T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175"

Transkriptio

1 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

2 2 3 PUHDASTA VOIMAA JA TUOTTAVAA TALOUDELLISUUTTA TULEVAISUUDEN MAATILALLE MAKSIMAALISTA MONIPUOLISUUTTA T6-mallisto tarjoaa räätälöityä tuottavuutta maatalouden ja urakoinnin erilaisiin tarpeisiin. Saatavana on erittäin laaja valikoima tuottavuutta parantavia varusteita kuten etunostolaite, etukuormain, kuormantunteva hydrauliikka, tehokkaat 4- tai 6-sylinteriset moottorit ja Electro Command -vaihteisto. Vaikuttavan hyvä teho-painosuhde täydentää koko paketin. Maantieajo, peltokäyttö tai karjatilan työt - T6 hoitaa ne kaikki. TEHOA JA TUOTTAVUUTTA Tier 4 -vaatimukset täyttävissä T6-traktoreissa hyödynnetään tuottavuutta lisäävää ECOBlue SCR -teknologiaa. Moottori hengittää vain puhdasta raikasta ilmaa, eikä sitä ole tarvinnut kuristaa päästömääräysten takia. Tuloksena on ajotuntumaltaan uskomattoman pirteä ja vääntävä moottori, joka reagoi todella hyvin kaasuun. Myös numerot puhuvat puolestaan, sillä vääntömomentin nousu on jopa 42 %, ja lisätehoa on käytössä parhaimmillaan 40 hv nimellistehoon verrattuna.

3 SAAT SEN MITÄ KONEPEITOSSA LUKEE T6-malliston hyvä suorituskyky on heti havaittavissa traktorista, sillä uudet korkeammat teholukemat käyvät ilmi konepeiton mallimerkinnästä. Ensimmäiset kaksi merkkiä kertovat kokoluokan, eli T6. Seuraavat kolme numeroa ilmaisevat traktorin suurimman tehon lisäteholla, joka esimerkiksi T6.165 mallissa on 165 hv. Lisäksi viimeinen luku kertoo sylinterien määrä siten, että 0 merkitsee nelisylinteristä mallia ja 5 kuusisylinteristä. Mitä tämä merkitsee sinulle? Voit hankkia uuden T6-traktorin turvallisin mielin, sillä siinä on tehoreservejä juuri sinun tarpeidesi varalle. Moottorin kierrokset Suurin teho lisäteholla (hv) T6.120* T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T * Nimellisteho (hv) T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T Lisäteho voimanottokäytössä, maantiellä ja hydrauliikkakäytössä. * Mallissa T6.120 ei ole lisätehoa. Hv Lisäteho (hv) T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T ABSOLUUTTISTA AJAMISEN ILOA T6-mallien Horizon -ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ehdoilla mukavaksi ja tuottavaksi pitkää päivää varten. Se tarjoaa poikkeuksellisen alhaisen äänentason, vain 71 db(a). Ajokokemus on pehmeän mukava erityisesti silloin, kun varusteiksi on valittu ohjaamon ja etuakselin jousitukset. Lisävarusteena saatavat Fast Steer -pikaohjaus ja kääntyvä SuperSteer -etuakseli tekevät T6-traktorista lyömättömän nopean käänteissään. ENEMMÄN VÄHEMMÄLLÄ ECOBlue SCR -teknologia säästää jopa vakuuttavat 10 % polttoainelaskussa, ja samalla tuottavuus paranee. Siis enemmän vähemmällä. Kyllä kiitos! Lisäksi huoltoväli, 600 h, on markkinoiden pisin.

4 4 5 MALLISTO JOKAISELLE OMANSA New Hollandilla tiedetään, että maatiloja on hyvin monenlaisia. Kattavan T6-malliston voi siksi räätälöidä asiakkaan omien yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tehtaalta koneen mukana tilattuina varusteet tulevat myös huomattavasti jälkiasennusta edullisemmiksi. MALLIT T6.155 T6.165 T6.175 DELUXE ANTAA ENEMMÄN Deluxe-varustepakettiin on valmiiksi koottu laaja valikoima käyttäjien eniten arvostamia varusteita. Näitä ovat 3-nopeuksinen voimanotto, 4 hydrauliikan venttiiliä, vaihteiston ja moottorin kierrosluvun automatiikat, sähköhydraulinen levylukko edessä ja takana, lukkojen ja nelivedon automatiikka, ajotietokone, etupainot, ohjaamon jousitus ja hydraulisesti taakse liukuva vetokoukku. 50 KM/H MALLISTON HUIPULLA 50 km/h -versioissa on aina kaikki edellä mainitut Deluxe-varusteet sekä etulokasuojat ja takalokasuojien levikkeet. Lisäksi 50 km/h - mallit on ajomukavuuden ja turvallisuuden maksimoimiseksi aina varustettu jousitetulla etuakselilla ja etupyörien erillisillä napajarruilla. TEHOKKUUTTA ETUKUORMAINTYÖHÖN T6-traktoreissa on lyömättömät ominaisuudet vaativaa etukuormainkäyttöä varten. Näkyvyys on esteetön joka suuntaan. Kattoikkunan ansiosta työvälineelle näkee myös aisojen ollessa yläasennossa, mikä tekee esimerkiksi paalien käsittelystä sujuvampaa kuin muilla. Oma lukunsa on etukuormaimen käsittelyn nopeus ja tehokkuus, sillä kuormantuntevan mäntäpumpun tuotto ulkopuolista hydrauliikka varten on peräti 113 l/min.

5 4- TAI 6-SYLINTERINEN MOOTTORI T6-mallistosta voi valita traktorin joko 4- tai 6-sylinterisellä moottorilla, jossa on ECOBlue SCR-teknologian tuomat edut. Valittavana on tehonlähde, joka sopii parhaiten käyttäjän omiin mieltymyksiin. MALLIT T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 TIUKAT KÄÄNNÖKSET New Hollandilla uskotaan monipuolisuuteen, ja siksi valittavana on kolme erilaista etuakselia. Normaali etuakseli varmistaa perinteisen tehokkuuden, jousitettu Terraglide takaa pehmeän ajokokemuksen ja kääntyvä SuperSteer mahdollistaa ylivoimaisen käsiteltävyyden. HYDRAULIIKKA VERTAANSA VAILLA Hydrauliikan tehokkuus on yhä tärkeämpi osa nykyaikaisen traktorin suorituskykyä, sillä työkoneet vaativat aikaisempaa enemmän sekä öljyn virtausta että muita ominaisuuksia. T6-mallistossa hydrauliikan ytimenä on suljettu järjestelmä ja kuormantunteva mäntäpumppu, joka tuottaa 113 l/min. Lisäksi traktorissa on erillinen, 47 l/min tuottava ohjauksen pumppu, joten päähydrauliikan tuotto saadaan ulkopuoliseen käyttöön ohjauksen tarpeista riippumatta. LAAJA RENGASTARJONTA Laajasta maatalous-, metsä- tai urakointikäyttöön sopivasta rengasmallistosta on mahdollista valita juuri käyttötarkoitukseen sopivat renkaat.

6 6 7 KULJETTAJAN YMPÄRISTÖ 360 NÄKYVYYS YMPÄRILLÄSI Haluatko hyvän näkyvyyden jokaiseen suuntaan? Ratkaisu on New Hollandin viihtyisä Horizon -ohjaamo. Pellolla, pihalla tai tiellä näkymä ohjaamosta on esteetön ja markkinoiden paras. Aina. Työskenteletkö etukuormaajan kanssa? Läpinäkyvä kattoikkuna antaa täydellisen näkymän kuormaimelta kuljettajan istumelle asti, eikä niskaa tarvitse turhaan taivutella. Hiljaisen mukavassa 71dB(A) -ohjaamossa kuulee jopa kuiskauksen. MUKAVUUS SYNTYY SILKKISEN PEHMEÄSTÄ KYYDISTÄ Hyvinvointi on taattu arvostetulla ilmajousitetulla Deluxeistuimella. Kuljettajien, jotka tekevät pitkiä päiviä traktorin ohjaamossa, kannattaa hankkia lämmitetty ja semiaktiivinen Auto Comfort -istuin, joka tuo uutta mukavuutta ajamiseen ja torjuu hyvin maan epätasaisuuksia. Muhkeasti pehmustettu ja turvavyöllä varustettu apukuljettajan istuin taittuu tarvittaessa alas työtasoksi.

7 BLUETOOTH-RADIO Bluetooth-radio voidaan asentaa kaikkiin malliston traktoreihin. Puhelut voi soittaa kädet vapaina Hands Free -toiminnolla, ja lisäksi musiikkia voi kuunnella joko suoraan MP3- soittimesta tai USB- muistitikun kautta. KIRKKAAT VALOT YÖN PIMEYTEEN Koko mallistossa on vakiovarusteena runsaasti työvaloja, eli 6 eteen ja 4 taakse. Valot voidaan suunnata juuri oikeaan kulmaan, jolloin valo jakautuu tasaisesti muuttaen yön päiväksi. Valaistusta hallitaan ohjaamon selkeästä käyttöpaneelista. HALLITSE TRAKTORIN ILMASTOINTIA Ilmastoinnin Dual Zone -teknologia takaa tehokkaan lämmönvaihdon helteisimmistä kesäpäivistä aina talven kylmimpiin pakkasiin. Yksilöllisesti suunnittelut 12 ilmaventtiiliä säätävät ilmavirran koko keholle sopivaksi ja sulattavat nopeasti lasit jäästä. C-pilariin asennetut säätimet sopivat erinomaisesti käyttäjän käteen, ja lisäksi säätö ajon aikana on helppoa. TIEDON LÄHTEELLÄ Kojelaudan valvontamonitorista voi nähdä tietoja tärkeimmistä toiminnoista, kuten ajonopeus, moottorin kierrokset ja AdBluen määrä säiliössä. Valinnainen ajotietokone antaa mahdollisuuden seurata esim. työsaavutusta, ja se kertoo mm. milloin seuraava huolto on tehtävä.

8 8 9 PLM AJO-OPASTUS NEW HOLLANDIN AJO-OPASTIMET TARJOAVAT ENEMMÄN VILJELE TARKASTI NEW HOLLANDIN AVULLA New Holland tarjoaa jokaiseen koneeseen navigointijärjestelmän, joka voidaan suunnitella kunkin käyttäjän tarpeisiin. Päällekäistä ajoa tai aukkoja on mahdollista välttää käyttämällä manuaalista tai automaattista ohjausta. Näin voidaan vähentää merkittävästi tuotantopanosten kustannuksia. Automaattiohjaus on kehittynyt vuosien saatossa niin tarkaksi, että RTK-korjaussignaalin avulla on mahdollista päästä jopa 1-2 cm:n tarkkuuteen. YKSINKERTAISIN NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ EZ-Pilot on yksinkertaisin avustettu navigointijärjestelmä. Ohjauspyörää käännetään integroidulla, automaattisella rattiohjauksella, jota hallitaan EZ- Guide 250:n tai kehittyneemmän FM750-näytön kautta. Ajolinjat pysyvät suorina epätasaisella pellolla, jolloin kuljettaja voi keskittyä lannoitteen levitykseen tai mihin tahansa työhön. Tämä nostaa tuottavuuden ja käyttäjämukavuuden aivan uudelle tasolle. EZ-Pilot EZ-Guide 250 FM-750 TRAKTORIN HALLINNAN MUKAVUUTTA Anna traktorin ohjata itseään! Täysin integroitu AutoPilot-ohjausjärjestelmä ja sen antamat korjaussignaalit kertovat traktorin suunnan keskusyksikölle, joka hoitaa ohjauksen. Hydrauliikkajärjestelmään on integroitu ohjausventtiili, joka muuttaa keskusyksikön signaalit hydrauliikan ja ohjauksen liikkeeksi. FM750- opastimen tai laajakuvanäytöllisen FM1000-kosketusnäytön kautta on helppoa tehdä ajoreitti, ja sen jälkeen vain istua ja nauttia koneen hoitaessa työt. FM-1000 VASTAANOTTIMIEN VALIKOIMA Saatavana on erityyppisiä vastaanottimia EGNOS-, OmniSTAR- tai RTK-korjaussignaleja varten. Malliston huipulla on NH375-vastaanotin, joka voi hyödyntää sekä RTK- että Glonass-signaaleja. Suomessa voidaan tarkkuutta parantaa olennaisesti VRS-korjauspalvelulla ilman erillistä pellon laidalle asennettavaa tukiasemaa. AG 25 -antenni RTK-TUKIASEMA RTK-tukiaseman avulla voidaan saavuttaa 1-2 cm:n tarkkuustaso. RTK-tukiasema

9 ERILAISIA TARKKUUSTASOJA New Holland antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita automaattiohjauksen signaaliin neljä eri tarkkuustasoa työn vaatimusten ja käytettävissä olevan budjetin mukaan. RTK-korjaussignaalin avulla tarkkuus pysyy vuosi toisensa jälkeen kaikkein korkeimmalla tasolla. HYVÄ AJO-OPASTUS SÄÄSTÄÄ RAHAA AutoPilot auttaa parantamaan työn tehokkuutta. Pimeässä tai pitkinäkään työpäivinä tarkennettu ajaminen ei vaarannu. Parempi tehokkuus säästää rahaa. Se on niin yksinkertaista. Kokonaiskustannusten säästö automaattiohjauksella ( ) PARANTUNUT TUOTTO EGNOS HP/XP RTK

10 10 11 MOOTTORI VOIMAA JA VÄÄNTÖÄ. PUHDASTA SUORITUSKYKYÄ. Jokaisen T6-traktorin voimanlähteenä on FPT Industrialin kehittämä ECOBlue NEFmoottori, jossa hyödynnetään SCR-teknologiaa. AdBluelisäaineen avulla pakokaasun sisältämät haitalliset typen oksidit muutetaan vedeksi ja harmittomaksi typpikaasuksi. Pakokaasujen jälkikäsittely tehdään kokonaan moottorin ulkopuolella, joten moottoriin syötetään vain raikasta ja puhdasta ilmaa. Itse moottori on voitu säätää suurimmalle teholle ja pienimmälle polttoaineen kulutukselle.mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella puhtaasti käyvää moottoria, joka tuottaa enemmän tehoa, mutta kuluttaa samalla vähemmän polttoainetta. Typpikaasua ja vettä AdBlue-lisäainetta Annosteluyksikkö SCR-katalysaattori Syöttöyksikkö AdBlue-säiliö Pakokaasua, jossa on typen oksideja (NOx) Lisäteholla Nimellisteho 10% SÄÄSTÖÄ 19% VÄHEMMÄN CO2 Moottorin teho (hv) T6.120* T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T6.175 TEHOKKUUTTA KAIKISSA TÖISSÄ T6-malliston traktorit takaavat tehokkaan tuotannon kaikissa maatilan töissä. Maksimitehot vaihtelevat hevosvoiman välillä ja lisätehon astuessa peliin moottori antaa jopa 40 hv ylimääräistä voimaa, jolloin T6 hoitaa raskaammatkin työt ongelmitta. Teho-painosuhde on erinomainen, mikä pienentää polttoainelaskuja sekä vähentää maan tiivistymistä ja ylläpitää tuottavuutta vuodesta toiseen. Polttoaineen kulutus (%) T6000 Tier 3 T6 Tier 4A kg CO2 -päästöjä per litraa dieseliä kg Tier 1 -traktori SÄÄSTÄ POLTTOAINETTA JA PIENENNÄ HIILIJALANJÄLKEÄ Dieselin palamisesta vapautuvat päästöt ovat merkittävä osa maatalouden hiilijalanjälkeä. ECOBlue SCR -moottoriteknologia seuraa Tier 4A -päästörajoituksia, mikä vähentää typenoksidien päästöjä ja T6-malliston polttoaineen kulutusta jopa 10 % tuoden tuntuvan vähennyksen hiilipäästöihin. Vieraile -sivulla, ja ota selvää kuinka paljon hiilipäästöjä voit vähentää kg Tier 4 SCR-traktori

11 POWERED BY FPT New Holland ei ole yksin Tier 4 -teknologian takana, sillä se voi luottaa moottoreiden kehittämisessä kumppaniin, jolla on harvinaisen suuret voimavarat: FPT Industrial. Pioneeri: Fiat kehitti Common Rail -teknologian jo 1980-luvulla ja toi sen massatuotantoon Alfa Romeo -henkilöautoissa vuonna Se tuotiin ensimmäisenä myös yhtymän maatalouskoneisiin. Puhtaampi: Fiat Groupin autoissa on Euroopan valmistajista pienimmät hiilidioksidipäästöt. Kokemuksella: FPT Industrial on viimeisen kuuden vuoden aikana valmistanut jo yli SCR-moottoria maatalouteen, maanrakennukseen ja kuljetusteollisuuteen. Se merkitsee traktorin ostajalle luotettavuutta ja käyttövarmuutta. POWERTRAIN TECHNOLOGIES 40 hv Moottorin kierrokset Teho (hv) Lisäteho voimanottokäytössä, maantiellä ja hydrauliikkaa käytettäessä Moottorin kierrokset KUORMITUS Kierrosten lasku Tier 4A ECOBlue SCR palautumispiste Tier 3 palautusmispiste 13% PAREMPI VASTE KAASUUN Time MOOTTORIN TEHON HALLINTA Lisäteho-ominaisuus on tunnettu New Holland -traktoreissa ja se on tarjolla kaikkiin Suomessa myytäviin T6- malleihin (ei T6.120). Lyhyesti sanottuna moottori tuottaa lisää tehoa ja vääntöä vaihteiston, hydrauliikan ja voimanoton kuormituksen mukaan. T6.165-traktorissa lisäteho tuottaa jopa 40 ylimääräistä hevosvoimaa, mutta polttoaineen kulutuksen optimoimiseksi vain silloin kun sitä todella tarvitaan. KIERROSAUTOMATIIKALLA TARKKUUTTA TYÖHÖN Deluxe-malleissa kierrosautomatiikka antaa kuljettajalle mahdollisuuden ohjelmoida muistiin yksi tai kaksi moottorin kierrosnopeutta, jotka saadaan käyttöön nappia painamalla. Valittu moottorin ja samalla voimanoton kierrosluku pysyvät tarkasti kohdallaan. Hyvä esimerkki tasaista voimanoton nopeutta edellyttävästä työstä on paalaus, jossa kuormitus saattaa karhon koon myötä muuttua hyvinkin nopeasti. SUORITUSKYKYÄ RIPEÄSTI TARJOLLA New Holland haluaa tarjota täyden suorituskyvyn nopeasti käyttöön, koska se on traktorin tuottavuuden takeena. Yksinkertaisesti sanottuna SCR-moottori reagoi aikaisempaa paremmin kaasuun, koska se hengittää vain puhdasta ilmaa, eikä moottoria ole keinotekoisesti kuristettu päästöjen takia. Selkeän eron huomaa käytännön ajossa erityisesti mäkisessä maastossa ja maantiellä kiihdytettäessä. Uuden moottorin ajotuntuma kannattaa itse kokeilla käytännössä!

12 12 13 VAIHTEISTO KÄYTTÄJÄLLE SUUNNATTU VAIHTEISTO Maatiloilla on paljon erilaisia vaatimuksia koneille. Siksi tarjoamme uusia ja pitkää kokeiltuja innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat suorituskykyä. Kaikissa T6-malleissa on vakiovarusteena sähköisesti ohjattu Electro Command -vaihteisto, jossa voidaan valita peräti kahdeksan vaihdetta napista painamalla ja kytkinpolkimeen koskematta. Suunnanvaihto on aina sähköhydraulinen, ja automatiikkaa voi valita tarpeen mukaan. MOOTTORIN TEHO AUTOMAATTNEN VAIHTAMINEN VAIHTAMISEN KIERROSLUKU OPTIMI MOOTTORIN KIERROKSET DELUXE-MALLEISSA PELTO- JA MAANTIEAUTOMATIIKKA Maantieautomatiikan avulla liikkeelle lähtö raskaalla kuormalla ei voisi olla enää helpompaa. Myös täyteen lastatulla perävaunulla voidaan lähteä liikkeelle ilman kytkintä. Tämän jälkeen automatiikka vaihtaa ylös- ja alaspäin ajonopeuden ja kuormituksen mukaan. Kuljettajan tarvitsee vain painaa kaasua ja jarrua sekä keskittyä traktorin ohjaamiseen. Peltoautomatiikan avulla traktori vaihtaa automaattisesti vaihdetta peltoalueiden sisällä moottorin käyntinopeuden, kaasun asennon ja kuormituksen mukaan, jotta työn tehokkuus voidaan maksimoida. SUURI TOLERANSSI PIENI TOLERANSSI

13 DUAL COMMAND 24x24-vaihteistossa 2-nopeuksinen pikavaihde antaa kuljettajan vaihtaa ilman kytkintä siten, että nopeus laskee 18 % ja vääntömomentti kasvaa 22 %. Suomessa vain tehdastilauksena. ELECTRO COMMAND 16x16 Electro Command -vaihteistoa hallitaan vaihdevivussa olevien sähköpainikkeiden avulla. Kahdeksan vaihteen vaihto ilman kytkintä onnistuu nappeja painamalla vaihdevipua liikuttamatta. Intellishift parantaa vaihtamisen laatua tarkkailemalla jatkuvasti ajonopeutta ja moottorin nopeutta, jos kuormitus muuttuu vaihtamisen yhteydessä. Raskailla kuormilla kytkin ottaa kiinni nopeasti, jotta vetokyky säilyisi. Kevyellä kuormituksella kytkin ottaa kiinni hitaammin, jolloin vaihteet kytkeytyvät pehmeämmin. 50 km/h -versio on toteutettu päävaihteiston ohittavalla erillisellä 17. vaihteella. Koska ylin vaihde ohittaa päävaihteiston, hyötysuhde on paras mahdollinen. HYDRAULINEN SUUNNANVAIHTO Electro Command -vaihteistossa suuntaa vaihdetaan kätevästi ratin alla olevasta vivusta. Suunnanvaihto toimii pehmeästi hydraulisten monilevykytkinten ansiosta, ja siinä on myös muistitoiminto, jossa nopeudet eteen ja taakse voidaan valita erikseen. KÄTEVÄ PÄISTEAUTOMATIIKKA Ohjelmoitava HTS-päisteautomatiikka kuuluu lisävarusteena saatavien sähköisten hydrauliikan venttiileiden mukavuuksiin. Automatiikka ohjaa vaihtamista, moottorin kierroksia, nostolaitetta ja hydrauliventtiilejä etukäteen tehtyjen ohjelmien mukaisesti. Napin painallus riittää pitkien toimintosarjojen tekemiseen. 8 sec

14 14 15 VAIHTEISTO JA AKSELISTO ERINOMAINEN OHJATTAVUUS, PARANTUNUT PITO, SUUREMPI TEHO AKSELEILLA TUOTTOISAA HALLITTAVUUTTA JA VETOTEHOA T6-traktoreihin on saatavana laaja valikoima etuakseleita erilaisiin tarpeisiin. Vakiomallin akseli on riittävän järeä nykyaikaisia raskaita etukuormaimia varten, mutta erikoistilauksena tehtaalta saa myös erikoisvahvan 4-kategorian akselin. Kääntyvä SuperSteer -akseli säästää arvokasta aikaa päisteissä. 50 km/h -malleissa on vakiovarusteena jousitettu etuakseli, jossa on aina hydraulinen levylukko sekä lukkojen ja nelivedon Terralock-automatiikka. Kaikissa T6-malleissa on vakiovarusteina järeät 275 mm taka-askelin laipat suuria renkaita varten, ja tehtaalta tilaamalla on saatavana myös jenkkityyppinen putkiakseli. LISÄÄ TUOTTAVUUTTTA NOPEAT KÄÄNTEET LISÄÄVÄT TUOTTAVUUTTA New Hollandin ainutlaatuinen Super Steer -etuakseli pienentää traktorin kääntösädettä merkittävästi. Etuakseli kääntyy pyörien mukana, jolloin yhteensä 65 asteen kääntymiskulma on mahdollinen. Traktori kääntyy tiukemmin ja nopeammin, joten aikaa ja rahaa säästyy lähes kaikissa töissä. Nopeat käännökset onnistuvat vaivattomasti Fast Steer -pikaohjauksen ansiosta. Etupyörien kääntämiseksi ääriasennosta toiseen riittää pieni ohjauspyörän liike, joten traktorin käsittely päisteessä ja etukuormaintyössä sujuu nopeasti.

15 TERRALOCK-AUTOMATIIKALLA VETOVOIMAA Deluxe-malleissa vetotehon takaavat 100-prosenttiset hydrauliset lukot, jotka kytkeytyvät samanaikaisesti sekä etu- että taka-akselilla. Suurin vetokyky on taattu tiukassakin paikassa napin painalluksella. Käsiteltävyyttä parantaa Terralock TM -automatiikka, joka kytkee pyöriä käännettäessä samalla lukot ja nelivedon pois päältä. Kun pyörät käännetään uudestaan suoraan, lukot ja neliveto kytkeytyvät takaisin päälle. Värinä istuimen tasolla JOUSITUKSILLA ÄÄRIMMÄISTÄ MUKAVUUTTA Asiakkaat, jotka haluavat parasta mahdollista mukavuutta, voivat tilata T6-traktorinsa Terraglide -etuakselin jousituksella varustettuna. Kuljetusnopeuksilla etuakselin jousitus vakauttaa ajamista, vähentää heilahteluja ja varmistaa hyvän kosketuksen tiehen. Pellolla ajettaessa jousitettu etuakseli vaimentaa kuljettajaan kohdistuvia iskukuormia. 50 km/h -versioissa etuakselin jousitus on aina vakiovarusteena yhdessä etuakselin erillisten levyjarrujen kanssa. Deluxe-malleissa mukavuutta lisää Comfort Ride - ohjaamon jousitus, joka vähentää merkittävästi kuljettajaan kohdistuvia värinöitä ja iskukuormia ja auttaa siten jaksamaan pitempään. TEHOKASTA JARRUTTAMISTA Malliston koneissa on tehokkaat jarrut. Vakiojarrut antavat pysähtymiseen tehokkuutta vaikeissakin olosuhteissa, ja T6 tarjoaa turvallisen kyydin myös liukkailla keleillä, kun se kytkee jarruttaessa nelivedon automaattisesti päälle. Vakiovarusteena oleva hydraulinen perävaunun jarruventtiili tuo lisää jarrutustehoa ja turvallisuutta kuljetusajoon.

16 16 17 ETUKUORMAAJA JA NOSTOLAITTEET ETEEN JA TAAKSE ETUKUORMAIMEN KANSSA PARHAIMMILLAAN New Hollandilla tiedetään, että etukuormain on olennainen osa traktoria. Siksi T6-traktorit suunniteltiin alun alkaen kuormainkäyttöön, ja niissä on lyömättömät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten. TEHOKAS, NOPEA JA KETTERÄ T6-traktorissa näkyvyys on esteetön joka suuntaan myös aisat ylös nostettuina, sillä kaikissa malleissa on vakiovarusteena läpinäkyvä kattoikkuna. Merkittävä etu on myös traktorin luontainen ketteryys, ja ohjattavuuden takaa päähydrauliikasta erillinen 47 l/min ohjauksen pumppu. Oma lukunsa on hydrauliikan tehokkuus, joka on kuormainkäytössä olennaisin asia. Etukuormaimelle virtauksen tuottaa kuormantunteva mäntäpumppu, jonka tuotto on 113 l/min. Suljettu hydrauliikkajärjestelmä on myös reagointinopeudeltaan ylivoimainen jo matalilla moottorin kierroksilla. KÄYTTÄJÄN TURVAKSI New Hollandissa etukuormainen kanssa voi työskennellä turvallisesti. Ohjaamo tarjoaa esteettömän näkyvyyden työvälineelle, mikä parantaa työn tarkkuutta korkealle kuormattaessa.

17 VAHVARAKENTEINEN JA TEHOKAS Nostolaite on tehty raskaita työkoneita varten, joten nostovoimaa on massiiviset 7864 kg. Sähköiseen nostolaiteeseen kuuluu myös heilahtelujen vaimennus, jonka avulla raskaita nostolaiteeseen kiinnitettäviä työkoneita kuljetettaessa ajaminen on paljon tasaisempaa ja ennen kaikkea turvallisempaa. Nostolaite korjaa automaattisesti tienpinnan epätasaisuuksista aiheutuvaa nyökkimistä. Nostolaitteen hallinnan lisäksi Deluxe-malleissa on takalokasuojissa myös voimanoton kytkentä. TÄYDELLISTÄ YHTEENSOPIVUUTTA: ETUNOSTOLAITE JA ETUVOIMANOTTO New Holland T6 -mallisto on suunniteltu integroidun etunostolaitteen ja etuvoimanoton vaatimusten mukaan. Etunostolaitteen hallinta sujuu mukavasti joko ohjaamosta tai sitten itse nostolaiteesta nappeja painamalla. Nostovoima 3200 kg riittää raskaillekin eteen kytkettäville työkoneille. SuperSteer-malleissa etunostolaite ei rajoita kääntyvyyttä, sillä se on etuakselissa kiinni ja kääntyy sen mukana. Nostovarret voidaan kääntää ylös, kun niitä ei tarvita, tai niihin voidaan kytkeä etupaino.

18 18 19 VOIMANOTTO JA HYDRAULIIKKA KUORMANTUNTEVAA TEHOKKUUTTA Hydrauliikan tehokkuus on yhä tärkeämpi osa nykyaikaisen traktorin suorituskykyä. Työkoneet vaativat hydrauliikalta aikaisempaa enemmän sekä öljyn virtausta että muita ominaisuuksia. T6-malleissa hydrauliikan ytimenä on suljettu kuormantunteva mäntäpumppu, joka tuottaa nostolaitteelle ja ulkopuoliseen käyttöön parhaimmillaan 113 l/min, mutta vain kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttoainetta säästyy silloin kun hydrauliikka ei tarvita. Pääpumpun lisäksi traktorissa on ohjaukselle oma 47 l/min tuottava pumppu, jonka ansiosta traktorin hallittavuus on varmistettu myös kuormainta käytettäessä. Yhteenlaskettu hydrauliikan tuotto on siis peräti 160 l/min! VALINNANVARAA VENTTIILEISSÄ T6-traktoreissa on versiosta riippuen 3 tai 4 ulkopuolisen hydrauliikan monipuolisesti varustettua mekaanista venttiiliä. Ominaisuuksiin kuuluvat virtauksen säätö, kellunta ja painepalautus. Saatavana ovat myös sähköventtiilit, joiden ominaisuuksiin kuuluu normaalien toimintojen lisäksi virtauksen ajastus, jonka avulla hydrauliikan toiminnot voidaan tallentaa ja toistaa. Takaventtiilien lisäksi traktoriin voidaan asentaa kaksi tai kolme Joystickillä hallittavaa keskiventtiiliä esimerkiksi etukuormaimen hallintaa varten.

19 SÄÄSTÖÄ VOIMANOTOSSA Vakiomallissa voimanoton nopeudet ovat 540 ja 1000 r/min. Deluxe-mallien kolminopeuksisessa voimanotossa voidaan hyödyntää 540Evaihtoehtoa, jolla 540 r/min -nopeus saadaan käyttöön alemmilla moottorin kierroksilla. Polttoainetta säästyy, ja samalla mukavuus lisääntyy hiljaisemman käyntiäänen ansiosta. TARVITTAESSA AUTOMATIIKKAA Lisävarusteena saatavan automatiikan avulla voimanotto kytkeytyy päälle ja pois varmasti oikeaan aikaan, kun työkone nostetaan tai lasketaan. Nostolaitteen korkeus voimanoton kytkentähetkellä valitaan portaattomasti. PIENET TEHOHÄVIÖT Mahdollisimman suoran voimansiirron ansiosta tehohäviöt moottorin ja voimanoton välillä ovat pienet. Voimanotto kytketään selkeällä vivulla, jossa on Soft Start -toiminto. Se takaa voiman päälle kytkeytymisen pehmeästi ja estää raskailta työkoneilta voimanotolle tulevia voimapiikkejä. MUKAVA HALLITA Yksinkertainen nosto-lasku-kytkin tekee nostolaitteen käyttämisen helpoksi ja palauttaa työkoneen nopeasti takaisin työasentoon päisteessä. Nostolaitteen korkeuden säätö on kuljettajan oikealla puolella optimaalisessa paikassa tarkkaa työkoneen käyttöä ajatellen. Hienosäätöä varten harvemmin käytetyt säätimet ovat käsinojan kannen alla ja tarvittaessa kätevästi esillä.

20 NEW HOLLAND -HUOLTO TUKEA JA TIETOA. NOPEA REAGOINTI Koneen rikkoutuessa ollaan valmiita tarpeellisiin erityisjärjestelyihin asiakasta tyydyttävän ratkaisun löytämiseksi mahdollisimman nopeasti. KORKEA PALVELUASTE New Holland -jälleenmyyjillä on käytössään internetpohjainen varaosien tilausjärjestelmä ja suorat kontaktit maahantuojan varastoon. Varaosakuvastot myös vanhempiin malleihin ovat tietokoneella nopeasti käytettävissä. TOIMITUSTEN KEHITTÄMINEN Euroopan varaosavarastoihin on investoitu voimakkaasti viime vuosien aikana. Tärkeä kehittämiskohde on myös varaosien toimitus tehtaalta jälleenmyyjille. MYYNTIVERKOSTON TUKI Jälleenmyyjät ja sopimushuoltajat voivat tukeutua sekä tehtaan että maahantuojan asiantuntijoihin aina kun apua tarvitaan. New Holland -traktoreissa on nyt normaalin tehdastakuun lisäksi toisen ja kolmannen vuoden jatkoturva kaupan päälle! Menestyksesi on erikoisalaamme. Maahantuoja: Pidätämme oikeuden muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Tämä esite perustuu kansainväliseen aineistoon, tarkista varusteet ja tekniset tiedot aina myyjältäsi. 9/2012 JÄLLEENMYYJÄSI: OTA YHTEYTTÄ! New Holland suosittelee -öljyjä

85-130 HVMF MASSEY FERGUSON

85-130 HVMF MASSEY FERGUSON 5600 85-130 HVMF MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Sisällysluettelo Sivu 04 Sinulle suunniteltu MF:n ammattitaidolla Sivu 06 Massey Ferguson. Tehoa ja suorituskykyä aidoimmillaan. Sivu 10 Uuden

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh -sarja volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Tulevaisuuden kuormaauto on nyt entistäkin edistyksellisempi. Sanotaan, että voittavaa konseptia ei kannata muuttaa. Silti

Lisätiedot

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö. Mercedes-Benz jakeluliikenteessä 3 4 Atego 6,5 16 t 5 18 Ohjaamot, varusteet 9 14 Moottorit, vaihteisto, vaihteensiirto 15 16 Ajomukavuus, päällirakenteiden

Lisätiedot

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59 KONEET 2010 SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo Traktorit ja etukuormaajat John Deere -kiinteistötraktorit... 4 5G... 7 5M... 8 5R... 9 5E... 10 John Deere 6030... 11 Käyttäjäjuttu: Lentävää rehunkorjuuta...

Lisätiedot

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia.

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Sisältö Voima 5 12 Moottorit 7 8 Vaihteisto ja vaihtaminen 9 10 Voiman välitys 11 12 Kestävyys 13 30 Rungon kantavuus ja jousitus 15 16 Voimansiirron kuormitettavuus

Lisätiedot

N O 1/2006 Sisu Auton asiakaslehti. SISU 75 vuotta Uusi SISU Rock Uudistunut Renault-mallisto Euro4 tulee SISUVIESTI N O 1/2006 1

N O 1/2006 Sisu Auton asiakaslehti. SISU 75 vuotta Uusi SISU Rock Uudistunut Renault-mallisto Euro4 tulee SISUVIESTI N O 1/2006 1 N O 1/2006 Sisu Auton asiakaslehti SISU 75 vuotta Uusi SISU Rock Uudistunut Renault-mallisto Euro4 tulee SISUVIESTI N O 1/2006 1 Renault-malliston uudet muodot s. 36 SISÄLTÖ Pääkirjoitus......................

Lisätiedot

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö Uusi Atego 4 25 Ohjaamot 6 11 Työskentely, käyttömukavuus 8 9 Varustus 10 11 Taloudellisuus, tekniikka 12 19 Moottoriteknologia 14 15 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

966M XE / 972M XE. Pyöräkuormaajat

966M XE / 972M XE. Pyöräkuormaajat 966M XE / 972M XE Pyöräkuormaajat 966M XE 972M XE Moottorimalli Cat C9.3 ACERT Cat C9.3 ACERT Enimmäisnettoteho ISO 9249 222 kw (302 hv metrinen) 232 kw (315 hv metrinen) Kauhojen tilavuudet 2,5-9,2 m³

Lisätiedot

M6060/M7060. M6060: 64 hv M7060: 71 hv KUBOTA-DIESELTRAKTORI

M6060/M7060. M6060: 64 hv M7060: 71 hv KUBOTA-DIESELTRAKTORI KUBOTA-DIESELTRAKTORI M M6060/M7060 Uudessa M6060/M7060:ssa optimaalinen suorituskyky ja helppokäyttöisyys yhdistyvät uusiin vähäpäästöisiin moottoreihin ja parannettuun ergonomiaan. M6060: 64 hv M7060:

Lisätiedot

Pst - FI. PaNoRaMIC. MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA.

Pst - FI. PaNoRaMIC. MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA. Pst - FI PaNoRaMIC MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA. PANORAMIC Ideoita liikkeellä Tutkimus ja innovaatiot ovat olleet Merlon teknikoiden ja insinöörien päätavoitteina jo vuodesta 1964, jolloin

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Vito. Umpipakettiautot.

Vito. Umpipakettiautot. Vito. Umpipa ket t iautot. Sisä ltö. Vito umpipakettiautot 4 Vito Mixto 12 Vito mallisto 14 Toimialakohtaiset ratkaisut 16 Sisätila 18 Mukavuus ja toiminnallisuus 18 Tekniikka 20 Moottorit 20 BlueEfficiency

Lisätiedot

Polttomoottori vastapainotrukit

Polttomoottori vastapainotrukit Polttomoottori vastapainotrukit 1.5 5.5 tonnia laatua luotettavuutta vastinetta rahalle laatua, luotettavuutta... asiakkaamme tietävät mitä he haluavat Kun kysyimme, mistä asiakkaat eniten pitävät Mitsubishi

Lisätiedot

OLETKO MIETTINYT HAKKUUKONEESI TUNTIKUSTANNUSTA SUHTEESSA TUOTTAVUUTEEN?

OLETKO MIETTINYT HAKKUUKONEESI TUNTIKUSTANNUSTA SUHTEESSA TUOTTAVUUTEEN? HAKKUUKONEET 1 2 OLETKO MIETTINYT HAKKUUKONEESI TUNTIKUSTANNUSTA SUHTEESSA TUOTTAVUUTEEN? Me olemme. 3 Kyse ei ole ainoastaan tuottavuudesta vaan tulevaisuuden haasteet kestävästä taloudellisuudesta SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi AMMATTILAISEN KONEET Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille www.agrimarket.fi www.deere.fi Sisällysluettelo Myyjäverkosto palveluksessanne...3 John Deere -kiinteistötraktorit...4

Lisätiedot

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture LELY LOTUS Pöyhimet Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta www.lely.com innovators in agriculture Hyvä ote sadosta Enemmän kuin pelkkä suojus Kaikki suojukset on yhdistetty toisiinsa kestävästi

Lisätiedot

VOLVO PYÖRÄKUORMAAJAT L110F, L120F

VOLVO PYÖRÄKUORMAAJAT L110F, L120F VOLVO PYÖRÄKUORMAAJAT L110F, L120F TARTU OHJAUSPYÖRÄÄN. TEE RUNSAASTI TYÖTÄ. Volvo on jalostanut pyöräkuormaajakonseptiaan yli puolen vuosisadan ajan. Uudella koneiden Volvo L110F ja Volvo L120F tuotannolla

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

JAGUAR 980 970 960 950 940 930. Silpulla on väliä.

JAGUAR 980 970 960 950 940 930. Silpulla on väliä. JAGUAR 980 970 960 950 940 930 Silpulla on väliä. Silpulla on väliä. CLAAS JAGUAR. Myös huipputehoa voidaan yhä optimoida. Alusta alkaen JAGUAR-mallisarja on vakuuttanut erinomaisella tehollaan ja pienellä

Lisätiedot

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme.

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Tervetuloa Jungheinrichille! Helsinki Jo vuosikymmenten ajan trukkimme ovat olleet luotettavia ja tehokkaita työjuhtia varastojen pinoamis-

Lisätiedot

Käyttäjän käsikirja 600---900. Valmistenumerot

Käyttäjän käsikirja 600---900. Valmistenumerot Käyttäjän käsikirja 600---900 Valmistenumerot Moottorinnro... TyyppikilpiEEC... Traktorinnro... Ohjaamonnro... Valmistekilpi... Vetäväetuakseli... 69---,6 --- --- Päähakemisto Käyttäjän käsikirja on jaettu

Lisätiedot

102 kw (137 HV) @ 2000 kierr./min 14213-16273 kg 0,24-0,76 m³ DX140W-3. Pyöräkaivuri

102 kw (137 HV) @ 2000 kierr./min 14213-16273 kg 0,24-0,76 m³ DX140W-3. Pyöräkaivuri 102 kw (137 HV) @ 2000 kierr./min 14213-16273 kg 0,24-0,76 m³ DX140W-3 Pyöräkaivuri 2 Tee tutustumiskierros sivut 4-5 Suorituskykyä sivut 6-7 Mukavuutta sivut 8-9 Ohjauslaitteet sivut 10-11 Luotettavuutta

Lisätiedot

Uusi Vito tila-auto.

Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Tahtoa, osaamista, tekemistä. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

VALMET 305 355 405 455 555 Käyttäjän käsikirja

VALMET 305 355 405 455 555 Käyttäjän käsikirja VALMET 305 355 405 455 555 Käyttäjän käsikirja Käyttäjälle Tämä kirja on tarkoitettu tueksi ja oppaaksi Sinulle, uuden 305, 355, 405, 455 tai 555 (415-4 Matala) traktorin omistaja. Seuraavilla sivuilla

Lisätiedot

303.5E CR, 304E CR, 305E CR, 305.5E CR

303.5E CR, 304E CR, 305E CR, 305.5E CR 303.5E CR, 304E CR, 305E CR, 305.5E CR Pienoiskokoiset hydrauliset kaivinkoneet 303.5E CR 304E CR 305E CR 305.5E CR Moottori Moottorimalli Cat C1.8 Cat C2.4 Cat C2.4 Cat C2.4 Nettoteho (ISO 9249) 23,6

Lisätiedot

Koeajossa Verso Edition 2011 Liikkuvan poliisin ainutlaatuinen harjoitusrata Uusia ratkaisuja tavarankuljetukseen. Täyshybridien edut tarkastelussa

Koeajossa Verso Edition 2011 Liikkuvan poliisin ainutlaatuinen harjoitusrata Uusia ratkaisuja tavarankuljetukseen. Täyshybridien edut tarkastelussa Lehti Toyota-autoilijoille 2/2011 Koeajossa Verso Edition 2011 Liikkuvan poliisin ainutlaatuinen harjoitusrata Uusia ratkaisuja tavarankuljetukseen Täyshybridien edut tarkastelussa 10 26 28 32 L E H T

Lisätiedot

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Volkswagen 1 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa BlueMotion Technologies -innovaatiot Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Uusi GENEVE Volkswagen TRANSPORTER paljasti syysmalliston

Lisätiedot

Huoltokorjaamossa on mahdollista tehdä kaikki asiakkaan toivomat tai huoltosuunnitelmaan kuuluvat huollot ja korjaukset niin moottoriin,

Huoltokorjaamossa on mahdollista tehdä kaikki asiakkaan toivomat tai huoltosuunnitelmaan kuuluvat huollot ja korjaukset niin moottoriin, VOLVO CE FINLAND ASIAKASLEHTI 1/2014 VOLVO PANOSTAA PALVELUUN, VAASAN UUDET TILAT! Vaasan uuden hallin pihalla komeilee Suomen suurin Volvo pyloni joka näkyy komeasti moottoritielle. Volvo CE avasi 2013

Lisätiedot