PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto"

Transkriptio

1 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen Esa Keijonen Aino Kiljunen Ismo Korhonen Minna Leinonen Marjatta Luukkonen Asta Majuri Kaisaliisa Majuri Lauri Markkanen Marja Liisa Parkkinen Nina Valkiainen Atte Valkiainen Pirjo Virta Jorma Lappalainen Eero Sari Hämäläisen varajäsen Kiljunen Liisa Esa Karjalaisen varajäsen Pölönen Katri Atte Valkiaisen varajäsen Puheenjoht. Auvinen Marketta Sihteeri Unto Pasanen, talouspäällikkö Muut saapuvilla olleet: Helena Castrén, kirkkoherra ALKUTOIMET Kokouksen avaus ja alkuhartaus Puheenjohtaja Marketta Auvinen avasi kokouksen ja kirkkoherra piti alkuhartauden. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu asialuetteloineen on lähetetty kirkkovaltuuston jäsenille ja pidetty nähtävillä seurakunnan ilmoitustaululla Suoritettiin nimenhuuto ja todetiin, että paikalla oli 11 valtuutettua ja 3 varavaltuutettua, 1 poissa. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pito Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Minna Korhonen ja Marjatta Leinonen, jotka toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoita. Pöytäkirja päätettiin pitää nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 10-13, mistä ilmoitetaan seurakunnan ilmoitustaululla Työjärjestyksen hyväksyminen KÄSITELLYT ASIAT Kokouksen työjärjestykseksi hyväksyttiin esittelylista päätösehdotuksineen. Lisäksi käsiteltiin ilmoitusasioissa talousraportti KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNNÖN MUUTTAMINEN Kirkkoneuvosto Selvitys Kirkkolain muutos (1008/2012), joka koskee virkamiesoikeudellisia säännöksiä, on tullut voimaan Lain voimaantulosäännöksen mukaan työnantajan virkasääntöä voidaan noudattaa enintään vuoden ajan lain voimaantulosta eli enintään asti, jollei virkasäännön määräys koske lailla säädettävää asiaa tai jollei se ole ristiriidassa kirkkolain kanssa. Virkasäännön 11 :n 2 momentissa määrätään viran täyttävästä viranomaisesta. Sen mukaan, jos viranomaisesta ei ole määräystä ohje- tai johtosäännössä tai jos kirkkovaltuusto ei ole virkaa perustaessaan pidättänyt viran täyttämistä itselleen, viranhaltijan ottaa virkaan kirkkoneuvosto. Ilman kyseistä delegointisäännöstä päätösvalta asiassa kuuluu kirkkovaltuustolle. Jos päätösvalta viranhaltijan ja työntekijän ottamiseen halutaan jatkossakin delegoida vastaavalla tavalla kirkkoneuvoston tehtäväksi, on asiasta otettava määräys kirkkoneuvoston ohjesääntöön. Määräys, Kirkkoneuvosto ottaa viranhaltijan tai työntekijän palvelussuhteeseen, jollei kirkkolaista, kirkkojärjestyksestä, johtosäännöstä tai tämän ohjesäännön 11 tai 12 :stä muuta johdu taikka, jollei kirkkovaltuusto ole virkaa perustaessaan pidättänyt viran täyttämistä itselleen. voidaan sijoittaa kirkkoneuvoston ohjesäännön 10 :n 3 momentiksi. Ohjesäännön muutos on tehtävä mennessä ja alistettava kirkkolain 24 luvun 1 :n 2 momentin mukaisesti tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Samalla kirkkoneuvoston ohjesääntöön tulee päivittää kuka antaa viranhaltijoiden ja työntekijöiden työtodistukset. Aiempien kirkkolain tai kirkkojärjestyksen säännösten perusteella seurakunnalla ei ole ollut velvollisuutta antaa viranhaltijalle työtodistusta vaan työtodistuksen sijaan on annettu ote nimikirjasta. Käytännössä seurakunnat ovat vakiintuneesti antaneet pyynnöstä viranhaltijoille myös työtodistuksia.

3 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Vastaisuudessa työtodistusten antamisesta on huomioitava kirkkolain 6 luvun 73 :n uudet säännökset. Ohjesäännön muutoksen yhteydessä voidaan samalla tehdä päätös virkasäännön kumoamisesta. Esityslista liitteenä on kirkkoneuvoston muutettu ohjesääntö. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle 1.) kirkkoneuvoston ohjesäännön 10 :n muuttamista lisäämällä siihen kolmanneksi momentiksi määräyksen: Kirkkoneuvosto ottaa viranhaltijan tai työntekijän palvelussuhteeseen, jollei kirkkolaista, kirkkojärjestyksestä, johtosäännöstä tai tämän ohjesäännön 11 tai 12 :stä muuta johdu taikka, jollei kirkkovaltuusto ole virkaa perustaessaan pidättänyt viran täyttämistä itselleen. 2.) että ohjesäännön 4 luvun, Viranhaltijoiden ratkaisuvalta, 11 :n g- kohdaksi ja 12 :n 10 kohdaksi lisätään: Antaa viranhaltijan tai työntekijän työtodistukset. 3.) Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle seurakunnan voimassa olevien virkasääntöjen kumoamista. Muutokset tulee alistaa kirkkolain 24 luvun 1 :n 2 momentin mukaisesti tuomiokapitulin vahvistettavaksi. 1 Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle 1.) kirkkoneuvoston ohjesäännön 10 :n muuttamista lisäämällä siihen kolmanneksi momentiksi määräyksen: Kirkkoneuvosto ottaa viranhaltijan tai työntekijän palvelussuhteeseen, jollei kirkkolaista, kirkkojärjestyksestä, johtosäännöstä tai tämän ohjesäännön 11 tai 12 :stä muuta johdu taikka, jollei kirkkovaltuusto ole virkaa perustaessaan pidättänyt viran täyttämistä itselleen. 2.) että ohjesäännön 4 luvun, Viranhaltijoiden ratkaisuvalta, 11 :n g- kohdaksi ja 12 :n 10 kohdaksi lisätään: Antaa viranhaltijan tai työntekijän työtodistukset. 3.) Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle seurakunnan voimassa olevien virkasääntöjen kumoamista. Muutokset tulee alistaa kirkkolain 24 luvun 1 :n 2 momentin mukaisesti tuomiokapitulin vahvistettavaksi. hyväksyi esityksen.

4 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ MÄÄRÄALAN MYYMINEN LEILA ESKELINEN-KIIRALALLE JA PEKKA KIIRALALLE Kirkkoneuvosto Leila Eskelinen-Kiirala ja Pekka Kiirala tarjoutuvat ostamaan kaistaleen lisämaata Konninsalon saaressa sijaitsevan kesämökkitonttinsa rajalta. He haluaisivat ostaa lisämaata siten, että rajalla sijaitseva hiekkapoukama tulisi heille kokonaan. Rannassa uusi raja kulkisi kallion päältä tontin takareunassa olevaan pyykkiin eli määräala olisi kiilan muotoinen. Kiiralat tarjoutuvat ostamaan n 400 m2 määräalan tonttinsa vierestä lisämaaksi. Perusteluina heillä on, että aikovat rakentaa venepaikan tontilleen. Poukama on tilan ainoa käyttökelpoinen ranta, johon heillä on tarkoituksena tehdä venepaikka siten, että myös korkean veden aikaan vene saadaan kokonaan pois vedestä. Maastollisesti venepaikka tulisi lahdenpoukamaan, joka tulisi lisämaan myötä kokonaan Kiiraloiden omistukseen. Esityslistan liitteenä on kartta lisämaasta. Ko. alueeseen sisältyy rantaviivaa n 15 m ja se on kaavassa maa- ja metsätalousaluetta, jolla ei ole rakennusoikeutta. Alue on pieni, kallioinen ja sijaitsee lähellä rantaa, joten metsätaloudellisesti alue on seurakunnan kannalta merkityksetön kirkkoneuvosto päättää laittaa ko. määräalan myyntiin ja päättää pyytää lausunnon ja hinta-arvion kiinteistökauppoihin perehtyneeltä asiantuntijalta. Kirkkoneuvosto Kiinteistönvälittäjä Kaija Hukka on tehnyt lausunnon määräalan arvosta. Lausunto on esityslistan liitteenä. Talouspäällikkö on neuvotellut Kiiraloiden kanssa määräalan kaupasta. Kiiralat ovat hyväksyneet kaupan ehdot. Talouspäällikkö on laatinut kauppakirjaluonnoksen, jolla myydään Puumalan kunnan Kontilan kylässä sijaitsevasta Kääriönniemi-nimisestä kiinteistöstä RN:o 1:76, kiinteistötunnus , noin 700 m2 määräala Pekka Kiiralalle ja Leila Eskelinen-Kiiralalle. Kauppahinta on euroa. Kauppakirjaluonnos on esityslistan liitteenä.

5 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Pekka Kiiralalle ja Leila Eskelinen-Kiiralalle myydään Puumalan kunnan Kontilan kylässä sijaitsevasta Kääriönniemi nimisestä kiinteistöstä RN:o 1:76, kiinteistötunnus , noin 700 m2 määräala hintaan euroa. 2 kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Pekka Kiiralalle ja Leila Eskelinen-Kiiralalle myydään Puumalan kunnan Kontilan kylässä sijaitsevasta Kääriönniemi nimisestä kiinteistöstä RN:o 1:76, kiinteistötunnus , noin 700 m2 määräala hintaan euroa. Päätös alistetaan kirkkohallituksen vahvistettavaksi. hyväksyi esityksen. 3 TILIN VUODELTA 2013 Kirkkoneuvosto Seurakunnan toimintatuotot vuodelta 2013 olivat ,06 euroa ja toimintakulut ,83 euroa. Toimintatuotoista metsätalouden tuotot ,52 euroa ja kulupuolella henkilöstökulut ,63 euroa olivat suurimmat erät. Verotuloja kertyi ,60 euroa ja toiminta-avustusta saatiin Kirkkohallitukselta euroa. Vuosikate jäi negatiiviseksi ,94 euroa. Satunnaisia tuottoja kertyi tonttien myyntivoitoista yhteensä ,06 euroa ja suunnitelman mukaiset poistot olivat euroa. Tilinpäätöskirjausten jälkeen tilikauden tulokseksi muodostui alijäämä ,88 euroa. Tilikaudella investointimenoina oli Särkirannan majoitusaitan ja takkatuvan kattojen uusiminen, joiden menot olivat euroa. Liitteenä on seurakunnan tilinpäätöskertomus, joka sisältää toimintakertomuksen, tilinpäätöslaskelmat ja tilinpäätöksen liitetiedot. Tilinpäätös sisältää myös hautainhoitorahaston tilinpäätöksen. Hautainhoitorahaston tuloslaskelman tuotot vuonna 2013 olivat ,43 euroa ja kulut olivat ,53 euroa. Muut tuotot ja kulut yhteensä 1.004,97 euroa, jolloin hautainhoitorahaston tilinpäätös muodostui ylijäämäiseksi 2.094,87 euroa. kirkkoneuvosto käsittelee tilinpäätöksen, allekirjoittaa sen ja jättää sen tilintarkastajien tarkastettavaksi.

6 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto jätti vuoden 2013 tilinpäätöksen tilintarkastajien tarkastettavaksi. Tilintarkastusyhteisö Kuntatarkastajien Oy Claviksen tarkastaja Osmo Aalto suoritti vuoden 2013 tilien ja hallinnon tarkastuksen ja laati tilintarkastuskertomuksen. Siinä hän toteaa lausuntonaan, että tilinpäätös voidaan hyväksyä ja tilivelvollisille myöntää vastuuvapaus tarkastetulta tilikaudelta. Liitteenä on tilinpäätöskertomus ja tilintarkastuskertomus. kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että 1) kirkkovaltuusto hyväksyy vuoden 2013 tilinpäätöksen ja myöntää vastuuvapauden tilivelvollisille ja 2) tilikauden tuloksesta ,88 euroa poistoeron vähennyksen jälkeen jäävä alijäämä ,88 euroa esitetään kirjattavaksi taseeseen yli/alijäämän tilille. 3 kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että 1) kirkkovaltuusto hyväksyy vuoden 2013 tilinpäätöksen ja myöntää vastuuvapauden tilivelvollisille ja 2) tilikauden tuloksesta ,88 euroa poistoeron vähennyksen jälkeen jäävä alijäämä ,88 euroa esitetään kirjattavaksi taseeseen yli/alijäämän tilille. hyväksyi esityksen. 4 VAALILAUTAKUNNAN ASETTAMINEN Syksyllä 2014 järjestetään seurakuntavaalit. Kirkon vaalijärjestyksen 2. luvun 1 :n mukaan vaalit toimittaa vaalilautakunta, jonka kirkkovaltuusto valitsee viimeistään toukokuussa sinä vuonna, jona seurakuntavaalit toimitetaan. Kirkkolain mukaan vaalilautakuntaan kuuluu kirkkoherra ja vähintään neljä muuta jäsentä sekä neljä varajäsentä. Varajäsenet on asetettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. nimeää puheenjohtajan. Kirkkohallituksen yleiskirjeessä 3/2014 on annettu ohjeita vaalilautakunnan jäsenten valinnasta:

7 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Ottaen huomioon kirkolliskokouksen linjaus, mainitut oikeustapaukset sekä kirkkolain esteellisyyttä ja vaalilautakuntia koskeva sääntely, seurakuntavaalin ehdokas tai hänen läheisensä voi kirkkohallituksen tulkinnan mukaan toimia vaalilautakunnan jäsenenä rajoitetusti. Vaalilautakunnan jäsen on esteellinen ottamaan osaa sellaisen päätöksen tekemiseen vaalilautakunnassa, joka koskee häntä itseään tai hänen läheistään tai muutoin muodostaa hallintolain 28 :ssä säädetyn esteellisyyden. Jos vaalilautakunnan jäsen tai hänen läheisensä on ehdokkaana vaaleissa, hän ei voi osallistua äänestyslippujen hylkäämistä koskevaan päätöksentekoon, vaalin tuloksen määräämiseen eikä vaalin tuloksen vahvistamiseen. Vaalilautakunnan päätösvaltaisuuden varmistamiseksi on suositeltavaa, että vaalilautakunnan jäsenistä enemmän kuin puolet on muita kuin ehdokkaita tai heidän läheisiään. kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto 1) asettaa vaalilautakunnan, johon kuuluu kirkkoherran lisäksi neljä muuta jäsentä ja neljä varajäsentä, 2) valitsee vaalilautakuntaan neljä jäsentä, 3) valitsee vaalilautakuntaan neljä varajäsentä ja asettaa heidät siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan, ja 4) nimeää vaalilautakunnan puheenjohtajan. 4 kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto 1) asettaa vaalilautakunnan, johon kuuluu kirkkoherran lisäksi neljä muuta jäsentä ja neljä varajäsentä, 2) valitsee vaalilautakuntaan neljä jäsentä, 3) valitsee vaalilautakuntaan neljä varajäsentä ja asettaa heidät siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan, ja 4) nimeää vaalilautakunnan puheenjohtajan. kirkkovaltuustolle päätti 1) asettaa vaalilautakunnan, johon kuuluu kirkkoherra Helena Castrénin lisäksi neljä muuta jäsentä ja neljä varajäsentä, 2) valitsi vaalilautakuntaan neljä jäsentä: Minna Korhonen Arvo Ikonen Kaisaliisa Majuri Pentti Kantola 3) valitsi vaalilautakuntaan neljä varajäsentä ja asetti heidät siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan:

8 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Pirkko Ihanamäki Teuvo Kontinen Eeva-Liisa Luukkonen Eliina Kantola 5 MAANVUOKRASOPIMUSTEN UUSIMINEN 4) nimesi vaalilautakunnan puheenjohtajaksi Arvo Ikosen Puumalan kunta on vuokrannut Hiekkaranta kiinteistötunnus tilasta öljyntorjuntakaluston varastoalueeksi määräalat pinta-alaltaan noin 6500 m2 ja 2500 m2 suuruiset määräalat. Ko. vuokrasopimukset päättyvät sekä Rantapappila kiinteistötunnus tilasta leikkikenttäaluetta varten noin 2000 m2 suuruisen määräalan, jonka vuokrasopimus on päättynyt vuonna Talouspäällikkö on laatinut uudet vuokrasopimukset alkaen 30 vuodeksi. Kunnan tekninen johtaja on hyväksynyt vuokraehdot. Sopimusluonnokset ovat esityslistan liitteenä. kirkkoneuvosto hyväksyy vuokrasopimusten ehdot ja esittää kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi maanvuokrasopimukset, jolla seurakunta vuokraa 1) Hiekkaranta tilasta noin 1 ha määräalan Puumalan kunnalle 30 vuodeksi alkaen öljyntorjuntakaluston varastoalueeksi. 2) Rantapappila tilasta noin 2500 m2 määräalan Puumalan kunnalle 30 vuodeksi leikkikenttää varten 5 kirkkoneuvosto hyväksyy vuokrasopimusten ehdot ja esittää kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi maanvuokrasopimukset, jolla seurakunta vuokraa 1) Hiekkaranta tilasta noin 1 ha määräalan Puumalan kunnalle 30 vuodeksi alkaen öljyntorjuntakaluston varastoalueeksi. 2) Rantapappila tilasta noin 2500 m2 määräalan Puumalan kunnalle 30 vuodeksi leikkikenttää varten Päätös alistetaan Tuomiokapitulin vahvistettavaksi.

9 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ hyväksyi esityksen. ILMOITUSASIAT Talousraportti Talouspäällikkö esitteli rahatilanteen ja huhtikuu lopun toteutumaraportit. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:20. Valitusosoitus liitetään pöytäkirjaan. Pöytäkirjan vakuudeksi Marketta Auvinen puheenjohtaja Unto Pasanen talouspäällikkö Olemme tänään tarkastaneet edellä olevan pöytäkirjan Puumalassa Minna Korhonen pöytäkirjantarkastaja Marjatta Leinonen pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirja valitusosoituksineen on pidetty nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 10-13, mistä on ilmoitettu seurakunnan ilmoitustaululla Helena Castrén kirkkoherra

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kirkkoneuvosto 16.04.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kirkkoneuvosto 16.04.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.45 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henttonen Raija, vs. kirkkoherra Hämäläinen Sari

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkovaltuusto 09.05.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkovaltuusto 09.05.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 21.02 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 19:15 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00 18.37 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 Kirkkovaltuusto 29.06.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 Kirkkovaltuusto 29.06.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19:45 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.50 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Kantola

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18:27 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 18.00 19:12 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00 19.02 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Mällinen Tiina-Mari, vs. kirkkoherra Hämäläinen Sari

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Kirkkoneuvosto 04.05.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Kirkkoneuvosto 04.05.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.30 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Perjantaina klo 15.00 15.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 21.06 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Särkiranta, Koskenseläntie 199 Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 Kirkkoneuvosto 12.10.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 Kirkkoneuvosto 12.10.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.05 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 Kirkkoneuvosto 23.02.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 Kirkkoneuvosto 23.02.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 19.45 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Kiljunen Ismo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Kirkkoneuvosto 18.05.2016

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Kirkkoneuvosto 18.05.2016 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18:50 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 Kirkkovaltuusto 17.10.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 Kirkkovaltuusto 17.10.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00-19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.30 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Kirkkoneuvosto 22.04.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Kirkkoneuvosto 22.04.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.15 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 Kirkkoneuvosto 16.03.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 Kirkkoneuvosto 16.03.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen Ismo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Kirkkoneuvosto 27.08.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Kirkkoneuvosto 27.08.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta x Huhtinen Kaija x Immonen Paavo

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 5 Aika tiistai 6.5.2014 klo 18.30 19.42 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kirkkoneuvosto 22.01.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kirkkoneuvosto 22.01.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.06 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Mällinen Tiina-Mari, vs. kirkkoherra Hämäläinen Sari

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA LISTA 1/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 09.01.2019 klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkoneuvosto 11.03.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkoneuvosto 11.03.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.09 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa läsnä varajäsen Karjalainen Esa x Lappalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00-19.00 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja LÄSNÄ Sorjonen Liisa Haapsaari Tuula Hyttinen Mauri

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Tiistai 4.12.2018 klo 18.10 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.28 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 Kirkkoneuvosto 26.09.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 Kirkkoneuvosto 26.09.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.08 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.3.2018 29 Kokousaika: Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.00 19.10 N:o 4/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 30-37 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.25 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.50 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Huhtinen Kaija

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.47 Paikka: Seurakuntakoti, alakerran kahvio Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Kirkkoneuvosto 29.05.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Kirkkoneuvosto 29.05.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.15 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Karjalainen Esa

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 19.00 20.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Raimo Hoffren Pauli

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 18.4.2018 44 Kokousaika: Keskiviikko 18.4.2018 klo 18.00 18.26 N:o 6/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 47-54 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa Varapuheenjohtaja: Jorma

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Torstai 14.6.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 Kirkkoneuvosto 25.01.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 Kirkkoneuvosto 25.01.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.05 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 5 Aika tiistai 1.4.2014 klo 18.00-21.46 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 17.1.2018 1 Kokousaika: Keskiviikko 17.1.2018 klo 18.00 19.50 N:o 1/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-9 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 26.5.2014 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 26.5.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 26.5.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 2.6.2014-3.7.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 17.3.2014 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Kirkkoneuvosto 21.05.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Kirkkoneuvosto 21.05.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Karjalainen Esa Kantola Pentti, kn

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 12.4.2018 1 N:o 01/2018 Kokousaika: Torstaina 12.4.2018 klo 18:00 19:35 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 5 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 1 Kirkkoneuvosto 12.12.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 1 Kirkkoneuvosto 12.12.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00-19.30 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Kirkkoneuvosto 04.12.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Kirkkoneuvosto 04.12.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 03.12.2014 klo 17.00 18:08 Paikka: Ravintola Sahanlahti, Kokoustila Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa jäsen, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho varajäsen

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa jäsen, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho varajäsen Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Aika Maanantai 10.6.2013 klo 18.00-18.35 Paikka Läsnä seurakuntatalo Frosti-Nenonen, Sirpa, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho vara Hellsten, Jaana vara Henttonen, Mirja Hänninen,

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 17.36 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 15 Ainali Päivi

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 25.11.2013 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 25.11.2013 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 25.11.2013 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 2.12.2013-3.1.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013 AIKA Keskiviikko 16.1.2013 klo 18 18.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina Luukkonen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot