Jälkimarkkinapalvelut. Jälkimarkkinapalveluilla varmistat metsäkoneesi korkean tuottavuuden

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jälkimarkkinapalvelut. Jälkimarkkinapalveluilla varmistat metsäkoneesi korkean tuottavuuden"

Transkriptio

1 Jälkimarkkinapalvelut Jälkimarkkinapalveluilla varmistat metsäkoneesi korkean tuottavuuden

2 Korkea tuottavuus on kannattavan koneurakoinnin elinehto TimberCare TM on John Deeren metsäkoneasiakkaille suunniteltu monipuolinen jälkimarkkinapalveluiden paketti. Se kattaa jo olemassa olevien palveluiden lisäksi mm. TimberLink TM -koneraportin ja varaosapakettien saatavuuden, tähdäten aina kuntoon perustuvaan kunnossapitoon ja koneen kunnon etävalvontaan. Tuotteet auttavat kaikenkokoisia koneyrittäjiä pitämään metsäkoneiden käyttöasteen ja tuottavuuden korkealla tasolla. TimberCare-jälkimarkkinatuotteista saat valittua itsellesi sopivan palvelupaketin. - Koneraportti - Säätöpäivä - Tekninen tuki - Koulutus - Öljyanalyysi - Huoltosopimus - Jatkettu turva - Varaosapalvelut - Varaosapaketit

3 Metsäkoneen tuottavuuden ja suorituskyvyn seuranta ja nosto Metsäkoneen suorituskyvyn ja kunnon seuranta TimberLinkin avulla on keskeinen asia koneen tuottavuuden ylläpidossa. Koneraportin avulla saadaan helposti selville koneen tuottavuus, polttoainetalous ja tekninen kunto verrattuna muihin samanlaisissa olosuhteissa työskenteleviin koneisiin. Koulutuksella parempaan tuottavuuteen Asiansa hallitseva metsäkoneen kuljettaja on arvokas osaaja koneen omistajalle. Koneen tuottavuutta voidaan parantaa lisäkouluttamalla koneen kuljettajaa säännöllisesti tai vaikkapa antamalla kuljettajalle työmenetelmiin liittyviä vinkkejä koneen säätöpäivän aikana. Askel kohti koneen kuntoon perustuvaa huoltoa Öljyanalyysiraportista näkee havainnollisesti öljyn partikkelipitoisuudet ja sen perusteella voidaan päättää tarvittavista toimenpiteistä. Öljyanalyysien avulla voidaan myös pidentaa koneen öljynvaihtovälejä ja alentaa siten käyttökustannuksia. Oikeilla huolto- ja varaosilla korkeampaan käytettävyyteen Oikeaikaiset ja alkuperäisillä varaosilla tehdyt huollot varmistavat metsäkoneen hyvän teknisen kunnon ja ja korkean käyttöasteen. SAFE-jatkoturvalla saat lisää huolettomia työtunteja metsäkoneellesi.

4 Optimoimalla kone huipputuotokseen Koneraportilla selkeä kuva koneen tuottavuudesta ja polttoainetaloudesta TimberLinkin koneraportista näkee yksinkertaisesti harvesterin tuottavuuden, polttoainetaloudellisuuden ja teknisen kunnon verrattuna muihin samanlaisissa olosuhteissa työskenteleviin koneisiin. Koneraportti tehdään koneen säätöpäivän aikana Koneraportti tehdään metsässä tai vaihtoehtoisesti toimistolla. Se luodaan jokaiselle kuljettajalle erikseen, vaikka suuri osa koneraportista koskeekin harvesterin kuntoa ja tuottavuutta. Raportin pohjalta kuljettajalle voidaan antaa vinkkejä työmenetelmien kehittämiseen ja polttoainetalouden parantamiseen. TimberLink -koneraportin perusteella voidaan havaita poikkeamat sekä koneen aikaisempaan tuottavuuteen että muihin samanlaisissa olosuhteissa toimiviin harvestereihin. Koneraportti mahdollistaa koneen tarkemman säätämisen ja jatkuvan korkean tuottavuuden. Koneraportissa pisteytetään havainnollisesti sekä puun prosessointi että koneen suorituskyky.

5 Koneen tuotantopotentiaali oikealle tasolle säätöpäivän aikana Koneen säätöpäivän aikana koneen tekninen suorituskyky nostetaan tai palautetaan korkealle tasolle. Säätöpäivä voi koostua useista erilaista asiakkaan valittavana olevista kokonaisuuksista. Kouluttaja voi säätöpäivän aikana keskittyä joko koneen säätöihin liittyviin teknisiin asioihin tai kuljettajan työmenetelmiin - tai vaikkapa molempiin, asiakkaan kanssa sovitun ja räätälöidyn ohjelman mukaisesti. Säätöpäivä sisältää vakiona kolme läpikäytävää asiaa - Koneen yleistarkastus - Testiajo - TimberLink data-analyysi ja koneraportti Säätöpäivä sisältää vapaasti valittavia asioita - TimberMatic TM -ohjelmaversion päivitys - Harvesteripään ja peruskoneen työhydrauliikan paineiden tarkistus ja säätö - Puomin, ajon ja muiden hydrauliikan paineiden tarkistus ja säätö - TimberMatic-ohjausjärjestelmän säädöt - Mittajärjestelmän tarkistus ja kalibrointi - Kuljettajan työmenetelmien koulutus - TimberMatic-ohjausjärjestelmän koulutus Koneraportti ja TimberLink data-analyysit ovat keskeisiä koneen säätöpäivän aikana läpikäytäviä asioita. TimberLink-ohjelma antaa hyvän kuvan koneen kunnosta ja tuottavuudesta sekä niiden kehittymisestä pidemmän ajan kuluessa. TimberLink onkin erinomainen työkalu koneen kunnon ja tuottavuuden jatkuvaan seuraamiseen koneraportin ohessa. Tekninen tuki Teknisen tuen asiantuntijat auttavat sinua koneen toiminnassa ilmenevien kysymysten kanssa. Tekninen tuki järjestää koulutusta ensin koneen toimituksen yhteydessä ja myöhemmin syventäviä koulutuspäiviä, aina paikallisten tarpeiden mukaan. TimberLink yleisnäyttö on vakiona jokaisessa E-sarjan harvesterissa ja kuormatraktorissa. Muilta käyttöliittymän sivuilta saa yksityiskohtaisempaa tietoa mm. koneen teknisestä kunnosta.

6 Koulutuksella tuottavuutta luokkahuoneesta leimikkoon Luokkahuone realistisena ja rauhallisena oppimisympäristönä antaa oppilaalle parhaat mahdollisuudet vahvistaa ja syventää jo olemassa olevia taitoja sekä oppia uusia. Koulutuksessa voidaan keskittyä kuljettajien ja huoltomiesten asioihin, kuten - TimberMatic-ohjausjärjestelmä - Mittajärjestelmän tarkistus ja kalibrointi - TimberLink - Kuljettajan työmenetelmät - Metsäkoneen hydrauliikan säädöt - Määräaikaishuollot ja tarkistukset Kuljettajan koulutus Simulaattori on erinomainen työkalu kuljettajien ja huoltohenkilöstön koulutukseen. Simulaattorilla voidaan kouluttaa mm. erilaisia työmenetelmiä, mittalaitteen käyttöä ja peruskoneen säätöjen tekoa. Harjoitukset voidaan tarvittaessa toistaa useampaan kertaan. TimberMatic-ohjausjärjestelmän säätöjä voidaan harjoitella simulaattorilla kiireettä ja riskeittä. John Deeren Käyttösimulaattorit soveltuvat erinomaisesti kaikkien konemerkkien työmenetelmien koulutukseen.

7 Öljyanalyysillä kohti koneen kuntoon perustuvaa huoltoa Säännöllisesti otetut ja analysoidut öljynäytteet ovat erinomainen työkalu koneen teknisen kunnon seurantaan ja ovat yhdessä TimberLinkin kanssa askel kohti metsäkoneen kuntoon perustuvaa kunnossapitoa. Öljyanalyysin avulla voidaan nostaa koneen käyttövarmuutta sekä laskea koneen huolto- ja käyttökustannuksia. E-sarjan koneissa olevat öljynäytteiden ottopisteet tekevät näytteiden otosta nopean ja helpon toimenpiteen. Pidemmillä öljynvaihtoväleillä käyttökustannuksia kuriin Öljyanalyysien avulla voidaan koneen öljynvaihtovälejä pidentää. Öljyt vaihdetaan tällöin öljyanalyysin perusteella, suodattimien vaihtovälin ollessa kuitenkin normaali määräaikaishuolto. Pidennetyt hydrauliikan ja voimansiirron öljynvaihtovälit ovat voimassa käytettäessä John Deeren alkuperäisiä öljyjä ja suodattimia. Öljyanalyysin raportista näkee havainnollisesti öljyn partikkelipitoisuudet ja tarvittavat toimenpiteet.

8 Tuottavuutta, turvaa ja toimintavarmuutta Anna jälleenmyyjäsi huolehtia koneesi huolloista John Deere SAFE -huoltosopimus on palvelusopimus, jonka mukaisesti John Deeren edustajan tekee koneen määräaikaishuollot asiantuntevasti, oikea-aikaisesti ja alkuperäisillä huolto-osilla. Säännölliset huollot varmistavat sekä koneen hyvän teknisen kunnon että korkean käyttöasteen. Hyvin huolletun koneen vaihtoarvo on myös korkeampi! SAFE-huoltosopimus on käytännöllinen tapa huolehtia koneesta. Etukäteen tiedossa olevat huoltokustannukset auttavat yrityksen talouden suunnittelussa. Huoltosopimus sisältää huoltotyön ja huollossa tarvittavat osat, esim. öljyt ja suodattimet. Huoltosopimus antaa myös asiakkaan keskittyä siihen, minkä hän parhaiten osaa puun kaatamiseen tai sen kuljettamiseen. SAFE-huoltosopimus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti SAFE-huoltosopimus voi olla esimerkiksi seuraavanlainen: tuntia, huolto-ohjelman mukaiset huollot (13 kpl) - Ensimmäinen 250 tunnin huolto (1 kpl) Suoritetaan aina John Deeren valtuuttaman huollon toimesta tunnin huollot (6 kpl) Suoritetaan John Deeren tai asiakkaan toimesta. Öljyt ja tarvittavat suodattimet toimitetaan John Deeren valtuuttaman huollon toimesta tunnin huollot (3 kpl) ja 2000 tunnin huollot (3 kpl) Suoritetaan aina John Deeren valtuuttamassa huollossa. Huoltosopimukseen voidaan sisällyttää myös TimberLink-koneraportti, öljyanalyysipalvelu tai vaikkapa halutun mittainen jatkettu turva. Kysy SAFE-huoltosopimuksen tarkempaa sisältöä jälleenmyyjältäsi. SAFE-huoltosopimus ja SAFE Plus -jatkoturva voidaan ostaa jo konekaupan yhteydessä.

9 huolto- ja jatkoturvasopimuksella SAFE-jatkoturvalla huolettomia lisätunteja koneellesi SAFE Plus -jatkoturva jatkaa koneesi turvaa normaalin tuotetakuun loppumisen jälkeen. Jatkoturvan voi hankkia John Deere -harvesterille tai -kuormatraktorille koneen oston yhteydessä tai tuotetakuun voimassaolon aikana. Erilaisia SAFE Plus -jatkoturvan vaihtoehtoja on useille eripituisille ajanjaksoille ja kokonaisuuksille - täysturva koko koneelle - voimansiirrolle, moottorille ja hydrauliikalle - voimansiirrolle ja moottorille Jatketun turvan pituus voi olla pisimmillään aina 8000 tuntia, jatkettu turva sisältää aina SAFE -huoltosopimuksen. SAFE Plus jatkettu turva kattaa materiaali- tai valmistusvirheen takia rikkoutuneet komponentit, poislukien kulutusosat, sisältäen korjaustyön. Jatketun turvan anomusten käsittely on nopeaa ja sujuvaa. Keskustele takuuehdoista tarkemmin jälleenmyyjäsi kanssa. SAFE Plus jatkoturva voi olla pituudeltaan 4000, 6000 tai 8000 tuntia.

10 Varaosien hyvä saatavuus asiakkaille on John Deerelle kunnia-asia Metsäkoneita käytetään raskaissa ja vaativissa olosuhteissa ja vaihtelevissä säissä, mikä asettaa koneille erittäin suuria vaatimuksia. Siksi kannattaakin huolehtia konekannan toimintakyvystä valitsemalla tuotteita, jotka parhaiten ehkäisevät mahdollisten ongelmien syntymistä. Samasta John Deere Forestryn huolto-/ varaosapisteestä saat kaikki metsäkoneeseen tarvittavat varaosat, tarvikkeet ja voiteluaineet. Osa John Deeren huolto-/varaosapisteistä tarjoavat mahdollisuutta noutaa varaosia ja huolto-osia normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Palvelu parantaa varaosien saantia etenkin sesonkiaikoina, jolloin koneen käytettävyyden tarvitsee olla maksimissaan. Kysy jälleenmyyjältäsi varaosien noudosta normaalin toimistoajan ulkopuolella. John Deeren huolto- ja korjaussarjat toimitetaan valmiina paketteina, joiden sisältö on tarkkaan harkittu. Sarja sisältää kaikki tiettyyn huoltoon tai korjaukseen tarvittavat osat. Sarjoja ovat mm. suodatinkitti, telin laakerikitti ja puomikitti. Kysy lisää saatavilla olevista kiteistä omalta jälleenmyyjältäsi.

11 Huolto-osakitti sisältää kaikki huollossa tarvittavat suodattimet ja tiivisteet yhdessa laatikossa.

12 Puunkorjuussa mukana, alusta loppuun. Miksi haluaisit puunkorjuun kokonaisratkaisuja yhdeltä toimittajalta? Se on yksinkertaisesti järkevää, jos yhteistyökumppanisi on John Deere. Meillä on jo yli 100 korkealaatuista, tarkoitusta varten suunniteltua ja luotettavaa tuotetta metsään. Maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkostomme on kaikkialla paikan päällä tukemassa yrityksesi toimintaa huolto- ja varaosapalveluilla. Tunnemme myös puunkorjuun bisneksen ja voimme tuoda käyttöösi resurssit ja tuen, joka on mahdollista ainoastaan maailmanlaajuisesti toimivalle yhtiölle. Lisätietoa John Deere Forestrystä saat ottamalla yhteyttä paikalliseen myyjääsi tai tutustumalla meihin verkossa fi John Deere Forestry Oy PL 472, Tampere Puh Faksi Tämä esite on tehty maailmanlaajuiseen käyttöön. Yleisen tuotetiedon lisäksi esite saattaa sisältää teknistä tietoa ja kuvia tuoteominaisuuksista ja lisävarusteista, jotka eivät ole saatavissa yksittäisillä markkinoilla. Pyydä tarvittaessa lisätietoa paikalliselta John Deere n jälleenmyyjältä. John Deere varaa oikeuden muuttaa esitteessä kuvattujen tuotteiden ominaisuuksia ja ulkonäköä ilman erillistä ilmoitusta. John Deere ei ota vastuuta esitteen mahdollisista virheistä ja puutteista. Painettu Suomessa, Offset Ulonen

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Kokemuksia kansainvälisestä työelämäyhteistyöstä ammatillisessa koulutuksessa

Kokemuksia kansainvälisestä työelämäyhteistyöstä ammatillisessa koulutuksessa Kokemuksia kansainvälisestä työelämäyhteistyöstä ammatillisessa koulutuksessa Harri Savonen, Pohjois-Karjala Ammattiopisto Valtimo Janne Haapasalo, John Deere Forestry Oy Deere & Company on maailman johtava

Lisätiedot

H400-sarjan harvesteripäät

H400-sarjan harvesteripäät H400-sarjan harvesteripäät PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTION Korkea tuottavuus ja mittaustarkkuus John Deere on maailman johtava metsäkoneiden

Lisätiedot

1270E- / 1470E-Harvesterit

1270E- / 1470E-Harvesterit 1270E- / 1470E-Harvesterit PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deere E-sarjan harvesterien kehittyneet tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

VARMISTA KONEIDESI MAKSIMAALINEN TUOTTAVUUS PONSSE ACTIVE CARE -HUOLTOSOPIMUKSET

VARMISTA KONEIDESI MAKSIMAALINEN TUOTTAVUUS PONSSE ACTIVE CARE -HUOLTOSOPIMUKSET VARMISTA KONEIDESI MAKSIMAALINEN TUOTTAVUUS PONSSE ACTIVE CARE -HUOLTOSOPIMUKSET 1 2 3 VARMUUS. Keskity korjuutyöhön, sillä PONSSE-huoltosopimuksella koneesi on aina parhaassa trimmissä ja tutkitusti kunnossa.

Lisätiedot

METSÄKONEET TUOTEOHJELMA 2008

METSÄKONEET TUOTEOHJELMA 2008 METSÄKONEET TUOTEOHJELMA 2008 2 3 JOHN DEERE FORESTRY John Deere on maailman johtava metsäkoneiden valmistaja. Laajan tuoteohjelmansa ansiosta John Deere Forestry pystyy tarjoamaan asiakkaille alan kattavimman

Lisätiedot

1070E- / 1170E-Harvesterit

1070E- / 1170E-Harvesterit 1070E- / 1170E-Harvesterit PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deere 1070E- ja 1170E-harvesterit sopivat ketteryytensä ja

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU ELEMENTS. 100% hyöty, 100% lveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme teille parhaimman palvelun toiveitteinne mukaisesti, IVECO on kehittänyt Elements-ohjelman. Tämä ohjelma sisältää

Lisätiedot

1510E- / 1910E-Kuormatraktorit

1510E- / 1910E-Kuormatraktorit 1510E- / 1910E-Kuormatraktorit PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Käänteentekevän E-sarjan tuottavuus on entistä parempi. Parannellut

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT TAMMERMATIC -PALVELUT loistavaa puhtautta Käytössäsi ovat pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt tuotteet, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön kaikissa autonpesukoneissa ja vedenkierrätysjärjestelmissä.

Lisätiedot

MACHINERY on laadunvarmistaja

MACHINERY on laadunvarmistaja MACHINERY on laadunvarmistaja Mitä tapahtuu huomenna? entä jos omaisuudelle tapahtuu jotain? entä jos kalustolle tapahtuu jotain? entä jos sinulle tapahtuu jotain? MACHINERY ennakoi, ennaltaehkäisee ja

Lisätiedot

Laikas Oy on toimialueensa MARKKINAJOHTAJA konepajateollisuudessa

Laikas Oy on toimialueensa MARKKINAJOHTAJA konepajateollisuudessa Laikas Oy on toimialueensa MARKKINAJOHTAJA konepajateollisuudessa Laikas Oy on vuonna 2005 perustettu tekniseen tukkukauppaan ja huoltopalveluihin erikoistunut perheyritys. Päätoimipaikkamme on Vieremällä

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU W W W. I V E C O. c o m AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS. 100 % hyöty, 100 % Iveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme

Lisätiedot

HIAB PROCARE TM HUOLTOSOPIMUKSET

HIAB PROCARE TM HUOLTOSOPIMUKSET HIAB PROCARE TM HUOLTOSOPIMUKSET LUOTETTAVUUTTA TOIMINTAASI Säännöllinen huolto todistetusti vähentää laitteen häiriöitä, lisää toiminnan tehokkuutta ja turvallisuutta sekä vähentää kalliita korjaustöitä.

Lisätiedot

Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet. Suunniteltua suorituskykyä

Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet. Suunniteltua suorituskykyä Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet Suunniteltua suorituskykyä Erinomainen voiteluratkaisu takaa sujuvan toiminnan... Johtavaa teknologiaa Synteettiset Mobil-voiteluaineet - suunniteltua suorituskykyä

Lisätiedot

AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM

AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM NYT TIEDÄT. Nyt tiedät, mitä koneellesi kuuluu. Tarkka, ajantasainen tieto koneesi sijainnista, käytöstä ja kunnosta tehostaa toimintaasi ja pienentää

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Varavoimakoneiden huoltopalvelut

Varavoimakoneiden huoltopalvelut Varavoimakoneiden huoltopalvelut pidämme sen käynnissä! Huolettomuutta toimivalla huollolla Hienoinkaan auto ei säilytä käyttövarmuuttaan ilman säänöllistä, ammattitaitoisesti tehtyä huoltoa. Sama pätee

Lisätiedot

1110E- / 1210E-Kuormatraktorit

1110E- / 1210E-Kuormatraktorit 1110E- / 1210E-Kuormatraktorit PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deere E-sarjan keskisuuret 1110E ja 1210E kuormatraktorit

Lisätiedot

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti.

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti. Asiakasedut Tarjoukset Volvo -jälleenmyyjältäsi 1/2015 Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla Edut voimassa 30.4.2015 asti. Valitse autollesi oikea huolto

Lisätiedot

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi Crawford OH1042 ASSA ABLOY Entrance Systems MIKSI KANNATTAA VALITA CRAWFORD OH1042 Kaunis ovilehden muotoilu luo uudenaikaisen ulkonäön. Kekseliäs kylmäsillan katkaisu

Lisätiedot

Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin

Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin Alusta alkaen oikein Viisaat päätökset, hyvät tulokset Alusta alkaen järkevästi ja huolellisesti harkittu työstökoneinvestointi

Lisätiedot

VAKAA JA ERGONOMINEN TEHOPAKKAUS PONSSE ERGO

VAKAA JA ERGONOMINEN TEHOPAKKAUS PONSSE ERGO VAKAA JA ERGONOMINEN TEHOPAKKAUS PONSSE ERGO TUOTTAVUUS, TALOUDELLISUUS JA ERGONOMIA YHDESSÄ PAKETISSA Monipuolinen ja tehokas PONSSE Ergo on uudistunut voimakkaasti. Entistäkin tuottavampi, mukavampi

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys,

Lisätiedot

GETINGE ONLINE TIEdOT saatavilla, missä TahaNsa OLETkIN

GETINGE ONLINE TIEdOT saatavilla, missä TahaNsa OLETkIN GETINGE ONLINE Tiedot saatavilla, missä tahansa oletkin 2 Getinge Online JÄRKEVÄMPÄÄ TYÖSKENTELYÄ JA ENEMMÄN KÄYTTÖAIKAA Perinteisesti sterilointilaitteiden tila tarkastetaan manuaalisesti ja paikan päällä.

Lisätiedot

Working for You. Anton Paar Certified Service

Working for You. Anton Paar Certified Service Working for You. Anton Paar Certified Service Anton Paar Certified Service Asennus ja käyttöönotto Anton Paarin edustajat vastaavat laitteesi asennuksesta ja käyttöönotosta Räätälöity tarpeisiisi Saatavana

Lisätiedot

Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin. Elinkaaripalvelu

Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin. Elinkaaripalvelu Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin Elinkaaripalvelu Sisällys Kuvaus... 4 5 Palveluprosessi Palvelut...6 7 Laitteet palveluna Etätuki Lähituki Huoltopalvelut...8 Ennakkohuollot Korjaushuollot Pilvipalvelut

Lisätiedot

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan HD Lumilinko Avant 600-sarjaan Tuotenumero A21195 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus - Helppokäyttöinen kääntyvä etunostolaite, joka parantaa koneen työtehoa ja vapauttaa kuljettajan keskittymään työkoneeseen. - Sekä laitteen kääntö, että

Lisätiedot

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Huoltopalvelut

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Huoltopalvelut KAESER AIR SERVICE Huoltopalvelut KAESER AIR SERVICE 10 pisteen arvoista palvelua Toimintavarmuus on yksi keskeisistä paineilmatuotannolle asetetuista vaatimuksista. Parhaat ja tehokkaimmat komponentit

Lisätiedot

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT 2 Konecranes Kääntöpuominosturit TYÖPISTEEN SELKÄRANKA

Lisätiedot

810E/1010E -Kuormatraktorit

810E/1010E -Kuormatraktorit 810E/1010E -Kuormatraktorit PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTION Uusien E-sarjan John Deere -kuormatraktoreiden parannettu teknologia lisää

Lisätiedot

Bosch-lämpöpumput. Takuu antaa lisäturvaa. Uudella Bosch-lämpöpumpullasi on tehdastakuu, joka kattaa kaikki lämmityslaitteeseen kuuluvat

Bosch-lämpöpumput. Takuu antaa lisäturvaa. Uudella Bosch-lämpöpumpullasi on tehdastakuu, joka kattaa kaikki lämmityslaitteeseen kuuluvat Bosch-lämpöpumput Takuu antaa lisäturvaa Uudella Bosch-lämpöpumpullasi on tehdastakuu, joka kattaa kaikki lämmityslaitteeseen kuuluvat Bosch-osat. Laatua kautta linjan Meille Boschilla laatu on pääosassa

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄT! PUUNKORJUUN PONSSE-HARVESTERIPÄÄT ON SUUNNITELTU VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN PONSSE HARVESTERIPÄÄT

EDELLÄKÄVIJÄT! PUUNKORJUUN PONSSE-HARVESTERIPÄÄT ON SUUNNITELTU VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN PONSSE HARVESTERIPÄÄT PONSSE-HARVESTERIPÄÄT ON SUUNNITELTU VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN MONIPUOLISTEN JA HELPPOJEN SÄÄTÖMAHDOLLISUUKSIEN ANSIOSTA PONSSE-harvesteripäät soveltuvat laajasti erilaisiin käyttötarpeisiin harvennuksilta

Lisätiedot

Luo mahdollisuuksia HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN. www.lannencenter.com

Luo mahdollisuuksia HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN. www.lannencenter.com Luo mahdollisuuksia HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN www.lannencenter.com FI LIIKKUVUUS Lännen monitoimikoneella on hyvä liikkuvuus työmaalta työmaalle, itse työmailla

Lisätiedot

1,770 mm* m 3* 4,157 mm

1,770 mm* m 3* 4,157 mm 1,770 mm* 2.3-2.6m 3* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,844 mm* L1 4,418 mm L2 4,818 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790 mm

Lisätiedot

voimanpesä Vaativiin hakkuisiin PONSSE BEAR

voimanpesä Vaativiin hakkuisiin PONSSE BEAR voimanpesä Vaativiin hakkuisiin PONSSE BEAR Suurten haasteiden harvesteri Lajissaan lyömätön Laajat savotat ja suuret puut vaativat koneelta äärimmäistä voimaa ja kestävyyttä. Näistä aineksista on tehty

Lisätiedot

TAKUUSTA JA HUOLLOSTA USEIN KYSYTTYÄ. www.hyundai.fi

TAKUUSTA JA HUOLLOSTA USEIN KYSYTTYÄ. www.hyundai.fi TAKUUSTA JA HUOLLOSTA USEIN KYSYTTYÄ. www.hyundai.fi MIKSI HYUNDAI MYÖNTÄÄ VIIDEN VUODEN TAKUUN? Hyundailla on tiukat laatuvaatimukset. Jo auton suunnitteluvaiheesta alkaen yksityiskohtiin paneudutaan

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Taitaja 2011 finaalitehtävät Metsäkoneenkäyttö

Taitaja 2011 finaalitehtävät Metsäkoneenkäyttö Taitaja 2011 finaalitehtävät Metsäkoneenkäyttö Tehtävä A: Koneellinen puutavaran valmistus (uudistushakkuu) (John Deere E-sarjan käyttösimulaattori) Tavoitteet Tehtävässä tavoitellaan ammattimaista koneenkäsittelyä

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA

INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA NELJÄ PALVELUTASOA LIIKETOIMINTASUHDE VOLVO PENTA JÄLLEENMYYJÄN KANSSA Olet juuri investoinut Volvo Penta tuotteeseen.

Lisätiedot

ecome Markkinoiden kehittynein julkaisujärjestelmä

ecome Markkinoiden kehittynein julkaisujärjestelmä ecome Ecome Finland Oy Itämerenkatu 3 p. 020 7749 580 00180 Helsinki p. 020 7749 585 Suomi - Finland ecome@ecome.fi y. 2193874-3 www.ecome.fi Ecome-järjestelmä pähkinänkuoressa Ecome on suomalaisen yhtiön

Lisätiedot

Monitoimilaitteen osto-opas

Monitoimilaitteen osto-opas Monitoimilaitteen osto-opas Kiitos, kun latasit monitoimilaitteen osto-oppaan www.sharp.fi 02 Millainen on juuri oikea monitoimilaite? Monitoimilaitteen uusiminen tulee ajankohtaiseksi muutaman vuoden

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201401 ASIAKIRJA: 841618 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 MICROPROP L8 CAT M3XX, CAT 3XX SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 2. Asennusohjeen

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän.

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Uusi KASTOwin Mestariteos sarjatuotantona www.astowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Enemmän uin ainutlaatuinen: Uusi KASTOwin. Kannattavan automaattisahausen asi täreintä teijää ovat: suuri leuuteho

Lisätiedot

Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448

Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448 Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

Wirtgen Group Smart Service

Wirtgen Group Smart Service Wirtgen Group Road and Mineral Technologies www.wirtgen-group.com Wirtgen Group Rakennusyritysten kumppanina Wirtgen Group Service keskittyy käytännön haasteisiin. Maailmanlaajuisen, tiheän omien myynti-

Lisätiedot

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN VALTRAN SUUNNITTE- LEMAT, JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET Valtran alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu jatkuvaa käyttöä varten Pohjolan äärimmäisen

Lisätiedot

Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA

Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA Säädettävä progressiivinen ohjaus Kone mukautuu niin kuljettajan kuin työlaitteenkin mukaan. Se lisää tuottavuutta, säästää energiaa

Lisätiedot

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Tuote-esite Ylivoimaista ulottuvuutta Hiab XS 044 on täydellinen nosturikokemus Hiab on aina yhdistetty korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen. Erityisen ulottuvaksi

Lisätiedot

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t VALMISTETTU RUOTSISSA POHJOISMAISIIN OLOSUHTEISIIN MARKKINOIDEN PARAS SÄHKÖTRUKKI Merlinum forkflit on Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu sähkötrukkimallisto, joka soveltuu

Lisätiedot

Kolmen vuoden takuu. Hiab Loglift- ja Hiab Jonsered -puutavara- ja kierrätysnosturit

Kolmen vuoden takuu. Hiab Loglift- ja Hiab Jonsered -puutavara- ja kierrätysnosturit Kolmen vuoden takuu Hiab Loglift- ja Hiab Jonsered -puutavara- ja kierrätysnosturit Pysy huipulla Mikään ei voita kunnon yöunia kovan työpäivän jälkeen. Nukut hyvin, kun tiedät, että aamulla edessäsi on

Lisätiedot

MONIKONESIMULAATTORI. Uuden sukupolven ratkaisu työkonekoulutukseen

MONIKONESIMULAATTORI. Uuden sukupolven ratkaisu työkonekoulutukseen MONIKONESIMULAATTORI Uuden sukupolven ratkaisu työkonekoulutukseen Ylänäkymä 20 Ajoneuvon kohdealue Törmäys 10 Simulaattoriharjoitusraportti 17.4.2016 14:47:47 Tulos: Hyväksytty [m] 0 Arvo Pisteet -10

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201401 ASIAKIRJA: 841608 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 ROTOTILTIN OHJAUS HALLINTAVIPUEMULOINNILLA SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 5 1.1. Yleistä 5 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 5 2. Toimituksen

Lisätiedot

Modernin teknologian vaikutukset osaamisen kehittämiseen. Tapio Laakso Asiakas- ja tuotetukipäällikkö John Deere Forestry

Modernin teknologian vaikutukset osaamisen kehittämiseen. Tapio Laakso Asiakas- ja tuotetukipäällikkö John Deere Forestry Modernin teknologian vaikutukset osaamisen kehittämiseen Tapio Laakso Asiakas- ja tuotetukipäällikkö John Deere Forestry It all started in a blacksmith shop Integrity Quality Commitment Innovation 1937

Lisätiedot

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus SIGMA AIR UTILITY Osta vain paineilmaa Kuvitelkaa tilanne, jossa uusi paineilmajärjestelmä ei edellytä minkäänlaisia investointeja: hankinta ei vaadi sen paremmin

Lisätiedot

TALOUDELLISTA TEHOKKUUTTA PONSSE BEAVER

TALOUDELLISTA TEHOKKUUTTA PONSSE BEAVER TALOUDELLISTA TEHOKKUUTTA PONSSE BEAVER JÄMÄKKÄ JA KETTERÄ TODELLINEN HARVENNUSTYÖMAIDEN TEHOPAKKAUS PONSSE Beaver on luotettava ja monipuolinen harvesteri joka soveltuu hyvin tiheiltä ensiharvennuksilta

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

FOREST IN THE E-MALLIEN ESIINMARSSI. 1510E, 1470E ja 1270E tulevat. JOHN DEERE FORESTRY OY:N ASIAKASLEHTI 2 2008

FOREST IN THE E-MALLIEN ESIINMARSSI. 1510E, 1470E ja 1270E tulevat. JOHN DEERE FORESTRY OY:N ASIAKASLEHTI 2 2008 IN THE FOREST JOHN DEERE FORESTRY OY:N ASIAKASLEHTI 2 2008 E-MALLIEN ESIINMARSSI 1510E, 1470E ja 1270E tulevat. 2 3 JOHN DEERE FORESTRY OY:N ASIAKASLEHTI UUTISET E-Tour messut ja näyttelyt John Deere n

Lisätiedot

Metsätraktorinosturit Classic

Metsätraktorinosturit Classic Metsätraktorinosturit Classic Keskity kuormaukseen. Mesera huolehtii loput. Toiset kaipaavat nosturiltaan nopeutta, toiset tehokkuutta tai keveyttä. Jotkut etsivät ergonomiaa ja uusimpia innovaatioita.

Lisätiedot

ALKUPERÄISOSAN VASTAAVUUS KOKO MALLISTOSSA TUOTEVALIKOIMA

ALKUPERÄISOSAN VASTAAVUUS KOKO MALLISTOSSA TUOTEVALIKOIMA ALKUPERÄISOSAN VASTAAVUUS KOKO MALLISTOSSA Matkustitpa missä päin maailmaa tahansa, Gates on yleensä läsnä, kun kurkistat konepellin alle. Gates on yksi maailman suurimmista alkuperäisten (OE) hihnojen,

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Yksityistielossien sopimusuudistuksen teknisen sisällön erittely / Mikko Jukakoski

Yksityistielossien sopimusuudistuksen teknisen sisällön erittely / Mikko Jukakoski 1 Yksityistielossien sopimusuudistuksen teknisen sisällön erittely 2 Ehdotetut uudet sopimukset Tarjolla 3 eri sopimuslaajuutta Vanha sopimus Uudet sopimukset Vuokrasopimus Kattaa vain käyttöoikeuden 1.

Lisätiedot

Sisältö 2 Easywalker june jalkatuki 2 Jalkatuki 3 Kunnossapito 3 Takuuehdot

Sisältö 2 Easywalker june jalkatuki 2 Jalkatuki 3 Kunnossapito 3 Takuuehdot 1 2 3 4 5 6 Sisältö 2 Easywalker june jalkatuki 2 Jalkatuki 3 Kunnossapito 3 Takuuehdot FI - 1 Easywalker june jalkatuki Onnittelut easywalker june jalkatuen hankinnasta. Easywalker june jalkatuen suunnittelussa

Lisätiedot

HARVESTERIPÄÄT 400 SARJA. H400-sarjan NELIRULLAISET harvesteripäät. Tuottava Luotettava Monipuolinen Tarkka

HARVESTERIPÄÄT 400 SARJA. H400-sarjan NELIRULLAISET harvesteripäät. Tuottava Luotettava Monipuolinen Tarkka HARVESTERIPÄÄT 400 SARJA H400-sarjan NELIRULLAISET harvesteripäät Tuottava Luotettava Monipuolinen Tarkka 1 Luotettavaa laatua Waratah -harvesteripäät ovat tunnettuja tuottavuudestaan, luotettavuudestaan

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

METSÄN OSAAMISALA OSAAMISTARJOTIN

METSÄN OSAAMISALA OSAAMISTARJOTIN METSÄN OSAAMISALA OSAAMISTARJOTIN (METSÄKONEENKULJETTAJA) 7.1.2019 31.7.2019 15.1.2018 1 Sisällys Metsän hoito ja hyödyntäminen, 20 osp... 3 Manuaalinen puutavaran valmistus, 5 osp... 3 metsänviljely,

Lisätiedot

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle TERVETULOA Valtran traktoritehtaalle TÄTÄ ON VALTRA YKSILÖLLISIÄ TRAKTOREITA JA PALVELUJA MAAILMAN POHJOISIN TRAKTORITEHDAS SUOSITTU VIERAILUKOHDE Valtran Suomen tehdas sijaitsee Suolahdessa, Keski-Suomessa

Lisätiedot

Onko sinun yritykselläsi jo tietotekniikka Palveluksessa? vtoasp -palvelun avulla siirrät tietojärjestelmäsi haasteet ammattilaisten hoidettaviksi.

Onko sinun yritykselläsi jo tietotekniikka Palveluksessa? vtoasp -palvelun avulla siirrät tietojärjestelmäsi haasteet ammattilaisten hoidettaviksi. Onko sinun yritykselläsi jo tietotekniikka Palveluksessa? vtoasp -palvelun avulla siirrät tietojärjestelmäsi haasteet ammattilaisten hoidettaviksi. vtoasp -palvelu 1) Huolehtii yrityksesi tietojärjestelmän

Lisätiedot

ASIANTUNTEVA KUMPPANISI RUUVILIITOSTEN KOKONAISRATKAISUISSA

ASIANTUNTEVA KUMPPANISI RUUVILIITOSTEN KOKONAISRATKAISUISSA ASIANTUNTEVA KUMPPANISI RUUVILIITOSTEN KOKONAISRATKAISUISSA 24H HUOLTOPALVELUT KONSULTAATIO- JA MITTAUSPALVELUT KALIBROINTIPALVELUT MYYNTI- JA VARAOSAPALVELUT VUOKRAUSPALVELUT KOULUTUS- JA TYÖMAAPALVELUT

Lisätiedot

Ota yhteyttä. Edufix ja Blaser myynti. Contos konemyynti JOAKIM PÄÄSKY AKI SAINIO

Ota yhteyttä. Edufix ja Blaser myynti. Contos konemyynti JOAKIM PÄÄSKY AKI SAINIO Tuottavampi Ota yhteyttä TYÖSTÖKONE MYYNTI, ASENNUS, HUOLTO JA OPTIMOINTI Edufix huolto, myynti ja koulutus Edufix ja Blaser myynti Contos konemyynti JUKKA HONKANEN JOAKIM PÄÄSKY AKI SAINIO 0400 420 648

Lisätiedot

LÄNNEN RAIL SYSTEMS. Lännen - Rataympäristön monitoimikone. Luo mahdollisuuksia

LÄNNEN RAIL SYSTEMS. Lännen - Rataympäristön monitoimikone. Luo mahdollisuuksia Luo mahdollisuuksia LÄNNEN RAIL SYSTEMS HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN RAIL MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA, TURVALLINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN SÄHKÖRATARAKENTAMISESSA JA RATAYMPÄRISTÖN KUNNOSSAPIDOSSA Lännen - Rataympäristön

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuonekalusteilta paljon. GODMORGON-kylpyhuonekalusteet ja GODMORGON-jalat, VITVIKEN-, ODENSVIK-, BRÅVIKEN-,

Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuonekalusteilta paljon. GODMORGON-kylpyhuonekalusteet ja GODMORGON-jalat, VITVIKEN-, ODENSVIK-, BRÅVIKEN-, GODMORGON Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuonekalusteilta paljon. GODMORGON-kylpyhuonekalusteet ja GODMORGON-jalat, VITVIKEN-, ODENSVIK-, BRÅVIKEN-, NORRVIKEN- ja BREDVIKEN-pesualtaat sekä GODMORGON-lokerikot

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

VOLVO CLASSIC BLUE CONTRACT

VOLVO CLASSIC BLUE CONTRACT VOLVO CLASSIC BLUE CONTRACT HUOLTOSOPIMUS YLI NELJÄN VUODEN IKÄISEEN KUORMA-AUTOOSI Onko ajoneuvosi yli neljä vuoden ikäinen, etkä käytä sitä kenties enää yhtä tehokkaasti, vuosisuoritteet ovat pienentyneet

Lisätiedot

1 2 3 EasyGoing. Koe huollon vapaus! Tutustu markkinoiden joustavimpaan huoltopalveluun.

1 2 3 EasyGoing. Koe huollon vapaus! Tutustu markkinoiden joustavimpaan huoltopalveluun. 1 2 3 EasyGoing Formula- ja puuntyöstöbisneksessä on paljon yhteistä nopeus ratkaisee. Kilpailumenestys ja toimitusvarmuus varmistetaan vain luotettavasti ja tehokkaasti toimivalla kalustolla sekä nopeilla

Lisätiedot

Tuoteperheiden yleiskatsaus. Vianpoisto paikan päällä Nopea apu suoraan paikan päällä TUOTE- JA JÄRJESTELMÄTUKI

Tuoteperheiden yleiskatsaus. Vianpoisto paikan päällä Nopea apu suoraan paikan päällä TUOTE- JA JÄRJESTELMÄTUKI Tuoteperheiden yleiskatsaus Nopea apu suoraan paikan päällä A B C D E F SUORAAN PAIKAN PÄÄLLÄ Tuotekuvaus Vikatapaukset aiheuttavat kustannuksia ja heikentävät tuottavuutta. SICK tarjoaa nopean ja tehokkaan

Lisätiedot

LCS Elinkaaripalvelut Luotettavuuden ja tuottavuuden parantaminen. April, 2017

LCS Elinkaaripalvelut Luotettavuuden ja tuottavuuden parantaminen. April, 2017 LCS Elinkaaripalvelut Luotettavuuden ja tuottavuuden parantaminen. April, 2017 Turvallisuus on meille tärkeä menestystekijä 14 400 Tapaturmataajuus (LTIF) Lost time incident frequency (LTIF) 12 350 Total

Lisätiedot

1. Tuo web selaimella toimiminen ilman asennuksia ei oikein onnistu. Onko tuo välttämätön ominaisuus Simulandiassa?

1. Tuo web selaimella toimiminen ilman asennuksia ei oikein onnistu. Onko tuo välttämätön ominaisuus Simulandiassa? Kysymykset 30.4.2019 ja vastaukset 3.5.2019 1. Tuo web selaimella toimiminen ilman asennuksia ei oikein onnistu. Onko tuo välttämätön ominaisuus Simulandiassa? v: Jos viittaatte Liitteen 3 kohtaan 4.1.3,

Lisätiedot

Prosessikunnossapito ja huoltosopimukset Ulkoistukset. Ennakkohuolto ja vikakorjaukset, LVI-suunnittelu Huoltosopimukset

Prosessikunnossapito ja huoltosopimukset Ulkoistukset. Ennakkohuolto ja vikakorjaukset, LVI-suunnittelu Huoltosopimukset UPM KOFF Kokonaiskunnossapito Prosessikunnossapito ja huoltosopimukset Ulkoistukset Kenttähuolto ja Projektit Sähkö- ja automaatio kunnossapitopalvelut Mekaaninen kunnossapito, modernisoinnit, prosessimuutokset

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

TODELLINEN VOIMANPESÄ VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TODELLINEN VOIMANPESÄ VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TODELLINEN VOIMANPESÄ VOIMANPESÄ TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus ja huollettavuus. PONSSE Bear,

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Tilastot 2013. Näin tilasto tehtiin Metsätrans kokoaa vuosittain tilaston puunkorjuualalla toimivista koneyrittäjistä. Yrittäjätilastossa ovat mukana

Tilastot 2013. Näin tilasto tehtiin Metsätrans kokoaa vuosittain tilaston puunkorjuualalla toimivista koneyrittäjistä. Yrittäjätilastossa ovat mukana 5 Tilastot Vuosi toi metsiin myös uutta ympäristöystävällisempää tekniikkaa. ProSilva lanseerasi viime vuonna maailman ensimmäisen hybridiharvesterin. Näin tilasto tehtiin Metsätrans kokoaa vuosittain

Lisätiedot

Autoalan perustutkinnon toteutus- ja arviointisuunnitelma Rauma

Autoalan perustutkinnon toteutus- ja arviointisuunnitelma Rauma Autoalan perustutkinnon toteutus- ja arviointisuunnitelma Rauma Hyväksymispäätökset Työelämäjaos 19.11.2015 Johtokunta 22.12.2015 1 Sisällys Jaksosuunnitelma...2 Ammatilliset tutkinnon osat 135 osp...3

Lisätiedot

Suomalaisen verkkokaupan tila EPiServerAscend 15. Mikko Jokela, North Patrol Oy, 19.11.2015

Suomalaisen verkkokaupan tila EPiServerAscend 15. Mikko Jokela, North Patrol Oy, 19.11.2015 Suomalaisen verkkokaupan tila EPiServerAscend 15 Mikko Jokela, North Patrol Oy, 19.11.2015 PÄÄTEEMAT 1. Organisoituminen ja työnjako käytännössä 2. Johtaminen ja liiketoimintaprosessit 3. Asiakkaat 4.

Lisätiedot

Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito

Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito 2 Rexroth huolto: avain parempaan tuottavuuteen Koneiden maksimaalinen käytettävyys ja korkea hyötysuhde tuotantolaitteistojen koko elinkaaren ajan: Nämä

Lisätiedot

ENEMMÄN TURVAA, ENEMMÄN AJONAUTINTOA. Mopar Vehicle Protection on rinnallasi koko matkan ajan.

ENEMMÄN TURVAA, ENEMMÄN AJONAUTINTOA. Mopar Vehicle Protection on rinnallasi koko matkan ajan. ENEMMÄN TURVAA, ENEMMÄN AJONAUTINTOA. Mopar Vehicle Protection on rinnallasi koko matkan ajan. MAXIMUM CARE Jatkotakuu FIAT DUCATO alustaisiin matkailuautoihin SINUN FIAT DUCATO MATKAILUAUTOSI ON VARUSTETTU

Lisätiedot

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Tuote-esite Tekee kierrätyksestä helpompaa Nopea ja kompakti Hiabin XS 211W HiPro on erityisesti kevyempiin kierrätystöihin suunniteltu 21 tm kapasiteettiluokan nosturi. XS

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot