tuo lisää mukavuutta asumiseen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "tuo lisää mukavuutta asumiseen"

Transkriptio

1 tuo lisää mukavuutta asumiseen Lasitettu parveke antaa kotiin mukavasti lisätilaa. Nauti parvekkeestasi ja sieltä avautuvista näkymistä. Lasi suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta. Siistillä parvekkeella on mukava viettää aikaa. Lasitus pitää myös turhat äänet loitolla, sillä liikennemelu laskee miellyttävästi. Parvekkeesi herää uuteen elämään, josta sinä pääset nauttimaan. Olisiko sinun parvekkeellasi jo lasituksen aika? Korkealaatuinen ja kotimainen NIKA-Parvekelasitus on oikea valinta. Tutustu siihen ja ota meihin yhteyttä. Saat lisää tietoa toteutuksesta ja tarjouksen omasta lasitusratkaisustasi.

2 Helppokäyttöinen, turvallinen ja kestävä NIKA-Parvekelasitus on kotimainen, pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka sopii mainiosti sekä uudis- että peruskorjauskohteisiin. Helppo avata kokonaan, sulkea ja pestä Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta. Turvallinen ja kestävä Lasitus on aina karkaistua turvalasia, joka täyttää saksalaiset DIN-vaatimukset sekä EU-direktiiviä koskevat CE-vaatimukset. NIKA-Parvekelasituksella on tehty VTT:llä tuulenpaineen-, pistekuorman- ja iskun-kestävyystestit, jotka tuote on läpäissyt sekä 6 mm ja 8 mm laseilla. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. NIKA-Parvekelasituksella on 5 vuoden takuu ja asennuksella 2 vuoden takuu. Lasivaihtoehdot ovat 6 mm, 8 mm ja 10 mm. Lasituksen lukitus on on lapsiturvallinen. Yksilöllinen ilme NIKA-Parvekelasitus sopii myös monikulmaisille parvekkeille, koska laseja voidaan liu uttaa kulmien yli rakenteiden salliessa. Lasitus antaa myös mahdollisuuden yksilöllisiin kokonaisratkaisuihin, lisäten kohteen julkisivun monipuolisuutta ja arvoa. Se suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä sekä vähentää merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä tähtäimellä. Tuotteet valmistetaan aina yksilöllisesti mittatilaustyönä ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Eristää ääntä ja säästää myös energiaa Suljettuna vakiotiivistetty NIKA-Parvekelasitus vähentää miellyttävästi melua. Uusimpien tutkimusten mukaan parvekkeiden lasituksella voidaan säästää kerrostaloasunnoissa myös energiaa. Kysy aiheesta tarkemmin myyntipalvelustamme.

3 antaa tilaa mukaville asioille Liukulasijärjestelmän avulla saat terassin käytön uudelle tasolle ja ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus suojaa lumelta, sateelta, tuulelta ja pölyltä. Se eristää myös mukavasti ääntä ja tekee terassista, viherhuoneesta tai parvekkeesta vähällä vaivalla viihtyisää lisätilaa asuntoosi. NIKA-Liukulasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Tutustu ja ota yhteyttä, niin valitaan sinun käyttötarkoitukseesi paras ratkaisu.

4 Kaksipuolinen lukitus on turvallinen ja helppokäyttöinen Lukitusjärjestelmän ansiosta lasitus voidaan lukita kummaltakin puolelta eikä kukaan jää vahingossa lasiseinän väärälle puolelle. Kotimaista laatua Nika-Liukulasijärjestelmä on vaivaton ja varmatoiminen lasitusratkaisu. Se on kotimaista laatutyötä suunnittelusta asennukseen. Lasit ovat karkaistua turvalasia, jotka täyttävät CE-vaatimukset (EN ). Lasien tiivistys pitää pölyn ja melun ulkopuolella. Järjestelmän 2 4 raiteisten kiskojen ansiosta aukaisupinta on laaja. Helppohoitoiset alumiiniprofiilit on polttomaalattu julkisivupolyesterimaalilla ja saatavissa kaikissa RAL-värisävyissä. Erilaisilla hionnoilla laseihin on mahdollista saada yksilöllisiä kuvioita ja persoonallista ilmettä. Välipuitteellisissa laseissa alaosan lasi voidaan vaihtaa esim. näkösuojalliseksi lasiksi. Liukulasituselementtien korkeus on enimmillään 3000 mm ja leveys 1000 mm. Helppo käyttää ja varmatoiminen Profiileissa on harjalista, joten suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin useasta elementistä muodostuu tiivis, yhtenäinen seinä, joka ei kolise kovassakaan tuulessa. Suunnittelu ja asennus Liukulasitus suunnitellaan tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Asennus kestää tavallisesti vajaan työpäivän.

5 tuo mukavia hetkiä ympäri vuoden Lasiterassi on luotu mukavia hetkiä varten. Suojassa sateelta ja tuulelta on hauska vaikkapa istua iltaa hyvässä seurassa tai nauttia muuten viihtyisästä lisätilasta. Lisälämmittimien avulla voit käyttää terassiasi vaikkapa ympäri vuoden. Istuta viherpuutarha, rakenna kesäkeittiö tai maalaa tauluja uudessa valoisassa ateljeessasi. Täällä voit antaa lasten ja lemmikkien telmiä turvallisesti, eikä kukaan sotke terassiasi poissaollessasi. Lasiterassin hankinta on nyt helppoa. Tutustu korkealaatuiseen, kotimaiseen NIKA-Terassilasitukseen ja ota meihin yhteyttä. Saat tietoa toteutuksesta ja tarjouksen omasta lasitusratkaisustasi.

6 Helppokäyttöinen ja yksilöllinen NIKA-Terassilasitus on kotimainen, pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka sopii terasseille, tilanjakajaksi ja kerrostalojen parvekkeille. Helppo avata kokonaan, sulkea ja pestä Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan ohjauskiskon ja alareunan liukukiskon varassa. Lasit avataan yksitellen terassin sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta. Turvallinen ja kestävä Lasitus on aina karkaistua turvalasia, joka täyttää EU- direktiiviä koskevat CE-vaatimukset. NIKA- Terassilasituksella on tehty VTT:llä tuulenpaineen-, pistekuorman- ja iskunkestävyystestit, jotka tuote on läpäissyt 8 mm:n lasilla. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Alaprofiili on anodisoitu. NIKA-Terassilasituksella on 5 vuoden takuu ja asennuksella 2 vuoden takuu. Lasipaksuus on 8 tai 10 mm. Lasituksen lukitus on lapsiturvallinen. Tyylikäs ja käytännöllinen NIKA-Terassilasitus ei juuri muuta talon arkkitehtonista ilmettä pystypuitteettomuutensa ansiosta. Lasitusta kantava liukuprofiili on vain 25 mm korkea ja siinä on kompastumista estävä luiska. Lasitus suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä ja vähentää merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä tähtäimellä. Tuotteet valmistetaan aina yksilöllisesti mittatilaustyönä ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Tuotteeseen on saatavana lisävarusteena Abloy-lukkopesä, johon voi sarjoittaa oma Abloy-avaimen. Eristää ääntä ja säästää myös energiaa Suljettuna vakiotiivistetty NIKA-Terassilasitus vähentää miellyttävästi melua. Uusimpien tutkimusten mukaan lasituksella voidaan säästää myös energiaa. Kysy aiheesta tarkemmin myyntipalvelustamme. Lasielementtien korkeus on enimmillään 3000 mm ja leveys 800 mm.

7 pystypuitteeton liukulasitus Kevyesti liikuteltavat pysty-puitteettomat liukulasit suojaavat terassisi, näköalan siitä kuitenkaan kärsimättä. Puitteettomilla liukulaseilla luot modernia ilmettä terassillesi, samalla suojaten irtokalusteet. Jatka kesääsi pidemmälle syksyyn, tai aloita kevääsi lumien ollessa vielä maassa sillä lasitettu terassi suojaa lumelta, tuulelta ja sateelta. pystypuitteettoman liukulasijärjestelmän antamat hyödyt - helppokäyttöinen - esteetön näkymä - soveltuu käytettäväksi muiden tuotteiden kanssa - näyttävyyttä julkisivulle Toimintaperiaatteeltaan pystypuitteeton liukulasitus vastaa perinteistä liukulasitusta, mutta lasien väleissä ei ole pystyprofiileita, vaan näkymä lasien takaa on avoin.

8 Laadukas Cover -pystypuitteeton liukulasitus on helppokäyttöinen ja lasit liukuvat kevyesti jokainen omalla kiskollaan. Lasit saa vaivatta avattua nippuun järjestelmän reunaan ja vastaavasti suljettua vetämällä lasit paikoilleen. Liukulasitukset sopivat käytettäväksi ympäri vuoden. Pystypuitteettoman liukulasijärjestelmän tiiveyttä voidaan parantaa lasin väliin laitettavan PVC-tiivisteen avulla. Cover-pystypuitteeton liukulasijärjestelmä räätälöidään jokaiseen kohteeseen sopivaksi, ottaen huomioon kohteen eri vaatimukset ja rakenteet. Elementeissä käytetään 8-10mm karkaistua lasia, riippuen terassin korkeudesta ja vaatimuksista.cover-pystypuitteeton liukulasitus voidaan yhdistää muihin Alulasi-tuotteisiin. Erilaisilla lukkovaihtoehdoilla saadaan terassille lisäsuojaa. Tekniset tiedot: - Profiilit valmistetaan alumiinista, jonka seosmerkintä on EN AW 6060 T66 - Lasi on karkaistua turvalasia, 8-10mm - Lasielementin testattu maksimimitta 1500x2600mm - Alakantoinen järjestelmä - pystypuitteettomalle liukulasitusjärjestelmälle on myönnetty tekninen hyväksyntä, joka oikeuttaa CE-merkin käytön. Takuu tuotteille myönnetään 5 vuoden tehdastakuu, joka kattaa mahdolliset jälkikäteen havaitut materiaalivirheet. Alulasi Oy Veikkola puh

9 viimeistelee kodin persoonallisen ilmeen Alumiinikaiteet tuovat kodin julkisivuun sen tärkeän viimeisen silauksen. Kaiteen ilmettä voidaan muuttaa monilla tavoilla. Värejä ja mahdollisuuksia riittää, sillä verhousmateriaaliksi voit valita lasia, rakennuslevyä, peltiä tai mitä keksitkin. Verhousmateriaali voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle. Nika-Kaidejärjestelmä soveltuu hyvin parvekelasituksiin tai itsenäisiin kaideratkaisuihin niin pientaloihin kuin kerrostaloihinkin. Se säästää rakenteita ja energiaa sekä toimii näkösuojana. Tutustu ja ota yhteyttä. Me kerromme mahdollisuuksista lisää.

10 Turvallinen ja monikäyttöinen NIKA-Parvekekaidejärjestelmä on kotimainen tuote, joka soveltuu kerros- ja pientaloihin. NIKA-Parvekekaidejärjestelmä on suunniteltu yhteensopivaksi NIKA- Parvekelasitusjärjestelmän kanssa. Kaidejärjestelmää voidaan käyttää myös ilman parvekelasitusta. Kaidejärjestelmää käytetään sekä uudis- että saneerauskohteissa. Kaidejärjestelmän ja lasitusjärjestelmän avulla voidaan korostaa rakennuksen arkkitehtonisia piirteitä tai päivittää julkisivu nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi, joka suojaa rakenteita ja säästää energiaa. Suunnitellaan kohteeseen sopivaksi NIKA-Parvekekaidejärjestelmä valmistetaan tarkkaan suunnitelluista alumiiniprofiileista. Profiileja on useita erilaisia. Verhous on yleensä 4+4 laminoitua turvalasia, mutta muitakin verhousmateriaaleja voidaan käyttää. Alumiiniprofiilit, kiinnitys- ja pienosat on valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Kaiteen ilmettä voidaan muokata suunnittelijan toiveiden mukaisesti hyvin monin tavoin. Kaiteet suunnitellaan ja materiaalit valitaan aina yksilöllisesti talon ilmeeseen ja parvekeratkaisuun sopiviksi. Kaikki kaiteisiin liittyvät alumiiniprofiilit maalataan julkisivupolyesterimaalilla kohdekohtaisesti RAL-värikartaston värillä. Kaide-elementtien suunnittelu sisältää tarvittavat rakennesuunnitelmat ja viranomaisvaatimusten mukaiset rakennelaskelmat. Rakennesuunnittelussa otetaan huomioon rakenteiden kuormitusmääräysten lisäksi myös mahdollisen lasituksen aiheuttamat kuormitukset. Tuotteet toimitetaan valmiiksi asennettuna NIKA-Kaidejärjestelmällä on 5 vuoden takuu ja asennuksella 2 vuoden takuu.

Nika-Lasitusratkaisut

Nika-Lasitusratkaisut Nika-Lasitusratkaisut NIKA-Lasitus Oy myy ja markkinoi korkealaatuisia NIKA-lasitusratkaisuja julkisten rakennusten, yritysten sekä kerros- ja omakotitalojen julkisivuihin ja terasseille. NIKA on alallaan

Lisätiedot

Nika-Lasitusratkaisut NIKA-Lasitus Oy

Nika-Lasitusratkaisut NIKA-Lasitus Oy 434 Talo 90 TARVIKETIETO lokakuu 2011 voimassa 30.11.2014 asti RT 38148 eripainos Huhtikuu 2014 1 (6) Nika-Lasitusratkaisut NIKA-Lasitus Oy Materiaalit NIKA-Lasitus Oy myy ja markkinoi korkealaatuisia

Lisätiedot

NIKA-Pientalokaidejärjestelmä Tekninen aineisto

NIKA-Pientalokaidejärjestelmä Tekninen aineisto Tekninen aineisto 1 26.09.2012 ja mukavaa yhdessäoloa NIKA-Alumiinikaide toimii hyvin itsenäisenä kaideratkaisuna tai yhdessä NIKA-Parvekelasituksen kanssa. Värejä ja mahdollisuuksia riittää, sillä verhousmateriaaliksi

Lisätiedot

NIKA-Parvekekaidejärjestelmä Tekninen aineisto

NIKA-Parvekekaidejärjestelmä Tekninen aineisto Tekninen aineisto 1 26.09.2012 ja mukavaa yhdessäoloa NIKA-Alumiinikaide toimii hyvin itsenäisenä kaideratkaisuna tai yhdessä NIKA-Parvekelasituksen kanssa. Värejä ja mahdollisuuksia riittää, sillä verhousmateriaaliksi

Lisätiedot

NIKA-Terassilasitus Tekninen aineisto

NIKA-Terassilasitus Tekninen aineisto Tekninen aineisto 26.09.2012 1 ja mukavaa yhdessäoloa Lasitettu terasi tuo kotiin mukavasti oleskelu- ja lisätilaa. Siistillä terassilla on hauska viettää aikaa. Lasi suojaa pölyltä, tuulelta, sateelta

Lisätiedot

TUOTEKANSIO SUUNNITTELIJALLE

TUOTEKANSIO SUUNNITTELIJALLE TUOTEKANSIO SUUNNITTELIJALLE NIKA-Lasitus Oy Parvekelasitus profiilit kiinnitysvaihtoehdot Terassilasitus profiilit kiinnitysvaihtoehdot V A L M I S T U S, M Y Y N T I J A N E U V O N T A NIKA-Lasitus

Lisätiedot

Frameless System PYSTYPUITTEETON COVER- LASITUSJÄRJESTELMÄ PARVEKKEILLE JA TERASSEILLE COVERGLOBAL OY CoverGlobal Oy on vuonna 1985 perustettu perheyritys. Yrityksen perustaja Jarmo Sjöholm oli ensimmäisiä

Lisätiedot

RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6)

RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6) RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6) RT 38316 331 Talo 2000 431 Talo 90 X31 julkisivujärjestelmät SfB F3 Hoito- ja huoltokoodi LASITUSJÄRJESTELMÄT AluRoll Oy

Lisätiedot

Alulasi Oy. Kokonaan avattava parvekkeen lasitusjärjestelmä CE-sertifioidun, uuden ja parannetun parvekkeen lasitusjärjestelmän.

Alulasi Oy. Kokonaan avattava parvekkeen lasitusjärjestelmä CE-sertifioidun, uuden ja parannetun parvekkeen lasitusjärjestelmän. Alulasi Oy Parvekelasit Kokonaan avattava parvekkeen lasitusjärjestelmä 2012 CE-sertifioidun, uuden ja parannetun parvekkeen lasitusjärjestelmän. Helppokäyttöinen ja käytännöllinen Lasitettu parveke on

Lisätiedot

NIKA-Liukulasitus Tekninen aineisto

NIKA-Liukulasitus Tekninen aineisto Tekninen aineisto 25.03.2011 1 ja mukavaa yhdessäoloa NIKA-Liukulasituksella saat terassin, viherhuoneen tai parvekkeen ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus suojaa lumelta, sateelta, tuulelta ja pölyltä.

Lisätiedot

RT 38571 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 korvaa RT X31/431-38316 1 (6)

RT 38571 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 korvaa RT X31/431-38316 1 (6) RT 38571 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 korvaa RT X31/431-38316 1 (6) RT 38571 331 Talo 2000 431 Talo 90 X31 julkisivujärjestelmät SfB F3 Hoito- ja huoltokoodi LASITUSJÄRJESTELMÄT AluRoll Oy AluRoll

Lisätiedot

Cover lasitusjärjestelmät parvekkeille ja terasseille Cover-lasitusjärjestelmät parvekkeille ja terasseille - laajentaa parvekkeesi ja terassisi käyttömahdollisuuksia säästä riippumatta - suojaa melulta,

Lisätiedot

RT 38239 tarviketieto 1. TARVIKETIETO toukokuu 2012 voimassa 30.06.2015 asti 1 (6)

RT 38239 tarviketieto 1. TARVIKETIETO toukokuu 2012 voimassa 30.06.2015 asti 1 (6) RT 38239 tarviketieto 1 RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO toukokuu 2012 voimassa 30.06.2015 asti 1 (6) RT 38239 331 Talo 2000 431 Talo 90 X31 julkisivujärjestelmät SfB F3 Hoito- ja huoltokoodi LUMON PARVEKE-

Lisätiedot

Kaitilankatu 11 45130 Kouvola Lumon Valmisterassi puh 020 740 3200 www.lumon.fi

Kaitilankatu 11 45130 Kouvola Lumon Valmisterassi puh 020 740 3200 www.lumon.fi Lumon Lasiterassi 2 Tämä Lasiterassi 2 tekninen aineisto on julkaistu lokakuussa 2007. Kopiointi, myös osittainen, vain Lumon Oy:n luvalla. Pidätämme oikeuden muutoksiin ilman ennakkotietoja. Lumon Oy

Lisätiedot

RT Alumiini-lasirakenteet Alutec Oy. Alutec Oy on vuonna 1979 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut alumiini- ja lasirakentamiseen.

RT Alumiini-lasirakenteet Alutec Oy. Alutec Oy on vuonna 1979 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut alumiini- ja lasirakentamiseen. Tuotetieto elokuu 2014 voimassa 30.9.2016 asti 1 (8) 331 Talo 2000 431 Talo 90 X31 julkisivujärjestelmät SfB F3 Hoito- ja huoltokoodi Alumiini-lasirakenteet Alutec Oy Alutec Oy on vuonna 1979 perustettu

Lisätiedot

RT Lumon-parveke- ja -terassijulkisivut. Lumon Oy LUMONIN PÄÄTUOTERYHMÄT MATERIAALIT

RT Lumon-parveke- ja -terassijulkisivut. Lumon Oy LUMONIN PÄÄTUOTERYHMÄT MATERIAALIT tuotetieto 1 RT tuotetieto RT CAD/BIM tuotetieto helmikuu 2017 1 (6) 331 Talo 2000 431 Talo 90 X31 julkisivujärjestelmät SfB F3 Hoito- ja huoltokoodi Lumon-parveke- ja -terassijulkisivut Lumon Oy Suomalainen

Lisätiedot

RT tuotetieto 1. tuotetieto maaliskuu 2018 korvaa RT X31/ (6)

RT tuotetieto 1. tuotetieto maaliskuu 2018 korvaa RT X31/ (6) RT 38935 tuotetieto 1 RT tuotetieto RT CAD/BIM tuotetieto maaliskuu 2018 korvaa RT X31/431-38571 1 (6) RT 38935 331 Talo 2000 431 Talo 90 X31 julkisivujärjestelmät SfB F3 Hoito- ja huoltokoodi LASITUSJÄRJESTELMÄT

Lisätiedot

RT 37943. LASITUSJÄRJESTELMÄT AluRoll Oy. AluRoll Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat:

RT 37943. LASITUSJÄRJESTELMÄT AluRoll Oy. AluRoll Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat: TARVIKETIETO heinäkuu 2010 voimassa 31.8.2012 asti 1 (6) RT 37943 331 Talo 2000 431 Talo 90 X31 julkisivujärjestelmät SfB F3 Hoito- ja huoltokoodi LASITUSJÄRJESTELMÄT AluRoll Oy AluRoll Oy:n tuotevalikoimaan

Lisätiedot

NIKA-Parvekelasitus Tekninen aineisto

NIKA-Parvekelasitus Tekninen aineisto Tekninen aineisto 26.09.2012 1 ja mukavaa yhdessäoloa Lasitettu parveke tuo kotiin uuden olohuoneen ja mukavasti lisätilaa. Siistillä parvekkeella on hauska viettää aikaa. Lasi suojaa pölyltä, tuulelta,

Lisätiedot

Timgrei Oy Konalankuja 2 00390 Helsinki. Puh. (09) 548 6477 Fax (09) 548 6251 e-mail timgrei@timgrei.fi www.timgrei.fi

Timgrei Oy Konalankuja 2 00390 Helsinki. Puh. (09) 548 6477 Fax (09) 548 6251 e-mail timgrei@timgrei.fi www.timgrei.fi ALUMIINIPROFIILIT 7.5.2012 Timgrei Oy Konalankuja 2 00390 Helsinki Puh. (09) 548 6477 Fax (09) 548 6251 e-mail timgrei@timgrei.fi www.timgrei.fi SISÄLLYSLUETTELO LIUKULASIPROFIILIT+TARVIKKEET 4 PEILIPROFIILIT

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen suuntaan aukeavat kankaat sekä runkokehikon tolppineen. Yhdellä

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

DOMLUX ALUMIINITUOTTEET NOSTOLIUKUOVI 77 HS

DOMLUX ALUMIINITUOTTEET NOSTOLIUKUOVI 77 HS NOSTOLIUKUOVI 77 HS NOSTOLIUKUOVI 77 HS Domlux Nostoliukuovi 77HS on täydellinen ratkaisu, kun haluat kotiisi yhtenäisen kokonaisuuden sisätilojen ja terassin, parvekkeen tai puutarhan välille. Kestävillä

Lisätiedot

PARVEKE- JA TERASSILASITUS

PARVEKE- JA TERASSILASITUS PARVEKE- JA TERASSILASITUS RAKENTAMISTAPAOHJE OHJE Tämä rakentamistapaohje koskee asuinkerrostalojen ja -pientalojen parvekkeiden ja terassien lasittamista. Toimenpidelupaa eikä lausuntoa tarvita, mikäli

Lisätiedot

Parvekelasit Terassilasit Kaiteet Julkisivutuotteet.

Parvekelasit Terassilasit Kaiteet Julkisivutuotteet. Parvekelasit Terassilasit Kaiteet Julkisivutuotteet www.riikku.fi Kotimaista avaimet käteen -osaamista Riikku Rakenteet Oy on täysin suomalainen parvekekaiteisiin ja -lasituksiin sekä julkisivujen alumiinilasirakentamiseen

Lisätiedot

PARVEKE- JA TERASSILASITUS

PARVEKE- JA TERASSILASITUS OHJE PARVEKE- JA TERASSILASITUS Tämä rakentamistapaohje koskee asuinkerrostalojen ja -pientalojen parvekkeiden ja terassien lasittamista. Toimenpidelupaa eikä lausuntoa tarvita, mikäli parveke tai terassi

Lisätiedot

www.lumon.com www.lumon.fi

www.lumon.com www.lumon.fi Viihtyisyyttä pitkälle tulevaisuuteen Comfort for the future Behaglichkeit bis weit in die Zukunft Confort para un largo futuro Viihtyisyyttä pitkälle tulevaisuuteen www.lumon.fi Trivsel långt in i framtiden

Lisätiedot

3. SAUNANOVET. 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy. 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET

3. SAUNANOVET. 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy. 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET 2 3 SISÄLLYSLUETTELO SAUNANOVET 3. SAUNANOVET 4. Economy 5. De Luxe 6. Cozy 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET 15. SUIHKUSEINÄT JA

Lisätiedot

ALBATROS - NELIÖ 3,5x3,5m -> 7x7m

ALBATROS - NELIÖ 3,5x3,5m -> 7x7m ALBATROS - NELIÖ 3,53,5m -> 77m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien terasseille

Lisätiedot

SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m

SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

Pisla Group Member. Pisla MARKIISIT. Pisla viimeistelee pihan.

Pisla Group Member. Pisla MARKIISIT. Pisla viimeistelee pihan. Pisla Group Member Pisla MARKIISIT Pisla viimeistelee pihan. PISLA MARKIISIT Pisla markiisi on tehokas aurinkosuoja, jonka alla voi turvallisesti nauttia kesän lämmöstä. Se suojaa myös pihakalusteiden

Lisätiedot

SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m

SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m

SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

Alumiinirungon/Eristyskatto

Alumiinirungon/Eristyskatto 7970FI Alumiinirungon/Eristyskatto Kattolipan runko 8 Willab Garden 2016.05 3 2 4 TÄRKEÄÄ! Lue asennusohjeet läpi ennen kuin aloitat asentamisen! Jos ohjeita ei noudateta, elementti ei toimi parhaalla

Lisätiedot

TIIVI ULKO-OVI TUOTEKORTTI

TIIVI ULKO-OVI TUOTEKORTTI 082019 TUOTEKORTTI Tiivi ulko-ovimallisto tunnetaan pohjoismaisen oviosaamisen huippuna, jonka tyylikäs ulkonäkö ja loppuun saakka hiotut yksityiskohdat takaavat sen, että kotisi saa arvoisensa pääsisäänkäynnin.

Lisätiedot

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Alumiini Polyasetaali Tuoteluettelo 2014 Sisällysluettelo: 3 Käyttökohteita 4 C-kiskot C-30 5 Liukupalat LP-30 6 Liukuprofiilit LK-30 7 C-kiskot C-20 8 Liukupalat LP-20

Lisätiedot

TESTAUSSELOSTE Nro VTT S 10713 08 8.12.2008. JOKKE parvekelasien tuulenpaineen, pysty ja vaakasuoran pistekuorman sekä iskunkestävyyden määrittäminen

TESTAUSSELOSTE Nro VTT S 10713 08 8.12.2008. JOKKE parvekelasien tuulenpaineen, pysty ja vaakasuoran pistekuorman sekä iskunkestävyyden määrittäminen TESTAUSSELOSTE Nro VTT S 10713 08 8.12.2008 JOKKE parvekelasien tuulenpaineen, pysty ja vaakasuoran pistekuorman sekä iskunkestävyyden määrittäminen Tilaaja: Kelosta Oy TESTAUSSELOSTE NRO VTT S 10713 08

Lisätiedot

Scanmikaelin päätuotteet ovat:

Scanmikaelin päätuotteet ovat: S C A N D I N A V I A N G L A S S W O R K S Scanmikael Oy on tilanjakamiseen erikoistunut suomalainen yritys, jonka skandinaavinen design ja laatu vakuuttaa maailmanlaajuisesti. Jatkuvalla tuotekehityksellä

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

Kesäkuu 2008 Voimassa heinäkuuhun 2011

Kesäkuu 2008 Voimassa heinäkuuhun 2011 Kesäkuu 2008 Voimassa heinäkuuhun 2011 1 (6) RT G22-37604 RT/KH 422-37604 34.2 Talo 2000 INLOOK-JÄRJESTELMÄSEINÄT INLOOK-järjestelmäseinät koostuvat valmiista elementeistä. Asennus on nopeaa ja siistiä,

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

inglazia Kaihdinratkaisut parvekkeille ja terasseille

inglazia Kaihdinratkaisut parvekkeille ja terasseille inglazia Kaihdinratkaisut parvekkeille ja terasseille DOMICET inglazia SÄLEKAIHDIN & PLISEEKAIHDIN Sopii useimpiin parveke- ja terassilasituksiin - Kaihtimen kiinnitys suoraan lasiin Säänkestävät komponentit

Lisätiedot

Maatalouden oviratkaisut

Maatalouden oviratkaisut Maatalouden oviratkaisut TEHOKKAAN MAATALOUDEN OVIRATKAISUT Champion Door tarjoaa maatalouteen laajan tuoteperheen kangas- ja pressuovia. Ovien rakenne, materiaalit, tekniset ratkaisut, käytettävyys ja

Lisätiedot

TASAKATTOIKKUNAT.

TASAKATTOIKKUNAT. kutsu valo sisään TASAKATTOIKKUNAT Luonnollisen valaistuksen edut rakennuksissa ovat kiistattomat, mutta rakennusten keskellä sijaitseviin huonetiloihin ei ole mahdollista asentaa ikkunoita ulkoseinään.

Lisätiedot

Kaitilankatu 11 45130 Kouvola tel. 020 740 3200 www.lumon.fi

Kaitilankatu 11 45130 Kouvola tel. 020 740 3200 www.lumon.fi Lumon Valmisterassi Tämä Valmisterassi tekninen aineisto on julkaistu joulukuussa 2007. Kopiointi, myös osittainen, vain Lumon Oy:n luvalla. Pidätämme oikeuden muutoksiin ilman ennakkotietoja. Lumon Oy

Lisätiedot

KOTIMAINEN IKKUNAJÄRJESTELMÄ

KOTIMAINEN IKKUNAJÄRJESTELMÄ KOTIMAINEN IKKUNAJÄRJESTELMÄ MEKA kiinteä ikkuna Kiinteä 2-4 lasinen eristyslasi ikkuna tai 1-lasinen ikkuna. Voidaan tehdä myös kulmaikkunana. Lasitus aina kohteen mukaan. Tutustu lasitusvaihtoehtoihin

Lisätiedot

PARVEKE- JA TERASSIKAIHTIMET

PARVEKE- JA TERASSIKAIHTIMET PARVEKE- JA ALWAYS IN THE RIGHT LIGHT. 1 VISOR QUEEN PARVEKE- JA Kaunis ja käytännöllinen Kankainen Visor Queen -vekkikaihdin on valon ja varjon hallitsija. Se ei ole vain kaunis vaan myös käytännöllinen

Lisätiedot

ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta.

ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta. ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta. Arjen luksusta Lammin Ovet tarjoavat monipuolisen valikoiman juuri Sinun kotiasi varten. Lammin ovien rakenne on suunniteltu ja teknisesti

Lisätiedot

ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta.

ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta. ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta. Arjen luksusta Lammin Ovet tarjoavat monipuolisen valikoiman juuri Sinun kotiasi varten. Lammin ovien rakenne on suunniteltu ja teknisesti

Lisätiedot

SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m

SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m Erikoismalli: Aurinkovarjo lasten leikkipaikoille Ø 5 m Värikäs, kuviollinen kangas koostuu erilaisista, sattumanvaraisesti valituista palasista. Jokainen aurinkovarjo

Lisätiedot

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin KOKEMUKSELLA TAMPEREEN 40VUODEN TEHTAALTA T I L A A. T Y Y L I Ä. T U R V A L L I S U U T T A. M I T T O J E S I M U K A A N Anna valon liukua tilaan Kiinteä sivulasi

Lisätiedot

Osittain tai kokonaan ulkonevien parvekkeiden lasitus edellyttää aina toimenpidelupaa. Sama koskee myös kahdelta sivulta avoimia kulmaparvekkeita.

Osittain tai kokonaan ulkonevien parvekkeiden lasitus edellyttää aina toimenpidelupaa. Sama koskee myös kahdelta sivulta avoimia kulmaparvekkeita. RAKENNUSVALVONTAVIRASTO PARVEKELASITUS RAKENTAMISTAPAOHJE Heinäkuu 2002 Korvaa 25.4.1995 päivätyn ohjeen Nämä rakentamistapaohjeet on hyväksytty rakennuslautakunnassa 25.4.1995. Hyväksyntä perustuu Helsingin

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m

SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien terasseille

Lisätiedot

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha.

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha. Kaso Ovi Kaso Oven takana asuu mielenrauha. design design Kaso Ovi Kun kaipaat asumiseen turvaa, mukavuutta ja mielenrauhaa design Huolettoman ja yksilöllisen asumisen uusi taso Kason turvaovimallistosta

Lisätiedot

Kaitilankatu 11 45130 Kouvola tel. 020 740 3200 www.lumon.fi

Kaitilankatu 11 45130 Kouvola tel. 020 740 3200 www.lumon.fi Lumon Parvekekatto Tämä Parvekekatto aineisto on julkaistu helmikuussa 2007. Kopiointi, myös osittainen, vain Lumon Oy:n luvalla. Pidätämme oikeuden muutoksiin ilman ennakkotietoja. Lumon Oy Kaitilankatu

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha.

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha. Kaso Ovi Kaso Oven takana asuu mielenrauha. design design Kaso Ovi Kun kaipaat asumiseen turvaa, mukavuutta ja mielenrauhaa design design Huolettoman ja yksilöllisen asumisen uusi taso Kason turvaovimallistosta

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

Parman hissikuilut. Turvallinen ja nopea asentaa

Parman hissikuilut. Turvallinen ja nopea asentaa Parman hissikuilut Turvallinen ja nopea asentaa Parman hissikuilu nostaa kerrostalo- ja toimitilarakentamisen uudelle tasolle Hissikuilumme on kehitetty yhteistyössä johtavien hissitoimittajien sekä suurimpien

Lisätiedot

IKKUNAN RAKENNE. Ikkunamalli F (innovatiivinen lasielementti) Ikkunamalli C (kattokupu)

IKKUNAN RAKENNE. Ikkunamalli F (innovatiivinen lasielementti) Ikkunamalli C (kattokupu) kutsu valo sisään TASAKATTOIKKUNAT Luonnollisen valaistuksen edut rakennuksissa ovat kiistattomat, mutta rakennusten keskellä sijaitseviin huonetiloihin ei ole mahdollista asentaa ikkunoita ulkoseinään.

Lisätiedot

TARJOUS Numero: #27514 Tulostettu: 27.07.2015

TARJOUS Numero: #27514 Tulostettu: 27.07.2015 TARJOUS Numero: #27514 Tulostettu: 27.07.2015 Asiakas Malli Tarjous Voimassa kaksi viikkoa. 123 0504643000 jani.hirvonen@widor.fi Toimitus Malli Tarjous Voimassa kaksi viikkoa. 123 0504643000 jani.hirvonen@widor.fi

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

Maatalouden oviratkaisut

Maatalouden oviratkaisut Maatalouden oviratkaisut Tehokkaan maatalouden oviratkaisut Champion Doorilta löydät laajan valikoiman maatalouteen sopivia kangas- ja pressuovia. Ovien rakenne, materiaalit, tekniset ratkaisut, käytettävyys

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

Lupakynnys; esimerkkejä lupaa vaativista korjaushankkeista. Risto Levanto Vs. Yli-insinööri

Lupakynnys; esimerkkejä lupaa vaativista korjaushankkeista. Risto Levanto Vs. Yli-insinööri Lupakynnys; esimerkkejä lupaa vaativista korjaushankkeista Risto Levanto Vs. Yli-insinööri 12.12.2016 Tietoa (luvanvaraisuuteen ja muuhunkin) löytyy Pääkaupunkiseudun yhteiset tulkinnat pksrava.fi Helsingin

Lisätiedot

SUIHKUTILAT. Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat. VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.

SUIHKUTILAT. Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat. VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet. SUIHKUTILAT Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi Suihkutilakalusteet VIHTA suihkutilakalusteilla lisäät avaruutta ja raikkautta

Lisätiedot

ISKU AIR SEINÄN KOKOAMINEN.

ISKU AIR SEINÄN KOKOAMINEN. Sivu 1 / 15 Sivu 2 / 15 ISKU AIR SEINÄN KOKOAMINEN. Tarkista että toimitus sisältää pakkauslistan mukaiset tarvikkeet. Tarvittavat työkalut kokoamisessa ovat: Kuusiokolo 3mm, 5mm ja 6mm kiintoavaimet 13mm

Lisätiedot

Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin

Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin Ominaisuudet ja käyttötarkoitus Vuototiiviitä jakokeskuskaappeja käytetään käyttövesi- ja lämpöjärjestelmien jakeluputkistojen asennuksissa.

Lisätiedot

117 d 03 B. TOPTEN rakennusvalvonnat Yhtenäiset käytännöt. Vahvistuspvm Sivu 1(5)

117 d 03 B. TOPTEN rakennusvalvonnat   Yhtenäiset käytännöt. Vahvistuspvm Sivu 1(5) Vahvistuspvm 11.10.2018 Sivu 1(5) Aihe LASIRAKENTEET - Suunnittelu ja toteutus sekä käytön ja huollon turvallisuus Aiheeseen liittyvät määräykset ja ohjeet sekä muiden viranomaisten ja laitosten ohjeet

Lisätiedot

YMPÄRISTÖTUKKU. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa.

YMPÄRISTÖTUKKU. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa. SECURA PALOTURVA MYYMÄLÄKAAPIT. Valmistusta jo 60 vuoden kokemuksella. Turvallisuutta ja näyttävyyttä, kemikaalien

Lisätiedot

Kerabit Dual - asennusohjeet

Kerabit Dual - asennusohjeet Kerabit Dual - asennusohjeet Lue ohjeet huolellisesti ennen asennusta. Yleistä Alustaksi sopii raakaponttilaudoitus tai tarkoitukseen soveltuva rakennuslevy, esim. Kerabit OSB-kattolevy. Katon kaltevuus

Lisätiedot

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet 209 007 Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Laadukas liukumekanismi on tilaa säästävä ratkaisu

Lisätiedot

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO JAMAR TERASSIT - ASIAKKAAN EHDOILLA Terassin hankkiminen Jamarilta on ennenkuulumattoman helppoa ja turvallista. Toimitamme avo- ja lasiterassit

Lisätiedot

ASENNUSOHJE Lighting Systems

ASENNUSOHJE Lighting Systems Suomi ASENNUSOHJE Lighting Systems Sisällys 3 4 6 8 9 10 11 Yleiset käyttö- ja turvallisuusohjeet Snep kiskoston osaluettelo Kiskoston asennus Kiskoston seinä- ja kattoasennus Linear L-valaisimen asennusohjeet

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Kostean tilan vedenkestävät avaukset

Kostean tilan vedenkestävät avaukset Kostean tilan vedenkestävät avaukset Valoisat ratkaisut kodin kaikkiin kosteisiin tiloihin. FP-Tuotteiden laajasta valikoimasta löydät oikeanlaiset ovet ja seinät kodin märkätiloihin. Ne suojaavat, avartavat

Lisätiedot

YEISTÄ KOKONAISUUS. 1 Rakennemalli. 1.1 Rungon päämitat

YEISTÄ KOKONAISUUS. 1 Rakennemalli. 1.1 Rungon päämitat YEISTÄ Tässä esimerkissä mitoitetaan asuinkerrostalon lasitetun parvekkeen kaiteen kantavat rakenteet pystytolppa- ja käsijohdeprofiili. Esimerkin rakenteet ovat Lumon Oy: parvekekaidejärjestelmän mukaiset.

Lisätiedot

PARVEKKEIDEN SUOJAAMINEN LIIKENNEMELULTA. Mikko Kylliäinen, suunnittelujohtaja mikko.kylliainen@ains.fi p. 0207 911 394

PARVEKKEIDEN SUOJAAMINEN LIIKENNEMELULTA. Mikko Kylliäinen, suunnittelujohtaja mikko.kylliainen@ains.fi p. 0207 911 394 PARVEKKEIDEN SUOJAAMINEN LIIKENNEMELULTA Mikko Kylliäinen, suunnittelujohtaja mikko.kylliainen@ains.fi p. 0207 911 394 A-Insinöörit lyhyesti Lähes 600 asiantuntijaa 5. Suurin rakennusalan suunnitteluja

Lisätiedot

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Lue koko asennusohje, ennen kuin aloitat asennuksen. Tämä on näkyvällä vesikourulla varustetun Santex-huoneen 81 ohjeellinen asennusohje.

Lisätiedot

HUOMAA! ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ VÄLIT TIIVISTETÄÄN SILIKONILLA. MUUTEN VESI VOI TUNKEUTUA RAKENTEISIIN. Asennusohjeet Vinter-liukuovet

HUOMAA! ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ VÄLIT TIIVISTETÄÄN SILIKONILLA. MUUTEN VESI VOI TUNKEUTUA RAKENTEISIIN. Asennusohjeet Vinter-liukuovet Lue asennusohjeet läpi ennen töiden aloittamista. Jotta kehykset eivät vaurioituisi kuljetuksen aikana, ne toimitetaan osina. Olemme kuitenkin testanneet koko järjestelmän paneeleineen ennen toimitusta

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

Pyörätuoliluiskat. 2

Pyörätuoliluiskat. 2 Pyörätuoliluiskat Pyörätuoliluiskat Weland valmistaa tukevia, turvallisia ja helposti asennettavia pyörätuoliluiskia. Luiskia on saatavana sekä teräksestä että alumiinista valmistettuna. 2 www.finnrasti.fi

Lisätiedot

VALOKATTEET ASIANTUNTIJALTA

VALOKATTEET ASIANTUNTIJALTA Toukokuu 0 VALOKATTEET ASIANTUNTIJALTA Kera Group Oy Näin katat terassit, piharakennukset ja katokset Hintalaskuri Voit laskea valokatteiden hinnat kotisivuillae www.keraplast.fi/valokatteet Katso myös

Lisätiedot

KUVASTO Koko Me-Fa:n postilaatikkovalikoima osoitteessa: www.me-fa.com

KUVASTO Koko Me-Fa:n postilaatikkovalikoima osoitteessa: www.me-fa.com KUVASTO YLEISTÄ 3 SARJAPOSTILAATIKOT: 700/750 LONDON/LYON 4 710/760 BERLIN/BARCELONA 5 701/702 COPENHAGEN/CARDIFF 6 720/770 PARIS/PALERMO 7 PAKETTIPOSTILAATIKOT: 457 BEECH 8 471 ROWAN 8 485 PINE 9 495

Lisätiedot

WG 80 Talvipuutarhan liukuosat Talvipuutarhan kiinteät osat ks. sivu 15

WG 80 Talvipuutarhan liukuosat Talvipuutarhan kiinteät osat ks. sivu 15 7992FI WG 80 Talvipuutarhan liukuosat Talvipuutarhan kiinteät osat ks. sivu 15 Willab Garden 2017-03 TÄRKEÄÄ! Lue asennusohje kokonaan ennen kuin aloitat asennuksen! Ellei ohjeita noudateta, osat eivät

Lisätiedot

TOKSET FIRE SAFE PALOTURVALLISET JÄTEASTIASUOJAT

TOKSET FIRE SAFE PALOTURVALLISET JÄTEASTIASUOJAT TOKSET FIRE SAFE PALOTURVALLISET JÄTEASTIASUOJAT VARMISTA TOKSET FIRE SAFE PALOTURVALLISEN JÄTEASTIASUOJAN AVULLA KIINTEISTÖSI TURVALLISUUS. Automaattisella palosammuttimella varustettu jäteastiasuoja

Lisätiedot

Harri Koskenranta

Harri Koskenranta T-110.460 FYYSINEN TURVALLISUUS - Kuorisuojaus Harri Koskenranta 3.2. 2005 SUOJAUKSET UHKAT VAHINGOT 3.2. 2005 T-110.460 Koskenranta 2 RAKENTEELLINEN SUOJAUS Rakenteellinen suojaus on ehkäisevää vahingontorjuntaa,

Lisätiedot

thermowood 3 Thermowood Parantunut kestävyys Pidempi käyttöikä Muotopysyvyys Tasainen väri Ympäristöystävällinen materiaali

thermowood 3 Thermowood Parantunut kestävyys Pidempi käyttöikä Muotopysyvyys Tasainen väri Ympäristöystävällinen materiaali Thermowood Thermowood Metsä Woodin ThermoWood on lämpökäsiteltyä puuta. Lämpökäsittely vaikuttaa pysyvästi puun ominaisuuksiin. Käsittelyn ansiosta puu on kestävämpää, mittapysyvämpää ja sillä on parempi

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

TEHDASTAKUU 50 V HUOLTOVAPAA SEINÄVERHOUS. Vinyylillä eroon maalaushuolista!

TEHDASTAKUU 50 V HUOLTOVAPAA SEINÄVERHOUS. Vinyylillä eroon maalaushuolista! TEHDASTAKUU 50 V HUOLTOVAPAA SEINÄVERHOUS Vinyylillä eroon maalaushuolista! Seinäverhous Ei huoltoa, ei kustannuksia Kaycan-huoltovapaa verhousmateriaali on voimakkaita ilmaston- ja lämpötilanvaihteluita

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

Myönnetty: Voimassa:

Myönnetty: Voimassa: 1 (5) Myönnetty: Voimassa: 16.12.2009 31.3.2011, edellyttäen, että hyväksynnän perusteena oleva tekninen tyyppihyväksyntä on voimassa VTT on rakennustuotteiden hyväksynnästä annetun lain (230/2003) 9 nojalla

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

JÄRJESTELMÄVÄLISEINÄ RATKAISUT

JÄRJESTELMÄVÄLISEINÄ RATKAISUT JÄRJESTELMÄVÄLISEINÄ RATKAISUT Pähkinänkuoressa Toimitalon toimialaan kuuluvat järjestelmäväliseinäratkaisut ja niihin liittyvät palvelut. Seinien käyttökohteita ovat esim. toimistot, virastot ja koulut.

Lisätiedot

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4 XS SLS MLM L XL GW n sopivuus 2.2 m 2.5 m 45 dbrw asti * Muunneltavissa * Ilman jäähdytys * Esteetön tila XS S M L XL 1 henkilölle 1-2 henkilölle 1-4 henkilölle 1-6 henkilölle Yli 8 henkilölle Helppo pystyttää

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

VARMA ULKO-OVI PIHLA VARMA RAKENNE LASITUS. VÄRIT Pinnat peittomaalattu, vakioväri taitettu valkoinen NCS S 0502-Y LISÄVARUSTEET / VALINNAT

VARMA ULKO-OVI PIHLA VARMA RAKENNE LASITUS. VÄRIT Pinnat peittomaalattu, vakioväri taitettu valkoinen NCS S 0502-Y LISÄVARUSTEET / VALINNAT ULKO-OVI RAKENNE Ovilehti levyrakenteinen, pinta HDF-levyä, jäykisteenä alumiini molemmin puolin Umpiosan eristeenä polystyreeni (EPS) 69 mm Ovilehden paksuus 76 mm Karmi ja ovilehden kehä liimattua mäntyä

Lisätiedot

MagTek IA. Lämpöeristetyt murtosuojatut alumiiniovet, ikkunat ja väliseinät. Hätäuloskäynti. Luotisuojaus tuote

MagTek IA. Lämpöeristetyt murtosuojatut alumiiniovet, ikkunat ja väliseinät. Hätäuloskäynti. Luotisuojaus tuote MagTek IA Lämpöeristetyt murtosuojatut alumiiniovet, ikkunat ja väliseinät Murtosuojaus Luotisuojaus Energiansäästö Kierrätettävä tuote Ympäristöystävällinen Hätäuloskäynti LÄMPÖERISTETTY Rakennusten energiankulutuksen

Lisätiedot