NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115"

Transkriptio

1 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

2 2 3 TRAKTORIMALLISTO TULEVAISUUTEEN SIJOITTAVILLE V MONIPUOLISUUTTA New Hollandilla tiedetään, että T5-traktoria käytetään useisiin eri töihin, joten se on suunniteltu tarjoamaan monikäyttöisyyttä. T5 on kotonaan niin pellolla, tiellä, karjasuojassa kuin pihallakin. Se sopii mainiosti kuljetusajoon, VOAkäyttöön, kunnallistekniikkaan ja viherrakentamiseen. Uudet vääntävän tehokkaat moottorit, kattoikkunan mahdollistama laaja näkökenttä sekä viihtyisä uusi ohjaamo tekevät T5-traktorista täydellisen kumppanin mihin tahansa käyttöön. TEHOA JA TUOTTAVUUTTA Tier 4A -päästövaatimukset täyttävät nykyaikaiset Common Rail -moottorit tarjoavat hämmästyttävää suorituskykyä ja polttoainetaloudellisuutta teho-painosuhteen ollessa 37,3 kg/hv. Sähköhydraulinen suunnanvaihtaja takaa nopeat suunnanvaihdot, ja tehokkaan hydrauliikan avulla kuormaintyöstä saadaan turhat sekunnit pois. T5 edustaa tuottavuuden korkeinta tasoa. EHDOTONTA AJOMUKAVUUTTA Tervetuloa business-luokan viljelyyn. Deluxe VisionView -ohjaamo on suunniteltu virtuaalitodellisuudessa laajan asiakaspalautteeen avustuksella. Tuloksena on uusi vertailukohta traktoreiden mukavuudessa. Ergonominen Command Arc -sivupaneeli ja suuri lasitettu pinta-ala lisäävät työn sujuvuutta. Tehokas ilmastointi ja muhkeat istuimet kuljettajalle sekä apulaiselle tekevät T5:stä maatilan viihtyisimmän paikan. OMISTAMISEN VAIVATTOMUUTTA Taloudellisesti ajatteleva omistaja haluaa varmasti käyttää enemmän aikaa työntekoon ja vähemmän traktorinsa huoltoon. T5 on suunniteltu olemaan aina valmis. Harvinaisen pitkä 500 tunnin huoltoväli, polttoainetaloudellisuus ja yksinkertaiset päivittäiset tarkastuskohteet sekä yhtenäisen konepeiton ja helposti saavutettavissa olevien huoltokohteiden tuomat edut tekevät traktorin ylläpidosta helppoa.

3 ILJELIJÖILLE TÄSMÄLLEEN, MITÄ KONEPEITOSSA LUKEE T5-sarjan suorituskyky selviää helposti. Miten? Yksinkertaisesti katsomalla konepeittoa. Kaksi ensimmäistä merkkiä T5 viittaavat traktorin kokoluokkaan ja seuraavat 2-3, erimerkiksi 115, viittaavat moottorin suurimpaan tehoon pyöristettynä lähimpään viiteen. Mitä tämä merkitsee? T5-traktorin voi ostaa turvallisesti tietäen sen suorituskyvyn vastaavan täydellisesti omia tarpeita. New Hollandin tuottavuuteen voi luottaa rauhallisin mielin.

4 4 5 KÄYTTÄJÄN YMPÄRISTÖ VISIO OHJAAMON MUKAVUUDESTA Deluxe VisionView -ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ympärille äärimmäisen käyttäjäkokemuksen luomiseksi. Panoraamanäkyvyys on taattu. Aina. Sivulta niittäviä niittokoneita on mahdollista tarkkailla kaarrettujen ja avattavien sivuikkunoiden ansiosta entistä tarkemmin. Laajennettu takaikkuna varmistaa kristallinkirkkaan näkymän taakse. Uudelleen sijoitettu pakoputki antaa lisää näkyvyyttä eteenpäin niin tiellä kuin pellollakin. Istuimella on mukava asettua ihanteelliseen työasentoon säädettävän ohjauspylvään ja sen mukana liikkuvan kojetaulun ansiosta. KUORMAIN HALLINNASSA Laajan näkyvyyden takaava kattoikkuna on suunniteltu tarjoamaan täydellinen näkyvyys etukuormaimelle myös aisat yläasennossa ilman että päätä tarvitsee kurkotella. Kokoluokkansa pienin katvealue lisää tuottavuutta entisestään. Kuumimpina päivinä läpinäkyvä kattoluukku on mahdollista avata, ja aurinkoverho puolestaan suojaa auringonsäteiltä. LEVEÄT OVET HELPPOON KULKEMISEEN Leveälle avautuvat ovet takaavat helpon pääsyn ja poistumisen ohjaamosta, mikä sopii täydellisesti esim. eläinten ruokintaan, jonka yhteydessä joutuu liikkumaan paljon. Vasemmalle tai oikealle. Valinta on sinun. Molemmat ovet avautuvat kokonaan helpottaen kulkua ohjaamoon ahtaissa tiloissa. Kun lisänä on tasainen lattia ja väsymystä vähentävät alaslasketut polkimet, luvassa on mukavuutta pitkiin päiviin.

5 MAATILAN PARAS ISTUIN Lisävarusteena saatava Deluxe-ilmajousitettu istuin voidaan tarkasti säätää sopimaan kaikenkokoisille kuljettajille. Traktorissa pitkiä aikoja viettävä kuljettaja arvostaa lämmitettävän Auto Comfort -istuimen tuomaa lisämukavuutta, sillä se reagoi maanpinnan epätasaisuuksiin ja tarjoaa mitä tasaisimman kyydin. Ajamisen ilon voi jakaa ystävien kanssa täysikokoisen ja turvavyöllä varustetun apuistuimen ansiosta. TEHOKASTA ILMANVAIHTOA Täysin uudistettu ilmanvaihtojärjestelmä on toteutettu kahden tuulettimen tuomalla korkean suorituskyvyn teknologialla kuumimpien kesäpäivien ja kylmien talvien varalta. Jopa 10 venttiilin yksittäinen säätö mahdollistaa koko ohjaamon tasaisen tuuletuksen ja tuulilasin erittäin nopean sulattamisen. B-pilarissa sijaitsevat säätimet ovat käteensopivat, ja niitä on helppo käyttää myös ajon aikana. LAAJAT TAKANÄKYMÄT Takaikkuna ulottuu harvinaisen alas, joten taakse työkoneilla ja vetokoukulle avautuu laaja näkymä. Työvaloja hallitaan B-pilariin asennetulla kytkimellä. MUSIIKKIA TYÖNTEKOON Helppokäyttöinen radio kuuluu kaikkien sarjan traktoreiden vakiovarusteisiin. Suosikkikanavien valitseminen on nyt entistä helpompaa suurikokoisten ja vahvistettujen nappuloiden ansiosta. Musiikin suurkuluttajille on tarjolla myös MP3-liitäntä ja oma säilytystasku.

6 6 7 HALLINTALAITTEET KULJETTAJAKESKEISTÄ SUUNNITTELUA SUUNNITELTU VIRTUAALIMAAILMASSA TODELLISEN MAAILMAN EHDOILLA Ohjaamo on suunniteltu kuljettaja kaiken keskipisteessä. Se on kehitetty ja testattu käyttämällä uusinta virtuaalitekniikkaa ja viimeistelty Jack-virtuaaliviljelijän avulla. Kaikki yleisimmät hallintalaitteet on sijoitettu Command Arc -sivupaneeliin. Ergonominen toteutus mahdollistaa usein toistuvien hallintalaitteiden käytön ilman turhaa kehon kiertoa tai rasittavia liikkeitä. Se nostaa tuottavuutta ja vähentää rasitusta. Sähkönostolaitteessa voit helposti säätää laskunopeutta, korkeuden rajoitinta, herkkyyttä ja luistoa tasaisen työjäljen ja maksimaalisen vetotehon saavuttamiseksi. Ergonomisesti sijoitettu ryöminnän kytkentä on kädelle luonnollisessa paikassa (vain 20x20 vaihteistoversio). Suojaa työkoneesi ja traktorisi voimanoton soft-start-kytkennällä (T5.115-mallissa). Neliveto ja tasauspyörästön lukot kytketään yksinkertaisesti ja helposti keinukytkimellä. Voimanotto kytketään ja pysäytetään varmasti ja turvallisesti. Kolmea ulkopuolisen hydrauliikan lohkoa hallitaan ergonomisesti ja pehmeästi toimivilla vivuilla. Moottorin kierroksia säädetään helppokäyttöisellä käsikaasulla. KUORMAIMEN HALLINTAA SORMENPÄILLÄ Etukuormainta voi hallita helposti Joystickillä turhia kurkottelematta, mikä lisää mukavuutta ja kasvattaa tuottavuutta. Ulkopuolisen hydrauliikan keskilohkot ja Joystick voidaan tilata myös tehtaalta lisävarusteena. T5 on ihanteellinen vaihtoehto paljon kuormaintyötä tekeville.

7 TILAA OHJAINLAITTEILLE Erilaisia työkoneiden ohjainlaitteita ja näyttöjä varten ohjaamon voidaan asentaa kiinnitystanko, jolloin laitteet tulevat luonnolliselle katselukorkeudelle, mikä lisää turvallisuutta ja jättää ikävät vartalonkierrot historiaan. NÄE SUORITUSARVOT YHDELLÄ VILKAISULLA Selkeä ja näkyvä mittaritaulu liikkuu ohjauspylvään mukana, mikä takaa pysyvän ja esteettömän näkymän keskeisille toimintaparametreille. Yhdellä vilkaisulla näet tarvitsemasi tiedot uusitulta helppolukuiselta pistematriisinäytöltä. Suunta, työsaavutus ja huoltotiedot on selkeästi merkitty kolmiosaiseen näyttöön.

8 8 9 MOOTTORI PUHDASTA SUORITUSKYKYÄ JA TUOTTAVUUTTA COMMON RAIL - TERVETTÄ JÄRKEÄ Kaikissa T5-sarjan traktoreissa on FPT:n kehittämä 3,4-litrainen Common Rail F5C -moottori, joka täyttää tiukat Tier 4A -päästömääräykset. New Holland otti Common Rail -tekniikan käyttöön maataloudessa vuonna 2003, ja T5-sarjan optimoidut moottorit on varustettu uusimmalla polttoainetaloudellisella versiolla. Nämä tehokkaat, äärimmäisen hiljaiset moottorit kehittävät hevosvoimaa ja jopa 461 Nm vääntöä, mikä takaa tuottavuuden ja käyttömukavuuden. Kun otetaan mukaan erinomainen teho-painosuhde, on koossa täydellinen kumppani mihin tahansa työhön. (r/min) T5.115 moottoriteho (hv) (r/min) T5.115 vääntömomentti (Nm) TEHOKASTA REAGOINTIA T5-traktorin Common Rail -moottori edustaa uusinta korkeatasoista polttoainetekniikkaa, joka mahdollistaa nopeamman reagoinnin kaasuun ja paremman polttoainetehokkuuden. Toisin sanoen suorituskyky säilyy paremmin kuormituksen kasvaessa, ja polttoainetta säästyy. Suurin teho saavutetaan jo 1900 r/min kierroksilla, ja lisäksi teho pysyy samalla tasolla aina kierroksille 2300 r/min asti. Vakiotehoominaisuus lisää tuottavuutta kaikissa käyttötarkoituksissa, kuten voimanottokäytössä ja tiekuljetuksissa. Tasaisempi vääntökäyrä parantaa työskentelyn joustavuutta maksimitehon alueella. POIKKEUKSELLISTA POLTTOAINETALOUTTA Tier 3 NEF-sarjan moottoreita on pidetty polttoainetalouden vertailukohtana. Uudet Tier 4A F5C -moottorit, joita käytetään T5-sarjan traktoreissa, menevät asteen pidemmälle. Polttoaineen kulutus laskee selkeästi verrattuna aikaisempiin saman kokoluokan traktoreihin.

9 POWERTRAIN TECHNOLOGIES POWERED BY FPT INDUSTRIAL New Holland voi tukeutua Tier4A -teknologian soveltamisessa pitkäaikaiseen kumppaniin, FPT Industrialiin, jolla on todella mittavat voimavarat ja vankka kokemus maatalouden lisäksi maanrakennus- ja kuorma-autoteollisuudesta. Uranuurtajat: Fiat kehitti Common Rail -teknologian 1980-luvulla ja toi sen markkinoille vuonna 1997 Alfa Romeo 156 -mallissa. Fiat otti käyttöön sen ensimmäisenä myös maatalouskoneissa. Edelläkävijä. Aina. Puhtautta: Fiat S.p.A -yhtymän autoissa on Euroopan valmistajista pienimmät hiilidioksidipäästöt. Koeteltua laatua: FPT Industrial on valmistanut yli F5Cmoottoria viimeisen viiden vuoden aikana. Varmaa luotettavuutta. KUORMITUS T5 Tier4A palautumispiste T5000 Tier3 palautumispiste Moottorin kierrosluku Moottorin kierrosten lasku Parantunut vaste kaasuun Tuntia % PIDEMPI Aika 0 T5 Kilpaileva Tier3 PUHTAAN ENERGIAN EDELLÄKÄVIJÄ Koko T5-sarjassa on käytössä jäähdytetty pakokaasujen takaisinkierrätys (Cooled Exhaust Gas Recirculation, CEGR) Tier 4A -määräysten noudattamiseksi. Se on New Hollandin Tier 4A -strategian mukaista, sillä ECOBlue SCR -tekniikkaa käytetään suuremman teholuokan traktoreissa ja CEGR - tekniikkaa pienemmän teholuokan koneissa, joissa on alhaisempi jäähdytystarve ja joissa koneen ulkomitat ovat tärkeät. MENO JATKUU VAIKEISSA OLOSUHTEISSA New Holland suhtautuu intohimoisesti hetkelliseen kuormituksen lisääntymiseen. Jonkun mielestä se saattaa olla merkityksetöntä. Se on kuitenkin tuottavuuden takuu. Eli kun vaaditaan lisää suorituskykyä, moottori ja sen huikea 35 % vääntömomentin nousu antavat sitä. Käytännössä, kun työskennellään vaativissa olosuhteissa, kuten paalatessa epätasaista karhoa, ajonopeus ja VOA-nopeus pysyvät yllä paksummissakin karhon kohdissa. Hetkellisestä kuormituksen kasvusta ei tarvitse huolehtia - se hoituu kyllä. ENEMMÄN AIKAA TYÖHÖN, VÄHEMMÄN YLLÄPITOON Edistyksellinen tuotesuunnittelu merkitsee vähemmän huoltotyötä. Kaikki T5-sarjan mallit hyötyvät New Hollandin harvinaisen pitkästä 500 tunnin huoltovälistä, ja kaikkiin malleihin sopivat helposti saatavilla olevat normaalit öljyt. Valitse New Holland säästääksesi rahaa, vähentääksesi huoltoaikaa ja suojellaksesi ympäristöä.

10 10 11 VOIMANSIIRTO JA AKSELIT USEITA VAIHTEISTOJA Jokaisella viljelijällä on erilaiset vaatimukset, ja uusien innovaatioiden lisäksi tarjotaan koeteltua tekniikkaa tehokkuuden parantamiseksi. New Hollandilla on tarjota jokaiselle käyttäjälle sopiva vaihteisto, onpa kyse ajosta maantiellä tai vihannesviljelmällä. 12X12 POWERSHUTTLE Perusratkaisuna 12x12 Powershuttle -vaihteisto on täydellinen valinta yleiskäyttöön. Sen välitykset sopivat hyvin työnopeuksiin ja ajonopeuden hienosäätöön monilla työkoneilla. Perinteinen vankka rakenne tekee siitä oivallisen käyttäjille, jotka hakevat koneeltaan yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä. HITAASTI MUTTA TUOTTAVASTI 20x20 Powershuttle -ryömintävaihteisto on ihanteellinen erikoisviljelyyn, kuten vihannestiloille. Käsin istuttamisesta tai sadonkorjuusta suoriudutaan uskomattoman hitaalla ryömintänopeudella, joka on nimelliskierroksilla vain 0,2 km/h. Sadon kuljettaminenkaan ei muodostu ongelmaksi 40 km/h -maantienopeuden ansiosta. Suunnanvaihto on myös tässä vaihteistossa sähköhydraulinen.

11 VETOVOIMAA LUONNOLLISESTI Vaativat käyttäjät tarvitsevat kestäviä akseleita, ja siksi T5-sarjan malleissa on kokoluokassaan harvinaisen järeät nelivedon akselit. Nelivedon ja 100-prosenttisten tasauspyörästön hammaslukkojen kytkentä hoituu helposti ja vaivattomasti Command Arc -paneeliin sijoitettujen kytkimien avulla. Maksimaalinen vaikutus, minimaalinen vaiva. Maantienopeuksilla raskailla kuormilla ajettaessa neliveto kytkeytyy automaattisesti ja lisää siten turvallisuutta. RENKAAT TARPEEN MUKAAN Uudella T5-traktorilla pääsee vaikeisiinkin paikkoihin ilman turhaa maanperän rasittamista. Vakiovarusteena on 16.9R38- renkaat, joissa on suuri maavara ja hyvä etenemiskyky. Suurempaa kosketuspintaa hakevat voivat valita matalaprofiiliset leveät 540/65R38-renkaat. Kovaa kulutusta kestävät Nokian Industrial -renkaat kunnallistekniikkaan täydentävät valikoimaa. New Holland tarjoaa valinnanvaraa. DUAL COMMAND POWERCLUTCH 24x24 Dual Command -pikavaihteistossa napin painallus lisää vääntöä maantiellä vauhdin hidastumisen estämiseksi ylämäissä ja on ihanteellinen vaativissa pelto-olosuhteissa, joissa se tarjoaa 15 % alemman ajonopeuden ja 18 % nousun väännössä. PowerClutchnappikytkin on ergonomisesti sijoitettu vaihdevivun taakse, ja sen avulla on mahdollista vaihtaa 8 vaihdetta kolmella eri alueella kytkinpoljinta painamatta. Ihanteellinen työtä keventävä ominaisuus pitkiin työpäiviin. ERGONOMINEN POWERSHUTTLE Ohjainpylvääseen kiinnitetty sähköhydraulinen suunnanvaihto, Powershuttle, mahdollistaa sujuvan suunnanvaihdon ilman käsien irroittamista ohjauspyörästä. Toimintatapaa on mahdollista säätää B-pilariin asennetulla keinukytkimellä. Soft on tarkoitettu normaaleihin peltotöihin, standard tavallisiin päivittäisiin askareisiin ja super aggressive -asento nopeisiin suunnanvaihtoihin kuormaintyössä. Asetusta on mahdollista vaihtaa käytön aikana.

12 12 13 ETUKUORMAIN JA ETUNOSTOLAITE ETUKUORMAIMEN KANSSA PARHAIMMILLAAN New Hollandilla tiedetään, että etukuormain on olennainen osa traktoria. Siksi T5-traktorit suunniteltiin alun alkaen kuormainkäyttöön, ja niissä on lyömättömät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten. Etukuormaajan ja etunostolaitteen välillä ei tarvitse enää valita, sillä T5-traktoriin voi saada molemmat. KÄYTTÄJÄN TURVAKSI New Hollandissa etukuormaimen kanssa voi työskennellä turvallisesti. Ohjaamo tarjoaa esteettömän näkyvyyden työvälineelle, mikä parantaa työn tarkkuutta korkealle kuormattaessa. KOHTI PAREMPAA TASAPAINOA Kuormaajan aisojen kiinnityspisteet ovat mahdollisimman takana, mikä parantaa koneen vakautta. Uuden T5:n painopiste on näin ollen paremmassa kohdassa, mistä on apua erityisesti siirrettäessä raskaita kuormia aisat yläasennossa. TEHOKAS, NOPEA JA KETTERÄ T5-traktorissa näkyvyys on esteetön joka suuntaan myös aisat ylös nostettuina, sillä vakiovarusteena on läpinäkyvä kattoikkuna. Merkittävä etu on myös traktorin luontainen ketteryys, sillä etuakselissa käänntökulma on peräti 60 astetta. Ohjattavuuden kuormainkäytössä takaa päähydrauliikasta erillinen 38 l/min ohjauksen pumppu. VAIVATONTA KYTKENTÄÄ Työlaitteet voidaan nopeasti ja helposti kiinnittää joko mekaanisella tai hydraulisella pikalukituksella. Turvallinen kiinnittäminen vähentää aikaa hytin ulkopuolella ja lisää työaikaa. Jos etukuormainta ei tarvita, se voidaan helposti irroittaa toimintakustannusten vähentämiseksi. Irroitus ja säilytys on helppoa ja turvallista kuormaimeen rakennettujen säilytysjalkojen ansiosta.

13 ETUNOSTOLAITE JA ETUVOIMANOTTO LISÄÄVÄT MONITOIMISUUTTA Tehdasasenteinen etunostolaite kykenee nostamaan 1850 kg, ja 1000 r/min etuvoimanotto lisää T5-sarjan uskomatonta monikäyttöisyyttä. Heinää ja säilörehua tekevät asiakkaat eivät ole uskoa, kuinka ovat aikaisemmin selvinneet ilman etuniittokonetta! Etupainotelineen, etunostolaitteen, etuvoimanoton tai niiden yhdistelmän välillä voi valita vapaasti.

14 14 15 VOIMANOTTO & HYDRAULIIKAN LAADUKKUUTTA VOIMAKAS JA TARKKA T5-sarjan normaalin hydraulipumpun tuotto on 65 l/min, joka on ihanteellinen yleisimpiin toimintoihin. Runsaasti hydrauliikkaa vaativat työt, kuten paalin käärintä, voidaan suorittaa vaivattomasti. Uudet lisävarusteena saatavat hydrauliikan keskiventtiilit, joita ohjataan ergonomisella Joystickillä, tekevät kuormaamisesta nopeaa. Eikä ohjauskaan ole ongelma, kiitos erillisen 38 l/min tuottavan pumpun, joka on ohjauksen käytössä pääpumpusta riippumatta. Yhteenlaskettu hydrauliikan tuotto on siis tämän kokoluokan traktorille mahtavat 103 litraa minuutissa!

15 SUUREN KAPASITEETIN NOSTOLAITE Vetovarsien päästä mitattuna suurin nostokyky on kahden apusylinterin ansiosta 5420 kg. T5:n jykevät nostolaitteet pystyvät siis nostamaan enemmän kuin traktorin painon. Vaikuttavaa, eikö totta! TURVALLISTA KYTKENTÄÄ Uuden T5:n kanssa ei tarvitse jatkuvasti hypätä ohjaamoon ja ulos. Lokasuojiin asennetut nostolaitteen hallintapainikkeet mahdollistavat työkoneiden kytkennän mukavasti ja turvallisesti. T5.115-mallissa myös voimanotto voidaan kytkeä päälle ja pois takalokasuojissa sijaitsevista painikkeista. KUORMAIN HALLINNASSA Etukuormaimen hallintavipu on juuri sopivassa kohdassa. T5 voidaan varustaa tehtaalla neljällä hydrauliikan keskiventtiilillä etukuormaimen tai muun työkoneen hallintaa varten. Venttiileitä hallitaan ohjaamoon asennetulla joystickilla (lisävaruste). TARKKAA SÄÄTÖÄ SÄHKÖISESTI Ergonominen sähkönostolaitteen korkeudensäätö on mukavasti oikean käden ulottuvilla, ja New Hollandin järkevän suunnittelun ansiosta se mahdollistaa tarkan asetuksen pienellä kädenliikkeelllä. Nostolaitteen kätevät lasku- ja nostopainikkeet nopeuttavat työkoneen liikuttelua päistekäännöksen aikana, ja ne tekevät työstä helpompaa ja nopeampaa lisäten tuottavuutta ja tehokkuutta. VOIMANOTON VAIHTOEHDOT Kuljettajan oikealle puolelle sijoitetusta vivusta VOA-nopeuden valinta käy kätevästi. Vaihtoehtoihin kuuluvat 540 ja 1000 sekä 540, 1000 ja 540E, joka saavutetaan moottorin kierroksien ollessa vain 1500 r/min. Se vähentää polttoaineen kulutusta ja pienentää ohjaamoon kantautuvaa ääntä. Softstart-toiminnolla voimanotto kytketään Command Arc -paneelissa olevalla katkaisijalla. Se suojaa sekä traktoria että työkonetta äkkinäisiltä kuormitushuipuilta (T5.115).

16 NEW HOLLAND -HUOLTO TUKEA JA TIETOA. NOPEA REAGOINTI Koneen rikkoutuessa ollaan valmiita tarpeellisiin erityisjärjestelyihin asiakasta tyydyttävän ratkaisun löytämiseksi mahdollisimman nopeasti. KORKEA PALVELUASTE New Holland -jälleenmyyjillä on käytössään internetpohjainen varaosien tilausjärjestelmä ja suorat kontaktit maahantuojan varastoon. Varaosakuvastot myös vanhempiin malleihin ovat tietokoneella nopeasti käytettävissä. TOIMITUSTEN KEHITTÄMINEN Euroopan varaosavarastoihin on investoitu voimakkaasti viime vuosien aikana. Tärkeä kehittämiskohde on myös varaosien toimitus tehtaalta jälleenmyyjille. MYYNTIVERKOSTON TUKI Jälleenmyyjät ja sopimushuoltajat voivat tukeutua sekä tehtaan että maahantuojan asiantuntijoihin aina kun apua tarvitaan. New Holland -traktoreissa on nyt normaalin tehdastakuun lisäksi toisen ja kolmannen vuoden jatkoturva kaupan päälle! Menestyksesi on erikoisalaamme. Maahantuoja: Pidätämme oikeuden muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Tämä esite perustuu kansainväliseen aineistoon, tarkista varusteet ja tekniset tiedot aina myyjältäsi. 9/2012 JÄLLEENMYYJÄSI: OTA YHTEYTTÄ! New Holland suosittelee -öljyjä

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS: KOMPAKTI JA JÄRKEVÄ 2 OMINAISUUDET: Kompakti ja helposti hallittava yleistraktori kaikille tiloille. Optimaalinen painojakauma (45:55%), pieni omapaino,

Lisätiedot

AJAMISEN ILOA farmall A

AJAMISEN ILOA farmall A Farmall A 65-113 hv 2 AJAMISEN ILOA farmall A JOHDANTO UUSI SUKUPOLVI: MONIKÄYTTÖINEN, KETTERÄ, TEHOKAS Yli 160 vuoden kokemus maatalouden alalta on antanut Case IH:lle selkeän näkemyksen viljelijän tarpeista.

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

Stara Logistiikka Hankinta. Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL , KIINTEISTÖTRAKTORI

Stara Logistiikka Hankinta. Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL , KIINTEISTÖTRAKTORI Stara Logistiikka Hankinta Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL 2015-004491, KIINTEISTÖTRAKTORI Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet, maksimi 30 pistettä Tarjoaja MAX Konekesko Oy Oy J-Trading

Lisätiedot

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI PIENOISTRAKTORI sc2610 Laadukas dieselmoottori Optimoitu 26 hevosvoiman dieselpolttomoottori on erittäin tehokas ja sen polttoaineenkulutus on pieni. Öljyn/nesteiden täyttö-

Lisätiedot

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 PUHDASTA VOIMAA JA TUOTTAVAA TALOUDELLISUUTTA TULEVAISUUDEN MAATILALLE MAKSIMAALISTA MONIPUOLISUUTTA T6-mallisto tarjoaa räätälöityä

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen.

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen. ST STW40 K U B O T A - D I E S E LT R A K T O R I Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja ääriäiseen ketteryyteen. Koe teho ja mukavuus aivan uudella

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

02 FARMALL A -MALLISTO

02 FARMALL A -MALLISTO FARMALL A 02 FARMALL A -MALLISTO UUSI SUKUPOLVI MONIPUOLISTA TEHOA Yli 160 vuoden kokemus maatalouden alalta on antanut Case IH:lle selkeän näkemyksen viljelijän tarpeista. Me ymmärrämme, mitä tarvitset

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN FORTERRA HSX 140 TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! 4 vuoden tehdastakuu

LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN FORTERRA HSX 140 TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! 4 vuoden tehdastakuu LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! FORTERRA HSX 140 4 vuoden tehdastakuu www.hcpetersen.fi FORTERRA HSX 140 LUOTETTAVA Zetor-traktoreiden yhteydessä haluae korostaa yksinkertaista,

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Kerrankin jotain uutta! AVANT heittää haasteen AVANT kehitti kokonaan uuden koneen, jollaista markkinoilla ei ole ollut. Nykyaikaista hydrauliikkaa hyödyntäen syntyi edullinen, kompakti nelivetoinen peli,

Lisätiedot

Stara Logistiikka Hankinta. Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL , KIINTEISTÖTRAKTORI

Stara Logistiikka Hankinta. Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL , KIINTEISTÖTRAKTORI Stara Logistiikka Hankinta Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL 2014-005421, KIINTEISTÖTRAKTORI Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet, maksimi 30 pistettä Tarjoaja MAX Konekesko Oy Oy J-Trading

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT TRAKTORIT NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Uutta kehittynyttä TEKNIIKKAA Moderni ja tyylikäs Kioti-muotoilu Kiotin uuden, nykyaikaisen ja tyylikkäästi muotoillun konepeiton ansiosta

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA Liikkuvuus Tuottavuus Monitoimisuus Ympäristövastuu Luo mahdollisuuksia www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. Tähän eivät muut pysty. Kaiva, kuormaa, nosta ja

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT

PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT SIVU 4 HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ SIVU 8 TUOTTAVUUTTA SIVU 12 TALOUDELLISUUTTA SIVU 16 MUKAVUUTTA SIVU 20 KOKEMUSTA & LAATUA SIVU 22 TEKNISET

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

02 FARMALL C -MALLISTO

02 FARMALL C -MALLISTO FARMALL C 02 FARMALL C -MALLISTO KOMPAKTI ULKOA SUURI SISÄLTÄ Yli 160 vuoden kokemus maatalouden alalta on antanut Case IH:lle selkeän näkemyksen viljelijöiden tarpeista. Me ymmärrämme, mitä tarvitset

Lisätiedot

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv TEHOKAS JA KETTERÄ Uusi MASSEY FERGUSON -mallisto kokoluokassa 82-102 hv Suunniteltu huipulle. Perimämme juontaa vuosikymmenien taakse. Kautta aikojen olemme valmistaneet laadukkaiksi ja kestäviksi tunnettuja

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

LÄNNEN RAIL SYSTEMS RATATÖIDEN MONITOIMIKONE 9A- TAI 9C-LUOKAN VETOJÄRJESTELMÄLLÄ.

LÄNNEN RAIL SYSTEMS RATATÖIDEN MONITOIMIKONE 9A- TAI 9C-LUOKAN VETOJÄRJESTELMÄLLÄ. LÄNNEN RAIL SYSTEMS RATATÖIDEN MONITOIMIKONE 9A- TAI 9C-LUOKAN VETOJÄRJESTELMÄLLÄ K www.lannencenter.com FI LIIKKUVUUS Lännen Rail Systems -ratatyökone on vankka ja voimakas rautatieympäristön monitoimikone,

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Joustava voimapaketti.

Joustava voimapaketti. 1880 Joustava voimapaketti. Valinnaisesti joko kuljettajan suojakatolla tai ohjaamolla. Voimakkain Hoftracimme. Uusi 1880 on linkki pienen monitoimisen Hoftracin ja voimakkaan pyöräkuormaajan välillä.

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

MYYNTITIEDOTE PORTAATON PUMA CVX. Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen.

MYYNTITIEDOTE PORTAATON PUMA CVX. Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen. PORTAATON PUMA CVX Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen. YKSINKERTAISUUS on noussut nykytraktoreiden monimutkaisen käytön johdosta tärkeäksi

Lisätiedot

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND ATV-sarja kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus 2016 MALLISTO ON SAAPUNUT! Tee mönkijästäsi metsäkone Mönkijä on mainio kulkupeli monenlaisissa maastoissa, mutta

Lisätiedot

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus - Helppokäyttöinen kääntyvä etunostolaite, joka parantaa koneen työtehoa ja vapauttaa kuljettajan keskittymään työkoneeseen. - Sekä laitteen kääntö, että

Lisätiedot

Kioti pientraktorit.

Kioti pientraktorit. Kioti pientraktorit. Kiotin käytännölliset pientraktorit Vuoden 2009 alusta laajensi Hako Ground & Garden myyntivalikoimaansa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa korealaisilla Kioti - pientraktoreilla. Kioti

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN VALTRAN SUUNNITTE- LEMAT, JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET Valtran alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu jatkuvaa käyttöä varten Pohjolan äärimmäisen

Lisätiedot

HYDRAULIIKKA Monipuolinen hydrauliikka kuuluu vakiovarusteena

HYDRAULIIKKA Monipuolinen hydrauliikka kuuluu vakiovarusteena HYDRAULIIKKA Monipuolinen hydrauliikka kuuluu vakiovarusteena Wille monitoimikoneisiin. Se mahdollistaa erittäin laajan työlaitevalikoiman käytön. RUNKO-OHJAUS Runko-ohjauksen ansiosta kone seuraa kääntyessään

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle.

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle. PUUNKORJUUPAKETIT Puunkorjuupaketit, kannolta tienvarteen Metsäperävaunu varustettuna puutavarakuormaimella on tuttu näky monen maatalon pihassa. Tällainen paketti on kuitenkin kohtalaisen iso investointi,

Lisätiedot

ET65 EZ65 EZ80 ET90 UUDISTIMME KAIVUKONEET EDECO. tools

ET65 EZ65 EZ80 ET90 UUDISTIMME KAIVUKONEET EDECO. tools ET65 EZ65 EZ80 ET90 UUDISTIMME KAIVUKONEET EDECO tools +25% SUUREMMAT MURTOVOIMAT -20% POLTTOAINEKULUTUS +30% TEHOKKUUTTA JAPANILAISET MOOTTORIT Moottori teholtaan 36.2 kw ei tarvitse 3B-päästötason vaatimia

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Tuote-esite Tekee kierrätyksestä helpompaa Nopea ja kompakti Hiabin XS 211W HiPro on erityisesti kevyempiin kierrätystöihin suunniteltu 21 tm kapasiteettiluokan nosturi. XS

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 18 SR Uusi sarja,

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

taloudellista tehokkuutta PONSSE BEAver

taloudellista tehokkuutta PONSSE BEAver taloudellista tehokkuutta PONSSE BEAver Pienemmän kokoluokan yleisharvesteri todellinen tehopakkaus Monipuolinen PONSSE Beaver soveltuu erinomaisesti korjuutyöhön tiheiltä ensiharvennuksilta uudistushakkuuseen.

Lisätiedot

kaivinkoneet u volvo ec18

kaivinkoneet u volvo ec18 Let s solve it 3 3 OSA 3, SIVUT 72-81 maarakennuskoneet 3 maarakennuskoneet kaivinkoneet u volvo ec18 1760 kg 2,64 m 4,05 m Tela-alustainen minikaivinkone pieniin kaivuutöihin ja ahtaisiin tiloihin. Voidaan

Lisätiedot

Juha Anttila Vilppulasta

Juha Anttila Vilppulasta Juha Anttila Vilppulasta Tässä kuvia asennuksesta T 190 Valtraan. Toistaiseksi öljy otettu suoraan pikaliittimistä, tarkoitus kyllä liittää kallistus hydrauliikan tulo farmiventtiiliin ja sitten käyttää

Lisätiedot

Tarkka, kapea rakenne, nyt myös ilman sähköjohtoa Kaikkien aikojen paras akku-upotussahamme Akku-upotussaha TSC 55

Tarkka, kapea rakenne, nyt myös ilman sähköjohtoa Kaikkien aikojen paras akku-upotussahamme Akku-upotussaha TSC 55 Tarkka, kapea rakenne, nyt myös ilman sähköjohtoa Kaikkien aikojen paras akku-upotussahamme Akku-upotussaha TSC 55 Uuden aikakauden upotussaha: uusi kaksoisakkukonseptilla varustettu TSC 55 Uusi akku-upotussaha

Lisätiedot

100-500 40-60 tai 240-260 400-600 tai 2 000-2 200 X

100-500 40-60 tai 240-260 400-600 tai 2 000-2 200 X Yleistä tilauksesta Yleistä tilauksesta Tilaa voimanotot ja niiden sähköiset esivalmiudet tehtaalta. Jälkiasennus on erittäin kallista. Suositellut vaatimukset Voimanottoa käytetään ja kuormitetaan eri

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys,

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA

Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA Säädettävä progressiivinen ohjaus Kone mukautuu niin kuljettajan kuin työlaitteenkin mukaan. Se lisää tuottavuutta, säästää energiaa

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan HD Lumilinko Avant 600-sarjaan Tuotenumero A21195 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Kaukana kotoa, ja sitten sääkin heittäytyy hankalaksi. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi alkaa tuiskuta. Tuuli

Lisätiedot

AGROTRON TTV EVOLVING AGRICULTURE.

AGROTRON TTV EVOLVING AGRICULTURE. AGROTRON TTV EVOLVING AGRICULTURE. AGROTR PORTAATONTA MUKAVUUTT Neljä integroitua työvaloa ja avattava, aurinkovarjolla varustettu kattoikkuna, helpottavat työskentelyä etukuormaimella. Kiilamainen, viisto

Lisätiedot

AGROTRON K EVOLVING AGRICULTURE.

AGROTRON K EVOLVING AGRICULTURE. AGROTRON K EVOVING AGRICUTURE. AGROTRON K: KOPAKTI TRAKTORI, JOKA PYSTYY KAIKKIIN TÖIIN Viljan viljely ja kotieläimien pito vaatii traktorista paljon. uun muassa monikäyttöisyys, joustavuus, kompakti koko

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t VALMISTETTU RUOTSISSA POHJOISMAISIIN OLOSUHTEISIIN MARKKINOIDEN PARAS SÄHKÖTRUKKI Merlinum forkflit on Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu sähkötrukkimallisto, joka soveltuu

Lisätiedot

Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300. Kestävyyttä ja nostokorkeutta

Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300. Kestävyyttä ja nostokorkeutta Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300 Kestävyyttä ja nostokorkeutta Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet

Lisätiedot

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Suomi Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Viking on 25 vuoden tulos hoitotyön potilasnostoista saadusta kokemuksesta. Kaikki tieto erilaisista nostotarpeista, ergonomisista ja toiminnallisista vaatimuksista,

Lisätiedot

AGROFARM 85 100 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROFARM 85 100 EVOLVING AGRICULTURE. AGROFARM 8 100 EVOLVING AGRICULTURE. AGROF TEHOKAS TAPA PYSYÄ K Mukava, hyvin suunniteltu ohjaamo, jossa on sävytetyt lasit ja kelautuva häikäisysuoja merkitsevät rentoa ja helppoa työskentelyä. Ergonomisesti

Lisätiedot

UUDEN AIKAKAUDEN SUORITUSKYKYÄ PONSSE ELK

UUDEN AIKAKAUDEN SUORITUSKYKYÄ PONSSE ELK UUDEN AIKAKAUDEN SUORITUSKYKYÄ PONSSE ELK LUOKKANSA VAHVIN TARJOAA SUORITUSKYKYÄ JA KETTERYYTTÄ Uusi PONSSE Elk on entistä vankemmin kokoluokkansa tuottavin kuormatraktori. Reilusti kasvanut moottoriteho,

Lisätiedot