FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009"

Transkriptio

1 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

2 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran tavoitteena on kehittää pelaajien taitoja jalkapalloilijoina sekä tukea lasten liikunnan harrastamista. luomalla pelaajille monipuolisia liikunnan mahdollisuuksia luomalla pelaajille hyvät lajin perustaidot ammattitaitoisen valmennuksen avulla kannustamalla lajin perustaitojen omatoimiseen harjoitteluun joukkueharjoitusten lisäksi tarjoamalla pelitapahtumia joita varten pelaajat harjoittelevat toimimalla lähellä omaa asuinaluetta. Aktiivisen pelaamisen ohella seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden toimia jalkapallon parissa mm. erilaisissa organisaation vastuutehtävissä, pelinohjaajana/ tuomarina, valmentajana, huoltajana ja/tai tärkeänä tukijoukkona. FC WILD ry on Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin jäsen ja noudattaa toiminnassaan SPL:n sääntöjä. Jäsenet sitoutuvat noudattamaan seuransa sääntöjä ja virallisten kokousten tekemiä päätöksiä. 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA Strategiatyö Kauden aikana käynnisteltiin mittavaa strategiatyötä tavoitteena määritellä toiminnalle selkeä suunta pitkällä aikavälillä. Tavoitteena on luoda visio FC WILD ry:stä vuonna 2015 ja etsiä ne tekijät, joilla luotu visio saavutetaan Valmennuksen kehittäminen Valmennuksen kehittämiseen kuuluu myös valmennuksen tason kohottaminen jota voidaan kehittää esim. valmennusfoorumin avulla. Foorumin tarkoitus on jakaa tietoa ja kokemuksia valmentajien välillä. Kauden aikana pidettiin ensimmäinen valmennusfoorumi jossa käytiin vilkasta keskustelua valmentajien kesken, tarkoituksena on hyödyntää jo opitut hyvät toimintatavat ja ottaa käyttöön pussillinen uusia. Tämän jälkeen vanhat ja perustettavat uudet joukkueet saavat aikaisempaa paremmat mahdollisuudet toteuttaa laadukasta ja koko seuran tavoitteiden mukaista valmennusta. Kaudella kiinnitettiin myös huomiota valmentajien kouluttautumiseen sekä uusien valmentajien löytämiseen avuksi nykyisille valmentajille. Valmentajat kävivät kauden aikana palloliiton ja uudenmaan piirin järjestämillä kursseilla ja tietoiskuissa. Varsinainen koulutussuunnitelma saatiin mietittyä ja valmentajien koulutus on alkanut täydellä teholla VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

3 2.3. Nettisivut Seuran uudet nettisivut saatiin luotua, palveluntarjoajana toimii Optinetin Sporttisaittipalvelu joka on ainakin tällä hetkellä toiminut todella hyvin. Sivujemme käyttö on kokoajan kasvanut ja kohta myös jokainen joukkue käyttää näitä sivuja jatkuvasti omassa toiminnassaan. Nettisivujen sisältö lyhyesti: Etusivu jossa linkit seuran yleisiin asioihin, yhteystietoihin, yhteistyökumppaneihin jne sekä linkit joukkueiden sivuille Joukkueiden etusivu yhtenäinen ulkoasultaan muiden joukkueiden kanssa jossa yhteystiedot, kalenteri jne. sekä lisäksi mahdollisuus rakentaa omat sivut samaa nettisovellusta käyttäen Näitä sivuja tullaan kehittämään vuonna 2010 palautteiden ja muiden tarpeiden perusteella jotta saamme niistä mahdollisimman toimivat Toiminta Imago ja Brändi Imagon ja brändin parantaminen ja ylläpitäminen on ollut koko kauden mielessä aina kun uusia asioita toteutetaan. Taitokoulu/Seuraharjoitukset SPL:n Uudenmaan piirin taitokoulu konsepti on ollut käytössämme sovellettuna versiona jossa taitokoulun nimen sijaan olemme käyttäneet seuraharjoituksen nimeä pehmentämään pelaajien kynnystä osallistua tehokkaaseen ja haastavaan lisävuoroon joukkueharjoitusten lisäksi jolla tarjoamme lahjakkaimmille pelaajillemme lisämahdollisuutta tasokkaaseen treenaamiseen. FC WILD COBRAS Maalivahtikoulun nimeksi olemme lanseeranneet FC WILD COBRAS konseptin joka on pyörähtänyt upeasti käyntiin ensimmäisten Kobrien nähdessä päivänvalon juuri uuden vuoden tienoilla. Kobra konseptilla olemme määrätietoisesti pyrkineet kasvattamaan pelaajien halua maalivahdiksi, tässä olemme hyvin onnistuneet koska joka joukkueessa on jo monta maalivahtia aikaisemman yhden tai kahden sijaan. Tämä on tärkeätä joukkueen kannalta jotta ei tule tilannetta ettei olisi enää maalivahteja tarjolla. Tyttöjalkapallo VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

4 FC WILD on ollut mukana SPL:n EURO 2009 tyttöjalkapallon seurakehityshankkeessa jossa olemme olleet ottamassa/antamassa oppia muilta/muille hankkeen tyttöjalkapallon seuroille. Tämä on ollut erittäin hyvä ja tärkeä foorumi tyttöjalkapallolle. Koulujalkapallo Koulujalkapalloperinnettä jatkettiin myös tänä syksynä koko Veikkolan koulun ollessa mukana, pelaajia oli ala ja yläkoulut mukaan lukien n Tapahtuma on ollut joka vuosi erittäin toimiva konsepti koulun ja uudenmaan piirin ollessa erittäin tyytyväinen järjestelyihin. Jalkapallokoulu Jalkapallokoulumme kesäkuun toisella viikolla on vakiinnuttanut paikkansa monen Veikkolalaisen perheen kesään, koulumme on ollut joka vuonna täynnä ja järjestelyt toimineet hienosti vapaaehtoisvoimin valmennuksen, muonituksen jne. suhteen. Perhepallo Perhepallotoiminta alkoi syksyllä kahden ryhmän voimin ( sammakot ja ketut ) joissa on ollut mukana yli 40 pelaajaa vanhempineen. Mukana on ollut 2004 ja 2005 syntyneitä tyttöjä ja poikia. Toiminta on ollut hauskaa ja palloon tutustumista. Näistä ja uusista pelaajista muodostetaan keväällä 2004 syntyneiden joukkueet. Toiminnalla pyritään aktivoimaan vanhemmat paremmin mukaan kuin aikaisemmin. Taitotapahtumat Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä ovat myös vakiinnuttaneet paikkansa joukkueiden ohjelmistoon, tosin enemmänkin pelaajia mahtuu mukaan noin 50 pelaajan lisäksi. Taitotapahtumassa on hyvä seurata omaa kehitystään viimevuotisiin tuloksiin verraten, lisäksi näillä tuloksilla voidaan suhteellisen hyvin nähdä kuinka valmennus kehittyy. Seuran ensimmäinen Kultamerkki Julius Tauriainen P01 ja Hopeamerkki Eeli Leppälän P99 ansiosta näkivät päivänvalon VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

5 2.5. Lisenssipelaajat Lisenssipelaajia seurassamme oli vuoden 2009 loppuun mennessä 302. Ikäkausittain katsottuna kasvu on ollut huikeaa nimenomaan leikki - ja kaverimaailmassa. Tulevaisuusmaailmassa ja aikuisissa kasvua ei ole juurikaan ollut. Tämä asettaakin lisähaasteita tulevaisuudelle jotta pystymme tarjoamaan kasvumahdollisuuksia myös vanhemmille ikäluokille. Poikajalkapallon kasvu on ollut hyvää mutta Tyttöjalkapallon kasvu on ollut vielä parempaa. 3. ORGANISAATIO 3.1. Johtokunnan kokoukset Johtokunnan kokouksia pidettiin 16 kauden aikana., Johtokunnan jäsenet alla: Puheenjohtaja: Tapio Keränen Varapuheenjohtaja: Heikki Lahdensuo Sihteeri: Tuula Mäkinen Rahastonhoitaja: Satu Nerola Jäsenet o Pasi Tauriainen o Niko-Petteri Kujala o Merita Leppälä ( tyttövastaava ) o Kari Selkälä (olosuhdevastaava) o Markku Pöysti ( asti) o Jari Hiltunen ( alkaen) 3.2. Joukkueenjohtajien kokoukset Joukkueenjohtajien kokouksia pidettiin 12 kauden aikana. Tästä on ollut paljon hyötyä varsinkin aloitteleville jojoille ja miksei myös kokeneemmillekin Seuran palkatut toimihenkilöt FC WILD ry haki tukea päätoimisen palkkaamiseen kaudella 2009 mutta ei sitä saanut joten emme voineet palkata VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

6 toimihenkilöä seuralle vaikka tämä oli huomioitu seuran budjetissa. Siirsimme päätoimisen palkkaamisen tulevien kausien yhdeksi päätavoitteeksi. 4. JOUKKUEET Seuran joukkueet jaetaan junioreihin ja aikuisiin Juniorit Kaudella 2009 junioreihin kuuluneet joukkueet: P95-97 Dynamo (95 perussarja 11v11 ja 96 harrastesarja 7v7) o Nousu C Poikien kakkossarjaan kaudelle 2010 P95-97 Smurffit (95 harrastesarja 7v7) P98 (pelitällisarja 7v7) o Voitto Esport Areenan talvisarjassa P99 (pelitällisarja 7v7) P00 (pelitällisarja 7v7 usealla joukkueella) P01 (pelitällisarja 5v5 usealla joukkueella) P02 (pelitällisarja 5v5) P03 T96-98 (96 harrastesarja 7v7 ja 97 harrastesarja 7v7) T99 Wild Cats (pelitällisarja 7v7) T00 West Ham (pelitällisarja 7v7) T01-02 Arsenal T03 Lumikot Perhepallo (sammakot ja ketut) 4.2. Aikuiset Seuran edustusjoukkue pelasi miesten 6.divisioonassa sekä ikämiesten että naisten harrastejoukkueet omaksi ilokseen ilman pelillisiä tavoitteita VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

7 5. TAPAHTUMAT Kaudella 2009 pidettiin mm. seuraavat tapahtumat: Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä Talkoot Navalan nurmialueella toukokuussa Jalkapallokoulu kesäkuun alussa Poikien ja tyttöjen turnaus syksyllä Kaikki Pelaa Koulujalkapallo-tapahtuma syksyllä Kauden päättäjäiset marraskuussa 6. OLOSUHTEET Kaudella 2009 joukkueet hyödynsivät otteluissaan ja treeneissään Veikkolan hiekkakenttiä Lapinkylän nurmikenttää Navalan nurmialuetta Masalan kuplaa Veikkolan koulun liikuntasalia Sjökullan koulun liikuntasalia Solvallan tekonurmea Kisakallion tekonurmea Osa harjoituskentistä on todella kaukana Veikkolasta mutta olemme joutuneet käyttämään myös näitä kenttiä hyväksi koska olosuhteet eivät ole tarpeeksi hyvät omalla kylällä. 7. TIEDOTUS Tiedottamisessa seuran uudet www-sivut ja sähköposti ovat olleet avainasemassa. Myös Kylänraitti paikkallislehteä on käytetty säännöllisesti VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

8 Veikkolassa FC WILD ry Tapio Keränen Puheenjohtaja LIITTEET: Joukkueiden toimintakertomukset VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

9 FC WILD Dynamo Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuului seuraavat pelaajat: Ilari Jaakola, Joonas Jumisko, Antti Jurvanen, Justus Karvonen, Juho Keränen, Jimi Lahtinen, Niko Leppälä, Juuso Levänen, Joni Malmberg, Aatu Melanen, Mikael Miettinen, Miikka Mäenpää, Paula Mäenpää, Markus Mäkinen, Jyri Saloniemi, Jani Siirilä, Jaakko Vehkaoja ja Theo Vouroudis. Lisäksi Akseli Lahdensuo oli kaksoisedustuksella mukanamme sekä Tomi Parkkinen oli hetken aikaa joukkueessamme. Joukkueenjohtoon kuului joukkueenjohtaja Tuula Mäkinen, vastuuvalmentaja Tapio Keränen sekä valmentajina Jaakko Malmberg, Jari Saloniemi sekä alkuvuodesta Mikko Viitsalo ja Marko Jehkonen. Huoltajana toimi Timo Levänen ja rahastonhoitajana Petri Miettinen. Dynamo-joukkue perustettiin lokakuussa 2008 yhdistämällä silloisten P95, P96 ja P97-joukkueiden aktiivisimmat pelaajat. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella oli tilavuokria. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Joukkue piti leirin Eerikkilän Urheiluopistolla syyskuussa Kausi huipentui joukkueen osallistuessa Ruotsissa Västeråsissa järjestettyyn McDonald's-cupiin lokakuussa Toiminnan määrä Harkkoja oli yleensä neljä kertaa viikossa. Harkkapaikkoina olivat ulkokaudella Solvallan tekonurmi, Navalan kenttä ja Veikkolan vanha hiekkakenttä sekä sisäkaudella Veikkolan koulun sali. Dynamo osallistui talvella Futsaliin kahteen sarjaan, 95- ja 96- sarjaan. Huhtikuussa 2009 Dynamolaisille annettiin tehtäväksi katsoa kolme jalkapallo-ottelua ja laskea ottelussa olleiden vapaapotkutilanteiden lukumäärä. Joukkueenjohtajan luona järjestettiin Jalkapalloilta, melkein kakki pelaajat pääsivät tuolloin mukaan VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

10 Joukkue osallistui kahteen Palloliiton sarjaan, 95 perussarjaan ja 96 harrastesarjaan. Turnauksiin Dynamo osallistui ahkerasti, huhtikuun lopulla Järvenpäässä Euracon-turnaus, kesäkuussa Särkänniemi cupiin, heinäkuussa Helsinki cupiin, elokuussa Vitan Citymarket-turnaus ja Ruotsin McDonald's -turnaus lokakuussa. Osa joukkueen 1995-syntyneistä pelaajista osallistui kesäkuun alusssa seuran järjestämäm Jalkapallokoulun toimintaan apuvalmentajina. Joukkueelle järjestettiin kesäkuun puolessa välin Humputtelupäivä, jolloin joukkue kokoontui ensin hampurilaisille, samalla joukkueen pelaajat kirjoittivat omasta mielestään tärkeimmät joukkueen säännöt. Tämän jälkeen suuntasimme Sinebrychoffin Elämyskeskukseen, jossa pelaajat saivat testata kuulo-, näkö-, tunto- ja hajuaistejaan sekä nauttia tuotteista makunystyröitä hellien. Dynamon pelaajat kävivät seuran järjestämissä Seuraharkoissa ahkerasti sekä osallistuivat seuran Taitotapahtumiin. Syyskuussa 2009 FC WILDiisa aloitettiin koko seuran kattavat juoksutreenit, joihin Dynamolaiset osallistuivat ahkerasti. Dynamon maalivahdit osallistuivat seuran järjestämiin tasokkaisiinmaalivahtikoulun harjoituksiin, tästä osoituksena Dynamon Mikael Miettisen pääsy Palloliiton Uudenmaan piirin piirijoukkueen maalivahdiksi. Syyskuussa 2009 joukkueenjohtaja ja vastuuvalmentaja aloittivat pelaajien ja vanhempien kanssa Kehityskeskustelut, joissa käytin jokaisen pelaajan henkilökohtainen osaaminen ja tavoitteet läpi. Toiminnan laatu Vastuuvalmentaja Tapio Keräsen hankkima B-tason Valmentajakoulutus, hänen selvä suunta pelaajien kehittämiseksi sekä valmentajien sitoutuneisuus joukkueeseen tuotti tulosta siten, että joukkueen toiminta oli hyvää, pelaajien kehitys sekä yksilöinä että joukkueena oli huimaa. Tätä todistaa myös joukkueella syyskaudella ollut kuuden ottelun yhtäjaksoinen voittoputki 95 perussarja ja 96 harrastesarja yhteenlaskettuna sekä Dynamon nousu kakkossarjaan Veikkola Tuula Mäkinen Joukkueenjohtaja VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

11 FC WILD Smurffit Toimintakertomus kaudelta Yleistä Smurffit perustettiin vuoden 2008 lopussa poikia varten jotka haluavat pelailla jalkapalloa harrastepohjalta mutta varsinainen toiminta aloitettiin tammikuussa Joukkueeseen kuului perustamishetkellä seuraavat 21 poikaa: Jesper Autio, Lauri Hakala, Paavo Hakkarainen, Miikkula Hämäläinen, Artturi Lahtinen, Joona Levänen, Akseli Luoto, Anton Maunu, Juho Mustonen, Juho Mäkelä, Mikael Mäkinen, Juuso Mäki-Valkama, Jukka Niemi, Markus Niemi, Eetu Räsänen, Janne Torkko, Juho Torkko, Matti Törmä, Nestori Uusitupa, Markus Veijalainen ja Teemu Veromaa. Joukkueen johtoon kuului joukkueenjohtaja Nina Veromaa sekä valmentajat Mikko Viitsalo ja Marko Jehkonen, heidän lähdettyään armeijaan heinäkuussa 2009 valmennusvastuun otti Henri Rodas. Rahastonhoitajana toimi Olli Tuomisto ja huoltajana Timo Levänen. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella ei ollut tilavuokria eikä ylläpitokustannuksia. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Joukkue teki kaksi retkeä, ensimmäinen oli tammikuussa ryhmäytysretki Seikkailuhalli Huimalaan ja toinen oli keväällä yhdessä Dynamon joukkueen kanssa Sinebrykoffin tiloihin Keravalla. Siellä pääsimme tutustumaan coca-cola maailmaan ja samalla reissulla kävimme hampurilaisbaarissa syömässä. Molemmat retket olivat onnistuneita ja niistä jäi iloinen mieli kaikille. Toiminnan määrä Harkkoja oli keskimäärin kahdet viikossa. Talvikautena toiset harkat oli Masalan kuplassa ja toiset Veikkolan koulun liikuntasalissa. Ulkokautena harjoittelimme Veikkolan urheilupuistossa ja Navalan nurmikentällä VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

12 Joukkueesta ei löytynyt innokkaita osallistumaan kevään eikä syksyn taitotapahtumiin, myöskään Seuraharkat ei saavuttanut suosiota joukkueen pelaajien keskuudessa. Joukkue osallistui harrastesarjan sarjapeleihin joista pelasimme keväällä viisi ja syksyllä kolme peliä. Toiminnan laatu Joukkueellamme oli ongelmana saada pojat käymään harkoissa jonka takia valmentajien oli vaikea vetää kehittäviä treenejä vain muutamalle pojalle. Sama ongelma oli sarjapeleissä, emme saaneet täyttä miehitystä joten jouduimme pyytämään Dynamon joukkueesta täydennystä peleihin. Viimeisinkin innostus hiipui syksyn pimeyteen joten joukkueen toiminta päätettiin yhdessä seuran puheenjohtajan kanssa lopettaa kokonaan lokakuussa Kolme pelaajaa siirtyy takaisin Dynamon joukkueeseen. Veikkola Nina Veromaa Joukkueenjohtaja VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

13 FC Wild TOIMINTAKERTOMUS Pojat 98/99 Riika Koivunen ) Pelaajat Joukkueessa on ollut kauden aikana 36 pelaajaa, joista 20 pelaajaa ikäryhmässä 1999 ja 16 pelaajaa ikäryhmässä ) Ohjaajat Joukkueen valmentajina ovat Markku Pöysti (vastuuvalmentaja 1999), Mika Liukkonen (vastuuvalmentaja 1998), Teijo Jaakkola, Juha Leppälä, Reijo Penttilä, Kari Selkälä, Pasi Tuominen ja Mika Veromaa. Joukkueen juoksuvalmennuksesta vastuussa on Susanna Haverinen. Joukkueenjohtajia ovat Riika Koivunen (1999 sekä asti myös 1998-ikäryhmä) ja Pia Paavola-Melanen ( alkaen ikäryhmä 1998), huoltaja Mia Pöysti ja rahastonhoitaja Kirsti Pirttijärvi. 3) Harjoitukset Joukkue on harjoitellut kolme kertaa viikossa. Harjoituspaikkoina Veikkolan koulun liikuntasali, Sjökullan koulun liikuntasali, Veikkolan hiekkakentät, Navalan nurmikenttä, Solvallan tekonurmi sekä Masalan kupla. Joukkueestamme useampi poika on osallistunut seuran maalivahtikoulutukseen. Myös seuraharjoituksiin osallistuminen on ollut erittäin aktiivista sekä syksyllä 2009 alkaneisiin juoksuharjoituksiin. Joukkueella on ollut lisäksi omia juoksuharjoituksia viikoittain syksyllä ) Tilojen vuokrat Tilavuokrakustannuksia on tullut joukkueen varaamasta tekonurmivuoroista Solvallassa. 7) Koulutus-, leiri- ja retkitoiminta Joukkue piti Eerikkilän urheiluopistolla kahden päivän leirin. Päivään sisältyi sekä teoria- että jalkapallo-opetusta. Leiri oli erittäin onnistunut ja kahden päivän leiri päätettiin toteuttaa myös VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

14 Joukkueen pelaajat osallistuivat aktiivisesti FC Wildin järjestämään jalkapallokouluun kesäkuussa Joukkueen valmentajat ja joukkueenjohtaja osallistuivat keväällä Veikkolassa järjestettyyn Palloliiton luokittelemaan E-tason valmentajakoulutukseen. Valmentajat ovat osallistuneet seuran valmentajafoorumiin. 8) Toiminnan määrä Joukkue osallistui piirin LeikkiMaailma-ikäisten Pelitälli-sarjaan keväällä ja syksyllä sekä yhdellä 99- että yhdellä 98-joukkueella. Talvella pelattiin menestyksekkäästi Esport Arenan talvisarjassa. Pelejä pelattiin vuonna ajalla kaikkiaan 99-ikäryhmässä 67 kpl ja 98- ikäryhmässä 43 kpl. Pelit sujuivat mukavasti, tuloksena voittoja, tasapelejä ja häviöitäkin. Joukkueen yhteishenki on ollut korkealla ja taidot kehittyivät hyvin kauden aikana. Turnauksiin osallistuttiin seuraavasti: Karuselli-turnauksiin keväällä (1998 ja 1999) Helsinki Cupiin kesällä (1998 ja 1999) Lahti Olion turnuas (1999) Green Cup turnaus (1998) Helsinki Open turnaus (1999) Intersport-turnaus Kellokoski (1999) Lepa Soccer Cup (1999) Umbro-turnaus (1999) FC Wild turnaus (1999 ja 1998) Lisäksi pelattiin ystävyysotteluita mm. Nummelan NuPSin sekä Pohjois-Espoon PEP:n kanssa ja Masalan MasKin kanssa. Keväällä kävimme katsomassa joukkueen kanssa Veikkausliigan ottelua Tapiolan jalkapalloareenalla. Useat joukkueen pelaajat osallistuivat seuran järjestämiin taitotapahtumiin keväällä ja syksyllä VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

15 Joukkueen kauden päättäjäiset pidettiin loppuvuodesta 2008 Nummelassa keilailun merkeissä. Tilaisuudessa palkittiin kaikki pelaajat pokaalilla. Mukana oli pelaajien lisäksi myös lasten vanhempia. Syyskauden avajaisia vietettiin mölkky-, petague-, jalkapallo- yms. pelien merkeissä, ohjelmaan kuului myös uinti ja saunominen. Lokakuussa 2009 pelattiin jo perinteinen lapset vastaan vanhemmat -peli nyyttikesteineen, peli keräsivät paljon osallistujia. Joukkueessa on järjestetty säännöllisesti valmentajapalavereita, joissa on suunniteltu harjoituksia ja kehitetty joukkueen toimintaan. Joukkuemaksujen lisäksi varoja joukkueelle on kerätty arpamyynnillä taitotapahtumassa sekä keksimyynnillä. Talvella toteutettiin lisäksi omakustanteinen äitien teatteriretki. 9) Toiminnan laatu Valmentajat ovat panostaneet monipuoliseen harjoitteluun ja kannustavaan ohjaukseen. Ikäryhmä 1999 voitti kesällä pelatun LePa Soccer Cup jalkapalloturnauksen. Ikäryhmä 1998 voitti Esport Arenan talvisarjan. Ikäryhmä 1999 oli talvisarjassa kolmantena. 99-joukkueen pelaajista Julius Tauriainen saavutti syksyllä piirin taitokisassa kultaisen merkin. Kesällä toteutettiin pelaajakeskustelut, joissa pelaaja, vanhemmat ja vastuuvalmentaja keskustelivat pelaajan toiveista ja tavoitteista sekä pyydettiin palautetta joukkueen toiminnasta Riika Koivunen VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

16 FC WILD P00, Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuului seuraavat pelaajat: Ahonen Johannes, Aropelto Niklas, Havia Joona, Juurakko Kustaa, Karjalainen Aleksi, Kemppinen Oskari, Kirjavainen Wilhelm, Kotamäki Jere, Kukkonen Akusti, Laakso Niklas, Lahdensuo Ilari, Linna Oskari, Nikolajew Vili, Nyberg Joel, Oinonen Oliver, Olsbo Valtteri, Paananen Onni, Pilviö Niklas, Rantala Sami, Rönkkönen Jimi, Rönkkönen Roni, Saarimaa Eetu, Savukoski Matti, Sume Teemu, Sume Ville, Suominen Miikka, Tauriainen Julius, Telilä Iiro, Uuksulainen Jussi, Vahtera Henri, Veromaa Tuomas, Vesamäki Leevi, Viertokangas Ville Joukkueenjohtoon kuului joukkueenjohtaja Tauriainen Riitta asti lähtien Viertokangas Jarmo, vastuuvalmentaja Lahdensuo Heikki sekä valmentajina Ahonen Kristian, Juurakko Tapio, Nyberg Markus ja Rönkkönen Lassi. Huoltajana toimi Jarmo Viertokangas asti, lähtien Telilä Marke, Vahtera Elina sekä Vesamäki Jaana ja rahastonhoitajana Nerola Satu. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella ei ollut tilavuokria. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Joukkueen valmentajat, huoltajat ja joukkueenjohtajat kävivät keväällä Palloliiton uudenmaan piirin järjestämän D- tason lastenohjaajakurssin. Valmentajat ovat osallistuneet yksittäisiin valmennus ja lastenohjaaja seminaareihin. Joukkueen pääturnaus vuonna 2009 oli Puuhamaa turnaus Tervakoskella. Osa joukkueesta yöpyi koulumajoituksessa 2 aikuista ja 5 pelaajaa. Osa majoittui Lempivaaran Lomakeskukseen Riihimäelle yhteensä 4 perhettä. Turnaus oli kaksipäiväinen eli pelejä oli lauantaina ja sunnuntaina. Sunnuntaina turnauksen osanottajat pääsivät käymään Puuhaamaassa vaikka ilma oli kylmä, maittoi pojille myös uinti. Turnauksessa koettiin ensimmäistä kertaa poika ja tyttöjoukkueiden kohtaaminen, jonka joukkueemme hoiti herrasmiesmäisesti. Kokonaisuutena turnauksen taso oli hyvä ja järjestelyt olivat onnistuneet. Toiminnan määrä Harjoituksia oli yleensä 3 kertaa viikossa. Harjoituspaikkoina olivat ulkokaudella Veikkolan kaukalo, Navalan puisto ja Solvallan urheiluopiston tekonurmi sekä sisäkaudella Veikkolan koulun liikuntasali ja Masalan kuplahalli. Keväällä ja syksyllä osallistuimme Palloliiton uudenmaanpiirin organisoimiin karuselliturnauksiin. Kumpaankin turnaukseen osallistuimme kahdella joukkueella. Karuselliturnaukset olivat kumpikin kaksi päiväisiä VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

17 Puuhamaa-turnaukseen osallistuimme kahdella joukkueella. Turnaus oli kaksipäiväinen Syksyllä osallistuimme Pallokärki-turnaukseen Klaukkalassa, Nurmijärvellä sekä FC WILDin T00/T99 joukkueiden järjestämään K-Tuulensuu -turnaukseen Veikkolassa, Kirkkonummella. Pallokärkiturnaus oli kaksipäiväinen ja K- Tuulensuu -turnaus oli yksipäiväinen. Omien harjoitusten lisäksi osallistuimme seuran järjestämiin seuraharjoituksiin, jossa olikin hyvä edustus joukkueestamme. Samoin suurin osa joukkueemme pelaajista osallistui kesäkuun alussa viikon jalkapalloleirille joka pidettiin Navalan puistossa. Muutama pelaajamme osallistui myös keväällä ja syksyllä järjestettyihin taitotapahtumiin. Loppukesästä järjestimme äidit vastaan pojat ottelut. Joka saikin erittäin suuren suosion. Osanotto oli suuri, useimmat pelaajat tulivat koko perheen kanssa kannustamaan poikia ja äitejä. Pelien jälkeen järjestimme ulkoilmakestit nyyttäriperiaatteella. Kaikilla oli hauskaa ja sää suosi meitä. Tapahtuma sai niin suuren suosion, että kaikki toivoivat uutta tapahtumaa. Järjestimme 2 vanhempain iltaa, toisen alkuvuodesta ja toisen kesälomien jälkeen sekä pidimme säännöllisesti toimitsija palaveria jolloin kävimme läpi aina sen hetkistä tilannetta sekä suunnittelimme tulevaa. Osallistuimme myös hyvällä joukolla seuran toimihenkilötapahtumaan joka suuntautui Helsinkiin. Ensin teimme kierroksen Helsingin nähtävyyksiin jonka jälkeen kävimme katsomassa Naisten EM-turnauksen alkusarjan ottelun Suomi- Hollanti. Toiminnan laatu Joukkue oli keskimäärin erittäin aktiivinen, mutta loppu vuodesta alkoi olla näkyvissä aktiivisuuden putoamista ja ajoittain oli hankalaa saada kasaan kahta joukkuetta. Sama tilanne oli harjoitusten osalta. Talviset harrastukset verottivat osallistujia harjoituksiin. Paikka ja aika Veikkolassa Jarmo Viertokangas Joukkueenjohtaja P VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

18 FC WILD P01 Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuului seuraavat pelaajat: Alanärä Jesse, Anolin Joonas, Hannula Kalle, Havia Joona, Hovi Timi, Isotalo Jetro, Juurakko Johannes, Kankaanpää Eemi, Kotamäki Jere, Lagerström Aleksander, Lehtamo Rasmus, Miettinen Eemi, Myhrman Alex, Mäki Valtteri, Oinonen Anton, Ojaluoma Jaakko, Silvennoinen Artur, Schwarz Jonatan, Springare Luca, Tienhaara Timi, Timmerbacka Miro, Timmerbacka Jesperi, Troberg Juho, Troberg Joel, Vahter Juho, Vehmas Vili, Vuorinen Ville. Joukkueenjohtoon kuului joukkueenjohtaja Tuula Tienhaara, vastuuvalmentaja Kimmo Oinonen sekä valmentajina Vesa Vuorinen, Janne Alanärä. Huoltajana toimi Jari Kotamäki ja rahastonhoitajana Satu Nerola. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella ei ollut tilavuokria. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Toiminnan määrä Harkkoja oli yleensä kaksi/ viikossa. Harkkapaikkoina olivat ulkokaudella Navala ja kaukalonkenttä sekä Solvalla. Sisäkaudella koulun liikuntasali. Toiminnan laatu Paikka ja aika Veikkola Allekirjoitus Tuula Tienhaara Joukkueenjohtaja VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

19 FC WILD P02 Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuului seuraavat pelaajat: Emil Arion, Jesper Hairo, Emil Hakala, Veeti Haverinen, Niko Hienonen, Oliver Jokelainen, Akseli Kukkonen, Ilari Laakso, Jonatan Lampen, Samuli Näppi, Niko Ojanen, Emil Packalén, Emil Pekkinen, Lauri Peltoniemi, Nico Pirinen, Tomi Popper, Aleksi Sihvo, Jesperi Timmerbacka, Juuso Tuunanen, Valtteri Wasenius, Mats Wikstedt ja Santtu Vehkomäki. Joukkueenjohtoon kuului joukkueenjohtaja Sami Hienonen / Mika Hairo ( lähtien), vastuuvalmentaja Tero Sihvo / Sami Hienonen ( lähtien) sekä valmentajina Katri Niemi, Susanna Haverinen, Slava Arion ja Jarmo Laakso. Huoltajana toimi Harri Pekkinen ja rahastonhoitajana Mari Kukkonen. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella ei ollut tilavuokria. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Ei ollut. Toiminnan määrä Harkkoja oli yleensä 2 kertaa viikossa. Harkkapaikkoina olivat ulkokaudella Veikkolan koulun hiekkakenttä ja Navalan nurmikenttä sekä sisäkaudella Veikkolan koulun liikuntasali ja Sjökullan liikuntasali. Syksyllä käyttöön otettiin maksullinen kenttävuoro Solvallan urheiluopiston keinonurmelta. Toiminnan laatu Joukkueen pelaajista yli puolet on aktiivisia harjoittelijoita. Joukkuetta on kehitetty ensi kauden pelejä silmällä pitäen. Toiminta on perustunut vapaaehtoistyöhön. Valmentajien kehittyminen perustuu tekemällä oppimiseen. Toiminnasta on tullut vähitellen suunnitelmallisempaa. Paikka ja aika Veikkolassa Allekirjoitus Joukkueenjohtaja VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

20 FC WILD P03 Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuului seuraavat 34 pelaajaa: Aaro Härkönen, Aku Siitonen, Arne Tenhonen, Atte Salminen, Daniel Dahlqvist, Iker Oikarinen, Jaakko Johansson, Jami Talus, Jere Varteva, Jimi Tauriainen, Joel Paasi, Jonni Tukkimies, Joonatan Rouhe, Jussi Virtanen, Kalle Hakanen, Konsta Määttä, Lauri Vuorenmaa, Lenni Tiitta, Leo Blomqvist, Luka Tienhaara, Miko Jokela, Nico Havia, Niilo Saarikivi, Oliver Puhakka, Pyry Ketola, Rasmus Karjalainen, Riku Kuki, Sami Sopanen, Santtu Näppi, Tuomas Vedenjuoksu, Valtteri Nippula, Viljami Rossi, Wilmer Packalen ja Yael Oikarinen. Tilanne Joukkueenjohtoon kuului joukkueenjohtaja Sakke Tienhaara, vastuuvalmentaja Pasi Tauriainen sekä valmentajina Pia Dahlqvist, Anssi Saarikivi ja Mika Härkönen sekä apuvalmentajina Juulia Tauriainenja Hanna Partanen. Rahastonhoitajana toimi Sakke Tienhaara. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkueella ei ollut tilavuokria. Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Joukkueella ei ollut ko. toimintaa. Toiminnan määrä Harkkoja oli yleensä kahdesti viikossa, maanantaisin ja torstaisin, talvikaudella kerran viikossa lauantaina. Harkkapaikkoina olivat ulkokaudella Navalan nurmikenttä ja kaukalon kenttä Veikkolan keskustassa sekä sisäkaudella koulun liikuntasali. Toiminnan laatu VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

21 Pelaajat ovat olleet erittäin innostuneita, jalkapalloa on harjoiteltu paljon 'leikin varjolla'. Aktiivisuus on säilynyt hienosti sekä pelaajilla että valmentajilla. Kehitystä on tapahtunut tavoitteiden mukaisesti. Veikkolassa 1. marraskuuta 2009 Sakke Tienhaara joukkueenjohtaja FC WILD P VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

22 FC WILD T96-98 Toimintakertomus kaudelta Yleistä Joukkueeseen kuuluu seuraavat pelaajat: Koivumäki Mira, Hytti Oona, Jokelainen Liisa, Jokelainen Linda, Lahti Netta, Leppälä Enni, Mäenpää Paula, Nummenpalo Kiia, Nurminen Janina, Oinonen Katri, Ojanen Jannika, Pasonen Nina, Rönnberg Jessika, Salonen Fanni, Sorsa Miina, Sorsa Veera, Särmö Nora, Tauriainen Jasmiina, Tulonen Veera, Tuunanen Elina, Viitsalo Salla, Nadine Ahtola, Tinja Korhonen, Mikaela Blomqvist, Pekkala Jutta, Halonen Katri-Maria Joukkueenjohtoon kuuluu joukkueenjohtaja Raisa Nummenpalo, vastuuvalmentaja Jouni Tuunanen sekä valmentajina Merita Leppälä ja Kai Särmö. Huoltajana toimi Tarja Rönnberg ja rahastonhoitajana Maili Mäenpää. Tilojen vuokrat ja ylläpitokustannukset Joukkue vuokrasi Evitskogin koulun salin käyttöön 2:ksi tunniksi isät vastaan tytöt ottelua varten Koulutus-, leiri-, retkitoiminta Sunnuntaina teimme retken Helsinkiin katsomaan naisten EM-jalkapallo-ottelua Suomi-Tanska. Merita oli saanut ilmaisia lippuja koko joukkueelle ja myös huoltajia pääsi mukaan katsomaan ottelua. Muutamia tyttöjä taisi kiinnostaa muut katsojat ja upea Stadion ottelua enemmän, mutta kaikille varmasti jäi mieleen miten hienosti Suomen maajoukkueen tytöt pelasivat ja voittivat. 21 tyttöä ja 2 valmentajaa, 2 huoltajaa ja jojo osallistuivat leirille, joka pidettiin Eerikkilän Urheiluopistolla Joukkueella oli pari harjoitusvuoroa lauantaina tekonurmella ja sunnuntaina jalkapallohallissa. Lisäksi tytöt pääsivät kokeilemaan juoksusuoralla 10m ja 30 m juoksua ja kennoajanotolla saatiin tarkat tulokset. Järven vesi oli ilmeisesti vielä lämmintä, kun melkein kaikki tytöt kävivät uimassa ja saunoivat rantasaunassa. Illalla grillikatoksella alkoi jo tuntua syksyn viileys ja makkaranpaiston ja sämpylöiden jälkeen oli väsyneitä leiriläisiä. Leiri oli onnistunut kaikkien järjestelyiden osalta. Leiriltä palasi sunnuntaina iloinen ja väsynyt tyttöjoukko. Toiminnan määrä Harkkoja oli yleensä 2-3 viikossa. Harjoituspaikkoina olivat keväällä ulkokaudella Veikkolan vanha urheilukenttä ja syksyllä Navalan puisto sekä sisäkaudella Veikkolan koulun liikuntasali ja Masalan kupla. Syksyllä 2008 oli muutama harjoitusvuoro myös Solvallan tekonurmella. Toiminnan laatu Joukkue ilmoittautui piirin harrastesarjaan kahdella joukkueella. Tarkoituksena oli alun perin pelata -97 ja -96 syntyneiden sarjassa, mutta palloliitto yhdisti sarjat. Näin ollen saimme pelata samassa sarjassa ja saimme peluuttaa ikäisiä tyttöjä kaikissa otteluissa. Ajatuksena oli että molemmat joukkueet saisivat riittävästi pelejä ja mahdollisia vahvistuksia käytettäisiin toisesta joukkueesta tarpeen mukaan. Tämä toteutuikin osittain aika hyvin. Kotiotteluihin olisi ollut tulossa kyllä enemmänkin tyttöjä, mutta vain noin 10 tyttöä oli järkevää ottaa mukaan peliin, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 30)

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

Humppilan Hippokisat 2012 Humppilan Urheilukenttä TULOKSET. P4 ( ) 40 m

Humppilan Hippokisat 2012 Humppilan Urheilukenttä TULOKSET. P4 ( ) 40 m Humppilan Hippokisat 2012 Humppilan Urheilukenttä 16.8.2012 TULOKSET P4 (2008 - ) 40 m 1. Hermanni Mäkinen 11,3 2. Jasper Kieho 11,7 3. Otto Uusitalo 11,9 4. Rasmus Salminen 12,3 5. Henri Hyytiäinen 12,5

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

Sija Nimi Koulu Aika TP7

Sija Nimi Koulu Aika TP7 TP7 Sarja T7 800 m 1 Ruth Toivola Pikku-Tapis 3.44,7 2 Alisa Heijasto Tapainlinna 3.49,3 3 Elsa Summanen Puolimatkan koulu 3.55,2 4 Aino Tonteri Martin koulu 4.28,9 5 Hanna Maavuori Pikku Tapis 4.31,7

Lisätiedot

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 MIEHET 100 m 11,10 Joonas Kokko 2015 200 m 22,55 Joonas Kokko 2015 400 m 48,53 Jukka Latva-Rasku -97 800 m 1.51,78 Pekka Passinen -94 1000 m 2.26,94 Ville Hautala -91 1500

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta) Koonnut Ilkka Hemmilä, päivitetty 20.8.2012 (ulkoradoilla)

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla , tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla , tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Juho Kurki KaA 100 100 99 97 100 99 595 45x 2. Mikko Luoma KokMAS 93 94 93 93 97 94 564 18x 3. Markku Niemi AlavA 96 91 91 94 97 91 560 19x 4. Markku Haukkala HSA 93

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015 1.Valmentajat : Ari Isomäki isomaki.ari@gmail.com Tiistaisin ja joskus sunnuntaisin Magnus Sundman Magnus.Sundman@hotmail.fi(vastuuvalmentaja) Tiistai ja joskus sunnuntaisin(huhtikuuhun asti) Aki Räsänen

Lisätiedot

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 AIKATAULU BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 PERJANTAI 11.4.2014, MATINKYLÄN JÄÄHALLI Matinkartanontie 9-11,

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 P09 vanhempainilta Asialista Seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Toimihenkilöt Viestinnän käytännöt FC REIPAS Iloa, Innostumista,

Lisätiedot

FC Reipas P08 vanhempainilta

FC Reipas P08 vanhempainilta FC Reipas P08 vanhempainilta Aiheet Joukkueen säännöt Toimintasuunnitelma Joukkueen varainkäyttöarvio ja varojen käytön pelisäännöt Toimintamaksut yms. Joukkueen varainhankinta Toimihenkilöiden valinta

Lisätiedot

Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut

Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut 22.8.2012 Tytöt 5v 40m Pojat 5v 40m 1. Nea Hahtala 8,7 1. Mico Teränen 9,2 2. Riia Myrtenblad 9,8 2. Miro Harjunpää 9,5 3. Elsa Kainulainen 10,0 3. Miko Lämsä

Lisätiedot

Jurvan Metsästysseura ry Ilma-asehalli, Salontie 20

Jurvan Metsästysseura ry Ilma-asehalli, Salontie 20 POHJANMAAN III KULTAHIPPUKARSINNAT JA Y/N SARJOJEN AVOIN ILMA-ASEKILPAILU Tulokset ilmapistooli: IT 8 1 Tuomas Olli LappA 95 + 96 = 191 2 Aleksi Heinonen LappA 93 + 90 = 183 3 Topias Teikari IU 82 + 81

Lisätiedot

JOUKKUE B OLS B2 B:n maalimerkinnät B:n rangaistukset

JOUKKUE B OLS B2 B:n maalimerkinnät B:n rangaistukset HaHe 96/97 A:n maalimerkinnät A:n rangaistukset 7 C Jokela Patrik 1 12.13 50 88 29 5 93 35.06 40.00 13 Rehu Santtu 1 2 21.45 50-16 Vähärautio Karri 3 25.46 50 13 Sarja FatPipe B 18 Kankaanpää Markus 22

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Ottelupöytäkirja. SM-sarja Turnaus: Voittaja: Lopputulos: Allekirjoitukset 0-5

Ottelupöytäkirja. SM-sarja Turnaus: Voittaja: Lopputulos: Allekirjoitukset 0-5 Turnaus: 11:00 Paikka: Kokkola Pvm: 05.03.2016 Ottelu # 25 11:00 Sininen Valkoinen x x # # x x x x x 0 0 UrSuk PSK Kupla 12:20 x x 0 0 kiinnipitäminen 12:03 x 88 10 0 1 Kapteeni 99 Kapteeni 10 09:48 x

Lisätiedot

VII Pohjankyrö murtsikka-cup 2012: KyVo, YK-V, VäVi, LaihLu

VII Pohjankyrö murtsikka-cup 2012: KyVo, YK-V, VäVi, LaihLu KyVo YK-V VäVi LaihLu CUP Kilpailija Seura Vapaa Vapaa Perinteinen Perinteinen Yht: väliaikalähtö väliaikalähtö väliaikalähtö takaa-ajo 8.1.2012 15.1.2012 29.1.2012 4.3.2012 Tytöt 5, 2007 ja myöh. syntyneet

Lisätiedot

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET

PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET PUNKAHARJUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUJEN TULOKSET 4.9.13 T 8-40 M 1. ERÄ 1 Saga Kyhyräinen Punkasalmi 7,7 2 Noora Suomalainen Punkasalmi 8,5 3 Alina Jaatinen Punkasalmi 8,6 4 Emilia Kosonen Punkasalmi

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A) 1 (142) 7 Riiheläinen Riku (A) 1 15:13,08 0:20,84 2 14:52,24 0:00,00 3 15:05,58 0:13,34 2 (142) 8 Eriksson Toni (A) 1 13:55,64 2 14:01,00 0:00,00 3 14:08,72 0:07,72 4 14:16,29 0:15,29 5 14:53,03 0:52,03

Lisätiedot

TS-Racing CC 28.07.2013. Kierrosajat 9 Kärkkäinen Sami (A)

TS-Racing CC 28.07.2013. Kierrosajat 9 Kärkkäinen Sami (A) 1 (188) 9 Kärkkäinen Sami (A) 1 15:25,20 2 16:02,35 0:00,00 3 16:21,51 0:19,16 4 16:21,62 0:19,27 5 17:55,03 1:52,68 6 16:37,86 0:35,51 7 16:36,13 0:33,78 8 16:44,08 0:41,73 2 (188) 20 Lehto Miro (A) 1

Lisätiedot

Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut

Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut 17.8.2011 Tytöt 5v 40m Tojat 5v 40m sija nimi tulos sija nimi tulos 1. Anni Nieminen 9,6 1. Jahvetti Parviainen 9,1 2. Neea Tuomala 9,7 2. Antti Kujala 9,2 3.

Lisätiedot

TULOKSET Lasten Hiihto Cup Osakilpailu: HIPPU Hiihdot

TULOKSET Lasten Hiihto Cup Osakilpailu: HIPPU Hiihdot TULOKSET Lasten Hiihto Cup 2012 1 Osakilpailu: HIPPU Hiihdot Tytöt 4 Vuotta 50m 1 11 Tytti Härkönen 01:49.3 2 7 Oona Kokkonen 02:24.6 00:35.3 3 12 Oona Karppinen 02:27.4 00:38.1 4 4 Alisa Hankosalo 02:55.4

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

FC Reipas P04 vanhempainilta

FC Reipas P04 vanhempainilta FC Reipas P04 vanhempainilta 27.11.2015 JYRI HEINONEN, MIKA KOLAMO, KATI LUOKKALA JA MARKO MÄLKIÄ Esityslista Kauden 2015 palautteen yhteenveto Toimintasuunnitelma 2016 Varainkäyttöarvio (joukkuemaksu)

Lisätiedot

SARJA SEURA SARJA SEURA 6-9V POJAT KATA 5-7V POJAT PYYKKIPOIKAOTTELU

SARJA SEURA SARJA SEURA 6-9V POJAT KATA 5-7V POJAT PYYKKIPOIKAOTTELU 6-9V POJAT KATA 5-7V POJAT PYYKKIPOIKAOTTELU 1. Johannes Nyholm Gijomonkai karate club Sipoo 1. Jesse Aalto Tapanilan Erän karatejaos 2. Christian Virkkula Lohjan kamppailukeskus 2. Teo Pekkanen Tapanilan

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97.

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97. Blues 01 Blue Blues MK 00 Yellow HPK HPK 99 Siniset HPK 99 Valkoiset Ilves 99 Jokerit 97 K-Kissat Laser HT LoKV 00 NuPS 00 Tappara Tappara Cherokee Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika

Lisätiedot

69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 - ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1.

69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 - ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1. 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1.OSUUS 1 48 JOUTSA-1 Räsänen Veli-Matti 22.56,8 2 6 SAARIJÄRVI-1 Vertanen Olli 22.59,1 3 3 JYVÄSKYLÄ-1 Mikkonen Tomi 23.04,8

Lisätiedot

LHS - XCX piirikunnalliset Lahti 8.1.2015 klo 18:30 LOPPUTULOKSET

LHS - XCX piirikunnalliset Lahti 8.1.2015 klo 18:30 LOPPUTULOKSET N0 0,km Hilma Ampuja Lahden Hiihtoseura 00:0:, 00:00:00,0 Lahja Kallinen Lahden Hiihtoseura 00::, 00:0:, 8..0 0:: M0 0,km 0 Leo Rajaniemi Lahden Hiihtoseura 00:0:09, 00:00:00,0 Hermanni Latonummi Hollolan

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

TSEMPPIS JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 1.8.2011 EASY

TSEMPPIS JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 1.8.2011 EASY väylällä pelattujen erikoisrastien pisteiden määrä (max 51 pistettä). EASY Gerkman Elmo Honkoliini Riku 45 Palo Tomi Järvinen Teemu Kyllönen Lenni 49 3) Lahtinen Jenna Leminen Fia 67 Nurkkala Olivia Jenna

Lisätiedot

YU-kilpailut lk pojat. 2. lk tytöt. 2.lk pojat. 3. lk tytöt

YU-kilpailut lk pojat. 2. lk tytöt. 2.lk pojat. 3. lk tytöt YU-kilpailut 2014 1. lk tytöt 60 m Sija Pituus Sija Pallo Sija SIJAPIST. 1 Koivumäki Janica 13,9 2 185 2 11,44 1 5 2 Lehtonen Elsa 13,6 1 194 1 6,56 5 7 3 Kuru Milja 15,1 4 185 2 10,20 2 8 4 Koivisto Aliisa

Lisätiedot

PIIRIKUNNALLISET/VKS- CUP KISAT KARSTULASSA Käsiajanotto. M17 Kuula 5 kg. 1.Mika Pekkanen Karski 10,69. P m

PIIRIKUNNALLISET/VKS- CUP KISAT KARSTULASSA Käsiajanotto. M17 Kuula 5 kg. 1.Mika Pekkanen Karski 10,69. P m PIIRIKUNNALLISET/VKS- CUP KISAT KARSTULASSA 27.6.2007 Käsiajanotto M17 Kuula 5 kg 1.Mika Pekkanen Karski 10,69 P15 200 m 1.Timo Pölkki KyyjKy 27,20 2.Jesse Lehto KyyjKy 30.80 P15 3-loikka 1.Timo Pölkki

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Tenuskebat Kotipojat Porski Kone MP Rohellus Kone MP Porski Kotipojat Rohellus Tenuskebat Kone MP Porski Yhteensä 19 pelaajaa Semi Finaali O M S Y J Hassinen Mikko AMIGOS

Lisätiedot

SUOMEN SALIBANDYLIITTO Y-PELAAJAT 2015-16 KAAKKOIS-SUOMI Päivitetty 05.02.2016. Seura Paikkakunta Ikäluokka Joukkue Pelaaja

SUOMEN SALIBANDYLIITTO Y-PELAAJAT 2015-16 KAAKKOIS-SUOMI Päivitetty 05.02.2016. Seura Paikkakunta Ikäluokka Joukkue Pelaaja SUOMEN SALIBANDYLIITTO Y-PELAAJAT 2015-16 KAAKKOIS-SUOMI Päivitetty 05.02.2016 Seura Paikkakunta Ikäluokka Joukkue Pelaaja LUUMÄKI FLOORBALL TEAM RY LUUMÄKI C1-POJAT LUFT-STU KRISTIAN RÄSÄNEN NST LAPPEENRANTA

Lisätiedot

24.10.2004. Järj: Hontai Judo ry TULOKSET. Tuplapooli 6 osallistujaa 3. Elina Aaltonen 2.k LAH IPPON Judokaaviot Hontai Judo 3. Tea Sopanen 1.

24.10.2004. Järj: Hontai Judo ry TULOKSET. Tuplapooli 6 osallistujaa 3. Elina Aaltonen 2.k LAH IPPON Judokaaviot Hontai Judo 3. Tea Sopanen 1. Sarja: AT-57 Järj: Hontai Judo ry TULOKSET 1. Kaisa Kota-aho 1.k RAI 2. Taru Petäjä 2.k FUD Tuplapooli 6 osallistujaa 3. Elina Aaltonen 2.k LAH IPPON Judokaaviot Hontai Judo 3. Tea Sopanen 1.k NUM RYHMÄ

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Kone MP HyZä Porski Tenuskebat Rockottajat Kotipojat Yhteensä 15 pelaajaa O M S Y J Intke Niko AMIGOS 0+0 0+0 0+0 0+0 0+1 0+1 6 0 2 2 0 Hassinen Mikko AMIGOS ei pel. ei pel.

Lisätiedot

Lilliputti -turnaus 2015. Turnausjoukkueet. Ahmat Oranssi. Ahmat Valkoinen BJR LV. Jääkobrat. Kiekko-Oulu 1. Kiekko-Oulu 2 KKP.

Lilliputti -turnaus 2015. Turnausjoukkueet. Ahmat Oranssi. Ahmat Valkoinen BJR LV. Jääkobrat. Kiekko-Oulu 1. Kiekko-Oulu 2 KKP. Lilliputti turnaus 2 Ahmat Oranssi Ahmat Valkoinen BJR LV Jääkobrat KiekkoOulu KiekkoOulu 2 KKP KKP Sininen KKP Valkoinen KLaser KLaser 2 KLaser KLaser 4 Kärpät Keltainen Kärpät Musta Kärpät Valkoinen

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS Karhulan liikuntahallilla lauantaina 6.2.2016 KANSAINVÄLINEN ISTUMALENTOPALLOTURNAUS VUODESTA 1983 Kuva: KSI/Juha Parkko 34. Kotka-turnauksen voittajat - KSI Kotka T

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla , tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla , tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Jaakko Björkbacka KarMAS 98 98 98 98 95 93 580 2. Jari Hemminki KA 93 93 96 92 95 94 563 3. Harri Björkbacka KarMAS 93 85 92 96 98 96 560 4. Markku Niemi AlavA 91 96

Lisätiedot

Jalasjärven IX motocross Kierrosajat

Jalasjärven IX motocross Kierrosajat Luokka MX B Aaltonen Janne Nro 28 Erä AIKA-AJO 1 1:47,51 0:00,00 2 1:48,01 0:00,50 3 4:51,59 3:04,08 1 1:42,61 0:00,00 2 1:54,05 0:11,44 3 1:44,29 0:01,68 4 5:18,65 3:36,04 1 2:44,01 0:54,95 2 1:49,25

Lisätiedot

Manno Laakson muistopainit

Manno Laakson muistopainit Tytöt 27 kg Tytöt 27 kg N 1. Runde Alondra Pereda (Janakkalan Paini-Ilves- Mari Kuisma (Hyvinkään Painiklubi) 4,0 : 0,0 4 : 0 00:14 SS 4; N 1. Runde Nea Turpeinen (Karkkilan Urheilijat) - Janna Hakala

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2012, OULU 11.-12.2. liikesarjat, naiset 1.dan liikesarjat, miehet 1.dan 1. Julia Pätsi, Taekwon-Do Akatemia 1. Samuli Rossi, Taekwon-Do Akatemia 2. Jutta Jakkila, Taekwon-Do

Lisätiedot

SM Mestaruuskilpailu MK-V - Pääkilpailu No. Name Gender Points Club MK-V - Karsinta No. Name Gender Points Club

SM Mestaruuskilpailu MK-V - Pääkilpailu No. Name Gender Points Club MK-V - Karsinta No. Name Gender Points Club kilpailu MK-V - Pääkilpailu 1 Ville Lång M 213300 ÖIF 2 Eetu Heino M 179700 ESB 3 Kalle Koljonen M 140900 ESB 4 Anton Kaisti M 91600 HBC 5 Iikka Heino M 85800 ESB 6 Henri Aarnio M 78700 ÖIF 7 Petri Hautala

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla Lehtimäellä 05.-07.12.2008, tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Syysilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla Lehtimäellä 05.-07.12.2008, tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmapistooli 60 ls 1. Reijo Rantakangas LehA 95 93 93 98 93 92 564 2. Tuomo Passi KA 93 94 89 94 93 93 556 3. Marko Talvitie LehA 90 93 95 93 91 93 555 4. Risto Kantola LehA 92 91 89 91

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51.

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51. MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 Teemu Pöntinen 9:11.3 2 Rosa Liukkonen 9:51.1 3 Sami Roos 9:24.8 4 Sanni Marttinen 12:26.6 5 Arttu Harjuntausta 10:28.4 6 Saana Lahdelma

Lisätiedot

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p =======================

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p ======================= Miehet 10 vuotta 3 km p 11.00.00 M10 3 km 1 Elmeri Konstari Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10 3 km 2 Konsta Peltola Keuruun Kisailijat 11.00.00 M10 3 km 3 Elias Ronkainen Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10

Lisätiedot

Miehet 11 vuotta 2 km V 1) Juho Virkajärvi JämsänkIlves 7.48,3, 2) Otto Hirvilampi ÄhtärUrh 7.52,6, 3) Elmeri Seppänen JämsänkIlves 8.

Miehet 11 vuotta 2 km V 1) Juho Virkajärvi JämsänkIlves 7.48,3, 2) Otto Hirvilampi ÄhtärUrh 7.52,6, 3) Elmeri Seppänen JämsänkIlves 8. Keuruun Hiihdot 8.3.2015 Tuloksia Naiset 10 vuotta 2 km V 1) Lotta Salonen KaipVire 7.26,4, 2) Heta Virkajärvi KaipVire 7.46,7, 3) Inka Lakanen PerhKiri 7.51,4, 4) Melia Palsinajärvi KaipVire 7.59,7, 5)

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Juho Kurki KaA 98 99 100 98 99 98 592 2. Jaakko Björkbacka KarMAS 95 97 97 97 97 93 576 3. Markku Niemi AlavA 95 92 95 92 96 96 566 4. Veli Ylinen AlavA 91 96 92 96

Lisätiedot

Veli-Matti Yli-Rinne, Tuomo Hammarberg, Tommy Nordenswan.

Veli-Matti Yli-Rinne, Tuomo Hammarberg, Tommy Nordenswan. Tyttöjen C15 (1998) alueelliset harjoitukset 26.11./27.11./28.11. Uudenmaan piirin C15 tyttöjen piirijoukkue-ehdokkaat kutsutaan 26.11./27.11./28.11. pidettävään alueelliseen leiripäivään, tarkista alueesi

Lisätiedot

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Seppälä Oona 1PR Edustusryhmä ma 16:00

Lisätiedot

Kokemäen Hippo-kisat kisailtiin sunnuntaina 17.5.2015 Ohessa kaikkien lajien tulokset.

Kokemäen Hippo-kisat kisailtiin sunnuntaina 17.5.2015 Ohessa kaikkien lajien tulokset. Kokemäen Hippo-kisat kisailtiin sunnuntaina 17.5.2015 Ohessa kaikkien lajien tulokset. T3 40m 1. Ella Salonen 13,3 2. Ilona Sinivaara 15,2 3. Aada Vainionpää 17,2 4. Sofia Alavuo 19,5 5. Lilli Tarkanmäki

Lisätiedot

NJS Milan: Joukkueen Säännöt Hyväksytty Vanhempainkokouksessa

NJS Milan: Joukkueen Säännöt Hyväksytty Vanhempainkokouksessa NJS Milan: Joukkueen Säännöt 2011 Hyväksytty Vanhempainkokouksessa 25.03.2011 Lasten ja nuorten kokonaisliikunnan määrä Kuinka paljon lapset oikeasti liikkuvat? Kuinka moni meistä tietää kuinka paljon

Lisätiedot

HAUKIPUDAS HIPPO-hiihdot la 20.3.2010 TULOKSET

HAUKIPUDAS HIPPO-hiihdot la 20.3.2010 TULOKSET HAUKIPUDAS HIPPO-hiihdot la 20.3.2010 TULOKSET Pojat 2006-syntyneet 1 Joona Meriläinen 0:01:10 2 Veeti Nurminen 0:01:11 3 Miika Nissilä 0:01:22 4 Alvar Turunen 0:01:28 5 Olli Luomajoki 0:01:36 6 Eetu Forss

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 TOIMINTAKERTOMUS 2015 Kulunut toimintakausi oli Kaarinan Nappuloiden 39. Seuran jalkapallotoimintaan osallistui kuluneella kaudella lähes 450 poikaa ja tyttöä. Jäsenet ovat iältään 3 11 -vuotiaita. Kaarinan

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi

Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi Tytöt 5.v 40m 1. Helmi Moisio 10.0 2. Nella Suuronen 10.0 3. Jenniina Pöyhönen 10.4 4. Kira Karjalainen 10.6 5. Anna Kuronen 11.1 6. Seela Säntti 11.3 7. Viivi Kytöjoki 11.6

Lisätiedot

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00 H6 (Lähti: 6 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 6. Sorsa Aleksi Pihkan 23.2 2. Hakuli Tommi KeU 24.02 +50 3. Pietiläinen Aleksi Pihkan 26.54 +3.42 4. Koikkalainen Severi Pihkan 2.46 +4.34 5. Koivisto Antton KeU

Lisätiedot

Kuljetuslaukaus Syöttö Ponnau. Pujottelu Loppuaika

Kuljetuslaukaus Syöttö Ponnau. Pujottelu Loppuaika Syöttö Ponnau. Pujottelu Loppuaika SPL MERKKI 1. Vilkuna Joose FC Jazz 19,1 26,4 4,9 30,9 81,3 Kulta SPL Satakunta 2. Luhtanen Alex FC Jazz 17,9 25,5 8,5 30,5 82,4 Kulta Taitokilpailut 2014 3. Pärkö Eero

Lisätiedot

TSEMPPITOUR FINAALI JA TSEMPPIS 2013 JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY

TSEMPPITOUR FINAALI JA TSEMPPIS 2013 JOUKKUEKILPAILU TEXAS SCRAMBLE Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY Lakeside Golfin Pirunpelto-kentällä 9.8.2013 EASY Nieminen Santeri Saari Elias 82 50 32 Haapala Onni Honkanen Miikka Schuvalow Oskari 80 42 38 Leino Julius Leminen Jiro Ojala Touko 86 38 48 Roos Matias

Lisätiedot

Classic Motocross Heinola Kierrosajat 35 Lahti Jukka (Classic A)

Classic Motocross Heinola Kierrosajat 35 Lahti Jukka (Classic A) 1 (129) 35 Lahti Jukka (Classic A) 1 3:12,46 0:24,17 2 2:48,29 0:00,00 1 2:38,80 2 2:40,66 0:00,00 3 2:45,05 0:04,39 4 8:44,45 6:03,79 1 2:36,81 2 2:42,99 0:02,31 3 2:41,95 0:01,27 4 2:42,56 0:01,88 5

Lisätiedot

P15 korkeus. 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125

P15 korkeus. 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 P15 korkeus 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat 160 2 Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 3 Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 P15 kuula 4kg 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat 11,91 2 Simo Näykki

Lisätiedot

SPL Turku Kirjaudu. Sarja - Sarjatilanne Kesä. M4 Nelonen - Nelonen. Ottelut. Sarjainfo

SPL Turku Kirjaudu. Sarja - Sarjatilanne Kesä. M4 Nelonen - Nelonen. Ottelut. Sarjainfo SPL Turku 2015-11-30 Kirjaudu Sarja - Sarjatilanne - 2015 Kesä Etusivu Liitto/Piiri Seurat Joukkueet Sarjat Ottelut Tuomarit Ohje Tapahtumat Kirjaudu FI SE UK M4 Nelonen - Nelonen Joukkue O V T H Te Pä

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä:

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: SEURATIEDOTE 2/2012 Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012 Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: Kauden avaustilaisuus TestiPäivä syyskuussa Ilmaiset seurakoulutukset

Lisätiedot

Lahden koulujen hiihtokilpailut 2014 Urheilukeskus Lahti 13.3.2014 klo 13:00 VÄLIAIKAPISTE:

Lahden koulujen hiihtokilpailut 2014 Urheilukeskus Lahti 13.3.2014 klo 13:00 VÄLIAIKAPISTE: Lahden koulujen hiihtokilpailut 04..04 klo :00 T7,,5 km 4 5 6 7 8 9 0 4 5 6 9 Ida Pulkkanen Lahden yhteiskoulu 00:08:4,9 00:00:00,0 7 Emma Pasanen Salpausselän peruskoulu 00:08:7, 00:00:,4 0 Kia Kemppainen

Lisätiedot

Pelinjohtajien ranking

Pelinjohtajien ranking MIESTEN YKKÖSPESIS KAUSI 2016 Pelinjohtajien ranking 1. Imatran Pallo-Veikot 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 12 2. Haminan Palloilijat 2 2 2 2 2 3 3 3 4 4 4 31 3. Ulvilan Pesä-Veikot 2 2 2 2 3 3 3 3 4 6 6 36 4.

Lisätiedot

SKUL:n SALIBANDYN 20. SM-TURNAUS

SKUL:n SALIBANDYN 20. SM-TURNAUS SKUL:n SALIBANDYN 20. SM-TURNAUS 25.4.2015 TURUSSA TURUN VALPAS JYVÄSKYLÄN JALO HELSINGIN HERO VANTAAN WANKAT # # # # 3 Henrik LEINO 6 Mads KNUDSEN 4 Niklas HEISVAARA 2 Lari-Pekka LARJOLA 4 Viktor TIMOFEEV

Lisätiedot

Suomen Cup - Vantaa Miehet 20 km (V)

Suomen Cup - Vantaa Miehet 20 km (V) - Apulais-,5 km 1,5 km Aika Ero 1 1 2124371 Matti Heikkinen 1:18. (4) 41:54.1 (1) 50:18. 0.0 2 5 22733274 Ville Nousiainen 1:17.1 (1) 41:54. (2) 50:35.1 +1.5 3 2 2745314 Sami Jauhojärvi 1:18.3 (3) 42:10.9

Lisätiedot

3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin

3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin 3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin Sija Nimi Koulu Aika Finaaliaika 1 Moona Ojaniemi Koivisto 9,84 9,86 2 Oona Kriikkula Kangas 10,37 10,34 3 Emma Latvala Tuiskula 10,47

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN Kausi

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN Kausi PELAAJAT JOUKKUEITTAIN Kausi 2013-14 HAUSBANDY Snipers Porski RSB Yhteensä Ahde Kimmo HausBandy 1+2 3+0 x 2 4 2 6 0 Hakkola Jani HausBandy 0+0 ei pel. x 1 0 0 0 0 Helminen Tommi HausBandy 2+0 ei pel. x

Lisätiedot

50m kiväärin SM-kilpailu Y ja N sarjat 2013

50m kiväärin SM-kilpailu Y ja N sarjat 2013 Mikkeli Kyrönpellon ampumarata 10. - 22:07:12 50m Kivääri 60 ls, makuu, sarja Y 1. Juho Kurki KaA 99 99 99 100 99 100 596 2. Tommi Tella JA 99 99 99 100 100 98 595 3. Teemu Mesiäinen KuusA 100 98 99 100

Lisätiedot

HIPPO-kisat Salon keskusurheilukenttä 11.8.2012 TULOKSET

HIPPO-kisat Salon keskusurheilukenttä 11.8.2012 TULOKSET HIPPO-kisat Salon keskusurheilukenttä 11.8.2012 TULOKSET P4 40 m 1. Oiva Saarinen Salo 10,14 2. Arttu Pusa Salo 10,18 3. Samuel Hägman Halikko 10,48 4. Eemeli Leino Salo 10,80 5. Riku Kallio Salo 11,27

Lisätiedot

1. Tuomas Lehtonen LiedPa 16,77 2. Kalle Stylman LiedPa 17,37 3. Tomi Mustonen TurWei 17,45 4. Akseli Sautila TuUL 17,47

1. Tuomas Lehtonen LiedPa 16,77 2. Kalle Stylman LiedPa 17,37 3. Tomi Mustonen TurWei 17,45 4. Akseli Sautila TuUL 17,47 Säästöpankkikilpailut Lieto Keskuskenttä 23.5.2016 TULOKSET M 600 m 1. Markus Teijula NaantLöy 1.20,50 2. Christian Vänttinen NaantLöy 1.23,27 3. Tuomas Lehtonen LiedPa 1.23,96 4. Pyry Nieminen MynämI

Lisätiedot

AviisiGames tulokset. P15 korkeus. ulkop. kilpailun. Aleksi Sillanpää 180. o o xxx. P14 korkeus. 1. Teemu Kivelä KaWi 112.

AviisiGames tulokset. P15 korkeus. ulkop. kilpailun. Aleksi Sillanpää 180. o o xxx. P14 korkeus. 1. Teemu Kivelä KaWi 112. AviisiGames 4.8.2014 tulokset P15 korkeus ulkop. kilpailun Aleksi Sillanpää 180 175 180 185 o o xxx P14 korkeus 1. Teemu Kivelä KaWi 112 100 105 110 112 115 o o o o xxx P14 kuula: 1. Konsta Sulkakoski

Lisätiedot

Huiluukisat 2013 Maaningan urheilukenttä TULOKSET. P5 2-ottelu (40m,pallonheitto)

Huiluukisat 2013 Maaningan urheilukenttä TULOKSET. P5 2-ottelu (40m,pallonheitto) Huiluukisat 2013 Maaningan urheilukenttä 11.7.2012 TULOKSET P5 2-ottelu (40m,pallonheitto) 1. Petrus Räsänen SiilPo 2 2. Aapo Rissanen MaanMa 4 3. Kaapo Tuovinen MaanMa 7 4. Aapo Mykkänen Ylöjärvi 9 5.

Lisätiedot

HIPPO-kesäkisat torstaina Vihtavuoren liikuntapuistossa TULOKSET. Kiitos kaikille osallistujille!

HIPPO-kesäkisat torstaina Vihtavuoren liikuntapuistossa TULOKSET. Kiitos kaikille osallistujille! Kiitos kaikille osallistujille! Pojat juoksu 20 m Tytöt 2010 juoksu 20 m 1 Kasperi Möttönen 5,5 1 Aada Paananen 5,47 2 Topi Turpeinen 5,59 2 Tiia Markkanen 5,93 3 Antti Paloviita 5,83 3 Oona Pekonen 6,22

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 02/2013 Jalkapallojaos 4.2.2013 Aika: 4.2.2013 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA NJS A NJS A TOIMINTASUUNNITELMA Elisa Sormunen / Pasi Vuori

TOIMINTASUUNNITELMA NJS A NJS A TOIMINTASUUNNITELMA Elisa Sormunen / Pasi Vuori NJS A TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015 31.10.2016 NJS A- joukkue toimii Nurmijärven Jalkapalloseura ry:n (NJS) alaisuudessa. NJS A joukkueessa pelaa kaudella 2015-2016, 1996,-97, -98 syntyneet pojat sekä

Lisätiedot

Pojat 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Tytöt 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Sija Nimi Seura Tulos Ero

Pojat 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Tytöt 1.lk 1 km V. Sarjaluettelo. Sija Nimi Seura Tulos Ero Pojat 1.lk 1 km V Sija Nimi Seura Tulos Ero 1. Jarkko Kukkonen Simon koulu 6.21,8 2. Taneli Teppola Maksniemi 9.50,2 3.28,4 3. Eetu Anttila Simon koulu 9.51,9 3.30,1 4. Joel Alakärppä Simon koulu 9.55,7

Lisätiedot

Markkinointipäällikkö.com Viikingit D01 AA. Turnausjoukkueet

Markkinointipäällikkö.com Viikingit D01 AA. Turnausjoukkueet EVU Blue HJK Jukurit Kala Thunder KooKoo AA K-Reipas AA OKK Viikingit White Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro vm Aika aikka Lohko Joukkue A Joukkue B 4..4 8:5 Kenttä D HJK EVU Blue 4 - LT 4

Lisätiedot

Kokoro Cup I tulokset

Kokoro Cup I tulokset Kokoro Cup I 2.2.2013 tulokset Paikka: Hämeenkaari Hämeenlinna Järjestäjä: Hämeenlinnan Karateseura ry PP 5-6 v 1. Veera Gynther 2. Mandi Ilmanen 3. Patrick Piekkari Jimi Mantere PP pojat 7v 1. Viljami

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Vuosi 2016 on seuran kolmastoista varsinainen toimintavuosi. Perustuen siihen, että AC Kirkkonummi - ACK ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa

Lisätiedot

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A)

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A) 16.8.2014 17:16:25 1 (134) 1 Piippola Pauli (Classic A) 1 2:22,60 0:19,74 2 2:02,86 0:00,00 3 2:54,59 0:51,73 16.8.2014 17:16:25 2 (134) 3 Väkeväinen Tom (Classic A) 1 2:09,60 2 2:33,70 0:09,43 3 2:24,27

Lisätiedot

X Waarojen Wauhdit TULOSLUETTELO VAPAA

X Waarojen Wauhdit TULOSLUETTELO VAPAA ESIKOULU TYTÖT 1. 1 00:06:49 00:01:00 Hämäläinen Aada Heinävaara 05:49 2. 4 00:08:45 00:02:30 Turunen Anna Heinävaara 06:15 3. 3 00:09:19 00:02:00 Kortelainen Nella Heinävaara 07:19 4. 2 00:13:00 00:01:30

Lisätiedot

Classic Motocross Sipoo Kierrosajat 35 (54) Jukka Lahti (A)

Classic Motocross Sipoo Kierrosajat 35 (54) Jukka Lahti (A) 1 (118) 35 (54) Jukka Lahti (A) 1 0:36,56 2 2:49,70 0:00,00 3 2:51,92 0:02,22 1 0:14,71 2 2:46,62 0:00,37 3 2:46,25 0:00,00 4 2:55,04 0:08,79 5 2:55,30 0:09,05 6 2:48,96 0:02,71 1 0:15,91 2 2:51,75 0:00,00

Lisätiedot

Tänään agendalla. Valmennusasiaa Raha-asiaa Turnaustietoa Käytännön ohjeita ja muistutuksia

Tänään agendalla. Valmennusasiaa Raha-asiaa Turnaustietoa Käytännön ohjeita ja muistutuksia Tänään agendalla Valmennusasiaa Raha-asiaa Turnaustietoa Käytännön ohjeita ja muistutuksia Paikalla 9.1.2012 Ali Kangas-Hynnilä - Vastuuvalmentaja (Eeli) Heli Hänninen Joukkueenjohtaja (Riki) Kati Pesola

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Nieminen Tuomas SU 160981 10,00 Seinäjoki 14.12.06 2 Kiiskinen Pertti OuTa 181073 10,30 Seinäjoki 14.12.06

Lisätiedot

Sarja Nro Nimi Seura Lähtöaika

Sarja Nro Nimi Seura Lähtöaika Miehet 10 vuotta 2 km V Viesti M10 1 Jämsänkosken Ilves Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10-1 2 km 101 Elmeri Konstari M10-2 2 km 201 Jonne Berg M10-3 2 km 1 Elias Ronkainen M10 2 Kaipolan Vire Kaipolan Vire

Lisätiedot

IKÄKAUSIKISOJEN TULOKSET

IKÄKAUSIKISOJEN TULOKSET IKÄKAUSIKISAT 1 (7) IKÄKAUSIKISOJEN TULOKSET 9.8.2016 Tytöt 5v 40m Törmänen Ella 10,1 Hietala Edith 10,2 Porkola Lotta 10,3 Vähähyyppä Noora 11,9 Siirilä Fanni 12,8 Korkiala Ninni 12,9 Porkola Ella 16,4

Lisätiedot

Juniorien (20 v.) vapaapainin SM-kilpailut, 4.-5.11.2011, Kaskinen (TeRi)

Juniorien (20 v.) vapaapainin SM-kilpailut, 4.-5.11.2011, Kaskinen (TeRi) Juniorien (20 v.) vapaapainin SM-kilpailut, 4.-5.11.2011, Kaskinen (TeRi) 1. Jami Torjama Karkkilan Urheilijat 2. Joona Talvitie Vaasan Toverit 3. Joni Toppinen Ylä-Tikkurilan Kipinä 4. Jimi Haapaniemi

Lisätiedot

Tulokset Ilomantsin alakoulujen hiihtokisat Luokat 0-1 tytöt 1 km. Lähti: 16 Keskeytti: 0 Hylätty: 0

Tulokset Ilomantsin alakoulujen hiihtokisat Luokat 0-1 tytöt 1 km. Lähti: 16 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 1 / 6 1.3.2016 11:54 Tulokset Ilomantsin alakoulujen hiihtokisat 01.03.2016 Luokat 0-1 tytöt 1 km Lähti: 16 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 1 Meeri Kontturi Pogostan koulu 06:29 2 Joanna Heikkinen Pogostan koulu

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T07-08 vanhempainilta - 17.11.2015 T07-08 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Vanhempien pelisäännöt Toimihenkilöt Viestinnän

Lisätiedot

Menneentalvenlumia. Me kehitämme - Me menestymme

Menneentalvenlumia. Me kehitämme - Me menestymme Menneentalvenlumia Harjoittelumäärättalvikaudella Kuukausi Halli Sali Juoksu Taitokoulu Marraskuu Joulukuu Tammikuu Helmikuu Maaliskuu 5 kpl 8,0 h 5,0 h 6 kpl 8,5 h 2 kpl 3,0h 5 kpl 8,5 h 21 kpl 33,0 h

Lisätiedot

TAIVALKOSKEN KOULUJEN VÄLISET YU-KISAT

TAIVALKOSKEN KOULUJEN VÄLISET YU-KISAT TAIVALKOSKEN KOULUJEN VÄLISET YU-KISAT 30.8.2012 P 9 40 m 1. Seiteri Pekka Huttu 7,00 2. Keränen Juho Kk 7,30 3. Rauhala Kristoffer Kk 7,60 4. Elomaa Reko Kk 5. Kananen Ossian Kk 6. Karppinen Kalle Huttu

Lisätiedot

TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su Perinteinen

TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su Perinteinen TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su 9.2.2014 Perinteinen Maakuntaviestin osuusisännät 2014: 1. osuus Finnblock Europa Oy Ltd 2. osuus 3. osuus Maanrakennus Mäenpää Oy 4. osuus 5. osuus 6. osuus

Lisätiedot