Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9"

Transkriptio

1 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Keskiviikko klo N:o 4/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka Järvinen Muut päätöksentekijät: Aulis Stenholm jäsen Erpo Erola jäsen Kristiina Vuorela jäsen Suvi Koivuharju jäsen Tuula Sirén jäsen Muut osallistujat: Jorma Kivilä, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Essi Jumisko, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Puheenjohtaja Hannu Bogdanoff Sihteeri Marja Lähdekorpi Pöytäkirja tarkastettu Jari-Pekka Järvinen Aulis Stenholm Pöytäkirja yleisesti nähtävänä: , Marja Lähdekorpi, sihteeri

2 Kirkkoneuvosto SISÄLLYS KN 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KN 33 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA KN 34 KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖÖN PERUSTUVAT PUHEENJOHTAJAN JA TALOUSPÄÄLLIKÖN RATKAISUT KN 35 HENKILÖSTÖASIA KN 36 LAPSIASIAHENKILÖ KN 37 KASVATUKSEN TYÖNTEKIJÄ MÄÄRÄAIKAISEEN VIRKASUHTEESEEN KN 38 SEURAKUNTATALOHANKKEEN PROJEKTITYÖRYHMÄ KN 39 TASEKIRJA KN 40 LUVAN MYÖNTÄMINEN KIRKON TYÖMARKKINALAITOKSELLE KN 41 ILMOITUSASIOITA KN 42 OIKAISUVAATIMUSOHJE/VALITUSOSOITUS... 44

3 Kirkkoneuvosto Kn 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto: Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Paikalla oli kirkkoneuvoston 7 jäsentä. Kn 33 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Kirkkoneuvosto: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin jäsenet Jari-Pekka Järvinen ja Aulis Stenholm. Kn 34 KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖÖN PERUSTUVAT PUHEENJOHTAJAN JA TALOUS- PÄÄLLIKÖN RATKAISUT Kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja talouspäällikkö saattavat KN:n ohjesäännön 8-9 :n mukaiset päätöksensä kirkkoneuvoston tietoon. Kirkkoherran päätös 12/2019 ja talouspäällikön päätökset 4-5 /2019 ovat liitteenä. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto merkitsee päätökset tiedoksi. Kirkkoneuvosto: Merkittiin tiedoksi.

4 Kirkkoneuvosto Kn 35 HENKILÖSTÖASIA

5 Kirkkoneuvosto Kn 36 LAPSIASIAHENKILÖ Kirkkojärjestyksen 23 luku 3 edellyttää, että kirkollinen viranomainen arvioi ja huomio päätösten valmistelussa päätösten vaikutukset kaikkiin alle 18-vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin. Käytännössä lapsivaikutuksen arviointi tehdään siinä toimielimessä, joka käsittelee asiaa ensimmäisenä. Karkkilan seurakuntaan on syytä valita lapsiasiahenkilö, joka helpottaa organisaation päätöksentekoa selvittämällä lapsiasiavaikutuksia ja ylläpitämällä lasten oikeuksien toteutumista. Lapsiasiahenkilöksi kannattaa valita luottamushenkilö, jonka näkökulma päätöksentekoon ja niiden vaikutuksiin on erilainen kuin viranhaltijalla. lapsiasiahenkilö toimisi yhteistyössä kasvatuksesta vastaavan viranhaltijan kanssa. Käytännössä lapsiasiahenkilö toimii seurakunnassa lasten ja nuorten asioiden ja oikeuksien asiantuntijana, organisoi lasten ja nuorten mielipiteen selvittämistä yhdessä viranhaltijoiden kanssa ja osallistuu LAVA-koulutuksiin ja välittää ajankohtaista tietoa seurakuntien työntekijöille ja luottamushenkilöille. Lapsiasiahenkilö toimii tehtävässään yhden vaalikauden. Kirkkojärjestyksen 23: 3 velvoittaa kirkkoneuvoston arvioimaan päätöstensä mahdollisia lapsivaikutuksia. Lapsiasiahenkilön vallinnalla on vaikutusta lasten ja nuorten hyvinvointiin. Lapsiasiahenkilö voi olla apuna mm. lapsivaikutusten arvioinnin tekemisessä. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto valitsee seurakunnan lapsiasiahenkilöksi Hannamari Auvisen vuosille Kirkkoneuvosto: Hyväksyttiin esityksen mukaan.

6 Kirkkoneuvosto Kn 37 KASVATUKSEN TYÖNTEKIJÄ MÄÄRÄAIKAISEEN VIRKASUHTEESEEN Seurakunnan toinen nuorisotyönohjaajan virka on täytetty määräaikaisesti huhtikuun loppuun. Perusteena määräaikaisuudelle oli seurakunnassa toteutettava työtehtävien ja talouden kartoitus. Ennen kartoituksen valmistumista seurakunta tarvitsee kasvatuksen työntekijän, jotta kesän rippikoulut tulee hoidettua. Nuorisotyönohjaajan viran rekrytoinnissa kannattaa kokeilla konsulttien kanssa neuvotteluissa esillä ollutta asiaa joidenkin virkojen tehtävänkuvien laajentamisesta. Tämä on myös peruste viran määräaikaiselle täyttämiselle. Luontevinta on palkata nuorisotyönohjaajan virkaan määräaikainen kasvatuksentyöntekijä. Nuorisotyönohjaajan tehtävänkuvaa laajennetaan sisällyttämällä rippikoulu-, nuoriso- ja varhaisnuorisotyön lisäksi perhekerho- ja päiväkotiyhteistyötä. Tehtävänkuvan laajennuksen vuoksi määräaikaisen viran vaativuusryhmä kannattaa nostaa 503:een. Peruspalkka on 2.467,00, minkä päälle tulevat mahdolliset vuosisidonnaiset kokemuslisät. Määräaikaisen viran täytössä otettaisiin huomioon hakijat, joilla on soveltuva korkeakoulu- tai ylempi korkeakoulututkinto tai kirkon lapsityönohjaajan tutkinto. Kokemus seurakuntatyöstä on välttämätöntä. Laaja-alainen osaaminen kasvatustyöstä on hakijalle eduksi. Määräaikaisuus alkaa tai sopimuksen mukaan ja päättyy Määräaikaisen kasvatustyöntekijän rekrytointi kannattaa aloittaa heti. Valintaa varten on syytä perustaa haastatteluryhmä, joka valitsee haastateltavat, hoitaa haastattelut ja tekee esityksen määräaikaisen viranhaltijan valinnasta neuvostolle. Haastatteluryhmään esitetään kasvatustyöstä vastaavaa kappalaista Selja Koposta, nuorisotyönohjaaja Terhi Mannia ja neuvoston varapuheenjohtajaa Jari-Pekka Järvistä. Hakuaika päättyy perjantaina kello 15. Päätös työntekijän valinnasta tehtäisiin kirkkoneuvoston kokouksessa Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä rikosrekisterilain 6 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Kirkkojärjestyksen 23: 3 velvoittaa kirkkoneuvoston arvioimaan päätöstensä mahdollisia lapsivaikutuksia. Määräaikaisen kasvatuksen työntekijän valintapäätöksellä on jonkin verran vaikutuksia seurakunnan kasvatustyössä käyvien lasten ja nuorten hyvinvointiin. Jari-Pekka Järvinen esitti, että haetaan toistaiseksi voimassa olevaa kasvatuksen työntekijää ja mikäli muutos vaatii muutoksia pätevyysvaatimuksiin, ne tehdään viran puolesta. Suvi Koivuharju kannatti Järvisen esitystä. Kirkkoneuvosto äänesti päätöksestä siten, että puheenjohtajan esitystä äänestetään JAA ja Järvisen EI. Bogdanoff ja Erpola äänestivät JAA. Järvinen, Stenholm, Vuorela, Koivuharju ja Siren äänestivät EI Kirkkoneuvosto: Kirkkoneuvosto päätti hyväksyä Järvisen esityksen.

7 Kirkkoneuvosto Kn 38 SEURAKUNTATALOHANKKEEN PROJEKTITYÖRYHMÄ Kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan , 29 /2018 että nykyinen seurakuntatalo puretaan ja aloitetaan uuden nykyistä pienemmän seurakuntatalon hankesuunnittelu, ote pöytäkirjasta liitteenä 1. Hankesuunnitteluvaiheessa arvioidaan hankkeen toteuttamismahdollisuudet ja toteutusvaihtoehdot. Tulokset kootaan hankesuunnitelmaksi, jossa asetetut laajuus- ja laatutavoitteet määrittävät hankkeen kustannustason ja aikataulun. Hankesuunnitelman pohjalta tehdään uudisrakennuksen investointipäätös. Kirkkoneuvoston kannattaa sopia järjestelystä, joka mahdollistaa luottamushenkilöiden kokemuksen hyödyntämisen uudessa hankkeessa ja nimetä rakennustyön projektiryhmä, jonka tehtävänä on hankesuunnittelun aloittamiseen liittyvät tehtävät. Kirkkoneuvosto ohjaa työryhmän toimintaa, antaa sille toimintaohjeet ja tekee kaikki taloudelliset päätökset. Kirkkoherra ja talouspäällikkö ovat mukana toimeenpanevina virkamiehinä. Työryhmän vastuulle annetaan kirkkovaltuuston (KV29 ) tekemän periaatepäätöksen mukaisen Karkkilan seurakuntatalon uudisrakennushankkeen hankesuunnittelun aloittaminen. Määritetään työryhmälle asema ja uudet tehtävät: - Projektiryhmän jäsenet ja heidän esityksensä projektipäälliköksi - Hankkeen keskeinen sisältö - Toiminnalliset tavoitteet - Rakennuksen ulkonäölliset tavoitteet - Toteutusaikataulu - Hankkeen rahoitus Päätösesitys: Kirkkoneuvosto keskustelee asiasta ja valitsee seurakuntatalohankkeeseen projektityöryhmän. Kirkkoneuvosto: Kirkkoneuvosto keskusteli asiasta ja valitsi seurakuntatalohankkeen projektityöryhmäksi Aulis Stenholmin, Suvi Koivuharjun, Pekka Paavilaisen, Hannu Bogdanoffin ja projektiryhmän sihteeriksi Marja Lähdekorven.

8 Kirkkoneuvosto Kn 39 TASEKIRJA 2018 Tasekirjan versio sisältää osuudet: 1. Toimintakertomus, 2. Tilinpäätöslaskelmat, 3. Tilinpäätöksen liitetiedot, 4 ja 5 allekirjoitukset ja luettelot. Tasekirjan versio on liitteenä 2. Talouspäällikkö esittelee tasekirjan sisällön. Tasekirjan 1.osion hallinto-osiota täydennetään seuraavaan kokoukseen Tasekirjan lopullinen käsittely on kirkkoneuvoston kokouksessa Silloin tasekirja allekirjoitetaan ja lähetetään tilintarkastajan tarkastettavaksi. Tilintarkastus pidetään , tasekirja lähetetään kirkkovaltuuston käsittelyyn Kirkkovaltuuston tilinpäätöksen käsittely on Päätösesitys: Kirkkoneuvosto keskustelee ja kommentoi vuoden 2018 liitteenä 2 olevaa tasekirjaa ja lähettää sen jatkovalmisteluun. Kirkkoneuvosto: Päätettiin esityksen mukaan lähettää jatkovalmisteluun.

9 Kirkkoneuvosto Kn 40 LUVAN MYÖNTÄMINEN KIRKON TYÖMARKKINALAITOKSELLE Kirkon työmarkkinalaitos on neuvotellut Kevan kanssa seurakuntatyönantajien mahdollisuudesta hyödyntää Kevan Avaintiedot-verkkopalvelua. Palvelulla tuetaan työkyvyn johtamista. Se sisältää tietoa työkyvyttömyyden organisaatiolle aiheuttamista kustannuksista. Avaintiedot-palvelun käyttöönotto tapahtuu hyväksymällä osallistuminen Avaintiedot-tutkimushankkeeseen palvelua ensimmäisen kerran avattaessa. Käyttöehtojen hyväksymisen voi tehdä henkilö, jolla on Katso-rooli: KEVA taloussuunnittelusta vastaavan palvelut. Avaintiedoissa työkyvyttömyyden kustannusten laskeminen perustuu Kevan ja sen asiakasorganisaation tietoihin. Seurakuntien sairauspoissaolotietojen osalta on kuitenkin neuvoteltu, että Kirkon työmarkkinalaitos (KIT) voi toimittaa ne Kevalle seurakuntatyönantajien antaman luvan perusteella. Seurakunnan tulee antaa KIT:ille lupa mennessä tietojen luovuttamisesta Kevalle. Avaintiedot on seurakuntatyönantajille maksuton palvelu. KIT sähköposti, Liite 3. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto valtuuttaa talouspäällikön myöntämään luvan kirkon työmarkkinalaitokselle seurakunnan sairauspoissaolotiedoista. Kirkkoneuvosto: Hyväksyttiin esityksen mukaan.

10 Kirkkoneuvosto Kn 41 ILMOITUSASIOITA Kirkkohallituksen yleiskirje 3/2019, Laskennallinen osuus kattamattomasta eläkevastuusta , liite X1. Kirkkohallituksen yleiskirje 4/2019, Kirkonkirjojenpito keskitetään alueellisiin keskusrekistereihin, liite X2. KIT- Yleiskirje A1/2019, Palkantarkistukset , Ryhmähenkivakuutussopimus 2019, Muutos luottamusmieskurssin ajankohtaan, liite X3. Antiaisten yksityistien vuosikokouskutsu, liite X4. Kirkkoneuvosto: Merkittiin tiedoksi. Kn 42 OIKAISUVAATIMUSOHJE/VALITUSOSOITUS Liitetään pöytäkirjaan.

11 Kirkkoneuvosto Liite 4/2019: KOOSTE PÄÄTÖSTEN VALMISTELUSSA SUORITETUSTA LAPSIVAIKUTUSTEN ARVIOIN- NISTA Kirkkojärjestyksen 23: 3 perusteella seurakunnan on arvioitava päätöksenteossaan päätösten vaikutukset lapsiin. Kirkkojärjestys 23: 3 Lapsen edun edistämiseksi kirkollisen viranomaisen on päätöksen valmistelussa arvioitava ja otettava huomioon sen vaikutukset lapsiin. Vaikutusten arvioinnin tekee se viranomainen, joka käsittelee asiaa ensimmäisenä. Lapsella tarkoitetaan alle 18-vuotiasta. Päätösten valmistelussa on arvioitu, että seuraavilla päätöksillä ei ole erityisiä lapsivaikutuksia: 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 34 Kirkkoneuvoston ohjesääntöön perustuvat puheenjohtajan ja talouspäällikön ratkaisut 35 Henkilöstöasia 38 Seurakuntatalohankkeen projektityöryhmä 39 Tasekirja Luvan myöntäminen kirkon työmarkkinalaitokselle Seuraavien päätösten valmistelussa on arvioitu, että päätöksillä saattaa olla erityisiä Kirkkojärjestyksen 23: 3 tarkoittamia lapsivaikutuksia. Näiden osalta lapsivaikutusten arviointi on kirjattu esittelytekstiin: 36 Lapsiasiahenkilö 37 Määräaikainen kasvatuksen työntekijä

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 8/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 8/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 15.5.2019 74 Kokousaika: Keskiviikkona 15.5.2019 klo 18.00 20.19 N:o 8/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 69-76 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka Järvinen poissa. Kristiina Vuorela. Pekka Paavilainen varajäsen Suvi Koivuharju

Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka Järvinen poissa. Kristiina Vuorela. Pekka Paavilainen varajäsen Suvi Koivuharju Kirkkoneuvosto 27.3.2019 46 Kokousaika: Keskiviikko 27.3.2019 klo 18.00 19.06 N:o 5/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 43-50 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.3.2018 29 Kokousaika: Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.00 19.10 N:o 4/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 30-37 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 17.1.2019 1 Kokousaika: Torstaina 17.1.2019 klo 18:00 18:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 7 Puheenjohtaja: Keskinen Tuure :t 1-3 Kivilä Jorma :t 4-7

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 10/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 10/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 20.6.2018 72 Kokousaika: Keskiviikko 20.6.2018 klo 18.00 18.50 N:o 10/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 78-84 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 17.1.2018 1 Kokousaika: Keskiviikko 17.1.2018 klo 18.00 19.50 N:o 1/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-9 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 11/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 11/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.8.2019 105 Kokousaika: Keskiviikkona 14.8.2019 klo 18.00 19.45 N:o 11/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 100-111 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 5/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 5/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 28.3.2018 36 Kokousaika: Keskiviikko 28.3.2018 klo 18.00 19.27 N:o 5/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 38-46 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Rantala Klaus Rantala Titta Sirén Tuula poissa Stenholm Aulis Talikka Pentti Teivonen Juha varajäsen poistui klo 18:55, 12 jälkeen Vepsäläinen Tero

Rantala Klaus Rantala Titta Sirén Tuula poissa Stenholm Aulis Talikka Pentti Teivonen Juha varajäsen poistui klo 18:55, 12 jälkeen Vepsäläinen Tero Kirkkovaltuusto 2.5.2019 8 Kokousaika: Torstaina 2.5.2019 klo 18:00 20:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 8 14 Puheenjohtaja: Kivilä Jorma N:o 02/2019 Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 2/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 2/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 6.2.2019 14 Kokousaika: Keskiviikko 6.2.2019 klo 18.00 19.45 N:o 2/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 13-22 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 16.5.2018 55 Kokousaika: Keskiviikko 16.5.2018 klo 18.00 18.50 N:o 8/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 59-67 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 14/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 14/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 13.12.2017 144 Kokousaika: Keskiviikko 13.12.2017 klo 18.00 19.00 N:o 14/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 148-156 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 13/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 13/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 15.8.2018 91 Kokousaika: Keskiviikko 15.8.2018 klo 18.00 18.57 N:o 13/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 98-107 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 3/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 3/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 27.2.2019 24 Kokousaika: Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.00 19.37 N:o 3/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 23-31 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 19:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 21 N:o 03/2017 Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 N:o 03/2017 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 3/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 3/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 28.2.2018 18 Kokousaika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 20.30 N:o 3/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 19-29 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Varapuheenjohtaja: Jorma Kivilä

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 8.8.2018 84 Kokousaika: Keskiviikko 8.8.2018 klo 18.00 19.50 N:o 12/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 90-97 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 26.01.2017 1 N:o 01/2017 Kokousaika: Torstaina 26.1.2017 klo 18:00 19:20 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 7 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 18.4.2018 44 Kokousaika: Keskiviikko 18.4.2018 klo 18.00 18.26 N:o 6/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 47-54 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa Varapuheenjohtaja: Jorma

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 17.4.2019 55 Kokousaika: Keskiviikko 17.4.2019 klo 18.00 19.10 N:o 6/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 51-61 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 04/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 04/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 29.3.2017 33 Kokousaika: Keskiviikko 29.3.2017 klo 18.00 19.20 N:o 04/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 36-46 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 1/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 1/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 23.1.2019 1 Kokousaika: Keskiviikko 23.1.2019 klo 18.00 19.53 N:o 1/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-12 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 16.8.2017 84 Kokousaika: Keskiviikko 16.8.2017 klo 18.00 19.20 N:o 09/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 90-98 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Varapuheenjohtaja: Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 12.12..2017 Aika 12.12.2017 klo 17.35 18.15 Paikka Leirikeskus Rantalahti Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Lehtonen Riitta Puusaari Seija

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99 Aika 1.6.2015 klo 16.30 17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, läsnä 95-103 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta

Lisätiedot

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri Laine Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri Laine Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 30.8.2018 22 Kokousaika: Torstaina 30.8.2018 klo 18:00 19:20 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 20 24 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena N:o 04/2018 Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 12.4.2018 1 N:o 01/2018 Kokousaika: Torstaina 12.4.2018 klo 18:00 19:35 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 5 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 14/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 14/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 12.9.2018 100 Kokousaika: Keskiviikko 12.9.2018 klo 18.00 20.10 N:o 14/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 108-117 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto Aika 19.6. 2018 klo 17.20 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Puusaari Seija Rantala Hannu Stenberg-Salonen Heli Virtanen

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka Järvinen poissa. Kristiina Vuorela jäsen Pekka Paavilainen varajäsen Suvi Koivuharju jäsen poissa

Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka Järvinen poissa. Kristiina Vuorela jäsen Pekka Paavilainen varajäsen Suvi Koivuharju jäsen poissa Kirkkoneuvosto 5.6.2019 82 Kokousaika: Keskiviikkona 5.6.2019 klo 18.00 20.20 N:o 9/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 77-91 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 15/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 15/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 26.9.2018 109 Kokousaika: Keskiviikko 26.9.2018 klo 18.00 19.30 N:o 15/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 118-128 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 07/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 07/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 7.6.2017 64 Kokousaika: Keskiviikko 7.6.2017 klo 18.00 19.40 N:o 07/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 69-79 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pia Uren-Akkanen varajäsen poissa

Pia Uren-Akkanen varajäsen poissa Kirkkoneuvosto 8.2.2017 11 Kokousaika: Keskiviikko 8.2.2017 klo 18.00 20.00 N:o 02/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 13-20 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Torstai 27.04.2017 kello 18.00-19.00 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha jäsen x Härmälä Irja jäsen x Julkunen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 19.4.2017 43 Kokousaika: Keskiviikko 19.4.2017 klo 18.00 20.15 N:o 05/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 47-57 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa 136 käsittelyn ajan. Varapuheenjohtaja: Jorma Kivilä puheenjohtajana 136 ajan klo

Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa 136 käsittelyn ajan. Varapuheenjohtaja: Jorma Kivilä puheenjohtajana 136 ajan klo Kirkkoneuvosto 17.10.2018 119 Kokousaika: Keskiviikko 17.10.2018 klo 18.00 20.16 N:o 16/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 129-138 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa 136 käsittelyn

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Maanantai 27.03.2017 kello 17.00 19.20 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha Härmälä Irja Julkunen Pia Hynninen

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 16.6.2015 klo 17 18.05 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto Aika 1.12.2016 klo 17.30 18:45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja 163-166, 168-181 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 167 Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, 163-172

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 28 - Kokouksen avaus 29 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 56 Paikka: Seurakuntatalo, Mestarinsali Kokousaika: 26.4.2018 klo 19.40 20.10 Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja Lehti Eliisa varapuheenjohtaja Johto Kaisa Jokila

Lisätiedot

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri 1 EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto Aika Keskiviikko 17.7.2019 klo 15.30 16.26 Paikka Seurakuntakeskus Luvia Bunkkeri Jäsenet läsnä Samu Repo Harri Lehtinen Kristiina Isokorpi Marja

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 9/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 9/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 6.6.2018 63 Kokousaika: Keskiviikko 6.6.2018 klo 18.00 18.54 N:o 9/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 68-77 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 22.2.2018 sivu 23. Kemin kirkon korjauksen ohjausryhmä... 2 24. Nuorisotyönohjaajan virka... 3 25. Kirkonkirjojen pidon

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 18.10.2017 Kokousaika Keskiviikko 18.10.2017 klo 15 16.50 Kokouspaikka Asikkalan hautausmaa, Kappelitie 20 Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä,

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 4.5.2017 9 N:o 02/2017 Kokousaika: Torstaina 4.5.2017 klo 18:00 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 8 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät: Boije

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: ti 24.2.2015 klo 16 18.25 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja, 14-25 ajan,

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 16.3.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 11.2.2014 klo 17.30-18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 1

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 1 kappelineuvosto 14.3.2016 Sivu 1 Kokousaika: Maanantai 14.3.2016 klo 16.30 19.00 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Muut saapuvilla olleet: Poissa: Lamberg Jani, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 9 - Kokouksen avaus 10 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone Läsnä Jarmo Vainio Henna Heikkilä Jukka-Pekka Hämäläinen Julianna Koivu Jonni Levaniemi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Kirkkovaltuusto Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA!

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Kirkkovaltuusto Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA! Aika 31.1.2017 kello 18.30 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA! Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 25.3.2015 klo 17.00 18.25 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 Kokousaika tiistai 15.5.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varajäsen, Koivunen Timo Kuituniemi, Riitta,

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 14.4.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 14.4.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen Aika 14.4.2015 klo 17.30-18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2014 09.12.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2014 09.12.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 08.12.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 AKAA Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 11.4.2019 klo 18.00-20.10 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poissa Ida Maula Tiia Nurminen Matti

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Kirkkoneuvosto 26.4.2017 1 KOKOUSAIKA 26.4.2017 kello 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo, musiikkihuone OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Timo Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot