ARKITIETO BITEIKSI sosiaalialan tietovarantojen ja tietojärjestelmien kehittäminen Uudellamaalla

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ARKITIETO BITEIKSI sosiaalialan tietovarantojen ja tietojärjestelmien kehittäminen Uudellamaalla"

Transkriptio

1 HANKE Ohjausryhmän kokous Muistio 2/2006 Paikka: Sosiaalitaito, Seutulantie 3-5 A, Järvenpää Aika: tiistai , kello Paikalla: Poissa: erikoissuunnittelija Petteri Heino, pj. projektipäällikkö Hannu Hyytinen, siht. sosiaalijohtaja Maija Gartman perusturvajohtaja Pirkko Hynynen johtava sosiaalityöntekijä Virva Juurikkala tutkija Sirpa Kuusisto-Niemi tutkija Aino Kääriäinen seutukehittäjä Göran Sannholm erikoissuunnittelija Anna Väinälä sosiaalihuollon johtaja Satu Koskela tutkija Juhani Joutsenlahti 1. Kokouksen avaaminen ja aiemman kokousmuistion hyväksyminen Arkitieto biteiksi hankkeen ensimmäinen ohjausryhmä pidettiin helmikuussa Tapaamisen muistio on jaettu jäsenille tutustuttavaksi sähköpostitse ja toisen kokouksen esityslistan liitteenä. Muistioon ei ole esitetty muutoksia, joten ohjausryhmä hyväksyi ensimmäisen kokouksen muistion. Arkitieto biteiksi hankkeen toisen ohjausryhmän kokouksen puheenjohtajana toimi Petteri Heino ja sihteerinä Hannu Hyytinen. 2. Hankkeen toiminnan esittely: aloitettu kehittämistyö ja sen kokemukset, muut ajankohtaiset asiat ja jatkosuunnitelmat Projektipäällikkö esitteli kokouksen aluksi jäsenille yhteenvedon hankkeen toiminnasta (yhteenveto on muistion liitteenä) keväällä Ohjausryhmä keskusteli tavoitteita koskevasta työskentelystä ja teki ehdotuksia siitä, kuinka kehittämistyötä voisi suunnata.

2 3. Keskustelu hankkeen kehittämistyöstä ja tavoitteista: toimenpide-ehdotukset ja jatkotyöskentelyn suunnittelu, ohjausryhmän rooli Osatavoite 1: Sosiaalipäivystyksessä dokumentoitavan tiedon ja sen sisällön määrittely sekä asiakastietojärjestelmien seudullisen yhteiskäytön selvittäminen Sosiaalipäivystyksen dokumentointikäytäntöjä varten on koottu työryhmä Keski- Uudenmaan sosiaalitoimen työntekijöistä. Työryhmän tehtävänä on määritellä päivystyksen eri vaiheissa dokumentoitava tieto ja luoda seudulle yhteiset käytännöt (ks. tavoitteista tarkemmin esim. Sosiaalitaidon internet-sivuilta tai hankkeen toteuttamissuunnitelmasta). Kehittämistyön esittelyn jälkeen ohjausryhmä esitti erilaisia näkökulmia työskentelyyn. Mikä tieto on tärkeää sosiaalipäivystyksessä toiminnan sekä asiakkaan ja työntekijän oikeusturvan kannalta kysymyksillä on mahdollista avata päivystyksen dokumentoinnin määrittelyä. Dokumentointi on työn tekemisen väline, eikä käytäntöjen luominen ole itsetarkoitus, vaan keino tehdä työnteosta mielekkäämpää ja parempaa. Prosessikuvauksen avulla on avattava ja yksilöitävä, mitä tietoja tulee dokumentoida. Kehittämistyössä määrittely on tehtävä riippumatta järjestelmistä, jotta käytännöt kattavat koko päivystystyön. Sosiaalipäivystys on työtä monella rajapinnalla (seutu, eri kunnat, muut viranomaiset, sosiaalitoimen perustyö). Käytäntöjen luomiselle on tästä johtuen erityinen tarve. Tarvitaan käytäntöjä dokumentointiin, mutta myös tiedon vaihtoon eri tahojen kanssa: mitä tietoa esimerkiksi hätäkeskus tarvitsee omaa työtään varten. Hankkeen tulee selvittää mahdollisuus hyödyntää muualla tehtyä vastaavaa työtä ja esimerkiksi Hiiden seudun lastensuojelun alkuarvioinnista tuotettua materiaalia. Tavoitetta ohjausryhmä piti tarpeellisena. Kehittämistyön onnistumisen edellytyksenä on käytännöllinen ja yksinkertainen työskentely. Jäsenet katsoivat, että hankkeen työ on tältä osin lähtenyt käyntiin lupaavasti. Osatavoite 2: Lastensuojelun tiedontuotannon systematisointi ja yhtenäistäminen Hiiden alueen lastensuojelun dokumentoinnin nykytilaa on alettu selvittää lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden ryhmähaastatteluilla. Kevään ja kesän aikana projektipäällikkö ja Sosiaalitaidon erikoissuunnittelija Pia Mäkeläinen vierailevat jokaisessa alueen sosiaalitoimessa. Lastensuojelun dokumentoinnin kehittämistyön tavoitteen saavuttamista voi helpottaa, että hanke määrittelee, mikä on seudullisten käytäntöjen taso: missä asioissa ainakin on käytössä yhdessä sovitut menettelyt ja dokumentointitavat. Lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden keskustelu omasta työstään ja sen dokumentoinnista on jo sinällään hedelmällistä, arkityössä siihen on harvoin mahdollisuutta.

3 Asiakkuuden alku on eräs vaikeasti määriteltävä osa lastensuojelun dokumentointia. Osana kehittämistyötä tulee pohtia, kuinka asiakkuuden alkua saataisiin selvennettyä ja asiakkuuden määrittely läpinäkyväksi ja perustelluksi. Kansallinen hanke aloittaa lastensuojelua koskevan dokumentointityön syksyllä Arkitieto biteiksi hanke toimittaa tietoa omista kokemuksista ja kehittämistarpeista. Ohjausryhmässä ehdotettiin, että loppusyksystä 2006 hanke voisi järjestää koko seudun alan sosiaalityöntekijöille yhteisen tilaisuuden, jonka aiheena olisivat dokumentointi ja sen käytännöt. Projektipäällikkö selvittää, voisiko tilaisuus olla osa seudun alkuarviokoulutusta. Osatavoite 3: Seudullisen sosiaalitoimen tiedonhallinnan strategiatyön aloittaminen ja osaamisen lisääminen Sosiaalitoimen tiedonhallinta-seminaarissa keskusteltiin lopuksi, onko seudulliselle tiedonhallinnan strategiatyölle tarvetta ja mistä asioista siinä tulisi sopia. Tilaisuuden osallistujat pitivät työtä tarpeellisena, mutta eri käsityksiä oli siitä, pitäisikö strategiassa sopia yleisistä yhteistyön linjauksista vai konkreettisista toimista. Ohjausryhmä oli yksimielisesti sillä kannalla, että strategiatyön tavoitetta tulee muuttaa ja täsmentää. Yleisille linjauksille nykytilanne ei ole otollinen. Kunta ja palvelurakenneuudistuksen vuoksi kunnilla ja sosiaalitoimella on suuria kysymyksiä ratkottavanaan ja sovittavanaan. Sosiaalialan tiedonhallinnan strategiatyö voi helposti osoittautua turhaksi ja sitoutuminen vähäiseksi. Ohjausryhmä ehdotti, että osatavoitteen tulee pyrkiä konkreettisen seudullisen tiedonhallinnan yhteistyön edistämiseen. Yhteistyö voisi kohdistua tiedonhallinnan tekniseen kehittämiseen ja yleensä sosiaalialan tiedonhallintaan (käytännöt, työntekijän osuus, tietoturva ja -suoja ). Konkreettisuuden katsottiin tässäkin tapauksessa lisäävän kiinnostusta kehittämistyöhön. Kokouksessa sovittiin, että osatavoite 3 otetaan esiin seudullisissa sosiaali- ja terveysjohtajien tapaamisissa syksyllä Sosiaalitoimen johdon hyväksyntä ja sitoutuminen tavoitteeseen on ensimmäinen askel. Yhteisen näkemyksen jälkeen voidaan sopia seudullisista työkokouksista, joissa eräänä aiheena olisi käytännön yhteistyökohteista sopiminen. 4. Hankkeen arviointi: hankkeen toiminnan ja tavoitteiden kirjallinen arviointi Hankkeen arviointi palvelee ensisijaisesti hankkeen ohjausta: eteneekö kehittämistyö oikealla tavalla ja kulkeeko hanke tavoitteiden mukaiseen suuntaan. Ensimmäisen ohjausryhmän kokouksen jälkeen jäseniä pyydettiin vastaamaan sähköpostitse arviointikysymyksiin, mutta vain muutama ehti vastata. Laajemman näkemyksen saamiseksi itsearviointi toteutettiin tällä kertaa osana kokousta. Itsearvioinnin tulosta käsitellään seuraavassa ohjausryhmän kokouksessa.

4 5. Ohjausryhmän jatkotyöskentelystä sopiminen: syksyn 2006 kokoukset 6. Muut asiat Kokouksessa sovittiin, että ohjausryhmä tulee kokoontumaan vuoden 2006 aikana vielä kaksi kertaa. Ohjausryhmän seuraava kokous on keskiviikkona kello 9.00, paikka ilmoitetaan myöhemmin. Neljäs kokoontuminen on keskiviikkona kello 9.00 alkaen. Projektipäällikkö kertoi kokouksen lopuksi ohjausryhmän jäsenten kokousmatkojen korvaamisesta. Hankkeessa ei ole erikseen varattu tätä varten rahaa. Sosiaalitaidon hallinnoimissa hankkeissa lähtökohtana on ollut, että ohjausryhmän jäsenen työnantaja vastaa matkakuluista. Jos tämä ei kuitenkaan tule kysymykseen, hanke voi matkakulut maksaa. Matkakorvaukset haetaan laskulla, joka toimitetaan Sosiaalitaitoon.

5 LIITE HANKE KEVÄÄLLÄ 2006 Yhteenveto toiminnasta 1) Sosiaalipäivystyksessä dokumentoitavan tiedon ja sen sisällön määrittely sekä asiakastietojärjestelmien seudullisen yhteiskäytön selvittäminen Kuuma-alueen ja Hyvinkään sosiaalipalvelujen työryhmä hyväksyi 8.2., että seudulle suunniteltu sosiaalipäivystys ja AB-hanke tekevät yhteistyötä. Sosiaalipäivystyksen dokumentointityötä varten koottiin työryhmä, joka kokoontuu projektipäällikön vetämänä. Dokumentoinnin työryhmä kokoontui ensimmäisen kerran alustava sosiaalipäivystyksen työprosessin kuvaus - toisella kokoontumiskerralla alettiin määritellä prosessin eri vaiheissa dokumentoitavia tietoja ja päivystystyössä tarvittavaa tietoa - kolmas kokoontuminen 18.5., jolloin jatketaan dokumentoinnin määrittelyä: mitä tietoa tulee dokumentoida ja kuinka tiedonsaanti toteutuu? - työskentelytapana on tapaamiset, joita on valmisteltu etukäteismateriaalilla (hankittu prosessikuvauksia ja dokumentointiluetteloita eri sosiaalipäivystysalueilta) - työskentely on sujunut lupaavasti ja keskustelu dokumentoinnista on ollut vilkasta - kevään aikana vielä (noin) kaksi tapaamista ja mahdolliset haastatteluvierailut ryhmän jäsenten työpisteissä - luonnos sosiaalipäivystyksen dokumentointikäytännöistä valmiina alkusyksyllä 2006 Selvitys seudullisesta sosiaalipäivystyksen asiakastietojärjestelmästä - selvitys on muuten valmis, mutta jatkon kannalta tärkein eli kustannuspuoli on vielä selvittämättä - yhteistyötapaaminen viitetietojärjestelmää toimittavan Elisan kanssa: Navitas-järjestelmän esittely - Elisan tapaaminen oli hyödyllinen ja myönteinen: näkevät täysin mahdollisena ja toteutettavana - Hus/Uuma-hanke: tapaaminen kehittämispäällikkö Kyösti Kopran kanssa 18.5., aiheena viitetietojärjestelmä-yhteistyö ja erityisesti mahdollisesta hankinnasta koituvat kustannukset - selvitys valmiina touko-kesäkuussa 2006, seuraavana vaiheena kuntien kannanotot järjestelmään syksyllä 2006 ja mahdolliseen hankintaan liittyvän esityön valmistelu 2) Lastensuojelun tiedontuotannon systematisointi ja yhtenäistäminen Lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden ryhmähaastatteluajat Hiiden alueella: - Lohja 12.4., Nummi-Pusula, Karjalohja ja Sammatti 4.5., Siuntio 15.5., Karkkila ja Vihti haastattelujen avulla määritellään lastensuojelussa dokumentoitava tieto ja jatkotyönä on luoda suositukset yhtenäisistä kirjaamisen käytännöistä, joita muokataan edelleen yhteistyössä Hiiden alueen kanssa (alkanee ensi syksynä)

6 - työtapa: lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden ryhmähaastattelut (noin 2 tuntia), jotka nauhoitetaan, etukäteen lähetetty dokumentointia avaavia kysymyksiä ja aiemmin Hiiden seudulla toteutettu prosessikuvaus - ensimmäinen haastattelu Lohjalla lupaava ja lastensuojelun työntekijöillä paljon näkemyksiä dokumentoinnista ja asiakastietojärjestelmien käytöstä ja puutteista - ryhmähaastattelut valmiiksi kesäkuussa 2006, käytäntöjä koskevat suositukset valmiiksi alkusyksystä 2006 ja niiden jatkotyöstäminen yhdessä alueen lastensuojelun kanssa 3) Seudullisen sosiaalitoimen tiedonhallinnan strategiatyön aloittaminen ja osaamisen lisääminen - seminaarin ohjelma valmiiksi tammi-helmikuussa, yksi luennoitsija perui tulonsa (KuntaIt - esitys) - tiedotus seminaarista Sosiaalitaidon nettisivuilla koko kevään, tiedottaminen alueen erilaisissa sosiaalitoimen yhteistyökokouksissa ja lisäksi laajat sähköpostitiedottamiset seuraaville ryhmille: alueen sosiaali- ja terveysjohtajat, sosiaalityön esimiehet, alueen ammattikorkeakoulut, ohjelmistotalot ja muut viiteryhmät - ilmoittautuneita reilu 40 henkeä: osallistujia tilaisuudessa aamupäivällä noin 40, iltapäivällä henkeä - palaute osallistujilta pyydetty sähköpostikyselynä - seminaarin anti strategiatyölle: seudullista yhteistyötä tarvitaan, mutta hieman eri käsityksiä siitä, pitäisikö sen kohdistua yleisistä linjauksista vai konkreettisista toimista sopimiseen - strategiaa pohtivat työkokoukset Länsi- ja Keski-Uudenmaan kolmella eri seudulla syksystä 2006 alkaen, sisältö määrittelemättä Muuta: - hankkeella oma alasivu Sosiaalitaidon nettisivuilla, jonka sisältönä: hankkeen yleisesittely, ajankohtaiset asiat ja asiakirjat, mm. seminaari-esitykset, pöytäkirjat ja tiedotteet - ensimmäinen sähköposti-tiedote hankkeesta jakeluun eri verkostoille maaliskuussa, jatkossa tarkoitus koota ehkä parin kuukauden välein - Etelä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen (kolmen Etelä-Suomen yksikön) yhteinen päivä Porvoossa Kuopion Sosiaalihuolto tietoyhteiskunnassa -seminaari Sosiaalitaidon kehittämispäiviä kaksi työpäivää keväällä ryhmätyönohjaus alkanut (Leila Valtonen, Elämänvirta Oy), ohjaukset jatkossa noin kerran kuukaudessa

ARKITIETO BITEIKSI. sosiaalialan tietovarantojen ja tietojärjestelmien kehittäminen Uudellamaalla 2005-2007

ARKITIETO BITEIKSI. sosiaalialan tietovarantojen ja tietojärjestelmien kehittäminen Uudellamaalla 2005-2007 sosiaalialan tietovarantojen ja tietojärjestelmien kehittäminen Uudellamaalla 2005-2007 Alueen sosiaalialan tiedonhallinnan nykytilanteen, ongelmakohtien ja kehittämistarpeiden selvittäminen Sosiaalitoimen

Lisätiedot

ARKITIETO BITEIKSI sosiaalialan tietovarantojen ja tietojärjestelmien kehittäminen Uudellamaalla

ARKITIETO BITEIKSI sosiaalialan tietovarantojen ja tietojärjestelmien kehittäminen Uudellamaalla HANKE Ohjausryhmän kokous 3/06 Paikka: Sosiaalitaito, Seutulantie 3-5 A, Järvenpää Aika: keskiviikko 13.9.2006, kello 9.00-10.40 Paikalla: Poissa: sosiaalijohtaja Maija Gartman, Keravan kaupunki erikoissuunnittelija

Lisätiedot

ARKITIETO BITEIKSI. Sosiaalialan tiedonhallinnan kehittämishanke Länsi- ja Keski-Uudellamaalla

ARKITIETO BITEIKSI. Sosiaalialan tiedonhallinnan kehittämishanke Länsi- ja Keski-Uudellamaalla ARKITIETO BITEIKSI Sosiaalialan tiedonhallinnan kehittämishanke Länsi- ja Keski-Uudellamaalla Hannu Hyytinen Loppuraportti Sosiaalitaito 2007 SISÄLLYS JOHDANTO... 3 1 SOSIAALIALAN TIEDONHALLINNAN SEUDULLISEN

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/2017 1 Kokousaika kello 9:30-11.38 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

LUVY:N HAJAJÄTEVESIHANKKEEN OHJAUSRYHMÄN VI KOKOUS

LUVY:N HAJAJÄTEVESIHANKKEEN OHJAUSRYHMÄN VI KOKOUS MUISTIO 1 (6) LUVY:N HAJAJÄTEVESIHANKKEEN OHJAUSRYHMÄN VI KOKOUS Aika: Torstai 12.2.2009 klo 9.15 12.15 Paikka: Yrkeshögskolan Novia, Raasepori Läsnä: Patrik Skult Inkoo, Siuntio Ory Seija Kannelsuo-Mantynen

Lisätiedot

Projektiryhmän kokous

Projektiryhmän kokous Muistio 7/12 1(5) n kokous Aika klo 9.00 15.00 Paikka Läsnä Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, ravintola Liisanpuisto, Seminaari Heino Ulla-Maija Niina Kollar Harju-Vahekoski Elina Rousu Jaakko (paikalla

Lisätiedot

LASTENSUOJELUN ORGANISOINTI KARVIAISES- SA (sk 26.9.12)

LASTENSUOJELUN ORGANISOINTI KARVIAISES- SA (sk 26.9.12) Yhtymähallitus 9.10.2012 115 LASTENSUOJELUN ORGANISOINTI KARVIAISES- SA (sk 26.9.12) Lastensuojelussa toimivien eri ammattiryhmien osaamista yhdistetään tarkoituksenmukaisesti asiakasprosessin eri vaiheissa

Lisätiedot

LÄNSI- JA KESKI-UUDENMAAN LAPSUUDEN HYVINVOINNIN KEHITTÄMISYKSIKKÖ -HANKKEEN JOHTORYHMÄN JA OHJAUSRYHMÄN YHTEINEN KOKOUS

LÄNSI- JA KESKI-UUDENMAAN LAPSUUDEN HYVINVOINNIN KEHITTÄMISYKSIKKÖ -HANKKEEN JOHTORYHMÄN JA OHJAUSRYHMÄN YHTEINEN KOKOUS KOKOUSMUISTIO LÄNSI- JA KESKI-UUDENMAAN LAPSUUDEN HYVINVOINNIN KEHITTÄMISYKSIKKÖ -HANKKEEN JOHTORYHMÄN JA OHJAUSRYHMÄN YHTEINEN KOKOUS Aika: Torstaina 6.3.2008 klo 12-17 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu

Lisätiedot

klo 13-16: työskentely Muistio

klo 13-16: työskentely Muistio 1 Akaa: Onnistunut työ tekee hyvää -hankkeen työpaja 14.9.2015 klo 13-16: työskentely Muistio 1. Elinan avaus: johtamismallin muutostarpeen tausta, johtamismallin tavoitteet ja reunaehdot sekä aikataulu

Lisätiedot

Vero TORI-siirtoprojekti, ohjausryhmä. 1 Esityslistan hyväksyminen. 2 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

Vero TORI-siirtoprojekti, ohjausryhmä. 1 Esityslistan hyväksyminen. 2 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Pöytäkirja 1 / 5 Vero TORI-siirtoprojekti, ohjausryhmä Aika klo 13-14:25 Paikka Osallistujat Lync Puheenjohtaja: Markku Heikura, tietohallintojohtaja, Verohallinto Jäsenet: Verohallinto Juha Vuojärvi,

Lisätiedot

LÄNSI-LAPIN ALUETYÖRYHMÄN KOKOUS 1/2013

LÄNSI-LAPIN ALUETYÖRYHMÄN KOKOUS 1/2013 LÄNSI-LAPIN ALUETYÖRYHMÄN KOKOUS 1/2013 Aika: Perjantai 30.8.2013 klo 10.00 11.30 Paikka: Tornion kaupunki, sosiaalitoimiston neuvotteluhuone Osallistujat: Pia Rantaiso sosiaaliohjaaja Tornion kaupunki/sosiaalitoimi,

Lisätiedot

ARVO- hankkeen ensimmäinen koulutuspäivä 13.8.2008: MONIAMMATILLISEN YHTEISTYÖN JOHTAMINEN Kouluttaja: Ulla Rasimus, KM

ARVO- hankkeen ensimmäinen koulutuspäivä 13.8.2008: MONIAMMATILLISEN YHTEISTYÖN JOHTAMINEN Kouluttaja: Ulla Rasimus, KM ARVO- hankkeen ensimmäinen koulutuspäivä 13.8.2008: MONIAMMATILLISEN YHTEISTYÖN JOHTAMINEN Kouluttaja: Ulla Rasimus, KM TERVETULOA! Ohjelma: sivu 1/2 Klo 10.00 10.10 Päivän avaus Heidi Gerdt, erikoissuunnittelija

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2017 1 Kokousaika kello 9:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

KUNTATYÖRYHMÄKIRJE 4/

KUNTATYÖRYHMÄKIRJE 4/ KUNTATYÖRYHMÄKIRJE 4/2008 13.10.2008 Sisällysluettelo 1. Lapsuuden hyvinvoinnin kehittämistyön verkostoituminen Länsi- ja Keski-Uudellamaalla 2. ARVO-hankkeen koulutustarjonta 3. ARVO-hankkeen väliseminaari

Lisätiedot

Esso-hankintayhteistyö ja Kaasohanke. ojanepi1

Esso-hankintayhteistyö ja Kaasohanke. ojanepi1 Esso-hankintayhteistyö ja Kaasohanke ojanepi1 Kaaso ja Esso Kaakkois-Suomen sosiaalitoimen tietoteknologiahankkeen =Kaaso Esiselvitys sosiaalitoimen tietojärjestelmän määrittelyyn ja valintamenettelyyn=esso.

Lisätiedot

Olli Laiho Nurmijärvi puheenjohtaja. Merja Etholèn-Rönnberg Kirkkonummi johtoryhmän jäsen Kirsi Gustafsson

Olli Laiho Nurmijärvi puheenjohtaja. Merja Etholèn-Rönnberg Kirkkonummi johtoryhmän jäsen Kirsi Gustafsson MUISTIO LÄNSI- JA KESKI-UUDENMAAN LAPSUUDEN HYVINVOINNIN KEHITTÄMISYKSIKÖN OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Aika: Maanantai 28.1.2008 klo 12.30-15.30 Paikka: Kirkkonummen sosiaalikeskus (Asematie 3 B), K-talo, 2 kerros,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU VAPAA-AIKATYÖRYHMÄ MUISTIO 1/2015 23.1.2015

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU VAPAA-AIKATYÖRYHMÄ MUISTIO 1/2015 23.1.2015 Aika: klo 9 10.11 Paikka: Ryhmähuone 3, Virastotalon 5. krs. Osallistujat: Lauri Savisaari tilaajapäällikkö Tampere pj. Toimi Jaatinen tuotantojohtaja Tampere Marko Ojala vs.vapaa-aikajohtaja Ylöjärvi

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2012 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2012 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2012 1 Sosiaalijaosto 19.09.2012 Aika 19.09.2012 klo 10:15-11:20 Paikka Laitilan kaupungintalo, kokoushuone 201 Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 57 Kokouksen avaus,

Lisätiedot

Aika: Keskiviikko klo Järvenpään kaupungintalo, 2. kerros, kaupunginhallituksen kokoushuone. Markus Hemmilä Järvenpää puheenjohtaja

Aika: Keskiviikko klo Järvenpään kaupungintalo, 2. kerros, kaupunginhallituksen kokoushuone. Markus Hemmilä Järvenpää puheenjohtaja MUISTIO LÄNSI- JA KESKI-UUDENMAAN LAPSUUDEN HYVINVOINNIN KEHITTÄMISYKSIKÖN JOHTORYHMÄN KOKOUS Aika: Keskiviikko 16.1.2008 klo 13-15 Paikka: Järvenpään kaupungintalo, 2. kerros, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB PÖYTÄKIRJA SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2008 Aika: 14.5.2008 klo 13.30 14.25 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää Läsnä: kunta osallistuja äänimäärä Hyvinkään

Lisätiedot

Paikalla Juha Fränti Oulun kaupunki Auvo Kilpeläinen Rovaniemen kaupunki Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä

Paikalla Juha Fränti Oulun kaupunki Auvo Kilpeläinen Rovaniemen kaupunki Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 19.2.2009 POHJOIS-SUOMEN SOSIAALIALAN OSAAMISKESKUKSEN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika torstai 19.2.2009 klo 13.00 15.00 Paikka Poske, Pohjois-Pohjanmaan toimintayksikkö, Oulun seudun ammattikorkeakoulu,

Lisätiedot

Verkkolaskufoorumin ohjausryhmä

Verkkolaskufoorumin ohjausryhmä Verkkolaskufoorumin ohjausryhmä Aika 23.08.2010, kello 13:00 16:00 Paikka TIEKE, Salomonkatu 17 A, 10.krs Paikalla Poissa Vesa Kotilainen Pirjo Ilola Taru Rastas Martti From Kristiina Seppälä Michael Burman

Lisätiedot

Kokouksen esityslistaa muutettiin siten, että seuraavista kokouksista sopiminen siirrettiin kohdaksi 4. Muutoin esityslista hyväksyttiin.

Kokouksen esityslistaa muutettiin siten, että seuraavista kokouksista sopiminen siirrettiin kohdaksi 4. Muutoin esityslista hyväksyttiin. PÖYTÄKIRJA 6/98 Kansallinen elektroninen kirjasto Ohjausryhmän kokous 28.8.1998 klo 10-13.15 Läsnä: Päivi Kytömäki (pj.), Kai Ekholm, Paul Fogelberg, Riitta Huuhtanen, Annu Jylhä-Pyykönen, Sinikka Koskiala,

Lisätiedot

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke Ohjausryhmän kokous Muistio 3/2012 AIKA: 7.9.2012 klo 9.15-12.05 PAIKKA: Kokouskeskus Juvenes, Åkerlundinkatu 1, Kokoustila

Lisätiedot

SOSIAALIASIAMIES- TOIMINTA

SOSIAALIASIAMIES- TOIMINTA SOSIAALIASIAMIES- TOIMINTA Elokuu 2014 1. Sosiaaliasiamiehen tehtävät Säädetty laissa: Lain sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista (812/2000, myöh. asiakaslaki) 24 :ssä sosiaaliasiamiehelle

Lisätiedot

Esivalmistelun sote-tiimi

Esivalmistelun sote-tiimi MUISTIO 1/2016 1 Esivalmistelun sote-tiimi Aika 21.12.2016 klo 14:00-16:20 Paikka Uudenmaan liitto, Esterinportti 2 B Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Sote- ja maakuntauudistuksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Saimaa

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Saimaa Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Saimaa Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen valmistelun

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/2017 1 Kokousaika kello 9:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2016 1 Kokousaika kello 9:30 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/ Uudenkaupungin Golfklubi, Välskärintie 2 H, Uusikaupunki

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/ Uudenkaupungin Golfklubi, Välskärintie 2 H, Uusikaupunki UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2015 1 Vakka-Suomen sosiaalijohto 21.08.2015 Aika 21.08.2015 klo 09:00-13:00 Paikka Uudenkaupungin Golfklubi, Välskärintie 2 H, Uusikaupunki Luettelo käsitellyistä

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika 20.12.2017 kello 13:00-15:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, 50100 MIKKELI, NH Pyöreä torni Asialista: 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Yhteenveto Hyte-verkoston tapaamisesta

Yhteenveto Hyte-verkoston tapaamisesta Yhteenveto Hyte-verkoston tapaamisesta 13.6.2018 Perhekeskus, Tommola-talo Heinola 18.6.2018 Heli Lehtovaara Hyte verkosto tapaamisen ohjelma klo 8.30 8.40 klo 8.40 9.10 klo 9.10 9.40 klo 9.40 10.10 klo

Lisätiedot

MUISTIO klo Aluetiimin palaveri Sodankylässä

MUISTIO klo Aluetiimin palaveri Sodankylässä MUISTIO 18.1.2008 klo.9.30-11.30 Aluetiimin palaveri Sodankylässä Läsnä: Puheenjohtaja: Maarit Kairala Inga Mukku Raija Pöyliö Arja Ojuva Sinikka Savukoski Tarja Niittymäki Riitta Nordberg Pirkko Maranen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Kokousaika kello 9:00 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

KOKONAISSUUNNITELMA KEHITTÄMISTEHTÄVÄLLE lomake 1

KOKONAISSUUNNITELMA KEHITTÄMISTEHTÄVÄLLE lomake 1 KOKONAISSUUNNITELMA KEHITTÄMISTEHTÄVÄLLE lomake 1 TYÖRYHMÄN NIMI: SUUNTA Laajasalon tiimi (Itäinen perhekeskus, Helsinki) pvm: jolloin täytetty työryhmän kanssa KEHITTÄMISTEHTÄVÄN NIMI 1) Asiakassuunnitelman

Lisätiedot

Kokous helmikuuta :05

Kokous helmikuuta :05 Kokous 06.03.2017 22. helmikuuta 2017 14:05 Kokouksen aihe: Lapin ICT työryhmä / Lapin maakuntauudistuksen esivalmistelu Kokouksen päivämäärä: 6.3.2017 9:00 Sijainti: Skype-kokous Kutsuviesti Osallistujat

Lisätiedot

Etelä Suomen LAPSEN ÄÄNI kehittämisohjelma

Etelä Suomen LAPSEN ÄÄNI kehittämisohjelma Etelä Suomen LAPSEN ÄÄNI kehittämisohjelma LAPSEN ÄÄNI - KEHITTÄMISOHJELMA 27.2.2009 STM:n rahoituspäätös: 11.3. milj. euroa 1.1.2009 31.10.2011 väliselle ajalle Ehdot mm.: Yhteistyö muiden valtakunnallisten

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU VARHAISKASVATUKSEN TYÖRYHMÄ MUISTIO 1/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU VARHAISKASVATUKSEN TYÖRYHMÄ MUISTIO 1/ Aika: 15.2.2017 klo 13 Paikka: Tampella, Kelloportinkatu 1 B. 3 krs. kokoushuone Valimo Osallistujat: Aalto-Ropo Anni varhaiskasvatuksen johtaja Kangasala, pj Vesa Marjo varhaiskasvatuksen johtaja Ylöjärvi

Lisätiedot

LAPIN SOTE TUOTANTOALUEEN ASIAKASPROSESSEJA VALMISTELEVIEN TYÖRYHMIEN TYÖSKENTELYPROSESSI

LAPIN SOTE TUOTANTOALUEEN ASIAKASPROSESSEJA VALMISTELEVIEN TYÖRYHMIEN TYÖSKENTELYPROSESSI LAPIN SOTE TUOTANTOALUEEN ASIAKASPROSESSEJA VALMISTELEVIEN TYÖRYHMIEN TYÖSKENTELYPROSESSI luonnos 18.5.15 AN/RR Työryhmätyöskentelyn tavoite Luoda asiakaslähtöiset ja yhdenvertaiset integroidut sosiaali

Lisätiedot

Sosiaalityöntekijä poliisilaitoksella Moniammatillinen tiimi poliisilaitoksella (poliisi, sosiaalityöntekija,

Sosiaalityöntekijä poliisilaitoksella Moniammatillinen tiimi poliisilaitoksella (poliisi, sosiaalityöntekija, Haasteita on, mutta selviämme niistä kehittämällä luovasti sosiaalipäivystyksen käytäntöjä moniammatillisellayhteistyöllä asiakkaan tarpeet huomioon ottaen Sosiaalityöntekijä poliisilaitoksella il i ll

Lisätiedot

90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 92 Käsittelyjärjestys...3

90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 92 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 9.9.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 9/2013 KOKOUSAIKA Maanantaina 9.9.2013 kello 12.00 14.10 KOKOUSPAIKKA Eagle-talo 3. krs., Kyminlinnantie 6, Kotka 90 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN KUNTIEN YHTEISTYÖSOPIMUS

HELSINGIN SEUDUN KUNTIEN YHTEISTYÖSOPIMUS 1 LUONNOS 6.4.2005 Asia 1 / Liite 1 HELSINGIN SEUDUN KUNTIEN YHTEISTYÖSOPIMUS 1. SOPIMUKSEN TARKOITUS JA TAVOITTEET Sopimuskuntien yhteisenä tavoitteena on Helsingin seudun kansainvälisen kilpailukyvyn

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016 Ylikylässä 20.8.2016 PÖYTÄKIRJA 3/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.25 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2016 1 n kokous Kokousaika kello 14:00 16.15 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

KOKONAISSUUNNITELMA KEHITTÄMISTEHTÄVÄLLE lomake 1

KOKONAISSUUNNITELMA KEHITTÄMISTEHTÄVÄLLE lomake 1 KOKONAISSUUNNITELMA KEHITTÄMISTEHTÄVÄLLE lomake 1 TYÖRYHMÄN NIMI: pvm: jolloin täytetty työryhmän kanssa KEHITTÄMISTEHTÄVÄN NIMI TAVOITTEET Leppävaaran sosiaaliohjaajat (Espoo, lastensuojelun avopalvelut)

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2017 1 Kokousaika kello 9:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

Sote tiedolla johtamisen - työryhmä. Asialista klo Päijät-Hämeen liitto, Diapaasi

Sote tiedolla johtamisen - työryhmä. Asialista klo Päijät-Hämeen liitto, Diapaasi Sote tiedolla johtamisen - työryhmä Asialista 10.1.2019 klo 14 16 Päijät-Hämeen liitto, Diapaasi Osallistujat Läsnä Ismo Rautiainen Hankejohtaja, sote-vastuuvalmistelija Päijät-Hämeen liitto/phhyky - Anu

Lisätiedot

LÄNSI- JA KESKI-UUDENMAAN LAPSUUDEN HYVINVOINNIN KEHITTÄMISYKSIKKÖ- HANKKEEN OHJAUSRYHMÄN KOKOUKSESTA. Paikalla: Laiho Olli Nurmijärvi puheenjohtaja

LÄNSI- JA KESKI-UUDENMAAN LAPSUUDEN HYVINVOINNIN KEHITTÄMISYKSIKKÖ- HANKKEEN OHJAUSRYHMÄN KOKOUKSESTA. Paikalla: Laiho Olli Nurmijärvi puheenjohtaja MUISTIO LÄNSI- JA KESKI-UUDENMAAN LAPSUUDEN HYVINVOINNIN KEHITTÄMISYKSIKKÖ- HANKKEEN OHJAUSRYHMÄN KOKOUKSESTA Aika: Maanantai 15.12.2008 klo 12.00-15.30 sekä lounas klo 12 13 Paikka: Ravintola Caliente

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.2.2014 klo 13-14.17 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

Katariina Myllärniemi liikenne- ja viestintäministeriö. V-S ELY-keskus, liikenne ja infrastruktuuri. Laura Leppänen, siht. Varsinais-Suomen liitto

Katariina Myllärniemi liikenne- ja viestintäministeriö. V-S ELY-keskus, liikenne ja infrastruktuuri. Laura Leppänen, siht. Varsinais-Suomen liitto PÖYTÄKIRJA TURUN KAUPUNKISEUDUN LIIKENNEJÄRJESTELMÄTYÖ OHJAUSRYHMÄ aika: torstai 7.11.2013 klo 9.15 11.00 paikka: Varsinais-Suomen liitto, Ratapihankatu 36, kokoushuone Tammi kutsutut: Jarkko Virtanen,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU VAPAA-AIKATYÖRYHMÄ MUISTIO 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU VAPAA-AIKATYÖRYHMÄ MUISTIO 2/ Aika: klo 9-11.00 Paikka: Seututoimisto, Satakunnankatu 18 A 2.krs Osallistujat: Lauri Savisaari tilaajapäällikkö Tampere pj. Toimi Jaatinen tuotantojohtaja Tampere Marko Ojala vs.vapaa-aikajohtaja Ylöjärvi

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU VARHAISKASVATUKSEN TYÖRYHMÄ MUISTIO 6/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU VARHAISKASVATUKSEN TYÖRYHMÄ MUISTIO 6/ Aika: 26.10.2016 klo 13-14.53. Paikka: Pirkkalan sivistystoimen hallinnon kokoushuone, Suupantie 6 C 2.krs., Pirkkala Osallistujat: Almusa Liisa varhaiskasvatuspäällikkö Pirkkala, pj Aalto-Ropo Anni varhaiskasvatuksen

Lisätiedot

Miten sosiaalihuollon tiedonhallinta on kehittynyt jo nyt?

Miten sosiaalihuollon tiedonhallinta on kehittynyt jo nyt? Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus Miten sosiaalihuollon tiedonhallinta on kehittynyt jo nyt? johtaja Pirjo Marjamäki 1 Sosiaalihuollon tiedonhallinnan tavoitetila 2020 Kansallinen sosiaalihuollon

Lisätiedot

Yhteenvetoa uuden lastensuojelulain vaikutuksista lastensuojelutyöhön. Hiiden seutu ja Länsi-Uusimaa

Yhteenvetoa uuden lastensuojelulain vaikutuksista lastensuojelutyöhön. Hiiden seutu ja Länsi-Uusimaa Yhteenvetoa uuden lastensuojelulain vaikutuksista lastensuojelutyöhön Hiiden seutu ja Länsi-Uusimaa SISÄLLYS 1 Taustaa...3 2 Uuden lastensuojelulain vaikutuksia työskentelyn kokonaisuuteen...5 2.1 Kokonaisuuteen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1 Maakuntauudistus, Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 09.03.2018 kello 14:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Lisätiedot

LOP Vaahtera- osaprojektin väliarviointi

LOP Vaahtera- osaprojektin väliarviointi LOP Vaahtera- osaprojektin väliarviointi LOP-kehittämistyön organisaatio 2014 LASTEN JA NUORTEN HYVINVOINTITYÖN JOHTORYHMÄ Tekee kehittämistyötä koskevat toimiala- ja sektori rajat ylittävät sopimukset

Lisätiedot

KASPERI II Ajankohtaisia kuulumisia KASPERI II hankejohdolta. Ohjausryhmän kokous Seija Junno & Ulriika Kannas-Honkaniemi

KASPERI II Ajankohtaisia kuulumisia KASPERI II hankejohdolta. Ohjausryhmän kokous Seija Junno & Ulriika Kannas-Honkaniemi KASPERI II 2011-2013 Ajankohtaisia kuulumisia KASPERI II hankejohdolta Ohjausryhmän kokous 4.12.2012 Seija Junno & Ulriika Kannas-Honkaniemi Projektijohtaja Juha Luomala siirtyi 12.11.2012 alkaen Päijät-Hämeen

Lisätiedot

Maakunnan, kunnan ja muiden toimijoiden yhteistyömallit -työryhmän kokous

Maakunnan, kunnan ja muiden toimijoiden yhteistyömallit -työryhmän kokous Muistio 1 (5) Maakunnan, kunnan ja muiden toimijoiden yhteistyömallit -työryhmän kokous Aika: keskiviikko 13.12.2017 kello 13.00 15.30 Paikka: Osallistujat: kh Tammerkoski, Kokouskeskus Pellava, Kelloportinkatu

Lisätiedot

Suurten tutkimusprojektien johtoryhmätyöskentely Mika Lautanala 21.4.2005

Suurten tutkimusprojektien johtoryhmätyöskentely Mika Lautanala 21.4.2005 Suurten tutkimusprojektien johtoryhmätyöskentely Mika Lautanala 21.4.2005 Suuren tutkimusprojektin hallinto Johtoryhmä Projektin strateginen ja hallinnollinen ohjaus 5-8 henkilöä yrityksistä Vastaa yrityksen

Lisätiedot

TOT-hankkeen 28.1.2014 pidetyn AC-kokouksen muistio

TOT-hankkeen 28.1.2014 pidetyn AC-kokouksen muistio Muistio 1 (5) TOT-hankkeen pidetyn AC-kokouksen muistio Läsnä: Oulun seudun ammattiopisto: Sari Veijola (Oulun seudun ammattiopisto, Kontinkankaan yksikkö), puheenjohtaja Seija Rannikko (Oulun seudun ammattiopisto,

Lisätiedot

Kansa-koulu-hanke. Sosiaalihuollon organisaatioiden tukena

Kansa-koulu-hanke. Sosiaalihuollon organisaatioiden tukena Kansa-koulu-hanke Sosiaalihuollon organisaatioiden tukena 30.3.2017 Tampere Sosiaalihuollon Kanta-palveluihin valmistautuminen lainsäädäntöä, tukea ja ohjausta sote-toimijoille Hankejohtaja Maarit Hiltunen-Toura

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Vammaisneuvosto Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 16:00-17:40.

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Vammaisneuvosto Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 16:00-17:40. Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kokoustiedot Aika 17.04.2019 keskiviikko klo 16:00-17:40 Paikka Csongrád Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Janne Mäki-Imppula, puheenjohtaja Maija Räsänen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

VALTAKUNNALLINEN SOSIAALITYÖN YLIOPISTOVERKOSTO JOHTORYHMÄN KOKOUS

VALTAKUNNALLINEN SOSIAALITYÖN YLIOPISTOVERKOSTO JOHTORYHMÄN KOKOUS VALTAKUNNALLINEN SOSIAALITYÖN YLIOPISTOVERKOSTO JOHTORYHMÄN KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 16:00 18:00 Paikka: Helsingin yliopisto, Unioninkatu 40, Istuntosali Jäsenet ja varajäsenet: Maritta Törrönen HY

Lisätiedot

KESKI UUDENMAAN SOSIAALIPÄIVYSTYS 26.11.2007

KESKI UUDENMAAN SOSIAALIPÄIVYSTYS 26.11.2007 KESKI UUDENMAAN SOSIAALIPÄIVYSTYKSEN SOSIAALIPÄIVYSTYKSEN ATK JÄRJESTELYT KESKI UUDENMAAN SOSIAALIPÄIVYSTYS 26.11.2007 Kuumakuntien ja Hyvinkään sosiaalipäivystys hankeen, Keski Uudenmaan Sosiaalipäivystyksen

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/5 KOKOUSTIEDOT Aika pe 17.5.2013 klo 13-14.52 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Henna Ukonmaanaho Jouko

Lisätiedot

Risto Riskien tunnistamisesta parempaan toimintakykyyn (1.7.2013 30.10.2014)

Risto Riskien tunnistamisesta parempaan toimintakykyyn (1.7.2013 30.10.2014) Risto Riskien tunnistamisesta parempaan toimintakykyyn (1.7.2013 30.10.2014) Tuula Partanen Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori Vanhuspalvelulain toteuttamiseen haettu hanke Rahoitus tulee

Lisätiedot

Työryhmä on kokouksessaan 31.3. 5 päättänyt esittää Ikäihmisten palvelut työryhmän kokoonpanosta seuraavaa:

Työryhmä on kokouksessaan 31.3. 5 päättänyt esittää Ikäihmisten palvelut työryhmän kokoonpanosta seuraavaa: Ikäihmisten palvelut työryhmä/pth yksikkö Aika: Perjantai 26.5.2015. klo 10 11:45 Paikka: POSKE, neuvotteluhuone, Rovakatu 3 Jäsenet: Johanna Lohtander, vanh.työnjoht., Rovaniemi, puheenjohtaja - vara

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2016 1 Kokousaika kello 12:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

Ajatuksia ja kokemuksia moniammatillisesta tilannearviotyöskentelystä. Aikuissosiaalityön päivät Rovaniemellä 18. 19.1.

Ajatuksia ja kokemuksia moniammatillisesta tilannearviotyöskentelystä. Aikuissosiaalityön päivät Rovaniemellä 18. 19.1. Ajatuksia ja kokemuksia moniammatillisesta tilannearviotyöskentelystä Aikuissosiaalityön päivät Rovaniemellä 18. 19.1.2011 Kati Närhi Kaksi kokemusta tilannearviotyöskentelystä Keski-Suomen aikuissosiaalityön

Lisätiedot

Kanta-Hämeen LAPE-kärkihankkeen ohjausryhmä Aika: klo 13:00 16:00 Paikka: Hämeen liitto, kokoushuone Ilves, Niittykatu 5, Hämeenlinna

Kanta-Hämeen LAPE-kärkihankkeen ohjausryhmä Aika: klo 13:00 16:00 Paikka: Hämeen liitto, kokoushuone Ilves, Niittykatu 5, Hämeenlinna Kanta-Hämeen LAPE-kärkihankkeen ohjausryhmä Aika: 22.2.2018klo 13:00 16:00 Paikka: Hämeen liitto, kokoushuone Ilves, Niittykatu 5, Hämeenlinna Osallistujat: 1. sivistysjohtaja, puheenjohtaja jari.wihersaari@hattula.fi

Lisätiedot

Etelä Suomen LAPSEN ÄÄNI kehittämisohjelma

Etelä Suomen LAPSEN ÄÄNI kehittämisohjelma Etelä Suomen LAPSEN ÄÄNI kehittämisohjelma LAPSEN ÄÄNI - KEHITTÄMISOHJELMA 27.2.2009 STM:n rahoituspäätös: valtionavustus 11.3. (15.1.m ) m 1.1.2009 31.10.2011 väliselle ajalle Kokonaisuutta koordinoi,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2014. Lahden nuorisovaltuusto

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2014. Lahden nuorisovaltuusto TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2014 sivu 2 / 8 Toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus vuodelle 2014 SISÄLLYSLUETTELO 3. VUODEN 2014 TOIMINNAN PAINOPISTEET 1. PARANNETAAN NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 4/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 4/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 4/2015 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 11.12.2015 klo 13.00 15.00 Paikka: Ravintola Talli (Patteristonkatu 2, Mikkeli), Tallin vintti -kokoushuone (2. krs) Paikalla: Hirvensalmi:

Lisätiedot

Matkailukoordinaattori alueellisen yhteistyön edistäjänä

Matkailukoordinaattori alueellisen yhteistyön edistäjänä Matkailukoordinaattori alueellisen yhteistyön edistäjänä Miksi Länsi-Uusimaa, miksei kaikki kunnat erikseen? Länsi- Uusimaa Lahti Region Lahti, Asikkala, Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2016 1 Kokousaika kello 9:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

SOSIAALIHUOLLON ASIAKASTIETOJEN HALLINNAN KEHITTÄMISTARPEET

SOSIAALIHUOLLON ASIAKASTIETOJEN HALLINNAN KEHITTÄMISTARPEET SOSIAALIHUOLLON ASIAKASTIETOJEN HALLINNAN KEHITTÄMISTARPEET PHSOTEY / PERUSPALVELUKESKUS tuottaa Artjärven, Hartolan, Iitin, Myrskylän, Nastolan, Orimattilan, Pukkilan ja Sysmän sosiaali- ja perusterveydenhuollon

Lisätiedot

2 Sosiaalitaidon toiminta vuonna 2005 5. 3 Sosiaalitaidon toiminnan arviointi 9

2 Sosiaalitaidon toiminta vuonna 2005 5. 3 Sosiaalitaidon toiminnan arviointi 9 TOIMINTAKERTOMUS 2005 2 Sisällys 1 Tausta 3 1.1 Yhtiön osakepääoma 1.2 Hallinto 1.3 Talous 1.4 Henkilökunta 1.5 Toimitilat 1.6 ESO - Etelä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus 1.7 Valtakunnallinen sosiaalialan

Lisätiedot

TIEDOTUS- JA VIESTINTÄSUUNNITELMA

TIEDOTUS- JA VIESTINTÄSUUNNITELMA ARVO hankkeen tiedottaminen tukee hankkeen tavoitteiden saavuttamista. Tiedottamisen lähtökohtana on läpinäkyvyys. Hankkeeseen liittyvän tiedotuksen tavoitteena on: edesauttaa hankkeen toteutumista lisätä

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus ja tilannekatsaus

1. Kokouksen avaus ja tilannekatsaus KOKOUSMUISTIO 8/2011 JHS 145 Palvelutietojen ryhmittely ja osoitteet asiointia varten monta toimialaa kattavissa julkisen sektorin portaaleissa -suosituksen päivittäminen Paikka: Kuntatalo, Toinen linja

Lisätiedot

Verkkolaskufoorumin ohjausryhmä

Verkkolaskufoorumin ohjausryhmä Verkkolaskufoorumin ohjausryhmä Aika, kello 9:00 12:00 Paikka TIEKE, Salomonkatu 17 A, 10.krs Paikalla Vesa Kotilainen Pirjo Ilola Taru Rastas Martti From Kristiina Seppälä Michael Burman Itella,pj, operaattori

Lisätiedot

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Sivu 1/5 Pöytäkirja 23/2017 Aika: 8. kesäkuuta 2017 klo 8.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Inari Harjuniemi,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU VAPAA-AIKATYÖRYHMÄ MUISTIO 1/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU VAPAA-AIKATYÖRYHMÄ MUISTIO 1/ Aika: klo 12.30- Paikka: Seututoimisto, Satakunnankatu 18 A 2.krs Osallistujat: Lauri Savisaari tilaajapäällikkö Tampere pj. Toimi Jaatinen tuotantojohtaja Tampere Sami Yli-Pihlaja vapaa-aikajohtaja Ylöjärvi

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 12/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 12/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 12/2016 Aika 15.11.2016 kello 18:00 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Läsnäolijat Vasama Juha Lehtonen Harri Heino Oili

Lisätiedot

Taulukkoon yksi on koottu koulutus- ja klubitilaisuudet sekä niihin osallistuneiden määrät.

Taulukkoon yksi on koottu koulutus- ja klubitilaisuudet sekä niihin osallistuneiden määrät. LOHJAN SEUDUN YMPÄRISTÖKLUSTERI Klusteri on yhteistyöverkosto, joka edistää yritysten ja yhteisöjen ympäristöasioiden hallintaa, auttaa ennakoimaan ja sopeutumaan muutoksiin ja riskeihin sekä edesauttaa

Lisätiedot

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä.

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä. Oulun ylioppilaskamerat ry Yhdistyksen syyskokous 4/2011 Pöytäkirja Aika: ke 30.11.2011 klo 18:00 Paikka: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Ylikylässä 12.9.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.28 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

KUNTATYÖRYHMÄKIRJE IX / Kuntatyöryhmien arviointikysely

KUNTATYÖRYHMÄKIRJE IX / Kuntatyöryhmien arviointikysely KUNTATYÖRYHMÄKIRJE IX / 009..009 Kuntatyöryhmien arviointikysely Kehittämistyön arviointi tulee suorittaa kuntatyöryhmän yhteisessä keskustelussa niin, että moniammatillinen näkökulma arvioinnissa on varmistettu.

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 9/2014 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 9/2014 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 9/2014 1 Vakka-Suomen sosiaalijohto 31.10.2014 Aika 31.10.2014 klo 09:00-12:40 Paikka Laitilan kaupungintalo, kokoushuone 224 Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 77

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

PÄIHDEPOTILAS PÄIVYSTYKSESSÄ JA OSASTOLLA

PÄIHDEPOTILAS PÄIVYSTYKSESSÄ JA OSASTOLLA PÄIHDEPOTILAS PÄIVYSTYKSESSÄ JA OSASTOLLA Psykososiaalisten interventiomallien ja hoitoonohjauskäytäntöjen kehittäminen. Pilottina Hyvinkään sairaala SOCCA, Helsinki 10.02.2015 Sisko Vierimaa Linjaesimies/vastaava

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2017 1 Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion hyväksyminen

Lisätiedot

Asiakastyön dokumentoinnin tavoitetila. Maarit Laaksonen projektipäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Kuntamarkkinat 14.9.

Asiakastyön dokumentoinnin tavoitetila. Maarit Laaksonen projektipäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Kuntamarkkinat 14.9. Asiakastyön dokumentoinnin tavoitetila Maarit Laaksonen projektipäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Kuntamarkkinat 14.9.2011 Mitä on dokumentointi? Dokumentointi asiakirjojen laatimista ja kirjoittamista

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhus- ja vammaisneuvosto 15.01.2018 Aika 15.01.2018 klo 10:00-13:55 Paikka Iso seurakuntatalo, Pappilantie 6 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2.

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012 Aika: 4.10.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. Krs 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ)

Lisätiedot