Ihmisen ääni & Karhu. Suomen Kansallisooppera vierailee. TORSTAINA klo19

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ihmisen ääni & Karhu. Suomen Kansallisooppera vierailee. TORSTAINA 4.9.2014 klo19"

Transkriptio

1 Ihmisen ääni & Karhu Suomen Kansallisooppera vierailee TORSTAINA klo19 Madetojan sali

2 Ohjelma Kaksi 1900-luvun oopperahelmeä Kevyen henkeviä melodioita, surullista ilottelua, kirkollista kabareeta harva on pystynyt yhdistämään musiikissaan niin onnistuneesti vastakohtaisia aineksia kuin ranskalainen pianisti ja säveltäjä Francis Poulenc ( ). Oopperan Ihmisen ääni hän sävelsi Jean Cocteaun 1930-luvulla kirjoittamaan näytelmään, jossa puhelinyhteyden katkonaisuus ja linjoilta kuuluvat väärät ihmiset säestivät traagista jätetyn ja itsemurhaan päätyvän naisen yksipuolista puhelinkeskustelua. Monologiooppera sai kantaesityksensä Pariisissa Modernin oopperan helmiin kuuluva teos oli menestys alusta alkaen ja sitä on esitetty niin orkesterin säestyksellä kuin pianon kanssa. Englantilaisen William Waltonin ( ) tuotanto on suppeahko, mutta sisältää lähes kaikkia musiikin lajeja aina elokuvamusiikkia myöten. Karhun libreton Walton muokkasi Anton Tšehovin pienen näytelmän perusteella. Riimitellyt laulunumerot runoili monista elokuvista tuttu käsikirjoittaja Paul Dehn. Walton onnistui yhdistämään Karhussa eri tyylilajeja kabareelaulua myöten, ja sai mahtumaan suppeaan tilaan sekä hauskuutta että inhimillistä lämpöä. Karhun menestyksekäs kantaesitys oli Aldeburghin festivaaleilla , ja teoksesta on tullut yksi 1900-luvun suosituimpia kamarioopperoita. Esityksen kesto n. 2 t 10 min, 1 väliaika. Esityksen kuvaaminen ja musiikin taltioiminen on kielletty. Jälkikaiku konsertin jälkeen kahviossa.

3 Francis Poulenc Ihmisen ääni La voix humaine, tragédie lyrique en un acte Libretto Jean Cocteau Suomennos Juhani Koivisto Ohjaus Jere Erkkilä Lavastus ja puvut Anna Kontek Valaistus Vesa Pohjolainen Nainen Johanna Rusanen-Kartano Oulu Sinfonia Musiikinjohto Kurt Kopecky Ensi-ilta Suomen Kansallisoopperan Alminsalissa Kantaesitys Pariisissa Copyright UMP / Ricordi Pariisi, Ranska Tapahtumat Nimettömäksi jäävä nainen odottaa huoneessaan puhelua. Monien väärien puheluiden jälkeen tulee lopulta oikea, hänelle soittaa mies, joka on jättänyt hänet pitkän suhteen jälkeen. Nainen esittää vahvaa ja huoletonta ja kertoo tehneensä aivan tavallisia asioita. Välillä puhelu katkeaa, ja kun nainen soittaa miehelle takaisin, hän kuulee miehen olevan poissa kotoa ja tajuaa miehen valehdelleen hänelle. Nainenkin myöntää valehdelleensa puhelimessa: hän oli juuri ollut lähdössä ulos vain odottaakseen miehen ikkunan alla. Edellisenä iltana hän oli ottanut unilääkkeitä ja halunnut kuolla. Viime hetkellä hän oli kuitenkin soittanut ystävättärelleen. Kun mies soittaa uudelleen, paljastuu, että hänellä on jo toinen nainen. He ovat ilmeisesti menossa seuraavana päivänä häämatkalle. Nainen vakuuttaa vieläkin kestävänsä ja olevansa rohkea. Kun puhelu on päättynyt, nainen tekee epätoivoisen ratkaisunsa.

4 William Walton Karhu The Bear, An Extravaganza in One Act Libretto William Walton ja Paul Dehn Anton Tšehovin näytelmän mukaan Suomennos Juhani Koivisto ja Jukka Rissanen Ohjaus Ville Saukkonen Lavastus ja puvut Anna Kontek Valaistus Vesa Pohjolainen Popova Jenni Lättilä Smirnov Hannu Niemelä Luka Hannu Forsberg Oulu Sinfonia Musiikinjohto Kurt Kopecky Ensi-ilta Suomen Kansallisoopperan Alminsalissa Kantaesitys Aldeburghin festivaalilla Copyright Oxford University Press, Oxford, UK Tapahtumat Venäläisellä maatilalla asuvat nuori leskirouva Popova ja hänen palvelijansa Luka. Popova ei ole miehensä kuoleman jälkeen lähtenyt minnekään. Hän haluaa olla uskollinen, vaikka mies ei sitä eläessään ollutkaan. Talon rauha järkkyy tilanomistaja Smirnovin tullessa. Hän on lainannut Popovan miesvainajalle rahaa kaurojen ostoon ja nyt Smirnovin pitäisi heti saada velka takaisin, sillä pankki karhuaa häneltä korkoja. Rahaa ei ole, ja Smirnov uhkaa jäädä taloon kunnes saa maksun. Smirnovin käytös ärsyttää Popovaa ja hän moittii Smirnovia moukaksi ja oikeaksi karhuksi. Kömpelö ranskalainen laulukaan ei saa leskeä vakuuttumaan Smirnovin sivistyneisyydestä. Smirnov loukkaantuu Popovan moitteista ja haastaa hänet kaksintaisteluun, mutta lesken suostuessa Smirnov ihastuukin hänen vahvaan luonteeseensa. Yhteinen aseenkäsittelyharjoitus muuttuu pian helläksi kosketukseksi eikä velan perimisellä ole enää kiirettä.

5 Tekijät Jere Erkkilä Ohjaaja Jere Erkkilän nimi yhdistyy uudenlaisiin konsepteihin: Hän on ohjannut Savonlinnan oopperajuhlille maailman ensimmäisen verkkoyhteisön kanssa toteutetun oopperan Free Will vuonna 2012 sekä jäähallispektaakkeleita ja erilaisia visualisointeja. Jere Erkkilä on myös oopperalaulaja ja Kansallisoopperan vakituinen ohjausassistentti. Ville Saukkonen Suomen tuotteliain oopperaohjaaja Ville Saukkonen tunnetaan oopperan kliseitä ravistelevista tulkinnoistaan. Hän on toteuttanut yli sata oopperaohjausta ympäri Suomen. Ulkomailla hänen töitään on nähty Tallinnassa, Pietarissa ja Berliinissä. Ville Saukkonen opiskeli Venäjän teatteritaiteen akatemiassa vuosina Anna Kontek Lavastus- ja pukusuunnittelija Anna Kontek on visualisoinut kotimaassa ja ulkomailla yli 120 ooppera-, baletti- ja teatteriteosta. Kansallisoopperassa hän on työskennellyt vakituisesti vuodesta Arkkitehdiksi Varsovassa ja taiteen maisteriksi Taideteollisessa korkeakoulussa valmistunut Anna Kontek on palkittu Prahan Quadriennalessa 1995 sekä taiteellisilla tunnustuksilla. Vesa Pohjolainen Vesa Pohjolainen on suunnitellut valaistuksia Kansallisoopperan tuotantoihin vuodesta Hänen työnsä jälki näkyy erityisesti useissa suomalaisoopperoissa, Kansallisbaletin workshopeissa, konserttisarjoissa jne. Lisäksi hän on vieraillut valaistussuunnittelijana monissa Sibelius-Akatemian oopperatuotannoissa.

6 Esiintyjät Kurt Kopecky Itävaltalaissyntyinen Kurt Kopecky suoritti orkesterinjohdon diplomin Wienissä Hän on johtanut orkestereita Suomen lisäksi mm. Portugalissa, Itävallassa, Unkarissa, Sveitsissä, Japanissa ja Yhdysvalloissa. Vuosina hän toimi Islannin oopperan musiikillisena johtajana. Kansallisoopperassa Kurt Kopecky on johtanut mm. Taikahuilun, Carmenin, Iloisen lesken, Die tote Stadtin, Juhan, Pelléas ja Mélisanden sekä Rigoletton esityksiä. Johanna Rusanen-Kartano Johanna Rusanen-Kartano on opiskellut laulua Sibelius-Akatemiassa, Berliinissä ja Wienissä. Hän voitti Timo Mustakallio -laulukilpailun vuonna 1995 ja Lappeenrannan laulukilpailun Johanna Rusanen-Kartano on vieraillut mm. Kansallisoopperassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla, Berliinin Deutsce Operissa, Oulun ja Kuopion oopperoissa ja Keski-Suomen alueoopperassa. Hän on esiintynyt orkesterien solistina ja laulanut lied-konsertteja useissa maissa. Hänen ohjelmistoonsa kuuluu myös operettia, musikaaleja, elokuvasävelmiä sekä jazzstandardeja.

7 Jenni Lättilä Sopraano Jenni Lättilä valmistui ensin kanttoriksi ja sitten laulumusiikin koulutusohjelmasta. Hänellä on maisterintutkinto myös kielitieteestä ja nykyisin hän tekee jatko-opintoja Sibelius-Akatemiassa. Hän on menestynyt kilpailuissa, viimeisimpänä hän sijoittui toiseksi Wagner-sarjassa newyorkilaisessa Gerda Lissnerin kilpailussa Hän on laulanut monien sinfoniaorkesterien edessä ja vieraillut Kansallisoopperan lisäksi mm. Keski-Suomen alueoopperassa. Jenni Lättilä on työskennellyt myös kuoronjohtajana. Hannu Niemelä Sibelius-Akatemiassa opiskellut Hannu Niemelä työskenteli vuosina Badenin ja Mainzin valtionteattereissa ja Dortmundin oopperassa. Niemelän ohjelmistossa on yli sata roolia. Kansallisoopperan ohella hän on vieraillut kotimaassa ja laajasti maailmalla, mm. Meksikossa ja Keniassa. Hän esittää myös liedejä ja hengellistä musiikkia ja on ollut mukana levytyksissä sekä radio- ja tv-tallennuksissa. Hän johti Lohtajan kirkkomusiikkijuhlia

8 Hannu Forsberg Hannu Forsberg on ollut kiinnitettynä Kansallisoopperan solistikuntaan vuodesta Hän on vieraillut myös mm. Oulun, Mikkelin, Vantaan ja Tampereen oopperoissa, Erfurtin oopperassa ja Savonlinnan Oopperajuhlilla. Opintonsa hän teki Joensuun konservatoriossa ja Sibelius-Akatemiassa. Forsberg voitti Lappeenrannan laulukilpailun vuonna Oopperatyönsä ohella hän on esiintynyt useiden suomalaisten orkesterien solistina konsertti- ja oratoriotehtävissä. Oulu Sinfonia Oulu Sinfonia on Pohjois-Suomen ainoa ja EU-alueen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Se aloitti toimintansa vuonna 1937 ja 1954 sai oikeuden käyttää kaupunginorkesterin nimeä. Orkesteri kunnallistettiin vuonna Nykyisen nimensä orkesteri otti käyttöön vuonna Tunnettuja kapellimestareita ja orkesterin kehittäjiä ovat viime vuosikymmeninä olleet Urpo Pesonen, Paavo Rautio, Onni Kelo, Rauno Rännäli, Ari Angervo, Peeter Lilje, Arvo Volmer ja Dmitri Slobodeniouk. Orkesterin päävierailija vuosina oli John Storgårds ja vuosina Jaakko Kuusisto taiteellisena johtajana toimi Anna-Maria Helsing. Johannes Gustavsson on ollut syksystä 2013 lähtien Oulu Sinfonian ylikapellimestari. Orkesteri on tehnyt useita levytyksiä, mm. Leevi Madetojan koko orkesterituotannon ja Okon Fuoko -balettipantomiimin kokonaislevytyksen. Näiden jälkeen on ilmestynyt Mozartin aarioiden ja alkusoittojen levy, solistina Helena Juntunen. Orkesteri on levyttänyt vuosina nimikkosäveltäjänä olleen Olli Kortekankaan oopperan Messenius ja Lucia. Keväällä 2013 ilmestyi Kimmo Hakolan ja Toshio Hosokawan kitarakonsertot sisältävä levy. Solistina soittaa Timo Korhonen, orkesteria johtaa Santtu-Matias Rouvali.

9 Ohjausassistentit Charlotta Sevon (Ihmisen ääni), Mirva Koivukangas (Karhu) Näyttämömestari Aimo Ruotsalainen Valaistusmestari Vesa Pohjolainen Kampaukset, maskit ja tarpeisto Mia Heimlander Harjoituspianistit Hans-Otto Ehrström, Harri Karri Lavasteet, tarpeisto ja puvut on toteutettu Suomen Kansallisoopperassa Tuottaja Tatu Näyhö Esityskuvat Heikki Tuuli

10 Oulun Energia turvaa edulliset ja varmat energiapalvelut alueensa ihmisille ja yrityksille. Oulun Energia hankkii, myy ja jakaa sähköä ja lämpöä sekä tuottaa niihin liittyviä palveluja asiakkaidensa käyttöön. Paikallisesti tuotetun energian hyöty palautuu moninkertaisesti pohjoissuomalaisten arkeen. Tästä toiminnasta rakentuu pohjoista voimaa. Oulun OP on yksi Suomen suurimpia osuuspankkeja ja kuuluu suomalaiseen OP-Pohjola-ryhmään. Se palvelee pankki- ja vakuutusasiakkaitaan 17 konttorissa ja kahdessa palvelupisteessä 11 kunnan alueella. Voimakkaasti kehittyvän pankin palveluksessa on lähes 300 pankki- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Kaleva on Pohjois-Suomen suurin ja Suomen neljänneksi suurin seitsenpäiväinen sanomalehti. Kaleva tuo sisältöä elämään kertoo tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat jutut sekä tarjoaa hyödyllisimmät palvelut. Kaleva palvelee monipuolisesti ja laadukkaasti lukija- ja ilmoitusasiakkaita. Kaleva.fi on Suomen suosituimpia verkkolehtiä ja kertoo tuoreimmat uutiset 24/7.

11 La klo 16 OULUN MUSIIKKIJUHLIEN KANNATUSYHDISTYS: SYYSKONSERTTI Ravintola Rauhala (Mannenkatu 4, Oulu) Liput 15/10 (kannatusyhdistyksen jäsenet) Liput Lippupalvelun lippukaupoista kautta maan. Ilman toimituskuluja Oulu 10-palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä. Jaakko Kuusisto viulu Niko Kumpuvaara harmonikka Oulun Musiikkijuhlien nykyinen ja entinen taiteellinen johtaja kohtaavat. Jaakko Kuusisto ja Niko Kumpuvaara tunnelmoivat kannatusyhdistyksen syyskauden aloittavassa konsertissa. Konsertissa kuulet myös kannatusyhdistyksen toiminnasta ja voit liittyä muiden musiikin ystävien iloiseen joukkoon.

12 Suosio sähköistyy! Konserttikalenteri Concert Calendar emme enää paina orkestereiden konserttikalenteria. Kaikki kalenteritiedot, kantaesitysluettelot ja paljon muita orkesteriuutisia löydät uudistuneilta nettisivuiltamme: mikäli et pääse käyttämään internetiä, pyydä konserttikalenterista paperimoniste: puh tilaa konserttikalenteri sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa lähettämällä viesti osoitteeseen: Suomen SinfoniaorKeSterit ry SuoSio association of finnish Symphony orchestras

13 Oulu Sinfonia I viulu Lasse Joamets, I konserttimestari Anita Virkkala, konserttimestari * Maarit Karppelin, äj NN, väj * Romuald Gwardak Johanna Korhonen Tiina Kortelainen Oksana Kumpulainen Antti Laitinen Virva Pietilä Ismo Sirén II viulu Austra Steke, äj Sari Suihkonen, väj Laura Kangas * Sari Karppinen Marjukka Lahes Nadya Pugacheva Liina Räikkönen * Jari Suomalainen Toni Tuovinen Alttoviulu Susanna Nietula, äj * Emiliano Travasino, väj * Elettra Ballerini * Andrus Järvi Anna-Maija Rousselle Jari Välimäki Sello Arto Alikoski, soolosellisti Riina Salminen, soolosellisti Juhana Ritakorpi, väj Sakari Kivinen * Janne Varis Harri Österman Kontrabasso Anne Seppänen, äj * Terhi Lassila, väj * Juha Nääppä Harri Sarkkinen Huilu Albert Stupak, äj Emma Tessier, väj Jenni Pekkola Oboe Matti Kettunen, äj Sara Tilander, väj * Ilkka Hirvonen Klarinetti Markku Korhonen, äj Nora Niskanen, väj Kenneth Sjöwall Fagotti Ladislau Acs, äj Ann-Louise Wägar, väj Jari Laakso Käyrätorvi Tuomas Setälä, äj Pasi Salminen, väj Leo Palosaari Jukka Yletyinen Trumpetti Sakari Suoninen, äj Jukka-Pekka Peltoniemi, väj Jarmo Väärä Pasuuna Erkki Hirsimäki, äj Jukka Myllys, väj Jorma Teeri Tuuba Gustavo Subida, äj Patarummut Petri Hänninen, äj * Lyömäsoittimet Marcus Ström, äj * tilapäinen kiinnitys Oulu Sinfonian löydät myös Facebookista

14 Kuukauden orkesterilainen Kuva: Juha Sarkkinen Tapaamme joka kuukausi oulusinfonialaisen, joka kertoo työstään ja itsestään. Tuuba on voimakas, notkea, hauska ja elegantti Voimakas ja elegantti soitin, joka notkeasti taipuu myös melodioihin, kuvailee tuuban äänenjohtaja Gustavo Subida suurta soitintaan. Hänen instrumenttinsa on aina ollut tuuba 11-vuotiaasta lähtien. Oulu Sinfonian tällä syyskaudella tuuba soi lähes kaikissa konserteissa, mikä saa muusikon tyytyväiseksi näin harjoittelurytmi säilyy. Syyskauden aloittaa Suomen Kansallisoopperan vierailu. Kaiken kaikkiaan orkesterisoittaminen vaatii taakseen paljon omaa harjoittelua. Esimerkiksi oopperan osalta kokonaisuutta harjoitellaan vasta samalla viikolla, kun ensimmäinen konsertti on jo torstaina. Jokainen tuo tullessaan oman osaamisensa, ja taitava johtaja nivoo kaiken yhteen. Oulu Sinfoniassa työilmapiiri on hyvä ja orkesterilla on paljon potentiaalia ja innokkuutta soittaa erinomaisesti, hän sanoo. Syksyyn kuuluu myös Oulu Sinfoniasta muodostettujen pienempien kokoonpanojen jalkautumiskiertue koululaisten ja vanhusten pariin. Subida on ollut tiiviisti mukana kiertueen suunnittelussa yhdessä kahden muun muusikon kanssa. Elokuussa teimme kouluvierailuja ja esiinnyimme koululaisten kanssa myös vanhusten palvelutaloissa. Harry Potter -perhekonsertti huipentaa jalkautumiskiertueen, kun koululaiset tulevat yleisöksi kenraaliharjoitukseen syyskuussa.

15 Subida sanoo erityisesti nauttivansa pienistä produktioista ja tiiviistä yhteydestä yleisön kanssa. Niinpä hän iloitsee myös syksyn kahdesta kamarikonsertista, joissa yleisö istuu lavalla kamariorkesterin kanssa lähekkäin. Soittaminen vapautuu tällaisessa ympäristössä. Monesti myös yleisö koostuu aivan eri ihmisistä kuin isoissa konserteissa. Suurten konserttien osalta odotan eniten, että pääsen soittamaan lempisäveltäjiäni Šostakovitšia syyskuun Slaavilaisissa tunnelmissa ja Prokofjevia joulukuussa. Šostakovitšin musiikki on avaraa ja monimerkityksistä ja sisältää poliittisia kannanottoja, mutta piilotetusti ja kiinnostavasti. Prokofjev puolestaan lumoaa taitavuudellaan, hän on säveltäjänä minulle hyvin tärkeä. Portugalista Viron kansallisoopperan kautta Suomeen tullut Subida on viihtynyt kylmässä Pohjolassa jo seitsemän vuotta. Oulusta on tässä ajassa tullut kotikaupunki, täällä ovat puoliso ja työ, ystävät ja harrastukset. Lumi ja pakkanen eivät häntä haittaa, ja hän kertookin nauttivansa talvesta. Portugalissa lähden ulos ystävien kanssa vain, jos mittarissa on yli 20 astetta. Täällä säästä otetaan kaikki irti, ja minäkin olen oppinut innostumaan pakkasesta samoin kuin kevätauringosta! Minulle on tärkeää, että ympärilläni on ihmisiä, ja onneksi Oulusta on löytynyt hyvä ystäväpiiri. Poikkeamme toistemme luo juttelemaan ja kahville, tai sitten kokkailemme yhdessä. Tänä kesänä parhaiten on tainnut onnistua ulkona valmistettu paella. Ystävien tapaaminen on minulle tärkein harrastus, siinä mielessä olen täysverinen portugalilainen. Ainoa asia, mitä välillä kaipaan, on spontaani tekeminen. Se, että poiketaan kylään vaikkapa yhdeltätoista illalla eikä kaikkea suunnitella etukäteen. Toisaalta, ihmiset ovat erilaisia siellä ja täällä, ja suomalaisten suoruus ja reiluus tekee kanssakäymisestä helppoa. Teksti: Anneli Frantti Kuva: Kati Leinonen

16 Tulevia konsertteja Torstai klo 19 Madetojan sali FANFAARI SYKSYLLE Johannes Gustavsson, kapellimestari Tine Thing Helseth, trumpetti Liput 8 24 Torstai klo 19 Madetojan sali MAESTRON PALUU Arvo Volmer, kapellimestari Ingolf Wunder, piano Liput 8 24 liput: OULU10, Torikatu 10, avoinna ma pe 8 16 Ylikiimingin yhteispalvelupiste, Harjutie 18 Avoinna: ma pe klo Haukiputaan yhteispalvelupiste, Jokelantie 1 L 1 Avoinna: ma pe klo Kiimingin yhteispalvelupiste, Lempiniementie 2 Avoinna: ma pe klo 9 16 Yli-Iin palvelupiste, Halametsä 1 Avoinna: ma pe klo ja Oulunsalon yhteispalvelupiste, Karhuojantie 2 Avoinna: ma pe klo (Ilman palvelumaksua) Lippupalvelu, (1,96 /min + pvm). Palvelumaksu alk. 1,50 /lippu. Avoinna ma la klo 8 21, su klo Suoramyyntipaikat Oulussa: Stockmannin palvelupiste, Prismat Raksila ja Limingantulli, R-Kioskit Pateniemi ja Ratakatu, Musiikki-Kullas (palvelumaksu alk. 1,50 /lippu). Varatut liput noudettavissa myös kaikista R-kioskeista. Konserttipaikoilla tuntia ennen konsertin alkua, palvelumaksu 3 /lippu. Oulun Konttori, Painatuskeskus

