Vikellyskomitean strategiapäivä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vikellyskomitean strategiapäivä"

Transkriptio

1 Vikellyskomitean strategiapäivä Pöytäkirja: paikalla Viivi Aaltovesi, Tytti Nikunen, Emma Pakkanen, Anni Järvelä, Aime Nederström- Alanko sekä komitean ulkopuolelta Oona Pekkala 1. Tapahtumakalenteri VALMENTAJATAPAAMINEN Anni ja Aime kertovat, että valmentajatapaaminen on päätetty pitää AG-tallilla, ellei tapahtumaan tule paljo osallistujia. Mimmi on luvannut tulla puhumaan tuomarin näkökulmasta, sillä sitä oli toivottu. Toinen puhuja on vielä auki. Tapahtuma on sunnuntaina klo 11-16, ja sen hinta on lajiseminaariin tuleville ilmainen, muille 10 e. Näin kompensoidaan lajiseminaarin tavallista kalliimpaa hintaa. LAJISEMINAARI Pidetään iltapäivällä Helsingissä. Hinta on tavallista kalliimpi, joten oletus on, että osallistujia tulee hyvin vähän. Lajiseminaarissa käydään läpi seuraavat asiat: - Kulunut kausi (kisat, kisamenestykset, olennaiset tapahtumat) - Ranking (paras hevonen palkitaan) - Sääntömuutokset ensi kaudelle - Tulevan vuoden kisakalenteri ja muu tapahtumakalenteri - Tulevan kauden vikellyskomitean kokoonpano KISAT 2019 Tiedossa: Saumur (pääsiäinen) Ermelo (vain junnut 2*, sennut 3*) Belgia, Ebreichsdorf Bern Pezinok Flyinge, Frenstat, PM Århus Aulanko sennu-em ja junnu-mm Ermelo Päivämäärä tai toteutuminen epävarma: Horse Fair voisi olla mahdollisuus jonkinlaisiin A-tason kisoihin, selvitetään Tampereen ratsastuskeskus (vasta kysytään tiloja) tai muu toukokuu Tavela (tod. näk. pelkkä laukka) Luultavasti toukokuun hujakoilla Budapest Elokuun 2. tai 3. viikonloppu SM, Ypäjä Syksy Hessi-talli Lisäksi mahdollisesti käyntikisoja AG-talli, Tavela. Kysytään myös ainakin Pieksämäeltä ja Karjaalta halukkuutta järjestää kisoja ja mahdollisia ajankohtia. Tavoite on, että kisakalenteri on pitkälti valmis lajiseminaariin mennessä. KOULUTUKSET 2019

2 Tuomarikoulutus keväällä - Järjestetään kahtena viikonloppuna niin, että ensin teoriaviikonloppu (kouluttajan kanssa) ja sitten soveltava (vikellystä seuraten ja keskustellen). - Kouluttajaksi joku soveltuva ulkomainen tuomari. Selvitetään, josko löytyisi jo tämän vuoden puolella, jolloin esim. lennot voitaisiin ostaa FEI-kurssin ylijäämäbudjetista. - Uusille mahdollisuus kouluttautua kokelaiksi ja kokelaille mahdollisuus saada kansalliset oikeudet, muille täydennyskoulutusta. - Tytillä vastuu kurssijärjestelyiden alkuun laittamisesta. Ohjaajakurssi pääsiäinen + maaliskuun vika viikonloppu - Anni ja Aime pitävät AG-tallilla Juoksuttajakurssi AG-tallilla. - Juoksuttajalisenssin saadakseen voi myös pyytää kouluttajaa omalle tallille katsomaan omaa juoksutusta. FEI Coach Level 2? - Selvitetään, onko Coach Level 1:n logbookeja palautunut niin paljon, että kakkoskurssille voisi olla tarpeeksi osallistujia. VALMENNUKSET Talent-leiri? A-renkaiden leiri Ypäjä B-renkaan leiri AG-talli A-renkaiden leiri Ypäjä 2. Talous FEI-KURSSI Kaikkien kulujen ja tulojen jälkeen jäi noin 750 euroa ylijäämäiseksi. Ylijäämä käytetään valmentajatapaamisen ja tuomarikoulutuksen kuluihin. BUDJETTI 2018 Jotkut kulut ovat väärässä budjetissa tai ei olla ihan varmoja, mistä kulu on tullut. Aki Ylänne liitosta kertoo, että lajilla on rahaa noin euroa, josta on miinustettava valmentajien palkkiot syyskuun katsastusleiriltä. Osa tästä ylijäämästä on arvokisabudjetissa, josta ei voida siirtää muihin osa-alueisiin. Ylijäämää voidaan käyttää vuoden viimeiseen maajoukkueleiriin. VARUSTEPAKETIT Yllämainittuun euroon ei ole laskettu varustepakettien tuottoa, joka on laskennallisesti euroa vuodessa. Enemmänkin kysyntää varustepaketeille saattaisi olla, mutta todetaan, että pakettien jonotusajat eivät ole niin pitkiä, että olisi välitön tarve investoida uusiin varusteisiin. Pakettien osia, esimerkiksi päällisiä ja piiskoja, täytyy myös välillä uusia. Siihen pitää olla rahaa Todetaan, että komitealla olisi tarve pukkivyölle, jota voitaisiin viedä Suomen vikellystä edistäviin tapahtumiin, kuten messuille ja lajiesittelyihin, ja jota voitaisiin käyttää maajoukkueleireillä. Päätetään hankkia pukkivyö.

3 KISANUMEROT Ovat kadoksissa. Etsintäkuulutetaan Facebookissa, mutta joka tapauksessa uusien hankinta lienee edessä, koska numeroita tarvitaan entistä laajempi pakkaus. 3. Komitean ensi kauden kokoonpano Viivi Aaltovesi ja Laura Spadinger jäävät pois komiteasta. Uusiksi jäseniksi on tullut useampi hakemus. Komitea päättää ehdottaa lajiseminaarissa seuraavaa: Tytti Nikusesta tulee puheenjohtaja. Tytti hoitaa myös edelleen sääntöasioita ja ottaa kontolleen FB-viestinnän muilta osin kuin maajoukkueasioihin liittyen. Emma Pakkanen tulee mukaan maajoukkuejohtoon. Emma jatkaa kv-kisaamisen tukena. Varustepaketin hallinnointi ja kisajärjestäjien tuki siirretään pois Emmalta joillekin uusista jäsenistä. Emma ottaa kontolleen FB-viestinnän maajoukkueasioiden osalta. Karolina Mimmi Wickholm jatkaa sääntöasioissa ja ulkomaankontaktien kanssa. Anni Järvelä jatkaa maajoukkue- ja aluevalmennustehtävissä. Aime Nederström-Alanko jatkaa maajoukkue-, aluevalmennus- ja koulutustehtävissä. Oona Pekkala tulee uutena mukaan komiteaan. Mirva Martikainen tulee uutena mukaan komiteaan. Mervi Elg tulee uutena mukaan komiteaan. Uusien jäsenten vastuualueet jaetaan kauden ensimmäisessä kokouksessa. Strategiapäivässä paikalla ollut Oona ilmaisee kiinnostuksensa kisajärjestäjien tukena toimimiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Uusille jaettaviksi tehtäviksi jäävät mm. varustepaketti ja talous. Myös varapuheenjohtaja pitää valita. Viivi ehdottaa, että sihteerivuorosta tulee kiertävä. Maajoukkueen uusi päävalmentaja on ruotsalainen Karolina Tagesson. Maajoukkuevalinnoista päättävät hänen lisäkseen suomalaiset kv-tuomarit. Aluevalmennuksessa on komitean ulkopuolelta mukana Paula Grönroos. Talent-valmennusta hoitavat komitean ulkopuolelta Sanna Tamminen ja Lilli Merinen. 4. Säännöt Ensi kaudelle tehdään seuraavat sääntömuutokset: - Kahdesti samassa luokassa sijoittumisen kielto poistetaan. Näin on toivottu, ja vikellyksessä kielto onkin ollut erikoisuus verrattuna muihin lajeihin. Se laitettiin alun perin, koska sitä toivottiin. SM-kisoissa voi jatkossakin sijoittua vain kerran. - Jos SM-sääntöjä saadaan muutettua niin, että alle 12-vuotiaatkin pääsevät kisaamaan mestaruudesta, muutetaan. - Juniorit ja lapset erillisiin luokkiinsa myös B-tasolla A-tason tapaan. - Uudistettuja ranking-sääntöjä ei viime vuonna viety sääntöihin. Nyt viedään. - Tarkennus: B-tasolla voi kilpailla vasemmassa tai oikeassa kierroksessa (ei suuntaan). Kysytään tuomareilta, voiko vapaaohjelman ja perikset tehdä eri kierroksissa. - 2* joukkueperusliikkeiden alastuloksi tulee push off to the inside, mietitään suomennos. - Uudet tekniset liikkeet (käännettävä myös vikellyksen ohjeisiin). Harkitaan:

4 - 2* senioriluokkaa vastaava luokka, eli senioriluokka ilman teknistä ohjelmaa. Komitea keskustelee pitkään siitä, olisiko tämä hyvä uudistus. Osa ei halua lisätä luokkien määrää. Nähdään kuitenkin, että hyppäys B-tasolta A-sennuihin on todella iso, ja että kaikki kilpailuhaluiset aikuiset vikeltäjät eivät tähtää kv-kärkeen eivätkä halua tehdä teknistä. Asia jätetään tulevan komitean harkittavaksi. 5. Maajoukkue 2019 VALINNAT Maajoukkue A-junnut Anna Kivistö, Hanna Pikkuhookana, Vuokko Toivanen, Lotta Merinen A-lapset Elli Postareff, Pinja Nykänen, Ada Myllärinen, Ronja Alanko, Saaga Bäck A-kehitysrengas Matilda Mankinen, Nea Suihkonen, Daniela Malmberg 2020 HAKUKRITEERIT Tiukka linja: kvaalit pitää olla saatu haun päättymiseen mennessä. Haun viimeisen päivän jälkeen tulleita pisteitä tai muita saavutuksia ei huomioda. A-renkaan vähimmäiskriteerit samat kuin aiemmin: - 3* tai 2* luokasta sennuilla kaksi kertaa vähintään 6,0 loppupisteet - 2* luokasta junnuilla kerran vähintään 6,0 loppupisteet - 2* luokasta lapsilla kerran vähintään 5,5 loppupisteet - Paikkoja renkaassa on kuitenkin rajoitetusti, eli kvaalipisteiden saavuttaminen ei automaattisesti johda paikkaan A-renkaassa. A-kehitysrenkaassa samat vähimmäiskriteerit kuin aiemmin, eli ei pisterajaa. Näin siksi, että tähän renkaaseen halutaan pystyä nostamaan myös lapsia, joilla ei ikänsä takia ole CVI2*-tuloksia. B-renkaassa erotellaan nyt A- ja B-tason pisteet. Vähimmäiskriteereiksi tulevat seuraavat: - A-tasolta kerran vähintään 5,5 loppupisteet TAI - B-tasolta kerran vähintään 6,3 loppupisteet A-kehitysrenkaassa samat vähimmäiskriteerit kuin aiemmin, eli ei pisterajaa. Uusi maajoukkuevalmentaja Karolina Tagesson aloittaa seuraavalla maajoukkueleirillä. 6. Aluevalmennus ja Talent Aluevalmennuksesta ei erityistä raportoitavaa. Talentin haku on kesken. Lilli Merinen on tullut Sanna Tammisen pariksi järjestämään valmennuksia. 7. Ranking Joukkuerankingissa on vain kolme joukkuetta, joista vain yksi on ilmoittanut pisteensä. Millään joukkueella ei ole järin paljon ranking-pisteitä. Päätetään, että näistä syistä joukkuerankingin voittajaa ei palkita lajiseminaarissa. Hevosten ranking ei ole mitenkään täydellinen, koska hevospisteiden katsominen ulkomaankisoista on hankalaa, ja ihmiset ovat hyvin vähän niitä raportoineet. Päätetään kuitenkin, että paras hevonen palkitaan hevostarvikeliikkeen lahjakortilla. A-tason parhaat palkittaneen Valiomerkeillä ensi vuoden puolella. Ei siis erillisiä palkintoja lajiseminaarissa. B-tason parhaat sortataan alueen mukaan ja tiedotetaan alueita palkitsemistarpeista. Ei siis erillisiä palkintoja lajiseminaarissa.

5 8. Kilpaileminen KISAPÄIVIEN KESTO Komitea on laatinut ja hyväksynyt ohjeen, jolla pyritään rajoittamaan kisapäivien epäinhimilliseksi venynyttä kestoa. Ohje julkaistaan erikseen, mutta pääkohdat ovat seuraavat: - Tuomarien työpäivä lounastaukoineen ja muine taukoineen saa olla korkeintaan kahdeksan tuntia. - Yhden päivän kisoissa saa järjestää korkeintaan 100 starttia. Karsinapaikkojen määrä ja jako huolettaa myös kisoihin liittyen. Se jää ensi kokouksen ratkaistavaksi. KV-KILPAILEMINEN Maajoukkueeseen (A-renkaaseen ja A-kehitysrenkaaseen) kuuluvilla on oikeus lähteä CVI-kisoihin. Myös muilla on mahdollisuus lähteä CVI-kisoihin, jos heidät katsastetaan sopiviksi. Uuden komitean tulee päättää, kuka katsastuksia koordinoi, eli mihin kv-kisaamisesta haaveilevat maajoukkueen ulkopuolelta voivat ottaa yhteyttä. Katsastus tapahtuu suomalaisia kv-tuomareita konsultoimalla. He tarkistavat tilanteet joko videolta tai kisoissa näkemänsä perusteella. Selkäänhyppy on tärkein kriteeri, ja erityisen tarkkana ollaan, kun tarkoitus on startata ulkomaisilla lainahevosilla. Joihinkin kisoihin saa lähettää vain tietyn määrän kilpailijoita. Näissä tapauksissa maajoukkueen jäsenet ovat etusijalla. MM- JA EM-KVAALIT Kvaalipisteiksi kelpaavat viimeisen kahden kauden pisteet. Kuluvan kauden CVI-pisteet ratkaisevat tarvittaessa. Jos on samoja pisteitä, perusliikepisteet ratkaisevat. Mimmi kertoo arvokisavalinnoista lisää lajiseminaarissa. 9. Seuraava kokous Komitean jäseniä on seuraavan kerran tavattavissa vikellyksen lajiseminaarissa Helsingissä lauantaina (ilmoittautuminen päättyy ) Uuden komitean ensimmäinen kokousajankohta ilmoitetaan siellä.

Talent Talent 2018 Talent 2019 Tapahtumakalenteri

Talent Talent 2018 Talent 2019 Tapahtumakalenteri Vikellyskomitean kokous keskiviikkona 22.8. Helsingissä SRL:n tiloissa Paikalla Viivi Aaltovesi, Tytti Nikunen, Anni Järvelä, Karolina Mimmi Wickholm, Emma Pakkanen, Aime Nederström-Alanko sekä komitean

Lisätiedot

Vikellyksen lajiseminaari. Scandic Grand Marina 23.11.2013 Helsinki

Vikellyksen lajiseminaari. Scandic Grand Marina 23.11.2013 Helsinki Vikellyksen lajiseminaari Scandic Grand Marina 23.11.2013 Helsinki 1 Mennyt kausi 2013 ja tuleva kausi 2014 Vuonna 2013 komitea valitsi pääteemakseen tuomaroinnin ja ko:maan kilpailujen kehi

Lisätiedot

Vikellyskomitean kokous Vantaalla

Vikellyskomitean kokous Vantaalla Vikellyskomitean kokous 17.1. Vantaalla Läsnä: Karolina Mimmi Wickholm, Emma Pakkanen, Viivi Aaltovesi, Aime Nederström-Alanko, Anni Järvelä, Tytti Nikunen Komitean tavoitteet vuonna 2018 Komitealla on

Lisätiedot

Vikellyksen lajiseminaari. Scandic Grand Marina Helsinki

Vikellyksen lajiseminaari. Scandic Grand Marina Helsinki Vikellyksen lajiseminaari Scandic Grand Marina 26.11.2016 Helsinki 1 Aikataulu Klo 15.30 Mennyt kausi 2016 - kauden kilpailut & tapahtumat - vuoden palkittavat Klo 16.15 Tuleva kausi 2017 - sääntömuutokset

Lisätiedot

Vikellyksen lajiseminaari. Scandic Continental 19.11.2011 Helsinki

Vikellyksen lajiseminaari. Scandic Continental 19.11.2011 Helsinki Vikellyksen lajiseminaari Scandic Continental 19.11.2011 Helsinki 1 Ohjelma Klo 16.00-16.15 Esittäytyminen Klo 16.15-16.30 Mennyt kausi 2011 Klo 16.30-17.00 Tuleva kausi 2012 Klo 17.00-17.30 Klo 17.30-19.00

Lisätiedot

Tuomarit 1 Lise Berg A B C C 2 Karolina Wickholm B A D D 3 Petra Skog C C A B 4 Tytti Nikunen D D B A A B C D

Tuomarit 1 Lise Berg A B C C 2 Karolina Wickholm B A D D 3 Petra Skog C C A B 4 Tytti Nikunen D D B A A B C D SM-kilpailu Oulu 4-5.0.04 Yksinvikellys A-taso /SM-luokka Vikeltäjä Seura Lise Berg A B C C Karolina Wickholm B A D D Petra Skog C C A B 4 Tytti Nikunen D D B A Perusliikkeet Perusliike Perusliike Perusliike

Lisätiedot

1-tason vikellyskilpailu, Hessi-Talli, Urjala

1-tason vikellyskilpailu, Hessi-Talli, Urjala 1-tason vikellyskilpailu, Hessi-Talli, Urjala 1. ohj 2. ohj 3. ohj Yksinvikellys -taso - Seniorit Nro Vikeltäjä Seura Hevonen 1. Perusliikkeet Hevonen (25%) Perusliike (75%) Kierros Lopputulos Ohjelman

Lisätiedot

Valjakkokomitean kokous

Valjakkokomitean kokous Valjakkokomitean kokous Aika Ke klo 17.30 Paikka Paikalla Leena Vähä-Erkkilän kotona, Sipoo Kati Honkanen, puheenjohtaja Heikki Heiskanen Hannu Kalalahti Leena Vähä-Erkkilä Juuso Ström, kohdat 1 10 Ben

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Anne Pussinen avasi kokouksen klo 10.15. Etukäteen jaettu esityslista käsiteltiin sovitun järjestyksen mukaisesti.

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Anne Pussinen avasi kokouksen klo 10.15. Etukäteen jaettu esityslista käsiteltiin sovitun järjestyksen mukaisesti. Paikka: Lempäälä Aika: 16.2.2013 klo 10.00 Osallistujat : Anne Pussinen, Ilkka Ryhänen, Martti Luoto, Pete Perkiö, Auli Kuisma, Neena Kuukasjärvi, Seppo Perkiö (NRHA Finland) ) Ilkka mukana esityslistan

Lisätiedot

POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU

POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU 2018 Kenelle ja miksi? Aluetoiminta on suunnattu tavoitteellisesti lentopalloon suhtautuville junioreille, heidän vanhemmille ja valmentajille. Kehittää yksilöiden

Lisätiedot

Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari

Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari Ohjelma: Ranking pokaalien jako All around komitea 2017 Lisäykset lajisääntöihin vuodelle 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Kauden 2018 kilpailut 2018 komitean jäsenet

Lisätiedot

Esteseminaari 2016 Esteratsastuskomitea

Esteseminaari 2016 Esteratsastuskomitea Esteseminaari 2016 Esteseminaari 2016 Valiomerkit 2015 Toimintasuunnitelma 2017 Talous Sääntömuutosehdotukset 2017 KS I ja KS III Kilpailukalenteri 2017 Kilpailujen hakuprosessi/päällekkäisyydet/kaupalliset

Lisätiedot

VALJAKKOAJOKOMITEA PÖYTÄKIRJA 1_2019

VALJAKKOAJOKOMITEA PÖYTÄKIRJA 1_2019 Valjakkoajokomitean kokous Aika ke 9.1.2019 klo 18:00 Paikka Kalliotie 6 C 23, 01900 Nurmijärvi Läsnä, Ann-Katrin Finell, Heikki Heiskanen, Hannu Kalalahti, Ben Simonsén,, Poissa Janne Lappi 1. Kokouksen

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkue- ja EM-valmennus 2015-2017. Voimistelu liikuttaa!

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkue- ja EM-valmennus 2015-2017. Voimistelu liikuttaa! MAAJOUKKUEVALMENNUS TeamGymin maajoukkue- ja EM-valmennus 2015-2017 Esim. otsikko JÄRJESTELMÄ Maajoukkuevalmennus on osa liittojohtoista TeamGymin valmennusjärjestelmää Maajoukkuevalmennuksen tarkoituksena

Lisätiedot

Vuoden 2014 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa

Vuoden 2014 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa SAL:n pistoolijaosto Vuosittain käytävän pistoolirankingkilpailun säännöt Vuoden 2014 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa 15.03.2014 1 Kilpailut Pistoolijaosto

Lisätiedot

Merkillinen Häme -kilpailuun osallistui kaksi seuraa, jotka palkitaan lahjakorteilla jollekin tulevalle luennolle.

Merkillinen Häme -kilpailuun osallistui kaksi seuraa, jotka palkitaan lahjakorteilla jollekin tulevalle luennolle. ALUEJAOSTON KOKOUS 2/2018 Aika Paikka Ti 20.2.2018 klo 18.30-20.30 Humppila, Café Lasikello Läsnä Marja Nuuttila 2(2) Puheenjohtaja, varsinainen jäsen Tarja Kallio 2(2) Sihteeri, varsinainen jäsen Mila

Lisätiedot

APU alueiden puheenjohtajisto

APU alueiden puheenjohtajisto APU Aluejaostot APU alueiden puheenjohtajisto APU * Alueiden yhteistyöelin ja ohjausryhmä * Ohjaa ja koordinoi aluetoiminnan toteutusta liiton strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti hyviä käytäntöjä

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto uusi rakenne

Suomen Bridgeliitto uusi rakenne Suomen Bridgeliitto uusi rakenne Suomen Bridgeliitto (SBL), Keskitetystä hajautettuun - hierarkioista verkostoihin Nykyinen hallitusvetoinen toimintamalli on etäinen Tarvitaan johtamista, joka on lähellä

Lisätiedot

KILPARATSASTAJAN URAPOLKU. Aki Ylänne

KILPARATSASTAJAN URAPOLKU. Aki Ylänne KILPARATSASTAJAN URAPOLKU Aki Ylänne 1 Urakehitys Arvokilpailumenestys Kansainvälinen kilpaileminen Talent III Kilpailutaidot Urheiluakatemia Talent II Maajoukkue valmennus Lajitaidot Aluevalmennus Talent

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

Valmentajakoulutuksen kehitys ja maajoukkuevalmennuksen tulevaisuus

Valmentajakoulutuksen kehitys ja maajoukkuevalmennuksen tulevaisuus Valmentajakoulutuksen kehitys ja maajoukkuevalmennuksen tulevaisuus Valmentajakoulutus 5 tasoa (ratsastusvalmentaja, lajivalmentaja, huippuvalmentaja, valmentajan ammattitutkinto, valmentajan erikoisammattitutkinto)

Lisätiedot

VaKP Voimistelu valmennustoiminta. Kilpa-aerobicin vanhempainilta

VaKP Voimistelu valmennustoiminta. Kilpa-aerobicin vanhempainilta VaKP Voimistelu valmennustoiminta Kilpa-aerobicin vanhempainilta 1.10.2018 Vanhempainillan ohjelma Käytännön asioita: kilpailumatkat, tiedonkulku, maksut, lisenssit, ym. Tiedotustilaisuus VaKP kilpa-aerobictiimi

Lisätiedot

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut)

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut) Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä (tallikilpailut, harjoituskilpailut) (Seurakilpailut) (Aluekilpailut) (Kansalliset kilpailut) (WR-kilpailut) Aloittaville ratsastajille, harrastekilpailijoille

Lisätiedot

Alueen kevättapaaminen järjestetään tiistaina Tampereella. Alueiden puheenjohtajiston seuraava kokous pidetään lauantaina Seinäjoella.

Alueen kevättapaaminen järjestetään tiistaina Tampereella. Alueiden puheenjohtajiston seuraava kokous pidetään lauantaina Seinäjoella. ALUEJAOSTON KOKOUS 3/2019 Aika Paikka 12.3.2019 klo 20.00 21.35 Etäyhteydellä Läsnä Marissa Henttinen 3(3) puheenjohtaja Tarja Kallio 3(3) sihteeri Mila Munsterhjelm 2(3) rahastonhoitaja Antero Salja 3(3)

Lisätiedot

Uppopallon sarjakutsu

Uppopallon sarjakutsu Uppopallon sarjakutsu 2011-2012 Sukeltajaliiton järjestämät uppopallon sarjat 2010-2011 Palauta osallistumisvahvistus Liiton toimistoon ilmoittautumisaikaan mennessä. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia

Lisätiedot

Matkaratsastuskomitean kokouksesta poimittua 9.11. Heidi

Matkaratsastuskomitean kokouksesta poimittua 9.11. Heidi 9.11. Kun vuosi lähenee loppuaan, niin monet asiat loksahtelevat kohdilleen. Komitea on tehnyt ankarasti töitä saattaakseen kaikki tehtäväksi annetut asiat päätökseen. Säännöt ovat muotoutuneet uusien

Lisätiedot

Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana

Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana Sykleissä mennään tiedotuksessakin olet tarkkana Keväällä tapahtuu paljon (touko-kesäkuu) Heinäkuussa hiljenee vaikka kv-kisoja ympäri maailmaa- nyt olisi tiedottamisen paikka Elokuussa jälleen tahti kiihtyy

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 SB-Pro, pojat -99 ja -00 Vanhempainilta 20.5.2015, Nurmijärvi, Poliisilaitos, Käräjäsali, Klo 18:30 20:30 Agenda:

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 1 (2) Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 24.11.2013 Liittohallituksen aloite 1: Henkilökohtainen arvopistejärjestelmä (Ranking) Järjestelmä lopetetaan

Lisätiedot

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry.

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT JM Kemora 19.08.2017 Kansallinen Kokkolan Urheiluautoilijat Ry Kemora, Veteli I OHJELMA 01.07.17 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. 12.08.17 Klo:23.59 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

Syyskokousmateriaali 2010

Syyskokousmateriaali 2010 Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2010 Kokouskutsu/esityslista Hämeen hallitus 2010, erovuoroiset Toimintasuunnitelma vuodelle 2011 Talousarvio vuodelle 2011 Valtakirja

Lisätiedot

Valmentaudu tavoitteellisesti 365

Valmentaudu tavoitteellisesti 365 UUTUUS! TAPAHTUMATORILLA KYSY ASIANTUNTIJALTA: Animagi Eläinlääkäriasemat Ypäjän Hevosopisto Valmentaudu tavoitteellisesti 365 9.30 ILMOITTAUTUMINEN 10.00 FOORUMIN AVAUS Laura Airaksinen, SRL:n puheenjohtaja

Lisätiedot

Uppopallon sarjakutsu

Uppopallon sarjakutsu Uppopallon sarjakutsu 2010-2011 Sukeltajaliiton järjestämät uppopallon sarjat 2010-2011 Palauta osallistumisvahvistus Liiton toimistoon ilmoittautumisaikaan mennessä. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Toimintasuunnitelma 2009 Sivu 1 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1 Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset...

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa Tuomarin urapolku Tervetuloa Tuomarin urapolku KTR:n ja tuomariklubin yhteisprojekti Tarkoituksena kuvata tuomarin polun eri mahdollisuuksia ja avata eri vaiheet sekä lisätä läpinäkyvyyttä Julkaistu netissä

Lisätiedot

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut 19.9.2015 Kuva: Elina Glad Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi ALUSTAVA AIKATAULU: Perjantai 18.9.2015 20.00-21.00

Lisätiedot

Kilpailukutsu! sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri

Kilpailukutsu! sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri Kilpailukutsu! 27.5.2018 sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri Leiri on avoin kaikille, hinta 35 eur. Leirimainos ja ohjaajat ilmoitetaan myöhemmin. Aikataulu: Klo 10:00 16:00 Paikka: Korson Lumo, Urpiaisentie

Lisätiedot

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi.

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi. Tampereen Seudun Koirakerho ry VUODEN KOIRA -KILPAILUSÄÄNNÖT kaudelle 1.1.2015 31.12.2015 Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi

Lisätiedot

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015 VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015 Paikka: SRL, Valotalo 5. krs Aika: ke 28.1.2015 klo 16.02.-19.30 Osallistujat: Päivi Anttila, puheenjohtaja Maritta Enqvist Nina Kivimäki Merja Miettinen

Lisätiedot

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄPALAVERI

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄPALAVERI KILPAILUN JÄRJESTÄJÄPALAVERI KILPAILUKALENTERI 2019: SM CUP 8.6 Tervakoski 4.5 Tervakoski 15.6 Espoo 11.5 Forssa 29.6 Jyväskylä 26.5 Kirkkonummi 20.7 Kirkkonummi 16.6 Espoo 21.7 Kirkkonummi, Joukkue SM

Lisätiedot

Sisällys 1. Vastuuhenkilöt 2. Yleistä valmennuksesta 3. Juniorimaajoukkue: ohjelma Juniorivalmennusryhmän vaatimukset 5.

Sisällys 1. Vastuuhenkilöt 2. Yleistä valmennuksesta 3. Juniorimaajoukkue: ohjelma Juniorivalmennusryhmän vaatimukset 5. Sisällys 1. Vastuuhenkilöt 2. Yleistä valmennuksesta 3. Juniorimaajoukkue: ohjelma 4. Juniorivalmennusryhmän vaatimukset 5. Vuoden junioritapahtumat 6. Ilmoittautuminen valmennukseen 1. Vastuuhenkilöt

Lisätiedot

Raakarautaränni KILPAILIJAOHJE

Raakarautaränni KILPAILIJAOHJE Raakarautaränni 25.2.2018 KILPAILIJAOHJE 21.2.2018 Kilpailutoimisto ja ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailupaikalla kahvilarakennus Kiilunpesässä ja se avataan klo 8.00. Puhelinnumero kilpailuaamuna

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus.

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus. 1/ 23.1.2014 HÄMEEN ALUEMESTARUUSSÄÄNNÖT LAJEITTAIN 2014 1. Este sivut 1-2 2. Koulu sivut 3-4 3. Kenttä sivu 5 4. Valjakko sivu 6 ESTERATSASTUS 1. Osallistumisoikeus ja kvaalit edustaneet jotain Hämeen

Lisätiedot

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira.

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira. Vuoden koira 2014-kilpailu Vuoden koira valintaan voit osallistua toimittamalla ohjeiden mukaan vuoden aikana virallisista kokeista tai näyttelyistä saavutetut tulokset (+kopion kilpailukirjasta) alla

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2017 POHJANTIEN KOULU, KUOPIO 8.4.2017 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO OPEN 2017 Kuopion Taekwondo ry järjestää

Lisätiedot

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Kilpailut Suomen Kettuterrierit ry järjestää vuosittain: Vuoden Kettuterrieri, Vuoden Metsästyskettuterrieri, Vuoden Näyttelykettuterrieri (erikseen molemmille

Lisätiedot

Vuoden 2013 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa

Vuoden 2013 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa Vuoden 2013 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa 16.03.2013 SAL:n pistoolijaosto Vuosittain käytävän pistoolirankingkilpailun säännöt 1 Kilpailut Pistoolijaosto

Lisätiedot

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI. Juha Lähteenmäki Kiiski Jere jäsen, 8-11

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI. Juha Lähteenmäki Kiiski Jere jäsen, 8-11 PORNAISTEN KUNTA Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.4.2013 kello 17.30-19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) PÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Sivu 9 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

Sääntömuutosehdotukset ensi vuodelle pitää jättää mennessä, mutta toki niitä voi jättää komitealle jo hyvissä ajoin.

Sääntömuutosehdotukset ensi vuodelle pitää jättää mennessä, mutta toki niitä voi jättää komitealle jo hyvissä ajoin. SRL Matkaratsastuskomitea tiedottaa 2/2018 Moikka! Monen pettymykseksi Laitilan kisat jouduttiin perumaan myöhäisen kevään ja siitä johtuneen teiden huonon kunnon takia. Toivotaan että ensi viikolla Pinsiössä

Lisätiedot

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent JM SM Liiga 18-19.08.2018 SM Liiga Lakeuden Urheiluautoilijat Oulu-Zone, Ylikiiminki I OHJELMA 31.05.2018 Joukkueiden ennakkoilmoittautumisaika päättyy 18.07.2018 Joukkueiden

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

Talent Program. Kilparatsastajan urapolkua edistävä laatuohjelma

Talent Program. Kilparatsastajan urapolkua edistävä laatuohjelma TALENT PROGRAM Talent Program Kilparatsastajan urapolkua edistävä laatuohjelma Kenelle? Jokaiselle seuralle ja tallille, jota kiinnostaa tavoitteellinen ja kehittyvä kilpaurheilu. Jokaiselle nuorelle ratsastajalle,

Lisätiedot

1.1 Kilpailuissa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Mitkään kansallisen järjestön määräykset eivät ole voimassa.

1.1 Kilpailuissa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Mitkään kansallisen järjestön määräykset eivät ole voimassa. Espoon Merenkävijät ry KILPAILUKUTSU - EMK JATKOLUOKKAREGATTA 2018 Tapahtuma: Jatkoluokkaregatta 2018 Zoom8 SM Europe SM Laser Radial SM Laser 4.7 ranking Laser Standard ranking Järjestäjä: Espoon Merenkävijät

Lisätiedot

YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT

YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT Kilpailut järjestetään toimintavuosittain. Osallistumisoikeus on liiton jäsenseurojen rekisteröimillä keilaajilla. Kilpailujen järjestämisessä noudatetaan tässä

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

VUODEN KÄÄPIÖPINSERI KILPAILUT (AGI, TOKO, RALLY-TOKO, MUUT) Suomen Kääpiöpinserit ry:n yleiskokous on hyväksynyt säännöt 15.10.2016. Säännöt astuvat voimaan 1.1.2017 alkaen. Kilpailuvuosi on se kalenterivuosi,

Lisätiedot

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut)

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut) Kohderyhmä (tallikilpailut, harjoituskilpailut) (Seurakilpailut) (Aluekilpailut) (Kansalliset kilpailut) (WR-kilpailut) Maajoukkue Tavoitteellinen kilpaurheilu Tähtikilpailut Aloittaville ratsastajille,

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

Suomen Snautserikerho ry

Suomen Snautserikerho ry 1 VUODEN SNAUTSERI Vuoden Snautseri kilpailuun saa pisteitä seuraavien kilpailusijoitusten perusteella Vuoden Näyttely-Snautseri tai Vuoden Näyttely-Snautseri, Veteraani (koira voi saada pisteet ainoastaan

Lisätiedot

Vuoden parhaiden palkitseminen - pistelasku

Vuoden parhaiden palkitseminen - pistelasku Vuoden parhaiden palkitseminen - pistelasku VUODEN NÄYTTELYKOIRA Pistelaskussa huomioidaan viiden (5) näyttelyn tulokset. Tulokset tulee olla kahdelta (2) eri tuomarilta ja pistelaskussa huomioidaan vain

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN ALUEVALMENNUKSEN LINJAUKSIA Marko Siivonen

LOUNAIS-SUOMEN ALUEVALMENNUKSEN LINJAUKSIA Marko Siivonen LOUNAIS-SUOMEN ALUEVALMENNUKSEN LINJAUKSIA 2019 Marko Siivonen LYHYESTI PERIAATTEISTA Aluevalmennus haluaa entistä enemmän olla seuravalmennuksen tukena ja suunnannäyttäjänä Haluamme olla auttamassa lounaisen

Lisätiedot

Miksei vanhemmille järjestetä omaa uintivuoroa?

Miksei vanhemmille järjestetä omaa uintivuoroa? Hei UiTalainen, Seura kartoitti toimivuuttaan Oman seuran analyysillä johon vanhemmat, valmentajat ja muut seuratoimijat pääsivät vastaamaan. Kysely oli valtakunnallinen liikunnan kattojärjestö Valon tekemä.

Lisätiedot

ROTUMESTARUUSKILPAILUIDEN JÄRJESTÄMISOHJE

ROTUMESTARUUSKILPAILUIDEN JÄRJESTÄMISOHJE ROTUMESTARUUSKILPAILUIDEN JÄRJESTÄMISOHJE 1. Tarkoitus Tämän rotumestaruuskokeiden järjestämisohjeen on laatinut Suomen Belgianpaimenkoirayhdistys ry:n johtokunta. Ohjeiden tarkoituksena on varmistaa,

Lisätiedot

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut)

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut) Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä (tallikilpailut, harjoituskilpailut) (Seurakilpailut) (Aluekilpailut) (Kansalliset kilpailut) (WR-kilpailut) Aloittaville ratsastajille, harrastekilpailijoille

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio

Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio vuodelle 2012 Valtakirja SRL-HÄME ratsastusjaosto Tervetuloa

Lisätiedot

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi.

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi. Tampereen Seudun Koirakerho ry VUODEN KOIRA -KILPAILUSÄÄNNÖT kaudelle 1.1.2014 31.12.2014 Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi

Lisätiedot

2 Läsnäolijoiden toteaminen Kalle Pyykkönen (pj), Riina Tikka, Ida Maasalo (sihteeri), Pasi Janhunen, Ronja Jämsen.

2 Läsnäolijoiden toteaminen Kalle Pyykkönen (pj), Riina Tikka, Ida Maasalo (sihteeri), Pasi Janhunen, Ronja Jämsen. Kahvakuulavaliokunta 2017 Kokous 2/2017 10.3.2017 klo 20 Google Hangout 1 Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 20.03 2 Läsnäolijoiden toteaminen Kalle Pyykkönen (pj), Riina Tikka, Ida Maasalo (sihteeri),

Lisätiedot

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 034.1 MÄÄRITELMÄ 034.2 MOOTTORIPYÖRÄT, KILPAILULUOKAT JA NUMEROKILVET 034.2.1 Moottoripyörät ja kilpailuluokat 034.3 AJAJAT 034.3.1 Ajajan ikä 034.3.2 Kilpailuun

Lisätiedot

Kokous pidettiin 19.11.2008 klo 19.00 Jyväskylässä, Cem Ilksözin kotona osoitteessa Laajavuorentie 1 A 3

Kokous pidettiin 19.11.2008 klo 19.00 Jyväskylässä, Cem Ilksözin kotona osoitteessa Laajavuorentie 1 A 3 Kokouksen 6/2008 pöytäkirja Kokous pidettiin 19.11.2008 klo 19.00 Jyväskylässä, Cem Ilksözin kotona osoitteessa Laajavuorentie 1 A 3 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 19.43 Läsnä: Saija

Lisätiedot

Reiningkomitean kokous

Reiningkomitean kokous Reiningkomitean kokous 6 2016 4.7.2016 18:30 verkkokokous Koollekutsuja: Seppo Perkiö Kokouksen laji: SRL lajikomitean kokous Osallistujat: Seppo Perkiö, Arja Nikkinen, Pete Perkiö, Mia Weckman Estyneet:

Lisätiedot

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkuevalmennus Voimistelu liikuttaa!

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkuevalmennus Voimistelu liikuttaa! MAAJOUKKUEVALMENNUS TeamGymin maajoukkuevalmennus 2019 JÄRJESTELMÄ Maajoukkuevalmennus on osa liittojohtoista TeamGymin valmennusjärjestelmää Maajoukkuevalmennuksen tarkoituksena on tukea voimistelijan

Lisätiedot

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE Lievestuore www.lmm.fi HYVÄT KILPAILIJAT Tervetuloa Laukaan Lievestuoreelle, Keski-Suomeen, ajamaan SM rallisprintkilpailua. Kilpailu on samalla Keski-Suomen aluemestaruussarjan

Lisätiedot

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008 PÄIVÄKIRJA 26.5.2008 Tyttöjen kausi päättyi muutaman viikon takaisiin harrastesarjojen SM-kisoihin Jyväskylässä. Sijoitus oli hienosti neljäs, tosin harmittavasti 0.05 pisteen päässä pronssi mitalista.

Lisätiedot

Tampereen vetokoiraseura ry:n vuoden parhaat koirat

Tampereen vetokoiraseura ry:n vuoden parhaat koirat Tampereen vetokoiraseura ry:n vuoden parhaat koirat IPO-, JÄLKI-, VIESTI-, HAKU-, JA ETSINTÄKOKEESSA KIERTOPALKINTO Taves palkitsee joka vuosi kyseisen vuoden parhaat koirat lajeittain. Lisäksi jaetaan

Lisätiedot

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Aika ja Paikka: Kilpailun arvo: Kilpailun järjestäjä: AutoCenter JM 12.5.2019, Tammisaaren JM-rata, Grabbskog Kansallinen, Aluemestaruus osakilpailu Ekenäs-Tammisaaren

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintasuunnitelma ja budjetti 2017 1 1 Yhdistyksen kokoukset Emoseuran sääntömääräinen vuosikokous, sekä emoseuran hallituksen kokous tullaan pitämään jälleen keväällä.

Lisätiedot

Nykyaikainen 5-ottelu

Nykyaikainen 5-ottelu Nykyaikainen 5-ottelu Seminaari 5-ottelutuomareille Ohjelma Tilaisuuden avaus 1/2018 sovitut käytännöt kotimaisiin kisoihin - Miten nämä ovat toimineet? - Pack start:n käyttö kotimaisissa kisoissa - Yhdistetyn

Lisätiedot

HALIKON HAKONISKAT AMPUMAJUOKSUKALENTERI 2018

HALIKON HAKONISKAT AMPUMAJUOKSUKALENTERI 2018 HALIKON HAKONISKAT AMPUMAJUOKSUKALENTERI 2018 HUHTIKUU TOUKOKUU To 3.5. Klo HaHa AJ kokous n Urh. kenttä Ke 9.5. Helavalkijat, Ilmakivääriammuntaa Ilkka, Kari M. To 10.5 Lajiesittely Märy Ilkka, Reiska

Lisätiedot

Aluejoukkuetoiminta. Minun ja sinun hyväksi

Aluejoukkuetoiminta. Minun ja sinun hyväksi Aluejoukkuetoiminta Minun ja sinun hyväksi Mistä on kyse? Koko maan kattava alueellinen ja maakunnallinen nuorten katsastus-ja leiritystoiminta on pohjana lentopalloliiton huipulle tähtäävässä toiminnassa.

Lisätiedot

Päivitetty

Päivitetty Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry:n Vuoden Koira -kilpailujen säännöt 1.1.2017 alkaen 1. Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry järjestää Vuoden Koira -kilpailut yhdistyksen edustamille roduille (englanninsetteri,

Lisätiedot

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Kilpailut Suomen Kettuterrierit ry järjestää vuosittain: Vuoden Kettuterrieri, Vuoden Metsästyskettuterrieri, Vuoden Näyttelykettuterrieri (erikseen molemmille

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Järjestelyt Kesäkisoihin ilmoittaudutaan paikan päällä riittävän hyvissä ajoin ennen kutakin lajia. Kisoja järjestävä siirtolapuutarha järjestää

Lisätiedot

Joukkuevoimistelun valmennukseen uusia tuulia

Joukkuevoimistelun valmennukseen uusia tuulia Joukkuevoimistelun valmennukseen uusia tuulia Joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmän uudistuksia on toteutettu vaiheittain viimeisen vuoden aikana. Liittojohtoista valmennustoimintaa kehitetään lajiasiantuntijaryhmän

Lisätiedot

Meritien tiistaikilpailujen säännöt 2018

Meritien tiistaikilpailujen säännöt 2018 Meritie ry: Tiistaikilpailujen säännöt 29.5.2018 1(5) Meritien tiistaikilpailujen säännöt 2018 Yleistä Kilpailut purjehditaan FinLYS-tasoitussäännön ja kansainvälisten purjehduksen kilpailusääntöjen (PKS)

Lisätiedot

Octo käyttöohje 1. Sisältö

Octo käyttöohje 1. Sisältö Octo käyttöohje 1 Sisältö Sisältö...1 Sisäänkirjautuminen...2 Etusivu...2 Uimarihaku...3 Uimariryhmät...4 Seurahaku...4 Kilpailutilastot...5 Ilmoittautuminen kilpailuun...6 Kilpailuun ilmoittautuminen...7

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

VUODEN BORDERTERRIERI KILPAILUJEN SÄÄNNÖT

VUODEN BORDERTERRIERI KILPAILUJEN SÄÄNNÖT VUODEN BORDERTERRIERI KILPAILUJEN SÄÄNNÖT 1.1.2011 YLEISTÄ Osallistumisoikeus Vuoden Näyttely Border -kisaan on Borderterrierikerhon jäsenillä ja heidän omistamillaan koirilla. Tasapisteissä edelle menee

Lisätiedot

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan!

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Kortteliliiga 2018 Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Viime kesänä aloitettu Kortteliliiga sai kaikilta siihen osallistuneilta erittäin myönteisen palautteen. Ensi kesänä kesänä

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:38.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:38. PÖYTÄKIRJA Robin Hood ry Hallituksen kokous 1/2016 Aika: 15.12.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Seppo Hätönen Jukka Karvonen Anne Lantee Joonas

Lisätiedot

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin www sivuilta kohdasta Vuoden koira.

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin www sivuilta kohdasta Vuoden koira. Vuoden koira 2016 kilpailu Vuoden koira valintaan voit osallistua toimittamalla ohjeiden mukaan vuoden aikana virallisista kokeista tai näyttelyistä saavutetut tulokset (+kopion kilpailukirjasta) alla

Lisätiedot

SRL toimihenkilöiden lisenssipäivitys

SRL toimihenkilöiden lisenssipäivitys SRL toimihenkilöiden lisenssipäivitys Valmentajien lisenssikoulutus I-, II-, III-, IV ja V-tason valmentajaoikeudet Lajisääntömuutokset Käytännön esimerkit SRL / Ypäjä Frey Carl-Harry Korppoo Anu Ylänne

Lisätiedot

x Pöytäkirja Kokous 03.08.2013 klo 12.00 Kuusikkotie 5 b 1,01380 Vantaa

x Pöytäkirja Kokous 03.08.2013 klo 12.00 Kuusikkotie 5 b 1,01380 Vantaa Pöytäkirja Kokous Esityslista Aika ja paikka 03.08.2013 klo 12.00 Kuusikkotie 5 b 1,01380 Vantaa 3.8.2013 Taitouinnin asiantuntijaryhmä Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Suna Ippe Rautavaara,

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot