Jyväskylän Pastelli TAULUMÄKI KERROSTALOJA. Keskustakoti Tourujoen varrella

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jyväskylän Pastelli TAULUMÄKI KERROSTALOJA. Keskustakoti Tourujoen varrella"

Transkriptio

1 Jyväskylän Pastelli TAULUMÄKI KERROSTALOJA Keskustakoti Tourujoen varrella

2 2 yitkoti.fi/pastelli KAUPUNKI HELLII KAIKKIA AISTEJANI Kaupungilla olen ihmisten ilmoilla ja aistin uudet tuulet ensimmäisenä. Täällä myös eilinen on muotia ja arki täynnä ajan kerrostumia. Kaupungilla ei tarvitse kiirehtiä, sillä olen valmiiksi perillä. Ulottuvillani ovat vehreät puistot istutuksineen ja kävelyreitteineen. Kaupungin rytmi kuljettaa löydöstä toiseen, terästää uteliaisuuteni ja pitää hereillä. Kaupungilla sydämeni sykkii voimakkaammin, kotona se lepää ja rentoutuu uutta päivää odottaen.

3 Rauhaisa Taulumäki Rakennamme uusia, haluttuja keskustakoteja arvostetun Taulumäen puistomaisemiin! Tourujoen suojeltu luonto on vieressä ja Jyväskylän keskustan kaikki palvelut vain kävelymatkan päässä. 3 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli Jyväskylän kantakaupungissa vietät aktiivista ja nautinnollista elämää! Lähellä ovat kauniit joki- ja järvimaisemat, Harju näkötorneineen, Alvar Aalto ja kampus, Jyväsjärvi, satama sekä Rantaraitti. Koulut, ammattikorkeakoulut, yliopisto, kaupat, ravintolat, kahvilat, kirjasto, teatteri ja elokuvat ovat lähellä toisiaan ja niihin pääsee mukavasti kävellen tai pyörällä. KESKEINEN SIJAINTI Liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat sujuvat kaikilla menopeleillä. Tampere ja Kuopio ovat vajaan 150 kilometrin päässä ja Pendolinon kyydissä matkaa Helsinkiin noin kolmessa tunnissa. Linja-autoasema ja juna-asema sijaitsevat keskeisellä paikalla keskustassa. KOTI TOURUJOEN MAISEMISSA Jyväskylän Pastelli sijaitsee Tourujoen suojellun vihervyöhykkeen vieressä, kävelymatkan päässä keskustasta. Lähikauppa on reilun parin sadan metrin päässä, alakouluun ja päiväkotiin on matkaa noin 1,5 kilometriä. Seesteinen jokilehto pitkospuineen halkaisee keskusta-alueen ja Kankaankadulla sijaitsevasta kotitalosta pääsee jokivartta pitkin aina Tourukadulle asti. Ihastuttavalla luontopolulla on vaikea uskoa kulkevansa keskellä kaupunkia. LÄHIKAUPPA PÄIVÄKOTI ALA- JA YLÄKOULUT, AMMATTIKORKEAKOULU YLIOPISTO MATKAKESKUS PAVILJONKI BUSSI TOURUJOEN LUONNONPUISTO TUOMIOJÄRVEN VIRKISTYSALUE TAULUMÄEN KIRKKO

4 4 yitkoti.fi/pastelli

5 5 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli yitkoti.fi/pastelli Koe, elä kotiunelmaasi Jyväskylän Pastellissa teet asumisesta taidetta! Tyylikkään talon sijainti on yksi kantakaupungin parhaimmista: arvostettu ja rauhallinen asuinalue hyvien liikenneyhteyksien varrella. Rakennamme Taulumäen maalaukselliseen maisemaan kolme tyylikästä asuintaloa: Pastellin, Akvarellin ja Kanvaasi. Elegantit talot, joiden ulkoseinät on tehty paikallaan muuratuista luonnonvalkoisista tiilistä, sopivat upeasti Taulumäen kirkon lähelle, Tourujoen maisemiin. VALOISAA, LINJAKASTA TYYLIÄ Laadukkaassa hissitalossa on 27 kotivaihtoehtoa alkaen valoisista yksiöistä, joissa on lähes lattiaan ulottuvat maisemaikkunat aina ylimmän kerroksen läpitalon huoneistoon, jossa mahtava kattoterassi! Tasokkaaseen varusteluun kuuluvat mm. lattialämmitys, ikkunoiden sälekaihtimet, lasitetut parvekkeet ja laajakaistainen tietoliikennekaapelointi. Ruoanlaitto on nautinnollista toimivassa keittiössä uudella keraamisella keittotasolla ja erillisuunilla. Tutustu pohjaratkaisuihin ja ihastu! Modernia arkkitehtuuria edustavat talot ovat haluttuja, sillä ensimmäisen talon, Kanvaasin, kodit ovat jo löytäneet omistajansa. Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa oma kotiunelmasi Pastellissa! Tutustu YIT Kodin rahoitusetuihin, yhtiölainaan ja 15 % maksuehtoon. Käytössäsi on myös taloyhtiön oma portaali, YIT Plus -palvelu. Uuden kodin hintaan sisältyy vapaavalintaiset sisustusmateriaalit vakiovalikoimastamme. Lue lisää yitkoti.fi/tiesitkö tai tämän esitteen sivuilta 6-11.

6 6 yitkoti.fi/pastelli Uusi YIT Koti. Inspiraatioita elämään. Odotettavissa iloa, innostusta ja riemunkiljahduksia! Asumisen onni on isoja ja pieniä asioita yhdessä. Yksilölliset tarpeesi oivaltava tilankäyttö. Sisustus, jossa näkyvät ja tuntuvat omat toiveesi. Vapauden tunne ilman remonttihuolia. Virkistävä ja viihtyisä asuinympäristö, joka saa luovuutesi kukkimaan. Arkeasi helpottavat palvelut joita voit vaikka tilata luoksesi. Mikä sytyttää sinut? Toiveiden täyttäminen on intohimomme, kerro omasi. KOTEJA JÄRJELLÄ JA TUNTEELLA yitkoti.fi

7 7 YIT Kodin rahoitusratkaisut UUSI ASUNTO EDULLISELLA MAKSUEHDOLLA yitkoti.fi/tiesitko 15 % rahoitusetu tarkoittaa, että maksat kaupanteon yhteydessä vain 15 % asunnon velattomasta hinnasta. Loppuosa maksetaan vasta lähellä asunnon valmistumista. Asunto Oy Jyväskylän Pastelli TOIMI AJOISSA, HYÖDYT ENEMMÄN 15 %:n maksuehto mahdollistaa kaupan tekemisen jo rakentamisen alkuvaiheessa. Tästä on sinulle etua: Valittavanasi on enemmän vapaita asuntoja. Alussa voit vaikuttaa enemmän oman kodin sisustusratkaisuihin. Et maksa nykyisen kotisi asumiskulujen lisäksi rakenteilla olevan asunnon kuluja. 15 % rahoitusetu antaa sinulle aikaa järjestellä asunnon lopullisen rahoituksen. Saat aikaa vanhan asuntosi myymiseen. YHTIÖLAINAN EDUT Yhtiölaina sopii sinulle, jos et halua sitoutua henkilökohtaiseen pankkilainaan. Saat yhtiölainan ilman erillisiä vakuuksia. Säästät aikaa ja vaivaa, sillä yhtiölaina on valmiiksi kilpailutettu. Yhtiölainassa maksetaan yleensä aluksi vain korkoja, jolloin rahaa voi käyttää esim. sisustamiseen. Asunto voi olla helpompi myydä, jos siinä on yhtiölainaa. Tällöin ostajat eivät karsiudu siksi, etteivät saa pankista niin isoa henkilökohtaista lainaa. YHTIÖLAINA JOUSTAA Ensimmäiset 1 2 vuotta asunnon valmistumisen jälkeen maksat yhtiölainasta yleensä ainoastaan korkoa. Tämän jälkeen korkoihin lisätään myös yhtiölainan lyhennykset, jolloin pääomavastikkeen suuruus nousee. Halutessasi voit maksaa osittain tai kokonaan oman osuutesi taloyhtiön lainasta juuri ennen kotisi valmistumista. Jos maksat yhtiölainan kokonaan pois jo ennen asunnon valmistumista, et maksa pääomavastiketta lainkaan. Voit myös myöhemmin lyhentää yhtiölainaa joko osittain tai kokonaan. Ylimääräinen lyhennys on yleensä mahdollista 1 2 kertaa vuodessa lainaehdoista riippuen. Jos myyt asunnon ennen laina-ajan umpeutumista, siirtyvät jäljellä oleva yhtiölaina ja siihen liittyvät pääomavastikkeet uuden omistajan vastuulle. Tarkemmat lainaehdot kerrotaan asunto-osake yhtiön asiakirjoissa, joihin ostaja on velvollinen tutustumaan ennen kaupan tekoa.

8 8 yitkoti.fi/pastelli yitkoti.fi/tiesitko YIT Kodin sisustusteemat VALITSE UPEA KOKONAISUUS ILMAN LISÄHINTAA Kun ostat uuden YIT Kodin ennen materiaalivalintojen tilauspäivää, saat samaan hintaan valita minkä tahansa kolmesta valmiista teemakokonaisuudesta (Kuura, Luoto, Hehku). Voit myös yhdistellä eri teemojen materiaaleja ja varusteita ilman lisäveloitusta. MIETI RAUHASSA, TOIMI AJOISSA Materiaalit valitaan kaupanteon jälkeen. Tarkista saatavilla olevat materiaalivaihtoehdot YIT Asuntomyynnistä. Palauta valintalomakkeet täytettyinä nimetylle muutostyöinsinöörillesi tai YIT Asuntomyyntiin. Viimeisen tilauspäivän ja muut tärkeät tiedot löydät YIT Kodin Materiaalivalinnat -aineistosta. Tilauspäivät ovat sitovia ja että niiden umpeuduttua YIT Rakennus Oy valitsee kotien materiaalit. Myöhemmin esitettyjä valintatoiveita emme voi toteuttaa. YIT Rakennus Oy hankkii ja asentaa kaikki tarvittavat materiaalit.

9 9 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli Huomioithan, että rakentamisen aikana esimerkiksi kodinkonetyyppi saattaa muuttua toiseksi vastaavanlaiseksi sen valmistajasta johtuen. Tästä ei luonnollisestikaan aiheudu sinulle lisäkustannuksia. Aukeaman kuvat ovat esimerkkejä jo toteutuneista YIT Kodeista. Irtaimisto ei sisälly tuotekokonaisuuteen. Kuvien todellinen värimaailma voi painoteknisistä syistä poiketa alkuperäisestä.

10 10 yitkoti.fi/pastelli yit.fi/plus YIT Plus -palvelu OMAN KOTITALOSI ASUKKAIDEN KOHTAAMISPAIKKA 24/7 YIT Plus on kaikille YIT Kodin ostajille tarkoitettu uusi, sähköinen palvelu. Se on uuden kotitalosi oma foorumi, jolla saat vaivattomasti yhteyden naapureihisi, pysyt perillä taloyhtiön ja oman kotisi tärkeistä asioista, seuraat tuoreimpia uutisia, ilmoittaudut mukaan tärkeisiin kokouksiin tai järjestät sellaisen itse. Voit myös tilata erilaisia tuotteita ja palveluita. YIT Plussan avulla seuraat kotitalosi asioita aitiopaikalta - ja liityt mukaan parilla klikkauksella! KAIKKI OMASTA KODISTA Saat mahdollisuuden rekisteröityä YIT Plus -palveluun kaupanteon yhteydessä. Näin pääset seuraamaan kotitalosi valmistumista vaihe vaiheelta. YIT Plus -palvelusta löydät sinulle tärkeät tiedotteet ja dokumentit: asunnonostajan opas, kodinkoneiden käyttöohjeet, taloyhtiön asiakirjat, hyödylliset linkit huoltopalveluun ja taloyhtiön turvallisuusohjeet. Näet myös oman kotisi pohjakuvat, materiaalit ja kalusteet. OTA YHTEYTTÄ, OSALLISTU TAI JÄRJESTÄ ITSE! YIT Plus -palvelun kautta voit myös ottaa yhteyttä naapureihisi ja keskustella heidän kanssaan. Kotitalosi yhteisellä foorumilla tai kahden kesken, ihan miten itse haluat. YIT Plus -palvelusta näet, mitä tapahtumia on tulossa. Voit myös itse järjestää tilaisuuden ja toimia kokoonkutsujana. Taloyhtiön kokoukset, pihajuhlat, kirpputorit, tupaantuliaiset, merkkipäivät paljon mahdollisuuksia kaikille! YIT Plus -palvelu kehittyy ja täydentyy uusilla toiminnoilla jatkuvasti. YIT PLUS ON SUUNNITELTU HELPOKSI KÄYTTÄÄ NIIN TIETOKONEELLA, TABLETILLA KUIN PUHELIMELLA. IPAD JA IPHONE- KÄYTTÄJÄT VOIVAT LADATA ILMAISEN MOBIILISOVELLUKSEN, JONKA AVULLA YIT PLUS TULEE PUHELIMEESI.

11 11 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli YIT on rakennusalan edelläkävijä. Luomme parempaa elinympäristöä Suomessa, Venäjällä, Baltian maissa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Yli 100 vuoden kokemuksella olemme saavuttaneet vahvan markkina-aseman: Suomessa olemme suurin asuntorakentaja ja yksi suurimmista toimitila- ja infra-rakentajista sekä Venäjällä merkittävin ulkomainen asuin- ja aluerakentaja. Visiomme on olla askeleen edellä asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja henkilöstöstämme välittäen. Työllistämme lähes henkilöä seitsemässä maassa. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa. Osakkeemme noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Elämäsi tärkeimmässä päätöksessä tukenasi on Suomen suurin asuntorakentaja ja rakennusalan edelläkävijä. Katso lisää yit.fi.

12 12 yitkoti.fi/pastelli Taiteilijan näkemys Arjen luksusta: lattialämmitys ja lasitetut parvekkeet

13 13 ASUNTOYHTIÖ Asunto Oy Jyväskylän Pastelli Kankaankatu 15, Jyväskylä ASEMAKAAVA Alueen asemakaava on vahvistettu ja siitä lisätietoja antaa Jyväskylän kaupungin kaava-osasto. TONTTI Kaupunki Kaupunginosa Jyväskylä Taulumäki YHTIÖN TIEDOT Yhtiössä on yksiportainen, hissillinen 4-kerroksinen asuinkerrostalo. Yhtiö omistaa tontin nro 4 korttelissa nro 27 Jyväskylän 12 kaupunginosassa ( ). Asuntojen lukumäärä: 27 kpl Asuinhuoneistoala: 1 149,5 m² HUONEISTOT 1 h+kt 21,5 m² 1 kpl 1 h+kt 23,5 m² 1 kpl 1 h+kt 29,0 m² 6 kpl 1 h+kt 31,5 m² 2 kpl 2 h+kt 32,0 m² 3 kpl 1 h+kt+alk 34,5 m² 4 kpl 1 h+kt+alk 35,0 m² 2 kpl 2 h+kt+s 50,0 m² 2 kpl 2 h+kt+s 53,0 m² 1 kpl 3 h+k+s 74,5 m² 3 kpl 3 h+k+s 78,5 m² 1 kpl 4 h+k+s 108,5 m² 1 kpl Yhteensä 27 kpl. AUTOPAIKAT Autopaikkoja on 13 kpl viereisillä LPA-tonteilla yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti ja lisäksi yksi invapaikka. YHTEISET JA TEKNISET TILAT Yhtiön välittömään hallintaan jäävät talon kellarikerroksessa olevat ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunu-, irtaimistoja vss-/irtaimistovarasto, siivouskomero, sähköpääkeskus, lämmönjakohuone ja talovarasto. Yhtiön ja tonttien nrot 2 ja 3 yhteinen jätekeräys sijaitsee LPA-tontilla nro 7. ARKKITEHTISUUNNITTELU Arkkitehtipalvelu Oy Jyväskylä Asunto Oy Jyväskylän Pastelli

14 14 Karttakeskus yitkoti.fi/pastelli JULKISIVUKUVAT KAAKKOON KOILLISEEN

15 15 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli korttelissa yht. 42 ap As Oy JKL Kanvaasi 1. KRS +106,20 K. KRS +103,20 AS OY JKL KANVAASI As Oy JKL Pastelli 1. KRS +104,80 AS OY JKL PASTELLI K. KRS +101,80 LOUNAASEEN LUOTEESEEN

16 16 yitkoti.fi/pastelli KELLARIKERROS 1: KERROS 1:200 Mittakaava 1:200 5 m

17 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli 17 5 m Mittakaava 1: KERROS 1: KERROS 1:200

18 yitkoti.fi/pastelli 18 5 m Mittakaava 1: KERROS 1:200

19 31,5 m² 1 h + kt A12 2. KERROS Toimivat tehoneliöt! 19 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli Luonnonvaloa lähes lattiatasosta avautuvista ikkunoista! 31,5 m² 1 h + kt A19 3. KERROS Mittakaava 1:100 5 m

20 20 yitkoti.fi/pastelli 32,0 m² 2 h + kt A13 2. KERROS Avaruutta yhdistetyllä keittiöllä ja olohuoneella. Kahteen suuntaan avautuva lasitettu parveke. Ikkunat avautuvat lähes lattiatasosta! 32,0 m² 2 h + kt A20 3. KERROS Mittakaava 1:100 5 m

21 34,5 m² 1 h + kt + alk. A3 K. KERROS 21 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli Ikkunat avautuvat lähes lattiatasosta! Oma, erillinen sisäänkäynti ja tilava patio. Erillinen vaatehuone! 34,5 m² 1 h + kt + alk. A22 3. KERROS Ikkunat avautuvat lähes lattiatasosta! Koko kodin levyinen lasitettu parveke! Alkovissa kätevät yläkaapit! Mittakaava 1:100 5 m

22 22 yitkoti.fi/pastelli 35,0 m² 1 h + kt + alk. A2 K. KERROS Ikkunat avautuvat lähes lattiatasosta! Oma, erillinen sisäänkäynti ja tilava patio. Alkovissa vaatehuone! 35,0 m² 1 h + kt + alk. A4 K. KERROS Ikkunat avautuvat lähes lattiatasosta! Oma, erillinen sisäänkäynti ja tilava patio. Luonnonvaloa kahteen suuntaan avautuvilla ikkunoilla! Mittakaava 1:100 5 m

23 50,0 m² 2 h + kt + s A14 2. KERROS 23 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli Valoa ja maisemia: ikkunat avautuvat lähes lattiatasosta! Luonnonvaloa kahteen suuntaan avautuvilla ikkunoilla! Saunassa ikkuna! 50,0 m² 2 h + kt + s A21 3. KERROS Koko kodin levyinen lasitettu parveke! Mittakaava 1:100 5 m

24 24 yitkoti.fi/pastelli 53,0 m² 2 h + kt + s A6 1. KERROS Avaruutta yhdistetyllä keittiöllä ja olohuoneella. Luonnonvaloa kahteen suuntaan avautuvilla ikkunoilla! Saunassa ikkuna! 74,5 m² Makuuhuoneessa vaatehuone. 3 h + k + s A8 1. KERROS Valoa ja maisemia: ikkunat avautuvat lähes lattiatasosta! Mahtavan kokoinen lasitettu parveke! Mittakaava 1:100 5 m

25 74,5 m² 3 h + k + s A16 2. KERROS 25 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli 78,5 m² 3 h + k + s A27 4. KERROS Valoa ja maisemia: makuuhuoneen ikkunat avautuvat lähes lattiatasosta! Keittiössä tilaa ruokailuryhmälle. Saunassa ikkuna! Mittakaava 1:100 5 m

26 26 yitkoti.fi/pastelli 108,5 m² 4 h + k + s A26 4. KERROS Saunassa ja kylpyhuoneessa ikkunat! Hulppea kattoterassi! Luonnonvaloa lähes lattiatasosta avautuvista ikkunoista! Mittakaava 1:100 5 m

27 RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Jyväskylän Pastelli on nelikerroksinen, yksiportainen kerrostalo osoitteessa Kankaankatu 15, Jyväskylä. KONEET JA LAITTEET Huoneistoihin asennetaan keraaminen keittotaso ja erillinen uuni sekä astianpesukone ja kylmäkalusteet suunnitelmien mukaisesti. Löylyhuoneissa on sähkökiuas. Rakennuksessa on konehuoneeton hissi. 27 Asunto Oy Jyväskylän Pastelli Asuinhuoneistoja yhteensä on 27 kpl. Kohde sijaitsee Jyväskylän Taulumäen alueella ja kohteen sijainti löytyy Jyväskylän kaupungin internetsivuilta. Haku karttapalvelusta nimellä Kankaankatu 15. Autopaikkoja on 13 kpl viereisillä LPA-tonteilla yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti ja lisäksi 1 kpl invapaikkoja. KAAVA Asemakaava on vahvistettu ja siitä lisätietoja saa Jyväskylän kaupungin kaavaosastolta. ULKOSEINÄT JA VESIKATE Ulkoseinät ovat betonielementtiseiniä, joiden ulkopinta on paikalla muurattua luonnonvalkoista poltettua tiiltä valkoisella saumalla. Parvekkeiden taustaseinät ovat maalattuja sandwichelementtiseiniä. Vesikatteena on bitumikermikate. Sisäpuolinen vedenpoisto, tasakatto. VÄLISEINÄT Huoneistojen väliset seinät ja kantavat väliseinät ovat teräsbetonia. Kevyet väliseinät ovat yleensä metalli- tai puurunkoisia kipsilevypintaisia levyseiniä, märkätiloissa on harkkoseinät. IKKUNAT JA OVET Ikkunat ovat kolmilasisia, kaksipuitteisia sisäänpäin avautuvia. Ikkunoiden ulkosivut ja ulkopuite on maalattua alumiinia ikkunaselosteen mukaisesti. Ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet. Asuntojen porrashuoneovet ovat viilupintaisia tehdasvalmisteisia ovia. Sisä- ja väliovet ovat valkoiseksi tehdasmaalattuja laakaovia. Löylyhuoneiden ovet ovat kokolasiovia, lasi karkaistu kirkas. PARVEKKEET Alumiinisissa parvekekaiteissa on karkaistu Stippolyte-lasi. Ulkopuolinen vedenpoisto. Parvekkeet lasitetaan avautuvilla laseilla. KALUSTEET Keittiökalusteiden ovet ja laatikostojen etulevyt ovat maalattuja mdf-ovia. Työtasot ovat laminaattia, tason värisellä reunalla. Astianpesualtaat ovat ruostumattomia teräsaltaita, laminaattitasoon upotettuna. Pesuhuoneissa on valumarmoriallas ja allaskaappi sekä peilikaappi. Makuuhuoneiden ja eteisten kalusteovet ovat maalattuja mdf-ovia. Löylyhuoneiden lauteiden istuintasot ovat tervaleppää. LÄMMITYS-, ILMANVAIHTO- JA SÄHKÖJÄRJESTELMÄT Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon. Huoneistoissa lattialämmitys. Huoneistokohtainen koneellinen poisto- ja tuloilmajärjestelmä lämmön talteenotolla. Talossa on laajakaistainen tietoliikennekaapelointi. SEINÄPINNOITTEET Eteisen, keittiön, vaate-, olo- ja makuuhuoneiden seinät maalataan. Seinäpinnoista laatoitetaan keittiökalusteiden kalustevälit, pesuhuoneet ja erilliset wc:t kokonaan. Löylyhuoneen seinät ovat tervaleppäpaneelia. LATTIAPINNOITTEET Eteisessä, keittiössä, ruokailutilassa ja olohuoneessa, makuuhuoneissa ja vaatehuoneissa on parketti. Löylyhuoneissa, pesuhuoneissa ja erillisissä wc:ssä laattalattia. KATTOPINNOITTEET Keittiössä, ruokailutilassa, eteisessä, olohuoneessa ja makuuhuoneissa on maalattu/ruiskutasoitettu kartonkipintainen kipsilevy- ja/tai betonikatto. Löylyhuoneissa ja pesuhuoneissa on tervaleppäpaneelikatto. VARASTO- JA YHTEISTILAT Tilat on esitetty K-kerroksen pohjapiirroksessa. ULKOALUEET Piha- ja katualueiden päällysteenä, sora, kivituhka, betonilaatta ja/tai nurmi piirustusten mukaan. Autopaikat LPAalueilla ns. hulekivipäällyste. Pihan kalustus on piirustusten mukaan. Tontin pintavedet ohjataan sadevesikaivojen kautta sadevesiverkostoon. Jätehuolto syväjäteastioilla. Tämä rakennustapaselostus on lyhennelmä työselityksestä. Jos tässä tai mainituissa asiakirjoissa esiintyvät sanonnat tai piirrokset ovat keskenään ristiriitaiset, noudatetaan urakkasopimuksen ja sen liitteenä olevien selitysten ja piirustusten määräyksiä. Mahdolliset koteloinnit ja alaslaskut sekä hormit tehdään lvis-tekniikan vaatimassa laajuudessa. Oikeus vähäisiin muutoksiin pidätetään. Alueella yhteisjärjestelysopimus: mm. autopaikat ja kulku LPA-alueelle.

28 KOTEJA JÄRJELLÄ JA TUNTEELLA yitkoti.fi/pastelli ESITTELY JA MYYNTI YIT Asuntomyynti Kuormaajantie 7, Jyväskylä Kaisa Reinilä, Minna Rahkonen, RAKENTAJA YIT Rakennus Oy Kuormaajantie 7, Jyväskylä facebook.com/yitkotijyvaskyla yitkoti.fi

ASUNTO OY PUUSTELLINPIHA

ASUNTO OY PUUSTELLINPIHA ASUNTO OY PUUSTELLINPIHA Puustellinpiha tarjoaa viihtyisää ja huoletonta asumista keskustan palveluiden äärellä Alustava havainnekuva URAKOINTI JA MYYNTI, DOVICO OY Jorma Pentikäinen, 0400 871 197, jorma.pentikainen@dovico.fi

Lisätiedot

Lehtokatu 1 Lahti, Laune

Lehtokatu 1 Lahti, Laune Lehtokatu 1 Lahti, Laune LEHTOKATU jäte 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 le-ap 17 46 45 57 56 55 54 53 52 51 50 49 48 47 olesk. Talo B tom. 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 leikki 28 AJOKATU 29 30 31

Lisätiedot

Tiilitehtaantie 54 Tiilitehtaantie 56 Jyväskylä, Palokka

Tiilitehtaantie 54 Tiilitehtaantie 56 Jyväskylä, Palokka Tiilitehtaantie 54 Tiilitehtaantie 56 Jyväskylä, alokka TA-Asumisoikeus Oy Jyväskylä, alokka Tiilitehtaantie 54, Tiilitehtaantie 56 ähde: OpentreetMap.org RAENNUTAEOTU 07.07.2015 TA-Asumisoikeus Oy Tiilitehtaantie

Lisätiedot

ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN MUURIMAAKARI Saarijärventie 46, Jyväskylä

ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN MUURIMAAKARI Saarijärventie 46, Jyväskylä Taiteilijan näkemys ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN MUURIMAAKARI Saarijärventie 46, 40270 Jyväskylä ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN MUURIMAAKARI Saarijärventie 46, 40270 Jyväskylä Arvioitu valmistuminen 9/2017 Jyväskylän Muurimaakariin

Lisätiedot

Savela, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy

Savela, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy Savela, Jyväskylä TA-Asumisoikeus Oy RAKENNUSTAPASELOSTUS TA-Asumisoikeus Oy/ Laajavuorentie 8 on omalle tontille rakennettava neljä kerroksinen asumisoikeuskerrostalo, johon tulee 33 asuinhuoneistoa.

Lisätiedot

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4 Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite Lahden Mustamäenkatu 4 Mustamäenkatu 4 15610 Lahti Tontin tiedot Vuokratontti,

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Runous KESKUSTA

Asunto Oy Jyväskylän Runous KESKUSTA Asunto Oy Jyväskylän Runous KESKUSTA 2 ASUNTO OY RUNOUS Kauniissa runossa on kaikki kohdallaan Kuten Uno Cygnaeus sydämessään tiesi, ihmiselle on hyväksi tavoitella elämäänsä iloa ja riemua taiteen ja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SAMPO Ansaritie 3, 40520 Jyväskylä

JYVÄSKYLÄN SAMPO Ansaritie 3, 40520 Jyväskylä JYVÄYÄN AMO Ansaritie 3, 40520 Jyväskylä JYVÄYÄN AMO ANARITIE 3, 40520 JYVÄYÄ Arvioitu valmistuminen elokuu 2015 Jyväskylän uudelle asuinalueelle Äijälänrantaan rakenteilla oleva tasokas yhteensä 33 huoneistoa

Lisätiedot

MARJAKALLIO. Rivitalokoteja luonnonläheiseen naapurustoon. As Oy Kuopion. Petosenmutka 35 a, Kuopio. JL-Rakentajat on nyt Jalon.

MARJAKALLIO. Rivitalokoteja luonnonläheiseen naapurustoon. As Oy Kuopion. Petosenmutka 35 a, Kuopio. JL-Rakentajat on nyt Jalon. As Oy Kuopion MARJAKALLIO Petosenmutka 35 a, 70820 Kuopio Rivitalokoteja luonnonläheiseen naapurustoon. JL-Rakentajat on nyt Jalon. Priimaa kaikilta kanteilta. Hyvä asua ja elää. Uudenraikkaita rivitalokoteja

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Kullervo. ÄIJÄ LÄ N R A N TA enna k k o mark k ino inti

Asunto Oy Jyväskylän Kullervo. ÄIJÄ LÄ N R A N TA enna k k o mark k ino inti n e n i l l ä v ä Yst n a a t l a n n hi ä ja järkevltaan luontee Asunto Oy Jyväskylän Kullervo ÄIJÄ LÄ N R A N TA enna k k o mark k ino inti 2 Näin me sen teimme Etsimme otollisen maaperän ja neuvottelimme

Lisätiedot

ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo

ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo Taiteilijan näkemys ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 MARIA JOTUNINKATU 2, 06100 PORVOO Arvioitu valmistuminen 5/2017 Hornhattula

Lisätiedot

AS OY VIITASAAREN TORINKULMA

AS OY VIITASAAREN TORINKULMA A OY VIITAAAREN TORINUMA HUONEITOUTEO AUTAVA 2. ERRO A1 2H++ 45,5 m² A2 3H++ 71,0 m² A3 2H++ 58,5 m² A4 3H++ 68,0 m² A5 1H+TUA. 32,5 m² 3. ERRO A6 2H++ 45,5 m² A7 3H++ 71,0 m² A8 2H++ 58,5 m² A9 3H++ 68,0

Lisätiedot

ASUNTO OY ÄÄNEKOSKEN PUTOUS JA VIRTAUS Kiertokatu 6 ja 8, Äänekoski

ASUNTO OY ÄÄNEKOSKEN PUTOUS JA VIRTAUS Kiertokatu 6 ja 8, Äänekoski Taiteilijan näkemys ASUNTO OY ÄÄNEKOSKEN UTOUS JA VIRTAUS Kiertokatu 6 ja 8, 44100 Äänekoski AS OY ÄÄNEKOSKEN UTOUS JA VIRTAUS Kiertokatu 6 ja 8, 44100 Äänekoski Arvioitu valmistuminen kesällä 2019 Olisiko

Lisätiedot

Rantapuistonkatu 2. Kuopio, Rautaniemi

Rantapuistonkatu 2. Kuopio, Rautaniemi Rantapuistonkatu 2 Kuopio, Rautaniemi TA-ASUMISOIKEUS OY RANTAPUISTONKATU 2, TALO A 1. kerros 2. kerros 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros 7. kerros 8. kerros HSTO HUONEISTOTYYPPI PINTA-ALA m2 A1

Lisätiedot

Jyväskylän Albertinpiha

Jyväskylän Albertinpiha Jyväskylän Albertinpiha KANGAS KERROSTALOJA PIIPPURANNAN PARAATIPAIKKA. TOURUJOEN RANNASSA. 2 yitkoti.fi/albertinpiha ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN ALBERTINPIHA Taiteilijan näkemys VOIMA LÖYTYY RANNALTA Meille

Lisätiedot

ASUNTO OY SEINÄJOEN KIRKONKULMA Koulukatu 49, Seinäjoki

ASUNTO OY SEINÄJOEN KIRKONKULMA Koulukatu 49, Seinäjoki ASUNTO OY SEINÄJOEN KIRKONKULMA Koulukatu 49, 60100 Seinäjoki Toteutetaan turvallisena RS-kohteena Rakentaa Lujatalo Oy Tiedustelut ja myynti: Seinäjoen Kotijoukkue Oy Koulukatu 5 p. 040 714 6684 ASUNTO

Lisätiedot

Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO. Palvelut vieressä. Salpausselkä lähellä.

Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO. Palvelut vieressä. Salpausselkä lähellä. Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO alvelut vieressä. Salpausselkä lähellä. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta

Lisätiedot

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO KESKIPELLONKATU 10, 04230 KERAVA Arvioitu valmistuminen lokakuu 2016 Laadukas ja hyvin suunniteltu asumisoikeuskohde

Lisätiedot

Äijälänrannantie 14 Äijälänranta, Jyväskylä

Äijälänrannantie 14 Äijälänranta, Jyväskylä Äijälänrannantie 14 Äijälänranta, Jyväskylä TA-Asumisoikeus Oy IJAINTIARTTA pp va nurmi 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 MERINTÖJEN ELITY: 30 ap 97,5 97,5 nurmi 26 23 24 25 hu hu 1800 16 17 18 19 20 21 22 va

Lisätiedot

Kummel. Laadukasta asumista Pielisjoen rannalla. ASUNTO OY JOENSUUN. Penttilänkatu 35 A, Joensuu. JL-Rakentajat on nyt Jalon.

Kummel. Laadukasta asumista Pielisjoen rannalla. ASUNTO OY JOENSUUN. Penttilänkatu 35 A, Joensuu. JL-Rakentajat on nyt Jalon. Kummel ASUNTO OY JOENSUUN Penttilänkatu 35 A, 80220 Joensuu Laadukasta asumista Pielisjoen rannalla. JL-Rakentajat on nyt Jalon. Priimaa kaikilta kanteilta. Unelmien koti Pielisjoen rantamaisemissa! Penttilänrantaan

Lisätiedot

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy HUVIKATU 10 MUKKULA LAHTI

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy HUVIKATU 10 MUKKULA LAHTI TA.fi TA-Asumisoikeus Oy MUKKUA AHTI RAKENNUSTAASEOSTUS Rakennuspaikka sijaitsee ahden Mukkulan alueella. TA-Asumisoikeus Oy/ Huvikatu 10 on hissillä varustettu kuusikerroksinen yksiportainen kerrostalo,

Lisätiedot

PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU

PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU Syväkiventie 3 B7 ja B8 90240 OULU Juuri valmistuneessa taloyhtiössä on vapaana kaksi paritalokotia. As Oy Oulun Knuutilanrinne on rakennettu Syväkiventielle Knuutilankankaalle.

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

Kortepohja, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy

Kortepohja, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy Kortepohja, Jyväskylä TA-Asumisoikeus Oy SIJAINTIKARTTA OpenStreetMapin tekijät, CC-BY-SA P Schindler 3300 675 kg Schindler 3300 675 kg P Schindler 3300 675 kg Schindler 3300 675 kg Schindler 3300 675

Lisätiedot

LAHDEN LEHMUS LAUNE KERROSTALO. Hyvät palvelut ja sujuvat yhteydet. Salpausselän maastot lähellä.

LAHDEN LEHMUS LAUNE KERROSTALO. Hyvät palvelut ja sujuvat yhteydet. Salpausselän maastot lähellä. LAHDEN LEHMUS LAUNE KERROSTALO Hyvät palvelut ja sujuvat yhteydet. Salpausselän maastot lähellä. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu. Hopeapellontie 2, Hämeenlinna

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu. Hopeapellontie 2, Hämeenlinna As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu Hopeapellontie 2, 13210 Hämeenlinna HUONEISTO Huoneistot: A2, A5 ja B9 Tilat: 3H + keittiö + sauna Pinta-ala: 73,5 m 2 Sijainti: Katinen, Hämeenlinna Osoite: Hopeapellontie

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE As Oy Kuopion Rantakerttu Osoite: Asuntoja: Autokatospaikkoja: PIHA-ALUE JULKISIVUT JA VESIKATE IKKUNAT OVET VÄLISEINÄT SEINÄPINNAT KATTOPINNAT LATTIAPINNAT KALUSTEET VARUSTEET KODINKONEET

Lisätiedot

ASUNTO OY ÄÄNEKOSKEN PUTOUS JA VIRTAUS Kiertokatu 6 ja 8, Äänekoski

ASUNTO OY ÄÄNEKOSKEN PUTOUS JA VIRTAUS Kiertokatu 6 ja 8, Äänekoski Taiteilijan näkemys ASUNTO OY ÄÄNEKOEN UTOUS JA VIRTAUS Kiertokatu 6 ja 8, 44100 Äänekoski AS OY ÄÄNEKOEN UTOUS JA VIRTAUS Kiertokatu 6 ja 8, 44100 Äänekoski Arvioitu valmistuminen kesällä 2019 Olisiko

Lisätiedot

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI HANKETIEDOT As Oy Viitasaaren Loisto rakennetaan loistavalle paikalle Keitele järven rantaan, omarantaiselle tontille, aivan Viitasaaren ydinkeskustaan,

Lisätiedot

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi. Länsitie 40, Riihimäki

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi. Länsitie 40, Riihimäki As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi Länsitie 40, 11 120 Riihimäki HUONEISTO Huoneistot: A ja B Tilat: 2 H +keittiö + sauna Pinta-ala: A 52 m 2, B 56,5 m 2 Sijainti: Otsola, Riihimäki 2h+avokeittiö+ sauna Osoite:

Lisätiedot

AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN

AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN Lukkosepänkatu 5 A, 20320 Turku ARVIOITU VALMISTUMISAIKA 1/2013 www.suomenvuokrakodit.fi SIJAINTI SVK Kartta: Fonecta Karttapalvelu, 2012. As Oy Turun Westparkin Eeben valmistuu

Lisätiedot

Joensuun Merimiehenkatu 3

Joensuun Merimiehenkatu 3 Joensuun Merimiehenkatu 3 Merimiehenkatu 3, 80110 Joensuu Uusia koteja eteläiselle ruutukaavalle! Nyt tarjolla loistavalla sijainnilla oleva kolme kerroksinen kerrostalo Asunto Oy Joensuun Merimiehenkatu

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Haukkalantie 47 40740 Jyväskylä Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle Haukkalan asuinalueelle upeiden Laajavuoren ulkoilumaastojen läheisyyteen. Kuuden

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28 Oulu, Etelätulli Rautionkatu 28 SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa Taiteilijan näkemys saattaa yksityiskohdiltaan poiketa toteutuksesta. Viihtyisiä vuokrakoteja korkeatasoisessa

Lisätiedot

Asunto Oy Joensuun Vehkaraitti VEHKALAHTI

Asunto Oy Joensuun Vehkaraitti VEHKALAHTI Asunto Oy Joensuun Vehkaraitti VEHKALAHTI Veden äärellä elämä virtaa vilkkaammin Muuta asumaan rantamaisemiin, joissa sielu lepää ja keho virkistyy! Ulkoilmaelämästä ja luonnon läsnäolosta nauttiva löytää

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Sirous KESKUSTA

Asunto Oy Jyväskylän Sirous KESKUSTA KESKUSTA On sallittua lumoutua elämästä Kuten Uno Cygnaeus sydämessään tiesi, ihmiselle on hyväksi tavoitella elämäänsä iloa ja riemua taiteen ja tieteen, kauneuden ja viisauden, tunteiden ja ajatusten

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi Hopeapellontie 4, 13210 Hämeenlinna Rakentaja ja myynti: ValajaGroup Oy Jenni Valaja P.050 364 7886 Mirva Valaja-Rönni P.040 843 4240 HUONEISTO Huoneistot: A ja H

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion. Neulamuikku. Savottatie 9, Kuopio

Asunto Oy Kuopion. Neulamuikku. Savottatie 9, Kuopio Asunto Oy Kuopion Neulamuikku Savottatie 9, 70150 Kuopio Uutta rakentamista Neulamäessä! Asunto Oy Kuopion Neulamuikku rakennetaan Neulamäen etuosaan lähelle palveluja ja hyviä ulkoilumaastoja. Yhtiöön

Lisätiedot

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h+kt,kph, 54,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh ,00

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h+kt,kph, 54,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh ,00 Kerrostalo Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero 648121 2h+kt,kph, 54,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 113 012,47 Vh. 248 000,00 Vapaudenkatu 48-50. Asunto Oy Syke-City sijaitsee aivan kaupungin sydämessä.

Lisätiedot

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Tietoa kohteesta Helsingin Vartiokylään, loistavien kulkuyhteyksien, palveluiden ja virkistysmahdollisuuksien äärelle rakennetaan kaksi paritaloa, osoitteeseen

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI. Asunto Oy Kouvolan. Senioritähti. Suuntaa antava 3D-mallinnus

ENNAKKOMARKKINOINTI. Asunto Oy Kouvolan. Senioritähti. Suuntaa antava 3D-mallinnus ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Kouvolan Senioritähti Suuntaa antava 3D-mallinnus Kerros 1 As Oy Kouvolan Senioritähti Senioritähdessä on viisi erilaista huoneistotyyppiä, joissa kaikissa toteutuu asumisen

Lisätiedot

As Oy Tampereen Vuoreksen Eemeli

As Oy Tampereen Vuoreksen Eemeli 31.3.2011 As Oy Tampereen Vuoreksen Eemeli ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSKOHDE As Oy Tampereen Vuoreksen Eemeli, Lagerlöfinkatu 1, 33870 Tampere. TONTTI Kaupunginosa 7653 / tontti 2 / Vuores /

Lisätiedot

KORKEATASOISTA ASUMISTA IMATRALLA- ASUNTO OY IMATRAN VUOKSENTäHTI. Poikkivirrankuja 5,55100 Imatra

KORKEATASOISTA ASUMISTA IMATRALLA- ASUNTO OY IMATRAN VUOKSENTäHTI. Poikkivirrankuja 5,55100 Imatra KORKEATASOISTA ASUMISTA IMATRALLA- ASUNTO OY IMATRAN VUOKSENTäHTI Poikkivirrankuja 5,551 Imatra Korkeatasoista asumista ImatrallaKorkeatasoista asumista ImatrallaImatran Vuoksentähti tarjoaa erinomaiset

Lisätiedot

AS OY OULUN KNUUTILANRINNE, KNUUTILANKANGAS, OULU

AS OY OULUN KNUUTILANRINNE, KNUUTILANKANGAS, OULU AS OY OULUN KNUUTILANRINNE, KNUUTILANKANGAS, OULU Syväkiventie 3, 90240 OULU As Oy Oulun Knuutilanrinteeseen tulee 17 asuntoa kolmeen rivit- pari- ja luhtitaloon. Arkkitehtuuriltaan moderneja koteja on

Lisätiedot

Asunto Oy. Sipoon Kvartsi. Kvartsitie 1

Asunto Oy. Sipoon Kvartsi. Kvartsitie 1 Asunto Oy Sipoon Kvartsi Kvartsitie 1 Uutta modernia asumista Söderkullassa! Asunto Oy Sipoon Kvartsi rakennetaan Söderkullan alueelle lähelle palveluja ja hyviä ulkoilumaastoja. Yhtiöön tulee kolme taloa,

Lisätiedot

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA HANKETIEDOT RAKENNUSKOHTEEN NIMI JA OSOITE Asunto Oy Vaasan Kotipiha Kokkolinnunkatu 3, 65300 Vaasa TONTTITIEDOT Vapaarahoitteinen, Vaasan kaupungin

Lisätiedot

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy As. Oy Sammon Tähti Hämeenlinnan Sampo 3:n suositulle alueelle rakennettava 11 huoneiston rivitaloyhtiö. Jos arvostat hyvää laatua ja toimivuutta varaa siis kohteestamme unelmiesi koti! Myynti ja rakentaja:

Lisätiedot

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12 Paritalo Kontiolahti Vierevänniementie 12 91,5m 2 TERASSI S 4h + K + KHH + S + var Tämä paritalo on rakenteilla Höytiäisen upeisiin rantamaisemiin aivan palveluiden äärelle. K PSH Tule tutustumaan paritaloon,

Lisätiedot

53,5 m², 2h,kt,s,p,

53,5 m², 2h,kt,s,p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Jorma Kamaja Puh: 0400 812 831 OP Koti Uusimaa Oy LKV Järvenpää Sibeliuksenkatu 17 04400 Järvenpää Puh: 010 254 2700 Nätti hyväkuntoinen saunallinen kaksio huippupaikalla Järvenpään

Lisätiedot

Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI

Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI tulee sijaitsemaan kattavan palveluverkoston alueella. 500m etäisyydellä ovat mm. koulu ja päiväkoti. Laajemmista

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta. Hopeapellontie 5, Hämeenlinna

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta. Hopeapellontie 5, Hämeenlinna As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta Hopeapellontie 5, 13210 Hämeenlinna HUONEISTO Huoneistot: B5 ja B3 Tilat: 2 H +keittiö + sauna Pinta-ala: 50 m 2 Sijainti: Katinen, Hämeenlinna 2h+tupakeittiö+ sauna

Lisätiedot

ASUNTO OY KUOPION PANKKOPOLKU 1

ASUNTO OY KUOPION PANKKOPOLKU 1 ASUNTO OY KUOPION PANKKOPOLKU 1 R a k e n t e i l l a l o i s t a v a l l a s i j a i n n i l l a S a a r i s t o k a u p u n g i s s a, E t u - S a v o l a n n i e m e s s ä r i v i t a l o k o h d e

Lisätiedot

21,0 m², 1h+kt,

21,0 m², 1h+kt, Kohteen ilmoittaja Kiinteistömaailma, Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy, Tikkurila Peltolantie 2 01300 Vantaa Puh: 09-8387210 Esittely naapuriyhtiössä. Valoisa uusi koti Vantaan Rekolanmäessä on valmistumassa

Lisätiedot

OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU

OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU Lakeisentie 7 A ja B Koti on viihtyisällä uudella asuinalueessa lähellä kaupungin keskustaa. Naapureiden talot ja pihat ovat rakennettu jo valmiiksi. Taloilla on oma tontti,

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostettuun Palokan Tertunlaaksoon, rahalliselle asuinaluelle

Lisätiedot

OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU

OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU Jarvantie 12B 90410 OULU 126m² 5h+k + varasto ja autokatos Myyntihinta: 329 800 Koti on viihtyisällä vanhalla asuinalueessa lähellä kaupungin keskustaa. Naapureiden talot

Lisätiedot

Koskelantie 17 Oulu, Toppila

Koskelantie 17 Oulu, Toppila Koskelantie 17 Oulu, Toppila KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 MALLASTIE KIINT. OY OULUN UUTTI Koskelantie 17 KOELANTIE MALLASTIE KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 RAKENNUSTAPASELOSTUS Rakennuskohde

Lisätiedot

Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä

Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa luhtitalohuoneistot aitiopaikalta! As Oy Jyväskylän Kenttäkadun Kruunu rakennetaan omalle tontille Harjun kupeeseen. Yhtiö

Lisätiedot

Paritalo Lehmo. Saappanintie 3

Paritalo Lehmo. Saappanintie 3 Paritalo Lehmo Saappanintie 3 80m 2 TERASSI 3h + K + KHH + S + var Tämä Lehmoon, rauhalliselle sijainnille rakentuva paritalo on ekologinen ja hengittävä. Katot ja seinät on eristetty Hunton puukuitueristeellä,

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN JASPINKUJA Jaspiskuja 10, 01700 Vantaa

ASUNTO OY VANTAAN JASPINKUJA Jaspiskuja 10, 01700 Vantaa AUNTO OY VANTAAN JAPINKUJA Jaspiuja 10, 01700 Vantaa AUNTO OY VANTAAN JAPINKUJA JAPIKUJA 10, 01700 VANTAA Arvioitu valmistuminen 9/2015 Vantaan Jaspinkuja on Vantaan Kivistön uudelle asuinalueelle valmistuva,

Lisätiedot

ASUNTO OY LAHDEN LÄHTEENVÄLKE Mustamäenkatu 8 ja 10, Lahti

ASUNTO OY LAHDEN LÄHTEENVÄLKE Mustamäenkatu 8 ja 10, Lahti Taiteilijan näkemys ASUNTO OY LAHDEN LÄHTEENVÄLKE Mustamäenkatu 8 ja 10, 15610 Lahti ASUNTO OY LAHDEN LÄHTEENVÄLKE Mustamäenkatu 8 ja 10, 15610 Lahti Kauniit ja laadukkaat kerrostalokodit odottavat uusia

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Kraatari PAKKALA

Asunto Oy Vantaan Kraatari PAKKALA Asunto Oy Vantaan Kraatari PAKKALA 2 yitkoti.fi/kraatari 3 Mukava pesä Asunto Oy Vantaan Kraatari mukavalta alueelta isommallekin perheelle KRAATARISSA MAHTUU VIIHTYMÄÄN SISÄLLÄ JA ULKONA Asunto Oy Vantaan

Lisätiedot

Lahden Silkkiuikku RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA. Uusi koti Vesijärven rannalla

Lahden Silkkiuikku RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA. Uusi koti Vesijärven rannalla Lahden Silkkiuikku RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA Uusi koti Vesijärven rannalla 2 yit.fi/silkkiuikku VOIMA LÖYTYY RANNALTA Meille suomalaisille rakas näkymä on tyyni pinta, myrskyävä

Lisätiedot

VAASAN KUTOJANKARTANO

VAASAN KUTOJANKARTANO RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KUTOJANKARTANO Huoneistoissa on kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys. HANKE- TIEDOT RAKENNUSKOHTEEN NIMI JA OSOITE Asunto Oy Vaasan Kutojankartano

Lisätiedot

Vadelmakuja 1. Kangasala, Harjunsalo

Vadelmakuja 1. Kangasala, Harjunsalo Vadelmakuja 1 Kangasala, Harjunsalo TA-ASUMISOIKEUS OY / SIJAINTIKARTTA KOHTEEN SIJAINTI 6 Vadelmakuja 5 2 1 4 3 8 7 Päiväkoti Koulu 1 Valintatalo Suorama 2 Suoraman R-Kioski / Pizzeria Kalimero 3 Neste

Lisätiedot

HUONESELOSTUS / RAKENNUSTAPASELOSTUS

HUONESELOSTUS / RAKENNUSTAPASELOSTUS HUONESELOSTUS / RAKENNUSTAPASELOSTUS Kohde Osoite Kaupunginosa Kortteli/Tontti Rakennuttaja Asunto Oy Tampereen Kippari Halkoniemenkuja 1 33410 Tampere Lentävänniemi Kortteli 2747 / tontti 1 Kohde sijaitsee

Lisätiedot

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy HUONEISTO G Tilat: 2 H + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2 H + sauna Osoite: Otonpolku 3, Riihimäki Kerros: 1/1 Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi, keraaminen liesi,

Lisätiedot

Taivassalo Kohdenumero h,k,s, 67,2 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00

Taivassalo Kohdenumero h,k,s, 67,2 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Taivassalo Kohdenumero 597912 3h,k,s, 67,2 m² Kov. 2015 Energialuokka C Mh. 128 243,00 Vh. 200 416,00 Keskustie 3. Uudet korkeatasoiset kodit esteettömässä hissitalossa, aivan keskustassa. Asunnot

Lisätiedot

Nauti sijainnista ja

Nauti sijainnista ja Asunto Oy Helsingin Atriumpiha Länsisatamankatu 28, 00220 Helsinki Nauti sijainnista ja meren läheisyydestä! www.helsinginatriumpiha.fi 9 34 dba 32 dba 10 4400 m350 v 8 11 197 32 dba 33 743 ap-2 Arvostettua

Lisätiedot

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 24 Kirkkonummi 17 18 19 7 A 14 A 2 21 18.8.211 31 32 33 34 35 OLEKELU B K J JÄTE- AEMA TOTU 15 16 36 37 18 A 38 14 13 12 11 1 9 8 39 4 2 41 6 7 1 42 IV TONTIN RAJA

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN ARVON TALO

JYVÄSKYLÄN ARVON TALO JYVÄSKYLÄN ARVON TALO KANGAS KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA Kaupungilla Taiteilijan näkemys Uudenlaista kotimuotoilua. Sujuvampaa arkea. 2 Kaupungilla KAUPUNKI HELLII KAIKKIA AISTEJANI Kaupungilla

Lisätiedot

Velaton hinta: 146 400 Mh. 64 131,03 Velkaosuus 82 268,97 3 050 /m 2. Säilytystilat: komerot, huoneistokohtainen ulkovarasto

Velaton hinta: 146 400 Mh. 64 131,03 Velkaosuus 82 268,97 3 050 /m 2. Säilytystilat: komerot, huoneistokohtainen ulkovarasto HUONEISTO Huoneistot: B4 ja B8 2 H +tupakeittiö + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2h + tupakeittiö+ sauna Osoite: Otonpolku 1, Riihimäki Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi,

Lisätiedot

Kuopio, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 59,5 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 59,5 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Keskusta Kohdenumero 638063 2h,k,s, 59,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2018 Mh. 93 556,00 Vh. 239 400,00 Sammonkatu 20. Upealla paikalla, omalla Kallaveden rantatontilla valmis huoneisto

Lisätiedot

Keelkorvenkuja 5. Olari, Espoo

Keelkorvenkuja 5. Olari, Espoo Keelkorvenkuja 5 Olari, Espoo Keelkorvenkuja 5 Olari, 02210 Espoo Olarissa nautit Espoon parhaista puolista kattavat palvelut takaavat arjen sujuvuuden, läheltä löytyy luontoa ja kulkuyhteydet ovat hyvät.

Lisätiedot

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku, Suikkila Kohdenumero 647087 2h,kt,s,p, 56,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2013 Mh. 219 000,00 Vh. 219 000,00 Gränsbackankuja 1 as 22. Tilava, valoisa uuden veroinen vaaleasävyinen kaunis

Lisätiedot

Tuusulan Majapaikka. Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. JOKELA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys

Tuusulan Majapaikka. Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. JOKELA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys Tuusulan Majapaikka JOKELA KERROSTALOKOTEJA Taiteilijan näkemys Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä

Lisätiedot

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa RANTA-TAMPELLA Tampereen Näsinkeula Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa Uusi koti rannalla. Lepoa silmille ja sielulle. Koti, jossa taivas, vesi ja maa kohtaavat Ranta-Tampellan uuden asuinalueen rakentaminen

Lisätiedot

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Rakennamme omakotitalon maalaismaisemaan 5 km päähän Oulun kaupungin keskustasta. Kaupunkiin pääset kätevästi bussilla ja pyöräillen. Lähialueen tiet ja

Lisätiedot

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi.

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi. As Oy Meriluodon Helmi - Elämää. Omilla ehdoillasi. 15.07.2015 Asemapiirustus ja sijainti Meriluodon Helmi valloittaa varaa uusi kotisi! Meriluodon Helmi tarjoaa monipuolisen valikoiman kaupunkikoteja,

Lisätiedot

Koti lähellä kaupungin keskustaa

Koti lähellä kaupungin keskustaa Koti lähellä kaupungin keskustaa Laadustaan tunnettu Jopera rakentaa upeita koteja viihtyisään ja pidettyyn Haapalehtoon. Alueella on runsaasti palveluja ja hyvät liikenneyhteydet. Matkaa Oulun kaupungintalolle

Lisätiedot

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero 616558 3h,tk,s, 121,0 m² Kov. 1900 Energialuokka C 2018 Mh. 185 000,00 Vh. 449 990,00 Raatihuoneenkatu 3. Asunto Oy Hämeenlinnan Kultakino peruskorjataan kunnioittaen

Lisätiedot

Kruunuvuorenranta. Mellinintie 3, 00870 Helsinki. Asumisoikeusasunto

Kruunuvuorenranta. Mellinintie 3, 00870 Helsinki. Asumisoikeusasunto Kruunuvuorenranta Mellinintie 3, 00870 Helsinki Asumisoikeusasunto Sisällys Asokodit 4 5 Pihapiirros ja julkisivut 6 10 Kerrospohjat 11 20 Huoneistoluettelo 21 22 Asuntojen pohjapiirrokset 23 55 Rakennustapaseloste

Lisätiedot

valoisat Pielisjoen rannalla

valoisat Pielisjoen rannalla As Oy Joensuun REIMARI ennakkomarkkinointi valoisat kodit Pielisjoen rannalla As Oy Joensuun REIMARI YLELLISIÄ KAUPUNKIKOTEJA pielisjoen rannalla Pielisjoen rannalle, Penttilänrantaan rakennettavaan As

Lisätiedot

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski Asunto Oy Kirkkonummen Vaski ASUNTOJEN VUOKRAUS JA TIEDUSTELUT REALIA ASUNTOVUOKRAUS Valimotie 17 19, 00380 Helsinki Minna Pääkkönen puh. 010 228 6375, minna.paakkonen@realia.fi, pks.management@realia.fi

Lisätiedot

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ

TIETOJA HUONEISTOSTA TIETOJA AUTOPAIKASTA TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ JA TALOYHTIÖSTÄ 12.9.18 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Höyrymyllyntie 8 A 32, 90520 Oulu Kaupunki/Kunta: Oulu Kaupungin/Kunnanosa: Toppilansalmi Talotyyppi: Kerrostalo Huoneet: 3h(2mh+oh) +kk+kh/wc+s+vh+et+lasit. parv

Lisätiedot

AS OY TURUN WESTPARKIN TUIJA

AS OY TURUN WESTPARKIN TUIJA AS OY TURUN WESTPARKIN TUIJA Työnjohtajankatu 3, 20320 Turku ARVIOITU VALMISTUMISAIKA 11/2013 Suomen Vuokrakodit www.suomenvuokrakodit.fi Oy, 2013. - puh. 010 321 1160 - info suomenvuokrakodit.fi - www.suomenvuokrakodit.fi

Lisätiedot

Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla.

Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla. Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla. Kaiken keellä Pielisjoen rannalle, Penttilänrantaan, rakennetaan As Oy Joensuun Poiju, johon valmistuu 25 korkealaatuista asuntoa. Veden läheisyys ja upeat näkymät

Lisätiedot

Lahden Silkkiuikku. Uusi koti Vesijärven rannalla RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA SILKKIUIKKU

Lahden Silkkiuikku. Uusi koti Vesijärven rannalla RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA SILKKIUIKKU Lahden Silkkiuikku RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA SILKKIUIKKU Uusi koti Vesijärven rannalla VOIMA LÖYTYY RANNALTA Meille suomalaisille rakas näkymä on tyyni pinta, myrskyävä aallokko,

Lisätiedot

VALOISAT KODIT PIELISJOEN RANNALLA

VALOISAT KODIT PIELISJOEN RANNALLA ENNAKKOMARKKINOINTI VALOISAT KODIT PIELISJOEN RANNALLA YLELLISIÄ KAUPUNKIKOTEJA PIELISJOEN RANNALLA Pielisjoen rannalle, Penttilänrantaan rakennettavaan As Oy Joensuun Reimariin valmistuu 19 korkealaatuista

Lisätiedot

Koti aitiopaikalla Knuutilankankaalla

Koti aitiopaikalla Knuutilankankaalla Koti aitiopaikalla Knuutilankankaalla Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

As Oy Ylivieskan Puhuri. Puhurikatu 10, 84100 Ylivieska. www.rakennusliikesomero.com

As Oy Ylivieskan Puhuri. Puhurikatu 10, 84100 Ylivieska. www.rakennusliikesomero.com www.rakennusliikesomero.com Vaivatonta asumista lähellä palveluita sijaitsee erinomaisella paikalla uudella Savarin asuinalueella lähellä Savarikeskuksen palveluita. Luhtitalo pitää sisällään 10 huoneistoa,

Lisätiedot

AS. OY NOKIAN MÄNTYPUISTO

AS. OY NOKIAN MÄNTYPUISTO AS. OY NOKIAN MÄNTYPUISTO Supernovankatu 12, Harjuniitty, Nokia As. Oy Nokian Mäntypuistoon rakennetaan uusia, nykyaikaisia 1-tasoisia rivitaloasuntoja puistoon rajoittuvalle omalle tontille. Lämmitysmuotona

Lisätiedot

Asunto Oy Klaukkalanportti

Asunto Oy Klaukkalanportti Mukavaa asumista lähellä luontoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yrittäjäntie Alitilantie Järvihaantie Klaukkalanportti Ropakkotie Ropakkotie Klaukkalantie Peltohiirentie Läpsämäntie Klaukkala on nopeasti

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS / ALUSTAVA 29.8.06 Kohde: Sijainti: Osoite: AS OY TURUN LUOLAVUORENPUISTO-II Turun kaupunki, Luolavuoren (032) kaupunginosa, kortteli 53, tontti 5 Rätiälänkatu 15 c, 20300 TURKU YLEISTÄ

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOTIRANTA

ROVANIEMEN KOTIRANTA ASUNTO-OSAKEYHTIÖ ROVANIEMEN KOTIRANTA Upealla ja rauhallisella sijainnilla, Kemijoen rannassa korkeatasoinen viiden huoneiston Kontio-hirsitalo. Suunnittelussa on huomioitu joen ja luonnon läheisyys.

Lisätiedot

ASUNTO OY IMATRAN KOSKITORI ASUNTO OY LAPPEENRANNAN ARKADI

ASUNTO OY IMATRAN KOSKITORI ASUNTO OY LAPPEENRANNAN ARKADI ASUNTO OY IMATRAN KOSKITORI ASUNTO OY LAPPEENRANNAN ARKADI Koulukatu 25,53100 Lappeenranta Asunto Oy Imatran Koskitori Asunto Oy Lappeenrannan Arkadi on hissillinen uusi kerrostalo, joka rakennetaan Lappeenrannan

Lisätiedot