KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT"

Transkriptio

1 Arkkukuvasto

2 KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT SHT-Tukku Oy:n laadukkaat kotimaiset arkut valmistetaan yhtiön tehtaalla Punkalaitumella. Puuseppämme ja verhoilijamme valmistavat tuotteet pieteetillä ja ammattiylpeydellä viimeisiksi leposijoiksi. Muotoilu edustaa suomalaista käsityöperinnettä ja ajatonta tyylikkyyttä täydennettynä ajassa kiinni olevilla uutuusmalleilla. Valikoimasta löytyvät perinteiset suomalaiset kangasverhoillut arkut. Verhoilumateriaaleina ovat pääsääntöisesti maatuvista luonnonkuiduista valmistetut kankaat - puuvilla, pellava, asetaatti ja niiden yhdistelmät sekä ylellinen luonnonsilkki. Verhoiltujen arkkujen rungot on valmistettu puusta ja puupohjaisesta levystä. Puuarkkujen materiaaleina ovat suomalaiset puulajit mänty, tervaleppä ja koivu sekä varsinaiset jalopuut ja seetri. Kaikkien arkkujen sisustusverhoilut on tehty maatuvista kankaista. Arkkujen pintakäsittely tehdään vesiohenteisilla ja ympäristöystävällisillä pintakäsittelyaineilla. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä omaan hautaustoimistoosi - tunnistat tuotteemme alkuperäistunnuksestamme. Arkkumme ovat myös saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnuksen käyttöoikeuden merkiksi kotimaisuudesta. Kotimaista laadukasta käsityötä vuodesta Hannu Lehtonen toimitusjohtaja

3 Sarkofagi H-110 Jyhkeästi muotoiltu huolellisesti valikoidusta mäntylaudasta valmistettu honkamallistomme ylellisin versio. Tavanomaista pystymmät alaosan sivut lisättynä yhtenäisellä kahvasarjalla korostavat arkun massiivisen tyylikästä ulkoasua. Tuotenumero:

4 Honka-arkku H-40 VK Kaunista suomalaista käsityötä huolellisesti valikoidusta oksattomasta männystä valmistettuna. Kansiosan kaunis muotokeilaus ja pelkistetyt koristelistat antavat tyylikkään loppusilauksen tälle suositulle vaaleaksi sävytetylle puuarkkumallillemme. Valkoinen värisävy on saatu aikaan kuultavalla pintakäsittelyllä, jonka ansiosta puun syyrakenne kuultaa kauniisti näkyville. Saatavana myös sileällä listalla. Tuotenumero:

5 Honka-arkku H-44 Punahonka Tutun nelikymppisen honkasarjamme uusin värisävy. Tyylikkäät pelkistetyt listat sopivat kauniin punertavan sydänhongan sävyyn. Monen mielestä suomalainen puuarkku kauneimmillaan. Tuotenumero:

6 Honka-arkku H-50 SK RHL Arkkumalli, jossa yhdistyvät pelkistetty pohjoismainen muotoilu ja ripaus eurooppalaista muotokieltä kannen ja alaosan pyöreillä linjoilla. Arkku on hieman leveämpi ja pidempi kuin perinteinen suomalainen arkku. Malli H-50 SK:ssa harjalauta ja alaosan kranssi on koristeltu tyylikkäällä köysikuviota muistuttavalla puuleikkauksella. Tämä ja häivytetty väritys tekevät arkusta todella arvokkaan kokonaisuuden. Tässä mallissa ristikuviolla koristeltu harjalauta. Tuotenumero:

7 Honka-arkku H-71 Valikoidusta vähäoksaisesta männystä valmistettu yksinkertaisen hillitty puuarkku. Kaunis listoitettu harjalauta luo ryhdikkään vaikutelman. Tuotenumero:

8 Honka-arkku H-80 Huolellisesti valikoidusta männystä valmistettu puuarkku. Kannen kaunis muotokeilaus ja tasaleveä malli muodostavat arvokkaan kokonaisuuden, jonka viimeistelee kauniisti muotoiltu harjalauta. Harjalauta voidaan varustaa myös kauniilla puuhun kaiverretulla ristikoristeella, joka toimii siunaushiekan sijana. Tuotenumero:

9 Honka-arkku H-92 EKO Tämä arkku ja sen sisustus on valmistettu kokonaan luonnonmateriaaleista. Se on kokonaan massiivipuuta, sen pinta on käsitelty luonnonvahoilla ja värisävyltään se on kellanruskea kuin auringon patinoima mäntylauta. Arkun mukana saat ekotodistuksen, josta ilmenevät käytetyt materiaalit. Puuvillasisustus on kokonaan maatuva. Tuotenumero:

10 Honka-arkku Nelikko Pyrstöliitoksin kootussa honka-arkussa yhdistyvät perinteinen puusepäntaito ja moderni ulkonäkö. Pelkistetyssä muotoilussa ei ole mitään ylimääräistä. Sisustus rakentuu aidosta puusta sekä luonnonvärisestä ja valkoisesta pellavasta. Arkku on käsitelty kelonharmaalla puuvahalla. Tuotenumero:

11 Sarkofagi S-22 Kokonaan tammesta valmistettu perinteinen sirompi tammisarkofagimme. Kannen ja alaosan koristeena hillitty kuviointi, joka antaa ryhdikkään vaikutelman. Tuotenumero:

12 Tammiarkku T-42 Perinteinen kaunis ja linjakas tammiarkku. Kansiosan kaunis keilaus ja kuvioidut koristelistat antavat ilmettä tälle suosituimmalle tammiarkkumallillemme. Tuotenumero:

13 Koivuarkku K-61 Kaunis vaalea koivupinta hillittyine kuviointeineen on toteutettu viilutekniikalla, mikä takaa aina tasaisen ja laadukkaan ulkonäön. Tuotenumero:

14 Seetri 80 RHL Seetrin syyrakenne ja hieman punertavaan taitettu väri muodostavat arvokkaan kokonaisuuden. Tasaleveä hillityn kaunis malli, jossa on muotokeilaus myös arkun alaosassa. Massiivipuinen harjalauta on muotoiltu täydentämään kannen tyylikästä linjaa. Harjalauta voidaan varustaa myös kauniilla puuhun kaiverretulla ristikoristeella, joka samalla toimii siunaushiekan sijana. Tuotenumero:

15 Leppäarkku L-34 Tervalepän kaunis värisävy ja elävän ilmeikäs puulaatu selvästi erottuvine syykuvioineen antavat ilmeen tälle arkulle. Muotokeilaus arkun kanneessa ja jykevä harjalauta viimeistelevät konstailemattoman kauniin kokonaisvaikutelman. Tuotenumero:

16 Arkku nro 1 Perinteinen suomalainen verhoiltu arkku, jossa on kaunis sädekansi ja sileä alaosa. Verhoilun sävyiset tupsut ja hapsut sekä lisävarusteena saatavat puukahvat täydentävät kokonaisvaikutelman. Värit valkoinen ja vaaleanharmaa. Tuotenumero:

17 Arkku nro 1 Risti Arkun kannessa sädekuvio toisessa päässä ja pääpuolta koristaa samasta kankaasta tehty ristikuvio. Arkun alaosa on sileä kuten muissakin 1 - sarjan malleissa. Värit valkoinen ja vaaleanharmaa. Hapsut ja tupsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Tuotenumero:

18 Arkku nro 1 Risti PVS Tämän arkun verhoilumallina on kaunis ristikuvio. Verhoilu on tehty suositulla ryhdikkäällä puuvillaviskoosikangaskuosilla, jonka pinta on eloisa ja lämpimän sävyinen. Lisävarusteena saatavat kahvat luovat arvokkuutta ja täydentävät kokonaisuuden. Tähän malliin kuuluvat arkun kankaalla verhoillut jalat vakiona. Tuotenumero:

19 Arkku nro 2 Kaunis perinteinen täyssädearkku, jossa myös alaosassa on sädekuvio. Hapsut ja tupsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Värit valkoinen ja vaaleanharmaa. Tuotenumero:

20 Arkku nro 2 Luonnonsilkki Ylellinen luonnonmateriaali yhdistettynä perinteiseen suomalaiseen arkkumalliin, jossa sekä kansi että alaosa ovat sädeverhoiltuja. Arkun verhoilumateriaalina on eläväpintainen ja näyttävä luonnonsilkki, joka tuo arkkuun arvokkuutta ja pehmentää säteiden muodot kauniisti. Hapsut ja tupsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Tähän malliin kuuluvat arkun kankaalla verhoillut jalat vakiona. Tuotenumero:

21 Arkku nro 3 Pellava Tasaleveä pellavakankaalla verhoiltu arkku. Kannen sivua koristaa hillitty pituussuuntainen tuplanauha. Luonnonkuidun elävä pinta ja lämmin väri antavat arvokkaan hillityn vaikutelman tälle arkulle. Tähän malliin kuuluvat arkun kankaalla verhoillut jalat vakiona. Tuotenumero:

22 Arkku nro 4 Säde Perinteinen käyrä arkkumalli. Sekä kannen että alaosan verhoiluna sädekuvio, joka elävöittää arkun kauniisti. Tupsut ja hapsut täydentävät kokonaisuuden. Värit valkoinen ja vaaleanharmaa. Tuotenumero:

23 Arkku nro 5 kola Perinteinen suomalainen kapeneva arkkumalli. Kannen verhoiluna sileä pohjakangas ja sen päälle koottuna erilaiset kauniit sädekuviot, jotka päättyvät harjalaudan alapuolella olevaan kukkakoristeeseen. Alaosassa on sileä kangasverhoilu. Tupsut ja hapsut täydentävät tasapainoisen kokonaisuuden. Värit valkoinen ja vaaleanharmaa. Mallia valmistetaan myös valkoisena kuviovanupohjaisena siten, että vain solmulaskos ja harjalaudan ja kannen reunojen listoitukset on tehty kankaasta. Tuotenumero: kola

24 Arkku Juhla Suomi 90 Juhla Suomi 90 on suunniteltu kunnioittamaan Suomen itsenäisyyden 90-vuotisjuhlavuotta. Seesteinen verhoilu symboloi mereen vaipuvaa aurinkoa. Sinivalkoinen väritys kuvastaa suomalaisuutta ja arkku sopiikin isänmaalliselle henkilölle. Tuotenumero:

25 Arkku nro 7 A solmusäde Kauttaaltaan kangasverhoiltu valkoinen kapeneva arkku. Kannen sivujen koristeena on samasta verhoilukankaasta tehty kaunis solmulaskos, jonka laskos lähtee harjalaudan alta ja laskeutuu tyylikkäästi kannen sivua mukaillen. Solmu on sijoitettu lähelle leveää päätyä. Hapsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Tuotenumero:

26 Arkku nro 7 G solmusäde Kauttaaltaan kangasverhoiltu valkoinen kapeneva arkku. Kannen sivujen koristeena on samasta verhoilukankaasta arvokas harmaa-valkoinen solmulaskos, joka lähtee harjalaudan alta ja laskeutuu tyylikkäästi kannen sivua mukaillen. Solmu on sijoitettu lähelle leveää päätyä. Hapsut ja tupsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Tuotenumero:

27 Uurna 18 Honka Valkokuulto Uurna 18 Honka Uurna Seetri Temppeli Uurna 16-2 Tammi Uurna 8F Valkokuulto

28 Uurna 14 Koivu Lintu Uurna 14 Koivu Purje Uurna 20 Honka Uurna 20-2 Tammi Uurna 20 Koivu

29 Keramiikkauurna Va. enkeli Uurna 54 Kupari Uurna Pellava Uurna Suomi

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko Honka-arkut Tammi-arkut Kuvaston päävalikko Muut puuarkut Tuotekuvasto värisävyt Sarkofagi H-110-sarja 0 1 Honka-arkku H-40-sarja 0 1 2 3 5 Honka-arkku H-40 Valkokuulto Honka-arkku H-44 Punahonka Honka-arkku

Lisätiedot

Sopivan arkun tai uurnan valinta

Sopivan arkun tai uurnan valinta Tuotekuvasto Sopivan arkun tai uurnan valinta Omaisen viimeisen leposijan valinta on usein hyvin henkilökohtainen ja tunnepitoinen päätös. Pienilläkin asioilla, kuten erilaisilla symboleilla ja koristeluilla

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko Honka-arkut Tammi-arkut Muut puuarkut Tuotekuvasto värisävyt Sarkofagi H-110-sarja 0 1 Honka-arkku H-40-sarja 0 1 2 3 5 Honka-arkku H-40 Valkokuulto Honka-arkku H-44 Punahonka Honka-arkku H-50 P Honka-arkku

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko Honka-arkut Tammi-arkut Kuvaston päävalikko Muut puuarkut Tuotekuvasto värisävyt Sarkofagi H-110-sarja 0 1 Honka-arkku H-40-sarja 0 1 2 3 5 Honka-arkku H-40 Valkokuulto Honka-arkku H-44 Punahonka Honka-arkku

Lisätiedot

Koivuarkku K-61 (kapeneva, taittokahvat)

Koivuarkku K-61 (kapeneva, taittokahvat) Koivuarkku K-61 (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: 661190 Hinta: 1470 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1360 Koivupuisen arkun pinta on vaalea kuin Suomen kesän yöttömät yöt. Tuotenumero: 661190, KOIVU

Lisätiedot

7A R-Pellava (kapeneva, taittokahvat)

7A R-Pellava (kapeneva, taittokahvat) 7A R-Pellava (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: 279106 Hinta: 920 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 810 (Pohjois-Karjalan alueella) Pellavakankaalla verhoiltu kapeneva arkku. Tuotenumero: 279106, VERH

Lisätiedot

KUOPION HAUTAUSTOIMISTO NIIRANEN

KUOPION HAUTAUSTOIMISTO NIIRANEN HINNASTO 1.1.2019 KUOPION HAUTAUSTOIMISTO NIIRANEN ARKKUUN HUOLTO JA KULJETUS ARKKUUNHUOLTO, PUKEMINEN JA SIISTIMINEN 85 ARKKUUNHUOLTO,OMIEN VAATTEIDEN PUKEMINEN JA SIISTIMINEN 88 APUMIES 68 KULJETUKSEN

Lisätiedot

Mallistot; Saana1 Venla, luonnonvärinen pellava,kukkakoristeet 1150,- Saana2 Elias, valkoinen/harmaa pellava,kukkakoristeet 1150,-

Mallistot; Saana1 Venla, luonnonvärinen pellava,kukkakoristeet 1150,- Saana2 Elias, valkoinen/harmaa pellava,kukkakoristeet 1150,- Mallistot; Saana-sarja Saana1 Venla, luonnonvärinen pellava,kukkakoristeet 1150,- Saana2 Elias, valkoinen/harmaa pellava,kukkakoristeet 1150,- Saana3 Kaino, valkoinen pellava kukkakoristeet 1150,- Saana4

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

Honka Savu 20. Tuotenumero: Hinta: 180 sis. alv 24% Lisää kotimaisia arkkuja ja uurnia:

Honka Savu 20. Tuotenumero: Hinta: 180 sis. alv 24% Lisää kotimaisia arkkuja ja uurnia: Honka Savu 20 Tuotenumero: 011221 Hinta: 180 sis. alv 24% Honkauurna 16 Ristikuviolla Tumma Tuotenumero: 011054 Hinta: 220 sis. alv 24% Tuotenumero: 011054 Honkauurna 16 Ristikuviolla Vaalea Tuotenumero:

Lisätiedot

KOTIMAISET ARKUT JA UURNAT

KOTIMAISET ARKUT JA UURNAT KOTIMAISET ARKUT JA UURNAT SHT on valmistanut arkkuja vuodesta 1955 Suomalainen SHT-Tukku Oy on onnistunut siirtämään perinteistä suomalaista käsityötaitoa ja kokemusta arkunvalmistuksesta yli vuosikymmenten,

Lisätiedot

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä.

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. TYÖTASOJA POLVIJÄRVELTÄ Ecolamin valmistamat työtasot tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja

Lisätiedot

Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat

Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat Yksinkertainen on aina kaunista Laskoskaihdin voi ilmentää yksinkertaisuutta ja puhtaita, suoria linjoja - mutta myös luoda jännittäviä

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA SCANDINAVIA ON AJATON KLASSIKKO. PUHTAAT, PELKISTETYT MUODOT JA MONIPUOLISET YHDISTELY- MAHDOLLISUUDET HELPOTTAVAT SISUSTUSIDEOIDEN TOTEUTTAMISTA. YLLÄTYS ON SIINÄ, MIKÄ

Lisätiedot

ALKUSANAT, JOHDANTO. sukupolvelta toiselle ja kädentaitajien perintö elää tuotteissamme.

ALKUSANAT, JOHDANTO. sukupolvelta toiselle ja kädentaitajien perintö elää tuotteissamme. Ajatuksella ALKUSANAT, JOHDANTO On taival ollut sitten pitkä tai lyhyt, tasainen tai kivinen, niin viimeinen leposija on kuin sinetti tuon matkan päättyessä. Valinta ei ole useinkaan helppo. Arkun valinnalla

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

Tunnelmaa turvallisesti

Tunnelmaa turvallisesti Tunnelmaa turvallisesti Taigalyhty on ihanteellinen tapa luoda tunnelmaa elävällä tulella - turvallisesti ja siististi. Liekki käyttää hajutonta ja savutonta mineraaliöljyä. Säiliö palaa noin 40 h ja tuli

Lisätiedot

Ovimallisto. Hovi Ambassador Kartano Serenad Villa Prisma Empire

Ovimallisto. Hovi Ambassador Kartano Serenad Villa Prisma Empire Ovimallisto Hovi Ambassador Kartano Serenad Villa Prisma Empire Etusivun kuvan keittiössä alaovet tammi ranskanpähkinä, yläovet maalattu mdf - kensapuun mallistosta. Kuvassa Hovi, koivu/valkolakattu. 2

Lisätiedot

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo on oppimista tukeva pöytä joka haluaa olla osa tärkeintä päivää. Koulupäivää. Pöytäsarja, joka on luotu täysin tulevien käyttäjiensä mukaan. Kaikenikäisten ja -pituisten

Lisätiedot

FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI

FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI RAKENNA ITSELLESI KOKONAISVALTAINEN HYVÄN OLON KOTI. Uuden Familon Home -malliston myötä tarjoamme nyt kotiisi kaikkea pehmeää ja tyylikästä aina sängyistä ja patjoista peitteisiin

Lisätiedot

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Osaaja hallitsee tekniikan Uudistuvan - ajanmukaisesti kasvavan oman mallistomme lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kalustamisen merkeille. Joustava

Lisätiedot

Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015

Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015 Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Liikelahjan avulla viestitään yrityksen arvoista. Aarikka tuotteilla osoitatte

Lisätiedot

on parempi kuin luonnonmateriaalien. mitä kannattaa huomioida kankaan valinnassa?

on parempi kuin luonnonmateriaalien. mitä kannattaa huomioida kankaan valinnassa? mitä kannattaa huomioida kankaan valinnassa? Oikea kangas toivottaa tervetulleeksi, kutsuu koskemaan, näyttää ja tuntuu hyvältä. Kangas ei ole vain tekstiiliä, vaan moniulotteinen kudelma, jolla on kyky

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

Valmislauteet sinun mitoillasi

Valmislauteet sinun mitoillasi Valmislauteet sinun mitoillasi Valitse suosikkisi laajasta valikoimasta Valmiiksi mietitty ratkaisu toteutuu helposti ja vaivattomasti Laadukas kotimainen tuote saapuu nopeasti kotiovelle Suomalaista puusepäntaitoa

Lisätiedot

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334.

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334. sarja[f] sarja[f] Sarja[f]:ssä kiinnittyy huomio ensimmäiseksi 50 mm paksuun kevytlevyyn ja nelikulmaisiin jalkoihin, jotka ovat joko T:n muotoiset tai sijoitettuina nurkkiin erityisiä muotoilupiirteitä,

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Lataa Koivu - Suomen kansallispuu - Seija A. Niemi. Lataa

Lataa Koivu - Suomen kansallispuu - Seija A. Niemi. Lataa Lataa Koivu - Suomen kansallispuu - Seija A. Niemi Lataa Kirjailija: Seija A. Niemi ISBN: 9789523121447 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 31.84 Mb Koivu on olennainen osa suomalaisuutta. Se on ollut ikiaikainen

Lisätiedot

-50 % alennukset jopa. Kaikki laattojen hinnat alennettu ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT

-50 % alennukset jopa. Kaikki laattojen hinnat alennettu ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - Kaikki laattojen hinnat alennettu alennukset jopa -50 % Parasta palvelua rakentajille jo vuodesta 1989 Oman

Lisätiedot

Luonnon inspiroimaa suomalaista muotoilua

Luonnon inspiroimaa suomalaista muotoilua Luonnon inspiroimaa suomalaista muotoilua Suomen kauniin luonnon neljä vuodenaikaa, vehreät metsät ja siniset järvet kalliorantoineen ovat loputon inspiraation lähde innovatiiviselle muotoilulle. Tästä

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat sisältävät arvonlisäveron MOSAIIKKI Haitu n. 54.68 /ltk Vaaleat, villinmuotoiset ja mattapintaiset kivet, joissa pyöristetty reuna. Sisäseiniin ja -lattioihin. Hiili 5x5 30x30cm 31.05 /ltk Musta liuskekivimosaiikki, jonka pinnalla

Lisätiedot

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

LUONNOLLISTA MUOTOILUA TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON Luonnossa esiintyy kuusikulmioita lumihiutaleissa, mehiläisvahakennoissa ja kilpikonnan kuoressa. Se on luonnon pinta-alaa tehokkaimmin hyödyntävä muoto, jota voi

Lisätiedot

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Vakaat ja tyylikkäät ratkaisut Crawford Superior 42+ Vaativalle ostajalle Crawford Superior+

Lisätiedot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat sisältävät arvonlisäveron MOSAIIKKI Haitu n. 57.15 /ltk Vaaleat, villinmuotoiset ja mattapintaiset kivet, joissa pyöristetty reuna. Sisäseiniin ja -lattioihin. Hiili 2,5x2,5 cm 30 x 30 cm 32.63 /ltk Välkehtivän mustasta liuskekivestä

Lisätiedot

T E E T S U L A K S U N N E S A

T E E T S U L A K S U N N E S A ASENNUSKALUSTEET OLE YKSILÖLLINEN ME KAIKKI OLEMME YKSILÖLLISIÄ. ELÄMÄNTAPAMME, MAKUMME JA MIELTYMYKSEMME OVAT YKSILÖLLISIÄ. KODISSAMME YKSILÖLLISYYTEMME NÄKYY PARHAITEN. JOKAINEN BERKER KALUSTEPERHE

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

23,90 /m² 26,90 MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET. - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit -

23,90 /m² 26,90 MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET. - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - Elite lattialaatta 30x60 cm Erittäin suosittu italialainen kivipuristelaatta sarja. Rauhallinen ja moderni

Lisätiedot

puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET

puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET 2 Woodex pitää puusta huolta Ulkona oleva puu tarvitsee suojaa vaihtelevilta sääolosuhteilta. Ja tietenkin kauniin värin, kuultavan tai peittävän.

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin.

Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin. Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin. Ei ole sama, mikä luukku tulisijassa on. Pislan HTT-luukku on aina varma ja turvallinen valinta. PISLA HTT TULISIJATUOTTEET SUUNNITELTU TOIMIMAAN KOTONASI Tulisijat luovat

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

Nopean toimituksen ovet

Nopean toimituksen ovet Nopean toimituksen ovet 2012 Fenestran nopean toimituksen ovet 2012 Ulko-ovet Klassikko-mallisto 5 KOKOA JA 5 VÄRIÄ! Vakiovärit 3 viikossa Valkoinen NCS S0502-Y Keskiruskea TTM 540X Tummanharmaa RAL 7024

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Sälekaihtimet Valon säätelyä klassisella tyylillä Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture-mallisto: Uudet eksklusiiviset säleet tarjoavat uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. Säleiden kuvioidut

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan.

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan. on uusi kotimainen patjamallisto tarunhohtoisiin uniin Jälleenmyynti: valtuutetut -kauppiaat kautta maan. Unituli Oy on Suomen suurin patjatehdas, joka kuuluu kansainväliseen Hilding Anders -konserniin.

Lisätiedot

TYYLIMAAILMAT Corsica terracotta Monaco kiesel Monaco natur Sardegna bleu Sardegna schiefer

TYYLIMAAILMAT Corsica terracotta Monaco kiesel Monaco natur Sardegna bleu Sardegna schiefer TYYLIMAAILMAT 2006 Corsica terracotta Monaco kiesel Monaco natur Sardegna bleu Sardegna schiefer 2 NÄIN TEET HYMER-MATKAILUAUTOSTA NÄKÖISESI HYMER-MATKAILUAUTON Tyylimaailmat Sisusta itse ajoneuvosi henkilökohtaisten

Lisätiedot

Ainulaatuinen kivi Ainutlaatuiselle ihmiselle

Ainulaatuinen kivi Ainutlaatuiselle ihmiselle Ainulaatuinen kivi Ainutlaatuiselle ihmiselle Ikuistettu Oy Muistomerkkikuvasto Surun hetkellä kaipaus saa näkyä Kauniit muistot eivät koskaan kuole, eivätkä milloinkaan jätä yksin. Surun kohdatessa jäämme

Lisätiedot

HIEKKAHARJUN UUSI VESITORNI Visuaalisen ilmeen ideointi Ehdotus n:o 2 VESIPEILI

HIEKKAHARJUN UUSI VESITORNI Visuaalisen ilmeen ideointi Ehdotus n:o 2 VESIPEILI Materiaalivaihtoehdot 1 ja 2. Vesitornin rakenne perustuu lähtötiedoissa esitettyyn ratkaisuun: uuden vesitornin perustus-, keskijalka- ja säiliörakenteet ovat paikalla valettuja teräsbetonirakenteita.

Lisätiedot

Piiroisen COMPOS malliston tuolit Nykytaiteen museo Kiasman kahvilaan, Café Kiasmaan

Piiroisen COMPOS malliston tuolit Nykytaiteen museo Kiasman kahvilaan, Café Kiasmaan LEHDISTÖTIEDOTE Julkaisuvapaa 1(5) Piiroisen COMPOS malliston tuolit Nykytaiteen museo Kiasman kahvilaan, Café Kiasmaan Samuli Naamangan ekologinen COMPOS mallisto vakuutti materiaalin innovatiivisuudella

Lisätiedot

Saksanpystykorvien värit

Saksanpystykorvien värit Saksanpystykorvien värit Ruskea: Kauttaaltaan yksivärinen tummanruskea. Ruskeilla esiintyy joskus harmaata karvaa housuissa, hännässä, silmien ympärillä tai lapojen seudulla. Tämä katsotaan virheeksi tai

Lisätiedot

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2012 Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

PROHOROFF DESIGN FLOORING

PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF TAMMI WALNUT PROHOROFF C-COLLECTION 3-SÄLEINEN, FEELSTEP, LAKATTU WHITE MATT WALNUT Prohoroff C-Collection on näyttävä, kuuden värivaihtoehdon

Lisätiedot

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE Lehdistötiedote helmikuu 2016 LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE [1] Elämän ja iloisuuden filosofia tai universaali ylistys elämän kauneudelle. [2] Eau de Toilette Florale, jonka hurmaavan luonnonraikkaan

Lisätiedot

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä.

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2013 Aidon lämmön lähteillä. Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT 2 Internal Uusi asunto, vihreämpi keittiö! Puustellin ekologinen Miinus-keittiö - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja Nyt voit valita muutostyönä

Lisätiedot

Taidelasit ja lahjaesineet

Taidelasit ja lahjaesineet Taidelasit ja lahjaesineet 270 Maljakko iso (k. 270 mm) Wänni-sarja 235 Maljakko suorakaide (k. 235 mm) Kultaseppä Eino Wännin suunnitteleman lasisarjan muodot ja varhaisimmat esineet ovat 1970 luvulta

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ?

KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ? -HELAT 2012 s. 1 s. 2 KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ? AM Security Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu lähes 15 000 turvallisuus- ja lukitusalan tuotetta, niin kiinteistön

Lisätiedot

VENEISTUIN. Kuluttajahinnasto 2016

VENEISTUIN. Kuluttajahinnasto 2016 VENEISTUIN Kuluttajahinnasto 2016 VALKEA Istuin on verhoiltu valkealla keinonahalla. Valkea keinonahka 260 / kpl LUXUS V1 (RUSKEA) Ulkopinnat hiekansävyistä (Taupe) Silvertex materiaalia. Sisäpinnat ylellistä

Lisätiedot

ellet t european collection

ellet t european collection ellet t european collection 3 - s Ä L E I N E N, l a K A T T U T A I Ö L J Y T T Y E LLE T T TA M M I TAMMI TAMMI ESPRESSO PUNATAMMI TAMMI VALKOLAKATTU SAARNI SAARNI VALKOLAKATTU EUROOPPALAINEN VAAHTERA

Lisätiedot

INARI KOIVUSARJA. valmiiksi kasattu, umpipuinen ja paljon valmiita vaihtoehtoja.

INARI KOIVUSARJA. valmiiksi kasattu, umpipuinen ja paljon valmiita vaihtoehtoja. INARI KOIVUSARJA Massiivikoivunen Inari-sarja edustaa klassista designia korostaen puun kauniita, luonnollisia vivahteita. Sarjan parhaina ominaisuuksina mainittakoon helppo yhdisteltävyys, kokrkealaatuisuus,

Lisätiedot

Tikkurila Trendivärit 2014-2015

Tikkurila Trendivärit 2014-2015 Tikkurila Trendivärit 2014-2015 Valmiit väriyhdistelmät kodinsisustajille 4/3/2014 Marika Raike, Tikkurila Oyj 4/3/2014 Marika Raike, Tikkurila Oyj 2 Syvät ja vahvat värit ovat jälleen täällä. Historiallinen,

Lisätiedot

Gense on perustettu 1856, ja se on Ruotsin vanhin toiminnassa oleva osakeyhtiö. Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat

Gense on perustettu 1856, ja se on Ruotsin vanhin toiminnassa oleva osakeyhtiö. Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat B2B syksy 2013 Gense on perustettu 1856, ja se on Ruotsin vanhin toiminnassa oleva osakeyhtiö. Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

j uuret. PARKETTI, JOLLA ON

j uuret. PARKETTI, JOLLA ON PARKETTI, JOLLA ON j uuret. Karelia on perinteikäs perheyritys, jonka juuret ovat vahvasti suomalaisessa maaperässä. Kautta aikojen pohjoisen kansa on arvostanut metsää ja sen antimia. Suomen luonnonläheiseen

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

Ensiluokkainen synteettinen sivellin

Ensiluokkainen synteettinen sivellin Ensiluokkainen synteettinen sivellin The Cotman -sarjaa on parannettu käyttämällä erikoista synteettisten kuitujen sekoitusta.valikoima takaa tutun laadun ja antaa lisäksi entistä paremman suorituskyvyn

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Suomesta lämmöllä. Laulumaan suku on satojen vuosien ajan valmistanut huonekaluja. taidolla ja näkemyksellä suomalaiseen makuun. Tänä päivänä Lahdessa

Suomesta lämmöllä. Laulumaan suku on satojen vuosien ajan valmistanut huonekaluja. taidolla ja näkemyksellä suomalaiseen makuun. Tänä päivänä Lahdessa Hienostunut Ida-sarja huokuu kustavilaista henkeä. Huonekaluissa on kaunis uurrekoristelu ja nykyaikainen mitoitus. Lasikantinen sohvapöytä 63 x 110 x 48,5 cm, 299 e, pieni sohvapöytä 65 x 65 x 48,5 cm,

Lisätiedot

Suomen Eläintuhkaus. Eläinystäväsi kauniille muistolle

Suomen Eläintuhkaus. Eläinystäväsi kauniille muistolle Suomen Eläintuhkaus Eläinystäväsi kauniille muistolle Meistä Olemme 1988 perustettu lemmikkieläinten tuhkauspalveluihin erikoistunut perheyritys Myrskylästä. Tarjoamme kaikki tuhkaamiseen ja hautaamiseen

Lisätiedot

Suomen Eläintuhkaus. Eläinystäväsi kauniille muistolle

Suomen Eläintuhkaus. Eläinystäväsi kauniille muistolle Suomen Eläintuhkaus Eläinystäväsi kauniille muistolle Meistä Olemme 1988 perustettu lemmikkieläinten tuhkauspalveluihin erikoistunut perheyritys Myrskylästä. Tarjoamme kaikki tuhkaamiseen ja hautaamiseen

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015 Akaatin mysteeri Puhtautta ja rauhallisuutta symboloivan akaatin uskotaan rauhoittavan tunteita ja hoivaavan sisäistä voimaa. Yhdistä asuusi yksi näistä statement-koruista tai anna se erikoislahjana naiselle,

Lisätiedot

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA 25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA Aukeaman valaisimet: Cafe370 ja Cafe240 design Pauli Partanen Candeo Air ja Candeo -kirkasvalolaite design Katriina Nuutinen Trek design Tapio Anttila Pasila design Juho Pasila INSPIRED

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001. Marleyn kanssa onnistuu.

Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001. Marleyn kanssa onnistuu. Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001 Marleyn kanssa onnistuu. Kaipaatko lisää tilaa? käytännöllistä ja tyylikästä: paljeovet tuovat lisää tilaa huoneisiin! Kääntymisalue

Lisätiedot

Tapanila-Seura ry:n kannanotto Tapanilan Kanervatien alueen kaavamuutosasiaan

Tapanila-Seura ry:n kannanotto Tapanilan Kanervatien alueen kaavamuutosasiaan Tapanila-Seura ry:n kannanotto Tapanilan Kanervatien alueen kaavamuutosasiaan Tapanila-Seura ry suhtautuu myönteisesti Kanervatien asemakaavaan aiottuihin muutoksiin. Muutokset parantavat kaavaa ja entisestään

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Vihervi sikko Oy Koristekivet & koristesorat

Vihervi sikko Oy  Koristekivet & koristesorat Viherviisikko Oy Koristekivet & koristesorat 0 S i v u Koristekivet: Rantakivi Rantakivi on veden hioma luonnonkivi, jossa on paljon kauniita värisävyjä. Rantakiveä voi käyttää monipuolisesti kaikkialla

Lisätiedot

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city Sarja[f] city 2 Sarja[f] city Sarja[f] city Sarjan[f] city-pöydissä on klassiset nelikulmaiset jalat, hyvin toimivat tasot ja persoonalliset ominaisuudet. Olemme laajentaneet ajatteluamme kehysten ulkopuolelle

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

ARSYS BERKER VALKOINEN 1:1

ARSYS BERKER VALKOINEN 1:1 1:1 BERKER ARSYS VALKOINEN Berker Arsys -sarjan muodon, materiaalin ja toiminnallisuuden harmoninen vuorovaikutus vastaa kaikkein korkeimpiinkin vaatimuksiisi. Elegantti muotoilu sekä ajattomuus väreissä

Lisätiedot

OVI-HOLLOLA OY. Televisiotie 5 15860 HOLLOLA Puh. (03) 872 840 Fax (03) 872 8450 www.ovihollola.fi e-mail: ovihollola@ovihollola.

OVI-HOLLOLA OY. Televisiotie 5 15860 HOLLOLA Puh. (03) 872 840 Fax (03) 872 8450 www.ovihollola.fi e-mail: ovihollola@ovihollola. OVI-HOLLOLA OY Televisiotie 5 15860 HOLLOLA Puh. (03) 872 840 Fax (03) 872 8450 www.ovihollola.fi e-mail: ovihollola@ovihollola.fi Markprint Oy, Lahti, 2010 OVIMALLIT SUOMALAISTA LAATUTYÖTÄ 25 VUODEN KOKEMUKSELLA

Lisätiedot

Inspiroitu pohjoismaisesta talvisesta luonnosta, jota lämmin puu tammiparketin muodossa pitää

Inspiroitu pohjoismaisesta talvisesta luonnosta, jota lämmin puu tammiparketin muodossa pitää NORDIC CHIC Inspiroitu pohjoismaisesta talvisesta luonnosta, jota lämmin puu tammiparketin muodossa pitää sisällään, sitä ympäröivät kylmät värit. Raikas ja pohjoismainen, ylellinen mutta kodikas. Sopii

Lisätiedot

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti 1. Käännä omalle kielellesi. Oppitunti 14 Persoonapronominit - Verbien taivutus (Preesens) minä

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti 1. Käännä omalle kielellesi. Oppitunti 14 Persoonapronominit - Verbien taivutus (Preesens) minä Oppitunti 14 Persoonapronominit - Verbien taivutus (Preesens) 1 minä Minä olen. Minä laulan. Minä tanssin. Minä maalaan. Minä väritän. Minä piirrän. Minä otan. Minä myyn. Minä istun. = Olen. = Laulan.

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot