HELSINGFORS SKRIDSKOKLUBB RF - HELSINGIN LUISTINKLUBI RY MUODOSTELMALUISTELUN MAKSUT JA MAKSUKÄYTÄNNÖT KAUDELLE (

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HELSINGFORS SKRIDSKOKLUBB RF - HELSINGIN LUISTINKLUBI RY MUODOSTELMALUISTELUN MAKSUT JA MAKSUKÄYTÄNNÖT KAUDELLE ("

Transkriptio

1 HELSINGFORS SKRIDSKOKLUBB RF - HELSINGIN LUISTINKLUBI RY MUODOSTELMALUISTELUN MAKSUT JA MAKSUKÄYTÄNNÖT KAUDELLE ( ) Maksujen sisältö ja laskutus Muodostelmaluistelun maksut koostuvat kausimaksusta ja joukkuemaksusta, jotka laskutetaan luistelijoilta samalla laskulla kuukausittain. Lisäksi luistelijoilta peritään HSK:n jäsenmaksu kerran vuodessa. Kausimaksut 12 erää o Team Unique, Team Mystique, Team Dynamique, Team Sympatique 10 erää o Team Minique, Team Magnetique, Team Hysterique, Team Panique, Team Chaotique, Team Antique Team Magnetiquen, Team Hysteriquen, Team Paniquen, Team Chaotiquen ja Team Antiquen luistelijat, jotka lopettavat luistelun kauden päättyessä voivat kuitenkin halutessaan jatkaa luistelua huhti- tai toukokuun loppuun. Kausimaksu veloitetaan harjoittelukuukausilta. Jatkoharjoittelusta tulee sopia joukkueen valmentajan kanssa. Mikäli joukkueella on kauden lopussa kilpailuja vielä huhti- tai toukokuussa, jatkuu kausi kilpailukuukauden loppuun ja tällöin veloitetaan kausimaksu ja mahdollinen joukkuemaksu näiden kuukausien osalta. Joukkuemaksut o Joukkuemaksua peritään joukkueen kesken sovitun kausiohjelman ja budjetin mukaisesti o Joukkuemaksun laskutusrytmiä ja erien suuruutta täsmennetään tarvittaessa johtuen esim. kilpailumatkojen kuluista, kauden päättymisen ajankohdasta ja joukkueen varainhankinnasta. Kausimaksulla katetaan valmentajien palkat ja työnantajamaksut o päätoimiset valmentajat ovat kuukausipalkkaisia, palkka maksetaan myös kesäloman ajalta o osa valmentajista tuntipalkkaisia, joiden lomakorvaukset maksetaan kuukausittain valmentajien puhelin- ja muut vastaavat kulut valmentajien leiri- ja kilpailumatkojen kulut ja matkakorvaukset valtion matkustussäännön mukaan jää- ja salimaksut o Pirkkolan, Oulunkylän, Konalan, Paloheinän, Hernesaaren, Salmisaaren, Myllypuron ja t ovat taitoluistelun clearing-jäämaksujärjestelmässä nuorisojäiden osalta o tehopäivien ja pääkaupunkiseudulla järjestettävien leirien jäävuoroista ja muista harjoittelutiloista aiheutuvat kulut o oheisharjoitteluun käytettävien salien vuokrat muut kulut o joukkueiden ilmoittautumismaksut kilpailuihin, kilpailuihin osallistuvien joukkueiden kesken jaetut tuomarikulut ja kilpailumusiikkien valmistus studiossa hallintokulut

2 Joukkuemaksua kerätään mm. seuraaviin kuluihin Kuntoharjoittelu Leirit pääkaupunkiseudun ulkopuolella Kilpailumatkat kotimaassa Kilpailumatkat ulkomaille Varustehankinnat Muut joukkueen yhteiset kulut Leirit Kauden aikana joukkueille järjestetään kunkin joukkueen valmennussuunnitelman mukaisesti tehopäiviä ja leirejä. Luistelijat sitoutuvat osallistumaan seuran järjestämille leireille. Jäsenmaksu Muodostelmaluistelujoukkueiden luistelijat ovat automaattisesti seuran jäseniä. Kulloinkin voimassa oleva seuran jäsenmaksu peritään vuosittain ja se laskutetaan luistelijalta elokuun laskun yhteydessä. Jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain HSK:n kevätkokouksessa. Luistelijoitten jäsenmaksu on kaudella ollut 30 euroa vuodelta. Maksujen muutokset Maksut voivat vaihdella kausittain johtuen yleisistä hintamuutoksista (esim. jään hinta) ja luistelijoiden määristä. Tämä voi joskus johtaa siihen, että maksuja joudutaan korottamaan kesken kauden. Tiedustelut kausi- ja joukkuemaksuista Kausimaksujen, laskutuksen ja maksuasioiden osalta yhteydenotot HSK:n toimistoon; sähköposti tai puhelimitse Joukkuemaksuihin liittyvissä kysymyksissä paras asiantuntija on joukkueen rahastonhoitaja. Viitenumero Jokaisella laskulla on oma viitenumero, jota on maksettaessa ehdottomasti käytettävä. Puutteellinen tai väärä viitenumero saattaa johtaa maksulliseen huomautusmenettelyyn, koska maksu ei kohdistu oikealle laskulle. Maksuehdot Maksamalla kauden ensimmäisen erän sitoutuu maksamaan myös muut kauden maksuerät. Kunkin kuukauden laskun eräpäivä on aina kalenterikuukauden 10. päivä. Mikäli lasku on avoimena 14 päivää eräpäivän jälkeen, lähetetään maksukehotus, jonka hinta 5 lisätään laskun loppusummaan. Mikäli lasku on avoimena vielä 28 päivää eräpäivän jälkeen, siirretään lasku perintätoimiston hoidettavaksi. Viivästyskorko veloitetaan kulloinkin voimassaolevan korkolain mukaisesti ja se on mainittu laskulla. Maksuista voi tehdä maksusopimuksen, joka mahdollistaa poikkeamat yllämainitusta. Perintään siirron jälkeen maksusopimukset eivät ole mahdollisia. Mikäli maksusta lähetetään perintäyhtiön toimesta maksukehotus, lasku on maksettava perintäyhtiön ohjeiden mukaan.

3 Kilpailu- ja harjoittelukiellot, maksusuunnitelmat ja perintä Kilpailukielto o Seuran hallitus on päättänyt, ettei muodostelmaluistelujoukkueen luistelija, jolla on kaksi tai useampi erääntynyt saatava seuralle, voi osallistua kilpailutoimintaan. Harjoittelukielto o Seuran hallitus on päättänyt, ettei luistelija, jolla on kaksi tai useampia erääntyneitä saatavia seuralle, voi osallistua harjoituksiin. Maksusuunnitelmat o Taloudellisen suoritusesteen vuoksi seuran hallitus voi hyväksyä luistelijalle maksusuunnitelman. Kirjalliset yhteydenotot laskutus.hsk@gmail.com Perintä o Kaikki avoimet saatavat siirretään perintään kuukauden kuluttua laskun erääntymisestä. Perintään siirretyt maksut, samoin kuin maksut joista lähetään maksukehotus, on maksettava perintäyhtiön ohjeiden mukaan. Alennukset Seura myöntää alennuksen kausimaksusta seuraavasti: sisarusalennus 10 % seuran kehitys- tai kilparyhmässä luistelevasta sisaruksesta o Sisaralennus myönnetään saman perheen sisaruksille alemmista maksuista. Sisarus voi luistella joko yksinluistelussa tai muodostelmaluistelussa. Esimerkki: Samasta perheestä luistelee seurassa kolme lasta. Vanhin sisarus luistelee yksinluistelun kilparyhmässä (ei alennusta), toinen muodostelmaluistelujoukkueessa (sisaralennus 10 % kausimaksusta) ja kolmas kehitysryhmässä (sisaralennus 10 % kausimaksusta). Alennus myönnetään vain kausimaksusta. Maksujen laiminlyömisen vuoksi seuralla on oikeus jättää alennus myöntämättä. Sairauslomat, hyvitykset maksuista Sairauslomasta on aina toimitettava lääkärintodistus. Lääkärintodistus tulee toimittaa skannattuna tai kuvana osoitteeseen laskutus.hsk@gmail.com. Maksuhyvitys ja -vapautus o Yli 30 päivää kestävien sairauslomien kausimaksusta hyvitetään ensimmäiseltä 30 päivältä puolet (maksuhyvitys). o Seuraavat sairauslomapäivät ovat maksuttomia (maksuvapautus) o Maksuhyvitystä/vapautusta ei myönnetä osittaisesta harjoittelukiellosta (esim. hyppykielto, puolittainen harjoittelu, harjoittelu kivun sallimissa rajoissa).

4 Koeaika sairausloman jälkeen o Yli 30 päivää kestäneen sairausloman päättymisen jälkeen on seitsemän päivän koeaika. o Jos koeajan aikana lääkäri jatkaa sairauslomaa kirjoittamalla uuden lääkärintodistuksen, sairausloman katsotaan jatkuvan keskeytyksettä. Muita kuin sairauspoissaoloja ei hyvitetä. Siirtyminen toiseen lajiin seuran sisällä Siirtyminen toiseen lajiin seuran sisällä on mahdollista kirjallisella ilmoituksella yhden (1) kalenterikuukauden siirtymäajalla siten, että siirtymäaika alkaa kulua ilmoituskuukauden viimeisestä päivästä. Ilmoitus on annettava omalle valmentajalle, muodostelmaluistelun päävalmentajalle ja seuralle. Kausimaksu ja joukkuemaksu laskutetaan enintään kauden loppuun. Esimerkki: Luistelija ilmoittaa siirtyvänsä yksinluisteluun 1.1. alkaen. Hän on vapaa siirtymään yksinluistelun harjoituksiin heti (edellyttäen, että yksinluistelun valmennus hyväksyy siirron), mutta muodostelmaluistelun laskutus jatkuu asti. Uuden lajin, yksinluistelun, laskutus alkaa 1.2. Joukkueen vaihto kesken kauden Mikäli luistelija siirtyy joukkueesta toiseen kesken kauden, veloitetaan uuden joukkueen maksut heti seuraavan kuukauden alusta. Tämän lisäksi siirtyvältä luistelijalta voidaan periä takautuvasti joukkuemaksua, joka kattaa joukkuemaksulla katettavat luistelijan kulut esim. puvut ja matkat. Maksu sovitaan uuden joukkueen rahastonhoitajan ja muodostelmatoimikunnan rahastonhoitajan kanssa. Lopettaminen tai siirtyminen toiseen seuraan Lopettaminen kesken luistelukauden ei ole suotavaa, mutta on mahdollista kirjallisella irtisanomisella kahden (2) kuukauden irtisanomisajalla siten, että irtisanomisaika alkaa kulua irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä. Jos syynä luistelijan lopettamiseen kesken kauden on luistelijan muutto toiselle paikkakunnalle perhe-, opiskelu- tai työpaikan takia, raskaus tai loukkaantumisen tai sairauden johdosta lääkärin antama urheilukielto, irtisanomisaikaa ei sovelleta vaan maksuvelvoite jatkuu irtisanomiskuukauden loppuun. Lopettamisesta tulee näissäkin tapauksissa ilmoittaa mahdollisimman pian. Siirtyminen toiseen seuraan kesken luistelukauden ei ole suotavaa, mutta on mahdollista kirjallisella irtisanomisella kahden (2) kuukauden irtisanomisajalla siten, että irtisanomisaika alkaa kulua irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä. Molemmissa tapauksissa on irtisanominen toimitettava omalle valmentajalle, muodostelmaluistelun päävalmentajalle ja seuralle. Kausimaksu ja joukkuemaksu laskutetaan enintään kauden loppuun. Jo maksettuja maksuja ei palauteta.

