Minun yritykseni Pikaopas

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Minun yritykseni Pikaopas"

Transkriptio

1 Minun yritykseni Pikaopas Luottamuksellinen

2 Sisältö Yleistä Sisään kirjautuminen, salasanan vaihto Itsepalvelun toiminnallisuudet Työpöytä ja hakutoiminto Palveluiden tarkastelu ja muokkaus Liittymän muokkaus Tilaukset Mobiilipalvelun tilaus Tilauksien seuranta Asiakaskohtaiset tilauspohjat Laskutusraportit Yritykseni Käyttäjän hallinta

3 Yleistä Minun Yritykseni on yritysasiakkaiden käyttöön tarkoitettu webkäyttöliittymä, jossa voidaan: Tarkastella yrityksen käytössä olevia DNA:n tuotteita ja palveluita Tehdä muutoksia liittymiin, niiden sopimuksiin ja laskutustietoihin Tehdä lisätilauksia ja seurata niiden etenemistä Hallinnoida Minun Yritykseni käyttöoikeuksia HUOMIO! Muutokset ja lisätilaukset on toistaiseksi mahdollista vain mobiilipalveluihin

4 Kirjautuminen Kirjautuminen tapahtuu osoitteessa Sivulla voit 1. Vaihtaa palvelun salasanan 2. Kirjautua sisään Minun Yritykseni palveluun (oletus) 3. Kirjautua sisään Käyttäjän hallinta osioon Kirjoita Käyttäjätunnuskenttään sähköpostiosoitteesi ja Salasana-kenttään saamasi Salasana. Valitse Kirjaudu.

5 Salasanan vaihto Minun Yritykseni-palvelu on käytettävissä osoitteessa 1 Voit vaihtaa salasanan klikkaamalla kohdasta Uusi salasanasi. 2 Syötä kenttiin sähköpostiosoitteesi, niin salasanavaihtolinkki lähetetään sähköpostiisi. 3 Saat sähköpostiisi linkin, minkä kautta voit vaihtaa salasanasi.

6 Työpöytä ja hakutoiminto Luottamuksellinen

7 Työpöytä Minun Yritykseni palvelun aloitusnäkymä sisään kirjautumisen jälkeen Palvelut välilehdellä näet yrityksesi palvelut Tilaukset välilehdeltä voit tilata ja seurata tilauksien etenemistä Yritykseni välilehdeltä voit tarkastella yrityksesi tietoja Linkit välilehdeltä pääset kirjautumaan kaikkiin DNA:n sähköisiin palveluihin, joihin sinulla on käyttöoikeus Mikäli sinulla on oikeudet usean yrityksen tai tytäryhtiön tietoihin, voit valita Y-tunnuksen, jonka palveluita haluat hallinnoida. Palvelut-sivun haku-toiminnolla voit hakea kaikilla liittymään liittyvillä tiedoilla.

8 Palvelut / Hakutoiminto Työpöytä-sivun Hae-pikatoiminnolla pääset yhden liittymän tietoihin suoraan hakemalla liittymän numeroa. Voit tehdä liittymälle samat toiminnot kuin Palvelut-sivun liittymälistassa Kirjoita haettavan liittymän numero normaalissa muodossa ja paina Hae. 1 Palvelut-sivun haku-toiminnolla voit hakea kaikilla liittymään liittyvillä tiedoilla. 2 Valitse hakukriteeri alasvetovalikon eri vaihtoehdoista ja kirjoitta viereiseen hakukenttää tarkenne. 3 Tarkennettu haku-toiminnolla voit hakea liittymää eri liittymään liittyvillä tiedoilla

9 Palvelut / Liittymät ja liikenne Liittymät ja liikenne-kohdasta näet kaikki yrityksesi liittymät ja liittymätiedot. Mobiililiittymät alla näkyy kaikki mobiiliverkon liittymä ja niiden tarkemmat tiedot ja voit tehdä muutoksia mobiilipalveluihin. Kiinteän verkon palveluiden osalta näet kaikki kiinteän verkon liittymät ja niiden tiedot; palvelutunnus yms. Näiden palveluiden osalta sinulla on vain näkymä ja tietoja ei pääse muokkaamaan.

10 Liittymät ja liikenne -palveluiden tarkastelu ja muokkaus Luottamuksellinen

11 Liittymän tiedot Voit tarkastella ja muokata olemassa olevan mobiililiittymän tietoja kahdella tapaa. Klikkaamalla valittua liittymäriviä, palvelu avaa kaikki tiedot tarkasteltavaksi sekä antaa tehdä muutoksia Muokkaalinkeistä. 1 2 Vaihda SIM Klikkaamalla Liittymärivin Hammasrataskuvaketta, avautuu pikavalinnat tiettyihin toimintoihin Vaihda maksaja Vaihda käyttäjää Muokkaa lisäpalveluita ja estoluokkia Vaihda liittymätyyppiä Vaihda kustannuspaikkaa Sulje tilapäisesti Muokkaa numeropalvelutietoja Irtisano liittymä

12 Sopimus Sopimus-kohdassa näkyy kaikki sopimukseen liittyvät tiedot, mutta ne eivät ole muokattavissa. Klikkaa käsiteltävän liittymän kohdalla riviä, jotta saat liittymän tiedot näkymän auki 1 Voit tarkastella liittymän sopimuksen tietoja avaamalla Sopimus-kentän. 2

13 SIM-kortin vaihto ja tilaus Voit tarkastella aktiivisen liittymän SIM-kortin tietoja (numero ja tyyppi) sekä vaihtaa SIM-kortin. Lisäksi voit tilata uusia SIMkortteja ja aktivoida uuden SIM-kortin vastaanotettuasi sen. Klikkaa käsiteltävän liittymän kohdalla riviä, jotta saat liittymän tiedot näkymän auki 1 3 Voit myös avata muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot valikon ja valita Vaihda SIM. 2 Näet liittymän nykyisen SIM-kortin numeron sekä tyypin. Valitse Vaihda SIM, kun haluat vaihtaa SIM-kortin. HUOMIO! Näet palvelussa vain aktiiviset liittymät. Mikäli liittymä on suljettu tilapäisesti, SIM-kortin vaihto ja avaus tehdään asiakaspalvelussa.

14 SIM-kortin vaihto ja tilaus Täydennä tilaukseen tarvittavat tiedot ja valitse Vahvista. 4 Syötä uuden SIM-kortin sarjanumero. Valitse Tarkista, kun haluat tarkistaa, onko SIM-kortti yhteensopiva liittymääsi ja siihen valittujen palveluiden kanssa. 5 6 Valitse Vahvista aktivoidaksesi tilauksesi. HUOMIO! Jos liittymällä on Tuplakortti SIM-kortti tai jos haluat vaihtaa olemassa olevan tavallisen SIM-kortin Tuplakortti SIM-kortiksi, on vaihto tehtävä yritysasiakaspalvelun kautta. Nano-SIM korttien (esim. iphone) tilaaminen tapahtuu yritysasiakaspalvelusta.

15 PUK-koodi PUK-koodi on koodi, jota käytetään lukkiutuneen SIM-kortin avaamiseksi. Jos PIN-koodin syöttää kolme kertaa väärin, PUKkoodi pitää syöttää. Klikkaa käsiteltävän liittymän kohdalla riviä, jotta saat liittymän tiedot näkymän auki 1 HUOMIO! SIM-kortin vaihtuessa myös PUK-koodi vaihtuu, muuten se pysyy samana.

16 Vaihda käyttäjää Voit vaihtaa liittymälle käyttäjän valitsemalla olemassa olevan käyttäjän listalta tai voit lisätä uuden käyttäjän. 1 Avaa muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot valikko ja valitse Vaihda käyttäjä. Huomio! Käyttäjän nimen muuttaminen tehdään siten, että luodaan ensin uusi käyttäjä joka vaihdetaan nykyisen tilalle. Huomio! Mobiilivarmenne-palvelun osalta: Jos liittymään on aktivoitu Mobiilivarmenne-lisäpalvelu, täytyy se aktivoida uudelleen liittymälle käyttäjän vaihdon jälkeen.

17 Vaihda käyttäjää 1 Voit hakea käyttäjän jo olemassa olevista käyttäjistä Hae-toiminnon avulla. Voit hakea eri hakukriteereillä, valitse kriteeri alasvetovalikosta. Kun olet löytänyt oikean käyttäjän, valitse Vahvista. 2 Mikäli luot uuden käyttäjän, niin täytä tarvittavat käyttäjän tiedot. ja valitse lopuksi Vahvista. Voi nähdä PUK-koodin Tämän valinnan ollessa aktiivinen käyttäjä näkee liittymänsä PUKkoodin Minun Palveluni loppukäyttäjän itsepalvelusta Voi muokata numeropalvelutietoja Tämän valinnan ollessa aktiivinen käyttäjä saa muokata numerotiedusteluissa liittymästään ilmoitettavia tietoja. 3 4 Tämä valinta sisältää kolme vaihtoehtoa, joista vain yksi voi olla voimassa kerrallaan. Saa tehdä maksullisia ja maksuttomia muutoksia. Saa tehdä vain maksuttomia muutoksia liittymälleen Ei voi tehdä mitään muutoksia. Huomio! Tietyt muutokset on rajattu vain yrityksen yhteyshenkilön tehtäviksi, vaikka käyttäjälle olisikin annettu oikeudet tehdä kaikkia muutoksia. Näitä muutoksia ovat mm. liittymätyypin vaihto, estoluokkien heikentäminen ja liittymän irtisanominen.

18 Vaihda maksajaa Voit vaihtaa liittymälle maksajan valitsemalla olemassa olevan maksajan listalta tai voit lisätä uuden maksajan. 1 Avaa muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot valikko ja valitse Vaihda maksaja.

19 Vaihda maksajaa Voit hakea maksajan jo olemassa olevista käyttäjistä Hae-toiminnon avulla. Voit hakea eri hakukriteereillä, valitse kriteeri alasvetovalikosta. Kun olet löytänyt oikean maksajan,valitse Vahvista. 1 Mikäli luot uuden maksajan, niin täytä tarvittavat maksajan tiedot. ja valitse lopuksi Vahvista. 2 Tiivistetty laskutyyppi Laskutustapahtumat eritellään yhteenvetona liittymäkohtaisesti. Kaikki tiedot Laskutustapahtumat eritellään tarkasti liittymittäin Viite 1 Näkyy laskulla Asiakkaan viite - kentästä laskun oikeasta yläreunasta Viite 2 Näkyy laskulla laskutusosoitteen yhteydessä vastaanottajan nimen alla Verkkolasku-valinnassa täytä tarvittavat tiedot Välittäjän tunnus (valitse listalta) Verkkolaskuoperaattori OVT-tunnus IBAN

20 Muokkaa mobiililaajakaista-lisäpalvelua Voit lisätä liittymälle mobiililaajakaista-lisäpalvelun tai vaihtaa nykyisen nopeutta. 1 Avaa muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot valikko ja valitse Muokkaa mobiililaajakaista Huomio! Lisäpalveluiden hinnat ovat listahintoja eivätkä yrityskohtaiset alennukset näy. Näet mahdolliset yritysalennukset laskulla.

21 Muokkaa mobiililaajakaista 1/2 Valitse listalta haluttu lisäpalvelu. Ensin on valittava mobiililaajakaista tai valinta Ei kiinteähintaista datasiirtoa. 2 Mikäli et halua kytkeä mobiililaajakaistapalvelua,niin valitse Ei kiinteähintaista datasiirtoa ja sen jälkeen Jatka. 3 Valitse välilehdiltä haluttu mobiililaajakaistapalvelu ja sen jälkeen Jatka. Huomio! Jos lisäpalvelun kytkentä vaatii SIM-kortin vaihdon, täytyy SIM-kortin vaihto tehdä erikseen ja vasta sen jälkeen kytkeä lisäpalvelu liittymälle. Tälläinen lisäpalvelu on mm. DNA Mobiilivarmenne.

22 Muokkaa mobiililaajakaista 2/2 4 Voit lähettää tilaussähköpostin tilaajaan sähköpostiosoitteeseen tai useaan sähköpostiosoitteeseen erottamalla eri osoitteet puolipisteellä (;) Valitse lopuksi Vahvista tilaus. HUOMIO! Tilauksen lähettämisen jälkeen voit seurata tilauksen etenemistä Tilaukset-sivulla kohdassa Mobiilipalveluiden tilaushistoria

23 Muokkaa lisäpalveluita ja estoluokkia Voit muokata olemassa liittymässä olevia lisäpalveluita ja estoluokkia. Avaa muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot valikko ja valitse Muokkaa lisäpalveluita ja estoluokkia. 1 Huomio! Lisäpalveluiden hinnat ovat listahintoja eivätkä yrityskohtaiset alennukset näy. Näet mahdolliset yritysalennukset laskulla.

24 Muokkaa lisäpalveluita ja estoluokkia 1/4 2 Valitse halutut lisäpalvelut. 3 Estoluokat ja palvelurajoitukset Löytyvät lisäpalveluiden jälkeen ja valitse Jatka.

25 Muokkaa lisäpalveluita ja estoluokkia 2/4 4 Voit lähettää tilaussähköpostin tilaajaan sähköpostiosoitteeseen tai useaan sähköpostiosoitteeseen erottamalla eri osoitteet puolipisteellä (;) Valitse lopuksi Vahvista tilaus. HUOMIO! Tilauksen lähettämisen jälkeen voit seurata tilauksen etenemistä Tilaukset-sivulla kohdassa Mobiilipalveluiden tilaushistoria

26 Muokkaa lisäpalveluita 3/4 Jos yritykselläsi on käytössä Mobiilivaihteen kiinteän Verkon numeroita tai Yritysnumeroita voit kytkeä niitä liittymillesi kohdassa Ulosnäkyvä numero. Valitse arvolistalta Mobiilivaihteen kiinteän verkon numero tai yritysnumero. Arvolistalla näkyy vapaat numerot. Valitse listalta haluamasi Numero ja hyväksy lopuksi Vahvista painikkeella. 1 2 HUOMIO! Ulospäin näkyvä numero pitää käydä vielä aktivoimassa Mobiilivaihteen käyttäjän tiedoissa, ennen kuin se alkaa näkymään uloslähtevissä puheluissa.

27 Muokkaa lisäpalveluita 4/4 Jos haluat vaihtaa kiinteän verkon tai yritysnumeron, sinun on ensin vapautettava se. Vapauttamisesta saat tilausvahvistuksen sähköpostitse sekä tekstiviestillä käyttäjän matkapuhelimeen. Vapauttamisen jälkeen voit kytkeä uuden numeron edellisellä sivulla olevan ohjeen mukaisesti. Vapauta numero kohdassa Ulospäinnäkyvä numero. 1 Valitse arvolistalta Valitse ja hyväksy lopuksi Vahvista - painikkeella. 2 HUOMIO! Tilauksen lähettämisen jälkeen voit seurata tilauksen etenemistä Tilaukset-sivulla kohdassa Mobiilipalveluiden tilaushistoria

28 Vaihda liittymätyyppiä 1 Avaa muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot valikko ja valitse Vaihda liittymätyyppiä Valitse uusi liittymätyyppi ja Jatka. 2 Kuluttajaliittymä-vaihtoehdot löytyvät Kuluttajaliittymät valinnan alta. 3

29 Vaihda liittymätyyppiä Kirjoita sähköpostiosoite, mihin haluat lähettää tilausvahvistuksen. Voit lähettää vahvistuksen useaan sähköpostiosoitteeseen erottamalla eri osoitteet puolipisteellä (;) Valitse lopuksi Vahvista. 4 HUOMIO! Palvelu ilmoittaa, jos liittymätyypin vaihto aiheuttaa ristiriitoja olemassa oleviin lisäpalveluihin ja jos ne poistetaan uuden liittymätyypin vaihdon yhteydessä. Jos et halua lisäpalveluiden poistuvan, peru tilaus.

30 Vaihda kustannuspaikkaa 3 1 Avaa muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot-valikko ja valitse Vaihda kustannuspaikka. 2 Valitse Vahvista aktivoidaksesi tilauksesi. Valitse olemassa oleva kustannuspaikka listalta tai lisää uusi. Saat kustannuspaikan tyhjäksi, kun valitset Ei kustannuspaikkaa. HUOMIO! Kustannuspaikka voi olla max. 30 merkkiä pitkä välilyönnit mukaan lukien. Kustannuspaikka saa olla kirjaimia ja numeroita sekä välimerkkejä.

31 Sulje tilapäisesti 1/2 Liittymä on mahdollista sulkea käytöstä tilapäisesti, jolloin sen käyttäminen ei ole mahdollista. Liittymälle ei myöskään voida tehdä mitään muutoksia Minun yritykseni palvelussa, paitsi avata tilapäisestä sulusta. 1 Avaa muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot-valikko ja Valitse Sulje tilapäisesti. 2 Valitse listalta sulkemisen syy. 3 Valitse Sulje liittymä aktivoidaksesi tilauksesi.

32 Sulje tilapäisesti 2/2 1 Liittymä sulkeutuu muutaman minuutin kuluttua. 2 Kun liittymä on suljettu, ilmestyy Liittymäriville teksti suljettu.

33 Avaa tilapäisestä sulusta 1/2 Kun liittymän on suljettu, liittymän avaaminen on ainut toimenpide joka sille voidaan tehdä. Avaa muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot-valikko ja valitse Avaa tilapäisestä sulusta. 1 2 Liittymän avautuu muutaman minuutin sisällä.

34 Avaa tilapäisestä sulusta 2/2 HUOM! Liittymä saattaa näkyä liittymälistassa suljettuna pidempään kuin oikeasti on. Näet liittymän reaaliaikaisen tilan Työpöydän liittymähaun kautta.

35 Irtisano liittymä 1/2 Liittymä on mahdollista irtisanoa, jolloin sen käyttäminen ei ole enää mahdollista. Irtisanominen on mahdollista vain asiakaskohtaisesti, joten kaikilla asiakkailla ei tätä valintaa ole. Vaihda SIM Vaihda maksaja Avaa muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot-valikko ja Valitse Irtisano liittymä. 2 Valitse listalta irtisanomisen syy. Vaihda käyttäjää Muokkaa lisäpalveluita ja estoluokkia Vaihda liittymätyyppiä Vaihda kustannuspaikkaa Sulje tilapäisesti Muokkaa numeropalvelutietoja Irtisano liittymä 1

36 Irtisano liittymä 2/2 3 Tarkasta liittymän tiedot ja Vahvista. Tilausvahvistus lähetetään oletuksena tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Jos et halua tilausvahvistusta sähköpostiosoitteesi, poista valinta. Voit lähettää vahvistuksen myös muihin osoitteisiin lisäämällä osoitteet tekstikenttään. Useaan sähköpostiosoitteeseen lähettäminen onnistuu erottamalla eri osoitteet puolipisteellä (;). Vahvista irtisanominen vielä kertaalleen valitsemalla Irtisano 4 HUOMIO! Tilaus menee läpi muutamassa minuutissa, jonka jälkeen liittymä on suljettu. Liittymä saattaa näkyä vielä hetken aikaa Palvelut-sivun listauksessa, mutta häviää sieltä muutamien minuuttien kuluessa.

37 Muokkaa numeropalvelutietoja Nimi- ja osoitetiedot: Tiedot numeropalveluihin-kohdasta tehdystä valinnasta välittyvät sekä nimi- että osoitetiedote numerotiedusteluihin Vain nimitiedot Tiedot numeropalveluihin-kohdasta tehdystä valinnasta välittyvät vain nimitieto numerotiedusteluihin Ei mitään tietoja Liittymästä ei välity mitään tietoja numerotiedusteluihin 3 Valitse Vahvista aktivoidaksesi tilauksesi Avaa muokattavan liittymän kohdalla Toiminnot-valikko ja valitse Muokkaa numeropalvelutietoja. Käyttäjän ja omistajan tiedot Liittymän omistajan ja käyttäjän tiedot välittyvät numerotiedusteluihin Omistajan tiedot Vain liittymän omistajan tiedot välittyvät numerotiedusteluihin Käyttäjän tiedot Vain liittymän käyttäjän tiedot välittyvät numerotiedusteluihin

38 Luottamuksellinen Tilaukset

39 Tilaukset Tilaukset kohdassa voit tehdä uusia liittymätilauksia, tarkastella yrityksen tekemiä tilauksia sekä seurata niiden etenemistä. Voit myös tutustua DNA:n kaikkien palvelualueiden tuote tarjoamaan sekä jättää niistä tarjouspyyntöjä. 1 Valitse uuden tilauksen tyyppi osiossa voit valita tilattavan tuoteryhmän. Tilaukset kohdassa näet avoimet sekä toimittamattomat Mobiilipalvelu ja Kiinteän verkon tilaukset, omat tilauspohjat, tilatut raportit sekä voit lähettää tarjouspyyntöjä 2

40 Mobiilipalvelun tilaus Luottamuksellinen

41 Palvelun valinta 1 Valitse haluttu liittymätyyppi. Lisätietoja kentästä pääset näkemään lisätietoja tuotteista. Tilauksen yhteenveto kentässä näet valitsemasi tuotteet ja niiden hinnat. 2 3 Siirry tilauksessa eteenpäin valitsemalla Jatka. Huomio! Palveluiden hinnat ovat listahintoja eivätkä yrityskohtaiset alennukset näy. Näet mahdolliset yritysalennukset laskulla.

42 Mobiililaajakaistan valinta Valitse liittymälle haluttu mobiililaajakaista lisäpalvelu. Voit ohittaa tämän sivun Valitsemalla yläreunasta Ei Kiinteähintaista datasiirtoa. 1 Siirry tilauksessa eteenpäin valitsemalla Jatka. 3 Klikkaamalla oikeanpuoleista nuolta, saat lisää valintoja. 2 Huomio! Palveluiden hinnat ovat listahintoja eivätkä yrityskohtaiset alennukset näy. Näet mahdolliset yritysalennukset laskulla.

43 Lisäpalveluiden ja estoluokkien valinta Valitse halutut lisäpalvelut ja estoluokat. HUOMIO! DNA Mobiilivaihde/Konttori palvelun valitseminen liittymälle edellyttää että yrityksellä on tilattuna DNA Mobiilivaihdepalvelu -palvelu. Jos saat ilmoituksen: Lisäpalvelun valinta ei ole mahdollista. Ota yhteyttä asiakaspalveluun tilataksesi palvelun., toimi ilmoituksen mukaisesti. Palvelun lisätiedot syötetään vasta puhelinnumeron valinnan jälkeen. HUOMIO! Yksittäisten lisäpalveluiden kytkentä täytyy hoitaa edelleen asiakaspalvelun kautta. Tällaisia lisäpalveluita ovat mm.: DNA Yrityskaista DNA Matkanetti DNA saapuvan data puhelinnumero Erillinen faksi- ja datanumero

44 Käyttäjän ja maksajan valinta Valitse liittymälle käyttäjä ja maksaja ja syötä kustannuspaikka. Voit valita käyttäjän olemassa olevien käyttäjistä/maksajista tai lisätä liittymälle ihan uuden käyttäjän/maksajan. Voit myös valita maksajaksi saman kuin käyttäjä, jolloin maksajan tietoja ei tarvitse erikseen valita. Voit hakea olemassa olevaa käyttäjää/maksajaa seuraavin hakukriteerein: - Käyttäjän nimi - Maksajan nimi - Osoite 1 Syötä liittymälle kustannuspaikka, jos haluat. Kustannuspaikka näkyy laskulla ja liittymän tiedoissa. 2 Uuden käyttäjän/maksajan luonti Katso tarkemmat tiedot kohdasta Vaihda käyttäjää Numeropalvelutietojen asettaminen Muista myös asettaa liittymän numeropalvelutiedot. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Muokkaa numeropalvelutietoja 3 Siirry tilauksessa eteenpäin valitsemalla Jatka.

45 SIM kortin lisäys liittymälle Voit syöttää liittymälle hallussasi olevan SIM-kortin numeron. Jos sinulla ei ole SIM-kortteja voit tilata niitä. Liittymä aktivoituu kun tilattu SIM-kortti on kuitattu vastaanotetuksi. Syötä SIM-kortin numero kenttään ja klikkaa Tarkista - painiketta. Jos SIM-kortti ei ole sopiva, syötä toinen SIM-kortti tai tilaa sopiva SIM-kortti valitsemalla Tilaa SIM-kortti. 1 Jos valitsit Tilaa SIM-kortti, valitse myös SIM kortin koko. 2 Huomio! SIM-kortti MIX sisältää sekä MiniSIM että MicroSIM. 3 Siirry tilauksessa eteenpäin valitsemalla Jatka.

46 Puhelinnumeron valinta liittymälle 1 Voit valita puhelinnumeron liittymälle: - automaattisesti - valitsemalla uuden - siirtää vanhan numeron - ehdottamalla numeroa 2 Jos valintasi on Valitse uusi numero, voit valita tilaukselle tai yritykselle Varatuista numeroista listalta. Lista tulee näkyviin kun klikkaa hiirellä numerokenttää. 3 Jos haluat siirtää vanhan numeron, täytä tarvittavat kentät. Vahvista numero ennen kuin jatkat eteenpäin. Voit ehdottaa mitä tahansa numeroa. Numero täytyy syöttää täydellisessä muodossa. Järjestelmä tarkistaa numeron kelpoisuuden kun valitset Jatka. 4 5 Kun olet tehnyt tarvittavat valinnat, siirry eteenpäin painamalla Jatka painiketta.

47 Mobiilivaihteen lisätiedot 1/2 Jos lisäpalveluiden valinnassa, DNA Mobiilivaihde/Konttori valittiin, täytyy palvelun lisätiedot täyttää tässä kohti. Syötä haluamasi Lyhyt Numero. *) Valitse Palveluryhmä ja Estoprofiili. 1 2 *) Käytössä olevaa Mobiilivaihteen Lyhytnumeroavaruutta ei näe Minun Yritykseni -palvelusta, vaan se pitäisi katsoa erikseen esim. DNA Mobiilivaihdesovelluksen kautta. - Lyhytnumero ei saa alkaa numerolla 0, 1 tai 9 ja sen on oltava minimissään 3 numeroa pitkä ja maksimissaan 7numeroa pitkä. - Lyhtynumeron pituus on pidettävä samanmittaisena, mikä on jo käytössä Mobiilivaihteessa. - Palvelu tarkistaa tilauksen vahvistusvaiheessa, onko lyhyt numero jo käytössä vai ei.

48 Mobiilivaihteen lisätiedot 2/2 Jos yritykselläsi on käytössä Mobiilivaihteen kiinteän Verkon numeroita tai Yritysnumeroita voit kytkeä niitä liittymille kohdassa Ulosnäkyvä numero. Valitse arvolistalta Mobiilivaihteen kiinteän verkon numero tai yritysnumero. 3 Arvolistalle tulevat näkyviin vapaat numerot, kun klikkaat hiirellä kenttää. Voit myös hakea numeroa syöttämällä numeroita kenttään. Hyväksy lopuksi Vahvista painikkeella. 4 HUOMIO! Ulospäin näkyvä numero pitää käydä vielä aktivoimassa Mobiilivaihteen käyttäjän tiedoissa, ennen kuin se alkaa näkymään uloslähtevissä puheluissa.

49 Toimitusosoitteen valinta Toimitusosoite pitää valita siinä tapauksessa että olet tilannut jotain mikä toimitetaan postitse esim. SIM- kortteja. Valitse toimitusosoite listalta. 1 2 Kun olet tehnyt tarvittavat valinnat, siirry eteenpäin painamalla Jatka painiketta. HUOMIO! Jos haluat lisätä uuden osoitteen, mene arvolistan loppuun saakka. Sieltä löytyy valinta Uusi osoite. 3

50 Tilauksen vahvistus 1/3 Tilausvahvistus-sivulla näet tilauksen yhteenvedon. Voit halutessasi palata muokkaamaan tilaustasi valitsemalla Näytä tiedot. HUOM! Valittua liittymätyyppiä ei voi kuitenkaan enää vaihtaa vaan siinä tapauksessa kaikki aiemmat valinnat häviävät on tehtävä kokonaan uusi tilaus. 1 Voit muokata tilaustasi klikkaamalla halutulla rivillä Näytä tiedot linkkiä.

51 Tilauksen vahvistus 2/3 Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit lähettää vahvistukseen myös useampaan osoitteeseen kerralla. Erottele osoitteet puolipisteellä (;). 2 3 Hyväksy tilauksesi lopuksi klikkaamalla Vahvista - painiketta. Huomio! Palveluiden hinnat ovat listahintoja eivätkä yrityskohtaiset alennukset näy. Näet mahdolliset yritysalennukset laskulla.

52 Tilauksen vahvistus 3/3 Tilauksen lähettämisen jälkeen voi seurata tilauksen etenemistä Tilaukset sivulla. 4 Voit siirtyä suoraan tilauksiisi klikkaamalla Siirry tilauksiin linkkiä.

53 Tilauksen peruuntuminen yli 20min Jos tilauksen tekoon menee yli 20 minuuttia, tilaus peruuntuu ja tehdyt valinnat poistetaan. Tilaus täytyy tällöin aloittaa alusta. Palvelu ilmoittaa kun tilausaikaa on jäljella enää 2 minuuttia. Kun tilausaika menee umpeen, palvelu ilmoittaa että tilausaika umpeutui ja tilaus täytyy aloittaa alusta.

54 Tyhjien SIM korttien tilaaminen Tyhjiä SIM-kortteja tarvitaan uuden liittymän avaamiseen ja SIM-kortin vaihtoon. Myös mahdollisesti lisäpalveluiden tilaamiseen ja liittymätyypin vaihtoon, jos nykyinen SIM-korttisi ei tue uusia palveluita. Valitse SIM-kortin tyyppi, määrä sekä toimitusosoite, johon SIMkortit toimitetaan. Voit myös lisätä uuden toimitusosoitteen. 1 HUOMIO! Nano-SIM korttien (esim. iphone) tilaaminen tapahtuu yritysasiakaspalvelusta.

55 Tarjouspyynnön lähettäminen Jos haluat yritysmyyjän ottavaan sinuun yhteyttä haluamastasi palvelusta/palveluista, täytä tarjouspyyntö-lomakkeen tiedot.

56 Luottamuksellinen Tilauksien seuranta

57 Mobiilipalvelutilaukset Tilaukset sivulta voit seurata tehtyjen tilauksien ja toimituksien tilannetta. Voit hakea mobiilipalveluiden tilauksia liittymän maksajan nimellä sekä asiakasnumerolla, käyttäjän nimellä tai tilausnumerolla. Tarkennettu haku toimi lisäksi tilauspäivämäärällä (alku ja loppu), tilaustyypillä, tilauksen tilalla ja tilauksen postitustunnuksella. Sivulla on jaettu uusien palveluiden tilaukset sekä muutokset olemassa oleviin palveluihin. Sivuilla näkyy kaikista kanavista ja kaikkien itsepalvelun käyttäjien tehdyt tilaukset. Tilauksista näet tilauksen tilan, tilausnumeron, tilaustyypin ja tilauspäivämäärän. Uudet tilaukset: 1 Voit tarkastella tilauksen tarkempi tietoja, klikkaamalla tilausriviä.

58 Mobiilipalvelutilaukset Esimerkki mobiililiittymätilauksesta.

59 Mobiilipalvelutilaukset Muutokset palveluun -kohdassa näkyy kaikki muutokset, joita liittymiin on tehty. Liittymän muokkaus -tyyppiset muutokset sisältävät mm. liittymän lisäpalveluiden muutokset sekä muut liittymän tietojen muutokset kuten kustannuspaikan vaihdon. Liittymän muokkaus -tyyppisistä muutoksista ei kuitenkaan helposti näe, että mitä muutoksia liittymälle on tehty.

60 Kiinteän verkon tilaukset Voit hakea kiinteän verkon tilauksia Asiakkaan nimellä, asiakastunnuksella tai tilausnumerolla. Tarkennettu haku toimi lisäksi asennusosoitteella, tilauspäivämäärällä (alku ja loppu). Tilauksista näet tilauksen tilan, tilausnumeron, tuotteen, kuvauksen, asennusosoitteen sekä tilauspäivämäärän. 1 Voit tarkastella tilauksen tarkempi tietoja, klikkaamalla tilausriviä.

61 Kiinteän verkon tilaukset Esimerkki kiinteän verkon tilauksesta.

62 Asiakaskohtaiset tilauspohjat Luottamuksellinen

63 Asiakaskohtaiset tilauspohjat Asiakaskohtaisin tilauspohjien avulla on mahdollista helpottaa ja nopeuttaa liittymäavauksia. Tilauspohjia on mahdollista luoda useampi ja niihin voi tallentaa halutun liittymätyypin (puhe tai data), lisä- ja estopalvelut, maksajan sekä kustannuspaikan. Tilauspohjat ovat yrityskohtaisia ja näkyvät kaikilla yrityksen käyttäjillä, joilla on oikeudet avata uusia liittymiä. 1 Tilauspohjat löytyvät Tilaukset- Sivulta alta kohdasta Tilauspohjat tai vasemmasta navigaatiosta kohdasta Omat tilauspohjat.

64 Tilauspohjan luonti 1/2 Uuden tilauspohjan pääsee luomaan linkistä Uusi tilauspohja. 1 2 Syötä tilauspohjan nimi ja valitse tilauspohjan tyyppi

65 Tilauspohjan luonti 2/2 3 Valitse liittymätyyppi 4 Valitse mobiililaajakaista 5 Valitse lisäpalvelut 6 Valitse tai lisää uusi maksaja sekä lisää kustannuspaikka 7 Tarkista tilauspohjan tiedot ja valitse Tallenna Huomio! Palveluiden hinnat ovat listahintoja eivätkä yrityskohtaiset alennukset näy. Näet mahdolliset yritysalennukset laskulla.

66 Liittymän avaus tilauspohjan mukaan 1/2 Kun yritykselle on luotu tilauspohja, pääset käyttämään sitä valitsemalla tilauspohjan riviltä Toiminnot-valikosta. Huomio! Jos sinulla on käyttöoikeudet useampaan Y-tunnukseen, varmista että Y-tunnuksen kohdalle on valittu tilauspohjaa koskeva yritys. Muuten tilaus ei onnistu. 1 Valitse Toiminnotvalikosta Tee tilaus 2 Palvelu tallentaa tilaukselle tilauspohjaan tehdyt valinnat ja siinä menee hetken aikaa

67 Liittymän avaus tilauspohjan mukaan 2/2 3 Lisää tai poista lisäpalveluita. Liittymätyyppiä tai mobiililaajakaistaa ei voi enää muokata 4 Lisää käyttäjä sekä maksaja ja kustannuspaikka, jos niitä ei ollut tallennettu tilauspohjaan 5 Tämän jälkeen täytyy tilaus viedä loppuun kuten tilaus ilman tilauspohjaa. Valitse liittymälle: SIM-kortti Puhelinnumero DNA Mobiilivaihde/Konttorilisäpalveluiden lisätiedot Toimitusosoite, jos SIM-kortti postitetaan. Vahvista tilaus.

68 Luottamuksellinen Laskutusraportit

69 Laskutusraportit Laskutusraportit ja -erittelyt on mahdollista tilata itsepalvelun kautta. Niitä ovat: Koontilaskuraportti (raportti toimitetaan Minun yritykseni palveluun) Liittymälistaus (raportti toimitetaan Minun yritykseni palveluun) Suuntautuvuus- ja laskutusraportti (raportti toimitetaan Minun yritykseni palveluun) Puheluerittely eli Peitetty erittely (kertaluontoinen tilaus toimitetaan postitse) 151-erittely (jatkuvan tilauksen kytkentä) Kustannuspaikkaerittely (jatkuvan tilauksen kytkentä) 2 Uuden laskutusraportin pääsee tilaamaan kohdasta Raportit 1 Tilatut laskutusraportit löytyvät vasemmasta navigaatiosta Huomio! Minun yritykseni -palveluun toimitettavat raportit ovat saatavilla itsepalvelusta yhden työpäivän kuluttua tilauksesta.

70 Laskutusraportin ja erittelyn tilaus Kaikki raportit toimitetaan suomenkielisinä. Raportin tiedot on saatavilla viimeisen 6 kk ajalta. Jos tarvitset tietoa sitä pidemmältä, ota yhteyttä asiakaspalveluun. 1 Valitse raportti 2 Täytä tarvittavat tiedot, kuten maksaja-asiakastunnus, laskunumero tai aikaväli, jolta tiedot raportille haetaan. 3 Vahvista tilaus. Huomio! Raporttien hinnat ovat listahintoja eivätkä yrityskohtaiset alennukset näy. Näet mahdolliset yritysalennukset laskulla.

71 Tilauksien ja raporttien tarkastelu Minun yritykseni -palveluun toimitettavat raportit ovat saatavilla itsepalvelusta yhden työpäivän kuluttua tilauksesta. 1 Klikkaamalla valittua raporttiriviä, palvelu avaa raportin tarkemmat tiedot 2 Raporttitiedoston saa auki Liitteet-kohdasta klikkaamalla tiedoston nimeä

72 Luottamuksellinen Yritykseni

73 Yrityksen tiedot 1/4 Yritykseni osiosta löytyvät yrityksesi perustiedot, yhteyshenkilöt ja DNA:n yhteyshenkilö yrityksellesi. Tietoja ylläpitää DNA.

74 Yrityksen tiedot 2/4 Mobiilipalveluiden käyttäjät - osiosta löytyvät kaikki yrityksen mobiilipalveluiden käyttäjät. Käyttäjistä näytettävät tiedot: käyttäjän nimi, sähköpostiosoite ja postiosoite. Voit hakea käyttäjää asiakasnumerolla ja käyttäjän nimellä tai lisäksi tarkennetulla haulla: osoitteella, puhelinnumerolla, markkinointilupa (tekstiviesti, sähköposti, ei mitään) tai loppukäyttäjän oikeuksien mukaan (ei mitään, maksulliset, maksuttomat). 1 2 Käyttäjän tarkemmat tiedot saat auki klikkaamalle riviä. Voit muokata käyttäjän tietoja valitsemalla Muokkaa käyttäjän tietoja.

75 Yrityksen tiedot 3/4 Mobiilipalveluiden maksajat avaa kaikki mobiilipalveluiden maksajat, eli laskutettavat. Maksajista näytettävät tiedot ovat: nimi, asiakasnumero, laskutusosoite, Viite 1 ja Viite 2. Voit hakea maksajan asiakasnumerolla ja nimellä tai lisäksi tarkennetulla haulla laskutusosoitteella, viitteellä 1, viitteellä 2 tai sähköisellä laskutuksella (käytössä, ei käytössä). Käyttäjän tarkemmat tiedot saat auki klikkaamalle riviä. 3 4 Voit muokata käyttäjän tietoja valitsemalla Muokkaa maksajan tietoja.

76 Yrityksen tiedot 4/4 Sopimukset ja dokumentit osiosta löytyvät sopimuksen tiedot ja alennukset. Ne näyttävät kaikki sopimuksiin liittyvät tiedot joita DNA ylläpitää. Näet mm. yrityssopimuksen alennukset.

77 Luottamuksellinen Käyttäjien hallinta

78 Käyttäjien hallinta Minun Yritykseni käyttäjien hallinta tapahtuu erillisen Käyttäjien hallinta -osion kautta Minun Yritykseni palvelun käyttäjätunnukset luodaan asiakkaan toiveiden mukaisesti palvelun tilausvaiheessa DNA:n tekee tunnukset ja toimittaa ne yrityksen ylläpitäjälle Käyttäjäroolit: Ylläpitäjä/Pääkäyttäjä=täydet oikeudet kaikkiin toimintoihin Käyttäjä=luku/kirjoitusoikeudet palvelun toimintoihin Yrityksen ylläpitäjä hallinnoi käyttöoikeuksia palveluun Luo uusia käyttäjätunnuksia Antaa käyttöoikeuksia palvelun eri osioihin

79 Kirjautuminen Käyttäjien hallintaan Käyttäjänhallintaan voi kirjautua joko 1. Minun Yritykseni kirjautumissivun kautta tai 2. Minun Yritykseni palvelun sisältä HUOMIO! Käyttäjänhallintaan kirjautuminen vahvistetaan kertakäyttö-salasanalla joka toimitetaan sms-viestinä matkapuhelimeesi. 2 1

80 Käyttäjänhallinta Käyttäjänhallinta-osion etusivu.

Minun yritykseni -palvelun käyttöohje

Minun yritykseni -palvelun käyttöohje 1 (88) Sisällysluettelo Minun yritykseni -palvelu... 3 1.1 Käyttäjänhallinta... 3 1.2 Minun yritykseni -itsepalvelu... 3 1.3 Käyttäjäroolit... 3 2 Minun yritykseni -itsepalvelun käyttö... 5 2.1 Palvelun

Lisätiedot

AINA PALVELUPORTAALI

AINA PALVELUPORTAALI AINA PALVELUPORTAALI AINA PALVELUPORTAALI - YLEISINFOA Aina Palveluportaalissa voit hallinnoida matkapuhelinliittymiä: Avata uusia matkapuhelinliittymiä Vaihtaa liittymälle SIM-korttia Vaihtaa liittymälle

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Oma Elisa -palvelu Vaihderatkaisun hallinta Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa saattaa olla toiminteita

Lisätiedot

Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY

Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY 15.11.2017 ALS Online-palveluun kirjautuminen Henkilökohtaiset ALS Online-tunnukset saat käyttöösi täyttämällä kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen tai ottamalla

Lisätiedot

Yritysasiakkaiden sähköinen asiointi YritysDNA. Ohjeet hallinnointiin

Yritysasiakkaiden sähköinen asiointi YritysDNA. Ohjeet hallinnointiin Yritysasiakkaiden sähköinen asiointi YritysDNA Ohjeet hallinnointiin YritysDNA Yritysasiakkaiden sähköinen asiointi YritysDNA on itsepalvelu, joka mahdollistaa yrityksesi palveluiden ja liittymien itsenäisen

Lisätiedot

Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet Tavoitettavuusasetusten hallinta Oma Elisa -käyttöliittymällä Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Metron. nettikauppaohjeet

Metron. nettikauppaohjeet Metron nettikauppaohjeet 2012 WIHURI OY AARNIO METRO Sivu 1/24 Sisällys 1 Johdanto ja nettikauppaan kirjautuminen 2 2 Tuotehaku 3 2.1 Ean-vähittäisyksikönkoodilla 4 2.2 Tuotteen nimellä 4 2.3 Nimellä ja

Lisätiedot

Tervetuloa HK Shop:in käyttäjäksi!

Tervetuloa HK Shop:in käyttäjäksi! Tervetuloa HK Shop:in käyttäjäksi! HK Shop on HKSCAN FINLANDin reaaliaikainen tilausjärjestelmä, missä voit mm. tutkia tuotetietoja ja -valikoimaa, tehdä tilauksia, saada tilaushetken tuotesaatavuustiedon

Lisätiedot

Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan

Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan Hammasvälineen uusi verkkokauppa löytyy osoitteesta kauppa.hammasvaline.fi Sisäänkirjautuminen Paina yläpalkin Kirjaudu sisään -painiketta. Sisäänkirjautumisikkuna avautuu.

Lisätiedot

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lions Clubs International MD 107 Finland Lionsverkkokauppa.fi muutokset Uutuutena verkkokaupassa on tarvikemyynnin tuotteet, Monta tapaa tehdä hyvää tuotteet ja Punainen

Lisätiedot

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN Miksi kannattaa rekisteröityä? 1. Saat heti käyttöösi edullisemmat hinnat 2. Yritykset, seurat ja julkishallinto saavat käyttöön muiden maksutapojen lisäksi laskutuksen

Lisätiedot

AGA ONLINE SHOP-OHJEET

AGA ONLINE SHOP-OHJEET AGA ONLINE SHOP-OHJEET Tervetuloa käyttämään AGA online shop-verkkokauppaa! Oheisissa ohjeissa kerrotaan verkkokaupan perustoiminnoista. Mikäli verkkokaupan käytöstä tulee kysyttävää, voitte aina olla

Lisätiedot

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4 1. ASIAKKAAN OHJEET... 2 1.1 Varauksen tekeminen... 2 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4 1.3 Varauksen peruminen... 4 1.4 Omien tietojen muokkaaminen... 5 1.5 Salasanan muuttaminen... 5 2. TYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle http://verkkokauppa.sejo.fi/ Voit selailla verkkokauppamme tuotteita ilman kirjautumista, mutta tilaamiseen tarvitset omat tunnukset.

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lions Clubs International MD 107 Finland Lionsverkkokauppa.fi Verkkokaupassa myynnissä kortit, arpojen lisätilaukset, tarvikemyynnin tuotteet, Monta tapaa tehdä hyvää tuotteet

Lisätiedot

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle http://verkkokauppa.sejo.fi/ Olet saanut sähköpostilla käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan verkkokauppaamme.

Lisätiedot

Webmailin käyttöohje. Ohjeen sisältö. Sähköpostin peruskäyttö. Lomavastaajan asettaminen sähköpostiin. Sähköpostin salasanan vaihtaminen

Webmailin käyttöohje. Ohjeen sisältö. Sähköpostin peruskäyttö. Lomavastaajan asettaminen sähköpostiin. Sähköpostin salasanan vaihtaminen Webmailin käyttöohje https://mail.webhotelli.net sekä https://webmail.netsor.fi Ohjeen sisältö Sähköpostin peruskäyttö Lukeminen Lähettäminen Vastaaminen ja välittäminen Liitetiedoston lisääminen Lomavastaajan

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta 1 Sisällysluettelo 1. Kun tilaat ensimmäisen kerran ja rekisteröidyt asiakkaaksemme....2 Rekisteröidy palveluun...2 Kirjautuminen...4 Salasanan vaihtaminen...5

Lisätiedot

TEBOIL Korttiextranetin käyttöohje

TEBOIL Korttiextranetin käyttöohje TEBOIL Korttiextranetin käyttöohje Sisällysluettelo I. Sisällysluettelo... 1 II. Esittely... 4 III. Käyttäjätietojen hallinta... 5 Sisäänkirjautuminen... 5 Unohtunut salasana... 6 Salasanan vaihtaminen...

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Oma Elisa -palvelu Vaihderatkaisun hallinta Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa saattaa olla toiminteita

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN...2 JÄLKITOIMITUSKÄSITTELY...8 TUOTTEEN ETSIMINEN TILAUSTA TEHDESSÄ...9

KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN...2 JÄLKITOIMITUSKÄSITTELY...8 TUOTTEEN ETSIMINEN TILAUSTA TEHDESSÄ...9 1 / 18 KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN...2 JÄLKITOIMITUSKÄSITTELY...8 TUOTTEEN ETSIMINEN TILAUSTA TEHDESSÄ...9 ETSIMINEN TUOTTEEN LYHENTEEN AVULLA...9 ETSIMINEN TUOTEKOODIN OSAN

Lisätiedot

Lindab eshop käyttöohjeet

Lindab eshop käyttöohjeet Lindab eshop käyttöohjeet A good thinking company Sisältö lindab we simplify construction Sivut 3-10: Kirjautuminen eshoppiin ja tilauksen teko Sivut 11-14: Tilausrivien pikasyöttö Sivut 15-21: Asiakkaan

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

eshop manuaali Atea Finland Oy

eshop manuaali Atea Finland Oy 2016 eshop manuaali Atea Finland Oy 01.08.2016 1 Sisältö 1.Yleistä... 2 2. Valikot... 2 2.1 Ylävalikko... 2 2.1.1 Minun tuotteeni... 2 2.1.2 Tuotteet... 2 2.1.3 Valmistajat... 2 2.1.4 Lisenssit... 2 2.1.5

Lisätiedot

Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely. Taimikonhoidon ja istutuksen hankinnat

Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely. Taimikonhoidon ja istutuksen hankinnat Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely Taimikonhoidon ja istutuksen hankinnat Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali https://tarjouspalvelu.fi/metsähallitus Tämän palvelun kautta

Lisätiedot

Tämän ohjeen avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita käyttöösi saat: www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet

Tämän ohjeen avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita käyttöösi saat: www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet Elisa Toimisto 365 Pääkäyttäjän pikaopas 02/2015 Tämän ohjeen avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita käyttöösi saat: www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet Kirjautumalla

Lisätiedot

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly Google-dokumentit 1 2 3 Yleistä 1.1 Tilin luominen 4 1.2 Docs-päävalikkoon siirtyminen 7 Dokumentit-päävalikko 2.1 Kirjaudu Dokumentteihin 9 2.2 Lähetä tiedosto Google-dokumentteihin 11 2.3 Uuden asiakirjan

Lisätiedot

OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 2.10.2015

OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 2.10.2015 OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 2.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO Senaattilan käyttäjäksi rekisteröityminen (sivut 3-24) Sähköpostiosoitteella rekisteröityminen Virtu-tunnistautumisella

Lisätiedot

Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012

Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012 Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012 1. Kirjautuminen ja yrityksen valinta... 2 2. Yritystilien ja alatilien perustaminen ja poistaminen... 3 3. Lounaskortti Verkkopalvelun

Lisätiedot

Meeting Plannerin käyttöohje

Meeting Plannerin käyttöohje Meeting Plannerin käyttöohje Näytteilleasettaja & Yhteistyökumppani Sisällysluettelo Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit... 2 Sisään kirjautuminen... 2 Järjestelmän etusivu... 2 Peruskäyttäjien näkymät...

Lisätiedot

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN BE Online on verkkokauppa, joka antaa mahdollisuuden BE Groupin asiakkaille syöttää ostotilauksen suoraan BE Groupin Dynamics AX järjestelmään ja kysellä tilauksen tilaa.

Lisätiedot

Datahub-tukipalvelu ServiceNow. Käyttöohje

Datahub-tukipalvelu ServiceNow. Käyttöohje Datahub-tukipalvelu ServiceNow Käyttöohje Ota Datahub-tukipalvelu käyttöön Ota datahub-tukipalvelu käyttöön osoitteessa: https://support.datahub.fi/fingrid 1. tai siirry tukipalveluun EDIELfi-portaalin

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Tilojen haku... 2 Pikkukalenteri... 5 Hakemuksen teko... 6 Yöpymiskäyttö... 7 Hakemuksen lisätiedot... 7 Oheisvarattavat... 7 Varaukset Oma asiointi... 9 Vapaa-ajan

Lisätiedot

KYMP Webmail -palvelu

KYMP Webmail -palvelu KYMP Webmail -palvelu Sisältö 1. Kirjautuminen... 3 2. Viestin merkinnät... 4 3. Viestien lukeminen... 4 Viestiin vastaaminen... 4 Viestin välittäminen edelleen / uudelleen ohjaus... 5 4. Viestin kirjoittaminen...

Lisätiedot

eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa

eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa PDF-ohje eperehdytyksen käyttöönotto Ilmoitapalvelussa Rekisteröinti Kirjautuminen Käyttöoikeudet eperehdytyksen aktivointi eperehdytyksen suorittaminen Rekisteröityminen ja uuden yritystilin luominen

Lisätiedot

Kaukoputken käyttöohje. Opastus ja tuki

Kaukoputken käyttöohje. Opastus ja tuki Kaukoputken käyttöohje http://kaukoputki.kaukokiito.fi Opastus ja tuki Sähköiset palvelut 010 510 1700 sahkoisetpalvelut@kaukokiito.fi Versio 1.1/8.2.2013/VV Rekisteröityminen Aloita rekisteröityminen

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

lindab we simplify construction eshop Käyttöohjeet

lindab we simplify construction eshop Käyttöohjeet eshop Käyttöohjeet www.lindab.fi/eshop Sisältö Sivut 3-10: Kirjautuminen eshoppiin ja tilauksen teko Sivut 11-14: Tilausrivien pikasyöttö Sivut 15-21: Asiakkaan tietoihin liittyvät toiminnot 2 Kirjautuminen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE / Ver 1.0 / Huhtikuu WordPress KÄYTTÖOHJE Sotkamo 2016

KÄYTTÖOHJE / Ver 1.0 / Huhtikuu WordPress KÄYTTÖOHJE Sotkamo 2016 / / WordPress KÄYTTÖOHJE Sotkamo 2016 Sisältö Sisältö 1. Yleistä 2. Kirjautuminen ylläpitoon 2.1. Kirjaudu osoitteessa: http://sotkamo.valudata.fi/admin Myöhemmin: http://www.sotkamo.fi/admin 2.2 Salasana

Lisätiedot

Pedanet oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu Eija Arvola

Pedanet oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu Eija Arvola Pedanet oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu Eija Arvola 26.8.2016 SISÄLLYSLUETTELO 1. Omat asetukset kuntoon (kaikkien tehtävä aluksi) sivut 3-5 2. Tärkeiden sivujen tilaaminen omiin linkkeihin sivut

Lisätiedot

Turvapaketti Asennusohje

Turvapaketti Asennusohje Turvapaketti Asennusohje 01/2017 Omahallinta.fi itsepalvelusivusto Kirjautuminen Palveluun kirjaudutaan osoitteessa https://www.omahallinta.fi/ Palvelun käyttökielien valintapainikkeet (suomi/ruotsi) Käyttäjätunnus

Lisätiedot

Opas administraattori-tason käyttäjille. MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2

Opas administraattori-tason käyttäjille. MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2 MANAGERIX Opas administraattori-tason käyttäjille SISÄLLYS MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2 Käyttöliittymä... 2 1 ORGANISAATIO Organisaation tietojen tarkastelu ja muokkaaminen4 Yhteenveto

Lisätiedot

FMS Reservation käyttöohje

FMS Reservation käyttöohje FMS Reservation käyttöohje Työkalun avaaminen Avaa nettiselain https://fms.iss.fi/greatservice/ Kirjaudu omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joka on abc123. Salasana tulee vaihtaa ensimmäisellä

Lisätiedot

Markkinointijakelun tilaaminen

Markkinointijakelun tilaaminen Markkinointijakelun tilaaminen PTP käyttöohje 1 Sisältö Kirjautuminen Extranet-palveluun Luo markkinointijakelulle nimi Yrityksen yhteystietojen tarkistaminen Aloita markkinointijakelun tilaaminen Tilaaminen:

Lisätiedot

FMS Reservation käyttöohje

FMS Reservation käyttöohje FMS Reservation käyttöohje Työkalun avaaminen Avaa nettiselain https://fms.iss.fi/greatservice/ Kirjaudu omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joka on abc123. Salasana tulee vaihtaa ensimmäisellä

Lisätiedot

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen Johdanto 3 1. Sonera Omat Sivut -tilin luominen

Lisätiedot

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje 05/2015 Vaihda tämän ohjeen mukaisesti VSP Nettiturva TURVAPAKETTI-palveluun 14.6.2015 mennessä, jotta tietoturvapalvelusi säilyy voimassa! Kirjautuminen Palveluun

Lisätiedot

27.11.09. Napsauta Kurssin viikkonäkymä- näkymässä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Muokkaustila päälle -painiketta.

27.11.09. Napsauta Kurssin viikkonäkymä- näkymässä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Muokkaustila päälle -painiketta. 1 (14) MOBILOGI-ET Tässä dokumentissa on ohjeita Moodlen Logi-työkalun mobiililaajennuksen (Mobilogi) käyttöön. Dokumentin pohjana on käytetty HAMK:n Teemu Tuurin kirjoittamaa ohjeistusta ja sen sisältö

Lisätiedot

Kaislanet-käyttöohjeet

Kaislanet-käyttöohjeet päivitetty 25.10.2013 Kaislanet-käyttöohjeet Rekisteröityminen Sisällysluettelo 1. Yleistä Kaislanetistä... 3 1.1 Tekniset vaatimukset Kaislanetin käyttöön... 3 1.2 Kaislanet-helpdesk... 3 2. Rekisteröityminen...

Lisätiedot

3M Online Center sivuston käyttöopas

3M Online Center sivuston käyttöopas 3M Online Center sivuston käyttöopas 1 3M 2015. All Rights Reserved. 3M Online Center -sivuston käyttöopas Tuotteiden tilaaminen...3 1. Tilaa nyt...4 2. Pikatilaus...5 3. Lataa tilaustiedosto...6 4. Ostoslistat

Lisätiedot

Ohjeet kirjautumiseen verkkokauppaan:

Ohjeet kirjautumiseen verkkokauppaan: Ohjeet kirjautumiseen verkkokauppaan: 1. 1. Sinulla on jo tunnukset 2. Vanha asiakas, mutta ei tunnuksia 3. Uusi asiakas Jos sinulla on tunnukset, mene kohtaan kirjaudu, lisää sähköpostiosoite ja salasana.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. TIMMI-tilavarausjärjestelmä. Digipolis Kemin Teknologiakylä ja Kemin kulttuurikeskus

KÄYTTÖOHJEET. TIMMI-tilavarausjärjestelmä. Digipolis Kemin Teknologiakylä ja Kemin kulttuurikeskus TIMMI-tilavarausjärjestelmä Digipolis Kemin Teknologiakylä ja Kemin kulttuurikeskus KÄYTTÖOHJEET Kalenterin selaus Varauksen teko Oma asiointi Omat tiedot ja edustamani organisaation tiedot 8.8.2018 1

Lisätiedot

Wilman pikaopas huoltajille

Wilman pikaopas huoltajille Wilman pikaopas huoltajille Vehmaan kunnan Vinkkilän koulussa on käytössä sähköinen reissuvihko Wilma, joka helpottaa tiedonvaihtoa kodin ja koulun välillä. Wilman kautta huoltajat seuraavat ja selvittävät

Lisätiedot

Käyttöohje 1 (8) Kontakti Tiedonsiirto Käyttöohje. Posti Oy. Helsinki PL POSTI

Käyttöohje 1 (8) Kontakti Tiedonsiirto Käyttöohje. Posti Oy. Helsinki PL POSTI Käyttöohje 1 (8) Käyttöohje Käyttöohje 2 (8) Sisällysluettelo 1 Palvelun kuvaus... 3 1.1 Toiminnot... 3 1.2 Käyttö ilman Kontakti kirjautumista... 3 1.3 Käyttö kirjautunena Kontaktin käyttäjätunnuksilla...

Lisätiedot

Seutudokumenttien pä ivittä misohje

Seutudokumenttien pä ivittä misohje Seutudokumenttien pä ivittä misohje Kirjautuminen sisällönhallinta-työkaluun Käytä ylläpidossa Firefox-selainta. Käyttäjätunnukset Käy rekisteröitymässä osoitteessa www./kirjaudu kohdassa Rekisteröidy.

Lisätiedot

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna.

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna. 18.5.2017 vj Oikeus: lippukunnanjohtaja taloudenhoitaja KEVYT TUOTEPALIKKA Kevyt tuotepalikka on luotu organisaatioille avuksi erilaisten tuotteiden ja palveluiden laskuttamista varten. Se ei ole tilausjärjestelmä,

Lisätiedot

Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen

Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen 27.2.2017 Yleiset ohjeet Kaksinkäsin.fi sivujen yläreunassa on valikko, josta pääsee suoraan useisiin tässä ohjeessa viitattuihin alisivuihin. Kun olet kirjautuneena

Lisätiedot

Basware toimittajaportaali

Basware toimittajaportaali Basware toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU

TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU ETUSIVU Kun tulet SOKU-järjestelmän (SOKU) etusivulle, näet listan avoimista työpaikoista. Yläpalkissa mustalla ympyröitynä on Kirjaudu-nappi Kun klikkaat sitä, pääset kirjautumissivulle.

Lisätiedot

Lääkärin Terveyskansio Lähettävän lääkärin ohje

Lääkärin Terveyskansio Lähettävän lääkärin ohje Lääkärin Terveyskansio Lähettävän lääkärin ohje Versio 1.0 / Cityterveys Oy Sisällysluettelo 1. Sisäänkirjautuminen... 3 1.1 Käyttäjätunnus ja salasana... 3 1.2 Kirjautuminen... 3 2. Lähetteen teko...

Lisätiedot

http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta

http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta Käyttöohjeet Turvallinen kirjautuminen ExxonMobil-portaaliin Syötä käyttäjätunnuksesi: eu... Syötä salasanasi ************ Valitse login. Klikkaa

Lisätiedot

Tavoitettavuusketjujen hallinta. IISI-käyttöliittymäohje yrityksen pääkäyttäjälle

Tavoitettavuusketjujen hallinta. IISI-käyttöliittymäohje yrityksen pääkäyttäjälle Tavoitettavuusketjujen hallinta IISI-käyttöliittymäohje yrityksen pääkäyttäjälle Palvelun käyttö: Kirjaudu palveluun osoitteessa: https://oma.elisa.fi/iisi Valitse listalta 010-numero, jonka asetuksia

Lisätiedot

OHJE 1: Uudet oppilaat

OHJE 1: Uudet oppilaat 1 OHJE 1: Uudet oppilaat HUOM! Jos Sinulla on jo Peda.net-tunnukset suomalaisen koulusi kautta, Sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen. Kirjaudu sisään Omaan tilaasi ja aloita ohjeiden luku sivulta

Lisätiedot

SIJAISET.FI KÄYTTÖOHJE TAKSI YRITYKSILLE. 1. Palveluun rekisteröityminen... 2. 2. Palveluun kirjautuminen... 2. 3. Etusivu... 2

SIJAISET.FI KÄYTTÖOHJE TAKSI YRITYKSILLE. 1. Palveluun rekisteröityminen... 2. 2. Palveluun kirjautuminen... 2. 3. Etusivu... 2 SIJAISET.FI KÄYTTÖOHJEET TAKSIAUTOILIJAT SISÄLLYS 1. Palveluun rekisteröityminen... 2 2. Palveluun kirjautuminen... 2 3. Etusivu... 2 4. Autojen lisääminen... 3 5. Kuljettajaryhmät ja niiden perustaminen...

Lisätiedot

Ohje huoltajille Helmen käytöstä

Ohje huoltajille Helmen käytöstä Ohje huoltajille Helmen käytöstä Tervetuloa Seinäjoen Helmen käyttäjäksi! Helmi on oppilaiden, opettajien ja huoltajien väliseen viestintään tarkoitettu ohjelma. Sieltä näet helposti mm. oppilaan arvosanat

Lisätiedot

Tilaajan pikaopas. kotijakelu.onemed.fi

Tilaajan pikaopas. kotijakelu.onemed.fi Tilaajan pikaopas OneMed Kotijakelupalvelu on sähköinen tilausjärjestelmä, jonka avulla kunta/kaupunki hallinnoi kotiasiakkaiden hoitotarvikereseptejä. Kirjaudu palveluun: 1. Klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta

Lisätiedot

todenna.fi todenna.fi Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on todenna.fi -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään.

todenna.fi todenna.fi Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on todenna.fi -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään. Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään. - 0 - Mikä on? Henkilökohtaisia tietojasi sisältävä verkkopalvelu on suojattu niin, että tietosi ovat turvassa.

Lisätiedot

VTJ-YLLÄPITO. Vastuukäyttäjän ohje

VTJ-YLLÄPITO. Vastuukäyttäjän ohje VTJ-YLLÄPITO Vastuukäyttäjän ohje 2 (9) Sisällysluettelo 1 Johdanto...3 1.1 Vastuukäyttäjän tehtävät...3 2 Käyttäjien hallinta...3 2.1 Kirjautuminen VTJkyselyn hallintapalveluihin...3 2.2 Uuden käyttäjän

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin...1 Tilojen haku...2 Pikkukalenteri...4 Varauskalenteri...5 Hakemuksen teko...5 Hakemuksen lisätiedot-välilehti...6 Varaukset Oma asiointi...7 Kirjautuminen Timmiin Mene

Lisätiedot

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN Organisaatiot kuten eläinsuojeluyhdistykset kirjautuvat KIRJAUTUMINEN ORGANISAATIOT-osiosta: http://www.turvasiru.fi/pet/turvasiru.jsp Organisaatioiden

Lisätiedot

Office 365 palvelujen käyttöohje Sisällys

Office 365 palvelujen käyttöohje Sisällys Office 365 palvelujen käyttöohje Sisällys Sisäänkirjautuminen... 2 Office 365:n käyttöliittymä... 3 Salasanan vaihto... 5 Outlook-sähköpostin käyttö... 7 Outlook-kalenterin käyttö... 10 OneDriven käyttö...

Lisätiedot

Ohje Emmi-sovellukseen kirjautumista varten

Ohje Emmi-sovellukseen kirjautumista varten 1 Ohje Emmi-sovellukseen kirjautumista varten Ohjetta päivitetty 2.9.2017. 1. Yleistä Emmi-kirjautumisesta Kirjautuminen Emmi-sovellukseen vaatii voimassa olevan käyttäjätunnuksen sekä hyväksytyn käyttöoikeuden

Lisätiedot

Emmi-sovelluksen kirjautumisohje

Emmi-sovelluksen kirjautumisohje Emmi-sovelluksen kirjautumisohje - päivitetty 5.9.2017- Sisällys 1. Yleistä Emmi-kirjautumisesta... 2 2. Yleistä PPSHP tunnuspalvelusta... 2 3. Yleistä tunnuksen hallinnasta... 2 4. Tunnuksen luominen...

Lisätiedot

OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 29.5.2015

OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 29.5.2015 OHJE SENAATTILAN KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMISTÄ VARTEN 29.5.2015 SISÄLLYSLUETTELO Senaattilan käyttäjäksi rekisteröityminen sivut 3-25 Sähköpostiosoitteella rekisteröityminen sivut 7-14 Virtu-tunnistautumisella

Lisätiedot

Sisältö. 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP. 29/05/2015 Anna-Stina Lindblad

Sisältö. 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP. 29/05/2015 Anna-Stina Lindblad Toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta voi

Lisätiedot

Kirjautuminen sähköisiin palveluihin jälkeen

Kirjautuminen sähköisiin palveluihin jälkeen Ohjeistus 1 (5) Kirjautuminen sähköisiin palveluihin 17.12.2018 jälkeen Kirjautumisjärjestelmä on muuttunut 17.12.2018. Muutoksen jälkeen käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Aiempi asiointihistoriasi

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE / Ver 1.0 / Huhtikuu Martat - KÄYTTÖOHJE Yhdistyksille 2017

KÄYTTÖOHJE / Ver 1.0 / Huhtikuu Martat - KÄYTTÖOHJE Yhdistyksille 2017 / / Martat - KÄYTTÖOHJE Yhdistyksille 2017 Sisältö Sisältö 1. Yleistä 2. Kirjautuminen ylläpitoon 2.1. Kirjaudu osoitteessa: https://www.martat.fi/wp-admin 2.2 Salasana hukassa? 3. Uuden Ajankohtaisen

Lisätiedot

käyttäjänimi 653000 salasana ****** OHJE TILAUKSEN TEKEMISEEN, SERVEA OY

käyttäjänimi 653000 salasana ****** OHJE TILAUKSEN TEKEMISEEN, SERVEA OY OHJE TILAUKSEN TEKEMISEEN, SERVEA OY Tilausjärjestelmämme sijaitsee Internet osoitteessa www.kauppapalvelu.fi -> osoita Espoo Ikkunaan avautuu kirjautumissivu. Kirjautukaa Käyttäjänimellänne ja salasanallanne

Lisätiedot

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje Oy Oticon Ab Korvakappale.fi Käyttöohje 15 1 Sisältö 2 Yleistä... 3 3 Käyttäjätilit ja kirjautuminen... 3 3.1 Käyttäjätilit... 3 3.2 Pääkäyttäjätilin tilaaminen... 4 3.3 Kirjautuminen... 5 4 Peruskäyttäjän

Lisätiedot

UUTTA. Hintaluokat. Hintaluokilla määritellään laituripaikkojen hinnat keskitetysti. Paikan hinta näkyy kaikkialla aina paikkatiedon ohessa.

UUTTA. Hintaluokat. Hintaluokilla määritellään laituripaikkojen hinnat keskitetysti. Paikan hinta näkyy kaikkialla aina paikkatiedon ohessa. UUTTA (23.5.2015) Hintaluokat Aikaisemmin Muutoksia Veneen tiedot lomakkeella - osa 2 Lisää tietoa laituripaikoista Muutoksia Käyttäjätiedot lomakkeella Muutoksia Veneen tiedot lomakkeella Maksulliset

Lisätiedot

Maatiaiskanojen säilyttäjän ohjeet Maatiaiskanat-palvelun käyttöön

Maatiaiskanojen säilyttäjän ohjeet Maatiaiskanat-palvelun käyttöön Maatiaiaskanat-järjestelmä säilyttäjän ohjeet Luonnonvarakeskus/Eläingeenivarat 7.6.2019 Maatiaiskanojen säilyttäjän ohjeet Maatiaiskanat-palvelun käyttöön Tässä dokumentissa neuvotaan, miten maatiaiskanasäilyttäjänä

Lisätiedot

www.lionsverkkokauppa.fi

www.lionsverkkokauppa.fi 1 www.lionsverkkokauppa.fi Tervetuloa tilaamaan verkkokaupan kautta joulukortteja tilaamalla maailma muuttuu askeleen paremmaksi. OHJEEN SISÄLTÖ 2 OHJEEN SISÄLTÖ 2 MUUTAMA HUOMIOITAVA ASIA 3 KIRJAUTUMINEN

Lisätiedot

Kielivalinta Kojelauta - Luo lasku Asetukset - Käyttäjät - Kirjaudu ulos

Kielivalinta Kojelauta - Luo lasku Asetukset - Käyttäjät - Kirjaudu ulos TOIMITTAJAPORTAALI Kalajoen kaupunki tarjoaa käyttöönne CGI:n ylläpitämän web-pohjaisen käyttöliittymän, jonka avulla toimittaja pystyy luomaan ja lähettämään sähköisen laskun vastaanottajalle. Toimittajaportaalin

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Pääkäyttäjän pikaopas

Elisa Toimisto 365. Pääkäyttäjän pikaopas Elisa Toimisto 365 Pääkäyttäjän pikaopas Päivitetty 10/2016 Tämän pikaoppaan avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 -palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita löydät osoitteesta http://www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet/

Lisätiedot

Ohje tietojen tallennukseen

Ohje tietojen tallennukseen Ohje tietojen tallennukseen Sisältö 1. Johdanto 1 2. Taksit.fi -palvelun sisältö 2 3. Kirjautuminen ensimmäisellä kerralla 3 4. Omien tietojen päivitys 6 5. Usein kysytyt kysymykset 14 6. Palaute 14 1

Lisätiedot

HÄLYRI-SOVELLUKSEN KÄYTTÖOHJEET

HÄLYRI-SOVELLUKSEN KÄYTTÖOHJEET HÄLYRI-SOVELLUKSEN KÄYTTÖOHJEET 1 TILIN LUONTI Aloita Hälyrin käyttö luomalla tili. Mikäli tilasit tuotteen verkkokaupastamme, sinulla on jo tunnukset eikä uutta tiliä tarvitse luoda. Kirjaudu tällöin

Lisätiedot

eshop manuaali Atea Finland Oy 26.2.2015

eshop manuaali Atea Finland Oy 26.2.2015 2015 eshop manuaali Atea Finland Oy 26.2.2015 1 Sisältö 1.Yleistä... 2 2. Valikot... 2 2.1 Ylävalikko... 2 2.1.1. Omat sivut... 2 2.1.2. Asiakaspalvelu... 2 2.1.3. Lisenssit... 3 2.1.5. Ylläpito... 3 2.1.6.

Lisätiedot

Etusivu Etusivulta valitaan haluttu toiminto klikkaamalla sitä joko yläreunan otsikosta tai oikeanpuoleisesta valikosta.

Etusivu Etusivulta valitaan haluttu toiminto klikkaamalla sitä joko yläreunan otsikosta tai oikeanpuoleisesta valikosta. Korpelan Voiman Online-palvelun käyttöohje Etusivu Etusivulta valitaan haluttu toiminto klikkaamalla sitä joko yläreunan otsikosta tai oikeanpuoleisesta valikosta. Käyttäjätunnuksen takaa asiakas voi hallinnoida

Lisätiedot

Netsor Webmailin käyttöohje

Netsor Webmailin käyttöohje Netsor Webmailin käyttöohje https://mail.webhotelli.net sekä https://webmail.netsor.fi Ohjeen sisältö Sähköpostin peruskäyttö Lukeminen Lähettäminen Vastaaminen ja välittäminen Liitetiedoston lisääminen

Lisätiedot

Päänäkymä Opiskelijan ohjeet Kurssin suorittaminen Opettajan ohjeet kurssin teko

Päänäkymä Opiskelijan ohjeet Kurssin suorittaminen Opettajan ohjeet kurssin teko Simppelit ohjeet Sisällys Päänäkymä... 1 Valikko... 1 Opiskelijan ohjeet Kurssin suorittaminen... 2 Kurssin haku... 2 Kurssin suorittaminen... 2 Opettajan ohjeet kurssin teko... 3 Kirjautuminen... 3 Kurssin

Lisätiedot

EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S

EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE 2007 Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S SISÄLLYS 1 Projektorin käyttö... 3 2 Projektien julkinen haku ja selailu... 4 2.1 Hakuvaihtoehdot... 4 2.2 Tarkennettu haku... 5 3 Rekisteröityminen

Lisätiedot

Lunastuspoistajat AJONEUVOJEN REKISTERÖINTI

Lunastuspoistajat AJONEUVOJEN REKISTERÖINTI Lunastuspoistajat AJONEUVOJEN REKISTERÖINTI Kirjautuminen REKI järjestelmään...2 ATJ Aloitussivu...3 Rekisteröinnin päävalikko...4 Liikennekäytöstäpoisto...5 Rekisteritietojen haku...5 Omistajuuden perustiedot...6

Lisätiedot

SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ

SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ KÄYTTÄJÄN OHJE 2 S i v u SISÄLLYSLUETTELO 1. Kirjautuminen 3 2. Etusivunäkymä 4 3. Tapahtumat 5 3.1. Tapahtumaan ilmoittautuneet 6 3.2.

Lisätiedot

Kortinhaltijoiden valinta (1.vaihe)

Kortinhaltijoiden valinta (1.vaihe) 1(5) USEAN KORTIN TILAAMINEN Toiminto tilaa ja uusi kortteja löytyy etusivulta kohdasta Kortit. Tässä voit tilata Lounaskortteja henkilöille, jotka on jo luotu lounaskorttipalveluun, ja joilla ei tällä

Lisätiedot