Maksut ja taksat 2010

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Maksut ja taksat 2010"

Transkriptio

1 Suomen käsityön museo Maksut ja taksat 2010 PÄÄSYMAKSUT (ei sisällä arvonlisäveroa) Aikuiset 5 / henkilö 2,50 / henkilö näyttelyn vaihdon aikana, josta ei myönnetä ryhmäalennusta Opiskelijat 3 voimassa olevalla opiskelijakortilla Jyväskylän kaupungin henkilökunta 3 voimassa olevalla henkilökortilla Ryhmälippu, yli 10 henkilön ryhmiltä yksi matkanjohtaja ja bussinkuljettaja / ryhmä ilmaiseksi 4 / henkilö Lapset (alle 18 v.) ei pääsymaksua Vuosikortti rajaton käynti museon näyttelyissä 25 / henkilö Museon katutasoon on aina vapaa pääsy. ILMAISKÄVIJÄT Perjantaisin, museon syntymäpäivänä, Jyväskylä päivänä, Yläkaupungin yönä, kansainvälisenä museopäivänä 18.5, Kansallispuvun syntymäpäivänä, Rompetoripäivänä ja Käsityöläisten Joulutorilla museoon on vapaa pääsy. Ilmaiskävijöitä ovat: avajaisyleisö, museon ja kaupungin vieraat, museoalan ammattilaiset, alan opiskelijat, Suomen opasliiton jäsenet ja tiedotusvälineissä työskentelevät sekä muut sopimuksen mukaan (esim. Ornamo). Vapaa sisäänpääsy on myös sotaveteraaneilla, Lotilla ja sotainvalideilla, asian todistavaa dokumenttia näyttämällä. Opiskelijoiden, Suomen opasliiton jäsenten, museoalan ammattilaisten sekä tiedotusvälineiden edustajien on esitettävä ryhmään kuulumisen osoittava kortti. Avustajilla ja opas- ja avustajakoirilla on vapaa pääsy museoon. MYYNTITUOTTEET Tuotteista perittävät hinnat päätetään tuotekohtaisesti. Museon tuottamista sekä myynnissä olevista kirjoista suoritetaan arvonlisävero 8 %. Muista myyntituotteista arvonlisävero on 22 %. Kaupungin laitoksille, kouluille ja oppilaitoksille hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

2 ASIANTUNTIJAPALVELUT (sis. alv ) Asiantuntijapalvelut kokoelmat, näyttely-, koulutus-, luento- ja tutkimuspalvelut sekä konsultointi yms. 74,00 e / h (sis. alv 22%) Kaupungin laitoksille, Jyväskylän kaupungin kouluille ja oppilaitoksille hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Konservointiarvio 17,40 e / h (sis. alv 22%) Konservointityö 45,15 e / h (sis. alv 22%) - Jyväskylän kaupungin kulttuuritoimen alaiset museot 30,75 e / h (alv 0 %) - Suomen käsityön museo 20,50 e / h (alv 0 %) MUUT PALVELUT (sis. alv 22%) Kaupungin laitoksille, Jyväskylän kaupungin kouluille ja oppilaitoksille hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Ovien avaaminen ja sulkeminen virka- ja museon aukioloaikojen ulkopuolella 65 / kerta Toimitilojen valvonta 40 / h 70 / h lauantaisin ja sunnuntaisin OPASTUKSET MAX 25 HENKILÖÄ Museon näyttelyiden perusopastukset ovat arvonlisäverottomia museon aukioloaikoina. Erityispalvelut museon aukioloaikojen ulkopuolella ovat arvonlisäverollisia. Opastus ti-pe klo 8-16 suomeksi 50,00 (alv 0 %). Kesto 1 tunti. Opastus päiväkoti-, koululais- ja opiskelijaryhmille sisältäen käsin tekemistä 25 (alv 0 %). Kesto 1 tunti. Opastus virka-ajan (8-16) ulkopuolella ja viikonloppuna museon aukioloaikoina suomeksi 91,50 (sis. alv 22 %). Kesto 1 tunti. Vieraskielinen opastus ti-pe klo ,00 / (alv 0 %). Kesto 1 tunti. Vieraskielinen opastus virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuna 103,70 (sis. alv 22 % ). Aukioloaikojen ulkopuolella opastukset sisältävät arvonlisäveron. Kesto 1 tunti. Saatavuus varmistetaan erikseen.

3 Opastukset on aina varattava etukäteen. Opastuksen voi peruuttaa veloituksetta vielä 2 vuorokautta ennen varattua aikaa. Opas on paikalla 15 minuuttia ennen varattua aikaa ja odottaa ryhmää enintään 30 minuuttia varatun ajan alkamisesta. Mikäli ryhmä haluaa oppaan odottavan pidempään, veloitetaan odotusajasta jokaiselta alkavalta tunnilta 20. Opas jää vain, mikäli hänellä ei ole muita sitoumuksia. Tilattu opastus veloitetaan joka tapauksessa, mikäli sitä ei ole määräaikaan mennessä peruutettu TYÖPAJAT MAX 25 HENKILÖÄ (sis. alv.), LUENNOT Ohjattu työpaja päiväkoti-, koululais- ja opiskelijaryhmille 35. Kesto 1 tunti. Materiaalit sisältyy hintaan. Opastus ja ohjattu työpaja päiväkoti-, koululais- ja opiskelijaryhmille. 60 Kesto 2 tuntia. Materiaalit sisältyvät hintaan. Virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuna ohjattu työpaja 85,40. Kesto 1 tunti. Materiaalit sisältyvät hintaan. Omatoiminen työpaja ti-su klo 11-18, paitsi ei perjantaisin. Hinta 10 /tunti materiaalimaksua/henkilö. Ryhmäkoko 2-15 henkilö. TYKY -työpajat, aikuiset Sisältää pääsymaksut, opastuksen, työpajan ja materiaalit. Ryhmän koko enintään 15 henkilöä. 210 /3 h (kello ) Joululahjavalvojaiset 36 /henkilö (sisältää materiaalit) Ohjauksesta vieraskielilisä 25 /ryhmä Konservointikeskuksen toiminnan esittely kesto noin 1,5 tuntia Uusi hinta: 61,80 e / h (ei sisällä arvonlisäveroa) Yleisötilaisuudet 5,00-7,50 / henkilö, lapset 1-2 / henkilö (ei sisällä arvonlisäveroa) TIETOPALVELU Hakupalvelu tietokannoista Hakumaksu 14 /haku. Laajat selvitykset tai kuvahaut arkistosta 35 /haku. Asiakkaan itsensä suorittamista tietohauista ei peritä maksua, ainoastaan kopiomaksut tulosteista. Puhelinneuvonta on ilmaista.

4 KOPIO- JA TULOSTEMAKSUT (sis. 22 % alv) Kopio/tuloste A / sivu 1,00 /värituloste Kopio/tuloste A / sivu 2,00 / värituloste/kopio LAINATTAVA MATERIAALI Esineiden, näyttelyiden ja näyttelyrakenteiden lainat Esineiden, näyttelyiden ja näyttelyrakenteiden lainaamisesta ja maksuista päätetään tapauskohtaisesti. Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Dialainaus Lainaus on ilmainen. Dialainasta peritään pakkaus ja lähetyskulut yhteensä 15 (sis. alv 22 %) Lainaaja maksaa materiaalin palautuksen. Laina-aika on maksimissaan kaksi viikkoa. Kadonneesta tai vahingoittuneesta diapositiivista peritään 6 / kpl (ei sisällä arvonlisäveroa). Lainattuja dioja ei saa kopioida, lainata eikä vuokrata ilman lupaa. Laina-ajan ylityksestä peritään sakkomaksu, joka on 3 euroa (ei sisällä arvonlisäveroa) jokaiselta laina-ajan ylittävältä arkipäivältä. Videonauhojen lainaus (sis. 22 % alv) Lainaus on ilmainen. Videoiden lainasta peritään pakkaus ja lähetyskulut, yhteensä 15. Lainaaja maksaa materiaalin palautuksen museoon. Lainattua nauhaa ei saa edelleen kopioida, lainata eikä vuokrata ilman museon lupaa. Laina-ajan ylityksestä peritään sakkomaksu, joka on 3 euroa (ei sisällä arvonlisäveroa) jokaiselta laina-ajan ylittävältä arkipäivältä. Sakkomaksu lasketaan erikseen jokaiselle myöhästyneelle nimikkeelle. Kadonneesta tai tuhoutuneesta nauhasta peritään korvauksena uuden valmistuksesta aiheutuvat kulut.

5 TILOJEN KÄYTTÖKORVAUKSET (sis. 22 % alv) Kaupungin laitoksille, kouluille ja oppilaitoksille museon hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Ikkunagallerian vuokra 150 / viikko Näytönpaikka (Kilpisenkatu 12 näyteikkunat) 25,00 / viikko alkaen - vuokra peritään yrittäjiltä, oppilaitoksilta ja yhdistyksiltä - näyttelytila on ilmainen käsi- ja taideteollisuusalan opiskelijoiden näyttöihin -näytteilleasettaja vastaa kaikesta näyttelyyn liittyvästä, myös vakuutuksista Galleria 1. kerroksen aula 100 m 2 sisältää ikkunagallerian 540,00 / viikko tai 108 / päivä Vaihtuvat näyttelyt 1-2 krs. 250 m ,00 / viikko Joulutorin pöytäpaikka hinta sisältää pöytäpaikan kahden päivän ajaksi (la-su) sekä tapahtuma-markkinoinnin 215,00 (sis. Alv 22 %) Rompetorin pöytäpaikka hinta sisältää pöytäpaikan tapahtuman ajaksi ja tapahtuman markkinoinnin 35 (sis. alv 22 %) Ilta- ja viikonloppukäyttö Jos museon tiloja (luentosali, aula, työpajatila ym.) käytetään klo jälkeen, viikonloppuisin tai arkipyhinä peritään vuokran lisäksi arkisin 40 / h ja sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 70 / h, koska museon hälytysjärjestelmien vuoksi henkilökuntaan kuuluvan tulee olla läsnä avaamassa ja sulkemassa ovia. Kaupungin omilta hallintokunnilta käytöstä peritään 50 % edellä mainituista hinnoista.

6 MUUT KÄYTTÖKORVAUKSET (sis. 22 % alv) Kaupungin laitoksille, kouluille ja oppilaitoksille hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Vuokraus Torsot ja päät 7 kpl / kk + pakkauskulut vähintään 10 Teippaukset materiaali (teippi ja siirtoteippi ) 10 /m työ 31 / h, minimiveloitus 0,5 h KUVAT JA KUVAUSPALVELUT (sis. 22 % alv) Käyttöoikeusmaksut / kuva Museo- ja opetustoiminta, opinnäytteet, tieteelliset julkaisut, yksityishenkilöt 20 Aikakausi- ja päivälehdet, kirjat 61 Kirjan yms. kansi 202 Mainos, esite, ilmoitus, juliste, kalenteri, pakkaus 202 AV-materiaali, elokuva, video, televisio, multimedia, internet 61 Näyttelyt, somistus 61 Televisiomainos 606 Postimerkki/postikortti 100 Kuvapalvelujen hinnat (sis. 22 % alv) Valokuvan tai muun materiaalin skannaaminen 15 5 tallennus cd-rom levylle Mahdollinen tulosteen hinta lisätään hintaan (katso kopio ja tulostemaksut).

7 Toimitusaika ja -kulut Kuvatilauksen toimitusaika sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään viikko. Kiireellisyyslisä 50 % tilauksen hinnasta. Toimituskulut peritään tilaajalta. Viivästyskorko 16 %. Toimitusehdot Kuvat toimitetaan tilaajalle kuva- ja käyttöoikeustietoineen. Kuvat luovutetaan kertakäyttöoikeudella. Kuvia julkaistaessa on mainittava Suomen käsityön museon ja kuvan ottaneen valokuvaajan nimi. Asiakkaalla on vastuu tekijänoikeus- ja intimiteettisuojan kunnioittamisesta kuvien käytössä (Tekijänoikeuslaki 406/62 ja siihen tulleet muutokset 34/91, 418/93 ja 446/95 sekä laki oikeudesta valokuvaan annetun lain kumoamisesta 447/95). Julkaisemisen jälkeen kuvat tulee palauttaa Suomen käsityön museoon. Palautuksen yhteydessä on ilmoitettava jokaisen kuvan käyttömuoto. Alkuperäiskuvia ja -negatiiveja ei luovuteta tilaajan toimeksiannosta Suomen käsityön museon ulkopuolelle. Kuvan käyttäjä luovuttaa Suomen käsityön museolle tuotteen, jossa on käytetty museon tai keskuksen kokoelmiin kuuluvaa kuvaa tai kuvia. Kuvaukset (sis. alv 22 %) Suomen käsityön museolta / Suomen kansallispukukeskukselta / Konservointi-keskukselta tilatuista kuvauksista peritään maksu tuntiveloituksen mukaan. Vähimmäisveloitus on yhdeltä tunnilta. Hinta ei sisällä julkaisuoikeutta, kopio- eikä materiaalikustannuksia. 1. tunti 50 lisätunnit á 30 Ulkopuolinen kuvaa museossa Museon tilojen käytöstä valokuvaukseen, TV-kuvaukseen, videointiin ja elokuvaukseen tehdään erillinen sopimus sekä peritään maksu. Vähimmäisveloitus on yhdeltä tunnilta. Hintaan lisätään museon henkilökunnan työstä aiheutuneet kustannukset. Tilojen käytöstä ja kuntoon saattamisesta aiheutuvat kulut korvataan sopimuksen mukaan. Kuvauksista peritään 30 euroa/ h ja hintaan lisätään museon henkilökunnan työstä korvauksena virka-aikana 31 euroa tunti/henkilö.

Aikuiset 6 / hlö 2 / henkilö näyttelyn vaihdon aikana (ei ryhmäalennusta)

Aikuiset 6 / hlö 2 / henkilö näyttelyn vaihdon aikana (ei ryhmäalennusta) SUOMEN KÄSITYÖN MUSEO PALVELUHINNASTO 2011 PÄÄSYMAKSUT (ei sisällä arvonlisäveroa) Aikuiset 6 / hlö 2 / henkilö näyttelyn vaihdon aikana (ei ryhmäalennusta) Opiskelijat 3 voimassa olevalla opiskelijakortilla

Lisätiedot

TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2012 ALKAEN

TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2012 ALKAEN JYVÄSKYLÄN MUSEOPALVELUT TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2012 ALKAEN PÄÄSYMAKSUT alv 0 % Aikuiset 6,00 e Opiskelijat (muut kuin taide- ja museoaineiden) 3,00 e Jyväskylän kaupungin työntekijät 3,00 e Ryhmät, yli

Lisätiedot

TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2013 ALKAEN

TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2013 ALKAEN JYVÄSKYLÄN MUSEOPALVELUT TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2013 ALKAEN PÄÄSYMAKSUT alv 0 % Aikuiset Opiskelijat (muut kuin taide- ja museoaineiden) Jyväskylän kaupungin työntekijät Ryhmät, yli 10 henkeä Lapset (alle

Lisätiedot

TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2014 ALKAEN

TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2014 ALKAEN JYVÄSKYLÄN MUSEOPALVELUT TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2014 ALKAEN PÄÄSYMAKSUT alv 0 % Aikuiset Opiskelijat (muut kuin taide- ja museoaineiden) Jyväskylän kaupungin työntekijät Ryhmät, yli 10 henkeä Lapset (alle

Lisätiedot

Taidehalli (355 m 2 ) - avoinnaolopäivä 43,95 10,55 54,50 - viikko 203,23 48,77 252,00 - kuukausi 724,19 173,81 898,00

Taidehalli (355 m 2 ) - avoinnaolopäivä 43,95 10,55 54,50 - viikko 203,23 48,77 252,00 - kuukausi 724,19 173,81 898,00 JYVÄSKYLÄN MUSEOPALVELUT TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN PÄÄSYMAKSUT alv 0 % Aikuist Opisklijat (muut kuin taid- ja musoainidn) Jyväskylän kaupungin työntkijät Ryhmät, yli 10 hnkä Lapst (all 18 v.) 6,00

Lisätiedot

RAUMAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA Museopalveluiden maksut 4 40 08

RAUMAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA Museopalveluiden maksut 4 40 08 RAUMAN MUSEOPALVELUIDEN MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 20.11.2013 Voimaantulopäivä 1.1.2014 HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN PÄÄSYMAKSUT VEROTON HINTA 1.1.2014 ALKAEN ALV % VEROLLI -NEN HINTA

Lisätiedot

MUSEOPALVELUJEN HINNOITTELU. Hinta. Museopalvelu (sis. alv 24 %) (voimassa alkaen)

MUSEOPALVELUJEN HINNOITTELU. Hinta. Museopalvelu (sis. alv 24 %) (voimassa alkaen) Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta 13.12.2017 Liite 1 90 1 MUSEOPALVELUJEN HINNOITTELU (voimassa 1.1.2018 alkaen) - Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta 13.12.2017 xx Museopalvelu (sis. alv 24

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN museot. Palveluhinnasto

LAPPEENRANNAN museot. Palveluhinnasto LAPPEENRANNAN museot Palveluhinnasto 2014 1 2 LAPPEENRANNAN museot Palveluhinnasto 2014 Sisältö Avoinnaoloajat ja lippujen hinnat... 4 Ilmaiskävijät... 5 Opastusmaksut... 5 Kuvapalveluhinnasto... 6 Tilavuokrat...

Lisätiedot

Aikuiset 7,00 10,00. Opiskelija-, koululaisryhmät (päiväkotiryhmät ilmaiseksi) 1,00 2,00. Perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta alle 17 v.

Aikuiset 7,00 10,00. Opiskelija-, koululaisryhmät (päiväkotiryhmät ilmaiseksi) 1,00 2,00. Perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta alle 17 v. PALVELUHINNASTO 2015 PÄÄSYMAKSUT Norm.n Erikoisn. Aikuiset 7,00 10,00 Alennettu : eläkeläiset, ryhmät, erikoisryhmät (min.10h) 6,00 8,00 7-17 v. (alle 7 v. ilmaiseksi), työttömät, opiskelijat 3,00 5,00

Lisätiedot

Palveluhinnasto 2016

Palveluhinnasto 2016 Palveluhinnasto 2016 LAPPEENRANNAN museot 2 Palveluhinnasto 2016 LAPPEENRANNAN museot Sisältö Avoinnaoloajat ja lippujen hinnat... 4 Opastusmaksut... 5 Kuvapalveluhinnasto... 6 Tilavuokrat... 8 Asiantuntijatyöt...

Lisätiedot

VAPAA-AIKAPALVELUIDEN TILOJEN PALVELU- JA HINNOITTELUPERIAATTEET

VAPAA-AIKAPALVELUIDEN TILOJEN PALVELU- JA HINNOITTELUPERIAATTEET Kaupunginhallitus 14.1.2013 liite nro 8 (1/7) Kaupunginvaltuusto 21.1.2013 liite nro 4 (1/7) VAPAA-AIKAPALVELUIDEN TILOJEN PALVELU- JA HINNOITTELUPERIAATTEET Painotalo Säännöllinen viikkovuoro (0-3h) á

Lisätiedot

RAUMAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA Museopalveluiden maksut 4 40 08 VEROTON HINTA 1.1.2016 ALKAEN

RAUMAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA Museopalveluiden maksut 4 40 08 VEROTON HINTA 1.1.2016 ALKAEN RAUMAN MUSEOPALVELUIDEN MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 18.11.2015 Voimaantulopäivä 1.1.2016 HINNASTO 1.1.2016 ALKAEN PÄÄSYMAKSUT VEROTON HINTA 1.1.2016 ALKAEN ALV % VEROLLI-NEN HINTA

Lisätiedot

TIETOKESKUS VELLAMON HINNASTO 2016

TIETOKESKUS VELLAMON HINNASTO 2016 TIETOKESKUS VELLAMON HINNASTO 2016 TIETOKESKUS VELLAMON KIRJASTOPALVELUT Veroton hinta Alv 24 % Kaakkuri-maksut Myöhästymismaksu/aineistoyksikkö/pv 0,24 0,06 Lainat voi palauttaa ilman maksuja kahden arkipäivän

Lisätiedot

Palveluhinnasto 2019

Palveluhinnasto 2019 Palveluhinnasto 2019 LAPPEENRANNAN museot Museokortti 69,00 Museokortti on suomalaisten museoiden yhteinen pääsylippu, jolla voi vierailla museoissa niin monta kertaa kuin haluaa 69,00 euron vuosimaksulla.

Lisätiedot

SALON TAIDEMUSEO VETURITALLI

SALON TAIDEMUSEO VETURITALLI Vapaa-ajan lautakunta 44 14.12.2017 44 Salon museopalvelujen hinnasto 1.1.2018 alkaen 2711/02.05.00.01/2017 Vapaa-ajan lautakunta Valmistelijat: museopalveluiden esimies, Laura Luostarinen, laura.luostarinen@salo.fi,

Lisätiedot

Salon museopalvelujen hinnasto alkaen

Salon museopalvelujen hinnasto alkaen 1(9) Salon museopalvelujen hinnasto 1.5.2019 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 31.1.2019 6 2(9) Sisällys SALON TAIDEMUSEO VETURITALLI...3 PÄÄSYMAKSUT, alv 0 %...3 OPASTUSMAKSUT, sis. alv 24%...4 MAKSUTTOMAT

Lisätiedot

Aikuiset 7,00 10,00. Ryhmät yli 20 henkilöä à 5,00 7,00 Erikoisryhmien jäsenet, yksittäiset opiskelijat, eläkeläiset 5,00 7,00

Aikuiset 7,00 10,00. Ryhmät yli 20 henkilöä à 5,00 7,00 Erikoisryhmien jäsenet, yksittäiset opiskelijat, eläkeläiset 5,00 7,00 LAHDEN KAUPUNGINMUSEON PALVELUHINNASTO 1.1.2012 - PÄÄSYMAKSUT Norm.n Erikoisn. Aikuiset 7,00 10,00 Ryhmät yli 20 henkilöä à 5,00 7,00 Erikoisryhmien jäsenet, yksittäiset opiskelijat, eläkeläiset 5,00 7,00

Lisätiedot

Kirjaston käyttöoikeus sisältää lainausoikeuden sekä oikeuden käyttää kirjaston muita palveluja ja yleisötiloja.

Kirjaston käyttöoikeus sisältää lainausoikeuden sekä oikeuden käyttää kirjaston muita palveluja ja yleisötiloja. VIHDIN KUNNANKIRJASTO KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA MAKSUT Kirjasto tarjoaa kirjoja ja muita tallenteita lainattavaksi ja kirjastossa käytettäväksi, antaa tietopalvelua sekä opastaa aineiston ja kirjaston käytössä.

Lisätiedot

HENKILÖKUNNAN YLITYÖKORVAUKSET

HENKILÖKUNNAN YLITYÖKORVAUKSET MAKSULUOKAT (ei uimahalli, kuntosali, kopiot) Maksuluokka 0 Maksuluokka 1 Maksuluokka 2 Maksuluokka 3 Outokumpulaisten seurojen yms.outokumpulaisten seurojen Ulkopaikkakuntal. seurojen Ulkopaikkakuntalaiset

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN museot. Palveluhinnasto

LAPPEENRANNAN museot. Palveluhinnasto LAPPEENRANNAN museot Palveluhinnasto 2015 2 LAPPEENRANNAN museot Palveluhinnasto 2015 Sisältö Avoinnaoloajat ja lippujen hinnat... 4 Opastusmaksut... 5 Kuvapalveluhinnasto... 6 Tilavuokrat... 8 Pukuvuokraus...

Lisätiedot

Kokoelmahallinnon tärket

Kokoelmahallinnon tärket Kokoelmahallinnon tärket rkeät lomakkeet Tiina Paavola Maakunnallinen museopäiv ivä 2.6.2009 Luovutustodistus Juridinen asiakirja, jolla siirretää ään n lahjoitettavan materiaalin omistusoikeus museolle

Lisätiedot

Erikoisnäyttelyhinnat alkaen. Aikuiset 9,00 12,00 4,00

Erikoisnäyttelyhinnat alkaen. Aikuiset 9,00 12,00 4,00 PALVELUHINNASTO 2017 PÄÄSYMAKSUT Hinnat 1.1.2017 alkaen Erikoisnäyttelyhinnat 1.1.2017 alkaen Hiihtomuseo 1.1.2017-16.5.2017 Aikuiset 9,00 12,00 4,00 Aikuisryhmä 6,00 8,00 2,00 Eläkeläiset 5,00 7,00 2,00

Lisätiedot

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015)

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään tällä

Lisätiedot

Palveluhinnasto 2017

Palveluhinnasto 2017 Palveluhinnasto 2017 LAPPEENRANNAN museot 2 Palveluhinnasto 2017 LAPPEENRANNAN museot Sisältö Avoinnaoloajat ja lippujen hinnat... 4 Opastusmaksut... 5 Kuvapalveluhinnasto... 6 Tilavuokrat... 8 Asiantuntijatyöt...

Lisätiedot

Kirjasto. Elinvoima- ja hallintopalveluiden taksat alkaen

Kirjasto. Elinvoima- ja hallintopalveluiden taksat alkaen Elinvoima- ja hallintopalveluiden taksat 1.1.2019 alkaen Kirjasto 2018 2019 Uusi kortti kadonneen tilalle 3,00 3,00 Varatun aineiston noutamatta jättäminen 1,00 2,00 kaukopalvelun tilausmaksu 3,00 4,00

Lisätiedot

7,00 Eläkeläisryhmät ja opiskelijaryhmät 10h> 68,00 Museokortin uusiminen

7,00 Eläkeläisryhmät ja opiskelijaryhmät 10h> 68,00 Museokortin uusiminen PALVELUHINNASTO 2018 PÄÄSYMAKSUT Hinnat 1.1.2018 alkaen Normaali pääsymaksu 10,00 Alennettu pääsymaksu (ryhmät 10h>, opiskelijat) alle 18-vuotiaat ilmaiseksi Museokortti 7,00 Eläkeläisryhmät ja opiskelijaryhmät

Lisätiedot

Palveluhinnasto 2018

Palveluhinnasto 2018 Palveluhinnasto 2018 LAPPEENRANNAN museot 2 Palveluhinnasto 2018 LAPPEENRANNAN museot Sisältö Avoinnaoloajat ja lippujen hinnat... 4 Opastusmaksut... 5 Kuvapalveluhinnasto... 6 Tilavuokrat... 8 Asiantuntijatyöt...

Lisätiedot

Historiallinen museo. Säästöpankkimuseo

Historiallinen museo. Säästöpankkimuseo HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN 1912 2012 Historiallinen museo Säästöpankkimuseo Vankilamuseo Palanderin talo Sibeliuksen syntymäkoti HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN 1912 2012 Vuonna 2012 on tullut

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Koulujen ja vapaa-aikatoimen perimät maksut ja taksat vuonna Kyläkoulujen liikuntahallien käyttömaksut

Koulujen ja vapaa-aikatoimen perimät maksut ja taksat vuonna Kyläkoulujen liikuntahallien käyttömaksut D/259/02.05.00.00/2018 Koulujen ja vapaa-aikatoimen perimät maksut ja taksat vuonna 2019 Koulutilojen käyttömaksu vuonna 2019 Kyläkoulujen liikuntahallien käyttömaksut veroton hinta Hirvasen koulun liikuntahalli,

Lisätiedot

Osapuolet 1. ( Taiteilija ), henkilö / y-tunnus: 2. ( Galleria ), y-tunnus:

Osapuolet 1. ( Taiteilija ), henkilö / y-tunnus: 2. ( Galleria ), y-tunnus: NÄYTTELYSOPIMUS Osapuolet 1. ( Taiteilija ), henkilö / y-tunnus: Yhteystiedot / yhteyshenkilö: 2. ( Galleria ), y-tunnus: Yhteystiedot / yhteyshenkilö: Osapuolet sopivat tällä asiakirjalla taideteosten

Lisätiedot

Terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden ulkomaille vientiin liittyvät todistukset

Terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden ulkomaille vientiin liittyvät todistukset 1 / 5 Päätös Dnro 176/02.09.01.00/2017 1.2.2017 Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston liiketaloudellisesti hinnoiteltujen ja eräiden julkisoikeudellisesti hinnoiteltujen suoritteiden hinnasto

Lisätiedot

KAUKAMETSÄN HINNASTO (6)

KAUKAMETSÄN HINNASTO (6) KAUKAMETSÄN HINNASTO 2018 1(6) 1. KAUKAMETSÄN SALI, konsertti-ja kongressisali Nouseva katsomo, kiinteät tuolirivit 486 paikkaa, joista parvella 83 paikkaa. Lisäpaikat 20, pyörätuolipaikkoja 12. Hintoihin

Lisätiedot

NÄYTTELYSOPIMUS. Näyttelyn järjestäjä Osoite Laskutusosoite tai sähköinen laskutusosoite. Sähköposti Kotisivut

NÄYTTELYSOPIMUS. Näyttelyn järjestäjä Osoite Laskutusosoite tai sähköinen laskutusosoite. Sähköposti Kotisivut 1 NÄYTTELYSOPIMUS Näyttelyn järjestäjä Osoite Laskutusosoite tai sähköinen laskutusosoite Sotu tai y-tunnus Sähköposti Kotisivut Puhelinnumero NÄYTTELYN TIEDOT Näyttelyn nimi Näyttelyaika / 2016- / 2016

Lisätiedot

HINNASTO 2015. Voimassa 1.1.-31.12.2015. 1. Pääsyliput. Pääsylippuhintoihin ei tule muutoksia vuonna 2015.

HINNASTO 2015. Voimassa 1.1.-31.12.2015. 1. Pääsyliput. Pääsylippuhintoihin ei tule muutoksia vuonna 2015. HINNASTO 2015 Voimassa 1.1.-31.12.2015 1. Pääsyliput Pääsylippuhintoihin ei tule muutoksia vuonna 2015. Lipputyyppi Maitse Pääsylippu + vesiliikennemaksu Aikuinen 12 18 Lapsi alle 4 v. 0 0 Lapsi 4-17 v.

Lisätiedot

Sisällys Palvelut... 3 Kaukopalvelut... 3 Tietopalvelu... 3 Laitteisto... 3 Asiakastietokoneet... 3 Kopiokone... 3 Mikrofilmin ja -korttien

Sisällys Palvelut... 3 Kaukopalvelut... 3 Tietopalvelu... 3 Laitteisto... 3 Asiakastietokoneet... 3 Kopiokone... 3 Mikrofilmin ja -korttien Sisällys Palvelut... 3 Kaukopalvelut... 3 Tietopalvelu... 3 Laitteisto... 3 Asiakastietokoneet... 3 Kopiokone... 3 Mikrofilmin ja -korttien lukulaitteet... 3 Tilat... 4 Kokoushuone... 4 Sukututkimustyöpiste...

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen Sisäliikuntapaikkojen vuokrausohje sekä vuokrat: - Kurun urheilutalo - Koulujen liikuntasalit - Urheilutalo ja uimahalli Urheilutalon muut maksut ja tilavuokrat:

Lisätiedot

sis.alv RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2) 420,00

sis.alv RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2) 420,00 VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2014 Maksut sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tilavaraukset tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta vuorosta

Lisätiedot

Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019

Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019 Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019 SIVISTYSLAUTAKUNTA TAKSAT 1.1.2019 ALKAEN VUOKRAUSEHDOT Maksut, koskevat kaikkia liikuntatiloja. Vesilahtelaisten urheiluseurojen ja yhdistysten

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Taidemuseo

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Taidemuseo Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (5) 5 n taideteoslaina, Jyväskylän taidemuseo 6.6.2014-7.9.2014 HEL 2014-000340 T 12 02 03 00 Päätös taidemuseon johtaja päätaidelainasta Jyväskylän taidemuseolle.

Lisätiedot

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi Toimitusehdot Voimassa 01.11.2014 Tuotteita myy Sugart koriste- ja juhlapalvelu Ly-2447334-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja oppilaitoksille. Emme toimita lähetyksiä

Lisätiedot

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TOIMIPAIKKOJEN KÄYTTÄMISESTÄ SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPISKELIJOIDEN KOULUTUKSEEN

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TOIMIPAIKKOJEN KÄYTTÄMISESTÄ SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPISKELIJOIDEN KOULUTUKSEEN HELSINGIN KAUPUNKI 1 SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN N TOIMIPAIKKOJEN KÄYTTÄMISESTÄ SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPISKELIJOIDEN KOULUTUKSEEN 1 SOPIJAPUOLET Tämän sopimuksen osapuolia ovat Helsingin kaupungin sosiaali-

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 28/ (6) Taidemuseo

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 28/ (6) Taidemuseo Helsingin kaupunki Pöytäkirja 28/2014 1 (6) 65 n taideteoslaina, EMMA 26.1.-29.5.2015 HEL 2014-012304 T 12 02 03 00 Päätös n johtaja päätti taidelainasta Espoon modernin taiteen museo EMMA:lle. lainaa

Lisätiedot

Suomen käsityön museo

Suomen käsityön museo Suomen käsityön museo Kauden 2012 2014 valtakunnallisen toiminnan päätavoitteet: 1. Kansallispukualan toimijoiden verkoston kehittäminen ja kansallispukutietouden edistäminen. 2. Valtakunnallinen tallennus-

Lisätiedot

Työaika- ja yleiskustannuskorvauksiin perustuvina veloitushintoina käytetään vuosittain talousarviossa vahvistettavia tuntiveloitushintoja.

Työaika- ja yleiskustannuskorvauksiin perustuvina veloitushintoina käytetään vuosittain talousarviossa vahvistettavia tuntiveloitushintoja. MAANKÄYTTÖPALVELUIDEN TAKSAT kohdat 5, 6 ja 7 VOIMAANTULOPÄIVÄ 1.4.2014 VIRANOMAISTEHTÄVÄT Työaika- ja yleiskustannuskorvauksiin perustuvina veloitushintoina käytetään vuosittain talousarviossa vahvistettavia

Lisätiedot

SUOMEN LUONTOKESKUS HALTIAN RYHMÄVARAUSEHDOT

SUOMEN LUONTOKESKUS HALTIAN RYHMÄVARAUSEHDOT SUOMEN LUONTOKESKUS HALTIAN RYHMÄVARAUSEHDOT voimassa 1.10.2014 alkaen 1. Varausehdot Nämä varausehdot koskevat Haltian ryhmävarauksia ja niitä sovelletaan asiakkaan ja Haltian väliseen sopimussuhteeseen

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat 2015 RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2)

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat 2015 RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2) VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2015 Maksut sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tilavaraukset tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta vuorosta

Lisätiedot

Anvia Oyj Laitepaikkatuotteet

Anvia Oyj Laitepaikkatuotteet 1 Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Laitepaikkatuotteet Voimassa 1.7.2012 alkaen toistaiseksi 2 SISÄLLYSLUETTELO Laitepaikkatuotteet... 3 1. Yleistä... 3 2. Laitepaikkatuotteet... 3 2.1 Telinepaikka...

Lisätiedot

Historiallinen museo

Historiallinen museo HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN HISTORIALLINEN MUSEO Historiallinen museo Säästöpankkimuseo Vankilamuseo Palanderin talo Sibeliuksen syntymäkoti Näyttelyt ja tapahtumat 2013 VAIHTUVAT NÄYTTELYT Historiallisessa

Lisätiedot

PALVELUHINNASTO 2016

PALVELUHINNASTO 2016 PALVELUHINNASTO 2016 Hinnat ovat voimassa 1.1.2016 alkaen toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Palveluohjaus ja neuvonta: Palvelut vanhuksille: 040 769 8615 Palvelut vammaisille: 050 375

Lisätiedot

33. Hengen ja Tiedon messut

33. Hengen ja Tiedon messut 33. Hengen ja Tiedon messut 10.-11.10.2015 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00-18.00 Messuteema: Yliluonnollista onko sitä? Hengen ja Tiedon messut pidetään Helsingin

Lisätiedot

VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013

VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013 VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013 LIIKUNTAPALVELUT Liikunta- ja harrastuspaikat (sis.alv) RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Myllytien nyrkkeilysali (280m2) 600,00 Harjulan voimailusali (180m2) 400,00

Lisätiedot

Tervolan Vesi Oy Palvelumaksut

Tervolan Vesi Oy Palvelumaksut Palvelumaksut 1 PALVELUMAKSUT 1.10.2016 ALKAEN Hyväksytty Tervolan Vesi Oy:n hallituksessa 17.5.2016 Maksuihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Verokannan muutokset siirtyvät maksuihin ilman hinnaston

Lisätiedot

Suomen kirjainstituutin säätiö sr OSAVUOSIKATSAUS

Suomen kirjainstituutin säätiö sr OSAVUOSIKATSAUS Suomen kirjainstituutin säätiö sr OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.4.2016 KÄVIJÄMÄÄRÄT Kävijämäärä on yhteensä 2 636 Kaikki käynnit yhteensä 1841 henkilöä (Tästä maksulliset ja ilmaiset museokäynnit 865 henkilöä)

Lisätiedot

Tekijänoikeusneuvosto on käsitellyt lausuntopyynnön ja esittää lausuntonaan seuraavan.

Tekijänoikeusneuvosto on käsitellyt lausuntopyynnön ja esittää lausuntonaan seuraavan. TEKIJÄNOIKEUSNEUVOSTO LAUSUNTO 1996:12 Asia: Valokuvaajan oikeudet Annettu: 11.9.1996 Tekijänoikeusneuvoston lausunto valokuvaajan oikeuksista. Selostus asiasta Valokuvaaja A on 27.2.1996 päivätyllä kirjeellä

Lisätiedot

1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Vakiovuorot - paikalliset urheiluseurat, nuorisoyhdistykset, erityisliikuntaryhmät,

1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Vakiovuorot - paikalliset urheiluseurat, nuorisoyhdistykset, erityisliikuntaryhmät, NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUJEN MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Nuoriso- ja liikuntalautakunta 15.5.2014 34 /Liite nro 8 1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Veroton Alv Verollinen - mikäli toimintaan liittyy erityinen

Lisätiedot

Uudenkaupungin Vesi Hinnasto 2013

Uudenkaupungin Vesi Hinnasto 2013 Uudenkaupungin Vesi Hinnasto 2013 Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa. Käyttömaksut / m 3 Vesi m 3 Jätevesi m 3 Yhteensä 1,88 2,63 4,51 Perusmaksut /vuosi Perusmaksu määräytyy vesimittarin koon mukaan

Lisätiedot

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo MUSEON AVAIN Satakunnan Museo Marraskuu 2013 MIKÄ ON MUSEON AVAIN? Museon avain on Satakunnan Museon etukortti yrityksille ja yhteisöille. Museon avaimella saat käyttöösi lukuisia etuja ja mahdollisuuden

Lisätiedot

Kauden 2015 2018 museon koko toiminnan painopisteet valtakunnallinen tehtävä huomioiden

Kauden 2015 2018 museon koko toiminnan painopisteet valtakunnallinen tehtävä huomioiden Painopiste toteuttaa seuraavia valtakunnallisen erikoismuseon tehtäviä: Kauden 2015 2018 museon koko toiminnan painopisteet valtakunnallinen tehtävä huomioiden 1) Valtakunnallisen museotoiminnan ja yhteistyön

Lisätiedot

1. Koulutilojen ulkopuolisilta käyttäjiltä perittävät maksut säännöllisestä käytöstä:

1. Koulutilojen ulkopuolisilta käyttäjiltä perittävät maksut säännöllisestä käytöstä: KOULUTOIMI 1. Koulutilojen ulkopuolisilta käyttäjiltä perittävät maksut säännöllisestä käytöstä: yli 100m² liikuntatila alle 100m²liikuntatila luokkatila erityisluokka tai -tila lisäksi atk-luokka 6,00

Lisätiedot

Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen. (Tike) hinnasto

Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen. (Tike) hinnasto PALVELUHINNASTO 1 (9) Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen (Tike) hinnasto PALVELUHINNASTO 2 (9) SISÄLLYSLUETTELO TILASTO- JA TIETOPALVELUT... 3 Hinnoittelun yleisperusteet... 3 Julkaisut

Lisätiedot

HINNASTO 2016. Hinnasto 2016 on 1.1.2016 alkaen voimassa toistaiseksi. 1. Pääsyliput. Pääsylippuhintoihin korotus kesäkaudeksi 1.6.-30.8.2016.

HINNASTO 2016. Hinnasto 2016 on 1.1.2016 alkaen voimassa toistaiseksi. 1. Pääsyliput. Pääsylippuhintoihin korotus kesäkaudeksi 1.6.-30.8.2016. HINNASTO 2016 Hinnasto 2016 on 1.1.2016 alkaen voimassa toistaiseksi. 1. Pääsyliput Pääsylippuhintoihin korotus kesäkaudeksi 1.6.-30.8.2016. Lipputyyppi (sis. alv 10%) 1.1.-31.5. & 1.9.-31.12. 1.6.-30.8.

Lisätiedot

Pääsymaksullisista tilaisuuksista peritään harkinnanvarainen tilavuokra, josta tarvittaessa kulttuurisihteeri tekee viranomaispäätöksen.

Pääsymaksullisista tilaisuuksista peritään harkinnanvarainen tilavuokra, josta tarvittaessa kulttuurisihteeri tekee viranomaispäätöksen. KULTTUURIPALVELUJEN MAKSUT JA TAKSAT 2019 Yleisen kulttuurityön maksut ja taksat Tuupovaaran Ullakko Tila on tarkoitettu: - yhdistysten järjestämille maksuttomille ja yleisölle avoimille kulttuuri- ja

Lisätiedot

VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä

VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä 1 VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT 1.7.2010 alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä 1. UIMAHALLI UINTIMAKSUT, kertamaksut ilman alv:tä Aikuinen 4.00 (3.67) Eläkeläinen

Lisätiedot

SVM osallistuu Museoviraston vetämään hankkeeseen valokuvaaineistojen

SVM osallistuu Museoviraston vetämään hankkeeseen valokuvaaineistojen Kauden 2012 2014 valtakunnallisen toiminnan päätavoitteet: 1. Museon kokoelmien tuominen verkkoon 2. Museon osallistuminen asiantuntijana Museoviraston vetämään Museo 2015 -hankkeeseen, jossa luodaan valtakunnallista

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN Sisäliikuntapaikkojen vuokrat Kuntosalien käyttömaksut Ohjaus- ja muut palvelut - 1 - YLÖJÄRVEN SISÄLIIKUNTAPAIKKOJEN VUOKRAUS Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Lisätiedot

KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO

KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO 1.1.2016 KARKKILAN VAPAA-AIKALAUTAKUNTA HINTOJEN MÄÄRÄYTYMINEN Karkkilalaiset liikunta- ja nuorisoyhdistykset - hinnat koskevat rekisteröityneitä Karkkilalaisia

Lisätiedot

Kaukolämpöhinnasto 1.1.2015 alkaen

Kaukolämpöhinnasto 1.1.2015 alkaen Kaukolämpöhinnasto 1.1.2015 alkaen Kotkan Energia Oy:n kaukolämpöverkkoon liittyneet asiakkaat maksavat tilaamastaan vesivirrasta perusmaksun ja käyttämästään energiasta energiamaksun. Vanhojen pientalojen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Taidemuseo

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Taidemuseo Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2015 1 (7) 26 n taideteoslainat Sara Hildénin taidemuseolle HEL 2015-006315 T 12 02 03 00 Päätös n johtaja päätti taidelainasta Sara Hildénin taidemuseolle. lainaa teokset

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 30/ (5) Taidemuseo

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 30/ (5) Taidemuseo Helsingin kaupunki Pöytäkirja 30/2014 1 (5) 75 n taideteoslaina, Design-museolle 20.1.-17.5.2015 HEL 2014-014394 T 12 02 03 00 Päätös n johtaja päätti taidelainasta Design-museolle. lainaa teokset sopimuksessa

Lisätiedot

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 11.2.2015

Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 11.2.2015 Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous 11.2.2015 1. Vuoden 2014 tilinpäätöksen esittely 1.1 Osaketilanne 31.12.2014 1.2 Tunnusluvut 1.3 Tuloslaskelma 2014 1.4 Tase 2014 1.5 Yhteenveto talouden tunnusluvuista

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ

MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ MAKSUT 2014 Kadulla ja yleisillä alueilla tehtäviin töihin liittyvä palveluhinnasto 1.1.2014 alkaen Maksut perustuvat kunnossapitolain 14 b pykälään. Lain mukaan kunta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Taidemuseo 3/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Taidemuseo 3/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 5 Taidemuseon taideteoslaina, Jyväskylän taidemuseo 6.6.2014-7.9.2014 HEL 2014-000340 T 12 02 03 00 Päätös taidemuseon johtaja päätaidelainasta Jyväskylän taidemuseolle.

Lisätiedot

Vesilaitoksen taksa 1.1.2015 alkaen

Vesilaitoksen taksa 1.1.2015 alkaen Vesilaitoksen taksa 1.1.2015 alkaen 1 Vesilaitoksen toimittaman veden käyttö- ja perusmaksu 2 Liittymismaksu 4 Vesimittarin tarkistusmaksu 6 Sammutusvesilaitteistojen liittämisestä perittävä maksu 9 Vesimittarin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (6) Taidemuseo

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (6) Taidemuseo Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2015 1 (6) 43 n taideteoslainat, Tampereen taidemuseolle HEL 2015-009055 T 12 02 03 00 Päätös Päätöksen perustelut n johtaja päätti taidelainasta Tampereen taidemuseolle.

Lisätiedot

Oripään kirjaston käyttösäännöt. Oripään kunnankirjasto ja muut Loimaan seutukunnan kirjastot muodostavat yhdessä Loisto-kirjastot.

Oripään kirjaston käyttösäännöt. Oripään kunnankirjasto ja muut Loimaan seutukunnan kirjastot muodostavat yhdessä Loisto-kirjastot. Oripään kirjaston käyttösäännöt Oripään kunnankirjasto ja muut Loimaan seutukunnan kirjastot muodostavat yhdessä Loisto-kirjastot. Käyttöoikeus Kirjasto on kaikille avoin. Kokoelmia, palveluita ja yleisötiloja

Lisätiedot

JULKISOIKEUDELLISET SUORITTEET

JULKISOIKEUDELLISET SUORITTEET 1.1.2009 1 (6) JULKISOIKEUDELLISET SUORITTEET SELVITYKSET VIRALLISEEN TARKOITUKSEEN 1. TODISTUS euroa käytettäessä yhden arkistonmuodostajan yhtä tai kahta asiakirjaa...19,00/sivu käytettäessä yhden arkistonmuodostajan

Lisätiedot

KESTÄVÄSTI KAMPUSPYÖRÄLLÄ - Helppo tapa säästää aikaa

KESTÄVÄSTI KAMPUSPYÖRÄLLÄ - Helppo tapa säästää aikaa KESTÄVÄSTI KAMPUSPYÖRÄLLÄ - Helppo tapa säästää aikaa LAINAUS AJO PALAUTUS 1 Lainaus kirjastokortilla lainauspisteestä (Fellmannia, Ståhlbergink.) 2 Avaimen saanti 3 Pyörän nouto katoksesta Ajoaika 1h

Lisätiedot

MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ

MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ Tekninen lautakunta 18.11.2014 145, liite 3 MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ Kadulla ja yleisillä alueilla tehtäviin töihin liittyvä palveluhinnasto 1.1.2015 alkaen Maksut perustuvat kunnossapitolain

Lisätiedot

KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA VESIMAKSUTAKSA

KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA VESIMAKSUTAKSA KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA VESIMAKSUTAKSA Nakkilan kunta Voimaantulo 1.8.2015 VESILAITOKSEN TAKSA (VESIMAKSUTAKSA) SISÄLLYSLUETTELO 1 VESILAITOKSEN LIITTYMISMAKSU... 2 2 VESILAITOKSEN KULUTUSMAKSU... 3

Lisätiedot

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta.

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta. 1 (5) Hakemukset kauppiasyhdistykselle (puheenjohtajan tai edustajan hyväksymä hakemus): alle 1 kalenterikuukausi (1-4 viikkoa) - etusijalla Hakaniemen kauppahallin vuokralaiset (kauppiasyhdistys päättää

Lisätiedot

HENKILÖKUNNAN YLITYÖKORVAUKSET

HENKILÖKUNNAN YLITYÖKORVAUKSET MAKSULUOKAT (ei käytössä kaikissa hinnoissa) Maksuluokka 0 Outokumpulaisten seurojen yms.outokumpulaisten seurojen Ulkopaikkakuntal. seurojen Ulkopaikkakuntalaiset ja yksityisten harjoitusvuorot yms. ja

Lisätiedot

Kauden 2015 2018 museon koko toiminnan painopisteet valtakunnallinen tehtävä huomioiden

Kauden 2015 2018 museon koko toiminnan painopisteet valtakunnallinen tehtävä huomioiden Painopiste toteuttaa seuraavia valtakunnallisen erikoismuseon tehtäviä: Kauden 2015 2018 museon koko toiminnan painopisteet valtakunnallinen tehtävä huomioiden 1) Valtakunnallisen museotoiminnan ja yhteistyön

Lisätiedot

MAKSUT 2019 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ

MAKSUT 2019 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ MAKSUT 2019 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ Kaduilla ja yleisillä alueilla tehtäviin töihin liittyvä palveluhinnasto 1.1.2019 alkaen Maksut perustuvat kunnossapitolain 14 b pykälään. Lain mukaan kunta

Lisätiedot

MAAOMAISUUDEN HALLINTAPALVELUIDEN HINNASTO

MAAOMAISUUDEN HALLINTAPALVELUIDEN HINNASTO MAAOMAISUUDEN HALLINTAPALVELUIDEN HINNASTO Hyväksytty: Kiinteistöjohtajan päätös 9.12.2016 Maksut 2 Voimaantulo: 1.1.2017 MAAOMAISUUDEN HALLINTAPALVELUIDEN TUOTTEIDEN JA PALVELUJEN HINNASTO 1 1. Perusmaksu

Lisätiedot

Museon avain Satakunnan Museo

Museon avain Satakunnan Museo Museon avain Satakunnan Museo Tuotteistettava palvelu: MUSEON AVAIN yritysten ja yhteisöjen vuosikortti sisäänpääsy museon neljään toimipisteeseen (myös vierasryhmän kanssa) viisi opastuskierrosta kokoustilojen

Lisätiedot

KA/37477/ / Todistus 30,00

KA/37477/ / Todistus 30,00 HINNASTO 1.1.2018 JULKISOIKEUDELLISET SUORITTEET 1. Todistus 30,00 Asiakirjojen perusteella laaditun todistuksen, kuten esimerkiksi sukuselvityksen, tietosisältö määrittyy sen käyttötarkoituksen perusteella

Lisätiedot

VESIHUOLTOLAITOKSEN TAKSAT

VESIHUOLTOLAITOKSEN TAKSAT VESIHUOLTOLAITOKSEN TAKSAT Kunnanhallitus hyväksynyt taksan muutoksen 27.1.2014 (Voimaantulo 1.3.2014) Kunnanhallitus hyväksynyt taksan muutoksen 14.11.2011 (Voimaantulo 1.3.2012) Kunnanhallitus hyväksynyt

Lisätiedot

PALVELUMAKSUT Noudatetaan 1.4.2015 Järvenpään Vesi TJ 1 5.1.2015

PALVELUMAKSUT Noudatetaan 1.4.2015 Järvenpään Vesi TJ 1 5.1.2015 PALVELUMAKSUT Noudatetaan 1.4.2015 Järvenpään Vesi TJ 1 5.1.2015 Vesihuollon kustannusten kattamiseksi Järvenpään kaupungin vesiliikelaitos perii tässä palveluhinnastossa mainittuja maksuja. Verokannan

Lisätiedot

Rekisteriotteet ovat arvonlisäverottomia tuotteita.

Rekisteriotteet ovat arvonlisäverottomia tuotteita. 1 OTTEET, TODISTUKSET JA ASIAKIRJAJÄLJENNÖKSET 1.1 OTTEET KIINTEISTÖTIETOJÄRJESTELMÄSTÄ Kiinteistötietojärjestelmän otteista peritään kulloinkin voimassaolevan Maa- ja metsätalousministeriön asetus kiinteistötietojärjestelmän

Lisätiedot

Hinnasto 1.8.2015 alk.

Hinnasto 1.8.2015 alk. Liikuntapalvelut Hinnasto 1.8.2015 alk. Uimahalli Veteraanit ja alle 5-vuotiaat veloituksetta Aikuisten uinti * ma ja to klo 11-13 ja ma-pe klo 13-15 alennettu maksu Alle 18-vuotiaiden uinti Eläkeläisten

Lisätiedot

Anvia Telecom Oy Laitepaikkatuotteet Hinnasto

Anvia Telecom Oy Laitepaikkatuotteet Hinnasto Teleoperaattorihinnasto Anvia Telecom Oy Laitepaikkatuotteet Voimassa 1.7.2012 alkaen toistaiseksi Anvia Telecom Oy Anvia Telecom Ab Silmukkatie 6, 65100 Vaasa Cirkelvägen 6, 65100 Vasa Puhelin/Telefon

Lisätiedot

Kirjasto- ja kulttuuripalvelut LAINAUS muutos muutos% Pääkirjasto ,3. Kirjastoauto ,5

Kirjasto- ja kulttuuripalvelut LAINAUS muutos muutos% Pääkirjasto ,3. Kirjastoauto ,5 Kirjasto- ja kulttuuripalvelut 2017 as.luku 1.1.2018 42 176 1.1.2017 42 024 TILASTOTIETOJA 2017 KIRJASTOPALVELUT LAINAUS 2017 2016 muutos muutos% Pääkirjasto 218 332 233 136-14 804-6,3 Kirjastoauto 71

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI. PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2014 alkaen

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI. PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2014 alkaen LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2014 alkaen SISÄLLYSLUETTELO 1 PAIKKATIETOTUOTANTO... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 1.1.1 Numeerisen aineiston käyttöoikeuslupa...

Lisätiedot

23.2.2016. Terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden ulkomaille vientiin liittyvät todistukset

23.2.2016. Terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden ulkomaille vientiin liittyvät todistukset 1 / 5 Päätös 23.2.2016 Dnro 22/02.09.01.00/2016 Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston liiketaloudellisesti hinnoiteltujen ja eräiden julkisoikeudellisesti hinnoiteltujen suoritteiden hinnasto

Lisätiedot

LOHJAN KAUPUNKI YMPÄRISTÖTOIMI KIINTEISTÖ- JA KARTASTOPALVELUT

LOHJAN KAUPUNKI YMPÄRISTÖTOIMI KIINTEISTÖ- JA KARTASTOPALVELUT Kasultk 28.1.2014 Kasultk 19.8.2014 LOHJAN KAUPUNKI YMPÄRISTÖTOIMI KIINTEISTÖ- JA KARTASTOPALVELUT PAIKKATIETOHINNASTO JA PALVELUTAKSA 1.3.2014 (päivitetty 19.8.2014) 1 Hinnat Hinnat on esitetty ilman

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet

Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet 0 Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet 1 1. SISÄLLYS 1. SISÄLLYS... 1 2. YLEISTÄ... 2 3. KÄYTTÖVUOROT... 2 4. VUOROJEN HAKEMINEN JA HAKEMUSTEN KÄSITTELY... 2 4.3.1.

Lisätiedot

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %)

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %) Kansalaistoiminnan ltk 8.6.2010, liite 24/2010 Kansalaistoiminnan lautakunta 18.1.2011 9 Kansalaistoiminnan lautakunta 3.6.2014 36 Kansalaistoiminnan lautakunta 4.11.2014 77 1 HYVINVOINNIN EDISTÄMISPALVELUT

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI. PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2012 alkaen

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI. PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2012 alkaen LAPPEENRANNAN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMI KIINTEISTÖ- JA MITTAUSTOIMI PAIKKATIETOTUOTANNON HINNASTO 1.1.2012 alkaen SISÄLLYSLUETTELO 1 PAIKKATIETOTUOTANTO... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 1.1.1 Numeerisen aineiston käyttöoikeuslupa...

Lisätiedot