KOROSTA PARHAITA PUOLIASI: LÖYDÄ TÄYDELLINEN HÄÄPUKU

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOROSTA PARHAITA PUOLIASI: LÖYDÄ TÄYDELLINEN HÄÄPUKU"

Transkriptio

1 KOROSTA PARHAITA PUOLIASI: LÖYDÄ TÄYDELLINEN HÄÄPUKU Hanna Koskinen 2013

2 Mitkä ovat sinun parhaat puolesi? Arvioi vartalosi mittasuhteita, jotta voit määritellä vartalotyyppisi. Oletko kurvikas X, alapainotteinen A, yläpainotteinen Y, sporttisen hoikka H tai omenavartaloinen O? Mieti vaatekaappisi sisältöä tai vertaa mittojasi mittataulukkoon. Ostatko kokonumeroltaan pienempiä housuja kuin yläosia ja paidoista rinta ja hartiat ovat usein liian pieniä jos koko on oikea vyötäröltä (Y)? Vai jäävätkö kaikki housut ja paidat aina löysäksi vyötäröltä (X)? Koetko olevasi kurviton ja poikamainen (H)? Ovatko lantio ja reidet mittasuhteissa muhkeat yläosaasi nähden (A)? Onko vyötärösi hukassa ja lantiosi kapoinen (O)? Mistä vartalosi kohdista pidät eniten? Onko sinulla upea selkä, kauniit sääret, sirot käsivarret tai häikäisevän kapea vyötärö? Joskus itsekritiikki estää näkemästä omia parhaita puoliaan. Kysy mielipidettä ystävältä. Ilahdut varmasti kuulemastasi.

3 Mittataulukko apuvälineenä Älä arkaile naisellisia muotojasi, etenkään leveää lantiota Naisvartalo on lantiolta leveämpi kuin rinnasta, se on luonnollista ja kaunista. Vaikka silikonimuoti jyllää maailmalla ei vartalon kuulu olla alaspäin kapeneva. Iänikuinen tavoitemitta ei taida olla kovinkaan monen normaalin ihmisen mitta tai malli. Itse asiassa yksikään Miss Suomi ei ole näissä mitoissa. Olet hyvä juuri sen kokoisena ja mallisena kuin olet - täydellisen hääpuvun löytäminen on vain omien parhaiden puolien korostamista. Oikean puvun löytyminen ei ole kiinni kokonumerosta vaan siitä, että löytää omalle vartalon mallilleen sopivimman puvun. Kun tunnet omat mittasi voit helpommin löytää itsellesi sopivia malleja sovitettavaksi!

4 Kurvikas X: korosta vartalosi kaaria Kurvikas naisvartalo on parhaimmillaan puvuissa, jotka tuovat vyötärön kaaren esiin. Ensimmäisen kuvan pitsinen yläosa tuo vartaloon lisää pituutta. Lantiolta istuva maltillisesti levenevä helma on siro ja hoikentava. Nauha vyötäröllä korostaa uumaa. Toisen kuvan runsashelmainen röyhelöpuku korostaa vyötärön kapeutta. Kapea korsettimainen yläosa korostuu sitä enemmän, mitä muhkeampi helma on. Kolmannen kuvan klassisen kaunis pitsipuku on yläosastaan napakasti istuva korsetti ja helmastaan ihanan prinsessamaisen runsas. Korostaa upeasti vyötäröä. Neljännen kuvan kapealinjainen pitsipuku puolestaan myötäilee vartalon kaaria tuoden ne esiin elegantisti. Täydellinen puku naiselliselle naiselle. Muista tämä: Empiremalliset puvut hukkaavat vyötärösi! (Kuvat: Agnes, Private Label by G, Agnes, Cymbeline)

5 Alapainotteinen A: korosta siroa yläosaa Pienirintainen ja leveälanteinen A-vartalotyyppi on parhaimmillaan leveähelmaisissa hääpuvuissa. Ensimmäisen kuvan pitsinen yläosa tuo lisää volyymiä rintaan ja poikkileikkaus korostaa vyötäröä. Toisen kuvan puvussa on pystyvedos rinnassa ja vaakavedos vyötäröllä. Molemmat vedokset korostavat naisellisia kaaria optimaalisesti. Kolmannen kuvan tiukasti istuva yläosa ja vino lantioleikkaus ovat tälle vartalotyypille mitä parhaimmat. Vino leikkaus kaventaa lantiota ja napakasti istuva pitkä korsettiosa tuo kapeaa ylävartaloa esiin. Rohkealle morsiamelle sopii vaikkapa tämä neljännen kuvan olkaimeton pitsikorsettipuku, jonka yläosa on läpinäkyvä. Muista tämä: Unohda alaosastaan liian kapeat puvut sekä ohuet suoralinjaiset mallit. (Kuvat: Marylise, Ella Rosa, Private Label by G, Cymbeline)

