. Kun loppukäyttäjä hankkii edullisen META HOME GSM järjestelmän Svh alkaen vain 330, voi hän sen jälkeen helposti kirjautua META CLOUD pilvipalvelin serverille ja laittaa sinne kaikki sensoreiden huonenimi tiedot ja ohjelmoida halutut hälytykset ja kenelle hälytystieto menee yms. Kun META HOME laitteiden Suomen maahantuoja ONE-PRO on saanut tiedon, että laite on aktivoitu GSM verkkoon ja palvelimelle, avataan laitteen toiminta ja silloin asiakas voi alkaa käyttää laitetta. Koska laitteessa on sisäänrakennettu oma elektroninen erikois SIM-kortti, ei asiakkaan tarvitse hankkia tätä. Jos asiakas haluaa ohjauksen vartiointiliikkeeseen voidaan tämä hoitaa edullisesti saman palvelun kautta. SIM kortin ja peruspalvelu maksaa vain noin 7-10 kuukaudessa, mutta jos asiakas saa kiinteistövakuutuksesta ja kotivakuutuksesta alennusta, jää tämä kustannus pois ja laite alkaa tuottamaan jopa rahaa joka kuukausi.

24 META CLOUD SERVERI pilvipalvelimelta hälytykset ja ilmoitukset tulevat SMS viesteinä sekä myös jopa Digitaalisena puheviestinä. META HOME GSM keskuslaitteen, sensoreiden sekä järjestelmän toimintojen ohjausta, laitteen lokitietojen seuraamista sekä kaukokäyttöä voi tehdä kaikilla ANDROID, IOS ja WINDOWS laitteilla. Se voi olla älypuhelin, tablet, laptop tai nk. pöytätietokone. Ja mikä parasta, käyttö on helppoa. META HOME GSM laitteen omalla pilvipalvelimen serverillä oleva käyttöjärjestelmä on Suomenkielinen ja sen käytön oppii helposti ja nopeasti. Asiakkaan oman laitteiston nk. hallintatilin ja asiakastieto profiilin voi laitteen ostaja ja haltija perustaa itse, tai vuokra-asunnossa myös omistaja, taloyhtiö, isännöitsijä, huoltoyhtiö tai asennusliike. Käyttöoikeus lokitieto- ja hälytyksiin sekä hälytyksien saajien tiedot voidaan laittaa silloin tai myöhemminkin, niitä voi myös muuttaa. Jos joku hukkaisi hälyttimen radioavaimen voidaan se heti poistaa järjestelmästä. Mikä hienointa, jokainen voi hankkia ja rakentaa sellaisen järjestelmän kuin itse haluaa. Ensin voidaan hankkia vaikka palo-savu ja vesivuotosuojaus. Myöhemmin voidaan sitten lisätä tarpeen mukaan murto-, varkaus-, henkilöturvaa sekä käyttäjien radioavaimia jos perhe tai yritys kasvaa. META CLOUD SERVERI PALVELUA ON HELPPO OPPIA KÄYTTÄMÄÄN. MIKÄ PARASTA, JÄRJESTELMÄÄ VOIDAAN AINA MYÖHEMMIN LISÄTÄ JA TÄYDENTÄÄ. META HOME GSM TOIMII ANDROID, IOS JA WINDOWS LAITTEILLA. META HOME GSM yksikköön liitettyjen langattomien palo-, vesivuoto-, murtohälytys- ja henkilösuojaus sensorien avulla laite välittää kaikki hälytykset ja avunpyynnöt pilvipalvelin serverille josta ne siirtyvät heti asukkaalle, omistajalle, huoltoyhtiölle, vartiointiliikkeelle...

25 META HOME GSM laitejärjestelmät ovat markkinoiden paras tuote, silti sen täydellisen totaalisuojaus sarjojen Svh. hinnat ovat yllättävän edullisia. Asiakas voi valita oman tarpeensa ja suojaustason määrän tunnistimia sekä varusteita, joita hän tarvitsee. 1-2 huoneen asunto 2-3 huoneen asunto 3-4 huoneen asunto TULIPALO-SAVU TULIPALO-LÄMPÖ VESIVUOTO JA KOSTEUS VESIVUOTO TULIPALO-SAVU TULIPALO-LÄMPÖ JA KOSTEUS TULIPALO-SAVU TULIPALO-LÄMPÖ VESIVUOTO JA KOSTEUS ELEKTRONINEN SIM AUTOMAATTINEN YHTEYS AKKUVARMISTUS MATALA JÄNNITE JÄNNITEKATKO JA SABOTAASI ELEKTRONINEN SIM AUTOMAATTINEN YHTEYS AKKUVARMISTUS MATALA JÄNNITE JÄNNITEKATKO JA SABOTAASI ELEKTRONINEN SIM AUTOMAATTINEN YHTEYS AKKUVARMISTUS MATALA JÄNNITE JÄNNITEKATKO JA SABOTAASI 1 kpl Optisia palo-savu-lämpö tunnistimia 2 kpl Optisia palo-savu-lämpö tunnistimia 3 kpl Optisia palo-savu-lämpö tunnistimia 1 kpl 230V pistorasiaan asennettava META HOME GSM keskusyksikkö jossa on valmiina toimiva elektroninen SIM-kortti ja pilvipalvelin serveri yhteys 1 kpl 230V pistorasiaan asennettava META HOME GSM keskusyksikkö jossa on valmiina toimiva elektroninen SIM-kortti ja pilvipalvelin serveri yhteys 1 kpl 230V pistorasiaan asennettava META HOME GSM keskusyksikkö jossa on valmiina toimiva elektroninen SIM-kortti ja pilvipalvelin serveri yhteys 1 kpl Vesivuoto ja kosteushälytin 1 kpl Vesivuoto ja kosteushälytin 1 kpl Vesivuoto ja kosteushälytin PALO-VUOTO SARJA 1 PALO-VUOTO SARJA 2 PALO-VUOTO SARJA 3 Sarjan Svh. 330 alv. 24% Sarjan Svh. 399 alv. 24% Sarjan Svh. 499 alv. 24% Kustannus 5 vuoden kuoletusajalla vain 5,50 kuukaudessa, tai muutaman vuoden päästä jopa 0, jos tai kun vakuutusyhtiö antaa maksualennuksia koti- ja kiinteistövakuutuksesta kun kohde 100% suojattu. Kustannus 5 vuoden kuoletusajalla vain 6,65 kuukaudessa, tai muutaman vuoden päästä jopa 0, jos tai kun vakuutusyhtiö antaa maksualennuksia koti- ja kiinteistövakuutuksesta kun kohde 100% suojattu. Kustannus 5 vuoden kuoletusajalla vain 8,32 kuukaudessa, tai muutaman vuoden päästä jopa 0, jos tai kun vakuutusyhtiö antaa maksualennuksia koti- ja kiinteistövakuutuksesta kun kohde 100% suojattu.

26 META HOME GSM laitejärjestelmät ovat markkinoiden paras tuote, silti sen täydellisen totaalisuojaus sarjojen Svh. hinnat ovat yllättävän edullisia. Asiakas voi valita oman tarpeensa ja suojaustason määrän tunnistimia sekä varusteita, joita hän tarvitsee. 3-5 huoneen asunnon totaalisuojaus ASENNA ITSE JA SÄÄSTÄ PALJON RAHAA TULIPALO-SAVU TULIPALO-LÄMPÖ VESIVUOTO JA KOSTEUS MURTOSUOJAUS OVI-KUORIVALVONTA SISÄÄNTUNKEUTUMINEN SISÄTILAN LIIKE- VALVONTA ELEKTRONINEN SIM AUTOMAATTINEN YHTEYS AKKUVARMISTUS MATALA JÄNNITE JÄNNITEKATKO JA SABOTAASI 3 kpl Optisia palo-savu-lämpö tunnistimia 1 kpl Vesivuoto ja kosteushälytin 1 kpl 230V pistorasiaan asennettava META HOME GSM keskusyksikkö jossa on valmiina toimiva elektroninen SIM-kortti ja pilvipalvelin serveri yhteys 2 kpl Infrapuna liiketunnistimia 2 kpl Oven-ikkunan-luukun avauksen murtosuojaukseen suunniteltuja Gyro- ja G- liiketunnistus sensoreita 2 kpl Oven-ikkunan-luukun läheisyyteen asennettavia vilkkuvalla punaisella LED valolla olevia INFO ON-OFF PALO-VUOTO-MURTOHÄLYTIN SARJA 1 Sarjan Svh. 899 alv. 24% 3 kpl radiokauko-ohjaimia jolla voi ON-OFF aktivoida hälyttimen sekä myös kytkeä päälle kuorivalvonnan eli ovien-, ikkunoiden ja ovien valvonta. Kustannus 5 vuoden kuoletusajalla vain 14,98 kuukaudessa, tai muutaman vuoden päästä jopa 0, jos tai kun vakuutusyhtiö antaa maksualennuksia koti- ja kiinteistövakuutuksesta kun kohde 100% suojattu.

27 META HOME GSM laitejärjestelmät ovat yllättävän edullisia, ja kun useat vakuutusyhtiöt antavat maksuetuja sekä alennuksia vakuutusmaksuista, maksaa järjestelmä hankintahinnan takaisin yllättävän nopeasti. KERROSTALOT KIINTEISTÖVAKUUTUKSESTA VOI SÄÄSTÄÄ 10 VUODESSA TAI JOPA Tyypillisesti noin 50 asunnon kerrostalon kiinteistövakuutus maksaa vuodessa, eli noin per asunto. Tästä asuntokohtaisesti -5% alennus on 5 vuosi ja -10% on 10 säästöä vuosittain. 10 vuodessa säästöä tulee kiinteistövakuutuksesta jokaiselle asukkaalle. MYÖS KOTIVAKUUTUKSESTA VOI SÄÄSTÄÄ 10 VUODESSA 75 TAI JOPA 300. Yleensä perheen laaja kotivakuutus maksaa vuodessa ja jos siitä saa -5% tai jopa -10% alennusta, kertyy säästöä 10 vuodessa 75 tai jopa 300 riippuen kotivakuutuksen kokonaishinnasta ja vakuutusyhtiön alennuksesta. TOTAALISTA KIINTEISTÖN SUOJAAMISTA, NYT JOPA ILMAN KUSTANNUKSIA. META HOME GSM keskusyksikkö ja sen palo-savu-lämpö tunnistimet sekä kosteusja vuotosensorien kokonaishankintahinta on 5 vuoden kuoletusajalla vain noin 5-10 kuukaudessa, riippuen omistajan, taloyhtiön tai asukkaan käyttämästä kuoletus- ja poistoajan laskentatavasta. Koska useat vakuutusyhtiöt antavat -5% tai jopa -10% alennuksen koti- ja myös kiinteistövakuutuksesta, näin laite maksaa itse itsensä nopeasti takaisin. Katso sivussa olevia esimerkkejä. OMAKOTITALOT, MÖKIT RIVITALOT KIINTEISTÖVAKUUTUKSESTA VOI SÄÄSTÄÄ 10 VUODESSA TAI JOPA Tyypillisesti omakotitalon kiinteistövakuutus maksaa vuodessa. Tästä -5% alennus on ja -10% alennus säästöä vuosittain. Säästöä kiinteistövakuutuksesta tulee 5% alennuksella 10 vuodessa yhteensä tai 10% alennuksella jopa MYÖS KOTIVAKUUTUKSESTA VOI SÄÄSTÄÄ 10 VUODESSA 75 TAI JOPA 300. Yleensä perheen laaja kotivakuutus maksaa vuodessa ja jos siitä saa -5% tai jopa -10% alennusta, kertyy säästöä 10 vuodessa 75 tai jopa 300 riippuen kotivakuutuksen kokonaishinnasta ja vakuutusyhtiön alennuksesta. KIINTEISTÖVAKUUTUKSESTA VOI SÄÄSTÄÄ 10 VUODESSA TAI JOPA Tyypillisesti 6 asunnon rivitalon kiinteistövakuutus maksaa noin vuodessa, eli per asunto. Tästä asuntokohtaisesti -5% alennus on ja -10% on säästöä vuosittain. 10 vuodessa säästöä kiinteistövakuutuksesta tulee jokaiselle asukkaalle. MYÖS KOTIVAKUUTUKSESTA VOI SÄÄSTÄÄ 10 VUODESSA 75 TAI JOPA 300. Yleensä perheen laaja kotivakuutus maksaa vuodessa ja jos siitä saa -5% tai jopa -10% alennusta, kertyy säästöä 10 vuodessa 75 tai jopa 300 riippuen kotivakuutuksen kokonaishinnasta ja vakuutusyhtiön alennuksesta..

28 Ei ole yhtään syytä. Ei mitään järkeä. On jopa hölmöä ja uhkarohkeaa omistaa- tai asua asunnossa tai toimia yrityksessä, jossa ei ole palovaroitinta ja vuotohälytintä. Ja nyt kun on mahdollista saada uusi täydellinen META HOME GSM turvajärjestelmä hälytyksensiirroilla hintaan alkaen vain Svh. 330, ei kannata enää miettiä, varsinkin kun pieni investointi tulee nopeasti takaisin vakuutusmaksu alennuksina. Päätä nyt, onko tulevaisuudessa joku kuukausi Sinun kotonasi perheesi, vai remonttimiehet. Meta Home Copyright: MK ja ONE-PRO Maahantuonti ja markkinointi: teknisen tukkukaupan asiantuntija

1PRO KIINTEISTÖ SAFETY. Oy ONE-PRO Ab. Marko Pakarinen

1PRO KIINTEISTÖ SAFETY. Oy ONE-PRO Ab. Marko Pakarinen 1PRO KIINTEISTÖ SAFETY Oy ONE-PRO Ab Marko Pakarinen 1PRO KIINTEISTÖ SAFETY YRITYS MIKSI TURVATA KIINTEISTÖ VUOTO- JA PALOVAHINGOILTA? 1PRO LANGATON KIINTEISTÖ SAFETY 1PRO KIINTEISTÖ VUOTOVAHTI TARKASTUS

Lisätiedot

230 Useat vakuutusyhtiöt antavat tulevaisuudessa maksuetuja jolloin investointi tulee takaisin.

230 Useat vakuutusyhtiöt antavat tulevaisuudessa maksuetuja jolloin investointi tulee takaisin. Laaja tekninen esittely 02-2016 GPS-GSM Telematics System Täydellistä suojaa varkauksia, murtoja ja ilkivaltaa vastaan. Kaatumisen- ja kolarin hälytyksensiirto pelastaa ihmishenkiä. Vahinkovakuutusyhtiöiden

Lisätiedot

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla Turvallisuus Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla S3b -SV GSM Hälytinjärjestelmä Sopii kotiin ja pienyrityksiin. Vaatii SIM -kortin 1 Suojaa

Lisätiedot

Yksi järkevimmistä liikelahjoista.

