LC Kokemäki/Jokilaakson joulukuun kokouksessa esiintyivät klubin tiernatytöt.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LC Kokemäki/Jokilaakson joulukuun kokouksessa esiintyivät klubin tiernatytöt."

Transkriptio

1 LC Kokemäki/Jokilaakson joulukuun kokouksessa esiintyivät klubin tiernatytöt. Julkaisupäivä

2 1 Pääkirjoitus: DC Virpi Äijö Lions-toiminta antaa uusia ulottuvuuksia elämääsi. Jo kolmannes suomalaisista tekee vapaaehtoistyötä. Toinen kolmannes olisi tutkimusten mukaan valmis lähtemään mukaan pyydettäessä ja sopivan tehtävän löytyessä. Vapaaehtoistyön merkitys yhteiskunnassa kasvaa väestön ikääntyessä. Tämän uutisen luettuani totesin ensimmäisenä: Meillä lioneilla on ilo toimia yhdessä ja samalla pyytää ystäviäkin mukaan toimintaan. Lions-toiminta tarjoaa mahdollisuuden palvella avun tarpeessa olevia ihmisiä. Samalla se antaa omaan elämään laatua. Vapaaehtoisena toimiessa ei auta vain muita vaan samalla saa myös omaan elämään uutta sisältöä. Yhteiset laulu- ja ulkoiluhetket lasten ja ikäihmisten kanssa lämmittävät sydäntä pitkään. Aidot hymyt ja iloiset silmät muistuttavat meitä, kuinka pienellä voi lähimmäistä ilahduttaa. Aina ei tarvita maallista mammonaa - aikaa ja aitoa yhdessä tekemistä ei rahalla voi korvata. Onko Sinun klubisi osallistunut jo Vastuu on meidän-oppaiden jakoon? Koululaisten lukukauden aikana lionsklubit voivat jakaa alakoulujen 3- luokkalaisille turvalliseen netinkäyttöön ohjaavaa 24-sivuista opasvihkoa. Aktiviteetin voi toteuttaa elo-toukokuun välisenä aikana ja esimerkiksi viikolla 7/2016 oleva kansallinen Mediataitoviikko ovat hyvä ajankohta aktiviteetin toteuttamiseksi klubin toiminta-alueen alakouluille. Lisätietoja: sekä Jukka Isotalo, jukka.isotalo(at)lions.fi. Tätä Vastuu on meidän-opasta on kaikkien hyvä lukea ja yhdessä tutustua vaikkapa klubikokouksessa. Oletko käynyt jo piirimme verkkosivuilla tai Facebook-sivuilla Tuota sosiaalisen median sivustoa voit tutkia niin ettei Sinun tarvitse kirjautua käyttäjäksi. Näiden kautta voi klubisi markkinoida tapahtumiaan tai kertoa muille, miten olette toimineet. Kun haluat toimittaa juttuja piirin FBsivuille, ole hyvä ja lähetä kuvia (.jpg-muodossa) lyhyehkön tarinan kera osoitteeseen virpi.aijo(at)lions.fi. Rauhallista Joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta 2016!

3 2

4 3

5 4

6 5 LC Rauma /Ankkuri tukee Kriisikeskuksen vapaaehtoistyötä - Kari Ekqvist, presidentti Raumalla toimii Kriisikeskus Ankkurpaikk, jonka toimintamuotona on monialainen kriisityö mm. rikosuhripäivystys, valtakunnallinen kriisipuhelin ja tukihenkilötoiminta. Kriisikeskuksen taustalla on Suomen Mielenterveysseura. Toiminta perustuu koulutettujen tukihenkilöiden vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoisia on toiminnassa mukana noin 60 henkilöä. LC Rauma / Ankkuri lahjoitti kuukausikokouksessaan aktiviteetin tuottona Kriisikeskus Ankkurpaikan vapaaehtoisten virkistystoimintaan. Lahjoituksen otti vastaan Ankkurpaikan johtaja Tuija Eskelinen, joka samalla esitteli kriisikeskuksen laajaa toimintaa. Vuosittain puhelinkontakteja on noin tuhat ja asia kaskäyntejä Toimintaan kuuluvat myös asiakasvastaanotto, turva-asuntotoiminta äkillisissä väkivaltatilanteissa sekä talous- ja velkaneuvonta, tukiasuminen ja ryhmätoiminta. Tuija Eskelinen vastaanottaa lahjashekin presidentti Kari Ekqvistiltä.

7 6 LC Rauma / Ankkurin vaaritoiminta alkoi - Kari Ekqvist, presidentti Ilkka Nurminen vaarivierailulla päiväkoti Metsätähdessä. Kuva: Eero Rantanen Ankkuri-klubin jäsenistö etsi kesän ja alkusyksyn aikana mahdollisia palveluaktiviteet ti- kohteita, joissa kohderyhmänä olisivat nuoret tai lapset. Klubi sai vihjeen, että päiväkodeissa Raumalla ja lähiseudulla kaivattaisiin vaareja ja pappoja lukemaan lapsille satuja ja ennen kaikkea olemaan läsnä päiväkodeissa. Idea otettiin innostuneesti vastaan ja se koettiin kokeilemisen arvoiseksi. Klubin presidentti Kari Ekqvist oli yhteydessä kahden eri päiväkodin johtajaan, kartoittaen heidän näkemyksiä vaarien päiväkotivierailuihin. Asia sai positiivisen vastaanoton ja niinpä klubissa päätettiin, että Ankkuri-klubin vaarit ja papat vierailevat syksyn aikana, jos mahdollista kaikissa Rauman päiväkodeissa. Lion Ilkka Nurminen otti innostuneena vierailukutsun vastaan ja matkasi Päiväkoti Metsätähteen Lapijoelle. Ilkka-vaari sai lämpimän vastaanoton sekä lapsilta että päiväkodin henkilökunnalta ja pääsi heti päiväkotiin tultuaan kuuntelemaan lasten yhteistä laulutuokiota. Tämän jälkeen Ilkka-vaari meni jokaiseen päiväkodin neljään ryhmään lukemaan lapsille sadun ja vastaamaan lasten esittämiin kysymyksiin. Hän oli ottanut kotoaan mukaansa neljä nukkea, jotka hän oli yhdessä mummin kanssa keräilymielessä hankkinut aikojensaatossa matkoiltaan ulkomailla. Lapset saivat ryhmissään päättää, mikä nukeista sopisi heidän ryhmälleen. Näin nuket saivat uuden kodin Päiväkoti Metsätähden ryhmätiloista. Lapset kuuntelivat innoissaan tarinoita ja kyselivät välillä vaikeitakin kysymyksiä Ilkka-vaarilta. Yhdessä päiväkodin henkilökunnan kanssa todettiin vaarivierailun olleen onnistunut. Yhteinen toivomus myös oli, että toimintaa tulisi jatkaa tulevaisuudessakin!

8 7 Joulun avaus - Mari Hankaniemi LC Ulvila/Aurora osallistui joulun avaukseen kauppakeskus Hansassa Ulvilassa. Myimme Ulvila 650-juhlavuoden tuotteita ja teettämiämme glögejä. Leijonan lempiglögien mauiksi valitsimme Karpaloisen tervaglögin ja Mustikkaglögin. Vaikka ulkona satoi vettä, tunnelma oli lämmin.

9 8 LC Ulvila / Auroran kuukausikokous - Mari Hankaniemi LC Ulvila/Aurora piti kuukausikokouksen Kohtaamispaikka Santrassa. Kokouksessa oli sekä juhlallisia että myös kepeämpiä hetkiä. Ennen kokousta meille esiteltiin kynttilöitä. Aihe sopi oikein hyvin joulukuun kokoukseen. Saimme uuden jäsenen ja DG Antti Raitaniemi vieraili kokouksessamme puolisonsa Tiinan kanssa. Käsittelimme viralliset asiat ripeästi ja jätimme myös runsaasti aikaa vapaamuotoiseen keskusteluun. Poikkesimme rohkeasti rutiineista ja mielestäni saavutimme tavoitteemme eli tutustuimme myös uudempiin jäseniimme paremmin. Varmasti jatkossakin pidämme välillä hieman erilaisia kokouksia ja kannustamme muitakin tekemään niin.

10 9 Nenäpäivässä mukana iloisin mielin - Eeva-Liisa Saarinen, Lions Club Kokemäki/Jokilaakso Lions Club Kokemäki/Jokilaakso on ollut mukana Nenäpäivä-keräyksissä 11-vuotisen toimintansa aikana aina, kun Suomen Lions-liitto ry on päättänyt, että keräykseen lähdetään. Mukana on oltu lipaskeräyksellä paikallisissa liikkeissä, S-Marketissa Harjavallassa sekä K-Supermarketissa ja S-Marketissa Kokemäellä. Keräysvuorot on yritetty kohdistaa aina viikon ja päivän vilkkaimpaan aikaan. Alkuvuosina klubimme tuotto oli aika vaatimatonta, koska selkeästi ihmisillä oli en nakkoluuloja keräyksen kohteesta. Vuosien myötä kerääminen helpottui, on ollut paljon hauskoja hetkiä ja ihmiset varaavat jo usein kassalla rahaa, kun tunnistavat tutut kasvot punaisine nenineen ja heijastinliivit päällä. Samalla on tehty Lions-toimintaa tunnetuksi, kun tuttujen ja vähän tuntemattomienkin kanssa on juteltu kerääjinä toimiessa. Alkuvuosien keräystuloksista esimerkkinä olkoon vuosi 2011, jolloin tulokseksi saatiin reilut 900 euroa, mutta tästä on kovasti petrattu, ja sekä vuonna 2014 että vuonna 2015 klubin keräystulos, noin 2300 euroa, oli M-piirin paras. Nenäpäivä-keräyksen varat käytetään kehitysmaiden lapsien elämän helpottamiseen. Lions Club Kokemäki/Jokilaakso on virkeä naisklubi, jolla on jäseniä monilta paikkakunnilta, Huittisista, Kokemäeltä, Harjavallasta, Nakkilasta, Ulvilasta ja Porista. Lions Club Kokemäki/Jokilaakson joulukuun klubi-illassa kerrattiin Nenäpäivän keräyskokemuksia, tietenkin nenät päässä! Nenien takana (vas.) Maila Rakkolainen, Sirpa Hahka- Reikko, Arja Tuominen, Eeva-Liisa Saarinen, Kristiina Hokkanen, Raija Kulmala, Jaana Sillanpää, Soili Lamminmäki ja Salmeriitta Hellakoski.

11 10 Tiernatytöt LC Kokemäki/Jokilaakson joulukuun klubi-illassa esiintyivät klubin omat tiernatytöt. Kansilehden kuvassa on myös tiernatyttöjä. Kuvassa vas. Sirpa Hahka-Reikko, Kirsti Kylä-Setälä, Maila Rakkolainen, Sari Granni, Kristiina Hokkanen, Soili Lamminmäki ja Ritva Mäkelä Klubit yhteistyössä Joulupukin apulaisina - Sari Granni, LC Kokemäki/Jokilaakso Kirje Joulupukille kampanja on jälleen tuonut LC Kokemäki/Jokilaakson naisille mahdollisuuden täyttää lasten joululahjatoiveita. Yhteistyössä mukana olevat Harjavallan ja Kokemäen sosiaalitoimien perhetyöntekijät ovat kyselleet asiakasperheidensä lapsilta lahjatoiveita, ja näin saatujen listojen mukaan on lähdetty kaupoille. Kampanja on samalla osoitus hienosta klubien välisestä yhteistyöstä, lahjoihin käytettäviä varoja on saatu peräti viideltä seudun lions-klubilta. LC Kokemäki/Jokilaakson lisäksi mukana ovat LC Harjavalta, LC Harjavalta/Huovi, LC Kokemäki sekä LC Kokemäki/Teljä. Yhteinen lahjoituspotti oli tänä vuonna noin 3500 euroa, ja sen avulla paketteihin saatiin mukavasti sisältöä. Lasten toiveina on ollut muun muassa legoja, kirjoja, pelejä, lampimiä vaatteita, vuodetekstiileitä, hygieniatuotteita, kyniä ja vihkoja sekä harrastusvälineitä. Lahjoitusmuotoa on toteutettu jo viiden vuoden ajan. Sosiaalitoimien välityksellä on aiempina vuosina saatu hyvää palautetta perheiltä, pelejä on pelattu yhdessä, teini on saanut haluamansa farkut, jääkiekon pelaaminen onnistuu uusilla luistimilla. On hienoa päättää Lions-ahkerointi tältäkin vuodelta iloisiin lahjatunnelmiin.

12 11 Seppo Pere, LC Kokemäki/Teljä presidentti, Timo Rönkkönen LC Kokemäki presidentti, Maila Rakkolainen ja Kirsti Kylä-Setälä LC Kokemäki/Jokilaakso Maila Rakkolainen, Eeva-Liisa Saarinen ja Eija Kuokka, perusturvajohtaja Kokemäen kaupunki Arja Tuominen, Piia Kotikivi, Salmeriitta Hellakoski, Johanna Ruusunen, Jaakko Suontausta LC Harjavalta/Huovi, Ilkka Kurru LC Harjavalta, Tapo Hanhilampi LC Harjavalta ja Kimmo Mäkelä perusturvajohtaja.

13 12 Hopun Palvelutalon joulukahvitus la Jaana Heikkinen, LC Sastamala/Linda Perinteisesti Lindat kahvittivat taas Hopun vanhainkodin mummoja ja pappoja. Joululaulut sujuivat vanhasta muistista, kahvit maistuivat hyvältä samoin tarjottavat saivat kiitosta. Perjantai-iltana leipurimestarit leipomassa herkkuja Keikyän koululla LC Sastamala/Linda, viimeisin kokous - Jaana Heikkinen, LC Sastamala/Linda Klubiin otettiin uusi jäsen, Suvi Holmström

14 13 LC Huittinen / Gerdan kuulumisia - Maija Marttila Klubin kausi on alkanut aktiivisesti sateisesta syksystä huolimatta. Olemme olleet monessa mukana Huittisten S-Marketin joulunavaus, jossa klubilaiset hoitivat glögitarjoilun ja Onnenpyörä arvonnan lukuhetki lapsille Huittisten kirjastolla. Satutuokion lomassa leikittiin ja laulettiin joululauluja. Lukuhetkeen osallistui 25 vierasta klubin kuukausitapaaminen / pikkujoulu Villa Pellavassa Eurajoella. Samana päivänä tuli kuluneeksi 10 vuotta klubin perustamisesta klubin joulumyyjäiset Huittisten S-Marketin aulassa. Perinteiseen tapaan myynnissä oli lionien valmistamia leivonnaisia, sinappia ym. Lisäksi asiakkailla oli mahdollisuus koettaa onneaan Onnenpyörä arvonnassa.

15 14 Hyvän päivän tapahtuma Marjatta Ruusunen, tiedotussihteeri LC Kanali Helme Lc Rauman Kanali Helme Kokkilan palvelukodissa Raumalainen klubimme Kanali Helme osallistui Hyvän Päivän tapahtumaan ulkoiluttamalla Kokkilan palvelukodin asukkaita. Mukaan oli halunnut viisi pirteää mummoa. Teimme pienen kävelyretken seesteisessä, viileän kirpeässä syyssäässä kauniissa Vanhassa Raumassa. Huomasimme kyllä miten hankala pyörätuolilla on liikkua mukulakivikaduilla. Kävelyretken jälkeen vietimme heidän ja myös muiden asukkaiden kanssa tuokion palvelukodin takkahuoneessa. Luimme asukkaille runoja mm Tiitiäisen Satupuusta, esitimme lorun Kukko ja Kana aamukahvilla sekä erikoisesti karjalaisille tarkoitetun jutun Miksi karjalainen utelee. Lauloimme vanhasta Olavi Pesosen laulukirjasta helppoja ja tuttuja lauluja kuten Oravan pesä, Pieni nokikolari, Pikku Inkerin laulu tilhille ja muita. Oli mukava nähdä asukkaiden huulilla laulujen sanojen tapailua. Kaikki olivat silminnähden innostuneita ja virkistyneitä, myös meille ulkoiluttajille tuli oikein hyvä mieli. He toivottivat meidät tulemaan pian uudelleen. Huomasimme miten pienikin teko voi merkitä kohteena olevalle paljon. Hyvän Päivän tapahtumasta tulee vuosittainen palveluaktiviteetti klubillemme. On monta tapaa tehdä hyvää. Hyvä teko voi olla palvelua. LC Kanali Helme kerää varoja vuosittain muiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa yhteisissä joulumyyjäisissä Raumalla Posellissa. Tänä vuonna myyjäiset olivat Toukokuussa järjestämme Lastentapahtuman Rauman keskuspuistossa. Varat lahjoitamme lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen, ensisijainen kohteemme on lapset ja nuoret. Ensimmäisessä kuvassa Kokkilan palvelukodin asukkaita ja ulkoiluttamassa Marja Reissman, Pirjo Laitinen, Irja Räikkönen ja Aila Laiho. Toisessa kuvassa joulumyyjäisten tunnelmaa

16 15 Piirihallituksen kokous Kauden toinen piirihallituksen kokous pidettiin Harjavallassa Hotelli Hiittenharjun tiloissa. Ennen varsinaista kokousta piirikuvernööri Antti Raitaniemi antoi lahjan PDG Veikko Valavuolle merkkipäivän johdosta sekä Hilve ja Matti Reijonen saivat Hawaijin Conventionin viirin. Piirikuvernööri johti kokousta ja kokouksen aikana kuultiin mm. viime kaudelta piirin toimintakertomus ja tilinpäätös sekä toimialojen, alueiden ja lohkojen puheenjohtajat kertoivat ajankohtaisia asioita.

17 "Jaetaan rauhaa" on kauden rauhanjulistekilpailunteema. Kilpailuun oli saapunut kilpailuun M-piirin klubeista kuusi työtä. Kokouksen aikana äänestettiin voittajatyöksi Nea Kurikan työ. Nea on Länsi-Porin koulussa 7 C-luokalla ja sponsori on Lions Club Pori-Karhu. Työ lähtee kilpailemaan jatkopaikasta kuvernöörineuvostoon ja siellä voittajaksi valittu työ lähetetään kansainväliseen kilpailuun päämajaan. 16 Kokouksen aikana puolisot tutustuivat Pahkaparatiisiin Huittisissa.

18 17 Päätoimittajan terveiset Kiitos kaikille tähän nettilehteen kirjoittaneille ja kuvia lähettäneille. Muistuttelen taas, että piirin pääjulkaisu, paperinen LionMviesti, ilmestyy helmikuussa. Siihen aineisto on jätettävä ehdottomasti viimeistään Sama päivä on viimeinen mainosten/ilmoitusten jättöpäivä. Tammikuun puolessa välissä julkaistaan seuraava nettilehti, jos materiaalia siihen tulee mennessä tarpeeksi. Lähettäkää siis tarinoita, joita haluatte jakaa lukijoiden kanssa, kuvien kera! Oikein rauhallista ja rentouttavaa joulua! DC Rauni-Eliisa Wasell LC Kokemäki/Jokilaakso Katso taivasta, tähtiä ja kuuta, vieläkö joulu on jotain muuta. Ystävän halaus ja aatos jalo, tuttua on myös kynttilän valo. Joulun maun tuntee jo kieli, mutta tärkein on kuitenkin hyvä mieli.

19 18

20 19

21 20

Pääkirjoitus: DG Kalevi Sillanpää

Pääkirjoitus: DG Kalevi Sillanpää Päivitetty 8.10.2014 1 Pääkirjoitus: DG Kalevi Sillanpää Uusi viestintäkanava M-piiriin Lions Monta tapaa tehdä hyvää on Lions-liiton sisäisen ja ulkoisen markkinoinnin uunituore ydinviesti. Uutta sanomaamme

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma International IInterInternationl Toimintasuunnitelma 2017-2018 1 Teemat kaudella 2017-2018 KANSAINVÄLINEN Me palvelemme We Serve KANSALLINEN PIIRIN Tue nuorta itsenäisyyteen Tue nuorta 2 Painopisteet Jäsenviihtyvyys

Lisätiedot

Tässä numerossa on pääkirjoituksen lisäksi tapahtumia klubeilta: Rauma/Reimari, Rauma/Ankkuri, Kankaanpää, Eurajoki ja Lavia.

Tässä numerossa on pääkirjoituksen lisäksi tapahtumia klubeilta: Rauma/Reimari, Rauma/Ankkuri, Kankaanpää, Eurajoki ja Lavia. Tässä numerossa on pääkirjoituksen lisäksi tapahtumia klubeilta: Rauma/Reimari, Rauma/Ankkuri, Kankaanpää, Eurajoki ja Lavia. Lisäksi on piirin keilakilpailun tulokset ja johtajuusvalmennuksesta kuvia

Lisätiedot

Derby Forum -kysely TAUSTAMUUTTUJAT. Ikäsi. 20-24 -vuotias. 25-29 -vuotias. 30-34 -vuotias. 35-39 -vuotias. 40-44 -vuotias.

Derby Forum -kysely TAUSTAMUUTTUJAT. Ikäsi. 20-24 -vuotias. 25-29 -vuotias. 30-34 -vuotias. 35-39 -vuotias. 40-44 -vuotias. Derby Forum -kysely Onnittelut meille, sillä juuri Sinut on valittu kehittämään Lions toimintaa piirissämme. Etenemme kahdessa vaiheessa. Aluksi toivomme Sinun vastaavan tähän kyselyyn. Täyttämällä tämän

Lisätiedot

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet MIKSI YSTÄVÄSEURA SRI LANKALLE? 1. KUMMILAPSITOIMINTA Toiminta alkoi jo vuonna 1986, projekti on toiminut 26 vuotta Käynnistäjinä Lion Seppo

Lisätiedot

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS PIIRI 107-M SUOMI 2007-2008 DISTRICT 107-M FINLAND Piirikuvernööri Maija-Liisa Heikkilä District Governor Ahvenkuja 11, 28300 Pori, Finland Matkap. +358 40

Lisätiedot

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS 12.4..2014, Oulu klo 12.45 alkaen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus -DG Eero Vilèn avasi kokouksen 2. Kokouksen järjestäytyminen -Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015. PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN

PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015. PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015 PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN 1 Yleistä Suomen Lions-liitto r.y:n ohjesäännön 20 mukaan perheenjäsenten osallistuminen klubien palvelutoimintaan on lionstoimintaan

Lisätiedot

Vastuu on meidän! Ansvaret är vårt!

Vastuu on meidän! Ansvaret är vårt! Lions Clubs International MD 107 Finland Vastuu on meidän! Ansvaret är vårt! Aktiviteetti lionsklubeille Netin turvallinen käyttö perheissä 1 Leijonien oma palveluaktiviteetti! Netin turvallinen käyttö

Lisätiedot

Pääkirjoitus: DG Antti Raitaniemi

Pääkirjoitus: DG Antti Raitaniemi Julkaisupäivä 27.11.2015 1 Pääkirjoitus: DG Antti Raitaniemi Ratnapuran silmäsairaalan jatkorakentaminen Suomen Lions-liitto ry on rakentanut ja käynnistänyt kehitysyhteistyöhankkeena UM:n ja LCIF:n kanssa

Lisätiedot

Nro 3 / juhlakausi

Nro 3 / juhlakausi Nro 3 / juhlakausi 2016-2017 Julkaisupäivä 20.11.2016 1 Pääkirjoitus: PDG/GLT -DC Kalevi sillanpää Enemmän irti Lions-toiminnasta Lionien monipuolinen koulutustarjonta sisältää klubitasolla uusien lionien

Lisätiedot

Julkaisija: SUOMEN LIONS LIITON 107-E PIIRI - 1 / 2019

Julkaisija: SUOMEN LIONS LIITON 107-E PIIRI - 1 / 2019 Julkaisija: SUOMEN LIONS LIITON 107-E PIIRI - 1 / 2019 PIIRI LEIJONA P A R K A N O E X T R A Linkki kohteeseen Arne Ritari Säätiö E-piirin leijonat! Kirjoitan viimeistä dg-kirjettä Piirileijonan Parkano

Lisätiedot

Piirin vuosikokous 25.4.2015 Porissa

Piirin vuosikokous 25.4.2015 Porissa Piirin vuosikokous 25.4.2015 Porissa Tiedotussihteerikoulutus Rauni-Eliisa Wasell, LC Huittinen/Gerda Yleistä tiedottamisesta Tiedotus on tiedon tuottamista ja välittämistä, myös julkikuvan luomista Vastaanottaja

Lisätiedot

lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella.

lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella. 2013 LC TORNIO PUDAS UUTISIA 10.10.2013 LOKAKUU lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella. PNAT- kokouksen oli kutsunut koolle III alueen 2. lohkon puheenjohtaja Tuomo Hokkinen.

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t.

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

Lucia-päivä 13.12.2013

Lucia-päivä 13.12.2013 Lucia-päivä 13.12.2013 Perjantai 13.12.2013 oli tapahtumarikas päivä: oli Lucia-päivä! Päivä alkoi klo 8.15 juhlasalissa, kun Luciat esiintyivät EKOn väen ja joulupuuroon kutsuttujen vieraiden edessä.

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lokakuu vuosikokouskuukausi klubissa Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

DG -tiedote 9/

DG -tiedote 9/ LIONS CLUBS INTERNATIONALDistrict107-M, Finland, www.lions107m.org Piirikuvernööri 2017-2018 Veli-Matti Andersson ja puoliso Merja Haantie 6, 28600 Pori, Puh. 044 958 5715 Sähköposti veli-matti.andersson@lions.fi

Lisätiedot

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1.

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto ja puoliso Silja Distriktsguvernör, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto och maka Silja Lions

Lisätiedot

SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA

SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA TAUSTATIETOA Järjestö on perustettu 1917 Chicagossa The International Association of Lions Clubs Palvelujärjestö WE SERVE Suomeen

Lisätiedot

Lions Clubs International 107-M, Finland

Lions Clubs International 107-M, Finland 1 Lions Clubs International 107-M, Finland Piirikuvernööri 2018 2019 Vesa Kynnysmaa ja puoliso Marja LC Köyliö Pyhän Henrikintie 401 A 27750 Köyliö / puh. 050-5267721 e-mail: vesakynnysmaa@gmail.com www.lions107m.org

Lisätiedot

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Kotkantie 1, Oulu Leijonehenki Esityslista 1. Kokouksen avaus -DG Eero avasi kokouksen -DG jakoi Lions liiton palkitsemiset ensimmäisen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45.