Suomalainen myytti, Jorma Hynninen. Juha Kangas Jorma Hynninen TORSTAINA 24.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI

Suomalainen myytti, Jorma Hynninen. Juha Kangas Jorma Hynninen TORSTAINA 24.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Suomalainen myytti, Jorma Hynninen Juha Kangas Jorma Hynninen TORSTAINA 24.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 24.9.2015 klo 19 Suomalainen myytti, Jorma Hynninen Juha Kangas, kapellimestari

Lisätiedot

Ylikapellimestari. Johannes Gustavsson, kapellimestari Marianna Shirinyan, piano TORSTAINA 12.9.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI. VALOA KOHTI esittäytyy

Ylikapellimestari. Johannes Gustavsson, kapellimestari Marianna Shirinyan, piano TORSTAINA 12.9.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI. VALOA KOHTI esittäytyy Ylikapellimestari VALOA KOHTI esittäytyy Johannes Gustavsson, kapellimestari Håkan Hardenberger, trumpetti Torstaina 8.11.2012 klo 19 Madetojan sali Johannes Gustavsson, kapellimestari Marianna Shirinyan,

Lisätiedot

Fanfaari syksylle. Johannes Gustavsson Tine Thing Helseth. TORSTAINA 11.9.2014 klo19

Fanfaari syksylle. Johannes Gustavsson Tine Thing Helseth. TORSTAINA 11.9.2014 klo19 Fanfaari syksylle Johannes Gustavsson Tine Thing Helseth TORSTAINA 11.9.2014 klo19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 11.9.2014 klo 19 FANFAARI SYKSYLLE Johannes Gustavsson, kapellimestari Tine Thing Helseth,

Lisätiedot

Maestron paluu. Arvo Volmer Ingolf Wunder. TORSTAINA 18.9.2014 klo19

Maestron paluu. Arvo Volmer Ingolf Wunder. TORSTAINA 18.9.2014 klo19 Maestron paluu Arvo Volmer Ingolf Wunder TORSTAINA 18.9.2014 klo19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 18.9.2014 klo 19 MAESTRON PALUU Arvo Volmer, kapellimestari Ingolf Wunder, piano Frédéric Chopin (1810

Lisätiedot

Britten 100 vuotta. Anna-Maria Helsing Tomas Nuñez-Garcés TORSTAINA 14.11.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI

Britten 100 vuotta. Anna-Maria Helsing Tomas Nuñez-Garcés TORSTAINA 14.11.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Britten 100 vuotta Anna-Maria Helsing Tomas Nuñez-Garcés TORSTAINA 14.11.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 14.11.2013 klo 19 BRITTEN 100 VUOTTA Anna-Maria Helsing, kapellimestari Tomas Nuñez-Garcés,

Lisätiedot

Uuden Musiikin Lokakuu. Johannes Gustavsson Christoffer Sundqvist TORSTAINA 30.10.2014 KLO 19

Uuden Musiikin Lokakuu. Johannes Gustavsson Christoffer Sundqvist TORSTAINA 30.10.2014 KLO 19 Uuden Musiikin Lokakuu Johannes Gustavsson Christoffer Sundqvist TORSTAINA 30.10.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 30.10.2014 klo 19 UUDEN MUSIIKIN LOKAKUU Johannes Gustavsson, kapellimestari

Lisätiedot

Gustavsson & Gustafsson. Johannes Gustavsson Jan-Erik Gustafsson TORSTAINA 12.2.2015 KLO 19

Gustavsson & Gustafsson. Johannes Gustavsson Jan-Erik Gustafsson TORSTAINA 12.2.2015 KLO 19 Gustavsson & Gustafsson Johannes Gustavsson Jan-Erik Gustafsson TORSTAINA 12.2.2015 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 12.2.2015 klo 19 GUSTAVSSON & GUSTAFSSON Johannes Gustavsson, kapellimestari

Lisätiedot

Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali

Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali Johannes Gustavsson, ohjaaja Atso Almila, seremoniamestari Sikri Lehko, saksofoni Edward Ananian-Cooper, kapellimestari

Lisätiedot

Avec Jontte. Johannes Gustavsson John Storgårds TORSTAINA 26.3.2015 KLO 19

Avec Jontte. Johannes Gustavsson John Storgårds TORSTAINA 26.3.2015 KLO 19 Avec Jontte Johannes Gustavsson John Storgårds TORSTAINA 26.3.2015 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 26.3.2015 klo 19 AVEC JONTTE Johannes Gustavsson, kapellimestari John Storgårds, viulu Kimmo Hakola

Lisätiedot

Mollissa kohti kesää. Johannes Gustavsson Andreas Brantelid. TORSTAINA 8.5.2014 klo19

Mollissa kohti kesää. Johannes Gustavsson Andreas Brantelid. TORSTAINA 8.5.2014 klo19 Mollissa kohti kesää Johannes Gustavsson Andreas Brantelid TORSTAINA 8.5.2014 klo19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 8.5.2014 klo 19 MOLLISSA KOHTI KESÄÄ Johannes Gustavsson, kapellimestari Andreas Brantelid,

Lisätiedot

Ilta Beethovenin seurassa. Gordan Nikolić TORSTAINA 22.1.2015 KLO 19

Ilta Beethovenin seurassa. Gordan Nikolić TORSTAINA 22.1.2015 KLO 19 Ilta Beethovenin seurassa Gordan Nikolić TORSTAINA 22.1.2015 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 22.1.2015 klo 19 ILTA BEETHOVENIN SEURASSA Gordan Nikolić, viulisti-johtaja Ludwig van Beethoven (1770

Lisätiedot

Sävelten kirjo. Ari Rasilainen Mihail Ovrutsky. TORSTAINA 9.10.2014 klo19

Sävelten kirjo. Ari Rasilainen Mihail Ovrutsky. TORSTAINA 9.10.2014 klo19 Sävelten kirjo Ari Rasilainen Mihail Ovrutsky TORSTAINA 9.10.2014 klo19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 9.10.2014 klo 19 SÄVELTEN KIRJO Ari Rasilainen, kapellimestari Mihail Ovrutsky, viulu Mihail Glinka

Lisätiedot

Cantus Arcticus. Johannes Gustavsson Guro Kleven Hagen TORSTAINA 10.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI

Cantus Arcticus. Johannes Gustavsson Guro Kleven Hagen TORSTAINA 10.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Cantus Arcticus Johannes Gustavsson Guro Kleven Hagen TORSTAINA 10.9.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 10.9.2015 klo 19 Johannes Gustavsson, kapellimestari Guro Kleven Hagen, viulu Einojuhani

Lisätiedot

Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille

Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille Opiskeluvaihtoehtoja yliopistossa (n.5v.) ja ammattikorkeakoulussa (n. 3,5v.) Sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun haettaessa ennakkotehtäviä ja/tai soveltuvuuskoe

Lisätiedot

Pysähdy pääsiäiseen. Juha Kangas Marko Ylönen. TORSTAINA 16.4.2014 klo 19

Pysähdy pääsiäiseen. Juha Kangas Marko Ylönen. TORSTAINA 16.4.2014 klo 19 Pysähdy pääsiäiseen Juha Kangas Marko Ylönen TORSTAINA 16.4.2014 klo 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 16.4.2014 klo 19 PYSÄHDY PÄÄSIÄISEEN Juha Kangas, kapellimestari Marko Ylönen, sello Johann Sebastian

Lisätiedot

Ystävien kanssa. Johannes Gustavsson Alina Pogostkina TORSTAINA 13.2.2014 KLO 19 MADETOJAN SALI

