NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS JA KULTTUURI 2016, OULU C22 4YOURHEALTH.FI/AROMA SENSE.FI JUOMAVEDEN PUHDISTUS, AROMA SENSE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS JA KULTTUURI 2016, OULU C22 4YOURHEALTH.FI/AROMA SENSE.FI JUOMAVEDEN PUHDISTUS, AROMA SENSE"

Transkriptio

1 NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS JA KULTTUURI 2016, OULU OSASTO YRITYS NÄYTTELYAIHEET C22 4YOURHEALTH.FI/AROMA SENSE.FI JUOMAVEDEN PUHDISTUS, AROMA SENSE REVERSED ENGINEERS SUIHKUPÄÄT, NO 1 HAIRGAINER, ARGAN ÖLJYTUOTTEET. A60 ALVARIINI OY HOTELLI-RAVINTOLA-KEILAHALLI C54 ANNUNEN AUNE TMI SWIPE PESU- JA IHONHOITOTUOTTEET, C15 ASU-ASTRA FINLAND OY HYVÄN OLON ASUT JA TAKIT NAISILLE. C50 ATTENDO OY HOIVAPALVELUT, HOIVAKOTIASUMINEN B10 BEMER GROUP BEMER: STIMULOINTILAITTEET FYSIKAA- LISEEN VERISUONITERAPIAAN. BEMER ON SERTIFIOITU LÄÄKETIETEEL- LINEN LAITE, JONKA VAIKUTUKSET HEIKENTYNEESEEN MIKROVERENKIERTOON ON TIETEELLISESTI TODISTETTU. B20 CARITAS PALVELUT OY CARITAS TARJOAA KATTAVAT PALVELUT IKÄÄNTYNEILLE: PALVELUASUMISTA, KOTIHOITOA, LÄÄKÄRIPALVELUJA, KUNTOUTUSPALVELUJA SEKÄ VIRKEÄÄ VAPAEHTOISTOIMINTAA. PALVELUKESKUKSEMME OVAT KAIKILLE AVOIMIA. C4 E.S.LAHTINEN OY KOTIMAISET ESLA-LIIKUNTAVÄLINEET. ESLA-POTKUPYÖRÄT, -POTKULAUDAT, -POTKUKELKAT. UUTUUS CITYPOTKURIMAX. TERVETULOA! A81 EDUSTUSLIIKE PAULA LINTUPURO TEFLONSUOJA SILITYSRAUTOIHIN. HELPPOA SILITYSTÄ. C17 ELEANORA KOSKINEN AY A36 ELÄKKEENSAAJIEN KESKUSLIITTO TÄYTTÄ ELÄMÄÄ - HYVÄSSÄ SEURASSA. EKL - OULUN PIIRI RY B26 ESPERI CARE OY ESPERI CARE OY: ANNA MEIDÄN AUTTAA. SO-TE PALVELUT. B29 EVANTIA OY TARJOAMME KIRJOITUSTULKKAUKSEN PÄÄLAVALLE JA KÄYTÄMME MESSUOSASTOA TOIMINTAMME JA APUVÄLINEIDEN MARKKINOINTIIN. C25 FYSIOS OULU FYSIOS ON SUOMEN SUURIN FYSIOTERA- PIAKETJU. "TEEMME TÖITÄ, JOTTA SUO- MALAISILLA OLISI ENEMMÄN TERVEITÄ PÄIVIÄ". HALUAMME AUTTAA VUOTEEN 2020 MENNESSÄ PUOLTA MILJOONAA SUO- MALAISTA IHMISTÄ KUNTOUTTAMALLA, OPASTAMALLA JA VALMENTAMALLA HEITÄ TUKI- JA LIIKUNTAELIMISTÖÖN LIITTY- VISSÄ ASIOISSA 600 AMMATTILAISEN VOIMIN SUOMESSA.

2 FYSIOS OULUSSA: KASTELLI, KONTIN- KANGAS JA KESKUSTA. C56 GLAUKOOMAYHDISTYS RY GLAUKOOMAYHDISTYS RY JAKAA TIETOA GLAUKOOMASTA JA SEN HOIDOSTA. B3 HAMMASLÄÄKÄRIASEMA OULUN YSTÄVÄLLISTÄ HAMMASHOITOA KRUUNU HAMMASLÄÄKÄRIASEMA OULUN KRUUNUSTA, PELTOLASTA. A6 HARJU PIPSA TMI KOKO PERHE PUKEUTUU BAMBUUN. B24 HEALTHEX OULU OY HEALTHEX-TERVEYSLIIKUNTAPISTE. B1 HOIVEA OY HOIVEA - IHMISEN APUNA ARJESSA. HOIVA- JA SIIVOUSPALVELUT YLI 20 VUODEN KOKEMUKSELLA. A44 A35 A60 A8 HOTELLI RANTAKALLA HÄMEEN LAATUREMONTTI OY HÄRMÄN KYLPYLÄ ILOINEN KETTULIINI C47 INNER WHEEL - MYYDÄÄN KÄSITÖITÄ IKÄIHMISILLE; MM. HYPISTELYMUFFIT ESIM. MUISTISAIRAILLE - SUOMI100-PINSSEJÄ, DIVARI -HYLLYISTÄ KERÄTTYJÄ KIRJOJA - INNER WHEEL KORTTEJA JA ADRESSEJA B11 INTELLES INFORMATICA OY C39 INVAPALVELU OY ESTEETTÖMYYSKARTOITUKSET AUTOON, ASUNTOON JA LIIKKUMISEEN. APUVÄLINEET AUTOON, ASUNTOON JA LIIKKUMISEEN. S35 INVESTIUM OY ME VERTAILEMME JA VÄLITÄMME ASIAK- KAILLEMME SOPIVIMMAT RATKAISUT VARALLISUUDEN HALLINTAAN KOTIMAISILTA JA KANSAINVÄLISILTÄ MARKKINOILTA TAVOITTEENAMME SAAVUTTAA JOKAISELLE ASIAKKAALLEMME PARAS MAHDOLLINEN TUOTTO-RISKISUHDE. PITKÄT ASIAKASSUHTEET JA HENKILÖKOHTAINEN PALVELU OVAT TOIMINTAMME PERUSTA. A82 ISA ASP SEURA RY PUOLANKA SUOMENKIELISEN ENSIMMÄISEN NAISFYYSIKON ISA ASPIN TUOTANTOA, ELÄMÄNKERTA, RUNOT, PÄIVÄKIRJA C21 JAANAS' MÅ BRA / VOI HYVIN TERVEYSTUOTTEITA. TUKISUKKAA, ZINK- KUPARISUKKAA. LEGGINS JA SUKKAHOU- SUJA, JOTKA TUKEVAT JA LISÄÄVÄT VERENKIERTOA. HIEROMAKONEITA. A71 JAMPPA TUOMISEN FANI-KLUBI RY. JAMPPA TUOMISEN FANI KLUBI 10 V. ANNETTE SORONEN - LAULATTAVAT JAMPAN LAULUJA , 1 KERTA/PV S33 JOENSUUN SÄNKYTEHDAS OY KOTIMAISET PREMIUMLUOKAN VUOTEET. A18 JUSSAKKA KASVIVÄRJÄTYT LANGAT, ASUSTEITA JA KORUJA POHJOISEN MATERIAALEISTA. SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ.

3 S47 K-RAUTA ÄIMÄRAUTIO & KEMI ÄIMÄRAUTION K-RAUDASTA SAAT J&A ANTIKKA OY LUOTETTAVASTI KAIKKI KODIN REMONTIT SEKÄ SISÄLLE ETTÄ ULOS. MEILTÄ SAAT MYÖS MUUTTOVALMIIN AINOA-KODIN, KIMARA HIRSIHUVILAT, -SAUNAT JA -TALOT SEKÄ OMAMYYJÄ PALVELUN. TULE JUTTUSILLE REMONTTI- JA TALOMYYJIEMME KANSSA JA SOVI VELOITUKSETON KARTOITUSKÄYNTI. A48 K. KURTTILA OY, ROKUANHOVI ROKUANHOVI - ELÄMÄNMAKUINEN, SAVUSAUNAN TUOKSUINEN MAJOITUS- JA NAUTISKELUPAIKKA LUONNON MUOKKAA- MALLA GEOPARK-ALUEELLA. S KAINUUN SOTILASPERINNESEURA - KENTTÄKANTTIINIMME MYY LETTUJA, PANNUKAHVIA JA HERNEKEITTOA - SODAN AJAN LAITTEISTON JA KALUS- TON ESITTELY JA NÄYTTELY - SIRPALEOHJELMAA SIELTÄ JOSTAKIN - VANHAN AJAN VIIHDETTÄ JA VALISTUSTA. C34 KANSAN TAHTO B22 KANSANLÄÄKINTÄKESKUS KANSANLÄÄKINTAKESKUS, HOTELLI KAUSTINEN HOTELLI KAUSTINEN HOITOLOMAT, HOTELLI- JA RAVINTOLA- PALVELUT, TYKY- JA VIRKISTYSPÄIVÄT, KOKOUKSET JA JUHLAT. HOITO-OSASTO, MM. KAUSTISEN PERIN- TEISTÄ POHJAUTUVA JÄSENKORJAUS. S A14 KARISTO OY KIVISTÖ ANNA-RIITTA T:MI C11 KOKKO SANNA LUONNOSTA HYVINVOINTIA ARKEESI JA ENERGIAA ELÄMÄÄSI! TUKEA TERVEY- TEESI SYNERGYN LAADUKKAISTA RAVINTEISTA. HALUATKO HYVINVOINTIMITTAUKSEN? A68 KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY VISIT KOKKOLA A68: KOSEK/KOKKOLAN MATKAILU TERVETULOA TUTUSTUMAAN HISTORIAL- LISEN MERIKAUPUNKI KOKKOLAN MONI- PUOLISEEN KULTTUURI-, MUSIIKKI- JA TAPAHTUMATARJONTAAN. OSASTOLLA ESITTELEMME MM. RETKIKOHTEEMME VAN- HAKAUPUNKI NERISTANIN JA TANKARIN MAJAKKASAAREN. NOUDA TARJOUKSEMME 1-3 PÄIVÄN SENIORIPAKETISTA. A60 KRAATTERIJÄRVEN IHMEET C16 KRISTIINA VÄTTÖ LUONNONKOSMETIIKKA S S KUSTANNUS MÄKELÄ OY KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ TAMMI C49 KUULOLIITTO RY KUULOLIITTO ON JÄSENYHDISTYSTENSÄ MUODOSTAMA SOSIAALI- JA TERVEYSALAN KANSALAISJÄRJESTÖ. KUULOLIITTO TOIMII KUULOVAMMAISTEN EDUNVALVOJANA JA TARJOAA VIRKISTYS- JA VERTAISTOIMINTAA SEKÄ SOPEUTUMISVALMENNUSTA.

4 KUULOLIITON VISIO ON, ETTÄ YHTEIS- KUNTA ON KUULOVAMMAISILLE ESTEETÖN JA SAAVUTETTAVA. C31 KUUSILUOTO OY APUAJONEUVO.FI SÄHKÖISET LIIKKUMISEN APUVÄLINEET. SÄHKÖMOPOT JA -PYÖRÄTUOLIT, RAMPIT. A22 KUUTOSET MITEN VAIN KOTIMAINEN ASUSARJA PELLAVASTA JA PUU- VILLASTA, MYÖS SUURENMOISILLE NAISILLE. C41 kybootsatu A76 LAPIN ALUETEATTERIYHDISTYS RY. ROVANIEMEN TEATTERIN TALVIKAUSI ROVANIEMEN TEATTERI TARJOAA PIENIÄ ONNENHETKIÄ. OHJELMISTOSSAMME OVAT MUUN MUASSA TULITIKKUJA LAINAAMASSA, JOULUTARINA JA VÄNÄN MUSIIKKIBAARI. A78 LAPIN LEHTIKUSTANNUS OY LAPIN LEHTIKUSTANNUS OY C24 LIKELLE LIKELLE- SUOJAA LÄÄKKEILLESI! LIKELLE- TUOTTEET ON SUUNNITELTU PARANTAMAAN VAIKEITA PERUSSAIRAUK- SIA SAIRASTAVIEN IHMISTEN ARKEA. LÄÄKKEET OVAT USEIN VAIKEASTI SÄI- LYTETTÄVIÄ JA LÄMPÖHERKKIÄ, MIKÄ LUO TARPEETTOMIA RAJOITTEITA ARKI- ELÄMÄÄN. LIKELLE- TUOTTEET MITTAA- VAT KOKO AJAN LÄÄKKEIDEN SÄILYTYS- LÄMPÖTILAA JA VAROITTAVAT VALON VÄLKKEELLÄ, MIKÄLI ASETETTU LÄMPÖTI- LARAJAT UHKAAVAT YLITTYÄ. LÄMPÖTI- LAHISTORIA TALLENTUU MUISTIIN JA PILVIPALVELUUN, JOTTA SE ON AINA HELPOSTI JA LUOTETTAVASTI REAALI- AJASSA TARKISTETTAVISSA. SÄILYTYS- LÄMPÖTILAA VOIDAAN HALLITA ERILLI- SILLÄ LÄMPÖ- JA KYLMÄELEMENTEILLÄ. C48 LILY ALEXANDRA OY KOTIMAINEN LUONNONKOSMETIIKKASARJA LILY ALEXANDRA. A41 LUMON SUOMI OY LUMON TERASSILASIT, PARVEKELASIT, VALMISTERASSIT. C43 LUNA PERSOONALLISTA PUKEUTUMISTA - HATTUJA JA MEKKOJA. A88 LÄHITAPIOLA POHJOINEN LÄHITAPIOLA POHJOINEN ON 100 % ASIAKKAIDENSA OMISTAMA, KOKONAIS- VALTAISTA ELÄMÄNTURVAA TARJOAVA VAHINKOVAKUUTUSYHTIÖ. HENKILÖ-, MAATILA- JA YRITYSASIAK- KAAMME SAAVAT VAHINKO- JA HENKILÖ- VAKUUTTAMISEN SEKÄ SIJOITTAMISEN JA SÄÄSTÄMISEN PALVELUT HENKILÖ- KOHTAISESTI JA PAIKALLISESTI. OLEMME YKSI LÄHITAPIOLA-RYHMÄN 20 ITSENÄISESTÄ ALUEYHTIÖSTÄ. A59 MATKAVEKKA & LOMAMATKAT MATKAVEKKA & LOMAMATKAT LOMAMATKOJA KOTIKENTILTÄ JA HEL- SINGISTÄ ETELÄÄN, KAUPUNKI- JA KIERTOMATKOJA, JOULUTOREJA, RIS- TEILYITÄ JA MONIPUOLISIA RÄÄTÄLÖI- TYJÄ RYHMÄMATKOJA LÄHELLE JA KAUAS!

5 A31 METSÄ GROUP OSASTOLLA VOI TUTUSTUA METSÄNOMIS- TAJILLE SUUNNATTUIHIN PALVELUIHIN JA KYSYÄ AMMATTILAISEN NEUVOA MET- SÄNHOIDOSTA JA PUUKAUPASTA. B12 MIKEVA OY MIKEVALTA HYVÄN OLON ASUMIS-, HOIVA- JA KUNTOUSPALVELUT IKÄÄNTY- NEILLE 61 PAIKKAKUNNALLA, YLI 100 HOIVAKODISSA. A80 MUSEO- JA TIEDEKESKUS LUUPPI MUSEO- JA TIEDEKESKUS LUUPPI ON OMAPERÄINEN KOKONAISUUS. LUUPIN VAALIMAT POHJOISET TARINAT KERRO- TAAN YLEISÖLLE HISTORIAN, TIETEEN JA TAITEEN KEINOIN YHDEKSÄSSÄ KÄYNTIKOHTEESSA. MONIPUOLISET NÄYTTELYT OVAT ELÄMYK- SELLISIÄ KOKONAISUUKSIA, JOISSA HUOMIOIDAAN MYÖS TOIMINNALLISUUS JA VUOROVAIKUTTEISUUS. A33 NAIKON OY toihin.fi SUURIN OSA ASIAKKAISTAMME ON VUOTIAITA. ETSIMME PÄÄ- JA SIVUTOIMISIA MYYNTIEDUSTAJIA SEKÄ AJANVARAAJIA KOKO SUOMEN ALUEELLE. JÄTÄ HAKEMUS toihin.fi PRO-AQUA ON SAKSALAINEN TERVEYTTÄ EDISTÄVÄ KODIN IHMELAITE. MAKSUTON KOTIESITTELY: asiakaspalvelu(at)aqua.fi SAAT 90 EURON LAHJAN. C45 NAISTAIVAS OY KUOLLEENMEREN MINERAALI IHONHOITOSARJA MINUS-417. S NISPERO KIRJAKAHVILA / NISPERO OY A75 NORDEA PANKKI SUOMI OYJ PANKKI- JA VAKUUTUSPALVELUT. A42 NORDBOOKS A70 OPEROSUS OY OPEROSUS OY ON LAADUKAS PALVELU- OSAAJA, JOKA JÄRJESTÄÄ KEHITTÄMIS-, KOULUTUS- JA TUTKIMUSPALVELUJA TILAUSKOULUTUKSENA ASIAKKAIDENSA TARPEISIIN. SUOMEN TIETOKIRJAILIJAT RY ON HYVÄKSYNYT EIJA KERÄSEN JÄSENEKSI. ANSIOKSI ON LUETTU HÄNEN NOIN 50 JULKAISUAAN; OPEROSUS- KEHITTÄÄ -JULKAISUSARJA OSAT 1-19 JA MENESTYMINEN ALKAA KORVIEN VÄLISTÄ -YRITYSKIRJAT OSAT 1-11, LISÄKSI ERILAISET SELVITYKSET, RAPORTIT JA TUTKIMUKSET. OPEROSUS OY ON VALITTU SUOMEN VAHVIMPIIN YRITYKSIIN JO KYMMENENÄ VUOTENA PERÄKKÄIN. A83 OULAM OY OULAM ON HORMISANEERAUKSIIN ERI- KOISTUNUT YRITYS. ONKO PALOTURVAL- LISUUS SINULLE TÄRKEÄ? VALMISTAUDU TALVEEN PALOTURVALLISELLA SAVUPII- PULLA JA TULE TUTUSTUMAAN NYKYAI- KAISIIN SANEERAUSMENETELMIIN. ARVOMME KÄVIJÖIDEN KESKEN 3*1 M3

6 KUIVAA KOIVUHALKOA KOTIIN TOIMITETTUNA. C55 OSAO ENSIAPU JA MITTAUSPALVELUITA MESSU- VIERAILLE B16 OULU - KOILLISMAAN PELASTUS- OULU - KOILLISMAAN PELASTUSLAITOS LAITOS A69 OULU-OPISTO, OULUN KAUPUNKI OULU-OPISTO ON OULUN KAUPUNGIN YLLÄPITÄMÄ VAPAAN SIVISTYSTYÖN OPPILAITOS, JOSSA KAIKENIKÄISILLÄ ON MAHDOLLISUUS HARRASTAA JA OPISKELLA. A46 OULUJÄRVEN JÄTTILÄISET RY TIETOA OULUJÄRVEN YMPÄRISTÖN MAT- KAILUKOHTEISTA. EINO LEINO -TUOTTEITA. C52 OULUN DIAKONISSALAITOKSEN 120-VUOTIAS ODL ON SÄÄTIÖPOHJAINEN, SÄÄTIÖ YLEISHYÖDYLLINEN POHJOISSUOMALAINEN TOIMIJA. ODL TUTKII, HOITAA, KUNTOUTTAA JA KOULUTTAA. LISÄKSI ODL AUTTAA IHMISIÄ PYSYMÄÄN TERVEINÄ MONIN ENNALTAEHKÄISEVIN PALVELUIN. ODL KÄYTTÄÄ OMIA VAROJAAN NIIDEN AUTTAMISEKSI, JOTKA JÄÄVÄT ILMAN YHTEISKUNNAN APUA. A86 OULUN EV.LUT. SEURAKUNNAT OULUN EV.LUT. SEURAKUNTIEN OSASTOL- LA ON PAIKALLA PAPPI JA DIAKONIA- TYÖNTEKIJÄ. TIETOA MM. KOTIKÄYNNEISTÄ, VAPAAEHTOISTYÖSTÄ, ESIRUKOUKSESTA. OHJELMALAVALLA LAULUHETKI LA KLO 13 JOUNI KOKKONIEMI JA TUTTUJEN LAULUJEN LAULUKIRKKO SU KLO 13 KANTTORI SANNA LEPPÄNIEMI JA SAIRAALAPASTORI JUHA TAHKOKORPI. KAIKKI OVAT SYDÄMELLISESTI TERVETULLEITA. A79 OULUN KANSALLISET SENIORIT RY OULUN KANSALLISET SENIORIT RY ON POLIITTISESTI SITOUTUMATON ELÄKE- LÄISJÄRJESTÖ. KOKOONNUMME PERJAN- TAISIN KLO ALEKSINKULMASSA. VIIKOTTAISET TILAISUUTEMME TARJOA- VAT HYÖDYLLISTÄ TIETOA, TAIDE-ELÄ- MYKSIÄ SEKÄ VIRKISTÄVÄÄ YHDESSÄ- OLOA. JÄRJESTÄMME MYÖS RETKIÄ JA MATKOJA. TERVETULOA TUTUSTUMAAN MESSUOSASTOOMME! B5 OULUN KAUPUNGINTEATTERI OY OULUN KAUPUNGINTEATTERI ON POHJOIS- SUOMEN SUURIN AMMATTITEATTERI. TAITEELLISESTI JA TOIMINNALLISESTI KORKEATASOISEN AMMATTIYHTEISÖN TUOTTAMA MONIPUOLINEN OHJELMISTO TARJOAA YLEISÖLLE TASOKKAITA JA KUNNIANHIMOISIA ESITYKSIÄ. B30 OULUN KESKUS APTEEKKI OULUN KESKUS APTEEKKI TARJOAA TER- VEYTEEN JA HYVINVOINTIIN LIITTYVIÄ TUOTTEITA MESSUTARJOUSHINNOIN (MM. VITAMIINIT, IHONHOITOTUOTTEET). ESITTELEMME LISÄKSI TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN EDISTÄMISEEN LIITTYVIÄ PALVELUITA.

7 A44 OULUN MATKATOIMISTO OY/HOTELLI OULUN MATKATOIMISTO: RANTAKALLA OLEMME YKSITYINEN, TÄYDEN PALVELUN MATKATOIMISTO. TOIMISTOMME SIJAIT- SEE OULUSSA KIRKKOKADULLA, KALEVAN TALOSSA. TUOTEVALIKOIMAAMME KUULUU KATTAVASTI PALVELUITA. RYHMÄMATKO- JEN JÄRJESTÄMISESSÄ MEILLÄ ON PITKÄ JA VANKKA KOKEMUS. HOTELLI RANTAKALLA: HOTELLI RANTAKALLA SIJAITSEE KALAJOEN HIEKKASÄRKKIEN KORKEIMMALLA KOHDALLA JA MEILTÄ LÖYTYY USEITA MAJOITUSVAIHTOEHTOJA JUURI SINULLE. ARVOSTITPA SITTEN LUXUSTASON YÖSIJAA TAI VAATIMATTOMAMPAA MAJOITUSTA, RANTAKALLASSA MAJOITUT JUURI NIIN KUIN ITSE HALUAT! A84 OULUN REMONTTI IDEA OY REMONTOIMME TAKUUTYÖNÄ: KYLPYHUO- NEET, SAUNAT, KEITTIÖT, SISUSTUKSET, VESIKATOT, ULKOVUORAUKSET, KOSTEUS- VAURIOKORJAUKSET. KAIKKI KODIN LVI- JA SÄHKÖTYÖT. C55 OULUN SEUDUN AMMATTIOPISTO EA-PISTE, OSASTO C55. B21 OULUN SEUDUN MUISTIYHDISTYS RY MUISTISAIRAIDEN JA HEIDÄN LÄHEIS- TENSÄ TUKI, NEUVONTA JA ETUJEN VALVONTA. MUISTIPERHEIDEN ELÄMÄN- LAADUN JA HYVINVOINNIN LISÄÄMINEN MM. VERTAISRYHMÄT, RETKET, TUETUT LOMAT, INFOTILAISUUDET. B25 OULUN SEUDUN OMAISHOITAJAT JA OULUN SEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄ- LÄHEISET RY HEISET RY TARJOAA, TUKEA JA TOIMIN- TAA KAIKILLE OULUN SEUDULLA ASUVILLE OMAISIA HOITAVILLE HENKILÖILLE, ETÄOMAISHOITAJILLE SEKÄ ENTISILLE OMAISHOITAJILLE. LISÄKSI TEEMME AKTIIVISTA EDUN- VALVONTATYÖTÄ ALUEELLAMME. A29 OULUN SÄHKÖNMYYNTI OY OULUN SÄHKÖNMYYNTI ON KODIN, YRI- TYSTEN JA YHTEISKUNNAN VASTUULLINEN ENERGIATUOTTEIDEN MYYNTIYHTIÖ. A74 OULUN TAKSIPALVELUT OY BUSSIMATKAT C26 OULUN TULLIN ROTARYKLUBI OULUN TULLIN ROTARYKLUBIN TOIMINTA. C14 CHIC PIENI MUOTIHUONE PIENI MUOTIHUONE CHIC - SINUNLAISIA VAATTEITA! CHIC ON VAATELIIKE, MISTÄ LÖYDÄT YKSILÖLLISIÄ VAATTEITA ARKEEN JA JUHLAAN. VAATTEET ON TEHTY LUONNON- MATERIAALEISTA JA KÄSITYÖNÄ OMASSA OMPELIMOSSA OULUSSA. TULE SINÄKIN LÖYTÄMÄÄN OMA CHIC VAATE. A24 PAULA PIKKARAINEN KANGASPUILLA KUDOTUT LIINAT, SEINÄ- TEKSTIILIT JA KEINUTUOLIN MATOT. A16 PAULANKA C53 PHARMADOS OY PHARMADOS OY ON LÄÄKKEIDEN KONEEL- LISTA ANNOSJAKELUA SUORITTAVA YRITYS, JONKA PÄÄTUOTE ON KERTA- KÄYTTÖINEN VIIKKOANNOSTELIJA.

8 PHARMADOS OY:N TOIMINNAN TAVOIT- TEENA ON LUODA ARVOA LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN TOIMINTAKETJUN JOKAI- SELLE OSAPUOLELLE TUODEN KUSTANNUS- TEHOKKUUTTA, RESURSSISÄÄSTÖJÄ JA LÄÄKETURVALLISUUTTA. PHARMADOS OY:N KERTAKÄYTTÖISTÄ VIIKKOANNOSTELIJAA VOI TIEDUSTELLA OULUN II ROTUAARIN APTEEKISTA SEKÄ OULUN III HANSA APTEEKISTA. C12 PIENI AARREKAUPPA MAGNETIX WELLNESS ON JO 10 VUODEN AJAN VAIKUTTANUT ASIAKKAIDENSA HYVINVOINTIIN MAGNEETTIKORUJEN SEKÄ MUIDEN MAGNEETTIASUSTEIDEN AVULLA. A61 POHJANMAAN KIRJATUKKU OY KIRJAT, POSTIKORTIT, LASTEN TEHTÄ- VÄKIRJAT, MYÖS ANTIKVAARISET KIRJAT (ARVIOINTIPALVELU). C34 POHJOIS-POHJANMAAN VASEMMISTO POHJOIS-POHJANMAAN VASEMMISTO, VASEMMISTOLIITON OULUN KUNNALLIS- JÄRJESTÖ JA KANSAN TAHTO. C36 POHJOIS-POHJANMAAN YRITTÄJÄT POHJOIS-POHJANMAAN YRITTÄJÄT/ SENIORIYRITTÄJÄT B23 POHJOIS-SUOMEN BIOPANKKI JOKAISELLA ON MAHDOLLISUUS OSAL- BOREALIS / PPSHP LISTUA UUSIEN HOITOMUOTOJEN KEHIT- TÄMISEEN ANTAMALLA VAPAAEHTOINEN BIOPANKKISUOSTUMUS. BIOPANKKI BOREALIS KERÄÄ LÄÄKE- TIETEELLISTÄ TUTKIMUSTA NÄYTTEITÄ JA TIETOJA POHJOISSUOMALAISILTA. SUOSTUMUS VOI OLLA RATKAISEVAN TÄRKEÄÄ, KUN UUSIA HOITOJA KEHITETÄÄN! A32 POHJOLAN VARMAKOTI OY UNOHDA RISPAANTUNEET SAUMAT - UUSI KYLPYHUONE EDULLISESTI, VAIVATTO- MASTI JA SAUMATTOMASTI. A33 PRO-AQUA PRO-AQUA ON SAKSALAINEN TERVEYTTÄ EDISTÄVÄ KODIN IHMELAITE. MAKSUTON KOTIESITTELY asiakaspalvelu(at)pro-aqua.fi SAAT 90 EURON LAHJAN. A60 PUNAISEN TUVAN VIINITILA - PUNAISEN TUVAN VIINITILA - HOTELLI RAVINTOLA KEILAHALLI ALVARIINI - HÄRMÄN KYLPYLÄ - KRAATTERIJÄRVEN IHMEET A24 RAAHEN TAITOPAJA LASIHIMMELIT- JA HIMMELITUOTEPAKETIT JA -TARVIKKEET A47 ROKUA HEALTH & SPA MATKAILU-, KOKOUS JA TYÖHYVINVOIN- TIPÄIVÄT JÄRJESTÄT KÄTEVÄSTI RYH- MÄLLESI ROKUALLA - VAIN TUNNIN AJO- MATKAN PÄÄSSÄ OULUSTA - UPEAN LUON- NON KESKELLÄ. TULE JA TUTUSTU! S SAARIKOSKI KOSTI MIRJAM KINOS EXLIBRISTAITEILIJA EXLIBRIS -NÄYTTELY JA -KERÄILIJÄ ( )

9 A38 SANERALL KATTOREMONTTEJA OULULAISIN VOIMIN 10 V. TAKUULLA! C44 SAVOLA PIIA OY KAUNEUS JA HYVINVOINTI C46 SIPOLA ANNE TMI A45 SPA HOTEL RUNNI OY TÄYSIN UUDISTUNUT SPA HOTEL RUNNI KUTSUU RENTOUTTAVALLE LOMALLE. TULE TUTUSTUMAAN OSASTOLLAMME JA HAE UPEA MESSUTARJOUS! TAPAAMISIIN! C13 S31 A73 STAILAMOS SUOMEN METSÄKESKUS SUOMEN RYTMIMUSIIKIN YSTÄVÄT RY C51 SUOMEN TERVEYSTALO OY TERVEYSTALO OULU ON TÄYDEN PALVELUN LÄÄKÄRIKESKUS-SAIRAALA, JOKA PAL- VELEE ASIAKKAITAAN VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ OULUN KESKUSTASSA ALBERTIN- KADULLA. KÄYTÖSSÄSI ON LÄHES 400 TERVEYDEN AMMATTILAISTA JA ERIKOIS- ALOJEN ASIANTUNTIJAA. ANNA HEIDÄN TUTKIA JA AUTTAA. TERVEYSTALOSSA PÄÄSET NOPEASTI HYVÄÄN HOITOON. A90 SUOMEN VISOR OY VISOR ON KOTIMAINEN AURINKOSUOJAUK- SEN ASIANTUNTIJA. QUEEN -VEKKIKAIH- TIMET VARJOSTAVAT AURINGOLTA JA TUOVAT NÄKÖSUOJAA IKKUNOISSA, LASI- TETUILLA PARVEKKEILLA JA TERASSEIL- LA. LAAJA KANGASVALIKOIMAMME LUO PALJON SISUSTUSMAHDOLLISUUKSIA. MEILTÄ LÖYTYVÄT MYÖS MUUT KODIN JA JULKISTEN TILOJEN AURINKOSUOJAT. C35 SÄÄSTÖPANKKI OPTIA SÄÄSTÖPANKKI AUTTAA AINA. A20 TAITEILIJA KARI HOLMA AKVARELLIT, TAIDEKIRJAT, SISUSTUS- KUVAT, POSTIKORTIT JA ADRESSIT. ERIKOISUUTENA TAIDEKIRJA KULTTUURI- KOHTEITA POHJOIS-SUOMESSA JA KIRK- KOAIHEET. C23 TIITINEN ANTERO TMI KOTIMAISET LUONTAISTUOTTEET, JALKA- VOITEET, PIHKAVOITEET. INKIVÄÄRIVOIDE NIVELILLE, SS. VOIDE, SYYLIIN. C34 VASEMMISTOLIITON OULUN KUNNALLISJÄRJESTÖ B28 WALKEA SYDÄN OY WALKEA SYDÄN OY:N YDIN ON TUOTTAA LAADUKKAITA, KOTIIN ANNETTAVIA HYVINVOINTIPALVELUITA ASIAKKAAN PARHAAKSI. TOIMIMME SOSIAALI- JA TERVEYSALAN AMMATTILAISINA YHDESSÄ ASIAKKAAN ITSENSÄ JA HÄNEN LÄHEISTEN KANSSA. S WSOY A37 XXL PROMOTION OY NAHANHOITOAINE EKO. S46 YIT RAKENNUS OY YIT RAKENNUS OY/TALONRAKENNUS TALONRAKENNUS POHJOIS-SUOMI POHJOIS-SUOMI.

10 (muutokset mahdollisia)

NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS JA KULTTUURI 2016, ROVANIEMI

NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS JA KULTTUURI 2016, ROVANIEMI NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS JA KULTTUURI 2016, ROVANIEMI OSASTO YRITYS NÄYTTELYAIHEET C89 4YOURHEALTH.FI/AROMA SENSE.FI JUOMAVEDEN PUHDISTUS, AROMA SENSE REVERSED ENGINEERS

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS JA KULTTUURI 2016, ROVANIEMI

NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS JA KULTTUURI 2016, ROVANIEMI NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS JA KULTTUURI 2016, ROVANIEMI OSASTO YRITYS NÄYTTELYAIHEET C89 4YOURHEALTH.FI/AROMA SENSE.FI JUOMAVEDEN PUHDISTUS, AROMA SENSE REVERSED ENGINEERS

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS, OULU 2015 D47 AITOKALUSTE OY SENIOR JA HOIVATUOLIT, SÄNGYT JA SOHVAT

NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS, OULU 2015 D47 AITOKALUSTE OY SENIOR JA HOIVATUOLIT, SÄNGYT JA SOHVAT NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT & KIRJALLISUUS, OULU 2015 OSASTO YRITYS NÄYTTELYAIHEET D47 AITOKALUSTE OY SENIOR JA HOIVATUOLIT, SÄNGYT JA SOHVAT A2 ALVARIINI OY ALVARIINI OY HOTELLI-RAVINTOLA-KEILAHALLI

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT, ROVANIEMI 2015

NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT, ROVANIEMI 2015 NÄYTTEILLEASETTAJALUETTELO SENIORI-MESSUT, ROVANIEMI 2015 OSASTO YRITYS NÄYTTELYAIHEET A41 ACTIC FINLAND OY ACTIC ON MONIPUOLINEN KUNTOKESKUS, JOKA TARJOAA ERINOMAISET PUITTEET LIIKKUMI- SELLE. JÄSENKORTTEIHIMME

Lisätiedot

Lähtökohtia tulevaisuuden hoivaan

Lähtökohtia tulevaisuuden hoivaan VVV loppuseminaari 7.6.2012, Rake-sali, Klaus K, Helsinki Lähtökohtia tulevaisuuden hoivaan Hyttinen Virva & Suomalainen Sanna Esityksen sisältö Taustaa Lähtökohtia Tutkimuksen toteutus Tulokset Palvelujärjestelmän

Lisätiedot

Tulevaisuuden Kaukovainio

Tulevaisuuden Kaukovainio Tulevaisuuden Kaukovainio Ikääntyneiden asuinalueena Ikäystävällinen asuinalue -seminaari 12.5.2014 Mervi Uusimäki KAUKOVAINIO 3 km keskustasta Rakennettu v. 1965-1975 noin 4700 asukasta Aluesuhdelukuja

Lisätiedot

Vanhusneuvostojen rooli Aktiivinen kansalainen kaiken ikäisenä -avainalue

Vanhusneuvostojen rooli Aktiivinen kansalainen kaiken ikäisenä -avainalue Vanhusneuvostojen rooli Aktiivinen kansalainen kaiken ikäisenä -avainalue Vanhusneuvosto uusi mahdollisuus ja mahdollistaja Innoittaja: Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn i tukemisesta sekä iäkkäiden

Lisätiedot

Juankosken Ruukki - Tarina alkaa vuodesta 1746. Juankosken ruukkialueen toimitilat

Juankosken Ruukki - Tarina alkaa vuodesta 1746. Juankosken ruukkialueen toimitilat Juankosken ruukkialueen toimitilat Juankoski 20.1.2016 1 Ruukkialueen historiaa Juankosken teollinen historia alkaa vuodesta 1746, jolloin saatiin lupa perustaa rautaruukki Kuopion pitäjään Juckais-joen

Lisätiedot

Pohjanmaan kautta. Talviaktiviteetit Kulttuuri ja tapahtumat Majoitus ja ruokailu Perhe ja hyvinvointi Kokous

Pohjanmaan kautta. Talviaktiviteetit Kulttuuri ja tapahtumat Majoitus ja ruokailu Perhe ja hyvinvointi Kokous Talviaktiviteetit Kulttuuri ja tapahtumat Majoitus ja ruokailu Perhe ja hyvinvointi Kokous Talvi 2006-2007 Tervetuloa Pohjan maalle! Tule Sinäkin Pohjanmaalle! Kulttuuria ja hemmottelua Perhelomat Talviloma

Lisätiedot

Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS

Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS Tervetuloa Kruunupuistoon! Kruunupuisto on todellinen hyvinvoinnin helmi, haluatpa liittää vierailuusi upeaa

Lisätiedot

SISÄISEN KASVUN RYHMÄ 2011

SISÄISEN KASVUN RYHMÄ 2011 SISÄISEN KASVUN RYHMÄ 2011 CHI KUNG MEDITAATIO TIETOISUUS ELINVOIMA LIFESTYLE TIISTAISIN klo 1900-2100 keväällä 12 kertaa 18.1.-12.4.11 (ei hiihtolomalla 22.2.) ESPOON IYENGARJOOGAKESKUS NIITTYKUMPU Niittykummuntie

Lisätiedot

Täyttä elämää eläkkeellä

Täyttä elämää eläkkeellä Täyttä elämää eläkkeellä Sijoita itseesi ja antoisiin eläkepäiviin! Saija Ohtonen-Jones, Suomen Punainen Risti 20.5.2016 TÄYTTÄ ELÄMÄÄ ELÄKKEELLÄ Copyright Suomen Punainen Risti Punainen Risti kansainvälinen

Lisätiedot

Empatiaosamäärä. Nimi: ********************************************************************************

Empatiaosamäärä. Nimi: ******************************************************************************** Empatiaosamäärä EQ Nimi: ******************************************************************************** Luen jokainen väite huolellisesti ja arvioi, miten voimakkaasti olet tai eri sen kanssa. 1. Huomaan

Lisätiedot

HONKIMAAN PÄIVÄKODIN KULTTUURIKASVATUSSUUNNITELMA 2014-2015

HONKIMAAN PÄIVÄKODIN KULTTUURIKASVATUSSUUNNITELMA 2014-2015 HONKIMAAN PÄIVÄKODIN KULTTUURIKASVATUSSUUNNITELMA 2014-2015 Tutustumme suomalaisiin perinnejuhlapäiviin omilla osastoillamme. (Ystävänpäivää juhlistamme kokoontumalla laulamaan yhdessä ystävyyteen liittyviä

Lisätiedot

Suomen Omakotiliitto ry

Suomen Omakotiliitto ry Suomen Omakotiliitto ry HIRSITALOTEOLLISUUS RY:N VUOSIKOKOUSSEMINAARI 31.3.2016 SEINÄJOKI OMAKOTIASUMINEN SUOMESSA 1 OMAKOTILIITTO Omakotiliiton visio: Omakotiliitto on alan arvostetuin ja elinvoimaisin

Lisätiedot

Luovissa saat olla oma itsesi. Opintoja omien tavoitteiden mukaan. Luovuus

Luovissa saat olla oma itsesi. Opintoja omien tavoitteiden mukaan. Luovuus Lyhyesti Luovista Luovissa saat olla oma itsesi Luovi on valtakunnallisesti toimiva ammatillinen erityisoppilaitos. Luovin henkilöstö huomioi jokaisen opiskelijan yksilönä. Luovilaiset ymmärtävät, että

Lisätiedot

ROVANIEMEN VAMMAISPALVELUT

ROVANIEMEN VAMMAISPALVELUT ROVANIEMEN VAMMAISPALVELUT HYVÄN ARJEN TUKENA Rovaniemen kaupungin vammaispalvelut edistää vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme ylläpitämään toimintakykyään

Lisätiedot

IKÄIHMISEN ASUMISEN TARPEET

IKÄIHMISEN ASUMISEN TARPEET Hyvinvointikampus Kokonaisvaltaista rakentamista parhaalla sijainnilla 21.1.2014 IKÄIHMISEN ASUMISEN TARPEET Tiina Salminen, palvelualuejohtaja Ikääntyneiden ja toimintarajoitteisten palvelualue Terveyspalvelut

Lisätiedot

Esperi Care Anna meidän auttaa

Esperi Care Anna meidän auttaa Esperi Care Anna meidän auttaa Esperi palvelee, kasvaa ja kehittää. Valtakunnallinen Esperi Care -konserni tarjoaa kuntouttavia asumispalveluja ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaispalvelun

Lisätiedot

Uudenlaisen asumisen alue!

Uudenlaisen asumisen alue! Uudenlaisen asumisen alue! Sydän täynnä elämää Jyväskylän Kangas mullistaa käsityksesi siitä, mitä kaikkea tulevaisuuden kaupunginosa voi olla. Ja Kankaan tulevaisuus on ihan nurkan takana, raikkaana ja

Lisätiedot

SoTe 1215-RYHMÄN OPINTOMATKA OULUUN KEVÄÄLLÄ 2014

SoTe 1215-RYHMÄN OPINTOMATKA OULUUN KEVÄÄLLÄ 2014 SoTe 1215-RYHMÄN OPINTOMATKA OULUUN KEVÄÄLLÄ 2014 Linja-autolla kohti opintomatkan seikkailuja, kuvassa mukana olleet opiskelijat. Aarre-kuski mahdollisti meille turvallisen matkan. Riitta-ope toimi matkanjärjestelijänä.

Lisätiedot

Tervetuloa Emiliakotiin / Hopeahoviin!

Tervetuloa Emiliakotiin / Hopeahoviin! Emiliakoti ja Hopeahovi Pielaveden vanhustyönkeskus Tervetuloa Emiliakotiin / Hopeahoviin! Emiliakodissa ja Hopeahovissa asuu muistisairaita vanhuksia. Monilla asukkaista on eriasteisia käytösoireita.

Lisätiedot

MUISTILUOTSI LÄHELLÄSI. Asiantuntija- ja tukikeskuksista tukea, tietoa ja toimintaa

MUISTILUOTSI LÄHELLÄSI. Asiantuntija- ja tukikeskuksista tukea, tietoa ja toimintaa MUISTILUOTSI LÄHELLÄSI Asiantuntija- ja tukikeskuksista tukea, tietoa ja toimintaa TUKEA, TIETOA JA TOIMINTAA MUISTI- SAIRAILLE JA LÄHEISILLE Tukea ohjausta ja neuvontaa muistiasioissa puhelimitse ja henkilökohtaisesti

Lisätiedot

PERUSTETTU 22.6.2010, TAMPEREELLA GREEN CARE- MENETELMIEN JA YRITTÄJYYDEN EDISTÄMISEKSI

PERUSTETTU 22.6.2010, TAMPEREELLA GREEN CARE- MENETELMIEN JA YRITTÄJYYDEN EDISTÄMISEKSI PERUSTETTU 22.6.2010, TAMPEREELLA GREEN CARE- MENETELMIEN JA YRITTÄJYYDEN EDISTÄMISEKSI KEHITTÄJÄT, TUTKIJAT, RAHOITTAJAT JA ALAN TOIMIJAT KUTSUTTU YHTEEN Hallitus: Lapin ammattiopisto Helsingin yliopisto

Lisätiedot

Esitelmä saattohoidosta 22.9.2015

Esitelmä saattohoidosta 22.9.2015 Esitelmä saattohoidosta 22.9.2015 Esitelmä Lapin sairaanhoitopiirin asiakasraadille Lapin keskussairaalassa tapahtuvasta saattohoidosta Tarja Huumonen Diakonissa-sairaanhoitaja AMK Saattohoito Saattohoidolla

Lisätiedot

Apua, tukea ja toimintaa

Apua, tukea ja toimintaa Soita meille numeroon 050 4440 199 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mereo.fi. Tavataan ja keskustellaan yhdessä tilanteestasi. Teemme sinulle henkilökohtaisen, hyvin vointiasi tukevan

Lisätiedot

Helsinki-brändi Neljä aihiota

Helsinki-brändi Neljä aihiota 30.10.15 Helsinki-brändi Neljä aihiota # BrandNewHelsinki Kuudes Kerros Oy Helsingin kaupunki Helsinki-brändi Neljä motiivitekijää, jotka puhuttelevat ihmisiä tulevaisuudessa. Neljä potentiaalista aihiota

Lisätiedot

Mietteitä vanhusneuvoston jäsenyyden päättyessä. Vanhusneuvosto 19.11.2014 Seurakuntien talo, III linja Yrjö Mattila

Mietteitä vanhusneuvoston jäsenyyden päättyessä. Vanhusneuvosto 19.11.2014 Seurakuntien talo, III linja Yrjö Mattila Mietteitä vanhusneuvoston jäsenyyden päättyessä Vanhusneuvosto 19.11.2014 Seurakuntien talo, III linja Yrjö Mattila Eduskunnan oikeusasiamies ja välikysymys vanhuspalvelulain taustalla Eduskunnan oikeusasiamies

Lisätiedot

velut Kotipal Vetrea

velut Kotipal Vetrea Vetrea Kotipalvelut Eläköön elämä! Me Vetreassa uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus ja vapaus nauttia arjesta kaikissa elämänsä vaiheissa. Vetrea tarjoaa apua arjen rutiineihin niin lapsiperheille,

Lisätiedot

Sivistystoimen tiedotustilaisuus klo 9.00 Visit Alvar Aalto, Päivi Haapaniemi

Sivistystoimen tiedotustilaisuus klo 9.00 Visit Alvar Aalto, Päivi Haapaniemi Sivistystoimen tiedotustilaisuus 5.6.2018 klo 9.00 Visit Alvar Aalto, Päivi Haapaniemi Alvar Aalto -kaupunkien verkosto Alvar Aalto -kaupunkien verkosto perustettiin 3.2.2017 Jyväskylässä. Verkoston jäsenkaupunkeja

Lisätiedot

Jyvälle palvelumuotoilusta on palvelumuotoilun ja verkostoitumisen tapahtuma hoiva-, hyvinvointi- ja matkailuyrityksille.

Jyvälle palvelumuotoilusta on palvelumuotoilun ja verkostoitumisen tapahtuma hoiva-, hyvinvointi- ja matkailuyrityksille. Jyvälle palvelumuotoilusta - tapahtuma 27.11.2014 Haluatko kehittää omaa liiketoimintaasi? Hyödynnätkö maaseudun kallisarvoisinta resurssia - luontoa - palveluliiketoiminnassa? Haluatko löytää liikekumppaneita

Lisätiedot

Ikäihminen toimintakykynsä ylläpitäjänä HOITO- JA VANHUSTYÖ

Ikäihminen toimintakykynsä ylläpitäjänä HOITO- JA VANHUSTYÖ Ikäihminen toimintakykynsä ylläpitäjänä HOITO- JA VANHUSTYÖ Kotiin annettavat palvelut Kotiin annettavien palveluiden tavoitteena on tukea ikäihmisten selviytymistä omassa asuinympäristössään. Ikääntyvän

Lisätiedot

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille Mikko Helander Pääjohtaja, Kesko Oyj Eero Hautaniemi Toimitusjohtaja, Oriola-KD Oyj Tiedotustilaisuus 13.3.2017 Mitä olemme tekemässä? Rakennamme

Lisätiedot

Miten jaksan omaisena?

Miten jaksan omaisena? Miten jaksan omaisena? Rovaniemi 20.4.2007 Eija Stengård, PsT Omaisten rooli muuttunut Tiedon antaja Etiologinen tekijä Sairauden kulkuun vaikuttava tekijä Hoidon ja kuntoutuksen voimavara Omainen omana

Lisätiedot

Eloisa ikä -ohjelman esittely ja poimintoja hankkeista Vanhustyön vastuunkantajat Finlandia-talo 15.5.2014

Eloisa ikä -ohjelman esittely ja poimintoja hankkeista Vanhustyön vastuunkantajat Finlandia-talo 15.5.2014 Eloisa ikä -ohjelman esittely ja poimintoja hankkeista Vanhustyön vastuunkantajat Finlandia-talo 15.5.2014 Ohjelmapäällikkö Reija Heinola Vanhustyön keskusliitto ry reija.heinola@vtkl.fi 1 Vanhustyön keskusliitto

Lisätiedot

Liikuntatoimi: Tiistaisin Maksuton jumppa varttuneille vanhalla koululla.

Liikuntatoimi: Tiistaisin Maksuton jumppa varttuneille vanhalla koululla. Pellon ikäihmisten palvelut Liikuntatoimi: Tiistaisin Maksuton jumppa varttuneille vanhalla koululla. Kansalaisopisto: Eri kursseja mm. Joogan senioriryhmä vanhalla koululla, sekä musiikillinen viriketoiminta

Lisätiedot

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille Mikko Helander Pääjohtaja, Kesko Oyj Eero Hautaniemi Toimitusjohtaja, Oriola-KD Oyj Tiedotustilaisuus 13.3.2017 Mitä olemme tekemässä? Rakennamme

Lisätiedot

Muistisairaat & teknologia -työpaja. Espoo 16.9.2015. Seniortek OY Pertti Niittynen. pertti.niittynen@seniortek.fi +358400220505 www.seniortek.

Muistisairaat & teknologia -työpaja. Espoo 16.9.2015. Seniortek OY Pertti Niittynen. pertti.niittynen@seniortek.fi +358400220505 www.seniortek. Muistisairaat & teknologia -työpaja Espoo 16.9.2015 Seniortek OY Pertti Niittynen pertti.niittynen@seniortek.fi +358400220505 www.seniortek.fi Suomessa arvioidaan olevan 100 000 lievää sekä 93 000 keskivaikeaa

Lisätiedot

Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde

Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde Ainutlaatuinen Edistyksellinen Kotimainen Eettinen Vastaa tarpeeseen Kehittyvä Ajankohtainen Pitkä kokemus Jalmari Jyllin Säätiö on toiminut

Lisätiedot

Kiinteistö- ja rakentamisfoorumi. Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL ry

Kiinteistö- ja rakentamisfoorumi. Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL ry Kiinteistö- ja rakentamisfoorumi Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL ry Hyvä suunnittelu kannattaa aina. Siitä syntyy rakennuksesi käytettävyys, turvallisuus ja arvo, olipa kohde minkä kokoinen

Lisätiedot

Yksityinen sosiaali- ja terveysala toimintaympäristön muutoksessa - missä ollaan, minne mennään

Yksityinen sosiaali- ja terveysala toimintaympäristön muutoksessa - missä ollaan, minne mennään Yksityinen sosiaali- ja terveysala toimintaympäristön muutoksessa - missä ollaan, minne mennään HYVÄ -hankeryhmä Ulla-Maija Laiho, kehitysjohtaja, TEM/HYVÄ Joensuu 23.1.2014 Sisältö Keskeiset muutokset

Lisätiedot

RAJOITTUNUT TOIMINTAKYKY, HENKILÖKUNNAN JA ASUKKAIDEN ROOLI TURVALLISUUSTYÖSSÄ.

RAJOITTUNUT TOIMINTAKYKY, HENKILÖKUNNAN JA ASUKKAIDEN ROOLI TURVALLISUUSTYÖSSÄ. RAJOITTUNUT TOIMINTAKYKY, HENKILÖKUNNAN JA ASUKKAIDEN ROOLI TURVALLISUUSTYÖSSÄ. 10.12.2014 Seppo Tuominen 2 MEHILÄINEN Perustehtävä: Yhdessä luomme parempaa terveyttä ja hyvinvointia Visio: Sosiaali- ja

Lisätiedot

Matkakertomus, World Future Energy Summit messut 15.1.-17.1.2013, Abu Dhabi

Matkakertomus, World Future Energy Summit messut 15.1.-17.1.2013, Abu Dhabi Matkakertomus, World Future Energy Summit messut 15.1.-17.1.2013, Abu Dhabi Matkalla ENY projektipäällikkö Jonna Haapamäki-Syrjälä, IS-Technics Oy Raimo Keskitalo sekä Dubaissa toimistoa pitävä Exigo Finland

Lisätiedot

Sähköinen hyvinvointikertomus PERTUNMAAN KUNTA HYVÄKSYTTY VALTUUSTOSSA 12/2012 HYVÄKSYTTY VALTUUSTOSSA 12/2013

Sähköinen hyvinvointikertomus PERTUNMAAN KUNTA HYVÄKSYTTY VALTUUSTOSSA 12/2012 HYVÄKSYTTY VALTUUSTOSSA 12/2013 Sähköinen hyvinvointikertomus PERTUNMAAN KUNTA HYVÄKSYTTY VALTUUSTOSSA 12/2012 HYVÄKSYTTY VALTUUSTOSSA 12/2013 KH 6/2012: Hyvinvointityöryhmä Kunnanjohtaja Juha Torniainen Rehtori/ koulutoimen johtaja

Lisätiedot

Etelä-Suomen aluehallintoviraston lausunto hankehakemukseen

Etelä-Suomen aluehallintoviraston lausunto hankehakemukseen Etelä-Suomen aluehallintoviraston lausunto hankehakemukseen Yrittäjyysosaamista kasvualoille SOTE-palvelut kartalla Paikkatiedon hyödyntäminen terveydenhuollossa 27.11.2015 Jarkko Yliruka, erikoissuunnittelija,

Lisätiedot

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT Logomo Kitchen tuo uuden tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, inspiroivasta ja rennosta miljööstä sekä mieleenpainuvista juhlista ja tapahtumista. Salaisuus

Lisätiedot

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä!

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! TALOMUSEO GLIMS Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! Kuva: Olli Hakamies Glimsintie 1, Espoo (Jorvin sairaalan vieressä) www.espoonkaupunginmuseo.fi TALOMUSEO GLIMS Glimsintie 1, 02740 Espoo (Jorvin

Lisätiedot

Aktivaattorista uutta energiaa yritykseen. Jaana Ukonaho / Riitta Pyky ODL Liikuntaklinikka

Aktivaattorista uutta energiaa yritykseen. Jaana Ukonaho / Riitta Pyky ODL Liikuntaklinikka Aktivaattorista uutta energiaa yritykseen Jaana Ukonaho / Riitta Pyky ODL Liikuntaklinikka ODL Liikuntaklinikka Osa valtakunnallista asiantuntijaverkostoa Liikuntalääketieteen keskukset Helsinki Turku

Lisätiedot

PALVELUASUMINEN PALVELUASUMINEN 1 (5) Kemin kaupunki tuottaa palveluasumista itse, ostopalveluna sekä palvelusetelillä.

PALVELUASUMINEN PALVELUASUMINEN 1 (5) Kemin kaupunki tuottaa palveluasumista itse, ostopalveluna sekä palvelusetelillä. 1 (5) Päivitetty 3/2017 Kemin kaupunki tuottaa palveluasumista itse, ostopalveluna sekä palvelusetelillä. Palveluasumiseen haetaan hakemuksella. Hakemuksia saa - Keskustan palvelukeskuksesta os. Sauvosaarenkatu

Lisätiedot

Rakensimme myynnille jo omansa, joka toimii. Nyt on huollon vuoro. HUOLLON UUSI VALMENNUS- OHJELMA. yhteistyössä:

Rakensimme myynnille jo omansa, joka toimii. Nyt on huollon vuoro. HUOLLON UUSI VALMENNUS- OHJELMA. yhteistyössä: Rakensimme myynnille jo omansa, joka toimii. Nyt on huollon vuoro. HUOLLON UUSI VALMENNUS- OHJELMA yhteistyössä: Yhteistyössä räätälöimme tekniselle kaupalle Huollon uuden valmennusohjelman Emme ole myyjiä

Lisätiedot

SISÄPAIKKOJEN HINNAT JA VARAUSTILANNE

SISÄPAIKKOJEN HINNAT JA VARAUSTILANNE Pielisen Messut 2014 SISÄPAIKKOJEN HINNAT JA VARAUSTILANNE 16.5.2014 Osasto Varaustilanne YRITTÄJIEN YSTÄVÄT Yrittäjien ystävät- kortteli Nettohinta ALV 24 % Bruttohinta A ja EX -paikat A1 2 x 3 Varattu

Lisätiedot

Kylpylähotelli Sani Kalajoen Hiekkasärkillä on 72 huoneen kylpylähotelli. Hotelli avattiin lomailijoille kesäkuussa 2007.

Kylpylähotelli Sani Kalajoen Hiekkasärkillä on 72 huoneen kylpylähotelli. Hotelli avattiin lomailijoille kesäkuussa 2007. Opettajan työelämäjakso/helena Troger, Kalajoen ammattiopisto Artema, matkailu 11.11.2010 31.12.2010 Kylpylähotelli SANI, Kalajoki 1.1.2011-18.2.2011 Kokkolan Matkailu Oy Työelämäjakson ajankohta ja paikat

Lisätiedot

KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE

KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE Hyvä NY-yrittäjä! NY-aluemessut järjestetään tiistaina 2.2. klo 12-17 Kajaanin Prismassa. NYyritysten tulee osallistua messuille, osallistuminen messuille kuuluu

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn värikkäitä hetkiä Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn 10149, Viro Puh. + 372 62 88 100 Faksi + 372 62 88 101 info.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com

Lisätiedot

Opiskelijat muuttivat palvelutaloon Kokemuksia yhteiselosta ja Hyvä Naapuritoiminnasta. Diakoniajohtaja Marja-Leena Tahkola

Opiskelijat muuttivat palvelutaloon Kokemuksia yhteiselosta ja Hyvä Naapuritoiminnasta. Diakoniajohtaja Marja-Leena Tahkola Opiskelijat muuttivat palvelutaloon Kokemuksia yhteiselosta ja Hyvä Naapuritoiminnasta Diakoniajohtaja Marja-Leena Tahkola Arvomme Lähimmäisenrakkaus Tätä arvoa kuvastaa jo nimemme Caritas, joka on latinaa

Lisätiedot

Jokaiselle sairastuneelle laaditaan hoitosuunnitelma. Järjestetään yhteistyössä OYS:n ja Oulun seudun muistiyhdistyksen

Jokaiselle sairastuneelle laaditaan hoitosuunnitelma. Järjestetään yhteistyössä OYS:n ja Oulun seudun muistiyhdistyksen Muistipolku Tämä esite on tarkoitettu muistisairaille ja heidän läheisilleen. Esitteeseen on kirjattu palveluita, joita sairastunut voi tarvita sairautensa eri vaiheissa. Esite auttaa valitsemaan jokaiselle

Lisätiedot

Laadukasta saattohoitoa jo vuodesta 1988. Kun ei ole enää mitään tehtävissä, on vielä paljon tekemistä.

Laadukasta saattohoitoa jo vuodesta 1988. Kun ei ole enää mitään tehtävissä, on vielä paljon tekemistä. Laadukasta saattohoitoa jo vuodesta 1988. Kun ei ole enää mitään tehtävissä, on vielä paljon tekemistä. Pirkanmaan Hoitokoti Pirkanmaan Hoitokoti on Tampereella sijaitseva 24-paikkainen saattohoitokoti.

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN Purmo sähkölämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Kaupassakäyntitutkimus

Kaupassakäyntitutkimus Tutkija: Ossi Taavitsainen Kaupassakäyntitutkimus Koillis-Savo, kevät 2015 Yleistä Tutkimusalue: Juankoski, Kaavi, Nilsiä, Rautavaara, Tuusniemi Otannan koko: 1940 kotitaloutta Vastaajien määrä: 692 Vastausprosentti:

Lisätiedot

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla Lomamatka Turkin Sideen 3.5. 10.5.2018 Lento Jyväskylästä Anatalyaan Matkan hinta 699.00 Supertäysihoidolla Hotelli La Grande Resort & Spa on iso, monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee ranta-alueella

Lisätiedot

Ikääntyvät arvokas voimavara työnantajalle ja yhteiskunnalle eläkevalmennus osaksi työhyvinvointitoimintaa

Ikääntyvät arvokas voimavara työnantajalle ja yhteiskunnalle eläkevalmennus osaksi työhyvinvointitoimintaa Ikääntyvät arvokas voimavara työnantajalle ja yhteiskunnalle eläkevalmennus osaksi työhyvinvointitoimintaa Uudista ja uudistu tapahtuma 24.11.2015 Wanha Satama, Saija Ohtonen-Jones TÄYTTÄ ELÄMÄÄ ELÄKKEELLÄ

Lisätiedot

300158 Tuottava hajautettu lähienergia Iin Micropolis Oy 1 01.01.2015 31.12.2017 389 200 100 000 7 466 59 334 556 000

300158 Tuottava hajautettu lähienergia Iin Micropolis Oy 1 01.01.2015 31.12.2017 389 200 100 000 7 466 59 334 556 000 Hakemustilanne 1.9.2014 Pohjois-Pohjanmaan liitto, Hakijan ja toimilinjan mukaan, EAKR Hakemus nro Hankkeen nimi Hakija TL Alkamispvm Päättymispv m Haettu: EU + valtio Kunnat Muu julkinen Yksityinen YHTEENSÄ

Lisätiedot

P-Frami sopimusasiakkaan käyttöohje

P-Frami sopimusasiakkaan käyttöohje TALON KÄYTTÄJÄT - 1- ja 2- kerros ammattikorkeakoulun henkilökunta (+vieraspysäköinti) - 1-kerrokseen kulku sekä pohjois- että eteläpäästä - 2-kerrokseen suositellaan kulkua pohjoispäästä (kierrerampin

Lisätiedot

Rovaniemi, Kolpeneen palvelukeskuksen ky, Myllärintie 35, Monitoimitila

Rovaniemi, Kolpeneen palvelukeskuksen ky, Myllärintie 35, Monitoimitila Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ ESITYSLISTA Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 4.6.2010 PaKaste - Lapin -osahankkeen ohjausryhmän kokous

Lisätiedot

Ulkomaiset matkailijat Suomessa ja Kymenlaaksossa

Ulkomaiset matkailijat Suomessa ja Kymenlaaksossa Ulkomaiset matkailijat Suomessa ja Kymenlaaksossa Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy tuhatta matkaa 2 Ulkomaalaiset matkailijat Suomessa 2015 ULKOMAALAISET MATKAILIJAT SUOMESSA ASUINMAITTAIN 3 000 2

Lisätiedot

Luonnollisesti töissä -hankkeen toimenpiteitä 1.5.-23.9.2015

Luonnollisesti töissä -hankkeen toimenpiteitä 1.5.-23.9.2015 Luonnollisesti töissä -hankkeen toimenpiteitä 1.5.-23.9.2015 GREEN CARE - ammatillisuutta, vastuullisuutta ja tavoitteellisuutta Green Careen liittyviä tavoitteita Psykologisia tavoitteita: Mielialan kohentaminen

Lisätiedot

Totontien palvelukoti ja Jaakopin tukikodit

Totontien palvelukoti ja Jaakopin tukikodit Totontien palvelukoti ja Jaakopin tukikodit Attendo yrityksenä Attendo Oy on suomalainen sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille,

Lisätiedot

Kotihoidon tukipalvelujen palvelusisältö ja myöntämisen perusteet 1.1.2015 lukien

Kotihoidon tukipalvelujen palvelusisältö ja myöntämisen perusteet 1.1.2015 lukien Kotihoidon tukipalvelujen palvelusisältö ja myöntämisen perusteet 1.1.2015 lukien Ikäihmisten lautakunta 25.11.2014 81 Kotihoidon tukipalvelujen palvelusisältö ja myöntämisen perusteet 1.1.2015 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Keskipohjalaisen metsäkulttuurin vaalija. Virtuaalimetsä

Keskipohjalaisen metsäkulttuurin vaalija. Virtuaalimetsä Keskipohjalaisen metsäkulttuurin vaalija Virtuaalimetsä http://www.alnus.fi/ Alnus ry Hallitus Jäsenet Näyttely Retket Julkaisut Esitelmä Museo Linkit Uutiset Tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on metsäkulttuurin

Lisätiedot

SUOMEN PANKKI SUOMEN PANKKI

SUOMEN PANKKI SUOMEN PANKKI SUOMEN PANKKI Suomen Pankki vakauden rakentaja Suomen Pankki on Suomen rahaviranomainen ja kansallinen keskuspankki. Se on samalla osa eurojärjestelmää, joka vastaa euroalueen maiden rahapolitiikasta ja

Lisätiedot

ARA-PAJA 19.3.2014 Laitoshoidon purku ja asumisen kehittäminen

ARA-PAJA 19.3.2014 Laitoshoidon purku ja asumisen kehittäminen ARA-PAJA 19.3.2014 Laitoshoidon purku ja asumisen kehittäminen Asumisen ja asuntoverkostojen kehittäminen Mitä teemme tällä hetkellä: - Olemme Kymenlaaksossa sitoutuneet kehittämään laitoshoidon tilalle

Lisätiedot

TE-palveluja uudistetaan TE-palvelut, Lappi

TE-palveluja uudistetaan TE-palvelut, Lappi TE-palveluja uudistetaan TE-, Lappi 1 19.3.2013 TE-, Lappi Marja Perälä Palvelut ja palveluverkosto Koko maassa tarjolla entistä monipuolisemmat ja selkeämmät henkilö-, työnantaja- ja yritysasiakkaille.

Lisätiedot

$%& '%& (%& Kansikuvat: Pikkujoulutapahtumia

$%& '%& (%& Kansikuvat: Pikkujoulutapahtumia " " # $%& '%& (%& ) ) Kansikuvat: Pikkujoulutapahtumia #$$ " Vietimme hauskan pikkujoulun. Sopivasti pieniä kilpailuja Ensimmäiseksi Juha veti tarkkuusammunnan kevyttaustoihin, joihin oli sijoitettu kaikenlaisia

Lisätiedot

Tervetuloa Häme-päivään 12.7.2014!

Tervetuloa Häme-päivään 12.7.2014! Tervetuloa Häme-päivään 12.7.2014! Humppilan lasitehtaan piha muuttuu toiminnalliseksi kädentaitojen ja kulttuurin tyyssijaksi 12.7., joka on Humppilan Uniikkiviikon avajaispäivä ja samalla vuoden 2014

Lisätiedot

Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen

Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen Korkeakouluverkko ja sen kehittäminen (Visio 2030) Monipuolinen koulutustarjonta Oamk tarjoaa AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon (YAMK) johtavaa koulutusta,

Lisätiedot

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty HELMI-vapaa-ajantalot 2007 Unelmista tehty 21 Helmi Sisällysluettelo Helmi 68..... s. 4 Helmi 99.... s. 14 UUTUUS Helmi 69..... s. 6 Helmi 111... s. 16 Helmi 63..... s. 8 Kärkimallit.......s. 18 Toimitussisällöt...s.

Lisätiedot

Tulevaisuuden hyvinvointikeskukset 30.9.2010 Sanna Mäkinen, toiminnanjohtaja

Tulevaisuuden hyvinvointikeskukset 30.9.2010 Sanna Mäkinen, toiminnanjohtaja Tulevaisuuden hyvinvointikeskukset 30.9.2010 Sanna Mäkinen, toiminnanjohtaja Perustietoa Lahden vanhusten asuntosäätiöstä (LVAS) Lahden vanhusten asuntosäätiön on perustanut Lahden kaupunki v. 1963 tuottamaan

Lisätiedot

Tikkurilan seurakunnassa

Tikkurilan seurakunnassa Aika tehdä hyvää! V a paaehtoistoi minta Tikkurilan seurakunnassa Onko sinulla aikaa tehdä HYVÄÄ? Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan! Vapaaehtoistyö on vapaaehtoista seurakuntalaisten työtä, joka antaa

Lisätiedot

Länsi-Suomen Diakonialaitos. Diakonialaitoksen säätiö PDL Palvelut Oy 2016

Länsi-Suomen Diakonialaitos. Diakonialaitoksen säätiö PDL Palvelut Oy 2016 Länsi-Suomen Diakonialaitos Diakonialaitoksen säätiö PDL Palvelut Oy 2016 Diakonialaitoksen konserni Yhteiskunnallisen konsernin, Länsi- Suomen Diakonialaitoksen säätiön ja PDL Palvelut Oy:n esittely lyhyesti

Lisätiedot

Tietoa Borlängen kunnan vanhustenhuollosta

Tietoa Borlängen kunnan vanhustenhuollosta Tietoa Borlängen kunnan vanhustenhuollosta Borlänge kommun 781 81 Borlänge Tel: 0243-740 00 kommun@borlange.se www.borlange.se Kun tarvitset apua tai tukea Kun tarvitset apua arkiaskareisiin voit hakea

Lisätiedot

OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET -LIITTO RY TAPAHTUMAKALENTERI 2011

OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET -LIITTO RY TAPAHTUMAKALENTERI 2011 OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET -LIITTO RY TAPAHTUMAKALENTERI 2011 Ajankohta Tilaisuus Paikka Ilmoitt. viim. Alueell./ valtak. kutsu TAMMIKUU 13.1. Työvaliokunta kokoontuu, eduskunta Helsinki 25.1. Hankepoliklinikka

Lisätiedot

Elämänlaatua ikäihmisille

Elämänlaatua ikäihmisille Elämänlaatua ikäihmisille kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluista kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut tukevat ikäihmisten elämänlaatua Kulttuuri on hyvin moninaista. Se kuuluu jokaisen arkeen. Tampereen kaupungin

Lisätiedot

Arjen turvaa nyt ja tulevaisuudessa Enemmän yhdessä tekemistä - Enemmän yhteisillä resursseilla

Arjen turvaa nyt ja tulevaisuudessa Enemmän yhdessä tekemistä - Enemmän yhteisillä resursseilla Arjen turvaa nyt ja tulevaisuudessa Enemmän yhdessä tekemistä - Enemmän yhteisillä resursseilla Lapin kuntapäivät 25.9.2015 Seppo Lehto Pelastusylitarkastaja Lapin aluehallintovirasto Lapin hyvinvointi-

Lisätiedot

Kansallisen sosiaali- ja terveydenhuollon (KASTE 2008-11) ohjelmakauden aikana valmistellaan vaiheittain pysyvä Pohjois- Suomen sosiaali- ja

Kansallisen sosiaali- ja terveydenhuollon (KASTE 2008-11) ohjelmakauden aikana valmistellaan vaiheittain pysyvä Pohjois- Suomen sosiaali- ja Kansallisen sosiaali- ja terveydenhuollon (KASTE 2008-11) ohjelmakauden aikana valmistellaan vaiheittain pysyvä Pohjois- Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämis- ja tutkimusrakenne, joka toimii

Lisätiedot

Aito suomalainen saunaelämys -yhdistää luonnon, hiljaisuuden ja rentoutumisen. Carita Harju Levi

Aito suomalainen saunaelämys -yhdistää luonnon, hiljaisuuden ja rentoutumisen. Carita Harju Levi Aito suomalainen saunaelämys -yhdistää luonnon, hiljaisuuden ja rentoutumisen Carita Harju Levi 31.8.2017 Sauna from Finland Yhdistys perustettiin 29.4.2010 Jäseniä nyt laajasti eri toimialoilta yli 170

Lisätiedot

KUOPION ASEMANSEUDUN KONSEPTISUUNNITELMA KUOPION PORTTI

KUOPION ASEMANSEUDUN KONSEPTISUUNNITELMA KUOPION PORTTI KUOPION ASEMANSEUDUN KUOPION PORTTI 19.5.2016 KUOPION ASEMANSEUDUN KUOPION PORTTI Monipuolinen kokonaisuus Lähtökohtana koko hankealueella moderni hybridirakentaminen, jossa asumisen osuus noin 1/3 Liikenteen

Lisätiedot

Meri-Lapin päättäjäpäivä: Millainen rooli kirjastolla on kunnan sivistys- ja hyvinvointipalveluissa?

Meri-Lapin päättäjäpäivä: Millainen rooli kirjastolla on kunnan sivistys- ja hyvinvointipalveluissa? Kutsu LAAVI/05.12.03/2014 Lappi Opetus- ja kulttuuritoimi -vastuualue 9.7.2014 Jakelussa mainitut Meri-Lapin päättäjäpäivä: Millainen rooli kirjastolla on kunnan sivistys- ja hyvinvointipalveluissa? Lapin

Lisätiedot

MYYRMÄKITALON TAPAHTUMAT HUHTIKUUSSA 2016

MYYRMÄKITALON TAPAHTUMAT HUHTIKUUSSA 2016 MYYRMÄKITALON TAPAHTUMAT HUHTIKUUSSA 2016 Kaikki tapahtumat ja tilaisuudet ovat maksuttomia! 4.4. 9.4.2016 ma-pe klo 9 20, la klo 10-16 Poistokirjamyynti Myynnissä poistokirjoja 50 snt/ kpl Tapahtumapaikka:

Lisätiedot

Mediasidonnaisuus Aikakauslehdet. KMT Kuluttaja Kevät 2009

Mediasidonnaisuus Aikakauslehdet. KMT Kuluttaja Kevät 2009 Mediasidonnaisuus Aikakauslehdet KMT Kuluttaja Kevät 9 Mediasidonnaisuus KMT kevät 9 Mediasidonnaisuus KMT Kuluttaja 9 tutkimuksen kirjekyselyssä kysyttiin: Mistä saatte parhaiten tietoa seuraavista asioista?

Lisätiedot

Lomalla Raamatun historiaa

Lomalla Raamatun historiaa Lomalla Raamatun historiaa Yhdistelmämatka Israeliin 03.-11.09.2018 v Asumme Tel Avivissa Leonardo Art- hotellissa v Teemme kaksi retkipäivää Jerusalemiin v Kaksi retkipäivää Tiberiakseen v Oppaana Ariel

Lisätiedot

4 Mahtava vireke arjen keskellä. keskiviikon avoin taidetoiminta alle kouluikäisille

4 Mahtava vireke arjen keskellä. keskiviikon avoin taidetoiminta alle kouluikäisille 1 2 3 Mihin osallistuit? elohiiri Taiteiden yö/ lastenkulttuurikeskuksen avajaiset 22.2. A B C Mitä pidit? Terveisiä ja toivomuksia Lastenkulttuurikeskukseen/ Kemin kaupungille. Avointa taidetoimintaa

Lisätiedot

Ikäystävällinen Hervannan palvelualue -projekti

Ikäystävällinen Hervannan palvelualue -projekti Valokuva: 2012 BLOM Ikäystävällinen Hervannan palvelualue -projekti Ympäristöministeriö Tampereen kaupunki Tampereen Kotilinnasäätiö Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry Vaihtoehtoja ikäihmisen asumiseen

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

Yhdessä tukien osaamista jakaen Hankkeen vaikutukset

Yhdessä tukien osaamista jakaen Hankkeen vaikutukset Yhdessä tukien osaamista jakaen 2016-2017 Hankkeen vaikutukset Yhdessä tukien osaamista jakaen -hankkeen loppuseminaari 14.12.2017, Helsinki Anna Leppo, Projektikoordinaattori, Kriminaalihuollon tukisäätiö

Lisätiedot

SKYPE-RYHMÄN LUOMINEN

SKYPE-RYHMÄN LUOMINEN SKYPE-RYHMÄN LUOMINEN JA RYHMÄPUHELUN SOITTAMINEN Ryhmän perustaminen on helppoa. Tarvitset internet-yhteyden sekä tietokoneen, jossa on mikrofoni ja webbikamera. Useimmissa kannettavissa tietokoneissa

Lisätiedot

Biodiversiteetti ja. rakentaminen. kompensaatiot. Seminaari & työpaja 30.3.2016 Habitaattipankki ja kompensaatiot tulevaisuuden mahdollisuus?

Biodiversiteetti ja. rakentaminen. kompensaatiot. Seminaari & työpaja 30.3.2016 Habitaattipankki ja kompensaatiot tulevaisuuden mahdollisuus? Biodiversiteetti ja rakentaminen kompensaatiot Seminaari & työpaja Habitaattipankki ja kompensaatiot tulevaisuuden mahdollisuus? Pekka Vuorinen Ympäristö- ja energiajohtaja Rakennusteollisuus RT ry Rakennusteollisuus

Lisätiedot