HEPOHIEKAN LEIRIALUEEN ESITTELY

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HEPOHIEKAN LEIRIALUEEN ESITTELY"

Transkriptio

1 HEPOHIEKAN LEIRIALUE 1/ /6 HEPOHIEKAN LEIRIALUEEN ESITTELY esite kaikille alueen käyttäjille YLEISTÄ Hepohiekan leirialue on ostettu Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:lle vuonna Leirialueen koko on 11,7 hehtaaria. Leirialue sijaitsee Taipalsaaren kunnan alueella Kyläniemessä, tila nro Hepohiekan leirialueen hankkimisen tavoitteena on ollut varmistaa Etelä-Karjalan alueella yksi maa-alue, jossa partiolaisilla on mahdollisuus järjestää jopa tuhannen hengen kokoisia piirileirin tasoisia suurleirejä. Leirialueelle voi saapua niin maanteitse kuin vesiteitse. Leirialueen rakentaminen on toteutettu talkootyönä. Leirialueen vihkijäiset pidettiin Hepohiekalla Leirialueen käyttäjät tulevat pääsääntöisesti Etelä-Karjalan partiopiirin alueelta. Leirialuetta vuokrataan myös muille käyttäjille. Käyttäjät ovat pääsääntöisesti lapsia ja nuoria. Leirialuetta ylläpitää, huoltaa ja kehittää Hepohiekan hoitokunta. Leirialueen käyttövaraukset tehdään Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n piiritoimiston kautta. LEIRIALUE Leirialue voidaan jakaa seitsemään erilliseen alueeseen, aluetta kuvaa jokin sille tyypillinen toiminto tai maamerkki: 1. Satama 2. Grillikatos ja hiekkarannat 3. Heponiemi ja sauna 4. Keittiön ja ruokailukatoksen alue 5. Telttailualue 1 6. Telttailualue 2 7. Telttailualue 3 8. Vaivionlampi ja sen ympäristö Leirialueelle saavutaan leiriportin tai sataman kautta. Autot parkkeerataan sataman alueella olevalle parkkipaikalle. Muualla leirialueella autoja ei voi parkkeerata. Huoltoliikenne on sallittua leirialueella olevilla tieurilla. Sataman vieressä on mökkiläisille kuuluva maa-alue ja veneranta, joka ei kuulu Hepohiekan leirialueeseen. Mökkiläisten autot parkkeerataan ko. alueella. -> merkkaa karttaan Leirialueella leiriytyminen on sallittua pääsääntöisesti kaikkialla, pois lukien Heponiemi ja Vaivionlammen ranta-alue. Leirialueella voi samanaikaisesti olla useampiakin käyttäjiä, sillä leirialueen koko mahdollista jopa 3-4 yhtäaikaisen leirin tai retken alueella. Leirialueella alkoholin julkinen käyttö on kielletty. Leirialueella ei saa esiintyä päihtyneenä.

2 /9 Kartat Leirialueesta jaympäröivästä maastosta on tehty suunnistuskartta. Karttaa voi ostaa Etelä-Karjalan Partiolaisten toimistolta. Maastoon on myös tehty kiintorasteja suunnistusta varten.

3 /9 LEIRIALUEEN RAKENNUKSET JA RAKENNELMAT Leirialueelle on rakennettu seuraavat rakennukset ja rakennelmat vuosien aikana. 1. Huussi 1 ja varasto Huussi ja varasto on rakennettu vuonna Huussissa on 2 asiakaspaikkaa. Huussijätteistä neste kerätään loka-altaaseen ja kiinteä jäte kompostoidaan. 2. Kaivo Juomavesikaivo, syvyys n. 3 m, on rakennettu vuonna Vesi nostetaan kaivopumpulla vesiastiaan. Kaivon vesitilavuus n. 800 l. Vesi on juomakelpoista, mutta siinä on värija makuhaittoja johtuen rautapitoisesta vedestä. Juomavesikaivon yhteydessä on vesiautomaatti (2009). Vesiautomaatti pumppaa veden keittiölle, jonne on kiinteä vesijohtoyhteys. Vesiautomaatin sulake sijaitsee pääkeskuksella (grillikatos), vesiautomaatin pistoke kytketään suojakopissa olevaan pistorasiaan.

4 /9 3. Sataman laituri Betoninen ponttoonilaituri, pituus 30 m, on rakennettu vuonna Laiturin rannan puoleisessa päässä vesisyvyys 1,5-2 m. Toisessa päässä vesisyvyys 3-4 m. Koordinaatit: 4. Jätekatos ja varasto / sammutuskalusto Jätekatos on rakennettu vuonna Jätekatoksessa on 600 l:n jäteastiat sekajätteelle (sekä keräysastiat pantillisille juomapulloille ja tölkeille). Leirialueella on lisäksi sijoitettu pienempiä jäteastioita rakennusten yhteyteen, jotka tyhjennetään jätekatoksen jäteastioihin. Keittiöllä on komposti 600 l, johon kerätään kaikki maatuva ja kompostoitava ruokajäte. Jätekatoksen yhteydessä on varasto, jossa varastoidaan mm. polttomoottoritoiminen vesipumppu, jota voidaan käyttää tulipalotilanteissa palojen sammuttamiseen. Paloletkua (38 mm) on varastossa 120 m ja yksi vesisuutin. Polttomoottoripumpun käyttö edellyttää käyttökoulutusta.

5 HEPOHIEKA N L EI RI A L UE /9 5. Leirialueen portti Portti on rakennettu vuonna Leiriportin runko on pysyvä rakenne, jota voidaan koristella leirin teeman mukaisesti. Leiriportin vapaaalikulkukorkeus on 4,6 m. 6. Keittiö ja ruokailukatos Keittiö on rakennettu vuonna Keittiö on sähköistetty vuonna Keittiörakennuksessa on varsinainen keittotila sekä kuivavarasto ja kattilavarasto. Keittotilassa on kaksi hellaa, joista toinen toimii puulla ja toinen sähköllä. Keittiölle tulee kaivolta juomavesi, lisäksi järvestä voidaan omalla vesiautomaatilla pumpata tiskivesi keittiön käyttöön. Keittiö on viemäröity. Jätevedet johdetaan loka-altaaseen, josta vedet imeytetään imeytyskentän kautta maaperään. Keittiön lämmitys voidaan toteuttaa puuhellan käytön yhteydessä tai sähköpattereilla. Ruoan kylmäsäilytys voidaan toteuttaa joko kuivavaraston lattiassa olevassa kylmäkuopassa tai keittotilassa olevissa jääkaapissa tai pakastimessa. Ruokailu tapahtuu keittiön yhteydessä olevissa ruokailukatoksissa. Ruokailukatoksiin mahtuu noin 60 ruokailijaa / katos. Ruoanjakelupiste on keittiön etupuolella ja tiskauspaikka keittiön takapuolella. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry Kyllikinkatu Lappeenranta (05) toimisto@e-kp.fi Nordea

6 HEPOHIEKA N L EI RI A L UE /9 7. Grillikatos Grillikatos on rakennettu vuonna Grillikatoksen ulkoseinässä sijaitsee leirialueen sähköpääkeskus (2009). Grillikatoksessa on tulisija, jossa ritilät ja keittotasot. Grillin tuloilma rakennuksen ulkopuolelta tulisijaan, jossa reikätiilet toimii venttiileinä. Tuhkat poistetaan tulisijasta grillikatoksen ulkopuolella olevaan tuhka-astiaan. Grillikatoksella on jäteastia, jäteastian tyhjennys jätekatoksen jäteastioihin. 8. Sauna Sauna on rakennettu vuosina Sauna on sähköistetty vuonna Saunarakennuksessa on tupa, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Saunatuvassa on minikeittiö, jossa ruoan voi valmistaa sähköliedellä. Keittiössä on tiskiallas, joka on viemäröity saunan jätevesien imeytysjärjestelmään. Saunarakennuksen lämmitys tapahtuu joko sähköpattereilla tai varaavalla takalla. Pesu- ja löylyhuoneessa lattialämmitys. Yöpyminen saunarakennuksessa tapahtuu pukuhuoneen parvella, jossa makuupaikat n. 12 hengelle. Toistaiseksi parvella yöpyminen on kielletty (varapoistumistie ja käyntiportaat parvelle puuttuvat). Saunan ja pesuhuoneen harmaat vedet on viemäröity rakennuksen ulkopuolella olevaan selkeytyspalloon ja edelleen imeytyspalloon. Kylmä käyttövesi voidaan pumpata vesiautomaatilla pesuhuoneeseen. Lämmin käyttövesi valmistetaan saunapadassa. Saunan lauteille mahtuu kerralla 12 aikuista ja pienempiä saunojia jopa yli 20. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry Kyllikinkatu Lappeenranta (05) toimisto@e-kp.fi Nordea

7 /9 9. Huussi 2 Huussi on rakennettu vuonna Huussissa on 4 asiakaspaikkaa. Huussijätteistä neste kerätään loka-altaaseen ja kiinteä jäte kompostoidaan. 10. Polttopuuvarasto 1 Polttopuuvarasto on rakennettu vuonna Polttopuuvaraston avain sijaitsee keittiöllä. 11. Luontopolku ja pitkospuut Luontopolku ja pitkospuut on rakennettu vuonna Reitin alkupiste on grillikatoksella. Reitti kiertää Vaivionlammen ja leiriportin päätyen takaisin grillikatokselle. Reitin pituus on noin 1,5 km. 12. Laavu Laavu on rakennettu vuosina Laavu sijaitsee Heponiemessä. Laavussa on makuupaikat 6 hengelle. Laavun yhteydessä on nuotiopaikka. 13. Huussi 3 Huussi on rakennettu vuonna Huussissa on 6 asiakaspaikkaa. Huussijätteistä neste kerätään loka-altaaseen ja kiinteä jäte kompostoidaan. Huussi on käytössä vain suurleirien yhteydessä.

8 /9 LEIRIALUEEN VARAAMINEN JA VUOKRAUS Varaaminen Leirialueen käyttövaraukset tehdään Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n piiritoimiston kautta. Varauskalenteri on piirin nettisivuilla, josta voit tarkastaa varaustilanteen. Piirin lippukunnilla on ennakkovaraus oikeus kuluvan vuoden maaliskuun loppuun, jonka jälkeen leirialueen varauksia otetaan vastaan varausjärjestyksessä. Leirialueen varaukset tehdään vain yhden vuoden jaksolle kerrallaan. Suurleirien varaukset voidaan tehdä jo useampia vuosia aikaisemmin. Vuokrahinnat Leirialueen käytöstä peritään kaikilta käyttäjiltä käyttövuokra, jolla ylläpidetään ja huolletaan leirialuetta. Yksittäisiltä Etelä-Karjalan piirin jäseniltä ei peritä maksua, jos leirialueella majoitutaan teltassa tai aluksessa. Muusta käytöstä on määrätty vuokrahinnat, jotka ilmoitetaan Hepohiekan hinnastossa. Hinnasto tarkastetaan vuosittain ja sen hyväksyy piirihallitus. Hinnastossa vuokraajat on määritelty seuraavasti: E-KP Tätä sovelletaan, kun - kaikki käyttäjät ovat Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n jäseniä tai siihen kuuluvien lippukuntien jäseniä. Muut partiolaiset / SRK /koulut Tätä sovelletaan, kun - vuokraajat edustavat seurakuntaa seurakunnan tapahtumassa (Etelä-Karjalan alue) - vuokraajat ovat partiolaisia Etelä-Karjalan ulkopuolelta - kun pääosa vuokraajista on muista partiopiireistä ja isäntä tms. E-KP:sta - koulujen leirikäyttö Ei partiolaiset Tätä sovelletaan, kun vuokraajana on - yritykset ja yhdistykset ja yhteisöt - yksi partiolainen isäntänä ja muut ei partiolaisia. - jos vuokraajana on perhe, jossa vanhemmista toinen partiolainen ja muut tai osa on yli 7 vuotiaita ei-partiolaisia. E-KP Yksittäiset käyttäjät, vuorokausimaksu Tätä sovelletaan, kun - käyttäjänä yksi tai muutama oman piirin jäsen ja tällä hinnalla vuokra jää pienemmäksi kuin hinnaston hinnat. Yksittäiset käyttäjät, vuorokausimaksu Tätä sovelletaan, kun - käyttäjänä yksi tai muutama käyttäjä ja tällä hinnalla vuokra jää pienemmäksi kuin hinnaston hinnat.