Yksi järkevimmistä liikelahjoista. 1PRO vuotohälyttimen liikelahjapakkauksen esittely Yksi järkevimmistä liikelahjoista. Jokainen arvostaa saamaansa lahjaa, koska hän tarvitsee vuotohälyttimen kotiinsa tai yritykseensä. teknisen tukkukaupan

Lisätiedot

Kidde palovaroittimet - paristokäyttöiset

Kidde palovaroittimet - paristokäyttöiset 27.3.2013 Kidde palovaroittimet - paristokäyttöiset Yleistietoa palovaroittimista Pelastuslain (468/2003) 29 :n mukaan palovaroitin on ollut pakollinen jokaisessa asunnossa 1.9.2000 lähtien. SM:n asetuksen

Lisätiedot

Elotec Ajax. Aloitus

Elotec Ajax. Aloitus Elotec Ajax Aloitus Onnittelut uudelle Elotec Ajax järjestelmällesi! Tervetuloa uuden sukupolven hälytysjärjestelmän pariin. Uusi langaton teknologia mahdollistaa etäisyyksiä jopa 2000metriin saakka avoimissa

Lisätiedot

Kotisiivous Lastenhoito Terveyspalvelut Turvapuhelin. Lisälaitteet Tunstallturvapuhelimeen

Kotisiivous Lastenhoito Terveyspalvelut Turvapuhelin. Lisälaitteet Tunstallturvapuhelimeen Kotisiivous Lastenhoito Terveyspalvelut Turvapuhelin Lisälaitteet Tunstallturvapuhelimeen Sisällys Tunstall-turvapuhelin... Turvaa kotona asumiseen... 3 3 Lisälaitteet... Ovihälytin ja yleisanturi... Palovaroitin...

Lisätiedot

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER Taito Tehdä Turvallisuutta Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER PRO CONTROLLER PC-8016 KAMEROILLA VARUSTETTU KOTIAUTOMAATIOKESKUS Käyttö ja ohjelmointi helposti näytöllä

Lisätiedot

Paristokäyttöiset palovaroittimet ovat yksinkertaisin sekä edullisin paloturvallisuuslaite

Paristokäyttöiset palovaroittimet ovat yksinkertaisin sekä edullisin paloturvallisuuslaite Kotihälyttimet Paristokäyttöiset palovaroittimet ovat yksinkertaisin sekä edullisin paloturvallisuuslaite asunnoissa. Turvallisuustaso lisääntyy kytkemällä palovaroittimet yhteen ja mielellään keskukseen

Lisätiedot

Malli: ETLOC-30 Versio: 1-2010

Malli: ETLOC-30 Versio: 1-2010 Toimintojen tekninen esittely Malli: ETLOC-30 Versio: 1-2010 GPS- SATELLIITTIPAIKANNUS GSM- HÄLYTYKSENSIIRTO GSM- KAUKO-OHJAUS Henkilöautoon Pakettiautoon Kuorma-autoon Rekka-autoon Linja-autoon Asuntoautoon

Lisätiedot

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje 1-Suuntainen Moottoripyörähälytin Käyttö- ja asennusohje Sisällysluettelo Käyttöohje 2. Huomattavaa 2. Tekniset tiedot 3. Tärkeimmät ominaisuudet 3. Pikaohje 4. Toiminnot Asennusohje 7. Asennusopas 9.

Lisätiedot

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä 1 Käyttötoimenpiteet Käytä aina hyvälaatuisia alkaliparistoja Vaihda säännöllisesti paristot Pidä ovikellon painonappi kuivana Älä käytä puhdistukseen puhdistusaineita

Lisätiedot

RISKIKOHTEET: vuoto- ja kosteushälytin

RISKIKOHTEET: vuoto- ja kosteushälytin Sivu 1 (26) TIETOA VESIVUODOISTA JA 1PRO VUOTO- JA KOSTEUSHÄLYTTIMESTÄ Vuosittain tapahtuu arviolta lähes 60.000 kpl vuotovahinkoja. Vakuutusyhtiöt maksavat osan kuluista, noin 38.000 tapauksessa. Vesivuoto

Lisätiedot

Avaa ovi älykkääseen kotiin. Älykkäämpi tapa suojata kotisi.

Avaa ovi älykkääseen kotiin. Älykkäämpi tapa suojata kotisi. Avaa ovi älykkääseen kotiin Älykkäämpi tapa suojata kotisi. Smart Living. Älykäs kodin turvajärjestelmä, joka luo huolettomuutta. Yale Smart Living -konsepti on luotu juuri sinun elämääsi sopivaksi - se

Lisätiedot

Sisällys. Päivitetty Esittely... Palvelun käyttöönotto... Sovellus... Laitteet...

Sisällys. Päivitetty Esittely... Palvelun käyttöönotto... Sovellus... Laitteet... Asukkaan käyttöohje Päivitetty 1.2.2019 Sisällys Esittely.............................................................................................. Palvelun käyttöönotto..................................................................................

Lisätiedot

VERSA. monipuolinen hälytinkeskus. Versa

VERSA. monipuolinen hälytinkeskus. Versa VERSA monipuolinen hälytinkeskus VERSA on nykyaikainen hälytinkeskus. Edullinen VERSA soveltuu suurenkin kohteen järjestelmäksi. Keskukseen sopii laaja valikoiman langattomia ilmaisimia. Hälytyksensiirto

Lisätiedot

A10 GSM vanhusvahti. Asennusohje. Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy:

A10 GSM vanhusvahti. Asennusohje. Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy: A10 GSM vanhusvahti Asennusohje Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy: http://www.microdata.fi/pdf/kingpigeon/kingpigeon_a10_asennusohje.pdf Laitteen maahantuoja: Microdata

Lisätiedot

Hälytinjärjestelmä GSM Touch

Hälytinjärjestelmä GSM Touch Hälytinjärjestelmä GSM Touch Hälytinjärjestelmä GSM Touch GSM, SMS, RFID V2.3 2013 Ominaisuudet Etupaneeli Tukee 10 kaukosäädintä Tukee 50 langatonta sensoria Tukee 50 kulkunappia Toimii matkapuhelinverkossa

Lisätiedot

Esittely. Tuote. HomeSecure Smart Ulkosireeni:

Esittely. Tuote. HomeSecure Smart Ulkosireeni: Esittely Langaton ulkosireeni ennalta ehkäisee murtoja jo pelkällä näkyyvydellään, karkottaa tunkeutujat paikalta ja herättää huomiota mikäli hälytys laukaisee. Ulkosireeni toimii osana hälytysjärjestelmää,

Lisätiedot

838E Hands Free Varashälytin

838E Hands Free Varashälytin 838E Hands Free Varashälytin Huom! - Järjestelmän saa asentaa vain ammattilainen. - Älä anna laitteen tai vastaanottimen kastua. - Lue käyttöohje kokonaan ennen laitteen asennusta. - Tämän laitteen tarkoitus

Lisätiedot

Versio 5 FIN 06-2015 ROHS. Sähkönumero 71 660 10. teknisen tukkukaupan asiantuntija

Versio 5 FIN 06-2015 ROHS. Sähkönumero 71 660 10. teknisen tukkukaupan asiantuntija Asennus- ja käyttöohje vuoto- ja kosteushälytin Vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä 2 ROHS Vakuutusyhtiöt suosittavat sekä voivat antaa maksu- tai muita etuja. Sähkönumero 71 660 10 teknisen tukkukaupan

Lisätiedot

EO 130. Langaton Palovaroitin. Käyttö- & Asennusohje

EO 130. Langaton Palovaroitin. Käyttö- & Asennusohje EO 130 Langaton Palovaroitin Käyttö- & Asennusohje Ominaisuudet EO130 on langaton paristokäyttöinen savuun reagoiva palovaroitin. EO130 ei tarvitse ulkoista virtalähdettä ja sopii useimpiin asuinsovelluksiin,

Lisätiedot

LISÄLAITTEET JA KYTKENTÄOHJEET HOME CONTROLLER PRO CONTROLLER GSMGATE CENTRO

LISÄLAITTEET JA KYTKENTÄOHJEET HOME CONTROLLER PRO CONTROLLER GSMGATE CENTRO LISÄLAITTEET JA KYTKENTÄOHJEET HOME CONTROLLER PRO CONTROLLER GSMGATE CENTRO LISÄLAITTEIDEN KYTKENTÄ 1. NTC-lämpötila-anturi (tuotenro 800-023) Lämpötila-anturi on integroitu käyttövalmiiksi n. 4 m pitkän

Lisätiedot

GRIPO S331K Langaton näppäimistö

GRIPO S331K Langaton näppäimistö GRIPO S33K Langaton näppäimistö Asennus- ja käyttöohje Esittely Tämä langaton näppäimistö toimii usean GRIPO hälytysjärjestelmän kanssa (esim. HA5, HA52, H302Y ja H302W). 5 6 7 pois päältä (paitsi silloin

Lisätiedot

Kidde Firex KF-sarja

Kidde Firex KF-sarja 4.6.2015 Kidde Firex KF-sarja Yleistietoa palovaroittimista Pelastuslain (468/2003) 29 :n mukaan palovaroitin on ollut pakollinen jokaisessa asunnossa 1.9.2000 lähtien. SM:n asetuksen (239/2009) 3 :n mukaan

Lisätiedot

- 4 - - 5 - kytkemisestä päälle (eikä 30 sekunnin kuluessa, jolloin se etsii GSMsignaalia).

- 4 - - 5 - kytkemisestä päälle (eikä 30 sekunnin kuluessa, jolloin se etsii GSMsignaalia). kytkemisestä päälle (eikä 30 sekunnin kuluessa, jolloin se etsii GSMsignaalia). 4.4 Merkkivalojen tila A. GSM merkkivalo (Sininen): Tietoliikennesignaalin merkkivalo. Kun laite on yhdistetty GSM verkkoon,

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö FIN

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö FIN FIN Ominaisuudet ASA-30:tä voidaan käyttää joko hälytysjärjestelmään liitettynä lisäsireeninä tai itsenäisenä sireeninä, joka on liitettyä kaukosäätimeen ja/tai langattomiin tunnistimiin. - Langaton yhteys

Lisätiedot

PALVELUN KUVAUS. Daimler Finland Oy IOTAIKA-PALVELUN KUVAUS V.1.0

PALVELUN KUVAUS. Daimler Finland Oy IOTAIKA-PALVELUN KUVAUS V.1.0 PALVELUN KUVAUS Daimler Finland Oy IOTAIKA-PALVELUN KUVAUS V.1.0 IOTAIKA PALVELUN KUVAUS SISÄLLYS 1 PALVELUN KÄYTTÄMINEN... 3 2 PALVELUN KÄYTTÄJIEN HALLINTA... 4 3 KÄYTTÖEHDOT... 4 4 TURVALLISUUS... 5

Lisätiedot

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera No.1. Plug and Play IP Kamera Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera Helppo Käyttäjän ei tarvitse tietää mitään verkkotekniikasta eikä tehdä mitään asetuksia tai porttiohjauksia reitittimeen.

Lisätiedot

Kodin älykkyyden uusi ulottuvuus. www.innohome.com

Kodin älykkyyden uusi ulottuvuus. www.innohome.com Kodin älykkyyden uusi ulottuvuus www.innohome.com 1 Miksi Tulipalojen vahingot OECD-maissa ovat keskimäärin 1% BKT:stä Kodinkoneet kotien vuotovahinkojen ja sähköpalojen suurin riski Kodinkoneissa käytetyt

Lisätiedot

Radiokanta KI RF Verkkokäyttöisten KAMIC Installation KI sarjan palovaroittimien langattomaan yhteenliitäntään Snro: 7111999

Radiokanta KI RF Verkkokäyttöisten KAMIC Installation KI sarjan palovaroittimien langattomaan yhteenliitäntään Snro: 7111999 Radiokanta KI RF Verkkokäyttöisten KAMIC Installation KI sarjan palovaroittimien langattomaan yhteenliitäntään Snro: 7111999 SuperSafe tekniikalla luotettavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi. Johdanto

Lisätiedot

Suojaa Elämäsi. l Helppo asentaa. l Euroopan markkinajohtaja. l Ilmaisimet ketjutettavissa. l Eurooppalaista laatua

Suojaa Elämäsi. l Helppo asentaa. l Euroopan markkinajohtaja. l Ilmaisimet ketjutettavissa. l Eurooppalaista laatua Suojaa Elämäsi l Helppo asentaa l Euroopan markkinajohtaja l Ilmaisimet ketjutettavissa l Eurooppalaista laatua Palovaroitin Palovaroitin on lakisääteinen turvalaite, joka tulee asentaa jokaiseen asuinhuoneistoon

Lisätiedot

TALOMAT Easy. asennus- ja käyttöohje T91

TALOMAT Easy. asennus- ja käyttöohje T91 TALOMAT Easy asennus- ja käyttöohje T91 Talomat Easy -järjestelmä sisältää seuraavat komponentit: ohjausyksikkö 4-os talomat-painike x 2 2-os kytkinten asennuskehys kytkinten yhdyskaapeli kosteusteippianturi

Lisätiedot

Meta Trak palvelujärjestelmän sopimusnumero: Saapunut One-Pro:lle pvm: Käsittelijä:

Meta Trak palvelujärjestelmän sopimusnumero: Saapunut One-Pro:lle pvm: Käsittelijä: ONE-PRO täyttää ONE-PRO täyttää ONE-PRO täyttää Meta Trak palvelujärjestelmän sopimusnumero: Saapunut One-Pro:lle pvm: Käsittelijä: LASKUTUSTIEDOT: Asiakas (yrityksen tai henkilön nimi): Henkilötunnus:

Lisätiedot

PALOVAROITINKESKUS ICAS. Käyttö- ja asennusohje ICAS. Zone 1. Zone 2. Relay/Siren. Mains. BL-Palontorjunta Oy. Snro: 71 231 40.

PALOVAROITINKESKUS ICAS. Käyttö- ja asennusohje ICAS. Zone 1. Zone 2. Relay/Siren. Mains. BL-Palontorjunta Oy. Snro: 71 231 40. ver.1/9.11.2001/ms PALOVAROITINKESKUS IMC-M Käyttö- ja asennusohje Snro: 71 231 40 BL-Palontorjunta Oy PALOVAROITINKESKUS IMC-M ovi ovi YLEISTÄ IMC-M palovaroitinkeskus on kaksisilmukkainen palovaroitinkeskus

Lisätiedot

Multi Tech rcell, HSPA+ reititin MTCBA H5 EN2 EU

Multi Tech rcell, HSPA+ reititin MTCBA H5 EN2 EU Multi Tech rcell, HSPA+ reititin MTCBA H5 EN2 EU Asennusohje Ver 1.0 Päiväys: 1.5.2013 Viimeisin versio tästä dokumentista löytyy: http://www.microdata.fi/pdf/multitech/mtcba H5 EN2 EU_asennusohje.pdf

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN Snro: 7163630 Kiitos tuotteemme hankinnasta. Tämä älykäs gsm toiminen laite ei ainostaan ohjaa lämpöpumppua vaan se myös tarkkailee huonelämpötilaasi ja sähköverkon

Lisätiedot

MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ

MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ 1 (8) MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ Made in EU Poland, valmistaja Satel. Micra on aito ammattitason hälytysjärjestelmä omakotitaloihin, verstaisiin, maatalouteen ja muihin pienempiin kohteisiin.

Lisätiedot

PALVELUKUVAUS JA HINNASTO. Enermix Oy 2017, oikeudet muutoksiin pidätetään

PALVELUKUVAUS JA HINNASTO.   Enermix Oy 2017, oikeudet muutoksiin pidätetään PALVELUKUVAUS JA HINNASTO www.alyvesi.fi Enermix Oy 2017, oikeudet muutoksiin pidätetään Enermix Oy Luotettava kumppanisi Enermix Oy on johtava energiansäästöön, vedensäästöön, talotekniikan automaatioon,

Lisätiedot

Radiomoduulialusta CHOR-palovaroittimien langatonta kytkentää varten

Radiomoduulialusta CHOR-palovaroittimien langatonta kytkentää varten Radiomoduulialusta CHOR-palovaroittimien langatonta kytkentää varten +/- 9 V:n signaaliliitin 4. Keltainen valodiodi alustan ulkopuolella Pariston kytkentä 2. Ohjelmointipainike 3. Valodiodit, keltainen

Lisätiedot

OY METRO THERM AB VUOTOHÄLYTIN FELSON BVS 1-10 VUOTOHÄLYTIN

OY METRO THERM AB VUOTOHÄLYTIN FELSON BVS 1-10 VUOTOHÄLYTIN OY METRO THERM AB VUOTOHÄLYTIN FELSON BVS 1-10 VUOTOHÄLYTIN - Varmistaa että vesivuoto ei pääse yllättämään kotiasi LVI NO 45 79 502 FELSON VUOTOHÄLYTIN valvoo koko vesijohtoverkostoasi. huomaa myös korvaamattomat

Lisätiedot

Taito Tehdä Turvallisuutta

Taito Tehdä Turvallisuutta Taito Tehdä Turvallisuutta Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä HOME CONTROLLER HOME CONTROLLER HC-0016, HC-WF HELPPOKÄYTTÖINEN KODINOHJAUSJÄRJESTELMÄ Käyttö ja ohjelmointi helposti näytöllä

Lisätiedot

Quha Zono. Käyttöohje

Quha Zono. Käyttöohje Quha Zono Käyttöohje 2 Virtakytkin/ merkkivalo USB-portti Kiinnitysura Tervetuloa käyttämään Quha Zono -hiiriohjainta! Tämä käyttöohje kertoo tuotteen ominaisuuksista ja opastaa laitteen käyttöön. Lue

Lisätiedot

Apua hälyttävä WC ja itsestään sammuva liesi? Talotekniikka turvallisen. KIRA mediatapaaminen Harri Liukku, ABB Oy KNX Finland ry

Apua hälyttävä WC ja itsestään sammuva liesi? Talotekniikka turvallisen. KIRA mediatapaaminen Harri Liukku, ABB Oy KNX Finland ry Apua hälyttävä WC ja itsestään sammuva liesi? Talotekniikka turvallisen asumisen edistäjänä. KIRA mediatapaaminen Harri Liukku, ABB Oy KNX Finland ry Kiinteistö- ja rakennusfoorumin media-aamiainen 6.9.2012

Lisätiedot

LANGATON ULKOSIREENI EWS2

LANGATON ULKOSIREENI EWS2 LANGATON ULKOSIREENI EWS2 Langaton ulkosireeni EWS2 on ulkoisella virtalähteellä toimiva sireeni, joka on varustettu sisäänrakennetulla langattomalla EW1-moduulilla. EW1-moduuli yhdistyy langattomasti

Lisätiedot

YLEISKUVA TEKNISET TIEDOT

YLEISKUVA TEKNISET TIEDOT LANGATON PASSIIVINEN LIIKEILMAISIN Tämä tuote on standardin GB10408.1-2000 mukainen. Langaton passiivinen infrapuna ilmaisin perustuu ihmiskehon infrapuna- eli lämpösäteilyn havaitsemiseen. Ilmaisin vastaanottaa

Lisätiedot

älykkäimmän autohälyttimen

älykkäimmän autohälyttimen DEFA esittelee maailman älykkäimmän autohälyttimen? DEFA:n DVS90 -hälytin asettaa uudet vaatimukset ajoneuvojen hälytinjärjestelmille Hälytin yksilöidään ajoneuvoon asennuksen yhteydessä DVS90 on rakennettu

Lisätiedot

Kerrostalon yleisten tilojen palovaroittimet

Kerrostalon yleisten tilojen palovaroittimet 2016 Kerrostalon yleisten tilojen palovaroittimet Päijät-Hämeen pelastuslaitos MOk 31.3.2016 Sisältö 1 Yleistä... 1 2 Määritelmiä... 1 3 Palovaroittimien sijoittaminen... 2 4 Palovaroitinjärjestelmän asentaminen...

Lisätiedot

Mökkiautomaatio StarterKit

Mökkiautomaatio StarterKit Mökkiautomaatio StarterKit Tervetuloa DEFA:n mökkiautomaatiojärjestelmän käyttäjäksi Tämän StarterKit:n avulla on helppo aloittaa mökkiautomaatiojärjestelmän käyttö. Tässä pikaohjeessa on kerrottu miten

Lisätiedot

Kotona kuten ennenkin.

Kotona kuten ennenkin. hea l t h pe rato r Kotona kuten ennenkin. OMAseniori-palvelussa olen kokenut parhaimpana sen, että saan tarvitsemaani tietoa äitini päivän aktiivisuudesta ja unen rytmistä. Yksinasuvan 92 -vuotiaan äidin

Lisätiedot

Kotihoidon turvapalvelujen laitevalikoima ja muut teknologiaratkaisut 2019

Kotihoidon turvapalvelujen laitevalikoima ja muut teknologiaratkaisut 2019 Kotihoidon turvapalvelujen laitevalikoima ja muut teknologiaratkaisut 2019 Turvapuhelin Turvapuhelin asennetaan kodissa keskeiselle paikalle, siinä on herkkä kaiutin ja mikrofoni, jonka avulla ääni kuuluu

Lisätiedot

Suojaa Elämäsi. Helppo asentaa Euroopan markkinajohtaja Ilmaisimet ketjutettavissa Eurooppalaista laatua

Suojaa Elämäsi. Helppo asentaa Euroopan markkinajohtaja Ilmaisimet ketjutettavissa Eurooppalaista laatua Suojaa Elämäsi Helppo asentaa Euroopan markkinajohtaja Ilmaisimet ketjutettavissa Eurooppalaista laatua EI140 Sarja EI141/EI144/EI146 Palovaroitin EI140-sarjan palovaroittimet Palovaroitin on lakisääteinen

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link SCM Simple Communication Module Asennusohje. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link SCM Simple Communication Module Asennusohje. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Simple Communication Module Asennusohje Danfoss Heating Solutions Sisällysluettelo Johdanto.... 29 Asennus.... 29 Kiinnitys.... 29 Johdotus... 30 Laitteen lisääminen.... 30

Lisätiedot

Hälytysjärjestelmän suunnittelu

Hälytysjärjestelmän suunnittelu Hälytysjärjestelmän suunnittelu Celotron GSM-pohjaiset järjestelmät Käyttölaitteen ja keskuksen sijoitus Keskus asennetaan Talon ns. tekniseen tilaan. Näppäimistö tai esim. RF-ID tunnistin / sormenjälkilukija

Lisätiedot

Enemmän turvaa. Vähemmän huolia. Sonera Vahdin avulla tiedät, mitä kotonasi tapahtuu.

Enemmän turvaa. Vähemmän huolia. Sonera Vahdin avulla tiedät, mitä kotonasi tapahtuu. Enemmän turvaa. Vähemmän huolia. Sonera Vahdin avulla tiedät, mitä kotonasi tapahtuu. Sonera Vahdin avulla ennakoit, tarkkailet ja tiedät mitä kotonasi tapahtuu Sonera Vahti -palvelun avulla valvot kotisi

Lisätiedot

ENNEN KUIN PISARASTA TULEE TULVA. GROHE SENSE HAVAITSEE JA HUOLEHTII.

ENNEN KUIN PISARASTA TULEE TULVA. GROHE SENSE HAVAITSEE JA HUOLEHTII. ENNEN KUIN PISARASTA TULEE TULVA. GROHE SENSE HAVAITSEE JA HUOLEHTII. ETKÖ USKO, ETTÄ SE VOISI TAPAHTUA SINULLE? TOSIASIA ON, ETTÄ JOKA TOINEN KOTITALOUS ON KOKENUT VESIVAHINGON VÄHINTÄÄN KERRAN. HÄLYTTÄVÄT

Lisätiedot

Käyttöohje. Järjestelmä: Sector Alarm TC

Käyttöohje. Järjestelmä: Sector Alarm TC Käyttöohje Järjestelmä: Sector Alarm TC Tervetuloa Sector Alarmin asiakkaaksi Tämä käyttöohje on tarkoitettu päivittäisen käytön tueksi. Lue ohje läpi niin tiedät kuinka hälytysjärjestelmäsi toimii. Toivomme,

Lisätiedot

HUONEISTOKOHTAISET VESIMITTARIT GSD-45 GSD-RF GSD-TX GSD-RFM. HYDROLINK-järjestelmät

HUONEISTOKOHTAISET VESIMITTARIT GSD-45 GSD-RF GSD-TX GSD-RFM. HYDROLINK-järjestelmät HUONEISTOKOHTAISET VESIMITTARIT GSD-45 GSD-RF GSD-TX GSD-RFM HYDROLINK-järjestelmät TAVALLISET VESIMITTARIT GSD-45 ja GSD-RF DN15 rakennepituus 110 mm CE/MID-hyväksytty 360 kääntyvä taulu helpottaa lukua

Lisätiedot

Kotona kuten ennenkin.

Kotona kuten ennenkin. Kotona kuten ennenkin. OMAseniori-palvelussa olen kokenut parhaimpana sen, että saan tarvitsemaani tietoa äitini päivän aktiivisuudesta ja unen rytmistä. Yksinasuvan 92 -vuotiaan äidin omainen OMAseniori-turvapalvelu

Lisätiedot

Smoke Alarm FERION 4000 O

Smoke Alarm FERION 4000 O Smoke Alarm FERION 4000 O fi Smoke Alarm Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Graphics 4 2 Johdanto 6 3 Kiinnitys 7 4 Ylläpito 9 5 Tekniset tiedot 10 6 Asiakaspalvelu 11 Bosch Sicherheitssysteme GmbH

Lisätiedot

Wi-Heat app. Wifi-Ohjaus ilma/ilma

Wi-Heat app. Wifi-Ohjaus ilma/ilma Wi-Heat app Wifi-Ohjaus ilma/ilma IVT Värmepumpar reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of disposal such as copying and passing on to third parties.

Lisätiedot

MLR-1105 (Tasavirralla toimiva paristotyyppinen ovikellovastaanotin) LMLT-711 (Äänisignaaliyksikön soittonappi/lähetin)

MLR-1105 (Tasavirralla toimiva paristotyyppinen ovikellovastaanotin) LMLT-711 (Äänisignaaliyksikön soittonappi/lähetin) MALLI: Nexa MLR-1105 MLR-1105 (Tasavirralla toimiva paristotyyppinen ovikellovastaanotin) LMLT-711 (Äänisignaaliyksikön soittonappi/lähetin) Oppimispainike Äänenvoimakkuuden valintapainike Soittoäänen

Lisätiedot

C A N A L A R M. Bruksanvisning Käyttöohje Brugervejledning User Manual. www.defa.com

C A N A L A R M. Bruksanvisning Käyttöohje Brugervejledning User Manual. www.defa.com C A N A L A R M Bruksanvisning Käyttöohje Brugervejledning User Manual www.defa.com FIN Sisältö Näin käytät DEFA autohälytintä: Hälyttimen PÄÄLLE KYTKENTÄ s. 17 Hälyttimen POIS KYTKENTÄ s. 18 Hätäpoiskytkentä

Lisätiedot

Yksinmyyjä Euroopassa. Ymmärrä veden kieltä. Suojaa kotisi vuotojen varalta. Säästä vettä. Säästä rahaa.

Yksinmyyjä Euroopassa. Ymmärrä veden kieltä. Suojaa kotisi vuotojen varalta. Säästä vettä. Säästä rahaa. Yksinmyyjä Euroopassa Ymmärrä veden kieltä Suojaa kotisi vuotojen varalta. Säästä vettä. Säästä rahaa. Tee muutos kotona. Vaikuta koko maailmaan. Yleisimpiä vesivahinkoja on putkien vuotaminen. Suomessa

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Tärkeää tietoa - turvallisuus

Tärkeää tietoa - turvallisuus Tärkeää tietoa - turvallisuus Yleistä Lue tarkkaan nämä asennus- ja turvaohjeet ennen kuin ryhdyt asentamaan tätä Somfy-tuotetta. Noudata tarkasti kaikkia annettuja ohjeita ja säilytä tämä käyttöopas niin

Lisätiedot

lokasäiliön langaton pintavahti

lokasäiliön langaton pintavahti 03/15 Labko LOKA alarm lokasäiliön langaton pintavahti Asennus- ja käyttöohjeet Luotettavat ratkaisut Jätevesien käsittelyjärjestelmät Sisällysluettelo 1 ASENNUSOHJE... 3 1.1 RADIOLINKIN JA ANTURIN TESTITOIMINTO...

Lisätiedot

Frigate 916-varashälytinjärjestelmän käyttö- sekä asennusohjeet

Frigate 916-varashälytinjärjestelmän käyttö- sekä asennusohjeet Frigate 916-varashälytinjärjestelmän käyttö- sekä asennusohjeet Onneksi olkoon hyvästä valinnasta! Frigate-hälytinjärjestelmä on edullinen ja tehokas tapa suojata autoasi murtautumiselta, sekä tietenkin

Lisätiedot

Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään

Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään Lukkojen EH-LP-808A, 908, 905 asettelu osaksi Kotihälytin järjestelmää Ennen asettelujen aloittamista: 1. Sormenjälkilukon (EH-LP-808A) tai koodilukon (EH-LP-908

Lisätiedot

LÄMPÖVAROITIN KÄYTTÖOHJE

LÄMPÖVAROITIN KÄYTTÖOHJE LÄMPÖVAROITIN KÄYTTÖOHJE LÄMMÖSTÄ AKTIVOITUVA VAROITIN Kauppanimi: 3103-002 Kehittäjä CAVIUS Lämpövaroitin on kehitetty kohteisiin, joihin savuvaroitin ei sovellu väärien hälytysten korkean riskin vuoksi,

Lisätiedot

Älykoti.com Hälytysjärjestelmä - GSM Käyttöohje

Älykoti.com Hälytysjärjestelmä - GSM Käyttöohje Älykoti.com Hälytysjärjestelmä - GSM Käyttöohje Yleistä GSM 900/1800/1900 yhteensopiva. Voidaan käyttää maailmanlaajuisesti. Kahdensuuntainen ohjaus Hälytykset hälytysjärjestelmästä matkapuhelimeen Ohjaa

Lisätiedot

Merkittävä energiansäästö & Mukavan huoleton ja turvallinen asuminen. - Älykäs, hallittu talotekniikka -

Merkittävä energiansäästö & Mukavan huoleton ja turvallinen asuminen. - Älykäs, hallittu talotekniikka - Merkittävä energiansäästö & Mukavan huoleton ja turvallinen asuminen - Älykäs, hallittu talotekniikka - Agenda Mistä on kyse? Hyödyt Älykäs talotekniikan ohjaus käytännössä Miksi HomeSoft? Tekninen ratkaisu

Lisätiedot

in.touch 2 Yhdistä altaasi helposti Internetiin!

in.touch 2 Yhdistä altaasi helposti Internetiin! in.touch 2 Yhdistä altaasi helposti Internetiin! Yksinkertaisimmat asetukset in.touch 2 eliminoi kaikki Internetiin yhdistämisen monimutkaisuudet ja muuttaa älypuhelimesi tai tablettisi ultimaattiseksi

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

TeleCare Solution PALVELUKODEILLE JA KOTIHOIVAAN

TeleCare Solution PALVELUKODEILLE JA KOTIHOIVAAN PALVELUKODEILLE JA KOTIHOIVAAN 02/2014 Miksi kukaan ei vastaa puhelimeen? Elsi Technologies on johtava ammatillisten hoivaratkaisujen tarjoaja ikäihmisten hoivatyön sektorilla. Perustamisvuodestaan 2005

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE. Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen

KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE. Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen 1 2 1. MDS BT-80. Digitaalinen vahvistin Bluetooth yhteydellä. Voidaan liittää kaikkiin kaiuttimiin ja systeemeihin.

Lisätiedot

PPO 868 Vesivuotohälytysjärjestelmä. Estä vesivahinko ennen kuin on liian myöhäistä!

PPO 868 Vesivuotohälytysjärjestelmä. Estä vesivahinko ennen kuin on liian myöhäistä! PPO 868 Vesivuotohälytysjärjestelmä Estä vesivahinko ennen kuin on liian myöhäistä! PPO 868 Vesivuotohälytysjärjestelmä Estä vesivahingot PPO vesivuotohälytysjärjestelmällä! PPO 868 Mhz langaton vesivuotohälytysjärjestelmä

Lisätiedot

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä. Pikakäyttöohjeet ABB-Welcome. Pikakäyttöohjeet

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä. Pikakäyttöohjeet ABB-Welcome. Pikakäyttöohjeet FI Pikakäyttöohjeet ABB-Welcome Pikakäyttöohjeet M21351K-A-02 Ulkoyksikkö näppäimistöllä ja näytöllä Tervehdysteksti ja kellonaika vuorottelevat näytössä. Näytön taustavalo syttyy, kun on pimeää. Soittaminen

Lisätiedot

Kuopion kaupungin kotihoito. Hyvinvointiteknologiset laitteet kotona asumisen tukena. Opas Kuopion kaupungin henkilöstölle

Kuopion kaupungin kotihoito. Hyvinvointiteknologiset laitteet kotona asumisen tukena. Opas Kuopion kaupungin henkilöstölle Kuopion kaupungin kotihoito Hyvinvointiteknologiset laitteet kotona asumisen tukena Opas Kuopion kaupungin henkilöstölle Sisältö 1. Teknologia kotona asumisen tukena...................... 3 2. Hyvinvointiteknologisten

Lisätiedot

teknisen tukkukaupan asiantuntija COBRA G196 ja G198 AUTOHÄLYTTIMIEN KÄYTTÖOHJE

teknisen tukkukaupan asiantuntija COBRA G196 ja G198 AUTOHÄLYTTIMIEN KÄYTTÖOHJE teknisen tukkukaupan asiantuntija COBRA G196 ja G198 AUTOHÄLYTTIMIEN KÄYTTÖOHJE Onnittelut Cobra G100 hälytinjärjestelmän hankinnasta! Ajoneuvojen hälytinjärjestelmä Cobra G100 on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä Pikakäyttöohjeet

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä Pikakäyttöohjeet Pikakäyttöohjeet Ulkoyksikkö näppäimistöllä ja näytöllä Tervehdysteksti ja kellonaika vuorottelevat näytössä. Näytön taustavalo syttyy, kun on pimeää. Soittaminen asuntoon: Soitto tapahtuu näppäilemällä

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Ennen ensimmäistä käyttökertaa

Pakkauksen sisältö. Ennen ensimmäistä käyttökertaa FIN Pakkauksen sisältö 1 x lemmikeille immuuni PIR-liiketunnistin 1 x kannake 1 x käyttöohje ASA-40 on tehokas langaton lemmikeille immuunin PIR-liiketunnistin. Liiketunnistin ei laukaise hälytystä, kun

Lisätiedot

BiiSafe Buddy Ohje. (C) Copyright 2017

BiiSafe Buddy Ohje. (C) Copyright 2017 1 BiiSafe Buddy Ohje Ohje 2 Tämä ohje kertoo, kuinka otat BiiSafe Buddyn käyttöösi, sekä kuvaa erilaisia käyttötapoja ja tuotteen ominaisuuksia. Varmista, että sinulla on: 1. BiiSafe Buddy -laite 2. Mobiililaite

Lisätiedot

Melody - ovikellotuotteet Langattomaan merkinantoon

Melody - ovikellotuotteet Langattomaan merkinantoon Melody - ovikellotuotteet Langattomaan merkinantoon Ovikelloratkaisut langattomasti Melody Pitkä radiokantama tuo lisäetuja Hagerin langattomat ovikellotuotteet soveltuvat merkinantoon suurimpaan osaan

Lisätiedot

Asennusohje. EasyLine GSM

Asennusohje. EasyLine GSM Asennusohje EasyLine GSM Laitteen kuvaus EasyLine GSM on puhelinlijasimulaattori, joka simuloi analogista PSTN linjaa GSM verkossa ja sitä voidaan käyttää ContactID protokollan lähettämiseen hälytinjärjestelmiltä.

Lisätiedot

GSM LITE. Asennus- ja Ohjelmointiohje. GSM Lite Ver: 1.0 Fi

GSM LITE. Asennus- ja Ohjelmointiohje. GSM Lite Ver: 1.0 Fi GSM LITE Asennus- ja Ohjelmointiohje HUOMIOITAVAA: Laite on STS EN 55022 normin A luokan mukainen. Se on suunniteltu kytkettäväksi STN EM 60950 mukaiseen keskusyksikköön. Laitteen käyttö ohjeista poiketen

Lisätiedot

GSM -tuotteet. HUIPPULUOTETUN STD-32:n UUSI MALLI! Uutuutena: Musta ulkokotelo Uusittu piirilevy Pulssilaskuri Sähköpostilähetys

GSM -tuotteet. HUIPPULUOTETUN STD-32:n UUSI MALLI! Uutuutena: Musta ulkokotelo Uusittu piirilevy Pulssilaskuri Sähköpostilähetys Siitek Security Oy:n JM -hinnasto. Tarvikkeet & GSM -tuotteet. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Tämä hinnasto on toistaiseksi voimassa ja Siitek Security Oy pidättää oikeuden hinnan muutoksiin. Kaikki

Lisätiedot

Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan. Avaa kansi, paina nuolen suuntaan

Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan. Avaa kansi, paina nuolen suuntaan Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan Valodiodit Avaa kansi, paina nuolen suuntaan Testipainike Resetointipainike Kytke paristo kytkemällä

Lisätiedot

Langaton kuuntelujärjestelmä. E-Lab. www.koulupalvelu.fi

Langaton kuuntelujärjestelmä. E-Lab. www.koulupalvelu.fi Langaton kuuntelujärjestelmä E-Lab 제 www.koulupalvelu.fi 1. E-LAB on Mikä on e-lab? E-Lab langaton kieltenopetusjärjestelmä jonka valmistaa YUSUNG C&C LTD: Etelä-Korea. Se on suunniteltu käytettäväksi

Lisätiedot

DNA Prepaid WLAN Mokkula

DNA Prepaid WLAN Mokkula DNA Prepaid WLAN Mokkula Mokkula käyttää normaalikokoista / suurempaa SIM-korttia. Irrota SIM-kortti kokonaisena ja laita se Mokkulaan alla olevan kuvan mukaisesti. Jos irrotat vahingossa pienemmän SIM-kortin,

Lisätiedot

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Suomi Conference phones for every situation Oheiselta CD levyltä löydät kattavan käsikirjan josta saat lisätietoja Yleiskuva Kolme merkkivaloa Kolme kaiutinta Sininen

Lisätiedot

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1 DNA Netti DNA Netti on Mokkuloiden yhteysohjelma. Ohjelman avulla voit hallita Mokkulan asetuksia sekä luoda yhteyden internetiin Mokkulan, WLANin tai Ethernet -yhteyden avulla. Sisältö DNA Netti - Testaa

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

Salusfin Älykäs lämmityksen ohjaus: Asennusohje

Salusfin Älykäs lämmityksen ohjaus: Asennusohje Salusfin Älykäs lämmityksen ohjaus: Asennusohje Löydät tukisivuiltamme yksityiskohtaiset ohjeet kaikista asennuksen vaiheista, usein kysytyt kysymykset, komponenttien käyttöohjeet ja valmistajien manuaalit.

Lisätiedot

Uponor- langaton hälytysjärjestelmä ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

Uponor- langaton hälytysjärjestelmä ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Uponor- langaton hälytysjärjestelmä SENNUS- J KÄYTTÖOHJE sennusohje Pakkauksen sisältö: Ulkoyksikkö (lähetin) (kuva 1) ja sisäyksikkö (vastaanotin) verkkoadapterilla (kuva 2). Yksiköt ovat pareiksi koodattuja,

Lisätiedot

Helppo asentaa Euroopan markkinajohtaja Ilmaisimet ketjutettavissa Eurooppalaista laatua SUOJAA ELÄMÄSI TÄRKEIMMÄT ASIAT.

Helppo asentaa Euroopan markkinajohtaja Ilmaisimet ketjutettavissa Eurooppalaista laatua SUOJAA ELÄMÄSI TÄRKEIMMÄT ASIAT. Helppo asentaa Euroopan markkinajohtaja Ilmaisimet ketjutettavissa Eurooppalaista laatua SUOJAA ELÄMÄSI TÄRKEIMMÄT ASIAT. Paloturvallisuus on yksi kiinteistön tärkeimmistä asioista. Luotettavat palovaroittimet

Lisätiedot

Ensto Intro -kodinohjain Aina kotona.

Ensto Intro -kodinohjain Aina kotona. Ensto Intro -kodinohjain Aina kotona. Olitpa itse kotona tai poissa, Ensto Intro -kodinohjain tuo huolettomuutta asumiseen. 2 Ensto Intro -kodinohjausjärjestelmä tarjoaa yksinkertaisen ja helpon kotona/poissa

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Asuminen turvallisemmaksi oikeanlaisilla teknologiatuotteilla

Asuminen turvallisemmaksi oikeanlaisilla teknologiatuotteilla Asuminen turvallisemmaksi oikeanlaisilla teknologiatuotteilla Ulkona liikkuminen huolettomammaksi valvontalaittein ja hälyttimin Apua arjesta suoriutumiseen toimintakyvyn ollessa alentunut Yksinkertaisia

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot