Ainejärjestöjen pisteytyskriteerit Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit Ainejärjestön jäsenet. 2. Koulutuspoliittinen edunvalvonta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ainejärjestöjen pisteytyskriteerit Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit Ainejärjestön jäsenet. 2. Koulutuspoliittinen edunvalvonta"

Transkriptio

1 Ainejärjestöjen pisteytyskriteerit Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit Ainejärjestön jäsenet Kukin järjestö, jolla on ajantasainen ja säännöllisesti päivittyvä jäsenrekisteri, saa siitä yhden pisteen. Jäsenrekisterin puuttumisesta sakotetaan yksi piste, kuitenkin niin, että minimipistemäärä on yksi piste. Jäsenistön määrän osalta pisteitä annetaan alla olevan taulukon mukaan: enemmän Tästä kohdasta voi saada enintään 5 pistettä. Mikäli ainejärjestön jäsenmäärä ei ole tiedossa, järjestön katsotaan kuuluvan jäsenmäärältään pienimpään luokkaan. Jos ainejärjestöllä on vähemmän kuin 10 jäsentä, se ei voi saada toiminta-avustusta. 2. Koulutuspoliittinen edunvalvonta Pisteitä annetaan aktiivisesta osallistumisesta ja vaikuttamisesta opintojen suunnitteluun, opiskelijoiden edunvalvonnasta tiedekunnassa ja tutkinto-ohjelmassa, yhteydenpidosta henkilökuntaan ja hallintoon sekä oman tiedekunnan ja yliopiston ajankohtaisten asioiden seuraamisesta. Pisteitä saa myös säännöllisestä yhteydenpidosta hallinnon opiskelijaedustajiin, opintoihin liittyvästä yhteistyöstä muiden ainejärjestöjen kanssa sekä muusta opintoja tukevan toiminnan järjestämisestä (esim. opintopiirit ja -matkat, opintojen edistymistä, vaihto-opiskelua ja ammatillista suuntautumista edistävät tilaisuudet). Lisäksi pisteitä annetaan koulutukseen ja opetukseen sekä tiedekunnan ja tutkinto-ohjelman toimintaan liittyvien asioiden viestimisestä järjestön jäsenille. Lisäksi pisteitä annetaan kv-opiskelijoiden huomioimisesta edunvalvonnassa. Tästä kohdasta voi saada enintään 25 pistettä. 2.1 Opiskelijaedustajat (enintään 5 pistettä) Huomio: Tamy (esim. edustajisto tai valiokunnat) EI OLE yliopiston päätöksentekoelin! Jos opiskelijaedustaja on ainejärjestön hallituksen jäsen, ei tästä automaattisesti saa pisteitä, ellei voida osoittaa, että esim. hallituksen kokouksissa käydään kuulumiset läpi. 1. Järjestöllä ei ole opiskelijaedustajia lainkaan. 2. Opiskelijaedustajat tärkeimmissä päätöksenteko- ja valmisteluelimissä (tiedekuntaneuvosto ja opsuryhmät), mutta yhteydenpito heihin ja heidän välillään ei ole koordinoitua tai vakiintuntutta. 3. Järjestöllä on edustajia tärkeimmissä päätöksenteko- ja valmisteluelimissä, edustajat vierailevat säännöllisesti kokouksissa ja heihin on vakiintuneet yhteydenpitotavat. 4. Järjestöllä on hyvin paljon edustajia erilaisissa päätöksenteko- ja valmisteluelimissä, järjestö lobbaa aktiivisesti opiskelijoita mukaan tiedekunnan ja tutkinto-ohjelman elimiin.

2 Yhteydenpito järjestön ja opiskelijaedustajien välillä on vakiintunutta ja selkeää vuodesta toiseen. 5. Kaiken edellä mainitun lisäksi aj-toimintaan osallistaminen esillä (esim. keskustelutilaisuudet opiskelijoiden kesken), konkreettisia rutiineja. 2.2 Koulutuspoliittinen vaikuttaminen ja edunvalvonta (enintään 5 pistettä) Jokaisesta toteutuneesta kohdasta 1 piste, max. 5 pistettä: - Järjestöllä on selkeitä tavoitteita tiedekunnan/tutkinto-ohjelman kehittämisen suhteen ja se vie niitä eteenpäin. - Järjestöllä on antaa konkreettisia esimerkkejä vaikutustyön tuloksista ja ongelmakohtiin reagoimisesta. - Järjestö tapaa säännöllisesti tutkinto-ohjelman ja/tai tiedekunnan johtoa, kuten tutkintoohjelmavastaavaa ja/tai dekaania, ja keskustelee ajankohtaisista asioista ja vie eteeenpäin opiskelijoiden näkemyksiä. - Järjestö on mukana opetussuunitelmatyössä opiskelijaedustajan kautta ja järjestöllä on selkeitä tavoitteita opetuksen kehittämisen suhteen. - Järjestö kerää jäsenistöltä palautetta ja järjestää esimerkiski palaute-, keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia koko jäsenistölle. 2.3 Yhteistyö järjestöjen ja Tamyn kanssa (enintään 5 pistettä) Huomio: Tässä kohdassa pisteitä annetaan ainoastaan opintoihin (ts. _edunvalvontaan_) liittyvästä yhteistyöstä. 1. Järjestöllä vasta suunnittelee yhteistyömuotoja muiden kanssa tai yhteistyö on hyvin satunnaista. 2. Järjestöllä on yhteistyötä (ei kuitenkaan jäsentynyttä) ja yhteisiä tapaamisia muiden ainejärjestöjen kanssa. Järjestön toimijat ovat Tamyn sähköpostilistoilla ja facebookkanavissa. 3. Järjestö tekee yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa tapaamalla säännöllisesti ja suunnittelemalla vaikutustyötä yhdessä muiden kanssa. Perustason tiedekuntajärjestötoimintaa tai siihen verratavaa yhteistyötä. Järjestön toimijat ovat Tamyn viestintäkanavissa ja osallistuvat esimerkiksi Tamyn kopokoulutuksiin/kopovaliokunnan työskentelyyn tai puheenjohtajatapaamisiin. 4. Hyvin organisoitua (tiedekuntajärjestötoimintaa (tai tiedekuntajärjestön toimintaan verrattavaa yhteistyötä), johon järjestöstä osallistutaan säännöllisesti ja muidenkin kuin hallitusaktiivien voimin. Järjestö on mukana Tamyn eri viestintäkanavissa, koulutuksissa ja tapaamisissa sekä on oma-aloitteisesti yhteydessä Tamyn toimistoon tarvittaessa. 5. Kaikkea edellä, minkä lisäksi toiminta on pitkäjänteistä ja jatkuvaa ja ylivuotista Edunvalvontaviestintä ja tapahtumat (enintään 5 pistettä) Jokaisesta toteutuneesta kohdasta 1 piste, max. 5 pistettä: - Koulutuspoliittisista asioista viestitään aktiivisesti jäsenistön tavoittavalla tavalla. - Koulutuspoliittinen viestintä on suunnitelmallista ja tavoitteellista. - Järjestetään opintopiirejä tai -matkoja. - Järjestetään opintoihin liittyviä keskustelutilaisuuksia tai muita tapahtumia.

3 - Järjestetään laajempia koulutuspoliittisia asioita käsitteleviä tapahtumia (muutakin kuin suoraan opintoihin liittyvää). 2.5 Kansainvälinen edunvalvonta (enintään 5 pistettä) Jokaisesta toteutuneesta kohdasta voi saada kohdan mukaisen pisteytyksen (1-2 pistettä), max. 5 pistettä 1 piste: Kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvontatarpeita kartoitetaan säännöllisesti ja ne otetaan huomioon järjestön toiminnan suunnittelussa. 1 piste: Järjestöllä on edustus kv-tutkinto-ohjelmissa ja pitää säännöllisesti yhteyttä kv-ohjelmien hallopedeihin. 1 piste: Järjestö viestii edunvalvonnastaan myös englanniksi. 1-2 pistettä: Järjestö edistää opiskelijoiden mahdollisuuksia vaihto-opiskeluun ja harjoitteluun ulkomailla sekä kotikansainvälistymiseen. 2 pistettä hyvin kuvaillusta ja esimerkillisestä toiminnasta. 3. Tuutorointi Pisteitä annetaan suunnitelmallisesta, monipuolisesta ja opiskelijoiden erilaiset lähtökohdat huomioivasta tuutoroinnista, sekä vertais- että kv-tuutoroinnin osalta. Pisteitä saa myös tuutorikoulutuksiin osallistumisesta ja tuutoritoiminnan jatkumisesta orientaatioviikkoja pidemmälle. Jos järjestön vastuulle kuuluu tuutoroitavia kv-opiskelijoita, heidän tuutorointiaan tulee kuvata kaikkien kysymysten kohdalla. Kohdasta voi saada enintään 10 pistettä. Huom! Tästä kohdasta ei saa pisteitä mikäli järjestö ei järjestä itse tuutorointia ja ole päävastuussa tuutoroinnin resursoinnista. Kv-tuutorointia kuvaavat kriteerit koskevat vain niitä järjestöjä, joilla on vastuullaan kv-opiskelijoita, ja niiden tulee täyttyä mainituilta osin. Tästä kohdasta voi saada enintään 10 pistettä (jokaisesti toteutuneesta kohdasta 1 piste). - Järjestössä on nimetty tuutorivastaava (ja kv-tuutorivastaava) joko hallituksen jäsenenä tai toimihenkilönä. Tuutorivastaava (ja kv-tuutorivastaava) sekä tuutorit osallistuvat yliopiston ja Tamyn koulutuksiin. - Tuutorit (ja kv-tuutorit) valitaan avoimella haulla, jossa on selkeät valintaperusteet. Lopullinen valinta tehdään hallituksen päätöksellä tai vastaavalla. Fukseihin (ja kvopiskelijoihin) otetaan yhteyttä ennen opintojen alkua. - Fuksitapahtumat on suunniteltu huomioimaan eri elämäntilanteissa olevat opiskelijat sekä erilaiset tavat osallistua. Tuutoroinnin järjestäminen on suunnitelmallista. - Tuutorivastaava ryhmäyttää myös tuutorit keskenään. Seuraajan perehdyttäminen on harkittua ja suunnitelmallista. Tuutoroinnin osana uudet opiskelijat tutustutetaan myös ainejärjestön toimintaan. - Vähintään tuutorivastaava tapaa oppiaineen henkilökuntaa tai ohjauksesta vastaavaa henkilöstöä. Suoraan maisterivaiheeseen tulevat opiskelijat otetaan vastaan ja heidän kiinnittymisestä järjestöön huolehditaan. - Fukseilta kerätään palautetta tuutoroinnista ja sitä hyödynnetään toiminnan kehittämisessä.

4 - Tuutorointiin liittyy pitkäjänteistä ja suunnitelmallista yhteistyötä tutkinto-ohjelman henkilökunnan tai muun opiskelijoiden ohjauksesta vastaavan henkilöstön kanssa. - Tuutorointi on suunniteltu kasvattamaan uudet opiskelijat osaksi avointa ja yhdenvertaista yhteisöä. Tuutorit kohtaavat uudet opiskelijat yhdenvertaisesti ja huolehtivat pelisääntöjen siirtymisestä uusille opiskelijoille. +1 Tuutorit ja kv-tuutorit tekevät edes jonkinasteista yhteistyötä, kv-opiskelijat tutustutetaan ainejärjestöön. +1 Kv-tuutorointi on suunnitelmallista, kv-opiskelijoilta kerätään palautetta tuutoroinnista. 4. Sosiaalipolitiikka ja hyvinvointi Pisteitä annetaan sopoaiheisten tilaisuuksien järjestämisestä, jäsenistön liikuntamahdollisuuksien ja hyvinvoinnin edistämisestä ja muusta sosiaalipoliittisten asioiden huomioinnista järjestön toiminnassa. Lisäksi pisteitä annetaan yhdenvertaisuuden ja ja ympäristönäkökulmien huomioimisesta toiminnassa. Kohdasta voi saada enintään 15 pistettä Järjestön sopotoiminta (enintään 5 pistettä) 1 Järjestö tiedostaa sopoasioiden olemassaolon ja kiinnittää huomiota myös hyvinvointiin. Näiden edistäminen ei ole suunnitelmallista eivätkä vastuut ole selkeitä. 2 Järjestöllä on nimettynä sopo-, hyvinvointi- tai yhteisöllisyysvastaava tai jonkinlainen matalan kynnyksen yhteyshenkilö. Järjestön jäsenille välitetään tietoa heitä koskevista sopoasioista ja järjestön tapahtumia suunnitellessa pyritään matalaan osallistumiskynnykseen. 3 Kuten edellä, mutta vastuuhenkilön tehtävänkuva on selkeä ja koko hallitus käsittelee hyvinvointinäkökulmia toiminnassaan. 4 Kuten edellä, mutta järjestö järjestää myös jotain erillistä hyvinvointiin tähtäävää tai sopoasioita käsittelevää toimintaa. 5 Järjestö jakaa aktiivisesti tietoa ja käy keskustelua sopoaiheista jäsenistönsä kanssa. Järjestö järjestää sopoaiheisiin ja hyvinvointiin keskittyviä tapahtumia tai vierailuja. Sopo- ja hyvinvointiasioille on yksi tai useampi vastuuhenkilö, jonka tehtävänkuva on selkeä ja lisäksi koko hallitus on sitoutunut hyvinvoinnin edistämiseen. Tapahtumissa kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että kaikkien on helppo tulla mukaan eikä kukaan jää porukan ulkopuolelle Liikunta (enintään 5 pistettä) 1 Järjestö välittää tietoa liikuntapalveluista ja järjestön tapahtumissa on satunnaisesti jotain liikunnallisia osioita. 2 Järjestö liikkuu satunnaisesti yhdessä joko liikuntavuorolla, liikuntatapahtumissa tai esimerkiksi yhteislenkeillä. Jäsenille välitetään tietoa UnipoliSportin ja UtaSportin toiminnasta ja muista liikkumismahdollisuuksista. 3 Järjestöllä on säännöllistä omaa liikuntatoimintaa ja toiminnassa painotetaan matalaa osallistumiskynnystä.

5 4 Järjestön liikuntatoiminta on jatkuvaa ja säännöllistä. Liikuntatoiminta on monipuolista ja matalan kynnyksen mukaista. Toiminnassa huomioidaan eritasoiset liikkujat. 5 Kuten edellä, mutta toiminnassa tehdään yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa. Liikunnallisuuden edistäminen näkyy laajasti muussakin toiminnassa esimerkiksi liikunnallisilla osioilla muiden tapahtumien yhteydessä Yhdenvertaisuus ja ympäristö (enintään 5 pistettä) 1 Järjestössä on pyrkimys huomioida yhdenvertaisuus ja ympäristö toiminnassa. 2 Järjestössä on nimetty yhdenvertaisuus- tai ympäristövastaava, jonka tehtävänä on pitää näkökulmaa esillä järjestön toiminnassa. 3 Järjestössä on suunniteltuja ja yhdessä sovittuja toimintatapoja yhdenvertaisuuden tai ympäristöasioiden huomioimiseksi ja kehittämiseksi. 4. Järjestössä panostetaan molempiin näkökulmiin sekä vastuuhenkilön että sovittujen toimintatapojen keinoin. 5. Järjestö edistää järjestelmällisesti yhdenvertaisuutta ja ympäristöasioita. Tapahtumia ja toimintaa varten on sovittu pelisääntöjä ongelmien välttämiseksi ja periaatteet yhdenvertaisuus- ja ympäristöasioista on sovittu kirjallisesti. Jäsenistöltä pyydetään palautetta ja ehdotuksia. 5. Vapaa-ajan toiminta Pisteitä annetaan jäsenten hyvinvointia edistävästä monipuolisesta vapaa-ajan toiminnasta. Pisteitä myönnetään painotuksesta ei-alkoholikeskeiseen vapaa-ajan toimintaan ja matalan kynnyksen tapahtumiin, erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevien opiskelijoiden (esim. kv-opiskelijat ja perheelliset opiskelijat) huomioimisesta sekä vapaa-ajan toimintaan liittyvästä yhteistyöstä muiden ainejärjestöjen kanssa. Kohtaa arvioidaan myös toimintakalenterin perusteella. Kohdasta voi saada enintään 10 pistettä. 5.1 Kulttuuritoiminta (enintään 5 pistettä) 1. Vuosittain järjestetään pientä kulttuuritoimintaa tai sitä on lähinnä jonkun muun tapahtuman (esim. ekskursio) yhteydessä. 2. Vuosittain useampi pienimuotoinen vierailu tapahtumiin, leffaan tms. tai selkeä vuosittainen kulttuuriperinne. 3. Säännöllisiä vierailuja tai säännöllistä omaa toimintaa (esim. säännöllisiä leffailtoja), mahdollisesti yhteistyötä muiden kanssa. 4. Monipuolista kulttuuritoimintaa (esim. teatteria, leffaa, museoita), toiminta on järjestönsä itse tekemää ja oman näköistä. Kv-opiskelijat ja ei-alkoholikeskeisyys huomioitu toiminnassa. 5. Kuten edellä, mutta omia produktioita, kaikille avoimia tapahtumia. 5.2 Kulttuuri ja muu vapaa-ajan toiminta (enintään 5 pistettä) Kohtaa arvioidaan liitteenä toimitettavan toimintakalenterin perusteella. Huomio: Tässä ei ole annettu kenellekään sellaiselle täysiä pisteitä, joilla on muuten hyvää toimintaa, mutta kansainvälisiä opiskelijoita tai osallistujien "monimuotoisuutta" ei ole selkeästi huomioitu. Jos tapahtumat ovat tapahtumakalenterissa lueteltu vain nimeltä, laskee se pistettä. Kv-aspektia

6 tarkastellaan joka kohdassa, jos järjestön piiriin kuuluu kv-opiskelijoita. Ei-alkoholikeskeisiin tapahtumiin panostaminen nostaa pisteitä. 1. Tapahtumatoiminta vähäistä eikä se ole ympärivuotista, mainittu pari pienehköä tapahtumaa eikä juuri kuvailtu niiden luonnetta. 2. Toimintaa on jonkin verran, mainittu ja kuvailtu joitakin tapahtumia. 3. Järjestön toiminta on säännöllistä, ja järjestöllä on perinteisiä jokavuotisia tapahtumia, joista osa on mahdollisesti toteutettu yhteistyössä muiden kanssa. 4. Erittäin monipuolista ja säännöllistä toimintaa, toiminnan monipuolisuus mahdollistaa erilaisista asioista kiinnostuneiden osallistumisen. Järjestöllä on myös jokin tapahtuma, joka on avoin muille tamylaisille sekä yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa. 5. Monipuolisesti erilaista toimintaa, avoimia tapahtumia, mahdollisia alakerhoja, Tapahtumat suunnitellaan niin, että niihin osallistuminen on mahdollistettu muutenkin kuin suomeksi. 6. Viestintä Pisteitä annetaan hyvin organisoidusta ja kohderyhmänsä tavoittavasta, yhdenvertaisuuden ja kvopiskelijat huomioivasta viestinnästä sekä viestintäkanavien tehokkaasta käytöstä. Lisäksi pisteitä saa aktiivisesta viestinnällisestä yhteistyöstä Tamyn kanssa. Kohdasta voi saada enintään 12 pistettä. Jokaisesta kysymyksestä (5kpl) on mahdollista saada max 2 pistettä + 2 lisäpistettä kansainvälisyyden huomioimisesta Kysymys 6.1: 0 = = vähintään 5 2 = vähintään 10 Kysymys 6.2: 0 = Kerran kuussa tai harvemmin 1 = Kaksi kertaa kuussa tai kerran viikossa 2 = Vähintään kaksi kertaa viikossa Kysymys 6.3: 0 = Ei analysointia, ei suunnitelmallisuutta 1 = On suunnitelmallisuutta. Viestintää refelktoidaan jotenkin, mutta ei erityisen johdonmukaisesti 2 = On viestintäsuunnitelma, jota hyödynnetään. Analysoinnista on käytännöt ja joitakin analysointityökaluja hyödynnetään Kysymys 6.4: 0 = Ei huomioida 1 = Huomoidaan jollakin tapaa 2 = Huomioidaan monipuolisesti ja kattavasti Kysymys 6.5: 0 = Ei yhteistyötä

7 1 = Vähän yhteistyötä (avoimista tapahtumista viestitään) 2 = Monipuolista yhteistyötä (avoimista tapahtumista viestitään, osallistutaan koulutuksiin, osallistutaan somekampanjoihin, viestintää muistakin aiheista kuin tapahtumista, oma-aloitteisuus) Ekstrakysymys 6.6: +1 Vähintään 5 +2 Kaikki viestintä myös englanniksi 7. Talous Pisteitä annetaan monipuolisesta varainhankinnasta ja järkevistä taloudenhoidon ja -suunnittelun käytännöistä. Pisteitä saa myös talousarvion ja tuloslaskelman informatiivisuudesta ja selkeästä yhteydestä toimintasuunnitelmaan ja -kertomukseen. Kohdasta voi saada enintään 5 pistettä. Pisteytystä arvioidaan myös hakemuksen liitteinä toimitettavien talousarvion ja tilinpäätöksen taseen ja tuloslaskelman perusteella. Huom. Puutteelliset tai huonosti tehdyt talousdokumentit (talousarvio, tase, tuloslaskelma) laskevat pistemäärää vähintään yhdellä pisteellä (mikäli se oli mahdollista). 1. Tehdään se mitä järjestön on lain puitteissa pakko tehdä, ainoa tulonlähde Tamyn avustus. 2. Ei käytännössä mitään muita tuloja kuin Tamyn avustus ja jäsenmaksut (mahdollisesti jotain pientä, kuten haalarimerkkien myynti), taloudenhoitaja ja hallitus seuraavat taloutta. 3. Järjestöllä on selkeästi muitakin hyviä tulonlähteitä kuin Tamyn avustus, kerrottu eri rutiineista (esim. tavoista joilla taloutta seurataan hallituksen kokouksissa), taloudenhoitaja kouluttautuu aina. 4. Vastauksessa on pohdittu keinoja kehittyä, joitakin tiedonsiirtokäytäntöjä tai ammattimaisuutta, laajahkoa ja pitkäjänteistä varainhankintaa. 5. Huomattava järjestelmällisyys, erittäin laajaa varainhankinta, tiedonsiirto, pitkäjänteisyys. 8. Toiminnan jatkuvuus ja kehittäminen Pisteitä annetaan tehokkaista aine/tiedekuntajärjestötiedon siirtämiskeinoista ja aktiivisesta jäsenpalautteen keräämisestä ja hyödyntämisestä. Yhdistystoimintakoulutuksiin osallistuminen sekä selkeät toimintasuunnitelma ja toimintakertomus vaikuttavat pisteisiin. Kohdasta voi saada enintään 5 pistettä. Pisteytystä arvioidaan myös toimintasuunnitelman ja - kertomuksen perusteella. Huom! Tästä kohdassa ei lähtökohtaisesti saa 3:sta ylempää pistemäärää ellei siinä selkeästi reflektoitu järjestön nykytilaa ja jatkuvuutta. Jäsenistön osallistuminen ja osallistaminen toimintaan tärkeä kriteeri myös, samoin kouluttautuminen. 1. Järjestöllä on jonkinlaiset perehdytysmateriaalit (kansio, muistitikku tms.) tai mainitaan, että hallitus ei vaihdu kerralla kokonaan, jonkinlaisia käytäntöjä toimintasuunnitelman seuraamisesta, mietitty toiminnan parantamista. Ei selkeitä palautekäytäntöjä. 2. Selkeitä tiedonsiirtomenetelmiä, toimintasuunnitelmaa seurataan järjestelmällisesti.

8 3. Jäsenillä mahdollisuus antaa palautetta, jäsenet osallistetaan toiminnan suunnitteluun, selkeät tiedonsiirtokäytännöt hallituksen kesken (esim. hyvät pitkäjänteiset perehdytykset, hallituksen vaihtajaiset). 4. Palautekysely ja myös mainittu miten tuloksia hyödynnetään, panostettu perehdytykseen ja läpinäkyvään toimintaan, reflektoitu (mahdollisesti kriittisestikin) järjestön tilannetta ja kehitystarpeita, selvästi panostettu tiedonsiirtoon. Palautetta kerätään ja käsitellään myös englanniksi. 5. Erityistä vaivannäköä ja analyyttisyyttä, oikeasti pohdittu kaikkien mahdollisuutta osallistua toimintaan ja yhdistyksen kehittämiseen, poikkeuksellisen hyviä tiedonsiirtomekanismeja.

Tiedekuntajärjestöjen pisteytyskriteerit Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit Edunvalvonta

Tiedekuntajärjestöjen pisteytyskriteerit Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit Edunvalvonta Tiedekuntajärjestöjen pisteytyskriteerit Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit 2018 1 Edunvalvonta Pisteitä annetaan opiskelijoiden edunvalvonnasta tiedekunnassa ja tutkinto-ohjelmassa, yhteydenpidosta

Lisätiedot

Ainejärjestöt Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit 2016

Ainejärjestöt Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit 2016 Ainejärjestöt Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit 2016 1. Ainejärjestön jäsenet Kukin järjestö, jolla on ajantasainen ja säännöllisesti päivittyvä jäsenrekisteri, saa siitä yhden pisteen. Jäsenrekisterin

Lisätiedot

Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit 2018

Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit 2018 Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit 201 Opintoasiat Koulutuspoliittinen toiminta 0- p Max. pisteet Järjestö pitää yhteyttä hallinnon opiskelijaedustajiin vähintään kerran kuukaudessa 1 Järjestön jäsen

Lisätiedot

TYYn avustukset 2018

TYYn avustukset 2018 TYYn avustukset 2018 Toiminta-avustus Hakuaikaa maaliskuu Eli Deadline 31.03. klo 23:59 Lisäaikaa voi saada anomuksesta 14.4. mennessä perustellusta syystä Lomake TYYn nettisivuilla Kirjauduttava järjestön

Lisätiedot

Sotelan toiminta-avustukset

Sotelan toiminta-avustukset Sotelan toiminta-avustukset Pisteytys- ja laskutavoista 1 Kirsi Nurmio Kriteerit hyväksytty lautakunnassa 9.11.2017 Määrällinen arviointi Tampereella järjestettyjen tapahtumien kokonaismäärä ja osallistujien

Lisätiedot

HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA 6/2019 Opintoasiat 26 p Koulutuspoliittinen toiminta 0-8 p. Max. pisteet

HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA 6/2019 Opintoasiat 26 p Koulutuspoliittinen toiminta 0-8 p. Max. pisteet HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA /20 Opintoasiat 2 p Koulutuspoliittinen toiminta 0-8 p Max. pisteet Järjestö on edustettuna yliopiston, tiedekunnan tai oppiaineen hallinnossa 2 Järjestö pitää yhteyttä

Lisätiedot

TYYn avustukset järjestöille

TYYn avustukset järjestöille TYYn avustukset järjestöille 23.03.2016 Universitas Turku TYY & TY yhteistyössä Opetusta tukevan tai muuten akateemisen toiminnan järjestämiseen Esimerkiksi kurssien tai seminaarien järjestämiseen ja julkaisujen

Lisätiedot

TYYn avustukset alayhdistyksille 11.03.2015

TYYn avustukset alayhdistyksille 11.03.2015 TYYn avustukset alayhdistyksille 11.03.2015 Universitas Turku TYY & TY yhteistyössä Opetusta tukevan tai muuten akateemisen toiminnan järjestämiseen Esimerkiksi kurssien tai seminaarien järjestämiseen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009. Yleistä

TOIMINTASUUNNITELMA 2009. Yleistä 1(5) TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä (Tamko) on Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Opiskelijoita TAMKissa edustaa opiskelijakunta. HALLINTO Opiskelijakunnan

Lisätiedot

JOHTAMISKORKEAKOULUN YLIOPPILAIDEN VIESTINTÄSUUNNITELMA 2012

JOHTAMISKORKEAKOULUN YLIOPPILAIDEN VIESTINTÄSUUNNITELMA 2012 JOHTAMISKORKEAKOULUN YLIOPPILAIDEN VIESTINTÄSUUNNITELMA 2012 19.3.2012 SISÄLLYS: 1. Viestinnän tavoitteet ja periaatteet 2. JKY:n hallituksen viestinnälliset vastuualueet 3. JKY:n viestintäkanavat 4. Viestintäsuunnitelman

Lisätiedot

Viestintä ja vaikuttaminen

Viestintä ja vaikuttaminen Viestintä ja vaikuttaminen Joachim Kratochvil, Anne Soinsaari ja Virve Valtonen 3.4.2013 Viestintä opiskelija-aktiivien kesken Vaihtakaa ryhmissä kokemuksia siitä, kuinka yksikkönne opiskelija-aktiivit

Lisätiedot

ISYY:n JÄRJESTÖPÄIVÄ Ainejärjestöjen kv-vastaavat. Järjestökoulutus 11.2.2014

ISYY:n JÄRJESTÖPÄIVÄ Ainejärjestöjen kv-vastaavat. Järjestökoulutus 11.2.2014 ISYY:n JÄRJESTÖPÄIVÄ Ainejärjestöjen kv-vastaavat Järjestökoulutus 11.2.2014 Keskustelun teemoja Kansainvälisyys yliopistossa ja ylioppilaskunnassa Miten kansainvälisyys tällä hetkellä näkyy ainejärjestöissä?

Lisätiedot

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan strategia

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan strategia Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan strategia Johdanto Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamyn toiminta päättyy 31.12.2017 kolmen tamperelaisen korkeakoulun yhdistymisen myötä. Tamy ja Tampereen teknillisen

Lisätiedot

KOULUTUS JÄRJESTÖJEN KV-VASTAAVILLE. Järjestökoulutus 12.2.2014

KOULUTUS JÄRJESTÖJEN KV-VASTAAVILLE. Järjestökoulutus 12.2.2014 KOULUTUS JÄRJESTÖJEN KV-VASTAAVILLE Järjestökoulutus 12.2.2014 Koulutuksen sisältö Kansainvälisyys yliopistossa ja ylioppilaskunnassa Miten kansainvälisyys tällä hetkellä näkyy ainejärjestöissä? Kvvastaavana

Lisätiedot

Edunvalvonta ainejärjestöissä

Edunvalvonta ainejärjestöissä Edunvalvonta ainejärjestöissä Mitä kopo- ja sopovastaavat voivat tehdä? Joni, Minttu, Inari, Laura-Maria ja Janne 24.1.2017 Esittäytyminen Inari, Minttu, Joni, Laura-Maria ja Janne Tilaisuuden läpivienti

Lisätiedot

MaA Joachim Kratochvil Koulutuspoliittinen asiantuntija Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

MaA Joachim Kratochvil Koulutuspoliittinen asiantuntija Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta MaA103 1.12.2015 Joachim Kratochvil Koulutuspoliittinen asiantuntija Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Hallinnon opiskelijaedustaja (halloped). Kaikkien kausi alkaa 1.1.2016 ja päättyy 31.12.2017 Jokaisella

Lisätiedot

JYY Liikuntavastaavien koulutus 2.2.2013. Hallitusvastaava Hanna Huumonen hanna.huumonen@hallitus.jyy.fi Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

JYY Liikuntavastaavien koulutus 2.2.2013. Hallitusvastaava Hanna Huumonen hanna.huumonen@hallitus.jyy.fi Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY Liikuntavastaavien koulutus 2.2.2013 Hallitusvastaava Hanna Huumonen hanna.huumonen@hallitus.jyy.fi Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Sisältö Liikuntatoiminta JYYssä Liikuntavastaavan tehtävät

Lisätiedot

Ainejärjestöjen kansainvälisyyskoulutus. 2.2.2013 Jaana Romppainen, JYYn hallituksen kv-vastaava

Ainejärjestöjen kansainvälisyyskoulutus. 2.2.2013 Jaana Romppainen, JYYn hallituksen kv-vastaava Ainejärjestöjen kansainvälisyyskoulutus 2.2.2013 Jaana Romppainen, JYYn hallituksen kv-vastaava Kv-opiskelijat yliopistossamme Toukokuussa 2012 JY:ssa opiskeli 1117 ulkomaalaista opiskelijaa 92 eri maasta

Lisätiedot

OYY:n toiminta-avustusten kriteerit 2019

OYY:n toiminta-avustusten kriteerit 2019 OYY:n toiminta-avustusten kriteerit 2019 Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) myöntää piirissään toimiville aine- ja harrastejärjestöille avustusta yleiseen toimintaansa kerran vuodessa. Vuonna 2019

Lisätiedot

SAKU-strategia

SAKU-strategia 1 (6) SAKU-strategia 2012 2016 Sisältö: 1. TOIMINTA-AJATUS 2. TOIMINTAPERIAATTEET 3. VISIO 3.1 Visio 2016 3.2 Vision mukaiset päämäärät 3.3 Tavoitteet ja menestystekijät 1. TOIMINTA-AJATUS SAKU ry edistää

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Johdanto Tämän toimintasuunnitelman on valmistellut Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Kommentteja ja esityksiä

Lisätiedot

Halloped-koulutus. Koposektori Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.2014

Halloped-koulutus. Koposektori Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.2014 Halloped-koulutus Koposektori Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.2014 Koulutuksen sisältö 1) Nopeat perusteet yliopiston hallinnosta 2) Edunvalvonnan perusteita 3) Halloped-keissejä Yliopiston

Lisätiedot

LUKU I YHDISTYSASEMA

LUKU I YHDISTYSASEMA 1 Yleistä LUKU I YHDISTYSASEMA Tässä ohjesäännössä esitetyt oikeudet ja velvollisuudet koskevat sellaisia yhdistyksiä, joille Tamy on myöntänyt Tamyn piirissä toimivan yhdistyksen aseman. Yhdistysaseman

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 1. YLEISTÄ Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (myöhemmin Tamko) on Tampereen ammattikorkeakoulussa (myöhemmin TAMK) toimiva lakisääteinen opiskelijakunta. Ammattikorkeakoulun

Lisätiedot

Terveyden ja toimintakyvyn edistämisen lautakunnan toiminta-avustusten suuntaamisperusteet vuodelle 2015

Terveyden ja toimintakyvyn edistämisen lautakunnan toiminta-avustusten suuntaamisperusteet vuodelle 2015 Terveyden ja toimintakyvyn edistämisen lautakunnan toiminta-avustusten suuntaamisperusteet vuodelle 2015 Sosiaali -ja terveydenhuollon ja potilasyhdistysten, ehkäisevän päihdetyön, eläinsuojelutyön ja

Lisätiedot

Kaikkien osa-alueiden yhteiset laatutekijät

Kaikkien osa-alueiden yhteiset laatutekijät Kaikkien osa-alueiden yhteiset laatutekijät 6.9.20182 Tähtiseura-ohjelman laatutekijät Yhteiset laatutekijät Lapset & nuoret Aikuiset Johtaminen ja hallinto Johtaminen Hallinto Viestintä ja markkinointi

Lisätiedot

Yhdistysohjesääntö. Yhdistysohjesääntö - Tampereen ylioppilaskunta TREY

Yhdistysohjesääntö. Yhdistysohjesääntö - Tampereen ylioppilaskunta TREY Yhdistysohjesääntö Tampereen ylioppilaskunnan yhdistysohjesääntö Tämän ohjesäännön on edustajisto hyväksynyt kokouksessaan 20.11.2018 Sisältö Luku 1 Yhdistykset 3 1 Yleistä 3 2 Yhdistysaseman hakeminen

Lisätiedot

Tampereen ylioppilaskunnan yhdistysohjesääntö Tämän ohjesäännön on edustajisto hyväksynyt kokouksessaan

Tampereen ylioppilaskunnan yhdistysohjesääntö Tämän ohjesäännön on edustajisto hyväksynyt kokouksessaan Yhdistysohjesääntö Tampereen ylioppilaskunnan yhdistysohjesääntö Tämän ohjesäännön on edustajisto hyväksynyt kokouksessaan 20.11.2018 Sisältö Luku 1 Yhdistykset 3 1 Yleistä 3 2 Yhdistysaseman hakeminen

Lisätiedot

Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma

Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma 2018-2020 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 12/2017 Hyväksytty edustajiston kokouksessa 1/2018 1. Yhdenvertainen ja tasa-arvoinen LYY Lapin yliopiston ylioppilaskunnan

Lisätiedot

Edunvalvonnan suunnittelu

Edunvalvonnan suunnittelu Edunvalvonnan suunnittelu - eli mitä ihmettä sitä tekis tulevina vuosina? 10.9.2018 Sini Saarinen ja Joni Kajander Koulutuksen rakenne Miksi? - eli johdanto aiheeseen Toiminnallinen osuus (15-20 min) Kalvosulkeiset

Lisätiedot

JYYn liikunta-avustukset

JYYn liikunta-avustukset JYYn liikunta-avustukset Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta myöntää hakemuksesta liikunta-avustuksia. Liikuntaavustusten tarkoitus on tukea tasapuolisesti JYYn piirissä toimivien järjestöjen ja muiden

Lisätiedot

Tavoitteena hyvinvoinnin edistämisen kumppanuus SAKU RY:N STRATEGIA

Tavoitteena hyvinvoinnin edistämisen kumppanuus SAKU RY:N STRATEGIA Tavoitteena hyvinvoinnin edistämisen kumppanuus SAKU RY:N STRATEGIA 2012 2016 Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry Lähtökohdat ennen: liikunnan kilpailutoimintaa ja kulttuurikisat

Lisätiedot

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240 /Maire Korkeamäki JHL ry. 240 2 (7) TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2010 1. JOHDANTO Tämä toimintasuunnitelma on laadittu

Lisätiedot

Crohn ja Colitis ry.

Crohn ja Colitis ry. Crohn ja Colitis ry www.ibd.fi Strateginen toimintasuunnitelma 2019-2023 #meidänjärjestö 2 IBD lukuina MAAILMASSA IBD:tä SAIRASTAVIA YLI 10 MILJOONAA SUOMESSA IBD:tä SAIRASTAVIA 50 000 Toimisto Tampereella

Lisätiedot

SAKU ry ammatillisen koulutuksen hyvinvoinnin edistämisen KUMPPANINA. Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry

SAKU ry ammatillisen koulutuksen hyvinvoinnin edistämisen KUMPPANINA. Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry SAKU ry ammatillisen koulutuksen hyvinvoinnin edistämisen KUMPPANINA Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry Hyvä hetki ajattelutavan muutokselle ESR-tuen avulla päästiin kehittämään

Lisätiedot

Yhteistyösopimus. eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta

Yhteistyösopimus. eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta Yhteistyösopimus eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta Tähän asiakirjaan kirjataan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) ja sen piirissä toimivan erityisaseman yhdistyksen Inkubio

Lisätiedot

Vaikuttavaa viestintää koulutuspolitiikasta. Virityspäivä 2018 Anne Soinsaari HYY:n koulutuspoliittinen asiantuntija

Vaikuttavaa viestintää koulutuspolitiikasta. Virityspäivä 2018 Anne Soinsaari HYY:n koulutuspoliittinen asiantuntija Vaikuttavaa viestintää koulutuspolitiikasta Virityspäivä 2018 Anne Soinsaari HYY:n koulutuspoliittinen asiantuntija Tämän päivän tavoite Ymmärretään vaikuttavan viestinnän merkitys kopotoimijalle Hahmotetaan,

Lisätiedot

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TOIMINTASUUNNITELMA 2013 (Hyväksytty valtuustossa 10.12.2012)

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TOIMINTASUUNNITELMA 2013 (Hyväksytty valtuustossa 10.12.2012) TOIMINTASUUNNITELMA 2013 (Hyväksytty valtuustossa 10.12.2012) 1. Yleistä (myöhemmin Tamko) on Tampereen ammattikorkeakoulussa (myöhemmin TAMK) toimiva lakisääteinen ja sitoutumaton opiskelijakunta. Julkisoikeudellinen

Lisätiedot

Yhdenvertaisuus opiskelijajärjestössä

Yhdenvertaisuus opiskelijajärjestössä Yhdenvertaisuus opiskelijajärjestössä SOOL/OAJ Järjestökurssi 10.2.2019 Olli Tamminen Tavoitteet Jakaa kokemuksia yhdenvertaisuussuunnittelusta. Harjoitella case-esimerkkien avulla omaa valmiutta reagoida

Lisätiedot

Kansanterveys- ja vammaisjärjestöt liikuntatoimijoina 2016

Kansanterveys- ja vammaisjärjestöt liikuntatoimijoina 2016 Kansanterveys- ja vammaisjärjestöt liikuntatoimijoina 2016 Aivoliitto ry Allergia- ja astmaliitto ry Epilepsialiitto ry Hengitysliitto ry Lihastautiliitto ry Mielenterveyden keskusliitto ry Munuais- ja

Lisätiedot

Lieksan kaupungin avustusten hakuinfo 2018

Lieksan kaupungin avustusten hakuinfo 2018 avustusten hakuinfo 2018 14.3.2018 Kaupunginhallituksen toiminta-, kohde- ja talkoo Hyvinvointilautakunnan kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimen sekä sosiaali- ja terveystoiminnan toiminta- ja kohde 15.3.2018

Lisätiedot

RAPORTTI TUUTOROINNIN PALAUTEKYSELYSTÄ 2011 Helena Collin/Ari Kurlin

RAPORTTI TUUTOROINNIN PALAUTEKYSELYSTÄ 2011 Helena Collin/Ari Kurlin RAPORTTI TUUTOROINNIN PALAUTEKYSELYSTÄ 2011 Helena Collin/Ari Kurlin Sisältö 1. Johdanto...2 2. Miksi tuutoriksi hakeuduttiin?...3 3. Tuutorin tehtävien arvioiminen...4 4. Väittämien toteutuminen...5 5.

Lisätiedot

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan viestintästrategia

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan viestintästrategia Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan viestintästrategia Hyväksytty edustajiston kokouksessa 25.10.2017 Viestintästrategia 1. Johdanto Tampereen yliopiston ylioppilaskunta (Tamy) ja Tampereen teknillisen

Lisätiedot

Konstruktio ry. Toimintasuunnitelma 2017

Konstruktio ry. Toimintasuunnitelma 2017 Konstruktio ry Toimintasuunnitelma 2017 Yleistä Vuonna 2017 yliopiston koulutusuudistusten myötä perustettu uusi sosiaalitieteiden ainejärjestö Konstruktio ry (tästä eteenpäin Konstruktio) keskittyy uuden

Lisätiedot

LUKU I YHDISTYSASEMA

LUKU I YHDISTYSASEMA 1/8 1 Yleistä LUKU I YHDISTYSASEMA Tässä ohjesäännössä esitetyt oikeudet ja velvollisuudet koskevat sellaisia yhdistyksiä, joille Tamy on myöntänyt Tamyn piirissä toimivan yhdistyksen aseman. Yhdistysaseman

Lisätiedot

Tampereen yliopisto 31.1.2014 Joachim Kratochvil Koulutuspoliittinen sihteeri Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

Tampereen yliopisto 31.1.2014 Joachim Kratochvil Koulutuspoliittinen sihteeri Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tampereen yliopisto 31.1.2014 Joachim Kratochvil Koulutuspoliittinen sihteeri Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Ainejärjestöt opiskelijoiden edunvalvojina: - Ensisijaisesti oma yksikkö, yhteistyössä

Lisätiedot

YLEISAVUSTUS. 1 Avustuksen hakeminen

YLEISAVUSTUS. 1 Avustuksen hakeminen AVUSTUSOHJESÄÄNNÖT 1 (6) YLEISAVUSTUS 1 Avustuksen hakeminen Yleisavustusta voidaan myöntää Jyväskylän ammattikorkeakoulussa koulutusalajärjestöinä tai vastaavassa asemassa toimiville rekisteröidyille

Lisätiedot

LIIKUNTATUUTOROINTI PALA PALALTA koonti koulutusten keskusteluista. Seinäjoki ja Helsinki 20/23.4.2012

LIIKUNTATUUTOROINTI PALA PALALTA koonti koulutusten keskusteluista. Seinäjoki ja Helsinki 20/23.4.2012 LIIKUNTATUUTOROINTI PALA PALALTA koonti koulutusten keskusteluista Seinäjoki ja Helsinki 20/23.4.2012 Ydinajatus Liikuntakynnyksen madaltaminen ja vähän liikkuvien liikuttaminen Liikuntatuutori on helposti

Lisätiedot

JYY Liikuntavastaavien koulutus 1.2.2014

JYY Liikuntavastaavien koulutus 1.2.2014 JYY Liikuntavastaavien koulutus 1.2.2014 Hallitusvastaava Silja Silvasti silja.silvasti@hallitus.jyy.fi Liikuntavaliokunnan puheenjohtaja Simo Korpela simo.m.korpela@student.jyu.fi Jyväskylän yliopiston

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 EPSILON RY

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 EPSILON RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 EPSILON RY 1 YLEISTÄ Yhdistyksen toiminta tulee jatkumaan vuonna 2015 hyväksyttyjen sääntöjen mukaan. Epsilon ry:n tärkeimpänä tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä,

Lisätiedot

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Yleistä Fiskars kyläseuran toiminta tukeutuu yhdistyksen sääntöihin ja vuosittain vahvistettavaan toimintasuunnitelmaan. Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

TUUTOROINTI. Järjestökoulutus

TUUTOROINTI. Järjestökoulutus TUUTOROINTI Järjestökoulutus 11.2.2014 SESSION KUVAUS Mitä tuutorointi on? Miksi tuutorointiin ja tuutoreihin kannattaa panostaa? Miten tuutorointi liittyy ainejärjestöihin? Mitä tuutorivastaavien tulee

Lisätiedot

Kuopion Yrittäjien strategia

Kuopion Yrittäjien strategia Kuopion Yrittäjien strategia 2018-2020 ARVOT Ohjaavat päätöksen tekoa Rohkeus Luotettavuus Uusiutumiskyky TOIMINNAN TARKOITUS, MISSIO Miksi olemme olemassa? Pidämme yritysten puolta ja yrittäjistä huolta

Lisätiedot

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO Hyväksytty edustajiston syyskokouksessa 5.11.2010 TOIMINTASUUNNITELMA 2011 OPISKELIJAKUNTA HUMAKO 2011 Toimintasuunnitelma HUMAKON TEHTÄVÄ YLEISESTI Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO

Lisätiedot

KANSAINVÄLISTYMISEN YHDISTYSOPAS

KANSAINVÄLISTYMISEN YHDISTYSOPAS KANSAINVÄLISTYMISEN YHDISTYSOPAS Kansainvälisyys on aina jollain tavalla osa koko yhdistyskentän toimintaa. Kun yhdistys pitää kansainvälisyyttä tärkeänä arvona ja kansainvälisiä opiskelijoita potentiaalisina

Lisätiedot

OHJESÄÄNTÖ ALAYHDISTYKSISTÄ, AVUSTUKSISTA JA AVUSTUSTOIMIKUNNASTA

OHJESÄÄNTÖ ALAYHDISTYKSISTÄ, AVUSTUKSISTA JA AVUSTUSTOIMIKUNNASTA sivu 1/5 OHJESÄÄNTÖ ALAYHDISTYKSISTÄ, AVUSTUKSISTA JA AVUSTUSTOIMIKUNNASTA Edustajiston päätös 28.10.2009, 27.1.2010, 29.9.2010, 23.11.2011, 21.11.2012, 27.11.2013 ja 29.10.2014. Tässä ohjesäännössä tiedekuntajärjestöillä

Lisätiedot

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN Ohessa osa-alueittain alueittain taulukot, joihin on jo täytetty riittävän tason kuvaus kaikista osa-alueista. Taulukon perässä ovat kysymykset,

Lisätiedot

OHJESÄÄNTÖ JÄRJESTÖISTÄ, JA AVUSTUKSISTA JA

OHJESÄÄNTÖ JÄRJESTÖISTÄ, JA AVUSTUKSISTA JA Sivu 1/6 OHJESÄÄNTÖ JÄRJESTÖISTÄ, JA AVUSTUKSISTA JA AVUSTUSTOIMIKUNNASTA Edustajiston päätös 28.10.2009, 27.1.2010, 29.9.2010, 23.11.2011, 21.11.2012, 27.11.2013, 29.10.2014, ja 27.1.2016 ja XX.XX.2017.

Lisätiedot

TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2018 LAPIN LIIKUNTA RY

TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2018 LAPIN LIIKUNTA RY TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2018 LAPIN LIIKUNTA RY YLEISTÄ Lapin Liikunta ry on alueellinen liikunnan palvelu- ja koulutusorganisaatio, jota johtaa 4-6 kertaa vuodessa kokoontuva hallitus. Päättävänä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2012 (Hyväksytty valtuustossa 28.11.2011)

TOIMINTASUUNNITELMA 2012 (Hyväksytty valtuustossa 28.11.2011) TOIMINTASUUNNITELMA 2012 (Hyväksytty valtuustossa 28.11.2011) 1. Yleistä (myöhemmin Tamko) on Tampereen ammattikorkeakoulussa (myöhemmin TAMK) toimiva lakisääteinen ja sitoutumaton opiskelijakunta. Julkisoikeudellinen

Lisätiedot

OLL:N YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA JOHDANTO YHDENVERTAISUUS OLL ORGANISAATIONA JA YHDENVERTAISUUS OLL:SSA

OLL:N YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA JOHDANTO YHDENVERTAISUUS OLL ORGANISAATIONA JA YHDENVERTAISUUS OLL:SSA 1 OLL:N 2 3 JOHDANTO 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 YHDENVERTAISUUS Yhdenvertaisuuslaissa yhdenvertaisuudella tarkoitetaan sitä, että kaikki

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunta 23.3.2012. Ville Elonheimo Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys / Moi

Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunta 23.3.2012. Ville Elonheimo Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys / Moi Järjestöt ja monikulttuurisuus Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunta 23.3.2012 Ville Elonheimo Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys / Moi Mikä tuo Pohjois-Karjalaan TYÖ OPIS- KELU PERHE PAKO

Lisätiedot

VIESTINTÄ- STRATEGIA. JYYn viestinnän periaatteet

VIESTINTÄ- STRATEGIA. JYYn viestinnän periaatteet VIESTINTÄ- STRATEGIA Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY Johdanto Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan viestintästrategia määrittelee, millaista JYYn viestinnän tulee olla, jotta se tukee ylioppilaskunnan

Lisätiedot

Lapin aluehallintovirasto

Lapin aluehallintovirasto Lapin aluehallintovirasto 27.9.2016 1 LIIKUNNALLISEN ELÄMÄNTAVAN PAIKALLISTEN KEHITTÄMISHANKKEIDEN AVUSTUKSET VUONNA 2017 2 AVUSTUKSEN TARKOITUS JA PERIAATTEET Liikunnallisen elämäntavan o Liikunnallisen

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET 2019

UUDENKAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET 2019 1 (7) UUDENKAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET 2019 Uudenkaupungin kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta hyväksynyt 27.2.2018. Ohje voimassa 15.3.2018 alkaen 2 (7) Sisällysluettelo 1. Yleistietoa

Lisätiedot

Järjestön on oltava merkittynä yhdistysrekisteriin tai parhaillaan rekisteröitymässä. OHJESÄÄNTÖ JÄRJESTÖISTÄ JA AVUSTUKSISTA

Järjestön on oltava merkittynä yhdistysrekisteriin tai parhaillaan rekisteröitymässä. OHJESÄÄNTÖ JÄRJESTÖISTÄ JA AVUSTUKSISTA Sivu 1/6 OHJESÄÄNTÖ JÄRJESTÖISTÄ JA AVUSTUKSISTA Edustajiston päätös 28.10.2009, 27.1.2010, 29.9.2010, 23.11.2011, 21.11.2012, 27.11.2013, 29.10.2014, 27.1.2016 ja 22.11.2017. Tässä ohjesäännössä tiedekuntajärjestöillä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA Finsif -Finland s Sustainable Investment Forum ry

TOIMINTASUUNNITELMA Finsif -Finland s Sustainable Investment Forum ry TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Finsif -Finland s Sustainable Investment Forum ry TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Sisällys Johdanto 1 Hallinto 1 Talous 2 Vuoden 2019 toiminta 2 Kumppaniyhteistyö 3 Stipendit 3 Viestintä

Lisätiedot

HALLINTO-OHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty: Voimassa alkaen

HALLINTO-OHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty: Voimassa alkaen HALLINTO-OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty: Voimassa alkaen 23.2.2015. Condus ry:n hallinto-ohjesääntö täydentää yhdistyksen sääntöjä. Siinä määritellään hallituksen, hallituksen jäsenten sekä jaostojen ja työryhmien

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. Yleistä seurasta Hallinnon Tutkimuksen Seura ry. on tieteellinen yhdistys, jonka tarkoitus on edistää hallinnon tutkimusta Suomessa ja osallistua alan kansainväliseen

Lisätiedot

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Lapin yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2014 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sisällys Teemavuosi 2014 Tavoite 1: Nollataan talous

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 10.10.2016 Hyväksytty syyskokouksessa 01.11.2016 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 1. KESKI-UUDENMAAN

Lisätiedot

Finanssi ry:n hallitus. Finanssi ry:n sääntömääräinen syyskokous 2008 ESITYS FINANSSI RY:N TOIMINTASUUNNITELMAKSI VUODELLE 2009

Finanssi ry:n hallitus. Finanssi ry:n sääntömääräinen syyskokous 2008 ESITYS FINANSSI RY:N TOIMINTASUUNNITELMAKSI VUODELLE 2009 Finanssi ry:n hallitus Finanssi ry:n sääntömääräinen syyskokous 2008 ESITYS FINANSSI RY:N TOIMINTASUUNNITELMAKSI VUODELLE 2009 Finanssi ry:n tarkoituksena on toimia Oulun yliopiston kauppatieteiden pääaineopiskelijoiden

Lisätiedot

RAPORTTI TUUTOROINNIN PALAUTEKYSELYSTÄ 2010 Helena Collin

RAPORTTI TUUTOROINNIN PALAUTEKYSELYSTÄ 2010 Helena Collin RAPORTTI TUUTOROINNIN PALAUTEKYSELYSTÄ 2010 Helena Collin Sisältö 1. Johdanto... 2 2. Miksi tuutoriksi hakeuduttiin?... 4 3. Tuutorin tehtävien arvioiminen... 5 4. Väittämien toteutuminen... 7 5. Miten

Lisätiedot

TYÖKALUJA & VINKKEJÄ YHDISTYSTEN VIESTINTÄÄN. 23.9.2014 Eija Eloranta

TYÖKALUJA & VINKKEJÄ YHDISTYSTEN VIESTINTÄÄN. 23.9.2014 Eija Eloranta TYÖKALUJA & VINKKEJÄ YHDISTYSTEN VIESTINTÄÄN 23.9.2014 Eija Eloranta Yhdistyksen viestinnän tehtävänä: persoonallisuuden esilletuominen, erottautuminen, omaleimaisuus = mielenkiinnon herättäminen! Olipa

Lisätiedot

Johdanto. Strategia on hyväksytty edustajiston kokouksessa 15.4.2010.

Johdanto. Strategia on hyväksytty edustajiston kokouksessa 15.4.2010. STRATEGIA 2015 Johdanto Strategian tarkoitus on ohjata ylioppilaskunnan toimintaa ja päätöksentekoa. Ylioppilaskunnan toimijat vaihtuvat useasti, joten keskeiset tavoitteet ja toimintatavat on syytä kirjata

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

Kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan kohdistettavat avustukset, myöntämisperusteet ja jakosäännöt

Kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan kohdistettavat avustukset, myöntämisperusteet ja jakosäännöt Kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan kohdistettavat avustukset, myöntämisperusteet ja jakosäännöt Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/922/00.02.10/2018 Esittelijä: Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialajohtaja

Lisätiedot

Ainejärjestölehti Asiasanaan on suunniteltu uudistusta, ja uudistusta varten tullaan perustamaan työryhmä.

Ainejärjestölehti Asiasanaan on suunniteltu uudistusta, ja uudistusta varten tullaan perustamaan työryhmä. TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2017 Ainejärjestö UDK ry on Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median opiskelijoiden ainejärjestö, joka järjestää opintoihin ja vapaa-ajan viettoon

Lisätiedot

VANVARYN TOIMINTASUUNNITELMA 2017

VANVARYN TOIMINTASUUNNITELMA 2017 VANVARYN TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Katsaus vuoteen 2017 Toimintakauden 2017-2018 aikana VANVARYn toimintaan ei suunnitella merkittäviä suunnanmuutoksia, mutta näkyvyyttä ja vaikuttavuutta pyritään lisäämään

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Turun humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitas ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Esitys yhdistyksen kokoukselle 19.11.2013 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 4.11.2013

Lisätiedot

Alayhdistyksen on oltava merkittynä yhdistysrekisteriin tai parhaillaan rekisteröitymässä.

Alayhdistyksen on oltava merkittynä yhdistysrekisteriin tai parhaillaan rekisteröitymässä. sivu 1/5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 OHJESÄÄNTÖ ALAYHDISTYKSISTÄ, AVUSTUKSISTA

Lisätiedot

Sopo-koulutus Järjestöseminaari 1.2.2014

Sopo-koulutus Järjestöseminaari 1.2.2014 Sopo-koulutus Järjestöseminaari 1.2.2014 Veera Ylimaunu Hallituksen jäsen Sosiaalipolitiikka, kuntapolitiikka, ylioppilaskylä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Koulutuksen sisältö - Esittäytyminen

Lisätiedot

Tuutorointi- ja Tampereella. Ryhmätyöskentelyn tuotokset

Tuutorointi- ja Tampereella. Ryhmätyöskentelyn tuotokset Tuutorointi- ja Vertaistuutorointityörenkaiden yhteistapaaminen 6.4.2006 Tampereella Ryhmätyöskentelyn tuotokset VERTAIS- JA OPETTAJATUUTOREIDEN KESKINÄISET ODOTUKSET JA ROOLIT (1) Työtiimi opiskelija-

Lisätiedot

TEEKKAREIDEN URHEILU- JA VOIMAILUKERHO RY

TEEKKAREIDEN URHEILU- JA VOIMAILUKERHO RY Sisällys TEEKKAREIDEN URHEILU- JA VOIMAILUKERHO RY... 1... 1 1. UUSI TOIMINTA 19.11.2018-2019... 3 1.1. Aiemmin käynnistyneet projektit... 3 1.2. Uudet projektit... 3 2. VAKIINTUNUT TOIMINTA VUONNA 2019...

Lisätiedot

TREY. Tampereen ylioppilaskunta. Strategia Hyväksytty Tampereen ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa

TREY. Tampereen ylioppilaskunta. Strategia Hyväksytty Tampereen ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa TREY Tampereen ylioppilaskunta Strategia 2019-2022 Hyväksytty Tampereen ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa 6.11.2018. Strategian visuaalinen esitysasu ylioppilaskunnan brändin mukaisesti tulossa

Lisätiedot

Lapin yliopiston ylioppilaskunta TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Lapin yliopiston ylioppilaskunta TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Lapin yliopiston ylioppilaskunta TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 30/11/2016 Hyväksytty edustajiston kokouksessa 8/12/2016 Sisällys Yhteisöllinen ja hyvinvoiva ylioppilaskunta

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT 2 2. HALLITUS JA SEN TOIMINTA 3 3. JÄSENTOIMINTA 3 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 4 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Vuosittainen talousarvioon liitettävä ja tilinpäätöksessä tarkasteltava lautakuntatasoinen Kaupunkistrategian Työsuunnitelma 2019

Vuosittainen talousarvioon liitettävä ja tilinpäätöksessä tarkasteltava lautakuntatasoinen Kaupunkistrategian Työsuunnitelma 2019 Vuosittainen talousarvioon liitettävä ja tilinpäätöksessä tarkasteltava lautakuntatasoinen Kaupunkistrategian 2018 2020 Työsuunnitelma 2019 Strateginen päämäärä: HYVINVOINNILLA VETO- JA PITOVOIMAA 1. Kaikille

Lisätiedot

Anomusasiaa hoitavan henkilön tiedot

Anomusasiaa hoitavan henkilön tiedot Tervetuloa hakemaan AYY:n toiminta-avustusta Tällä lomakkeella haet toiminta-avustusta Aalto-yliopiston ylioppilaskunnalta. Hakukierros on avoinna 1. maaliskuuta - 1. huhtikuuta ja hakemusten tulokset

Lisätiedot

KOULUTUSPOLIITTINEN OHJELMA PAIKALLISEEN EDUNVALVONTAAN

KOULUTUSPOLIITTINEN OHJELMA PAIKALLISEEN EDUNVALVONTAAN KOULUTUSPOLIITTINEN OHJELMA PAIKALLISEEN EDUNVALVONTAAN Timo Virtanen - koulutuspoliittinen vastaava 2016 Tampereen Tradenomiopiskelijat ry Abstract in english This document lays out the agenda of educational

Lisätiedot

TOIMINTA-AVUSTUSTEN MYÖNTÄMISEN ARVIONTIKRITEERIT

TOIMINTA-AVUSTUSTEN MYÖNTÄMISEN ARVIONTIKRITEERIT 1(5) TOIMINTA-AVUSTUSTEN MYÖNTÄMISEN ARVIONTIKRITEERIT Lasten ja nuorten kasvun tukemisen ydinprosessilla on kolme avustuskokonaisuutta, Nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämisen avustukset,

Lisätiedot

SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma

SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma Piirihallituksen hyväksymä _16._2_.2004 Taustaa Tässä viestintäsuunnitelmassa kuvataan SPL Keski-Suomen piirin tiedottamisen menettelyt. Yhdistyksen säännöissä

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTON PERUSOPETUKSEN OPISKELIJAPALAUTEJÄRJESTELMÄ

LAPIN YLIOPISTON PERUSOPETUKSEN OPISKELIJAPALAUTEJÄRJESTELMÄ LAPIN YLIOPISTON PERUSOPETUKSEN OPISKELIJAPALAUTEJÄRJESTELMÄ Yhdeksi perusopetuksen laatutavoitteeksi on määritelty kattava opetuksen palautejärjestelmä, jonka keskeinen osa on opiskelijapalaute. Laadukasta

Lisätiedot

TEEKKAREIDEN URHEILU- JA VOIMAILUKERHO RY

TEEKKAREIDEN URHEILU- JA VOIMAILUKERHO RY Sisällys 1. UUSI TOIMINTA VUONNA 2014... 3 1.1. Aiemmin käynnistyneet projektit... 3 1.2. Uudet projektit... 3 2. VAKIINTUNUT TOIMINTA VUONNA 2014... 4 2.1. TUrVoKe ry... 4 2.2. Hallinto... 4 2.3. Jäsenpalvelut...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016 Ainejärjestö UDK ry on Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median opiskelijoiden ainejärjestö, joka järjestää opintoihin ja vapaa-ajan viettoon

Lisätiedot

KV-TUTOROINNIN KEHITTÄMINEN

KV-TUTOROINNIN KEHITTÄMINEN KV-TUTOROINNIN KEHITTÄMINEN Tilanne tällä hetkellä Käytännöissä paljon eroja koulujen välillä Kv-tutoreita tekniikan puolella liian vähän. Tutorrekrytointi haasteellista myös ARTSissa Tutoriksi päätyy

Lisätiedot

Järjestöedustamo ja Kumppanuus ohjelma

Järjestöedustamo ja Kumppanuus ohjelma Järjestöedustamo ja Kumppanuus 2020- ohjelma Tampereen kaupungin ja järjestöjen välisen yhteistyön kehittäminen Eläkeläisvaltuuston kokous 27.3.2018 1 Kumppanuus 2020-ohjelma Tampereen kaupungin ja Kumppanuustalo

Lisätiedot

EBE RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2017

EBE RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2017 EBE RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2017 1. Ebe ry yhdistyksenä Ebe ry on Helsingin yliopistossa lastentarhanopettajiksi ja varhaiskasvatuksen maistereiksi opiskelevien ainejärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Www-osoitteen saa julkaista kaupungin www-sivuilla Kyllä Ei Yhdistyksen liikuntalajit

Www-osoitteen saa julkaista kaupungin www-sivuilla Kyllä Ei Yhdistyksen liikuntalajit Liikuntaseurojen toiminta-avustus 1 (5) Yhdistyksen perustiedot Yhdistyksen nimi Yhdistyksen osoite Pankkitili (IBAN) Rekisteröimisvuosi Y-tunnus Keskusjärjestö/-liitto Www-osoite Www-osoitteen saa julkaista

Lisätiedot