Keskuskatu 17, Seinäjoki / p

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Keskuskatu 17, 60100 Seinäjoki / 20.8.2013 p. 044 355 5919 www.lakeudenkisat.fi"

Transkriptio

1 Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry Lakeuden Kisat Liittojuhlatiedote Keskuskatu 17, Seinäjoki p SEURAINFO Tervetuloa Seinäjoelle Kisapassien hinnat ja sisältö Pääjuhla Ohjelmien koulutus ja asusteiden tilaukset Liikuntanäytös ja haku Lajien juhlaa Hotellimajoitukset ja varausohjeet Joko seurallasi on majakka? ja Tervetuloa Seinäjoelle! Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry valmistautuu Seinäjoella pidettävään liittojuhlaan. Keskustoimiston väki ja liiton luottamushenkilöt alue- ja piiriorganisaatioissa hehkuttavat vuoden 2014 komeimman ja monipuolisimman liikunta-, kulttuuri- ja urheilutapahtuman puolesta. Tule mukaan ja osallistu sinäkin seurasi kanssa tämän upean tapahtuman toteuttamiseen. Yhressä hyvää TULoo! Pohjanmaan lakeuksilla henkistä valmistautumista tapahtuman maaliin saattamiseksi on tehty pitemmän aikaa. Valmistelut ovat edenneet suunnitellun lailla järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Aarne Heikkilän johdolla. Lakeuden Kisoja on tehty ja tehdään yhdessä koko henkilökunnan voimin. Se on liiton, piirien, seurojen ja yksittäisten toimijoiden, meidän kaikkien yhteinen kansanjuhla. Seinäjoki on tapahtumakaupunki. Vuosittain meillä vietetään Provinssirockia, Tangomarkkinoita, Vauhtiajoja, sekä useita muita pienempiä urheilu- ja kulttuuritapahtumia. Sen lisäksi Seinäjoella järjestetään vuosittain niin kansallisia kuin kansainvälisiä urheilukilpailuja. Seinäjoen kaupungin liikuntatoimi on tapahtumassa tiiviisti mukana. Lakeuden Kisoihin valmistautuminen aiheuttaa TUL organisaatiossa muutoksia. Minä, Jarkko Tenkula 43, olen aloittanut päätoimisena Lakeuden Kisojen projektipäällikkönä TUL:n hallituksen pidetyn kokouksen päätöksellä. Aikaisemmin olen toiminut TUL:n Pohjanmaan piirin toiminnanjohtajana, sekä erilaisissa TUL:n lasten- ja nuorten projekteissa, kuten Halisko liikuntakoulu hanke. Urheiluseurataustaa on Seinäjoen Sisusta, Seinäjoen TU:sta ja Seinäjoen Sisu-Pallosta. Tykkään tunnustaa väriä ja futis on parasta paikan päällä eli olen jalkapalloihmisiä. Aikaisempi työkokemukseni on Seinäjoen kaupungin koulutoimen palveluksessa vuosina Koulutukseltani olen sosiaaliohjaaja. Organisaatio vahvistuu alkaen Aira Ikosen ottaessa vastuun ohjelmatuottajana. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat mm. pääjuhlan ja liikuntanäytöksen toteuttaminen yhdessä ohjelmatyöryhmän ja koreografien kanssa. Aira Ikonen on TUL:n pitkäaikaisia naistoimijoita ja on ollut liittojuhlan alkuaskelista lähtien mukana suunnittelemassa em. tapahtumia. Aira Ikonen on Rantaperkiön Iskun puheenjohtaja.

2 Liittojuhlatiedote 2/6 Lakeuden Kisojen kisatoimisto on osoitteessa Keskuskatu 17, Seinäjoki. Minut tavoittaa 7/24 sähköpostilla ja puhelimella Olkaa rohkeasti yhteydessä. Kisapassien myynti alkaa Lakeuden Kisat kokoavat 7500 osallistujaa neljäänkymmeneen lajiin liittojuhlaviikonloppuna Seinäjoelle. Kisapassien ensimmäinen myyntijakso alkaa 1.9. jonka aikana ne ovat edullisimmillaan. Kannattaa siis toimia ajoissa ja tilata ensimmäisen jakson aikana ns. varmat varastoon ja täydentää tilausta myöhäisemmillä tilausjaksoilla. Kisapassien hinnoittelussa on noudatettu TUL:n strategian mukaista matalan osallistumiskynnyksen hinnoittelupolitiikkaa. Passeja on räätälöity jokaisen makuun. Kisapassit sisältävät osallistumisoikeuden kilpailuihin, kisatuotteen, aterian päivässä, sekä aamu-/iltapalan, sekä koulumajoituksen. Kisapassien myyntijaksot ovat / / Kisapassien ensimmäisen myyntijakson hinnat: (muiden jaksojen hinnat ovat nähtävillä www-sivulla) Liittojuhlapassi Liittojuhlapassi Liittojuhlapassi lisävrk. alle 12 v. 70,00 30,00 55,00 yli 12 v. 80,00 40,00 65,00 Leiripassi Viikkopassi ,00 170,00 Tilauslomake on tämän tiedotteen liitteenä. Sen löydät myös sivustolta. Pääjuhla on valon ja värin täyteinen Lakeuden Kisojen pääjuhla on lauantai-iltana Seinäjoki Areenassa. Se on ensimmäistä kertaa sisätiloissa, joten ohjelmien laadinnassa on voitu hyödyntää valoa ja ääntä aikaisemmista vuosista poiketen. Ohjelmat ovat valmiit ja seurojen on aika kerätä osallistujat yhteen toteuttamaan vuoden lämminhenkisin kohtaaminen. Ohjelmien koreografit ovat huolehtineet siitä, että jokaiselle on tarjolla jotakin. Kenttäohjelmiin valmistautuminen on alkanut. Ohjelmat ovat monipuolisia ja kaikille sopivia. Allekirjoittanutkin osallistuu Jesse poikansa kanssa Isto Turpeisen suunnittelemaan säkenöivistä jaloista ohjelmaan. Haastan teidät kaikki mukaan. Jos omasta seurastasi ei löydy kokonaista kuviota, niin on hyvä lähestyä naapuriseuraa ja järjestää yhteiset harjoitukset.

