Paineilmateknisiä järjestelmäratkaisuja asiantuntemuksella

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.kaeser.com Paineilmateknisiä järjestelmäratkaisuja asiantuntemuksella"

Transkriptio

1 Paineilmateknisiä järjestelmäratkaisuja asiantuntemuksella

2 KAESER KOMPRESSOREN maailmanlaajuisesti arvostettu järjestelmätoimittaja Tarkka jyrsintä ja hionta SIGMA-profiililla varustetut roottorit viimeistellään NC-muotohiomakoneilla 1/1000 mm:n tarkkuudella. KAESER aloitti toimintansa vuonna 1919 konerakennuspajana luvulla yrityksen perustaja Carl Kaeser senior loi pohjan KAESERin kehittymiselle maailmanlaajuisesti tunnetuksi kompressorivalmistajaksi päättäessään ryhtyä tuottamaan mäntäkompressoreja. SIGMA-profiiliin perustuvan ruuviyksikön kehittäminen 1970-luvun alussa vauhditti yrityksen nousua kompressorivalmistajien kärkijoukkoon. Tällä hetkellä KAESER työllistää noin 4000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Asiakastyytyväisyyden ansiosta KAESER KOMPRESSOREN on nykyään yksi paineilma-alan suurimpia ja menestyneimpiä järjestelmätarjoajia. KAESER-kompressoreita ja paineilman jälkikäsittelylaitteita viedään lähes kaikkiin maailman maihin. Tehtaamme Coburgissa Päätehtaamme Coburgissa Saksassa työllistää noin 1900 työntekijää. Tehtaan tuotantopinta-ala on yli m², ja siellä valmistetaan kaikentyyppisiä ja -kokoisia kompressoreja. Nykyaikainen tietoverkko kytkee kaikki KAESER-konserniin kuuluvat yritykset kautta maailman toisiinsa. Tutkimus- ja tuotekehittelykeskus Tutkimus- ja tuotekehittelykeskuksessamme syntyvät tulevaisuuden paineilmaratkaisut. Avainsanoja ovat uusien tuotteiden kehittäminen ja jatkuva pyrkimys entistä parempaan ja tehokkaampaan paineilmatekniikkaan. Kompressorien huolellinen asennus Vankan ammattikoulutuksen saanut henkilökunta kokoaa ruuviyksiköt ja laitteistot ISO standardia noudattavassa laatujärjestelmässämme määriteltyjen valmistusohjeiden mukaisesti. Rakennuskompressorien tuotantokeskus Roottorien huolellinen tarkastus Jokaisen roottoriparin mittatarkkuus ja yhteensopivuus tarkastetaan huolellisesti. Tutkimus- ja tuotekehittelykeskus Ruuvikompressorien tuotantokeskus Logistiikkakeskus Logistiikkakeskus Valvonta säännöllisillä mittauksilla Laatua valvotaan jatkuvasti huipputarkoilla, automaattisilla mittalaitteilla. Yritysjohto Markkinointi ja myynti Suunnittelu Ruuvikompressorien tuotantokeskus Palvelujen tuotantokeskus Mäntäkompressorien tuotantokeskus Joustava tuotanto tarpeen mukaan KAESER-ruuviyksikköjen roottorit ja roottoripesät valmistetaan nykyaikaisissa ilmastoiduissa tuotantokeskuksissa. Korkean automaatioasteen ansiosta tuotanto voidaan nopeasti mukauttaa kysyntään.

3 KAESER KOMPRESSOREN tehokkaita järjestelmäratkaisuja Paineilma on korvaamaton energianvälittäjä kaikkien alojen tuotanto- ja automaatioprosesseissa. KAESERin kattava tuotevalikoima takaa, että jokaiseen käyttökohteeseen löytyy yksilöllisten tarpeiden mukaan optimoitu, tehokas paineilmaratkaisu. Paineilmatuotanto on myös mahdollista ulkoistaa, jolloin asiakas ostaa kompressorien ja jälkikäsittelykomponenttien sijaan ainoastaan tarvitsemansa paineilman. Paineilma-asema säilyy KAESERin omistuksessa, ja KAESER myös vastaa sen toiminnasta. Tämä hankintamalli parantaa asiakkaan likviditeettiä ja tarjoaa myös verotuksellisia etuja. Tehokkaat ruuviyksiköt - SIGMA-profiililla varustetut, tarkkuustyönä valmistetut ruuviyksilöt - alhainen energiankulutus, suuri tuotto - tarkat painealueet ja tarkkaan mitoitetut imupuolen aukot Rakennuskompressorit Vankkatekoiset mäntäkompressorilohkot - pitkän käyttöiän omaavat, laadukkaat sylinterit - korroosionkestävät venttiilit - alhainen käyntiääni Roottoripuhaltimet Mäntäkompressorit Ulkoistettu paineilmatuotanto Dentalkompressorit Luotettavat roottoripuhallinlohkot - roottoreissa energiatehokas OMEGA-profiili - tukeva ja vääntymätön runko - käytön automaattinen voitelu Öljyvoidelluista ja kuivakäyvistä ruuvikompressoreista koostuvat paineilmaasemat Paineenkorotuskompressorit Paineilmatuotannon hallintajärjestelmät Tulevaisuuden haasteisiin vastaavat hallintajärjestelmät - SIGMA AIR MANAGER 2 16 kompressorista koostuville paineilma-asemille - taustalla teollisuus-pc - energiaa säästävä painekaistaohjaus - paineilmatuotannon valvonta ilman erikoisohjelmistoja

4 Analyysi optimointi järjestelmäratkaisu Jokaisen yrityksen paineilman tarve on erilainen. Siksi KAESERin paineilmaasiantuntijat kartoittavat ensimmäiseksi jokaisen käyttökohteen asettamat vaatimukset, joiden pohjalta lähdetään kehittämään yksilöllistä ja taloudellista järjestelmäratkaisua. Energiansäästön analysointi, suunnittelu ja toteutus yhteistyössä KAESERin kanssa Maksimaalinen paineilman kulutus Todellinen paineilman kulutus Vanha paineilma-asema suuri energiankulutus Uusi paineilmajärjestelmä alhainen energiankulutus Paineilman kulutusalue Minimaalinen paineilman kulutus Kulutusprofiili Lähtökohdaksi on otettava paineilman tarve: ADA-analyysin (Air Demand Analysis) avulla paineilma-asiantuntijamme selvittävät, millaisia vaatimuksia paineilmatuotannolle todellisuudessa asetetaan. Aseman kuormituksen mittaus Realistinen energiansäästötavoite ADA 10 ADA 20 ADA 30 ennen jälkeen KAESERin kehittämät ADA ja KESS (Kaeser Energy Saving System) mahdollistavat sen, että tarjottujen ratkaisujen avulla saavutettavissa olevista energiansäästöistä voidaan tehdä realistisia laskelmia. Mittaustietojen analysointi Energiansäästö Vanhan ja uuden paineilma-aseman vertailumittaus CAD-suunnitelma Jo ennen yhdenkään kompressorin asennusta asiakas voi tutustua virtuaalisesti tulevaan paineilmaasemaansa. CAD-suunnittelun ansiosta asema voidaan mitoittaa optimaalisesti käytettävissä oleviin tiloihin.

5 KAESER-huoltosopimukset antavat valinnan mahdollisuuden Tarkastus antaa varmuutta KAESER-asentajan suorittamat tarkastukset antavat lisävarmuutta yrityksille, jotka omatoimisesti huoltavat paineilmalaitteistonsa. Tarkastuksen laajuus riippuu tuotteesta ja huoltovälin pituudesta. Tarkastuksen yhteydessä asentajamme tarkastaa kaikki toiminnan ja turvallisuuden kannalta keskeiset komponentit kompressoreissa ja jälkikäsittelylaitteissa. Suoritetut toimenpiteet dokumentoidaan aukottomasti. Näin voidaan varmistaa paineilma-aseman jatkuva toimintavarmuus ja myös turvallisuus. Asiakas voi koska tahansa irtisanoa tarkastussopimuksen. Tarkastusaikataulu suunnitellaan yksilöllisesti kompressorien käyttöolosuhteiden mukaan. Työaika, matka- ja yöpymiskulut laskutetaan kertasummana. Huolto askel pidemmälle KAESER-huoltosopimus on oikea valinta silloin, kun halutaan turvata niin käyttövarmuus, paineilman saatavuus kuin laitteiston arvon säilyminenkin. Sopimuksen puitteissa KAESER-asentaja tarkastaa ja huoltaa paineilmajärjestelmän määräajoin. Huolto-osat vaihdetaan huolto-ohjelman mukaisesti. Toiminnan ja turvallisuuden kannalta keskeiset komponentit tarkastetaan ja uusitaan tarvittaessa asiakkaan kanssa käydyn keskustelun jälkeen. Suoritetut toimenpiteet dokumentoidaan aukottomasti. Näin voidaan varmistaa paineilma-aseman jatkuva toimintavarmuus ja myös turvallisuus. Asiakas voi halutessaan koska tahansa irtisanoa huoltosopimuksen. Huoltoaikataulu suunnitellaan yksilöllisesti käyttöolosuhteiden mukaan. Työaika, matka- ja yöpymiskulut laskutetaan kertasummana. Huolto- ja varaosat laskutetaan todellisten kulujen mukaan. Erilliskorvausta vastaan huolehdimme myös käytettyjen osien ja aineiden ympäristöystävällisestä hävittämisestä. Täyshuolto kattaa kaiken KAESER-täyshuoltosopimus turvaa paineilmajärjestelmien käyttövarmuuden, tehokkuuden ja taloudellisuuden koko niiden käyttöiän ajan. Huoltovälit määräytyvät yksilöllisesti käyttöolosuhteiden mukaan. Huolto kattaa paineilmalaitteiden tarkastuksen ja määräaikaishuollon samoin kuin toiminnan kannalta välttämättömät korjaukset. Toiminnan ja turvallisuuden kannalta keskeiset komponentit tarkastetaan ja säädetään tai uusitaan tarvittaessa. Suoritetut toimenpiteet dokumentoidaan aukottomasti. Laskutus tapahtuu yksilöllisesti sovittuna kertasummana, johon sisältyvät käyttöaineet ja huolto-osat (erilliskorvausta vastaan myös niiden ympäristöystävällinen hävittäminen) määräajoin uusittavat osat (esim. huoltosarjat, kiilahihnat, moottorin laakerit, letkut) toiminnan kannalta keskeiset varaosat (esim. Sigma-ruuviyksikkö, moottori, jäähdyttimet) näiden töiden vaatima työaika sekä matka- ja yöpymiskustannukset.

6 Paineilmaa taloudellisesti ja luotettavasti KAESER-paineilma-asemat Olipa kyseessä korujen valmistus tai sementtitehdas, autotehdas tai kemiallinen laitos, panimo tai suurmylly KAESERpaineilma-asemat ovat aina mittatilaustyönä tehtyjä, vuosia kestävään käyttöön suunniteltuja ratkaisuja. Tiukan paikan tullen KAESER-huolto on valmiusasemissa: nopeasti ja luotettavasti, 24 tuntia päivässä, seitsemänä päivänä viikossa.

7 KAESER on myös Teidän lähellänne KAESERin Suomen-tytäryhtiö KAESER Kompressorit Oy perustettiin vuonna Näiden vuosien aikana olemme saavuttaneet merkittävän markkinaosuuden ja vakiinnuttaneet asemamme yhtenä tärkeimpänä paineilmajärjestelmien toimittajana Suomessa. Asiantunteva myynti- ja huoltoverkostomme kattaa koko Suomen, ja huoltopäivystyksemme on asiakkaittemme tukena 24 tuntia vuorokaudessa. Kiinteitä myynti- ja huoltopisteitä meillä on Vantaan pääkonttorimme lisäksi Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa ja tämän lisäksi kiinteät huoltopisteet Joensuussa ja Turussa. Omaa verkostoamme täydentävät osaavat yhteistyökumppanit eri puolilla Suomea. KAESER-varaosille myönnämme 15 vuoden saatavuustakuun. KAESER-toimipisteet Suomessa: Pääkonttori: Tiilitie 18 Huoltotilaukset: (09) Vantaa Puh. (09) Faksi (09) Huoltopäivystys 24 h: Tampere: Rantatie 27 D Tampere Puh Faksi (03) Jyväskylä: Kauhatie Jyväskylä Puh Faksi (014) ROVANIEMI KEMI OULU PIETARSAARI JOENSUU Oulu: Hautakorventie 11 A Oulu Puh Faksi (08) JYVÄSKYLÄ TAMPERE LAHTI KOTKA TURKU VANTAA TURKU Referenssikohteita:

8 KAESER kotonaan kautta maailman Maailmanlaajuisesti toimiva KAESER KOMPRESSOREN on yksi suurimmista kompressorien valmistajista ja paineilmateknisten järjestelmien toimittajista. Tytäryhtiöt ja yhteistyökumppanit 90 maassa takaavat, että asiakkaillamme on käytössään huippunykyaikaiset, tehokkaat ja luotettavat paineilmalaitteistot. Kokeneet paineilma-asiantuntijamme tarjoavat monipuolista neuvontaa ja löytävät yksilöllisen ja energiatehokkaan ratkaisun kaikkiin paineilman käyttökohteisiin. Globaali tietoverkkomme tuo asiantuntemuksemme maailmanlaajuisesti kaikkien asiakkaiden ulottuville. Lisäksi ammattitaitoinen huolto-organisaatiomme varmistaa kaikkien KAESER-tuotteiden toimintavarmuuden tilanteessa kuin tilanteessa.

9 Tehokkaat, resursseja ja ympäristöä säästävät paineilmajärjestelmät perustuvat taloudellisiin, toimintavarmoihin komponentteihin. Nämä löydät KAESERin tuotevalikoimasta: niin mäntä- kuin ruuvikompressoritkin 515 kw:n asennettuun tehoon saakka kuten myös paineilmatuotannon älykkäät hallintajärjestelmät. Tuotevalikoimaa täydentää kattava valikoima paineilman jälkikäsittelykomponentteja. Kokonaisvaltainen ja jatkuvasti taloudellisena pysyvä paineilmatuotanto saavutetaan kuitenkin vasta käyttäjän ja KAESERin paineilma-asiantuntijoiden tiiviillä yhteistyöllä. Vankan asiantuntemuksensa, pitkän kokemuksensa ja laatimansa tarveanalyysin pohjalta paineilma-asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat jokaiseen käyttökohteeseen juuri sen tarpeita vastaavan paineilmajärjestelmän. Kattava tuotevalikoimamme: Ruuvikompressorit 515 kw:iin saakka roottoreissa energiaa säästävä SIGMAprofiili Paineilman ja lauhteen jälkikäsittelyjärjestelmät Alipaineruuvipumput 30 kw:iin saakka Energiaa säästävät paineilmatuotannon hallintajärjestelmät 2 16 kompressorista koostuville paineilma-asemille Roottoripuhaltimet 250 kw:iin saakka roottoreissa OMEGAprofiili Siirrettävät rakennuskompressorit 260 kw:iin saakka Siirrettävät ja kiinteästi asennettavat mäntäkompressorit 18,5 kw:iin saakka Paineenkorotuskompressorit loppupaine 45 bariin saakka Olemme täällä asiakkaitamme varten. Tehtävämme on neuvoa, suunnitella ja olla asiakkaittemme tukena. Käytä sinäkin hyväksesi asiantuntemustamme! KAESER Kompressorit Oy Tiilitie Vantaa Puh. (09) Faksi (09) Sähköposti: info.finland@kaeser.com P-1660FI.4/11 Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään.

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus SIGMA AIR UTILITY Osta vain paineilmaa Kuvitelkaa tilanne, jossa uusi paineilmajärjestelmä ei edellytä minkäänlaisia investointeja: hankinta ei vaadi sen paremmin

Lisätiedot

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Huoltopalvelut

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Huoltopalvelut KAESER AIR SERVICE Huoltopalvelut KAESER AIR SERVICE 10 pisteen arvoista palvelua Toimintavarmuus on yksi keskeisistä paineilmatuotannolle asetetuista vaatimuksista. Parhaat ja tehokkaimmat komponentit

Lisätiedot

www.kaeser.com Analyysit ja neuvonta

www.kaeser.com Analyysit ja neuvonta Analyysit ja neuvonta ADA ja KESS säästävät energiaa KAESER auttaa säästämään energiakustannuksia ADA-analyysi (Air Demand Analysis) ja KESS-järjestelmä (KAESER Energy Saving System) muodostavat perustan,

Lisätiedot

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com KAESER-tuotevalikoima Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla www.kaeser.com Tuotteemme yhdellä silmäyksellä Kompressorit käsityöammattien ja verstaiden tarpeisiin CLASSIC-sarja Paineenkorotuskompressorit

Lisätiedot

Paineilmasäiliöt Tilavuus l

Paineilmasäiliöt Tilavuus l Paineilmasäiliöt Tilavuus 90 10.000 l www.kaeser.com Paineilmasäiliö Ei huolta vuodoista! Kaikki yhdeltä toimittajalta Varastoina ja puskureina toimivilla paineilmasäiliöillä on tärkeä tehtävä paineilmajärjestelmässä:

Lisätiedot

Mäntäkompressorit CLASSIC-sarja

Mäntäkompressorit CLASSIC-sarja www.kaeser.com Mäntäkompressorit CLASSIC-sarja Imutilavuus 210 40 l/min, paine 10 baria Mitä odotuksia Te asetatte CLASSICmäntäkompressorille? Vain laadukkailla työkaluilla saavutetaan laadukas työnjälki.

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Siirrettävät rakennuskompressorit MOBILAIR M 114

Siirrettävät rakennuskompressorit MOBILAIR M 114 Siirrettävät rakennuskompressorit Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA-profiili Tuotto 7,5 9,7 m³/min Suorituskykyinen energiatehokas vähäpäästöinen Ympäristöystävällinen energiantuottaja SIGMA-profiililla

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Elektroniset lauhteenpoistimet ECO DRAIN -sarja

Elektroniset lauhteenpoistimet ECO DRAIN -sarja Elektroniset lauhteenpoistimet -sarja Kompressoreille, joiden tuotto on enintään 1700 m³/min -sarja Elektroniset lauhteenpoistimet Paineilmajärjestelmän käyttöhäiriöiden ja korroosion ehkäisemiseksi paineilmatuotannon

Lisätiedot

Paineilmaverkoston täyttöjärjestelmät DHS-sarja

Paineilmaverkoston täyttöjärjestelmät DHS-sarja n täyttöjärjestelmät DHS-sarja Liitäntä DN 400:aan saakka DHS-sarja n elektroniset täyttöjärjestelmät n jälkikäsittelykomponentit on mitoitettu kuormituskäynnin aikaisille läpivirtausnopeuksille. Jos verkosto

Lisätiedot

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz Raskaansarjan ammattilainen Paras valinta paineilman tuoton optimointiin ESN -sarjan ruuvikompressori on malliesimerkki nykyaikaisesta ruuvikompressorista.

Lisätiedot

Jäähdytyskuivaimet TG TI-sarjat

Jäähdytyskuivaimet TG TI-sarjat Jäähdytyskuivaimet Tilavuusvirta 30,8 90 m³/min Paineilman tehokas kuivaus Energiaa ja kustannuksia säästävät jäähdytyskuivaimet Useimmat paineilman käyttökohteet vaativat kuivattua paineilmaa, jonka painekastepiste

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

Ruuvikompressorit SX-sarja

Ruuvikompressorit SX-sarja Ruuvikompressorit SX-sarja Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA-profiili Tuotto 0,26 0,81 m³/min, paine 5,5 15 bar SX-sarja SX pieni mutta tehokas Myös pienemmiltä kompressoreilta odotetaan toimintavarmuutta

Lisätiedot

Lauhteenkäsittely AQUAMAT-sarja

Lauhteenkäsittely AQUAMAT-sarja Lauhteenkäsittely Kompressoreille, joiden tuotto on enintään 100 m³/min Kustannukset alas! Lauhteen käsittely kannattaa Tiukentuvien ympäristömääräysten vuoksi kompressoriasemilta peräisin olevan käsittelemättömän

Lisätiedot

Yhdistelmäkuivain HYBRITEC

Yhdistelmäkuivain HYBRITEC Yhdistelmäkuivain HYBRITEC Tilavuusvirta 12,0 150,0 m³/min HYBRITEC Omaa luokkaansa Jatkuvasti kohoavat energiakustannukset huomioon ottaen on HYBRITEC-kuivain sanan varsinaisessa merkityksessä "cool":

Lisätiedot

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm 2 MEILTÄ LÖYTYY TUOTE LÄHES KAIKKIIN TARPEISIIN ALMiG Kompressoren GmbH Nimi, joka takaa huipputeknologian paineilmaalalla.

Lisätiedot

Roottoreissa OMEGA-profi ili

Roottoreissa OMEGA-profi ili Roottoripuhaltimet BB-, CB-, DB-, EB- ja FB-sarjat Roottoreissa OMEGA-profiili Tuotto 1,5 74 m³/min Ylipaine: 1000 millibaariin saakka, alipaine 500 millibaariin saakka COMPACT-puhaltimet All in one kaikki

Lisätiedot

Kuivakäyvät ruuvikompressorit

Kuivakäyvät ruuvikompressorit Kuivakäyvät ruuvikompressorit Kaksivaiheinen puristus, tuotto 51 m 3 :iin/min saakka, paine /// baria Kuivan puristuksen uusi ulottuvuus Perinteistä KAESER-laatua edustavat kaksivaiheiset kuivakäyvät ruuvikompressorimme

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Quality Coated Abrasives. Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan

Quality Coated Abrasives. Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan Quality Coated Abrasives Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan Quality Coated Abrasives Varmin tapa täydelliseen pinnanlaatuun Ammattimaisesti hiotut työkappaleet erottuvat hyvän pinnanlaatunsa johdosta,

Lisätiedot

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN Eiskon Sähkö Oy:n asiakkaalle räätälöityjen sähkökeskusten laadun takaavat ammattitaitoiset asentajat, tasokkaat rakennemateriaalit sekä tunnettujen

Lisätiedot

Vaihteistojen. huollot ja modernisoinnit. K a t s a - Geared for you

Vaihteistojen. huollot ja modernisoinnit. K a t s a - Geared for you Vaihteistojen huollot ja modernisoinnit K a t s a - Geared for you 2 Vaihdehuoltopalvelut Katsa Huolto palvelee teollisuuden vaihdehuolto-ja korjaustarpeissa alkuperäisvalmistajasta riippumatta. Palvelumme

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin. Elinkaaripalvelu

Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin. Elinkaaripalvelu Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin Elinkaaripalvelu Sisällys Kuvaus... 4 5 Palveluprosessi Palvelut...6 7 Laitteet palveluna Etätuki Lähituki Huoltopalvelut...8 Ennakkohuollot Korjaushuollot Pilvipalvelut

Lisätiedot

Tuoteperheiden yleiskatsaus. Vianpoisto paikan päällä Nopea apu suoraan paikan päällä TUOTE- JA JÄRJESTELMÄTUKI

Tuoteperheiden yleiskatsaus. Vianpoisto paikan päällä Nopea apu suoraan paikan päällä TUOTE- JA JÄRJESTELMÄTUKI Tuoteperheiden yleiskatsaus Nopea apu suoraan paikan päällä A B C D E F SUORAAN PAIKAN PÄÄLLÄ Tuotekuvaus Vikatapaukset aiheuttavat kustannuksia ja heikentävät tuottavuutta. SICK tarjoaa nopean ja tehokkaan

Lisätiedot

Mäntäkompressorit PREMIUM-sarja

Mäntäkompressorit PREMIUM-sarja Mäntäkompressorit PREMIUM-sarja Imutilavuus 130 0, paine 10 25 baria www.kaeser.com Mitä odotuksia Te asetatte PREMIUM-mäntäkompressorille? Käytettyjen koneiden ja työkalujen ominaisuudet vaikuttavat suuresti

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille www.ramirent.fi Korkeat standardit Monipuolisiin High Class-tiloihin sovelletaan standardeja, jotka ovat lähes yhtä tiukat kuin

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU ELEMENTS. 100% hyöty, 100% lveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme teille parhaimman palvelun toiveitteinne mukaisesti, IVECO on kehittänyt Elements-ohjelman. Tämä ohjelma sisältää

Lisätiedot

Alipaineruuvipumput ASV-, BSV- ja CSV-sarjat

Alipaineruuvipumput ASV-, BSV- ja CSV-sarjat Alipaineruuvipumput Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA-profiili Imuteho 4,75 15,7 m³/min 99-prosenttinen alipaine, 10 mbar (abs) KAESER-alipaineruuvipumppu Jokaisen KAESER-vakuumiruuviyksikön roottoreissa

Lisätiedot

Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla

Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla Ammattitaitoista palvelua ja valmistusta jo vuodesta 1952 Oy Pameto Ab on suomalainen kiinnitystarvikkeisiin erikoistunut perheyritys, joka on saavuttanut

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

MIKSI PAINEILMA KANNATTAA KUIVATA?

MIKSI PAINEILMA KANNATTAA KUIVATA? Jäähdytyskuivaimet MIKSI PAINEILMA KANNATTAA KUIVATA? Paineilma on tunnetusti yksi tärkeimpiä nykyaikaisen prosessin aputoiminnoista. Kuitenkin useissa tapauksissa paineilman laatuun ei kiinnitetä riittävästi

Lisätiedot

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo.

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. Kaikki yhdeltä toimittajalta!! KYSY ILMAINEN MITOITUSSUUNNITELMA JA KUSTANNUSARVIO.

Lisätiedot

ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI

ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI 02 ASIAKKAAMME PARAS KUMPPANI Meillä Swagelok Helsingissä on tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Haluamme tehdä joka päivä parhaamme asiakkaidemme eteen. Asiakaspalvelu Tarjoamme

Lisätiedot

6. KOMPRESSORIT VAUNUKOMPRESSORIT KOMPRESSORIT PAINEILMA- JA LOUHINTAKALUSTO

6. KOMPRESSORIT VAUNUKOMPRESSORIT KOMPRESSORIT PAINEILMA- JA LOUHINTAKALUSTO . T VAUNUT T ILMA- JA LOUHINTAKALUSTO Katso lähin vuokraamo: ramirent.fi tai soita 0800 171 414 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 155 VAUNUT KAESER M2 Soveltuu paineilmatyökaluille ja kiinteiden kompressoriasemien

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Lämmityskustannukset kuriin viihtyvyydestä tinkimättä

Lämmityskustannukset kuriin viihtyvyydestä tinkimättä Lämmityskustannukset kuriin viihtyvyydestä tinkimättä Nykyaikainen kaukolämpö on maailman huipputasoa. Kaukolämpö on saanut kansainvälisesti mittavaa tunnustusta energiatehokkuutensa ansiosta. Kaukolämpöasiakkaalle

Lisätiedot

www.kaeser.com Paineilmatuotannon hallintajärjestelmät SIGMA AIR MANAGER paineen jousto säätöhäviöt kytkentähäviöt next.generation

www.kaeser.com Paineilmatuotannon hallintajärjestelmät SIGMA AIR MANAGER paineen jousto säätöhäviöt kytkentähäviöt next.generation Paineilmatuotannon hallintajärjestelmät paineen jousto kytkentähäviöt säätöhäviöt next.generation avain optimoituun energiansäästöön Hyvä orkesteri on enemmän kuin sen soittajien summa. Vasta kapellimestari

Lisätiedot

Kompressorin sisäinen ohjaus

Kompressorin sisäinen ohjaus Kompressorin sisäinen ohjaus Älykkäiden kompressoriohjausten uusin sukupolvi Täysin uuden moduulikonseptin ansiosta KAESERin kehittämä kompressorin sisäinen -ohjaus on valmis vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Lisätiedot

Varavoimakoneiden huoltopalvelut

Varavoimakoneiden huoltopalvelut Varavoimakoneiden huoltopalvelut pidämme sen käynnissä! Huolettomuutta toimivalla huollolla Hienoinkaan auto ei säilytä käyttövarmuuttaan ilman säänöllistä, ammattitaitoisesti tehtyä huoltoa. Sama pätee

Lisätiedot

TEOLLISUUSVENTTIILIT KOKOONPANOTUOTTEET MAGNEETTIVENTTIILIT. Vaativiin prosessiteollisuuden kohteisiin, elintarvike- ja lääketeollisuuteen

TEOLLISUUSVENTTIILIT KOKOONPANOTUOTTEET MAGNEETTIVENTTIILIT. Vaativiin prosessiteollisuuden kohteisiin, elintarvike- ja lääketeollisuuteen KOKOONPANOTUOTTEET Kokoonpanoyksikkömme Espoossa kasaa monipuolisia venttiili/toimilaite-yhdistelmiä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa asiakkaitamme oikeiden laitteiden ja varusteiden valinnassa.

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

Sonera perustaa Helsinkiin Suomen suurimman avoimen datakeskuksen. #SoneraB2D

Sonera perustaa Helsinkiin Suomen suurimman avoimen datakeskuksen. #SoneraB2D Sonera perustaa Helsinkiin Suomen suurimman avoimen datakeskuksen Sonera perustaa Suomen suurimman avoimen datakeskuksen Perustamme Suomen suurimman kaikille yrityksille palveluja tarjoavan datakeskuksen

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU W W W. I V E C O. c o m AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS. 100 % hyöty, 100 % Iveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme

Lisätiedot

MILTON ROY - ANNOSTUSPUMPUT

MILTON ROY - ANNOSTUSPUMPUT Mekaanisesti toimiva kalvo Sähkömagneettiset LMI ROYTRONIC -sarjan pumput Maksimaalinen muunneltavuus: Uusi annostuspään rakenne - FastPrime & AutoPrime; nopea ja helppo pumpun käyttöönotto Tarkempi kemikaalien

Lisätiedot

SIGMA AIR MANAGER 4.0

SIGMA AIR MANAGER 4.0 Syysriihi 2017 SIGMA AIR MANAGER 4.0 Avain teollisuus 4.0 -teknologiaan www.kaeser.com / Page 1 1. Menneisyydestä - Tulevaisuuteen Historia 1991 MAC 4 / 41 Cascade Control 2000 SIGMA CC Control System

Lisätiedot

KOMPRESSORIT. Ne hieman ERILAISET. mäntäkompressorit. Sarja i.comp 3 Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR.

KOMPRESSORIT. Ne hieman ERILAISET. mäntäkompressorit. Sarja i.comp 3 Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR. KOMPRESSORIT Ne hieman ERILAISET mäntäkompressorit Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR www.kaeser.com Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta

Lisätiedot

Laadulla on tekijänsä.

Laadulla on tekijänsä. Laadulla on tekijänsä. Laadulla on tekijänsä. VAATIVAN AMMATTILAISEN KALUSTO- TOIMITTAJA Euroopan maanteillä VAK-tuotteet ovat jo käsite. Kotimaassa VAK on ollut lämpötilasäädeltyjen kuljetuskalustoratkaisujen

Lisätiedot

ESM 7 22-sarjan. ruuvikompressorit

ESM 7 22-sarjan. ruuvikompressorit ESM 7 22-sarjan ruuvikompressorit Ehdotonta luotettavuutta Paineilman käyttäjät tarvitsevat luotettavan, taloudellisen ja monipuolisesti varustellun kompressorin, joka vaatii vähän lattiatilaa. Gardner

Lisätiedot

Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset.

Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset. UUSIUTUVAT ENERGIAT ILMANVAIHTOYKSIKÖT Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset. Edistyksellinen, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtokone varmistaa hyvän sisäilman ja tuntuvat energiansäästöt.

Lisätiedot

Bosch-lämpöpumput. Takuu antaa lisäturvaa. Uudella Bosch-lämpöpumpullasi on tehdastakuu, joka kattaa kaikki lämmityslaitteeseen kuuluvat

Bosch-lämpöpumput. Takuu antaa lisäturvaa. Uudella Bosch-lämpöpumpullasi on tehdastakuu, joka kattaa kaikki lämmityslaitteeseen kuuluvat Bosch-lämpöpumput Takuu antaa lisäturvaa Uudella Bosch-lämpöpumpullasi on tehdastakuu, joka kattaa kaikki lämmityslaitteeseen kuuluvat Bosch-osat. Laatua kautta linjan Meille Boschilla laatu on pääosassa

Lisätiedot

Kurssit 2015. Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille

Kurssit 2015. Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille Kurssit 2015 Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille Kurssit 2015 Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille Sisältö Pyörivien koneiden linjauskoulutus... 3 Värähtelymittaus ja analysointi...

Lisätiedot

sawmill solutions FIN yleisesite

sawmill solutions FIN yleisesite sawmill solutions FIN yleisesite sahaus ja särmäys N sahalinjaosaaminen on kehittynyt jo yli 50 vuoden toimitusten perinteistä. n toimitusohjelma kattaa sahauksen linjaratkaisut ja niiden edellyttämät

Lisätiedot

CASAFLEX Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki

CASAFLEX Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki Taipuisa kaukolämpöputki on taipuisa ja itsekompensoituva, yhdellä tai kahdella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla virtausputkella varustettu lämpöeristetty

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

Ruuvikompressorit SXC compact -sarja

Ruuvikompressorit SXC compact -sarja Ruuvikompressorit SXC compact -sarja Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA-profiili Tuotto,6, m³/min, paine / / bar SXC-sarja Kompakti kokonaisuus SXC-laitteistot ovat minimaalisen lattiapinta-alan vaativia

Lisätiedot

Jätteenkäsittely- ja kierrätysala

Jätteenkäsittely- ja kierrätysala Jätteenkäsittely- ja kierrätysala Tehokkaita kuormankäsittelyratkaisuja www.hiab.com JÄTTEENKÄSITTELY- JA KIERRÄTYSALA Jätteenkäsittelykierrätysala ja Jätteenkäsittelykierrätysala ja Tehokkaita kuormankäsittelyratkaisuja

Lisätiedot

energian varastointitarpeisiin

energian varastointitarpeisiin TULEVAISUUDEN ENERGIAA. Asiantunteva kumppani energian varastointitarpeisiin Kattava. Tehokas. Tietoa meistä Olemme toimineet uusiutuvien energiamuotojen alalla vuodesta 1997 alkaen. Suunnittelemme ja

Lisätiedot

Energiatehokas paineilmajärjestelmä Osa 2/2

Energiatehokas paineilmajärjestelmä Osa 2/2 Energiatehokas paineilmajärjestelmä Osa 2/2 Paineilmajärjestelmän energiatehokas käyttö Koulutusmateriaali Olemassa olevan paineilmajärjestelmän energiatehokas käyttö Paineilmajärjestelmän energiatehokas

Lisätiedot

Siirrettävät rakennuskompressorit MOBILAIR M13 M270 Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA-profiili Tuotto 1,2 26,9 m³/min

Siirrettävät rakennuskompressorit MOBILAIR M13 M270 Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA-profiili Tuotto 1,2 26,9 m³/min www.kaeser.com Siirrettävät rakennuskompressorit MOBILAIR M13M270 Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA-profiili Tuotto 1,226,9 Made in Germany MOBILAIR-rakennuskompressorit valmistetaan Saksassa päätehtaamme

Lisätiedot

Energiapäivä 5.2.2013. Jyväskylä Martti Jaakonmäki Harri Ylikulju

Energiapäivä 5.2.2013. Jyväskylä Martti Jaakonmäki Harri Ylikulju Energiapäivä 5.2.2013 Jyväskylä Martti Jaakonmäki Harri Ylikulju LIIKEIDEA Toimitamme energiatehokkaita, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä lämmitys-ja viilennysratkaisuja saneeraus-ja uudisrakentamiseen.

Lisätiedot

IBC-PAKKAUKSIEN MAAILMANLAAJUINEN NOUTO JA KUNNOSTUS

IBC-PAKKAUKSIEN MAAILMANLAAJUINEN NOUTO JA KUNNOSTUS IBC-PAKKAUKSIEN MAAILMANLAAJUINEN NOUTO JA KUNNOSTUS Kestävä ratkaisu tyhjille pakkauksille: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Ympäristön suojeleminen ja luonnonvarojen kestävä käyttö kuuluvat tämän päivän teollisuusyritysten

Lisätiedot

www.kaeser.com Mäntäkompressorit EUROCOMP-sarja Tuotto 112 1050 l/min, paine 10 ja 15 bar

www.kaeser.com Mäntäkompressorit EUROCOMP-sarja Tuotto 112 1050 l/min, paine 10 ja 15 bar Mäntäkompressorit Tuotto 112 1050 l/min, paine 10 ja 15 bar EUROCOMP kestävä ratkaisu käsityöaattien tarpeisiin Kiinteästi asennettavia EUROCOMP-mäntäkompressoreja on jo vuosien ajan käytetty menestyksekkäästi

Lisätiedot

TEKNOCALOR TUO MARKKINOILLE UUDET IV-KONEET

TEKNOCALOR TUO MARKKINOILLE UUDET IV-KONEET IV-KONEET TEKNOCALOR TUO MARKKINOILLE UUDET IV-KONEET Korkealaatuiset ja moniin eri käyttökohteisiin soveltuvat ilmakäsittelykoneet. Käyttökohteina mm. teollisuus, toimistotilat, sairaalat, hotellit, päiväkodit,

Lisätiedot

AsiAnTunTevA kumppani EnERgiAn varastointitarpeisiin

AsiAnTunTevA kumppani EnERgiAn varastointitarpeisiin TULEVAISUUDEN ENERGIAA. AsiAnTunTevA kumppani EnERgiAn varastointitarpeisiin Kattava. Tehokas. Projektien toteuttaminen Projektinhallinta Huolehdimme kaikista tarvittavista luvista, järjestämme sopimukset

Lisätiedot

Roottoripuhaltimet Sarjat BB HB Roottoreissa OMEGA-profiili Tuotto 0,59 160 m³/min, ylipaine 1000 mbariin saakka, alipaine 500 mbariin saakka

Roottoripuhaltimet Sarjat BB HB Roottoreissa OMEGA-profiili Tuotto 0,59 160 m³/min, ylipaine 1000 mbariin saakka, alipaine 500 mbariin saakka www.kaeser.com Roottoripuhaltimet Sarjat BB HB Roottoreissa OMEGA-profiili Tuotto 0,59 160 m³/min, ylipaine 1000 mbariin saakka, alipaine 500 mbariin saakka KAESER kautta maailman tunnettu roottoripuhaltimien

Lisätiedot

Lähtökohtana turvallisuus

Lähtökohtana turvallisuus Lähtökohtana turvallisuus Työtä turvallisuuden puolesta Sijoitamme aikaa ja energiaa yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun. MALUX FINLAND

Lisätiedot

Ratkaisu aurinkopaneelien liitäntään

Ratkaisu aurinkopaneelien liitäntään Ratkaisu aurinkopaneelien liitäntään PHOENIX CONTACT OY Niittytie 11 FI-01300 Vantaa Contact Center: +358 (0)9 3509 0290 Tekninen asiakaspalvelu: +358 (0)9 3509 0260 18.10.2016 hppt://www.phoenixcontact.fi

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS. Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS. Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION OPTYMA PLUS Koneikko alhaisia äänitasoja ja nopeaa asennusta ajatellen

Lisätiedot

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle TERVETULOA Valtran traktoritehtaalle TÄTÄ ON VALTRA YKSILÖLLISIÄ TRAKTOREITA JA PALVELUJA MAAILMAN POHJOISIN TRAKTORITEHDAS SUOSITTU VIERAILUKOHDE Valtran Suomen tehdas sijaitsee Suolahdessa, Keski-Suomessa

Lisätiedot

KAASUNJAKELUJÄRJESTELMÄT

KAASUNJAKELUJÄRJESTELMÄT Kaasuverkosto KAASUNJAKELUJÄRJESTELMÄT Sa-Van kaasunjakelujärjestelmiä on toimitettu laajalti Suomen sairaaloihin ja terveyskeskuksiin jo yli kymmenen vuoden ajan. Lääkkeellisten kaasujen jatkuva saatavuus

Lisätiedot

YHDESSÄ KOHTI PUUNJALOSTUKSEN HUIPPUKAPASITEETTIA

YHDESSÄ KOHTI PUUNJALOSTUKSEN HUIPPUKAPASITEETTIA YHDESSÄ KOHTI PUUNJALOSTUKSEN HUIPPUKAPASITEETTIA PARAS JALOSTUSARVO Asiakkaidemme puunjalostuksen tehokkuuden ja kannattavuuden kehittäminen on ohjannut toimintaamme jo vuodesta 1991. Päätavoite on saada

Lisätiedot

LAATUKÄSIKIRJA SFS-EN ISO 9001:2000

LAATUKÄSIKIRJA SFS-EN ISO 9001:2000 LAATUKÄSIKIRJA SFS-EN ISO 9001:2000 LAATUPOLITIIKKA Puutyöliike Pekka Väre Ky:n liiketoiminnan kehittyminen ja jatkuvuus varmistetaan koko henkilökunnan yhdessä omaksumien toimintaperiaatteiden ja yrityksessä

Lisätiedot

BE STRONGER WITH BE.

BE STRONGER WITH BE. BE STRONGER WITH BE. FI BE GROUP YHDESSÄ ENEMMÄN ETUJA ASIAKKAALLE BE Group Oy Ab on osa Pohjois- Euroopan johtavaa teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunutta,

Lisätiedot

AIRFIL- SUODATTIMET Suomalainen suodatin takaa puhtaasti parhaan toimivuuden!

AIRFIL- SUODATTIMET Suomalainen suodatin takaa puhtaasti parhaan toimivuuden! LAADUKKAAN SUODATTAMISEN SUOMALAINEN ASIANTUNTIJA AIRFIL- SUODATTIMET Suomalainen suodatin takaa puhtaasti parhaan toimivuuden! Suomalaista suodatinosaamista puhtaimmillaan! Tehokas suodattaminen ja erilaisten

Lisätiedot

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Timanttihiomalaikat Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Kopadi Oy:n timanttihiomalaikat on suunniteltu betonin hiontaan sekä erilaisten pintamateriaalien poistamiseen kuten: tasoitteet, liimat, maalit, epoksi,

Lisätiedot

Ruuvikompressorit. 2,2 11 kw. Energiaa ja Perinteitä

Ruuvikompressorit. 2,2 11 kw. Energiaa ja Perinteitä Ruuvikompressorit 2,2 11 kw Energiaa ja Perinteitä Tapaa Uusi Työkaverisi! BALMA loi pienikokoisen ruuvikompressorimalliston jossa on erittäin alhainen äänitaso. BALMA kompressorit ovat erittäin kompaktin

Lisätiedot

osa 6, sivut 108-115 kompressorit

osa 6, sivut 108-115 kompressorit Let s solve it OSA, SIVUT 108-115 kompressorit kompressorit vaunukompressorit u kaeser m2 Soveltuu ilmatyökaluille ja 498 kg 1,51 m 1,2 m 1,22 m 18, kw diesel 2, m³/min Jarrut kaeser m50 Soveltuu ilmatyökaluille

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Tailor-made Transportation Solutions FIN

Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions Tyllis Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä rakenneratkaisuja kuljetusalalle. Yritys suunnittelee

Lisätiedot

Koja. SMARTAiR. Ennakoi, mitä tulevaisuus maksaa. Tulevaisuuden ilmankäsittelykone

Koja. SMARTAiR. Ennakoi, mitä tulevaisuus maksaa. Tulevaisuuden ilmankäsittelykone Koja Ennakoi, mitä tulevaisuus maksaa Tulevaisuuden ilmankäsittelykone Koja Säästää syödessäänkin Hyvän sisäilman kustannukset saadaan jo etukäteen selville. Ennakointi, käytön optimointi ja tiedot todellisista

Lisätiedot

Se ei ole vain porakone

Se ei ole vain porakone Se ei ole vain porakone Me olemme Bosch. Rakennamme turvallisempaa ja kestävämpää kehitystä. Rakennamme ihmisläheisempää ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta. Seuraavilta sivuilta löydät esimerkkiratkaisujamme

Lisätiedot

Yrityksen omistajat: Heikki Tuomilehto ja Petri Ijäs

Yrityksen omistajat: Heikki Tuomilehto ja Petri Ijäs www.halwest.com Halwest Ay:n toiminta alkoi maaliskuussa 2003 ja v. 2008 yhtiömuodoksi vaihtui Oy. Tuotevalikoimamme painottui Aluksi yrityksille ja yhteisöille suunnattuihin ergonomisiin ratkaisuihin.

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

Sarja TF Varusteena latenttilämmön varaaja SECOPACK LS

Sarja TF Varusteena latenttilämmön varaaja SECOPACK LS SECOTEC-jäähdytyskuivaimet Sarja TF Varusteena latenttilämmön varaaja SECOPACK LS Tilavuusvirta 17,0 34,0 m³/min SECOTEC TF Uusi sukupolvi: entistä tehokkaampaa paineilman kuivausta Teollisuuslaatua edustavat,

Lisätiedot

Sähköistetyn radan energiahallinta monitoimijaympäristössä

Sähköistetyn radan energiahallinta monitoimijaympäristössä Sähköistetyn radan energiahallinta monitoimijaympäristössä Juha-Matti Vilppo Rami Huovinen Liikennevirasto Gofore Oyj Sisältö Liikenneviraston energiapalvelu Energian mittaus liikkuvasta kalustosta Energian

Lisätiedot

Helposti kohdistettavat pienkohdepoistolaitteet Ø 32, 50, 75 ja 100 mm

Helposti kohdistettavat pienkohdepoistolaitteet Ø 32, 50, 75 ja 100 mm Helposti kohdistettavat pienkohdepoistolaitteet Ø 32, 50, 75 ja 100 mm Uuden sukupolven joustavat pienkohdepoistolaitteet Nederman on tuonut markkinoille uuden sukupolven helposti käsiteltävät ja liikuteltavat

Lisätiedot

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90 Käyttöohje Thermo Pro 90 Johdanto Hyvä Webasto-asiakas, Kiitos, että valitsit Webaston Thermo Pro 90 vesilämmittimen. Toivomme, että siitä ja sen luotettavasta mukavuudesta on sinulle iloa useiden vuosien

Lisätiedot

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut 08 Suojakumisarjat / korjaamotyökalut LÖBRO suojakumit LÖBRO suojakumit Alkuperäisen laitevalmistajan toimittajalta Vetoakselin suojakumit ovat erittäin tärkeitä vakionopeusnivelten tehokkaalle ja luotettavalle

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA

TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA WWW.GNB-NORDIC.COM TUNNET MEIDÄT NIMELLÄ EXIDE MUTTA NYT OSASTOMME NIMI ON GNB GNB ON MAAILMAN SUURIMPIA AKKUVALMISTAJIA... TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA ASIAKAS KErTOO: GNB:SSÄ

Lisätiedot

Ruuvikompressorit kw. People. Passion. Performance.

Ruuvikompressorit kw. People. Passion. Performance. Ruuvikompressorit 30 110 kw People. Passion. Performance. People. Passion. Performance. Määritä vain tarpeesi ka Laaja öljytiivistettyjen 30 110 kw:n ruuvikompressorien valikoimamme takaa aina tasaisen

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

Ruuvikompressorit SXC-sarja

Ruuvikompressorit SXC-sarja www.kaeser.com Ruuvikompressorit SXC-sarja Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA-profiili Tuotto 0,6 0,0 m /min, paine //5 ia Mitä vaatimuksia Te asetatte paineilma-asemalle? Paineilmajärjestelmän tulisi

Lisätiedot

MOBILAIR M 118 / M 125. Siirrettävä rakennuskompressori Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA PROFIL Maksimitilavuusvirta 11,5 m³/min.

MOBILAIR M 118 / M 125. Siirrettävä rakennuskompressori Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA PROFIL Maksimitilavuusvirta 11,5 m³/min. MOBILAIR M 118 / M 125 Siirrettävä rakennuskompressori Roottoreissa energiaa säästävä SIGMA PROFIL Maksimitilavuusvirta 11,5 m³/min www.kaeser.com MOBILAIR M 118 / M 125 SIGMA-profiililla varustettu tehokas

Lisätiedot

Ilmankäsittelykone Huoltokirja

Ilmankäsittelykone Huoltokirja -SV 10-05-10V.A001 Sisällys 1 Takuuehdot... 1 1.1 Takuuaika... 1 1.2 Takuun sisältö... 1 1.3 Yleiset takuun rajoitukset... 1 1.4 Takuun rajoitukset... 1 1.5 Huoltoehdot takuuaikana... 1 1.6 Toimenpiteet

Lisätiedot