NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115"

Transkriptio

1 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

2 2 3 TRAKTORIMALLISTO TULEVAISUUTEEN SIJOITTAVILLE V MONIPUOLISUUTTA New Hollandilla tiedetään, että T5-traktoria käytetään useisiin eri töihin, joten se on suunniteltu tarjoamaan monikäyttöisyyttä. T5 on kotonaan niin pellolla, tiellä, karjasuojassa kuin pihallakin. Se sopii mainiosti kuljetusajoon, VOAkäyttöön, kunnallistekniikkaan ja viherrakentamiseen. Uudet vääntävän tehokkaat moottorit, kattoikkunan mahdollistama laaja näkökenttä sekä viihtyisä uusi ohjaamo tekevät T5-traktorista täydellisen kumppanin mihin tahansa käyttöön. TEHOA JA TUOTTAVUUTTA Tier 4A -päästövaatimukset täyttävät nykyaikaiset Common Rail -moottorit tarjoavat hämmästyttävää suorituskykyä ja polttoainetaloudellisuutta teho-painosuhteen ollessa 37,3 kg/hv. Sähköhydraulinen suunnanvaihtaja takaa nopeat suunnanvaihdot, ja tehokkaan hydrauliikan avulla kuormaintyöstä saadaan turhat sekunnit pois. T5 edustaa tuottavuuden korkeinta tasoa. EHDOTONTA AJOMUKAVUUTTA Tervetuloa business-luokan viljelyyn. Deluxe VisionView -ohjaamo on suunniteltu virtuaalitodellisuudessa laajan asiakaspalautteeen avustuksella. Tuloksena on uusi vertailukohta traktoreiden mukavuudessa. Ergonominen Command Arc -sivupaneeli ja suuri lasitettu pinta-ala lisäävät työn sujuvuutta. Tehokas ilmastointi ja muhkeat istuimet kuljettajalle sekä apulaiselle tekevät T5:stä maatilan viihtyisimmän paikan. OMISTAMISEN VAIVATTOMUUTTA Taloudellisesti ajatteleva omistaja haluaa varmasti käyttää enemmän aikaa työntekoon ja vähemmän traktorinsa huoltoon. T5 on suunniteltu olemaan aina valmis. Harvinaisen pitkä 500 tunnin huoltoväli, polttoainetaloudellisuus ja yksinkertaiset päivittäiset tarkastuskohteet sekä yhtenäisen konepeiton ja helposti saavutettavissa olevien huoltokohteiden tuomat edut tekevät traktorin ylläpidosta helppoa.

3 ILJELIJÖILLE TÄSMÄLLEEN, MITÄ KONEPEITOSSA LUKEE T5-sarjan suorituskyky selviää helposti. Miten? Yksinkertaisesti katsomalla konepeittoa. Kaksi ensimmäistä merkkiä T5 viittaavat traktorin kokoluokkaan ja seuraavat 2-3, erimerkiksi 115, viittaavat moottorin suurimpaan tehoon pyöristettynä lähimpään viiteen. Mitä tämä merkitsee? T5-traktorin voi ostaa turvallisesti tietäen sen suorituskyvyn vastaavan täydellisesti omia tarpeita. New Hollandin tuottavuuteen voi luottaa rauhallisin mielin.

4 4 5 KÄYTTÄJÄN YMPÄRISTÖ VISIO OHJAAMON MUKAVUUDESTA Deluxe VisionView -ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ympärille äärimmäisen käyttäjäkokemuksen luomiseksi. Panoraamanäkyvyys on taattu. Aina. Sivulta niittäviä niittokoneita on mahdollista tarkkailla kaarrettujen ja avattavien sivuikkunoiden ansiosta entistä tarkemmin. Laajennettu takaikkuna varmistaa kristallinkirkkaan näkymän taakse. Uudelleen sijoitettu pakoputki antaa lisää näkyvyyttä eteenpäin niin tiellä kuin pellollakin. Istuimella on mukava asettua ihanteelliseen työasentoon säädettävän ohjauspylvään ja sen mukana liikkuvan kojetaulun ansiosta. KUORMAIN HALLINNASSA Laajan näkyvyyden takaava kattoikkuna on suunniteltu tarjoamaan täydellinen näkyvyys etukuormaimelle myös aisat yläasennossa ilman että päätä tarvitsee kurkotella. Kokoluokkansa pienin katvealue lisää tuottavuutta entisestään. Kuumimpina päivinä läpinäkyvä kattoluukku on mahdollista avata, ja aurinkoverho puolestaan suojaa auringonsäteiltä. LEVEÄT OVET HELPPOON KULKEMISEEN Leveälle avautuvat ovet takaavat helpon pääsyn ja poistumisen ohjaamosta, mikä sopii täydellisesti esim. eläinten ruokintaan, jonka yhteydessä joutuu liikkumaan paljon. Vasemmalle tai oikealle. Valinta on sinun. Molemmat ovet avautuvat kokonaan helpottaen kulkua ohjaamoon ahtaissa tiloissa. Kun lisänä on tasainen lattia ja väsymystä vähentävät alaslasketut polkimet, luvassa on mukavuutta pitkiin päiviin.

5 MAATILAN PARAS ISTUIN Lisävarusteena saatava Deluxe-ilmajousitettu istuin voidaan tarkasti säätää sopimaan kaikenkokoisille kuljettajille. Traktorissa pitkiä aikoja viettävä kuljettaja arvostaa lämmitettävän Auto Comfort -istuimen tuomaa lisämukavuutta, sillä se reagoi maanpinnan epätasaisuuksiin ja tarjoaa mitä tasaisimman kyydin. Ajamisen ilon voi jakaa ystävien kanssa täysikokoisen ja turvavyöllä varustetun apuistuimen ansiosta. TEHOKASTA ILMANVAIHTOA Täysin uudistettu ilmanvaihtojärjestelmä on toteutettu kahden tuulettimen tuomalla korkean suorituskyvyn teknologialla kuumimpien kesäpäivien ja kylmien talvien varalta. Jopa 10 venttiilin yksittäinen säätö mahdollistaa koko ohjaamon tasaisen tuuletuksen ja tuulilasin erittäin nopean sulattamisen. B-pilarissa sijaitsevat säätimet ovat käteensopivat, ja niitä on helppo käyttää myös ajon aikana. LAAJAT TAKANÄKYMÄT Takaikkuna ulottuu harvinaisen alas, joten taakse työkoneilla ja vetokoukulle avautuu laaja näkymä. Työvaloja hallitaan B-pilariin asennetulla kytkimellä. MUSIIKKIA TYÖNTEKOON Helppokäyttöinen radio kuuluu kaikkien sarjan traktoreiden vakiovarusteisiin. Suosikkikanavien valitseminen on nyt entistä helpompaa suurikokoisten ja vahvistettujen nappuloiden ansiosta. Musiikin suurkuluttajille on tarjolla myös MP3-liitäntä ja oma säilytystasku.

6 6 7 HALLINTALAITTEET KULJETTAJAKESKEISTÄ SUUNNITTELUA SUUNNITELTU VIRTUAALIMAAILMASSA TODELLISEN MAAILMAN EHDOILLA Ohjaamo on suunniteltu kuljettaja kaiken keskipisteessä. Se on kehitetty ja testattu käyttämällä uusinta virtuaalitekniikkaa ja viimeistelty Jack-virtuaaliviljelijän avulla. Kaikki yleisimmät hallintalaitteet on sijoitettu Command Arc -sivupaneeliin. Ergonominen toteutus mahdollistaa usein toistuvien hallintalaitteiden käytön ilman turhaa kehon kiertoa tai rasittavia liikkeitä. Se nostaa tuottavuutta ja vähentää rasitusta. Sähkönostolaitteessa voit helposti säätää laskunopeutta, korkeuden rajoitinta, herkkyyttä ja luistoa tasaisen työjäljen ja maksimaalisen vetotehon saavuttamiseksi. Ergonomisesti sijoitettu ryöminnän kytkentä on kädelle luonnollisessa paikassa (vain 20x20 vaihteistoversio). Suojaa työkoneesi ja traktorisi voimanoton soft-start-kytkennällä (T5.115-mallissa). Neliveto ja tasauspyörästön lukot kytketään yksinkertaisesti ja helposti keinukytkimellä. Voimanotto kytketään ja pysäytetään varmasti ja turvallisesti. Kolmea ulkopuolisen hydrauliikan lohkoa hallitaan ergonomisesti ja pehmeästi toimivilla vivuilla. Moottorin kierroksia säädetään helppokäyttöisellä käsikaasulla. KUORMAIMEN HALLINTAA SORMENPÄILLÄ Etukuormainta voi hallita helposti Joystickillä turhia kurkottelematta, mikä lisää mukavuutta ja kasvattaa tuottavuutta. Ulkopuolisen hydrauliikan keskilohkot ja Joystick voidaan tilata myös tehtaalta lisävarusteena. T5 on ihanteellinen vaihtoehto paljon kuormaintyötä tekeville.

7 TILAA OHJAINLAITTEILLE Erilaisia työkoneiden ohjainlaitteita ja näyttöjä varten ohjaamon voidaan asentaa kiinnitystanko, jolloin laitteet tulevat luonnolliselle katselukorkeudelle, mikä lisää turvallisuutta ja jättää ikävät vartalonkierrot historiaan. NÄE SUORITUSARVOT YHDELLÄ VILKAISULLA Selkeä ja näkyvä mittaritaulu liikkuu ohjauspylvään mukana, mikä takaa pysyvän ja esteettömän näkymän keskeisille toimintaparametreille. Yhdellä vilkaisulla näet tarvitsemasi tiedot uusitulta helppolukuiselta pistematriisinäytöltä. Suunta, työsaavutus ja huoltotiedot on selkeästi merkitty kolmiosaiseen näyttöön.

8 8 9 MOOTTORI PUHDASTA SUORITUSKYKYÄ JA TUOTTAVUUTTA COMMON RAIL - TERVETTÄ JÄRKEÄ Kaikissa T5-sarjan traktoreissa on FPT:n kehittämä 3,4-litrainen Common Rail F5C -moottori, joka täyttää tiukat Tier 4A -päästömääräykset. New Holland otti Common Rail -tekniikan käyttöön maataloudessa vuonna 2003, ja T5-sarjan optimoidut moottorit on varustettu uusimmalla polttoainetaloudellisella versiolla. Nämä tehokkaat, äärimmäisen hiljaiset moottorit kehittävät hevosvoimaa ja jopa 461 Nm vääntöä, mikä takaa tuottavuuden ja käyttömukavuuden. Kun otetaan mukaan erinomainen teho-painosuhde, on koossa täydellinen kumppani mihin tahansa työhön. (r/min) T5.115 moottoriteho (hv) (r/min) T5.115 vääntömomentti (Nm) TEHOKASTA REAGOINTIA T5-traktorin Common Rail -moottori edustaa uusinta korkeatasoista polttoainetekniikkaa, joka mahdollistaa nopeamman reagoinnin kaasuun ja paremman polttoainetehokkuuden. Toisin sanoen suorituskyky säilyy paremmin kuormituksen kasvaessa, ja polttoainetta säästyy. Suurin teho saavutetaan jo 1900 r/min kierroksilla, ja lisäksi teho pysyy samalla tasolla aina kierroksille 2300 r/min asti. Vakiotehoominaisuus lisää tuottavuutta kaikissa käyttötarkoituksissa, kuten voimanottokäytössä ja tiekuljetuksissa. Tasaisempi vääntökäyrä parantaa työskentelyn joustavuutta maksimitehon alueella. POIKKEUKSELLISTA POLTTOAINETALOUTTA Tier 3 NEF-sarjan moottoreita on pidetty polttoainetalouden vertailukohtana. Uudet Tier 4A F5C -moottorit, joita käytetään T5-sarjan traktoreissa, menevät asteen pidemmälle. Polttoaineen kulutus laskee selkeästi verrattuna aikaisempiin saman kokoluokan traktoreihin.

9 POWERTRAIN TECHNOLOGIES POWERED BY FPT INDUSTRIAL New Holland voi tukeutua Tier4A -teknologian soveltamisessa pitkäaikaiseen kumppaniin, FPT Industrialiin, jolla on todella mittavat voimavarat ja vankka kokemus maatalouden lisäksi maanrakennus- ja kuorma-autoteollisuudesta. Uranuurtajat: Fiat kehitti Common Rail -teknologian 1980-luvulla ja toi sen markkinoille vuonna 1997 Alfa Romeo 156 -mallissa. Fiat otti käyttöön sen ensimmäisenä myös maatalouskoneissa. Edelläkävijä. Aina. Puhtautta: Fiat S.p.A -yhtymän autoissa on Euroopan valmistajista pienimmät hiilidioksidipäästöt. Koeteltua laatua: FPT Industrial on valmistanut yli F5Cmoottoria viimeisen viiden vuoden aikana. Varmaa luotettavuutta. KUORMITUS T5 Tier4A palautumispiste T5000 Tier3 palautumispiste Moottorin kierrosluku Moottorin kierrosten lasku Parantunut vaste kaasuun Tuntia % PIDEMPI Aika 0 T5 Kilpaileva Tier3 PUHTAAN ENERGIAN EDELLÄKÄVIJÄ Koko T5-sarjassa on käytössä jäähdytetty pakokaasujen takaisinkierrätys (Cooled Exhaust Gas Recirculation, CEGR) Tier 4A -määräysten noudattamiseksi. Se on New Hollandin Tier 4A -strategian mukaista, sillä ECOBlue SCR -tekniikkaa käytetään suuremman teholuokan traktoreissa ja CEGR - tekniikkaa pienemmän teholuokan koneissa, joissa on alhaisempi jäähdytystarve ja joissa koneen ulkomitat ovat tärkeät. MENO JATKUU VAIKEISSA OLOSUHTEISSA New Holland suhtautuu intohimoisesti hetkelliseen kuormituksen lisääntymiseen. Jonkun mielestä se saattaa olla merkityksetöntä. Se on kuitenkin tuottavuuden takuu. Eli kun vaaditaan lisää suorituskykyä, moottori ja sen huikea 35 % vääntömomentin nousu antavat sitä. Käytännössä, kun työskennellään vaativissa olosuhteissa, kuten paalatessa epätasaista karhoa, ajonopeus ja VOA-nopeus pysyvät yllä paksummissakin karhon kohdissa. Hetkellisestä kuormituksen kasvusta ei tarvitse huolehtia - se hoituu kyllä. ENEMMÄN AIKAA TYÖHÖN, VÄHEMMÄN YLLÄPITOON Edistyksellinen tuotesuunnittelu merkitsee vähemmän huoltotyötä. Kaikki T5-sarjan mallit hyötyvät New Hollandin harvinaisen pitkästä 500 tunnin huoltovälistä, ja kaikkiin malleihin sopivat helposti saatavilla olevat normaalit öljyt. Valitse New Holland säästääksesi rahaa, vähentääksesi huoltoaikaa ja suojellaksesi ympäristöä.

10 10 11 VOIMANSIIRTO JA AKSELIT USEITA VAIHTEISTOJA Jokaisella viljelijällä on erilaiset vaatimukset, ja uusien innovaatioiden lisäksi tarjotaan koeteltua tekniikkaa tehokkuuden parantamiseksi. New Hollandilla on tarjota jokaiselle käyttäjälle sopiva vaihteisto, onpa kyse ajosta maantiellä tai vihannesviljelmällä. 12X12 POWERSHUTTLE Perusratkaisuna 12x12 Powershuttle -vaihteisto on täydellinen valinta yleiskäyttöön. Sen välitykset sopivat hyvin työnopeuksiin ja ajonopeuden hienosäätöön monilla työkoneilla. Perinteinen vankka rakenne tekee siitä oivallisen käyttäjille, jotka hakevat koneeltaan yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä. HITAASTI MUTTA TUOTTAVASTI 20x20 Powershuttle -ryömintävaihteisto on ihanteellinen erikoisviljelyyn, kuten vihannestiloille. Käsin istuttamisesta tai sadonkorjuusta suoriudutaan uskomattoman hitaalla ryömintänopeudella, joka on nimelliskierroksilla vain 0,2 km/h. Sadon kuljettaminenkaan ei muodostu ongelmaksi 40 km/h -maantienopeuden ansiosta. Suunnanvaihto on myös tässä vaihteistossa sähköhydraulinen.

11 VETOVOIMAA LUONNOLLISESTI Vaativat käyttäjät tarvitsevat kestäviä akseleita, ja siksi T5-sarjan malleissa on kokoluokassaan harvinaisen järeät nelivedon akselit. Nelivedon ja 100-prosenttisten tasauspyörästön hammaslukkojen kytkentä hoituu helposti ja vaivattomasti Command Arc -paneeliin sijoitettujen kytkimien avulla. Maksimaalinen vaikutus, minimaalinen vaiva. Maantienopeuksilla raskailla kuormilla ajettaessa neliveto kytkeytyy automaattisesti ja lisää siten turvallisuutta. RENKAAT TARPEEN MUKAAN Uudella T5-traktorilla pääsee vaikeisiinkin paikkoihin ilman turhaa maanperän rasittamista. Vakiovarusteena on 16.9R38- renkaat, joissa on suuri maavara ja hyvä etenemiskyky. Suurempaa kosketuspintaa hakevat voivat valita matalaprofiiliset leveät 540/65R38-renkaat. Kovaa kulutusta kestävät Nokian Industrial -renkaat kunnallistekniikkaan täydentävät valikoimaa. New Holland tarjoaa valinnanvaraa. DUAL COMMAND POWERCLUTCH 24x24 Dual Command -pikavaihteistossa napin painallus lisää vääntöä maantiellä vauhdin hidastumisen estämiseksi ylämäissä ja on ihanteellinen vaativissa pelto-olosuhteissa, joissa se tarjoaa 15 % alemman ajonopeuden ja 18 % nousun väännössä. PowerClutchnappikytkin on ergonomisesti sijoitettu vaihdevivun taakse, ja sen avulla on mahdollista vaihtaa 8 vaihdetta kolmella eri alueella kytkinpoljinta painamatta. Ihanteellinen työtä keventävä ominaisuus pitkiin työpäiviin. ERGONOMINEN POWERSHUTTLE Ohjainpylvääseen kiinnitetty sähköhydraulinen suunnanvaihto, Powershuttle, mahdollistaa sujuvan suunnanvaihdon ilman käsien irroittamista ohjauspyörästä. Toimintatapaa on mahdollista säätää B-pilariin asennetulla keinukytkimellä. Soft on tarkoitettu normaaleihin peltotöihin, standard tavallisiin päivittäisiin askareisiin ja super aggressive -asento nopeisiin suunnanvaihtoihin kuormaintyössä. Asetusta on mahdollista vaihtaa käytön aikana.

12 12 13 ETUKUORMAIN JA ETUNOSTOLAITE ETUKUORMAIMEN KANSSA PARHAIMMILLAAN New Hollandilla tiedetään, että etukuormain on olennainen osa traktoria. Siksi T5-traktorit suunniteltiin alun alkaen kuormainkäyttöön, ja niissä on lyömättömät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten. Etukuormaajan ja etunostolaitteen välillä ei tarvitse enää valita, sillä T5-traktoriin voi saada molemmat. KÄYTTÄJÄN TURVAKSI New Hollandissa etukuormaimen kanssa voi työskennellä turvallisesti. Ohjaamo tarjoaa esteettömän näkyvyyden työvälineelle, mikä parantaa työn tarkkuutta korkealle kuormattaessa. KOHTI PAREMPAA TASAPAINOA Kuormaajan aisojen kiinnityspisteet ovat mahdollisimman takana, mikä parantaa koneen vakautta. Uuden T5:n painopiste on näin ollen paremmassa kohdassa, mistä on apua erityisesti siirrettäessä raskaita kuormia aisat yläasennossa. TEHOKAS, NOPEA JA KETTERÄ T5-traktorissa näkyvyys on esteetön joka suuntaan myös aisat ylös nostettuina, sillä vakiovarusteena on läpinäkyvä kattoikkuna. Merkittävä etu on myös traktorin luontainen ketteryys, sillä etuakselissa käänntökulma on peräti 60 astetta. Ohjattavuuden kuormainkäytössä takaa päähydrauliikasta erillinen 38 l/min ohjauksen pumppu. VAIVATONTA KYTKENTÄÄ Työlaitteet voidaan nopeasti ja helposti kiinnittää joko mekaanisella tai hydraulisella pikalukituksella. Turvallinen kiinnittäminen vähentää aikaa hytin ulkopuolella ja lisää työaikaa. Jos etukuormainta ei tarvita, se voidaan helposti irroittaa toimintakustannusten vähentämiseksi. Irroitus ja säilytys on helppoa ja turvallista kuormaimeen rakennettujen säilytysjalkojen ansiosta.

13 ETUNOSTOLAITE JA ETUVOIMANOTTO LISÄÄVÄT MONITOIMISUUTTA Tehdasasenteinen etunostolaite kykenee nostamaan 1850 kg, ja 1000 r/min etuvoimanotto lisää T5-sarjan uskomatonta monikäyttöisyyttä. Heinää ja säilörehua tekevät asiakkaat eivät ole uskoa, kuinka ovat aikaisemmin selvinneet ilman etuniittokonetta! Etupainotelineen, etunostolaitteen, etuvoimanoton tai niiden yhdistelmän välillä voi valita vapaasti.

14 14 15 VOIMANOTTO & HYDRAULIIKAN LAADUKKUUTTA VOIMAKAS JA TARKKA T5-sarjan normaalin hydraulipumpun tuotto on 65 l/min, joka on ihanteellinen yleisimpiin toimintoihin. Runsaasti hydrauliikkaa vaativat työt, kuten paalin käärintä, voidaan suorittaa vaivattomasti. Uudet lisävarusteena saatavat hydrauliikan keskiventtiilit, joita ohjataan ergonomisella Joystickillä, tekevät kuormaamisesta nopeaa. Eikä ohjauskaan ole ongelma, kiitos erillisen 38 l/min tuottavan pumpun, joka on ohjauksen käytössä pääpumpusta riippumatta. Yhteenlaskettu hydrauliikan tuotto on siis tämän kokoluokan traktorille mahtavat 103 litraa minuutissa!

15 SUUREN KAPASITEETIN NOSTOLAITE Vetovarsien päästä mitattuna suurin nostokyky on kahden apusylinterin ansiosta 5420 kg. T5:n jykevät nostolaitteet pystyvät siis nostamaan enemmän kuin traktorin painon. Vaikuttavaa, eikö totta! TURVALLISTA KYTKENTÄÄ Uuden T5:n kanssa ei tarvitse jatkuvasti hypätä ohjaamoon ja ulos. Lokasuojiin asennetut nostolaitteen hallintapainikkeet mahdollistavat työkoneiden kytkennän mukavasti ja turvallisesti. T5.115-mallissa myös voimanotto voidaan kytkeä päälle ja pois takalokasuojissa sijaitsevista painikkeista. KUORMAIN HALLINNASSA Etukuormaimen hallintavipu on juuri sopivassa kohdassa. T5 voidaan varustaa tehtaalla neljällä hydrauliikan keskiventtiilillä etukuormaimen tai muun työkoneen hallintaa varten. Venttiileitä hallitaan ohjaamoon asennetulla joystickilla (lisävaruste). TARKKAA SÄÄTÖÄ SÄHKÖISESTI Ergonominen sähkönostolaitteen korkeudensäätö on mukavasti oikean käden ulottuvilla, ja New Hollandin järkevän suunnittelun ansiosta se mahdollistaa tarkan asetuksen pienellä kädenliikkeelllä. Nostolaitteen kätevät lasku- ja nostopainikkeet nopeuttavat työkoneen liikuttelua päistekäännöksen aikana, ja ne tekevät työstä helpompaa ja nopeampaa lisäten tuottavuutta ja tehokkuutta. VOIMANOTON VAIHTOEHDOT Kuljettajan oikealle puolelle sijoitetusta vivusta VOA-nopeuden valinta käy kätevästi. Vaihtoehtoihin kuuluvat 540 ja 1000 sekä 540, 1000 ja 540E, joka saavutetaan moottorin kierroksien ollessa vain 1500 r/min. Se vähentää polttoaineen kulutusta ja pienentää ohjaamoon kantautuvaa ääntä. Softstart-toiminnolla voimanotto kytketään Command Arc -paneelissa olevalla katkaisijalla. Se suojaa sekä traktoria että työkonetta äkkinäisiltä kuormitushuipuilta (T5.115).

16 NEW HOLLAND -HUOLTO TUKEA JA TIETOA. NOPEA REAGOINTI Koneen rikkoutuessa ollaan valmiita tarpeellisiin erityisjärjestelyihin asiakasta tyydyttävän ratkaisun löytämiseksi mahdollisimman nopeasti. KORKEA PALVELUASTE New Holland -jälleenmyyjillä on käytössään internetpohjainen varaosien tilausjärjestelmä ja suorat kontaktit maahantuojan varastoon. Varaosakuvastot myös vanhempiin malleihin ovat tietokoneella nopeasti käytettävissä. TOIMITUSTEN KEHITTÄMINEN Euroopan varaosavarastoihin on investoitu voimakkaasti viime vuosien aikana. Tärkeä kehittämiskohde on myös varaosien toimitus tehtaalta jälleenmyyjille. MYYNTIVERKOSTON TUKI Jälleenmyyjät ja sopimushuoltajat voivat tukeutua sekä tehtaan että maahantuojan asiantuntijoihin aina kun apua tarvitaan. New Holland -traktoreissa on nyt normaalin tehdastakuun lisäksi toisen ja kolmannen vuoden jatkoturva kaupan päälle! Menestyksesi on erikoisalaamme. Maahantuoja: Pidätämme oikeuden muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Tämä esite perustuu kansainväliseen aineistoon, tarkista varusteet ja tekniset tiedot aina myyjältäsi. 9/2012 JÄLLEENMYYJÄSI: OTA YHTEYTTÄ! New Holland suosittelee -öljyjä

85-130 HVMF MASSEY FERGUSON

85-130 HVMF MASSEY FERGUSON 5600 85-130 HVMF MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Sisällysluettelo Sivu 04 Sinulle suunniteltu MF:n ammattitaidolla Sivu 06 Massey Ferguson. Tehoa ja suorituskykyä aidoimmillaan. Sivu 10 Uuden

Lisätiedot

720 722 724 Fendt 700 Vario 700

720 722 724 Fendt 700 Vario 700 720 722 724 Fendt 700 Vario 700 Uusi Fendt 700 Vario Täydellinen luokassaan Uuden 700-sarjan Varion myötä Fendt tuo markkinoille korkean teholuokan kompaktin traktorin, jonka käytännölliset innovaatiot

Lisätiedot

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö. Mercedes-Benz jakeluliikenteessä 3 4 Atego 6,5 16 t 5 18 Ohjaamot, varusteet 9 14 Moottorit, vaihteisto, vaihteensiirto 15 16 Ajomukavuus, päällirakenteiden

Lisätiedot

M6060/M7060. M6060: 64 hv M7060: 71 hv KUBOTA-DIESELTRAKTORI

M6060/M7060. M6060: 64 hv M7060: 71 hv KUBOTA-DIESELTRAKTORI KUBOTA-DIESELTRAKTORI M M6060/M7060 Uudessa M6060/M7060:ssa optimaalinen suorituskyky ja helppokäyttöisyys yhdistyvät uusiin vähäpäästöisiin moottoreihin ja parannettuun ergonomiaan. M6060: 64 hv M7060:

Lisätiedot

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59 KONEET 2010 SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo Traktorit ja etukuormaajat John Deere -kiinteistötraktorit... 4 5G... 7 5M... 8 5R... 9 5E... 10 John Deere 6030... 11 Käyttäjäjuttu: Lentävää rehunkorjuuta...

Lisätiedot

102 kw (137 HV) @ 2000 kierr./min 14213-16273 kg 0,24-0,76 m³ DX140W-3. Pyöräkaivuri

102 kw (137 HV) @ 2000 kierr./min 14213-16273 kg 0,24-0,76 m³ DX140W-3. Pyöräkaivuri 102 kw (137 HV) @ 2000 kierr./min 14213-16273 kg 0,24-0,76 m³ DX140W-3 Pyöräkaivuri 2 Tee tutustumiskierros sivut 4-5 Suorituskykyä sivut 6-7 Mukavuutta sivut 8-9 Ohjauslaitteet sivut 10-11 Luotettavuutta

Lisätiedot

LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet

LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet www.lely.com innovators in agriculture On aina ilo avata uusi paali Maksimaalinen teho leveän noukkimen avulla 2,25 mm:n kiinteäpiikkinen noukin kerää helposti

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh -sarja volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Tulevaisuuden kuormaauto on nyt entistäkin edistyksellisempi. Sanotaan, että voittavaa konseptia ei kannata muuttaa. Silti

Lisätiedot

Pst - FI. PaNoRaMIC. MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA.

Pst - FI. PaNoRaMIC. MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA. Pst - FI PaNoRaMIC MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA. PANORAMIC Ideoita liikkeellä Tutkimus ja innovaatiot ovat olleet Merlon teknikoiden ja insinöörien päätavoitteina jo vuodesta 1964, jolloin

Lisätiedot

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia.

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Sisältö Voima 5 12 Moottorit 7 8 Vaihteisto ja vaihtaminen 9 10 Voiman välitys 11 12 Kestävyys 13 30 Rungon kantavuus ja jousitus 15 16 Voimansiirron kuormitettavuus

Lisätiedot

SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT

SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT Kaukoliikenneautot 2 SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT Sitoudumme kumppanuuteen. Me Scanialla olemme vakuuttuneita siitä, että avain menestykseen on toimivat ja tehokkaat kumppanuudet. Sitoutumalla sinun tarpeidesi

Lisätiedot

966M XE / 972M XE. Pyöräkuormaajat

966M XE / 972M XE. Pyöräkuormaajat 966M XE / 972M XE Pyöräkuormaajat 966M XE 972M XE Moottorimalli Cat C9.3 ACERT Cat C9.3 ACERT Enimmäisnettoteho ISO 9249 222 kw (302 hv metrinen) 232 kw (315 hv metrinen) Kauhojen tilavuudet 2,5-9,2 m³

Lisätiedot

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme.

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Tervetuloa Jungheinrichille! Helsinki Jo vuosikymmenten ajan trukkimme ovat olleet luotettavia ja tehokkaita työjuhtia varastojen pinoamis-

Lisätiedot

Axor. Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Axor. Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Axor. Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Sisältö Actros 4 27 Ohjaamot 6 15 Työskentely, käyttömukavuus 8 11 Asumismukavuus 12 15 Taloudellisuus, tekniikka 16 23 Moottoriteknologia 18 19 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

Karhottimet 9000 Sarja. Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka

Karhottimet 9000 Sarja. Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka Karhottimet 9000 Sarja Suorituskyvyltään tehokas ja tarkka Täysi mallisto Kverneland Taarup Duo piikit Kaikki Kverneland Taarup karhottimet on varustettu Duo piikeillä, jotka karhottavat tehokkaasti ja

Lisätiedot

Polttomoottori vastapainotrukit

Polttomoottori vastapainotrukit Polttomoottori vastapainotrukit 1.5 5.5 tonnia laatua luotettavuutta vastinetta rahalle laatua, luotettavuutta... asiakkaamme tietävät mitä he haluavat Kun kysyimme, mistä asiakkaat eniten pitävät Mitsubishi

Lisätiedot

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi AMMATTILAISEN KONEET Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille www.agrimarket.fi www.deere.fi Sisällysluettelo Myyjäverkosto palveluksessanne...3 John Deere -kiinteistötraktorit...4

Lisätiedot

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture LELY LOTUS Pöyhimet Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta www.lely.com innovators in agriculture Hyvä ote sadosta Enemmän kuin pelkkä suojus Kaikki suojukset on yhdistetty toisiinsa kestävästi

Lisätiedot

More care. Built in. VOLVO MINIKAIVUKONE EC55C

More care. Built in. VOLVO MINIKAIVUKONE EC55C More care. Built in. VOLVO MINIKAIVUKONE EC55C RAJOJEN SIIRTÄMISEKSI NE TÄYTYY TUNTEA. LÄPIKOTAISIN. Kun etsit ratkaisuja olosuhteisiin, joissa työntekijöihin ja koneisiin kohdistuu erittäin suuria vaatimuksia,

Lisätiedot

VOLVO PYÖRÄKUORMAAJAT L110F, L120F

VOLVO PYÖRÄKUORMAAJAT L110F, L120F VOLVO PYÖRÄKUORMAAJAT L110F, L120F TARTU OHJAUSPYÖRÄÄN. TEE RUNSAASTI TYÖTÄ. Volvo on jalostanut pyöräkuormaajakonseptiaan yli puolen vuosisadan ajan. Uudella koneiden Volvo L110F ja Volvo L120F tuotannolla

Lisätiedot

OLETKO MIETTINYT HAKKUUKONEESI TUNTIKUSTANNUSTA SUHTEESSA TUOTTAVUUTEEN?

OLETKO MIETTINYT HAKKUUKONEESI TUNTIKUSTANNUSTA SUHTEESSA TUOTTAVUUTEEN? HAKKUUKONEET 1 2 OLETKO MIETTINYT HAKKUUKONEESI TUNTIKUSTANNUSTA SUHTEESSA TUOTTAVUUTEEN? Me olemme. 3 Kyse ei ole ainoastaan tuottavuudesta vaan tulevaisuuden haasteet kestävästä taloudellisuudesta SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Jakeluliikenne muutoksen kourissa

Jakeluliikenne muutoksen kourissa Jakeluautot SCANIA JAKELUAUTOT Jakeluliikenne muutoksen kourissa Tavaraliikenteen ja logistiikan ammattilaisena vaadit autoiltasi tinkimätöntä luotettavuutta voidaksesi palvella omia asiakkaitasi moitteitta.

Lisätiedot

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö Uusi Atego 4 25 Ohjaamot 6 11 Työskentely, käyttömukavuus 8 9 Varustus 10 11 Taloudellisuus, tekniikka 12 19 Moottoriteknologia 14 15 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

N O 1/2006 Sisu Auton asiakaslehti. SISU 75 vuotta Uusi SISU Rock Uudistunut Renault-mallisto Euro4 tulee SISUVIESTI N O 1/2006 1

N O 1/2006 Sisu Auton asiakaslehti. SISU 75 vuotta Uusi SISU Rock Uudistunut Renault-mallisto Euro4 tulee SISUVIESTI N O 1/2006 1 N O 1/2006 Sisu Auton asiakaslehti SISU 75 vuotta Uusi SISU Rock Uudistunut Renault-mallisto Euro4 tulee SISUVIESTI N O 1/2006 1 Renault-malliston uudet muodot s. 36 SISÄLTÖ Pääkirjoitus......................

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

Käyttäjän käsikirja 600---900. Valmistenumerot

Käyttäjän käsikirja 600---900. Valmistenumerot Käyttäjän käsikirja 600---900 Valmistenumerot Moottorinnro... TyyppikilpiEEC... Traktorinnro... Ohjaamonnro... Valmistekilpi... Vetäväetuakseli... 69---,6 --- --- Päähakemisto Käyttäjän käsikirja on jaettu

Lisätiedot

Huoltokorjaamossa on mahdollista tehdä kaikki asiakkaan toivomat tai huoltosuunnitelmaan kuuluvat huollot ja korjaukset niin moottoriin,

Huoltokorjaamossa on mahdollista tehdä kaikki asiakkaan toivomat tai huoltosuunnitelmaan kuuluvat huollot ja korjaukset niin moottoriin, VOLVO CE FINLAND ASIAKASLEHTI 1/2014 VOLVO PANOSTAA PALVELUUN, VAASAN UUDET TILAT! Vaasan uuden hallin pihalla komeilee Suomen suurin Volvo pyloni joka näkyy komeasti moottoritielle. Volvo CE avasi 2013

Lisätiedot

303.5E CR, 304E CR, 305E CR, 305.5E CR

303.5E CR, 304E CR, 305E CR, 305.5E CR 303.5E CR, 304E CR, 305E CR, 305.5E CR Pienoiskokoiset hydrauliset kaivinkoneet 303.5E CR 304E CR 305E CR 305.5E CR Moottori Moottorimalli Cat C1.8 Cat C2.4 Cat C2.4 Cat C2.4 Nettoteho (ISO 9249) 23,6

Lisätiedot

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Opel Movano Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja.

Lisätiedot

PW180-10. Hydraulinen pyöräalustainen kaivukone PW 180

PW180-10. Hydraulinen pyöräalustainen kaivukone PW 180 PW 180 Hydraulinen pyöräalustainen kaivukone PW180-10 MOOTTORITEHO 123 kw / 165 hv @ 2.000 rpm TYÖPAINO 16.680-18.930 kg KAUHOJEN TILAVUUDET max. 1,13 m³ Yhdellä silmäyksellä Pyöräalustainen Komatsu PW180-10

Lisätiedot