5 Lisenssit ja vakuutukset Kaikilla muodostelmaluistelujoukkueissa luistelevilla luistelijoilla tulee olla voimassa oleva lisenssi ja tapaturmavakuutus, joka kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa mahdollisesti tapahtuvat tapaturmat. Luistelija tai hänen huoltajansa huolehtii itse lisenssin hankkimisesta. Lisenssi hankitaan Suomen Taitoluisteluliiton kautta, Jos luistelija matkustaa joukkueensa kanssa ulkomaille edellytämme, että hänellä on voimassa oleva matkustaja- ja matkatavaravakuutus ja eurooppalainen Kela-kortti. Alaikäisten luistelijoiden kohdalla on syytä tarkistaa, onko perheen vakuutusturva, esim. kotivakuutukseen kuuluvan matkustaja- ja/tai matkatavaravakuutus, heidän osaltaan voimassa lapsen matkustaessa ilman vanhempiaan. Esteettömyystodistus Toisesta seurasta HSK:hon siirtyvän luistelijan pitää esittää esteettömyystodistus seuralle. Luistelija on velvollinen pyytämään todistuksen vanhasta seurastaan. Seuran oikeus muutoksiin Seura pidättää oikeuden asiakirjassa kuvattujen maksujen ja käytäntöjen muutoksiin kesken kauden. Yhteystiedot Muodostelmaluistelun päävalmentaja Mirjami Penttinen, HSK:n toimisto,, puh HSK laskutus, HELSINGFORS SKRIDSKOKLUBB RF HELSINGIN LUISTINKLUBI RY

HELSINGFORS SKRIDSKOKLUBB RF HELSINGIN LUISTINKLUBI RY YKSINLUISTELUN LUISTELUMAKSUT JA MAKSUKÄYTÄNNÖT KAUDELLE

HELSINGFORS SKRIDSKOKLUBB RF HELSINGIN LUISTINKLUBI RY YKSINLUISTELUN LUISTELUMAKSUT JA MAKSUKÄYTÄNNÖT KAUDELLE HELSINGFORS SKRIDSKOKLUBB RF HELSINGIN LUISTINKLUBI RY YKSINLUISTELUN LUISTELUMAKSUT JA MAKSUKÄYTÄNNÖT KAUDELLE 2017 2018 Luistelumaksun sisältö Luistelumaksuun sisältyvät 1.5.2017 alkaen jää- ja oheisharjoitukset,

Lisätiedot

Ryhmä Luistelukausi Kuukaudet

Ryhmä Luistelukausi Kuukaudet Espoon Jäätaiturit ry MAKSUJA, LISENSSEJÄ JA VAKUUTUKSIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT Nämä maksusäännöt sisältävät maksuja, lisenssejä ja vakuutuksia koskeva säännöt, joita seuran hallitus soveltaa. Maksusäännöt on

Lisätiedot

Ryhmä Luistelukausi Kuukaudet

Ryhmä Luistelukausi Kuukaudet Espoon Jäätaiturit ry MAKSUJA, LISENSSEJÄ JA VAKUUTUKSIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT 1 Luistelukausi Nämä maksusäännöt sisältävät maksuja, lisenssejä ja vakuutuksia koskeva säännöt, joita seuran hallitus soveltaa.

Lisätiedot

Valmennussääntö 16.4.2015 alkaen

Valmennussääntö 16.4.2015 alkaen Valmennussääntö 16.4.2015 alkaen Valmennussääntö ja siihen liittyvät periaatteet koskevat Järvenpään Taitoluistelijoiden kilpa- ja kehitysvalmennusryhmien luistelijoita (muodostelmajoukkueet, yksinluistelun

Lisätiedot

Ryhmä Luistelukausi Kuukaudet

Ryhmä Luistelukausi Kuukaudet Espoon Jäätaiturit ry MAKSUJA, LISENSSEJÄ JA VAKUUTUKSIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT 1 Luistelukausi Nämä maksusäännöt sisältävät maksuja, lisenssejä ja vakuutuksia koskeva säännöt, joita seuran hallitus soveltaa.

Lisätiedot

1. Yleistä. Sivu 1 / 7. Helsingfors Skridskoklubb rf. Helsingin Luistinklubi ry. Toimintasuunnitelma

1. Yleistä. Sivu 1 / 7. Helsingfors Skridskoklubb rf. Helsingin Luistinklubi ry. Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7 Helsingfors Skridskoklubb rf Helsingin Luistinklubi ry Toimintasuunnitelma 1.7.2017-30.6.2018 1. Yleistä Helsingfors Skridskoklubb rf Helsingin Luistinklubi ry (HSK) on monipuolinen taitoluisteluseura,

Lisätiedot

1 TERVETULOA HSK:hon

1 TERVETULOA HSK:hon 1 TERVETULOA HSK:hon 2 ILOA JA TAITOA JÄÄLLÄ Olemme iloisia, että olet valinnut perinteikkään HSK:n omaksi taitoluisteluseuraksesi ja toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi. HSK on Suomen vanhin

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.7.2015-30.6.2016

Toimintasuunnitelma 1.7.2015-30.6.2016 1(5) Helsingfors Skridskoklubb rf Helsingin Luistinklubi ry Toimintasuunnitelma1.7.2015-30.6.2016 1. Yleistä Helsingfors Skridskoklubb rf Helsingin Luistinklubi ry (HSK) on monipuolinen taitoluisteluseura,

Lisätiedot

Elo-syyskuun tiedote 2014

Elo-syyskuun tiedote 2014 Elo-syyskuun tiedote 2014 1. Harjoitukset ovat alkaneet! Tervetuloa jatkamaan luistelua uudelle kaudelle! Valmennusryhmien jääharjoitukset alkoivat kesätauon jälkeen Porvoossa 4.8.2014. Valmennusryhmien

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Turun Rientävä ry Jäsen- ja kausimaksujen palautusta koskevat laskutus- ja palautusehdot

Voimistelu- ja urheiluseura Turun Rientävä ry Jäsen- ja kausimaksujen palautusta koskevat laskutus- ja palautusehdot 1(5) 7/2017 Voimistelu- ja urheiluseura Turun Rientävä ry Jäsen- ja kausimaksujen palautusta koskevat laskutus- ja palautusehdot Jäsenmaksu Jokaisen seuramme liikuntaharrastustoimintaan osallistuvan lapsen

Lisätiedot

Hämeenlinnan Taitoluistelijat

Hämeenlinnan Taitoluistelijat KAUSITIEDOTE 2015 2016 Uusi kausi alkaa, tervetuloa jälleen luistelemaan! Tähän tiedotteeseen on kerätty koko kauden kannalta tärkeää tietoa. Tutustu tiedotteeseen tarkasti ja säilytä se myöhempää tarvetta

Lisätiedot

Infopaketti kaudelle 2015-2016 30.6.2015 Sivu 1 / 6

Infopaketti kaudelle 2015-2016 30.6.2015 Sivu 1 / 6 Infopaketti kaudelle 2015-2016 30.6.2015 Sivu 1 / 6 Hei, Tervetuloa mukaan taitoluistelun pariin kaudelle 2015-2016. Tässä tiedotteessa tietoa luisteluryhmistä, valmennuksesta, ilmoittautumisesta ja seuran

Lisätiedot

Hämeenlinnan Taitoluistelijat KAUSITIEDOTE 2014 2015

Hämeenlinnan Taitoluistelijat KAUSITIEDOTE 2014 2015 KAUSITIEDOTE 2014 2015 Uusi kausi alkaa, tervetuloa jälleen luistelemaan! Tähän tiedotteeseen on kerätty koko kauden kannalta tärkeää tietoa. Tutustu tiedotteeseen tarkasti ja säilytä se myöhempää tarvetta

Lisätiedot

Elokuun tiedote 2013. Porvoon Taitoluistelijat. Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Johtokunnan työnjako kaudella 2013 2014

Elokuun tiedote 2013. Porvoon Taitoluistelijat. Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Johtokunnan työnjako kaudella 2013 2014 Elokuun tiedote 2013 Porvoon Taitoluistelijat Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Tervetuloa jatkamaan luistelua uudelle kaudelle Porvooseen! Valmennusryhmien jääharjoitukset jatkuvat kesätauon jälkeen

Lisätiedot

PELAAJASOPIMUS HAUKIPUTAAN AHMAT

PELAAJASOPIMUS HAUKIPUTAAN AHMAT PELAAJASOPIMUS HAUKIPUTAAN AHMAT PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 1. OSAPUOLET 1. Haukiputaan Ahmat Ry (jäljempänä seura), joukkue (jäljempänä joukkue) sekä 2. (jäljempänä pelaaja) ja 3. (jäljempänä huoltaja) 2.

Lisätiedot

PELAAJASOPIMUS KAUDELLE

PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 0.08.013 1 (5) PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 1. OSAPUOLET 1. Kiimingin Kiekko-Pojat Ry (jäljempänä seura), joukkue (jäljempänä joukkue) sekä. (jäljempänä pelaaja) ja 3. (jäljempänä huoltaja). SOPIMUSKAUSI Tämä

Lisätiedot

KAUSITIEDOTE

KAUSITIEDOTE KAUSITIEDOTE 2016 2017 Uusi kausi alkaa, tervetuloa jälleen luistelemaan! Tähän tiedotteeseen on kerätty koko kauden kannalta tärkeää tietoa. Tutustu tiedotteeseen tarkasti ja säilytä se myöhempää tarvetta

Lisätiedot

KAUSITIEDOTE

KAUSITIEDOTE KAUSITIEDOTE 2017-2018 Uusi kausi alkaa, tervetuloa jälleen luistelemaan! Tähän tiedotteeseen on kerätty koko kauden kannalta tärkeää tietoa. Tutustu tiedotteeseen tarkasti ja säilytä se myöhempää tarvetta

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Espoon Jäätaiturit ry

Espoon Jäätaiturit ry Espoon Jäätaiturit ry Kouluikäisten harrastusryhmät kaudelle 2019-2020 01/2019 EsJt Luistelua suurella sydämellä perustettu 1985 noin 650 luistelijaa 10 päätoimista valmentajaa, päävalmentaja Virpi Horttana

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012 30.6.2013

TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012 30.6.2013 HELSINGFORS SKRIDSKOKLUBB RF HELSINGIN LUISTINKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012 30.6.2013 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2012-2013 YLEISTÄ HSK:n toiminta-ajatuksena on tarjota laadukasta ja tavoitteellista

Lisätiedot

VaKP Voimistelu valmennustoiminta. Kilpa-aerobicin vanhempainilta

VaKP Voimistelu valmennustoiminta. Kilpa-aerobicin vanhempainilta VaKP Voimistelu valmennustoiminta Kilpa-aerobicin vanhempainilta 1.10.2018 Vanhempainillan ohjelma Käytännön asioita: kilpailumatkat, tiedonkulku, maksut, lisenssit, ym. Tiedotustilaisuus VaKP kilpa-aerobictiimi

Lisätiedot

VARHAISKASVATUKSEN ASIAKASMAKSUT

VARHAISKASVATUKSEN ASIAKASMAKSUT Oripään kunta, Sosiaalilautakunta Koulutie 2 32500 Oripää puh. 02 7625 300 VARHAISKASVATUKSEN ASIAKASMAKSUT voimaan 1.8.2014 alkaen Lasten päivähoitomaksut määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista

Lisätiedot

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO LOKAKUU Vanhempainilta 1. Toimintasuunnitelma joukkueelle Budjetti Taitokisailmoittautumiset Hallitalkoot SYYSKUU Talviliigan maksujen eräpäivä Vuoden palkittavat Seuran taitokisat

Lisätiedot

Hallitus huolehtii valmentajien valinnasta ja palkkaamisesta puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan johdolla.

Hallitus huolehtii valmentajien valinnasta ja palkkaamisesta puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan johdolla. hallitus 9.12.2014 EsJt:n muodostelmaluistelun pelisäännöt Muodostelmaluistelun tavoitteet EsJt:n muodostelmaluistelun tavoitteena on tarjota luistelijoita kehittävää, laadukasta, pitkäjänteistä, määrätietoista

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 SB-Pro, pojat -99 ja -00 Vanhempainilta 20.5.2015, Nurmijärvi, Poliisilaitos, Käräjäsali, Klo 18:30 20:30 Agenda:

Lisätiedot

HPK-Juniorijääkiekko ry. Rahastonhoitajan tehtävät ja talousasiaa

HPK-Juniorijääkiekko ry. Rahastonhoitajan tehtävät ja talousasiaa HPK-Juniorijääkiekko ry Rahastonhoitajan tehtävät ja talousasiaa 9.8.2017 Tietotoimisto.fi Joukkueiden kirjanpito tehdään Tietotoimisto.fi ohjelmalla (https://www.tietotoimisto.fi/) Tunnukset ohjelmaan

Lisätiedot

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa Joukkueenjohtaja Vanhempien ehdottama ja seuran hyväksymä Järjestää kauden aikana vähintään kaksi vanhempainiltaa: 1. Kauden alussa laaditaan budjetti yhdessä rahastonhoitajan kanssa, hyväksytetään se

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.7.2014-30.6.2015

Toimintasuunnitelma 1.7.2014-30.6.2015 1(8) Helsingfors Skridskoklubb rf Helsingin Luistinklubi ry Toimintasuunnitelma 1.7.2014-30.6.2015 Yleistä HSK on Suomen monipuolisin taitoluisteluseura, joka tarjoaa sekä lapsille, nuorille että aikuisille

