FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009"

Transkriptio

1 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

2 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran tavoitteena on kehittää pelaajien taitoja jalkapalloilijoina sekä tukea lasten liikunnan harrastamista. luomalla pelaajille monipuolisia liikunnan mahdollisuuksia luomalla pelaajille hyvät lajin perustaidot ammattitaitoisen valmennuksen avulla kannustamalla lajin perustaitojen omatoimiseen harjoitteluun joukkueharjoitusten lisäksi tarjoamalla pelitapahtumia joita varten pelaajat harjoittelevat toimimalla lähellä omaa asuinaluetta. Aktiivisen pelaamisen ohella seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden toimia jalkapallon parissa mm. erilaisissa organisaation vastuutehtävissä, pelinohjaajana/ tuomarina, valmentajana, huoltajana ja/tai tärkeänä tukijoukkona. FC WILD ry on Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin jäsen ja noudattaa toiminnassaan SPL:n sääntöjä. Jäsenet sitoutuvat noudattamaan seuransa sääntöjä ja virallisten kokousten tekemiä päätöksiä. 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA Strategiatyö Kauden aikana käynnisteltiin mittavaa strategiatyötä tavoitteena määritellä toiminnalle selkeä suunta pitkällä aikavälillä. Tavoitteena on luoda visio FC WILD ry:stä vuonna 2015 ja etsiä ne tekijät, joilla luotu visio saavutetaan Valmennuksen kehittäminen Valmennuksen kehittämiseen kuuluu myös valmennuksen tason kohottaminen jota voidaan kehittää esim. valmennusfoorumin avulla. Foorumin tarkoitus on jakaa tietoa ja kokemuksia valmentajien välillä. Kauden aikana pidettiin ensimmäinen valmennusfoorumi jossa käytiin vilkasta keskustelua valmentajien kesken, tarkoituksena on hyödyntää jo opitut hyvät toimintatavat ja ottaa käyttöön pussillinen uusia. Tämän jälkeen vanhat ja perustettavat uudet joukkueet saavat aikaisempaa paremmat mahdollisuudet toteuttaa laadukasta ja koko seuran tavoitteiden mukaista valmennusta. Kaudella kiinnitettiin myös huomiota valmentajien kouluttautumiseen sekä uusien valmentajien löytämiseen avuksi nykyisille valmentajille. Valmentajat kävivät kauden aikana palloliiton ja uudenmaan piirin järjestämillä kursseilla ja tietoiskuissa. Varsinainen koulutussuunnitelma saatiin mietittyä ja valmentajien koulutus on alkanut täydellä teholla VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

3 2.3. Nettisivut Seuran uudet nettisivut saatiin luotua, palveluntarjoajana toimii Optinetin Sporttisaittipalvelu joka on ainakin tällä hetkellä toiminut todella hyvin. Sivujemme käyttö on kokoajan kasvanut ja kohta myös jokainen joukkue käyttää näitä sivuja jatkuvasti omassa toiminnassaan. Nettisivujen sisältö lyhyesti: Etusivu jossa linkit seuran yleisiin asioihin, yhteystietoihin, yhteistyökumppaneihin jne sekä linkit joukkueiden sivuille Joukkueiden etusivu yhtenäinen ulkoasultaan muiden joukkueiden kanssa jossa yhteystiedot, kalenteri jne. sekä lisäksi mahdollisuus rakentaa omat sivut samaa nettisovellusta käyttäen Näitä sivuja tullaan kehittämään vuonna 2010 palautteiden ja muiden tarpeiden perusteella jotta saamme niistä mahdollisimman toimivat Toiminta Imago ja Brändi Imagon ja brändin parantaminen ja ylläpitäminen on ollut koko kauden mielessä aina kun uusia asioita toteutetaan. Taitokoulu/Seuraharjoitukset SPL:n Uudenmaan piirin taitokoulu konsepti on ollut käytössämme sovellettuna versiona jossa taitokoulun nimen sijaan olemme käyttäneet seuraharjoituksen nimeä pehmentämään pelaajien kynnystä osallistua tehokkaaseen ja haastavaan lisävuoroon joukkueharjoitusten lisäksi jolla tarjoamme lahjakkaimmille pelaajillemme lisämahdollisuutta tasokkaaseen treenaamiseen. FC WILD COBRAS Maalivahtikoulun nimeksi olemme lanseeranneet FC WILD COBRAS konseptin joka on pyörähtänyt upeasti käyntiin ensimmäisten Kobrien nähdessä päivänvalon juuri uuden vuoden tienoilla. Kobra konseptilla olemme määrätietoisesti pyrkineet kasvattamaan pelaajien halua maalivahdiksi, tässä olemme hyvin onnistuneet koska joka joukkueessa on jo monta maalivahtia aikaisemman yhden tai kahden sijaan. Tämä on tärkeätä joukkueen kannalta jotta ei tule tilannetta ettei olisi enää maalivahteja tarjolla. Tyttöjalkapallo VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

4 FC WILD on ollut mukana SPL:n EURO 2009 tyttöjalkapallon seurakehityshankkeessa jossa olemme olleet ottamassa/antamassa oppia muilta/muille hankkeen tyttöjalkapallon seuroille. Tämä on ollut erittäin hyvä ja tärkeä foorumi tyttöjalkapallolle. Koulujalkapallo Koulujalkapalloperinnettä jatkettiin myös tänä syksynä koko Veikkolan koulun ollessa mukana, pelaajia oli ala ja yläkoulut mukaan lukien n Tapahtuma on ollut joka vuosi erittäin toimiva konsepti koulun ja uudenmaan piirin ollessa erittäin tyytyväinen järjestelyihin. Jalkapallokoulu Jalkapallokoulumme kesäkuun toisella viikolla on vakiinnuttanut paikkansa monen Veikkolalaisen perheen kesään, koulumme on ollut joka vuonna täynnä ja järjestelyt toimineet hienosti vapaaehtoisvoimin valmennuksen, muonituksen jne. suhteen. Perhepallo Perhepallotoiminta alkoi syksyllä kahden ryhmän voimin ( sammakot ja ketut ) joissa on ollut mukana yli 40 pelaajaa vanhempineen. Mukana on ollut 2004 ja 2005 syntyneitä tyttöjä ja poikia. Toiminta on ollut hauskaa ja palloon tutustumista. Näistä ja uusista pelaajista muodostetaan keväällä 2004 syntyneiden joukkueet. Toiminnalla pyritään aktivoimaan vanhemmat paremmin mukaan kuin aikaisemmin. Taitotapahtumat Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä ovat myös vakiinnuttaneet paikkansa joukkueiden ohjelmistoon, tosin enemmänkin pelaajia mahtuu mukaan noin 50 pelaajan lisäksi. Taitotapahtumassa on hyvä seurata omaa kehitystään viimevuotisiin tuloksiin verraten, lisäksi näillä tuloksilla voidaan suhteellisen hyvin nähdä kuinka valmennus kehittyy. Seuran ensimmäinen Kultamerkki Julius Tauriainen P01 ja Hopeamerkki Eeli Leppälän P99 ansiosta näkivät päivänvalon VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

5 2.5. Lisenssipelaajat Lisenssipelaajia seurassamme oli vuoden 2009 loppuun mennessä 302. Ikäkausittain katsottuna kasvu on ollut huikeaa nimenomaan leikki - ja kaverimaailmassa. Tulevaisuusmaailmassa ja aikuisissa kasvua ei ole juurikaan ollut. Tämä asettaakin lisähaasteita tulevaisuudelle jotta pystymme tarjoamaan kasvumahdollisuuksia myös vanhemmille ikäluokille. Poikajalkapallon kasvu on ollut hyvää mutta Tyttöjalkapallon kasvu on ollut vielä parempaa. 3. ORGANISAATIO 3.1. Johtokunnan kokoukset Johtokunnan kokouksia pidettiin 16 kauden aikana., Johtokunnan jäsenet alla: Puheenjohtaja: Tapio Keränen Varapuheenjohtaja: Heikki Lahdensuo Sihteeri: Tuula Mäkinen Rahastonhoitaja: Satu Nerola Jäsenet o Pasi Tauriainen o Niko-Petteri Kujala o Merita Leppälä ( tyttövastaava ) o Kari Selkälä (olosuhdevastaava) o Markku Pöysti ( asti) o Jari Hiltunen ( alkaen) 3.2. Joukkueenjohtajien kokoukset Joukkueenjohtajien kokouksia pidettiin 12 kauden aikana. Tästä on ollut paljon hyötyä varsinkin aloitteleville jojoille ja miksei myös kokeneemmillekin Seuran palkatut toimihenkilöt FC WILD ry haki tukea päätoimisen palkkaamiseen kaudella 2009 mutta ei sitä saanut joten emme voineet palkata VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

6 toimihenkilöä seuralle vaikka tämä oli huomioitu seuran budjetissa. Siirsimme päätoimisen palkkaamisen tulevien kausien yhdeksi päätavoitteeksi. 4. JOUKKUEET Seuran joukkueet jaetaan junioreihin ja aikuisiin Juniorit Kaudella 2009 junioreihin kuuluneet joukkueet: P95-97 Dynamo (95 perussarja 11v11 ja 96 harrastesarja 7v7) o Nousu C Poikien kakkossarjaan kaudelle 2010 P95-97 Smurffit (95 harrastesarja 7v7) P98 (pelitällisarja 7v7) o Voitto Esport Areenan talvisarjassa P99 (pelitällisarja 7v7) P00 (pelitällisarja 7v7 usealla joukkueella) P01 (pelitällisarja 5v5 usealla joukkueella) P02 (pelitällisarja 5v5) P03 T96-98 (96 harrastesarja 7v7 ja 97 harrastesarja 7v7) T99 Wild Cats (pelitällisarja 7v7) T00 West Ham (pelitällisarja 7v7) T01-02 Arsenal T03 Lumikot Perhepallo (sammakot ja ketut) 4.2. Aikuiset Seuran edustusjoukkue pelasi miesten 6.divisioonassa sekä ikämiesten että naisten harrastejoukkueet omaksi ilokseen ilman pelillisiä tavoitteita VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

7 5. TAPAHTUMAT Kaudella 2009 pidettiin mm. seuraavat tapahtumat: Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä Talkoot Navalan nurmialueella toukokuussa Jalkapallokoulu kesäkuun alussa Poikien ja tyttöjen turnaus syksyllä Kaikki Pelaa Koulujalkapallo-tapahtuma syksyllä Kauden päättäjäiset marraskuussa 6. OLOSUHTEET Kaudella 2009 joukkueet hyödynsivät otteluissaan ja treeneissään Veikkolan hiekkakenttiä Lapinkylän nurmikenttää Navalan nurmialuetta Masalan kuplaa Veikkolan koulun liikuntasalia Sjökullan koulun liikuntasalia Solvallan tekonurmea Kisakallion tekonurmea Osa harjoituskentistä on todella kaukana Veikkolasta mutta olemme joutuneet käyttämään myös näitä kenttiä hyväksi koska olosuhteet eivät ole tarpeeksi hyvät omalla kylällä. 7. TIEDOTUS Tiedottamisessa seuran uudet www-sivut ja sähköposti ovat olleet avainasemassa. Myös Kylänraitti paikkallislehteä on käytetty säännöllisesti VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

8 Veikkolassa FC WILD ry Tapio Keränen Puheenjohtaja LIITTEET: Joukkueiden toimintakertomukset VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

9 FC WILD Dynamo Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuului seuraavat pelaajat: Ilari Jaakola, Joonas Jumisko, Antti Jurvanen, Justus Karvonen, Juho Keränen, Jimi Lahtinen, Niko Leppälä, Juuso Levänen, Joni Malmberg, Aatu Melanen, Mikael Miettinen, Miikka Mäenpää, Paula Mäenpää, Markus Mäkinen, Jyri Saloniemi, Jani Siirilä, Jaakko Vehkaoja ja Theo Vouroudis. Lisäksi Akseli Lahdensuo oli kaksoisedustuksella mukanamme sekä Tomi Parkkinen oli hetken aikaa joukkueessamme. Joukkueenjohtoon kuului joukkueenjohtaja Tuula Mäkinen, vastuuvalmentaja Tapio Keränen sekä valmentajina Jaakko Malmberg, Jari Saloniemi sekä alkuvuodesta Mikko Viitsalo ja Marko Jehkonen. Huoltajana toimi Timo Levänen ja rahastonhoitajana Petri Miettinen. Dynamo-joukkue perustettiin lokakuussa 2008 yhdistämällä silloisten P95, P96 ja P97-joukkueiden aktiivisimmat pelaajat. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella oli tilavuokria. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Joukkue piti leirin Eerikkilän Urheiluopistolla syyskuussa Kausi huipentui joukkueen osallistuessa Ruotsissa Västeråsissa järjestettyyn McDonald's-cupiin lokakuussa Toiminnan määrä Harkkoja oli yleensä neljä kertaa viikossa. Harkkapaikkoina olivat ulkokaudella Solvallan tekonurmi, Navalan kenttä ja Veikkolan vanha hiekkakenttä sekä sisäkaudella Veikkolan koulun sali. Dynamo osallistui talvella Futsaliin kahteen sarjaan, 95- ja 96- sarjaan. Huhtikuussa 2009 Dynamolaisille annettiin tehtäväksi katsoa kolme jalkapallo-ottelua ja laskea ottelussa olleiden vapaapotkutilanteiden lukumäärä. Joukkueenjohtajan luona järjestettiin Jalkapalloilta, melkein kakki pelaajat pääsivät tuolloin mukaan VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

10 Joukkue osallistui kahteen Palloliiton sarjaan, 95 perussarjaan ja 96 harrastesarjaan. Turnauksiin Dynamo osallistui ahkerasti, huhtikuun lopulla Järvenpäässä Euracon-turnaus, kesäkuussa Särkänniemi cupiin, heinäkuussa Helsinki cupiin, elokuussa Vitan Citymarket-turnaus ja Ruotsin McDonald's -turnaus lokakuussa. Osa joukkueen 1995-syntyneistä pelaajista osallistui kesäkuun alusssa seuran järjestämäm Jalkapallokoulun toimintaan apuvalmentajina. Joukkueelle järjestettiin kesäkuun puolessa välin Humputtelupäivä, jolloin joukkue kokoontui ensin hampurilaisille, samalla joukkueen pelaajat kirjoittivat omasta mielestään tärkeimmät joukkueen säännöt. Tämän jälkeen suuntasimme Sinebrychoffin Elämyskeskukseen, jossa pelaajat saivat testata kuulo-, näkö-, tunto- ja hajuaistejaan sekä nauttia tuotteista makunystyröitä hellien. Dynamon pelaajat kävivät seuran järjestämissä Seuraharkoissa ahkerasti sekä osallistuivat seuran Taitotapahtumiin. Syyskuussa 2009 FC WILDiisa aloitettiin koko seuran kattavat juoksutreenit, joihin Dynamolaiset osallistuivat ahkerasti. Dynamon maalivahdit osallistuivat seuran järjestämiin tasokkaisiinmaalivahtikoulun harjoituksiin, tästä osoituksena Dynamon Mikael Miettisen pääsy Palloliiton Uudenmaan piirin piirijoukkueen maalivahdiksi. Syyskuussa 2009 joukkueenjohtaja ja vastuuvalmentaja aloittivat pelaajien ja vanhempien kanssa Kehityskeskustelut, joissa käytin jokaisen pelaajan henkilökohtainen osaaminen ja tavoitteet läpi. Toiminnan laatu Vastuuvalmentaja Tapio Keräsen hankkima B-tason Valmentajakoulutus, hänen selvä suunta pelaajien kehittämiseksi sekä valmentajien sitoutuneisuus joukkueeseen tuotti tulosta siten, että joukkueen toiminta oli hyvää, pelaajien kehitys sekä yksilöinä että joukkueena oli huimaa. Tätä todistaa myös joukkueella syyskaudella ollut kuuden ottelun yhtäjaksoinen voittoputki 95 perussarja ja 96 harrastesarja yhteenlaskettuna sekä Dynamon nousu kakkossarjaan Veikkola Tuula Mäkinen Joukkueenjohtaja VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

11 FC WILD Smurffit Toimintakertomus kaudelta Yleistä Smurffit perustettiin vuoden 2008 lopussa poikia varten jotka haluavat pelailla jalkapalloa harrastepohjalta mutta varsinainen toiminta aloitettiin tammikuussa Joukkueeseen kuului perustamishetkellä seuraavat 21 poikaa: Jesper Autio, Lauri Hakala, Paavo Hakkarainen, Miikkula Hämäläinen, Artturi Lahtinen, Joona Levänen, Akseli Luoto, Anton Maunu, Juho Mustonen, Juho Mäkelä, Mikael Mäkinen, Juuso Mäki-Valkama, Jukka Niemi, Markus Niemi, Eetu Räsänen, Janne Torkko, Juho Torkko, Matti Törmä, Nestori Uusitupa, Markus Veijalainen ja Teemu Veromaa. Joukkueen johtoon kuului joukkueenjohtaja Nina Veromaa sekä valmentajat Mikko Viitsalo ja Marko Jehkonen, heidän lähdettyään armeijaan heinäkuussa 2009 valmennusvastuun otti Henri Rodas. Rahastonhoitajana toimi Olli Tuomisto ja huoltajana Timo Levänen. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella ei ollut tilavuokria eikä ylläpitokustannuksia. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Joukkue teki kaksi retkeä, ensimmäinen oli tammikuussa ryhmäytysretki Seikkailuhalli Huimalaan ja toinen oli keväällä yhdessä Dynamon joukkueen kanssa Sinebrykoffin tiloihin Keravalla. Siellä pääsimme tutustumaan coca-cola maailmaan ja samalla reissulla kävimme hampurilaisbaarissa syömässä. Molemmat retket olivat onnistuneita ja niistä jäi iloinen mieli kaikille. Toiminnan määrä Harkkoja oli keskimäärin kahdet viikossa. Talvikautena toiset harkat oli Masalan kuplassa ja toiset Veikkolan koulun liikuntasalissa. Ulkokautena harjoittelimme Veikkolan urheilupuistossa ja Navalan nurmikentällä VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

12 Joukkueesta ei löytynyt innokkaita osallistumaan kevään eikä syksyn taitotapahtumiin, myöskään Seuraharkat ei saavuttanut suosiota joukkueen pelaajien keskuudessa. Joukkue osallistui harrastesarjan sarjapeleihin joista pelasimme keväällä viisi ja syksyllä kolme peliä. Toiminnan laatu Joukkueellamme oli ongelmana saada pojat käymään harkoissa jonka takia valmentajien oli vaikea vetää kehittäviä treenejä vain muutamalle pojalle. Sama ongelma oli sarjapeleissä, emme saaneet täyttä miehitystä joten jouduimme pyytämään Dynamon joukkueesta täydennystä peleihin. Viimeisinkin innostus hiipui syksyn pimeyteen joten joukkueen toiminta päätettiin yhdessä seuran puheenjohtajan kanssa lopettaa kokonaan lokakuussa Kolme pelaajaa siirtyy takaisin Dynamon joukkueeseen. Veikkola Nina Veromaa Joukkueenjohtaja VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

13 FC Wild TOIMINTAKERTOMUS Pojat 98/99 Riika Koivunen ) Pelaajat Joukkueessa on ollut kauden aikana 36 pelaajaa, joista 20 pelaajaa ikäryhmässä 1999 ja 16 pelaajaa ikäryhmässä ) Ohjaajat Joukkueen valmentajina ovat Markku Pöysti (vastuuvalmentaja 1999), Mika Liukkonen (vastuuvalmentaja 1998), Teijo Jaakkola, Juha Leppälä, Reijo Penttilä, Kari Selkälä, Pasi Tuominen ja Mika Veromaa. Joukkueen juoksuvalmennuksesta vastuussa on Susanna Haverinen. Joukkueenjohtajia ovat Riika Koivunen (1999 sekä asti myös 1998-ikäryhmä) ja Pia Paavola-Melanen ( alkaen ikäryhmä 1998), huoltaja Mia Pöysti ja rahastonhoitaja Kirsti Pirttijärvi. 3) Harjoitukset Joukkue on harjoitellut kolme kertaa viikossa. Harjoituspaikkoina Veikkolan koulun liikuntasali, Sjökullan koulun liikuntasali, Veikkolan hiekkakentät, Navalan nurmikenttä, Solvallan tekonurmi sekä Masalan kupla. Joukkueestamme useampi poika on osallistunut seuran maalivahtikoulutukseen. Myös seuraharjoituksiin osallistuminen on ollut erittäin aktiivista sekä syksyllä 2009 alkaneisiin juoksuharjoituksiin. Joukkueella on ollut lisäksi omia juoksuharjoituksia viikoittain syksyllä ) Tilojen vuokrat Tilavuokrakustannuksia on tullut joukkueen varaamasta tekonurmivuoroista Solvallassa. 7) Koulutus-, leiri- ja retkitoiminta Joukkue piti Eerikkilän urheiluopistolla kahden päivän leirin. Päivään sisältyi sekä teoria- että jalkapallo-opetusta. Leiri oli erittäin onnistunut ja kahden päivän leiri päätettiin toteuttaa myös VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

14 Joukkueen pelaajat osallistuivat aktiivisesti FC Wildin järjestämään jalkapallokouluun kesäkuussa Joukkueen valmentajat ja joukkueenjohtaja osallistuivat keväällä Veikkolassa järjestettyyn Palloliiton luokittelemaan E-tason valmentajakoulutukseen. Valmentajat ovat osallistuneet seuran valmentajafoorumiin. 8) Toiminnan määrä Joukkue osallistui piirin LeikkiMaailma-ikäisten Pelitälli-sarjaan keväällä ja syksyllä sekä yhdellä 99- että yhdellä 98-joukkueella. Talvella pelattiin menestyksekkäästi Esport Arenan talvisarjassa. Pelejä pelattiin vuonna ajalla kaikkiaan 99-ikäryhmässä 67 kpl ja 98- ikäryhmässä 43 kpl. Pelit sujuivat mukavasti, tuloksena voittoja, tasapelejä ja häviöitäkin. Joukkueen yhteishenki on ollut korkealla ja taidot kehittyivät hyvin kauden aikana. Turnauksiin osallistuttiin seuraavasti: Karuselli-turnauksiin keväällä (1998 ja 1999) Helsinki Cupiin kesällä (1998 ja 1999) Lahti Olion turnuas (1999) Green Cup turnaus (1998) Helsinki Open turnaus (1999) Intersport-turnaus Kellokoski (1999) Lepa Soccer Cup (1999) Umbro-turnaus (1999) FC Wild turnaus (1999 ja 1998) Lisäksi pelattiin ystävyysotteluita mm. Nummelan NuPSin sekä Pohjois-Espoon PEP:n kanssa ja Masalan MasKin kanssa. Keväällä kävimme katsomassa joukkueen kanssa Veikkausliigan ottelua Tapiolan jalkapalloareenalla. Useat joukkueen pelaajat osallistuivat seuran järjestämiin taitotapahtumiin keväällä ja syksyllä VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

15 Joukkueen kauden päättäjäiset pidettiin loppuvuodesta 2008 Nummelassa keilailun merkeissä. Tilaisuudessa palkittiin kaikki pelaajat pokaalilla. Mukana oli pelaajien lisäksi myös lasten vanhempia. Syyskauden avajaisia vietettiin mölkky-, petague-, jalkapallo- yms. pelien merkeissä, ohjelmaan kuului myös uinti ja saunominen. Lokakuussa 2009 pelattiin jo perinteinen lapset vastaan vanhemmat -peli nyyttikesteineen, peli keräsivät paljon osallistujia. Joukkueessa on järjestetty säännöllisesti valmentajapalavereita, joissa on suunniteltu harjoituksia ja kehitetty joukkueen toimintaan. Joukkuemaksujen lisäksi varoja joukkueelle on kerätty arpamyynnillä taitotapahtumassa sekä keksimyynnillä. Talvella toteutettiin lisäksi omakustanteinen äitien teatteriretki. 9) Toiminnan laatu Valmentajat ovat panostaneet monipuoliseen harjoitteluun ja kannustavaan ohjaukseen. Ikäryhmä 1999 voitti kesällä pelatun LePa Soccer Cup jalkapalloturnauksen. Ikäryhmä 1998 voitti Esport Arenan talvisarjan. Ikäryhmä 1999 oli talvisarjassa kolmantena. 99-joukkueen pelaajista Julius Tauriainen saavutti syksyllä piirin taitokisassa kultaisen merkin. Kesällä toteutettiin pelaajakeskustelut, joissa pelaaja, vanhemmat ja vastuuvalmentaja keskustelivat pelaajan toiveista ja tavoitteista sekä pyydettiin palautetta joukkueen toiminnasta Riika Koivunen VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

16 FC WILD P00, Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuului seuraavat pelaajat: Ahonen Johannes, Aropelto Niklas, Havia Joona, Juurakko Kustaa, Karjalainen Aleksi, Kemppinen Oskari, Kirjavainen Wilhelm, Kotamäki Jere, Kukkonen Akusti, Laakso Niklas, Lahdensuo Ilari, Linna Oskari, Nikolajew Vili, Nyberg Joel, Oinonen Oliver, Olsbo Valtteri, Paananen Onni, Pilviö Niklas, Rantala Sami, Rönkkönen Jimi, Rönkkönen Roni, Saarimaa Eetu, Savukoski Matti, Sume Teemu, Sume Ville, Suominen Miikka, Tauriainen Julius, Telilä Iiro, Uuksulainen Jussi, Vahtera Henri, Veromaa Tuomas, Vesamäki Leevi, Viertokangas Ville Joukkueenjohtoon kuului joukkueenjohtaja Tauriainen Riitta asti lähtien Viertokangas Jarmo, vastuuvalmentaja Lahdensuo Heikki sekä valmentajina Ahonen Kristian, Juurakko Tapio, Nyberg Markus ja Rönkkönen Lassi. Huoltajana toimi Jarmo Viertokangas asti, lähtien Telilä Marke, Vahtera Elina sekä Vesamäki Jaana ja rahastonhoitajana Nerola Satu. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella ei ollut tilavuokria. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Joukkueen valmentajat, huoltajat ja joukkueenjohtajat kävivät keväällä Palloliiton uudenmaan piirin järjestämän D- tason lastenohjaajakurssin. Valmentajat ovat osallistuneet yksittäisiin valmennus ja lastenohjaaja seminaareihin. Joukkueen pääturnaus vuonna 2009 oli Puuhamaa turnaus Tervakoskella. Osa joukkueesta yöpyi koulumajoituksessa 2 aikuista ja 5 pelaajaa. Osa majoittui Lempivaaran Lomakeskukseen Riihimäelle yhteensä 4 perhettä. Turnaus oli kaksipäiväinen eli pelejä oli lauantaina ja sunnuntaina. Sunnuntaina turnauksen osanottajat pääsivät käymään Puuhaamaassa vaikka ilma oli kylmä, maittoi pojille myös uinti. Turnauksessa koettiin ensimmäistä kertaa poika ja tyttöjoukkueiden kohtaaminen, jonka joukkueemme hoiti herrasmiesmäisesti. Kokonaisuutena turnauksen taso oli hyvä ja järjestelyt olivat onnistuneet. Toiminnan määrä Harjoituksia oli yleensä 3 kertaa viikossa. Harjoituspaikkoina olivat ulkokaudella Veikkolan kaukalo, Navalan puisto ja Solvallan urheiluopiston tekonurmi sekä sisäkaudella Veikkolan koulun liikuntasali ja Masalan kuplahalli. Keväällä ja syksyllä osallistuimme Palloliiton uudenmaanpiirin organisoimiin karuselliturnauksiin. Kumpaankin turnaukseen osallistuimme kahdella joukkueella. Karuselliturnaukset olivat kumpikin kaksi päiväisiä VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

17 Puuhamaa-turnaukseen osallistuimme kahdella joukkueella. Turnaus oli kaksipäiväinen Syksyllä osallistuimme Pallokärki-turnaukseen Klaukkalassa, Nurmijärvellä sekä FC WILDin T00/T99 joukkueiden järjestämään K-Tuulensuu -turnaukseen Veikkolassa, Kirkkonummella. Pallokärkiturnaus oli kaksipäiväinen ja K- Tuulensuu -turnaus oli yksipäiväinen. Omien harjoitusten lisäksi osallistuimme seuran järjestämiin seuraharjoituksiin, jossa olikin hyvä edustus joukkueestamme. Samoin suurin osa joukkueemme pelaajista osallistui kesäkuun alussa viikon jalkapalloleirille joka pidettiin Navalan puistossa. Muutama pelaajamme osallistui myös keväällä ja syksyllä järjestettyihin taitotapahtumiin. Loppukesästä järjestimme äidit vastaan pojat ottelut. Joka saikin erittäin suuren suosion. Osanotto oli suuri, useimmat pelaajat tulivat koko perheen kanssa kannustamaan poikia ja äitejä. Pelien jälkeen järjestimme ulkoilmakestit nyyttäriperiaatteella. Kaikilla oli hauskaa ja sää suosi meitä. Tapahtuma sai niin suuren suosion, että kaikki toivoivat uutta tapahtumaa. Järjestimme 2 vanhempain iltaa, toisen alkuvuodesta ja toisen kesälomien jälkeen sekä pidimme säännöllisesti toimitsija palaveria jolloin kävimme läpi aina sen hetkistä tilannetta sekä suunnittelimme tulevaa. Osallistuimme myös hyvällä joukolla seuran toimihenkilötapahtumaan joka suuntautui Helsinkiin. Ensin teimme kierroksen Helsingin nähtävyyksiin jonka jälkeen kävimme katsomassa Naisten EM-turnauksen alkusarjan ottelun Suomi- Hollanti. Toiminnan laatu Joukkue oli keskimäärin erittäin aktiivinen, mutta loppu vuodesta alkoi olla näkyvissä aktiivisuuden putoamista ja ajoittain oli hankalaa saada kasaan kahta joukkuetta. Sama tilanne oli harjoitusten osalta. Talviset harrastukset verottivat osallistujia harjoituksiin. Paikka ja aika Veikkolassa Jarmo Viertokangas Joukkueenjohtaja P VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

18 FC WILD P01 Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuului seuraavat pelaajat: Alanärä Jesse, Anolin Joonas, Hannula Kalle, Havia Joona, Hovi Timi, Isotalo Jetro, Juurakko Johannes, Kankaanpää Eemi, Kotamäki Jere, Lagerström Aleksander, Lehtamo Rasmus, Miettinen Eemi, Myhrman Alex, Mäki Valtteri, Oinonen Anton, Ojaluoma Jaakko, Silvennoinen Artur, Schwarz Jonatan, Springare Luca, Tienhaara Timi, Timmerbacka Miro, Timmerbacka Jesperi, Troberg Juho, Troberg Joel, Vahter Juho, Vehmas Vili, Vuorinen Ville. Joukkueenjohtoon kuului joukkueenjohtaja Tuula Tienhaara, vastuuvalmentaja Kimmo Oinonen sekä valmentajina Vesa Vuorinen, Janne Alanärä. Huoltajana toimi Jari Kotamäki ja rahastonhoitajana Satu Nerola. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella ei ollut tilavuokria. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Toiminnan määrä Harkkoja oli yleensä kaksi/ viikossa. Harkkapaikkoina olivat ulkokaudella Navala ja kaukalonkenttä sekä Solvalla. Sisäkaudella koulun liikuntasali. Toiminnan laatu Paikka ja aika Veikkola Allekirjoitus Tuula Tienhaara Joukkueenjohtaja VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

19 FC WILD P02 Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuului seuraavat pelaajat: Emil Arion, Jesper Hairo, Emil Hakala, Veeti Haverinen, Niko Hienonen, Oliver Jokelainen, Akseli Kukkonen, Ilari Laakso, Jonatan Lampen, Samuli Näppi, Niko Ojanen, Emil Packalén, Emil Pekkinen, Lauri Peltoniemi, Nico Pirinen, Tomi Popper, Aleksi Sihvo, Jesperi Timmerbacka, Juuso Tuunanen, Valtteri Wasenius, Mats Wikstedt ja Santtu Vehkomäki. Joukkueenjohtoon kuului joukkueenjohtaja Sami Hienonen / Mika Hairo ( lähtien), vastuuvalmentaja Tero Sihvo / Sami Hienonen ( lähtien) sekä valmentajina Katri Niemi, Susanna Haverinen, Slava Arion ja Jarmo Laakso. Huoltajana toimi Harri Pekkinen ja rahastonhoitajana Mari Kukkonen. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella ei ollut tilavuokria. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Ei ollut. Toiminnan määrä Harkkoja oli yleensä 2 kertaa viikossa. Harkkapaikkoina olivat ulkokaudella Veikkolan koulun hiekkakenttä ja Navalan nurmikenttä sekä sisäkaudella Veikkolan koulun liikuntasali ja Sjökullan liikuntasali. Syksyllä käyttöön otettiin maksullinen kenttävuoro Solvallan urheiluopiston keinonurmelta. Toiminnan laatu Joukkueen pelaajista yli puolet on aktiivisia harjoittelijoita. Joukkuetta on kehitetty ensi kauden pelejä silmällä pitäen. Toiminta on perustunut vapaaehtoistyöhön. Valmentajien kehittyminen perustuu tekemällä oppimiseen. Toiminnasta on tullut vähitellen suunnitelmallisempaa. Paikka ja aika Veikkolassa Allekirjoitus Joukkueenjohtaja VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

20 FC WILD P03 Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuului seuraavat 34 pelaajaa: Aaro Härkönen, Aku Siitonen, Arne Tenhonen, Atte Salminen, Daniel Dahlqvist, Iker Oikarinen, Jaakko Johansson, Jami Talus, Jere Varteva, Jimi Tauriainen, Joel Paasi, Jonni Tukkimies, Joonatan Rouhe, Jussi Virtanen, Kalle Hakanen, Konsta Määttä, Lauri Vuorenmaa, Lenni Tiitta, Leo Blomqvist, Luka Tienhaara, Miko Jokela, Nico Havia, Niilo Saarikivi, Oliver Puhakka, Pyry Ketola, Rasmus Karjalainen, Riku Kuki, Sami Sopanen, Santtu Näppi, Tuomas Vedenjuoksu, Valtteri Nippula, Viljami Rossi, Wilmer Packalen ja Yael Oikarinen. Tilanne Joukkueenjohtoon kuului joukkueenjohtaja Sakke Tienhaara, vastuuvalmentaja Pasi Tauriainen sekä valmentajina Pia Dahlqvist, Anssi Saarikivi ja Mika Härkönen sekä apuvalmentajina Juulia Tauriainenja Hanna Partanen. Rahastonhoitajana toimi Sakke Tienhaara. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella ei ollut tilavuokria. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Joukkueella ei ollut ko. toimintaa. Toiminnan määrä Harkkoja oli yleensä kahdesti viikossa, maanantaisin ja torstaisin, talvikaudella kerran viikossa lauantaina. Harkkapaikkoina olivat ulkokaudella Navalan nurmikenttä ja kaukalon kenttä Veikkolan keskustassa sekä sisäkaudella koulun liikuntasali. Toiminnan laatu VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

21 Pelaajat ovat olleet erittäin innostuneita, jalkapalloa on harjoiteltu paljon 'leikin varjolla'. Aktiivisuus on säilynyt hienosti sekä pelaajilla että valmentajilla. Kehitystä on tapahtunut tavoitteiden mukaisesti. Veikkolassa 1. marraskuuta 2009 Sakke Tienhaara joukkueenjohtaja FC WILD P VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

22 FC WILD T96-98 Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuuluu seuraavat pelaajat: Koivumäki Mira, Hytti Oona, Jokelainen Liisa, Jokelainen Linda, Lahti Netta, Leppälä Enni, Mäenpää Paula, Nummenpalo Kiia, Nurminen Janina, Oinonen Katri, Ojanen Jannika, Pasonen Nina, Rönnberg Jessika, Salonen Fanni, Sorsa Miina, Sorsa Veera, Särmö Nora, Tauriainen Jasmiina, Tulonen Veera, Tuunanen Elina, Viitsalo Salla, Nadine Ahtola, Tinja Korhonen, Mikaela Blomqvist, Pekkala Jutta, Halonen Katri-Maria Joukkueenjohtoon kuuluu joukkueenjohtaja Raisa Nummenpalo, vastuuvalmentaja Jouni Tuunanen sekä valmentajina Merita Leppälä ja Kai Särmö. Huoltajana toimi Tarja Rönnberg ja rahastonhoitajana Maili Mäenpää. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkue vuokrasi Evitskogin koulun salin käyttöön 2:ksi tunniksi isät vastaan tytöt ottelua varten Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Sunnuntaina teimme retken Helsinkiin katsomaan naisten EM-jalkapallo-ottelua Suomi-Tanska. Merita oli saanut ilmaisia lippuja koko joukkueelle ja myös huoltajia pääsi mukaan katsomaan ottelua. Muutamia tyttöjä taisi kiinnostaa muut katsojat ja upea Stadion ottelua enemmän, mutta kaikille varmasti jäi mieleen miten hienosti Suomen maajoukkueen tytöt pelasivat ja voittivat. 21 tyttöä ja 2 valmentajaa, 2 huoltajaa ja jojo osallistuivat leirille, joka pidettiin Eerikkilän Urheiluopistolla Joukkueella oli pari harjoitusvuoroa lauantaina tekonurmella ja sunnuntaina jalkapallohallissa. Lisäksi tytöt pääsivät kokeilemaan juoksusuoralla 10m ja 30 m juoksua ja kennoajanotolla saatiin tarkat tulokset. Järven vesi oli ilmeisesti vielä lämmintä, kun melkein kaikki tytöt kävivät uimassa ja saunoivat rantasaunassa. Illalla grillikatoksella alkoi jo tuntua syksyn viileys ja makkaranpaiston ja sämpylöiden jälkeen oli väsyneitä leiriläisiä. Leiri oli onnistunut kaikkien järjestelyiden osalta. Leiriltä palasi sunnuntaina iloinen ja väsynyt tyttöjoukko. Toiminnan määrä Harkkoja oli yleensä 2-3 viikossa. Harjoituspaikkoina olivat keväällä ulkokaudella Veikkolan vanha urheilukenttä ja syksyllä Navalan puisto sekä sisäkaudella Veikkolan koulun liikuntasali ja Masalan kupla. Syksyllä 2008 oli muutama harjoitusvuoro myös Solvallan tekonurmella. Toiminnan laatu Joukkue ilmoittautui piirin harrastesarjaan kahdella joukkueella. Tarkoituksena oli alun perin pelata -97 ja -96 syntyneiden sarjassa, mutta palloliitto yhdisti sarjat. Näin ollen saimme pelata samassa sarjassa ja saimme peluuttaa ikäisiä tyttöjä kaikissa otteluissa. Ajatuksena oli että molemmat joukkueet saisivat riittävästi pelejä ja mahdollisia vahvistuksia käytettäisiin toisesta joukkueesta tarpeen mukaan. Tämä toteutuikin osittain aika hyvin. Kotiotteluihin olisi ollut tulossa kyllä enemmänkin tyttöjä, mutta vain noin 10 tyttöä oli järkevää ottaa mukaan peliin, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Yleistä Hallitus Keimolan Kaiku on Länsi-Vantaalla toimiva yleisseura jossa edustettuina lajeina ovat hiihto ja suunnistus, jalkapallo, lentopallo,

Lisätiedot

Vuosi 2008 ja sitä myötä myös Pajamäen

Vuosi 2008 ja sitä myötä myös Pajamäen Pajamäen Pallo-Veikot 2008 Puheenjohtajan Posti Vuosi 2008 ja sitä myötä myös Pajamäen Pallo-Veikot ry:n 39. toimintavuosi lähestyy loppuaan. Toiminta seurassa ei ole talvenkaan myötä hiljentynyt vaan

Lisätiedot

Leijona-kortti? Yhdessä hyvä tulee.

Leijona-kortti? Yhdessä hyvä tulee. KAUSIJULKAISU 2012 Pohjola on Leijonien pääyhteistyökumppani. Leijona-kortti? Kysyimme ihmisten mielipiteitä kevään halutuimman kortin kuvasta ja erittäin myönteisiä olivat. Ei ihme, sillä tätä korttia

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013 Sivu 2 / 27 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2012 oli työntäyteinen. Toimintaan mukaan saatiin paljon

Lisätiedot

Sisältö. Meissä on voimaa!

Sisältö. Meissä on voimaa! Meissä on voimaa! Joskus kauan sitten, ollessani nuori sellainenkin ihme on joskus maailmahistorian alkuhämärissä koettu yksi suurimmista suosikeistani musiikin saralla oli Pelle Miljoona. Hän eli tuolloin,

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2015 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

PPV-LEHTI KAUSI 2004 PAJAMÄEN PALLO-VEIKOT RY. Nuorille elinikäinen harrastus jo vuodesta 1969

PPV-LEHTI KAUSI 2004 PAJAMÄEN PALLO-VEIKOT RY. Nuorille elinikäinen harrastus jo vuodesta 1969 PPV-LEHTI KAUSI 2004 PAJAMÄEN PALLO-VEIKOT RY Nuorille elinikäinen harrastus jo vuodesta 1969 WWW.PPV.FI SISÄLLYSLUETTELO 35-vuotias PPV 3 I-juniorit (1997-1999) 4 H-juniorit (1996) 6 F-juniorit (1994)

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN PALLOKERHO ry. Toimintakertomus vuodelta 2009

JYVÄSKYLÄN PALLOKERHO ry. Toimintakertomus vuodelta 2009 JYVÄSKYLÄN PALLOKERHO ry. Toimintakertomus vuodelta 2009 2 2009: Seuraan palkattiin päätoiminen nuorisopäällikkö YLEISTÄ Vuosi 2009 oli Jyväskylän Pallokerhon 57. toimintavuosi. Toiminta on laajentunut

Lisätiedot

Kausijulkaisu 2015. www.maskunpalloseura.fi

Kausijulkaisu 2015. www.maskunpalloseura.fi Kausijulkaisu 2015 www.maskunpalloseura.fi Maskun Palloseura kausijulkaisu 2015 Kotisivut www.maskunpalloseura.fi Julkaisija Maskun Palloseura ry Painopaikka Paino-Kaarina Oy Painosmäärä 4000 kpl Jakelu

Lisätiedot

Pääkirjoitus >> 2 Valmennuspäällikön terveiset >> 4 Katsaus historiaan >> 7 Joukkue-esittelyt >> 17

Pääkirjoitus >> 2 Valmennuspäällikön terveiset >> 4 Katsaus historiaan >> 7 Joukkue-esittelyt >> 17 Pääkirjoitus >> 2 Valmennuspäällikön terveiset >> 4 Katsaus historiaan >> 7 Joukkue-esittelyt >> 17 2 3 Pääkirjoitus 19.9.2009 Jo 40 vuotta urheiluseuran toimintaa vapaaehtoisvoimin Espoon Tikka on toiminut

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2014 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 1 Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 2 SISÄLLYSLUETTELO: sivu 1. Seuran yhteiset jutut ja yleiset asiat jääkiekossa 3 2. Strategia, visio ja missio 5 3. Seuran urheilusaavutukset kaudella

Lisätiedot

Joulukuu 2010. www.pita.fi

Joulukuu 2010. www.pita.fi Joulukuu 2010 www.pita.fi 1 Moposta raskaaseen yhdistelmään www.strada.fi Pitäjänmäen Tarmo ry hallitus vuonna 2011 Puheen- Kalevi Koverola kalevi.koverola@pita.fi johtaja 0500 800633 Sihteeri Heidi Tirri

Lisätiedot

KIEKKO-VANTAA, ITÄ ry

KIEKKO-VANTAA, ITÄ ry KIEKKO-VANTAA, ITÄ ry KAUSIJULKAISU 2007-2008 Aluesarjansa voittaneet D- tytöt juhlatuulella -93Si voittoisana Garmish-turnauksessa 1 VARAA ENSI KESÄN TURNAUSMATKAT JO NYT! Tärkeintä ei aina ole voitto,

Lisätiedot

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki Turun Kisa-Veikot Urheilutalo Rientola, Pulmussuonkatu 86, 20360 Turku Turun Kisa-Veikot ry www.turunkisaveikot.fi Lehti 2014 teatteri, jääkiekko, rullakiekko, jalkapallo, futsal, sulkapallo, norsupallo,

Lisätiedot

Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle. Mäntän Valo Ry Maanantai 12. joulukuuta 2011

Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle. Mäntän Valo Ry Maanantai 12. joulukuuta 2011 Edustusjoukkue futsal cupissa 3 kierrokselle Keväällä futsalin 4 divisioonaan noussut Valo jatkoi syksyllä hyviä otteita futsalin Suomen cupissa pudottamalla 2.divisioonassa pelaavat LeKin ja KaVon. Joukkue

Lisätiedot

Tulkkilantie 25 32800 KOKEMÄKI

Tulkkilantie 25 32800 KOKEMÄKI Kovaväkiset Kokemäen Kova-Väki ry:n tiedostuslehti marraskuu 2002 Upea, mutta hikinen suunnistuskesä Salibandy ja kaukalopallo uusina lajeina Pesäpalloilijoiden leireillä on tunnelma ollut aina riehakas

Lisätiedot

Joulukuu 2009. www.pita.fi

Joulukuu 2009. www.pita.fi Joulukuu 2009 www.pita.fi 1 PiTa alennus 100,00 /ajokortti Pitäjänmäen Tarmon hallituksen kokoonpano vuonna 2010 Puheen- Kalevi Koverola kalevi.koverola@pita.fi johtaja 0500 800633 Nuorisojaosto/ Heidi

Lisätiedot

- niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana.

- niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana. LujaLehti 1/2012 Suunnistuksen suosio jatkaa kasvuaan - niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana. Kartat ovat aiempaa helppolukuisemmat.

Lisätiedot

SB Naantali 2008 2009

SB Naantali 2008 2009 SB Naantali SB Naantali 2008 2009 SB Naantali Salibandy Naantali ry:n kausijulkaisu 2008 2009 perustamisvuosi 2004 vastuuhenkilöt Anssi Reunanen Aarno Niemi Markku Oksanen Katja Laushnikova Arto Ahonen

Lisätiedot

Ostamalla arvan tuet suoraan seuramme toimintaa!

Ostamalla arvan tuet suoraan seuramme toimintaa! RAAPUTA UNELMISTASI TOTTA UNELMA-ARVOILLA! Yli 160.000 voittoa - Voittoarvo yli 2,3 milj. Päätavaravoitto jopa 200 000 Selkeä voittomahdollisuus Joka 5 arpa voittaa Vapaavalintaisuus Kaikissa tavaravoittoluokissa

Lisätiedot

Kausijulkaisu. www.ebk.fi

Kausijulkaisu. www.ebk.fi Kausijulkaisu 2015 www.ebk.fi Pertti Alaja, omen Palloliiton puheenjohtaja Puheenjohtajan katsaus Tervehdys 75-vuotiaalle EBK:lle! omalaisen jalkapallon nimissä minulla on valtava ilo tervehtiä ja onnitella

Lisätiedot

Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus. toimintakertomus 2009-2010

Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus. toimintakertomus 2009-2010 Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus toimintakertomus 2009-2010 Panelian Raikkaan juhlatapahtumissa kävi kauden aikana monenlaisia vieraita JUHLAVIERAITA Juhlavuoden viettäminen käynnistyi jo syyskuussa

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011 2012

KAUSIJULKAISU 2011 2012 KAUSIJULKAISU 2011 2012 Kiekko-Vantaa, Itä ry Kiekko-Vantaan juniorit ry Kiekko-Vantaa, Itä ry 2001 2011 Kiekko-Vantaan juniorit ry Puheenjohtaja ONNEA KAIKILLE! PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN Vaikkakin Kiekko-Vantaa

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ VETTÄ JA LÄMPÖÄ Lähes jokainen maaperä sisältää valtavan määrän puhdasta vettä ja luonnollista lämpöä. Porakaivolla saadaan nämä molemmat ekologisesti ja tehokkaasti käyttöösi siellä missä niitä tarvitset.

Lisätiedot

KIEKKO-VANTAA, ITÄ ry KIEKKO-VANTAAN JUNIORIT ry KAUSIJULKAISU 2009-2010

KIEKKO-VANTAA, ITÄ ry KIEKKO-VANTAAN JUNIORIT ry KAUSIJULKAISU 2009-2010 KIEKKO-VANTAA, ITÄ ry KIEKKO-VANTAAN JUNIORIT ry KAUSIJULKAISU 2009-2010 1 Tulevaisuutta rakentaen Oy Alfred A. Palmberg on maamme vanhin rakennus liike ja kuuluu Lemminkäinen-konserniin. Yhtiö toimii

Lisätiedot

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU www.koips.fi Koips_KAUSIJULKAISU.indd 1 29.3. 13.00 2 Koips_KAUSIJULKAISU.indd 2 29.3. 13.00 Koivukylän Palloseura 1980 Uusi jalkapallokausi on alkanut, talvi on harjoiteltu

Lisätiedot

LujaLehti 1/2010. Lisää suunnistusta sivuilla 12-13. Halpaa hupia oikealla asenteella. Kaverin kanssa. Loppua ei näy. Kisoissa uusia haasteita

LujaLehti 1/2010. Lisää suunnistusta sivuilla 12-13. Halpaa hupia oikealla asenteella. Kaverin kanssa. Loppua ei näy. Kisoissa uusia haasteita LujaLehti 1/2010 Suunnistuskoulun suunnittelupalaveri (vas.) Kaisa Teerikoski, Kati Yli-Sipilä sekä nuoret ohjaajaat Heidi Savolainen, Janita Matintalo, Janita Jokinen, Riikka Jokinen ja Annika Savolainen.

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 2 / 18 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2013 oli täynnä toimintaa ja perinteisiä tapahtumia. Toimintaan mukaan saatiin paljon uusia tyttöjä

Lisätiedot

Tervetuloa tutustumaan! löydät meidät myös facebookista. KEILAUS HOHTOKEILAUS BAARI BILJARDI SCREEN SAUNA KOKOUSTILAT MINIGOLF

Tervetuloa tutustumaan! löydät meidät myös facebookista. KEILAUS HOHTOKEILAUS BAARI BILJARDI SCREEN SAUNA KOKOUSTILAT MINIGOLF LoPS 2015 Jyvällä tulevaisuudesta TÄYDEN PALVELUN KEILAHALLI LOIMAAN KEILAHALLI OY Kartanomäenkatu 2 B 32200 LOIMAA, p. (02) 721 8988 posti@loimaankeilahalli.fi www.loimaankeilahalli.fi Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot