ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön tarjoamia palveluja koskevat yleiset sopimusehdot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön tarjoamia palveluja koskevat yleiset sopimusehdot"

Transkriptio

1 ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön tarjoamia palveluja koskevat yleiset sopimusehdot ValmennusMomentti Juridican koulutukset ValmennusMomentti Juridican koulutuksien vastuullinen järjestäjä on ValmennusMomentti Juridica, joka vastaa koulutuksien toteutuksesta. ValmennusMomentti Juridican valmennuskurssit ja -moduulit toimivat apuna hakemisprosessissa Turun ja Itä-Suomen yliopiston oikeustieteelliseen tiedekuntaan. ValmennusMomentti Juridican muut mahdolliset valmennuskurssit ja -moduulit ja muu koulutus toimivat apuna hakemisprosessissa kulloinkin todettuun tiedekuntaan/kouluun/opistoon/muuhun koulutusta järjestävään tahoon. Sisäänpääsy riippuu täysin hakijasta itsestään. Hakijan tulee itse viime kädessä varmistaa kaikki hakemisprosessiin liittyvät tiedot suoraan tiedekunnasta/koulusta/opistosta/muulta taholta ja toimittaa hakulomake tiedekuntaan/kouluun/opistoon/muulle taholle. Tiedekunta/koulu/opisto/muu taho arvostelee valintakokeet tai vastaavat valintaan liittyvät testaukset pelkästään valintakoekirjojen tietojen perusteella tai muilla ilmoittamillaan perusteilla. Valmennuskursseilla ja -moduuleilla ja muissa koulutuksissa annettu informaatio auttaa jäsentämään tietoa, mutta ei korvaa mitään valintakoekirjoissa tai muussa valintaan vaikuttavassa materiaalissa tai tiedekunnan/koulun/opiston/muun tahon tiedotuksessa olevia asioita. Tiedekunta/koulu/opisto/muu taho päättää itsenäisesti kaikista hakemiseen liittyvistä asioista. ValmennusMomentti Juridica ei ole korvausvelvollinen mistään hakijalle mahdollisesti koituvista vahingoista, haitoista tai muista menetyksistä, elleivät ne johdu suoraan ValmennusMomentti Juridica toiminnasta, jonka vastuuta ei ole erikseen tässä vastuunrajoituksessa poistettu. ValmennusMomentti Juridica ei myöskään vastaa mahdollisista ongelmista tai odottamattomista muutoksista hakemisprosessissa riippumatta niiden aiheuttajasta. Joka tapauksessa ValmennusMomentti Juridican korvausvelvollisuus rajoittuu maksetun valmennuskurssi- tai -moduulimaksun määrään tai muiden koulutusten osalta osallistujan maksaman koulutuksen hintaa vastaavaan määrään. ValmennusMomentti Juridica voi järjestää myös muita koulutuksia sekä koulutuksia tiedekunnan/koulun/opiston/muun koulutusta järjestävän tahon lukuun.

2 ValmennusMomentti Juridica ei ole korvausvelvollinen mistään osallistujalle mahdollisesti koituvista vahingoista, haitoista tai muista menetyksistä, elleivät ne johdu suoraan ValmennusMomentti Juridica toiminnasta, jonka vastuuta ei ole erikseen tässä vastuunrajoituksessa poistettu. ValmennusMomentti Juridica ei myöskään vastaa mahdollisista ongelmista tai odottamattomista muutoksista tiedekunnan/koulun/opiston/muun koulutusta järjestävän tahon koulutuksessa riippumatta niiden aiheuttajasta. Joka tapauksessa ValmennusMomentti Juridican korvausvelvollisuus rajoittuu maksetun koulutusmaksun määrään. Oikeudet muutoksiin pidätetään

3 ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön kevään 2014 valmennuskursseja ja -moduuleja koskevat yleiset sopimusehdot 1. Soveltamisala Näitä sopimusehtoja sovelletaan ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön (Y-tunnus ), jäljempänä ValmennusMomentti Juridica, ja valmennuskurssille ja/tai -moduulille ilmoittautuneen asiakkaan, jäljempänä Asiakas välillä. Näitä sopimusehtoja ei sovelleta ValmennusMomentti Juridican tarjoamiin Etäistunnot-moduuleihin. Sopimusehdot tulevat voimaan Asiakasta sitovasti valmennuskurssi- ja/tai -moduuliilmoittautumisen lähettämisen myötä. Asiakkaan tulee tutustua sopimusehtoihin ennen valmennuskurssin ja/tai -moduulin ilmoittautumisen tekemistä. 2. Asiakkaan yhteystiedot Asiakkaan on annettava ValmennusMomentti Juridican valmennuskurssille ja/tai -moduulille ilmoittautuessaan yhteystietoina nimitietojen lisäksi oikeat ja ajantasaiset tiedot seuraavista tiedoista: postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Näissä tapahtuvat mahdolliset muutokset Asiakkaan on ilmoitettava viipymättä sähköpostitse osoitteeseen Suurin osa valmennuskurssien ja -moduulien viestinnästä sekä esimerkiksi materiaalien toimitukset asiakkaille hoidetaan kokonaan tai osin sähköpostitse, joten Asiakkaan on huolehdittava siitä, että annettu sähköpostiosoitetieto on aina ajantasainen ja sähköpostiosoite on toimiva. 3. Maksuehdot 3.1 Laskujen toimittaminen Valmennuskurssimaksu erääntyy maksettavaksi kahdessa (2) osassa. Ensimmäinen osa on varausmaksu ja toinen osa niin sanottu loppumaksu. Laskut toimitetaan molempien erien osalta Asiakkaalle valmennuskurssin ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä neljäntoista vuorokauden (14 vrk) kuluessa ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Valmennusmoduulimaksu erääntyy maksettavaksi yhdessä (1) osassa. Lasku toimitetaan Asiakkaalle valmennusmoduulin ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä neljäntoista vuorokauden (14 vrk) kuluessa ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Laskut toimitetaan joko sähköisesti Asiakkaan ilmoittamaan ajantasaiseen sähköpostiosoitteeseen tai postitse Asiakkaan ilmoittamaan ajantasaiseen postiosoitteeseen tai, mikäli Asiakas ilmoittaa erillisen laskutusosoitteen, postitse Asiakkaan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

4 ValmennusMomentti Juridica ilmoittaa Asiakkaalle kirjallisesti laskujen toimitustavan valmennuskurssin ja/tai -moduulin ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä. Osapuolet voivat yhdessä sopia kuvatuista laskujen toimittamistavoista poiketen kirjallisesti 3.2 Valmennuskurssien maksuehdot Valmennuskurssin varausmaksun maksaminen Ilmoittautumisen vahvistusviestin jälkeen tulee Sovittelu Tampere -, Sovittelu Turku -, Täysistunto Loimaa - ja TehoProsessi-kursseille maksettavaksi varausmaksu. Varausmaksu on suuruudeltaan kaksi sataa euroa (200 ). Varausmaksu erääntyy maksettavaksi neljäntoista vuorokauden (14 vrk) kuluttua laskun lähettämisestä tai viimeistään helmikuun viimeisenä päivänä (28.2. tai 29.2.) kutakin kuluvaa vuotta. Mikäli ilmoittautuminen tehdään jälkeen, valmennuskurssi on maksettava kerralla kohdassa Valmennuskurssin loppumaksun maksaminen kuvatulla tavalla. Osapuolet voivat yhdessä sopia kuvatuista maksuajoista poiketen kirjallisesti. Varausmaksun viivästyminen voi johtaa valmennuskurssi-ilmoittautumisen raukeamiseen kohdassa 6. Valmennuskurssin ja/tai -moduulin raukeaminen kuvatulla tavalla. Ilmoittautuminen on sitova, kun valmennuskurssin varausmaksu on maksettu Valmennuskurssin loppumaksun maksaminen Loppumaksu on suuruudeltaan kahden sadan euron (200 ) varausmaksun suuruus vähennettynä valmennuskurssin kokonaishinnasta. Loppumaksu erääntyy maksettavaksi , mikäli ilmoittautuminen on tapahtunut ennen jälkeen ilmoittauduttaessa valmennuskurssin voi maksaa vain kerralla. Varausmaksua ei silloin enää veloiteta erikseen, vaan se sisältyy kerralla maksettavaan kokonaishintaan jälkeen ilmoittautuneiden loppumaksu erääntyy maksettavaksi kahdenkymmenenkahdeksan vuorokauden (28 vrk) kuluttua laskun lähettämisestä tai viimeistään seitsemän vuorokautta (7 vrk) ennen valmennuskurssin ensimmäistä opetuskertaa. Osapuolet voivat yhdessä sopia kuvatuista maksuajoista poiketen kirjallisesti. Mikäli maksu ei näy maksettuna ennen valmennuskurssin alkua, Asiakkaan on esitettävä tai toimitettava kuitti valmennuskurssimaksun maksamisesta, jotta hän voi osallistua valmennuskurssille.

5 3.2.3 Valmennuskurssin peruuttaminen ja sen vaikutus maksuihin ValmennusMomentti Juridica pidättää oikeuden perua valmennuskurssi-ilmoittautumisen ja palauttaa Asiakkaan suorittaman maksun, mikäli Asiakkaan valitsema valmennuskurssi on täynnä tai mikäli Asiakkaan valitsemaa valmennuskurssia ei toteuteta. Asiakas voi peruuttaa valmennuskurssi-ilmoittautumisensa ilmoittamalla siitä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Asiakkaan varausmaksua ei palauteta, jos ilmoittautuminen peruutetaan, kun Asiakas on maksanut varausmaksun tai kun Asiakas on maksanut koko valmennuskurssimaksun. Ilmoittautumisen peruuttamisesta koko valmennuskurssimaksun maksamisen jälkeen peritään kaksikymmentä euroa (20 ) käsittelykuluja. Käsittelykulujen lisäksi varausmaksun osuus vähennetään palautettavasta valmennuskurssimaksusta. Valmennuskurssimaksua ei lainkaan palauteta, jos osallistuminen peruutetaan alle neljätoista vuorokautta (14 vrk) ennen valmennuskurssin alkua. Tällöin edellä todettua kahdenkymmenen euron (20 ) käsittelykuluja ei perintä. Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle neljätoista vuorokautta (14 vrk) ennen valmennuskurssin alkamista, loppumaksu on peruuttamisesta huolimatta maksettava. 3.3 Valmennusmoduulien maksuehdot Valmennusmoduulin maksaminen Ilmoittautumisen vahvistusviestin jälkeen tulee Valmisteluistunto- ja Uusintakäsittelymoduuleissa maksettavaksi moduulin kokonaishinta. Valmisteluistunto- ja Uusintakäsittelymoduuleihin ei ole varausmaksua, vaan kyseiset moduulit on maksettava kokonaisuudessaan kerralla. Valmennusmoduulimaksu erääntyy maksettavaksi kahdenkymmenenkahdeksan vuorokauden (28 vrk) kuluttua laskun lähettämisestä tai viimeistään seitsemän vuorokautta (7 vrk ) ennen valmennusmoduulin ensimmäistä opetuskertaa. Osapuolet voivat yhdessä sopia kuvatuista maksuajoista poiketen kirjallisesti. Mikäli maksu ei näy maksettuna ennen valmennusmoduulin alkua, Asiakkaan on esitettävä tai toimitettava kuitti valmennusmoduulimaksun maksamisesta, jotta hän voi osallistua valmennusmoduulille.

6 Valmennusmoduulimaksun viivästyminen voi johtaa valmennusmoduuliilmoittautumisen raukeamiseen kohdassa 6. Valmennuskurssin ja/tai -moduulin raukeaminen kuvatulla tavalla. Ilmoittautuminen on sitova, kun Asiakas on vastaanottanut ilmoittautumisen vahvistusviestin Valmennusmoduulin peruuttaminen ja sen vaikutus maksuihin ValmennusMomentti Juridica pidättää oikeuden perua valmennusmoduuli-ilmoittautumisen ja palauttaa Asiakkaan suorittaman maksun, mikäli Asiakkaan valitsema valmennusmoduuli on täynnä tai mikäli Asiakkaan valitsemaa valmennusmoduulia ei toteuteta. Asiakas voi peruuttaa valmennusmoduuli-ilmoittautumisensa ilmoittamalla siitä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Asiakkaan valmennusmoduulimaksu palautetaan, jos Asiakas on maksanut valmennusmoduulimaksun ja ilmoittautuminen peruutetaan vähintään neljätoista vuorokautta (14 vrk) ennen valmennusmoduulin alkua. Ilmoittautumisen peruuttamisesta valmennusmoduulimaksun maksamisen jälkeen peritään kaksikymmentä euroa (20 ) käsittelykuluja. Käsittelykulujen osuus vähennetään palautettavasta valmennusmoduulimaksusta. Valmennusmoduulimaksua ei lainkaan palauteta, jos osallistuminen peruutetaan alle neljätoista vuorokautta (14 vrk) ennen valmenusmoduulin alkua. Tällöin edellä todettua kahdenkymmenen euron (20 ) käsittelykuluja ei perintä. Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle neljätoista vuorokautta (14 vrk) ennen valmennusmoduulin alkamista, valmennusmoduulimaksu on peruuttamisesta huolimatta maksettava. 4. Valmennuskurssien ja -moduulien sisältö Valmennuskurssin ja/tai -moduulin hintaan kuuluvat tuotekuvauksen mukaiset materiaalit, opetus ja muut palvelut. Oppitunnin pituus on 45 minuuttia. Tuotekuvauksessa ilmoitettuun tuntimäärään sisältyvät opetustunnit sekä muut opetusta tukevat tunnit ja harjoituskokeet. Valmennuskurssin tai -moduulin sisältäessä kirjallista materiaalia (Ennakkomateriaali, Kurssimateriaali ja/tai Harjoitustehtäväpaketti) toimitetaan se Asiakkaalle sähköisesti.

