Pst - FI. PaNoRaMIC. MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pst - FI. PaNoRaMIC. MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA."

Transkriptio

1 Pst - FI PaNoRaMIC MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA.

2

3 PANORAMIC Ideoita liikkeellä Tutkimus ja innovaatiot ovat olleet Merlon teknikoiden ja insinöörien päätavoitteina jo vuodesta 1964, jolloin yhtiö perustettiin. Alusta lähtien tuotekehitystyön tavoitteena on aina ollut turvallisuuden maksimointi, kuljettajan mukavuuden parantaminen ja yhä luotettavampien ja tuottavampien koneiden valmistaminen. Joka päivä insinöörimme katsovat tulevaisuuteen ja etsivät viimeisimpiä teknisiä ratkaisuja, jotka kannustavat kehitystämme ja vastaavat päivittäisiin haasteisiin voittaen mahdottomiltakin vaikuttavat esteet sekä luovat innovatiivisia ratkaisuja, jotka tuovat ratkaisevia muutoksia ihmisten tapaan työskennellä. Turvallisuus, mukavuus ja suorituskyky ovat Merlon tutkimustoiminnan keskipisteessä. Oikeisiin asioihin keskittymisen ansiosta jokainen uusi Merlo-tuote nostaa sekä suunnittelun että suorituskyvyn uudelle tasolle kunnioittaen ihmistä ja ympäristöämme. Jokaisesta uudesta konetyypistä tulee osa voittajatiimiä, jonka ehtymätön energia on valjastettu selviämään haastavimmistakin tilanteista.

4 Panoramickonsepti Kilpailuetu Teknologiaa työkohteisiin Panoramic-kurottajat ovat saaneet nimensä erinomaisesta näkyvyydestä kuljettajan paikalta. Vuodesta 1987, jolloin Merlo alkoi valmistaa maailman ensimmäistä sivulle sijoitetulla moottorilla varustettua kurottajaa, Panoramic-konseptia on jatkuvasti kehitetty, ja se on ollut esimerkkinä muille kurottajien valmistajille. Moottorin sijoituksen ansiosta huoltotoimet on helppo suorittaa maassa seisten, ja kun lisäksi puomi on näin voitu kiinnittää erittäin alas, näkyvyys on vertaansa vailla joka suuntaan. Kun koneessa on sivulle sijoitetun moottorin lisäksi hydrostaattinen voimansiirto vakiovarusteena, tuloksena on kilpailevia merkkejä pienempi ja kevyempi kokonaisuus, mitä osataan arvostaa nykyisin usein ahtaissa työkohteissa. Merlon ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi puomin sivuttaiskääntö, rungon vaakaus ja hydrauliset maatuet, minkä ansiosta sen vakaus, turvallisuus ja suorituskyky ovat huippuluokkaa. Koneen rakenteessa esimerkiksi teräskehikko antaa käsityksen uudenlaisesta lujuudesta, tuottavuudesta ja monikäyttöisyydestä. Hydraulisin maatuin varustettuun Panoramic-tuoteperheeseen kuuluu useita eri malleja, joilla saavutetaan jopa 4000 kg:n nostokyky ja lähes 17 metrin nostokorkeus.

5 PaNoRaMIC konsepti PaNoRaMIC 38st-saRja suorituskykyiset ja käyttäjäystävälliset kurottajat ilman kompromisseja! PaNoRaMIC 39st-saRja Pienen kurottajan ketteryys, kätevä koko ja korkea tehopainosuhde unohtamatta kuitenkaan suorituskykyä ja monikäyttöisyyttä! PaNoRaMIC 40st-saRja Lippulaivamallisto jossa teho, nostokyky ja nostokorkeus ovat alan terävintä kärkeä. Teknologiallaan ja tuottavuudellaan kurottajien parhaimmistoa. PaNoRaMIC-MallIsto 4500 kg 4400 kg 4300 kg PANORAMIC 40ST-SARJA PANORAMIC 39ST-SARJA PANORAMIC 38ST-SARJA 4200 kg 4100 kg 4000 kg P P kg 3800 kg 3700 kg 3600 kg P P / P PLUS P / P PLUS P / P PLUS 3500 kg 3400 kg 3300 kg 3200 kg 3100 kg 3000 kg 0 m 1 m 2 m 3 m 4 m 5 m 6 m 7 m 8 m 9 m 10 m 11 m 12 m 13 m 14 m 15 m 16 m 17 m 18 m 19 m 20 m

6 voittajan INNovaatIoIta huominen on jo täällä PaRas suorituskyky ja luotettavuus Merlo-kurottajien ainutlaatuisen suunnittelun tunnistaa välittömästi. Alustan keskeisenä osana on uskomattoman luja teräskehys 'Ring of Steel (Ø 70 mm umpitankoa!). Sillä on sekä rakenteellinen että suojaava tehtävä, ja se myös lisää koneen vakautta alentamalla merkittävästi painopistettä. Tämän ainutlaatuisen Merlo-rakenteen ansiosta kone on erittäin tasapainoinen, ja kun kokonaisuuteen vielä lisätään monitoimiset vetävät/ohjaavat akselit, poikkeuksellisen suuri maavara, suuret tulo- ja jättökulmat sekä 40 km/h maantienopeus, tuloksena on lyömätön ajettavuus vaativimmissakin olosuhteissa. Panoramic-kurottajat kuuluvat markkinoiden turvallisimpiin ja mukavimpiin työkoneisiin, ja ne täyttävät korkeimmatkin vaatimukset luotettavuuden, laadun, tuottavuuden ja etenkin turvallisuuden suhteen!

7 PaNoRaMIC voittajan INNovaatIoIta Vakiovarusteena oleva hydraulitoiminen pikakiinnityskelkka mahdollistaa nopeat työvälineen vaihdot ohjaamossa olevia hallintalaitteita käyttäen. Pikaliittimin kytkettävästä kaksitoimisesta hydrauliliitännästä saadaan syöttö hydraulitoimisille laitteille. Merlon insinöörien suunnittelema jousitus joko puomissa tai etuakselissa varmistaa mukavuuden ja lisää koneen suorituskykyä ja turvallisuutta. Koneen alustaa ympäröi teräskehys 'Ring of steel' (Ø 70 mm umpitankoa), jolla on sekä rakenteellisia että suojaavia tehtäviä. Sen ansiosta koneen painopiste on matalalla, mikä on omiaan lisäämään vakautta. Il correttore di inclinazione trasversale ad azionamento idraulico consente di livellare orizzontalmente il telaio recuperando le inclinazioni trasversali del terreno. Puomin teleskooppimekanismi on kokonaan puomirakenteen sisällä suojassa vaurioitumiselta, mikä osaltaan varmistaa korkean tuottavuuden. Kokoluokassaan Panoramicin ohjaamo on suurin ja laajat ikkunapinnat antavat hyvän näkyvyyden joka suuntaan ympäröivälle työalueelle sekä työskentelyä että liikkumista ajatellen. Hyvä näkyvyys on tärkeä turvallisuustekijä työmailla. Hydraulitoimisen rungon vaakausjärjestelmän avulla alusta voidaan asettaa vaaka-asentoon ja siten kompensoida maaston epätasaisuus ja varmistaa noston suuntautuminen suoraan ylös. Merlon omaa suunnittelua ja tuotantoa olevat portaaliakselit antavat suuremman maavaran kuin monet muut akselityypit. en standardin mukainen jatkuva pituussuuntaisen vakauden valvontajärjestelmä estää automaattisesti kaikki vakautta vaarantavat liikkeet, jos koneen pituussuuntainen vakaus uhkaa ylittää turvallisen käytön rajan. Puomiston sivusiirto mahdollistaa kuorman käsittelyn erittäin tarkasti konetta siirtämättä. hydrauliset maatuet edessä ovat erikseen säädettävissä ja parantavat koneen vakautta ja turvallisuutta käytössä.

8 Ohjaamo Näkyvyyttä ja turvallisuutta Luokkansa paras ergonomia ja mukavuus Ohjaamo on luokkansa tilavin, ja se on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, ajomukavuutta ja erinomaisen näkyvyyden. Suuret lasipinnat antavat kuljettajalle mainion näkyvyyden joka suuntaan. Sekä tuulilasi että takalasi ovat avattavat, ja ohjaamon teräsrunko täyttää kansainvälisten standardien asettamat turvallisuusvaatimukset (ISO 3449 FOPS Level 2 ja ISO 3471 ROPS). Ohjaamo voidaan varustaa lisätyövaloilla, kun halutaan varmistaa näkyvyys huonoimmissakin valaistusolosuhteissa. Ohjaamo on kiinnitetty joustavien tukien varaan, mikä vähentää tärinää ja lisää käyttömukavuutta. Samasta syystä mekaaniset ja hydrauliset ohjausyksiköt on kiinnitetty suoraan alustaan ja kaikkia päätoimintoja ohjataan sähköisesti.

9 PANORAMIC Ohjaamo Konemallin ja valinnaisvarusteiden mukaan teleskooppipuomin toimintoja ohjataan joko hydraulisilla ohjainvivuilla (kuva vas.) tai proportionaalisella, sähkömekaanisella ohjaussauvalla (kuva alla). Täysin elektroninen ohjaussauva on joihinkin malleihin tarjolla lisävarusteena. Nopeusalueen valinta (2-nopeuksinen vaihteisto) tapahtuu sähköisellä ohjauksella (kuva alla). Jalkakäyttöinen hidastuspoljin antaa kuljettajalle mahdollisuuden tarkasti hallita kulkunopeutta moottorin kierroslukua muuttamatta. Tämä on erityisen kätevää, kun käytetään kauhaa tai kuormauslaitetta. Ohjaamoon on helppo sisäänkäynti itsepuhdistuvien askelmien ja tasaisen lattian ansiosta. Ohjaamon oven ylä- ja alaosa avautuvat täydet 180. Ohjauspylvääseen sijoitetulla sähköisellä ohjausvivulla kuljettaja voi sormenpäillään vaihtaa ajosuuntaa tarvitsematta irrottaa otettaan ohjauspyörästä.

10 Ohjaamo PANORAMIC Merlon uusi istuin on monipuolisesti säädettävissä, ja sekä istuinosassa että selkänojassa on erinomaisen istumamukavuuden varmistavat tuet. Erikoisvarusteena on tarjolla paineilmajousitettu istuin. Ohjauspylvään kallistuksen säätövara on jopa 16 astetta, jotta jokainen voi säätää itselleen mukavan ajoasennon Mittaritaulu näyttää kaikki tärkeimmät käyttötiedot ja varustukseen kuuluu pituussuuntaisen vakauden ilmaisin ( liikennevalo ) sekä hälytyssummeri. Sarjojen 38ST mittaritaulu on vasemmalla olevassa kuvassa ja 40ST-sarjan mittaritaulu yllä olevassa kuvassa. Kätevä oikeanpuoleinen käsinoja on kiinnitetty sivukojelautaan ja tarjoaa kuljettajalle mukavan työasennon.

11 PaNoRaMIC ohjaamo Sekä tuulilasi että takaikkuna ovat avattavissa ohjaamon tuuletuksen tehostamiseksi. Lisävarusteena saatava kaksiasentoinen aurinkosuoja varmistaa mukavat työolot myös kirkkaassa paisteessa. Erilaisia säilytystiloja on runsaasti eri puolilla ohjaamoa. vilkkumajakka kääntyy alas koneen korkeuden pienentämiseksi. Lisävarusteena saatavan ilmastointijärjestelmän lauhdutinkokoonpano on erillisessä ulkoisessa yksikössä, joka ei suurenna koneen ulkomittoja.

12 Teleskooppipuomi Aina tehtävien tasalla Lujuutta ja tehokkuutta ilman kompromisseja Teleskooppipuomi on jokaisen kurottajan tärkein osa. Sen on oltava vankka ja vahva, jotta sen kuormankäsittelykyky olisi hyvä ja pidentäminen turvallista. Sen on myös oltava hyvin jäykkä ääriasentoonsakin pidennettynä, jotta tarpeetonta notkumista ja taipumista ei esiintyisi. Merlon insinöörit ovat onnistuneet luomaan puomikokonaisuuden, josta on tullut alalla käsite. Puomin osat on valmistettu kahdesta, suurilujuuksisesta teräksestä valmistetusta U-profiilista, jotka on hitsattu yhteen pitkin neutraaliakseliaan tai läheltä sitä. Puomin osien samanaikaiseen ja progressiiviseen siirtoon käytetään hydraulista pidennysmekanismia, joka on kokonaan puomin sisällä suojassa ulkoisilta vahingoilta. Puomin osat liikkuvat erikoisvalmisteisten säädettävien liukupalojen varassa, jotka on valmistettu Merlon juuri tähän tarkoitukseen valitsemista uuden sukupolven polymeereistä.