6 Harteikas Y: korosta siroa lantiota Kapealanteisen morsiamen kannattaa korostaa siroa alavartaloaan. Ensimmäisen kuvan puvussa on hyvin leikattu toispuoleinen olkain, joka katkaisee hartialinjaa. Kapeasti lantiota myötäilevä pitsinen helma tuo kapean lantion esiin. Toisen kuvan vinosti leikattu yläosa toimii kuten edellä. Runsas helma on kuitenkin vielä lantiolta kapea. Kolmannen kuvan olkaimellisen pitsipuvun V-pääntie korostaa kauniisti hartialinjaa ja tasapainottaa hartioiden leveyttä suhteessa vyötärölinjaan. Neljännen kuvan kevyt sifonkipuku jättää olkapäät ja hartiat näkyviin. Kevyesti väljä yläosa tasapainottaa lantion kapeutta. Muista tämä: Muista tuoda kapea vyötärö ja lantio esiin! (Kuvat: White One, Cymbeline, Romantica, Cabotine)

7 Rintava Y: korosta kurvisi oikein Rintavan morsiamen paras investointi hääpäivään on hyvät liivit ja sopivasti tukeva morsiuspuku. Ensimmäisen kuvan puvussa on kaunis V-pääntie, joka visuaalisesti leventää hartioita ja tummempi vyötärönauha, joka kaventaa vyötäröä. Toisen kuvan puvussa on korkealle nouseva yläreuna ja kapeasti lantiota myötäilevä helma. Vyötäröä voi halutessaan korostaa erillisellä vyöllä. Leveää rintaa tasapainottaa myös reippaasti levenevä helma. Tämän puvun korsettimainen yläosa korostaa rinnankaaren lisäksi myös vyötäröä. Neljännen kuvan puku on tuttu jo edellisestä diasta. Sen epäsymmetrinen yläosa tasapainottaa myös leveää rintaa. Muista tämä: Ilman kunnollisia rintaliivejä puku voi lähteä valumaan kesken illan lämmettyään päällä. (Kuvat Agnes, White One, Romantica, White One)

8 Pyöreä O: keskivartalo sirommaksi Keskivartaloltaan pyöreän kannattaa suosia hääpuvussaan pidentäviä linjoja. Ensimmäisen kuvan puku on täydellinen sirosääriselle morsiamelle, joka haluaa tasapainottaa keskivartaloaan. V- pääntie antaa hartioille lisää leveyttä ja nauha korostaa vyötärön paikkaa. Toisen kuvan pehmeästi laskeutuva sifonkipuku on koristeltu vain päätieltä, joka kiinnittää huomion kasvoihin. Kolmannen kuvan kapealinjainen satiinipuku on verhottu tyllisellä liivillä, jonka empirevyötäröllä on koristenauha. Neljännen puvun vesiputouskaulus tuo lisää leveyttä hartioille kaventaen visuaalisesti vyötäröä. Muista tämä: Varo liian ohuita kankaita, jotka tarttuvat jokaiseen pikkumutkaan. Suosi ryhdikkäitä materiaaleja. (Kuvat: Agnes, Rembo Styling, Agnes, Marylise)

9 Siro H: sopivasti lisää kurveja Siron morsiamen kannattaa valita mittasuhteisiin sopiva puku. Ensimmäisen kuvan morsiuspuku on alapuvultaan kapealinjainen ja sen päällä on tyllipitsinen kerros, joka kuultaa läpi. Toisen kuvan korostaa kauniisti siroa vartaloa. Yläosan pitsi tuo hieman lisää volyymiä ja satiininauha korostaa vyötäröä. Lisää kurveja haluavan kannattaa tutustua voimakkaasti merenneitomallisiin pukuihin, kuten vaikka kuvan kolme pukuun. Kurvikas merenneitomallinen puku tuo lisää kurveja kantajaansa! Neljännen kuvan sirolinjainen puku on hoikan tytön malli. Kevyesti leikattu kerroshelma korostaa kauniisti siroa vartaloa. Muista tämä: Supermuhkeat ylisuuret helmat hukuttavat sinut näkyvistä helposti. (Kuvat: White One, Rembo Styling, Cabotine, Cymbeline)

10 Upeita sääriä korostavia pukuja Jos paras puolesi ovat upeat sääresi niin näytä ne! Tarjolla on tällä kaudella niin kokonaan lyhythelmaisia kuin myös edestä lyhyitä ja takaa pitkiä tyllihelmoja. Parhaimmillaan yhdessä puvussa on sekä pitkä että lyhyt helma, sillä kahden ensimmäisen kuvan puvut saa myös irrotettavalla pitkällä helmalla. (Kuvat: Agnes, Cymbeline, Agnes)

11 Muodissa nyt: Upeat selät Puvun upea selkä saa huomiota koko vihkimisen ajan. (Kuvat: White One, Cabotine, Cymbeline, Marylise, Cymbeline, Forever Yours, Cymbeline)

12 Muodissa nyt: Kurvikkaat merenneitopuvut Supernaiselliset merenneitomalliset morsiuspuvut ovat nyt kuuminta muotia hääpuvuissa leveiden tyllihelmojen rinnalla. (Kuvat: White One ja Cabotine)

13 Muodissa nyt: Runsaat tyllihelmat Hääpukumuodin huipulla ovat myös ihanan naiselliset Grace Kelly-henkiset tyllihelmat. Huomaa, että muodissa oleva tylli on pehmeää ja laskeutuvaa. Se myötäilee liikettä pehmeästi! (Kuvat: White One, Rembo Styling, White One)

14 Pukuideoita raskaana oleville morsiamille Kauneimmat raskausajan morsiuspuvut istuvat napakasti rinnan alta eli empire-vyötäröltä. Puvun helman ei kannata olla hirveän leveä, koska kasvavan vatsan kanssa maltillisemmin levenevä helma on tasapainoisin. Materiaalina kannattaa suosia laskeutuvia kankaita. Puvussa olisi hyvä olla leikkaussauma rinnan alla, josta vyötäröä voi tarvittaessa korottaa. Jos ostat puvun reilusti ennen häitä ja tiedät olevasi raskaana, muista kertoa siitä myyjälle. Kasvavan vatsan vaatima tila on yllättänyt monet morsiamet ja sen vuoksi on parempi valita ennemmin väljä puku. (Kuvat: Agnes, Marylise, Agnes)

15 Meiltä löydät kauneimmat puvut kansainvälisten suunnittelijoiden kokoelmista Rembo Styling Cymbeline Cabotine White One Agnes Elizabeth Marylise Romantica Manon Jim Hjelm It s My Party Runeberginkatu 42 HELSINKI p

VAATIMUKSIA VAATTEILLE. Jokanaisen ja -miehen PUKEUTUMIS- OPAS HYVÄN VANHENEMISEN TUKISÄÄTIÖ

VAATIMUKSIA VAATTEILLE. Jokanaisen ja -miehen PUKEUTUMIS- OPAS HYVÄN VANHENEMISEN TUKISÄÄTIÖ 60+ VAATIMUKSIA VAATTEILLE Jokanaisen ja -miehen PUKEUTUMIS- OPAS HYVÄN VANHENEMISEN TUKISÄÄTIÖ LUKIJALLE Koska vaatimukset vaatteille kasvavat Iän myötä vaatetukselle asetettavat vaatimukset kasvavat

Lisätiedot

Hyvännäköinen työpaikalla www.smila-workwear.se

Hyvännäköinen työpaikalla www.smila-workwear.se 2015 CMT Andreasson certified by IMO, Switzerland 100% luomupuuvillaa GOTS sertifioitu. Lue lisää seuraavalta sivulta. Hyvännäköinen työpaikalla www.smila-workwear.se Kaunis ja varma työpaikalla Smilan

Lisätiedot

KLASSISET. kesävärit LAIVASTONSININEN VALKOINEN & PUNAINEN TYYLIÄ TREENIIN. Kevät&Kesä 2013. Anna ajan pysähtyä ja vietä päivä MEREN RANNALLA

KLASSISET. kesävärit LAIVASTONSININEN VALKOINEN & PUNAINEN TYYLIÄ TREENIIN. Kevät&Kesä 2013. Anna ajan pysähtyä ja vietä päivä MEREN RANNALLA KLASSISET kesävärit LAIVASTONSININEN VALKOINEN & PUNAINEN TYYLIÄ TREENIIN Kevät&Kesä 2013 Anna ajan pysähtyä ja vietä päivä MEREN RANNALLA Spring & Summer 2013 1 Tervetuloa KEVÄT & Kesä 2013 Kesä. Aika.

Lisätiedot

KEVÄT JA KESÄ 2014 THE SICILIAN SUMMER SATAMAN TUULIA JA RAITOJA. Värikkäät JA TOIMIVAT URHEILUVAATTEET KATU- MUOTI. Syrakusassa THE ITALIAN SUMMER 1

KEVÄT JA KESÄ 2014 THE SICILIAN SUMMER SATAMAN TUULIA JA RAITOJA. Värikkäät JA TOIMIVAT URHEILUVAATTEET KATU- MUOTI. Syrakusassa THE ITALIAN SUMMER 1 KEVÄT JA KESÄ 2014 THE SICILIAN SUMMER SATAMAN TUULIA JA RAITOJA KATU- MUOTI Syrakusassa Värikkäät JA TOIMIVAT URHEILUVAATTEET THE ITALIAN SUMMER 1 THE SICILIAN SUMMER KESÄMUOTI. Tunnustele, miltä se kuulostaa.

Lisätiedot

KYLPYHUONE SINUN TYYLIISI. DANSANI ZARO & LUNA Modulaarisia kalusteita jokaiseen kylpyhuoneeseen

KYLPYHUONE SINUN TYYLIISI. DANSANI ZARO & LUNA Modulaarisia kalusteita jokaiseen kylpyhuoneeseen KYLPYHUONE SINUN TYYLIISI DANSANI ZARO & LUNA Modulaarisia kalusteita jokaiseen kylpyhuoneeseen SISÄLLYSLUETTELO / DANSANI 04 JOHDANTO 20 VAL AISTUS JA IP-HYVÄKSYNTÄ 22 DANSANI ZARO 62 DANSANI ZARO -HINNASTO

Lisätiedot

MIKSI KANTAISIN LASTANI LIINASSA? Lapsi tarvitsee läheisyyttä. Kantamisesta on hyötyä kehitykselle. Hands free. Lapsi liinassa, mukana elämässä

MIKSI KANTAISIN LASTANI LIINASSA? Lapsi tarvitsee läheisyyttä. Kantamisesta on hyötyä kehitykselle. Hands free. Lapsi liinassa, mukana elämässä MIKSI KANTAISIN LASTANI LIINASSA? Lapsi tarvitsee läheisyyttä Läheisyyden tarve on tasavertainen ravinnon, levon ja muiden perustarpeiden kanssa. Kun ajattelee äitiä ja vauvaa päivittäisissä toimissa,

Lisätiedot

Tietoa murrosiästä ja muuta mukavaa

Tietoa murrosiästä ja muuta mukavaa Kaikki, mitä olet aina halunnut tietää, mutta et ole kehdannut kysyä! Ota selvää kaikesta, mitä olet aina halunnut tietää oli sitten kyseessä sinä itse, kaverit, murrosikä tai kuukautiset! Tietoa murrosiästä

Lisätiedot

METHOD MARTTA -RYHTIOHJELMALLA SAAT HYVÄÄ OLOA KOKO KEHOLLE. JOKA MARTALLE NOPEIN KAUNISTAVA KOHOTUSKÄSITTELY ON HYMY JA HYVÄ RYHTI IÄSTÄ RIIPPUMATTA!

METHOD MARTTA -RYHTIOHJELMALLA SAAT HYVÄÄ OLOA KOKO KEHOLLE. JOKA MARTALLE NOPEIN KAUNISTAVA KOHOTUSKÄSITTELY ON HYMY JA HYVÄ RYHTI IÄSTÄ RIIPPUMATTA! Method Martta METHOD MARTTA -RYHTIOHJELMALLA SAAT HYVÄÄ OLOA KOKO KEHOLLE. JOKA MARTALLE NOPEIN KAUNISTAVA KOHOTUSKÄSITTELY ON HYMY JA HYVÄ RYHTI IÄSTÄ RIIPPUMATTA! 2 Method Martta Method Martta Tässä

Lisätiedot

Ensimmäinen "lottamorsian vihittiin jo samana vuonna kesäkuun alussa. Erityismerkityksen suosittu kruunu luonnollisesti sai sotavuosina.

Ensimmäinen lottamorsian vihittiin jo samana vuonna kesäkuun alussa. Erityismerkityksen suosittu kruunu luonnollisesti sai sotavuosina. HÄÄPUKUHISTORIA Hääpäivä on yksi naisen elämän tärkeimmistä päivistä. Perinteisesti nainen on tuolloin pukeutunut parhaimpiinsa. Onnellinen morsian on aina kaunis. Kuva hänestä on ikimuistoinen ainakin

Lisätiedot

Venyy Vanuu Outin venyttelyvinkit

Venyy Vanuu Outin venyttelyvinkit Venyy Vanuu Outin venyttelyvinkit Outi Parkatti Venyy vanuu eli Outin venyttelyvinkit 15.11.2010 Tässä venyttelyjen vinkkikokoelmassa et näe venytystä, jossa selällään ollen nostetaan jalat kohti kattoa

Lisätiedot

Foam roller manuaali 2.0

Foam roller manuaali 2.0 umble Foam roller manuaali 2.0 Rumbleroller.fi 1 Mikä Rumble Roller? Foam roller on alkaa viimein olemaan tuttu omatoimisen lihashuollon apuväline myös täällä Suomessa. Sitä näkee myytävänä jopa läheisessä

Lisätiedot

Harmaasusien. Pukeutuminen. Joulu

Harmaasusien. Pukeutuminen. Joulu Harmaasusien 14 2004 Pukeutuminen Joulu Airut 4 2004 Sisällys 04 Pääkirjoitus 05 Haaremin naiset 12 Rokokoo 14 Korsetin historia 18 lautanauha 20 Piparkakkutalo 22 Uuden hallituksen haastattelu 23 pelikatsaus:

Lisätiedot

Satula rungolla vai ilman? Selkä vaikuttaa hevosen terveyteen enemmän

Satula rungolla vai ilman? Selkä vaikuttaa hevosen terveyteen enemmän Kaksi ääripäätä: vasemmalla mokkanahkainen ratsastushuopa eli lätkä, oikealla villatopattu rungollinen satula, jossa on pitkät paneelit. Varusteet kuuluvat samalle hevoselle. Teksti ja kuvat: Johanna Viitanen

Lisätiedot

www.backontrack.fi puh 020 742 9900 finland@backontrack.fi Teollisuuskatu 24 A, 11100 Riihimäki BACK ON TRACK IHMISET 2014

www.backontrack.fi puh 020 742 9900 finland@backontrack.fi Teollisuuskatu 24 A, 11100 Riihimäki BACK ON TRACK IHMISET 2014 www.backontrack.fi puh 020 742 9900 finland@backontrack.fi Teollisuuskatu 24 A, 11100 Riihimäki BACK ON TRACK IHMISET 2014 Lisätietoja ja jälleenmyyjät löydät osoitteesta www.backontrack.fi finland@backontrack.fi

Lisätiedot

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014 IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014 PUOLI VUOSISATAA SHOWERAMA-SUIHKUJA Showerama-suihkuilla on takanaan liki 50 vuoden historia. Niiden tarina alkoi 1960-luvulla, ja tuotteiden korkean laadun ansiosta ne

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

Kaihtimet, jotka erottuvat. Tee löytöretki mahdollisuuksien maailmaan

Kaihtimet, jotka erottuvat. Tee löytöretki mahdollisuuksien maailmaan Kaihtimet, jotka erottuvat Tee löytöretki mahdollisuuksien maailmaan Tee unelmistasi todellisuutta On tapana sanoa, että kauneus on katsojan silmissä ja se mitä näet päivittäin, jos et kotonasi. Siksi

Lisätiedot

TYYLI & KAUNEUS Joulukuu 2007

TYYLI & KAUNEUS Joulukuu 2007 ilmoitusliite tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ilmoitusliite TYYLI & KAUNEUS Joulukuu 2007 Parhaimmillaan hyvin istuva puku tekee näyttelijästä James Bondin ja aloittelevasta myyjästä

Lisätiedot

LUPA NAUTTIA. KIRSI-MARJA KAUPPALA kuvat LIISA JOKINEN 12 MN

LUPA NAUTTIA. KIRSI-MARJA KAUPPALA kuvat LIISA JOKINEN 12 MN LUPA NAUTTIA Saunajoogan jälkeen peilistä katsoo ihana nainen, kun lihasjännitykset ja laukkaavat ajatukset ovat jääneet lauteille. Tämä laji opettaa suorittajankin nauttimaan rennosta olosta. KIRSI-MARJA