7 Muu mahdollinen valmennuskurssiin sisältyvä materiaali löytyy ja on tulostettavissa Materiaalipankista. Materiaalipankki-tunnuksissa voi olla valmennuskurssi- tai -moduulikohtaisia rajoituksia. Valmennuskurssi- ja moduulikohtainen tuotekuvaus löytyy osoitteesta ValmennusMomentti Juridica omistaa tekijänoikeudet kaikkiin valmistamiinsa materiaaleihin. Valmennuskurssi- tai moduulimateriaalin luvaton kopiointi, jälleenmyynti tai muu levittäminen on kielletty ja johtaa valmennuskurssi- tai - moduulisopimuksen välittömään purkamiseen ja mahdolliseen vahingonkorvausvastuuseen. 5. Valmennuskurssien ja -moduulien aikataulut ja mahdolliset muutokset Valmennuskurssien ja -moduulien aikataulut löytyvät osoitteesta ValmennusMomentti Juridica pidättää oikeuden muuttaa valmennuskurssien ja -moduulien aikatauluja. Muutoksista voidaan ilmoittaa suullisesti tai kirjallisesti. ValmennusMomentti Juridica pidättää oikeuden perua valmennuskurssi ja/tai -moduuli, mikäli valmennuskursseille ja/tai moduuleille ei ilmoittautu vähimmäismäärää osallistujia. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan kirjallisesti. Sovittelu Tampere - ja Sovittelu Turku -kursseilla osallistujien vähimmäismäärä on viisi henkilöä (5 hlöä) ja enimmäismäärä on kymmenen henkilöä (10 hlöä). Täysistunto Loimaa -kurssille osalistujien vähimmäismäärä on viisi henkilöä (5 hlöä) ja enimmäismäärä on kolmekymmentä henkilöä (30 hlöä). TehoProsessi-kurssilla ei ole osallistujien vähimmäismäärää, mutta TehoProsessi-kurssia ei järjestetä, mikäli Täysistunto Loimaa -kurssia ja jompaa kumpaa Sovittelu Tampere - tai Sovittelu Turku -kurssia ei järjestetä. Valmisteluistunto- ja Uusintakäsittely-moduuleja ei järjestetä, mikäli yhtäkään valmennuskurssia ei järjestetä.

8 6. Valmennuskurssin ja/tai -moduulin raukeaminen Valmennuskurssi-ilmoittautuminen raukeaa, mikäli valmennuskurssin varausmaksua ei ole maksettu neljäntoista vuorokauden (14 vrk) kuluessa laskun erääntymisen jälkeen sähköpostitse lähetettävästä muistutuksesta. Valmennusmoduuli-ilmoittautuminen raukeaa, mikäli valmennusmoduulimaksua ei ole maksettu neljäntoista vuorokauden (14 vrk) kuluessa laskun erääntymisen jälkeen sähköpostitse lähetettävästä muistutuksesta. Oikeudet muutoksiin pidätetään

9 ValmennusMomentti Juridica Avoimen Yhtiön kevään 2014 Etäistunnotmoduuleja koskevat sopimusehdot 1. Soveltamisala Näitä sopimusehtoja sovelletaan ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön (Y-tunnus ), jäljempänä ValmennusMomentti Juridica, ja Etäistunnot-moduulille ilmoittautuneen asiakkaan, jäljempänä Asiakas välillä. Sopimusehtoja ei sovelleta muiden ValmennusMomentti Juridican tarjoamien valmennuskurssien ja -moduulien asiakkaisiin. Sopimusehdot tulevat voimaan Asiakasta sitovasti Etäistunnot-moduuli-ilmoittautumisen lähettämisen myötä. Asiakkaan tulee tutustua sopimusehtoihin ennen Etäistunnot-moduulin ilmoittautumisen tekemistä. 2. Asiakkaan yhteystiedot Asiakkaan on annettava ValmennusMomentti Juridican Etäistunnot-moduulile ilmoittautuessaan yhteystietoina nimitietojen lisäksi oikeat ja ajantasaiset tiedot seuraavista tiedoista: postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Näissä tapahtuvat mahdolliset muutokset Asiakkaan on ilmoitettava viipymättä sähköpostitse osoitteeseen Suurin osa Etäistunnot-moduulien viestinnästä sekä esimerkiksi materiaalien toimitukset asiakkaille hoidetaan kokonaan tai osin sähköpostitse, joten Asiakkaan on huolehdittava siitä, että annettu sähköpostiosoitetieto on aina ajantasainen ja sähköpostiosoite on toimiva. Etäistunnot-moduuliin mahdollisesti kuuluva postitse toimitettava materiaali toimitetaan Asiakkaan lähetyshetkellä ilmoittamaan voimassa olevaan osoitteeseen, ellei Asiakas ole muuta kirjallisesti etukäteen ValmennusMomentti Juridican henkilöstön kanssa sopinut. 3. Maksuehdot Etäistunnot-moduulien maksut erääntyvät maksettavaksi yhdessä (1) osassa. Lasku toimitetaan Asiakkaalle Etäistunnot-moduulin ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä neljäntoista vuorokauden (14 vrk) kuluessa ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Ilmoittautumisen vahvistusviestin jälkeen tulee Etäistunnot-moduuleissa maksettavaksi moduulin kokonaishinta. Etäistunnot-moduuleihin ei ole varausmaksua, vaan kyseiset moduulit on maksettava kokonaisuudessaan kerralla. Laskut toimitetaan joko sähköisesti Asiakkaan ilmoittamaan ajantasaiseen sähköpostiosoitteeseen tai postitse Asiakkaan ilmoittamaan ajantasaiseen postiosoitteeseen tai, mikäli Asiakas ilmoittaa erillisen laskutusosoitteen, postitse Asiakkaan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

10 ValmennusMomentti Juridica ilmoittaa Asiakkaalle kirjallisesti laskujen toimitustavan Etäistunnot-moduulin ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä. Osapuolet voivat yhdessä sopia kuvatuista laskujen toimittamistavoista poiketen kirjallisesti Lasku erääntyy maksettavaksi aikaisintaan neljätoista vuorokautta (14 vrk) sen lähettämisestä. Laskun maksamatta jättäminen ja/tai moduulimaksun viivästyminen voi johtaa Etäistunnot-moduulin ilmoittautumisen raukeamiseen kohdassa 6. Etäistunnotmoduulin raukeaminen ja peruuttaminen kuvatulla tavalla. Osapuolet voivat sopia edellä kuvatuista maksuajoista poiketen kirjallisesti. Mikäli maksu ei näy maksettuna ennen Etäistunnot-moduulin alkua, Asiakkaan on esitettävä tai toimitettava kuitti Etäistunnot-moduulimaksun maksamisesta, jotta hän voi osallistua Etäistunnot-moduulille eli saada Etäistunnot-moduuleihin kuuluvat materiaalit tai pääsyn kyseisiin materiaaleihin. Ilmoittautuminen on sitova, kun Asiakas on vastaanottanut ilmoittautumisen vahvistusviestin. 4. Etäistunnot-moduulien sisältö Etäistunnot-moduulin hintaan kuuluvat tuotekuvauksen mukaiset materiaalit ja muut palvelut. Etäistunnot-moduuliin sisältyvä materiaali toimitetaan Asiakkaalle sähköpostitse tai se löytyy ja on tulostettavissa Materiaalipankki-sivustolta. Materiaalipankki-tunnuksissa voi olla kurssikohtaisia rajoituksia. Etäistunnot-moduulin tuotekuvaus löytyy osoitteesta ValmennusMomentti Juridica omistaa tekijänoikeudet kaikkiin valmistamiinsa materiaaleihin. Valmennuskurssi- tai moduulimateriaalin luvaton kopiointi, jälleenmyynti tai muu levittäminen on kielletty ja johtaa Etäistunnot-moduulin sopimuksen välittömään purkamiseen ja mahdolliseen vahingonkorvausvastuuseen. 5. Etäistunnot-moduulin Aikataulu Materiaalit toimitetaan ja muut palvelut järjestetään Asiakkaalle maaliskuussa 2014 toimitettavan aikataulun (jäljempänä Aikataulu ) mukaisesti. ValmennusMomentti Juridica pidättää oikeuden muuttaa Aikataulua. Muutoksista voidaan ilmoittaa suullisesti tai kirjallisesti.

11 6. Etäistunnot-moduulin raukeaminen ja peruuttaminen Etäistunnot-moduulin ilmoittautuminen raukeaa, mikäli laskua ei ole maksettu neljäntoista vuorokauden (14 vrk) kuluessa laskun erääntymisen jälkeen sähköpostitse lähetettävästä muistutuksesta. Etäistunnot-moduulin peruminen on mahdollista ilmoittamalla siitä Valmennus- Momentti Juridicalle neljäntoista vuorokauden (14 vrk) kuluessa Etäistunnotmoduulin ensimmäisen materiaalipaketin vastaanottamisesta. Näiden ehtojen mukaisesti peruutetun Etäistunnot-moduulin hinta palautetaan Asiakkaalle. Peruuttamisilmoitukseksi katsotaan myös vastaanotetun tavaran palauttaminen. Oikeudet muutoksiin pidätetään

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva

ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva vastuuvapautuslauseke Vastuuvapautuslauseke Tällä sivustolla esitetyn aineiston tekijänoikeudet kuuluvat ValmennusMomentti Juridica

Lisätiedot

WonderCruises Lisä- ja erityisehdot

WonderCruises Lisä- ja erityisehdot WonderCruises Lisä- ja erityisehdot 1. Yleistä WonderCruises myy ja välittää risteilypaketteja ja pelkkiä risteilyjä, jotka kuuluvat valmismatkalain piiriin ja niihin sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja

Lisätiedot

Palvelujen tarkemmat erittelyt löytyvät internetosoitteesta

Palvelujen tarkemmat erittelyt löytyvät internetosoitteesta ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT Etämyynnillä tarkoitetaan kuluttajasuojalain mukaan palveluiden tarjoamista kuluttajalle siten, että sopimus palveluiden tuottamisesta sekä sitä edeltävä markkinointi tapahtuu

Lisätiedot

Kuluttajansuojalain vaatimuksia elintarvikkeiden etämyynnille. Lakimies Kristiina Vainio 30.11.2015. kkv.fi. kkv.fi

Kuluttajansuojalain vaatimuksia elintarvikkeiden etämyynnille. Lakimies Kristiina Vainio 30.11.2015. kkv.fi. kkv.fi Kuluttajansuojalain vaatimuksia elintarvikkeiden etämyynnille Lakimies Kristiina Vainio 30.11.2015 Etämyynnin määritelmiä (KSL 6:7) Etämyyntisopimus: etämyyntiä varten luodussa myynti- tai palveluntarjontajärjestelmässä

Lisätiedot

Tilauksen kohteena olevan tuotteen ja/tai palvelun toimitus. Asiakkaan antamien tietojen nojalla laadittu ehdotus hankinnan ehdoista.

Tilauksen kohteena olevan tuotteen ja/tai palvelun toimitus. Asiakkaan antamien tietojen nojalla laadittu ehdotus hankinnan ehdoista. Yleiset sopimusehdot 1 Määritelmät Nämä ovat DC Net Works Oy:n (jäljempänä Toimittaja) tuottamissa hankintapalveluissa käytetyt yleiset sopimusehdot. Sopimus syntyy Tilaajan ja Toimittajan välillä Tilaajan

Lisätiedot

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY A V E R 1 (5) ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA 1 Osapuolet 1.1 (jäljempänä asiakas ) 1.2 Aver Asianajotoimisto Oy Fredrikinkatu 25 A 24 00120

Lisätiedot

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen.

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen. Seuraavia ehtoja sovelletaan Romlab.com ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Romlab.com myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille

Lisätiedot

Korttimaksamisen osalta Asiakas on velvollinen varmistamaan, että Asiakkaan maksukortti on voimassa ja, että korttimaksu voi muutoinkin onnistua.

Korttimaksamisen osalta Asiakas on velvollinen varmistamaan, että Asiakkaan maksukortti on voimassa ja, että korttimaksu voi muutoinkin onnistua. Ruudun tilausehdot TILAUSEHDOT 5.2.2014 Nelonen Median maksulliset viihde- ja urheilupaketit Näitä tilausehtoja sovelletaan Sanoma Media Finland Oy:n /Nelonen Median (jäljempänä Nelonen Media ) tarjoaman

Lisätiedot

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimusehdot 1. Osapuolet Aditro Oy ja Asiakas. Jatkossa Aditro Oy = Toimittaja. 2. Sopimuksen kohde 2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimuksen kohteena ovat Toimittajan

Lisätiedot

Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen.

Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen. 1. Yleistä Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen. 2. Lainan myöntämisen yleiset edellytykset Luotonantaja voi myöntää

Lisätiedot

Päivämäärät Lomapäivät Kesto

Päivämäärät Lomapäivät Kesto Päivämäärät Lomapäivät Kesto Tasot 23.01. 19.05. 20.02. 24.02. 14.04. 17.04 21.04. 15 viikkoa -> 22t 30min A1 C1 20.03. 19.05. 14.04. 17.04. 21.04 8 viikkoa -> 12t A2 C1 Kurssityyppi Taso Ajankohta A:

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowene noudattaa omien ja välittämiensä majoitus-, kuljetus- ja aktiviteettijärjestelyiden ja lisäpalveluiden

Lisätiedot

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX Hankinta: USB-muistitikut sähköiseen ylioppilaskokeeseen, dnro 1/221/2016 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1, SOPIMUSEHDOT SOPIMUS USB-MUISTITIKKUJEN TOIMITTAMISESTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

Tietoverkon välityksellä toimitettavia palveluja koskeva sopimus

Tietoverkon välityksellä toimitettavia palveluja koskeva sopimus Tietoverkon välityksellä toimitettavia palveluja koskeva sopimus 1. Sopimuksen kohde Alla mainitut asiakas ja toimittaja ovat tehneet tässä sopimuksessa sovituin ehdoin sopimuksen tietoverkon välityksellä

Lisätiedot

Lainaehdot: Pikavipit 50-1000

Lainaehdot: Pikavipit 50-1000 Lainaehdot: Pikavipit 50-1000 1. Yleistä Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50-1000 ) asiakkailleen. 2. myöntämisen yleiset edellytykset

Lisätiedot

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen.

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Rovanperän kelomökkien varausehdot Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Varaus on sitova, kun ennakkovaraus, 20% varauksen hinnasta, on maksettu vahvistuskuitissa

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Turun Rientävä ry Jäsen- ja kausimaksujen palautusta koskevat laskutus- ja palautusehdot

Voimistelu- ja urheiluseura Turun Rientävä ry Jäsen- ja kausimaksujen palautusta koskevat laskutus- ja palautusehdot 1(5) 7/2017 Voimistelu- ja urheiluseura Turun Rientävä ry Jäsen- ja kausimaksujen palautusta koskevat laskutus- ja palautusehdot Jäsenmaksu Jokaisen seuramme liikuntaharrastustoimintaan osallistuvan lapsen

Lisätiedot

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404)

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1(5) Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan perintäpalveluista ja sitä koskevista toimenpiteistä. Sopimus toimii myös valtuutuksena perintäpalveluiden

Lisätiedot

1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11.

1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11.2015 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja: Yhteisötunnus: Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Faksinumero: Internetosoite: Lainasto

Lisätiedot

Laskutussopimusasiakkaisiin soveltuvat maksu-, muutos ja peruutusehdot löydät tämän dokumentin lopusta erillisen otsikon alta.

Laskutussopimusasiakkaisiin soveltuvat maksu-, muutos ja peruutusehdot löydät tämän dokumentin lopusta erillisen otsikon alta. RYHMÄMATKOJEN MAKSU-, MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT Näitä ryhmämatkojen maksu-, muutos- ja ja peruutusehtoja sovelletaan Tallink Silja Oy:n myymiin laivamatkoihin ja muihin ryhmien matkapalveluihin sekä sen

Lisätiedot

VALMENTAJA- JA OHJAAJAKOULUTUKSET 2010

VALMENTAJA- JA OHJAAJAKOULUTUKSET 2010 VALMENTAJA- JA OHJAAJAKOULUTUKSET 2010 1. VALTAKUNNALLISET KOULUTUKSET Taso 1, vaihe 3: Tennisohjaajakoulutukset Tennisohjaajakoulutukset on tarkoitettu kaikkien alueiden tennisohjaajille. Toteutuksesta

Lisätiedot

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen 1. Soveltamisala Näitä toimitusehtoja (jäljempänä Toimitusehdot ) sovelletaan Valtavalo Oy:n (jäljempänä Myyjä ) ja asiakkaan (jäljempänä Ostaja

Lisätiedot

1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: Päävastuullinen lakimies: Vastapuoli / asian osallinen:

1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: Päävastuullinen lakimies: Vastapuoli / asian osallinen: TOIMEKSIANTOSOPIMUS 1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: 2. Toimeksisaaja Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy (y-tunnus 1053452-4) Aleksis Kiven katu 11 C, 33100 Tampere Puh. 010 346

Lisätiedot

I I PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS. Kaupparekisterijärjestelmä : -

I I PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS. Kaupparekisterijärjestelmä : - PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisterijärjestelmä Sivu 1 31.07.2013 : - SÄÄNNÖT Yritys- ja yhteisötunnus: 2555471-2 Yhtiö: Luoteis-Kuhmon kyläverkko-osuuskunta Käsittelevä toimisto: Jäljennöksen

Lisätiedot

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 Sopimuksen synty ja soveltamisala Kun asiakas varaa :ltä huoneiston majoittumista varten ja vahvistaa varauksen, syntyy osapuolten

Lisätiedot

LIITE 3: SOPIMUSLUONNOS KARTTAPOHJAISEN ARKKITEHTUURIHAKUPALVELUN TOTEUTUKSEN HANKINNASTA

LIITE 3: SOPIMUSLUONNOS KARTTAPOHJAISEN ARKKITEHTUURIHAKUPALVELUN TOTEUTUKSEN HANKINNASTA LIITE 3: SOPIMUSLUONNOS KARTTAPOHJAISEN ARKKITEHTUURIHAKUPALVELUN TOTEUTUKSEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Palveluntuottaja:

Lisätiedot

METSÄHALLITUKSEN LUONTOPALVELUIDEN RYHMÄVARAUSEHDOT

METSÄHALLITUKSEN LUONTOPALVELUIDEN RYHMÄVARAUSEHDOT METSÄHALLITUKSEN LUONTOPALVELUIDEN RYHMÄVARAUSEHDOT voimassa 1.7.2014 alkaen 1. Varausehdot Nämä varausehdot koskevat ryhmävarauksia ja niitä sovelletaan asiakkaan (vuokralaisena) ja Metsähallituksen (vuokranantajana)

Lisätiedot

PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT

PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT PYTINKI 2016 SOPIMUSEHDOT 1. TOIMEENPANO Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy Yhteistyössä: Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö E-P:n Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry E-P:n Rakennusmestarit

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan/luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Top Finance Oy Y-tunnus 2362008-5 Osoite Postikatu 2, 20250 Turku Puhelinnumero

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja: Yhteisötunnus: Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Faksinumero: Internetosoite: Lainasto Oy 2382033-5

Lisätiedot

vastineeksisitoutumisesta suorittaa automaattisen kuukausittain järjestyksessä

vastineeksisitoutumisesta suorittaa automaattisen kuukausittain järjestyksessä GLOBAL itworks EHDOT : asiakasuskollisuus Päivitetty huhtikuussa 2013 1. Uskollinen Asiakkaan tilaus, jonka olet allekirjoittanutasiakas ensimmäinen, ja se toimii! Global 5325 State Road 64 E Bradenton,

Lisätiedot

TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2015

TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2015 1 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN Tuntivaihdokset Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella tanssikoulun verkkosivujen

Lisätiedot

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi.

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi. (MAKSUJÄRJESTELMÄ) Suomen Ratsastajainliitto on ottamassa käyttöönsä maksujärjestelmän Kipaan. Kun ilmoittaudut kilpailuun, niin kaikki maksaminen tapahtuu verkkopankin kautta. Kilpailun loputtua saat

Lisätiedot

PÄÄTÖS. Nro 1/2013/1 Länsi- ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/48/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS. Nro 1/2013/1 Länsi- ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/48/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen PÄÄTÖS Nro 1/2013/1 Länsi- ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/48/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen 23.1.2013 ASIA Jätteiden hyödyntämis- tai käsittelytoimintaa koskevan ympäristölupahakemuksen raukeaminen,

Lisätiedot

Wood Innovations Finland Oy:n ennakkomyynti- ja toimitusehdot kuluttajille 100 Wiilubiken ennakkoerästä

Wood Innovations Finland Oy:n ennakkomyynti- ja toimitusehdot kuluttajille 100 Wiilubiken ennakkoerästä 1 (5) Wood Innovations Finland Oy:n ennakkomyynti- ja kuluttajille 100 Wiilubiken ennakkoerästä 1 Ehtojen soveltaminen 2 Tilaaminen Näitä ehtoja sovelletaan Wood Innovations Finland Oy:n (y-tunnus: 2684967-8,

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Y-tunnus 1730113-3 Arvato Finance (toiminimellä Gothia Oy) Osoite Kaisaniemenkatu 13 A,

Lisätiedot

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet SCANDIC PAASI 29.-30.01.2015, varausnumero 45433220 23.-24.04.2015, varausnumero 45433223 27.-29.05.2015, varausnumero 45433228 24.-25.09.2015, varausnumero 45433224 26.-28.10.2015, varausnumero 45433230

Lisätiedot

F-Solutions Oy Yleiset sopimusehdot 1 (5) PL 7 90571 OULU p. 044 0860 030 11.11.2014

F-Solutions Oy Yleiset sopimusehdot 1 (5) PL 7 90571 OULU p. 044 0860 030 11.11.2014 F-Solutions Oy Yleiset sopimusehdot 1 (5) PL 7 90571 OULU p. 044 0860 030 11.11.2014 Yleiset sopimusehdot 1 Määritelmät ja soveltamisala 2 Sopimuksen tekeminen 2.1 Sopimuksen tekemättä jättäminen Tässä

Lisätiedot

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet SCANDIC SIMONKENTTÄ 29.-30.01.2015, varausnumero 45433215 23.-24.04.2015, varausnumero 45433216 06.-08.05.2015, varausnumero 45433226 27.-29.05.2015, varausnumero 45433227 03.-05.06.2015, varausnumero

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Luotonvälittäjä Puhelinnumero

Lisätiedot

IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA LUONNOS

IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA LUONNOS 20.4.2015 IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA 1 1.1 SOVELTAMINEN Näitä erityisehtoja sovelletaan ohjelmistojen tai niiden osien toimituksiin ketterien

Lisätiedot

Conseils Oy Secure Link: TOIMITUSEHDOT 1.1.2015

Conseils Oy Secure Link: TOIMITUSEHDOT 1.1.2015 Toimitusehdot Conseils Oy Secure Link: TOIMITUSEHDOT 1.1.2015 Conseils Oy Secure Link E-mail: myynti@securelink.fi Web: www.securelink.fi 1. ASIAKASTIETOJEN ANTAMINEN 1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää

Lisätiedot

Kurssihallinta Päätapahtumat ja Jaksot. Pikaohje

Kurssihallinta Päätapahtumat ja Jaksot. Pikaohje Kurssihallinta Päätapahtumat ja Jaksot Pikaohje Pää- ja jaksotapahtumat tapahtumahallinnan etusivulla päätapahtumiksi merkityissä tapahtumissa näkyy P- symboli, jaksotapahtumissa J-symboli Tapahtuman suhde

Lisätiedot

KAJAKKI-2008 - tietoa mainosmyyjille

KAJAKKI-2008 - tietoa mainosmyyjille KAJAKKI-2008 - tietoa mainosmyyjille Kajakki-2008 esitteeseen kootaan yksiin kansiin tiedot kauden rata- ja maratonmelontakilpailuista. Esitteeseen on yritysten mahdollista ostaa mainospaikkoja, ja mainospaikoista

Lisätiedot

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT RYHMILLE

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT RYHMILLE MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT RYHMILLE RYHMÄMATKOJEN MAKSU-, MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT Näitä ryhmämatkojen maksu-, muutos- ja ja peruutusehtoja sovelletaan Tallink Silja Oy:n myymiin laivamatkoihin ja muihin

Lisätiedot

Postimaksukonepalvelun käyttöohje

Postimaksukonepalvelun käyttöohje 1 (11) Julkinen - Public Postimaksukonepalvelun käyttöohje 2 (11) Julkinen - Public POSTIMAKSUKONEPALVELUT KÄYTTÖVARAN MAKSAMINEN POSTIMAKSUKONEELLE 1 Yleistä Postimaksukonepalvelu on postimaksukoneita

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

KEVÄTKAUSI 2015 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT KEVÄT- JA KESÄKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN

KEVÄTKAUSI 2015 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT KEVÄT- JA KESÄKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN 1 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT KEVÄT- JA KESÄKAUSI 2015 KEVÄTKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN Tuntivaihdokset Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella

Lisätiedot

MUUTOS- JA KUNNOSSAPITOTYÖT

MUUTOS- JA KUNNOSSAPITOTYÖT MUUTOS- JA KUNNOSSAPITOTYÖT Osakkeenomistajalla ilmoitusvelvollisuus kunnossapito- ja muutostöistä Asunto-osakeyhtiölain mukaan osakkeenomistajan on ilmoitettava huoneistonsa kunnossapito- ja muutostyöstä

Lisätiedot

Määräys. Soveltamisala. Ilmoittautumisen määräaika. Ilmoittautumisen yhteydessä annettavat tiedot

Määräys. Soveltamisala. Ilmoittautumisen määräaika. Ilmoittautumisen yhteydessä annettavat tiedot Määräys 1 (9) 64/2012 M Määräys TAAJUUSALUEEN 791-821 MHZ JA 832-862 MHZ HUUTOKAUPASTA 1 Soveltamisala 2 Ilmoittautumisen määräaika 3 Annettu Helsingissä päivänä kuuta 2012 Viestintävirasto on määrännyt

Lisätiedot

TURNAUSKUTSU Euroopan suurin juniorijääkiekkoturnaus Turussa

TURNAUSKUTSU Euroopan suurin juniorijääkiekkoturnaus Turussa www.turkuturnaus.fi 35.Turkuturnaus 2019 TURNAUSKUTSU Euroopan suurin juniorijääkiekkoturnaus Turussa 06-08.4.2019: E07, E08 ja F-09 13-14.4.2018: D05, D06, C03AA Yhteensä 112 joukkuetta 35.Turkuturnaus

Lisätiedot

Keskuskauppakamari, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Tietotekniikan liitto ry ja Teknologiateollisuus ry, 2009

Keskuskauppakamari, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Tietotekniikan liitto ry ja Teknologiateollisuus ry, 2009 IT2010 sopimusehdot LUONNOS 29.6.2009 TOIMITUSSOPIMUS 1. SOPIMUKSEN KOHDE Alla mainitut asiakas ja toimittaja ovat sopineet tässä sopimuksessa sovituin ehdoin siitä, että toimittaja toimittaa asiakkaalle

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1. Yleistä. 2. Tilaus ja sopimuksen syntyminen. 3. Kuvamateriaali kotisivuille. 4. Käyttöoikeudet. 5.

Sisällysluettelo. 1. Yleistä. 2. Tilaus ja sopimuksen syntyminen. 3. Kuvamateriaali kotisivuille. 4. Käyttöoikeudet. 5. Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Tilaus ja sopimuksen syntyminen 3. Kuvamateriaali kotisivuille 4. Käyttöoikeudet 5. Palvelukuvaukset 5.1.1. WordPress kotisivut 5.1.2. Kotisivujen ylläpitopalvelu 5.1.3.

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet LIITE 7: Sopimusluonnos 0(5) SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Toimittaja:

Lisätiedot

Turre Legal neuvottelee Asiakkaan puolesta sovintosopimuksen oikeudenomistajien kanssa

Turre Legal neuvottelee Asiakkaan puolesta sovintosopimuksen oikeudenomistajien kanssa TOIMEKSIANTOSOPIMUS A. Toimeksisaaja Toimeksiannon toimeksisaaja on. Toimeksiannon vastuulakimies on Jussi Kari. Turre Legal voi käyttää myös muita lakimiehiä palvelun toteuttamiseen. B. Palvelut suorittaa

Lisätiedot

KULUTTAJALUOTTOSOPIMUS. Luotonantaja Lainasto Oy y-tunnus: 2382033-5 Yliopistonkatu 26B 20100 TURKU. Luoton määrä. Luoton määrä: 100-400 EUR

KULUTTAJALUOTTOSOPIMUS. Luotonantaja Lainasto Oy y-tunnus: 2382033-5 Yliopistonkatu 26B 20100 TURKU. Luoton määrä. Luoton määrä: 100-400 EUR KULUTTAJALUOTTOSOPIMUS Luotonantaja Lainasto Oy y-tunnus: 2382033-5 Yliopistonkatu 26B 20100 TURKU Luoton määrä Luoton määrä: 100-400 EUR Luoton korko Luoton vuotuinen korko: 28,60 % Luoton takaisinmaksu

Lisätiedot

Optiosopimus. Turun kaupungin, YH- Länsi Oy:n. Kiinteistö Oy Turun Yliopistonkatu 30:n. välillä

Optiosopimus. Turun kaupungin, YH- Länsi Oy:n. Kiinteistö Oy Turun Yliopistonkatu 30:n. välillä Optiosopimus Turun kaupungin, YH- Länsi Oy:n ja Kiinteistö Oy Turun Yliopistonkatu 30:n välillä..2012 ASTREA Asianajotoimisto Attorneys at Law 2/6 OPTIOSOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET 1.1. Optio-oikeuden myöntäjä

Lisätiedot

Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS

Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS Allekirjoittanut merkitsijä merkitsee Kuntien Tiera Oy:n uusia osakkeita tämän merkintäsitoumuksen mukaisesti. Merkintä perustuu

Lisätiedot

SOPIMUS TEOLLISUUSJÄTEVESIEN JOHTAMISESTA NAANTALIN KAU- PUNGIN VESIHUOLTOLAITOKSEN VIEMÄRIVERKOSTOON.

SOPIMUS TEOLLISUUSJÄTEVESIEN JOHTAMISESTA NAANTALIN KAU- PUNGIN VESIHUOLTOLAITOKSEN VIEMÄRIVERKOSTOON. NAANTALIN KAUPUNKI Vesihuoltolaitos Käsityöläiskatu 2 21100 NAANTALI TEOLLISUUSJÄTEVESISOPIMUS xx.xx.xxxx SOPIMUS TEOLLISUUSJÄTEVESIEN JOHTAMISESTA NAANTALIN KAU- PUNGIN VESIHUOLTOLAITOKSEN VIEMÄRIVERKOSTOON.

Lisätiedot

Tämä tarkoittaa luottorajaa tai luottosopimuksen mukaisesti käyttöön annettavaa kokonaissummaa.

Tämä tarkoittaa luottorajaa tai luottosopimuksen mukaisesti käyttöön annettavaa kokonaissummaa. 1.12.2010 voimaan tullut kuluttajansuojalaki edellyttää, että asiakas saa ennen luottosopimuksen tekemistä luotosta keskeiset, sopimusta sekä kuluttajan oikeuksia koskevat tiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Rakennusvirasto Palveluosasto Palveluosaston lakimies

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Rakennusvirasto Palveluosasto Palveluosaston lakimies Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Takaisinsaantivaatimuksen hyväksyminen, Valtiokonttori, liukastuminen Teollisuuspolulla 3.2.2016 HEL 2016-011914 T 03 01 00 Liukastuminen, 3.2.2016 klo n. klo 9.10,

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot Yleiset toimitusehdot Soveltamisala Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Dental-Systems Oy:n omasta varastosta tai Dental-Systems Oy:n myötävaikutuksella tavarantoimittajalta tai valmistajalta tapahtuvia

Lisätiedot

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg Medbit Oy 1 SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT-12-2014 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: Raision sosiaali- ja terveyskeskus Y- tunnus: 0204428-5 Osoite: PL 100, 20201 RAISIO Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Kosteudenhallintakoordinaattori (KH-koordinaattori) Kosteusvaurion korjaussuunnittelija (KVKS) Kosteusvaurion korjaustyönjohtaja (KVKTJ)

Kosteudenhallintakoordinaattori (KH-koordinaattori) Kosteusvaurion korjaussuunnittelija (KVKS) Kosteusvaurion korjaustyönjohtaja (KVKTJ) Koulutusehdot 1(5) 28.11.2018 Henkilösertifiointiin tai pätevöitymiseen valmentava koulutus 1. Määritelmiä Nämä ehdot koskevat RATEKOn rakennusterveyteen, kosteusvaurioiden korjaukseen ja kosteudenhallintaan

Lisätiedot

1 (5) päivitetty 29.8.2011 SUOMEN MAKSUTURVA OY:N MAKSUTURVA-PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT (ASIAKAS)

1 (5) päivitetty 29.8.2011 SUOMEN MAKSUTURVA OY:N MAKSUTURVA-PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT (ASIAKAS) 1 (5) 1. Osapuolet Tämän toimeksiannon (jäljempänä Toimeksianto ) osapuolina ovat Suomen Maksuturva Oy (jäljempänä Maksuturva ) ja Maksuturvan asiakkaana oleva yhteisö tai luonnollinen henkilö, joka ostaa

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009 KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) ALUSTAVA PUITESOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN HANKINNASTA (LUONNOS) SOPIJAOSAPUOLET XXX, jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus ja Kirkkonummen kunta,, jäljempänä Tilaaja 02401

Lisätiedot

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Lomarengas Ukkohalla-Paljakka noudattaa lomakohteen vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut

Lisätiedot

Näitä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin palveluihin jotka Soma Systems (jäljempänä palveluntarjoaja) toimittaa asiakkailleen.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin palveluihin jotka Soma Systems (jäljempänä palveluntarjoaja) toimittaa asiakkailleen. Soma Systems Yleiset sopimusehdot Y-tunnus: 2122675-4 http://www.soma.fi/ Kenraalintie 12 A 5 46800 Myllykoski 040 141 8830 1. Sopimusehtojen soveltaminen Näitä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin palveluihin

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan ja luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Avida Finans AB, Suomen sivuliike Y-tunnus 2541768-9 Osoite Vänrikinkuja

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Faksinumero Internet-osoite Lindorff

Lisätiedot

Vanhan Joulutorin myyjäinfo

Vanhan Joulutorin myyjäinfo Vanhan Joulutorin myyjäinfo Paikka: Mannerheimintie, 0000 Helsinki (Stockmannin vieressä) Avoinna yleisölle ma-pe klo 0 ja la-su klo. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Myyntipaikkoja on kpl, toimi nopeasti!

Lisätiedot

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Imatran Kylpylä Fitnessin klubijäsenyyksiin 23.3.2016 lukien.

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Imatran Kylpylä Fitnessin klubijäsenyyksiin 23.3.2016 lukien. Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Imatran Kylpylä Fitnessin klubijäsenyyksiin 23.3.2016 lukien. 1 Yleistä 1.1 Ehdot ovat osa Imatran Kylpylä Fitness -jäsensopimusta (myöhemmin Jäsensopimus ), joka

Lisätiedot

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja SFS ONLINE palvelu verkkokaupassa helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja S F S O N L I N E Kestotilaajien OnLine -palvelu SFS-verkkokaupassa SFS ONLINE -palvelu perustuu standardien kestotilaukseen

Lisätiedot

SUUNNISTUSKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

SUUNNISTUSKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN 6.1.2012, 13.4.2014/ML, 22.4.2014/MV 1 SUUNNISTUSKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN IRMA-tietojärjestelmä kilpailuihin ilmoittautumisessa IRMA on Suunnistusliiton verkkopalvelu Ilmoittautumis Ranki ja MAksujärjestelmä.

Lisätiedot

PÄÄTÖS. Nro 87/2013/1 Länsi- ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/156/04.08/2011 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS. Nro 87/2013/1 Länsi- ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/156/04.08/2011 Annettu julkipanon jälkeen PÄÄTÖS Nro 87/2013/1 Länsi- ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/156/04.08/2011 Annettu julkipanon jälkeen 11.6.2013 ASIA HAKIJA Jätteiden hyödyntämistä koskeva ympäristölupahakemus, Kokkola. CrisolteQ Oy PL 286

Lisätiedot

Varausvahvistus/lasku 03.02.2016. Tuotteet. Erikoishinta urheiluryhmille MOBERG TOMI. Varaus nimellä: HYPO POJAT 02

Varausvahvistus/lasku 03.02.2016. Tuotteet. Erikoishinta urheiluryhmille MOBERG TOMI. Varaus nimellä: HYPO POJAT 02 Sivu MOBERG TOMI Varausvahvistus/lasku 03.02.206 Varausnumero 5075095 Turvanumero 4395 Teitä palveli Henriikka T. Pakettialennukset Meno-paluu Tuotteet Erikoishinta urheiluryhmille Varaus nimellä: HYPO

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Puhelinnumero Sähköpostiosoite Faksinumero Internet-osoite Luotonvälittäjä

Lisätiedot

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Hakijan ohje Opetushallitus syksy 2013 Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Sisältö Yliopistohaku.fi palvelun Oma haku -palvelu... 2 Aloitusnäyttö... 4 Kirjaudu Oma haku -palveluun... 5 Entä jos

Lisätiedot

STT:n toimitus- ja käyttöehdot Lehtikuva-kuville*

STT:n toimitus- ja käyttöehdot Lehtikuva-kuville* STT:n toimitus- ja käyttöehdot Lehtikuva-kuville* a) Oy Suomen Tietotoimisto Finska Notisbyrån Ab (myöhemmin STT) myöntää asiakkaalle/tilaajalle (Asiakas) kertajulkaisuoikeuden kuville* etukäteen sovittuun

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Puhelinnumero Sähköpostiosoite Faksinumero Internet-osoite Luotonvälittäjä

Lisätiedot

PÄÄTÖS. Nro 11/2014/1 Länsi- ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/264/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS. Nro 11/2014/1 Länsi- ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/264/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen PÄÄTÖS Nro 11/2014/1 Länsi- ja Sisä-Suomi Dnro LSSAVI/264/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 28.1.2014 ASIA Ruoppausmassa-alueen R809 sulkemista Kokkolan suurteollisuusalueella koskevan ympäristölupahakemuksen

Lisätiedot

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5 PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 2 / 5 Kilpailupäivä Lauantai 11.05.2013 Alustava aikataulu 09.00 09.30 Tuomaripalaveri 09.30

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

Kaupunginhallitus liite nro 11 (1/10) 1 SOPIMUS KORVAUKSEN MAKSAMISESTA LUONNOS Osapuolet. Sopimuksen tausta ja tarkoitus

Kaupunginhallitus liite nro 11 (1/10) 1 SOPIMUS KORVAUKSEN MAKSAMISESTA LUONNOS Osapuolet. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Kaupunginhallitus 17.8.2015 liite nro 11 (1/10) 1 SOPIMUS KORVAUKSEN MAKSAMISESTA LUONNOS 7.8.2015 Osapuolet 1. Äänekosken kaupunki Hallintokatu 4, 44100 Äänekosken 2. Rakennusliike Porrokki Oy (Y-tunnus:

Lisätiedot

Hyödykesidonnainen kertaluotto 1 000,00 EUR

Hyödykesidonnainen kertaluotto 1 000,00 EUR VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Luotonvälittäjä Puhelinnumero

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

1.1 Näitä ehtoja sovelletaan palveluihin, joita Get it Right Helsinki Oy ( GIR ) tarjoaa asiakkaalle ( Asiakas ).

1.1 Näitä ehtoja sovelletaan palveluihin, joita Get it Right Helsinki Oy ( GIR ) tarjoaa asiakkaalle ( Asiakas ). LIITE 2 Get it Right Helsinki Oy Yleiset ehdot 1. SOVELTAMINEN JA MÄÄRITELMÄT 1.1 Näitä ehtoja sovelletaan palveluihin, joita Get it Right Helsinki Oy ( GIR ) tarjoaa asiakkaalle ( Asiakas ). 1.2 Palvelulla

Lisätiedot

LAITEPAIKKAHINNASTO HMV

LAITEPAIKKAHINNASTO HMV 1 (6) DNA Oy:n kiinteän verkon operaattoripalvelut LAITEPAIKKAHINNASTO HMV 2 (6) Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Laitepaikka... 3 2 Sähkönsyöttö / energia... 4 2.1 Sähköenergia ilmoitetulla kulutuksella...

Lisätiedot

Valvontatietoilmoitus Raportointikausi 1.7.2014 30.6.2015

Valvontatietoilmoitus Raportointikausi 1.7.2014 30.6.2015 Valvontatietoilmoitus Raportointikausi 1.7.2014 30.6.2015 Olen KHT-tilintarkastaja Olen HTM-tilintarkastaja Ilmoitusta voi tarvittaessa täydentää erillisillä liitteillä 1 Tiedot tilintarkastajarekisteriä

Lisätiedot