13 PaNoRaMIC Panoramic-kurottajien monipuolisuutta voidaan lisätä lähes rajattoman Merlo-lisälaitevalikoiman avulla ja lisävarusteilla, jotka voidaan muutamassa hetkessä vaihtaa haarukkakelkkaan. Erilaisia käyttösovelluksia on valtavasti: materiaalien nosto, henkilöiden nosto työkohteeseen, lavojen käsittely, maansiirtotyöt, jne. Panoramic-kurottajien vakiovarustukseen kuuluu hydraulisesti lukkiutuva tac-lock-järjestelmä (1), joka antaa Merlo-kuljettajalle huomattavan edun verrattuna tavanomaista käsikäyttöistä kytkentäjärjestelmää käyttäviin kilpailijoihin. Laitteen kytkentä haarukkakelkkaan tapahtuu hetkessä. kytkentää ja lukitusta ohjataan suoraan ohjaamosta, ja pikaliitinten ansiosta hydrauliikkaa käyttävien laitteiden liittäminen järjestelmään on yksinkertaista ja kone on heti käyttövalmis. Puomin päässä oleva sähköliitäntä kuuluu teleskooppipuomi varustukseen sähköisesti ohjattavia laitteita varten. Vakiovarusteena oleva kaksitoiminen hydrauliikkaliitäntä pikaliittimin (2) on tuotu puomin päähän, ja siitä saadaan käyttövoima hydraulisille lisälaitteille. Puomin pidennysmekanismi ja siihen kuuluvat hydrauliset ja sähköiset komponentit ovat kokonaan puomin sisällä, millä varmistetaan mahdollisimman hyvä suojaus ja luotettava toiminta. Kätevä kallistusmittari on koko ajan kuljettajan nähtävissä, ja siitä hän voi aina katsoa puomin nostokulman kuormituskaaviota käyttäessään. 1 2 lisätyövalot voidaan asentaa lisävarusteena sekä ohjaamoon että puomiin, jolloin työskentely pimeän aikaan tai huonossa valaistuksessa on helpompaa ja turvallisempaa. bss (boom suspension system) teleskooppipuomin jousitusjärjestelmä bss-järjestelmä on lisävarusteena tarjolla tiettyihin malleihin ja sen yksinkertaisen ja luotettavan teknologian tarkoituksena on tehokkaasti vaimentaa kuormaan ja puomiin kohdistuvia iskukuormituksia käsittely- ja kuljetustöiden aikana. Järjestelmä perustuu kaasutäytteisin iskunvaimentimin varustettuun hydraulipiiriin, joka vähentää teleskooppipuomin hyppimistä nopeassa ajossa ja epätasaisessa maastossa liikuttaessa. Kuljettaja voi tarpeen mukaan joko kytkeä jousituksen pois käytöstä (puomi toimii tavanomaiseen tapaan) tai kytkeä sen toimimaan automaattisesti.

14 PuoMIN sivusiirto ainutlaatuista tekniikkaa tarkkuus vakiona Kurottajan turvallisen ja tuottavan käytön perustana ovat koneen vakaus ja kyky suoriutua kuorman käsittelystä tarkasti ja hellävaraisesti. Näiden ominaisuuksien tärkeys korostuu suuremmilla nostokorkeuksilla. Kaikissa etumaatuilla varustetuissa Panoramic-kurottajissa on erinomainen puomin sivusiirto, joka on Merlon kehittämä järjestelmä. Järjestelmä on erittäin tehokas, sillä sen ansiosta alustan yläosaa ja puomia voidaan kääntää sivusuunnassa koneen pitkittäisakselin suhteen. Käyttäjä voi hyvin tarkasti säätää kuorman sivuttaissiirtoliikkeen määrän. Koska liike on osa koneen alkuperäistä suunnittelua, se varmistaa mahdollisimman hyvän vakauden kuormituskaaviossa esitetyissä rajoissa koko työalueella täysin riippumatta siitä, miten paljon alustaa ja puomia käännetään. Muissa yleisesti käytössä olevissa järjestelmissä, kuten haarukan hydraulinen sivuttaissiirto, koneen vakaus voi kärsiä tai nostettava hyötykuorma voi olla pienempi, ja lisäksi kytkettävän laitteen käyttö on varsin monimutkaista.

15 PaNoRaMIC Merlon patentoidulla puomin sivusiirrollakoko alustaa ja sen mukana puomia voidaan ohjaamossa olevalla ohjaimella kääntää sivusuunnassa koneen pitkittäisakselin suhteen. Tämän liikkeen tekee mahdolliseksi etuakselin ainutlaatuinen kiinnitys alustaan. Itse asiassa akseli toimii kiertokeskiönä, jonka ympäri sivuttaissiirto tapahtuu. Tällä järjestelmällä saadaan hyvin tarkka liike nopeasti: käyttäjän ei tarvitse sen paremmin asetella konetta kuin jatkuvasti siirrelläkään koko konetta tarvittavan asennon saavuttamiseksi. Käytettävissä olevan sivuttaisliikkeen määrä riippuu Panoramic-mallista ja puomin pidennyksestä ja voi suurimmissa malleissa olla jopa 870 millimetriä! Sivuttaissiirron käyttö ei millään tavoin heikennä koneen nostokykyä vaan varmistaa täyden, kuormituskaavion PuoMIN sivusiirto mukaisen suorituskyvyn riippumatta puomin sivuttaissiirron määrästä, puomin pidennyksestä tai nostokulmasta. Yhdessä rungon vaakausjärjestelmän ja maatukien kanssa puomin sivuttaissiirto antaa kuljettajalle mahdollisuuden käyttää parasta työskentelytapaa, jolla hän varmistaa kurottajan vakauden ja tehokkaan toiminnan. RuNgoN vaakaus Rungon vaakausjärjestelmä on osa koneen alustaa. Se on sekä tehokas että yksinkertainen. alustan ja etuakselin välillä on kaksi hydraulisylinteriä, joiden avulla vaakausliikkeet suoritetaan. Koska akselin kummallakin puolella on oma hydraulisylinterinsä, kallistus tapahtuu täysin symmetrisesti niin oikealle kuin vasemmallekin. Muista yleisesti käytetyistä ratkaisuista poiketen, Merlon kehittämä järjestelmä myös varmistaa tasaisen voimien jakautumisen etuakselille, ja rasitukset kohdistuvat yhtä suurina koko akselirakenteen pituudelle. Koneen ollessa sivusuunnassa kallistuvalla alustalla kuljettaja voi säätää rungon sivuttaiskallistusta jopa 10% kumpaankin suuntaan.

16 Maatuet Turvallisuutta ja vakautta epätasaisilla alustoilla Mahdollisimman hyvä vakaus mahdollisimman pienessä tilassa! Kahden etuakseliin kiinnitetyn hydraulikäyttöisen maatuen avulla voidaan varmistaa tarvittava vakaus ja koneen täysimittainen käyttö myös epätasaisilla ja kaltevilla pinnoilla. Käyttäjä voi asetella maatuet erikseen maapinnan mukaan käyttäen niitä alustan vaakaukseen ja siten kompensoida maan sivusuuntaisen kaltevuuden koneen vakauden varmistamiseksi. Maatukien lisäksi voidaan käyttää rungon vaakausta. Maatukia ohjataan erikseen kahdella vivulla, mikä varmistaa mahdollisimman joustavat säädöt. Kuljetusasentoon nostettuina maatuet ovat Panoramic-kurottajan ulkomittojen sisällä ja käytössä ollessaan ne ulottuvat vain 200 mm ulkomittojen ulkopuolelle. Tämä on tärkeä kilpailuetu, kun konetta käytetään ahtaissa tiloissa, joissa ei ole tilaa asettaa maatukia kovin paljon koneen ulkomittojen ulkopuolelle. Tämän rakenteen ansiosta maatukia voidaan käyttää vakauden ja turvallisuuden varmistamiseksi miltei kaikissa tilanteissa!

17 PANORAMIC Maatuet Merlon insinöörit asensivat maatuet suoraan kiinni etuakseliin eikä runkoon, koska tämän ratkaisun ansiosta koneen asettelu voidaan tehdä monipuolisemmin ja, ennen kaikkea, se varmistaa paremman poikittaiskallistuksen kompensoinnin. Maatukia ohjataan erikseen kahdella vivulla, mikä varmistaa mahdollisimman joustavat säädöt. Kun rungon vaakausjärjestelmällä saatava korjaus yhdistetään maatuilla saatavaan kompensointiin, voidaan runko pitää vaakaasennossa jopa alustalla, jonka poikittaiskaltevuus on 24%. Olivatpa maatuet käytössä tai eivät, Merlo-koneesi on aina leveydeltään hyvin kompakti, ja työ voidaan suorittaa hyvin kapeissakin tiloissa.

18 Sivulle sijoitettu moottori Täydellinen huollettavuus Korkeimman luokan suorituskyky Useimmissa Panoramic-kurottajissa käytetään nelisylinteristä turbodieselmoottoria, joka täyttää Tier 3 -päästöstandardit ja jonka teho on jopa 74.9 kw (102 HP). Moottori tarjoaa runsaasti voimaa ja vääntöä kaikilla käyttökierroksilla. Nopea vastaus voimantarpeeseen on keskeinen ominaisuus näissä koneissa, jotka tarvitsevat tehoa mitä erilaisimmissa tilanteissa. Moottori on sijoitettu alas alustan oikealle sivulle, jolloin huollettavuus ja huollon turvallisuus ovat mahdollisimman hyvät, koska huoltomies voi työskennellä jalat tukevasti maassa ja kaikki mekaaniset ja hydrauliikan huoltokohteet ovat hyvin esillä. Merlo oli ensimmäinen kurottajien valmistaja, joka otti käyttöön tämän rakenteen, josta alalla on sittemmin tullut vakio. Voimansiirto on toteutettu hydrostaattisella järjestelmällä, johon kuuluu muuttuvatilavuuksinen pumppu ja moottori joka varmistaa korkean suorituskyvyn sekä laajan säätöalueen täydellä teholla. Suurin maantienopeus on eräillä malleilla jopa 40 km/h.

19 PaNoRaMIC sivulle sijoitettu MoottoRI suorituskykyinen moottori ja hydrostaattinen voimansiirto varmistavat erinomaisen ajosuorituskyvyn ja turvallisuuden myös rinteissä. jatkuva neliveto varmistaa etenemiskyvyn kaikenlaisessa maastossa. hydraulijärjestelmä kuormantunteva PuMPPu Suorituskykyisissä malleissa on hydraulinen ls-ohjaimella varustettu aksiaalimäntäpumppu (1). Hydrauliöljyn virtaus muuttuu automaattisesti eri hydraulipiirien vaatiman tuoton mukaan. Järjestelmä on hyvin tehokas jatkuvassa ja raskaassa käytössä sillä se varmistaa, että aina tarvittaessa tehoa on käytettävissä ja vastaus ohjauksiin tapahtuu nopeasti. Hydrauliöljyvirtaus vastaa aina sitä määrää, joka ohjaussauvalla asetetaan; näin polttoaineen kulutus jää pienemmäksi ja komponentit kestävät pitkään. hammaspyöräpumppu Panoramic 39ST-sarjan malleissa käytetään hammaspyöräpumppua (2). Tässä tapauksessa hydrauliöljyn tuotto muuttuu moottorin kierrosluvun mukaan ja sitä voidaan suoraan ohjata kaasupolkimella. 1 2 hydrostaattinen voimansiirto hydrostaattisella voimansiirrolla on oma, täysin erillinen hydraulipiirinsä; sillä on suuri dynaaminen jarrutusteho, minkä ansiosta jarrujen käyttötarve on vähäinen. Hydrauliöljy paineistetaan muuttuvatilavuuksisella pumpulla ja syötetään hydrostaattiselle moottorille, joissa paine muutetaan mekaaniseksi tehoksi. Hydrostaattinen moottori käyttää sähköisesti ohjattua kaksinopeuksista mekaanista vaihteistoa. Voima siirretään koneen akseleille kahden kardaaniakselin välityksellä. Ajonopeutta hallitaan yksinkertaisesti kaasupoljinta painamalla, eikä vaihteita tarvitse vaihtaa, kuten tavanomaista mekaanista voimansiirtoa käytettäessä. Hydrostaattinen voimansiirto on yhdistetty jatkuvaan nelivetoon, joka varmistaa parhaan mahdollisen vetokyvyn sekä otteen alustaan vaikeissakin olosuhteissa Akseli 2 - Kardaaniakseli 3 - Hydrostaattinen moottori 4 - Vaihteisto 5 - Hydrauliletkut 6 - Hydrostaattinen pumppu 7 - Dieselmoottori 1

20 Portaaliakselit Suorituskykyä maastoon kuin maastoon Mikään reitti ei ole mahdoton Merlo vastaa raskaaseen käyttöön tarkoitettujen portaaliakseleiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Jatkuvan nelivedon ansiosta kone kulkee vaivatta kaikkein petollisimmissakin olosuhteissa. Rakenteen ansiosta akselirakenteen pääosa on pyörän navan yläpuolella. Tavanomaiseen akselirakenteeseen verrattuna sillä saadaan suurempi maavara samankokoisilla renkailla ja lisäksi painopiste on matalalla. Taka-akseli on vapaasti keinuva ja mukautuu epätasaisuuksiin äärimmäisissä maasto-olosuhteissa varmistaen renkaiden otteen jyrkissäkin rinteissä estäen siten pyörien luistamisen. Tarvittaessa voidaan kone varustaa tasauspyörästön lukituksella joko vain taka-akselille tai molemmille akseleille.