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

Itsenäiseen elämään OMA TYYLI Joona-Vuorenmaa Eeva-Maija & Ruotonen Leena

Itsenäiseen elämään OMA TYYLI Joona-Vuorenmaa Eeva-Maija & Ruotonen Leena Itsenäiseen elämään 3 OMA TYYLI Joona-Vuorenmaa Eeva-Maija & Ruotonen Leena Sivu 1/12 Sisällys 1. OMA TYYLI... 3 2. MIKSI SINUN TARVITSEE TIETÄÄ KOKOSI?... 4 3. MISTÄ TIEDÄT OMAN KOKOSI?... 5 4. KOKONUMEROT

Lisätiedot

TÄRKEÄÄ! SÄILYTÄ TÄMÄ OHJE VASTAISEN VARALLE

TÄRKEÄÄ! SÄILYTÄ TÄMÄ OHJE VASTAISEN VARALLE A B D C E F TÄRKEÄÄ! SÄILYTÄ TÄMÄ OHJE VASTAISEN VARALLE Turvallisuus Lue käyttöohjeet ja katso kuvat huolellisesti ennen kuin käytät liinaa. Noudata erityisohjeita koska ne varmistavat vauvan turvallisuuden.

Lisätiedot

Tutoriaali. Kuvitus vektoreilla

Tutoriaali. Kuvitus vektoreilla Tutoriaali Kuvitus vektoreilla Tässä tutoriaalissa näytän yhden tavan, jolla voidaan luoda esim. lehti- tai muotikuvituksessa käytettäviä selkeitä ja joka kokoon skaalautuvia yksityiskohtaisia kuvituksia

Lisätiedot

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä

Lisätiedot

Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet. Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR

Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet. Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR Voimassa 1.3.2013 alkaen (alv 24 %) Elämäsi parhaat unet Tunne mukavuus, tunne ainutlaatuiset tukiominaisuudet, tunne TEMPUR Elämäsi parhaisiin uniin aito TEMPUR... 4 4 askelta elämäsi parhaisiin uniin...

Lisätiedot

Tässä esitellyillä kuudella perusharjoituksella aktivoit ja vahvistat tehokkaasti selän ja keskivartalon lihaksia.

Tässä esitellyillä kuudella perusharjoituksella aktivoit ja vahvistat tehokkaasti selän ja keskivartalon lihaksia. Perusliikkeet Tässä esitellyillä kuudella perusharjoituksella aktivoit ja vahvistat tehokkaasti selän ja keskivartalon lihaksia. 1-2 viikon harjoittelun jälkeen tulet huomaamaan kehossasi seuraavia muutoksia:

Lisätiedot

Erilaisia osallisuusmenetelmiä

Erilaisia osallisuusmenetelmiä Erilaisia osallisuusmenetelmiä Rauna Nerelli, Suomen Lasten Parlamentti Tässä on muutamia menetelmiä, joita voi käyttää lasten kanssa ryhmässä toimittaessa, kun halutaan vahvistaa lasten osallisuutta ja

Lisätiedot

Seuraavilla ohjeilla pystyt ottamaan luonnollisen asennon suhteessa tauluun:

Seuraavilla ohjeilla pystyt ottamaan luonnollisen asennon suhteessa tauluun: Asento Asento määrittää kuinka sinun tulisi seisoa saadaksesi liikkumattoman tuen ammuntaan. Asento täytyy pystyä ottamaan joka kerta luonnollisesti ja samalla tavalla, tai muuten osumakasassa tapahtuu

Lisätiedot

MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY?

MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY? MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY? verkkosivujen ostajan opas Hannu Heljala & Marja Hautala 03 / 2014 Yleinen pulma verkkosivujen ostajalla on, että useampaa tarjousta on vaikea verrata toisiinsa. Kuinka

Lisätiedot

ZAZEN. Opas zen-meditaatioon. Ari Tikka, Helsinki Zen Center ry 19.11.2012.

ZAZEN. Opas zen-meditaatioon. Ari Tikka, Helsinki Zen Center ry 19.11.2012. ZAZEN Opas zen-meditaatioon Ari Tikka, Helsinki Zen Center ry 19.11.2012. Tämän ohjeen saa vapaasti tulostaa, kopioida ja levittää kokonaisena, kunhan säilyttää lähdetiedot. Uusin versio löytyy osoitteesta

Lisätiedot