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2015 2016

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2015 2016 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2015 2016 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 2.4.2015 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

YL vanhempainilta

YL vanhempainilta YL vanhempainilta 19.4.2016 Taitoluistelu 2016-2017 LÄHITULEVAISUUDEN VISIOMME VG-62:lla on laaja luistelijapohja ja mahdollisuus harrastaa VG-62:lla on kaikki nykyiset YL ryhmät ja ML joukkueet Uusi joukkue

Lisätiedot

Espoon Jäätaiturit ry

Espoon Jäätaiturit ry Espoon Jäätaiturit ry Kehitysryhmät kaudelle 2019-2020 01/2019 EsJt Luistelua suurella sydämellä perustettu 1985 noin 650 luistelijaa 10 päätoimista valmentajaa, päävalmentaja Virpi Horttana noin 45 valmentajan

Lisätiedot

Tarkat kauden aloitus- ja lopetuspäivät sekä viikkolistat ilmoitetaan seuran sivuilla

Tarkat kauden aloitus- ja lopetuspäivät sekä viikkolistat ilmoitetaan seuran sivuilla KAUSITIEDOTE 2018-2019 Uusi kausi alkaa, tervetuloa jälleen luistelemaan! Tähän tiedotteeseen on kerätty koko kauden kannalta tärkeää tietoa. Tutustu tiedotteeseen tarkasti ja säilytä se myöhempää tarvetta

Lisätiedot

HPK-Juniorijääkiekko ry. Joukkueenjohtajan tehtävät Mika Kannisto

HPK-Juniorijääkiekko ry. Joukkueenjohtajan tehtävät Mika Kannisto HPK-Juniorijääkiekko ry Joukkueenjohtajan tehtävät 9.8.2017 Mika Kannisto Joukkueenjohtaja Joukkueenjohtajat muodostavat yhdessä muiden toimihenkilöiden (valmentajat ja huoltajat) kanssa joukkueen johtoryhmän

Lisätiedot

SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA

SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA TOIMINTA-AJATUS kehittää, tuottaa ja markkinoida laadultaan ja hinnaltaan kilpailukykyisiä taitoluistelun

Lisätiedot

Hyväksytty Kauhajoen kaupungin varhaiskasvatusjohtokunnassa 8.3.2016, 6

Hyväksytty Kauhajoen kaupungin varhaiskasvatusjohtokunnassa 8.3.2016, 6 Hyväksytty Kauhajoen kaupungin varhaiskasvatusjohtokunnassa 8.3.2016, 6 1. VARHAISKASVATUKSEN ASIAKASMAKSUJEN MÄÄRÄYTYMINEN Varhaiskasvatuksesta perittävä kuukausimaksu perustuu sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Joukkueen/ryhmän varainhankinta- ja talousohjeet

Joukkueen/ryhmän varainhankinta- ja talousohjeet Joukkueen/ryhmän varainhankinta- ja talousohjeet Seuran varainhankinnan pelisäännöt Joukkueen/ryhmän on noudatettava Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n asettamia pelisääntöjä joukkue/ryhmäkohtaisesta varainhankinnasta

Lisätiedot

Taitoluistelijoiden toimintaperiaatteita

Taitoluistelijoiden toimintaperiaatteita Taitoluistelijoiden toimintaperiaatteita MJT:n taitoluistelijoiden arvot ja tavoitteet Arvot Mäntsälän Jäätaitureiden taitoluistelutoiminta perustuu ammattitaitoisten valmentajien, vapaaehtoisten luottamushenkilöiden

Lisätiedot

Muodostelmaluistelu Kouvolan Jäätaitureissa KÄSIKIRJA LUISTELIJOILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLEEN. Kouvolan Jäätaiturit Muodostelmajaosto 2015

Muodostelmaluistelu Kouvolan Jäätaitureissa KÄSIKIRJA LUISTELIJOILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLEEN. Kouvolan Jäätaiturit Muodostelmajaosto 2015 Muodostelmaluistelu Kouvolan Jäätaitureissa KÄSIKIRJA LUISTELIJOILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLEEN Kouvolan Jäätaiturit Muodostelmajaosto 2015 SISÄLLYS 1. KOUVOLAN JÄÄTAITURIT... 1 1.1 Toimisto ja yhteystiedot...

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2.

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

VUOSILOMALAIN MUUTOKSET

VUOSILOMALAIN MUUTOKSET VUOSILOMALAIN MUUTOKSET Vuosilomalaki muuttuu 1.5.2013. Taustalla oli EU-tuomioistuimen päätös, jonka johdosta Suomen lainsäädäntö piti saattaa vastaamaan EU-lainsäädännön vaatimuksia. Lain muutos koskee

Lisätiedot

SOPIMUS SOPIMUS MATKAHUOLLON PERUSKOULULAISTEN MATKAKORTTIPALVELUSTA

SOPIMUS SOPIMUS MATKAHUOLLON PERUSKOULULAISTEN MATKAKORTTIPALVELUSTA SOPIMUS SOPIMUS MATKAHUOLLON PERUSKOULULAISTEN MATKAKORTTIPALVELUSTA Oy Matkahuolto Ab (Matkahuolto) ja Kunta X (Kunta) ovat sopineet Matkahuollon peruskoululaisten matkakorttipalvelusta Kunnassa seuraavaa:

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

Taitoluistelijoiden toimintaperiaatteita

Taitoluistelijoiden toimintaperiaatteita Taitoluistelijoiden toimintaperiaatteita MJT:n taitoluistelijoiden arvot ja tavoitteet Arvot Mäntsälän Jäätaitureiden taitoluistelutoiminta perustuu ammattitaitoisten valmentajien, vapaaehtoisten luottamushenkilöiden

Lisätiedot

LePyn talousohje. Kausimaksut

LePyn talousohje. Kausimaksut LePyn talousohje Kausimaksut Jokainen pelaaja on velvollinen maksamaan LePylle vuosittaisen kausimaksun, jonka suuruuden päättää seuran hallitus. Kausimaksuilla seura rahoittaa suurimmat menoeränsä, kuten

Lisätiedot

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi 1.6. 31.5. KESÄKUU Uusi toimintakausi alkaa Edellisen kauden tilinpäätös tulee suoraan Netvisorista, edellisen kauden laskutus tulee olla kunnossa 31.5. mennessä.

Lisätiedot

JOUKKUEIDEN ORGANISAATIO- JA TOIMINTAOHJE

JOUKKUEIDEN ORGANISAATIO- JA TOIMINTAOHJE JOUKKUEIDEN ORGANISAATIO- JA TOIMINTAOHJE Limingan Kiekon joukkueet toimihenkilöineen kuuluvat Limingan Kiekko Ry:n alaisuuteen. Yhdistyksen päättävä elin on seuran kevät- ja syyskokous. Näiden välissä

Lisätiedot

1 Seuran tarkoitus ja tavoitteet Myönteisen ajattelun lisääminen #MyönteinenTTK Työnteon selkeyttäminen Yhteistyö 2.

1 Seuran tarkoitus ja tavoitteet Myönteisen ajattelun lisääminen #MyönteinenTTK Työnteon selkeyttäminen Yhteistyö 2. Sisällysluettelo 1 Seuran tarkoitus ja tavoitteet 1 1.1 Myönteisen ajattelun lisääminen #MyönteinenTTK 1 1.2 Työnteon selkeyttäminen 1 1.3 Yhteistyö 2 2 Hallinto 2 3 Talous 3 3.1 Luistelijakartoitus 3

Lisätiedot

NuPS Hockey ry. Taloussääntö. Matti Sillantaka

NuPS Hockey ry. Taloussääntö. Matti Sillantaka NuPS Hockey ry Taloussääntö Matti Sillantaka TALOUSASIAT Seuran talous Seura maksaa toiminnan yhteiset kulut. Tällaisia ovat mm. valmennus- ja toiminnanjohtajan kulut, maalivahtikoulun valmennus ja jäät,

Lisätiedot

Turvallisuussuunnitelma

Turvallisuussuunnitelma Turvallisuussuunnitelma Turvallisuussuunnitelman tavoite Suunnitelman päätavoite on antaa työkalu henkilökunnalle ja seurassa harrastaville luistelijoille sekä huoltajille tapaturmien ja muiden vahinkojen

Lisätiedot

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena:

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: HIIHTOKAUDEN 2015-2016 JÄSENMAKSUT Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30

Lisätiedot

Perusopetuksen iltapäivätoiminta Oulussa

Perusopetuksen iltapäivätoiminta Oulussa Perusopetuksen iltapäivätoiminta Oulussa 1 Kenelle tarjotaan? 1. 2. vuosiluokkien oppilaille 3. 10. vuosiluokkien oppilaille, jotka ovat erityisen tukeen oikeutettuja Paikka myönnetään, mikäli lapsen vanhempi/

Lisätiedot

SEURATOIMINNAN MAKSUT

SEURATOIMINNAN MAKSUT SEURATOIMINNAN MAKSUT LIITE FC HONKA RY:N TOIMINTASUUNNITELMAAN 1.11.2017 31.10.2018 Seuratoiminnan kulut katetaan erilaisin maksuin. FC Hongassa neljä keskeisintä maksuluokkaa ovat; 1. Jäsenmaksut Laskutetaan

Lisätiedot

Jokaisen joukkueen päävalmentajan yhteystiedot löytyvät tämän kirjeen lopusta.

Jokaisen joukkueen päävalmentajan yhteystiedot löytyvät tämän kirjeen lopusta. LOMA Cheerleaders Syyskausi 2018 -alkuinfo Tervehdys kotiväelle! Tämä infokirje jaetaan jokaiselle harrastajalle syyskauden alussa ja jatkossa kaikki info tulee sähköisesti. Kotiväki on velvollinen seuraamaan

Lisätiedot

Otaniemi. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi

Otaniemi. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi Otaniemi Ohjeita Säännöt Lukkari www.espoontapiot.fi Espoon Tapiot Espoon Tapiot on vuonna 1965 perustettu urheiluseura. Seura oli alun perin yleisseura, mutta vuosien varrella sen päälajiksi on muodostunut

Lisätiedot

Helsingin miekkailijat. Vuosikokous 2014

Helsingin miekkailijat. Vuosikokous 2014 Helsingin miekkailijat Vuosikokous 2014 Seuramme arvot Tasa-arvo, suvaitsevaisuus, monikulttuurisuus Tvåspråkighet Sosiaalinen yksilölaji Elinikäinen ilo Yksilön kunnioitus Yhdessä tekeminen Toimintaa

Lisätiedot

JUNIORISOPIMUS ALLE 18 vuotiaille

JUNIORISOPIMUS ALLE 18 vuotiaille Sopimus noudattaa Suomen Jääkiekkoliiton pelaajasopimusrakennetta 1 JUNIORISOPIMUS ALLE 18 vuotiaille 1. OSAPUOLET 1. Jyvässeudun Kiekko ry (jäljempänä seura) sekä Y-tunnus: 2251814-2 2. (jäljempänä pelaaja)

Lisätiedot

30.11.2014. Oppimistaidot ja työelämätietous IC130201. Työsopimuslaki. Työsopimuslaki. Petri Nuutinen

30.11.2014. Oppimistaidot ja työelämätietous IC130201. Työsopimuslaki. Työsopimuslaki. Petri Nuutinen Oppimistaidot ja työelämätietous IC130201 5 opintopistettä Petri Nuutinen Petri Nuutinen Lakia sovelletaan sopimukseen (työsopimus), jolla työntekijä tai työntekijät yhdessä työkuntana sitoutuvat henkilökohtaisesti

Lisätiedot

Seuran hiihtäjien kausimaksut voit valita alla olevasta tiedotteesta omien tarpeiden mukaan.

Seuran hiihtäjien kausimaksut voit valita alla olevasta tiedotteesta omien tarpeiden mukaan. 1 Hiihtojaosto tiedottaa 26.10.2009 Seuran hiihtäjien kausimaksut voit valita alla olevasta tiedotteesta omien tarpeiden mukaan. PALVELUPAKETIT ovat joko Skipassi- tai Lisenssi PAKETTEJA. Kaikilla 7-vuotiailla

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA

SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA TOIMINTA-AJATUS kehittää, tuottaa ja markkinoida laadultaan ja hinnaltaan kilpailukykyisiä taitoluistelun

Lisätiedot

Hyvä seura työnantajana

Hyvä seura työnantajana Hyvä seura työnantajana Vapaaehtoisuus, tuntityö, päätoimisuus mikä on tulevaisuus? Työsuhteinen työntekijä täydentää ja tukee vapaaehtoisuutta ei korvaa Seuran talous (omarahoitus, tuet) Työoikeudelliset

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA ajalle

TOIMINTASUUNNITELMA ajalle TOIMINTASUUNNITELMA ajalle 1.7.2017 30.6.2018 SEURAN TAVOITTEET Helsingin Luistelijoiden strategian 2015-2018 mukaan seuran missio on luoda edellytykset taitoluistelun harraste- ja kilpailutoiminnalle

Lisätiedot

INFOTILAISUUS. Moision koulun ruokala klo 18.30

INFOTILAISUUS. Moision koulun ruokala klo 18.30 INFOTILAISUUS Moision koulun ruokala 24.5.2016 klo 18.30 Illan aiheita Uplakers Taitoluistelun toiminta-ajatus seuratoiminnassa ja valmennuksessa Luistelijan polku Uplakers Taitoluistelussa Varainhankinta

Lisätiedot

Yksinluistelu RoiTa:ssa KÄSIKIRJA LUISTELIJOILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLEEN

Yksinluistelu RoiTa:ssa KÄSIKIRJA LUISTELIJOILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLEEN Yksinluistelu RoiTa:ssa KÄSIKIRJA LUISTELIJOILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLEEN Rovaniemen Taitoluistelijat 2019 1 Sisällys 1. Rovaniemen Taitoluistelijat... 3 1.1 Yhteystiedot... 3 1.2 Pelisäännöt... 4 1.3 Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Leppävaara. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi

Leppävaara. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi Leppävaara Ohjeita Säännöt Lukkari www.espoontapiot.fi Espoon Tapiot Espoon Tapiot on vuonna 1965 perustettu urheiluseura. Seura oli alun perin yleisseura, mutta vuosien varrella sen päälajiksi on muodostunut

Lisätiedot

Maksut määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja kasvatus- ja koulutuslautakunnan sen perusteella antamien ohjeiden mukaisesti.

Maksut määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja kasvatus- ja koulutuslautakunnan sen perusteella antamien ohjeiden mukaisesti. Kasvatus- ja koulutuslautakunta 22.6.2016 VARHAISKASVATUKSESTA PERITTÄVÄT MAKSUT 1.8.2016-31.7.2017 Maksut määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja kasvatus- ja koulutuslautakunnan

Lisätiedot

Seinäjoen Taitoluistelijat ry 28.4.2014

Seinäjoen Taitoluistelijat ry 28.4.2014 1 Seinäjoen Taitoluistelijat ry 28.4.2014 Toimintasuunnitelma kaudelle 2014-2015 1.6.2014-31.5.2015 TOIMINTA-AJATUS Seinäjoen Taitoluistelijoiden tarkoituksena on taitoluisteluharrastuksen kehittäminen

Lisätiedot

Vanhempaininfo

Vanhempaininfo Vanhempaininfo 4.2.2017 Taitoluistelu Yksinluistelu Jäätanssi Pariluistelu Muodostelmaluistelu Muodostelmaluistelu Vaikea ja monipuolinen taito- ja joukkuelaji Kuviot Otteessa ja yksin luisteleminen Perusluistelu,

Lisätiedot

Otaniemi. Ohjeita. Säännöt. Lukkari.

Otaniemi. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. Otaniemi Ohjeita Säännöt Lukkari www.espoontapiot.fi Espoon Tapiot Espoon Tapiot on vuonna 1965 perustettu urheiluseura. Seura oli alun perin yleisseura, mutta vuosien varrella sen päälajiksi on muodostunut

Lisätiedot

Tervetuloa luistelun pariin!

Tervetuloa luistelun pariin! Tervetuloa luistelun pariin! Taitoluistelu on monipuolinen harrastus. Luistelussa opit kehon hallintaa, tasapainoa, saat uusia ystäviä ja onnistumisen kokemuksia. Luistelukoulussa ohjaajat ovat koulutettuja,

Lisätiedot

1. ORGANISAATIO JA HALLINTO

1. ORGANISAATIO JA HALLINTO 1 2 SISÄLLYS 1. ORGANISAATIO JA HALLINTO... 3 2. PELISÄÄNNÖT... 4 3. VALMENTAMINEN JA OHJAAMINEN... 5 3.1. Valmentaminen kilparyhmissä... 5 3.2. Valmentaminen harrasteryhmässä... 6 3.3. Koulutuksiin osallistuminen...

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Koivukylän Palloseura ry P02 Ikäluokan Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2012 31.10.2013. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtajat :Sanna Heikurinen, Terhi Perkiö

Lisätiedot

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena:

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: HIIHTOKAUDEN 2018-2019 JÄSENMAKSUT Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30

Lisätiedot

VALMENNUSSOPIMUS ja sopimusehdot

VALMENNUSSOPIMUS ja sopimusehdot Hevonen Nimi VALMENNUSSOPIMUS ja sopimusehdot Rekisterinumero Tämä sopimus koskee yllä olevan hevosen hoitoa, valmennusta ja kilpailutusta. Sopijaosapuolet Yritys / valmentaja Nimi Hevosopisto oy / Aripekka

Lisätiedot

ILMOITTAUDU 30.4.2015 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 31.5.2015. Yli-18-vuotiaat johtajat: 70 Päivämaksu: 18 Rakennusleiri: 0

ILMOITTAUDU 30.4.2015 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 31.5.2015. Yli-18-vuotiaat johtajat: 70 Päivämaksu: 18 Rakennusleiri: 0 Monen vuoden tauon jälkeen Susiveikot lähtee ikiomalle kesäleirille Bengtsårin saareen Hangon edustalle. Saarella odottaa huikea seikkailu täynnä yllätyksiä ja elämyksiä. Et varmasti halua jäädä rannalle

Lisätiedot

KPV Juniorit Ry talousohjesäännöt

KPV Juniorit Ry talousohjesäännöt KPV Juniorit Ry talousohjesäännöt 1. Yleistä seuran taloudenhoidosta 1.1.Hallitus 1.2 Juniorijaosto 1.3 Joukkueet 1.4 Tilinpäätös 1.5 Talousarvio 1.6 Omaisuudenhoito 2. Joukkueiden taloudenhoidon tehtävät

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

Ohessa ohjeita henkilökohtaisen avustajan työsuhteeseen liittyen. Ohjekirje on hyvä antaa myös avustajan/-jien luettavaksi.

Ohessa ohjeita henkilökohtaisen avustajan työsuhteeseen liittyen. Ohjekirje on hyvä antaa myös avustajan/-jien luettavaksi. HYVÄ HENKILÖKOHTAISEN AVUSTAJAN TYÖNANTAJA Ohessa ohjeita henkilökohtaisen avustajan työsuhteeseen liittyen. Ohjekirje on hyvä antaa myös avustajan/-jien luettavaksi. Tuntilistat Työnantajat palauttavat

Lisätiedot

Hoitomaksu määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annettuun lakiin ja asetukseen (734/1992).

Hoitomaksu määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annettuun lakiin ja asetukseen (734/1992). Hoitomaksu määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annettuun lakiin ja asetukseen (734/1992). Tulotiedot tulee toimittaa päivähoidon johtajalle hakemuksen palautuksen yhteydessä, kuitenkin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Liikuntavirasto Merelliset palvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Liikuntavirasto Merelliset palvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 32 Aluspaikan vuokraus Jätkäsaarenlaiturista Hietalahdenrannassa HEL 2016-012328 T 10 01 01 03 Päätös päätti vuokrata ********** 19 metrin laituripaikan Hietalahden

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

Saunalahti. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi

Saunalahti. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi Saunalahti Ohjeita Säännöt Lukkari www.espoontapiot.fi Espoon Tapiot Espoon Tapiot on vuonna 1965 perustettu urheiluseura. Seura oli alun perin yleisseura, mutta vuosien varrella sen päälajiksi on muodostunut

Lisätiedot

myclub koulutus syksy 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä

myclub koulutus syksy 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä myclub koulutus syksy 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä Sisältö Mitä myclub tekee? Edellytykset Joukkueen jäsenrekisteri Tiedotteet ja sähköposti Tapahtumien hallinta

Lisätiedot

Vanhempainpalaveri TPV A

Vanhempainpalaveri TPV A Vanhempainpalaveri TPV A 23.11.2017 AVAUS VALMENTAJAN TERVEISET KAUSIOHJELMA SÄÄNNÖT KAUSIBUDJETTI MAKSUAIKATAULU TOIMIHENKILÖIDEN VALINTA MAINOSMYYNTI, RAHALLINEN TUKI, TALKOOT KUINKA TUOTOT JAETAAN VAKUUTUSASIAA

Lisätiedot

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena:

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: HIIHTOKAUDEN 2017-2018 JÄSENMAKSUT Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30

Lisätiedot

Päivähoidon kuukausimaksu määräytyy perheen koon mukaan prosenttiosuutena perheen bruttotuloista.

Päivähoidon kuukausimaksu määräytyy perheen koon mukaan prosenttiosuutena perheen bruttotuloista. PÄIVÄHOITOMAKSUT 1.8.2012 alkaen Päivähoidon kuukausimaksu määräytyy perheen koon mukaan prosenttiosuutena perheen bruttotuloista. Kokopäivähoidon maksu Perheen nuorimmasta lapsesta maksun enimmäismäärä

Lisätiedot

UUSI MAA JA VESIRAKENNUSALAN TYÖEHTOSOPIMUS JA OMAILMOITUSMENETTELYN KÄYTTÖÖNOTTO

UUSI MAA JA VESIRAKENNUSALAN TYÖEHTOSOPIMUS JA OMAILMOITUSMENETTELYN KÄYTTÖÖNOTTO Elinkeino ja työmarkkinatiedote 21/2018 25.5.2018 1 MK/TO UUSI MAA JA VESIRAKENNUSALAN TYÖEHTOSOPIMUS JA OMAILMOITUSMENETTELYN KÄYTTÖÖNOTTO Työehtosopimusmuutokset Elinkeino ja työmarkkinatiedotteessa

Lisätiedot

-palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot

-palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot -palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot SISÄLTÖ 1 Kirjautuminen OmaVeroon... 2 2 Ilmoituksen antaminen... 2 3 Verolajin tietojen tarkastelu... 2 4 Maksaminen... 3 5 Viitenumero... 4 6 Saldoerittely ja

Lisätiedot

Muodostelmaluistelun kutsukilpailu , Järvenpää Tulokkaat

Muodostelmaluistelun kutsukilpailu , Järvenpää Tulokkaat Muodostelmaluistelun kutsukilpailu 27.1.2018, Järvenpää Tulokkaat Luistelujärjestys Sijoitus Joukkue Seura Yhteensä Elementit Osa-alueet Vähennykset 8 1 Team Minique HSK 80,67 35,00 47,67-2,00 4 2 Team

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2013 16.3.2013

VUOSIKERTOMUS 2013 16.3.2013 1 Myllypuron Taitoluisteluklubi on taitoluistelun erikoisseura, joka tarjoaa jäsenilleen taitoluisteluvalmennusta yksin- ja muodostelmaluistelussa. Seura on perustettu 14.10.1977. Myllypuron Taitoluisteluklubi

Lisätiedot

SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA

SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA TOIMINTA-AJATUS kehittää, tuottaa ja markkinoida laadultaan ja hinnaltaan kilpailukykyisiä taitoluistelun

Lisätiedot

SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN ALKAEN

SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN ALKAEN SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN 1.1. 2018 ALKAEN 1. Sopimuksen osapuolet 1) Lieksan kaupunki luovuttajana 2) Lieksan Kiinteistöt

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet) 31.5.2010 Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä parantamaan informointia

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

RAUMAN UIMASEURAN HARRASTEUIMARIT Tiedote syksy 2015

RAUMAN UIMASEURAN HARRASTEUIMARIT Tiedote syksy 2015 RAUMAN UIMASEURAN HARRASTEUIMARIT Tiedote syksy 2015 YLEISTÄ: Valmennus ja ohjaus seurassa Rauman Uimaseuran uintiryhmät on jaettu uimaopetus-, harraste- ja kilpauintiryhmiin. Ryhmien määrä ja tasot vaihtelevat

Lisätiedot

Mitä luistelukoulun jälkeen?

Mitä luistelukoulun jälkeen? Mitä luistelukoulun jälkeen? SISÄLLYSLUETTELO SEURA PÄHKINÄNKUORESSA o Sinettiseurakriteerit o Hyvässä seurassa on kaikilla ilo luistella! TALKOOTYÖT TAITOLUISTELUN HARRASTAMINEN OIKEAT VARUSTEET KILPAILULISENSSIT

Lisätiedot