21 PaNoRaMIC PoRtaalIakselIt Portaaliakselit on varustet- tu hammaspyöräparilla toteutetuin alennusvaihtein jolloin ne tarjoavat erinomaisen maavaran. Merlon voimansiirtoratkaisu pienentää melua sekä nykimistä jarrutuksissa ja kiihdytyksissä parantaen siten ajomukavuutta ja kuormanhallintaa. Suorituskyky maastossa on luokassaan poikkeuksellisen hyvä suurten lähestymisja jättökulmien ansiosta. * Tyypilliset arvot, jotka voivat vaihdella rengaskoon mukaan. Panoramicmallit on suunniteltu selviämään yli 100 %:n rinteistä, mutta suorituskykyyn voi maastotyypin lisäksi vaikuttaa renkaiden pitokyky. akselin keinunta parantaa koneen maasto-ominaisuuksia NelIPyöRäjaRRut Jokaisessa pyörässä on tehostettu hydraulikäyttöinen levyjarru, jossa on kelluva jarrusatula. Jarrujärjestelmä on turvallisuuden varmistamiseksi kaksipiirinen. Seisontajarruna toimii erillinen, jousitoiminen levyjarru, joka on sijoitettu päävoimansiirron kardaaniakselille. seisontajarru kytkeytyy automaattisesti, kun moottori sammutetaan. eas elektronisesti ohjattu aktiivijousitus, yksi MeRloN ainutlaatuisista INNovaatIoIsta Etuakselin hydropneumaattinen jousitus mikä varmistaa kurottajan suorituskyvyn se tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden (eas, electronic active suspension), mahdollisimman tehokkaan käytön, koska ja turvallisuuden. joka on saatavissa lisävarusteena Panoramic-sarjan huippumalleihin, varmistaa erinomaisen jousituksen toiminnan ja mukavuuden jatkuvassa maastokäytössä. Tämä etuakselin jousitusratkaisu yhdistää erinomaisella tavalla hydrauliikan ja elektroniikan ominaisuudet sekä varmistaa tehokkaan vaimennuksen ja suorituskyvyn hallinnan. Järjestelmä ohjaa jousituksen toimintaa automaattisesti ja jatkuvasti maaston mukaan. Itsesäätyvä järjestelmä varmistaa tehokkaan vaimennuksen kuormituksesta, maastosta ja ajonopeudesta riippumatta ilman mitään kuljettajan suorittamia säätötoimia. Kun kone kulkee esteen yli, aktiivijousitus palauttaa sen ottaman hydraulisen energian ja varmistaa siten parhaan mahdollisen vaimennuksen. Jousituksen vaakaus riippuu ajonopeudesta ja kuljetettavasta kuormasta, kolme ohjaustapaa ja automaattinen PyöRIeN suuntauksen korjaus Kaikkia neljää vetävää pyörää ohjataan hydraulikäyttöisellä ohjausjärjestelmällä. Käyttäjällä on valittavanaan kolme eri ohjaustapaa: etupyöräohjaus (A). Nelipyöräohjaus antaa pienimmän kääntösäteen (B). sivuttainohjaus siirtää konetta sivusuunnassa pituusakselin suunnan muuttumatta (C). a b C

22 Merlo-lisälaitteet Monipuolisuuden voima valloilleen Monta konetta yhdessä Merlo-lisälaitteet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden laajentaa Panoramic-kurottajien mahtavaa monipuolisuutta. Kaikkiin malleihin on tarjolla lukemattomia teknisesti edistyksellisiä työvälineitä, jotka maksimoivat koneen potentiaalin, parantavat monikäyttöisyyttä sekä optimoivat käytön kaikilla aloilla. Merlo-lisälaitteiden erinomainen suorituskyky ja ominaisuudet ovat tulos niiden suunnittelun integroinnista peruskoneen rakenteeseen sekä yksilöllisestä valmistusprosessista. Merlo-lisälaittein varustettu Panoramic-kurottaja tarjoaa tehokkuutta, tuottavuutta ja merkittäviä kustannussäästöjä. Minkä tahansa Merlo-lisälaitteen kiinnitys kytkentäkelkkaan tapahtuu hetkessä; näin kone on taas nopeasti ja tehokkaasti käytettävissä erilaisiin nosto-, kuljetus- ja kuormaustöihin sekä tarkkuutta vaativaan kuormien käsittelyyn. Merlon monitoimiset järjestelmät ovat aina valmiit työhön lukemattomissa eri sovellutuksissa ja ne tarjoavat parhaan monipuolisuuden, laadun, tuottavuuden sekä ennen kaikkea; turvallisuuden!

23 PaNoRaMIC jibi vinssillä tai IlMaN MeRlo-lIsälaItteet kelkkaan kiinnitetty Nostokoukku PalkkINostuRI vinssi haarukka kaivukauha betoninsekoitin tiilihäkki betonikuuppa PyöRIvä koura henkilökori

24 MERLO- MAAILMA TOISELTA PLANEETALTA! INTERNET Sukella Merlo-maailmaan Internetissä. Käy osoitteessa tai Merlo-huolto Kukaan ei tunne kurottajien käyttäjien tarpeita ja odotuksia paremmin kuin me, ja asiakkaamme tietävät sen. He tietävät voivansa luottaa taitaviin huoltoteknikoihimme missä tahansa he Merlo-konettaan käyttävätkin. Globaalisti paikalla Yli 600 myynti- ja huoltokumppania maailmassa tarjoavat sellaista lisäarvoa, jonka voi tuottaa vain mittava kokemus ja innovatiivinen teknologia. Valitsemalla Merlon tiedät saavasi hyötyä koneesta, joka on turvallinen, luotettava ja mukava käyttää ja jolta voit vaatia todella paljon. Merlo-rahoitus Laaja valikoima yksilöllisiä rahoitustuotteita kilpailukykyisin ehdoin, tehokkaasti hallinoituina ja yksinkertaisin järjestelyin. Kaikkiin liittyy lisäarvoa tuottavia palveluja, kuten yksilöllisesti toteutettu vakuutusja sopimusdokumentointi. Ovemme on aina auki Olet tervetullut opastetuille kierroksille tehtaillemme tutustumaan tuotannolliseen ja kaupalliseen organisaatioomme. Voit itse nähdä, että toimintamme perustuu täysin integroituun valmistusprosessiin eikä vain komponenttien asennukseen.

25 PaNoRaMIC MeRlo-MaaIlMa MeRlo PRojeCt Ideoiden kasvualusta ja edistyneen tutkimuksen sykkivä sydän. täällä tämän päivän konseptit ja suunnitelmat muuttuvat huomisen teknologiaksi ja vahvoiksi koneiksi, jotka ovat vaikuttava näky paikalla ollessaankin ja todella hämmästyttäviä käytössä. turvallisuus etusijalla Dynaamiset törmäystestit, suojaus putoavilta esineiltä ja rakenteelliset lujuustestit altistavat kaikki koneen järjestelmät rasituksille. Panoramic-kurottajan on läpäistävä kaikki nämä ja monet muut testit ennen sarjavalmistusta ja toimitusta työmaille kaikkialla maailmassa. CFRM MeRloN koulutus- ja tutkimuskeskus Paras tekninen osaaminen ja tehokkaimmat koulutusvälineet (INAIL:n, italialaisen työturvallisuusinstituutin sertifi oima) ovat tarjolla kaikille, jotka haluavat oppia koneen turvallisen käytön, olipa kone minkälainen, -merkkinen tai -tyyppinen tahansa. MeRlo NeWs Tämä lehti on täynnä teknistä tietoa ja kiinnostavia artikkeleita kaikille niille, jotka työskentelevät kurottajien ja nostokoneiden ja -laitteiden parissa. Rekisteröidy osoitteessa niin saat sen ilmaiseksi. Iso 9001:2008 Tiukasti soveltamamme johtamismenettelyt kussakin liiketoimintaprosessissa ovat perustana sille, että laadunvarmistusjärjestelmämme kykenee tuottamaan tuloksia, joiden ansiosta olemme saavuttaneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen kaikkialla maailmassa. teknologinen toteutus Nykyaikaiset tuotantotilamme ovat tänä päivänä parasta alallaan: laserleikkauskeskukset, elektrostaattinen jauhepinnoitus, robottityöasemat, nykyaikaiset automaattityöstökeskukset. Kaiken tämän ansiosta pystymme teknologiseen toteutukseen vailla vertaa. MeRloMobIlIty Se on henkilökohtainen avustajasi, joka täyttää kaikki mobiilin tiedon tarpeesi ja jonka avulla voit reaaliajassa hallita kaikkia koneitasi 24/7 ympäri vuoden. Se on telekommunikaatiopartnerisi diagnostiikkaa, logistiikkaa ja toiminnan suunnittelua varten.

26 TEKNISIÄ TIETOJA NUMEROT PUHUKOOT PUOLESTAAN OMINAISUUKSIA JA SUORITUSARVOJA P P P P P P Perus-Malli Perus Perus Perus Perus Perus Perus Plus-Malli Plus Plus Plus Kokonaispaino haarukoin, ilman kuormaa (kg) Kuormannostokyky (kg) Nostokorkeus (m) Kurotuspituus eteen (m) Nostokorkeus maksimikuormalla (m) Kurotuspituus eteen maksimikuormalla (m) Kuormakapasiteetti maksimikorkeudessa (kg) Kuorma suurimmalla kurotuspituudella (kg) Puomin sivuttaissiirto (mm) ±265 ±330 ±340 ±345 ±410 ±435 Rungon vaakaus (%) ±10 ±10 ±10 ±10 ±10 ±10 Turbodieselmoottori (merkki/sylinteriluku) Deutz/4 Perkins/4 Perkins/4 Perkins/4 Perkins/4 Perkins/4 Tier 3 -moottoriteho (kw/hv) 74.9/ /101 (1) 74.5/101 (1) 74.5/101 (1) 74.5/ /101 Nopeus 1. nopeusalueella (km/h) 7 14 (1) 14 (1) 14 (1) Nopeus 2. nopeusalueella (km/h) (1) 40 (1) 40 (1) Hydropneumaattinen jousitus (EAS) p p p p p p Hydropneumaattinen jousitus (BSS) p p p Polttoainesäiliö (l) Hydrauliikan hammaspyöräpumppu (bar-l/min) Hydrauliikan kuormantunteva pumppu (bar-l/min) Hydrauliöljytilavuus (l) Sähköjärjestelmä (V) Akku (Ah) FOPS (ISO 3449) ja ROPS (ISO 3471) -ohjaamo P P P P P P Hydrauliikan ohjainvivut - P P P P P Ohjaus sähkömekaanisesti ohjaussauvalla P p p p p p Ohjaus elektronisesti ohjaussauvalla - p p p p p Lisälaitteiden Tac-Lock -kytkentä P P P P P P Hydrauliikkaliitäntä puomissa P P P P P P Hydrostaattinen voimansiirto P P P P P P Ajosuunnan valitsin sormikäyttöisellä vivulla P P P P P P Hidastuspoljin P P P P P P Jatkuva neliveto P P P P P P Automaattisesti kytkeytyvä seisontajarru P P P P P P Käsikäyttöinen päävirtakatkaisin P P P P P P Renkaat 405/ / / / / /70-24 Työvalot (2 eteen + 2 taakse) P P P P P P Tasauspyörästön lukko (edessä ja takana tai vain takana) p p p p p p Käsisäätöinen ilmastointi p p p p p p (1) Vain Plus-versiossa. Perusmallin nopeusalue 7-25 km/h. P Vakiona. p Lisävaruste. Tässä esitteessä esiintyvissä Panoramic-kurottajissa voi olla lisä- tai erikoisvarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen ja jotka toimitetaan tilauksesta. Kaikkia malleja, versioita tai palveluja ei säädösten asettamien rajoitusten vuoksi ole tarjolla kaikkiin maihin. Lisätietoja eri malleista ja niiden varusteista saa paikalliselta Merlo-edustajalta. Ilmoitetut tiedot ja tekniset ominaisuudet ovat voimassa esitteen mennessä painoon. Merlo pidättää itsellään oikeuden teknisen kehityksen myötä muuttaa ja päivittää tämän esitteen tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Merlo-edustajasi pitää sinut ajan tasalla tuotteistamme ja palveluistamme. MKT MERLO U 459 FI 0511

LANDBOUW - FI. MAATALOUSMALLISTO Voittajan tekniikka toimii. Luotettavaa rakentamista.

LANDBOUW - FI. MAATALOUSMALLISTO Voittajan tekniikka toimii. Luotettavaa rakentamista. LANDBOUW FI MAATALOUSMALLISTO Voittajan tekniikka toimii. Luotettavaa rakentamista. Turbofarmerissa yhdistyvät tuottavuus ja turvallisuus. Turbofarmerkurottajamallisto on alkuperäinen Merlokonsepti, joka

Lisätiedot

1964-2014 AN HISTORIC ITALIAN COMPANY COMPACT-MALLISTO

1964-2014 AN HISTORIC ITALIAN COMPANY COMPACT-MALLISTO 1964-2014 AN HISTORIC ITALIAN COMPANY COMPACT-MALLISTO FI Merlon tehdasalue San Defendente di Cervascassa (Cuneo, Italia) on pinta-alaltaan 300 000 m2, ja sisätiloja on 220 000 m2 9 10 11 2 7 1 8 6 3 4

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 7-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 135-7 Sivu 2 E N T R E P O T

Lisätiedot

-sarja. 14 metristä 20 metriin

-sarja. 14 metristä 20 metriin T -sarja 14 metristä 20 metriin GSR:n T-sarjan henkilönostimet ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta kestävyydestä ja jäykkyydestä sekä niiden käytön yksinkertaisuudesta ja intuitiivisyydestä. Tuotteiden

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto

Pinoamistrukkimallisto Roclan käyden ajettavat Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon tarkoitetut ulkomitoiltaan kompaktit ja ketterästi liikkuvat

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! VAHVAA VOIMAA YC 230 LCLR-8 Sivu 2 ENTREPOT

Lisätiedot

MERLO AN HISTORIC ITALIAN COMPANY ROTO TIER 4 INTERIM

MERLO AN HISTORIC ITALIAN COMPANY ROTO TIER 4 INTERIM MERLO 9-0 AN HISTORIC ITALIAN COMPANY ROTO TIER INTERIM IT Merlon tehdasalue San Defendente di Cervascassa (Cuneo, Italia) on pinta-alaltaan 00 000 m, ja sisätiloja on 0 000 m 9 0. Merlo SpA:n pääkonttori.

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 18 SR Uusi sarja,

Lisätiedot

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND ATV-sarja kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus 2016 MALLISTO ON SAAPUNUT! Tee mönkijästäsi metsäkone Mönkijä on mainio kulkupeli monenlaisissa maastoissa, mutta

Lisätiedot

Vahvaa voimaa ENTREPOT TRADE OY YUCHAI YC 135-8 LR PITKÄPUOMI KAIVUKONE. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa ENTREPOT TRADE OY YUCHAI YC 135-8 LR PITKÄPUOMI KAIVUKONE. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa PITKÄPUOMI KAIVUKONE UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Sivu 2 ENTREPOT TRADE OY Käyttäjät sen tietävät!

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclan ajotasolla varustetut Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon pidemmilläkin ajomatkoilla suunnitellut ulkomitoiltaan

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

-sarja. 14 metristä 20 metriin

-sarja. 14 metristä 20 metriin T -sarja 14 metristä 20 metriin GSR:n T-sarjan henkilönostimet ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta kestävyydestä ja jäykkyydestä sekä niiden käytön yksinkertaisuudesta ja intuitiivisyydestä. Tuotteiden

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 08-8 Uutuus, 1 ton sarjaan

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 60 SR 0 Toleranssi nyt myös

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Tuote-esite Lisää ulottuvuutta Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Hiabin XS 422 on luokkansa suorituskykyisin nosturi, jossa yhdistyy voima ja

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Joustava voimapaketti.

Joustava voimapaketti. 1880 Joustava voimapaketti. Valinnaisesti joko kuljettajan suojakatolla tai ohjaamolla. Voimakkain Hoftracimme. Uusi 1880 on linkki pienen monitoimisen Hoftracin ja voimakkaan pyöräkuormaajan välillä.

Lisätiedot

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Tuote-esite Ylivoimaista ulottuvuutta Hiab XS 044 on täydellinen nosturikokemus Hiab on aina yhdistetty korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen. Erityisen ulottuvaksi

Lisätiedot

e xt treemisti parempi!

e xt treemisti parempi! e xt treemisti parempi! Uusi Truma Mover XT Truma Mover -vaununsiirtojärjestelmät Truma on huipputason tuote Karavaanarit ovat jo yli 15 vuoden ajan käyttäneet matkailuvaunuissaan luotettavia Mover -vaununsiirtojärjestelmiä.

Lisätiedot

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Vaihtolava-autoja käytetään, jotta kuormalava olisi nopea vaihtaa, mikä lisää ajoneuvon monipuolisuutta ja lyhentää seisokkeja. Esivalmiudet

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 75-SR Sivu 2 ENTREPOT

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

TULOKSEN TEKOON! VALMIINA KUORMAAJAT >>> TOUGH WORLD. TOUGH EQUIPMENT.

TULOKSEN TEKOON! VALMIINA KUORMAAJAT >>> TOUGH WORLD. TOUGH EQUIPMENT. VALMIINA TULOKSEN TEKOON! KUORMAAJAT >>> FATGAD Hiekkakuopantie 5, 04300 Tuusula, puh. 09 2746 880 www.liugong.fi www.facebook.com/fatgadfinland TOUGH WORLD. TOUGH EQUIPMENT. Valmiina tuloksen tekoon Edullinen

Lisätiedot

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Tuote-esite Luotettava ja hyväksi todettu puutavaranos turi Hiab Loglift 105S 105S - pettämätöntä tehoa päivästä toiseen Hiabin Loglift 105S -nosturissa tarkkuus ja

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI PIENOISTRAKTORI sc2610 Laadukas dieselmoottori Optimoitu 26 hevosvoiman dieselpolttomoottori on erittäin tehokas ja sen polttoaineenkulutus on pieni. Öljyn/nesteiden täyttö-

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300. Kestävyyttä ja nostokorkeutta

Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300. Kestävyyttä ja nostokorkeutta Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300 Kestävyyttä ja nostokorkeutta Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet

Lisätiedot

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT TRAKTORIT NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Uutta kehittynyttä TEKNIIKKAA Moderni ja tyylikäs Kioti-muotoilu Kiotin uuden, nykyaikaisen ja tyylikkäästi muotoillun konepeiton ansiosta

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 35-8 Tällä kaivat jo perustuksia,

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS: KOMPAKTI JA JÄRKEVÄ 2 OMINAISUUDET: Kompakti ja helposti hallittava yleistraktori kaikille tiloille. Optimaalinen painojakauma (45:55%), pieni omapaino,

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa.

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa. First -mallisto Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa Nykypäivän hektisessä materiaalinkäsittely-ympäristössä on tärkeää, että trukkikalusto on oikein valittua. Oikein valitulla kalustolla toiminta

Lisätiedot

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita FOREST LINE Master-sarja Valitse valmiiksi harkittu Nokkayhdistelmä, erillinen kuormain tai vaunu käyttötarpeidesi mukaan HK 4372HR

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

2070LP. Pyöräkuormaaja. Tekniset tiedot 2070 CX50 LP 2070 CX80 LP

2070LP. Pyöräkuormaaja. Tekniset tiedot 2070 CX50 LP 2070 CX80 LP 2070LP Tekniset tiedot 2070 CX50 LP 2070 CX80 LP Moottoritiedot Moottorin valmistaja Perkins Deutz Moottorin tyyppi 404 D-22 TD2011 L04w Sylinteri 4 4 Moottorin teho (maks.) kw (hv) 35.7 ( 49 ) 55.1 (

Lisätiedot

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Työvälineet Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Täydellinen yhteensopivuus. Volvo-minikaivukoneiden uuden kauhavalikoiman esittely. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

Vaihtolava-ajoneuvot. Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista

Vaihtolava-ajoneuvot. Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Vaihtolava-ajoneuvoja pidetään vääntöherkkinä. Vaihtolava-ajoneuvojen kanssa voidaan käyttää erilaisia kuormalavoja erilaisiin

Lisätiedot

PAALINKÄSITTELY. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta

PAALINKÄSITTELY. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta PAALINKÄSITTELY www.mchale.net Ammattilaisen valinta 691 BH Yksinkertainen, monipuolinen ja luja paalinkantolaite etukuormaimeen käsiteltäessä lappeelleen pudotettuja paaleja. Piikkien ympärillä pyörivät

Lisätiedot

MITSUBISHI PBF25N2. Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla

MITSUBISHI PBF25N2. Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla MITSUBISHI PBF25N2 Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla P= Power Pallet B= Battery F= Fixed platform 25 = 2500kg kapasit. PBF25N2 kiinteällä seisontatasolla ja sivusuojilla/selkänojalla. - Max ajonopeus12km/h

Lisätiedot

Hiab Moffett -ajoneuvotrukit

Hiab Moffett -ajoneuvotrukit Hiab Moffett -ajoneuvotrukit TEKNISET TIEDOT M4 Hiab Moffett -ajoneuvotrukit Kuormankäsittely- ja toimitusratkaisut Ajoneuvotrukit ovat tärkeä työkalu menestyville yrityksille kaikilla teollisuudenaloilla

Lisätiedot

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen.

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen. ST STW40 K U B O T A - D I E S E LT R A K T O R I Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja ääriäiseen ketteryyteen. Koe teho ja mukavuus aivan uudella

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

Apurungon valinta ja kiinnitys. Kuvaus. Suositukset

Apurungon valinta ja kiinnitys. Kuvaus. Suositukset Kuvaus Kuvaus Runko, apurunko ja vahvistus käsittelevät yhdessä erilaisia kuormituksia, joita ajoneuvoon kohdistuu käytön aikana. Apurungon mitoitus ja rakenne, kiinnitys ja vahvistus määräytyvät useiden

Lisätiedot

Kuormantunteva hydrauliikka antaa erityisen tarkat liikkeet kaikissa kuormitustilanteissa.

Kuormantunteva hydrauliikka antaa erityisen tarkat liikkeet kaikissa kuormitustilanteissa. VOLVO PIENKAIVUKONE Nettoteho: D.80/1269 CEE: 33,7 kw/45,8 hv Työpaino: 5190-5295 kg Kauhatilavuudet: 70-231 l Suurin kaivusyvyys: 3130-3530 mm Kuormantunteva hydrauliikka antaa erityisen tarkat liikkeet

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Hydraulinen järjestelmä

Hydraulinen järjestelmä Työpaino 6640 kg Moottorin teho 55 kw Vakiokauha 0.9 m 3 Välyksetön, ketjua käyttävä 180 kääntöjärjestelmä Mukava panoraamaohjaamo täyttää ROPS turvallisuusvaatimukset Esiohjatut joystick-hallintavivut

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

Kerrankin jotain uutta! AVANT heittää haasteen AVANT kehitti kokonaan uuden koneen, jollaista markkinoilla ei ole ollut. Nykyaikaista hydrauliikkaa hyödyntäen syntyi edullinen, kompakti nelivetoinen peli,

Lisätiedot

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HV 560 kg x 810 x mm. Moottori Nettoteho Toimintapaino Mitat

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HV 560 kg x 810 x mm. Moottori Nettoteho Toimintapaino Mitat MINI DUMPER C08 Moottori Nettoteho Toimintapaino Mitat YANMAR LN 100 AE 10 HV 560 kg 2 150 x 810 x 1 336 mm C08 TEHOKKUUTTA MAAST KOMPAKTI Entistä pienempi kokonaisleveys ja pieni kääntösäde helpottaa

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

HSF 14 / HXF 14 HSF 16 / HXF 16 HSC 16 / HXC 16 HSS 16 / HXS 16 HXS 20 / HXX20 HXX 25. Roclan Humanic työntömastotrukit on suunniteltu

HSF 14 / HXF 14 HSF 16 / HXF 16 HSC 16 / HXC 16 HSS 16 / HXS 16 HXS 20 / HXX20 HXX 25. Roclan Humanic työntömastotrukit on suunniteltu Roclan 2 Humanic työntömastotrukit on suunniteltu helpottamaan käyttäjän työtä. Olipa kyseessä uusi kuljettaja tai alan konkari, trukki mukautuu hallitusti kuljettajan ajotapaan - liikkeellelähtö, ajo

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

MECALAC 10MCR. möisten. Kokonaispaino

MECALAC 10MCR. möisten. Kokonaispaino MECALAC 10MCR möisten Mecalac Kokonaispaino Nettoteho Enimmäisnopeus 10MCR 10 t 74 kw 10 km/h 38 Costruzioni February 2013 Viste da Monitoimista KIRJOITTANUT MATTHIEU COLOMBO NOPEUTT A MECALACIN MCR-KONEET

Lisätiedot

18 metristä 29 metriin

18 metristä 29 metriin PX -sarja 18 metristä 29 metriin GSR:n PX-sarjan henkilönostimet ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta kestävyydestä ja jäykkyydestä sekä niiden yksinkertaisuudesta ja intuitiivisyydestä. Tuotteiden

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2015 HYÖDYLLISTÄ TIETOA Tutustu Firestonen etuihin. Italiassa suunnitellut ja Espanjassa valmistetut Firestonen eurooppalaiset maataloustuotteet vastaavat eurooppalaisten

Lisätiedot

kaivinkoneet u volvo ec18

kaivinkoneet u volvo ec18 Let s solve it 3 3 OSA 3, SIVUT 72-81 maarakennuskoneet 3 maarakennuskoneet kaivinkoneet u volvo ec18 1760 kg 2,64 m 4,05 m Tela-alustainen minikaivinkone pieniin kaivuutöihin ja ahtaisiin tiloihin. Voidaan

Lisätiedot

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa.

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa. First -mallisto Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa Nykypäivän hektisessä materiaalinkäsittely-ympäristössä on tärkeää, että trukkikalusto on oikein valittua. Oikein valitulla kalustolla toiminta

Lisätiedot

RAMIRENTIN KUROTTAJAPALVELUT.

RAMIRENTIN KUROTTAJAPALVELUT. RAMIRENTIN KUROTTAJAPALVELUT Ota yhteyttä Pääkaupunkiseutu / Helsinki puh. 020 750 3745 Pirkanmaa / Tampere puh. 020 750 3172 Itä-Suomi / Kuopio puh. 020 750 3743 Keski-Suomi / Jyväskylä puh. 020 750 3742

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot