T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175"

Transkriptio

1 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

2 2 3 PUHDASTA VOIMAA JA TUOTTAVAA TALOUDELLISUUTTA TULEVAISUUDEN MAATILALLE MAKSIMAALISTA MONIPUOLISUUTTA T6-mallisto tarjoaa räätälöityä tuottavuutta maatalouden ja urakoinnin erilaisiin tarpeisiin. Saatavana on erittäin laaja valikoima tuottavuutta parantavia varusteita kuten etunostolaite, etukuormain, kuormantunteva hydrauliikka, tehokkaat 4- tai 6-sylinteriset moottorit ja Electro Command -vaihteisto. Vaikuttavan hyvä teho-painosuhde täydentää koko paketin. Maantieajo, peltokäyttö tai karjatilan työt - T6 hoitaa ne kaikki. TEHOA JA TUOTTAVUUTTA Tier 4 -vaatimukset täyttävissä T6-traktoreissa hyödynnetään tuottavuutta lisäävää ECOBlue SCR -teknologiaa. Moottori hengittää vain puhdasta raikasta ilmaa, eikä sitä ole tarvinnut kuristaa päästömääräysten takia. Tuloksena on ajotuntumaltaan uskomattoman pirteä ja vääntävä moottori, joka reagoi todella hyvin kaasuun. Myös numerot puhuvat puolestaan, sillä vääntömomentin nousu on jopa 42 %, ja lisätehoa on käytössä parhaimmillaan 40 hv nimellistehoon verrattuna.

3 SAAT SEN MITÄ KONEPEITOSSA LUKEE T6-malliston hyvä suorituskyky on heti havaittavissa traktorista, sillä uudet korkeammat teholukemat käyvät ilmi konepeiton mallimerkinnästä. Ensimmäiset kaksi merkkiä kertovat kokoluokan, eli T6. Seuraavat kolme numeroa ilmaisevat traktorin suurimman tehon lisäteholla, joka esimerkiksi T6.165 mallissa on 165 hv. Lisäksi viimeinen luku kertoo sylinterien määrä siten, että 0 merkitsee nelisylinteristä mallia ja 5 kuusisylinteristä. Mitä tämä merkitsee sinulle? Voit hankkia uuden T6-traktorin turvallisin mielin, sillä siinä on tehoreservejä juuri sinun tarpeidesi varalle. Moottorin kierrokset Suurin teho lisäteholla (hv) T6.120* T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T * Nimellisteho (hv) T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T Lisäteho voimanottokäytössä, maantiellä ja hydrauliikkakäytössä. * Mallissa T6.120 ei ole lisätehoa. Hv Lisäteho (hv) T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T ABSOLUUTTISTA AJAMISEN ILOA T6-mallien Horizon -ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ehdoilla mukavaksi ja tuottavaksi pitkää päivää varten. Se tarjoaa poikkeuksellisen alhaisen äänentason, vain 71 db(a). Ajokokemus on pehmeän mukava erityisesti silloin, kun varusteiksi on valittu ohjaamon ja etuakselin jousitukset. Lisävarusteena saatavat Fast Steer -pikaohjaus ja kääntyvä SuperSteer -etuakseli tekevät T6-traktorista lyömättömän nopean käänteissään. ENEMMÄN VÄHEMMÄLLÄ ECOBlue SCR -teknologia säästää jopa vakuuttavat 10 % polttoainelaskussa, ja samalla tuottavuus paranee. Siis enemmän vähemmällä. Kyllä kiitos! Lisäksi huoltoväli, 600 h, on markkinoiden pisin.

4 4 5 MALLISTO JOKAISELLE OMANSA New Hollandilla tiedetään, että maatiloja on hyvin monenlaisia. Kattavan T6-malliston voi siksi räätälöidä asiakkaan omien yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tehtaalta koneen mukana tilattuina varusteet tulevat myös huomattavasti jälkiasennusta edullisemmiksi. MALLIT T6.155 T6.165 T6.175 DELUXE ANTAA ENEMMÄN Deluxe-varustepakettiin on valmiiksi koottu laaja valikoima käyttäjien eniten arvostamia varusteita. Näitä ovat 3-nopeuksinen voimanotto, 4 hydrauliikan venttiiliä, vaihteiston ja moottorin kierrosluvun automatiikat, sähköhydraulinen levylukko edessä ja takana, lukkojen ja nelivedon automatiikka, ajotietokone, etupainot, ohjaamon jousitus ja hydraulisesti taakse liukuva vetokoukku. 50 KM/H MALLISTON HUIPULLA 50 km/h -versioissa on aina kaikki edellä mainitut Deluxe-varusteet sekä etulokasuojat ja takalokasuojien levikkeet. Lisäksi 50 km/h - mallit on ajomukavuuden ja turvallisuuden maksimoimiseksi aina varustettu jousitetulla etuakselilla ja etupyörien erillisillä napajarruilla. TEHOKKUUTTA ETUKUORMAINTYÖHÖN T6-traktoreissa on lyömättömät ominaisuudet vaativaa etukuormainkäyttöä varten. Näkyvyys on esteetön joka suuntaan. Kattoikkunan ansiosta työvälineelle näkee myös aisojen ollessa yläasennossa, mikä tekee esimerkiksi paalien käsittelystä sujuvampaa kuin muilla. Oma lukunsa on etukuormaimen käsittelyn nopeus ja tehokkuus, sillä kuormantuntevan mäntäpumpun tuotto ulkopuolista hydrauliikka varten on peräti 113 l/min.

5 4- TAI 6-SYLINTERINEN MOOTTORI T6-mallistosta voi valita traktorin joko 4- tai 6-sylinterisellä moottorilla, jossa on ECOBlue SCR-teknologian tuomat edut. Valittavana on tehonlähde, joka sopii parhaiten käyttäjän omiin mieltymyksiin. MALLIT T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 TIUKAT KÄÄNNÖKSET New Hollandilla uskotaan monipuolisuuteen, ja siksi valittavana on kolme erilaista etuakselia. Normaali etuakseli varmistaa perinteisen tehokkuuden, jousitettu Terraglide takaa pehmeän ajokokemuksen ja kääntyvä SuperSteer mahdollistaa ylivoimaisen käsiteltävyyden. HYDRAULIIKKA VERTAANSA VAILLA Hydrauliikan tehokkuus on yhä tärkeämpi osa nykyaikaisen traktorin suorituskykyä, sillä työkoneet vaativat aikaisempaa enemmän sekä öljyn virtausta että muita ominaisuuksia. T6-mallistossa hydrauliikan ytimenä on suljettu järjestelmä ja kuormantunteva mäntäpumppu, joka tuottaa 113 l/min. Lisäksi traktorissa on erillinen, 47 l/min tuottava ohjauksen pumppu, joten päähydrauliikan tuotto saadaan ulkopuoliseen käyttöön ohjauksen tarpeista riippumatta. LAAJA RENGASTARJONTA Laajasta maatalous-, metsä- tai urakointikäyttöön sopivasta rengasmallistosta on mahdollista valita juuri käyttötarkoitukseen sopivat renkaat.

6 6 7 KULJETTAJAN YMPÄRISTÖ 360 NÄKYVYYS YMPÄRILLÄSI Haluatko hyvän näkyvyyden jokaiseen suuntaan? Ratkaisu on New Hollandin viihtyisä Horizon -ohjaamo. Pellolla, pihalla tai tiellä näkymä ohjaamosta on esteetön ja markkinoiden paras. Aina. Työskenteletkö etukuormaajan kanssa? Läpinäkyvä kattoikkuna antaa täydellisen näkymän kuormaimelta kuljettajan istumelle asti, eikä niskaa tarvitse turhaan taivutella. Hiljaisen mukavassa 71dB(A) -ohjaamossa kuulee jopa kuiskauksen. MUKAVUUS SYNTYY SILKKISEN PEHMEÄSTÄ KYYDISTÄ Hyvinvointi on taattu arvostetulla ilmajousitetulla Deluxeistuimella. Kuljettajien, jotka tekevät pitkiä päiviä traktorin ohjaamossa, kannattaa hankkia lämmitetty ja semiaktiivinen Auto Comfort -istuin, joka tuo uutta mukavuutta ajamiseen ja torjuu hyvin maan epätasaisuuksia. Muhkeasti pehmustettu ja turvavyöllä varustettu apukuljettajan istuin taittuu tarvittaessa alas työtasoksi.

7 BLUETOOTH-RADIO Bluetooth-radio voidaan asentaa kaikkiin malliston traktoreihin. Puhelut voi soittaa kädet vapaina Hands Free -toiminnolla, ja lisäksi musiikkia voi kuunnella joko suoraan MP3- soittimesta tai USB- muistitikun kautta. KIRKKAAT VALOT YÖN PIMEYTEEN Koko mallistossa on vakiovarusteena runsaasti työvaloja, eli 6 eteen ja 4 taakse. Valot voidaan suunnata juuri oikeaan kulmaan, jolloin valo jakautuu tasaisesti muuttaen yön päiväksi. Valaistusta hallitaan ohjaamon selkeästä käyttöpaneelista. HALLITSE TRAKTORIN ILMASTOINTIA Ilmastoinnin Dual Zone -teknologia takaa tehokkaan lämmönvaihdon helteisimmistä kesäpäivistä aina talven kylmimpiin pakkasiin. Yksilöllisesti suunnittelut 12 ilmaventtiiliä säätävät ilmavirran koko keholle sopivaksi ja sulattavat nopeasti lasit jäästä. C-pilariin asennetut säätimet sopivat erinomaisesti käyttäjän käteen, ja lisäksi säätö ajon aikana on helppoa. TIEDON LÄHTEELLÄ Kojelaudan valvontamonitorista voi nähdä tietoja tärkeimmistä toiminnoista, kuten ajonopeus, moottorin kierrokset ja AdBluen määrä säiliössä. Valinnainen ajotietokone antaa mahdollisuuden seurata esim. työsaavutusta, ja se kertoo mm. milloin seuraava huolto on tehtävä.

8 8 9 PLM AJO-OPASTUS NEW HOLLANDIN AJO-OPASTIMET TARJOAVAT ENEMMÄN VILJELE TARKASTI NEW HOLLANDIN AVULLA New Holland tarjoaa jokaiseen koneeseen navigointijärjestelmän, joka voidaan suunnitella kunkin käyttäjän tarpeisiin. Päällekäistä ajoa tai aukkoja on mahdollista välttää käyttämällä manuaalista tai automaattista ohjausta. Näin voidaan vähentää merkittävästi tuotantopanosten kustannuksia. Automaattiohjaus on kehittynyt vuosien saatossa niin tarkaksi, että RTK-korjaussignaalin avulla on mahdollista päästä jopa 1-2 cm:n tarkkuuteen. YKSINKERTAISIN NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ EZ-Pilot on yksinkertaisin avustettu navigointijärjestelmä. Ohjauspyörää käännetään integroidulla, automaattisella rattiohjauksella, jota hallitaan EZ- Guide 250:n tai kehittyneemmän FM750-näytön kautta. Ajolinjat pysyvät suorina epätasaisella pellolla, jolloin kuljettaja voi keskittyä lannoitteen levitykseen tai mihin tahansa työhön. Tämä nostaa tuottavuuden ja käyttäjämukavuuden aivan uudelle tasolle. EZ-Pilot EZ-Guide 250 FM-750 TRAKTORIN HALLINNAN MUKAVUUTTA Anna traktorin ohjata itseään! Täysin integroitu AutoPilot-ohjausjärjestelmä ja sen antamat korjaussignaalit kertovat traktorin suunnan keskusyksikölle, joka hoitaa ohjauksen. Hydrauliikkajärjestelmään on integroitu ohjausventtiili, joka muuttaa keskusyksikön signaalit hydrauliikan ja ohjauksen liikkeeksi. FM750- opastimen tai laajakuvanäytöllisen FM1000-kosketusnäytön kautta on helppoa tehdä ajoreitti, ja sen jälkeen vain istua ja nauttia koneen hoitaessa työt. FM-1000 VASTAANOTTIMIEN VALIKOIMA Saatavana on erityyppisiä vastaanottimia EGNOS-, OmniSTAR- tai RTK-korjaussignaleja varten. Malliston huipulla on NH375-vastaanotin, joka voi hyödyntää sekä RTK- että Glonass-signaaleja. Suomessa voidaan tarkkuutta parantaa olennaisesti VRS-korjauspalvelulla ilman erillistä pellon laidalle asennettavaa tukiasemaa. AG 25 -antenni RTK-TUKIASEMA RTK-tukiaseman avulla voidaan saavuttaa 1-2 cm:n tarkkuustaso. RTK-tukiasema

9 ERILAISIA TARKKUUSTASOJA New Holland antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita automaattiohjauksen signaaliin neljä eri tarkkuustasoa työn vaatimusten ja käytettävissä olevan budjetin mukaan. RTK-korjaussignaalin avulla tarkkuus pysyy vuosi toisensa jälkeen kaikkein korkeimmalla tasolla. HYVÄ AJO-OPASTUS SÄÄSTÄÄ RAHAA AutoPilot auttaa parantamaan työn tehokkuutta. Pimeässä tai pitkinäkään työpäivinä tarkennettu ajaminen ei vaarannu. Parempi tehokkuus säästää rahaa. Se on niin yksinkertaista. Kokonaiskustannusten säästö automaattiohjauksella ( ) PARANTUNUT TUOTTO EGNOS HP/XP RTK

10 10 11 MOOTTORI VOIMAA JA VÄÄNTÖÄ. PUHDASTA SUORITUSKYKYÄ. Jokaisen T6-traktorin voimanlähteenä on FPT Industrialin kehittämä ECOBlue NEFmoottori, jossa hyödynnetään SCR-teknologiaa. AdBluelisäaineen avulla pakokaasun sisältämät haitalliset typen oksidit muutetaan vedeksi ja harmittomaksi typpikaasuksi. Pakokaasujen jälkikäsittely tehdään kokonaan moottorin ulkopuolella, joten moottoriin syötetään vain raikasta ja puhdasta ilmaa. Itse moottori on voitu säätää suurimmalle teholle ja pienimmälle polttoaineen kulutukselle.mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella puhtaasti käyvää moottoria, joka tuottaa enemmän tehoa, mutta kuluttaa samalla vähemmän polttoainetta. Typpikaasua ja vettä AdBlue-lisäainetta Annosteluyksikkö SCR-katalysaattori Syöttöyksikkö AdBlue-säiliö Pakokaasua, jossa on typen oksideja (NOx) Lisäteholla Nimellisteho 10% SÄÄSTÖÄ 19% VÄHEMMÄN CO2 Moottorin teho (hv) T6.120* T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T6.175 TEHOKKUUTTA KAIKISSA TÖISSÄ T6-malliston traktorit takaavat tehokkaan tuotannon kaikissa maatilan töissä. Maksimitehot vaihtelevat hevosvoiman välillä ja lisätehon astuessa peliin moottori antaa jopa 40 hv ylimääräistä voimaa, jolloin T6 hoitaa raskaammatkin työt ongelmitta. Teho-painosuhde on erinomainen, mikä pienentää polttoainelaskuja sekä vähentää maan tiivistymistä ja ylläpitää tuottavuutta vuodesta toiseen. Polttoaineen kulutus (%) T6000 Tier 3 T6 Tier 4A kg CO2 -päästöjä per litraa dieseliä kg Tier 1 -traktori SÄÄSTÄ POLTTOAINETTA JA PIENENNÄ HIILIJALANJÄLKEÄ Dieselin palamisesta vapautuvat päästöt ovat merkittävä osa maatalouden hiilijalanjälkeä. ECOBlue SCR -moottoriteknologia seuraa Tier 4A -päästörajoituksia, mikä vähentää typenoksidien päästöjä ja T6-malliston polttoaineen kulutusta jopa 10 % tuoden tuntuvan vähennyksen hiilipäästöihin. Vieraile -sivulla, ja ota selvää kuinka paljon hiilipäästöjä voit vähentää kg Tier 4 SCR-traktori

11 POWERED BY FPT New Holland ei ole yksin Tier 4 -teknologian takana, sillä se voi luottaa moottoreiden kehittämisessä kumppaniin, jolla on harvinaisen suuret voimavarat: FPT Industrial. Pioneeri: Fiat kehitti Common Rail -teknologian jo 1980-luvulla ja toi sen massatuotantoon Alfa Romeo -henkilöautoissa vuonna Se tuotiin ensimmäisenä myös yhtymän maatalouskoneisiin. Puhtaampi: Fiat Groupin autoissa on Euroopan valmistajista pienimmät hiilidioksidipäästöt. Kokemuksella: FPT Industrial on viimeisen kuuden vuoden aikana valmistanut jo yli SCR-moottoria maatalouteen, maanrakennukseen ja kuljetusteollisuuteen. Se merkitsee traktorin ostajalle luotettavuutta ja käyttövarmuutta. POWERTRAIN TECHNOLOGIES 40 hv Moottorin kierrokset Teho (hv) Lisäteho voimanottokäytössä, maantiellä ja hydrauliikkaa käytettäessä Moottorin kierrokset KUORMITUS Kierrosten lasku Tier 4A ECOBlue SCR palautumispiste Tier 3 palautusmispiste 13% PAREMPI VASTE KAASUUN Time MOOTTORIN TEHON HALLINTA Lisäteho-ominaisuus on tunnettu New Holland -traktoreissa ja se on tarjolla kaikkiin Suomessa myytäviin T6- malleihin (ei T6.120). Lyhyesti sanottuna moottori tuottaa lisää tehoa ja vääntöä vaihteiston, hydrauliikan ja voimanoton kuormituksen mukaan. T6.165-traktorissa lisäteho tuottaa jopa 40 ylimääräistä hevosvoimaa, mutta polttoaineen kulutuksen optimoimiseksi vain silloin kun sitä todella tarvitaan. KIERROSAUTOMATIIKALLA TARKKUUTTA TYÖHÖN Deluxe-malleissa kierrosautomatiikka antaa kuljettajalle mahdollisuuden ohjelmoida muistiin yksi tai kaksi moottorin kierrosnopeutta, jotka saadaan käyttöön nappia painamalla. Valittu moottorin ja samalla voimanoton kierrosluku pysyvät tarkasti kohdallaan. Hyvä esimerkki tasaista voimanoton nopeutta edellyttävästä työstä on paalaus, jossa kuormitus saattaa karhon koon myötä muuttua hyvinkin nopeasti. SUORITUSKYKYÄ RIPEÄSTI TARJOLLA New Holland haluaa tarjota täyden suorituskyvyn nopeasti käyttöön, koska se on traktorin tuottavuuden takeena. Yksinkertaisesti sanottuna SCR-moottori reagoi aikaisempaa paremmin kaasuun, koska se hengittää vain puhdasta ilmaa, eikä moottoria ole keinotekoisesti kuristettu päästöjen takia. Selkeän eron huomaa käytännön ajossa erityisesti mäkisessä maastossa ja maantiellä kiihdytettäessä. Uuden moottorin ajotuntuma kannattaa itse kokeilla käytännössä!

12 12 13 VAIHTEISTO KÄYTTÄJÄLLE SUUNNATTU VAIHTEISTO Maatiloilla on paljon erilaisia vaatimuksia koneille. Siksi tarjoamme uusia ja pitkää kokeiltuja innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat suorituskykyä. Kaikissa T6-malleissa on vakiovarusteena sähköisesti ohjattu Electro Command -vaihteisto, jossa voidaan valita peräti kahdeksan vaihdetta napista painamalla ja kytkinpolkimeen koskematta. Suunnanvaihto on aina sähköhydraulinen, ja automatiikkaa voi valita tarpeen mukaan. MOOTTORIN TEHO AUTOMAATTNEN VAIHTAMINEN VAIHTAMISEN KIERROSLUKU OPTIMI MOOTTORIN KIERROKSET DELUXE-MALLEISSA PELTO- JA MAANTIEAUTOMATIIKKA Maantieautomatiikan avulla liikkeelle lähtö raskaalla kuormalla ei voisi olla enää helpompaa. Myös täyteen lastatulla perävaunulla voidaan lähteä liikkeelle ilman kytkintä. Tämän jälkeen automatiikka vaihtaa ylös- ja alaspäin ajonopeuden ja kuormituksen mukaan. Kuljettajan tarvitsee vain painaa kaasua ja jarrua sekä keskittyä traktorin ohjaamiseen. Peltoautomatiikan avulla traktori vaihtaa automaattisesti vaihdetta peltoalueiden sisällä moottorin käyntinopeuden, kaasun asennon ja kuormituksen mukaan, jotta työn tehokkuus voidaan maksimoida. SUURI TOLERANSSI PIENI TOLERANSSI

13 DUAL COMMAND 24x24-vaihteistossa 2-nopeuksinen pikavaihde antaa kuljettajan vaihtaa ilman kytkintä siten, että nopeus laskee 18 % ja vääntömomentti kasvaa 22 %. Suomessa vain tehdastilauksena. ELECTRO COMMAND 16x16 Electro Command -vaihteistoa hallitaan vaihdevivussa olevien sähköpainikkeiden avulla. Kahdeksan vaihteen vaihto ilman kytkintä onnistuu nappeja painamalla vaihdevipua liikuttamatta. Intellishift parantaa vaihtamisen laatua tarkkailemalla jatkuvasti ajonopeutta ja moottorin nopeutta, jos kuormitus muuttuu vaihtamisen yhteydessä. Raskailla kuormilla kytkin ottaa kiinni nopeasti, jotta vetokyky säilyisi. Kevyellä kuormituksella kytkin ottaa kiinni hitaammin, jolloin vaihteet kytkeytyvät pehmeämmin. 50 km/h -versio on toteutettu päävaihteiston ohittavalla erillisellä 17. vaihteella. Koska ylin vaihde ohittaa päävaihteiston, hyötysuhde on paras mahdollinen. HYDRAULINEN SUUNNANVAIHTO Electro Command -vaihteistossa suuntaa vaihdetaan kätevästi ratin alla olevasta vivusta. Suunnanvaihto toimii pehmeästi hydraulisten monilevykytkinten ansiosta, ja siinä on myös muistitoiminto, jossa nopeudet eteen ja taakse voidaan valita erikseen. KÄTEVÄ PÄISTEAUTOMATIIKKA Ohjelmoitava HTS-päisteautomatiikka kuuluu lisävarusteena saatavien sähköisten hydrauliikan venttiileiden mukavuuksiin. Automatiikka ohjaa vaihtamista, moottorin kierroksia, nostolaitetta ja hydrauliventtiilejä etukäteen tehtyjen ohjelmien mukaisesti. Napin painallus riittää pitkien toimintosarjojen tekemiseen. 8 sec

14 14 15 VAIHTEISTO JA AKSELISTO ERINOMAINEN OHJATTAVUUS, PARANTUNUT PITO, SUUREMPI TEHO AKSELEILLA TUOTTOISAA HALLITTAVUUTTA JA VETOTEHOA T6-traktoreihin on saatavana laaja valikoima etuakseleita erilaisiin tarpeisiin. Vakiomallin akseli on riittävän järeä nykyaikaisia raskaita etukuormaimia varten, mutta erikoistilauksena tehtaalta saa myös erikoisvahvan 4-kategorian akselin. Kääntyvä SuperSteer -akseli säästää arvokasta aikaa päisteissä. 50 km/h -malleissa on vakiovarusteena jousitettu etuakseli, jossa on aina hydraulinen levylukko sekä lukkojen ja nelivedon Terralock-automatiikka. Kaikissa T6-malleissa on vakiovarusteina järeät 275 mm taka-askelin laipat suuria renkaita varten, ja tehtaalta tilaamalla on saatavana myös jenkkityyppinen putkiakseli. LISÄÄ TUOTTAVUUTTTA NOPEAT KÄÄNTEET LISÄÄVÄT TUOTTAVUUTTA New Hollandin ainutlaatuinen Super Steer -etuakseli pienentää traktorin kääntösädettä merkittävästi. Etuakseli kääntyy pyörien mukana, jolloin yhteensä 65 asteen kääntymiskulma on mahdollinen. Traktori kääntyy tiukemmin ja nopeammin, joten aikaa ja rahaa säästyy lähes kaikissa töissä. Nopeat käännökset onnistuvat vaivattomasti Fast Steer -pikaohjauksen ansiosta. Etupyörien kääntämiseksi ääriasennosta toiseen riittää pieni ohjauspyörän liike, joten traktorin käsittely päisteessä ja etukuormaintyössä sujuu nopeasti.

15 TERRALOCK-AUTOMATIIKALLA VETOVOIMAA Deluxe-malleissa vetotehon takaavat 100-prosenttiset hydrauliset lukot, jotka kytkeytyvät samanaikaisesti sekä etu- että taka-akselilla. Suurin vetokyky on taattu tiukassakin paikassa napin painalluksella. Käsiteltävyyttä parantaa Terralock TM -automatiikka, joka kytkee pyöriä käännettäessä samalla lukot ja nelivedon pois päältä. Kun pyörät käännetään uudestaan suoraan, lukot ja neliveto kytkeytyvät takaisin päälle. Värinä istuimen tasolla JOUSITUKSILLA ÄÄRIMMÄISTÄ MUKAVUUTTA Asiakkaat, jotka haluavat parasta mahdollista mukavuutta, voivat tilata T6-traktorinsa Terraglide -etuakselin jousituksella varustettuna. Kuljetusnopeuksilla etuakselin jousitus vakauttaa ajamista, vähentää heilahteluja ja varmistaa hyvän kosketuksen tiehen. Pellolla ajettaessa jousitettu etuakseli vaimentaa kuljettajaan kohdistuvia iskukuormia. 50 km/h -versioissa etuakselin jousitus on aina vakiovarusteena yhdessä etuakselin erillisten levyjarrujen kanssa. Deluxe-malleissa mukavuutta lisää Comfort Ride - ohjaamon jousitus, joka vähentää merkittävästi kuljettajaan kohdistuvia värinöitä ja iskukuormia ja auttaa siten jaksamaan pitempään. TEHOKASTA JARRUTTAMISTA Malliston koneissa on tehokkaat jarrut. Vakiojarrut antavat pysähtymiseen tehokkuutta vaikeissakin olosuhteissa, ja T6 tarjoaa turvallisen kyydin myös liukkailla keleillä, kun se kytkee jarruttaessa nelivedon automaattisesti päälle. Vakiovarusteena oleva hydraulinen perävaunun jarruventtiili tuo lisää jarrutustehoa ja turvallisuutta kuljetusajoon.

16 16 17 ETUKUORMAAJA JA NOSTOLAITTEET ETEEN JA TAAKSE ETUKUORMAIMEN KANSSA PARHAIMMILLAAN New Hollandilla tiedetään, että etukuormain on olennainen osa traktoria. Siksi T6-traktorit suunniteltiin alun alkaen kuormainkäyttöön, ja niissä on lyömättömät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten. TEHOKAS, NOPEA JA KETTERÄ T6-traktorissa näkyvyys on esteetön joka suuntaan myös aisat ylös nostettuina, sillä kaikissa malleissa on vakiovarusteena läpinäkyvä kattoikkuna. Merkittävä etu on myös traktorin luontainen ketteryys, ja ohjattavuuden takaa päähydrauliikasta erillinen 47 l/min ohjauksen pumppu. Oma lukunsa on hydrauliikan tehokkuus, joka on kuormainkäytössä olennaisin asia. Etukuormaimelle virtauksen tuottaa kuormantunteva mäntäpumppu, jonka tuotto on 113 l/min. Suljettu hydrauliikkajärjestelmä on myös reagointinopeudeltaan ylivoimainen jo matalilla moottorin kierroksilla. KÄYTTÄJÄN TURVAKSI New Hollandissa etukuormainen kanssa voi työskennellä turvallisesti. Ohjaamo tarjoaa esteettömän näkyvyyden työvälineelle, mikä parantaa työn tarkkuutta korkealle kuormattaessa.

17 VAHVARAKENTEINEN JA TEHOKAS Nostolaite on tehty raskaita työkoneita varten, joten nostovoimaa on massiiviset 7864 kg. Sähköiseen nostolaiteeseen kuuluu myös heilahtelujen vaimennus, jonka avulla raskaita nostolaiteeseen kiinnitettäviä työkoneita kuljetettaessa ajaminen on paljon tasaisempaa ja ennen kaikkea turvallisempaa. Nostolaite korjaa automaattisesti tienpinnan epätasaisuuksista aiheutuvaa nyökkimistä. Nostolaitteen hallinnan lisäksi Deluxe-malleissa on takalokasuojissa myös voimanoton kytkentä. TÄYDELLISTÄ YHTEENSOPIVUUTTA: ETUNOSTOLAITE JA ETUVOIMANOTTO New Holland T6 -mallisto on suunniteltu integroidun etunostolaitteen ja etuvoimanoton vaatimusten mukaan. Etunostolaitteen hallinta sujuu mukavasti joko ohjaamosta tai sitten itse nostolaiteesta nappeja painamalla. Nostovoima 3200 kg riittää raskaillekin eteen kytkettäville työkoneille. SuperSteer-malleissa etunostolaite ei rajoita kääntyvyyttä, sillä se on etuakselissa kiinni ja kääntyy sen mukana. Nostovarret voidaan kääntää ylös, kun niitä ei tarvita, tai niihin voidaan kytkeä etupaino.

18 18 19 VOIMANOTTO JA HYDRAULIIKKA KUORMANTUNTEVAA TEHOKKUUTTA Hydrauliikan tehokkuus on yhä tärkeämpi osa nykyaikaisen traktorin suorituskykyä. Työkoneet vaativat hydrauliikalta aikaisempaa enemmän sekä öljyn virtausta että muita ominaisuuksia. T6-malleissa hydrauliikan ytimenä on suljettu kuormantunteva mäntäpumppu, joka tuottaa nostolaitteelle ja ulkopuoliseen käyttöön parhaimmillaan 113 l/min, mutta vain kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttoainetta säästyy silloin kun hydrauliikka ei tarvita. Pääpumpun lisäksi traktorissa on ohjaukselle oma 47 l/min tuottava pumppu, jonka ansiosta traktorin hallittavuus on varmistettu myös kuormainta käytettäessä. Yhteenlaskettu hydrauliikan tuotto on siis peräti 160 l/min! VALINNANVARAA VENTTIILEISSÄ T6-traktoreissa on versiosta riippuen 3 tai 4 ulkopuolisen hydrauliikan monipuolisesti varustettua mekaanista venttiiliä. Ominaisuuksiin kuuluvat virtauksen säätö, kellunta ja painepalautus. Saatavana ovat myös sähköventtiilit, joiden ominaisuuksiin kuuluu normaalien toimintojen lisäksi virtauksen ajastus, jonka avulla hydrauliikan toiminnot voidaan tallentaa ja toistaa. Takaventtiilien lisäksi traktoriin voidaan asentaa kaksi tai kolme Joystickillä hallittavaa keskiventtiiliä esimerkiksi etukuormaimen hallintaa varten.

19 SÄÄSTÖÄ VOIMANOTOSSA Vakiomallissa voimanoton nopeudet ovat 540 ja 1000 r/min. Deluxe-mallien kolminopeuksisessa voimanotossa voidaan hyödyntää 540Evaihtoehtoa, jolla 540 r/min -nopeus saadaan käyttöön alemmilla moottorin kierroksilla. Polttoainetta säästyy, ja samalla mukavuus lisääntyy hiljaisemman käyntiäänen ansiosta. TARVITTAESSA AUTOMATIIKKAA Lisävarusteena saatavan automatiikan avulla voimanotto kytkeytyy päälle ja pois varmasti oikeaan aikaan, kun työkone nostetaan tai lasketaan. Nostolaitteen korkeus voimanoton kytkentähetkellä valitaan portaattomasti. PIENET TEHOHÄVIÖT Mahdollisimman suoran voimansiirron ansiosta tehohäviöt moottorin ja voimanoton välillä ovat pienet. Voimanotto kytketään selkeällä vivulla, jossa on Soft Start -toiminto. Se takaa voiman päälle kytkeytymisen pehmeästi ja estää raskailta työkoneilta voimanotolle tulevia voimapiikkejä. MUKAVA HALLITA Yksinkertainen nosto-lasku-kytkin tekee nostolaitteen käyttämisen helpoksi ja palauttaa työkoneen nopeasti takaisin työasentoon päisteessä. Nostolaitteen korkeuden säätö on kuljettajan oikealla puolella optimaalisessa paikassa tarkkaa työkoneen käyttöä ajatellen. Hienosäätöä varten harvemmin käytetyt säätimet ovat käsinojan kannen alla ja tarvittaessa kätevästi esillä.

20 NEW HOLLAND -HUOLTO TUKEA JA TIETOA. NOPEA REAGOINTI Koneen rikkoutuessa ollaan valmiita tarpeellisiin erityisjärjestelyihin asiakasta tyydyttävän ratkaisun löytämiseksi mahdollisimman nopeasti. KORKEA PALVELUASTE New Holland -jälleenmyyjillä on käytössään internetpohjainen varaosien tilausjärjestelmä ja suorat kontaktit maahantuojan varastoon. Varaosakuvastot myös vanhempiin malleihin ovat tietokoneella nopeasti käytettävissä. TOIMITUSTEN KEHITTÄMINEN Euroopan varaosavarastoihin on investoitu voimakkaasti viime vuosien aikana. Tärkeä kehittämiskohde on myös varaosien toimitus tehtaalta jälleenmyyjille. MYYNTIVERKOSTON TUKI Jälleenmyyjät ja sopimushuoltajat voivat tukeutua sekä tehtaan että maahantuojan asiantuntijoihin aina kun apua tarvitaan. New Holland -traktoreissa on nyt normaalin tehdastakuun lisäksi toisen ja kolmannen vuoden jatkoturva kaupan päälle! Menestyksesi on erikoisalaamme. Maahantuoja: Pidätämme oikeuden muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Tämä esite perustuu kansainväliseen aineistoon, tarkista varusteet ja tekniset tiedot aina myyjältäsi. 9/2012 JÄLLEENMYYJÄSI: OTA YHTEYTTÄ! New Holland suosittelee -öljyjä

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS: KOMPAKTI JA JÄRKEVÄ 2 OMINAISUUDET: Kompakti ja helposti hallittava yleistraktori kaikille tiloille. Optimaalinen painojakauma (45:55%), pieni omapaino,

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Portaaton vaihteisto yleisesti. Ajotavat / asetukset. Ajaminen eri työtehtävissä

Portaaton vaihteisto yleisesti. Ajotavat / asetukset. Ajaminen eri työtehtävissä 1 2 Hydrauliikka PowerShift vaihteisto 3 Portaaton vaihteisto yleisesti 4 Ajotavat / asetukset 5 Ajaminen eri työtehtävissä Perinteinen hydrauliikka - Kiinteätilavuuksinen hammaspyöräpumppu Pumpun tuotto

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys,

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Tuote-esite Lisää ulottuvuutta Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Hiabin XS 422 on luokkansa suorituskykyisin nosturi, jossa yhdistyy voima ja

Lisätiedot

Maatalouskoneiden energiankulutus. Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi

Maatalouskoneiden energiankulutus. Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi Maatalouskoneiden energiankulutus Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi Kasvinviljelyn energiankulutus Valtaosa kasvinviljelyn käyttämästä energiasta (~ 50 % tai yli) kuluu lannoitteiden

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Tuote-esite Luotettava ja hyväksi todettu puutavaranos turi Hiab Loglift 105S 105S - pettämätöntä tehoa päivästä toiseen Hiabin Loglift 105S -nosturissa tarkkuus ja

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA

TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA Kiuruveden kaupungin liikuntapalvelut pyytää tarjoustanne liikuntapalveluille kertaostona hankittavasta kunnossapitotraktorista. Konetta tullaan käyttämään pääasiassa

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta!

Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta! Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta! Alkuperäiset Eberspächer-autonlämmittimet. AUTOILUN YKKÖSLUOKKA Varhaisaamun viileys saattaa olla niin ihanaa varsinkin kun tiedät, että pääset lenkin jälkeen lämpimään

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P

Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P Fendt 200 Vario V/F/P 2 3 Yksinkertaisesti huippuluokkaa. Aina 200 Vario V/F/P -sarjan markkinoille tulosta saakka Fendt on asettanut

Lisätiedot

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 2 3 Suuri toiminnassa 200-sarjan Vario on kompakti ja vakuuttava vakioluokan traktori. Koe ainutlaatuiset Fendt Vario -teknologian edut, jotka ovat nyt

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

Täsmäviljelyn teknologia nyt ja tulevaisuudessa. Date / Person in charge 2

Täsmäviljelyn teknologia nyt ja tulevaisuudessa. Date / Person in charge 2 Täsmäviljelyn teknologia nyt ja tulevaisuudessa Date / Person in charge 2 Sisältö 1 Yleistilanne tarkkuusviljelyteknologiassa 2 Paikantaminen 3 Auto-Guide 3000 4 IsoBUS 5 Hyödyt 6 Tulevaisuus Date / Person

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 60 SR 0 Toleranssi nyt myös

Lisätiedot

FIN. Power Partner. T-sarja T131 T191

FIN. Power Partner. T-sarja T131 T191 FIN Power Partner T-sarja T131 T191 VALTRA T UUDEN SUKUPOLVEN TRAKTORI Valtran T-sarjan traktorit ovat selkeästi ammattiviljelijöiden ja urakoitsijoiden traktoreita, jotka Valtran á la Carte-räätälöinnin

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Made for efficient farmers

Made for efficient farmers Made for efficient farmers ISOMATCH TELLUS GO, work easy. be in control. Maataloudessa tarvitaan tehokkuutta. Korkeampia satoja vähemmällä vaivalla ja pienemmillä kustannuksilla. Se tarkoittaa myös tuotantopanosten

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla Yhden kosketuksen lakaisutoiminto tekee käytön erittäin helpoksi, sillä kaikki toiminnot pääharja, sivuharjat, imumoottori ja lisävarusteena saatava DustGuard aktivoituvat/pysähtyvät yhtä aikaa. Sivuharjoissa

Lisätiedot

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä Glu Jet PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä PATENTOITU Älykästä Reunalistoitusta Ohjelman valitseminen nappia painamalla. Vaihtoehto: täysautomaattinen viivakoodilla. HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone PERUNATEKNIIKKA JUURIKASTEKNIIKKA VIHANNESTEKNIIKKA GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone Ammattimaista istutustekniikkaa myös erittäin suuriin vaatimuksiin Grimmen hihnaistutustekniikka: 2-, 3- ja

Lisätiedot

1270E- / 1470E-Harvesterit

1270E- / 1470E-Harvesterit 1270E- / 1470E-Harvesterit PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deere E-sarjan harvesterien kehittyneet tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet S M D Uuden sukupolven kylvökoneet Junkkarin uusi kylvökonemallisto on jaettu kolmeen eri sarjaan. Moduulirakenteisuuden ansiosta voit valita helposti oikeat työkalut eri tarpeisiin. Perinteiseen Junkkarityyliin

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT Volvo Trucks. Driving Progress TEKNISET TIEDOT auttaa kuljettajaa ylläpitämään tasaisen ja polttoainetta säästävän ajovauhdin. Järjestelmä säätelee nopeutta automaattisesti ja pitää sen kuljettajan valitsemana.

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

100-500 40-60 tai 240-260 400-600 tai 2 000-2 200 X

100-500 40-60 tai 240-260 400-600 tai 2 000-2 200 X Yleistä tilauksesta Yleistä tilauksesta Tilaa voimanotot ja niiden sähköiset esivalmiudet tehtaalta. Jälkiasennus on erittäin kallista. Suositellut vaatimukset Voimanottoa käytetään ja kuormitetaan eri

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90 Käyttöohje Thermo Pro 90 Johdanto Hyvä Webasto-asiakas, Kiitos, että valitsit Webaston Thermo Pro 90 vesilämmittimen. Toivomme, että siitä ja sen luotettavasta mukavuudesta on sinulle iloa useiden vuosien

Lisätiedot

T30 11/14 Bar. Mäntäkompressorit

T30 11/14 Bar. Mäntäkompressorit T30 11/14 Bar Mäntäkompressorit Ingersoll Rand T30 on ollut luokkansa ykkönen ensiesittelystään vuonna 1929 lähtien. Se on omaa luokkaansa niin luotettavuudeltaan, tehokkuudeltaan, kestävyydeltään ja joustavuudeltaan

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

Asko Ikävalko RAPORTTI 1(6) k , TP02S-D EVTEK

Asko Ikävalko RAPORTTI 1(6) k , TP02S-D EVTEK Asko Ikävalko RAPORTTI 1(6) k0201291, TP02S-D EVTEK 12.1.2004 Asko Kippo Automaatiotekniikka EVTEK AUTOMAATTIVAIHTEISTO Tiivistelmä Vaihteisto on auton tärkein osa moottorin ja korin rinnalla. Tässä raportissani

Lisätiedot

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t www.toyota-forklifts.fi Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-1,75 t Tekniset tiedot 02-8FGF15 02-8FDF15 02-8FGF18 02-8FDF18 1.1 Valmistaja TOYOTA

Lisätiedot

Lakaisukoneet SR 1601

Lakaisukoneet SR 1601 Ainutlaatuinen pölynhallintajärjestelmä on ylivoimainen. Tekniikka kontrolloi ilmassa olevia pölypartikkeleita tehokkaan DustGuard vesisumutuksen avulla. Vähemmän pölyä tarkoittaa myös vähemmän lakaisua

Lisätiedot

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio Johdanto Tässä asiakirjassa kuvataan voimansiirtolinjaan liittyvät parametrit. Parametrien luettelon rajaamiseksi tässä kuvataan vain parametrit, joista on todennäköisesti hyötyä päällirakentajille. Johdanto

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! VAHVAA VOIMAA YC 230 LCLR-8 Sivu 2 ENTREPOT

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

Press Brake Productivity -pikaopas

Press Brake Productivity -pikaopas Kuinka aloitat Press Brake Productivity -pikaopas Kiitos, että olet ostanut Wilan valmistaman laatutuotteen Wila on valmistanut jo yli 80 vuotta työkalunpitimiä, työkaluja ja varusteita särmäyspuristimien

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report VA K 0 LA Rukkila ACV Helsinki 10 12;Z Helsinki 43 41 61 Pitäjizinmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Engineering in Agriculture and Forestry 1969 Koetusselostus

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

Käyttöönotto-opas RT Controller

Käyttöönotto-opas RT Controller Käyttöönotto-opas RT Controller Pikaopas RT-järjestelmän käyttöönottoa varten Aloitusopas RT Controller Versio 1.3 (090831) (Käytä tämän pikaoppaan kanssa opasta User Manual RT Controller, versio 2.1 tai

Lisätiedot

Kylmävesiasema HALLA

Kylmävesiasema HALLA Kylmävesiasema Halla on erityisesti Suomen olosuhteisiin suunniteltu sisätiloihin asennettava kylmävesiasema. Valmis Plug & Play -kokonaisuus säästää aikaa ja rahaa sekä suunnittelu- että asennusvaiheissa.

Lisätiedot

Valitse voittajarengas

Valitse voittajarengas Valitse voittajarengas Monipuolisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan Nykyisessä vaikeassa taloustilanteessa yksi parhaista kuljetus- ja kalustotoimintojen optimointitavoista on hyödyntää jokaista kuorma-autoa

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6 Yhdistelmäkoneet 6 Enemmän tuottavuutta, parempi puhdistustulos ja luotettavuus. 6 on uuden sukupolven yhdistelmäkone, jossa on keskitytty erityisesti suorituskykyyn, ergonomiaan ja luotettavuuteen. Saatavana

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT Chicago Pneumatic -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT KIRE HINNASTO ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA

KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT KIRE HINNASTO ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA KIRE KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT HINNASTO 1.2.2016 ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA KIRE METSÄPERÄVAUNUT Siirrettävä teli Hydraulinen napaveto Valovarustus 1-palkkisissa vaunuissa siirrettävä

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

Sähkökäyttöinen vastapainotrukki 1,0-1,5 t

Sähkökäyttöinen vastapainotrukki 1,0-1,5 t www.toyota-forklifts.eu Sähkökäyttöinen vastapainotrukki 1,0-1,5 t Sähkökäyttöinen vastapainotrukki 1,0 t Tekniset tiedot 7FBEST10 1.1 Valmistaja Toyota 1.2 Malli 7FBEST10 1.3 Voimanlähde Sähkö 1.4 Hallintatapa

Lisätiedot

Race MAX 28. Maantie. There s no better kick. Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen.

Race MAX 28. Maantie. There s no better kick. Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen. Maantie Race MAX 28 629 Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen. Mikäli tavoitteesi on treenata rajusti tai kilpailla maantieajossa on tämä malli tehty sinulle. Iso takarengas

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA

PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA perämoottorit PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA Blue Whale, Killer Whale, Narwhal, Kingfish kaikki merten valtiaita. Selva 4t-moottorit ovat nimiensä veroisia; vahvan persoonallisia

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

VAIJERIVINTTURI AJONEUVOIHIN 12V 1588 kg KÄYTTÖOHJEET

VAIJERIVINTTURI AJONEUVOIHIN 12V 1588 kg KÄYTTÖOHJEET VAIJERIVINTTURI AJONEUVOIHIN 12V 1588 kg KÄYTTÖOHJEET Lue käyttöohjeet huolella ennen käyttöä! Alla on listattuna vintturin komponenttejä ja niiden käyttö. Vintturi on tarkoitettu ainoastaan ajoneuvoihin

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2015 HYÖDYLLISTÄ TIETOA Tutustu Firestonen etuihin. Italiassa suunnitellut ja Espanjassa valmistetut Firestonen eurooppalaiset maataloustuotteet vastaavat eurooppalaisten

Lisätiedot

02 FARMALL C -MALLISTO

02 FARMALL C -MALLISTO FARMALL C 02 FARMALL C -MALLISTO KOMPAKTI ULKOA SUURI SISÄLTÄ Yli 160 vuoden kokemus maatalouden alalta on antanut Case IH:lle selkeän näkemyksen viljelijöiden tarpeista. Me ymmärrämme, mitä tarvitset

Lisätiedot

Helppokäyttöinen Vario looginen ja tehokas

Helppokäyttöinen Vario looginen ja tehokas Fendt 300 Vario Helppokäyttöinen Vario looginen ja tehokas 300-sarjan Vario on edustanut jo vuosikausia traktorin tärkeitä ominaisuuksia: luotettavuutta, taloudellisuutta ja arvonpysyvyyttä. Voittajamalli

Lisätiedot

MEPUN KUIVURIUUNIT TALOUDELLISET JA TEHOKKAAT LÄMMÖNLÄHTEET

MEPUN KUIVURIUUNIT TALOUDELLISET JA TEHOKKAAT LÄMMÖNLÄHTEET LÄMMÖNLÄHTEET Mepun hakeuunit markkinoilla jo parikymmentä vuotta. Latviassa Mepun hakeuuneilla on kuivattu kymmeniä miljoonia kiloja viljaa vuodesta 2007. MEPUN KUIVURIUUNIT TALOUDELLISET JA TEHOKKAAT

Lisätiedot

Asennusohje. 7340069 v.2

Asennusohje. 7340069 v.2 FI Asennusohje 7340069 v.2 FI IMP PUMS vakuuttaa, että nämä tuotteet ovat seuraavien EU-direktiivien vaatimusten mukaisia: FI Vianmääritys Vika Syy Korjaus Pumppu ei Virransyöttövika Tarkasta

Lisätiedot

Edullista lypsytehoa laajentavalle tilalle DeLaval MidiLine ML3100

Edullista lypsytehoa laajentavalle tilalle DeLaval MidiLine ML3100 Edullista lypsytehoa laajentavalle tilalle DeLaval MidiLine ML3100 Tyylikäs design. Tehokkuuden huippua. DeLaval MidiLine ML3100 lypsyaseman tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu kertoo sen edistyksellisistä

Lisätiedot