Joensuun kulttuuripalvelujen maksut ja taksat alkaen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Joensuun kulttuuripalvelujen maksut ja taksat 1.1.2014 alkaen"

Transkriptio

1 Joensuun kulttuuripalvelujen maksut ja taksat alkaen KULTTUURIPALVELUJEN TILOJEN KÄYTTÖMAKSUT ALKAEN Reijolan Yhteisösali ja Uimaharjun Markku Pölösen sali Alv 0% Alv 24% Alv 0% Alv 24% 1 tunti 16,13 20,00 16,94 21,00 Tuupovaaran Ullakko 1 tunti 8,13 10,00 8,94 11,00 Käyttömaksua ei peritä * yhdistysten järjestämistä maksuttomista ja yleisölle avoimista kulttuuri- ja taidetapahtumista * yhdistysten ja vastaavien toimijoiden järjestämistä säännöllisistä kulttuuritoiminnan harjoitusvuoroista * kulttuuriin liittyvistä näyttelyistä Tilojen varaaja vastaa itse tilassa tarvitsemastaan tekniikasta (äänet, valot, katsomo [Reijola], avlaitteisto) Em. laitteita saavat käyttää ainoastaan käyttökoulutuksen saaneet henkilöt tai ääni ja valotekniikan ammattikoulutuksen saaneet henkilöt. TUUPOVAARAN TAIDETALON KIRJAILIJARESIDENSSIN KÄYTTÖMAKSU ALKAEN alv 0% alv 24% alv 0% alv 24% 4 viikon työskentelyjakso 120, ,29 200

2 GRAFIIKAN PAJAN KÄYTTÖMAKSUT ALKAEN alv 0% alv 24% alv 0% alv 24% vuosimaksu joensuulainen 324, , kk joensuulainen 172, , kk joensuulainen 122, , kk joensuulainen 86, , viikko joensuulainen 51, ,03 67 vuorokausi 20, ,77 27 vuosimaksu muut 381, , kk muut 202, , kk muut 142, , kk muut 102, , viikko muut 60, ,71 79 vuorokausi muut 25, ,42 34 Viimeisen vuoden taidealan opiskelijalle myönnetään alennusta 50% vuosilippuhinnasta Kurssien tuntiveloitukset/45 min opetustunti alv 0% alv 24% alv 0% alv 24% Kaupungin omat laitokset 20, ,77 27 Muut järjestäjätahot 25, ,42 34 Kulttuuripalvelut vuokraavat tilat ja laitteet seuraavasti: Maksu koskee ulkopuolisten järjestämiä kursseja pajan tiloissa. Kurssin järjestäjiltä puolestaan vastaa ammattitaitoisen opettajan ja tarvikkeiden hankinnasta sekä työskentelyturvallisuudesta.

3 Joensuun kaupunginorkesterin maksut ja taksat alkaen Kaupunginorkesterin konserttilippujen hinnat Kaupunginorkesterin konserttilippujen hinnat ilmoitetaan kullekin konsertille erikseen. Hintakategoriat ovat normaalihintainen peruslippu / eläkeläisten lippu/opiskelijat, lapset. Alimpaan hintaryhmään kuuluvat paitsi nuoret henkilöt 20 ikävuoteen asti ja opiskelijat (opiskelijakortti), myös työttömät sekä varusmiespalvelusta tai siviilipalvelusta suorittavat henkilöt. Lisäksi on käytössä alennuslippuja henkilöstöryhmille, koululais- ja opiskelijaryhmille ja markkinoinnin kohderyhmille. Sinfoniakonsertit Viihdekonsertit Pien-/ lastenkonsertit normaalihintainen peruslippu 23,50 (18 22) euroa normaalihintainen peruslippu alkaen 28(25) euroa normaali perushintainen lippu alkaen 12 (10) euroa. Intendentti päättää lippujen hinnoista samoin kuin markkinoinnin ja yhteistyökumppanuuksien kannalta olennaisista kampanjahinnoista tai alennuksista konserttikohtaisesti kullekin soitantokaudelle ja hinnat julkaistaan kaupunginorkesterin kausiesitteissä, nettisivuilla ja lehti-ilmoituksissa. Carelia-salin flyygelit ja valokalusto Carelia-salin kahden Steinway-flyygelin ja salin kiinteän näyttämövalokaluston vuokraaminen tapahtuu salin tilavarausten yhteydessä. Yliopiston tilapalvelut laskuttavat taksan mukaiset hinnat ja arvonlisäveron salin vuokraajalta ja tilittää vuokratulot orkesterille. Flyygelin vuokra on 200 (190) (alv 0 %) /tilavaraus/vrk. Vuokra sisältää soittimen perusvirityksen. Jos sama tilavuokraaja/konserttijärjestäjä vuokraa flyygelin käyttöönsä useampana päivänä, vuokra seuraavilta tilaisuuksilta on 130 /tilavaraus/vrk edellyttäen, että soitinta ei viritetä erikseen tilaisuutta vasten. Valokaluston perusvuokra on 155 (145) (alv 0 %)/tilavaraus/vrk Carelia-salin valokalusto (lamput ja himmentimet) on vuokrattavissa ilman valopöytää, joka tilaisuuden järjestäjän tulee tuoda mukanaan. Valokaluston perusvuokra on 155 (145) /tilavaraus/vrk näyttämön etuvaloilta ja 300 (300) /tilavaraus/vrk koko valokalustolta. Vuokra ei sisällä teknisen henkilöstön palkkoja. Kaupunginorkesterin nuotit, soittimet ja muu kalusto sekä muut tuotteet Kaupunginorkesterin nuottimateriaalien vuokraamisesta päättää intendentti ja hinnoissa sovelletaan Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n keskuskirjaston voimassaolevaa hinnoittelua. Pohjois-Karjalan musiikkioppilaitoksilta ei peritä korotettua vuokraa. Kaupunginorkesterin soittimien ja muun kaluston lainasta ja hinnasta päättää intendentti tapauskohtaisesti. Myyntituotteiden hinnoista päättää intendentti.

4 Joensuun seutukirjaston asiakaspalvelussa perittävät maksut alkaen MYÖHÄSTYMISMAKSUT Lainan myöhästymismaksu Pikalainan myöhästymismaksu Ensimmäinen ja toinen muistutuskirje Perintäkirje ja lasku 0,25 / vrk, enintään 5 /kpl 0,50 /vrk, enintään 5 / kpl 3 / kirje 7 / kirje Lastenosaston aineistosta Bluray-, CD-ROM-, DVD-ROM-, DVD-levyjä, videoita ja tietokone- ja konsolipelejä lukuun ottamatta ei peritä myöhästymismaksuja. Myös lapsiasiakkaat joutuvat maksamaan muistutuskirjeet ja perimiskulut. Maksamattomat maksut jäävät velaksi rekisteriin ja asiakas joutuu lainauskieltoon, jos maksuja on 5 tai enemmän. KIRJASTOKORTTI JA VARAUKSET Ensimmäinen kirjastokortti ja muutokset ovat maksuttomia. Kirjastokortin uusiminen 2 Varausmaksu 0 Noutamaton varaus 1 KAUKOPALVELU Kaukopalvelutilaus 1 Kaukolainoista ja paperijäljenteistä peritään lisäksi mahdollinen lähettäjäkirjaston maksu. Paperitulosteet alle 10 sivua sisältyvät tilausmaksuun. KORVAUKSET KADONNEESTA TAI VAHINGOITTUNEESTA AINEISTOSTA JA TARVIKKEISTA Asiakas tuo tilalle uuden kappaleen lainaamaansa aineistoa tai maksaa voimassaolevan korvaushinnan. DVD- ja Bluray-levyjä, videoita, konsoli- ja tietokonepelejä, ei voi korvata uudella tekijänoikeussyistä. Niiden korvauksista on sovittava henkilökunnan kanssa. Loppuunmyyty lehti 7 Kielikurssien lainauskotelo A 7

5 Kielikurssien lainauskotelo A 3,50 Levy-, kasetti- ja videokotel0 2 KOPIOT JA TULOSTEET Kopiokortit 5kpl-50kpl 2-18 Mustavalkoiset/sivu 0,40 Palvelukopio/sivu 0,50 Värilliset A4/sivu 1 Värilliset A3/sivu 1,50 MUUT MAKSUT Muovikassi 0,50 Kangaskassi 3 Tyhjä CD-ROM levy 1,20 Tyhjä DVD-levy 1,70 Muistitikku 10 Muistikirja 3,50 CD-, DVD- ja muiden vastaavien levyjen hionta Kirja-aineiston korjaaminen 15 (14) / h Kovamuovitus 0,50 / arkki Kirjojen muovitus 2 / kpl Laminointi, pieni 1,50 Laminointi, A4 2 Kokoelmista poistettu aineisto 0, / kpl Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kulttuuri- ja kirjastopalvelujohtajalla on oikeus päättää maksujen muutoksista ja perimättä jättämisistä perustelluista syistä. Näistä tehdään tarvittaessa viranomaispäätös. Myöhästymismaksujen huojennuksista neuvottelevat kirjastonjohtajat ja pääkirjaston palvelupäälliköt.

6 Kirjaston kokous- ja näyttelytilat sekä tilojen ja kalusteiden vuokrat alkaen YLEISET PERUSTEET Tiloja vuokrataan koulutus-, kulttuuri- ja yleisötilaisuuksiin. Tarkoitus on käyttää tiloja ensisijaisesti kulttuuri- ja luentotilaisuuksiin sekä paikalliseen harrastustoimintaan. Tässä taksassa määrättyihin vuokriin sisältyvät tilojen siivous- ja vahtimestaripalvelut ellei toisin ole määrätty. Kokoustilojen tilavuokrat peritään täysiltä tunneilta. Tilaisuuden järjestäjä vastaa järjestyksen pidosta ja on velvollinen korvaamaan kaikki mahdolliset kiinteistölle, kalustolle ja laitteille aiheutuneet vahingot. Mikäli tilavarausta ei peruta vähintään kaksi vuorokautta ennen tilaisuutta, kirjasto perii täyden vuokran. KOKOUSTILAT Pääkirjaston Muikku-sali Koulutus- kulttuuri- ja yleisötilaisuudet 62 (59)/tunti (sis. alv 24 %) Pääsymaksulliset tilaisuudet 90 ( 85)/tunti (sis. alv 24 %) Kaupungin sisäinen hinta on arvonlisäveroton hinta 15 % Vapaa-aikakeskuksen tilaisuuksista ei peritä tilavuokraa. Tilaan mahtuu pöytä/tuoliyhdistelmällä 50 henkeä, tuolivarustuksella henkeä. Muikku-salissa on käytettävissä tietokone, datatykki, diaprojektori, piirtoheitin ja musiikintoistolaitteet Muikku-salin pöydät voidaan vuokrata kirjaston ulkopuoliseen käyttöön kappalehintaan 5 /vrk (sis. alv 24 %). Vahtimestareiden työajan ulkopuoliselta ajalta peritään työntekijäkorvauksia 35 alkavalta tunnilta. Pääkirjaston kokoushuoneet 48 (45)/tunti (sis. alv 24 %) Tilat ovat hengelle ja käytettävissä arkisin kirjaston aukioloaikoina. Kirjaston kokoustiloja voi käyttää lukemiseen ja kirjallisuuteen liittyvään tai muuhun kirjaston toimintaperiaatteita tukevaan toimintaan ilmaiseksi kulttuurija kirjastopalvelujohtajan harkinnan mukaan. Ryhmätyöhuonetta voidaan poikkeustapauksissa vuokrata ulkopuolisille ja hinta on sama kuin kokoushuoneilla.

7 Reijolan kirjaston lukusali Tilaa luovutetaan ei-kaupallisille yhdistyksille ja yhteisöille kokouskäyttöön. Tuupovaaran kirjaston käsikirjasto Tilaa luovutetaan ei-kaupallisille yhdistyksille ja yhteisöille kokouskäyttöön aukioloaikojen ulkopuolella. NÄYTTELYTILAT Pääkirjaston Muikku-sali 63 (59)/viikko (sis. alv 24 %) Tila ei ole tällä hintaa yksinomaan näyttelykäytössä, vaan koulutus- ym. tilaisuuksien ajan näyttely on muilta suljettu. Muikku-salia annetaan yksinomaan näyttelykäyttöön harkinnan mukaan kesällä ja joulun aikaan, jolloin hinta on 135 /viikko (sis. alv 24 %).Tilaan ei oteta myyntinäyttelyitä. Kirjastojen muut näyttelytilat ovat maksuttomia. ATK-LUOKAT 95 (90)/tunti (sis. alv 24 %) Kaupungin sisäinen käyttö, yhdistykset ja muut yleishyödylliset yhteisöt35 tunti (alv 0%). Pääkirjaston ja Rantakylän kirjaston atk-luokat ovat vuokrattavissa kirjaston aukiolotunteina. Pääkirjaston Mikro-Muikussa on 9+1 tietokonetta ja käytössä on myös datatykki, Rantakylässä on 6 tietokonetta. TUTKIJANHUONEET 55 (52) / kuukausi (sis. alv 24 %) Tutkijanhuoneet on tarkoitettu ensisijaisesti kirjallisten opinnäytteiden ja tutkimusten tekemiseen. Kulttuuri- ja kirjastopalvelujohtajalla on oikeus myöntää alennuksia ja tehdä vähäisiä muutoksia tilavuokriin perustelluista syistä.

Pääsymaksullisista tilaisuuksista peritään harkinnanvarainen tilavuokra, josta tarvittaessa kulttuurisihteeri tekee viranomaispäätöksen.

Pääsymaksullisista tilaisuuksista peritään harkinnanvarainen tilavuokra, josta tarvittaessa kulttuurisihteeri tekee viranomaispäätöksen. KULTTUURIPALVELUJEN MAKSUT JA TAKSAT 2019 Yleisen kulttuurityön maksut ja taksat Tuupovaaran Ullakko Tila on tarkoitettu: - yhdistysten järjestämille maksuttomille ja yleisölle avoimille kulttuuri- ja

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT KOULUT yksikkö alv 24 % Yhteensä Juhlasali Pogostan alakoulu h 7,42 1,78 9,20 Juhlasali Pogostan alakoulu vrk 45,73 10,97 56,70

Lisätiedot

50,00/kk Toimintaan osallistuminen 10 - yli 10 pv/kk

50,00/kk Toimintaan osallistuminen 10 - yli 10 pv/kk HYVINVOINTILAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2019 ALKAEN TILAT KOULUT yksikkö alv 24 % Yhteensä Pogostan alakoulun ja yläkoulun juhlasali h 8,15 1,95 10,10 Pogostan alakoulun ja yläkoulun

Lisätiedot

HYVINVOINTILAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT ALKAEN TILAT

HYVINVOINTILAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT ALKAEN TILAT HYVINVOINTILAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2018 ALKAEN TILAT KOULUT yksikkö alv 24 % Yhteensä Pogostan alakoulun ja yläkoulun juhlasali h 7,75 1,86 9,60 Pogostan alakoulun ja yläkoulun

Lisätiedot

KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA HINNASTO

KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA HINNASTO LUUMÄEN KUNNAKIRJASTO KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA HINNASTO Olemme liittyneet Heilikirjastoihin 6.6.2018 Kirjastokortti ja käyttäjän vastuu Kirjaston käyttöoikeus on kaikilla, jotka noudattavat näitä käyttösääntöjä

Lisätiedot

1. Koulutilojen ulkopuolisilta käyttäjiltä perittävät maksut säännöllisestä käytöstä:

1. Koulutilojen ulkopuolisilta käyttäjiltä perittävät maksut säännöllisestä käytöstä: KOULUTOIMI 1. Koulutilojen ulkopuolisilta käyttäjiltä perittävät maksut säännöllisestä käytöstä: yli 100m² liikuntatila alle 100m²liikuntatila luokkatila erityisluokka tai -tila lisäksi atk-luokka 6,00

Lisätiedot

Kuopion kaupunginkirjaston käyttösäännöt , voimassa toistaiseksi

Kuopion kaupunginkirjaston käyttösäännöt , voimassa toistaiseksi Maaherrankatu 12, 70100 Kuopio Puh. 017 182111 (kaupungin vaihde) https://kuopio.finna.fi Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta 28.2.2017 Kuopion kaupunginkirjaston käyttösäännöt 6.3.2017, voimassa toistaiseksi

Lisätiedot

KIRJASTON PALVELUHINNASTO 2018

KIRJASTON PALVELUHINNASTO 2018 KIRJASTO 1 (6) KIRJASTON PALVELUHINNASTO 2018 Hinnat euroina LAINAUSTOIMINTA Uusi kirjastokortti kadonneen tilalle 5,00 Saapumisilmoitus postitse 1,20 Myöhästymismaksu, kurssikirjat ja tutkimuskirjat Myöhästymismaksu,

Lisätiedot

KAUKAMETSÄN KONGRESSI- JA KULTTUURIKESKUKSEN HINNASTO 2013

KAUKAMETSÄN KONGRESSI- JA KULTTUURIKESKUKSEN HINNASTO 2013 KAUKAMETSÄN KONGRESSI- JA KULTTUURIKESKUKSEN HINNASTO 2013 Arvonlisäveron osuus 24 % KAUKAMETSÄN SALI, 520 paikkaa tunnit tilavuokra tekniikka 1 hlö veroton hinta verollinen hinta 1. Kokous- ja koulutustoiminta

Lisätiedot

Oripään kirjaston käyttösäännöt. Oripään kunnankirjasto ja muut Loimaan seutukunnan kirjastot muodostavat yhdessä Loisto-kirjastot.

Oripään kirjaston käyttösäännöt. Oripään kunnankirjasto ja muut Loimaan seutukunnan kirjastot muodostavat yhdessä Loisto-kirjastot. Oripään kirjaston käyttösäännöt Oripään kunnankirjasto ja muut Loimaan seutukunnan kirjastot muodostavat yhdessä Loisto-kirjastot. Käyttöoikeus Kirjasto on kaikille avoin. Kokoelmia, palveluita ja yleisötiloja

Lisätiedot

Anders-kirjastojen käyttösäännöt

Anders-kirjastojen käyttösäännöt Anders-kirjastojen käyttösäännöt Tervetuloa Anders-kirjastojen käyttäjäksi! Nämä käyttösäännöt koskevat kaikkia Anders-kirjastoja (myöh. kirjastoja) ja ovat voimassa 1.9.2017 lähtien. Anders-kirjastoihin

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen Sisäliikuntapaikkojen vuokrausohje sekä vuokrat: - Kurun urheilutalo - Koulujen liikuntasalit - Urheilutalo ja uimahalli Urheilutalon muut maksut ja tilavuokrat:

Lisätiedot

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto 1.9.2013 alkaen, LUMOn 12.8.2013 alkaen

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto 1.9.2013 alkaen, LUMOn 12.8.2013 alkaen Vantaan kaupunki Sivistystoimi Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto 1.9.2013 alkaen, LUMOn 12.8.2013 alkaen Perusmaksu ja huojennettu maksuluokka 1.6.2014 alkaen 2 Sivistystoimen

Lisätiedot

KUHMON KAUPUNGINKIRJASTO KIRJASTON PALVELUT. Tervetuloa!

KUHMON KAUPUNGINKIRJASTO KIRJASTON PALVELUT. Tervetuloa! KUHMON KAUPUNGINKIRJASTO KIRJASTON PALVELUT Tervetuloa! LAINAUS Kirjastosta voi lainata kirjoja, lehtiä, nuotteja, äänitteitä, kielikursseja, DVDlevyjä, konsolipelejä ym. Aineiston laina-aika on 4 viikkoa.

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN Sisäliikuntapaikkojen vuokrat Kuntosalien käyttömaksut Ohjaus- ja muut palvelut - 1 - YLÖJÄRVEN SISÄLIIKUNTAPAIKKOJEN VUOKRAUS Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Lisätiedot

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015)

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään tällä

Lisätiedot

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2015 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 03 06 2015 43

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2015 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 03 06 2015 43 1 S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2015 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 03 06 2015 43 Punaisella muutokset Maksut löytyvät alkaen sivulta Koulut ja kansalaisopisto 2 Lukion aineopiskelijan

Lisätiedot

KAUKAMETSÄN HINNASTO (6)

KAUKAMETSÄN HINNASTO (6) KAUKAMETSÄN HINNASTO 2018 1(6) 1. KAUKAMETSÄN SALI, konsertti-ja kongressisali Nouseva katsomo, kiinteät tuolirivit 486 paikkaa, joista parvella 83 paikkaa. Lisäpaikat 20, pyörätuolipaikkoja 12. Hintoihin

Lisätiedot

Huojennettu maksuluokka /h. Hinta liikuntakäytössä. Hinta sis. alv *) 24% sis. alv *)

Huojennettu maksuluokka /h. Hinta liikuntakäytössä. Hinta sis. alv *) 24% sis. alv *) Liikuntatilat Huojennettu maksuluokka liikuntakäytössä 24% liikuntakäytössä 10 % 10 % Päiväkotien, koulujen, oppilaitosten ja Pointin liikuntatilat: sis. alv *) 24% - alle 250 m² 7,00 7,70 8,68 20,00 22,00

Lisätiedot

Sivistystoimen perimät maksut ja korvaukset 01.08.2015 lukien

Sivistystoimen perimät maksut ja korvaukset 01.08.2015 lukien Sivistystoimen perimät maksut ja korvaukset 01.08.2015 lukien KOULUTOIMI Yksittäiskäyttö Säännölliset käyttäjät Koulujen tilat Yksikkö /h Yksikkö /vrk Yksikkö /h Salit Koko sali lohko Koko sali lohko Koko

Lisätiedot

KUHMON KAUPUNGINKIRJASTO KIRJASTON PALVELUT. Tervetuloa!

KUHMON KAUPUNGINKIRJASTO KIRJASTON PALVELUT. Tervetuloa! KUHMON KAUPUNGINKIRJASTO KIRJASTON PALVELUT Tervetuloa! KUHMON KIRJASTON LAINA-AJAT JA MAKSUT LAINA-AJAT DVD:t, videot Konsolipelit Lehdet Kysytty uutuusaineisto Kirjat ja muu aineisto 4 viikkoa MAKSUT:

Lisätiedot

Kirjaston käyttöoikeus sisältää lainausoikeuden sekä oikeuden käyttää kirjaston muita palveluja ja yleisötiloja.

Kirjaston käyttöoikeus sisältää lainausoikeuden sekä oikeuden käyttää kirjaston muita palveluja ja yleisötiloja. VIHDIN KUNNANKIRJASTO KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA MAKSUT Kirjasto tarjoaa kirjoja ja muita tallenteita lainattavaksi ja kirjastossa käytettäväksi, antaa tietopalvelua sekä opastaa aineiston ja kirjaston käytössä.

Lisätiedot

Kirjaston kotisivut: Verkkokirjasto: https://kangasniemi.verkkokirjasto.

Kirjaston kotisivut:  Verkkokirjasto: https://kangasniemi.verkkokirjasto. Kangasniemen kirjasto Kankaistentie 5 51200 Kangasniemi Puh. 040 523 2210, 040 524 1882 kirjasto@kangasniemi.fi Kirjaston kotisivut: http://www.kangasniemi.fi/palveluopas/kirjasto/ Verkkokirjasto: https://kangasniemi.verkkokirjasto.fi/web/arena

Lisätiedot

SEITTI-YHTEISKIRJASTOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖSÄÄNNÖT ALKAEN 1.10.2014. Käyttöoikeus. Lainausoikeus

SEITTI-YHTEISKIRJASTOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖSÄÄNNÖT ALKAEN 1.10.2014. Käyttöoikeus. Lainausoikeus SEITTI-YHTEISKIRJASTOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖSÄÄNNÖT ALKAEN 1.10.2014 Hyväksytty Seinäjoen kaupungin kulttuurilautakunnassa 4.9.2014. Sisällys Käyttöoikeus Tietosuoja Lainausoikeus Lainauskäytännöt Maksut Asiakastietokoneiden

Lisätiedot

Oulaisten kaupungin Sivistyslautakunta. Oulaisten kaupunginkirjasto, Sahankatu 2, Oulainen

Oulaisten kaupungin Sivistyslautakunta. Oulaisten kaupunginkirjasto, Sahankatu 2, Oulainen Oulaisten kaupungin Sivistyslautakunta Oulaisten kaupunginkirjasto, Sahankatu 2, 86300 Oulainen Tiekkö-kirjastojen käyttösäännöt 1.6.2017, voimassa toistaiseksi Tervetuloa Tiekkö-kirjastojen käyttäjäksi.

Lisätiedot

SEURAKUNTATILOJEN KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 2019

SEURAKUNTATILOJEN KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 2019 JOENSUUN EV. LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ Liite 7 Yhteisen kirkkoneuvoston SEURAKUNTATILOJEN KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 2019 pöytäkirjaan 4.12.2018, 157 Perhejuhlat / oman seurakunnan jäsenet (hautajaiset, häät, syntymäpäivät)

Lisätiedot

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto alkaen, LUMOn alkaen

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto alkaen, LUMOn alkaen Vantaan kaupunki Sivistystoimi Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto 1.9.2013 alkaen, LUMOn 12.8.2013 alkaen Perusmaksu ja huojennettu maksuluokka 1.6.2014 alkaen Koulut,

Lisätiedot

TIETOKESKUS VELLAMON HINNASTO 2016

TIETOKESKUS VELLAMON HINNASTO 2016 TIETOKESKUS VELLAMON HINNASTO 2016 TIETOKESKUS VELLAMON KIRJASTOPALVELUT Veroton hinta Alv 24 % Kaakkuri-maksut Myöhästymismaksu/aineistoyksikkö/pv 0,24 0,06 Lainat voi palauttaa ilman maksuja kahden arkipäivän

Lisätiedot

Palveluksessasi 24/7.

Palveluksessasi 24/7. Palveluksessasi 24/7 www.savonia.fi/kirjasto Tekijä: Anne Mikkanen Microkadun kampuskirjasto Opistotien omatoimikirjasto Savonia-ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelut Iisalmessa Iisalmen kampuskirjasto

Lisätiedot

Tilojen ym. käyttömaksut

Tilojen ym. käyttömaksut Tilojen ym. käyttömaksut Yhteenveto hinnastoista Nilsiä-neuvottelukunnalle, huomioitu vain liikuntapaikat ja tilat, jotka vaikuttavat Nilsiään. Peruskoulujen ja lukioiden tilojen käyttömaksut 1.1.2015

Lisätiedot

ILMAJOKI-HALLI. LIIKUNTATOIMEN TAKASAT JA MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Hyväksytty: khall. 15.12.2014, 328

ILMAJOKI-HALLI. LIIKUNTATOIMEN TAKASAT JA MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Hyväksytty: khall. 15.12.2014, 328 LIIKUNTATOIMEN TAKASAT JA MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Hyväksytty: khall. 15.12.2014, 328 ILMAJOKI-HALLI LIIKUNTASALI UUSI 1 / 1 -SALI TAKSA * alle 16-vuotiaat 6,80 * yli 16-vuotiaat 18,50 muiden urheiluseurojen

Lisätiedot

Sisällys Palvelut... 3 Kaukopalvelut... 3 Tietopalvelu... 3 Laitteisto... 3 Asiakastietokoneet... 3 Kopiokone... 3 Mikrofilmin ja -korttien

Sisällys Palvelut... 3 Kaukopalvelut... 3 Tietopalvelu... 3 Laitteisto... 3 Asiakastietokoneet... 3 Kopiokone... 3 Mikrofilmin ja -korttien Sisällys Palvelut... 3 Kaukopalvelut... 3 Tietopalvelu... 3 Laitteisto... 3 Asiakastietokoneet... 3 Kopiokone... 3 Mikrofilmin ja -korttien lukulaitteet... 3 Tilat... 4 Kokoushuone... 4 Sukututkimustyöpiste...

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

KÄYTTÖSÄÄNNÖT. Kaakon kaksikon kirjastojen. Virolahden ja Miehikkälän kirjastot alkaen. Sivistyslautakunta xxxxxxxx

KÄYTTÖSÄÄNNÖT. Kaakon kaksikon kirjastojen. Virolahden ja Miehikkälän kirjastot alkaen. Sivistyslautakunta xxxxxxxx Kaakon kaksikon kirjastojen KÄYTTÖSÄÄNNÖT 1.9.2017 alkaen Sivistyslautakunta xxxxxxxx Virolahden ja Miehikkälän kirjastot Virolahden kirjasto Rantatie 9 49900 Virolahti puh. 040 7107 352 kirjasto.virolahti@virolahti.fi

Lisätiedot

MUSEOPALVELUJEN HINNOITTELU. Hinta. Museopalvelu (sis. alv 24 %) (voimassa alkaen)

MUSEOPALVELUJEN HINNOITTELU. Hinta. Museopalvelu (sis. alv 24 %) (voimassa alkaen) Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta 13.12.2017 Liite 1 90 1 MUSEOPALVELUJEN HINNOITTELU (voimassa 1.1.2018 alkaen) - Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta 13.12.2017 xx Museopalvelu (sis. alv 24

Lisätiedot

VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013

VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013 VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013 LIIKUNTAPALVELUT Liikunta- ja harrastuspaikat (sis.alv) RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Myllytien nyrkkeilysali (280m2) 600,00 Harjulan voimailusali (180m2) 400,00

Lisätiedot

KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO

KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO 1.1.2016 KARKKILAN VAPAA-AIKALAUTAKUNTA HINTOJEN MÄÄRÄYTYMINEN Karkkilalaiset liikunta- ja nuorisoyhdistykset - hinnat koskevat rekisteröityneitä Karkkilalaisia

Lisätiedot

HENKILÖKUNNAN YLITYÖKORVAUKSET

HENKILÖKUNNAN YLITYÖKORVAUKSET MAKSULUOKAT (ei uimahalli, kuntosali, kopiot) Maksuluokka 0 Maksuluokka 1 Maksuluokka 2 Maksuluokka 3 Outokumpulaisten seurojen yms.outokumpulaisten seurojen Ulkopaikkakuntal. seurojen Ulkopaikkakuntalaiset

Lisätiedot

MYYNTITUOLOT TOT 2013 TA 2014 EHD 2015

MYYNTITUOLOT TOT 2013 TA 2014 EHD 2015 HELSINGIN KAUPUNGINORKESTERI 12.5.2014 TALOUSARVIOEHDOTUS 2015 41901 KÄYTTÖMENOT MYYNTITUOLOT TOT 2013 TA 2014 EHD 2015 * Myyntituloja esim. Pro Filharmonialle myynnistä * Ruokalippujen myyntitulo * Pääsylipputulot

Lisätiedot

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 19.10.2016 66 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2.

Lisätiedot

Taidehalli (355 m 2 ) - avoinnaolopäivä 43,95 10,55 54,50 - viikko 203,23 48,77 252,00 - kuukausi 724,19 173,81 898,00

Taidehalli (355 m 2 ) - avoinnaolopäivä 43,95 10,55 54,50 - viikko 203,23 48,77 252,00 - kuukausi 724,19 173,81 898,00 JYVÄSKYLÄN MUSEOPALVELUT TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN PÄÄSYMAKSUT alv 0 % Aikuist Opisklijat (muut kuin taid- ja musoainidn) Jyväskylän kaupungin työntkijät Ryhmät, yli 10 hnkä Lapst (all 18 v.) 6,00

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty 14.10.2018. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille

Lisätiedot

Hallinto- ja talousosaston taksat Voimassa 1.1. - 31.12.2016

Hallinto- ja talousosaston taksat Voimassa 1.1. - 31.12.2016 Hallinto- ja talousosaston taksat Voimassa 1.1. - 31.12.2016 Tilojen käyttömaksut Saunaosasto yksikkö ALV (24 %) Yht. Saunominen, ulkopuoliset kerta 51,61 12,39 64,00 Kokoustila ilman saunomista kerta

Lisätiedot

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %)

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %) Kansalaistoiminnan ltk 8.6.2010, liite 24/2010 Kansalaistoiminnan lautakunta 18.1.2011 9 Kansalaistoiminnan lautakunta 3.6.2014 36 Kansalaistoiminnan lautakunta 4.11.2014 77 1 HYVINVOINNIN EDISTÄMISPALVELUT

Lisätiedot

Oulun kaupunki - Sivistys- ja kulttuuripalvelut Tilojen hinnasto (Hinnat sis. alv 24%, liikuntatilojen alv 10%) alk. 1.10.2015

Oulun kaupunki - Sivistys- ja kulttuuripalvelut Tilojen hinnasto (Hinnat sis. alv 24%, liikuntatilojen alv 10%) alk. 1.10.2015 Oulun kaupunki - Sivistys- ja kulttuuripalvelut Tilojen hinnasto (Hinnat sis. alv 24%, liikuntatilojen alv 10%) alk. 1.10.2015 Koulujen ja monitoimitalojen liikuntasalit (alv 10%) Kausihinta tarkoittaa

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

RAUMAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA Museopalveluiden maksut 4 40 08

RAUMAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA Museopalveluiden maksut 4 40 08 RAUMAN MUSEOPALVELUIDEN MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 20.11.2013 Voimaantulopäivä 1.1.2014 HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN PÄÄSYMAKSUT VEROTON HINTA 1.1.2014 ALKAEN ALV % VEROLLI -NEN HINTA

Lisätiedot

Helle-kirjastojen käyttösäännöt ALKAEN

Helle-kirjastojen käyttösäännöt ALKAEN Helle-kirjastojen käyttösäännöt 23.5.2017 ALKAEN Helle-kirjastot Nämä käyttösäännöt koskevat kaikkia Helle-kirjastoja. Helle-kirjastoihin kuuluvat seuraavien kaupunkien ja kuntien yleiset kirjastot: Askola

Lisätiedot

Palveluksessasi 24/7. www.savonia.fi/kirjasto

Palveluksessasi 24/7. www.savonia.fi/kirjasto Palveluksessasi 24/7 www.savonia.fi/kirjasto Tekijä: Anne Mikkanen Iisalmen kampuskirjasto Savonia-amk:n kirjasto- ja tietopalvelut Iisalmessa Iisalmen kampuskirjasto Kuopiossa Microkadun kampuskirjasto

Lisätiedot

Palautuspyyntö 1,00 /palautuspyyntö Palautuspyyntö (max. 3 kpl) ilmoitustavasta riippumatta (sähköposti, tekstiviesti, kirje).

Palautuspyyntö 1,00 /palautuspyyntö Palautuspyyntö (max. 3 kpl) ilmoitustavasta riippumatta (sähköposti, tekstiviesti, kirje). VESILAHDEN KIRJASTON MAKSUT 1.1.2017 ALKAEN Myöhästymismaksut/ palautuspyynnöt/ perintä Myöhästymismaksu aikuisten osaston aineistosta Myöhästymismaksu lasten- ja nuortenosaston aineistosta 0,20 /laina/vrk

Lisätiedot

Kirjasto. Elinvoima- ja hallintopalveluiden taksat alkaen

Kirjasto. Elinvoima- ja hallintopalveluiden taksat alkaen Elinvoima- ja hallintopalveluiden taksat 1.1.2019 alkaen Kirjasto 2018 2019 Uusi kortti kadonneen tilalle 3,00 3,00 Varatun aineiston noutamatta jättäminen 1,00 2,00 kaukopalvelun tilausmaksu 3,00 4,00

Lisätiedot

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE LUKIEN Sivistyslautakunta

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE LUKIEN Sivistyslautakunta 1 S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2011 LUKIEN Sivistyslautakunta 16.06.2011 36 Maksut löytyvät alkaen sivulta Koulut ja kansalaisopisto 2 Lukion aineopiskelijan kurssimaksu 3

Lisätiedot

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto alkaen

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto alkaen Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto 1.1.2019 alkaen Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytöstä peritään käyttäjiltä käyttövuoromaksuja. Kaupunginvaltuuston

Lisätiedot

TAKSAT PALVELUT VOINTI- HYVIN- Hyvinvointiltk

TAKSAT PALVELUT VOINTI- HYVIN- Hyvinvointiltk HYVIN- VOINTI- PALVELUT TAKSAT sekä ko. sopimukset (kansalaisopisto,musiikkiopisto) 1.3.2018- Hyvinvointiltk 12.2.2018 Hyvinvointipalveluiden taksat MAKSULUOKAT (ei käytössä kaikissa hinnoissa) Maksuluokka

Lisätiedot

Kylätalot käyttöön. Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa?

Kylätalot käyttöön. Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa? Kylätalot käyttöön Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa? Anna Kulmakorpi 9.10.2013 Kylätalo-opas idea Kylätalot kuntoon hankkeesta, tarve kyselyn pohjalta toteutus 2011 KyläNyt-hankkeessa,

Lisätiedot

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään Ohjeet ja säännöt 11.8.2014 Oikeudet muutoksiin pidätetään Sisällysluettelo Vapaa-ajantoimiston ohjeet... 1 Hakuajat säännöllisiin salivuoroihin ovat seuraavat:...2 Käyttöä koskevat ohjeet ja säännöt...

Lisätiedot

Tervetuloa Hämeenlinnan kirjastoihin! Kysymyksiä ja vastauksia kirjaston käytöstä

Tervetuloa Hämeenlinnan kirjastoihin! Kysymyksiä ja vastauksia kirjaston käytöstä Tervetuloa Hämeenlinnan kirjastoihin! Kysymyksiä ja vastauksia kirjaston käytöstä Käyttöoikeus ja kirjastokortti Kuka saa käyttää Hämeenlinnan kaupunginkirjastoa? Jokainen mutta kirjastokortin haltijat

Lisätiedot

13. KUSTANNUSARVIO. Kaikki kustannukset ilmoitetaan todellisiin kustannuksiin perustuen.

13. KUSTANNUSARVIO. Kaikki kustannukset ilmoitetaan todellisiin kustannuksiin perustuen. 13. KUSTANNUSARVIO 13.A TOTEUTTAJAN PROJEKTIKIRJANPITOON TULEVAT KUSTANNUKSET Arvonlisävero jää hakijan lopulliseksi kustannukseksi. Ilmoitettaviin kustannuksiin sisältyy alv. Kaikki kustannukset ilmoitetaan

Lisätiedot

Monden nuoriso ja järjestötalo

Monden nuoriso ja järjestötalo Monden nuoriso ja järjestötalo Sali + kahvio (koko alakerta) Monden salin ja kahvion vuokraaja voi käyttää varaamansa ajan salia, kahviotilaa ja WC tiloja. Monden muiden tilojen, kuten yläkerran käyttö

Lisätiedot

Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 %

Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % Liikuntapalveluiden hinnasto Kentät Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Aikuiset 17,00 27,00 A-juniorit ja nuoremmat 9,00 12,00 Kaupunginosaseurat ja kylätoimikunnat

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat 2015 RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2)

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat 2015 RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2) VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2015 Maksut sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tilavaraukset tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta vuorosta

Lisätiedot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot 1. Vuokralaisen vastuu Vuokralainen on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Vuokralainen vastaa kaikista vahingoista, jotka vuokralainen,

Lisätiedot

TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2013 ALKAEN

TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2013 ALKAEN JYVÄSKYLÄN MUSEOPALVELUT TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2013 ALKAEN PÄÄSYMAKSUT alv 0 % Aikuiset Opiskelijat (muut kuin taide- ja museoaineiden) Jyväskylän kaupungin työntekijät Ryhmät, yli 10 henkeä Lapset (alle

Lisätiedot

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Sivistysvaliokunta hyväksynyt 25.10.2017 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2. Lisäksi tiloissa voidaan

Lisätiedot

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2014 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 25 06 2014 64

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2014 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 25 06 2014 64 1 S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2014 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 25 06 2014 64 Maksut löytyvät alkaen sivulta Koulut ja kansalaisopisto 2 Lukion aineopiskelijan kurssimaksu

Lisätiedot

VARAA TILOJA TAPAHTUMIIN JA KOKOUKSIIN AVAUTUVASTA IHMISTEN JA TAITEEN TALOSTA

VARAA TILOJA TAPAHTUMIIN JA KOKOUKSIIN AVAUTUVASTA IHMISTEN JA TAITEEN TALOSTA VARAA TILOJA TAPAHTUMIIN JA KOKOUKSIIN 28.4. AVAUTUVASTA IHMISTEN JA TAITEEN TALOSTA Kulttuuritalo Laikuksi muuntautuva Vanha kirjastotalo puistoineen palvelee kulttuuritapahtumien järjestäjiä ja paikallisia

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT alkaen 1.2.2018 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

SEURAKUNNAN TILOJEN KÄYTTÖ JA KÄYTTÖKORVAUKSET

SEURAKUNNAN TILOJEN KÄYTTÖ JA KÄYTTÖKORVAUKSET SEURAKUNNAN TILOJEN KÄYTTÖ JA KÄYTTÖKORVAUKSET SAVONLINNAN SEURAKUNTA Tiloja voidaan luovuttaa/vuokrata: - Seurakunnan jäsenille perhejuhlia varten. Savonlinnan seurakunnan jäseniltä ei peritä vuokraa

Lisätiedot

sis.alv RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2) 420,00

sis.alv RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2) 420,00 VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2014 Maksut sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tilavaraukset tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta vuorosta

Lisätiedot

TAKSAT PALVELUT VOINTI- HYVIN- Hyvinvointiltk XX.XX.2018

TAKSAT PALVELUT VOINTI- HYVIN- Hyvinvointiltk XX.XX.2018 HYVIN- VOINTI- PALVELUT TAKSAT 1.9.2018- Hyvinvointiltk XX.XX.2018 MAKSULUOKAT (ei käytössä kaikissa hinnoissa) Maksuluokka 0 Maksuluokka 1 Maksuluokka 2 Maksuluokka 3 Outokumpulaisten seurojen yms.outokumpulaisten

Lisätiedot

Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston kirjaston käyttäjäksi

Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston kirjaston käyttäjäksi Kirjastostartti 4.9.2012, Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta tietoasiantuntija Heikki Laitinen heikki.laitinen@uef.fi Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston kirjaston käyttäjäksi Kirjasto osana yliopistoyhteisöä

Lisätiedot

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 18.11.2015 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2.

Lisätiedot

Kirkkosalit. TEMPPELIAUKION KIRKKO Lutherinkatu 3. TÖÖLÖN KIRKKO Topeliuksenkatu 4 Autolla tultaessa Välskärinkatu 13. MEILAHDEN KIRKKO Pihlajatie 16

Kirkkosalit. TEMPPELIAUKION KIRKKO Lutherinkatu 3. TÖÖLÖN KIRKKO Topeliuksenkatu 4 Autolla tultaessa Välskärinkatu 13. MEILAHDEN KIRKKO Pihlajatie 16 KIRKKOSALIEN VUOKRAHINNASTO 2019 Kirkkosalit TEMPPELIAUKION KIRKKO Lutherinkatu 3 TÖÖLÖN KIRKKO Topeliuksenkatu 4 Autolla tultaessa Välskärinkatu 13 MEILAHDEN KIRKKO Pihlajatie 16 TUOMAANKIRKKO Pihlajatie

Lisätiedot

VINDÄNGENIN MUSIIKKISALIN JA KARATALON KERAMIIKKASALIN KÄYTTÖPERIAATTEET JA KORVAUSPERUSTEET

VINDÄNGENIN MUSIIKKISALIN JA KARATALON KERAMIIKKASALIN KÄYTTÖPERIAATTEET JA KORVAUSPERUSTEET 1 VINDÄNGENIN MUSIIKKISALIN JA KARATALON KERAMIIKKASALIN KÄYTTÖPERIAATTEET JA KORVAUSPERUSTEET Vindängenin musiikkisalin käyttöä hallinnoi ruotsinkielisten sivistyspalvelujen tulosyksikkö. Musiikkisalia

Lisätiedot

Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston kirjaston käyttäjäksi

Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston kirjaston käyttäjäksi Kirjastostartti, hammaslääketiede, lääketiede, ravitsemustiede, ergonomia, kansanterveystiede, liikuntalääketiede 6.9.2012, palvelupäällikkö Tuulevi Ovaska Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston kirjaston käyttäjäksi

Lisätiedot

KÄYTTÖSOPIMUSTEN PALVELUMAKSUT - KÄYTTÖKORVAUKSET. Kaupunginteatterin käyttösopimukset hyväksyy hallintojohtaja.

KÄYTTÖSOPIMUSTEN PALVELUMAKSUT - KÄYTTÖKORVAUKSET. Kaupunginteatterin käyttösopimukset hyväksyy hallintojohtaja. Kaupunginteatteri KÄYTTÖSOPIMUSTEN PALVELUMAKSUT - KÄYTTÖKORVAUKSET Tämän asiakirjan lisäksi käyttösopimuksiin sovelletaan liitteenä 1 olevaa hinnastoa sekä Lahden kaupungin yleisiä määräyksiä tilojen

Lisätiedot

Kulttuuri - ja vapaa-aikatoimen hinnasto 2014

Kulttuuri - ja vapaa-aikatoimen hinnasto 2014 PALVELU - JA KURSSIMAKSUT (hinnat sisältävät arvonlisäveron) Uimahalli Aikuiset Alennusryhmä I Alennusryhmä II (eläkeläiset) (opiskelijat, varusmiehet lapset, työttömät) Aamu-uinti, klo 6.00-9.30 3,00

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen käyttöhinnasto 1.6.2015 alkaen Alv sisältyy hintoihin, liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet/vuokrat 24 %

Liikuntapaikkojen käyttöhinnasto 1.6.2015 alkaen Alv sisältyy hintoihin, liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet/vuokrat 24 % Liikuntapaikkojen käyttöhinnasto 1.6.2015 alkaen Alv sisältyy hintoihin, liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet/vuokrat 24 % Ulkoliikuntapaikat (kentät, ladut) Hänninkenttä, kesäkausi Harjoitukset Aikuiset

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT alkaen 1.2.2018 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

Helle-kirjastojen käyttösäännöt ALKAEN

Helle-kirjastojen käyttösäännöt ALKAEN Helle-kirjastojen käyttösäännöt 23.5.2017 ALKAEN Helle-kirjastot Nämä käyttösäännöt koskevat kaikkia Helle-kirjastoja. Hellekirjastoihin kuuluvat seuraavien kaupunkien ja kuntien yleiset kirjastot: Askola

Lisätiedot

Helle-kirjastojen käyttösäännöt ALKAEN

Helle-kirjastojen käyttösäännöt ALKAEN Helle-kirjastojen käyttösäännöt 23.5.2017 ALKAEN Helle-kirjastot Nämä käyttösäännöt koskevat kaikkia Helle-kirjastoja. Hellekirjastoihin kuuluvat seuraavien kaupunkien ja kuntien yleiset kirjastot: Askola

Lisätiedot

OUTI-KIRJASTOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

OUTI-KIRJASTOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT OUTI-KIRJASTOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT OUTI-kirjastoihin kuuluvat Hailuodon, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun, Pudasjärven Pyhäjoen, Siikajoen, Taivalkosken, Tyrnävän, Utajärven ja Vihannin

Lisätiedot

Toiminta Peruste EUROA ALV ALKAEN SIS. ALV %

Toiminta Peruste EUROA ALV ALKAEN SIS. ALV % SIPOON KUNTA Sivistystoimisto TAKSAT JA MAKSUT 1.4.2014 ALKAEN SIVISTYSOSASTO Toiminta Peruste EUROA ALV ALKAEN 3530 3300 3335 Koulukuljetukset Palauttamatta jäänyt matkakortti kpl 20,00 24 1.1.2011 3420

Lisätiedot

SOPIMUS TILAISUUDEN JÄRJESTÄMISESTÄ

SOPIMUS TILAISUUDEN JÄRJESTÄMISESTÄ Kauppaporvarin kulttuuri- ja kongressitilat Raahesalin lipunmyynti Kirkkokatu 28, 92100 Raahe Kirkkokatu 28, 92100 Raahe tilavaraukset puh. 044 439 3232 puh. 044 439 3237 tekniikanhoitaja puh. 044 439

Lisätiedot

Porin tiede- kirjasto kirjasto-pori@tut.fi 040 826 2780, Pohjoisranta 11 C

Porin tiede- kirjasto kirjasto-pori@tut.fi 040 826 2780, Pohjoisranta 11 C Porin tiedekirjasto kirjasto-pori@tut.fi 040 826 2780, Pohjoisranta 11 C Tietoa kirjastosta Porin tiedekirjasto on kaikille avoin tekniikan, kauppa- ja yhteiskuntatieteiden, kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen

Lisätiedot

Maksut ja taksat 2010

Maksut ja taksat 2010 Suomen käsityön museo 1.3.2010 Maksut ja taksat 2010 PÄÄSYMAKSUT (ei sisällä arvonlisäveroa) Aikuiset 5 / henkilö 2,50 / henkilö näyttelyn vaihdon aikana, josta ei myönnetä ryhmäalennusta Opiskelijat 3

Lisätiedot

Helle-kirjastojen käyttösäännöt ALKAEN

Helle-kirjastojen käyttösäännöt ALKAEN Helle-kirjastojen käyttösäännöt 14.9.2018 ALKAEN Helle-kirjastot Nämä käyttösäännöt koskevat kaikkia Helle-kirjastoja. Helle-kirjastoihin kuuluvat seuraavien kaupunkien ja kuntien yleiset kirjastot: Askola

Lisätiedot

SIVISTYSKESKUKSEN HINNASTO ALKAEN

SIVISTYSKESKUKSEN HINNASTO ALKAEN SIVISTYSKESKUKSEN HINNASTO 1.8.2017 ALKAEN Vakituinen vuoro = tilavaraus tehty vähintään kahdeksi kuukaudeksi. Mikäli varattu aika on kalliimpi kuin vuorokausimaksu, maksu peritään vuorokausimaksun mukaan.

Lisätiedot

HelMet-kirjaston käyttösäännöt

HelMet-kirjaston käyttösäännöt Sinulle, asiakkaamme HelMet-kirjaston käyttösäännöt HelMet on lyhennys sanoista Helsinki Metropolitan Area Libraries. Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupungin asukkailla on oikeus käyttää kirjastopalveluja

Lisätiedot

Sopimus tilaisuuden järjestämisestä

Sopimus tilaisuuden järjestämisestä Raahen kulttuuripalvelut 1 (6) Sopimus tilaisuuden järjestämisestä Järjestäjän tiedot Nimi Yhteyshenkilö Sähköpostiosoite Laskutusosoite Osoite Puhelinnumero Y-tunnus Pankkitilin numero tilitystä varten

Lisätiedot

Koulujen ja vapaa-aikatoimen perimät maksut ja taksat vuonna Kyläkoulujen liikuntahallien käyttömaksut

Koulujen ja vapaa-aikatoimen perimät maksut ja taksat vuonna Kyläkoulujen liikuntahallien käyttömaksut D/259/02.05.00.00/2018 Koulujen ja vapaa-aikatoimen perimät maksut ja taksat vuonna 2019 Koulutilojen käyttömaksu vuonna 2019 Kyläkoulujen liikuntahallien käyttömaksut veroton hinta Hirvasen koulun liikuntahalli,

Lisätiedot

HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT

HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT Vuokrausehdot Sivu 1 / 5 HAIHARAN KARTANORAKENNUKSEN VUOKRAUSEHDOT 1. YLEISET EHDOT Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut vuokraa Kaukajärvellä Haiharan taidekeskuksen alueella sijaitsevaa kartanorakennusta,

Lisätiedot

VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä

VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä 1 VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT 1.7.2010 alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä 1. UIMAHALLI UINTIMAKSUT, kertamaksut ilman alv:tä Aikuinen 4.00 (3.67) Eläkeläinen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (10) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/12 05.02.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (10) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/12 05.02.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (10) 12 Kaupunginhallituksen sosiaali- ja terveysjaoston varhaiskasvatustointa koskevat päätökset Päätös päätti merkitä tiedoksi kaupunginhallituksen sosiaali- ja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN museot. Palveluhinnasto

LAPPEENRANNAN museot. Palveluhinnasto LAPPEENRANNAN museot Palveluhinnasto 2014 1 2 LAPPEENRANNAN museot Palveluhinnasto 2014 Sisältö Avoinnaoloajat ja lippujen hinnat... 4 Ilmaiskävijät... 5 Opastusmaksut... 5 Kuvapalveluhinnasto... 6 Tilavuokrat...

Lisätiedot

Maksullisen palvelun tulot yliopistokirjastojen rahoituslähteenä

Maksullisen palvelun tulot yliopistokirjastojen rahoituslähteenä Maksullisen palvelun tulot yliopistokirjastojen rahoituslähteenä Korkeakoulukirjastojen talousseminaari 28.11.2012 Eeva Laurila Kehittämispäällikkö Kehittämis- ja hallintopalvelut www.helsinki.fi/yliopisto

Lisätiedot