9 /9 Vuokrasopimus Kun varaus koskee leirialueen saunaa tai keittiörakennusta, leirialueen käyttäjien kanssa tehdään vuokrasopimus ja perehdytetään leirialueen käyttöön. Avaimet Leirialueen rakennusten avaimet saa piirin toimistolta. Jos vuokrauksen yhteydessä on sovittu käyttökoulutuksesta, hoitokunnan edustaja luovuttaa vuokraajalle leirialueen ja avaimet sekä antaa alueen käyttökoulutuksen leirialueella. Käyttökoulutus Leirialueen käyttökoulutusta järjestetään vuosittain Hepohiekan kevät- ja syystalkoiden yhteydessä. Lippukunnat vastaavat siitä, että jokaisessa lippukunnassa on vähintään yksi käyttökoulutuksen saanut jäsen. Käyttökoulutuksen saaneista henkilöistä pidetään rekisteriä. Käyttökoulutuksen saanut henkilö voi toimia rakennusten vuokraajana. Isännöinti ja leirialueen ylläpito Leirialueen isännöinnistä vastaa Hepohiekan hoitokunta. pj. Mika Kivistö, LW p jäsenet jäs. Tommi Turunen, KoVa p jäs. Tero Piiparinen, VV p jäs. Mikko Ikonen, LW p jäs. Jaakko Arminen, KoVa p jäs. Tuija Karjalainen, SV p jäs. Markku Löyttynen, TaTa p Partiotoimisto: järjestösihteeri Jaana Kankkunen p p

Sisällysluettelo... 2 Hepohiekan leirialueen esittely... 4. Yleistä... 4 Kartat... 5. Leirialueen rakennukset ja rakennelmat... 7

Sisällysluettelo... 2 Hepohiekan leirialueen esittely... 4. Yleistä... 4 Kartat... 5. Leirialueen rakennukset ja rakennelmat... 7 2 SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo... 2 Hepohiekan leirialueen esittely... 4 Yleistä... 4 Kartat... 5 Leirialueen rakennukset ja rakennelmat... 7 Leirialueen portti... 7 Sataman laituri... 7 Keittiö ja

Lisätiedot

Sisällysluettelo... 2 Liitteet... 3 Hepohiekan leirialueen esittely... 4. Yleistä... 4 Kartat... 5. Leirialueen rakennukset ja rakennelmat...

Sisällysluettelo... 2 Liitteet... 3 Hepohiekan leirialueen esittely... 4. Yleistä... 4 Kartat... 5. Leirialueen rakennukset ja rakennelmat... 2 SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo... 2 Liitteet... 3 Hepohiekan leirialueen esittely... 4 Yleistä... 4 Kartat... 5 Leirialueen rakennukset ja rakennelmat... 7 Leirialueen portti... 7 Sataman laituri...

Lisätiedot

MAJA- KANSIO. Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille

MAJA- KANSIO. Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille MAJA- KANSIO Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille SIJAINTI Linkki Google Maps palveluun: https://goo.gl/maps/gvyk9nvxuqm2 Linkki Kansalaisen karttapaikkapalveluun: http://bit.ly/2cjallm

Lisätiedot

TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA!

TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA! TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA! Yhteydenotot: Ma-Pe klo 08.00-16.00 puh. 040-6875508 (toimisto) Muina aikoina puh. 0400-395056 (toiminnanjohtaja) HÄTÄNUMERO: 112 Sisältö Ajo-ohjeet...

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Vuokrasopimus 1 Luonnos 15.10.2014. 2 Merimaskun Rantamakasiini -rakennus ja siihen kuuluva piha-alue.

Naantalin kaupunki Vuokrasopimus 1 Luonnos 15.10.2014. 2 Merimaskun Rantamakasiini -rakennus ja siihen kuuluva piha-alue. Naantalin kaupunki Vuokrasopimus 1 1 Osapuolet 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 1.2 Vuokralainen T:mi Marita Lamberg, y-tunnus 1979727-5 2 Vuokrauskohde

Lisätiedot

KARHUKOLON KÄYTTÖOHJEET KÄMPPÄSÄNTÄ ANGELICA PAX 0503738963 KANTOHAKA 4H31 02410 K.NUMMI

KARHUKOLON KÄYTTÖOHJEET KÄMPPÄSÄNTÄ ANGELICA PAX 0503738963 KANTOHAKA 4H31 02410 K.NUMMI KARHUKOLON KÄYTTÖOHJEET KÄMPPÄSÄNTÄ ANGELICA PAX 0503738963 KANTOHAKA 4H31 02410 K.NUMMI KUN SAAVUT KÄMPÄLLE (KARHUKOLO) -Kytke palovaroittimien patterit ja tarkista että ne toimivat -tarkista että sammuttimet

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.12.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Jousenkaari 23, 90410 Oulu Oulu Kaakkuri Omakotitalo 5h-6h(4mh+parvi+oh)+k+khh+kh+s+2 wc+2

Lisätiedot

Vapaa-ajan asunto. Taipalsaari, Kohdenumero h,k,rt,khh,s+parvi, 66,0 m²/73,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Vapaa-ajan asunto. Taipalsaari, Kohdenumero h,k,rt,khh,s+parvi, 66,0 m²/73,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Vapaa-ajan asunto Taipalsaari, Kohdenumero 586733 2h,k,rt,khh,s+parvi, 66,0 m²/73,5 m² Kov. 2007 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 495 000,00 Juntula. Tasokas kolmen rakennuksen kokonaisuus Taipalsaarella, joko

Lisätiedot

Muistio suunnittelutilaisuuksista. Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta. Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo

Muistio suunnittelutilaisuuksista. Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta. Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo Muistio suunnittelutilaisuuksista Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo Suunnittelun tuotoksia kansallispuiston ulkopuolisiin alueisiin Rautalampi o Majoituskapasiteetin lisääminen

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Peurantuvan partiokämppä. Yleiset käyttöohjeet

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Peurantuvan partiokämppä. Yleiset käyttöohjeet Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Peurantuvan partiokämppä Yleiset käyttöohjeet Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Alueelle saapuminen ja poistuminen... 3 2.1. Saapuminen... 3 2.2. Poistuminen... 3 3. Palvelut...

Lisätiedot

Täytetyt lomakkeet säilytetään kiinteistöllä ja ne esitetään pyydettäessä kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle.

Täytetyt lomakkeet säilytetään kiinteistöllä ja ne esitetään pyydettäessä kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle. NAANTALIN KAUPUNKI SELVITYS JÄTEVESIJÄRJESTELMÄSTÄ HUOLTOPÄIVÄKIRJA Täytetyt lomakkeet säilytetään kiinteistöllä ja ne esitetään pyydettäessä kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle. Kiinteistön haltija

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 14.09.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Kuivalantie 7, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+kh/wc+ erill.wc+vh+aula+et+tk

Lisätiedot

JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS

JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS JUUAN KUNTA 2 Sisällysluettelo Käyttötarkoitus ja yleiset ohjeet... 4 Leirikeskuksen käytön varaaminen... 4 Vahingon sattuessa... 4 Varauksen vahvistaminen/peruutus...

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Nuuksion partiokämpät. Yleiset käyttöohjeet

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Nuuksion partiokämpät. Yleiset käyttöohjeet Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Yleiset käyttöohjeet Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Alueelle saapuminen ja poistuminen... 3 2.1. Saapuminen... 3 2.2. Poistuminen... 3 3. Palvelut... 4 3.1. Pysäköinti...

Lisätiedot

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Kantokatu 5, Alvar Aallon Sunila, 48900 Kotka Sijainti kartalla Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1937 valmistunut tehtaanjohtajan talo Kantola meren rannalla

Lisätiedot

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje. 18.7.2011 Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje. 18.7.2011 Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna Sisältö Yleistä Saunan aamusiivous Saunan iltasiivous Saunanhoitajan tehtävät Yleistä Avain haetaan Rauhaniemestä saunanhoitajalta

Lisätiedot

Vapaa-ajan asunto. Saarijärvi, Kohdenumero h, k, kh, s, 44,0 m²/56,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Vapaa-ajan asunto. Saarijärvi, Kohdenumero h, k, kh, s, 44,0 m²/56,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vapaa-ajan asunto Saarijärvi, Kohdenumero 592776 2h, k, kh, s, 44,0 m²/56,0 m² Kov. 2010 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 149 000,00 Huosiaisentie 451 B. Upealla paikalla, aurinkoisella isolla tontilla ympärivuotiseen

Lisätiedot

TIETOA TAAJAMAN TONTEISTA PIENTALORAKENTAJALLE

TIETOA TAAJAMAN TONTEISTA PIENTALORAKENTAJALLE TIETOA TAAJAMAN TONTEISTA PIENTALORAKENTAJALLE KIURUVEDEN KAUPUNKI PL 28, 74701 Kiuruvesi, puh. vaihde (017) 272 900 www.kiuruvesi.fi Palvelut>Tonttitarjonta 11.5.2012 Vapaita pientalotontteja on taajaman

Lisätiedot

Sulkava, Lohilahti Kohdenumero Tupa,kk,makuualkovi + parvi, 49,0 m²/63,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Sulkava, Lohilahti Kohdenumero Tupa,kk,makuualkovi + parvi, 49,0 m²/63,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Vapaa-ajan asunto Sulkava, Lohilahti Kohdenumero 602213 Tupa,kk,makuualkovi + parvi, 49,0 m²/63,0 m² Kov. 2001 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 120 000,00 Lohiniementie, Louhela. Kaunis ja viihtyisä vapaa-ajan

Lisätiedot

95,0 m², 3 mh, oloh, k...,

95,0 m², 3 mh, oloh, k..., Kohteen ilmoittaja Huom! Heinola, Kiinteistötoimisto Kekkonen & Surakka LKV Oy Torikatu 3 18100 Heinola Puh: 0456920460 Hieno kodin ja vapaa-ajan asumisen yhdistelmä vain n. 20 km Heinolan keskusta! Kokonaisuus

Lisätiedot

ETELÄ-KARJALAN PARTIOLAISET RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020

ETELÄ-KARJALAN PARTIOLAISET RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020 ETELÄ-KARJALAN PARTIOLAISET RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020 (myöh. partiopiiri) toimii Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry:n (myöh. keskusjärjestö tai Suomen Partiolaiset) piirijärjestönä Etelä-Karjalan

Lisätiedot

Toimintakilpailun säännöt. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry

Toimintakilpailun säännöt. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry Toimintakilpailun säännöt Etelä-Karjalan Partiolaiset ry SISÄLLYSLUETTELO Partio-ohjelma Kilpailutoimintaan osallistuminen Koulutukset Kasvu Muut Säännöt astuvat voimaan 1.1.015 alkaen. 1 PARTIO-OHJELMA

Lisätiedot

Lisätietoa majoituksesta

Lisätietoa majoituksesta Lisätietoa majoituksesta Huoneet Kartanon päärakennuksessa Huoneita on yhteensä 11, joista yksi on neljän hengen huone (hinta 95 per vrk), kaksi kolmen hengen (75 vrk), kuusi kahden hengen (60 vrk) ja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Kuusituvan partiokämppä. Yleiset käyttöohjeet

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Kuusituvan partiokämppä. Yleiset käyttöohjeet Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Kuusituvan partiokämppä Yleiset käyttöohjeet Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Alueelle saapuminen ja poistuminen... 3 2.1. Saapuminen... 3 2.2. Poistuminen... 3 3. Palvelut...

Lisätiedot

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit Keto-Mökit Mökit KELO - 1,5-kerroksinen kelohirsinen mökki, jonka pinta-ala on 78 m². Mökissä on tilaa 6-8 henkilölle. Alakerrassa olohuone, makuuhuone, keittiö, sähkösauna, wc ja veranta. Tulikivitakka.

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Nro 3060

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Nro 3060 LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. VUOKRAN- ANTAJA 2. VUOKRA- LAINEN 3. VUOKRAUS- KOHDE ESPOON KAUPUNKI / TILAKESKUS -LIIKELAITOS Virastopiha 2B, 5.krs 02070 Yhteyshenkilö Pankki ja tilinumero Y-tunnus Puhelin

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Velintie 6, 91910 Tupos Liminka Tupos Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+2 erill.wc+vh+et+tk+kuisti+tekn.tila+parv

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 19.07.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Nissiläntie 11, 90650 Oulu Oulu Ranta-Saarela Kokonaisala: 220 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Vapaa-ajan asunto. Puumala, Junninmäki Kohdenumero h,k,kph/wc, 107,0 m²/132,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Vapaa-ajan asunto. Puumala, Junninmäki Kohdenumero h,k,kph/wc, 107,0 m²/132,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Vapaa-ajan asunto Puumala, Junninmäki Kohdenumero 595261 4h,k,kph/wc, 107,0 m²/132,0 m² Kov. 1998 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 397 000,00 Lintusalontie 15. Saimaan rannalla, Puumalan kauniissa maisemissa

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pekantie 12, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki, Keskusta Omakotitalo Pinta-ala: 148,9 m² Kokonaisala: 167,3

Lisätiedot

KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU

KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU Vanhan Musiikin Viikolle 27.7.-2.8.09 Tiedusteluihin vastaavat diplomiurkuri Anne-Marie Grundstén, puh. 050 520 4798. Kulttuurisihteeri Hilpi Toikka-Haldin, puh. (02) 677 4698;

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 08.03.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Keihääntie 3, 91900 Liminka Liminka Jutkokylä Omakotitalo omalla tontilla 4h(3mh+oh)+takkah+oleskeluh+khh+kh+s+työtila+2

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/2015 1 (5) 83 Alueen vuokraaminen Vironaltaasta Oy Habitor Ab:lle ravintolalaivatoimintaa varten HEL 2015-004038 T 10 01 01 04 S0103-62 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Kiljavan Leirikeskus. Yleiset käyttöohjeet

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Kiljavan Leirikeskus. Yleiset käyttöohjeet Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Yleiset käyttöohjeet Ohjeistus päivitetty: Elokuu 2014 Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Alueelle saapuminen ja poistuminen... 3 2.1. Saapuminen... 3 2.2. Poistuminen... 3 3.

Lisätiedot

Kouvolan ja Iitin uudet jätteenkuljetusurakat alkavat 1.1.2014

Kouvolan ja Iitin uudet jätteenkuljetusurakat alkavat 1.1.2014 Sivu 1 / 5 TIEDOTE KOUVOLAN JA IITIN ISÄNNÖITSIJÖILLE 20.11.2013 Kouvolan ja Iitin uudet jätteenkuljetusurakat alkavat 1.1.2014 myös entiset Kuusankoski ja Anjalankoski yhtenäisen jätteenkuljetuksen ja

Lisätiedot

SUVANNONLAHDEN LEIRIKESKUS

SUVANNONLAHDEN LEIRIKESKUS SUVANNONLAHDEN LEIRIKESKUS Kehittämissuunnitelma 2018-> Tekninen toimi Suvannonlahden leirikeskus kehittämissuunnitelma 2018 - > Sisältö: Tietoja kohteesta nykytilanne; päärakennus, sauna, muut rakennukset

Lisätiedot

Lappajärvi, Itäkylä Kohdenumero h,k,ph, 91,0 m²/91,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Lappajärvi, Itäkylä Kohdenumero h,k,ph, 91,0 m²/91,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Lappajärvi, Itäkylä Kohdenumero 633455 4 h,k,ph, 91,0 m²/91,0 m² Kov. 2011 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 237 000,00 Viinamäentie 98. Vakituiseen asumiseen tai vapaa-aikaan upea 2008-2010 rakennettu

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 20.07.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kunta: Kunnan osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Professorintie 6, 90440 Kempele Kempele Vihiluoto Omakotitalo omalla tontilla 5h+k+khh+kh+s+2 erill.wc+vh+et+tk

Lisätiedot

TERVETULOA TERVASTUVALLE OLAVIN RETKEILIJÄT RY

TERVETULOA TERVASTUVALLE OLAVIN RETKEILIJÄT RY TERVETULOA TERVASTUVALLE OLAVIN RETKEILIJÄT RY NEUVOJA TERVASTUVAN KÄYTTÄJÄLLE Tervastuvan osoite: Pihlajaniementie 705 AVAIMET Tuvan avaimella avautuu: puuvajan vieressä oleva varasto puuvajan päädyssä

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 piirihallitus aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 piirihallitus aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava poissa: Valtteri Karhu piirinjohtaja/puheenjohtaja Jaana Mäki II-piirinjohtaja Jari Autio Terhi

Lisätiedot

Kesärannan ranta-asemakaavaalueen

Kesärannan ranta-asemakaavaalueen S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A STORA ENSO OYJ Kesärannan ranta-asemakaavaalueen vesihuolto Selostus FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P24308 Selostus 1 (6) Määttä Päivi Sisällysluettelo 1 JOHDANTO...

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 05.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Suksirinne 3, 90900 Kiiminki Oulu Kokonaisala: 236 m² Rakennusoikeus: Kerroksia:

Lisätiedot

Jyväskylän pienten järvien melontareitit

Jyväskylän pienten järvien melontareitit Jyväskylän pienten järvien melontareitit Melonnan harrastus kasvaa Melonnan harrastajia on Suomessa noin 18 500 (2001) ja määrä kasvaa koko ajan. Aktiivimelojia kuitenkin vain noin 10 % tästä määrästä

Lisätiedot

Honkaniemi, vahvistettu 25. Kuivakäymälä 30 m rannasta, thl 69 3 mom 3.1994 -lomarak. 20 m rannasta -sauna max 20 m2 10 m rannasta

Honkaniemi, vahvistettu 25. Kuivakäymälä 30 m rannasta, thl 69 3 mom 3.1994 -lomarak. 20 m rannasta -sauna max 20 m2 10 m rannasta HEINÄVESI: Jätevesiä ja käymälän sijoittamista koskevat määräykset rantakaavoissa (TARKASTA AJANTASAISUUS RAKENNUSVALVONNASTA) EK / TP 2011 Kaava ja rakennusten etäisyydet Ruoppausta, rannan käsittelyä

Lisätiedot

172,0 m², 7h, 2x k, 2x...,

172,0 m², 7h, 2x k, 2x..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Samu Saarnio Puh: 0407215991 Aurea LKV Kempeleentie 7 B 90400 Oulu Puh: 08 370 900 Tämä kodikas puutalokoti sijaitsee rauhallisella Yläsiirtolan alueella kaupungin välittömässä

Lisätiedot

Jätevesijärjestelmän suunnitelma

Jätevesijärjestelmän suunnitelma 1 Jätevesijärjestelmän suunnitelma Liite rakennus - tai toimenpidelupahakemukseen Suunnitelma koskee: sekä: uuden rakennuksen uutta jätevesijärjestelmää olemassa olevan jätevesijärjestelmän tehostusta

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8

KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8 KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8 Yli-Vallintie (856), 61720 Yli-Valli Vapaa-ajan asunnon kuntokartoitus 25.11.2015 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 2/8 Tilaus 12.11.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään

Lisätiedot

PARTIONIEMI VUOKRAAJAN OPAS

PARTIONIEMI VUOKRAAJAN OPAS PARTIONIEMI VUOKRAAJAN OPAS Sisältö 1. Tervetuloa 2. Turvallisuus 2.1. Päärakennus 2.2. Keittiörakennus 2.3. Sauna 2.4. Muut rakennukset/alueet 3. Alueen kartta 4. Järjestyssäännöt 5. Siivous ja roskat

Lisätiedot

Helsingin Poliisien Yhdistyksen lomakohteet

Helsingin Poliisien Yhdistyksen lomakohteet Hyvää lomaa! Helsingin Poliisien Yhdistyksen lomakohteet HPY:n LOMAKOHTEET Helsingin Poliisien Yhdistyksen jäsenillä on käytössään seitsemän lomakohdetta, SINI- RANTA ja KAUKOLA (Inkoo) sijaitsevat samalla

Lisätiedot

YRITYKSEN KIINTEISTÖKANNAN ESITTELY

YRITYKSEN KIINTEISTÖKANNAN ESITTELY YRITYKSEN KIINTEISTÖKANNAN ESITTELY www.kanavuori.fi YLEISESITTELY SISÄLLYSLUETTELO KOY Vuoriluolat yleisesittely Yleisesittely alueesta Esikunnan alue Luolastot Rantarakennusten alue Ranta-alueet Kylmävarastot

Lisätiedot

TOTEUTUSKUVAUS EEMONTTI - REMONTISTA

TOTEUTUSKUVAUS EEMONTTI - REMONTISTA TOTEUTUSKUVAUS EEMONTTI - REMONTISTA Kohdekiinteistö 3: 2000-luvun omakotitalo Kiinteistön lähtötilanne ennen remonttia EEMontti kohdekiinteistö 3 on vuonna 2006 rakennettu kaksikerroksinen omakotitalokiinteistö,

Lisätiedot

SELVITYS JÄTEVESIJÄRJESTELMÄSTÄ KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE HUOLTOPÄIVÄKIRJA

SELVITYS JÄTEVESIJÄRJESTELMÄSTÄ KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE HUOLTOPÄIVÄKIRJA SELVITYS JÄTEVESIJÄRJESTELMÄSTÄ KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE HUOLTOPÄIVÄKIRJA Täytetyt lomakkeet säilytetään kiinteistöllä ja ne esitetään pyydettäessä kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle. Kiinteistön haltija

Lisätiedot

Roope-satamaohjelma. Eeva Taimisto

Roope-satamaohjelma. Eeva Taimisto Roope-satamaohjelma JÄRVI-SUOMEN TOIMINTA-ALUE Vaasa Kuopio Lieksa Jyväskylä Lahti Lappeenranta Turku Roope-satamaohjelma PSS ry:n ympäristöohjelman suomalaisille venesatamille vuodesta 2010 2017 mukana

Lisätiedot

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Laadittu 18.7.2011/Päivitetty Sisältö Yleistä Saunan aamusiivous Saunan iltasiivous Saunanhoitajan tehtävät Yleistä Avain haetaan Rauhaniemestä saunanhoitajalta ennen omaa

Lisätiedot

Asuinpinta-ala 170 m2 (200 m2). Alakerran tilat n. 100 m2, yläkerrassa asuintilaa n. 70 m2. Lisäksi pesutilat, tekninen tila ja lasitettu terassi.

Asuinpinta-ala 170 m2 (200 m2). Alakerran tilat n. 100 m2, yläkerrassa asuintilaa n. 70 m2. Lisäksi pesutilat, tekninen tila ja lasitettu terassi. 1 (8) LIIKE- / ASUINTILA 170 m2 Sääksniemi, Sydänmaantie 1147, 61170 Sääksniemi, Alavus Yläkerta keittiö, olohuone / makuuhuone Alakerta oleskelutila, keittiö, pesuhuone, wc, aula Rakennusvuosi aloitettu

Lisätiedot

Syksy on täydessä vauhdissa ja moni asia on ajankohtainen juuri nyt. Poimi tästä päivämäärät kalenteriisi, niin eivät pääse unohtumaan.

Syksy on täydessä vauhdissa ja moni asia on ajankohtainen juuri nyt. Poimi tästä päivämäärät kalenteriisi, niin eivät pääse unohtumaan. PARTIOTIEDOTE 6/2013 Aurinkoista lokakuuta! Syksy on täydessä vauhdissa ja moni asia on ajankohtainen juuri nyt. Poimi tästä päivämäärät kalenteriisi, niin eivät pääse unohtumaan. Koulutuskuitit palautetaan

Lisätiedot

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN MÖKILLE SAMMALNIEMEEN Lähde kaupungin kiireestä Sammalniemen luontoon viettämään unohtumaton loma! Raision Seudun Lasten Tuen mökki on avoinna ympärivuoden, mökki sijaitsee Juupajoella Sammalniemen leirikeskuksen

Lisätiedot

Valmistelija matkailukoordinaattori

Valmistelija matkailukoordinaattori Kunnanhallitus 92 08.04.2013 Kunnanhallitus 110 06.05.2013 Vanhan luotsiaseman (ns. punaisten tupien) vuokrahinnastoehdotus 2013 Khall 08.04.2013 92 Valmistelija matkailukoordinaattori Kunnanhallitukselle

Lisätiedot

KOHTEEN OSOITE: Nykyisessä omistuksessa lähtien.

KOHTEEN OSOITE: Nykyisessä omistuksessa lähtien. KUNTOTARKASTUKSEN KIRJALLINEN HAASTATTELUOSA Kuntotarkastuksessa myyjälle ja ostajalle parhaimman hyödyn saamiseksi, toivomme teidän vastaavan kysymyksiin huolellisesti ja parhaanne mukaan. Täytetty lomake

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 03.09.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Katajanmarjakuja 9, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 176 m² Kokonaisala: 241 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

ASIKKALA RISMALAHDEN ALUEEN RANTA-ASEMAKAAVA Vesihuollon yleissuunnitelma vaihtoehtotarkasteluineen

ASIKKALA RISMALAHDEN ALUEEN RANTA-ASEMAKAAVA Vesihuollon yleissuunnitelma vaihtoehtotarkasteluineen ASIKKALA RISMALAHDEN ALUEEN RANTA-ASEMAKAAVA Vesihuollon yleissuunnitelma vaihtoehtotarkasteluineen 28.2.2018 Sumipa Oy 1 YLEISTÄ Suunnitelma perustuu ranta-asemakaavan muutosehdotukseen 1.3.2018. Korttelit

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015. 1. Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry. Sen kotipaikka

Lisätiedot

Liite 3 tarjouspyyntöön H156-16, HEL Luukin kartanoalueen käyttöoikeussopimus ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO

Liite 3 tarjouspyyntöön H156-16, HEL Luukin kartanoalueen käyttöoikeussopimus ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO Liite 3 tarjouspyyntöön H156-16, HEL 2016-011935 Luukin kartanoalueen käyttöoikeussopimus ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO 2 1. SISÄLLYSLUETTELO...2 1. LUUKIN ALUEET...VIRHE. KIRJANMERKKIÄ EI OLE

Lisätiedot

VAPAUTUSHAKEMUS YLEISEEN VIEMÄRIVERKKOON LIITTYMISESTÄ

VAPAUTUSHAKEMUS YLEISEEN VIEMÄRIVERKKOON LIITTYMISESTÄ VAPAUTUSHAKEMUS YLEISEEN VIEMÄRIVERKKOON LIITTYMISESTÄ Länsirannikon ympäristöyksikkö Vesihuoltolain (119/2001) 11. :n mukainen hakemus 1. Hakijan yhteystiedot 2. Kiinteistön tiedot Nimi Osoite Postitoimipaikka

Lisätiedot

Luumäki, Kohdenumero h,k,s, 93,0 m²/100,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Luumäki, Kohdenumero h,k,s, 93,0 m²/100,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Luumäki, Kohdenumero 631387 3h,k,s, 93,0 m²/100,0 m² Kov. 1952 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 99 000,00 Hietamiehentie 80. Uudistettu koti ja vehreä puutarhapiha maaseudun rauhassa, kuitenkin

Lisätiedot

Vapaa-ajan asunto. Raasepori, Bromarf Kohdenumero mh, k, oh,eteinen, 60,0 m²/60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Vapaa-ajan asunto. Raasepori, Bromarf Kohdenumero mh, k, oh,eteinen, 60,0 m²/60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Vapaa-ajan asunto Raasepori, Bromarf Kohdenumero 593474 3 mh, k, oh,eteinen, 60,0 m²/60,0 m² Kov. 1981 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 139 000,00 Porsö RH5T5. Hiljattain korjattu mökki jossa 3 tilavaa makuuhuonetta,

Lisätiedot

Huonetila no. nimike m2 kod Käyttötark Kommentti

Huonetila no. nimike m2 kod Käyttötark Kommentti 09.05.2018 MV/1/02.08.08/2018 LIITE 2: Turun Linnan vuokrasopimus 2019-2029 TURUN LINNA, PINTA-ALALASKELMA Huonetila no. nimike m2 kod Käyttötark Kommentti ESILINNA yhteensä 3008,1 1. kerros 811,0 A101

Lisätiedot

Lappeenranta, Ylämaa Kohdenumero h,kk,s, 71,0 m²/82,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Lappeenranta, Ylämaa Kohdenumero h,kk,s, 71,0 m²/82,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Lappeenranta, Ylämaa Kohdenumero 599190 3h,kk,s, 71,0 m²/82,0 m² Kov. 1982 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 154 000,00 Pentintie 27. Pieni, persoonallinen ja ihastuttava omakotitalo omaa rauhaa

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 06.04.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Ojakuja 6, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo 5h+k+takkah+khh+k+s+2 erill.wc+vh+et+tk Erillisessä

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.01.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Autotallin varustelu: Varaston varustelu: Kiulutie 10, 90630 Oulu Oulu Kiulukangas Omakotitalo

Lisätiedot

SELVITYS JÄTEVESIJÄRJESTELMÄSTÄ JA KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE. Kiinteistönhaltija. Nimi. Osoite. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite

SELVITYS JÄTEVESIJÄRJESTELMÄSTÄ JA KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE. Kiinteistönhaltija. Nimi. Osoite. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite SELVITYS JÄTEVESIJÄRJESTELMÄSTÄ JA KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE Kiinteistönhaltija Nimi Osoite Puhelinnumero ja sähköpostiosoite Tiedot kiinteistöstä omistus vuokra Kiinteistön osoite Kylä ja RN:o Käyttötarkoitus

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.03.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Malluntie 12, 90800 Oulu Oulu Länsi-Patela Omakotitalo omalla tontilla 6h(5mh+oh)+k+khh+ 2

Lisätiedot

Myös järjestävän seuran sivuilla on tietoa:

Myös järjestävän seuran sivuilla on tietoa: Ensi vuoden Jukolan viesti juostaan Harpatinvaaran maastoissa Joensuun Enossa 17.- 18.6.2017. Kaikilla Rasti-Nokian jukola- ja venlajoukkueiden juoksijoilla, heidän tukijoukoillaan sekä kisaturisteilla

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE As Oy Kuopion Rantakerttu Osoite: Asuntoja: Autokatospaikkoja: PIHA-ALUE JULKISIVUT JA VESIKATE IKKUNAT OVET VÄLISEINÄT SEINÄPINNAT KATTOPINNAT LATTIAPINNAT KALUSTEET VARUSTEET KODINKONEET

Lisätiedot

SF - Caravan Sisä Savo Ry ISÄNTÄINFO

SF - Caravan Sisä Savo Ry ISÄNTÄINFO SF - Caravan Sisä Savo Ry ISÄNTÄINFO YLEISTÄ Etuniemi on SFC caravanalue (ei yleinen leirintäalue ) jonne voivat majoittua: - SF-Caravan ja sen ulkomaalaisten sisarjärjestöjen jäsenet - Em. Järjestöihin

Lisätiedot

Vuokrattavia savusaunoja

Vuokrattavia savusaunoja Sivu 1/5 Vuokrattavia savusaunoja HANGASLAHDEN SAUNA/Tampereen Saunasäätiö Pirkankatu 10-12, 33230 Tampere Internet: www.saunasaatio.fi Varaukset Hotelli Victoria Itsenäisyydenkatu 1, 33100 Tampere puh.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Kuva Ismo Kurki: Etelä-Karjalan Partiolaiset ry Toimintasuunnitelma 2015 1 JOHDANTO Etelä-Karjalan Partiolaiset ry on perustettu vuonna 1976 ja se toimii Suomen Partiolaiset Finlands

Lisätiedot

TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI

TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI Tähän mökkikansioon on kerätty hyödyllistä tietoa ja toimintaohjeita, jotta lomasi sujuisi turvallisesti ja parhaissa mahdollisissa tunnelmissa. Toivomme, että viihdytte

Lisätiedot

Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä.

Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä. Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä. Lomailijoille tarkoitettuja terassiasuntoja Välimeren ranta-alueella Six

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 15.05.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Suokuja 21 A, 90940 Jääli Oulu Jääli Omakotitalo Pinta-ala: 147,5 m² Kokonaisala: 194 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Karjalan kylien sanitaation kehittäminen 2008-2010. Maastotöiden tuloksia Projektikoordinaattori Susanna Pakula 25.2.

Karjalan kylien sanitaation kehittäminen 2008-2010. Maastotöiden tuloksia Projektikoordinaattori Susanna Pakula 25.2. Karjalan kylien sanitaation kehittäminen 2008-2010 Maastotöiden tuloksia Projektikoordinaattori Susanna Pakula 25.2.2010 Petroskoi Vuoden 2008 tulokset Selvitettiin kiinteistöjen vedenhankintaa, käymälöiden

Lisätiedot

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä Herkules sadeveden keruujärjestelmä Sadevedet talteen Herkules sadeveden keruujärjestelmä on suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi keräämään sadevedet hyötykäyttöön. Herkules järjestelmän avulla säästetään

Lisätiedot

Omakotitalo. Kontiolahti, Kontiolahti Kohdenumero Oh, 3 mh, k, khh, th, s, 144,3 m²/232,7 m² Kov Energialuokka E Mh.

Omakotitalo. Kontiolahti, Kontiolahti Kohdenumero Oh, 3 mh, k, khh, th, s, 144,3 m²/232,7 m² Kov Energialuokka E Mh. Omakotitalo Kontiolahti, Kontiolahti Kohdenumero 588467 Oh, 3 mh, k, khh, th, s, 144,3 m²/232,7 m² Kov. 1989 Energialuokka E Mh. 203 000,00 Ankkuritie 1. Tiiliverhoiltu persoonallinen ja valoisa L-muotoinen

Lisätiedot

SUENSAARI Rakennusjärjestyksen 2.1 kohdan mukainen ilmoitus Puuvarasto 16 m2.

SUENSAARI Rakennusjärjestyksen 2.1 kohdan mukainen ilmoitus Puuvarasto 16 m2. 22.05.2018 04.06.2018 1 Luvan tunnus 101 102 851-401-19-6 SUENSAARI Puuvarasto 16 m2. 851-7-7-25 SUENSAARI Autotalli-varaston purkaminen. 851-2018-85 851-2018-86 103 104 105 106 107 108 109 851-423-27-47

Lisätiedot

TUHMALANNIEMEN ASEMAKAAVA

TUHMALANNIEMEN ASEMAKAAVA VIITASAAREN KAUPUNKI Maankäyttö 10.3.2010 TUHMALANNIEMEN ASEMAKAAVA KORTTELIT 270-274 SEKÄ NIIHIN LIITTYVÄT VIRKISTYS- JA KATUALUEET RAKENNUSTAPAOHJEET TUHMALANNIEMEN ASEMAKAAVAN RAKENNUSTAPAOHJEET 2 KORTTELI

Lisätiedot

Asunto Oy Klaukkalanportti

Asunto Oy Klaukkalanportti Mukavaa asumista lähellä luontoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yrittäjäntie Alitilantie Järvihaantie Klaukkalanportti Ropakkotie Ropakkotie Klaukkalantie Peltohiirentie Läpsämäntie Klaukkala on nopeasti

Lisätiedot

KIINTEISTÖN HALTIJA Nimi Jakeluosoite Postinumero Postitoimipaikka Puhelinnumero Sähköpostiosoite TIEDOT KIINTEISTÖSTÄ Kiinteistön osoite Kiinteistön rek.n:o Kiinteistön valmistumisvuosi Peruskorjausvuodet

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 15.10.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Rengastie 25, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Omakotitalo Pinta-ala: 155 m² Kokonaisala: 172

Lisätiedot

MYYDÄÄN. Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella

MYYDÄÄN. Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella MYYDÄÄN Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella - Kolme oppilaitosrakennusta - Viisi oppilasasuntolarakennusta - Yksi kurssiasuntolarakennus - Yksi neljäasuntoinen

Lisätiedot

Örö yleiskatsaus

Örö yleiskatsaus Örö yleiskatsaus 17.12.2018 Örön vierasvenesatama-alue Kolme vierasvenelaituria, 1910-luvulla valmistunut myymälä ja kahviorakennus, sekä käymälä- ja tiskausrakennus. Satamaalue on kivetty terassiksi.

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiosäätiö Kavalahden retkeily- ja leirialue. Yleiset käyttöohjeet

Pääkaupunkiseudun Partiosäätiö Kavalahden retkeily- ja leirialue. Yleiset käyttöohjeet Yleiset käyttöohjeet Ohjeistus päivitetty: Elokuu 2014 Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Alueelle saapuminen ja poistuminen... 3 2.1. Saapuminen... 3 2.2. Poistuminen... 3 3. Palvelut... 4 3.1. Isäntä... 4 3.2.

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiirin Ansiomerkkiohje

Lounais-Suomen Partiopiirin Ansiomerkkiohje Lounais-Suomen Partiopiirin Ansiomerkkiohje Tämän Lounais-Suomen Partiopiirin ansiomerkkiohje -vihkosen lisäksi partion ansiomerkkijärjestelmää kuvaa Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry:n Partiolaisten

Lisätiedot

YLEISIMMÄT JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT. JÄTEVESINEUVONTAA SATAKUNNASSA JÄNES Henna Ryömä suunnittelija Pyhäjärvi-instituutti

YLEISIMMÄT JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT. JÄTEVESINEUVONTAA SATAKUNNASSA JÄNES Henna Ryömä suunnittelija Pyhäjärvi-instituutti YLEISIMMÄT JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT JÄTEVESINEUVONTAA SATAKUNNASSA JÄNES Henna Ryömä suunnittelija Pyhäjärvi-instituutti Jätevedet voidaan hoitaa usealla tavalla Kunnan tai yksityisen vesihuoltolaitoksen (osuuskunnan)

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI

KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI OLETHAN JUURI SINÄ TULOSSA TEMPUS18- LEIRILLE? Piirileiri kokoaa Pohjanmaan Partiolaiset aikamoiseen seikkailuun kesällä 2018. Leirille pääsevät osallistumaan kaikki ikäkaudet

Lisätiedot

LEIRIELÄMÄÄ. Ilves 13 - Piirileiri parrasvaloissa 2

LEIRIELÄMÄÄ. Ilves 13 - Piirileiri parrasvaloissa 2 LEIRI-INFO LEIRIELÄMÄÄ Ilves 2013 on Hämeen Partiopiirin telttaleiri Evolla Hämeenlinnassa. Leirin teema on elokuvamaailma. Leirille odotetaan noin 4000 hämäläistä partiolaista. Ilves 13 - Piirileiri parrasvaloissa

Lisätiedot

Diaarinumero (Viranomainen täyttää) VAPAUTUSHAKEMUS VESIJOHTOON JÄTEVESIVIEMÄRIIN SADEVESIVIEMÄRIIN LIITTYMISESTÄ OHJEITA: Täyttäkää kaikki kohdat huolellisesti. Jokaisesta vesipisteitä tai viemärin sisältävästä

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 01.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Kirkkoväärtintie 5, 90460 Oulunsalo Oulu Oulunsalo Omakotitalo Pinta-ala: 141,3 m² Kokonaisala:

Lisätiedot