Ystävien kanssa. Johannes Gustavsson Alina Pogostkina TORSTAINA 13.2.2014 KLO 19 MADETOJAN SALI Ystävien kanssa Johannes Gustavsson Alina Pogostkina TORSTAINA 13.2.2014 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 13.2.2014 klo 19 YSTÄVIEN KANSSA Johannes Gustavsson, kapellimestari Alina Pogostkina,

Lisätiedot

Slaavilaisissa tunnelmissa. Luke Dollman Vladimir Mischouk TORSTAINA 16.10.2014 KLO 19

Slaavilaisissa tunnelmissa. Luke Dollman Vladimir Mischouk TORSTAINA 16.10.2014 KLO 19 Slaavilaisissa tunnelmissa Luke Dollman Vladimir Mischouk TORSTAINA 16.10.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 16.10.2014 klo 19 SLAAVILAISISSA TUNNELMISSA Luke Dollman, kapellimestari Vladimir

Lisätiedot

Suuruuksien ilta. Juha Kangas Anastasia Injushina TORSTAINA 20.11.2014 KLO 19

Suuruuksien ilta. Juha Kangas Anastasia Injushina TORSTAINA 20.11.2014 KLO 19 Suuruuksien ilta Juha Kangas Anastasia Injushina TORSTAINA 20.11.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 20.11.2014 klo 19 SUURUUKSIEN ILTA Juha Kangas, kapellimestari Anastasia Injushina, piano Erkki

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA 2016 1 / 7

PÄÄSYKOEOHJEITA 2016 1 / 7 PÄÄSYKOEOHJEITA 2016 1 / 7 Sisällys YLEISTÄ... 2 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 2 KLASSINEN MUSIIKKI... 2 PIANO... 2 LAULU... 3 URUT (KIRKKOURUT)... 3 VIULU... 3 ALTTOVIULU... 4 SELLO JA KONTRABASSO... 4 PUUPUHALTIMET...

Lisätiedot

Sankareiden kanssa. Johannes Gustavsson Réka Szilvay TORSTAINA 3.4.2014 KLO 19

Sankareiden kanssa. Johannes Gustavsson Réka Szilvay TORSTAINA 3.4.2014 KLO 19 Sankareiden kanssa Johannes Gustavsson Réka Szilvay TORSTAINA 3.4.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 3.4.2014 klo 19 SANKAREIDEN KANSSA Johannes Gustavsson, kapellimestari Réka Szilvay, viulu

Lisätiedot

Talven tuoksuja. Jaakko Kuusisto, kapellimestari Elina Vähälä, viulu TORSTAINA 19.9.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI

Talven tuoksuja. Jaakko Kuusisto, kapellimestari Elina Vähälä, viulu TORSTAINA 19.9.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Talven tuoksuja Jaakko Kuusisto, kapellimestari Elina Vähälä, viulu TORSTAINA 19.9.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 19.9.2013 klo 19 TALVEN TUOKSUJA Jaakko Kuusisto, kapellimestari Elina Vähälä,

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA 2015

PÄÄSYKOEOHJEITA 2015 1 / 7 Sisällys YLEISTÄ... 1 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 1 KLASSINEN MUSIIKKI PIANO... 2 Vuonna 2006 JA SEN JÄLKEEN SYNTYNEET... 2 PIANO... 2 Vuonna 2005 JA TÄTÄ AIEMMIN SYNTYNEET... 2 LAULU... 3 URUT (KIRKKOURUT)...

Lisätiedot

Solistina Olli! Johannes Gustavsson Olli Mustonen TORSTAINA 4.12.2014 KLO 19

Solistina Olli! Johannes Gustavsson Olli Mustonen TORSTAINA 4.12.2014 KLO 19 Solistina Olli! Johannes Gustavsson Olli Mustonen TORSTAINA 4.12.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 4.12.2014 klo 19 SOLISTINA OLLI! Johannes Gustavsson, kapellimestari Olli Mustonen, piano Sergei

Lisätiedot

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014 KONSERTTIKALENTERI Elävä musiikki konserteissa on korvaamaton, ainutkertainen elämys. Huippumuusikoiden yhteispeli, musiikin olemus, suuret tunteet ja yhteys ihmisen historiaan on aina henkilökohtainen

Lisätiedot

Turkkilainen kaksoskonsertto. Leo McFall Ferhan ja Ferzan Önder TORSTAINA 15.1.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI

Turkkilainen kaksoskonsertto. Leo McFall Ferhan ja Ferzan Önder TORSTAINA 15.1.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Turkkilainen kaksoskonsertto Leo McFall Ferhan ja Ferzan Önder TORSTAINA 15.1.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 15.1.2015 klo 19 TURKKILAINEN KAKSOSKONSERTTO Leo McFall, kapellimestari Ferhan

Lisätiedot

Naapurukset kohtaavat. Johannes Gustavsson Torleif Thedéen TORSTAINA 27.11.2014 KLO 19

Naapurukset kohtaavat. Johannes Gustavsson Torleif Thedéen TORSTAINA 27.11.2014 KLO 19 Naapurukset kohtaavat Johannes Gustavsson Torleif Thedéen TORSTAINA 27.11.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 27.11.2014 klo 19 NAAPURUKSET KOHTAAVAT Johannes Gustavsson, kapellimestari Torleif

Lisätiedot

Kaikuja kotimaisemissa. Antony Hermus Lilli Maijala TORSTAINA 6.11.2014 KLO 19

Kaikuja kotimaisemissa. Antony Hermus Lilli Maijala TORSTAINA 6.11.2014 KLO 19 Kaikuja kotimaisemissa Antony Hermus Lilli Maijala TORSTAINA 6.11.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 6.11.2014 klo 19 KAIKUJA KOTIMAISEMISSA Antony Hermus, kapellimestari Lilli Maijala, alttoviulu

Lisätiedot

Johannes, Johannes ja Paavali. Johannes Gustavsson Paavali Jumppanen TORSTAINA 27.3.2014 KLO 19

Johannes, Johannes ja Paavali. Johannes Gustavsson Paavali Jumppanen TORSTAINA 27.3.2014 KLO 19 Johannes, Johannes ja Paavali Johannes Gustavsson Paavali Jumppanen TORSTAINA 27.3.2014 KLO 19 Madetojan sali Ohjelma Torstaina 27.3.2014 klo19 JOHANNES, JOHANNES JA PAAVALI Johannes Gustavsson, kapellimestari

Lisätiedot

Kansainvälinen kulttuuritapahtuma

Kansainvälinen kulttuuritapahtuma Kansainvälinen kulttuuritapahtuma Case: Savonlinnan Oopperajuhlat Hele Kaunismäki / Kulttuurin ketju -hanke, Turku Touring 3.6.2011. Historiaa Ensimmäiset oopperajuhlat Olavinlinnassa pidettiin kesällä

Lisätiedot

Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BIG BANDILLE BIG BANG

Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BIG BANDILLE BIG BANG Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BANDILLE SUOMEN BAND -YHDISTYS RY A A SUOMEN BAND -YHDISTYS RY Big Bang Markus Ketola (s. 1968) Suomen big band -yhdistyksen projekti big

Lisätiedot

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA Soiton/laulunopiskelu konservatoriossa on tavoitteellinen harrastus, joka vaatii tunneilla käymisen lisäksi sitoutumisen säännölliseen kotiharjoitteluun. Oppilaan viikoittainen

Lisätiedot

Etsi tiedot ja täydennä. Eläinten karnevaalin osat. Camille Saint Saëns: Eläinten karnevaali. Etsi kuva säveltäjästä.

Etsi tiedot ja täydennä. Eläinten karnevaalin osat. Camille Saint Saëns: Eläinten karnevaali. Etsi kuva säveltäjästä. Camille Saint Saëns: Eläinten karnevaali Etsi tiedot ja täydennä Camille Saint-Saëns oli säveltäjä. Etsi kuva säveltäjästä. Hän eli vuosina. Eläinten karnevaalin osat Yhdistä sävellyksen osa oikeaan soittimeen.

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Klassinen kuoro. Suomalainen Kevät. Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko,

Etelä-Karjalan Klassinen kuoro. Suomalainen Kevät. Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko, Etelä-Karjalan Klassinen kuoro Suomalainen Kevät Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko, Lappeenranta 18.4.2010 klo 16, Lappeenrannan Musiikkiopiston Helkiö-sali Ohjelma Jaakko Mäntyjärvi

Lisätiedot

Valoa syksyyn. Rolf Gupta Pieter Wispelwey TORSTAINA 3.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI

Valoa syksyyn. Rolf Gupta Pieter Wispelwey TORSTAINA 3.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Valoa syksyyn Rolf Gupta Pieter Wispelwey TORSTAINA 3.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 3.10.2013 klo 19 VALOA SYKSYYN Rolf Gupta, kapellimestari Pieter Wispelwey, sello Richard Wagner (1813

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7 PÄÄSYKOEOHJEITA 2018 1 / 7 Sisällys YLEISTÄ... 2 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 2 PERUSOPINNOT JA SYVENTÄVÄT OPINNOT... 2 KLASSINEN MUSIIKKI PIANO... 2 LAULU... 3 URUT (KIRKKOURUT)... 3 VIULU... 3 ALTTOVIULU...

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7 PÄÄSYKOEOHJEITA 2013 1 / 7 Sisältö YLEISTÄ... 1 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 1 LAPSIKUORO... 1 KLASSINEN MUSIIKKI PIANO... 2 Vuonna 2004 JA SEN JÄLKEEN SYNTYNEET... 2 PIANO... 2 Vuonna 2003 JA TÄTÄ AIEMMIN SYNTYNEET...

Lisätiedot

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7

PÄÄSYKOEOHJEITA / 7 PÄÄSYKOEOHJEITA 2019 1 / 7 Sisällys YLEISTÄ... 2 MUSIIKKILEIKKIKOULU... 2 PERUSOPINNOT JA SYVENTÄVÄT OPINNOT... 2 KLASSINEN MUSIIKKI PIANO... 2 LAULU... 3 URUT (kirkkourut)... 3 VIULU... 3 ALTTOVIULU...

Lisätiedot

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013 Vilma Putro CV Teatterialalta Yhteystiedot: Gsm: 045-8036855 vilma.putro@hotmail.com www.vilmaputro.com Henkilötiedot: Syntymäaika: 1988 Pituus: 156cm Kielitaito: suomi (äidinkieli), venäjä, englanti Erityistaidot:

Lisätiedot

Metamorfooseja. Terje Tønnesen Kari-Pekka Toivonen TORSTAINA 1.4.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI

Metamorfooseja. Terje Tønnesen Kari-Pekka Toivonen TORSTAINA 1.4.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Metamorfooseja Terje Tønnesen Kari-Pekka Toivonen TORSTAINA 1.4.2015 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Keskiviikkona 1.4.2015 klo 19 Metamorfooseja Terje Tønnesen, viulisti-johtaja Kari-Pekka Toivonen, lukija

Lisätiedot

SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO

SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO SALON MUSIIKKIOPISTO Musiikkiopiston Nohterin ja Kärjen talot Musiikkiopiston kirjastotalon tilat Musiikkiopiston toimitilat sijaitsevat Salon keskustassa

Lisätiedot

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA Soiton/laulunopiskelu konservatoriossa on tavoitteellinen harrastus, joka vaatii tunneilla käymisen lisäksi sitoutumisen säännölliseen kotiharjoitteluun. Oppilaan viikoittainen

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Pojat 9 40m 6.20 se, pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 60m 8.86 pe Elmer Vauhkonen 2015 12.8. Iisalmi 100m 14.58 pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 150m 21.76

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

TAIDERETKEN KONSERTTI

TAIDERETKEN KONSERTTI TAIDERETKEN KONSERTTI HELSINGIN KAUPUNGINORKESTERI # Perustettu vuonna 1882, pohjoismaiden vanhin ammattisinfoniaorkesteri # Vuosina 1892-1923 orkesteri kantaesitti valtaosan Jean Sibeliuksen sinfonisesta

Lisätiedot

"Hommage a O. M.", op. 46 (2010) - Ensiesitys - for clarinet, violin, cello and piano

Hommage a O. M., op. 46 (2010) - Ensiesitys - for clarinet, violin, cello and piano Erkki Palola (1957-) "Hommage a O. M.", op. 46 (2010) for clarinet, violin, cello and piano - Ensiesitys - Erkki Palola, viulu Heikki Kulo, sello Jörg Fabian Schnabel, klarinetti Kari Syväniemi, piano

Lisätiedot

Naantalin Musiikkijuhlat ja Pelastakaa Lapset ry yhteistyössä ylpeänä esittävät

Naantalin Musiikkijuhlat ja Pelastakaa Lapset ry yhteistyössä ylpeänä esittävät Naantalin Musiikkijuhlat ja Pelastakaa Lapset ry yhteistyössä ylpeänä esittävät 4. 7.6.2015 Naantalin LASTEN Musiikkijuhlat Neljä päivää satuja, leikkejä, lastenjuhlia ja taidetta musiikin merkeissä. Nähdään

Lisätiedot

Bussiin nousulista ==============

Bussiin nousulista ============== 1/6 Bussiin nousulista ============== Grp. Metallin ao. 148 r.y. Päivitetty lista 28.1.2009 Virkistysviikonloppumatka Kuusamoon 31.1. - 1.2.2009 (la-su/2 pv) "Holiday Club Kuusamon tropiikki" Bussi nro

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

Suuri sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille

Suuri sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille KULTIS Suuri sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille Porvoonseudun musiikkiopisto kutsuu kaikki Porvoon koulujen kakkosluokkalaiset tutustumaan sinfoniaorkesteriin keväällä 2018.

Lisätiedot

Crusell-viikko jatkuu fantasiamusiikilla ja konserttitansseilla

Crusell-viikko jatkuu fantasiamusiikilla ja konserttitansseilla Tiedote 29.7.2019 Vapaa julkaistavaksi heti Crusell-viikko jatkuu fantasiamusiikilla ja konserttitansseilla Lauantaina 27.7. alkaneen Crusell-viikon fantasiateemaiset kamarimusiikkikonsertit jatkuvat Uudenkaupungin

Lisätiedot

Global Music Global Music 5,5 v GLOMAS 2,5 v yhteensä

Global Music Global Music 5,5 v GLOMAS 2,5 v yhteensä Sibelius-Akatemiaan hakeneet ja hyväksytyt 2015-2018 2015 hak 2015 hyv 2016 hak 2016 hyv 2017 hak 2017 hyv 2018 hak 2018 hyv Arts Management Arts Management 2,5 v 106 14 ei hakua ei hakua 74 15 ei hakua

Lisätiedot

Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto KEVÄT 2019

Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto KEVÄT 2019 Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto KEVÄT 2019 AMK-tutkintoon johtava koulutus Kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto medianomi (AMK) musiikkipedagogi (AMK) tanssinopettaja (AMK) Liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto

Lisätiedot

Suomalaista uutta brittiläisittäin. Timothy Redmond Laura Mikkola TORSTAINA 31.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI

Suomalaista uutta brittiläisittäin. Timothy Redmond Laura Mikkola TORSTAINA 31.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Suomalaista uutta brittiläisittäin Timothy Redmond Laura Mikkola TORSTAINA 31.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 31.10.2013 klo 19 SUOMALAISTA UUTTA BRITTILÄISITTÄIN Timothy Redmond, kapellimestari

Lisätiedot

Salon mest karsinnan tulokset finalistit

Salon mest karsinnan tulokset finalistit n mest karsinnan tulokset 2019 + finalistit 13.04.2019 Ohessa karsinnan tulokset, päivitetty 23.4.19. Finaalit pelataan 25.-27.5.19 La 25.5.19 klo:12:00 Veteraanit ja Seniorit Su 26.5.19 klo:12:00 B-Miehet

Lisätiedot

1.Ensimmäisenä festivaalipäivänä mukana on Karjalan tasavallan sinfoniaorkesteri Karjalan Valtion Philharmonicorkesteri

1.Ensimmäisenä festivaalipäivänä mukana on Karjalan tasavallan sinfoniaorkesteri Karjalan Valtion Philharmonicorkesteri Ruskeala Symphony -retki 10.8.2019 (Lähtö Joensuusta ja Paluu Joensuuhun) Tapahtuman viralliset nettisivut: https://ruskeala-symphony.com/en Ruskealan Symphony Music Festival. Ruskealan Mountain Park (Sortavalan

Lisätiedot

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Koko maa Lähetetty: 85578 Äänestys%: 31,0 Hyväksytty: 26323 Hyväksytty%: 99,1 Hylätty: 228 Hylätty%: 0,9 Valitaan: 222 Hyväksytty: 4152 Hyväksytty%: 99,2 Hylätty:

Lisätiedot

TOKALUOKKALAISTEN TAIDERETKI 2019 ENNAKKOMATERIAALI

TOKALUOKKALAISTEN TAIDERETKI 2019 ENNAKKOMATERIAALI TOKALUOKKALAISTEN TAIDERETKI 2019 ENNAKKOMATERIAALI 1. Helsingin kaupunginorkesterin konsertti ke 21.8. Helsingin kaupunginorkesterin konsertissa kuullaan Sergei Prokofjevin teos Pekka ja susi, joka kertoo

Lisätiedot

SYMPATIA 1976 (Toholampi) Tapani Purontaka basso ja laulu Veijo Porkola kitara ja laulu Ari Hylkilä soolokitara Usko Lintinen rummut

SYMPATIA 1976 (Toholampi) Tapani Purontaka basso ja laulu Veijo Porkola kitara ja laulu Ari Hylkilä soolokitara Usko Lintinen rummut MADS-YHTYE 1975 (Toholampi) Tapani Purontaka basso ja laulu, Veijo Porkola kitara ja laulu, Ari Hylkilä soolokitara, Usko Lintinen rummut, Jaakko Leppäaho kitara SYMPATIA 1976 (Toholampi) Tapani Purontaka

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Nuoret alle 12 v 1. Pasi Autio Saarijärven Kaira 4 495 g Nuoret alle 15 v 1. Erik Pirtala Laukaan Ahvenpojat 5 310 g 2. Tiia Piekäinen Tikkakosken Kalamiehet

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri kevät 2008

Tapahtumakalenteri kevät 2008 2 nseudun musiikkiopisto 3 Tammikuu pe 18.1. 18.00 Vapaasti viululla ja huilulla Sipoo Artborg 35 la 19.1. 12.30 Vapaasti huilulla ja viululla 16.00 Romantiikan iltapäivä Pikkukirkko to 24.1. 18.00 Vihkiäisjuhlat,

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101 Vaikkojoen Erä 3. Räisänen Heikki (epäv.) 103 Piiri

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 52N60 49,40 Pirjo Kemppainen / 51 25,0 27,5 30,0 27,5 52N60 48,90 Pirjo Kemppainen/51 25,0 25,0 25,0 52N20 51,30 Jenna

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA. Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU

ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA. Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU # Nimi Kerho Tulos 1 Tero Toivanen KUORES 1 184 2 Jari Pihlainen IISRES 1 182

Lisätiedot

SALON MUSIIKKIOPISTO

SALON MUSIIKKIOPISTO SALON MUSIIKKIOPISTO SALON MUSIIKKIOPISTO Musiikkiopiston Nohterin ja Kärjen talot Musiikkiopiston kirjastotalon tilat Musiikkiopiston toimitilat sijaitsevat Salon keskustassa kirjaston läheisyydessä.

Lisätiedot

juhli näyttävästi Lääkäriliitto JUHLAVUOSI

juhli näyttävästi Lääkäriliitto JUHLAVUOSI Vuosien 2007 09 ja nykyisen valtuuskunnan jäsenet kokoontuivat yhteiseen juhlakokoukseen. JUHLAVUOSI Lääkäriliitto juhli näyttävästi Lääkäriliitto juhli 100-vuotista taivaltaan 26.2. monin eri tavoin.

Lisätiedot

KONSERTIT KEVÄT 2014

KONSERTIT KEVÄT 2014 KONSERTIT KEVÄT 2014 Sunnuntain toivotut Laulavat Hietaset su 2.3.2014 klo 15 la 22.3.2014 klo 18 Mari Palo ja Hannu Lehtonen, laulu Lasse Hirvi, piano Heini Hietanen, Pentti Hietanen, Iina Hietanen ja

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta) Koonnut Ilkka Hemmilä, päivitetty 20.8.2012 (ulkoradoilla)

Lisätiedot

XXVII SANDELS-JOTOS Ammunta :37:42

XXVII SANDELS-JOTOS Ammunta :37:42 1 18.5.214 12:37:42 Sijoitus Kilpailija Ammunnan pisteet Joukkue Seura 1 Rönkä Saku Martti Valtteri FIN Team Aitoa Menoa 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 Hynynen Timo Ensio FIN Erektio Mittarit 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Lisätiedot

Palo- ja pelastushenkilöstön SM-pilkkikilpailut 2017 Vaasa Brand och räddningspersonalens FM-pilktävlingar 2017 Vasa

Palo- ja pelastushenkilöstön SM-pilkkikilpailut 2017 Vaasa Brand och räddningspersonalens FM-pilktävlingar 2017 Vasa Vaasa Brand och räddningspersonalens FM-pilktävlingar 2017 Vasa Mukana myös: Pilk Kings, Vaasa Vaasa, 14.3.2017 Osallistujat: 83 kilpailijaa / 16 joukkuetta Yleinen miessarja 38 kilpailijaa 1. Petri Luoma-Keturi

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

LAULUN KESÄAKATEMIA 2016

LAULUN KESÄAKATEMIA 2016 Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2016 Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Mestarikurssit laulajille 18. 24.7.2016 Opettajat: Irina Gavrilovici Camilla Nylund (20. 24.7.2016) Seppo Ruohonen

Lisätiedot

Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist.

Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. A Pojat 1. 10 Valle Viertola SU 41,93 1.25,05 42,525 84,455 B Pojat 1. 12 Antero Eskola HLK 40,76 1.22,56 41,280 82,040 2. 14 Eemil-Oskar Oras PoPy 46,31 1.34,75 47,375 93,685 3. 11 Mikko Räsänen ML 54,42

Lisätiedot

MAAMME ENERGIA -KABAREEOOPPERA

MAAMME ENERGIA -KABAREEOOPPERA MAAMME ENERGIA -KABAREEOOPPERA LIBRETTO: Rosa Meriläinen SÄVELLYS: Mikko Helenius OHJAUS: Ville Saukkonen LAVASTUS JA PUVUSTUS: Taina Relander OHJAAJAN ASSISTENTTI: Isa Kortekangas Pukujen ja lavastusten

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

Klassisen musiikin instrumenttiopinnot alttoviulu 5,5 v

Klassisen musiikin instrumenttiopinnot alttoviulu 5,5 v Sibelius-Akatemiaan hakeneet ja hyväksytyt 2013-2017 2013 2013 2014 2014 2015 2015 2016 2016 2017 2017 Global Music Global Music 5,5 v (uusi 2016) 41 8 42 5 GLOMAS 2,5 v 15 4 26 5 28 6 35 3 28 2 yhteensä

Lisätiedot

Ti klo 18 AMMUU! KOKO PERHEEN KONSERTTI. piirros Terttu Hartikainen

Ti klo 18 AMMUU! KOKO PERHEEN KONSERTTI. piirros Terttu Hartikainen Ti 30.10.2018 klo 18 AMMUU! KOKO PERHEEN KONSERTTI 1 piirros Terttu Hartikainen Ti 30.10.2018 klo 18 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Mikk Murdvee, kapellimestari Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!

Lisätiedot

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8. MAKSIMIRANKING 2017 N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.2017 N 52 50,2 Johanna Forsström / 88 65,0 70,0 72,5 72,5 Rauma 15.4.2017 N 63 61,70 Anne Heikkilä / 78 65,0 72,5 80,0 72,5

Lisätiedot

Tuuri. Olli Mustonen Juha Kotilainen TORSTAINA 10.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI

Tuuri. Olli Mustonen Juha Kotilainen TORSTAINA 10.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Tuuri Olli Mustonen Juha Kotilainen TORSTAINA 10.10.2013 KLO 19 MADETOJAN SALI Ohjelma Torstaina 10.10.2013 klo 19 TUURI Olli Mustonen, kapellimestari Juha Kotilainen, baritoni Jean Sibelius (1865 1957):

Lisätiedot

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed)

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Component matches are: 1. KalakukkoSRA KKC 1/2018 Nilsiä 2. KalakukkoSRA KKC 2/18 Outokumpu 3. KalakukkoSRA KKC 3/2018 Siilinjärvi Open results

Lisätiedot

Meiltä löytyy kaikki!

Meiltä löytyy kaikki! Mikä soittimeksi? Meiltä löytyy kaikki! JOUSISOITTIMET Alttoviulu Viulu Sello Viulu ja alttoviulu Suositeltava aloitusikä on 5-7 vuotta. Viulun asennot on tuossa iässä helppo oppia leikin avulla. Myöhemminkin

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMINEN MUSIIKKIOPISTOON

ILMOITTAUTUMINEN MUSIIKKIOPISTOON ILMOITTAUTUMINEN MUSIIKKIOPISTOON Hakuaika Perusopetukseen Ilmoittautuminen testeihin 9.4. 13.5.2011 Testipäivät Keskustassa ma ke 30.5. 1.6.2011 Veikkolassa to 26.5.2011 Hakuaika Avoimelle osastolle 9.4.

Lisätiedot

SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset

SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset 1(5) SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset Rullaluistelu 300m, miehet 1)Tommi Lahti If Femman 50,7 1) Jukka Korpi Kristiinan Urheilijat 31,2 1) Urmas Leirost Lahden

Lisätiedot

Kangasala Sk talkoolista Tampereen Iltarastit Ma Kangasalan lukio. Pekka Kannus, ,

Kangasala Sk talkoolista Tampereen Iltarastit Ma Kangasalan lukio. Pekka Kannus, , 1 Ma 25.3.2019 Kangasalan lukio Pekka Kannus, 0405047593, pekka.kannus@uta.fi Ratamestari Jere Ahonen, 050499845, jere.ahonen@live.com Matti Rintanen, 0405314599, matti.rintanen@gmail.com Harri Pajula

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO. Perusopetus

KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO. Perusopetus 1 KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO Kirkkonummen musiikkiopisto on kaksikielinen kunnallinen musiikkioppilaitos, joka antaa opetusta kirkkonummelaisille ja siuntiolaisille lapsille ja nuorille. Musiikkiopistossa

Lisätiedot

Henkilökohtaiset SM-mitalit ajanjaksolla 1921 2010 (mukana myös joukkuemitalit)

Henkilökohtaiset SM-mitalit ajanjaksolla 1921 2010 (mukana myös joukkuemitalit) Henkilökohtaiset SM-mitalit ajanjaksolla 1921 2010 (mukana myös joukkuemitalit) Nimi Kulta Hopea Pronssi Yhteensä Aila Virkberg 15 17 9 41 Teija Virkberg 21 7 8 36 Petri Keskitalo 25 4 3 32 Arto Peltoniemi

Lisätiedot

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti NAISET RANKING 2016 Naisilla voittaa pienempi erotus Miehillä suurempi erotus 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,10 35,0 17,10 52 Tampere 20.8.2016 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,00 35,0 17,00 51 Lahti 9.10.2016

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, SKAL 0,5 km (v) 1. Petra Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat ry 6.20 Lapset alle 8, SKAL 0,5 km (v) 1. Jukka Rautio Oulun Kuorma-autoilijat ry 3.08 2. Jenni Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat

Lisätiedot

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8. MAKSIMIRANKING 2017 N 47 46,90 Andreea Vasilescu/ 1991 42,5 47,5 47,5 42,5 Hämeenlinna 10.9.2017 N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.2017 N 52 51,50 Hanna Rantala/ 1982 85,0 90,0

Lisätiedot

Oulu Sinfonia kuuluu. sinulle

Oulu Sinfonia kuuluu. sinulle Oulu Sinfonia kuuluu sinulle KEVÄT 2018 KEVÄÄN 2018 KONSERTTIKALENTERI to 18.1. klo 19 Ylösnousemus Kausikonsertti s. 2 su 28.1. klo 14 Kamarikonsertti n lava Vapaa pääsy s. 23 to 1.2. klo 19 Venäläinen

Lisätiedot

Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016

Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016 Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016 Ilomantsi, 14.02.2016 Yksilökilpailut M 1. Lemmetty Timo 6 PS 275 (29:07) 296 (0m/-2m) 528 (88) 1099 2. Varis Jukka 8 PK 266 (30:35) 276 (+7m/+5m) 546 (91) 1088 3. Seppä

Lisätiedot

TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani

TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani Sijoitus Etunimi Sukunimi Joukkue Tulos 1 Seppo Lehtonen Jokilaakso 104 / 2 40 2 Kai Rimpineva Imatra 002 39 3 Matti Syvälä Tampere 005 36

Lisätiedot

Oulun ammattikorkeakoulu KULTTUURIALAN AMK-TUTKINNOT, KEVÄÄN 2017 YHTEISHAKU

Oulun ammattikorkeakoulu KULTTUURIALAN AMK-TUTKINNOT, KEVÄÄN 2017 YHTEISHAKU Oulun ammattikorkeakoulu KULTTUURIALAN AMK-TUTKINNOT, KEVÄÄN 2017 YHTEISHAKU AMK-tutkintoon johtava koulutus Kulttuurialan Medianomi (AMK) Musiikkipedagogi (AMK) Tanssinopettaja (AMK) Luonnonvara-alan

Lisätiedot

UAY:n KESÄMESTARUUSKILPAILUT 2015

UAY:n KESÄMESTARUUSKILPAILUT 2015 HOLLOLA, HÄLVÄLÄ 15. - 18.06.2015 18:36:26 Aikataulu 16.06. tiistai 10.00 12.00 14.00 16.00 18.00 20.00 50m Kivääri makuu SML-Hirvi 25m Pienoispistooli 50m Kivääri 3x20 ls Palvelupistooli Palvelukivääri

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT Miehet 12 3x2km (3P) 1. 2 Liperin Hiihtoseura 26.21,4 Osuus 1 Pauli Vuorma 1 7.48,3 Osuus 2 Juuso Varis 1 9.25,7 1 17.14,1 Osuus 3 Väinö Kontkanen 1 9.07,3 1 26.21,4 2. 5 Pyhäselän Urheilijat 31.08,4 Osuus

Lisätiedot

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 2015 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40,0 47 46,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 52N20 51,30 Jenna Pitkänen / 95 40,0 42,5 45,0 45,0 52N20 51,00 Jenna

Lisätiedot