KEVÄT TIEDOTE Hyvä osakkeenomistaja. Moro!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KEVÄT TIEDOTE 24.5.2016. Hyvä osakkeenomistaja. Moro!"

Transkriptio

1 KEVÄT TIEDOTE Hyvä osakkeenomistaja Moro! Kirjoitin lähes tasan kaksi vuotta sitten, aloittaessani ensimmäistä kesää Levillä, että klubimme imago olisi sosiaalinen, helposti lähestyttävä, viihtyisä ja yhteisöllinen. Tämän lisäksi toivoin, että Levi golfista puhuttaisiin asiakaspalveluhenkisenä ja pohjoisen olosuhteista huolimatta hyväkuntoisena kenttänä, joka tarjoaa ainutlaatuisia Lappilaisia golf elämyksiä. Tämä on tarkoittanut panostuksia asiakaskohtaamispisteisiin, joista tietenkin tärkein on kenttä ja sen pelattavuus. Olemme investoineet pelin kannalta merkittäviin osa alueisiin kentällä ja tulemme niin tekemään myös jatkossa. Samalla kun pidämme huolta tärkeimmästä varallisuudestamme, olemme pyrkineet parantamaan Levi Golfin palvelua kattamaan kaikki asiakkaille tärkeät palvelukohtaamiset; markkinointiviestinnän, caddiemasterin, Pro shopin, harjoitusalueen, ravintolatoiminnon sekä kentän pelattavuuden ja yleisen ilmeen. Leppoisa Leviläinen palvelu ja Lappilaisuus ovat tekijöitä, jotka erottavat meidät kaikista muista maailman kentistä. Tämän ytimen ympärillä panostamme viihtyvyyteen monimuotoisten kilpailuiden ja tapahtumien osalta. Tapahtumien kirjo on aloittelijoiden kipinä kierroksista, klinikoiden ja sosiaalisten parikilpailuiden kautta aina Suomen parhaiden pelaajien vierailuun. Viimevuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn, Maailman pohjoisimman PGA kilpailun hyvän palautteen johdosta, n. 40 Suomen kärki ammattilaista tulevat taistelemaan pohjoisen herruudesta. Kilpailun yhteydessä järjestetään Kivitippu Pro-Am, jonka pitkä historia Lappajärven kentältä ja erinomaiset järjestelyt takaavat unohtumattoman golf elämyksen kaikille yritysvieraille. Alkukesän pelejä sekä klubitaloltamme avautuvaa kaunista maisemaa, tulee pelikauden alussa haittaamaan ykkösväylän uudistus työt. Tavoite on saada väylä pelikuntoon heinäkuun alkuun mennessä, jonka jälkeen pelaajien kaikille aisteille avautuu Levi Golfin monimuotoisuus ja kaikki se mitä kenttä 18. reiän aikana pelaajille tulee tarjoamaan. Toivon, että tehdyillä parannuksilla sekä päivittäisellä työllä, pystymme tarjoamaan teille sen mitä olen ensimmäisessä kevättiedotteessani luvannut. Tervetuloa nauttimaan Lappilaisuudesta, viihteestä ja palvelusta sekä leppoisasta Leviläisestä tunnelmasta. Kenttä ja sen toimijat ovat valmiita palvelemaan teitä Erinomaista kesää kaikille!! Janne Pelkonen Toimitusjohtaja Levi Golf & Country Club Oy

2 Kenttä Viheriöt ovat talvehtineet hyvin ja kenttä saadaan auki kesäviheriöin kesäkuun alussa. Viikolla 20 ensimmäisiä greenejä päästiin jo leikkaamaan sekä ne harjattiin, kylvettiin, katettiinn ja lannoitettiin. Väylät hiekoitettiin toukokuun alussa ja tällä hetkellä ne odottavat kuivumista jsekä harjausta. Väylän 1 remontti jatkuu, kun maapohja on kuivunut riittävästi. Kuivumista on nopeutettu lumen poistolla ja pinnan muotoiluilla. Rangelle ja harjoitusviheriölle tehdään väliaikainen väylä remontin valmistumiseen asti. Konekalustoa on täydennetty tälle kaudelle kahdella uudella väyläleikkurilla sekä ilmastuskoneella. Hyvää golf kautta, Ilkka Kutvonen Kenttämestari Ravintola Ravintola Draivi uusii ruokakonseptiansa tulevalle kesälle siten, että golfaajille tarjotaan joka päivä entistä monipuolisempaa, terveellistä ja maistuvaa ruokaa buffet:n muodossa. Aikaisempina kesinä suosittu keitto-salaatti-buffet on laajennettu vielä runsaammaksi kesä-buffet:ksi, josta löytyy kattava valikoima salaatteja, kahta vaihtoehtoa lämmintä ruokaa lisäkkeineen sekä jälkiruoka/kahvi. Kesä-buffet:n vaihtelevuus ja toisaalta laatu / suunnitelmallisuus on varmennettu kahden viikon kiertävällä menulistalla. Kesä-buffet on katettu Draivissa joka päivä klo Iltapeleissä Draivin tarjoama ruokatuote on Salad Buffet, joka on katettu päivittäin klo Salad Buffet:sta löytyy raikkaiden kesäisten salaattien ja kasvisten lisäksi myös proteiinipitoisia kana-, possu ja kalatuotteita, juustoa ja papuja. Salad Buffet on kesäinen, terveellinen mutta myös täyttävä vaihtoehto ruokailuun golf-kierroksen jälkeen. Saattaisi olla ihan hyvä ajatus aloittaa ennen kierrosta lounaalla ja täydentää energiavarastot kierroksen jälkeen Salad Buffet:n voimin. Sitten voikin keskittyä vaikkapa saunomiseen eikä tarvitse enää kotona tai mökillä kokkailla Mukavaa golf-kesää! Marko Mustonen Levi Restaurants Pro shop Proshop-kauppiaana jatkaa Peltomäki Golf Oy. PeGo on yritys joka tarjoaa proshop- ja opetuspalvelut Levin lisäksi Linna- Vuosaari- ja KeimolaGolfissa sekä Planmeca myymälä- ja talviharjoittelutilassaan. PeGo on erikoistunut myymään ja sovittamaan mailat jokaiselle omien tarpeiden ja mittojen mukaan, muun muassa mailojen analysointijärjestelmä- Trackmanin avulla. Tämä palvelu tulee olemaan käytössä myös Levillä, useampana viikonloppuna kauden aikana. Proshopissa tulee olemaan myös valikoima demo- ja vuokramailoja, jotka ovat testattavissa läpi kauden.

3 Levin proshopista löydät markkinoiden tyylikkäimmät ja laadukkaimmat kengät, tekstiilit, mailat, pallot ja tarvikkeet. Katso PeGon tuotevalikoimaa verkkokaupastamme. Levin proshopin päämerkkejä kaudella 2016 ovat: Titleist, Footjoy, Wilson, Callaway ja J.Lindeberg. Toivotamme kaikille Levin golffareille helpompaa ja hauskempaa golfkautta 2016! Golf terveisin, Tomi Tolsa Peltomäki Golf Oy HALLITUS Pelioikeusliput 2016 Viime kesän tavoin A- ja B-osakkeen pelilippuja saa keväällä klubilta. Eri pyynnöstä voimme myös postittaa niitä Käyttö on mahdollista vasta kun hoitovastikke on maksettu. Pelioikeuksien välityksistä alla, hinnasto ja välityspalkkiot löytyvät myös kotisivuilta. Pelioikeuden siirtäminen ja vaihtaminen - A-osakkeella voi pelata kuka tahansa jäsen- ja tasoituskortin omaava ja osakkeenomistajan valtuuttama henkilö. Pelikertoja osakkeella on kuitenkin maksimissaan 35 kauden aikana. A-osakkeen omistaja voi täten pelata osakkeellaan itse, lainata osakettaan ystävälle tai välittää/vuokrata osakettaan itse. - A-sarjan osakkeen pelioikeus voidaan vuosittain tai toistaiseksi vaihtaa enintään kahdeksi B-sarjan osakkeen nimetyksi henkilöpelioikeudeksi maksamalla pelioikeuskohtainen hoitovastike myös lisäpelioikeudesta. - Mikäli perheessä on kaksi nimettyä pelioikeutta saavat samassa taloudessa asuvat 18 vuotta ja sitä nuoremmat perheenjäsenet pelioikeuden pelikaudelle maksamalla puolet pelioikeuskohtaisesta hoitovastikkeesta. - B-sarjan osakkeen omistaja saa siirtää pelioikeutensa pelikaudeksi kerrallaan. Pelioikeuden siirtäminen on toteutettava kirjallisesti ennen kuin pelioikeutta on asianomaisena pelikautena ryhdytty käyttämään ja sen on hyväksytettävä yhtiön hallituksella. Pelioikeuden siirtäminen ei vapauta osakkeen omistajaa hänelle yhtiöjärjestyksen 7 :ssä määrätystä vastikevelvollisuudesta.

4 Pelioikeuksien välitys Mikäli itse ei halua pelata tai välittää omaa osakettaan, golf-yhtiölle voi jättää A-osakkeita välitettäväksi pelikaudeksi kerrallaan. Osakkeet välitämme siten, että käytetty pelioikeus siirtyy sillä hetkellä välityksessä olevien osakkeiden viimeiseksi. Tietyn ajan kuluessa välitetty osake nousee välitysjonossa taas ensimmäiseksi, jolloin yhtiö välittää toisen pelikerran kyseisestä osakkeesta jne. Tällä järjestelyllä välitys on tasapuolista. Mikäli osakkeenomistaja antaa osakkeen välitettäväksi, hän ei voi omaa osakettaan itse käyttää, vaan pelattaessa on vuokrattava välityksessä kulloinkin ensimmäisenä oleva osake (pelikerta/green fee). Välitykseen jätetystä pelioikeudesta pelaajalta peritään green fee maksu alla olevan taulukon mukaisesti. Välityspalkkiot tilitetään tilikauden lopussa välityssopimuksessa ilmoitetulle tilille. Huom! Osakkeella ei saa itse pelata ennen välitykseen jättämistä. Mikäli purkaa kauden aikana välityssopimuksen, on osakkeenomistajan maksettava 175,00 korvauksena keskeytetystä välityssopimuksesta golf-yhtiölle. Levi Golf & Country Club Oy GREEN FEE 2016 Välitettävien osakkeiden GF-hinnat /hlö ilta- / yöpeli kesäkuu 30,00 30,00 heinä-elokuu 45,00 30,00 syyskuu 45,00 30,00 klo klo 18- pimeään Juniorigreenfee -30 % Välityspalkkiot Välityspalkkioista Levi Golf & Country Club Oy perii provisiota 20 %, kuitenkin siten, että juniorigreenfeestä ei peritä provisiota vaan välityspalkkio tilitetään kokonaisuudessaan välitettävän osakkeen omistajalle. Välityssopimuksen muut ehdot säilyvät ennallaan. Ilmoitus pelioikeuksien siirtämisestä, vaihtamisesta tai välityksestä Mikäli siirrät tai vaihdat pelioikeuksiasi tai haluat tehdä välityssopimuksen, ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen janne.pelkonen@levi.fi. Välitysjärjestys määräytyy ilmoitusten saapumisen mukaan.

5 Ajanvaraukset Osakkeenomistaja voi varata peliaikoja sekä caddie masterilta että NexGolfajanvarausjärjestelmällä. Jotta ei syntyisi varattuja, mutta käyttämättömiä (ns. no show ) peliaikoja, peliaikavaraus on sitova, jollei sitä peruta viimeistään kahta tuntia ennen pelaamista. Sitovasta varauksesta osakkeenomistajalta vähennetään aina yksi pelikerta. Kotisivuilla on ohjelman käyttöohjeet. Ystävällisin terveisin, Levi Golf & Country Club Oy Hallitus Ps. Vielä pieni muistutus Tullessamme kentälle ja klubille muistetaan, että klubimme imago ja viihtyvyys tulee meistä kaikista. Ollaan iloisella mielellä toisiamme ja vieraspelaajia kohtaan, annetaan kenttähenkilökunnalle työrauha, huomioidaan kentän alueella muut liikkujat sekä ollaan sisätiloissa ilman lakkia, tervehditään varauksetta kaikkia sekä muistetaan Golf etiketti. Golf on peli meille kaikille.

KEVÄT TIEDOTE 2.6.2015. Hyvä osakkeenomistaja

KEVÄT TIEDOTE 2.6.2015. Hyvä osakkeenomistaja KEVÄT TIEDOTE 2.6.2015 Hyvä osakkeenomistaja Pitkä talvi on taittunut ja voimme täällä pohjoisessakin ruveta viemään suksia golf bägin tilalle varastoon sekä ottaa ensimmäiset lyönnit rangella. Kenttäkin

Lisätiedot

Vierumäki Golf Oy OSAKASKIRJE Nro 1/2014 Vierumäki Golf Club Oy

Vierumäki Golf Oy OSAKASKIRJE Nro 1/2014 Vierumäki Golf Club Oy 1 Vierumäki Golf Oy OSAKASKIRJE Nro 1/2014 Vierumäki Golf Club Oy Caddiemasterin toimisto ja ajanvaraus Nettivaraus Tasoitusrajat Valvonta Caddiemasterit työskentelevät aiempaan tapaan Classic-, Coach-

Lisätiedot

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 13.2.2014

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 13.2.2014 Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 13.2.2014 Yhtiökokous 13.2.2014 1. Vuoden 2013 tilinpäätöksen esittely 1.1 Kauden 2013 plussat ja miinukset 1.2 Osaketilanne 31.12.2013 1.3 Tunnusluvut 1.4 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 11.2.2015

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 11.2.2015 Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 11.2.2015 1. Vuoden 2014 tilinpäätöksen esittely 1.1 Osaketilanne 31.12.2014 1.2 Tunnusluvut 1.3 Tuloslaskelma 2014 1.4 Tase 2014 1.5 Yhteenveto talouden tunnusluvuista

Lisätiedot

Kullo Golf Club Palveluopas 2014

Kullo Golf Club Palveluopas 2014 Kullo Golf Club Palveluopas 2014 Sisältää tietoa Kullo Golf Clubin toiminnasta ja antaa ohjeita käytännön toimintaan. Hyvä Kullo Golf Clubin osakas, pelioikeuden haltija, jäsen, yhteistyökumppani ja vierailija!

Lisätiedot

OSAKASTIEDOTE 23.2.2015

OSAKASTIEDOTE 23.2.2015 1(5) OSAKASTIEDOTE 23.2.2015 Tämän tiedotteen aiheet ovat 1. Vastikelaskutus 2. Tiedote yhtiökokouksen päätöksistä 3. Pelioikeuksien ilmoittaminen 4. Pelilippujen muuttaminen sarjakortiksi 5. Pelioikeuden

Lisätiedot

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 9.2.2016 1. Vuoden 2015 tilinpäätöksen esittely 1.1 Osaketilanne 31.12.2015 1.2 Tunnusluvut 1.3 Tuloslaskelma 2015 1.4 Tase 2015 1.5 Yhteenveto talouden tunnusluvuista 1.6

Lisätiedot

Vierumäki Golf Oy OSAKASKIRJE Nro 1/2015 Vierumäki Golf Club Oy

Vierumäki Golf Oy OSAKASKIRJE Nro 1/2015 Vierumäki Golf Club Oy 1 Vierumäki Golf Oy OSAKASKIRJE Nro 1/2015 Vierumäki Golf Club Oy Caddiemasterin toimisto ja ajanvaraus Nettivaraus - lähtöajat Caddiemasterit työskentelevät Classic-, Coach- ja Cooke- kenttien frontline

Lisätiedot

GUMBÖLE GOLF OY OSAKEANTIESITE I/2014

GUMBÖLE GOLF OY OSAKEANTIESITE I/2014 1 GUMBÖLE GOLF OY OSAKEANTIESITE I/2014 (Yhtiökokouksen valtuutus ja hallituksen päätös 17.12.2013) Antipäätös O007, 4.2.2014 II D-lajin osake YLEISTÄ TAUSTAA Gumböle Golf Oy:n yhtiökokous teki 27.11.2013

Lisätiedot

1 TOIMINIMI Yhtiön toiminimi on Virpiniemi Golf Oy ja sen kotipaikka on Oulun kaupunki.

1 TOIMINIMI Yhtiön toiminimi on Virpiniemi Golf Oy ja sen kotipaikka on Oulun kaupunki. LIITE 1 1 VIRPINIEMI GOLF OY:N YHTIÖJÄRJESTYS 1 TOIMINIMI Yhtiön toiminimi on Virpiniemi Golf Oy ja sen kotipaikka on Oulun kaupunki. 2 YHTIÖN TOIMIALA Yhtiön toimialana on vuokraoikeuden nojalla hallita

Lisätiedot

Home of White Nights Golf

Home of White Nights Golf 1 GORKI Golf & Resort GORKI Golf Club ainoa alueensa championship-tason kenttä (18 reikää avattiin syyskuussa 2015). Golfklubilla on oma golfakatemia. Klubin ohjelmassa on vuosittain 70 ikonista turnausta

Lisätiedot

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 14.2.2017 1. Vuoden 2016 tilinpäätöksen esittely 1.1 Osaketilanne 31.12.2016 1.2 Tunnusluvut 1.3 Tuloslaskelma 2016 1.4 Tase 2016 1.5 Yhteenveto talouden tunnusluvuista

Lisätiedot

N= N=367

N= N=367 Master Golf Jäsentyytyväisyystutkimus vertailu 2010 vs 2011 14.10.2011 2010 N=517 2011 N=367 (vastaamisen aloittaneet) 1 Taustatiedot 2010: 2011: Vastaajan sukupuoli Ikäjakautuma Olen Masterin Tasoitus

Lisätiedot

SYYSKOKOUS 2013. - TALOUSARVIOESITYS ja MAKSUT 2014. Tiistai 3.12.2013 Metropolia

SYYSKOKOUS 2013. - TALOUSARVIOESITYS ja MAKSUT 2014. Tiistai 3.12.2013 Metropolia SYYSKOKOUS 2013 - TALOUSARVIOESITYS ja MAKSUT 2014 Tiistai 3.12.2013 Metropolia 2013 8. VUODEN 2014 TALOUSARVIO - PERUSTEET Kenttä jäsenten näkökulmasta edelleen täysi (yli 26.000 kierrosta) Kierrostilastot

Lisätiedot

AULANKO GOLF OY YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 31.10.2013

AULANKO GOLF OY YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 31.10.2013 AULANKO GOLF OY YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 31.10.2013 PELIOIKEUKSIEN MÄÄRÄN SELVITYS (Varsinainen yhtiökokous 13.3.2013) Lähtökohtana on varmistaa riittävästi pelitilaa osakkaille (osa strategiaa 2010-2015).

Lisätiedot

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 26.2.2019 1. Vuoden 2018 tilinpäätöksen esittely 1.1 Osaketilanne 31.12.2018 1.2 Tunnusluvut 1.3 Tuloslaskelma ja tase 2018 1.4 Yhteenveto talouden tunnusluvuista 1.5 Toimintakatsaus

Lisätiedot

Kentän laajentamisen rakennustyöt 27-väyläiseksi aloitettiin kauden 2015 alussa.

Kentän laajentamisen rakennustyöt 27-väyläiseksi aloitettiin kauden 2015 alussa. Kankaisten Golfpuisto Oy:n osakkaille OSAKASTIEDOTE 24.11.2015 Ohessa on yhtiökokouskutsu. Sen mukaisesti viralliset yhtiökokousasiakirjat löytyvät yhtiön www-sivuilta. Seuraavassa tiivistettyjä poimintoja

Lisätiedot

GOLF TALMA OY 1 (6) 15.7.2011

GOLF TALMA OY 1 (6) 15.7.2011 GOLF TALMA OY 1 (6) GOLF TALMA OY:N YHTIÖJÄRJESTYS 1 Yhtiön toiminimi ja kotipaikka 2 Yhtiön toimiala Yhtiön toiminimi on Golf Talma Oy ja kotipaikka Sipoo. Yhtiön toimialana on toimia golfkeskuksena ja

Lisätiedot

Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia. SGL aluekierros Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry

Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia. SGL aluekierros Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia SGL aluekierros 10.11.2016 Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry Kurk Golf pähkinänkuoressa 629 C-osakasta (yksityishenkilöt) ja 100 B-osakasta (yritykset)

Lisätiedot

Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy Syyskokous

Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy Syyskokous Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy Syyskokous 12.12.2018 Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 10 :n mukaan varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat, päätetään rahoitusvastikkeiden rahastoimisesta

Lisätiedot

GOLF TALMA OY VUOSIKERTOMUS

GOLF TALMA OY VUOSIKERTOMUS GOLF TALMA OY VUOSIKERTOMUS 1.1.-31.12.2018 HALLINTO Yhtiökokous kokoontui vuoden aikana kaksi kertaa yhtiöjärjestyksen mukaiseen yhtiökokoukseen. Hallitukseen kuuluivat: Timo Heikkilä (puheenjohtaja),

Lisätiedot

Aineiston rakenne % Sukupuoli Mies Nainen

Aineiston rakenne % Sukupuoli Mies Nainen Aineiston rakenne % 2009 2011 2012 2014 2015 Sukupuoli Mies 79 70 70 80 81 Nainen 21 30 30 20 19 Ikä alle 18 4 1 3 1 1 18-29 8 7 8 4 4 30-54 39 40 32 45 44 yli 55 48 51 57 49 51 Onko osakas osakas 49 48

Lisätiedot

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Peltolan uutiset Peltola Golfin jäsenlehti Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Kädessäsi on Peltola Golfin ensimmäinen jäsenlehti. Sähköpostiin ja Peltolan nettisivuille

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Kauden 2012 toimintasuunnitelma pohjautuu hallituksen laatimaan Talma 2020 strategiaan. yhtiökokoukselle 1.3.2011. Strategia esiteltiin Talous Hoitovastikkeeksi hallitus ehdottaa

Lisätiedot

MERKINTÄESITE LAHDEN GOLF OY:N OSAKEANTI 19.05.2014 30.09.2014

MERKINTÄESITE LAHDEN GOLF OY:N OSAKEANTI 19.05.2014 30.09.2014 MERKINTÄESITE LAHDEN GOLF OY:N OSAKEANTI 19.05.2014 30.09.2014 OSAKEANNIN JÄRJESTÄJÄ Osakeannin järjestää Lahden Golf Oy. Yhtiö on perustettu 7.7.1997 ja sen kotipaikka on Lahti. Kaupparekisteriin yhtiö

Lisätiedot

Golf-toimintaa Koneen ja Konecranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille

Golf-toimintaa Koneen ja Konecranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille Golf-toimintaa Koneen ja Konecranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille Uutiset Edelliset uutiset 14.3.2011 KoKe-mestaruuskisa sunnuntaina 12.6.2011 7.3.2011 Vuokraa Hyvinkään pelioikeus Tapahtumat Johtokunta

Lisätiedot

Jäsenten tyytyväisyys golfseurojen palvelujen laatuun. Toimeksiantajana Suomen Golfliitto ry.

Jäsenten tyytyväisyys golfseurojen palvelujen laatuun. Toimeksiantajana Suomen Golfliitto ry. Jäsenten tyytyväisyys golfseurojen palvelujen laatuun Toimeksiantajana Suomen Golfliitto ry. Kaksi eri kyselyä: Yleistä 1. Seurakysely postitus valtakunnallisesti 5591 golfseuran jäsenelle 2. Internet-kysely

Lisätiedot

SHG. Lakisto. Par 71 5 944 m 5 553 m 5 107 m 4 470 m. golfkenttäopas

SHG. Lakisto. Par 71 5 944 m 5 553 m 5 107 m 4 470 m. golfkenttäopas SHG Lakisto Par 71 5 944 m 5 553 m 5 107 m 4 470 m golfkenttäopas Tervetuloa golfkentälle! Tämä kenttäopas kehittää sinua nopeasti tekemään parempia päätöksiä golfkierroksen aikana. Hyvä pelitulos perustuu

Lisätiedot

JUNIORI! ALOITA GOLF HELPOMMIN KUIN USKOTKAAN.

JUNIORI! ALOITA GOLF HELPOMMIN KUIN USKOTKAAN. JUNIORI! ALOITA GOLF HELPOMMIN KUIN USKOTKAAN. MEILLÄ JUNIORIT SAAVAT HYVÄT EVÄÄT GOLFIIN! Tule kokeilemaan golfia lajia, jossa saat nauttia ulkoilmasta kavereiden seurassa. Espoon Golfseura on Golfliiton

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä 1/5

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä 1/5 Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä Jäsentiedote 12 toukokuu/2018 Ajankohtaista 1/5 Aukioloajat Caddiemaster arkisin klo 8 19, la-su klo 7-18 Ravintola päivittäin klo 8 22 Kenttämestarin

Lisätiedot

Golf-toimintaa Koneen ja Konecranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille

Golf-toimintaa Koneen ja Konecranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille Golf-toimintaa en ja cranesin henkilökunnalle ja eläkeläisille Uutiset Edelliset uutiset 7.3.2011 KoKe-mestaruuskisa sunnuntaina 12.6.2011 5.3.2011 Vuokraa Hyvinkään pelioikeus Klikkaa linkkiä. Tapahtumat

Lisätiedot

Aura Golf. Yhteenveto N = 452

Aura Golf. Yhteenveto N = 452 Aura Golf Yhteenveto N = 452 07.01.2014 1 Sisällys Sivu Kyselyn mittari 3-5 Taustatiedot 6 Kuluneen kauden toiminta 7 Caddiemastertoiminta 8 Pelaaminen 8 Kentän kunto 9 Kilpailutoiminta 10 Klubitalo ja

Lisätiedot

MUURAME GOLF OY OSAKASTIEDOTE VASTIKELASKUTUS. Tämän tiedotteen aiheet ovat

MUURAME GOLF OY OSAKASTIEDOTE VASTIKELASKUTUS. Tämän tiedotteen aiheet ovat sivu 1/5 MUURAME GOLF OY OSAKASTIEDOTE 8.3.201.2019 Tämän tiedotteen aiheet ovat 1. Vastikelaskutus 2. Tiedote yhtiökokouksen päätöksistä 3. Pelioikeuksien ilmoittaminen ja juniori-/opiskelijapelioikeudet

Lisätiedot

Komeat puitteet rennolle tapahtumalle

Komeat puitteet rennolle tapahtumalle Bodomin kartanon väki toivottaa sinut tervetulleeksi! Master Golf toimii Bodom-järven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon ympärillä, Espoossa. Yhtiö on perustettu vuonna 1987 ja sillä on kaksi erilaista

Lisätiedot

Golfseurojen jäsentyytyväisyyskysely ja harrastajatutkimus 2005

Golfseurojen jäsentyytyväisyyskysely ja harrastajatutkimus 2005 Golfseurojen jäsentyytyväisyyskysely ja harrastajatutkimus 2005 Tutkimus tehdään opinnäytetyönä Suomen Golfliitto ry:n toimeksiannosta. Tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa otoksella Suomen Golfliiton

Lisätiedot

St. Laurence Golf - Golfia Parhaimmillaan

St. Laurence Golf - Golfia Parhaimmillaan St. Laurence Golf - Golfia Parhaimmillaan St. Laurence Golfin arvot Golfperinteiden kunnioittaminen Ympäristön huomioiminen Jatkuva kehittäminen Toisten huomioiminen Toimivat palvelut Sujuva peli Aukiolo

Lisätiedot

Syysyhtiökokous. Oy Nordgolf Ab 15.11.2011 klo 19.00. Nordcenter 2009 www.nordcenter.com

Syysyhtiökokous. Oy Nordgolf Ab 15.11.2011 klo 19.00. Nordcenter 2009 www.nordcenter.com Syysyhtiökokous Oy Nordgolf Ab 15.11.2011 klo 19.00 1 Nordcenter 2009 www.nordcenter.com KUTSU SYYSYHTIÖKOKOUKSEEN Oy Nordgolf Ab:n osakkeenomistajat kutsutaan syysyhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Oy Porvoon Keskusgolf Ab 21.07.2015 15:03:38 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 21.07.2015 Toiminimi: Oy Porvoon Keskusgolf Ab Yritys- ja yhteisötunnus:

Lisätiedot

Seurailta 1.3. 2016 TERVETULOA!

Seurailta 1.3. 2016 TERVETULOA! Seurailta 1.3. 2016 TERVETULOA! 1. Katsaus kauteen 2015 1. Kierrosmäärät Seurailta 1.3. 2016 Illan agenda 2. Osakas- ja jäsenkyselyn sekä vieraspelaajakyselyn tulokset 1. Tuloksien yleissilmäys 2. Johtopäätöksiä

Lisätiedot

Keskustelunavaus yhtiökokoukseen !

Keskustelunavaus yhtiökokoukseen ! Pelilippupooli Keskustelunavaus yhtiökokoukseen 16.2.2014 Kanavagolf Vääksy Oy, pelilipputyöryhmä - 9. helmikuuta 2014 1 Lähtökohta Viime vuosien kehitys golfosakkeen arvostuksessa ei luultavasti tyydytä

Lisätiedot

Johtokuntien ja johdon raportti. Hartolan Golfklubi Syyskuu 2017

Johtokuntien ja johdon raportti. Hartolan Golfklubi Syyskuu 2017 Johtokuntien ja johdon raportti Hartolan Golfklubi Syyskuu 2017 Tietoa raportista VASTAUSMÄÄRÄT Alla on tähän mennessä suoritettujen Pelaaja Ensin -kyselyiden vastausmäärät. Kysely Kutsuttuja Vastauksia

Lisätiedot

Tarinagolf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 19.00

Tarinagolf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 19.00 Tarinagolf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 27.11.2018, klo 19.00 ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri 3. Vahvistetaan

Lisätiedot

Tarinaharjun Golf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio , klo 19.00

Tarinaharjun Golf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio , klo 19.00 Tarinaharjun Golf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio 26.11.2015, klo 19.00 ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri 3. Vahvistetaan

Lisätiedot

KEIMOLA GOLFIN ASIAKASOPAS. eli Käsikirja 2012

KEIMOLA GOLFIN ASIAKASOPAS. eli Käsikirja 2012 KEIMOLA GOLFIN ASIAKASOPAS eli Käsikirja 2012 Ohjeita & neuvoja kentällä ja klubilla käyttäytymiseen. Sisältää käytännön tietoa toiminnasta, aukioloajoista, golfauton vuokraamisesta, green fee-eduista

Lisätiedot

KAJAANIN GOLF YHTEENVETO RAPORTIN TEKIJÄ Ari Ruoholahti, golfyhteisökehittäjä

KAJAANIN GOLF YHTEENVETO RAPORTIN TEKIJÄ Ari Ruoholahti, golfyhteisökehittäjä KAJAANIN GOLF YHTEENVETO 2018 RAPORTIN TEKIJÄ Ari Ruoholahti, golfyhteisökehittäjä Yhteistyössä: NPS - jäsenet Heinäkuu 2017 Syyskuu 2017 Koko vuosi 2017 Koko vuosi Heinäkuu 2018 Syyskuu 2018 Koko vuosi

Lisätiedot

Peltolan uutiset 3/2011

Peltolan uutiset 3/2011 Peltolan uutiset 3/2011 Syksyllä golfkausi alkaa olla lopuillaan, mutta ei vielä ohi. Golfkauden lopuksi on hyvä kaivella aivojen muistisopukoita ja kerrata golfin sääntöjä. Sääntöopas, golffarin paras

Lisätiedot

Syyskokous

Syyskokous Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy Syyskokous 7.12.2017 Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 10 :n mukaan varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat, päätetään hoitolainojen muuttamisesta rahoituslainoiksi

Lisätiedot

HALLITUS HALLITUS VUOSIMUISTIO 2008. Matti Laukkanen 040 511 9646 puheenjohtaja ineslines@ineslines.fi. Rauno A Mäenpää puheenjohtaja

HALLITUS HALLITUS VUOSIMUISTIO 2008. Matti Laukkanen 040 511 9646 puheenjohtaja ineslines@ineslines.fi. Rauno A Mäenpää puheenjohtaja 1 Vuosaari Golf Oy HALLITUS Rauno A Mäenpää puheenjohtaja Lauri Manninen jäsen Eero Ylä-Soininmäki jäsen Tiina Hellgrén jäsen Staffan Tuomolin toimitusjohtaja Vuosaari Golf Helsinki ry HALLITUS Matti Laukkanen

Lisätiedot

1. Yhtiön toiminimi ja kotipaikka Yhtiön toiminimi on Tuusulan Golfklubi Oy ja kotipaikka Tuusulan kunta.

1. Yhtiön toiminimi ja kotipaikka Yhtiön toiminimi on Tuusulan Golfklubi Oy ja kotipaikka Tuusulan kunta. TUUSULAN GOLFKLUBI OY:N YHTIÖJÄRJESTYS 1. Yhtiön toiminimi ja kotipaikka Yhtiön toiminimi on Tuusulan Golfklubi Oy ja kotipaikka Tuusulan kunta. 2. Yhtiön toimiala Yhtiön toimialana on omistaa, hallita

Lisätiedot

Muurame Golf Asiakastyytyväisyyskysely 2013

Muurame Golf Asiakastyytyväisyyskysely 2013 Muurame Golf Asiakastyytyväisyyskysely 2013 1(9) Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää asiakkaiden tyytyväisyyttä Muuramen Golfkentän toimintaan. Tutkimuksen kohderyhmänä olivat Muuramen golfyhteisön jäsenet,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Kauden 2013 toimintasuunnitelma keskittyy kentän viime kausina saavutetun hyvän pelikunnon ylläpitämiseen ja palveluiden sekä viihtyvyyden kehittämiseen. Talous Hoitovastikkeeksi

Lisätiedot

Yhtiöllä on kolme osakesarjaa. Alla näet osakesarjat, niiden äänimäärät ja pelioikeudet. A-sarja B-sarja Yritysosake C-sarja Henkilöosake

Yhtiöllä on kolme osakesarjaa. Alla näet osakesarjat, niiden äänimäärät ja pelioikeudet. A-sarja B-sarja Yritysosake C-sarja Henkilöosake STRATEGIA 2019 2025 Messilä Golf Oy Messilä Golf Oy perustettiin 30 vuotta sitten Messilä Maailma Oy:n tytäryhtiöksi täydentämään talvisen pääsesongin liiketoimintaa. Alkuperäinen yhtiöjärjestys on edelleen

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Keimola Golf Club Oy 19.09.2014 08:59:54 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 19.09.2014 Toiminimi: Keimola Golf Club Oy Yritys- ja yhteisötunnus:

Lisätiedot

Lahden Golf Oy Syyskokous Esityslista

Lahden Golf Oy Syyskokous Esityslista Lahden Golf Oy Syyskokous 29.11.2016 Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen Puheenjohtaja Sihteeri Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat 3. Osanottajat, kokouksen laillisuus,

Lisätiedot

Osakeannin järjestäjä on Gumböle Golf Oy. Gumböle Golf Oy on perustettu vuonna 2000 (y-tunnus 1637407-4). Yhtiön kotipaikka on Espoo.

Osakeannin järjestäjä on Gumböle Golf Oy. Gumböle Golf Oy on perustettu vuonna 2000 (y-tunnus 1637407-4). Yhtiön kotipaikka on Espoo. 1 GUMBÖLE GOLF OY SIJOITUSMUISTIO OSAKEANTI I / 2014 II D-LAJIN OSAKE Osakeannin järjestäjä: Osakeannin järjestäjä on Gumböle Golf Oy. Gumböle Golf Oy on perustettu vuonna 2000 (y-tunnus 1637407-4). Yhtiön

Lisätiedot

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ.

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. 18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. PARAS PALVELU 2007 GOLF DIGEST -LEHTI PAY & PLAY PREMIUM Minämäki Aura Masku Naantali Kultaranta Golf Turku Sauvo

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Suurpellon jätehuolto Oy 30.11.2015 13:50:00 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 30.11.2015 Toiminimi: Suurpellon jätehuolto Oy Yritys- ja yhteisötunnus:

Lisätiedot

Toukokuu 2016 VIERUMÄEN GOLFSEURAN TIEDOTE 30.4.2016 CADDIE MASTER KILPAILUJA

Toukokuu 2016 VIERUMÄEN GOLFSEURAN TIEDOTE 30.4.2016 CADDIE MASTER KILPAILUJA Toukokuu 2016 VIERUMÄEN GOLFSEURAN TIEDOTE 30.4.2016 CADDIE MASTER Classic caddie master 9-17, 4.5. alkaen 8-18, 14.5. alkaen 7-18 Cooke caddie master 8-17 Back office (ajanvaraus) 9-17 Kenttien ja caddiemasterin

Lisätiedot

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros Kilpailukutsu PS ALPPI CUP 2015/2016 12.-13.12.2015 PYHÄ 30.-31.1.2016 SALLA LA 12.12. Alueleiri klo 11.00 leiriohjelma alkaa treeniklinikka (myös pujottelusukset mukaan) aikuisille radanmerkkauskoulutus

Lisätiedot

Syyskokous

Syyskokous Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy Syyskokous 1.12.2016 Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 10 :n mukaan varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat, päätetään rahoitusvastikkeiden rahastoimisesta

Lisätiedot

************************************************************************************************

************************************************************************************************ Espoo Ringside Golf Oy Y-Tunnus: Nurmikartanontie 5 0689186-0 02920 Espoo ************************************************************************************************ YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTOSEHDOTUS

Lisätiedot

Tarinagolf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 19.30

Tarinagolf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 19.30 Tarinagolf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 28.11.2016, klo 19.30 ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri 3. Vahvistetaan

Lisätiedot

Johtokuntien ja johdon raportti. Hartolan Golfklubi Heinäkuu 2017

Johtokuntien ja johdon raportti. Hartolan Golfklubi Heinäkuu 2017 Johtokuntien ja johdon raportti Hartolan Golfklubi Heinäkuu 2017 Tietoa raportista VASTAUSMÄÄRÄT Alla on tähän mennessä suoritettujen Pelaaja Ensin -kyselyiden vastausmäärät. Kysely Kutsuttuja Vastauksia

Lisätiedot

SHG. Lakisto. Par m m m m. golfkenttäopas

SHG. Lakisto. Par m m m m. golfkenttäopas SHG Lakisto Par 71 5 944 m 5 553 m 5 107 m 4 470 m golfkenttäopas Tervetuloa golfkentälle! Tämä kenttäopas kehittää sinua nopeasti tekemään parempia päätöksiä golfkierroksen aikana. Hyvä pelitulos perustuu

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Tikkurilan Golfkeskus Oy 19.11.2017 08:29:24 1(5) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 19.11.2017 Toiminimi: Tikkurilan Golfkeskus Oy Yritys- ja yhteisötunnus:

Lisätiedot

Oy Kråklund Golf Ab Ylimääräinen yhtiökokous ti 26.8.2014 klo 18:00. Extra bolagsstämma tis 26.8.2014 kl. 18:00

Oy Kråklund Golf Ab Ylimääräinen yhtiökokous ti 26.8.2014 klo 18:00. Extra bolagsstämma tis 26.8.2014 kl. 18:00 Oy Kråklund Golf Ab Ylimääräinen yhtiökokous ti 26.8.2014 klo 18:00 Oy Kråklund Golf Ab Extra bolagsstämma tis 26.8.2014 kl. 18:00 Jokamieskentän rakentaminen ja harjoitusalueiden perusparannus Hanke 2014

Lisätiedot

Hill Side Golf & Country Club Oy. Yhtiökokous

Hill Side Golf & Country Club Oy. Yhtiökokous Hill Side Golf & Country Club Oy Yhtiökokous 1.12.2016 Työjärjestys 1 Kokouksen avaus 2 Valitaan kokouksen puheenjohtaja 3 Valitaan kokouksen sihteeri 4 Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

Lisätiedot

Uusien jäsenten perehdyttäminen. Seuran kapteeni Hanno Strang

Uusien jäsenten perehdyttäminen. Seuran kapteeni Hanno Strang 1 Uusien jäsenten perehdyttäminen Seuran kapteeni Hanno Strang 5.7.2011 Espoo Ringside Golf Oy Espoo Ringside Golf Ry Golfyhteisö 2 Muut toimijat Ringside Golf Klubiravintola Merja ja Harry Wegelius Pro-shop

Lisätiedot

Johtokuntien ja johdon raportti. Golf Talma Syyskuu 2015

Johtokuntien ja johdon raportti. Golf Talma Syyskuu 2015 Johtokuntien ja johdon raportti Golf Talma Syyskuu 2015 Tietoa raportista VASTAUSMÄÄRÄT Alla on tähän mennessä suoritettujen Pelaaja Ensin -kyselyiden vastausmäärät. Kysely Kutsuttuja Vastauksia Vastausprosentti

Lisätiedot

GOLF TALMA OY - TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Kauden 2011 toimintasuunnitelma pohjautuu hallituksen laatimaan Talma 2020 strategiaan. Strategia esitellään yhtiökokoukselle 1.3.2011. Talous Hoitovastikkeeseen

Lisätiedot

Koha-Suomi Oy Yhtiöjärjestys

Koha-Suomi Oy Yhtiöjärjestys 1 Koha-Suomi Oy Yhtiöjärjestys 2 1. Yhtiön toiminimi Yhtiön toiminimi on Koha-Suomi Oy, ruotsiksi Koha-Finland Ab ja englanniksi Koha-Finland Ltd. 2. Yhtiön kotipaikka Yhtiön kotipaikka on Mikkeli. 3.

Lisätiedot

GG Golfyhteisö. Yhtiöjärjestyksen muutos ehdotuksia ja muita kysymyksiä

GG Golfyhteisö. Yhtiöjärjestyksen muutos ehdotuksia ja muita kysymyksiä GG Golfyhteisö Yhtiöjärjestyksen muutos ehdotuksia ja muita kysymyksiä 03.10.2017 Gumböle Klubitalo Tapio Potila, GG Oy, Hall.pj. Markku Ignatius, GG Oy, Tj GG Oy Hallitus 6.10.2017 Copyright 2017 T. Potila

Lisätiedot

TARINAHARJUN GOLF OY TILIKAUSI 1.1.2013-31.12.2013

TARINAHARJUN GOLF OY TILIKAUSI 1.1.2013-31.12.2013 TARINAHARJUN GOLF OY TILIKAUSI 1.1.2013-31.12.2013 TOIMINTAKERTOMUS Yleistä Tarinaharjun Golf Oy:n kahdeskymmeneskuudes toimikausi sujui toimintasuunnitelman mukaisesti. Pelikausi oli vilkas. Tarinan kentillä

Lisätiedot

Perjantaina 4.1.2013 kello 16.00 Petäjätie 12, 73310 Tahkovuori. Yhtiökokous

Perjantaina 4.1.2013 kello 16.00 Petäjätie 12, 73310 Tahkovuori. Yhtiökokous Yhtiökokous Perjantaina 4.1.2013 kello 16.00 Golden Resort, Yhtiökokous Petäjätie 12, 73310 Tahkovuori Perjantaina 22.1.2010 kello 13.00 Golden Resort, Petäjätie 12, 73310 Tahkovuori. tgc_yhtiokokous4_1_2013.indd

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

Syyskokous Liitteet: Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy

Syyskokous Liitteet: Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy Syyskokous 9.12.2014 Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 10 :n mukaan varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat ja päätetään rahoitusvastikkeiden rahastoimisesta

Lisätiedot

Wiurila Golf & Country Club ry. Nuorisotoimikunta

Wiurila Golf & Country Club ry. Nuorisotoimikunta Wiurila Golf & Country Club ry Nuorisotoimikunta 2013 Nuorisotoimikunta ja ohjaajat: (yhteystiedot) Puheenjohtaja: Pasi Kuhalainen pasi.kuhalainen(at)wgcc.fi 040 823 8781 PRO: Miikka Heinonen miikka.heinonen(at)wgcc.fi

Lisätiedot

Toimiston terveiset. Kurk Golfin juniorit kiittävät kaikkia Euro per bogeypiste -tapahtumaan osallistuneita

Toimiston terveiset. Kurk Golfin juniorit kiittävät kaikkia Euro per bogeypiste -tapahtumaan osallistuneita Toimiston terveiset Kesäkuussa caddiemasterin tiskin taakse saapuu viimeisetkin kesätyöntekijät; edellisen kauden Anna ja uutena Aleksi. Jotta palvelu ja ajanvaraus toimii jatkossakin sujuvasti toivomme

Lisätiedot

Johtokuntien ja johdon raportti. Hartolan Golfklubi Syyskuu 2018

Johtokuntien ja johdon raportti. Hartolan Golfklubi Syyskuu 2018 Johtokuntien ja johdon raportti Hartolan Golfklubi Syyskuu 2018 Tietoa raportista VASTAUSMÄÄRÄT Alla on tähän mennessä suoritettujen Pelaaja Ensin -kyselyiden vastausmäärät. Kysely Kutsuttuja Vastauksia

Lisätiedot

KUTSU ESPOO RINGSIDE GOLF OY:N VARSINAISEEN SYYSYHTIÖKOKOUKSEEN

KUTSU ESPOO RINGSIDE GOLF OY:N VARSINAISEEN SYYSYHTIÖKOKOUKSEEN Espoo Ringside Golf Oy:n osakkeenomistajille 1 (2) KUTSU ESPOO RINGSIDE GOLF OY:N VARSINAISEEN SYYSYHTIÖKOKOUKSEEN Espoo Ringside Golf Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen syysyhtiökokoukseen,

Lisätiedot

Hill Side Golf & Country Club

Hill Side Golf & Country Club Green Golf Events Hill Side Golf & Country Club Hill Side Golf & Country Club sijaitsee Vihdin Jokikunnalla, perinteikkäässä uusmaalaisessa maisemassa. Kentät sijaitsevat historiallisen kulkureitin varrella,

Lisätiedot

Forest Golf course Guide

Forest Golf course Guide Forest Golf course guide Tervetuloa Pickala Forest -kentälle Tämä väyläopas kehittää sinua nopeasti tekemään parempia päätöksiä golfkierroksen aikana. Hyvä tuloskortti perustuu omien taitojesi tuntemiseen,

Lisätiedot

-50% Kaikki. Titleist bägit. golfsky.fi. Callaway Truvis -17 pallotusina. Titleist StaDry Lightweight kärrybägi.

-50% Kaikki. Titleist bägit. golfsky.fi. Callaway Truvis -17 pallotusina. Titleist StaDry Lightweight kärrybägi. * golfsky.fi Titleist bägit Tilaa verkosta golfsky.fi tai tule käymään ostoksilla myymälöissämme Vantaalla, Tampereella ja Hattulassa 13995 norm. 279,90 Titleist StaDry Lightweight kärrybägi -45% 2495

Lisätiedot

GOLFTEKO. Käyttäjäprofiilit Hiihtokeskus

GOLFTEKO. Käyttäjäprofiilit Hiihtokeskus GOLFTEKO Mediatiedot 2016 Käyttäjäprofiilit Hiihtokeskus Golffaajat Lähde: TNS atlas 2013 M50 69 31 % M30 49 26 % Ikä (%) N15 29 6 % N30 49 9 % N50 69 17 % M15 29 11 % Maalaiskunta Alle 30 000 as. 14 %

Lisätiedot

Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) Esityslista

Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) Esityslista Oulun Golf Oy Varsinainen yhtiökokous (kevätkokous) 1. Kokouksen avaus Esityslista 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri 3. Vahvistetaan ääniluettelo 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUMPPANUUDET TAPAHTUMAT

KUMPPANUUDET TAPAHTUMAT KUMPPANUUDET TAPAHTUMAT Keimolassa on kaksi toisistaan eroavaa 18 reikäistä golfkenttää. Kentät sijoittuvat luonnonkauniiseen ja vaihtelevaan maastoon. Keimola on ollut vuodesta toiseen suosittu pelipaikka

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

1(5) MYLLYPURON YHTEISKERHOTILA OY:N YHTIÖJÄRJESTYS 1 YHTIÖN TOIMINIMI JA KOTIPAIKKA

1(5) MYLLYPURON YHTEISKERHOTILA OY:N YHTIÖJÄRJESTYS 1 YHTIÖN TOIMINIMI JA KOTIPAIKKA 1(5) MYLLYPURON YHTEISKERHOTILA OY:N YHTIÖJÄRJESTYS 1 YHTIÖN TOIMINIMI JA KOTIPAIKKA Yhtiön toiminimi on Kiinteistö Oy Myllypuron Yhteiskerhotila, ruotsiksi Fastighets AB Kvarnbäckens Klubbhus ja kotipaikka

Lisätiedot

Jokamieskentän rakentaminen ja harjoitusalueiden perusparannus sekä niihin liittyvä vanhan kentän kunnostus Hanke 2014 - Kråklund Golf Oy hallitus

Jokamieskentän rakentaminen ja harjoitusalueiden perusparannus sekä niihin liittyvä vanhan kentän kunnostus Hanke 2014 - Kråklund Golf Oy hallitus Jokamieskentän rakentaminen ja harjoitusalueiden perusparannus sekä niihin liittyvä vanhan kentän kunnostus Hanke 2014 - Kråklund Golf Oy hallitus Jokamieskenttä ja perusparannus Harjoittelu-, peli- ja

Lisätiedot

PGA PRO Tuomas Pollarin Fustra opetus-ja pelimatka Pattana Golf Club & Resort Thaimaa 23.01-02.02.2015

PGA PRO Tuomas Pollarin Fustra opetus-ja pelimatka Pattana Golf Club & Resort Thaimaa 23.01-02.02.2015 PGA PRO Tuomas Pollarin Fustra opetus-ja pelimatka Pattana Golf Club & Resort Thaimaa 23.01-02.02.2015 Pattana Golf Club & Resort on kaiken kattava urheilu ja vapaa-ajan keskus. Resort sijaitsee vain 90

Lisätiedot

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE Toukokuu 2012 SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2012 Tässä seuratiedotteessa: Tervehdys toiminnanjohtajalta koskien NGU-kortin käyttöä koulutus golfseuroille 21.5. Hämeenlinna Honda

Lisätiedot

Golfin alkeiskurssiohjeistus 2006

Golfin alkeiskurssiohjeistus 2006 ALKEISKURSSIOHJEISTUS 1 Golfin alkeiskurssiohjeistus 2006 GB Golf School Opettajina Tommi Mäkinen Ari Koutuaniemi Ajanvaraus / lisätietoa Toni Järvinen Puh. 09-412 2410 gsm 040-864 1025 toni@golfbalance.fi

Lisätiedot

MERKINTÄESITE LAHDEN GOLF OY:N OSAKEANTI

MERKINTÄESITE LAHDEN GOLF OY:N OSAKEANTI MERKINTÄESITE LAHDEN GOLF OY:N OSAKEANTI 2.5.2016 28.10.2016 OSAKEANNIN JÄRJESTÄJÄ Osakeannin järjestää Lahden Golf Oy. Yhtiö on perustettu 7.7.1997 ja sen kotipaikka on Lahti. Kaupparekisteriin yhtiö

Lisätiedot

paketti 14 päivän kuluessa GF: 81,30, 6 GF: 79,40 paketti 14 päivän kuluessa Dom Pedro Golf Collection -kentillä

paketti 14 päivän kuluessa GF: 81,30, 6 GF: 79,40 paketti 14 päivän kuluessa Dom Pedro Golf Collection -kentillä GREEN FEET ALGARVE Klubi Voimassa Hinta Huom. 01.10.17 31.10.17 144 5 GF: 119,50, 6 GF: 117,00 01.11.17 30.11.17 146 3 GF: 136, 4 GF: 134, 5 GF: 133 01.12.17 31.01.18 127 3 GF: 117, 4 GF: 116, 5 GF: 114

Lisätiedot

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016 FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016 Näissä määräyksissä säädetään liiton otteluissa annetuista varoituksista ja kentältäpoistoista seuraavista pelikielloista. Pelikiellot ovat kilpailun

Lisätiedot

Linna Golf Yritystapahtumat 2016. Kun tapahtuma merkitsee

Linna Golf Yritystapahtumat 2016. Kun tapahtuma merkitsee Linna Golf Yritystapahtumat 2016 Kun tapahtuma merkitsee I have participated competitions during last 10 years and this is a high class Miksi juuri Linna Golf? Suomen parhaalla golfkentällä* yhdistyvät

Lisätiedot

Lahden Golf Oy Kevätkokous

Lahden Golf Oy Kevätkokous Lahden Golf Oy Kevätkokous 04.04.2012 Esityslista: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen Puheenjohtaja Sihteeri Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Green Golf Events Social Golf Days

Green Golf Events Social Golf Days Green Golf Events Social Golf Days Hill Side Golf & Country Club Hill Side Golf & Country Club sijaitsee Vihdin Jokikunnalla, perinteikkäässä uusmaalaisessa maisemassa. Kentät sijaitsevat historiallisen

Lisätiedot

Lahden Golf Oy Syyskokous Esityslista

Lahden Golf Oy Syyskokous Esityslista Lahden Golf Oy Syyskokous 30.11.2017 Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen Puheenjohtaja Sihteeri Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat 3. Osanottajat, kokouksen laillisuus,

Lisätiedot

Oy Sea Golf Ab. Toimintakertomus ja tilinpäätös

Oy Sea Golf Ab. Toimintakertomus ja tilinpäätös Toimintakertomus ja tilinpäätös 1.12.2017-30.11.2018 Toimintakertomus tilikaudelta 1.12.2017-30.11.2018 Yleistä omistaa Rönnäsissä Loviisan Kaupungissa (31.12.2009 asti Pernajan kunnassa) golfkentän, joka

Lisätiedot