3 Liittojuhlatiedote 3/6 Ohjelmat: Tanssilava Kuntoilijoiden ohjelma naisille ja miehille, koreografi Marita Helberg Turusta Ihmemaa Perheliikuntaohjelma, jossa mukana pyörätuolitanssijoita, koreografit Kati Matinlauri, Mirva Saarela ja Satu Karppinen Oulusta Kuka hiipii puutarhassa Lasten ohjelma, koreografi Sanna Räisänen Kokkolasta (ohjelma tarkoitettu 7-9 vuotiaille ja vuotiaille lapsille, molemmille oman tasoinen ohjelma) Kiehtova mysteeri Naisten ohjelma, koreografi Aira Ikonen Tampereelta Säkenöivistä jaloista Miesten ja poikien ohjelma, koreografi Isto Turpeinen Helsingistä (ohjelma tarkoitettu miehille ja pojille v. Miten olla? Nuorten ohjelma, koreografi Mimmi Marjamaa Kokkolasta (ohjelma on tarkoitettu vuotiaille ja vuotiaille, molemmille oman tasoinen ohjelma) Alustavat ilmoittautumiset mennessä. Varmistukset on tehtävä mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset ja puhelimella Vaatteiden sovituskappaleet ja mittataulukot on nähtävillä koulutustilaisuudessa ja Tampereella. Koulutusta ohjaajille Seurojen ohjaajille on järjestetään koulutusta Tampereella (Tarkempi paikka ilm. paikan varmistuttua). Koulutusten kesto on 3 tuntia/ohjelma. Aikataulu: Aikataulu klo lasten ohjelma klo naiset klo nuorten ohjelma klo perhe klo poikien ja miesten ohjelma klo kuntoilijat ja veteraanit Liikuntanäytös Lakeuden Kisat käynnistyvät liikuntanäytöksellä perjantaina Liikuntanäytös kokoaa yhteen TULlilaisen voimistelu- ja kulttuuriohjelmiston. Seuroilta pyydetään ohjelmaehdotuksia liikuntanäytökseen. DVD:t tulee lähettää mennessä TUL:n Pohjanmaan piiri ry /Jarkko Tenkula, os. Keskuskatu 17, Seinäjoki. Valinnat esiintyjistä tekevät liikuntanäytöksen näytöstyöryhmä. Lisätietoja antaa näytöstyöryhmän puheenjohtaja Outi Havia tai outi.havia@hel.fi Lajien juhlaa Lakeuden Kisojen alkutaipaleella päätettiin jo olla rikkomatta TULe2009 tapahtuman lajimäärän ennätystä. Lakeuden Kisat tarjoavat neljässäkymmenessä lajissa osallistumismahdollisuuden kisaviikonloppuna. Ohjelmassa

4 Liittojuhlatiedote 4/6 on TUL:n mestaruuskilpailuja, Lakeuden Kisat liittojuhlamestaruuskilpailuja, CSIT:n mestaruuskilpailuja, AYmestaruuskilpailuja, lajikokeiluja ja luonnonkauniita kuntoliikuntareittejä mm.runoreitti Joupiskalla ja Kyrkösjärven pitkospuut. Lajit, jotka ovat Seinäjoen tapahtumassa mukana ovat seuraavat: Amerikkalainen jalkapallo, Beach-volley, Boccia, Curling, Darts, Frisbee-golf, Golf, Jalkapallo, Judo, Karate, Keilailu, Koripallo, Köydenveto, Lacrosse, Maahockey, Maastopyöräily, Melonta, Nyrkkeily, Paini, Painonnosto, Parkour, Pesäpallo, Petanque, Purjehdus, Pyörätuolisulkapallo, Pöytätennis, Rannaltaonginta, Rantapaini, Ratapyöräily, Raw-penkkipunnerrus, Rullasuksihiihto, Rullaluistelu, Ryhmätanssi, Salibandy, Shakki, Skeittaus, Sulkapallo, Tennis, Tikanheitto, Tossufutis, Uinti, Voimanosto, Yleisurheilu ja Halisko gp Kilpailukutsut päivittyvät syyskuun aikana sivustolle ja ne lähetetään myös paperisena seuroille seuraavan tiedotteen yhteydessä. Hotellit varaukseen ajoissa Lakeuden Kisojen hotellimajoituksen hoitaa Etelä-Pohjanmaan matkailu ja siellä Lakeuden Kisoihin osallistuvia palvelee Jenniina Palmu. Jennin tavoitat sähköpostilla tai puhelimella Varaukset voit tehdä joko sähköpostitse, puhelimitse tai löytyvällä lomakkeella. Seinäjoen hotelleista valtaosa sijaitsee kaupungin keskustassa aivan tapahtuman sykkeessä. Lisämajoituskapasiteettiä on varattu myös maakunnan hotelleista. Varauksia tehdessänne pyrkikää mahdollisimman realistiseen varauksien määrään. Hotellien ulkopuolista majoitusta on mahdollisuus saada Törnävän leirinnästä, karavaanareita palvelevat Kalajärvi ja Joupiska. Näiden lisäksi kouluilla on mahdollisuus majoittua. Näiden hinnastot ja varausohjeet julkaistaan seuraavassa tiedotteessa. Joko sinun seurassasi on Majakka? Lakeuden Kisat etsivät Majakoita. Majakka on viestinviejä, ilosanoman levittäjä, linkki Lakeuden Kisojen, TUL:n ja seuran välissä. Mitä parempi Majakka, sitä parempi lopputulos! Majakan ei tarvitse olla seuran puheenjohtaja tai sihteeri. Majakka on henkilö joka tiedottaa ja huolehtii omasta sakistaan tai porukastaan tai väkijoukostaan. Majakka motivoi omaa joukkoaan ja kannustaa naapurinkin majakkaa ja seuraa. Tule mukaan ja olet tiedonvälityksen valokeilassa.

5 Liittojuhlatiedote 5/6 Tiedottaminen Lakeuden Kisat näkyvät ja kuuluvat. Tapahtumalla on oma sivusto, jonne viikon uusimmat tiedot aina laitetaan. Siellä kannattaa vierailla viikoittain, sillä ne sivut elävät. Antakaa meille myös palautetta, toiveita ja haasteita. Tehdään yhdessä upea liikunnallinen kansanjuhla, jossa Suomalainen liikunta ja kulttuuriväki paiskaavat kämmentä ja marssivat samaan suuntaan. Jarkko Tenkula Projektipäällikkö, Lakeuden Kisat -Yhyressä hyvää TULoo!- Majakka ilmoitus Haluan ja sitoudun toimimaan seurani yhteyshenkilönä eli Majakkana. Olen omalta osaltani tekemässä vuoden merkittävintä Suomalaista urheilu-, liikunta- ja kulttuuritapahtumaa Lakeuden Kisoja. Nimi: Seura: GSM: Osoite: Paidan koko: S M L XL XXL (ympäröi oikea) Palauta Lakeuden Kisojen toimistoon mahdollisimman pian. Älä arvo ja odota, vaan toimi heti! Voit myös lähettää tiedot sähköpostilla tai soittaa. Kaikki käy

6 Liittojuhlatiedote 6/6 Kisapassien tilauslomake (voimassa asti) Seuran nimi: Tilaajan nimi: Postiosoite: Postinumero: Postitoimipaikka: Allekirjoitus: Laskutustiedot: (täytetään elleivät ole samat) Laskutusosoite: Postinumero: Postitoimipaikka: Haluan passit tilaajan osoitteeseen lähetettynä: (kirjattuna kirjeenä vastaanottajan laskuun) Lunastan passit kisapaikalla kisakansliasta: Tilaan seuraavia kisapasseja: Liittojuhlapassi alle 12 v. 70,00 kpl yli 12 v. 80,00 kpl Liittojuhlapassi alle 12 v. 30,00 kpl yli 12 v. 40,00 kpl Liittojuhlapassi lisävrk alle 12 v. 55,00 kpl yli 12 v. 65,00 kpl Leiripassi ,00 kpl Viikkopassi ,00 kpl

6.-8.6.2014 kokoonnutaan Seinäjoelle ja samalla juhlitaan 95-vuotiasta TUL:ää. Liittojuhlan nimi on Lakeuden Kisat.

6.-8.6.2014 kokoonnutaan Seinäjoelle ja samalla juhlitaan 95-vuotiasta TUL:ää. Liittojuhlan nimi on Lakeuden Kisat. Yhressä hyvää tuloo 6.-8.6.2014 kokoonnutaan Seinäjoelle ja samalla juhlitaan 95-vuotiasta TUL:ää. Liittojuhlan nimi on Lakeuden Kisat. Lakeuden Kisat tarkoittaa ensi vuoden suurinta liikunta-, urheilu-

Lisätiedot

www.lakeudenkisat.fi

www.lakeudenkisat.fi www.lakeudenkisat.fi Lakeuden Kisat Vuoden ykköstapahtuma! TUL:n liittojuhla Lakeuden Kisat Seinäjoella 6.-8.6.2014 tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä jokaiselle. Suomen ainutlaatuisin liikunnan, urheilun

Lisätiedot

Kisapassien hinnat. Liittojuhlapassi alle 12 v. 90 yli 12 v Liittojuhlapassi alle 12 v. 50 yli 12 v.

Kisapassien hinnat. Liittojuhlapassi alle 12 v. 90 yli 12 v Liittojuhlapassi alle 12 v. 50 yli 12 v. 29.11.2016 1 Esityksen nimi Etunimi Sukunimi 29.11.2016 2 Kisapassien hinnat Liittojuhlapassi 6.6.-8.6.2014 alle 12 v. 90 yli 12 v. 100 Liittojuhlapassi 7.6.2014 alle 12 v. 50 yli 12 v. 60 Liittojuhlapassi

Lisätiedot

Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella

Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella Torstai 5.6. Bocciaturnaus Seinäjoen Monitoimihallissa, os. Pullerintie 4 Perjantai 6.6. 12.00 Veteraanien petankin TUL:n mestaruuskilpailu, Seinäjoen

Lisätiedot

(N) 10.972 5.505 5.510. Prosenttitaulukon sarakesumma ylittää 100 prosenttia, koska liikunnanharrastusta voi toteuttaa useamman tahon kautta

(N) 10.972 5.505 5.510. Prosenttitaulukon sarakesumma ylittää 100 prosenttia, koska liikunnanharrastusta voi toteuttaa useamman tahon kautta TAUSTAMATERIAALI Kansallinen aikusten liikuntatutkimus 2006 Tahot, joiden kanssa tai järjestämänä kuntoilua, liikuntaa tai urheilua harrastetaan 19-65 - vuotiaiden keskuudessa. 1997-98 2001-02 2005-06

Lisätiedot

Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella

Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella Torstai 5.6. Bocciaturnaus Seinäjoen Monitoimihallissa, os. Pullerintie 4 Perjantai 6.6. 12.00 Veteraanien petankin TUL:n mestaruuskilpailu, Seinäjoen

Lisätiedot

TUL:n nuorisovaliokunta kiittää ja kumartaa järjestäjille hienosti järjestetyistä kisoista ja tapahtumasta kokonaisuudessaan.

TUL:n nuorisovaliokunta kiittää ja kumartaa järjestäjille hienosti järjestetyistä kisoista ja tapahtumasta kokonaisuudessaan. 09.02.2017 TUL joygames oli menestys Kemissä järjestettiin TUL:n Lapin piirin ja sen jäsenseurojen toimesta helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna TUL joygames tapahtuma. Osallistujia oli ryhmätanssissa,

Lisätiedot

TUL Saimaan piiri ry. Sisältö. Jäsenkirje 2/2014 ilmestyy Viikolla 11 Aineisto 7.3 mennessä email: kalevi.viskari@tul.fi. www.tulsaimaa.

TUL Saimaan piiri ry. Sisältö. Jäsenkirje 2/2014 ilmestyy Viikolla 11 Aineisto 7.3 mennessä email: kalevi.viskari@tul.fi. www.tulsaimaa. JÄSENTIEDOTE 1/2014 28.1.2014 2 TUL Saimaan piiri ry Sisältö Toimistopalvelut Koulutus 15.2 TUL Liittojuhla 2014 Ryhmätanssi Paini Petankki Uinti Veteraani Jalkapallo Leiri Pääjuhla www.lakeudenkisat.fi

Lisätiedot

SINETTISEURATOIMINNAN POHDINTAA 21.8.2014

SINETTISEURATOIMINNAN POHDINTAA 21.8.2014 SINETTISEURATIMINNAN PHDINTAA 21.8.2014 SINETTISEURATIMINNAN PHDINTAA Sinettiseurakriteerien vertaaminen lasten ja nuorten urheilun selvitystöihin Sinettiauditoinnit tarkastelussa Lajiliittojen ja Valon

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 TUTKIMUS 2009-2010 Miten suomalaiset 19-65-vuotiaat liikkuvat, mitä lajeja he harrastavat, missä he liikkuvat? Liikunnan harrastuskertojen määrä Liikunnan ja kuntoilun luonne Suomalaisten jakaantuminen

Lisätiedot

PALKITSIJAN OPAS 2014

PALKITSIJAN OPAS 2014 PALKITSIJAN OPAS2014 PALKITSIJAN OPAS2014 Kädessäsi on vuoden 2014 palkintomallistomme. Mallistoomme kuuluu satoja tyylikkäitä palkintoja, joiden suunnittelussa on huomioitu erilaisten palkitsijoiden ja

Lisätiedot

LAJILIITTOJEN HUIPPU- URHEILUN PERUSTIEDOT. Timo Manninen Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus Valotalo 21.4.2015

LAJILIITTOJEN HUIPPU- URHEILUN PERUSTIEDOT. Timo Manninen Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus Valotalo 21.4.2015 LAJILIITTOJEN HUIPPU- URHEILUN PERUSTIEDOT Timo Manninen Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus Valotalo 21.4.2015 VASTANNEET LAJILIITOT KESÄLAJIT TALVILAJIT PALLOILULAJIT Ampumaurheiluliitto (Kivääri,

Lisätiedot

PIIRIKIRJE 2015 toukokuu

PIIRIKIRJE 2015 toukokuu puh. 0500 316 904 e mail: www.tul lappi.fi PIIRIKIRJE 2015 toukokuu SISÄLTÖ: piiriorganisaatio esitykset piirijaostoihin esitykset piirin toimintaryhmiin kuvaukset jaostojen ja toimintaryhmien tehtävistä

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

Syksyllä 2017 toteutetun kyselyn vastaukset

Syksyllä 2017 toteutetun kyselyn vastaukset Syksyllä 2017 toteutetun kyselyn vastaukset Kysely koski lasten ja nuorten harrastuksia ja niihin liittyviä toiveita Pirkkalassa (esi- ja perusopetus sekä lukio). Vastaajia oli 924, joista tyttöjä 52,3%

Lisätiedot

JÄRJESTÖKYSELYJEN TULOKSET

JÄRJESTÖKYSELYJEN TULOKSET JÄRJESTÖKYSELYJEN TULOKSET www.slideproject.com Tj-aamukahvit 15.12.2015 Kati Lehtonen, LIKES Jarmo Mäkinen, KIHU Mäkinen, Lämsä, Aarresola, Frantsi, Vihinen, Laine, Lehtonen & Saari 2015. Liikuntajärjestöjen

Lisätiedot

VALMENTAJAKYSELY 2009

VALMENTAJAKYSELY 2009 Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU Jyväskylä VALMENTAJAKYSELY 2009 kuvaus urheilijan polun eri vaiheissa toimivista suomalaisvalmentajista Minna Blomqvist www.kihu.fi Tarkoitus Kuvata suomalaista

Lisätiedot

TIEDOTE 1/2014. TUL:n Voimistelu- ja tanssijaosto 1.9.2014. * Lakeuden kisat Seinäjoella. * Joukkuevoimistelun kutsuleiri 27-28.

TIEDOTE 1/2014. TUL:n Voimistelu- ja tanssijaosto 1.9.2014. * Lakeuden kisat Seinäjoella. * Joukkuevoimistelun kutsuleiri 27-28. TUL:n Voimistelu- ja tanssijaosto TIEDOTE 1/2014 1.9.2014 * Lakeuden kisat Seinäjoella * Joukkuevoimistelun kutsuleiri 27-28.9 Kisakeskuksessa * Ryhmätanssikurssi 4.10 Varalassa * Taitavaksi Ohjaajaksi

Lisätiedot

PALKITSIJAN OPAS 2017

PALKITSIJAN OPAS 2017 PALKITSIJAN OPAS 2017 PALKITSIJAN OPAS2017 Kädessäsi on vuoden 2017 palkintokuvastomme. Mallistoomme kuuluu satoja tyylikkäitä palkintoja, joiden suunnittelussa on huomioitu erilaisten palkitsijoiden ja

Lisätiedot

Lajiliittoselvitys LAJILIITOILLE KEVÄÄLLÄ KOHDISTETUN KYSELYN SATOA

Lajiliittoselvitys LAJILIITOILLE KEVÄÄLLÄ KOHDISTETUN KYSELYN SATOA Lajiliittoselvitys LAJILIITOILLE KEVÄÄLLÄ KOHDISTETUN KYSELYN SATOA Miksi selvitys tehdään? Lajiliittojen valtionavustuspolitiikan kehittäminen Liittojen toiminnan nykytilan kuvaus talouden, liiton toiminnan

Lisätiedot

Elinsiirron saaneiden ja dialyysissä olevien EM-kilpailut 10.-17.7.2016 Vantaa Ilmoittautumislomake

Elinsiirron saaneiden ja dialyysissä olevien EM-kilpailut 10.-17.7.2016 Vantaa Ilmoittautumislomake Henkilötiedot Elinsiirron saaneiden ja dialyysissä olevien E-kilpailut Sukunimi: Etunimi: ies ainen Syntymäaika: / / (pp/kk/vv) Pyörätuolin käyttäjä: Kyllä Ei Tarvitsen apua liikkumiseen: Kyllä Ei Ruoka-aineallergiat/ruokavalio:

Lisätiedot

YOUR MOVE -KAMPANJA. Nuori Suomi ry ja Suomen Liikunta- ja Urheilu SLU ry taustayhteisöinä, mukana kaikki lajit

YOUR MOVE -KAMPANJA. Nuori Suomi ry ja Suomen Liikunta- ja Urheilu SLU ry taustayhteisöinä, mukana kaikki lajit YOUR MOVE YOUR MOVE -KAMPANJA Nuori Suomi ry ja Suomen Liikunta- ja Urheilu SLU ry taustayhteisöinä, mukana kaikki lajit Nuori Suomi vastaa operatiivisesta toiminnasta Yhteistyössä: Opetus- ja kulttuuriministeriö

Lisätiedot

Suomen Olympiakomitean Huippu- urheiluyksikkö (HUY) Kesälajien kategoriat, kriteerit ja huippu- urheilun tehostamistukipäätökset 2016

Suomen Olympiakomitean Huippu- urheiluyksikkö (HUY) Kesälajien kategoriat, kriteerit ja huippu- urheilun tehostamistukipäätökset 2016 10.12.2015 Suomen Olympiakomitean Huippuurheiluyksikkö (HUY) Kesälajien kategoriat, kriteerit ja huippuurheilun tehostamistukipäätökset 2016 Yleiset lähtökohdat: Kesäolympiadilla 2013 2016 käytössä olevat

Lisätiedot

MENESTYNEIDEN KUOPIOLAISTEN URHEILIJOIDEN PALKITSEMINEN

MENESTYNEIDEN KUOPIOLAISTEN URHEILIJOIDEN PALKITSEMINEN KUOPION KAUPUNKI MENESTYNEIDEN KUOPIOLAISTEN URHEILIJOIDEN PALKITSEMINEN Hyväksytty ohjeellisena kaupunginhallituksessa 17.10.2011 Muutokset hyväksytty kaupunginhallituksessa 23.1.2012 Yleiset säännöt:

Lisätiedot

www.lakeudenkisat.fi 1 kuva Kalev albumista

www.lakeudenkisat.fi 1 kuva Kalev albumista www.lakeudenkisat.fi 1 kuva Kalev albumista Petankkiposti 1/2014 www.lakeudenkisat.fi 2 TUL PETANKKIJAOSTO PETANKKIPOSTI 1 / 2014 Snellmaninkatu 12 53100 Lappeenranta p. 0400 655 221.3.2014 Sposti kalevi.viskari@tul.fi

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN LIIKUNTASEURAKYSELY Tulokset

NURMIJÄRVEN LIIKUNTASEURAKYSELY Tulokset NURMIJÄRVEN LIIKUNTASEURAKYSELY 07 Tulokset TAUSTATIEDOT Kyselyyn vastanneet seurat Seuratyyppi Klaukkalan Kiri Ry Klaukkalan NMKY ry Kurra Hockey ry Nurmijärven Hiihtoseura ry Nurmijärven Jalkapalloseura

Lisätiedot

TUL: Seurapäivät - CSIT KOTKA

TUL: Seurapäivät - CSIT KOTKA TUL: Seurapäivät - CSIT KOTKA 27.11.2016 CSIT:n Maailmankisat 13.-18.6. Riika, Latvia Järjestyksessään viidennet Maailmankisat amatöörikilpaurheilijoille, ayliikuntaväelle, työyhteisöliikkujille, harrasteliikkujille

Lisätiedot

Mukana yli 60 lajia!

Mukana yli 60 lajia! YOUR MOVE 2011 SUURTAPAHTUMA Mukana yli 60 lajia! aikido, amerikkalainen jalkapallo, ampumahiihto, ammunta, autourheilu, bmx, biljardi cheerleading, darts, geokätköily, golf, ITF taekwondo, hengenpelastus,

Lisätiedot

PALKITSIJAN OPAS 2015

PALKITSIJAN OPAS 2015 PALKITSIJAN OPAS2015 SISÄLLYSLUETTELO PALKITSIJAN OPAS2015 Kädessäsi on vuoden 2015 palkintomallistomme. Mallistoomme kuuluu satoja tyylikkäitä palkintoja, joiden suunnittelussa on huomioitu erilaisten

Lisätiedot

SUOMALAISET LIIKUNTA- JA URHEILUSEURAT MUUTOKSESSA

SUOMALAISET LIIKUNTA- JA URHEILUSEURAT MUUTOKSESSA SUOMALAISET LIIKUNTA- JA URHEILUSEURAT MUUTOKSESSA 1986 2016 Pasi Mäenpää Turun yliopisto Tähtiseuraseminaari 7.10.2018, Helsinki Muutokset yleisympäristössä Liikuntakulttuurin muutokset Liikunta- ja urheiluseurat

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 Liikunnan vapaaehtois- tai kansalaistoimintaan osallistuminen Liikunnan vapaaehtois- tai kansalaistoimintaan osallistuminen 19-65-vuotiaiden keskuudessa % Lkm. 1997-1998 14 435.000 2001-2002 16 509.000

Lisätiedot

KOULU / SEURA -YHTEISTYÖ YLIVIESKASSA Krista Palola ja Juha Torvikoski. Kuva: Joel Nykter / Lumilajit liikuttavat - hanke

KOULU / SEURA -YHTEISTYÖ YLIVIESKASSA Krista Palola ja Juha Torvikoski. Kuva: Joel Nykter / Lumilajit liikuttavat - hanke KOULU / SEURA -YHTEISTYÖ YLIVIESKASSA Krista Palola ja Juha Torvikoski Kuva: Joel Nykter / Lumilajit liikuttavat - hanke Asukkaita hiukan yli 15 000 9 alakoulua ja n. 1400 oppilasta 1 yläkoulu ja n. 600

Lisätiedot

Lastenkulttuurin ja taiteen perusopetuksen kärkihanke Taiteen ja kulttuurin saatavuuden parantaminen lapsille ja nuorille

Lastenkulttuurin ja taiteen perusopetuksen kärkihanke Taiteen ja kulttuurin saatavuuden parantaminen lapsille ja nuorille Lastenkulttuurin ja taiteen perusopetuksen kärkihanke 2016-2018 Taiteen ja kulttuurin saatavuuden parantaminen lapsille ja nuorille Neuvotteleva virkamies Iina Berden, OKM 30.5.2017 Hallitusohjelman kärkihanke:

Lisätiedot

277. Pelisääntökysely 26.3.2013

277. Pelisääntökysely 26.3.2013 277. Pelisääntökysely 26.3.2013 Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji? Aikido Ammunta Autourheilu Hiihto ITF taekwondo Jääpallo Jousiammunta Karate Kaukalopallo Koripallo Lentopallo Lumilautailu

Lisätiedot

Kokouspaikkana on Lappeenrannan Työväentalo osoitteessa Snellmaninkatu 12, 2 krs.

Kokouspaikkana on Lappeenrannan Työväentalo osoitteessa Snellmaninkatu 12, 2 krs. Viikkokirje 51 TUL JÄRVI-SUOMI ry TUL:n Saimaan Piirin Piirikokouksen Ennakkoilmoitus Halisko CSIT +55 TUL Järvi-Suomi ry:n 2017 aluekokouksen ennakkoilmoitus TUL Järvi-Suomi ry:n sääntömääräinen aluekokous

Lisätiedot

ÄLÄ VASTAA TÄHÄN VERSIOON

ÄLÄ VASTAA TÄHÄN VERSIOON ÄLÄ VASTAA TÄHÄN VERSIOON Opetus- ja kulttuuriministeriön koululaiskysely 2017 Hei, vuosi sitten lähetin kouluusi kyselyn, mitä sinä ja muut oppilaat haluaisitte harrastaa koulussa iltapäivisin. Kyselyyn

Lisätiedot

PALKINNOT 2019 TUKKULIIKE RUSI KY. (02) Reilua palkintokauppaa vuodesta 1965

PALKINNOT 2019 TUKKULIIKE RUSI KY. (02) Reilua palkintokauppaa vuodesta 1965 PALKINNOT 2019 TUKKULIIKE RUSI KY Reilua palkintokauppaa vuodesta 1965 (02) 2737 555 info@tukkuliike-rusi.fi www.tukkuliike-rusi.fi P O K A A LI T 1507-1 1507-2 1507-3 1507-4 12,0 13,5 15,0 70 80 90 55x20

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Kainuun liikuntakysely

Kainuun liikuntakysely Kainuun liikuntakysely Kainuun liikuntakysely Liikuntakysely Kainuun koululaisille. Liikuntakyselyllä kartoitetaan lasten ja nuorten liikunnan harrastamista ja toiveita harrastamisen suhteen. Vastaajat

Lisätiedot

Elinsiirron saaneiden MM-kilpailut Malaga, Espanja Ilmoittautumislomake

Elinsiirron saaneiden MM-kilpailut Malaga, Espanja Ilmoittautumislomake Henkilötiedot Sukunimi: Etunimi: ies ainen Syntymäaika: / / (pp/kk/vv) Pyörätuolin käyttäjä: Kyllä Ei Tarvitsen apua liikkumiseen: Kyllä Ei inulla on diabetes: Kyllä Ei Olen allerginen mehiläisille: Kyllä

Lisätiedot

PALKITSIJAN OPAS 2016

PALKITSIJAN OPAS 2016 PALKITSIJAN OPAS2016 SISÄLLYSLUETTELO PALKITSIJAN OPAS2016 Kädessäsi on vuoden 2016 palkintomallistomme. Mallistoomme kuuluu satoja tyylikkäitä palkintoja, joiden suunnittelussa on huomioitu erilaisten

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Kansainvälinen menestys. Korkeatasoinen osaaminen. Arvostettu urheilu

Kansainvälinen menestys. Korkeatasoinen osaaminen. Arvostettu urheilu Kansainvälinen menestys Korkeatasoinen osaaminen Arvostettu urheilu Toimintatavat: 1. Urheilija on keskiössä ilon ja intohimon ilmapiirissä 2. Urheilijan polkua tarkastellaan koko sen matkalta 3. Osaamista

Lisätiedot

Lasten ja nuorten seuratoiminta

Lasten ja nuorten seuratoiminta Seuratoiminnan aamukahvit Lasten ja nuorten seuratoiminta Elokuu 2019 13.8.2019 2 Ajankohtaiset: Jatkossa Liikuntaleikkikoulun yhteyshenkilönä toimii Marianna Tarhala "Lajiliikkareiden" kehittämistä jatketaan

Lisätiedot

YOUR MOVE 2011 SUURTAPAHTUMA

YOUR MOVE 2011 SUURTAPAHTUMA YOUR MOVE 2011 SUURTAPAHTUMA aikido, amerikkalainen jalkapallo, ampumahiihto, ammunta, autourheilu, bmx, biljardi cheerleading, darts, geokätköily, golf, ITF taekwondo, hengenpelastus, hiihto, ilmailu,

Lisätiedot

TUKKULIIKE RUSI KY Reilua palkintokauppaa vuodesta 1965

TUKKULIIKE RUSI KY Reilua palkintokauppaa vuodesta 1965 (02) 2737 555 info@tukkuliike-rusi.fi www.tukkuliike-rusi.fi TUKKULIIKE RUSI KY Reilua palkintokauppaa vuodesta 1965 1507-1 1507-2 1507-3 1507-4 12,0 13,5 15,0 70 90 55x30 SET.246.68.A 15,5 60 SET.246.68.B

Lisätiedot

Nuorten hyväksi!

Nuorten hyväksi! Nuorten hyväksi! Taloudellinen ja sosiaalinen vastuu sekä vastuu yhteisestä ympäristöstämme ovat keskeinen osa satavuotiaan Osuuskunta Tradekan toimintaa. Palautamme vuosittain keskimäärin vähintään 10

Lisätiedot

TUKKULIIKE RUSI KY 1965-2015 50 VUOTTA PALKINTOKAUPPAA JA PELI JATKUU

TUKKULIIKE RUSI KY 1965-2015 50 VUOTTA PALKINTOKAUPPAA JA PELI JATKUU PALKINNOT 2015 TUKKULIIKE RUSI KY 1965-2015 50 VUOTTA PALKINTOKAUPPAA JA PELI JATKUU (02) 2737 555 info@tukkuliike-rusi.fi www.tukkuliike-rusi.fi POKAALIT 1502-1 10,0 70 55x20 1502-2 12,0 80 55x30 1502-3

Lisätiedot

Kulttuuri- ja urheilusaavutukset, yhdistysten merkkipäivät

Kulttuuri- ja urheilusaavutukset, yhdistysten merkkipäivät 1(8) Salon kaupungin palkitsemisohje Kulttuuri- ja urheilusaavutukset, yhdistysten merkkipäivät Kh 12.1.2015 12 2(8) Salolaisten taiteilijoiden, taitelijaryhmien, yksilöurheilijoiden ja urheilujoukkueiden

Lisätiedot

NUORET HELSINGISSÄ 2011 TUTKIMUS

NUORET HELSINGISSÄ 2011 TUTKIMUS NUORET HELSINGISSÄ 2011 TUTKIMUS Nuoret Helsingissä 2011 -tutkimus on Helsingin kaupungin tietokeskuksen, opetusviraston ja nuorisoasiainkeskuksen yhteishanke. Tutkimuksella tuotetaan tietoa nuorten vapaa-ajasta

Lisätiedot

URHEILULINJA TAVASTIAN LUKIO. Tavoitteellista kilpaurheilua päämäärätietoista opiskelua

URHEILULINJA TAVASTIAN LUKIO. Tavoitteellista kilpaurheilua päämäärätietoista opiskelua URHEILULINJA TAVASTIAN LUKIO Urheilulinja Opiskelijoille, joilla on tavoitteellinen kilpaurheiluharrastus Aloituspaikkoja 36 Päälajit jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, golf, yleisurheilu, uinti

Lisätiedot

VALMENTAJAKYSELY. - kuvaus urheilijan polun eri vaiheissa toimivista suomalaisista valmentajista

VALMENTAJAKYSELY. - kuvaus urheilijan polun eri vaiheissa toimivista suomalaisista valmentajista Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU Jyväskylä VALMENTAJAKYSELY - kuvaus urheilijan polun eri vaiheissa toimivista suomalaisista valmentajista Minna Blomqvist www.kihu.fi Tarkoitus Kuvata suomalaista

Lisätiedot

VASTUUTA OTTAVA PAIKALLISYHTEISÖ KYLÄTOIMINNAN JA LEADER-RYHMIEN VALTAKUNNALLISEN OHJELMAN 2008-2013 ROAD SHOW

VASTUUTA OTTAVA PAIKALLISYHTEISÖ KYLÄTOIMINNAN JA LEADER-RYHMIEN VALTAKUNNALLISEN OHJELMAN 2008-2013 ROAD SHOW LEADER-RYHMIEN VALTAKUNNALLISEN OHJELMAN 2008-2013 ROAD SHOW Suomen Kylätoiminta ry, Maaseutuverkostoyksikkö ja Maaseudun Sivistysliitto järjestävät syksyn 2008 aikana Vastuuta ottavan paikallisyhteisö

Lisätiedot

URHEILULINJA TAVASTIAN LUKIO. Tavoitteellista kilpaurheilua päämäärätietoista opiskelua

URHEILULINJA TAVASTIAN LUKIO. Tavoitteellista kilpaurheilua päämäärätietoista opiskelua URHEILULINJA TAVASTIAN LUKIO Urheilulinja Opiskelijoille, joilla on tavoitteellinen kilpaurheiluharrastus Aloituspaikkoja 36 Päälajit jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, golf, yleisurheilu, uinti

Lisätiedot

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle.

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle. Henkilökunta asiakasnumerohakemus Sivu 1/5 Hyvä vastaanottaja Oheisella lomakkeella voitte hakea henkilökunta asiakasnumeroa sekä muuttaa asiakastietojanne. Asiakasnumeron saaminen edellyttää, että asiakas

Lisätiedot

Lajiliitto INFO 8.5.2014 Valotalo

Lajiliitto INFO 8.5.2014 Valotalo Puolustusvoimien Urheilukoulu Lajiliitto INFO 8.5.2014 Valotalo TOIMINTA-AJATUS Puolustusvoimien Urheilukoulu on nuorten huippuurheilijoiden ja sotilasurheilijoiden valtakunnallinen valmennuskeskus, joka

Lisätiedot

Seloste käsittelytoimista Karateliitto.fi-sivusto

Seloste käsittelytoimista Karateliitto.fi-sivusto Seloste käsittelytoimista Karateliitto.fi-sivusto Rekisterin pitäjä Suomen Karateliitto ry Valimotie 10, 00380 Helsinki Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Toimitusjohtaja Seppo Yrtti Valimotie

Lisätiedot

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE SOTTIISIMOVES 2014 ILMOITTAUTUMISOHJEET Tapahtumaan ilmoittaudutaan nettilinkin kautta. http://ilmoittautuminen.sottiisi.net/ilmoittaudu/index Olemme koonneet tähän ohjeistusta ilmoittautumiseen liittyen.

Lisätiedot

Avustus valmentajien, ohjaajien ja hallinnollisen henkilöstön koulutukseen v. 2009 Liite 1

Avustus valmentajien, ohjaajien ja hallinnollisen henkilöstön koulutukseen v. 2009 Liite 1 Avustus valmentajien, ohjaajien ja hallinnollisen henkilöstön koulutukseen v. 2009 Liite 1 77-2009 (056) Päätöspöytäkirja 6.5.2009 3 Liikuntalautakunta on hyväksynyt tämän avustusmuodon periaatteet 10.2.2009

Lisätiedot

Mitalistit 2011-2012. Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia 10 kultaa / 9 hopeaa / 6 pronssia

Mitalistit 2011-2012. Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia 10 kultaa / 9 hopeaa / 6 pronssia Mitalistit 2011-2012 Espoon seudun koulutuskuntayhtymä mnia 10 kultaa / 9 hopeaa / 6 pronssia SAKU-maraton: hopea, pronssi Golf: 2 kultaa, hopea Jalkapallo: kulta Nyrkkeily: kulta, hopea Futsal: hopea,

Lisätiedot

SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU

SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU Ådalens Idrottsförening jopox.fi Tom Hedman Agenda Lyhyt katsaus Jopox-kokonaisuuteen ÅIF Tavoitteita tulevalle kaudelle Koko seuran tilanne raporttien kautta

Lisätiedot

PALKITSIJAN OPAS 2016

PALKITSIJAN OPAS 2016 PALKITSIJAN OPAS2016 SISÄLLYSLUETTELO PALKITSIJAN OPAS2016 Kädessäsi on vuoden 2016 palkintomallistomme. Mallistoomme kuuluu satoja tyylikkäitä palkintoja, joiden suunnittelussa on huomioitu erilaisten

Lisätiedot

JOY GAMES Talvipäivät 2008 Keski-Suomessa

JOY GAMES Talvipäivät 2008 Keski-Suomessa JOY GAMES Talvipäivät 2008 Keski-Suomessa KORIPALLO 5.-6.1.2008 MUUT LAJIT 7.-10.2.2008 Ensi talven JOY GAMES Talvipäiviä vietetään Keski-Suomessa ja Äänekoskella ja lähiseudulla. Uusi Äänekoski syntyi

Lisätiedot

Koulutusavustus Jaettavissa

Koulutusavustus Jaettavissa Koulutusavustus 2012 Jaettavissa 87 000 Päätöspvm Jaettu määrä 11.4.2012 2 9 266,23 10.5.2012 5 6 484,50 13.6.2012 7 2 202,62 4.9.2012 10 6 256,76 7.12.2012 14 64 795,33 Jaettu 89 005,43 Ylitys -2 005,43

Lisätiedot

LAJILIITTOJEN / LAJIEN VALTIONAPU:

LAJILIITTOJEN / LAJIEN VALTIONAPU: LAJILIITTOJEN / LAJIEN VALTIONAPU: DEN, NED Jari Lämsä & Jarmo Mäkinen Liikunnan vs. huippu-urheilun valtion rahoitus, % (SPLISS, tiedot. V. 2011) 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 80% 66% 62% 56% 52% 52%

Lisätiedot

MAAKUNTA-AREENAN ESISELVITYS YLEISÖKYSELYN TULOKSIA

MAAKUNTA-AREENAN ESISELVITYS YLEISÖKYSELYN TULOKSIA MAAKUNTA-AREENAN ESISELVITYS YLEISÖKYSELYN TULOKSIA 07.02.2017 Kauppakatu 40 D, 53100 Lappeenranta Tel +358 (5) 6163 100 etunimi.sukunimi@ekarjala.fi kirjaamo@ekarjala.fi www.ekarjala.fi 07.02.2017 1 1.

Lisätiedot

30. kesäuniversiadit Napoli Laji-info päivää avajaisiin

30. kesäuniversiadit Napoli Laji-info päivää avajaisiin 30. kesäuniversiadit Napoli 3.-14.7.2019 Laji-info 8.5.2019 56 päivää avajaisiin Yleistä 18 lajia 8000 osallistujaa Suomen joukkue: 11-12 lajia 110-120 henkilöä Suomen joukkueen valitsee ja lähettää kisoihin

Lisätiedot

SM-KILPAILUT 2006 sekä VÄRIVÖIDEN HELMI-CUP 2006 10. 11.2.2006

SM-KILPAILUT 2006 sekä VÄRIVÖIDEN HELMI-CUP 2006 10. 11.2.2006 Suomen ITF Taekwon-Do ry ja Taekwon-Do Center Ylöjärvi järjestävät yhteistyössä SM-KILPAILUT 2006 sekä VÄRIVÖIDEN HELMI-CUP 2006 10. 11.2.2006 Kilpailupaikka: URHEILUTALO, Koulutie 6, 3370 Ylöjärvi. Ilmoittautuminen:

Lisätiedot

Tiimit laskevassa järjestyksessä saavutettujen viikkotavoitteiden mukaan

Tiimit laskevassa järjestyksessä saavutettujen viikkotavoitteiden mukaan Taas trampataan tuhatta ja sataa TULOSLIITE Rentosarja Tiimit laskevassa järjestyksessä saavutettujen viikkotavoitteiden mukaan 8 viikkotavoitetta Bovallius Turku, S. ja A. Bovalliuksen säätiö Keudan sudet,

Lisätiedot

SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1. Tervetuloa Jyväskylään!

SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1. Tervetuloa Jyväskylään! SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1 Tervetuloa Jyväskylään! 30-vuotista taivaltaan juhlivalla Jyväskylän Voimistelijat 79 ry -seuralla on ilo ja kunnia kutsua koko voimisteluväki Suomen Voimistelupäiville

Lisätiedot

TUL:n Läntisen alueen KOULUTUSKALENTERI

TUL:n Läntisen alueen KOULUTUSKALENTERI KOULUTUSKALENTERI 2017 TUL:n Pohjanmaan piiri TUL:n TUL:n TUL:n kouluttajat Pirjo Ailanto pailanto@saunalahti.fi seura- ja järjestö-, valmentaja-, Irja Appelroth irja.appelroth@gmail.com seura- ja järjestö-,

Lisätiedot

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS LIEDON KUNTA Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta HAKEMUS LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki ja tilin n:ro Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Yhdistysrekisterinumero

Lisätiedot

TUL:n VETERAANIPÄIVÄT 25.-26.5.2015 VARKAUDESSA

TUL:n VETERAANIPÄIVÄT 25.-26.5.2015 VARKAUDESSA TUL:n VETERAANIPÄIVÄT 25.-26.5.2015 VARKAUDESSA KYLPYLÄHOTELLI KUNTORANTA PELIT KESKUSKENTÄLLÄ Ilmoittautumiset 27.4. 2015 mennessä Tervetuloa TUL Veteraanipäiville kauniiseen, ystävälliseen ja rehelliseen

Lisätiedot

MESTARIT. Toukokuun kuukausikokous. Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00. Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA. Tervetuloa!

MESTARIT. Toukokuun kuukausikokous. Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00. Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA. Tervetuloa! MESTARIT Hämeenlinnan Rakennusmestarit ja insinöörit AMK Jäsenlehti n:o 4-2015 Toukokuun kuukausikokous Keskiviikkona 6.5.2015 klo 19.00 Kokouspaikka ja -isäntä: Kantolankatu 3 HÄMEENLINNA Tervetuloa!

Lisätiedot

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen Verkkokaupan ohje Alkutieto Verkkokaupan tarkoitus on helpottaa Scanlase asiakkaiden tilaamisprosessia kun asiakkaat tarvitsevat tuotteita. Verkkokaupan ollessa pois toiminnasta tilaukset tulee tehdä puhelimitse

Lisätiedot

Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote

Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote Pohjanmaan Piiri ry Seuratiedote 3 2018 TUL:n Pohjanmaan Piiri ry Keskuskatu 17 60100 Seinäjoki www.tulpohjanmaa.com jarkko.tenkula@tul.fi https://www.facebook.com/tulpohjanmaa SEURAKIRJE 3 / 2018 TUL

Lisätiedot

CSIT:n Maailmankisat

CSIT:n Maailmankisat ENNAKKOKUTSU CSIT:n Maailmankisat 13.-18.6.2017 Riika, Latvia Viidennet Maailmankisat kutsuvat kesällä 2017 jälleen amatöörikilpaurheilijoita, ayliikuntaväkeä, työyhteisöliikkujia ja kaikkia harrasteliikkujia

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia. 27.2.2012 Simo Tarvonen

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia. 27.2.2012 Simo Tarvonen Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia 27.2.2012 Simo Tarvonen Mikä urheiluakatemia? Urheilijan opinto- ja elämänura Päivittäisvalmennus Tuki- ja asiantuntijapalvelut Urheilijan polku 16 -v 566 urheilijaa 73

Lisätiedot

Liikuntatutkimus 2007. Uusikaupunki

Liikuntatutkimus 2007. Uusikaupunki Vapaa-aikaltk. 24.5.2007 LIITE 2 Liikuntatutkimus 2007 Uusikaupunki I-Deal SISÄLLYS 1 JOHDANTO 3 2 TUTKIMUSTULOKSET 4 2.1 Sukupuolijakauma 4 2.2 Ikäjakauma 5 2.3 Liikunnan määrä viikossa 6 2.4 Tapa liikkua

Lisätiedot

PALKITSIJAN OPAS 2018

PALKITSIJAN OPAS 2018 PALKITSIJAN OPAS 2018 Pokaalit PALKITSIJAN OPAS2018 Kädessäsi on vuoden 2018 palkintokuvastomme. Mallistoomme kuuluu satoja tyylikkäitä palkintoja, joiden suunnittelussa on huomioitu erilaisten palkitsijoiden

Lisätiedot

Hei, sinä vuoden 2016 rippikoululainen!

Hei, sinä vuoden 2016 rippikoululainen! Hei, sinä vuoden 2016 rippikoululainen! Tuntuuko siltä, että rippikouluusi on vielä valovuoden mittainen matka? Todellisuudessa rippikoulusi alkuun ei ole kovinkaan pitkä aika. Kaikki rippikouluryhmät

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä KILPAILUKUTSU Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut 8. 10.12.2017 Jyväskylässä JÄRJESTÄVÄ SEURA Swimming Jyväskylä ry PAIKKA Vesiliikuntakeskus Aalto Alvari, Pitkäkatu 2, 40700 Jyväskylä SÄÄNNÖT

Lisätiedot

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 Vaikka junnujen hallikausi päättyikin vasta, alkavat ulkokauden kisat täydellä tohinalla heti huhtikuusta. Helsyn hallikisoissa ihmetytti ulkopuolisista piireistä mukaan tulleet

Lisätiedot

ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI ROLLO UINNIT TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE!

ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI ROLLO UINNIT TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE! ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI 8. 13.6.2012 ROLLO UINNIT 8. 10.6.2012 TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE! PUS PoPy Suomen Uimaliitto KU PTU 2 Rollo leirin yhteystiedot: Minna

Lisätiedot

Liikuntapäiväkirjan käyttö

Liikuntapäiväkirjan käyttö Liikuntapäiväkirjan käyttö 1) HAE LIIKUNTALAJI JA LISÄÄ SE Liikuntapäiväkirjan käyttö askarruttaa monia ja aina ei omaa liikuntalajia listasta löydy. Tämä johtuu osaksi siitä, että liikuntapäiväkirjan

Lisätiedot

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Pohjanmaan piiri isännöö kesäkuun alussa pirettäviä veteraanipäiviä uimahalliurheilutaloon, areenan ja torin lähiympäristössä. Ohjelmassa

Lisätiedot

Viesti! Liiku! Sivisty! Tule Sammon keskuslukioon!

Viesti! Liiku! Sivisty! Tule Sammon keskuslukioon! Viesti! Liiku! Sivisty! Tule Sammon keskuslukioon! Edessä antoisat vuodet Millaisessa ympäristössä sinä haluat viettää elämäsi kolme tai neljä tärkeää vuotta? Sammon keskuslukio Hakukoodi ainevalintakortissa:

Lisätiedot

LIIKKUVA KOULU YLIVIESKASSA Juha Torvikoski Kuva: Joel Nykter / Lumilajit liikuttavat - hanke

LIIKKUVA KOULU YLIVIESKASSA Juha Torvikoski Kuva: Joel Nykter / Lumilajit liikuttavat - hanke LIIKKUVA KOULU YLIVIESKASSA Juha Torvikoski juha.torvikoski@edu.ylivieska.fi Kuva: Joel Nykter / Lumilajit liikuttavat - hanke Liikkuva Koulu Ylivieskassa alkaen vuodesta 2013 Ylivieskan Liikkis alku Kevät

Lisätiedot

Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin. Pori International Swimming Classic

Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin. Pori International Swimming Classic Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin Pori International Swimming Classic 25.-26.5.2019 Porin uimaseura kutsuu liittosi tai seurasi ensimmäiseen Pori International Swimming Classic

Lisätiedot

Kerko Group Oy 1.1.2013. www.kerkosport.com info@kerkosport.com 2

Kerko Group Oy 1.1.2013. www.kerkosport.com info@kerkosport.com 2 Kerko Sport Oy 2013 Kerko Group Oy 1.1.2013 www.kerkosport.com info@kerkosport.com 2 Kerko Sport Oy yritysfaktat Perustettu 1916 Kuuluu Kerko Group -konserniin Toimipisteet: Porvoo, Tampere, Oulainen,

Lisätiedot

Historian havinaa. Monitoimitalo 30 vuotta

Historian havinaa. Monitoimitalo 30 vuotta Historian havinaa Monitoimitalo 30 vuotta Päätöksiä monitoimitalosta Kaupunginhallitus 11.8.1975 1909: Hippoksen palloiluhallin luonnospiirustukset ja huonetilaohjelma hyväksytään alustavasti. Piirustukset

Lisätiedot

HUIPPU-URHEILUYKSIKKÖ. Urheiluakatemiaohjelma. Markus Kalmari Antti Paananen

HUIPPU-URHEILUYKSIKKÖ. Urheiluakatemiaohjelma. Markus Kalmari Antti Paananen HUIPPU-URHEILUYKSIKKÖ Urheiluakatemiaohjelma Markus Kalmari Antti Paananen Urheiluakatemiat 2015 Etela -Karjalan urheiluakatemia Etela -Kymenlaakson urheiluakatemia Etela -Pohjanmaan urheiluakatemia Etela

Lisätiedot

1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä.

1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä. LIIKUNTASIHTEERIN TOIMINTAKERTOMUS 1.8.2016-31.7.2017 1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä. 2. KAUPUGIN

Lisätiedot

TUL:n Seurapäivät - Liikuntatoiminta KOTKA

TUL:n Seurapäivät - Liikuntatoiminta KOTKA TUL:n Seurapäivät - Liikuntatoiminta KOTKA 27.11.2016 Nuorisovaliokunta Riku Ahola, pj Mia Salonen, vpj Leena Immonen Milla Pietilä Taija Luoma Annika Appelroth Siru Niemeläinen Petteri Hämäläinen Annika

Lisätiedot

letsbowl.sporttisaitti.com

letsbowl.sporttisaitti.com letsbowl.sporttisaitti.com TALIN KEILAHALLI bowling.fi Opetus- ja kulttuuriministeriö LET S BOWL LYHYESTI 7-18-vuotiaille koululaisille Hauskaa ja monipuolista harrastamista kavereiden kanssa Tutustumista

Lisätiedot

Katja Anoschkin Helsingin yliopisto, Valtio-oppi, hallinnon ja organisaatioiden tutkimus, opiskelija

Katja Anoschkin Helsingin yliopisto, Valtio-oppi, hallinnon ja organisaatioiden tutkimus, opiskelija Vantaan seurakenttä Katja Anoschkin Helsingin yliopisto, Valtio-oppi, hallinnon ja organisaatioiden tutkimus, opiskelija TILANNEKUVA Liikuntapalveluiden toimijat ja toimintamuodot Toiminta-avustusta saavien

Lisätiedot

HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA KÄYTTÖ SEURAN YHTEYSHENKILÖIDEN REKISTERINÄ. Suomen Voimisteluliitto

HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA KÄYTTÖ SEURAN YHTEYSHENKILÖIDEN REKISTERINÄ. Suomen Voimisteluliitto HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA Hoika (vanhalta nimeltään Nepton-jäsentieto) toimii yhteyshenkilörekisterinä liiton suuntaan sekä seuran omana jäsenrekisterinä. Perusversiota käyttää seuran

Lisätiedot

Suomen Valmentajat ry. Kotka 1.12.2014

Suomen Valmentajat ry. Kotka 1.12.2014 Suomen Valmentajat ry Kotka 1.12.2014 Suomen Valmentajat ry Valmentajien asialla vuodesta 1975 Aatteellinen yhdistys n. 4500 jäsentä 26 jäsenyhdistystä: suunnistus, hiihto, koripallo, taitoluistelu, golf,

Lisätiedot