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45. Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 2 / 2012-2013 Lauantai 1. joulukuuta 2012 klo 9.30 14.00 Hotelli Iso-Valkeinen, Kuopio PÖYTÄKIRJA 2. VDG Pekka Seppä toivotti kokousvieraat tervetulleeksi kauden

Lisätiedot

Piiri G. Puolisokoulutus. Piirikokous 26.4.2014 Muurame. Taru Rytkönen

Piiri G. Puolisokoulutus. Piirikokous 26.4.2014 Muurame. Taru Rytkönen Puolisokoulutus Piirikokous 26.4.2014 Muurame Taru Rytkönen Lions-periaatteet Pidä päivätyötäsi kutsumuksena ja hoida työsi niin, että herätät luottamusta Pyri tekemään työsi menestyksellisesti. Olet oikeutettu

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017 tiedote

Punainen Sulka 2017 tiedote Punainen Sulka 2017 tiedote 20.10.2017 Pari tehtävää PuSuun osallistuneille klubeille Nyt on viimeinen aika hakea (ellette jo ole hakeneet) palautusta klubille, joka on 25% klubinne keräämästä tuloksesta.

Lisätiedot

TARINAT VIESTINNÄN YTIMENÄ. Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja

TARINAT VIESTINNÄN YTIMENÄ. Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja TARINAT VIESTINNÄN YTIMENÄ Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja Wanha tarina Kolme vaihtoehtoa Jos me emme tee mitään Jäsenkuntamme ikääntyy Meidän järjestömme näivettyy Me menetämme

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT KAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ Kausi on ollut vauhdikas ja tapahtumarikas. Kiitokset klubeille ja jäsenille menneestä syksystä.

Lisätiedot

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia ja Huittinen Palvelu- ja varainhankinta

Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia ja Huittinen Palvelu- ja varainhankinta Lions piiri 107 M alueseminaarit 2019 Merikarvia 14.9. ja Huittinen 21.9. Palvelu- ja varainhankinta Maailmanlaajuisesta palvelukehyksestä tulee toisen vuosisatamme pysyvä jalanjälki. Historiamme kunnioittaminen

Lisätiedot

Hissipuheella ensivaikutelma - miten tiivistää ydinviesti

Hissipuheella ensivaikutelma - miten tiivistää ydinviesti Lions Clubs International MD 107 Finland Hissipuheella ensivaikutelma - miten tiivistää ydinviesti Antti Forsell Lions Clubs International MD 107 Finland 51 Uusien jäsenten rekrytointi Oletko yrittänyt

Lisätiedot

Punainen Sulka

Punainen Sulka Punainen Sulka 2017 19.3.2016 30.6.2017 Tommi Virtanen Punainen Sulka piirikoordinaattori Lions-piiri 107A tommi.virtanen@lions.fi www.lions-piiri107a.fi Lions Clubs International MD 107 Finland Tunnetuin

Lisätiedot

Lahjoita lukuhetki palvelukonseptin polku kirjastoille

Lahjoita lukuhetki palvelukonseptin polku kirjastoille Hei! Tämähän on hieno juttu! Mielelläni lahjoittaisin lukutuokiota hoivakotiin. Mukavaa kun saa jakaa iloa muillekin. Lahjoittaja Marja Aaltonen Tämä ilahduttaisi kovasti meidän asukkaita eikä vaatisi

Lisätiedot

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli)

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) 1362018 Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) (MALLI) TÄHÄN KLUBIN LOGO TOIMINTAKERTOMUS KLUBIN NIMI Toimintakausi 17201X - 306201X

Lisätiedot

Nro 11 / kesäkuu, kausi

Nro 11 / kesäkuu, kausi Nro 11 / kesäkuu, kausi 2018-2019 Julkaisupäivä 15.6.2019 1 Pääkirjoitus, piirikuvernööri Vesa Kynnysmaa Hyvät lionit ja puolisot! Olen etuoikeutettu, koska olen saanut toimia 107 M -piirin piirikuvernöörinä

Lisätiedot

Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia

Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia Papu-sammakko on Kehitysvammaliiton hanke, jossa leikkimielinen pehmohahmo vie eteenpäin tärkeitä viestintä- ja tunneasioita. Sammakko matkustaa

Lisätiedot

Tiedotuksesta viestintään

Tiedotuksesta viestintään Tiedotuksesta viestintään Klubitiedottajien koulutus Jaakko Viitala, (LC Karvia) Mitä tiedotus on? Tiedotus on tiedon tuottamista ja välittämistä, julkikuvan luomista... Vastaanottaja tulkitsee tiedon

Lisätiedot

Klubien tiedotussihteerikoulutus Rauni-Eliisa Wasell, LC Kokemäki/Jokilaakso

Klubien tiedotussihteerikoulutus Rauni-Eliisa Wasell, LC Kokemäki/Jokilaakso Piirin vuosikokous Merikarvialla 13.4.2019 Klubien tiedotussihteerikoulutus Rauni-Eliisa Wasell, LC Kokemäki/Jokilaakso 1 Yleistä tiedottamisesta Tiedotus/viestintä on tiedon tuottamista ja välittämistä,

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE LOKAKUU 2012

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE LOKAKUU 2012 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE LOKAKUU 2012 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT TOIMINTA TÄYDESSÄ VAUHDISSA Klubien toiminta on nyt täydessä vauhdissa. Toimikunnat on viimeistään tässä vaiheessa muodostettu,

Lisätiedot

Näkökulmia sosiaalisen median hyödyntämiseen Lions-toiminnassa

Näkökulmia sosiaalisen median hyödyntämiseen Lions-toiminnassa Näkökulmia sosiaalisen median hyödyntämiseen Lions-toiminnassa Tausta Viestintätoimikunnan pj. MD-PRC Auvo Mäkinen ilmoitti puhelimessa 20.2.2011 LC Jyväskylä/Harjun Jouni Huotarille, että Lions-liitto

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Lions Clubs International MD 107 Finland Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Tausta Vuosikokous 2013 päätöksellä palveluaktiviteetti sotiemme veteraanien hyväksi. Kokouksen päätös perustui

Lisätiedot

ARNE RITARI - SÄÄTIÖ

ARNE RITARI - SÄÄTIÖ - SYNTYI 7.3.1906 ARNE RITARI - PERUSTI SUOMEN 1.LIONSKLUBIN LC HELSINKI/HELSINGFORS 14.8.1950 ARNE RITARI - SÄÄTIÖ PERUSTETTU KUVERNÖÖRINEUVOSTON PÄÄTÖKSELLÄ 1986 TARKOITUS TUKEA JA EDISTÄÄ SUOMEN LIONSKLUBIEN

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Pekka Majuri piirikoordinaattori LC Helsinki/Itä pekkaolavi.majuri@kolumbus.fi 040 755 8554 Mitä veteraanit odottavat nyt? Miksi kaikki ajaa aina ohi,

Lisätiedot

Nro 7 / maaliskuu, kausi Hyvää Pääsiäistä!

Nro 7 / maaliskuu, kausi Hyvää Pääsiäistä! Nro 7 / maaliskuu, kausi 2017-2018 Hyvää Pääsiäistä! Julkaisupäivä 18.3.2018 1 Vapaaehtoisesti paras Olen Matti Reijonen ja syntynyt 69 vuotta sitten Varkaudessa. Nykyisin asun puolisoni lion CS Hilven

Lisätiedot

1 (7) LCKemi/Merenhelmet Toimintakertomus

1 (7) LCKemi/Merenhelmet Toimintakertomus 1 (7) LCKemi/Merenhelmet Toimintakertomus 2015 2016 2 (7) 1. YLEISTÄ Toimintakaudella 1.7.2015 30.6.2016 Merenhelmet osallistuivat aktiivisesti kuukausikokoukseen ja erilaisiin palveluaktiviteetteihin.

Lisätiedot

E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA Pekka Siitonen, GLT

E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA Pekka Siitonen, GLT E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA 2018-2019 Pekka Siitonen, GLT Lions Clubs International E-Piirin koulutuskoordinaattori Pekka Siitonen 040 537 8840 pekka.siitonen@lions.fi LC Lempäälä, lion 2009 alkaen GLT

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo C-PIIRIN VUOSIKOKOUS 16.4.2016 klo 11.15 14.55 Tietotalo, Humppilantie 9 A, Jokioinen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Juha Pirkkamaa avasi kokouksen klo 11.15 ja toivotti kokoukseen osallistuvat

Lisätiedot

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä.

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä. 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2010-2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 28.08.2010 klo 09.30 15.15 Paikka: Hotelli Julie, Valimontie 3, 80710 LEHMO Läsnä: 25 jäsentä, 1 vieras, Liite

Lisätiedot

M- ja A-piirien yhteinen bränditapahtuma oli Säkylässä 18.10.2014

M- ja A-piirien yhteinen bränditapahtuma oli Säkylässä 18.10.2014 M- ja A-piirien yhteinen bränditapahtuma oli Säkylässä 18.10.2014 Lisätietoa s. 14-15 Tapahtumasta lisää s.? o Lions-liiton puheenjohtaja Tuomo Holopaisen terveiset s. 2 o Tulevia tapahtumia s. 18-22 Päivitetty

Lisätiedot

POKKINEN. Lokakuu 2010. Kuva: Eero Kettunen. LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958

POKKINEN. Lokakuu 2010. Kuva: Eero Kettunen. LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958 POKKINEN Lokakuu 2010 Kuva: Eero Kettunen LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958 Kansainvälinen teema: Kotimainen teema: Piirimme teema: a Beacon of Hope - Toivon merkkituli Vastuu on minun Pienillä teoilla

Lisätiedot

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2010 2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 16.4.2011 klo 10.00 11.50 Paikka: Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna Läsnä: Läsnä 17 jäsentä,

Lisätiedot

Keskiviikko

Keskiviikko Maanantai 11.6.2018 Piristyspartion toinen viikko lähti käyntiin matkaamalla Rantakylään vanhusten taloille. Kävimme pyytämässä asiakkaita mukaan aamupäivän ohjelmaamme ja saimme kasaan mukavan kokoisen

Lisätiedot

Viestintä osana johtamista. Ulla Karppinen

Viestintä osana johtamista. Ulla Karppinen Viestintä osana johtamista Ulla Karppinen Liiton viestintästrategia Viestinnän avulla lionsjärjestö lisää tunnettuuttaan ympäristön ja kansalaisten luottamusta toimintaansa kohtaan sekä toimintansa vaikuttavuutta

Lisätiedot

Tekninen ja ympäristötoimiala

Tekninen ja ympäristötoimiala Lahden seudun ympäristöpalvelut Tekninen ja ympäristötoimiala 6.11.2006 24.11. alkaa kaamos. Aurinko painuu alas Suomen pohjoisimmassa kolkassa, Nuorgamissa noustakseen seuraavan kerran taivaanrantaan

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto piirien ja klubien tukena

Suomen Lions-liitto piirien ja klubien tukena Lions Clubs International MD 107 Finland 1 Suomen Lions-liitto piirien ja klubien tukena Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja Julkisuuskuvatutkimus Tiedotuksen uudet työkalut Liiton

Lisätiedot

MISSÄ TARVE SIELLÄ LION LCI 100v, PCC Heimo Potinkara

MISSÄ TARVE SIELLÄ LION LCI 100v, PCC Heimo Potinkara MISSÄ TARVE SIELLÄ LION 1 LCI:n juhlavuoden komitea kaudelle 2014-2015 2 MD 107 piiri koordinaattorit 2014-2017 107A 107B 107C 107D 107E 107F 107G 107H 107I 107K 107L 107M 107N 107O PDG Bo Lindberg PDG

Lisätiedot

Esitelmä Piirihallituksen kokous 14.12.2014 Matti Tieksola PDCC

Esitelmä Piirihallituksen kokous 14.12.2014 Matti Tieksola PDCC Esitelmä Piirihallituksen kokous 14.12.2014 Matti Tieksola PDCC -Punainen sulka on hyväntekeväisyyttä tarkoittava Lions-järjestön kansainvälinen symboli Merkki on tiettävästi lähtöisin Japanista, jossa

Lisätiedot

Piirikuvernöörin tiedote nro 8 / 2003_2004 29.03.2004

Piirikuvernöörin tiedote nro 8 / 2003_2004 29.03.2004 Piirikuvernöörin tiedote nro 8 / 2003_2004 29.03.2004 Hyvät klubien presidentit, lionit, puolisot ja PDG:t Talven selkä on jo taittunut ja harmaat, puolihämärät päivät vaihtuneet kevään valoisuuteen. Lionskausi

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107-A, Finland

Lions Clubs International Piiri 107-A, Finland Lions Clubs International Piiri 107-A, Finland Piirikuvernööri, DG 2015 2016 Ari Lindell ja puoliso Jaana Lions Club Loimaa/Tähkä, Mäntymäentie 5, 32210 LOIMAA GSM Ari 050-544 2979 GSM Jaana 050-387 1127

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Piirikuvernööri, DG 2012 2013 Martti Törrönen ja puoliso Ritva Lions Club Rautalampi, Jaakonharjuntie 32 B, 77700 Rautalampi GSM Martti 050 340 4650 GSM Ritva

Lisätiedot

TARINAT VIESTINNÄN YTIMENÄ. Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja

TARINAT VIESTINNÄN YTIMENÄ. Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja TARINAT VIESTINNÄN YTIMENÄ Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja Lionismi on viestintäkonsepti 4.3.2013 Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja 2 3 Tekeminen Vapaaehtoistoiminta

Lisätiedot

Hyvä vapaaehtoistoiminnan kehittäjä ja aktiivi, lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna!

Hyvä vapaaehtoistoiminnan kehittäjä ja aktiivi, lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna! Hyvä vapaaehtoistoiminnan kehittäjä ja aktiivi, lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna! Ensi vuotta käynnistämme innolla vapaaehtoistoiminnan juhlavuotena. Kutsumme sinutkin mukaan yhteiseen

Lisätiedot

Aloittavien lionjohtajien instituutti Harjoitukset

Aloittavien lionjohtajien instituutti Harjoitukset Aloittavien lionjohtajien instituutti Harjoitukset Hyvä aloittavien lionjohtajien instituutin osallistuja, Sinut on valittu osallistumaan aloittavien lionjohtajien instituuttiin, onneksi olkoon! Tämän

Lisätiedot

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS PIIRI 107-M SUOMI 2007-2008 DISTRICT 107-M FINLAND Piirikuvernööri Maija-Liisa Heikkilä District Governor Ahvenkuja 11, 28300 Pori, Finland Matkap. +358 40

Lisätiedot

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Eötvös-Cup 16.8.-22.8.2015 7.12.2015 7.12.2015 2 1 Jyväskylän ystävyyskaupunkijoukkue Korpilahden Pyrintö Korpilahden yhtenäiskoulu Korpilahden Pyrintö Joukkueen

Lisätiedot

Työharjoittelu Saksassa - Kleve 19.4.2014 Työharjoittelu paikka - Kleidorp Ajankohta 1.3 11.4.2014

Työharjoittelu Saksassa - Kleve 19.4.2014 Työharjoittelu paikka - Kleidorp Ajankohta 1.3 11.4.2014 Stephar Stephar Matkaraportti Työharjoittelu Saksassa - Kleve 19.4.2014 Työharjoittelu paikka - Kleidorp Ajankohta 1.3 11.4.2014 Tässä matkaraportista yritän kertoa vähän, että miten minulla meni lentomatka,

Lisätiedot

Friday, December 7, 2018 at 7:49:38 AM Eastern European Standard Time. Page 1 of 6 TULEVIA TAPAHTUMIA

Friday, December 7, 2018 at 7:49:38 AM Eastern European Standard Time. Page 1 of 6 TULEVIA TAPAHTUMIA Friday, December 7, 2018 at 7:49:38 AM Eastern European Standard Time Subject: FW: Viikkovies, 48 Date: Friday, 7 December 2018 at 7.48.19 Eastern European Standard Time From: Mari Hedberg To: Helsingin

Lisätiedot

ARNE RITARI - SÄÄTIÖ

ARNE RITARI - SÄÄTIÖ - SYNTYI 7.3.1906 ARNE RITARI - VAIKUTTI SUOMEN 1.LIONSKLUBIN LC HELSINKI/HELSINGFORS 14.8.1950 PERUSTAMISEEN. ARNE RITARI - SÄÄTIÖ PERUSTETTU KUVERNÖÖRINEUVOSTON PÄÄTÖKSELLÄ 1986 TARKOITUS TUKEA JA EDISTÄÄ

Lisätiedot

Strategiset tavoitteet Suomen Lions-liiton vuosikokous, Pori Puheenjohtaja Tuomo Holopainen

Strategiset tavoitteet Suomen Lions-liiton vuosikokous, Pori Puheenjohtaja Tuomo Holopainen Strategiset tavoitteet 2014-2019 Suomen Lions-liiton vuosikokous, Pori Puheenjohtaja 2014 2015 Copyright Rastor Oy Lions-liiton strategia 2014-2019 Strategiset linjaukset Kriittiset menestystekijät Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Lions-Liiton vuosikokous Heinolassa

Lions-Liiton vuosikokous Heinolassa 2013 LC TORNIO PUDAS UUTISIA 21.6.2013 KESÄKUU Kesäkuun TIETÄMÄT 5 Lions-Liiton vuosikokous Heinolassa 7.-9.6. 2013 Klubimme virallisina edustajina kokoukseen osallistuivat puolisoineen varapresidentti

Lisätiedot

Lions-piiri 107-M vuosikokous 2013 Kiukainen. Puolisotoiminta. LC Köyliö Ladyt

Lions-piiri 107-M vuosikokous 2013 Kiukainen. Puolisotoiminta. LC Köyliö Ladyt Lions-piiri 107-M vuosikokous 2013 Kiukainen Puolisotoiminta LC Köyliö Ladyt Yleistä Suomen Lions-liitto r.y:n ohjesäännön 20 mukaan perheenjäsenten osallistuminen klubien palvelutoimintaan on lionstoimintaan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TEEMAT Kansainvälinen teema: Liiton teema: Piirin teema: Klubin teema: Taidolla tavoitteisiin Skickligt goda resultat Passion to Excel Turvallinen tulevaisuus En trygg framtid

Lisätiedot

PIIRIKOKOUS HUITTINEN PUOLISOKOULUTUS LÄNSI-SUOMEN OPISTO DC HILVE REIJONEN

PIIRIKOKOUS HUITTINEN PUOLISOKOULUTUS LÄNSI-SUOMEN OPISTO DC HILVE REIJONEN PIIRIKOKOUS HUITTINEN 26.4.2014 PUOLISOKOULUTUS LÄNSI-SUOMEN OPISTO DC HILVE REIJONEN 1 Yleistä Suomen Lions-liitto r.y:n ohjesäännön 20 mukaan perheenjäsenten osallistuminen klubien palvelutoimintaan

Lisätiedot

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia PIIRIKOKOUS Suomussalmi 10.9.2016 klo 11:00 KOKOUSPAIKKA Suomussalmi, Hotelli Kiannon Kuohut, Jalonkatu 1, 89600 Suomussalmi PÖYTÄKIRJA Osanottajat Piirihallitus Aarto Mäkinen Seppo Saarela Jari Hautala

Lisätiedot

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009 LATTOMERI :n sääntömääräinen Lattomeren koululla keskiviikkona 4.11.2009 klo 18.00 Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu. TERVETULOA! Länsi-Porin seurakunnan perhekerho Lattomeren kirkko

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Muistio 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Aika 9.5.2016 kello 09:00-10:53 Paikka Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, 27500 Eura Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

VIRKISTYSPÄIVÄ NIVALASSA 19.2.2011

VIRKISTYSPÄIVÄ NIVALASSA 19.2.2011 VIRKISTYSPÄIVÄ NIVALASSA 19.2.2011 Hyvä Sanoma ry järjesti virkistyspäivän Nivalassa helluntaiseurakunnan tiloissa. Se oli tarkoitettu erikoisesti diakonia työntekijöille sekä evankelistoille ja mukana

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2011-2012 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 25. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden lopussa 19 jäsentä, joten jäsenmäärä

Lisätiedot

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT

LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS 2011-2012 Kuva; Vallanvaihto Äijälässä kauden 2010-2011 presidentti Heleena Talala ja tuleva presidentti Maija Järvenpää LC-HAAPAJÄRVI KULTAHIPUT TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016

Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016 Palvelu- ja varainhankintatoimiala 2015 2016 Varainkeruuaktiviteeteilla taataan Lions-nuorisotyön tukemiseen tarvittavat varat. Punainen Sulka keräyksen 2016 2017 tavoitteet ovat klubeissa hyväksytyt ja

Lisätiedot

Sadut ja tarinat hanke 2012 sivistys on siistiä Projektiin varattiin rahaa 10 000 euroa mitä sillä saatiin?

Sadut ja tarinat hanke 2012 sivistys on siistiä Projektiin varattiin rahaa 10 000 euroa mitä sillä saatiin? Sadut ja tarinat hanke 2012 sivistys on siistiä Projektiin varattiin rahaa 10 000 euroa mitä sillä saatiin? Yhteensä 25 teatteri- ja musiikkiesitystä (9800 euroa) Kirjakassit (1000 euroa) Kirjakasseissa

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille. Lions -palvelutoimintaa Kotimaisia ja kansainvälisiä aktiviteetteja

Lions tietoa uusille jäsenille. Lions -palvelutoimintaa Kotimaisia ja kansainvälisiä aktiviteetteja Lions tietoa uusille jäsenille Lions -palvelutoimintaa Kotimaisia ja kansainvälisiä aktiviteetteja Nuorisotyö Nuorisovaihto Nuorisovaihto on 17-21 -vuotiaiden nuorten, kesäaikana tapahtuvaa 3-6 viikon

Lisätiedot

TULEVIEN PRESIDENTTIEN VALMENNUS KAUDELLE 2015-2016. Hyviä käytäntöjä, kyselyn tulokset

TULEVIEN PRESIDENTTIEN VALMENNUS KAUDELLE 2015-2016. Hyviä käytäntöjä, kyselyn tulokset TULEVIEN PRESIDENTTIEN VALMENNUS KAUDELLE 2015-2016 Hyviä käytäntöjä, kyselyn tulokset Pressan kestokansio, myös sähköisenä Puolisot mukana toiminnassa Klubin viihtyvyys / iloinen tekemisen meininki Kokoukset

Lisätiedot

Nro 5 / juhlakausi

Nro 5 / juhlakausi Nro 5 / juhlakausi 2016-2017 LEIJONAHENKI Ne, joille osa leijonan on suotu, on jatkajia aatteen arvokkaan. Nuo sukupolvet, ennen meitä luotu, sen perinnöksi jätti aikanaan. Ja henki, jonka saimme sydämeen,

Lisätiedot

JÄSENTUTKIMUS 2014 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson

JÄSENTUTKIMUS 2014 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson JÄSENTUTKIMUS 214 VCC Jari Rytkönen PRC Thorleif Johansson Jäsenkyselyn lähettäminen Kysely lähetettiin 14.1.214 LION-viestinä 19.863 vastaanottajalle Uudelleen muistutuksena LION-viestin yhteydessä 1.11.214

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Piirikuvernööri, DG 2015 2016 Hannu Nyman ja puoliso, Lion Ritva Korolainen Lions Club Iisalmi/Koljonvirta, Pöllösenlahdenkatu 24 A 3, 74130 Iisalmi GSM Hannu

Lisätiedot

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Uusien jäsenten koulutus Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Lions Clubs International MD 107 Finland Arne Ritari Suomen lionstoiminnan kummi Aarne Ritarin syntymästään tuli 7.3.2011 kuluneeksi 105 -vuotta.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat Ulla Rahkonen 1VDG

Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat Ulla Rahkonen 1VDG Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat 2016-2017 Ulla Rahkonen 1VDG Toteuttamisen edellytykset Toimintaan sitoutuminen Yhteistyö Toimijoiden perehdytys Tehokas viestintä 10.5.2016 esittäjän etunimi

Lisätiedot

LIONIEN PALVELUT LAPSILLE PAIKKAKUNNAN ARVIOINTILOMAKE

LIONIEN PALVELUT LAPSILLE PAIKKAKUNNAN ARVIOINTILOMAKE LIONIEN PALVELUT LAPSILLE PAIKKAKUNNAN ARVIOINTILOMAKE Uusimmat tilastot kertovat, että uskomattoman monet lapset joka puolella maailmaa kärsivät köyhyydestä, sairauksista, vammoista ja lukutaidottomuudesta

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! palveluaktiviteetti 107-G piirin käytännön toteutus

Kiitos veteraanit! palveluaktiviteetti 107-G piirin käytännön toteutus palveluaktiviteetti 107-G piirin käytännön toteutus Kiitos veteraanit -toimikunta Piirikoordinaattori: Jaakko Harjumäki, jaakko.harjumäki@lions.fi, 040 164 9030 PDG: Toivo Lehtinen, toivo.lehtinen@pp.inet.fi,

Lisätiedot

Jova 2 helmikuu 2017

Jova 2 helmikuu 2017 Jova 2 helmikuu 2017 Piiri 107-I 1VDG Seppo Saarela Suomen lionstoiminnan arvot 2017-2022 2012-2017 (kaikki 6 arvoa) Luotettavuus Talkoohenki Ihmisläheisyys Paikallisuus Palveluhalu Kansainvälisyys Missiomme

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 1 / 2011-2012 Lauantaina 24.9.2011 klo 9.00-14.38 Koljonvirran Kartano, Iisalmi

Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 1 / 2011-2012 Lauantaina 24.9.2011 klo 9.00-14.38 Koljonvirran Kartano, Iisalmi Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 1 / 2011-2012 Lauantaina 24.9.2011 klo 9.00-14.38 Koljonvirran Kartano, Iisalmi PÖYTÄKIRJA Osallistujat: Vieraat: Sivistystoimenjohtaja Kirsi-Tiina Ikonen, PDG Seppo

Lisätiedot

Nro 9 / toukokuu, kausi

Nro 9 / toukokuu, kausi Nro 9 / toukokuu, kausi 2017-2018 Julkaisupäivä 18.5.2018 1 LIONS CLUBS INTERNATIONALDistrict107-M, Finland, www.lions107m.org Piirikuvernööri 2017-2018 Veli-Matti Andersson ja puoliso Merja Haantie 6,

Lisätiedot

2014 LC TORNIO PUDAS UUTISIA MAALISKUU. Maalis TIETÄMÄT 8

2014 LC TORNIO PUDAS UUTISIA MAALISKUU. Maalis TIETÄMÄT 8 2014 LC TORNIO PUDAS UUTISIA 8.3.2014 MAALISKUU Maalis TIETÄMÄT 8 Maaliskuun TIETÄMÄT vie meidät ensin kuukausikokouksen myötä 6.3.2014 klo 19.00 tutustumaan yhteen vanhaan torniolaiseen matkakotiin, joka

Lisätiedot