T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175"

Transkriptio

1 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

2 2 3 PUHDASTA VOIMAA JA TUOTTAVAA TALOUDELLISUUTTA TULEVAISUUDEN MAATILALLE MAKSIMAALISTA MONIPUOLISUUTTA T6-mallisto tarjoaa räätälöityä tuottavuutta maatalouden ja urakoinnin erilaisiin tarpeisiin. Saatavana on erittäin laaja valikoima tuottavuutta parantavia varusteita kuten etunostolaite, etukuormain, kuormantunteva hydrauliikka, tehokkaat 4- tai 6-sylinteriset moottorit ja Electro Command -vaihteisto. Vaikuttavan hyvä teho-painosuhde täydentää koko paketin. Maantieajo, peltokäyttö tai karjatilan työt - T6 hoitaa ne kaikki. TEHOA JA TUOTTAVUUTTA Tier 4 -vaatimukset täyttävissä T6-traktoreissa hyödynnetään tuottavuutta lisäävää ECOBlue SCR -teknologiaa. Moottori hengittää vain puhdasta raikasta ilmaa, eikä sitä ole tarvinnut kuristaa päästömääräysten takia. Tuloksena on ajotuntumaltaan uskomattoman pirteä ja vääntävä moottori, joka reagoi todella hyvin kaasuun. Myös numerot puhuvat puolestaan, sillä vääntömomentin nousu on jopa 42 %, ja lisätehoa on käytössä parhaimmillaan 40 hv nimellistehoon verrattuna.

3 SAAT SEN MITÄ KONEPEITOSSA LUKEE T6-malliston hyvä suorituskyky on heti havaittavissa traktorista, sillä uudet korkeammat teholukemat käyvät ilmi konepeiton mallimerkinnästä. Ensimmäiset kaksi merkkiä kertovat kokoluokan, eli T6. Seuraavat kolme numeroa ilmaisevat traktorin suurimman tehon lisäteholla, joka esimerkiksi T6.165 mallissa on 165 hv. Lisäksi viimeinen luku kertoo sylinterien määrä siten, että 0 merkitsee nelisylinteristä mallia ja 5 kuusisylinteristä. Mitä tämä merkitsee sinulle? Voit hankkia uuden T6-traktorin turvallisin mielin, sillä siinä on tehoreservejä juuri sinun tarpeidesi varalle. Moottorin kierrokset Suurin teho lisäteholla (hv) T6.120* T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T * Nimellisteho (hv) T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T Lisäteho voimanottokäytössä, maantiellä ja hydrauliikkakäytössä. * Mallissa T6.120 ei ole lisätehoa. Hv Lisäteho (hv) T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T ABSOLUUTTISTA AJAMISEN ILOA T6-mallien Horizon -ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ehdoilla mukavaksi ja tuottavaksi pitkää päivää varten. Se tarjoaa poikkeuksellisen alhaisen äänentason, vain 71 db(a). Ajokokemus on pehmeän mukava erityisesti silloin, kun varusteiksi on valittu ohjaamon ja etuakselin jousitukset. Lisävarusteena saatavat Fast Steer -pikaohjaus ja kääntyvä SuperSteer -etuakseli tekevät T6-traktorista lyömättömän nopean käänteissään. ENEMMÄN VÄHEMMÄLLÄ ECOBlue SCR -teknologia säästää jopa vakuuttavat 10 % polttoainelaskussa, ja samalla tuottavuus paranee. Siis enemmän vähemmällä. Kyllä kiitos! Lisäksi huoltoväli, 600 h, on markkinoiden pisin.

4 4 5 MALLISTO JOKAISELLE OMANSA New Hollandilla tiedetään, että maatiloja on hyvin monenlaisia. Kattavan T6-malliston voi siksi räätälöidä asiakkaan omien yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tehtaalta koneen mukana tilattuina varusteet tulevat myös huomattavasti jälkiasennusta edullisemmiksi. MALLIT T6.155 T6.165 T6.175 DELUXE ANTAA ENEMMÄN Deluxe-varustepakettiin on valmiiksi koottu laaja valikoima käyttäjien eniten arvostamia varusteita. Näitä ovat 3-nopeuksinen voimanotto, 4 hydrauliikan venttiiliä, vaihteiston ja moottorin kierrosluvun automatiikat, sähköhydraulinen levylukko edessä ja takana, lukkojen ja nelivedon automatiikka, ajotietokone, etupainot, ohjaamon jousitus ja hydraulisesti taakse liukuva vetokoukku. 50 KM/H MALLISTON HUIPULLA 50 km/h -versioissa on aina kaikki edellä mainitut Deluxe-varusteet sekä etulokasuojat ja takalokasuojien levikkeet. Lisäksi 50 km/h - mallit on ajomukavuuden ja turvallisuuden maksimoimiseksi aina varustettu jousitetulla etuakselilla ja etupyörien erillisillä napajarruilla. TEHOKKUUTTA ETUKUORMAINTYÖHÖN T6-traktoreissa on lyömättömät ominaisuudet vaativaa etukuormainkäyttöä varten. Näkyvyys on esteetön joka suuntaan. Kattoikkunan ansiosta työvälineelle näkee myös aisojen ollessa yläasennossa, mikä tekee esimerkiksi paalien käsittelystä sujuvampaa kuin muilla. Oma lukunsa on etukuormaimen käsittelyn nopeus ja tehokkuus, sillä kuormantuntevan mäntäpumpun tuotto ulkopuolista hydrauliikka varten on peräti 113 l/min.

5 4- TAI 6-SYLINTERINEN MOOTTORI T6-mallistosta voi valita traktorin joko 4- tai 6-sylinterisellä moottorilla, jossa on ECOBlue SCR-teknologian tuomat edut. Valittavana on tehonlähde, joka sopii parhaiten käyttäjän omiin mieltymyksiin. MALLIT T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 TIUKAT KÄÄNNÖKSET New Hollandilla uskotaan monipuolisuuteen, ja siksi valittavana on kolme erilaista etuakselia. Normaali etuakseli varmistaa perinteisen tehokkuuden, jousitettu Terraglide takaa pehmeän ajokokemuksen ja kääntyvä SuperSteer mahdollistaa ylivoimaisen käsiteltävyyden. HYDRAULIIKKA VERTAANSA VAILLA Hydrauliikan tehokkuus on yhä tärkeämpi osa nykyaikaisen traktorin suorituskykyä, sillä työkoneet vaativat aikaisempaa enemmän sekä öljyn virtausta että muita ominaisuuksia. T6-mallistossa hydrauliikan ytimenä on suljettu järjestelmä ja kuormantunteva mäntäpumppu, joka tuottaa 113 l/min. Lisäksi traktorissa on erillinen, 47 l/min tuottava ohjauksen pumppu, joten päähydrauliikan tuotto saadaan ulkopuoliseen käyttöön ohjauksen tarpeista riippumatta. LAAJA RENGASTARJONTA Laajasta maatalous-, metsä- tai urakointikäyttöön sopivasta rengasmallistosta on mahdollista valita juuri käyttötarkoitukseen sopivat renkaat.

6 6 7 KULJETTAJAN YMPÄRISTÖ 360 NÄKYVYYS YMPÄRILLÄSI Haluatko hyvän näkyvyyden jokaiseen suuntaan? Ratkaisu on New Hollandin viihtyisä Horizon -ohjaamo. Pellolla, pihalla tai tiellä näkymä ohjaamosta on esteetön ja markkinoiden paras. Aina. Työskenteletkö etukuormaajan kanssa? Läpinäkyvä kattoikkuna antaa täydellisen näkymän kuormaimelta kuljettajan istumelle asti, eikä niskaa tarvitse turhaan taivutella. Hiljaisen mukavassa 71dB(A) -ohjaamossa kuulee jopa kuiskauksen. MUKAVUUS SYNTYY SILKKISEN PEHMEÄSTÄ KYYDISTÄ Hyvinvointi on taattu arvostetulla ilmajousitetulla Deluxeistuimella. Kuljettajien, jotka tekevät pitkiä päiviä traktorin ohjaamossa, kannattaa hankkia lämmitetty ja semiaktiivinen Auto Comfort -istuin, joka tuo uutta mukavuutta ajamiseen ja torjuu hyvin maan epätasaisuuksia. Muhkeasti pehmustettu ja turvavyöllä varustettu apukuljettajan istuin taittuu tarvittaessa alas työtasoksi.

7 BLUETOOTH-RADIO Bluetooth-radio voidaan asentaa kaikkiin malliston traktoreihin. Puhelut voi soittaa kädet vapaina Hands Free -toiminnolla, ja lisäksi musiikkia voi kuunnella joko suoraan MP3- soittimesta tai USB- muistitikun kautta. KIRKKAAT VALOT YÖN PIMEYTEEN Koko mallistossa on vakiovarusteena runsaasti työvaloja, eli 6 eteen ja 4 taakse. Valot voidaan suunnata juuri oikeaan kulmaan, jolloin valo jakautuu tasaisesti muuttaen yön päiväksi. Valaistusta hallitaan ohjaamon selkeästä käyttöpaneelista. HALLITSE TRAKTORIN ILMASTOINTIA Ilmastoinnin Dual Zone -teknologia takaa tehokkaan lämmönvaihdon helteisimmistä kesäpäivistä aina talven kylmimpiin pakkasiin. Yksilöllisesti suunnittelut 12 ilmaventtiiliä säätävät ilmavirran koko keholle sopivaksi ja sulattavat nopeasti lasit jäästä. C-pilariin asennetut säätimet sopivat erinomaisesti käyttäjän käteen, ja lisäksi säätö ajon aikana on helppoa. TIEDON LÄHTEELLÄ Kojelaudan valvontamonitorista voi nähdä tietoja tärkeimmistä toiminnoista, kuten ajonopeus, moottorin kierrokset ja AdBluen määrä säiliössä. Valinnainen ajotietokone antaa mahdollisuuden seurata esim. työsaavutusta, ja se kertoo mm. milloin seuraava huolto on tehtävä.

8 8 9 PLM AJO-OPASTUS NEW HOLLANDIN AJO-OPASTIMET TARJOAVAT ENEMMÄN VILJELE TARKASTI NEW HOLLANDIN AVULLA New Holland tarjoaa jokaiseen koneeseen navigointijärjestelmän, joka voidaan suunnitella kunkin käyttäjän tarpeisiin. Päällekäistä ajoa tai aukkoja on mahdollista välttää käyttämällä manuaalista tai automaattista ohjausta. Näin voidaan vähentää merkittävästi tuotantopanosten kustannuksia. Automaattiohjaus on kehittynyt vuosien saatossa niin tarkaksi, että RTK-korjaussignaalin avulla on mahdollista päästä jopa 1-2 cm:n tarkkuuteen. YKSINKERTAISIN NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ EZ-Pilot on yksinkertaisin avustettu navigointijärjestelmä. Ohjauspyörää käännetään integroidulla, automaattisella rattiohjauksella, jota hallitaan EZ- Guide 250:n tai kehittyneemmän FM750-näytön kautta. Ajolinjat pysyvät suorina epätasaisella pellolla, jolloin kuljettaja voi keskittyä lannoitteen levitykseen tai mihin tahansa työhön. Tämä nostaa tuottavuuden ja käyttäjämukavuuden aivan uudelle tasolle. EZ-Pilot EZ-Guide 250 FM-750 TRAKTORIN HALLINNAN MUKAVUUTTA Anna traktorin ohjata itseään! Täysin integroitu AutoPilot-ohjausjärjestelmä ja sen antamat korjaussignaalit kertovat traktorin suunnan keskusyksikölle, joka hoitaa ohjauksen. Hydrauliikkajärjestelmään on integroitu ohjausventtiili, joka muuttaa keskusyksikön signaalit hydrauliikan ja ohjauksen liikkeeksi. FM750- opastimen tai laajakuvanäytöllisen FM1000-kosketusnäytön kautta on helppoa tehdä ajoreitti, ja sen jälkeen vain istua ja nauttia koneen hoitaessa työt. FM-1000 VASTAANOTTIMIEN VALIKOIMA Saatavana on erityyppisiä vastaanottimia EGNOS-, OmniSTAR- tai RTK-korjaussignaleja varten. Malliston huipulla on NH375-vastaanotin, joka voi hyödyntää sekä RTK- että Glonass-signaaleja. Suomessa voidaan tarkkuutta parantaa olennaisesti VRS-korjauspalvelulla ilman erillistä pellon laidalle asennettavaa tukiasemaa. AG 25 -antenni RTK-TUKIASEMA RTK-tukiaseman avulla voidaan saavuttaa 1-2 cm:n tarkkuustaso. RTK-tukiasema

9 ERILAISIA TARKKUUSTASOJA New Holland antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita automaattiohjauksen signaaliin neljä eri tarkkuustasoa työn vaatimusten ja käytettävissä olevan budjetin mukaan. RTK-korjaussignaalin avulla tarkkuus pysyy vuosi toisensa jälkeen kaikkein korkeimmalla tasolla. HYVÄ AJO-OPASTUS SÄÄSTÄÄ RAHAA AutoPilot auttaa parantamaan työn tehokkuutta. Pimeässä tai pitkinäkään työpäivinä tarkennettu ajaminen ei vaarannu. Parempi tehokkuus säästää rahaa. Se on niin yksinkertaista. Kokonaiskustannusten säästö automaattiohjauksella ( ) PARANTUNUT TUOTTO EGNOS HP/XP RTK

10 10 11 MOOTTORI VOIMAA JA VÄÄNTÖÄ. PUHDASTA SUORITUSKYKYÄ. Jokaisen T6-traktorin voimanlähteenä on FPT Industrialin kehittämä ECOBlue NEFmoottori, jossa hyödynnetään SCR-teknologiaa. AdBluelisäaineen avulla pakokaasun sisältämät haitalliset typen oksidit muutetaan vedeksi ja harmittomaksi typpikaasuksi. Pakokaasujen jälkikäsittely tehdään kokonaan moottorin ulkopuolella, joten moottoriin syötetään vain raikasta ja puhdasta ilmaa. Itse moottori on voitu säätää suurimmalle teholle ja pienimmälle polttoaineen kulutukselle.mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella puhtaasti käyvää moottoria, joka tuottaa enemmän tehoa, mutta kuluttaa samalla vähemmän polttoainetta. Typpikaasua ja vettä AdBlue-lisäainetta Annosteluyksikkö SCR-katalysaattori Syöttöyksikkö AdBlue-säiliö Pakokaasua, jossa on typen oksideja (NOx) Lisäteholla Nimellisteho 10% SÄÄSTÖÄ 19% VÄHEMMÄN CO2 Moottorin teho (hv) T6.120* T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T6.175 TEHOKKUUTTA KAIKISSA TÖISSÄ T6-malliston traktorit takaavat tehokkaan tuotannon kaikissa maatilan töissä. Maksimitehot vaihtelevat hevosvoiman välillä ja lisätehon astuessa peliin moottori antaa jopa 40 hv ylimääräistä voimaa, jolloin T6 hoitaa raskaammatkin työt ongelmitta. Teho-painosuhde on erinomainen, mikä pienentää polttoainelaskuja sekä vähentää maan tiivistymistä ja ylläpitää tuottavuutta vuodesta toiseen. Polttoaineen kulutus (%) T6000 Tier 3 T6 Tier 4A kg CO2 -päästöjä per litraa dieseliä kg Tier 1 -traktori SÄÄSTÄ POLTTOAINETTA JA PIENENNÄ HIILIJALANJÄLKEÄ Dieselin palamisesta vapautuvat päästöt ovat merkittävä osa maatalouden hiilijalanjälkeä. ECOBlue SCR -moottoriteknologia seuraa Tier 4A -päästörajoituksia, mikä vähentää typenoksidien päästöjä ja T6-malliston polttoaineen kulutusta jopa 10 % tuoden tuntuvan vähennyksen hiilipäästöihin. Vieraile -sivulla, ja ota selvää kuinka paljon hiilipäästöjä voit vähentää kg Tier 4 SCR-traktori

11 POWERED BY FPT New Holland ei ole yksin Tier 4 -teknologian takana, sillä se voi luottaa moottoreiden kehittämisessä kumppaniin, jolla on harvinaisen suuret voimavarat: FPT Industrial. Pioneeri: Fiat kehitti Common Rail -teknologian jo 1980-luvulla ja toi sen massatuotantoon Alfa Romeo -henkilöautoissa vuonna Se tuotiin ensimmäisenä myös yhtymän maatalouskoneisiin. Puhtaampi: Fiat Groupin autoissa on Euroopan valmistajista pienimmät hiilidioksidipäästöt. Kokemuksella: FPT Industrial on viimeisen kuuden vuoden aikana valmistanut jo yli SCR-moottoria maatalouteen, maanrakennukseen ja kuljetusteollisuuteen. Se merkitsee traktorin ostajalle luotettavuutta ja käyttövarmuutta. POWERTRAIN TECHNOLOGIES 40 hv Moottorin kierrokset Teho (hv) Lisäteho voimanottokäytössä, maantiellä ja hydrauliikkaa käytettäessä Moottorin kierrokset KUORMITUS Kierrosten lasku Tier 4A ECOBlue SCR palautumispiste Tier 3 palautusmispiste 13% PAREMPI VASTE KAASUUN Time MOOTTORIN TEHON HALLINTA Lisäteho-ominaisuus on tunnettu New Holland -traktoreissa ja se on tarjolla kaikkiin Suomessa myytäviin T6- malleihin (ei T6.120). Lyhyesti sanottuna moottori tuottaa lisää tehoa ja vääntöä vaihteiston, hydrauliikan ja voimanoton kuormituksen mukaan. T6.165-traktorissa lisäteho tuottaa jopa 40 ylimääräistä hevosvoimaa, mutta polttoaineen kulutuksen optimoimiseksi vain silloin kun sitä todella tarvitaan. KIERROSAUTOMATIIKALLA TARKKUUTTA TYÖHÖN Deluxe-malleissa kierrosautomatiikka antaa kuljettajalle mahdollisuuden ohjelmoida muistiin yksi tai kaksi moottorin kierrosnopeutta, jotka saadaan käyttöön nappia painamalla. Valittu moottorin ja samalla voimanoton kierrosluku pysyvät tarkasti kohdallaan. Hyvä esimerkki tasaista voimanoton nopeutta edellyttävästä työstä on paalaus, jossa kuormitus saattaa karhon koon myötä muuttua hyvinkin nopeasti. SUORITUSKYKYÄ RIPEÄSTI TARJOLLA New Holland haluaa tarjota täyden suorituskyvyn nopeasti käyttöön, koska se on traktorin tuottavuuden takeena. Yksinkertaisesti sanottuna SCR-moottori reagoi aikaisempaa paremmin kaasuun, koska se hengittää vain puhdasta ilmaa, eikä moottoria ole keinotekoisesti kuristettu päästöjen takia. Selkeän eron huomaa käytännön ajossa erityisesti mäkisessä maastossa ja maantiellä kiihdytettäessä. Uuden moottorin ajotuntuma kannattaa itse kokeilla käytännössä!

12 12 13 VAIHTEISTO KÄYTTÄJÄLLE SUUNNATTU VAIHTEISTO Maatiloilla on paljon erilaisia vaatimuksia koneille. Siksi tarjoamme uusia ja pitkää kokeiltuja innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat suorituskykyä. Kaikissa T6-malleissa on vakiovarusteena sähköisesti ohjattu Electro Command -vaihteisto, jossa voidaan valita peräti kahdeksan vaihdetta napista painamalla ja kytkinpolkimeen koskematta. Suunnanvaihto on aina sähköhydraulinen, ja automatiikkaa voi valita tarpeen mukaan. MOOTTORIN TEHO AUTOMAATTNEN VAIHTAMINEN VAIHTAMISEN KIERROSLUKU OPTIMI MOOTTORIN KIERROKSET DELUXE-MALLEISSA PELTO- JA MAANTIEAUTOMATIIKKA Maantieautomatiikan avulla liikkeelle lähtö raskaalla kuormalla ei voisi olla enää helpompaa. Myös täyteen lastatulla perävaunulla voidaan lähteä liikkeelle ilman kytkintä. Tämän jälkeen automatiikka vaihtaa ylös- ja alaspäin ajonopeuden ja kuormituksen mukaan. Kuljettajan tarvitsee vain painaa kaasua ja jarrua sekä keskittyä traktorin ohjaamiseen. Peltoautomatiikan avulla traktori vaihtaa automaattisesti vaihdetta peltoalueiden sisällä moottorin käyntinopeuden, kaasun asennon ja kuormituksen mukaan, jotta työn tehokkuus voidaan maksimoida. SUURI TOLERANSSI PIENI TOLERANSSI

13 DUAL COMMAND 24x24-vaihteistossa 2-nopeuksinen pikavaihde antaa kuljettajan vaihtaa ilman kytkintä siten, että nopeus laskee 18 % ja vääntömomentti kasvaa 22 %. Suomessa vain tehdastilauksena. ELECTRO COMMAND 16x16 Electro Command -vaihteistoa hallitaan vaihdevivussa olevien sähköpainikkeiden avulla. Kahdeksan vaihteen vaihto ilman kytkintä onnistuu nappeja painamalla vaihdevipua liikuttamatta. Intellishift parantaa vaihtamisen laatua tarkkailemalla jatkuvasti ajonopeutta ja moottorin nopeutta, jos kuormitus muuttuu vaihtamisen yhteydessä. Raskailla kuormilla kytkin ottaa kiinni nopeasti, jotta vetokyky säilyisi. Kevyellä kuormituksella kytkin ottaa kiinni hitaammin, jolloin vaihteet kytkeytyvät pehmeämmin. 50 km/h -versio on toteutettu päävaihteiston ohittavalla erillisellä 17. vaihteella. Koska ylin vaihde ohittaa päävaihteiston, hyötysuhde on paras mahdollinen. HYDRAULINEN SUUNNANVAIHTO Electro Command -vaihteistossa suuntaa vaihdetaan kätevästi ratin alla olevasta vivusta. Suunnanvaihto toimii pehmeästi hydraulisten monilevykytkinten ansiosta, ja siinä on myös muistitoiminto, jossa nopeudet eteen ja taakse voidaan valita erikseen. KÄTEVÄ PÄISTEAUTOMATIIKKA Ohjelmoitava HTS-päisteautomatiikka kuuluu lisävarusteena saatavien sähköisten hydrauliikan venttiileiden mukavuuksiin. Automatiikka ohjaa vaihtamista, moottorin kierroksia, nostolaitetta ja hydrauliventtiilejä etukäteen tehtyjen ohjelmien mukaisesti. Napin painallus riittää pitkien toimintosarjojen tekemiseen. 8 sec

14 14 15 VAIHTEISTO JA AKSELISTO ERINOMAINEN OHJATTAVUUS, PARANTUNUT PITO, SUUREMPI TEHO AKSELEILLA TUOTTOISAA HALLITTAVUUTTA JA VETOTEHOA T6-traktoreihin on saatavana laaja valikoima etuakseleita erilaisiin tarpeisiin. Vakiomallin akseli on riittävän järeä nykyaikaisia raskaita etukuormaimia varten, mutta erikoistilauksena tehtaalta saa myös erikoisvahvan 4-kategorian akselin. Kääntyvä SuperSteer -akseli säästää arvokasta aikaa päisteissä. 50 km/h -malleissa on vakiovarusteena jousitettu etuakseli, jossa on aina hydraulinen levylukko sekä lukkojen ja nelivedon Terralock-automatiikka. Kaikissa T6-malleissa on vakiovarusteina järeät 275 mm taka-askelin laipat suuria renkaita varten, ja tehtaalta tilaamalla on saatavana myös jenkkityyppinen putkiakseli. LISÄÄ TUOTTAVUUTTTA NOPEAT KÄÄNTEET LISÄÄVÄT TUOTTAVUUTTA New Hollandin ainutlaatuinen Super Steer -etuakseli pienentää traktorin kääntösädettä merkittävästi. Etuakseli kääntyy pyörien mukana, jolloin yhteensä 65 asteen kääntymiskulma on mahdollinen. Traktori kääntyy tiukemmin ja nopeammin, joten aikaa ja rahaa säästyy lähes kaikissa töissä. Nopeat käännökset onnistuvat vaivattomasti Fast Steer -pikaohjauksen ansiosta. Etupyörien kääntämiseksi ääriasennosta toiseen riittää pieni ohjauspyörän liike, joten traktorin käsittely päisteessä ja etukuormaintyössä sujuu nopeasti.

15 TERRALOCK-AUTOMATIIKALLA VETOVOIMAA Deluxe-malleissa vetotehon takaavat 100-prosenttiset hydrauliset lukot, jotka kytkeytyvät samanaikaisesti sekä etu- että taka-akselilla. Suurin vetokyky on taattu tiukassakin paikassa napin painalluksella. Käsiteltävyyttä parantaa Terralock TM -automatiikka, joka kytkee pyöriä käännettäessä samalla lukot ja nelivedon pois päältä. Kun pyörät käännetään uudestaan suoraan, lukot ja neliveto kytkeytyvät takaisin päälle. Värinä istuimen tasolla JOUSITUKSILLA ÄÄRIMMÄISTÄ MUKAVUUTTA Asiakkaat, jotka haluavat parasta mahdollista mukavuutta, voivat tilata T6-traktorinsa Terraglide -etuakselin jousituksella varustettuna. Kuljetusnopeuksilla etuakselin jousitus vakauttaa ajamista, vähentää heilahteluja ja varmistaa hyvän kosketuksen tiehen. Pellolla ajettaessa jousitettu etuakseli vaimentaa kuljettajaan kohdistuvia iskukuormia. 50 km/h -versioissa etuakselin jousitus on aina vakiovarusteena yhdessä etuakselin erillisten levyjarrujen kanssa. Deluxe-malleissa mukavuutta lisää Comfort Ride - ohjaamon jousitus, joka vähentää merkittävästi kuljettajaan kohdistuvia värinöitä ja iskukuormia ja auttaa siten jaksamaan pitempään. TEHOKASTA JARRUTTAMISTA Malliston koneissa on tehokkaat jarrut. Vakiojarrut antavat pysähtymiseen tehokkuutta vaikeissakin olosuhteissa, ja T6 tarjoaa turvallisen kyydin myös liukkailla keleillä, kun se kytkee jarruttaessa nelivedon automaattisesti päälle. Vakiovarusteena oleva hydraulinen perävaunun jarruventtiili tuo lisää jarrutustehoa ja turvallisuutta kuljetusajoon.

16 16 17 ETUKUORMAAJA JA NOSTOLAITTEET ETEEN JA TAAKSE ETUKUORMAIMEN KANSSA PARHAIMMILLAAN New Hollandilla tiedetään, että etukuormain on olennainen osa traktoria. Siksi T6-traktorit suunniteltiin alun alkaen kuormainkäyttöön, ja niissä on lyömättömät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten. TEHOKAS, NOPEA JA KETTERÄ T6-traktorissa näkyvyys on esteetön joka suuntaan myös aisat ylös nostettuina, sillä kaikissa malleissa on vakiovarusteena läpinäkyvä kattoikkuna. Merkittävä etu on myös traktorin luontainen ketteryys, ja ohjattavuuden takaa päähydrauliikasta erillinen 47 l/min ohjauksen pumppu. Oma lukunsa on hydrauliikan tehokkuus, joka on kuormainkäytössä olennaisin asia. Etukuormaimelle virtauksen tuottaa kuormantunteva mäntäpumppu, jonka tuotto on 113 l/min. Suljettu hydrauliikkajärjestelmä on myös reagointinopeudeltaan ylivoimainen jo matalilla moottorin kierroksilla. KÄYTTÄJÄN TURVAKSI New Hollandissa etukuormainen kanssa voi työskennellä turvallisesti. Ohjaamo tarjoaa esteettömän näkyvyyden työvälineelle, mikä parantaa työn tarkkuutta korkealle kuormattaessa.

17 VAHVARAKENTEINEN JA TEHOKAS Nostolaite on tehty raskaita työkoneita varten, joten nostovoimaa on massiiviset 7864 kg. Sähköiseen nostolaiteeseen kuuluu myös heilahtelujen vaimennus, jonka avulla raskaita nostolaiteeseen kiinnitettäviä työkoneita kuljetettaessa ajaminen on paljon tasaisempaa ja ennen kaikkea turvallisempaa. Nostolaite korjaa automaattisesti tienpinnan epätasaisuuksista aiheutuvaa nyökkimistä. Nostolaitteen hallinnan lisäksi Deluxe-malleissa on takalokasuojissa myös voimanoton kytkentä. TÄYDELLISTÄ YHTEENSOPIVUUTTA: ETUNOSTOLAITE JA ETUVOIMANOTTO New Holland T6 -mallisto on suunniteltu integroidun etunostolaitteen ja etuvoimanoton vaatimusten mukaan. Etunostolaitteen hallinta sujuu mukavasti joko ohjaamosta tai sitten itse nostolaiteesta nappeja painamalla. Nostovoima 3200 kg riittää raskaillekin eteen kytkettäville työkoneille. SuperSteer-malleissa etunostolaite ei rajoita kääntyvyyttä, sillä se on etuakselissa kiinni ja kääntyy sen mukana. Nostovarret voidaan kääntää ylös, kun niitä ei tarvita, tai niihin voidaan kytkeä etupaino.

18 18 19 VOIMANOTTO JA HYDRAULIIKKA KUORMANTUNTEVAA TEHOKKUUTTA Hydrauliikan tehokkuus on yhä tärkeämpi osa nykyaikaisen traktorin suorituskykyä. Työkoneet vaativat hydrauliikalta aikaisempaa enemmän sekä öljyn virtausta että muita ominaisuuksia. T6-malleissa hydrauliikan ytimenä on suljettu kuormantunteva mäntäpumppu, joka tuottaa nostolaitteelle ja ulkopuoliseen käyttöön parhaimmillaan 113 l/min, mutta vain kulloisenkin tarpeen mukaan. Polttoainetta säästyy silloin kun hydrauliikka ei tarvita. Pääpumpun lisäksi traktorissa on ohjaukselle oma 47 l/min tuottava pumppu, jonka ansiosta traktorin hallittavuus on varmistettu myös kuormainta käytettäessä. Yhteenlaskettu hydrauliikan tuotto on siis peräti 160 l/min! VALINNANVARAA VENTTIILEISSÄ T6-traktoreissa on versiosta riippuen 3 tai 4 ulkopuolisen hydrauliikan monipuolisesti varustettua mekaanista venttiiliä. Ominaisuuksiin kuuluvat virtauksen säätö, kellunta ja painepalautus. Saatavana ovat myös sähköventtiilit, joiden ominaisuuksiin kuuluu normaalien toimintojen lisäksi virtauksen ajastus, jonka avulla hydrauliikan toiminnot voidaan tallentaa ja toistaa. Takaventtiilien lisäksi traktoriin voidaan asentaa kaksi tai kolme Joystickillä hallittavaa keskiventtiiliä esimerkiksi etukuormaimen hallintaa varten.

19 SÄÄSTÖÄ VOIMANOTOSSA Vakiomallissa voimanoton nopeudet ovat 540 ja 1000 r/min. Deluxe-mallien kolminopeuksisessa voimanotossa voidaan hyödyntää 540Evaihtoehtoa, jolla 540 r/min -nopeus saadaan käyttöön alemmilla moottorin kierroksilla. Polttoainetta säästyy, ja samalla mukavuus lisääntyy hiljaisemman käyntiäänen ansiosta. TARVITTAESSA AUTOMATIIKKAA Lisävarusteena saatavan automatiikan avulla voimanotto kytkeytyy päälle ja pois varmasti oikeaan aikaan, kun työkone nostetaan tai lasketaan. Nostolaitteen korkeus voimanoton kytkentähetkellä valitaan portaattomasti. PIENET TEHOHÄVIÖT Mahdollisimman suoran voimansiirron ansiosta tehohäviöt moottorin ja voimanoton välillä ovat pienet. Voimanotto kytketään selkeällä vivulla, jossa on Soft Start -toiminto. Se takaa voiman päälle kytkeytymisen pehmeästi ja estää raskailta työkoneilta voimanotolle tulevia voimapiikkejä. MUKAVA HALLITA Yksinkertainen nosto-lasku-kytkin tekee nostolaitteen käyttämisen helpoksi ja palauttaa työkoneen nopeasti takaisin työasentoon päisteessä. Nostolaitteen korkeuden säätö on kuljettajan oikealla puolella optimaalisessa paikassa tarkkaa työkoneen käyttöä ajatellen. Hienosäätöä varten harvemmin käytetyt säätimet ovat käsinojan kannen alla ja tarvittaessa kätevästi esillä.

20 NEW HOLLAND -HUOLTO TUKEA JA TIETOA. NOPEA REAGOINTI Koneen rikkoutuessa ollaan valmiita tarpeellisiin erityisjärjestelyihin asiakasta tyydyttävän ratkaisun löytämiseksi mahdollisimman nopeasti. KORKEA PALVELUASTE New Holland -jälleenmyyjillä on käytössään internetpohjainen varaosien tilausjärjestelmä ja suorat kontaktit maahantuojan varastoon. Varaosakuvastot myös vanhempiin malleihin ovat tietokoneella nopeasti käytettävissä. TOIMITUSTEN KEHITTÄMINEN Euroopan varaosavarastoihin on investoitu voimakkaasti viime vuosien aikana. Tärkeä kehittämiskohde on myös varaosien toimitus tehtaalta jälleenmyyjille. MYYNTIVERKOSTON TUKI Jälleenmyyjät ja sopimushuoltajat voivat tukeutua sekä tehtaan että maahantuojan asiantuntijoihin aina kun apua tarvitaan. New Holland -traktoreissa on nyt normaalin tehdastakuun lisäksi toisen ja kolmannen vuoden jatkoturva kaupan päälle! Menestyksesi on erikoisalaamme. Maahantuoja: Pidätämme oikeuden muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Tämä esite perustuu kansainväliseen aineistoon, tarkista varusteet ja tekniset tiedot aina myyjältäsi. 9/2012 JÄLLEENMYYJÄSI: OTA YHTEYTTÄ! New Holland suosittelee -öljyjä

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS: KOMPAKTI JA JÄRKEVÄ 2 OMINAISUUDET: Kompakti ja helposti hallittava yleistraktori kaikille tiloille. Optimaalinen painojakauma (45:55%), pieni omapaino,

Lisätiedot

PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT

PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT SIVU 4 HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ SIVU 8 TUOTTAVUUTTA SIVU 12 TALOUDELLISUUTTA SIVU 16 MUKAVUUTTA SIVU 20 KOKEMUSTA & LAATUA SIVU 22 TEKNISET

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus - Helppokäyttöinen kääntyvä etunostolaite, joka parantaa koneen työtehoa ja vapauttaa kuljettajan keskittymään työkoneeseen. - Sekä laitteen kääntö, että

Lisätiedot

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen.

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen. ST STW40 K U B O T A - D I E S E LT R A K T O R I Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja ääriäiseen ketteryyteen. Koe teho ja mukavuus aivan uudella

Lisätiedot

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 TRAKTORIMALLISTO TULEVAISUUTEEN SIJOITTAVILLE V MONIPUOLISUUTTA New Hollandilla tiedetään, että T5-traktoria käytetään useisiin eri töihin, joten se on suunniteltu

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

AJAMISEN ILOA farmall A

AJAMISEN ILOA farmall A Farmall A 65-113 hv 2 AJAMISEN ILOA farmall A JOHDANTO UUSI SUKUPOLVI: MONIKÄYTTÖINEN, KETTERÄ, TEHOKAS Yli 160 vuoden kokemus maatalouden alalta on antanut Case IH:lle selkeän näkemyksen viljelijän tarpeista.

Lisätiedot

MYYNTITIEDOTE PORTAATON PUMA CVX. Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen.

MYYNTITIEDOTE PORTAATON PUMA CVX. Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen. PORTAATON PUMA CVX Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen. YKSINKERTAISUUS on noussut nykytraktoreiden monimutkaisen käytön johdosta tärkeäksi

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Uusi Same Deutz-Fahr i-monitor on helppo käyttää ja siinä on looginen valikkorakenne jonka avulla kuljettaja saa käyttöönsä tärkeitä tietoja.

Uusi Same Deutz-Fahr i-monitor on helppo käyttää ja siinä on looginen valikkorakenne jonka avulla kuljettaja saa käyttöönsä tärkeitä tietoja. KÄYTTÖ Uusi Same Deutz-Fahr i-monitor on helppo käyttää ja siinä on looginen valikkorakenne jonka avulla kuljettaja saa käyttöönsä tärkeitä tietoja. Näyttö Hallintapaneeli PÄÄNÄYTTÖ Päänäyttö ilmestyy

Lisätiedot

Portaaton vaihteisto yleisesti. Ajotavat / asetukset. Ajaminen eri työtehtävissä

Portaaton vaihteisto yleisesti. Ajotavat / asetukset. Ajaminen eri työtehtävissä 1 2 Hydrauliikka PowerShift vaihteisto 3 Portaaton vaihteisto yleisesti 4 Ajotavat / asetukset 5 Ajaminen eri työtehtävissä Perinteinen hydrauliikka - Kiinteätilavuuksinen hammaspyöräpumppu Pumpun tuotto

Lisätiedot

Kerrankin jotain uutta! AVANT heittää haasteen AVANT kehitti kokonaan uuden koneen, jollaista markkinoilla ei ole ollut. Nykyaikaista hydrauliikkaa hyödyntäen syntyi edullinen, kompakti nelivetoinen peli,

Lisätiedot

LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN FORTERRA HSX 140 TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! 4 vuoden tehdastakuu

LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN FORTERRA HSX 140 TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! 4 vuoden tehdastakuu LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! FORTERRA HSX 140 4 vuoden tehdastakuu www.hcpetersen.fi FORTERRA HSX 140 LUOTETTAVA Zetor-traktoreiden yhteydessä haluae korostaa yksinkertaista,

Lisätiedot

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI PIENOISTRAKTORI sc2610 Laadukas dieselmoottori Optimoitu 26 hevosvoiman dieselpolttomoottori on erittäin tehokas ja sen polttoaineenkulutus on pieni. Öljyn/nesteiden täyttö-

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA Liikkuvuus Tuottavuus Monitoimisuus Ympäristövastuu Luo mahdollisuuksia www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. Tähän eivät muut pysty. Kaiva, kuormaa, nosta ja

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT TRAKTORIT NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Uutta kehittynyttä TEKNIIKKAA Moderni ja tyylikäs Kioti-muotoilu Kiotin uuden, nykyaikaisen ja tyylikkäästi muotoillun konepeiton ansiosta

Lisätiedot

Joustava voimapaketti.

Joustava voimapaketti. 1880 Joustava voimapaketti. Valinnaisesti joko kuljettajan suojakatolla tai ohjaamolla. Voimakkain Hoftracimme. Uusi 1880 on linkki pienen monitoimisen Hoftracin ja voimakkaan pyöräkuormaajan välillä.

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

HYDRAULIIKKA Monipuolinen hydrauliikka kuuluu vakiovarusteena

HYDRAULIIKKA Monipuolinen hydrauliikka kuuluu vakiovarusteena HYDRAULIIKKA Monipuolinen hydrauliikka kuuluu vakiovarusteena Wille monitoimikoneisiin. Se mahdollistaa erittäin laajan työlaitevalikoiman käytön. RUNKO-OHJAUS Runko-ohjauksen ansiosta kone seuraa kääntyessään

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle.

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle. PUUNKORJUUPAKETIT Puunkorjuupaketit, kannolta tienvarteen Metsäperävaunu varustettuna puutavarakuormaimella on tuttu näky monen maatalon pihassa. Tällainen paketti on kuitenkin kohtalaisen iso investointi,

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300. Kestävyyttä ja nostokorkeutta

Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300. Kestävyyttä ja nostokorkeutta Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300 Kestävyyttä ja nostokorkeutta Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet

Lisätiedot

AGROFARM 85 100 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROFARM 85 100 EVOLVING AGRICULTURE. AGROFARM 8 100 EVOLVING AGRICULTURE. AGROF TEHOKAS TAPA PYSYÄ K Mukava, hyvin suunniteltu ohjaamo, jossa on sävytetyt lasit ja kelautuva häikäisysuoja merkitsevät rentoa ja helppoa työskentelyä. Ergonomisesti

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet - helppokäyttöisyys, tarkkuus ja varmuus RCW-levittimet ovat tarkoitettu

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 18 SR Uusi sarja,

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Lehdistöinfo Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Volvo Trucks esitteli tammikuussa maailman voimakkaimman kuorma-auton, jossa on tehoa 700 hv.

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KARLEBY STAD Tekninen palvelukeskus Konekeskus / Marko Sillanpää 4.2.2014

KOKKOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KARLEBY STAD Tekninen palvelukeskus Konekeskus / Marko Sillanpää 4.2.2014 KOKKOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KARLEBY STAD Tekninen palvelukeskus Konekeskus / Marko Sillanpää 4.2.2014 JAKELU KP-Konerengas Oy, Indolantie 6, 67600 Kokkola (Jaakko Parkas) Valtra, Kauppakaari 8,

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

FIN. Power Partner. T-sarja T131 T191

FIN. Power Partner. T-sarja T131 T191 FIN Power Partner T-sarja T131 T191 VALTRA T UUDEN SUKUPOLVEN TRAKTORI Valtran T-sarjan traktorit ovat selkeästi ammattiviljelijöiden ja urakoitsijoiden traktoreita, jotka Valtran á la Carte-räätälöinnin

Lisätiedot

02 FARMALL A -MALLISTO

02 FARMALL A -MALLISTO FARMALL A 02 FARMALL A -MALLISTO UUSI SUKUPOLVI MONIPUOLISTA TEHOA Yli 160 vuoden kokemus maatalouden alalta on antanut Case IH:lle selkeän näkemyksen viljelijän tarpeista. Me ymmärrämme, mitä tarvitset

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 2 3 Suuri toiminnassa 200-sarjan Vario on kompakti ja vakuuttava vakioluokan traktori. Koe ainutlaatuiset Fendt Vario -teknologian edut, jotka ovat nyt

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys,

Lisätiedot

Kioti pientraktorit.

Kioti pientraktorit. Kioti pientraktorit. Kiotin käytännölliset pientraktorit Vuoden 2009 alusta laajensi Hako Ground & Garden myyntivalikoimaansa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa korealaisilla Kioti - pientraktoreilla. Kioti

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P

Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P Fendt 200 Vario V/F/P 2 3 Yksinkertaisesti huippuluokkaa. Aina 200 Vario V/F/P -sarjan markkinoille tulosta saakka Fendt on asettanut

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 35-8 Tällä kaivat jo perustuksia,

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA

TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA Kiuruveden kaupungin liikuntapalvelut pyytää tarjoustanne liikuntapalveluille kertaostona hankittavasta kunnossapitotraktorista. Konetta tullaan käyttämään pääasiassa

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 08-8 Uutuus, 1 ton sarjaan

Lisätiedot

VALTRA ecopower OPI TALOUDELLINEN AJOTAPA

VALTRA ecopower OPI TALOUDELLINEN AJOTAPA Power Partner e VALTRA ecopower OPI TALOUDELLINEN AJOTAPA FIN N111h T151h T151a VALTRA ecopower OPI TALOUDELLINEN AJOTAPA Valtra toi traktorimarkkinoille uutuutena EcoPower -mallit vuonna 1999. Ensimmäisessä

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m)

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m) AVERO 240 160 Etuvarusteet VARIO leikkuupöytä V 600 V 540 V 540 Vakioleikkuupöytä C 660 C 370 C 600 C 370 Rapsileikkuupöytä kaikkiin vakio- ja VARIO -leikkuupöytiin Taitettavat leikkuupöydät C 450 FLEX

Lisätiedot

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv TEHOKAS JA KETTERÄ Uusi MASSEY FERGUSON -mallisto kokoluokassa 82-102 hv Suunniteltu huipulle. Perimämme juontaa vuosikymmenien taakse. Kautta aikojen olemme valmistaneet laadukkaiksi ja kestäviksi tunnettuja

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

Maatalouskoneiden energiankulutus. Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi

Maatalouskoneiden energiankulutus. Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi Maatalouskoneiden energiankulutus Energian käyttö ja säästö maataloudessa Tapani Jokiniemi Kasvinviljelyn energiankulutus Valtaosa kasvinviljelyn käyttämästä energiasta (~ 50 % tai yli) kuluu lannoitteiden

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS LIIKKUMINEN SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS S12 VITA Nelipyöräinen sähkömopedi S12 Vita kuljettaa sinut paikasta toiseen mukavasti, turvallisesti ja vaivattomasti. S12 Vita on moderni nelipyöräinen sähkömopedi,

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Tuote-esite Lisää ulottuvuutta Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Hiabin XS 422 on luokkansa suorituskykyisin nosturi, jossa yhdistyy voima ja

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY V/Ii1C:n) PPA 1 03400 VIHTI 913-46211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1203 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

120-160 HVMF MASSEY FERGUSON

120-160 HVMF MASSEY FERGUSON 6600 120-160 HVMF MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com 03 MASSEY FERGUSON 04 www.masseyferguson.com TEHOA TYYLILLÄ substantiivi (monikko tours de force) suomeksi: vaikuttava suorituskyky tai vakuuttava

Lisätiedot

Yleisiä tietoja polttoaineenkulutuksesta. Ilmanvastus

Yleisiä tietoja polttoaineenkulutuksesta. Ilmanvastus Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Voimanotto on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa siihen, kuinka

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 7-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 135-7 Sivu 2 E N T R E P O T

Lisätiedot

88-101 Hv YOUR WORKING MACHINE

88-101 Hv YOUR WORKING MACHINE A-Sarja 88-101 Hv YOUR WORKING MACHINE 2 Sisällysluettelo 3. Valtra yksilöllisesti sinun 4. Tärkeitä uusia ominaisuuksia 6. A-sarjan HiTech-mallisto 8. Valtra A HiTech -toiminnallista mukavuutta 10. Laaja

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin PRESS info P13X02EN / Örjan Åslund 24.10.2013 Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin Scanian moottorimallistossa on nyt 11 Euro 6 -moottoria, joiden

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot