Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 1 ( 14) Hallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 1 ( 14) Hallitus"

Transkriptio

1 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 1 ( 14) Aika , klo 10:00 Paikka Tammerkoski Käsiteltävät asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat Nokian varajäsenen vaihtuminen valtuustossa Konserniyhtiöille sekä kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitokselle asetettavat tavoitteet vuodelle 2020 Sairaanhoitopiirin johtajan katsaus syyskuu 2019 Pirkanmaan sairaanhoitopiirin riskienhallintasuunnitelma vuodelle 2020 Hallituksen ja valtuuston suunnitteluaikataulu tammi- syyskuu 2020 Toimielinten ja toimikuntien pöytäkirjat Sairaanhoitopiirin johtajan päätöspöytäkirjat

2 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 2 ( 14) Osallistujat Leena Kostiainen, puheenjohtaja Ilpo Sirniö, 1. varapuheenjohtaja Vuokko Ylinen, sihteeri Tarja Ahonen Olga Haapa- aho Mauri Jussila Tuukka Liuha Leo Lähde Leena Mankkinen Esa Mikkola Eeva Moilanen Seppo Parkkila Anneli Taina Sinikka Torkkola Kari- Matti Hiltunen, johtajaylilääkäri Tiina Surakka, hallintoylihoitaja Pekka Järvinen, valtuuston puheenjohtaja Jari Andersson, valtuuston 1. varapuheenjohtaja Arja Rinneaho, valtuuston 2. varapuheenjohtaja Tarmo Martikainen, sairaanhoitopiirin johtaja Pia Lepistö, hallintosihteeri

3 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 3 ( 14) 147 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 4 ( 14) 148 Pöytäkirjan tarkastajat Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Vuorossa: Esa Mikkola ja Eeva Moilanen.

5 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 5 ( 14) 149 Nokian varajäsenen vaihtuminen valtuustossa 4834/2019 Valmistelijat / lisätiedot: Vuokko Ylinen Vuokko.Ylinen@pshp.fi hallintojohtaja Liitteet 1 Liite_Nokian kaupunginvaltuuston päätös_varajäsenen vaihtuminen PSHP:n valtuustossa Nokian kaupunginvaltuusto on päättänyt valita Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuustoon uudeksi varajäseneksi Pirkka Lappalaisen Jouni Braksin tilalle jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Päätös on liitteenä. Hallitus päättää merkitä tiedoksi, että Nokian kaupunginvaltuusto on nimennyt sairaanhoitopiirin valtuustoon uudeksi varajäseneksi Pirkka Lappalaisen Jouni Braksin tilalle jäljellä olevaksi toimikaudeksi, ilmoittaa Nokian kaupungin varajäsenen vaihdoksesta valtuustolle.

6 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 6 ( 14) 150 Konserniyhtiöille sekä kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitokselle asetettavat tavoitteet vuodelle /2019 Valmistelijat / lisätiedot: Timo Tiainen Timo.Tiainen@pshp.fi Konserniohjauksen päällikkö Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymäkonserniin kuuluu tytäryhteisöjä, joissa kuntayhtymällä on yli 50 %:n omistusosuus sekä osakkuus- ja omistusyhteisöjä, joissa kuntayhtymällä on joko huomattava vaikutusvalta (20-50 %) tai merkittävä omistusosuus (20-50 %). Lisäksi kuntayhtymällä on omistusosuuksia eräissä muissa yhtiöissä. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä omistajaohjauksen strategisen johtamismallin muodostavat Pirkanmaan esikoissairaanhoidon strategia, konserniohje sekä omistajapolitiikan ja konserniyhtiöiden ohjauksen keskeiset periaatteet. Tytäryhteisöjen omistajaohjaukseen kuuluu vuosittain asetettavat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet ja niiden seuranta. Tavoitteet asetetaan samassa yhteydessä myös kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitokselle. Sairaanhoitopiirin konserniohjeen mukaan valtuusto määrittelee kuntayhtymän tavoitteet ja omistajapolitiikan linjaukset. Valtuusto määrittelee kuntayhtymän tavoitteet talousarvion yhteydessä kokouksessaan Valtuusto ei voi oikeudellisesti sitovalla tavalla määrätä erillisen yksityisoikeudellisen osakeyhtiön toiminnasta. Valtuuston asettamat tavoitteet kohdistuvatkin täten kuntayhtymän edustajiin yhtiöiden hallinnossa. Kuntayhtymän edustajien tehtävänä on huolehtia, että tavoitteet toteutuvat yhtiöissä. Konserniohjausta tehdään myös valtuuston linjausten mukaisesti sairaanhoitopiirin johdon ja yhtiöiden edustajien välisissä neuvotteluissa pitkin vuotta. Näissä neuvotteluissa on yhteistyössä valmisteltu tavoitteet myös vuodelle Hallitus saattaa valtuuston asettamat tavoitteet konserniyhtiöille tiedoksi, jotta ne voivat ottaa tavoitteet huomioon valmistellessaan omia talousarvioitaan. Hallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto määrittelee konserniyhtiöille ja liikelaitokselle seuraavat tavoitteet vuodelle 2020:

7 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 7 ( 14) Coxa Oy Tulostavoite (ennen veroja) on 3, 0 M Hintojen kokonaistasoa ei nosteta Muu kuin sairaanhoitopiirin alueelle suuntautuva myynti kasvaa edellisestä vuodesta Asiakastyytyväisyys toteutuu tavoitteen mukaisesti (tavoite: NPS yli 90 %, Kuinka todennäköisesti suosittelisit Coxaa parhaalle ystävällesi, jos hän tarvitsee tekonivelleikkausta ) Fimlab Laboratoriot Oy Tulostavoite (ennen veroja) on 3, 0 M Hintojen kokonaistasoa ei nosteta Pyritään kasvattamaan markkinaosuutta in- house- asiakkuuksia lisäämällä Potilasasiakkaiden asiakastyytyväisyys toteutuu tavoitteen mukaisesti (tavoite: keskiarvo 3, asteikolla 1-4) TAYS Sydänkeskus Oy Tulostavoite (ennen veroja) on 2, 5 M Hintojen kokonaistasoa ei nosteta Muu kuin sairaanhoitopiirin alueelle suuntautuva myynti kasvaa edellisestä vuodesta Asiakastyytyväisyys toteutuu tavoitteen mukaisesti (tavoite: NPS yli 90 %, Kuinka todennäköisesti suosittelisit Tays Sydänsairaalaa parhaalle ystävällesi, jos hän tarvitsee hoitoa sydänsairauksiin ) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitos Tulostavoitteena on nollatulos Muu kuin sairaanhoitopiirin alueelle suuntautuva myynti kasvaa edellisestä vuodesta saattaa konserniyhtiöille ja liikelaitokselle tiedoksi valtuuston päätettäväksi esitettävät tavoitteet vuodelle 2020.

8 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 8 ( 14) 151 Sairaanhoitopiirin johtajan katsaus syyskuu /2019 Valmistelijat / lisätiedot: Vuokko Ylinen Vuokko.Ylinen@pshp.fi hallintojohtaja Sairaanhoitopiirin johtajan katsaus syyskuulta 2019 on luettavissa verkosta osoitteeesta: julkinen /views/johtajankatsaus/johtajankatsaus Hallitus käsittelee sairaanhoitopiirin johtajan katsauksen esityslista- asiana kokouksessaan kuukausittain. Hallitus käsittelee välitilinpäätöksen kolmannesvuosittain (tammi- huhtikuu ja tammi- elokuu). Välitilinpäätöksen käsittelyn yhteydessä johtajan katsausta ei esitellä erikseen. Välitilinpäätöksittäin raportoidaan lisäksi ensihoidon resurssimuutosten vaikutus palvelutasototeumaan. Hallitus päättää merkitä tiedoksi sairaanhoitopiirin johtajan katsauksen syyskuulta 2019.

9 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 9 ( 14) 152 Pirkanmaan sairaanhoitopiirin riskienhallintasuunnitelma vuodelle /2019 Valmistelijat / lisätiedot: Pasi Virtanen Pasi.Virtanen@pshp.fi talousjohtaja Liitteet 1 Liite_ Riskienhallintasuunnitelma 2020 liitteineen Hallituksen ( 64) hyväksymän riskienhallintapolitiikan mukaisesti Pirkanmaan sairaanhoitopiirin riskejä arvioidaan ja hallitaan osana toiminnan yleistä johtamis- ja hallintojärjestelmää. Riski on määritelty asiaksi tai tapahtumaksi, joka uhkaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja sen toimintayksiköiden toiminnan jatkuvuutta tai tavoitteiden saavuttamista. Sairaanhoitopiirin riskit kartoitetaan ja arvioidaan vähintään vuosittain. Johdon työkaluna riskien arvioinnissa käytetään sähköistä riskienhallintajärjestelmää (Granite). Riskien arviointi tehdään politiikassa määritellyn kriteeristön mukaisesti. Jokaiselle riskille on määritelty johtoryhmätason vastuuhenkilö ja laadittu riskienhallintasuunnitelma. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin riskirekisterissä on syksyllä 2019 yhteensä 366 riskiä. Näistä 323 riskiä on toimi- tai vastuualuetasoisia ja 26 sairaanhoitopiiritasoisia. Sairaanhoitopiiritasoisesta 26 riskistä 11 on operatiivisia, 10 strategisia, kaksi taloudellisia ja kolme vahinkoriskiä. Kesällä 2019 järjestetyssä riskienhallintaseminaarissa toimialueet korostivat erityisesti omaan toimintaansa kohdistuvia riskejä, joita olivat muun muassa muutosten hallinta, resurssien kohdentaminen, toiminnan yhteensovittaminen ja henkilöstön kuormittuminen. Toimialueiden riskianalyyseissä oli positiivisesti näkyvissä omaan toimintaan keskittyvät riskit. Sairaanhoitopiirin johtoryhmän ja toimialueiden tekemien riskien arviointien perusteella on vuoden 2020 painoalueiksi valittu seuraavat kuusi riskiä: Palvelutuotannon yhteensovittamisessa ei onnistuta. Saadiolla tuloilla ja resurssien kohdentamisella ei pystytä turvaamaan erikoissairaanhoidon lisääntyvää palvelutarvetta, jolloin menoja on karsittava merkittävästi. Ulkoistetun toiminnan häiriö vaarantaa Taysin palvelutoiminnan. Epäonnistutaan tiedolla johtamisessa ja uusien palvelumallien kehittämisessä. Taysin uudistamisohjelman kokonaisuus epäonnistuu alkuperäisissä /uudistuvissa tavoitteissaan: toiminnallisia muutoksia ei saavuteta ja rakennushankkeet viivästyvät liikaa, jolloin tilapäisratkaisujen paine kasvaa.

10 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 10 ( 14) Epäonnistutaan strategisesti tärkeässä verkostoitumisessa. Riskienhallintatoimenpiteitä toteutetaan osana toiminta- ja taloussuunnittelua. Riskejä arvioidaan, hallintatoimenpiteitä toteutetaan ja riskienhallinnasta raportoidaan riskienhallintapolitiikassa kuvatun prosessin mukaisesti. Riskienhallinnassa jatketaan olemassa olevia hyviä käytäntöjä ja Granite- riskienhallintajärjestelmän käyttöä laajennetaan. Riskienhallintasuunnitelma 2020 on liitteenä. (sisältää riskien arvioinnin kriteeristön ja riskirekisterin 2019) Hallitus päättää hyväksyä liitteenä olevan riskienhallintasuunnitelman vuodelle 2020.

11 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 11 ( 14) 153 Hallituksen ja valtuuston suunnitteluaikataulu tammi- syyskuu /2019 Valmistelijat / lisätiedot: Vuokko Ylinen Vuokko.Ylinen@pshp.fi hallintojohtaja Liitteet 1 Liite_Hallituksen suunnitteluaikataulu_tammi-syyskuu 2020 Sairaanhoitopiirin hallitus pitää kokouksensa normaalisti kerran kuukaudessa. Kokouspäivä on yleensä kunkin kuukauden kolmas tai neljäs maanantai klo alkaen. Kokouksen yhteydessä on info- ja keskustelutilaisuus ajankohtaisista aiheista. Kokoukset pidetään Tampereen yliopistollisessa sairaalassa tai kokousohjelman ilmoittamassa paikassa. Hallitus kokoontuu lisäksi keskimäärin joka toinen kuukausi suunnittelukokouksiin. Suunnittelukokouksissa valmistellaan sairaanhoitopiirin uudistamisohjelmaan ja rakentamiseen liittyviä asioita. Hallitus työskentelee lisäksi iltakouluissa ja seminaareissa. Valtuusto kokoontuu vuosittain ainakin kaksi kertaa. Tarvittaessa pidetään ylimääräisiä kokouksia kevättalvella ja syksyllä. Valtuuston työskentelyyn kuuluvat myös tarvittaessa järjestettävät seminaarit. Hallituksen ja valtuuston työskentelysuunnitelma tammi- syyskuu 2020 on liitteenä. Hallitus päättää hyväksyä hallituksen ja valtuuston työskentelysuunitelman tammi- syyskuu 2020, täydentää työskentelysuunnitelmaa 2020 syyskauden osalta vielä tämän syksyn aikana.

12 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 12 ( 14) 154 Toimielinten ja toimikuntien pöytäkirjat Valmistelijat / lisätiedot: Vuokko Ylinen Vuokko.Ylinen@pshp.fi hallintojohtaja Kuntalain 92 :n nojalla kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kunnanjohtaja tai hallintosäännössä määrätty muu viranhaltija voivat ottaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi asian, joka on kuntalain nojalla siirretty kunnanhallituksen alaisen viranomaisen toimivaltaan ja jossa ao. viranomainen on tehnyt päätöksen. Otto- oikeuden piirissä ovat siten kuntayhtymän yleiseen hallintoon ja talouteen liittyvät asiat. Otto- oikeuden piiriin eivät kuulu asiat, jotka on laissa säädetty nimetyn toimielimen tai viranomaisen ratkaistaviksi. Sairaanhoitopiirin hallintosäännön 27 :n mukaan asian ottamisesta hallituksen käsiteltäväksi voi päättää hallitus, hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen esittelijä. Hallitus voi käyttää otto- oikeutta toimielimen tekemään päätökseen, kun pöytäkirja on tarkastettu ja viimeistään siinä ajassa, jossa oikaisuvaatimus päätöksestä olisi tehtävä. Oikaisuvaatimus toimielimen päätöksestä on tehtävä 14 päivän kuluessa pöytäkirjan asettamisesta nähtäville. Hallitukselle voidaan informoida myös sellaisista toimielinten päätöksistä, jotka eivät kuulu otto- oikeuden piiriin. Otto- oikeusmenettely on osa sisäisen valvonnan prosessia. Hallituksen alaisten viranomaisten päätökset Toimielinten pöytäkirjat ja osa toimikuntien pöytäkirjoista on katsottavissa intranetissä osoitteessa ja internetissä osoitteessa Taysin erityisvastuualueen tutkimustoimikunnan kokouksen pöytäkirja on asetettu nähtäville Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen kokouksen pöytäkirja on asetettu nähtäville Kokouksen pöytäkirja on asetettu nähtäville Työsuojelutoimikunnan kokouksen pöytäkirja on asetettu nähtäville Kokouksen pöytäkirja on asetettu nähtäville

13 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 13 ( 14) Raimo Anttilan taidetoimikunnan kokouksen pöytäkirja on saapunut sairaanhoitopiirin kirjaamoon. Taysin erityisvastuualueen alueellisen eettisen toimikunnan kokouksen pöytäkirja on saapunut sairaanhoitopiirin kirjaamoon. Yhteistyötoimikunnan kokouksen pöytäkirja on saapunut sairaanhoitopiirin kirjaamoon Hallitus päättää merkitä tiedoksi edellä esittelytekstissä mainitut toimikuntien ja johtokunnan pöytäkirjat.

14 Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Kokouskutsu 14 ( 14) 155 Sairaanhoitopiirin johtajan päätöspöytäkirjat Valmistelijat / lisätiedot: Vuokko Ylinen Vuokko.Ylinen@pshp.fi hallintojohtaja Hallitus voi kuntalain perusteella ottaa sairaanhoitopiirin johtajan päätöksen hallituksen käsiteltäväksi. Hallintosäännön 28 :n mukaan hallituksen alaisen viranomaisen on ilmoitettava hallitukselle tekemistään otto- kelpoisista päätöksistä lukuun ottamatta sellaisia asioita, joista hallitus on päättänyt, ettei se käytä otto- oikeuttaan. Hallitus on tarkistanut otto- oikeuden piirissä olevia asioita. Otto- oikeuden piiristä on poistettu KVTES:n soveltamista koskevat päätökset sekä vakituiseen työsuhteeseen ottamista koskevat päätökset, koska ne edellyttävät työntekijän ja työnantajan välistä työsopimuksen tekemistä. Lisäksi hallitus merkitsi tiedoksi, että se voi seurata viranhaltijoiden päätöksentekoa intran kautta. Otto- oikeuden piiriin on jätetty seuraavat asiat: Vakituiseen virkaan ottamista koskevat päätökset Erva- yhteishankintapäätökset, joiden arvo ylittää EU- kynnysarvot Hankintapäätökset, joiden kokonaiskustannusarvo on yli euroa Otto- oikeutta voidaan käyttää sen jälkeen, kun viranhaltija on allekirjoittanut päätöksen ja viimeistään oikaisuvaatimusajan aikana. Oikaisuvaatimusaika (14 pv) alkaa päätösten nähtävillä pidosta. Tiedoksi, että sairaanhoitopiirin johtaja ei ole tehnyt otto- oikeuden piirissä olevia päätöksiä ajalla Hallitus päättää todeta, että sairaanhoitopiirin johtaja ei ole tehnyt otto- oikeuden piirissä olevia päätöksiä ajalla

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 8) Aika 08.04.2019, klo 08:30-08:32 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjan tarkastajat 54 Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 13/ ( 14) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 13/ ( 14) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 13/2019 1 ( 14) Aika 16.09.2019, klo 08:05-08:25 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 130 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 131 Pöytäkirjan tarkastajat 132

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 3/ ( 18) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 3/ ( 18) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 3/2019 1 ( 18) Aika 04.03.2019, klo 11:38-11:45 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 30 31 32 33 34 35 36 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 10/ ( 15) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 10/ ( 15) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 10/2019 1 ( 15) Aika 10.06.2019, klo 08:00-08:45 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjan tarkastajat 100 101

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 10) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 10) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 10) Aika, klo 08:30-09:19 Paikka apteekkiliikelaitoksen hallinnon neuvotteluhuone FM5, 5. krs Käsitellyt asiat 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi. 18 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti

Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi. 18 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (13) Aika 20.12.2016, klo 16:30-17:56 Paikka Koukun Helmi, Rauhaniementie 19, kabinetti Järvi ja Terassi Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (12) Aika 18.12.2018, klo 16:33-17:19 Paikka Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, 33180 Tampere Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 30) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 30) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2019 1 ( 30) Aika 18.02.2019, klo 10:40-11:55 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

63 Linja-autojen korjaus- ja huoltosopimus Johtokunnan kokousten pitäminen ja kokouskutsun lähettäminen

63 Linja-autojen korjaus- ja huoltosopimus Johtokunnan kokousten pitäminen ja kokouskutsun lähettäminen Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (11) Aika 20.12.2017, klo 08:01-09:19 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 61 Pöytäkirjan tarkastus 62 Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

Lisätiedot

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 9 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 9 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 2/2016 1 (12) Aika 26.10.2016, klo 08:00-09:37 Paikka TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, 33800 Tampere Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 8 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Elinvoima- ja konsernijaosto 11.09.2017 Aika 11.09.2017 klo 12:30-13:54 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 19.09.2018, klo 19:00-20:46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 68 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/ ( 8) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/ ( 8) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/2019 1 ( 8) Aika, klo 15:02-15:21 Paikka apteekkiliikelaitoksen hallinnon neuvotteluhuone, FM 5, 5 krs. Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 4/2016 1 (12) Aika 14.12.2016, klo 08:05-09:45 Paikka TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, 33800 Tampere Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 13) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/ ( 13) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2019 1 ( 13) Aika, klo 08:31-10:16 Paikka apteekkiliikelaitoksen hallinnon neuvotteluhuone, FM5, 5.krs. Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 13) Aika 23.04.2019, klo 08:30-11:55 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

24 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

24 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Aika 24.05.2017, klo 08:03-08:39 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus 24 Tampereen Kaupunkiliikenne

Lisätiedot

Oulun kaupunki. Ulkoisen tarkastuksen johtosääntö. Voimaantulo

Oulun kaupunki. Ulkoisen tarkastuksen johtosääntö. Voimaantulo Oulun kaupunki Ulkoisen tarkastuksen johtosääntö Voimaantulo 1.1.2013 päätöspäivä voimaantulo Johtamisjärjestelmätoimikunta 5.10.2012 22 Yhdistymishallitus 7.11.2012 110 Kaupunginvaltuusto 12.11.2012 10

Lisätiedot

3 Konsernijaoston pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

3 Konsernijaoston pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen Tuusulan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (13) Aika 14.08.2017, klo 15:00-16:30 Paikka Tuusulan kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Konsernijaoston

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

17 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen yhden pykälän ajaksi. 19 Tampereen Vesi Liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016

17 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen yhden pykälän ajaksi. 19 Tampereen Vesi Liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016 Tampere Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika 23.03.2017, klo 15:34-18:04 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Läsnäolo-

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

18 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

18 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Aika 26.04.2017, klo 08:01-09:40 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18 Tampereen Kaupunkiliikenne

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/ (11) Henkilöstöjaosto Vuoden 2018 henkilöstön koulutussuunnitelma ja koulutuskorvaus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/ (11) Henkilöstöjaosto Vuoden 2018 henkilöstön koulutussuunnitelma ja koulutuskorvaus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Aika 13.12.2017, klo 17:03-18:20 Paikka Kokoustila Hermanni Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28 Henkilöstöjaoston

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 07.05.2018 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yhtymähallitus Yhtymävaltuusto Siun sote - kuntayhtymän sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteet

Yhtymähallitus Yhtymävaltuusto Siun sote - kuntayhtymän sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteet Yhtymähallitus 23.11.2017 Yhtymävaltuusto 1.12.2017 Siun sote - kuntayhtymän sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteet 2(5) Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 1. Lainsäädäntöperusta ja soveltamisala...

Lisätiedot

Nurmijärven kunnan keskushallinnon toimialan liikelaitosten johtosääntö

Nurmijärven kunnan keskushallinnon toimialan liikelaitosten johtosääntö Nurmijärven kunnan keskushallinnon toimialan liikelaitosten johtosääntö www.nurmijarvi.fi Nurmijärven kunnan keskushallinnon toimialan liikelaitosten johtosääntö Sisällysluettelo Liikelaitosten organisaatio

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Teknisen lautakunnan otto-oikeusmenettely

Teknisen lautakunnan otto-oikeusmenettely Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 662/00.02.02/2018 110 Teknisen lautakunnan otto-oikeusmenettely Hallintopäällikkö Anne Rantala 4.6.2018: Raision kaupunginhallitus on päättänyt 21.5.2018 118 päätösten

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (10) Aika 04.09.2017, klo 17:50-18:06 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, kokoustila Ervast Käsitellyt asiat 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan

Lisätiedot

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (7) Aika 11.01.2017, klo 16:01-18:58 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 3/ ( 12) Hallituksen suunnittelukokous

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 3/ ( 12) Hallituksen suunnittelukokous Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 08.04.2019, klo 08:50-09:53 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 16 17 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat TAYS

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/ ( 28) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/ ( 28) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/2019 1 ( 28) Aika 21.01.2019, klo 10:20-11:30 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajat 3 Valtuuston

Lisätiedot

528 Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle kaupunginhallituksen vaalia koskevan valituksen johdosta. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli

528 Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle kaupunginhallituksen vaalia koskevan valituksen johdosta. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Tampere Ote pöytäkirjasta 48/2017 1 (7) Kaupunginhallitus, 528, 11.09.2017 Kaupunginhallitus, 279, 15.05.2017 Kaupunginhallitus, 358, 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto, 152, 12.06.2017 528 Lausunto Hämeenlinnan

Lisätiedot

16 Talouden raportointi tammi-syyskuulta 2016

16 Talouden raportointi tammi-syyskuulta 2016 Tampere Pöytäkirja 2/2016 1 (11) Aika 26.10.2016, klo 16:00-20:32 Paikka Jokipohjantie 24, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen

Lisätiedot

15 Poistettavan linja-autokaluston ja muun irtaimen myyntitapa

15 Poistettavan linja-autokaluston ja muun irtaimen myyntitapa Tampere Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 21.03.2018, klo 08:04-09:52 Paikka TKL kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sisäisen valvonnan ja Riskienhallinnan perusteet

Sisäisen valvonnan ja Riskienhallinnan perusteet Sisäisen valvonnan ja Riskienhallinnan perusteet 9.5.2018 Sisällys 1. Lainsäädäntöperusta ja soveltamisala... 2 2. Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan tavoite ja tarkoitus... 2 3. Sisäisen valvonnan

Lisätiedot

11 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus

11 Tampereen Voimia Liikelaitoksen kuukausiraportti Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus Tampere Pöytäkirja 2/2016 1 (12) Aika 25.10.2016, klo 16:35-18:09 Paikka Tampereen Voimia, Voimakatu 11, Torni Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjan tarkastus 11 Tampereen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 12/ ( 33) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 12/ ( 33) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 12/2019 1 ( 33) Aika 26.08.2019, klo 10:10-11:40 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 116 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 117 Pöytäkirjan tarkastajat 118

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:19 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4 1 Tarkastuslautakunta AIKA 10.03.2015 klo 14:00 16:10 PAIKKA Kunnantalo, kokoushuone Pyhä ASIAT Sivu Otsikko 1 Tarkastuslautakunnan esittelijä vuonna 2015 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

44 Ajankohtaiskatsaus (yhteistoiminta-alueen asia) 45 Osaamis- ja elinkeinolautakunnan kesäkuun kokouksen peruminen (yhteistoiminta-alueen asia)

44 Ajankohtaiskatsaus (yhteistoiminta-alueen asia) 45 Osaamis- ja elinkeinolautakunnan kesäkuun kokouksen peruminen (yhteistoiminta-alueen asia) Tampere Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika 20.04.2017, klo 16:00-17:25 Paikka Kaupunginhallituksen istuntosali Käsitellyt asiat 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 Pöytäkirjan tarkastus 43 Läsnäolo-

Lisätiedot

80 Tampereen Vesi Liikelaitoksen riskienhallinnan järjestelyt. 82 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne

80 Tampereen Vesi Liikelaitoksen riskienhallinnan järjestelyt. 82 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne Tampere Pöytäkirja 13/2017 1 (14) Aika 16.11.2017, klo 15:30-20:25 Paikka Ruskon vedenpuhdistuslaitos, Ruskontie 40 Käsitellyt asiat 75 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 76 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Vapaa-aikalautakunnan otto-oikeusmenettely

Vapaa-aikalautakunnan otto-oikeusmenettely Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 975/00.02.02/2018 57 Vapaa-aikalautakunnan otto-oikeusmenettely Sivistysjohtaja Juha-Pekka Lehmus 26.9.2018: Raision kaupunginhallitus on päättänyt 21.5.2018 118

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 7/ ( 28) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 7/ ( 28) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 7/2019 1 ( 28) Aika 06.05.2019, klo 10:25-11:18 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

30 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne. 31 EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja tietojärjestelmien resursointi Tampereen Vedessä

30 Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksen tilanne. 31 EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja tietojärjestelmien resursointi Tampereen Vedessä Tampere Pöytäkirja 5/2018 1 (14) Aika 20.03.2018, klo 16:00-20:20 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Läsnäolo-

Lisätiedot

Kirkkonummen vanhusneuvoston toimintasäännön muuttaminen alkaen

Kirkkonummen vanhusneuvoston toimintasäännön muuttaminen alkaen Perusturvalautakunta 9 0.03.07 Kunnanhallitus 00 0.03.07 Vanhusneuvosto 4 09.05.07 Kunnanhallitus 80 5.05.07 Kirkkonummen vanhusneuvoston toimintasäännön muuttaminen.6.07 alkaen 786/00.0.0/06 Perusturvalautakunta

Lisätiedot

38 Viranhaltijoiden päätösluettelot ja toimielinten pöytäkirjat

38 Viranhaltijoiden päätösluettelot ja toimielinten pöytäkirjat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2018 1 (11) Aika 05.03.2018, klo 17:40-17:48 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Pöytäkirjan tarkastus 37 Kettupolun päiväkodin

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2019 1 ( 11) Aika 19.02.2019, klo 08:30-11:37 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastajat 10 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 16.05.2017, klo 18:00-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 7/ ( 7) Kaupunginhallituksen konsernijaosto

Tampere Pöytäkirja 7/ ( 7) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Tampere Pöytäkirja 7/2019 1 ( 7) Aika 28.05.2019, klo 13:00-14:53 Paikka Tammerkoski- sali Käsitellyt asiat 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 81 Pöytäkirjan tarkastus 82 Ei julkinen 83 Tiedoksi

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Maanantai 24.9.2012 klo 13.00 14.59 Nokian paloasema, Öljytie 3, 37150 Nokia OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

13 Luottamushenkilön oikeus erota luottamustoimesta Tampereen Vesi Liikelaitoksen toimitusjohtajan päätöspöytäkirjat

13 Luottamushenkilön oikeus erota luottamustoimesta Tampereen Vesi Liikelaitoksen toimitusjohtajan päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 2/2016 1 (9) Aika 20.10.2016, klo 15:30-18:54 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastus 13 Luottamushenkilön

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2016 1 (8) Aika 10.05.2016, klo 14:08-16:06 Paikka Yhtenäiskoulun atk-luokka Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Arviointikertomus

Lisätiedot

SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN PERUSTEET SIIKAJO- EN KUNNASSA JA KUNTAKONSERNISSA

SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN PERUSTEET SIIKAJO- EN KUNNASSA JA KUNTAKONSERNISSA SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN PERUSTEET SIIKAJO- EN KUNNASSA JA KUNTAKONSERNISSA Kunnanvaltuuston tulee päättää kunnan ja kuntakonsernin sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteista (13

Lisätiedot

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10 Aika 24.10.2017 klo 16:30 Paikka Toivakan kirjasto Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 29 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 30 Esityslistan hyväksyminen 4 31 Pöytäkirjan

Lisätiedot

VAASAN KAUPUNGIN JA KAUPUNKIKONSERNIN SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN PERUSTEET. Vaasan kaupunginvaltuuston hyväksymät 16.12.

VAASAN KAUPUNGIN JA KAUPUNKIKONSERNIN SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN PERUSTEET. Vaasan kaupunginvaltuuston hyväksymät 16.12. VAASAN KAUPUNGIN JA KAUPUNKIKONSERNIN SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN PERUSTEET Vaasan kaupunginvaltuuston hyväksymät 16.12.2013 153 VAASAN KAUPUNGIN JA KAUPUNKIKONSERNIN SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN

Lisätiedot

49 Kajaanin Vesi -liikelaitoksen toiminnan ja talouden seurantaraportti

49 Kajaanin Vesi -liikelaitoksen toiminnan ja talouden seurantaraportti Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (14) Aika 13.12.2017, klo 13:30-13:57 Paikka Onnelantie 10 Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan tarkastus 48 Viranhaltijoiden

Lisätiedot

ESITYSLISTA Nro 2 / 2017

ESITYSLISTA Nro 2 / 2017 EVIJÄRVEN KUNTA Aika 6.3.2017 ESITYSLISTA Nro 2 / 2017 KOKOUSAIKA 6.3.2017 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, valtuustosali Läsnä Juha Alkio, pj Niina Alatalo Jari Anttikoski

Lisätiedot

3 Tarkastuslautakunnan valmistelijan / pöytäkirjanpitäjän määrääminen. 5 Tarkastuslautakunnan laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus

3 Tarkastuslautakunnan valmistelijan / pöytäkirjanpitäjän määrääminen. 5 Tarkastuslautakunnan laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Aika 05.04.2016, klo 09:05-11:00 Paikka Terveyskeskuksen kokoushuone Sopukka Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.03.2017 klo 14:00-17:20 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 15/ ( 23) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 15/ ( 23) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 15/2019 1 ( 23) Aika 07.10.2019, klo 10:03-10:45 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 138 139 140 141 142 143 144 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkonummen vammaisneuvoston toimintasäännön muuttaminen alkaen

Kirkkonummen vammaisneuvoston toimintasäännön muuttaminen alkaen Perusturvalautakunta 9 0.03.07 Vammaisneuvosto 3 5.04.07 Kunnanhallitus 79 5.05.07 Kirkkonummen vammaisneuvoston toimintasäännön muuttaminen.6.07 alkaen 786/00.0.0/06 Perusturvalautakunta 0.03.07 9 Perusturvan

Lisätiedot

Kokouskäytännöistä. 16.1.2013 Kristiina Heinonen-Kuusela kaupunginsihteeri

Kokouskäytännöistä. 16.1.2013 Kristiina Heinonen-Kuusela kaupunginsihteeri Kokouskäytännöistä 16.1.2013 Kristiina Heinonen-Kuusela kaupunginsihteeri Kokousmenettelyt Tavoitteena yhdenmukaiset menettelyt toimielimissä Käsitellään toimielimen ensimmäisessä kokouksessa Päätetään

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Kokousaika Keskiviikko 14.12.2016 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 89 3 Kokouksen avaus 90 4

Lisätiedot

Pihtiputaan kunnan edustajien valitseminen yksityisoikeudellisiin yhteisöihin valtuustokaudeksi

Pihtiputaan kunnan edustajien valitseminen yksityisoikeudellisiin yhteisöihin valtuustokaudeksi Kunnanhallitus 142 19.06.2017 Pihtiputaan kunnan edustajien valitseminen yksityisoikeudellisiin yhteisöihin valtuustokaudeksi 2017-2021 383/010/2017 Kunnanhallitus 19.06.2017 142 Juridinen tausta Hallintosäännön

Lisätiedot

10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien työvuorojen käyttämisestä terveyskeskuksen vuodeosastoilla

10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien työvuorojen käyttämisestä terveyskeskuksen vuodeosastoilla Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 18.12.2017, klo 15:31-16:24 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus 10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:50 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 1(6) Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 3 luku Henkilöstöorganisaatio 9 Henkilöstöorganisaatio

Lisätiedot

Hallituksen kokous

Hallituksen kokous SALON SEUDUN KOULUTUS- ESITYSLISTA Hallitus Aika 4.6.2019 klo 17:00-18:00 Paikka Neuvotteluhuone, Taitajankatu 6, Salo Käsiteltävät asiat: 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

JANAKKALAN VESI LIIKELAITOS

JANAKKALAN VESI LIIKELAITOS JANAKKALAN VESI LIIKELAITOS JOHTOSÄÄNTÖ Voimassa 13.2.2018 alkaen Janakkalan Veden johtokunta 13.12.2017 36 Kunnanhallitus 18.12.2017 365 Valtuusto 5.2.2018 7 2 JANAKKALAN VESI LIIKELAITOKSEN JOHTOSÄÄNTÖ

Lisätiedot

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 10/2015 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 8.30 11.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 80 3 Kokouksen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 Kunnanhallituksen hyvinvointijaosto AIKA 12.08.2014 klo 18:00 PAIKKA Taipalsaaren kunnantalo, Ruorisilta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

19 Tampereen Vesi Liikelaitoksen toimitusjohtajan päätöspöytäkirjat. 21 Tampereen Veden liittymismaksujen tarkistus 1.1.

19 Tampereen Vesi Liikelaitoksen toimitusjohtajan päätöspöytäkirjat. 21 Tampereen Veden liittymismaksujen tarkistus 1.1. Tampere Pöytäkirja 3/2016 1 (8) Aika 17.11.2016, klo 17:04-18:41 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Tampereen

Lisätiedot

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 05.10.2017, klo 17:00-18:33 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

SISÄISEN VALVONNAN PERUSTEET

SISÄISEN VALVONNAN PERUSTEET P A I M I O N K A U P U N K I SISÄISEN VALVONNAN PERUSTEET Hyväksytty kaupunginvaltuustossa 12.2.2015 11 Voimaan 1.3.2015 alkaen 1 Sisällysluettelo Lainsäädäntöperusta ja soveltamisala... 3 Sisäisen valvonnan

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 11.9.2018 klo 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Siikaisten kunnantalo, hallituksen kokoushuone LÄSNÄ Anneli Lahtinen puheenjohtaja Leo Forss varapuheenjohtaja Matti Anttila

Lisätiedot

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi.

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2016 1 (16) Kuntayhtymän hallitus Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 8:00-8:55 Paikka Läsnä Hotelli Vesileppis, Leppävirta Markku Rossi, puheenjohtaja Minna

Lisätiedot

10 Strategian raportointi tammi-joulukuulta Riskienhallintasuunnitelman raportointi tammi-joulukuulta 2016

10 Strategian raportointi tammi-joulukuulta Riskienhallintasuunnitelman raportointi tammi-joulukuulta 2016 Tampere Pöytäkirja 2/2017 1 (11) Aika 22.02.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Neuvotteluhuone, Jokipohjantie 24 Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 12/ ( 12) Liikelaitoksen johtokunta

Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 12/ ( 12) Liikelaitoksen johtokunta Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 12/2018 1 ( 12) Aika 12.12.2018, klo 08:03-10:26 Paikka Kokoushuone 2 Kiiruna, Hallituskatu 7, 1. krs Käsitellyt asiat 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen

Lisätiedot

SIPOON VESIHUOLTOLIIKELAITOS

SIPOON VESIHUOLTOLIIKELAITOS SIPOON VESIHUOLTOLIIKELAITOS Johtosääntö Sipoon kunta Sisällys 1 Liikelaitoksen nimi... 2 2 Liikelaitoksen toimiala... 2 3 Johtokunnan kokoonpano... 2 4 Johtokunnan tehtävät ja ratkaisuvalta... 2 5 Esittely...

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1 Aika klo 18:00 Paikka Virastotalo, kokoushuone 427 Käsiteltävät asiat Asianro Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

26 Tampereen Veden liittymis- ja käyttösopimuksen ehtojen sekä vesihuoltolaitoksen yleisten toimitusehtojen muuttaminen

26 Tampereen Veden liittymis- ja käyttösopimuksen ehtojen sekä vesihuoltolaitoksen yleisten toimitusehtojen muuttaminen Tampere Pöytäkirja 5/2017 1 (12) Aika 20.04.2017, klo 15:31-18:22 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Läsnäolo-

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

5 Tampereen Infra Liikelaitoksen kalustohankinnat Tampereen Infra Liikelaitoksen sisäisen valvonnan ohje

5 Tampereen Infra Liikelaitoksen kalustohankinnat Tampereen Infra Liikelaitoksen sisäisen valvonnan ohje Tampere Pöytäkirja 1/2018 1 (10) Aika 24.01.2018, klo 16:00-18:08 Paikka Neuvotteluhuone, Jokipohjantie 24 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot