LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.7.2014-30.6.2015"

Transkriptio

1 LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA LC Kauhajoki/Katrillin toimintavuosi on ollut aktiivinen. Presidentin laatima toimintakauden suunnitelma osoitti, että tästäkin kaudesta tulisi vilkas. Suuri unelmamme tarjotinprojekti eteni jo niin pitkälle, että saimme tehdä huomattavan lahjoituksen hyväntekeväisyyteen saadusta tuotosta. Osallistuimme myös tarjotin projektin myötä moniin eri tapahtumiin. Klubin taloustilanne kauden lopussa osoittaa ylijäämää 724,08. Pisnes/tarjotin projektin liikevaihto oli toimikauden aikana ,51. Klubiin saatiin myös yksi uusi jäsen. LC Katrilli on toiminut Suomen Lions Liitto ry:n klubisääntöjen 2 mukaan. Järjestön toimintaajatus on havaita inhimilliset tarpeet, rohkaista vapaaehtoisia palvelemaan yhteiskuntaansa, tukea rauhaa ja edistää kansainvälistä yhteisymmärrystä lionsklubien avulla. Järjestön tavoite on säilyä vapaaehtoisten yhteiskunnallisten ja humanitääristen palvelujen maailmanlaajuisena johtajana. Suomalaisen Lions-liikkeen toiminta-ajatus toimivuonna on: Teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi, sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi. Toiminta tarjoaa jäsenelle mahdollisuuden toimia sosiaalisessa yhteisössä, mahdollisuuden kehittyä ihmisenä ja kehittää johtamistaitoja sekä solmia kontakteja kotimaassa ja ulkomailla. 1. Toimintavuoden teemat Jäsentilanne Kansainvälisen Lions liiton perusarvo Me palvelemme We Serve Kansainvälisen presidentin Joe Prestonin teema: Vahvempina yhdessä - Stärka stoltheten Strenghten the Pride Suomen Lions Liiton teema: Palvelulla hyvinvointia Välfärd genom service Piirikuvernööri Erkki Ammesmäki LC Vimpeli teema: Toimi! Auta! Viihdy! - Agera! Hjälp! Trvis! IV alueen puheenjohtaja oli Mika Vihma LC Kuortane ja 2. lohkon puheenjohtaja oli Stefan Weksström LC Kauhajoki/Aro Klubi sai syksyllä yhden uuden jäsenen Minna Honkasen. Hänen kumminaan on Leena Piikkilä. Jäseniä on tällä hetkellä 27. Toimintakauden jäsenmaksu on ollut 100 koko vuodelta.

2 3. Hallitus ja toimihenkilöt toimintavuonna LC Katrillin presidenttinä on toiminut Leena Piikkilä, sihteerinä Päivi Mäkiranta, rahastonhoitajana Anne Nevanperä, 1. varapresidenttinä Raija Saarivirta-Kut, 2. varapresidenttinä Anni Rajala, past presidenttinä Eija Mäki-Filppula ja web-masterina Annukka Laurila. Edellisten lisäksi hallitukseen kuuluivat Elina Panula-Lehto, Klubimestari ja Tail Twister Sirpa Rajamäki, Quest-vastaava Marjo Nuuttila ja ARS -vastaava Kaija Kulmala sekä tiedotussihteeri ja leikekirjanpitäjä Pirjo Pieski. Muut toimihenkilöt: Jäsen- ja sääntötoimikunnan jäsen Annukka Laurila, nuorisovaihto Ulla- Maija Paloniemi, toiminnantarkastaja Liisa Nummijoki sekä varatoiminnantarkastajana Marja- Leena Salomaa. 4. Toimikunnat ja aktiviteetit Ystävyysklubi: Ujpest Arpad: Annukka Laurila, Ulla-Maija Paloniemi ja Aune Vanhanen Valon Neito: Annukka Laurila pj, Henna Ala-Risku, Taija Hakola, Aune Vanhanen, Anni Rajala, Marjo Nuuttila, Anita Hirvelä ja Liisa Ranta-Pantti. Toimikunta kokoontui 16 kertaa. Puheenjohtaja ja toimikuntalaiset hoitivat keräyksen käytännön järjestelyjä eri kokoonpanoissa. Hiekkaprojekti: Eija Mäki-Filppula pj, Ella Uusitalo, Marja-Leena Salomaa ja Liisa Nummijoki kuuluivat toimikuntaan, joka kokoontui yhteensä viiden tunnin ajan. Hiekkaprojekti toteutettiin yhteistyössä LC Katrillin Söörien kanssa Hiekkasangot lahjoitti LC-Kauhajoki. Hiekkasankoja jaettiin yksin asuville vanhuksille 200 kpl. Projektiin osallistui 14 henkilöä. Joulukortit: Sirpa Rajamäki pj., Marjo Nuuttila, Sirkka Yli-Kullas ja Eija Liikamaa. Kortteja tilattiin runsaasti. Kevätaktiviteetti: Toimikunta ei kokoontunut, eikä varsinaista kevätaktiviteettia järjestetty. Taloustoimikunta: Pj. Anne Nevanperä, Eija Mäki-Filppula, Pirjo Latva-Pukkila, Maija Ketola ja Kaija Kulmala Pisnestoimikunta: Pj Maija Ketola, Elina Panula-Lehto, Raija Saarivirta-Kut Pirjo Pieski ja Kaija Kulmala Toimikunta kokoontui kolme kertaa ja työtunteja kertyi 300.Pisnestoimikunta aloitti toimikauden järjestämällä nopealla aikataululla Kauhajoen Ruokamessuille osaston. Oman postimerkin painamisesta neuvoteltiin Kauhajoen Itellan/Leena Hokkasen kanssa. sovittiin Katrillin oman postimerkin painamisesta. Postimerkkiin tuli Katri Lehtisen suunnitteleman tarjottimen kuva ja se ilmestyi Samana päivänä saimme postiin myyntiin Katrillin postikortteja, joista osan Katri Lehtinen singneerasi. LC Katrillista ja postimerkistä oli myös lehtijuttu Kauhajoki lehdessä. Jäsen- ja sääntötoimikunta: Annukka Laurila pj, Taija Hakola ja Anni Rajala Kummilapsi toimikunta: Ulla-Maija Paloniemi, äitikummi Kummityttö W.D.-Kavindi Maheshika on Sri Lankassa. Tulevaisuustoimikunta: Pj.Leena Piikkilä, past. pres. Eija Mäki-Filppula,1.varapres. Raija Saarivirta-Kut ja siht. Päivi Mäkiranta. Tulevaisuustoimikunta kokoontui kerran.

3 Juhlien suunnittelutoimikunta: Pj. Taija Hakola, Pirjo Pieski, Tuula Saarimäki, Aune Vanhanen ja pres. Leena Piikkilä. Toimikunta on kokoontunut 8 kertaa ja järjesti pikkujoulun teatteriretkenä Vaasan kaupunginteatteriin söörien ja LC-Kauhajoen kanssa sekä kauden päätöstilaisuuden Kristiinankaupungin Jungnmann-ravintolassa LC-Kauhajoen kanssa. Suunnitteluun ja järjestelyihin toimikunta käytti aikaa 14 tuntia. Sanssinkodin palveluaktiviteetin vastuuhenkilö: Pirjo Pieski Joka toinen tiistai klo kaksi Katrillin jäsentä käy seurustelemassa Sanssin palvelukodin asukkaiden kanssa. Lisäksi jäsenet tekevät valintansa mukaan vierailuja vanhusten luokse. Myös bingopalkintoja toimitettiin. Vierailuista tulee tyytyväinen ja hyvä mieli molemmille osapuolille. 5. Kokouksista yleistä Hallituksen kokouksia on pidetty yhdeksän, joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo ja kuukausikokouksia myös yhdeksän kuukauden toisena torstaina klo Kauhajoen Krouvissa. Toukokuun kuukausikokous pidettiin Kristiinankaupungissa. Kiitämme Kauhajoen Krouvia heidän tarjoamistaan kokoustiloista ja hyvästä palvelusta. PNAT on kokoontunut kaksi kertaa. Ensimmäisen tapaamisen järjesti LC Aro ja Katrillista olivat mukana presidentti Leena Piikkilä ja rahastonhoitaja Anne Nevanperä. Toinen tapaaminen oli Isojoella Lauhansarvessa, Sahtiopistolla LC Isojoki presidentin Hannu Väliviidan johdolla. Kokoukseen osallistuivat presidentti Leena Piikkilä, sihteeri Päivi Mäkiranta ja rahastonhoitaja Anne Nevanperä. Piirin vuosikokous oli Kauhavan Ylihärmässä Härmän kuntokeskuksessa Kokoukseen osallistuivat klubin virallisina edustajina Raija Saarivirta-Kut, Anne Nevanperä ja Annukka Laurila.. Piirikuvernööriksi kaudelle valittiin Timo Sysilampi LC Seinäjoki/Törnävä. Annukka Laurila valittiin F-piirin IV alueen 2. lohkon puheenjohtajaksi ja piirihallitukseen. Suomen Lions-liiton 62. vuosikokous oli Vuokatissa, Kokoukseen osallistuivat Raija Saarivirta-Kut ja Eija Liikamaa sekä Anne Nevanperä puolisoineen. Lions-liiton puheenjohtajaksi kaudelle valittiin Jari Rytkönen LC Uurainen. 6. Toiminta kuukausittain Heinäkuu: -Presidentti ja jäsenistö piti lomaa heinäkuun. Elokuu: Aloitettiin suunnittelu, miten osallistutaan Kauhajoen ruokamessuille. Varattiin pöytä ruokamessualueelta. Syyskuu: Valon Neito-toimikunta kokoontui Hallituksen kokous Kauhajoen Krouvissa Osallistuimme Kauhajoen ruokamessuille Hämes-Havusen talonpoikasmiljöössä. Myimme messuilla tarjottimia, mukeja ja kortteja. Saimme näkyvyyttä ja myyntitapahtuma oli tuottoisa.

4 Kauhajoen Kriuhnaasu -tapahtuman suunnittelukokouksessa Kauhajoki LC Katrillia oli edustamassa Taija Hakola Kuukausikokous Kauhajoen Krouvissa. Kokouksessa presidentti Leena Piikkilä kävi läpi klubikäsikirjaa. Pisnestoimikunnasta Maija Ketola kertoi kaikille, että myynnissä on nyt myös mukeja ja postikortteja. Valon Neito- aktiviteetti on lähtenyt käyntiin ja puheenjohtaja Annukka Laurila esitti syksyn toimintasuunnitelman. Päätettiin, että Unkarin kummiklubin 20 vuotisjuhlassa, annetaan lahjoituksena kahden kuukausikokouksen ja vallanvaihtojuhlan arpajaismyynnistä tuleva tuotto Unkarin kummiklubin hyväntekeväisyystoimintaan. Päätettiin valita Vuoden kellokas hyvin hoidetusta jäsenyydestä toimikauden aikana. Kellokkaan valitsevat kolme viimeaikaisinta presidenttiä. Kokouksen arpajaisten tuotto oli 66 euroa Valon Neito-toimikunta kokoontui. Lokakuu: Hallituksen kokous Kauhajoen Krouvissa. Kokouksessa hallitus käsitteli toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä toiminnantarkastajan lausunnon edelliseltä kaudelta esitettäväksi vuosikokoukselle hyväksyttäväksi. Valon Neito Ehdokkaiksi ovat ilmoittautuneet viisi nuorta neitoa: Nea Hautamäki 19 v Kauhajoen Evankelinen opisto, Petra Holma 16 v Kauhajoen Lukio, Sini Kanto 15 v Kauhajoen Lukio, Jemina Mäntymäki 15 v Kauhajoen Yläkoulu sekä Jenni Salonen 17 v Kauhajoen Lukio. Joulukorttitilauslista kiersi kokouksessa. Hiekkaprojektiin on hankittu 200 kpl hyviä metallisankaisia sankoja. Kustannuksista vastasi LC Kauhajoki. Lions Quest koulutukseen esitettiin varhaiskasvatuksesta Saija Uusitaloa. Päätettiin osallistua itsenäisyyspäivän kahvitarjoiluun seurakuntakeskuksessa Valon Neitojen valokuvaus oli Petterin kuvakaupassa Kuukausikokous Kauhajoen Krouvissa. Ennen kokouksen alkua Roosa Kuja-Kyyny kertoi nuorisovaihdostaan Teksasiin. Kokouksessa käytiin läpi ajankohtaiset asiat aktiviteeteistä. Kansallisena postimerkkipäivänä oli Kauhajoen perinnetalosta otettu kuva postimerkkinä myynnissä Kauhajoen postissa. Kaikki 500 merkkiä myytiin nopeasti loppuun. Mielenterveysseuralle päätettiin lahjoittaa 170 ja Kauhajoen Lukion oppilaille 300 Cernin matkaa varten. Vuoden kellokkaaksi valittiin Maija Ketola. Arpatuotto oli 68,20. Vuosikokouksessa esiteltiin edellisen kauden toimintakertomus ja tilinpäätös. Myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille tili- ja vastuuvelvollisille Osallistuimme LC Kauhajoki Aron järjestämään vallanvaihtojuhlaan Logistian tiloissa. Vallanvaihtojuhlassa LC Kauhajoen klubi lahjoitti Budapestin kummiklubin hyväntekeväisyyskohteeseen 100. Arpavoitoista saatava summa oli Valon Neito-toimikunta kokoontui Valon Neitokilpailusta oli lehtijuttu Kauhajoki-lehdessä Pirjo Latva-Pukkila, Ulla-Maija Paloniemi ja Aune Vanhanen puolisoineen osallistuivat Unkarin kummiklubin 20 -vuotisjuhlaan Budapestissa. Lahjaksi vietiin mukit ja tarjottimet. Paikallisen klubin hyväntekeväisyyskohteeseen lahjoitettiin 620 arpajaisrahoja oli Kurkistus Jouluun - tapahtuma, missä Valon Neito-ehdokkaat esittäytyivät yleisölle. Marraskuu: Hiekkaprojekti-toimikunta kokoontui liimaamaan tarrat 200 sankoon Hallituksen kokous Kauhajoen Krouvissa Valon Neito-toimikunta kokoontui Kuukausikokous Kauhajoen Krouvin Pikkukabinetissa. Ennen sitä oli vierailu DBCklinikalla, missä Anne Marttunen kertoi klinikan toiminnasta. Vierailijana kokouksessa oli lohkon piirikuvernööri Erkki Ammesmäki. Kuvernööri myönsi 10-vuotisjäsenyydetä Chevron-merkin ja kunniamerkin 100 % presidenttiydestä Eija Mäki-Filppulalle. Kokouksessa käytiin läpi myös onnistunutta Budapestin vierailua. Rauhanjuliste-kilpailuun on valittu 3 piirustusta. Maija Ketola oli päivittänyt uudet myyntilomakkeet käyttöömme. Päätimme lahjoituskohteeksi lapsi- ja

5 nuorisotyöhön, Vanhaintuki ry:n ja seurakunnan diakoniatyön. Käytiin läpi ajankohtaiset asiat aktiviteeteista. Arpatuotto oli Aron LC järjestämässä PNAT-kokouksessa edustajina olivat Leena Piikkilä ja Anne Nevanperä täytettiin 200 kpl LC Kauhajoen lahjoittamaa hiekkasankoa KTK:n toimiston pihaalueella. Hiekkasankoja oli täyttämässä ja jakamassa 9 jäsentä ja 4 sööriä. Hiekkasangot jaettiin ikäihmisille ympäri Kauhajokea Valon Neitolistojen ja rahojen viimeinen palautuspäivä Valon Neitojen ääntenlasku. Ääniä myytiin 1953 kpl/. Vuoden 2014 Valon Neito on Jemina Mäntymäki.Hän sai ääniä 643 kpl. Ensimmäiseksi perintöneidoksi tuli Sini Kanto ja toiseksi Petra Holma. Valon Neito äänestyksen tuotto jaetaan paikkakunnan nuorison ja vanhusten hyväksi Valon Neidon kruunaus ensimmäisenä Adventtisunnuntaina Kauhajoen Kirkossa jumalanpalveluksen jälkeen. Kruunauksen jälkeen Valon Neito ja perintöneidot palkittiin Valkoinen Puu -kahvilassa. Tapahtumasta otettiin valokuvia ja toimittaja teki jutun Kauhajoki lehteen. Joulukuu: Hallituksen kokous Kauhajoen Krouvissa Katrillilaiset osallistuivat Itsenäisyyspäivän kahvituksen avustamiseen Kauhajoen seurakuntakeskuksessa Kuukausikokous Kauhajoen Krouvissa. Rauhanjulistuskilpailuun osallistuu Kauhajoelta Mico Lapikisto. Päätettiin lahjoittaa Jemina Mäntymäelle partiolaisten Jamboreeleiriä varten 300. Kokouksessa käytiin läpi ajankohtaiset asiat aktiviteeteistä. Arpajaistuotto oli 42, Tarjotin projektin tuotosta Katrilli lahjoitti toiminnan tukemiseen Kauhajoen Vanhaintuelle 2000, josta oli paikalla Tiina Rauhalaakso ja Paavo Kauhajärvi. Kauhajoen seurakunnan diakonialle 2000 lahjoituksen vastaanotti Tuula Paul ja Sinikka Kurjenluoma. Ja kolmannen 2000 arvon lahjoituksen vastaanotti Paula Uusi-Hakala. Lahjoitus kohdennetaan Kauhajoen sosiaalitoimen ennaltaehkäisevään lastensuojelu ja lasten suojelun avohuollon tukitoimiin. Kauhajoki-lehti oli paikalla tekemässä jutun tapahtumasta Arpavoittoja toimitettiin Sanssin palvelukotiin Pikkujoulutoimikunta järjesti teatterimatkan Vaasaan LC Kauhajoen kanssa. Teatteriesitys oli Vaasan kaupunginteatterissa ja esitettävä näytelmä oli Tarkastaja. Teatterin jälkeen nautimme buffetillallisen teatteriravintolassa Sanssin kartanon joulumyyjäisissä olimme mukana myymässä tarjottimia ja mukeja Valon Neito ja perintöneidot tekivät joululaulukierroksen Sanssin palvelukodissa, Männikön vanhainkodissa ja Haapala-kodissa Kävimme Valon Neitojen kanssa laulamassa kauneimpia joululauluja Kauhajoen kirkossa. Valon Neitojen kulkue mennen tullen Santa Lucian soidessa ja kynttilöiden valaistessa oli kaunista, tunnelmallista ja vaikuttavaa katsottavaa. -Presidentti on lähettänyt joulutervehdyksinä Lions joulukortit kaikille Kauhajoen Lions Klubeille, lähialueen naisklubeille, yhteistyökumppaneille sekä Ujpest Arpad:lle Tammikuu: Hallituksen kokous Kauhajoen Krouvissa Kuukausikokous Kauhajoen Krouvissa. Ennen kokousta Seija Huhtanen turkisateljeesta esitteli valmistamiaan turkkeja, huiveja ja päähineitä. Koko kokouksen ajan vieraanamme oli lohkon puheenjohtaja Stefan Wekström ja LC Arosta Timo Kulmala. Katrillin Punainen Sulka vastaavaksi valittiin Annukka Laurila. Stefan Wekström esitti ajatuksen

6 yhteisestä kampanjasta pyöräilykypärien ja heijastusliivien hankkimiseksi alakoulun 1-2 luokkalaisille. Kokouksessa käytiin läpi ajankohtaiset asiat aktiviteeteistä. Arpatuotto oli 83,97. Helmikuu: Tulevaisuustoimikunta kokoontui. Paikalla olivat Raija Saarivirta-Kutin kotona Leena Piikkilä ja Eija Mäki-Filppula Hallituksen kokous Kauhajoen Krouvissa PNAT-kokous Isojoen Sahtiopistolla. Kokouksessa olivat Presidentti Leena Piikkilä, sihteeri Päivi Mäkiranta ja rahastonhoitaja Anne Nevanperä Kuukausikokous Kauhajoen Krouvissa. Kokouksessa käytiin läpi ajankohtaiset asiat aktiviteeteistä. Kokous päätettiin yhteiseen illalliseen. Arpatuotto oli Kauhajoen Rotaryt viettivät 60-vuotispäiviään. Katrillilaiset olivat onnittelemassa juhlivaa klubia. Rotarien päiväjuhlassa myimme omia tarjottimia ja mukeja LC Kauhajoki järjesti elokuvaillan Bio Marlonissa. Kotimaista elokuvaa Kyllä minä mieleni niin pahoitin oli katsomassa myös Katrillilaisia. Maaliskuu: Hallituksen kokous Kauhajoen Krouvissa Kuukausitapaaminen Kauhajoen Krouvissa. Ensi kauden presidentti Raija Saarivirta-Kut esitteli toimintakauden toimintasuunnitelman. Lahjoitettiin yläkoulun Englannin kielten opiskelijoille apurahaa 300 englanninmatkaa varten F-piirin Melvin Jones/Aarne Ritari Gaalailtaan osallistuminen Kauhajoella Ojalan Pakarin vintillä. Juhlapuhujana oli Annukka Laurila. Huhtikuu: Kauhajoki-lehdessä leikkimielinen arvoituskilpailu Ketä nuo luuloo olevansa Katrillin toiminnasta Hallituksen kokous Kauhajoen Krouvissa Kauhajoki-lehdessä oli oikea vastaus ja oikein vastanneiden kesken arvottiin meidän oma tuotepalkinto Kuukausitapaaminen ja vaalikokous. Kokouksen alussa saimme kuulla ja nähdä lukion fysiikan ryhmän matkasta Cerniin Sveitsiin. Vaalikokouksessa Kauden presidentti Raija Saarivirta-Kut esitteli toimintasuunnitelmansa Lions F-piirin kevätkokous Härmän kuntokeskuksessa. Osallistujina Raija Saarivirta-Kut, Annukka Laurila ja Anne Nevanperä Kriuhnaasu- tapahtumassa olivat Aune Vanhanen, Eija Mäki-Filppula ja Minna Honkanen. Toukokuu: Hallituksen kokous Kauhajoen Krouvissa, päätimme järjestää syksyllä taas Valon Neito keräyksen Männikönkodissa oli Vanhaintuki ry:n 40-vuotisjuhla. Meiltä paikalla olivat Eija Mäki- Filppula ja Anni Rajala Kuukausikokous ja toimikauden päätöstilaisuus pidettiin Kristiinankaupungissa yhdessä söörien ja LC Kauhajoen kanssa. Kävimme tutustumassa merimuseoon ja ruokailimme Ravintola Jungnmannissa. Kesäkuu: Vuokatissa pidetyssä Suomen Lions-liiton vuosikokouksessa Katrillia edustivat tulevan kauden presidentti Raija Saarivirta-Kut, rahastonhoitaja Anne Nevanperä ja sihteeri Eija Liikamaa.

7 Jokimaan lavalla oli Sanssin palvelukodin virkistyspäivä tanssien merkeissä. Yhtenä tanssittajana toimi LC Katrillista Pirjo Pieski. 7. Muu toiminta Piirin nuorisoleirimaksu on maksettu. Quest: Quest-koulutukseen osallistui Saija Uusitalo varhaiskasvatuksen alueelta. Kummilapsitoimintaa on jatkettu entiseen tapaan. Äitikummina on ollut Ulla-Maija Paloniemi. Budapest LC Ujpest Arpad on virallisesti ystävyysklubimme Unkarissa, jonne klubimme teki matkan Klubikäsikirja: Presidentti Leena Piikkilä on laatinut LC Katrillin kauden toiminnasta Klubikäsikirjan, johon on samojen kansien sisään koottu kaikki oleelliset kauden aikana tarvittavat tiedot Lions-periaatteista, -toiminnasta ja oman klubin toimihenkilöt, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Klubikäsikirja on hyvä opas, kun kerrotaan potentiaalisille uusille jäsenille klubin toiminnasta. Klubikäsikirja on toimintakertomuksen liitteenä. 8. Lahjoitukset, stipendit ja avustukset Lahjoituksia, stipendejä ja avustuksia on kaudella annettu lastensuojelun avohuollon tukitoimiin, seuurakunnan diakoniatyöhön, Vanhaintuki ry:lle, oppilaitosten englannin, saksan ja fysiikan opintomatkoille sekä muina stipendeinä oppilaitoksille, Quest-koulutukseen, partiolaisten Jamboree-leirille osallistumiseen, Sri Lankan kummilapselle ja kansainvälisenä leirimaksuna. Yhteensä lahjoituksia kuluneella kaudella on myönnetty 8048,76 Vahvempina yhdessä toimien, toisiamme kannustaen ja tukien, saavutamme tavoitteemme auttaa ja palvella, meidän välityksellämme on hyvä kasvaa. Kiitokset LC Kauhajoki/Katrillin aktiivisille leijonasisarille kaudesta Leena Piikkilä presidentti Päivi Mäkiranta sihteeri Liitteet:Klubikäsikirja

LC KAUHAJOKI / KATRILLI. kauhajoki.katrilli@lions.fi 107-F nro 918 Perustamispäivä 4.11.1998 Charter Night 13.2.1999

LC KAUHAJOKI / KATRILLI. kauhajoki.katrilli@lions.fi 107-F nro 918 Perustamispäivä 4.11.1998 Charter Night 13.2.1999 Versio 16.4.2015, hyväksytty kokouksessa KLUBIKÄSIKIRJA LC KAUHAJOKI / KATRILLI kauhajoki.katrilli@lions.fi 107-F nro 918 Perustamispäivä 4.11.1998 Charter Night 13.2.1999 2TO1900 Kauhajoen Krouvi Topeeka

Lisätiedot

LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.7.2015-30.6.2016 1. Yleistä Toimintakausi aloitettiin Kauhajoen Krouvissa kuukausitapaamisen merkeissä. Kausi 2015 2016 oli aktiivinen, kuten klubimme

Lisätiedot

LC KAUHAJOKI / KATRILLI. 107-F nro 918 Perustamispäivä Charter Night

LC KAUHAJOKI / KATRILLI. 107-F nro 918 Perustamispäivä Charter Night KLUBIKÄSIKIRJA LC KAUHAJOKI / KATRILLI kauhajoki.katrilli@lions.fi 107-F nro 918 Perustamispäivä 4.11.1998 Charter Night 13.2.1999 2TO1800 Kauhajoen Krouvi Topeeka 30 61800 KAUHAJOKI Toiminta-ajatuksemme,

Lisätiedot

LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.7.2012-30.6.2013

LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.7.2012-30.6.2013 LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.7.2012-30.6.2013 LC Kauhajoki/Katrillin toimintavuosi 2012-2013 on ollut hengästyttävän aktiivinen. Presidentin laatima toimintakauden suunnitelma osoitti,

Lisätiedot

LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.7.2013-30.6.2014

LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.7.2013-30.6.2014 LC KAUHAJOKI / KATRILLI TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.7.2013-30.6.2014 LC Kauhajoki/Katrillin toimintavuosi 2013-2014 on ollut aktiivinen. Presidentin laatima toimintakauden suunnitelma osoitti, että tästäkin

Lisätiedot

KLUBIKÄSIKIRJA

KLUBIKÄSIKIRJA KLUBIKÄSIKIRJA 2016-1017 LC KAUHAJOKI / KATRILLI kauhajoki.katrilli@lions.fi 107-F nro 918 Perustamispäivä 4.11.1998 Charter Night 13.2.1999 2TO1900 Kauhajoen Krouvi Topeeka 30 61800 KAUHAJOKI Toiminta-ajatuksemme,

Lisätiedot

Kuva 1b LC Kauhajoki/Katrilli Ruokamessuilla. Kuva 2 Tuomas Koivumäki, Kauhajoki-lehti

Kuva 1b LC Kauhajoki/Katrilli Ruokamessuilla. Kuva 2 Tuomas Koivumäki, Kauhajoki-lehti Leijonasanomat Lejon Nytt 2014-2015 1 Lions Club Kauhajoki/Katrillin vuosi 2014 Pirjo Pieski LC Katrillin Kauhajoki -tuote Ajatus omasta tuotteesta ja aktiviteetista, joka korvaisi varainhankinnassa ns.

Lisätiedot

LC KAUHAJOKI / KATRILLI. 107-F nro 918 Perustamispäivä Charter Night

LC KAUHAJOKI / KATRILLI. 107-F nro 918 Perustamispäivä Charter Night KLUBIKÄSIKIRJA LC KAUHAJOKI / KATRILLI kauhajoki.katrilli@lions.fi 107-F nro 918 Perustamispäivä 4.11.1998 Charter Night 13.2.1999 2TO1900 Kauhajoen Krouvi Topeeka 30 61800 KAUHAJOKI Toiminta-ajatuksemme,

Lisätiedot

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli)

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) 1362018 Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) (MALLI) TÄHÄN KLUBIN LOGO TOIMINTAKERTOMUS KLUBIN NIMI Toimintakausi 17201X - 306201X

Lisätiedot

Strategiset tavoitteet Suomen Lions-liiton vuosikokous, Pori Puheenjohtaja Tuomo Holopainen

Strategiset tavoitteet Suomen Lions-liiton vuosikokous, Pori Puheenjohtaja Tuomo Holopainen Strategiset tavoitteet 2014-2019 Suomen Lions-liiton vuosikokous, Pori Puheenjohtaja 2014 2015 Copyright Rastor Oy Lions-liiton strategia 2014-2019 Strategiset linjaukset Kriittiset menestystekijät Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 STRATEGIA 2016 VISIO 2016 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme tunnetuksi TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1959-2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 STRATEGIA 2016 1959-2017 VISIO 2017 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015

LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 STRATEGIA 2015 LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 Maan mahti voimakkain on yhteistyö VISIO 2015 Me olemme tunnettuja palveluistamme

Lisätiedot

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta LC Palokka Toimintakertomus kaudelta 2006-2007 2 LIONS CLUB Palokan toimintakertomus kaudelta 2006-2007 Kausi oli LC Palokan 29. Toiminta oli aktiivista ja perinteisten palveluaktiviteettien ja lahjoitusten

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme?

Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme? Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme? Lions-kampanjat kaudella 2016-1. Punainen Sulka 2017 Lions-liiton rekisteröity tuotemerkki Lionit ovat vuodesta 1972 keränneet Punainen Sulka kampanjoissa noin

Lisätiedot

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS 12.4..2014, Oulu klo 12.45 alkaen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus -DG Eero Vilèn avasi kokouksen 2. Kokouksen järjestäytyminen -Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS 2011-2012 Kuva; Vallanvaihto Äijälässä kauden 2010-2011 presidentti Heleena Talala ja tuleva presidentti Maija Järvenpää LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

Lions -toiminnan perusta, organisaatio ja arvot. Markus Flaaming

Lions -toiminnan perusta, organisaatio ja arvot. Markus Flaaming Lions -toiminnan perusta, organisaatio ja arvot Markus Flaaming Lionstoiminnan perusta Melvin Jones 1917 Järjestömme perustajan Melvin Jonesin ajatuksissa rupesivat jo aikaisin kysymykset askarruttamaan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012 TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012 YLEISTÄ Toiminnan tarkoitus ja sisältö Toimintavuonna 2010 2011 Lions Club Rovaniemi - Ounasvaaran tarkoituksena on ollut mm. edistää yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa,

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2011-2012 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 25. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden lopussa 19 jäsentä, joten jäsenmäärä

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

Lions-aiheisen DVD filmin (n.10 min) esityksen jälkeen puolisot, 10 henkilöä siirtyivät omaan ohjelmaan.

Lions-aiheisen DVD filmin (n.10 min) esityksen jälkeen puolisot, 10 henkilöä siirtyivät omaan ohjelmaan. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland. Piirikuvernööri, DG 2012-2013 Seppo Rajamäki ja puoliso Maria Distriktsguvernör DG 2012 2013 Seppo Rajamäki ja puoliso Maria Lions

Lisätiedot

Piirihallituksen 3. kokous klo , Luontokeskus Kellokas, Ylläs

Piirihallituksen 3. kokous klo , Luontokeskus Kellokas, Ylläs Lions Clubs International Piiri 107-L, Finland Piirikuvernööri DG 2014 2015 Markku ILMAVIRTA ja puoliso Soili Lions Club Pello, Rakkatie 2, 95700 Pello GSM +358 400 926 366 Markku GSM +358 50 582 7569

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TEEMAT Kansainvälinen teema: Liiton teema: Piirin teema: Klubin teema: Taidolla tavoitteisiin Skickligt goda resultat Passion to Excel Turvallinen tulevaisuus En trygg framtid

Lisätiedot

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 KLUBIN NIMI... 2 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU... 2 3 HALLITUS... 2 4 PRESIDENTTI... 2 5 VARAPRESIDENTTI... 3 6 SIHTEERI... 3

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2014-2015 Erkki Ammesmäki ja puoliso Anita Distriktsguvernör, DG 2014-2015 Erkki Ammesmäki och maka Anita Lions

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t.

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT

LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club, Tampere Koivisotnkyä ry. Sen kotipaikka on Tampere. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi. 2 Tarkoitus

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 Vaihtokokous pidettiin Muurasjärvellä luonnon helmassa. Maija Järvenpää luovutti presidentin vastuun Kreetalle. LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1 KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 2 Klubin sihteeri,

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 (6) Elin: Vuosikokous Aika: 19.11.2014 klo 18.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60200 Seinäjoki Esityslista Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1.

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto ja puoliso Silja Distriktsguvernör, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto och maka Silja Lions

Lisätiedot

Nuorisotyökysely 2015 I-piiri. Kooste 2VDG Seppo Saarela

Nuorisotyökysely 2015 I-piiri. Kooste 2VDG Seppo Saarela Nuorisotyökysely 2015 I-piiri Kooste 2VDG Seppo Saarela Kyselyn tarkoitus Kesätehtävä lohkon puheenjohtajille (LPJ) - Klubin hyvinvointikysely ja nuorisotyökysely Perehdyttää LPJ:t lohkonsa klubeihin Yhteistyön

Lisätiedot

1 (6) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus

1 (6) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 1 (6) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 2016 2017 2 (6) 1. YLEISTÄ Toimintakaudella 1.7.2016 30.6.2017 Merenhelmet osallistuivat aktiivisesti kuukausikokouksiin ja erilaisiin palveluaktiviteetteihin.

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

Jova 2 helmikuu 2017

Jova 2 helmikuu 2017 Jova 2 helmikuu 2017 Piiri 107-I 1VDG Seppo Saarela Suomen lionstoiminnan arvot 2017-2022 2012-2017 (kaikki 6 arvoa) Luotettavuus Talkoohenki Ihmisläheisyys Paikallisuus Palveluhalu Kansainvälisyys Missiomme

Lisätiedot

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 Lions Clubs International MD 107 Finland HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 100 milj. palvelutekoa, Suomi 1,8 milj. RAPORTOINTI! 5 milj Suomen nuorisolle 100 v. syntymävuonna 1.3.2015 Ari LBI Lindell,

Lisätiedot

Sihteerin avaintehtävät

Sihteerin avaintehtävät SIHTEERIN OPAS Sihteerin avaintehtävät 1. Toimia presidentin oikeana kätenä sekä hallituksen että klubikokouksissa. 2. Liiton jäsenrekisterin ylläpito. (uudet jäsenet, eroavat jäsenet, jäsenten yhteystietojen

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Pekka Majuri piirikoordinaattori LC Helsinki/Itä pekkaolavi.majuri@kolumbus.fi 040 755 8554 Mitä veteraanit odottavat nyt? Miksi kaikki ajaa aina ohi,

Lisätiedot

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Vuokatti 21.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Vuokatti, Vuokatin urheiluopisto Pöytäkirja Osanottajat: Piirihallitus DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari

Lisätiedot

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA sivu 1 Kokouksen paikka ja aika: ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA Kokoukseen osallistui henkilöä. 1 Kokouksen avaus Kokouksen avasi klo. 2 Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kokouksen

Lisätiedot

1 (7) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus

1 (7) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 1 (7) LC Kemi/Merenhelmet Toimintakertomus 2017 2018 2 (7) 1. YLEISTÄ Toimintakaudella 1.7.2017 30.6.2018 Merenhelmet osallistuivat aktiivisesti kuukausikokouksiin ja erilaisiin palveluaktiviteetteihin.

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

1 (7) LCKemi/Merenhelmet Toimintakertomus

1 (7) LCKemi/Merenhelmet Toimintakertomus 1 (7) LCKemi/Merenhelmet Toimintakertomus 2015 2016 2 (7) 1. YLEISTÄ Toimintakaudella 1.7.2015 30.6.2016 Merenhelmet osallistuivat aktiivisesti kuukausikokoukseen ja erilaisiin palveluaktiviteetteihin.

Lisätiedot

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia PIIRIKOKOUS Suomussalmi 10.9.2016 klo 11:00 KOKOUSPAIKKA Suomussalmi, Hotelli Kiannon Kuohut, Jalonkatu 1, 89600 Suomussalmi PÖYTÄKIRJA Osanottajat Piirihallitus Aarto Mäkinen Seppo Saarela Jari Hautala

Lisätiedot

LC Porvoo mlk Borgå lk Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008

LC Porvoo mlk Borgå lk Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008 Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008 Presidentti Teppo Luoto p. 050-45 84570 teppo.luoto@kolumbus.fi Lions tunnuslause - Organisations valspråk Järjestömme tunnuslause We serve - Me palvelemme - Vi tjänar

Lisätiedot

Varoja toimintansa tukemiseksi klubi hankkii mm. toimeenpanemalla varojenkeräyksiä, arpajaisia, juhlia ja muita tilaisuuksia.

Varoja toimintansa tukemiseksi klubi hankkii mm. toimeenpanemalla varojenkeräyksiä, arpajaisia, juhlia ja muita tilaisuuksia. 1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 2009 YLEISTÄ TOIMINTAKERTOMUS 2007 2008 Toiminnan tarkoitus ja sisältö TOIMINTAKERTOMUS 2007 2008 Toimintavuonna 2008 2009 viisikymmentä vuotta täyttäneen Lions Club Rovaniemi/Ounasvaaran

Lisätiedot

Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA Lions Club Kylmäkoski TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2015-2016 Hallitus 2015-2016 Pres. Siht.Seppo Airaksinen Rah.h.Heikki Kuisma Varasih. 1.vara pres.lauri Seppälä 2.vara pres.kauko Rupponen Pastpres.Heikki

Lisätiedot

D 107-I 2015-2016. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I 2015-2016. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Liminka 23.08.2015 klo 10:00 Kokouspaikka Liminka, Luontokeskus PÖYTÄKIRJA Osanottajat: Piirihallitus DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari Hautala CS

Lisätiedot

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2016 Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Olli Lassinaro Anu Karrimaa Anna

Lisätiedot

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 IPDG Kalevi Sillanpää 21.4.2016 1 Valmennuksen sisältö, kevät 2016 1. Valmistautuminen presidentin tehtävään Presidentin rooli johtajana, lionismin arvot,

Lisätiedot

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Kokouksen avaus ja laillisuuden toteaminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Uusien jäsenten koulutus Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Lions Clubs International MD 107 Finland Arne Ritari Suomen lionstoiminnan kummi Aarne Ritarin syntymästään tuli 7.3.2011 kuluneeksi 105 -vuotta.

Lisätiedot

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo C-PIIRIN VUOSIKOKOUS 16.4.2016 klo 11.15 14.55 Tietotalo, Humppilantie 9 A, Jokioinen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Juha Pirkkamaa avasi kokouksen klo 11.15 ja toivotti kokoukseen osallistuvat

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2013 Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Tea Lassinaro Marjo

Lisätiedot

Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry. Toimintakertomus kaudelta 2008-2009

Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry. Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Perustamispäivä 26.9.1977 Rekisterinumero 128.217 LC Helsinki / Revonsalmi 2(6) 1. Yleistä Kulunut kausi oli klubin 32. toimintakausi.

Lisätiedot

LC NURMIJÄRVI KANERVA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2012-2013

LC NURMIJÄRVI KANERVA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2012-2013 TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 1 Hallitus 24.9.2013 Vuosikokous 3.10.2013 LC NURMIJÄRVI KANERVA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2012-2013 TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 KOOTTUA TIETOA KANERVISTA

Lisätiedot

Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5)

Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5) Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5) LIONS CLUB RY SÄÄNNÖT (MALLI) 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club r.y. Sen kotipaikka on. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi. 2. Tarkoitus Klubin

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia ja Huittinen Palvelu- ja varainhankinta

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia ja Huittinen Palvelu- ja varainhankinta Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia 14.9. ja Huittinen 21.9. Palvelu- ja varainhankinta Maailmanlaajuisesta palvelukehyksestä tulee toisen vuosisatamme pysyvä jalanjälki. Historiamme kunnioittaminen

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 26.04.2014 klo 08.30. Paikka: Muuramen kulttuurikeskus, Nisulantie 1 40950 Muurame. KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen.

Lisätiedot

Lions-piiri 107-N PTS DG Sini Eloholma Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa

Lions-piiri 107-N PTS DG Sini Eloholma Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa Lions- 107-N PTS 2015-2019 DG Sini Eloholma Hyväksytty hallituksen kokouksessa 5.11.2014 Kansainvälinen lions-järjestö Näkemyksemme- visio Järjestö säilyy vapaaehtoisten yhteiskunnallisten ja humanitaaristen

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Kotkantie 1, Oulu Leijonehenki Esityslista 1. Kokouksen avaus -DG Eero avasi kokouksen -DG jakoi Lions liiton palkitsemiset ensimmäisen

Lisätiedot

Päätösesitys: Valitaan kokouksen puheenjohtaja. Päätös: Puheenjohtajaksi valittiin Leo L Norja Seinäjoelta.

Päätösesitys: Valitaan kokouksen puheenjohtaja. Päätös: Puheenjohtajaksi valittiin Leo L Norja Seinäjoelta. EVANKELINEN LÄHETYSYHDISTYS ELY ry VUOSIKOKOUS PÖYTÄKIRJA Kokousaika: Lauantai 30.3.2019 klo 10-12.15 Paikka: Seinäjoki, seurakuntakeskuksen sali Läsnä: 57 henkeä, nimilista liite 1 1 Kokouksen avaus Päätösesitys:

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä

Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus 13.9.2014 Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä Marja Sundström-Pullinen. CM, presidentti LC Lempäälä / Sääksjärvi Aiheet: Varapresidentin sekä jäsenjohtajan tehtävät

Lisätiedot

Paikka: Lauhansarven Luontomatkailukeskus / Sahtiopisto Kuurna ry, Lauhanvuorentie 490,

Paikka: Lauhansarven Luontomatkailukeskus / Sahtiopisto Kuurna ry, Lauhanvuorentie 490, Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto ja puoliso Silja Distriktsguvernör, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto och maka Silja Lions

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY HALLITUS Rauno Veijanen jatkoi yhdistyksen puheenjohtajana ja Pasi Juuti sihteerinä. Varapuheenjohtajana toimi Hannele Rintavaara

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä KOTIEN PUOLESTA RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE 1. Yhdistyksen nimi on.. Kotien Puolesta ry 2. Yhdistyksen kotipaikka on kaupunki/kunta 3. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä jäljempänä

Lisätiedot

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti MLL:n paikallisyhdistyksen hallinnon vuosikello (Lähde: MLL /Yhdistysnetti) TAMMIKUU Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous Varan, sihteerin, rahastonhoitajan, jäsenvastaavan ja muiden vastuuhenkilöiden

Lisätiedot

Jäsenet Toimikauden alussa jäsenmäärä oli 33, toimikauden lopussa 32. Etuoikeutettuja jäseniä oli yksi.

Jäsenet Toimikauden alussa jäsenmäärä oli 33, toimikauden lopussa 32. Etuoikeutettuja jäseniä oli yksi. LC Kuopio/Päiväranta TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2010-2011 Jäsenet Toimikauden alussa jäsenmäärä oli 33, toimikauden lopussa 32. Etuoikeutettuja jäseniä oli yksi. Jäsenmaksu Jäsenmaksun suuruus oli 85 euroa.

Lisätiedot

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia LIONS INTERNATIONAL D 107 I VUOSIKOKOUS, 22.4.2017 Oulu 14.15-16.30 ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Piirin ohjesäännön mukaan piirikokouksen puheenjohtajana toimii piirikuvernööri

Lisätiedot

Vuosikokous 13.10.2010 Hyväksytty TOIMINTAKERTOMUS 2009-2010. LC Helsinki/Malmittaret

Vuosikokous 13.10.2010 Hyväksytty TOIMINTAKERTOMUS 2009-2010. LC Helsinki/Malmittaret Vuosikokous 13.10.2010 Hyväksytty TOIMINTAKERTOMUS 2009-2010 LC Helsinki/Malmittaret LC Helsinki / Malmittaret Toimintakertomus kaudelta 2009 2010 Klubin kansainvälinen numero: 4032 089218 Klubin suomalainen

Lisätiedot

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA sivu 1 Kokouksen paikka ja aika: ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA Kokoukseen osallistui henkilöä. 1 Kokouksen avaus Kokouksen avasi klo. 2 Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kokouksen

Lisätiedot

LC IISALMI KLUBIKOKOUS 2 KAUSI 2014/2015 KOKOUSKUTSU

LC IISALMI KLUBIKOKOUS 2 KAUSI 2014/2015 KOKOUSKUTSU LC IISALMI KLUBIKOKOUS 2 KAUSI 2014/2015 KOKOUSKUTSU 1 LC IISALMI KLUBIKOKOUS 2 KAUSI 2014/2015 KOKOUSKUTSU 2 HALLITUS TOIMINTAVUONNA 2014/2015 Presidentti: Arvo Ryhänen Kassa: Jouko Koivunen 1.Varapresidentti:

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011

TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011 LIONS CLUB MYLLYKOSKI RY 1 ( 5 ) TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011 1. YLEISTÄ Vuosi 2010 2011 oli klubin 44. toimintavuosi. LC Myllykoski on perustettu 22.11.1967. Kansainvälisenä presidenttinä (IP)

Lisätiedot

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21.

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous 11.2.2019 klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2013-2014 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 27. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden lopussa 21 jäsentä. Kauden aikana klubista

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18:01.

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18:01. LINNAINMAAN KOTI JA KOULU ry PÖYTÄKIRJA Linnainmaankatu 12 33580 TAMPERE 14.9.2015 VUOSIKOKOUS Aika Keskiviikko 14.9.2016 klo 18 Paikka Linnainmaan koulu, ruokasali LÄSNÄ Helen Chambers, puheenjohtaja

Lisätiedot

KLUBIKOKOUS 1, SYYSKUU KAUSI 2015/2016, KOKOUSKUTSU 1

KLUBIKOKOUS 1, SYYSKUU KAUSI 2015/2016, KOKOUSKUTSU 1 1 2 Karjahdus, presidentin palsta. KARI HYVÄT LIONIT JA LADYT. Hyvät Lionsveljet, puolisot ja uudet jäsenet. On tullut taas aika aloitella Lionskautta 2015 2016. Kauden haasteita on paljonkin mutta teemahan

Lisätiedot