Juuri sellaisena kuin haluat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Juuri sellaisena kuin haluat"

Transkriptio

1 Ruukin KATTOPAKETTI Juuri sellaisena kuin haluat

2 Kotisi on arvokas varmista, että kattosi suojaa sitä kaikissa tilanteissa. Ruukin katot valmistetaan korkealaatuisesta teräksestä. Edistyksellinen pintakäsittelymme antaa niille tehokkaan suojan kosteutta, korroosiota ja auringon uv-säteilyä vastaan. Siksi ne kestävät kovimmatkin olosuhteet sateista pakkasiin ja auringonpaahteeseen. Kaunista ja käytännöllistä muotoilua. Kattomme edustavat pohjoismaista muotoilua parhaimmillaan. Ne ovat yhtä aikaa kauniita ja käytännöllisiä. Muotonsa ja pinnoitteensa ansiosta ne on myös helppo huoltaa ja pitää kunnossa. Kevyenä ja helposti asennettavana teräs sopii uudisrakentamisen lisäksi erittäin hyvin korjausrakentamiseen. Laatua, joka kestää myös aikaa. Vaikka teräksen käytöllä on pitkät perinteet, sen ulkonäkö ja ominaisuudet tekevät siitä yhtä aikaa ajattoman ja modernin kattomateriaalin. Ruukin katto onkin valinta, joka toimii ja miellyttää silmää vuosikymmenestä toiseen. Ruukin katon alla voi olla ja elää rauhallisin mielin. Sen takeeksi olemme pidentäneet takuuaikoja entisestään. Tutustu takuuehtoihimme osoitteessa Ruukin katto. Tehty suomalaisiin olosuhteisiin.

3 Varmista, että kaikki osuu kohdalleen. Katon valintaan vaikuttaa moni tekijä. Talon arkkitehtuuri, ympäristö ja sinun makusi ovat niistä tärkeimmät. Katon mallin ja värin lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös sadevesijärjestelmiin ja muihin varusteisiin, jotta lopputuloksesta tulee varmasti sekä toimiva että tyylikäs. Valitse oma tyylisi. Ruukin katot ovat kotonaan kaikkialla, sillä ne on suunniteltu suomalaiseen, monimuotoiseen maisemaan ja arkkitehtuuriin sopivaksi. Tarjolla on vaihtoehtoja sekä perinteisiin että moderneihin taloihin. Monipuolinen muoto- ja värivalikoima takaa, että myöskään makuasioissa ei tarvitse tyytyä kompromisseihin. Leikittele muodoilla ja väreillä inspiroidu osoitteessa ruukkikoti.fi Katon muodolla ja värillä on ratkaiseva vaikutus talon ulkonäköön. Mutta oletko tullut ajatelleeksi, että myös sadevesijärjestelmien ja muiden varusteiden värillä on väliä? Tutustu vaihtoehtoihin ja kokeile erilaisia yhdistelmiä käytännöllinen voi olla myös kaunista!

4 Helppo valinta kaikenlaisille rakentajille. Hankkimmalla kaikki kattoosi tarvitsemat tuotteet Ruukilta voit varmistua kokonaisuuden toimivuudesta. Ruukin teräskatto sopii kaikenlaisille rakentajille ja kaikenlaisiin kohteisiin sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse mieleisesi. Saat kauniin ja laadukkaan katon, joka kestää vuosikymmenestä toiseen. Näin se käy: 1. Tutustu valikoimaan ja valitse mieleisesi. 2. Ota yhteyttä Ruukkiin tai jälleenmyyjään. 3. Saat meiltä/jälleenmyyjältä tarjouksen. 4. Sovi toimituksen yksityiskohdista ja aikataulusta. 5. Valitsemasi kattopaketti toimitetaan sovitusti. Ruukin kattoja myyvät Ruukki sekä jälleenmyyjät ympäri Suomen. Voit jättää tarjouspyynnön ja hankkia lisätietoja osoitteesta tai kysymällä lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Täyden palvelun kattopaketti uudisrakentajille Autamme sopivan katteen valitsemisessa ja hoidamme kaiken aina asennusta myöten. kustannusarvio vesikatteet listat ja tiivisteet läpiviennit kiinnitystarvikkeet sadevesijärjestelmät kattoturvatuotteet kuljetus ja asennus Täyden palvelun kattoremontti korjausrakentajille Sisältää kaiken esivalmisteluista asennukseen asti. mittaus kustannusarvio vanhan katon purku ja kierrätys alusrakenteiden kuntoarvio vesikatteet listat ja tiivisteet läpiviennit kiinnitystarvikkeet sadevesijärjestelmät kattoturvatuotteet kuljetus ja asennus Kattopaketti tee-se-itse-ihmisille Sisältää kaikki tarvikkeet. Asentaminen onnistuu ilman erikoisosaamista tavallisilla työkaluilla. vesikatteet listat ja tiivisteet läpiviennit kiinnitystarvikkeet sadevesijärjestelmät kattoturvatuotteet kuljetus

5 Meiltä saat kaiken mitä katollesi tarvitset. Kattomallisto Katto on kokonaisuus, joka sisältää paljon muutakin kuin pelkät katelevyt. Vasta kokonaisuus tekee siitä toimivan ja turvallisen. Ruukin valmistamien kattopakettien kaikki osat ovat testattuja ja yhteensopivia laatutuotteita, ja niille on myönnetty VTT:n laatusertifikaatti ainoana valmistajana Suomessa. Sadevesijärjestelmä Sadevesijärjestelmän tehtävä on suojata kotiasi. Käytännöllisyyden lisäksi sillä on myös esteettistä merkitystä, sillä se viimeistelee kattosi ja sen myötä koko kotisi ulkonäön. Ruukin kestävät ja laadukkaat sadevesijärjestelmät täydentävät kattosi toimivaksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja, tiivitä ja helppo asentaa. Ne valmistetaan kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta teräksestä. Kattoturvatuotteet Ruukin katot ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Silti nekin tarvitsevat joskus huolenpitoa. Ja sen kerran kun katolla käydään, sinne menemisen ja siellä olemisen pitää olla turvallista. Sen määrää myös laki. Ruukin tikkaat, kattosillat ja lumiesteet täyttävät viranomaisten kattoturvatuotteista antamat ohjeet ja määräykset. Tuotteet ovat saatavilla sinkittyinä tai valmiiksi maalattuina. Listat, tiivisteet ja muut varusteet Katon viimeistelemiseen tarvittavat listat valmistetaan samasta materiaalista kuin kattoprofiilit. Nykyaikaiset tuotantotavat mahdollistavat niiden laadukkaan ja mittatarkan valmistamisen. Tämän ansiosta listojen asentaminen on nopeaa ja vaivatonta. Vakioitu listamallisto puolestaan nopeuttaa toimitusta. Tiivisteitä tarvitaan katon harjalle, jiireihin sekä ulkosaumoihin. Peltien kiinnittämiseksi käytetään tiivistelevyllä varustettuja itseporautuvia ruuveja. Kaikki vesikattoruuvit toimitetaan samoissa väreissä kuin kattoprofiili. Hyvin muotoiltu ruuvi porautuu eri pintoihin tehokkaasti.

6 RR11 RR21 RR22 RR23 VÄRIT Vaalea harmaa Harmaa Tumma harmaa Classic Ajattoman tyylikäs Jos etsit ajattoman tyylikästä kattoa, valitse Classic. Se on nimensä veroinen klassikko, joka on valloittanut paikkansa suomalaisten sydämissä. Classic -mallin puhtaat, suoralinjaiset muodot henkivät hillittyä arvokkuutta. Edistyksellisen kiinnitystekniikkansa ansiosta se helppo ja nopea asentaa itsekin, ilman erikoisosaamista ja -työkaluja. Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: Classic C ja jäykistysurilla varustettu Classic D.

7 VÄRIT VINTAGE Perinteistä tyyliä nykyajan mukavuuksilla RR11 Viime vuosisadan arkkitehtuuria heijasteleva Vintage yhdistää perinteisen ulkonäön nykyaikaisiin ominaisuuksiin: korkeaan laatuun ja helppoon asennettavuuteen. Vintage -mallin perinteistä pystysaumakattoa mukailevassa muotoilussa on vahva käsityön leima. Siksi se sopii erityisen hyvin perinteiseen arkkitehtuuriin. Koska asentaminen onnistuu ilman erikoisosaamista ja -työkaluja, Vintage on erinomainen valinta myös tee-se-itse-ihmisille.

8 VÄRIT elite Kruunaa kotisi RR11 RR23 RR29 RR32 RR33 Tumma harmaa Punainen Tumma ruskea Musta Arvokkuutta henkivä Elite on suunniteltu sinulle, joka haluat katoltasi edustavaa ulkonäköä. Elite on muotokatteidemme näyttävin vaihtoehto. Sen korkea profiili antaa katolle ilmettä ja elävyyttä. Parhaimmillaan sen muoto tulee esiin suurilla pinnoilla. Elite todellakin kruunaa kotisi.

9 RR11 VÄRIT Tiilikainen Monestakin syystä suosituin Tiilikainen on perinteisistä muotokatteistamme kaikkein suosituin. Parhaimmillaan se on perinteisissä suomalaisissa taloissa. Tiilikainen istuu luontevasti suomalaiseen luontoon ja arkkitehtuuriin. Matala profiili antaa katosta rauhallisen ja kauniin vaikutelman. Samalla se on muotonsa vuoksi helppo huoltaa ja puhdistaa. Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: Tiilikainen Premium ja Tiilikainen Plus.

10 VÄRIT finnera Älykäs kattoratkaisu RR29 Punainen Uusi ja innovatiivinen rakenne tekee Finnera -mallista kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa ansiosta se on äärimmäisen säänkestävä ja lopputulokseltaan saumaton. Finnera myydään valmiina paloina suoraan jälleenmyyjän varastosta, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa kattohankettasi. Finnera -mallista on helppo viimeistellä halutunkokoinen ja -muotoinen katto.

11 RR11 RR21 VÄRIT Vaalea harmaa Poimulevyt Persoonallista ilmettä RR22 Harmaa RR23 Tumma harmaa Ruukin ilmeikkäät poimulevyt sopivat yhtä hyvin vanhoihin kuin moderneihinkin rakennuksiin. RR29 RR32 RR33 Punainen Tumma ruskea Musta Poimulevy on laadukas vaihtoehto monenlaiseen rakentamiseen. Sen suorat, konstailemattomat muodot antavat kodillesi persoonallista ilmettä. Poimulevyt toimitetaan talosi mittojen mukaan valmiina pakettina tai valmiiksi asennettuna. Kysy lisää eri mallivaihtoehdoista. RR946 Hopea

12 K at to m a lli sto Pystysaumakatteet Classic TM Vintage TM Muotokatteet Elite TM Tiilikainen TM Premium Plus Modulaariset muotokatteet Poimulevyt Finnera TM T20 / S18 / T19 * Premium Standard Vintage Sauman korkeus 30 mm Hyötyleveys 1120 mm Kokonaisleveys 1143 mm Maksimipituus 7500 mm Minimipituus 750 mm Minimikaltevuus 1:5 Ainevahvuus 0,50 mm Paino 4,38 kg/m² RR11 RR11 RR11 RR11 RR11 raaka-aineet värit RR21 Vaalea harmaa RR22 Harmaa Pural Matta Pural Matta Pural Matta Purex Purex Huom! Painetut värit ovat vain suuntaa-antavia ja voivat poiketa lopullisesta väristä. * T19 on saatavilla väreissä RR29, RR32, RR33. Tutustu uusiin takuuehtoihimme osoitteessa Purex RR21 Vaalea harmaa RR22 Harmaa RR946 Hopea Pural Matta Polyesteri Elite Kokonaiskorkeus 60 mm Askelpituus 400 mm Hyötyleveys 1025 mm Kokonaisleveys 1115 mm Maksimipituus 8000 mm Minimipituus 800 mm Minimikaltevuus 1:4 Ainevahvuus 0,50 mm Paino 4,98 kg/m² Tekniset tuotetiedot Classic C Sauman korkeus 32 mm Hyötyleveys 475 mm Kokonaisleveys 505 mm Maksimipituus mm Minimipituus 800 mm Minimikaltevuus 1:7 Ainevahvuus 0,60 mm Paino 6,16 kg/m² Tiilikainen Kokonaiskorkeus 39 mm Askelpituus 350 mm Hyötyleveys 1100 mm Kokonaisleveys 1185 mm Maksimipituus 8000 mm Minimipituus 800 mm Minimikaltevuus 1:4 Ainevahvuus 0,50 mm (premium/plus) Paino 4,65 kg/m² (premium/plus) Tuotteessa taitettu räystäs Classic D Sauman korkeus 32 mm Hyötyleveys 475 mm Kokonaisleveys 505 mm Maksimipituus mm Minimipituus 800 mm Minimikaltevuus 1:7 Ainevahvuus 0,60 mm Paino 6,16 kg/m² Finnera Kokonaiskorkeus 52 mm Askelpituus 330 mm Hyötyleveys 1140 mm Kokonaisleveys 1190 mm Hyötypituus 660 mm Kokonaispituus 725 mm Minimikaltevuus 1:4 Ainevahvuus 0,50 mm Paino 5,2 kg/m² 190 6x190 = TS Tuotteessa taitettu räystäs Etureunataitto

13 Ruukki on metalliosaaja, johon voit tukeutua alusta loppuun, kun tarvitset metalleihin pohjautuvia materiaaleja, komponentteja, järjestelmiä ja ratkaisukokonaisuuksia. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotevalikoimaamme vastaamaan tarpeitasi. CFI.001FI/ /NO/HK Asiakaspalvelu Tekninen neuvonta Myynti Fax Copyright 2010 Rautaruukki Oyj. Kaikki oikeudet pidätetään. Ruukki, Rautaruukki, More With Metals ja Ruukin tuotenimet ovat Rautaruukki Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu.

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Uusi, innovatiivinen kattojärjestelmä. Finnera-moduulikattojärjestelmän innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa

Lisätiedot

www.ruukkikatot.fi ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate

www.ruukkikatot.fi ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate vuoden tekninen takuu Finnera Plus - viimeisteltyä muotoilua ja ainutlaatuista ulkonäköä Loppuun asti mietittyä muotoilua aina etureunaa myöten Ruukki Finnera

Lisätiedot

RUUKIN KATTO- PAKETTI

RUUKIN KATTO- PAKETTI www.ruukkikatot.fi RUUKIN KATTO- PAKETTI RUUKIN KATTOTUOTTEET www.ruukkikoti.fi Ruukin kattopaketti 1 Tiesitkö, että: Teräs on tutkimusten mukaan yleisin valinta kattokohteissa. Sen puolesta puhuvat nopea

Lisätiedot

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella a Strong Aura Aura attotiili AURA-kattotiili perinteisenä betonikattotiilenä perinteisenä betonikattotiilenä sopii sopii ltaan suomalaisiin muotoilultaan rakennuksiin. suomalaisiin Kattotiilen rakennuksiin.

Lisätiedot

Edistyksellinen kotimainen kattotiilivalikoima. OTA ORMAX!

Edistyksellinen kotimainen kattotiilivalikoima. OTA ORMAX! Edistyksellinen kotimainen kattotiilivalikoima OTA ORMAX! www.ormax.fi Uusi Ormax EVO - kattotiilievoluution tulos Uusi laattakattotiili Ormax EVO on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Se

Lisätiedot

RUUKIN KATTO- PAKETTI

RUUKIN KATTO- PAKETTI www.ruukkikatot.fi RUUKIN KATTO- PAKETTI RUUKIN KATTOTUOTTEET Tiesitkö, että: Teräs on tutkimusten mukaan yleisin valinta kattokohteissa. Sen puolesta puhuvat nopea asennettavuus, erinomainen säänkestävyys,

Lisätiedot

Nostalgia...4 Kruunukate...6 Tiilipoimu...8 Poimulevyt...10 Kattotarvikkeet...12 Kattoturvatuotteet...14 Sadevesijärjestelmä...16 Värit...

Nostalgia...4 Kruunukate...6 Tiilipoimu...8 Poimulevyt...10 Kattotarvikkeet...12 Kattoturvatuotteet...14 Sadevesijärjestelmä...16 Värit... Nostalgia...4 Kruunukate...6 Tiilipoimu...8 Poimulevyt...10 Kattotarvikkeet...12 Kattoturvatuotteet...14 Sadevesijärjestelmä...16 Värit...18 Raaka-aineet ja pinnoitteet...19 2 tärkeä osa maisemaa Poimukate

Lisätiedot

RUUKKI KATTOTUOTTEET

RUUKKI KATTOTUOTTEET www.ruukki.fi RUUKKI KATTOTUOTTEET RUUKKI KATTOTUOTTEET Tiesitkö, että: Teräs on tutkimusten mukaan yleisin valinta kattokohteissa. Sen puolesta puhuvat nopea asennettavuus, erinomainen säänkestävyys,

Lisätiedot

RUUKKI KATTOTUOTTEET

RUUKKI KATTOTUOTTEET www.ruukki.fi RUUKKI KATTOTUOTTEET RUUKKI KATTOTUOTTEET 2 Ruukki kattotuotteet Ruukin katto. Tehty suomalaisiin olosuhteisiin. Valitse Ruukin kattotuotteet Ruukin kotimaiset, korkealuokkaiset teräskatot

Lisätiedot

ORMAX Suomen suosituin tiilikatto. OTA ORMAX! www.ormax.fi

ORMAX Suomen suosituin tiilikatto. OTA ORMAX! www.ormax.fi ORMAX Suomen suosituin tiilikatto OTA ORMAX! www.ormax.fi Ormax valmistettu Suomessa Tuotteidemme juuret ovat syvällä Suomessa. Kotimaisia Ormax-betonikattotiiliä on valmistettu jo vuodesta 1977 lähtien.

Lisätiedot

RUUKIN KATTO- PAKETTI

RUUKIN KATTO- PAKETTI www.ruukkikatot.fi RUUKIN KATTO- PAKETTI RUUKIN KATTOTUOTTEET Tiesitkö, että: Teräs on tutkimusten mukaan yleisin valinta kattokohteissa. Sen puolesta puhuvat nopea asennettavuus, erinomainen säänkestävyys,

Lisätiedot

ruukin Katonlaittajan opas

ruukin Katonlaittajan opas www.ruukkikatot.fi ruukin Katonlaittajan opas Näin remontoit kattosi Ohjeita ja vinkkejä katon kunnon tarkistukseen ja huoltoon Kattoremontti tekee ihmeitä! Kurkista kaipaako kattosi remonttia Rakennat

Lisätiedot

KAIKKEA PELLISTÄ PARHAAT TERÄSKATTEET

KAIKKEA PELLISTÄ PARHAAT TERÄSKATTEET KAIKKEA PELLISTÄ PARHAAT TERÄSKATTEET TÄYDEN PALVELUN PELTITYÖT LAADUKKAASTI PERINTEINEN PELTISEPÄNLIIKE KATTOREMONTIT Suoritamme kattoremontteja niin pienempiin kotitalouksiin kuin suurempiin rivi- ja

Lisätiedot

Ruukki kattotuotteet

Ruukki kattotuotteet www.ruukki.fi Ruukki kattotuotteet Ruukki KATTOTUOTTEET Tiesitkö, että: Teräs on tutkimusten mukaan yleisin valinta kattokohteissa. Sen puolesta puhuvat nopea asennettavuus, erinomainen säänkestävyys,

Lisätiedot

Modernit laattakattotiilet Minster ja Turmalin. OTA ORMAX! www.ormax.fi

Modernit laattakattotiilet Minster ja Turmalin. OTA ORMAX! www.ormax.fi Modernit laattakattotiilet Minster ja Turmalin OTA ORMAX! www.ormax.fi Kestävät ja hiljaiset laattakattotiilet Konstailemattomille loiville katoille tarvitaan graafinen ja eläväpintainen kattomateriaali.

Lisätiedot

Katto, johon voit luottaa

Katto, johon voit luottaa Katto, johon voit luottaa Ruukki kantaa vastuun katostasi alusta loppuun Katto on kodin tärkein osa Valitse kaunis katto Koti on elämäsi tärkein paikka. Siksi sen pitää myös näyttää hyvältä. Mieluiten

Lisätiedot

Sadevesijärjestelmät. Tikkaat. Kattoturvatuotteet. Turvakiskot. Asennuspalvelu

Sadevesijärjestelmät. Tikkaat. Kattoturvatuotteet. Turvakiskot. Asennuspalvelu Sadevesijärjestelmät Tikkaat Kattoturvatuotteet Turvakiskot Asennuspalvelu Asiantuntijat palveluksessanne! Sadex-asiantuntijamme toimivat Pirkanmaan, Uudenmaan, Keski-Suomen, Ylivieskan, Satakunnan ja

Lisätiedot

Ruukin kattopaketti. Ruukin KATTOTUOTTEET

Ruukin kattopaketti. Ruukin KATTOTUOTTEET Ruukin kattopaketti Ruukin KATTOTUOTTEET Tiesitkö, että: Teräs on tutkimusten mukaan yleisin valinta kattokohteissa. Sen puolesta puhuvat nopea asennettavuus, erinomainen säänkestävyys, keveys ja pitkäikäisyys.

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Asuntomessut, Kokkola 14.7.2011

Asuntomessut, Kokkola 14.7.2011 Asuntomessut, Kokkola Ruukki lyhyesti Liikevaihto 2,4 mrd euroa vuonna 2010 Vahva asema Pohjoismaissa ja Itä-Euroopassa Kasvun painopiste kehittyvillä markkinoilla Henkilöstöä noin 11 700 kaikkiaan 27

Lisätiedot

PROFIILIPELTI- ESITE

PROFIILIPELTI- ESITE PROFIILIPELTI- ESITE www.janla.fi JanLa Oy on peltialan tukkuliike. Olemme erikoistuneet palvelemaan pinnoitetuilla ja sinkityillä ohutlevytuotteilla rakennusteollisuutta ja peltialan yrityksiä. Perustuotteitamme

Lisätiedot

TAKUULLA LUOTETTAVIN KATTOREMONTTI

TAKUULLA LUOTETTAVIN KATTOREMONTTI www.ruukki.fi TAKUULLA LUOTETTAVIN KATTOREMONTTI OMAKOTITALOT, RIVITALOT JA KESÄMÖKIT KATTOJA VALMISTETTU JO YLI 13 000 RUUKIN ASENTAMAA KATTOA 700 000 TAKUU 50VUODEN 2 Takuulla luotettavin kattoremontti

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

KATTOREMONTTI LUOTETTAVASTI RUUKILTA

KATTOREMONTTI LUOTETTAVASTI RUUKILTA www.ruukki.fi KATTOREMONTTI LUOTETTAVASTI RUUKILTA omakotitalot, rivitalot ja kesämökit KATTOJA VALMISTETTU JO YLI 13 000 RUUKIN ASENTAMAA KATTOA 700 000 TAKUU 50VUODEN 2 Kattoremontti luotettavasti Ruukilta

Lisätiedot

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi Optim erikoisluja teräs Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön www.ruukki.fi Paremmin, korkeammalle Nosturivalmistuksessa suunnittelupöydän ja edistyksellisen lopputuotteen välinen kuilu kapenee

Lisätiedot

RUUKIN KATTO- REMONTTI ASENNETTUNA

RUUKIN KATTO- REMONTTI ASENNETTUNA www.ruukki.fi RUUKIN KATTO- REMONTTI ASENNETTUNA OMAKOTITALOT, RIVITALOT JA KESÄMÖKIT KATTOJA VALMISTETTU JO YLI 12 000 RUUKIN ASENTAMAA KATTOA 650 000 TAKUU 50VUODEN 2 Ruukin kattoremontti asennettuna

Lisätiedot

KESTÄVÄÄ PINTAA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄEN

KESTÄVÄÄ PINTAA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄEN www.ruukki.fi KESTÄVÄÄ PINTAA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄEN Ruukki MAALIPINNOITTU TERÄS 2 Ruukin maalipinnoitettu teräs Ruukin maalipinnoitettu teräs kestää sään ja katseet Ruukin maalipinnoitetuissa tuotteissa

Lisätiedot

KATTO- JA SEINÄTUOTTEET

KATTO- JA SEINÄTUOTTEET KATTO- JA SEINÄTUOTTEET 5/2014 1 93 LUKKOSAUMALEVY ELEGANTTI Weckmanin Elegantti on perinteistä konesaumakattoa muistuttava lukkosaumakate. Lappeen pituisina toimitettavien Elegantti-levyjen asennus on

Lisätiedot

Entisajan tunnelmaa. Käytännöllisyyttä pihaan. Ryhdikkyyttä puutarhaan

Entisajan tunnelmaa. Käytännöllisyyttä pihaan. Ryhdikkyyttä puutarhaan Entisajan tunnelmaa Käytännöllisyyttä pihaan Ryhdikkyyttä puutarhaan Betoninen pihakiviratkaisu on pitkäikäinen. Se on tehty kestämään kovaakin kulutusta. 50 ja 60 mm paksuiset pihakivet on tarkoitettu

Lisätiedot

www.ruukkikatot.fi Varastotuotteet Ruukki Express Ruukki Expressistä saman katon alta

www.ruukkikatot.fi Varastotuotteet Ruukki Express Ruukki Expressistä saman katon alta www.ruukkikatot.fi Varastotuotteet Ruukki Epress Ruukki Epressistä Kaikki terästuotteet saman katon alta Ruukki Epress palveluksessasi Pinnoitteiden ominaisuudet kattokäytössä Kattoajatuksena on hyvä palvelu!

Lisätiedot

KAIKKI KATON JA JULKISIVUN RAKENTAMISEEN

KAIKKI KATON JA JULKISIVUN RAKENTAMISEEN www.ruukki.fi KAIKKI KATON JA JULKISIVUN RAKENTAMISEEN RAKENTAMISEN TUOTEKUVASTO 2 Rakentamisen tuotekuvasto Ruukki on laadukas kumppani Ruukki on metalliosaaja, johon voit tukeutua alusta loppuun, kun

Lisätiedot

Jalotakan teräshormit

Jalotakan teräshormit Jalotakan teräshormit Tuoteluettelo 2010-2011 25 Jalotakan teräshormit ovat CE-merkittyjä tuotteita. Tämä takaa tuoteiden korkean laadun sekä turvallisuuden. Aluskatteen tiiviste Savupiipun eristetyn osan

Lisätiedot

Poimukate Kattopaketti on kotimainen korkealuokkainen teräskatto, joka on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa lähes 60 vuoden ajan.

Poimukate Kattopaketti on kotimainen korkealuokkainen teräskatto, joka on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa lähes 60 vuoden ajan. TÄRKEÄ OSA MAISEMAA Poimukate Kattopaketti on kotimainen korkealuokkainen teräskatto, joka on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa lähes 60 vuoden ajan. Poimukatteen teräskatto on laadukas,

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä.

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. TYÖTASOJA POLVIJÄRVELTÄ Ecolamin valmistamat työtasot tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja

Lisätiedot

Tee katostasi täydellinen Monier tarvikeilla.

Tee katostasi täydellinen Monier tarvikeilla. k attotarvikkeet Tee katostasi täydellinen Monier tarvikeilla. ROOFS FOR LIVING Tilaa myös kattotarvikkeet! Katto kannattaa ostaa valmiina kattopakettina Tämä varmistaa sen, että saat kaikki tarvittavat,

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

Tuotteet jyrkille katoille

Tuotteet jyrkille katoille Bitumikatteet Plano- ja Plano Pro -bitumikattolaatat LiimaUltra-tiivissaumakate PintaUltra-kolmiorimakate Decra-kiviteräskate Aluskatteet ja -kermit Tuotteet jyrkille katoille Mitä jyrkempi katto on, sitä

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

RUUKKI CLASSIC SOLAR -LÄMPÖKATTO

RUUKKI CLASSIC SOLAR -LÄMPÖKATTO www.ruukkikatot.fi RUUKKI CLASSIC SOLAR -LÄMPÖKATTO TUOTETIEDOT Ruukki Classic solar -lämpökatto on Ruukin Classic -katteeseen integroitu aurinkolämpöjärjestelmä, joka on turvallinen ja huoleton. Lämpökaton

Lisätiedot

MagTek A. Murtosuojatut alumiiniovet

MagTek A. Murtosuojatut alumiiniovet MagTek A Murtosuojatut alumiiniovet MURTOSUOJAUS Gunnebon murtosuojatut ovet on suunniteltu vastaamaan jatkuvasti kasvavaan tarpeeseen suojella ihmisiä, omaisuutta ja varallisuutta varkauksilta ja hyökkäyksiltä

Lisätiedot

kaikki katon ja julkisivun rakentamiseen

kaikki katon ja julkisivun rakentamiseen kaikki katon ja julkisivun rakentamiseen rakentamisen tuotekuvasto Ruukki on laadukas kumppani Ruukki on metalliosaaja, johon voit tukeutua alusta loppuun, kun tarvitset metalleihin pohjautuvia materiaaleja,

Lisätiedot

ikilauta Loppu lahoamiselle ja homehtumiselle Helppo asentaa ja työstää Puusyykuvioitu ja pintamaalattu Huoltovapaa ja paloturvallinen julkisivu

ikilauta Loppu lahoamiselle ja homehtumiselle Helppo asentaa ja työstää Puusyykuvioitu ja pintamaalattu Huoltovapaa ja paloturvallinen julkisivu Julkisivut Päiväys: 11/04 Loppu lahoamiselle ja homehtumiselle Helppo asentaa ja työstää Puusyykuvioitu ja pintamaalattu Huoltovapaa ja paloturvallinen julkisivu Julkisivupaneeli Tuotteet: on ainutlaatuinen

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

KUUMAVALSSATUT TERÄSLEVYT JA -KELAT Ultraäänitarkastus

KUUMAVALSSATUT TERÄSLEVYT JA -KELAT Ultraäänitarkastus KUUMAVALSSATUT TERÄSLEVYT JA -KELAT Ultraäänitarkastus www.ruukki.fi Ruukki toimittaa kuumavalssattuja levyjä ultraäänitarkastettuina tai muiden, erikseen sovittavien vaatimusten mukaisesti. Ultraäänitarkastuksesta

Lisätiedot

TINO. Elegantin TINO-sarjan tuotteet sopivat monipuolisten asennus mahdollisuuksiensa johdosta monenlaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin. www.climecon.

TINO. Elegantin TINO-sarjan tuotteet sopivat monipuolisten asennus mahdollisuuksiensa johdosta monenlaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin. www.climecon. Elegantin -sarjan tuotteet sopivat monipuolisten asennus mahdollisuuksiensa johdosta monenlaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin. www.climecon.fi Lämmittäjänkatu 4 A, 00880 HELSINKI Puhelin 0 198 6600, Fax 0

Lisätiedot

Cement Design. Osa kestävää kehitystä

Cement Design. Osa kestävää kehitystä Cement Design Cement Design tarkoittaa kirjaimellisesti sementillä suunnittelua ja muotoilua. Uudet mikrosementit ovat tehneet sementin- ja betoninoloisista pinnoista trendikkäitä niin yksityisissä kodeissa

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Vakaat ja tyylikkäät ratkaisut Crawford Superior 42+ Vaativalle ostajalle Crawford Superior+

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

PIENTALORAKENTAMISEN AMMATTILAISPÄIVÄT Mikko Kuoppa & Niko Neuvonen, Oulu,

PIENTALORAKENTAMISEN AMMATTILAISPÄIVÄT Mikko Kuoppa & Niko Neuvonen, Oulu, PIENTALORAKENTAMISEN AMMATTILAISPÄIVÄT 2014 Mikko Kuoppa & Niko Neuvonen, Oulu, 26.9.2014 ORMAX MONIER OY Ormax Monier Oy Pääkonttori Espoossa Pohjoismaiden nykyaikaisin betonikattotiilitehdas Pennalassa

Lisätiedot

Ruukki energiapaneeli

Ruukki energiapaneeli WHITE PAPER Ruukki energiapaneeli www.ruukki.fi 2 Kestävä kehitys nähdään Ruukissa liiketoimintamahdollisuutena rakennusalalle. Mahdollisuus muuttuu menestykseksi kun koko ala kehittää ratkaisuja yhdessä.

Lisätiedot

Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009

Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009 Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009 www.linnatuli.fi Linnatuli helppo, kestävä ja tyylikäs tulisija Modernista perinteiseen Juhana Laatta: Ruoko pähkinänruskea viivapinta Luukku: Antiikkikupari

Lisätiedot

RUUKKI AURINKOLÄMPÖ- RATKAISUT

RUUKKI AURINKOLÄMPÖ- RATKAISUT RUUKKI AURINKOLÄMPÖ- RATKAISUT RUUKKI AURINKOLÄMPÖRATKAISUT 2 Ruukki aurinkolämpöratkaisut Kytkeydy ilmaiseen energialähteeseen Aurinkolämpö Kasvavat energiakustannukset, tiukentuva lain säädäntö ja henkilökohtainen

Lisätiedot

RUUKKI AURINKOLÄMPÖ- RATKAISUT

RUUKKI AURINKOLÄMPÖ- RATKAISUT RUUKKI AURINKOLÄMPÖ- RATKAISUT RUUKKI AURINKOLÄMPÖRATKAISUT Kytkeydy ilmaiseen energialähteeseen Aurinkolämpö Kasvavat energiakustannukset, tiukentuva lain säädäntö ja henkilökohtainen mieltymys ovat kaikki

Lisätiedot

RT 37631 X37-37631 ru / RT/KH 486-37631 tarviketiedosto 2

RT 37631 X37-37631 ru / RT/KH 486-37631 tarviketiedosto 2 RT 76 X7-76 ru / RT/KH 486-76 tarviketiedosto 2 ORIMA-SADEVESIJÄRJESTELMÄT Orima-sadevesijärjestelmiä valmistetaan sekä pyöreinä että kantikkaina muotoina. Materiaalina on vahva, kestävä ja huoltovapaa,

Lisätiedot

TerraPLEGEL 0.5 TerraPLEGEL Hi Load 0.9

TerraPLEGEL 0.5 TerraPLEGEL Hi Load 0.9 TerraPLEGEL 0.5 TerraPLEGEL Hi Load 0.9 3o läpiruostumisen varalta. vuoden takuu Kattoasiantuntijasi. 3o läpiruostumisen varalta. vuoden takuu Seitsemän houkuttelevaa sävyä kaksi profiilia Musta 015 Harmaa

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i Liukuovet täydentää tilasi Korkealaatuisten liukuoviemme tuoteperheen teräsprofiilit ovat Montreal ja Halifax. Kun haluat siron, edullisen ja laadukkaan liukuoven, Montreal tai Halifax on Sinun valintasi.

Lisätiedot

EDISTYKSELLINEN PUTKEN TUKI NOPEAA ASENNUSTA JA KONDENSAATION HALLINTAA VARTEN AF/ARMAFLEX -TUOTTEEN KANSSA

EDISTYKSELLINEN PUTKEN TUKI NOPEAA ASENNUSTA JA KONDENSAATION HALLINTAA VARTEN AF/ARMAFLEX -TUOTTEEN KANSSA EDISTYKSELLINEN PUTKEN TUKI NOPEAA ASENNUSTA JA KONDENSAATION HALLINTAA VARTEN AF/ARMAFLEX -TUOTTEEN KANSSA Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Varma Euroclass B/BL-s3,d0 ja suuri vesihöyryn siirtymiskestävyys

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja

REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja www.ruukki.fi 1 Laserhitsauksen monipuoliset mahdollisuudet Ruukin laserhitsausprosessin avulla voidaan tuottaa ohuita ja erittäin leveitä levyjä,

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä

Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä Kevyt Kestävä Monipuolinen Taloudellinen Ainutlaatuinen Monarplan PVC-vedeneristejärjestelmä tunnetun laadukas Icopal PVC-vedeneristejärjestelmä on ollut

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

IKKUNAN RAKENNE. Ikkunamalli F (innovatiivinen lasielementti) Ikkunamalli C (kattokupu)

IKKUNAN RAKENNE. Ikkunamalli F (innovatiivinen lasielementti) Ikkunamalli C (kattokupu) kutsu valo sisään TASAKATTOIKKUNAT Luonnollisen valaistuksen edut rakennuksissa ovat kiistattomat, mutta rakennusten keskellä sijaitseviin huonetiloihin ei ole mahdollista asentaa ikkunoita ulkoseinään.

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE

AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE 1989-2014 AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE AARIA DUO TENORI B TUUBA LYYRA & LYYRA URA SOPRAANO TRUMPETTI RUMBA DUURI PIANO KVARTETTI MAALATUT SÄVYT KALVOSÄVYT KESTOSUOSIKIT TARVIKKEET SISÄLLYS AVAA OVI KOTIMAISELLE

Lisätiedot

LINO JA LINO-W. www.climecon.fi. Lämmittäjänkatu 4 A, 00880 HELSINKI Puhelin 020 198 6600, Fax 020 198 6609

LINO JA LINO-W. www.climecon.fi. Lämmittäjänkatu 4 A, 00880 HELSINKI Puhelin 020 198 6600, Fax 020 198 6609 LINO JA LINO-W Puhaslinjaisten ja tyylikkäien LINO:n ja LINO-W:n ominaisuuksiin kuuluu hiljaisuuen ja veottomuuen lisäksi luotettava mittaus sekä nopea ja tarkka säätö. Lämmittäjänkatu 4 A, 00880 HELSINKI

Lisätiedot

Surun hetkellä kaipaus saa näkyä

Surun hetkellä kaipaus saa näkyä Muistomerkkikuvasto Surun hetkellä kaipaus saa näkyä Kauniit muistot eivät koskaan kuole, eivät milloinkaan jätä yksin. Surun kohdatessa jäämme kaipaamaan läheistämme. Kun kaipuu koskettaa, yhdessä elettyjen

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT ILMAN HALLINTA JA HUONELAITTEET DESIGN-VENTTIILIT LUMI JA LUMO MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ TOIMII HYVIN Uudet ilmanvaihtoventtiilit LUMI ja LUMO

Lisätiedot

Piha- ja kiinteistötuotteet pientalokohteisiin

Piha- ja kiinteistötuotteet pientalokohteisiin Piha- ja kiinteistötuotteet pientalokohteisiin Tuoteluettelo 2015 Yli 40 vuotta metallituotteita kodeille, pihoille ja katoille KPPR-Steel Oy:llä on yli 40 vuoden kokemus metallituotteiden valmistuksesta.

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Komposiittipuu KINDWOOD Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä moniin

Lisätiedot

VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT

VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT Käyttötarkoitus:VEGA 2D Super -verkkoaitaelementit sopivat yleisratkaisuiksi sekä teollisuus- että asuinalueille. Verkkoaitaelementit voidaan asentaa asuintalojen,

Lisätiedot

Cembrit Module. Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana

Cembrit Module. Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana Cembrit Module Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana Cembrit Module Cembritin kuitusementtiset julkisivulevyt ovat erinomainen ratkaisu tuulettuviin ja kevytrakenteisiin julkisivuihin, sillä ne mahdollistavat

Lisätiedot

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com Isoa, upeaa, sau TÄYTTÄ KUVAA Panoramic on modulaarinen näyttely- ja sisustusratkaisu, jossa rakenteet piiloutuvat täysin

Lisätiedot

Pihapiirin tuotteet. Tuoteluettelo 2016. Markki pihapiirisi merkki. www.markki.fi

Pihapiirin tuotteet. Tuoteluettelo 2016. Markki pihapiirisi merkki. www.markki.fi Pihapiirin tuotteet Tuoteluettelo 2016 Markki pihapiirisi merkki Talon ja pihapiirin suomalainen laatumerkki MARKKI Kotipihan viihtyisyys ja toimivuus on meille suomalaisille tärkeää, oli kyseessä kaupunkipiha,

Lisätiedot

RUUKKI AURINKOENERGIA- RATKAISUT

RUUKKI AURINKOENERGIA- RATKAISUT RUUKKI AURINKOENERGIA- RATKAISUT HINNASTO SIS. 24 % ALV - VOIMASSA 27.10.2014 ALKAEN RUUKKI AURINKOENERGIARATKAISUT Aurinkoenergia on ehtymätön, ilmainen ja puhdas luonnonvara. Aurinkoenergian hyödyntäminen

Lisätiedot

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Alumiini Polyasetaali Tuoteluettelo 2014 Sisällysluettelo: 3 Käyttökohteita 4 C-kiskot C-30 5 Liukupalat LP-30 6 Liukuprofiilit LK-30 7 C-kiskot C-20 8 Liukupalat LP-20

Lisätiedot

liukuovijärjestelmät

liukuovijärjestelmät 36 UUTTA 2011 Mukava liukuovijärjestelmät Mellanon Mukava on täysin uusi ja innovatiivinen liukuovirunkojärjestelmä, jonka mittamuuntuvuus sekä asentamisen helppous ja nopeus täytyy todeta omin silmin!

Lisätiedot

Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne

Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne Kestävä seinärakenne PAROC-elementit ovat laadukkaita, teräspintaisia sandwichelementtejä, joiden ydin on kivivillaa. Niiden tärkeimpiä käyttökohteita ovat

Lisätiedot

TYYLIKKÄÄMPI KYLPYHUONE

TYYLIKKÄÄMPI KYLPYHUONE TYYLIKKÄÄMPI KYLPYHUONE INSPIRAATIO FI HighLine-sarja: 3 MAAILMANLUOKAN TANSKALAISTA MUOTOILUA Vuonna 2003 unidrain kehitti pitkänmallisen lattiakaivon ja sijoitti sen suihkunurkkauksessa seinää vasten.

Lisätiedot

www.ruukki.fi/infra kotimaiset RUUKIN SUOJAKAITEET

www.ruukki.fi/infra kotimaiset RUUKIN SUOJAKAITEET www.ruukki.fi/infra Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut RUUKIN SUOJAKAITEET Ruukin suojakaiteet Käyttökohteet Maantiet Sillat Pysäköintialueet ja -talot Satamat Teollisuushallit ja -varastot Testatusti

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

PROFILOIDUT LEVYT JA ORRET

PROFILOIDUT LEVYT JA ORRET www.ruukki.com PROFILOIDUT LEVYT JA ORRET TARVIKKEET Sisältö Kiinnikkeet kantaville poimulevyille... 3-7 Kiinnikkeet matalille profiileille, liittolevyille, orsille ja listoille... 8-10 Istukat ja poranterät...

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

Firestone Allasjärjestelmät. Varmuutta vaativiin olosuhteisiin

Firestone Allasjärjestelmät. Varmuutta vaativiin olosuhteisiin Firestone Allasjärjestelmät Varmuutta vaativiin olosuhteisiin Korkealaatuinen allaskalvo Firestone allaskumia on saatavana jopa 15 m leveänä ja 61 m pitkänä. Firestone allasrakenteet perustuvat EPDM-kumikalvoihin,

Lisätiedot