Suorakaidealtaan kaavinjärjestelmä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suorakaidealtaan kaavinjärjestelmä"

Transkriptio

1 Suorakaidealtaan kaavinjärjestelmä

2 Kansainvälistä tuotekehitystä Yrityksee Ketjumyynti Oy ja Finnchain Oy Perheyrityksee Ketjumyynti Oy sekä viennistä vastaava, samaan konserniin kuuluva Finnchain Oy edustavat vahvaa osaamista ketjujen alalla erikoistuen ympäristöteknologian sovelluksiin. Finnchain Oy ja Ketjumyynti Oy edustavat vahvaa osaamista ympäristöteknologian saralla ja panostavat jatkuvaan tuotekehitykseen etsien uusia ja innovatiivisia ratkaisuja. Vuosien kehitystyöstä onkin syntynyt useita patentteja veden- ja jätevedenpuhdistukseen, joita tänä päivänä hyödynnetään maailmanlaajuisesti. Yrityksee kehittää, valmistaa, markkinoi, asentaa ja huoltaa ensiluokkaisia lietekaavinjärjestelmiä veden- ja jätevedenpuhdistukseen. Haluae palvella asiakkaitae tarjoamalla heille viimeisintä teknologiaa sekä mahdollisian huoltovapaan ja toimintavarman kokonaisjärjestelmän. Tuotekehityksen merkityksestä kertovat yritykselle myönnetyt monet kansainväliset patentit sekä menestys kansainvälisillä markkinoilla. Viennistäe vastaa samaan konserniin kuuluva Finnchain Oy. Järjestelmien kokonaistoimittajana pystye toimimaan nopeasti ja joustavasti. Luotettavuus ja toimintavarmuus ovat työe avainsanoja. Innovatiivinen ja kokenut Luotettava Ympäristöystävällinen Uudenlaisia ratkaisuja ketjukaavinjärjestelmiin jo vuodesta Luotettavuus ja toimitusvarmuus ovat toimintae avainsanoja. 1. Kestävät ja pitkäaikaiset tuotteet ovat ympäristöystävällisyyttä parhaiillaan. Ketjumyynti Oy:n ja Finnchain Oy:n Kokonaistaloudellinen Tuotteen pitkä käyttöikä sekä alhaiset käyttö- ja huoltokulut tekevät investoinnista Yhteistyökumppanit Toimiva ja tuloksellinen kumppanuus muodostuu luottamuksesta ja sitoutumisesta yhteisiin tavoitteisiin. toimittamat veden- ja jätevedenpuhdistusjärjestelmät ovat niittäneet kansainvälistä mainetta ja laitteita on käytössä yli 40 maassa. kannattavan.

3 Finnchain-järjestelmät Finnchain-järjestelmät soveltuvat moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin tarjoten ylivoimaisia ominaisuuksia. Suorakaidealtaan kaavinjärjestelmiä on käytössä useissa kunnallisissa veden- ja jätevedenpuhdistamoissa sekä eri teollisuudenaloilla, kuten paperi-, metalli- ja elintarviketeollisuudessa. Pinta- ja pohjakaapimet tyyppi A Yleisin ketjukaavinjärjestelmä kaapii lietteen sekä altaan pohjalta että altaan pinnalta. Lietetaskuun voidaan myös asentaa erillinen poikittaiskuljetin, joka siirtää lietteen poistokanavaan. KETJUKAAPIMIA VUODESTA 1984 Ketjumyynnillä on pitkä kokemus ketjukaavinten valmistamisesta jätevedenpuhdistamoille. Ensiäiset HA-järjestelmät asennettiin vuonna 1984 Hämeenlinnaan, Suomeen. Patentoitujen ratkaisujen toimivuudesta kertovat. useat laitokset, joissa ketjut ovat olleet käytössä alkuperäisillä komponenteilla jopa yli 20 vuotta. INNOVATIIVISUUDESTA KERTOVAT MONET PATENTIT Ketjumyynti on keskittynyt lietteenpoistolaitteistoihin ja hyvä yhteistyö suomalaisten jätevedenpuhdistamoiden kanssa on tuottanut Ketjumyynnin järjestelmiin monia erikoisominaisuuksia, jotka parantavat tuotteen toimintavarmuutta, käyttöikää, energiaystävällisyyttä ja helpottavat kunnossapitoa. Tästä tuotekehityksen panostuksesta kertovat monet kansainväliset patentit. RATKAISUT MYÖS VAATIVIIN PAIKKOIHIN Tuotekehityksensä ansiosta Finnchain pystyy tarjoamaan toimivat ratkaisut myös vaativiin kohteisiin, esimerkkeinä. referenssit 12 m leveistä altaista (Sungai Selangor, Malesia; 6 kaavinjärjestelmää), 100 m pitkistä altaista (Lodz, Puola; kaavinjärjestelmää) ja kaksikerrosaltaista (Barcelona; 90 kaavinjärjestelmää). Pohjakaapimet tyyppi C Pohjakaapimet tyyppi B Ketjukaapimet kulkevat kahden pyöräparin kautta kaapien Kaavinpalkit kulkevat altaassa kolmen pyöräparin kautta, lietteen altaan pohjalta lietetaskuun. Kaavinten yläpuolelle kaapien lietteen altaan pohjalta lietetaskuun. jää näin vapaata tilaa esim. lamellien asentamiselle. Pintakaapimet tyyppi D Pintakaavin siirtää pintalietteen lietekouruun. Jokaisessa kaavinpalkissa on kumilista. Katso myös FlexFlight- ja FinnFlow-järjestelmät. Hiekanerottimet tyyppi E Tyypissä E kaavinpalkit ja pohjakiskot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaksoiskerrosallas tyyppi G Kaksoiskerrosaltaat ovat syviä altaita, joissa on kaksi kaavinjärjestelmää päällekkäin. Kaavinjärjestelmät ovat yleensä tyyppiä A tai B. Huollon vaikeuden takia toimintavarmuus on avainasemassa.

4 Pitkäikäisyys ja toimintavarmuus Vetopyörän ainoan kuluvan osan, vetoholkin, vaihto on suunniteltu mahdollisian helpoksi. Ruuveilla kiinnitettyjen muovisten vetoholkkien poisto ja asennus käy nopeasti ja vaivatta. Pitkäikäiset ja kulutusta kestävät komponentit Tuotekehityksee yhtenä johtoajatuksena on ollut saada tuotteistae mahdollisian pitkäikäisiä näin vähennäe käyttökustannuksia ja osien vaihtotyötä sekä säästäe luontoa. Osien pitkäikäisyyden varmistavat. seuraavat patentoidut ominaisuudet: Närpes Vatten, toimitusjohtaja Kurt Rösgren: HA-järjestelmä asennettiin kahteen selkeytysaltaaseee vuonna Pieniä varaosien vaihtoja on tehty vuosina 1996, 2003 ja viimeisin vuonna Alkuperäiset komponentit kuljetinketjua myöten ovat edelleen käytössä yli 21 vuoden jatkuvan käytön jälkeen. Olee olleet tyytyväisiä ketjukaapimiin. PATENTOITU HAMMASAUKKOKETJU Ketjun erikoisrakenteen ansiosta laakeripinnat on tehty mahdollisian suuriksi, mikä pidentää sekä ketjun että vetopyörän käyttöikää. Käyttämässäe haasaukkoketjussa ketjun veto tapahtuu erillisestä haasaukosta eikä nivelestä, taaten ketjulle pideän käyttöiän. VETOTAPPIRAKENTEINEN VETOPYÖRÄ Vetotappipyörä koostuu kahdesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta sivulevystä sekä niiden välissä olevista vetotapeista. Koska sivulevyt eivät ole kosketuksissa ketjuun, ne eivät myöskään kulu. Ainoa kuluva osa on vetotapin muovinen vetoholkki, joka voidaan helposti vaihtaa edes irrottamatta ketjua pyörältä. Haaspyörävetoiset ketjut Haaspyörä vetää ketjua nivelestä, jolloin haaspyörä kuluttaa ketjun holkkia ulkopuolelta. Ketjun tappi taas kuluttaa holkkia sisältä, jolloin holkki ja ketju kuluvat nopeain. Haasaukkoketju Vetopyörä vetää ketjua ketjussa olevasta haasaukosta. Vetävä voima ei kohdistu ketjun nivelen ulkopintaan vaan jakautuu haasaukossa laajalle alalle. Ketjulenkin nivelkohtaa kuluttaa vain ketjulenkit yhdistävä niveltappi. Tämän ansiosta ketjun käyttöikä on pidempi.

5 Luotettavuus ja käyttövarmuus Finnchain-järjestelmän Ketjunvartija estää ketjun ylihyppimisen mekaanisesti nostaen laitteiston toimintavarmuuden uudelle tasolle. Patentoidut toimintaratkaisut Tuotekehityksee toisena pääajatuksena on tehdä systeemistäe mahdollisian käyttövarma näin vähennäe käyttökustannuksia ja helpotae käyttöhenkilökunnan työtä sekä säästäe luontoa. Yksi Finnchainin suuriista asiakkaista on Ebara Engineering Service Japanissa. Ryo Ishikawa, E.E.S:n projektipäällikkö toteaa: Olee myyneet yli 500 Finnchainin kaavinjärjestelmää Japanin markkinoille vuodesta 2000 lähtien. Finnchainjärjestelmä on toiminnallisesti erinomainen ja sen nerokkaan yksinkertainen suunnittelu on vakuuttanut meidät. Toivoe, että Finnchain-järjestelmien markkinat jatkavat kasvuaan tulevaisuudessakin. ENERGIAVAPAA PINTALIETEJÄRJESTELMÄ FINNFLOW Kehittämäe pintalietejärjestelmä perustuu veden virtausten ja vedenpinnan tasojen hyväksikäyttöön taaten tehokkaan järjestelmän, joka ei kuluta yhtään energiaa. Luonnollisen veden virtauksen hyväksikäyttö eliminoi moottorien tarpeen ja säästää näin sekä taloudellisissa kustannuksissa että ympäristön kuormituksessa. TOIMINTAVARMUUDEN TUOVA KETJUNVARTIJA Ketjunvartijoiden edut ovat kiistattomat. Ketjunvartija estää mekaanisesti ketjun ylihyppäämisen vetopyörältä varmistaen siten kaapimen tasaisen ja häiriöttömän toiminnan. Ketjunvartijan ansiosta ketjun ei tarvitse olla jatkuvasti kireänä. Lue lisää ketjunvartijan esitteestä. Koska Finnchainin pintalietteenpoistojärjestelmässä ei ole liikkuvia osia, se on toimintavarma, pitkäikäinen ja tarvitsee vähän huoltoa.

6 Käyttövarmuus ja pitkäikäisyys tuovat investoinneille kustannussäästöä Valmistamiee järjestelmien toimintavarmuus ja pitkä elinkaari ovat alan ehdotonta huippuluokkaa. Järjestelmiee käytettävyys, tehokkuus ja toimintavarmuus tekevät niistä kannattavia investointeja pitkällä aikavälillä. Psyttalian jätevedenpuhdistamo, Ateena Ateenan jätevedenpuhdistamolle toimitettiin vuonna yhteensä 128 ketjukaavinjärjestelmää. Altaat ovat jälkiselkeytysaltaita, joiden mitat ovat: 64 allasta (pituus 25,5 m x leveys 8,7 m) ja 64 allasta (pituus 54,5 m x leveys 8,7 m). Finnchain-järjestelmän käyttövarmuus ja huoltotarpeen vähäisyys olivat ratkaisevia tekijöitä hankintapäätöstä tehtäessä. Turun jätevedenpuhdistamo PATENTOITU SÄÄDETTÄVÄJAKOINEN VETOPYÖRÄ Ketjun venyessä tai kuluessa ajan myötä ketjun jako ei enää vastaa vetopyörän jakoa ja koko kuorma jakautuu vain yhdelle lenkille kerrallaan. Säädettäväjakoisessa vetopyörässä voidaan vetopyörän vetotappeja säätämällä kasvattaa vetopyörän jakoympyrää. Näin saadaan pyörän ja ketjun jako kohdalleen ja useampi haas/ vetotappi vetämään ketjua. Tämä pidentää molempien komponenttien käyttöikää ja lisää käyttövarmuutta. B A Vetotappien keskinäinen etäisyys B (=jako) kasvaa siirrettäessä niitä kaikkia yhtä monta koloa suuntaan A. haaspyörävetoinen ketju Perushuoltojen yhteydessä tehtävällä vetotappien säädöllä pidennetään ketjun ja pyörän käyttöikää. PATENTOITU PALKKIEN KIINNITYS Perinteisissä kaavinpalkkiasennuksissa palkki on altis värinälle, mikä aiheuttaa ketjujen nopeaa kulumista. Palkin tukevalla kotelorakenteella sekä laskemalla ketjun kiinnityskohta palkin keskelle värinä on pystytty poistamaan. Nämä seikat myös pidentävät ketjujen käyttöikää ja lisäävät ketjukaapimen toimintavarmuutta. Turun jätevedenpuhdistamo rakennettiin kallion sisään. Finnchain toimitti vuonna 2007 puhdistamolle ketjukaavinjärjestelmät esi- ja jälkiselkeytysaltaisiin; 8 esiselkeytysallasta (pituus 34 m x leveys 8,6 m) ja 16 jälkiselkeytysallasta (pituus 53,5 m x leveys 8,8 m). h Kahteen esiselkeytysaltaaseen asennettiin myös Finnchainin uusi pintalietejärjestelmä vuonna Perinteisessä kaavinpalkissa vetolinja on ylhäällä. Palkki on altis värinälle. Värinä Laskemalla ketjun kiinnityskohta palkin keskelle poistetaan palkin värinästä aiheu- Ketjun ylä- ja alapuolella olevat momentit kumoavat suurelta osin toisensa, ketju kulkee aiheuttaa ketjun kulumista. tuva kuluminen ja palkki kulkee tasaisesti. värinättömästi ja ketjun kulumisongelma palkin kiinnityskohdissa pienenee ratkaisevasti.

7 Tekniset tiedot Ketjut Tyyppi Kiskot Jako Murtokuorma kn Sallittu kuorma kn Nivelen laakeripinta 2 Haasaukon laakeripinta 2 Tapin halk. Ketjun leveys Ketjun korkeus Paino kg/m Kisko Tyyppimerkintä Materiaali Mitat leveys x paksuus Paino kg/m Pohjakisko FC-122/8 PP 100 x 14 0,8 Yläkisko FC-R100 GRP + PP 106 x 4 1,7 Yläkisko FC-Z3 AISI x 3 4,3 Materiaali HA ,6 PA/POM HA ,5 PA/POM HA ,4 PA/POM Vetopyörät Tyyppi Ketjun jakohalkaisija Ketjunpyörän sisäleveys Sivulevyn paksuus Vetävän holkin halkaisija Materiaali holkki/kehä Z=11/HA PEUR/AISI304 Z=12/HA PEUR/AISI304 Z=19/HA POM/AISI304 Z=46/HA POM/AISI304 Taittopyörät Tyyppi Kehän halkaisija Navan reikä Navan pituus Paino kg Materiaali Muuta kehä/napa FC , Nyrim yksiosainen FC Nyrim yksiosainen Vääntöjäyhyysmomentti Kaavinpalkit Tyyppi Palkin Palkin Jäyhyysmomentti Paino Materiaali Lasin korkeus leveys X-X 4 Y-Y 4 lv 4 kg/m osuus % FC GRP FC ,6 GRP FC ,1 GRP FC ,2 GRP FC ,3 GRP Ketjumyynti Oy Rekitie 1, Rauma Puh Fax Valmistaja: Finnchain Oy Painovuosi 2009

Pyöreän altaan kaavinjärjestelmä

Pyöreän altaan kaavinjärjestelmä Pyöreän altaan kaavinjärjestelmä Yrityksee Ketjumyynti Oy ja Finnchain Oy Perheyrityksee Ketjumyynti Oy, sekä viennistä vastaava samaan konserniin kuuluva Finnchain Oy, edustavat vahvaa osaamista osaamista

Lisätiedot

FINNCHAIN-KETJUKAAVINJÄRJESTELMÄ PYÖREÄT SELKEYTYSALTAAT

FINNCHAIN-KETJUKAAVINJÄRJESTELMÄ PYÖREÄT SELKEYTYSALTAAT FINNCHAIN-KETJUKAAVINJÄRJESTELMÄ PYÖREÄT SELKEYTYSALTAAT VAHVAA YMPÄRISTÖTEKNOLOGISTA OSAAMISTA Finnchainin vahva osaaminen ja jatkuva kehitystyö ovat tuottaneet innovatiivisia ja patentoituja ratkaisuja

Lisätiedot

Nostin- ja kuljetinkettingit

Nostin- ja kuljetinkettingit Nostin- ja kuljetinkettingit 212 WWW.ERLATEK.FI RUD Nostinkettingit RUD on EN818-7 mukaisten nostinkettinkien suurin valmistaja maailmassa. Kettingit sopivat niin moottoroituihin nostimiin kuin käsitaljoihinkin.

Lisätiedot

KULJETINKETJUJA VAATIVIIN TARPEISIIN

KULJETINKETJUJA VAATIVIIN TARPEISIIN KULJETINKETJUJA VAATIVIIN TARPEISIIN 1 SISÄLTÖ 4 SIVULEVYJEN KULUTUSPINNAT 5 RAKENNE 7 KULJETINKETJU SFS 2380 8 KIINNITYSREIÄT R2 9 KIINNITYSKORVAKKEET K2 K22 10 KULJETINKETJU SMS 1698 11 KULJETINKETJUT

Lisätiedot

Historia ja saavutukset

Historia ja saavutukset TKOLENKKIKETJUT John King YHTIÖT Climaxin tehtaat 1930-luvulla Ketjun valmistusta 1960-luvulla Climaxin nykyinen tehdas Historia ja saavutukset John King Company perustettiin vuonna 1926 Leedsissä Englannissa,

Lisätiedot

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio MODERNISAAIO Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa 11.5.2011 1 Modernisaatio 11.5.2011 2 Modernisaatio MODERNISAAIO ON AVAIN OPIMOINIIN urvallinen ja luotettava nosturi on häiriöttömän

Lisätiedot

PIENOISLINEAARIJOHTEET

PIENOISLINEAARIJOHTEET RSR Z ja RSH Z PIENOISLINEAARIJOHTEET MEKAANISET RAKENNEOSAT 2 SKS Mekaniikka Oy Etelä-Suomi Länsi-Suomi Keski-Suomi Tavaraosoite Martinkyläntie 5 Mustionkatu 8 Hämeenkatu 6A Martinkyläntie 5 172 Vantaa

Lisätiedot

Keittopata, Chilltherm, höyry

Keittopata, Chilltherm, höyry Chilltherm padat ovat uuden Electroluxin thermaline laitteita, joisa on jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna, jolloin koko Cook&Chill prossessi voidaan valmistaa yhdellä laitteella. Padalla voidaan

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen Fontaine-vetopöydät Kestävä vaihtoehto kaikkeen kuljetukseen H* 904 12 o 880 457 690 275 40 o 415 12 o *H = korkeus Fontaine 2 vetopöytävalikoima Fontaine 3000 Kestävä valurautainen 2 vetopöytä. Kaikki

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat -lokasuojia YOUR SAFETY ON THE ROAD 1 2 3 B L R S H V 1 Yksikköpyörälokasuoja 500 1700 550 1100 540 75 792-DK1635 1 Paripyörälokasuoja 550 1700 550 1100 540 75 792-DK1640 1 Paripyörälokasuoja 600 1700

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

Varavoimakoneiden huoltopalvelut

Varavoimakoneiden huoltopalvelut Varavoimakoneiden huoltopalvelut pidämme sen käynnissä! Huolettomuutta toimivalla huollolla Hienoinkaan auto ei säilytä käyttövarmuuttaan ilman säänöllistä, ammattitaitoisesti tehtyä huoltoa. Sama pätee

Lisätiedot

LAADUKKAIDEN KULJETINKETJUJEN VALMISTAJA

LAADUKKAIDEN KULJETINKETJUJEN VALMISTAJA F Ketjutekniikka LAAUKKAIEN KULJETINJEN VALMISTAJA WWW.FTEKNIIKKA.FI HYVÄ TIETÄÄ SISÄLTÖ KORKEA LAATU ON ASIAKKAAN ETU - KESTÄVÄ JA LUOTETTAVA KULJETIN- ON KANNATTAVA INVESTOINTI. Pohjoismaien suurin kuljetinketjujen

Lisätiedot

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri -järjestelmä CLEN ECR-Ecopesuri yhdistää painepesurin puhdistustehon ympäristölle ei-haitallisiin puhdistaviin

Lisätiedot

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain 1 SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain SUPER SHREDDER pienentää putkistoissa virtaavat kovat kiintoaineet. Se on erittäin tehokas murskain, jolla on virtaviivainen, helppohoitoinen rakenne ja vain

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

Snowblower 120 ATV TUOTE-ESITE 2014. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi rammy@rammy.fi 11.2.2014

Snowblower 120 ATV TUOTE-ESITE 2014. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi rammy@rammy.fi 11.2.2014 RAMMY Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. TUOTE-ESITE 2014 Snowblower 120 ATV SISÄLTÖ: RAMMY Snowblower 120 ATV ominaisuudet Kauko-ohjain Tekniset tiedot Lumilinkopaketin sisältö Asennus mönkijään Varaosat

Lisätiedot

RULLAKETJUN RAKENNE. Puristussovite. Puristussovite. Ulkolenkki. Sisälenkki. Holkki. Rulla. Tappi. Sisäleveys. Jako. Sisäsivulevy.

RULLAKETJUN RAKENNE. Puristussovite. Puristussovite. Ulkolenkki. Sisälenkki. Holkki. Rulla. Tappi. Sisäleveys. Jako. Sisäsivulevy. 2 RUAKEJU RAKEE Ulkolenkki ai Puristussovite Sisälenkki Puristussovite Holkki Rulla Sisäleveys Puristussovite Rullan halkaisija Ulkosivulevy Sisäsivulevy iukusovite iitoslenkin irtosivulevy Rullaketju

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Tuote vastaa tarjouspyynnössä ja hankintaohjelmassa esitettyjä tuotevaatimuksia.

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Tuote vastaa tarjouspyynnössä ja hankintaohjelmassa esitettyjä tuotevaatimuksia. 3.4.1 Mitat 0,45x0,235x0,055 m. Materiaali Istuin polyuretaanivaahtoa, runko säänkestävää koivuvaneria. Kiinnikkeet lyhytlenkkistä kuumasinkittyä ketjua, holkit polyamidia. Kiinnityksen ruostumattomat

Lisätiedot

Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta

Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta FI XR Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta Rotaattorit erityisen vaativaan käyttöön Kääntökehälaakeroidut XR-rotaattorit tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän, joten ne ovat luotettava

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET ABT KÄSIKETJUTALJOILLE

KÄYTTÖOHJEET ABT KÄSIKETJUTALJOILLE KÄYTTÖOHJEET ABT KÄSIKETJUTALJOILLE Kapasiteetti: 250, 500, 1000, 2000, 3000, 5000, 10000 ja 20000kg Huomio: Lue tämä käyttöohje ennen käsiketjutaljan käyttöönottoa. 1. Ripusta talja yläkoukusta ja nosta

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa Yksittäisten kennojen

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

Parempaa suorituskykyä Rexnordilta

Parempaa suorituskykyä Rexnordilta Expertise Parempaa suorituskykyä Rexnordilta Ratkaisut erikoistarpeisiin - Korroosionkestävä - Huoltovapaa - Pitkä huoltoväli - Paras suorituskyky RexAthletic Pitkä huoltoväli RexCarbon Huoltovapaa RexPlus

Lisätiedot

jälkikäsittelylaitteiden välillä.

jälkikäsittelylaitteiden välillä. TARKKUUSTYÖTÄ Nopea, tarkka, laadukas. Nämä sanat kuvaavat parhaiten Shinohara-tarkkuuspainokonetta. Shinohara aloitti toimintansa vuonna 1919 alun perin tarkkuustyökalujen valmistajana, josta juontaa

Lisätiedot

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

e xt treemisti parempi!

e xt treemisti parempi! e xt treemisti parempi! Uusi Truma Mover XT Truma Mover -vaununsiirtojärjestelmät Truma on huipputason tuote Karavaanarit ovat jo yli 15 vuoden ajan käyttäneet matkailuvaunuissaan luotettavia Mover -vaununsiirtojärjestelmiä.

Lisätiedot

Akselikytkimet & Kiinnitysholkit

Akselikytkimet & Kiinnitysholkit Akselikytkimet & Kiinnitysholkit Akselikytkimen valinnassa on hyvä ottaa huomioon seuraavat asiat: Akselikytkimet Onko radiaalista virhettä? Kuinka suurta momenttia siirretään? Kuinka suurta kierrosnopeutta

Lisätiedot

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet LAATUA JOKA KESTÄÄ KATSEEN JA KÄYTÖN Display Line Kirkkaasti parempaa kylmäsäilytystä Innovatiivinen Display Line -kalustesarja on tarkoitettu valmiiksi jäähdytettyjen

Lisätiedot

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet Minikaivurit Tuotenumero Avant 200-sarjaan A33153 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 250 mm kauhalla A32393 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 400 mm kauhalla A32394 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy

Lisätiedot

Paranna koneesi ajettavuutta. Kasvata ratanopeutta. Vähennä ja lyhennä ratakatkoja. Paranna työturvallisuutta. Paranna lopputuotteen laatua

Paranna koneesi ajettavuutta. Kasvata ratanopeutta. Vähennä ja lyhennä ratakatkoja. Paranna työturvallisuutta. Paranna lopputuotteen laatua Paranna koneesi ajettavuutta Kasvata ratanopeutta Vähennä ja lyhennä ratakatkoja Paranna työturvallisuutta Paranna lopputuotteen laatua Säästä energiaa Lisää tuottavuutta Skannerit koko paperinvalmistusprosessiin

Lisätiedot

E-HYVÄKSYNNÄT ALLEAJOSUOJAUS JA SIVUSUOJAUS TYÖKALULAATIKOT JA VARARENGASLAATIKOT OSANA SIVUSUOJAUSTA

E-HYVÄKSYNNÄT ALLEAJOSUOJAUS JA SIVUSUOJAUS TYÖKALULAATIKOT JA VARARENGASLAATIKOT OSANA SIVUSUOJAUSTA E-HYVÄKSYNNÄT ALLEAJOSUOJAUS JA SIVUSUOJAUS TYÖKALULAATIKOT JA VARARENGASLAATIKOT OSANA SIVUSUOJAUSTA TMT-Alleajosuoja Hyväksyntänumero: E4-58R-020343 Ext: 01 E-HYVÄKSYNNÄT TMT-Alleajosuoja on E-hyväksytty

Lisätiedot

Lämpöä kestävät pyörät

Lämpöä kestävät pyörät Lämpöä kestävät pyörät on tarkoitettu käyttökohteisiin, joissa hetkellinen lämpötila voi nousta jopa +0 C:een. Pyörien hetkellinen ja jatkuva lämmönkestokyky vaihtelee pyörän materiaalin mukaan +150 ja

Lisätiedot

INNOVATIIVISET TUOTTEET ATENA RUNNER NOPEA ASENNUS. laatukatot

INNOVATIIVISET TUOTTEET ATENA RUNNER NOPEA ASENNUS. laatukatot ATENA INNOVATIIVISET TUOTTEET RUNNER NOPEA ASENNUS laatukatot ` päällekkäin tai puskuun antikorroosiokäsittely antibakteerinenkäsittely sertifioitu järjestelmä korkealuokkaiset materiaalit erittäin kestävät

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT E-PRO LINJASTOKALUSTEET Kalusteet elintarvikkeille, CDGN ja CDGNL-sarja

TEKNISET TIEDOT E-PRO LINJASTOKALUSTEET Kalusteet elintarvikkeille, CDGN ja CDGNL-sarja TEKNISET TIEDOT E-PRO LINJASTOKALUSTEET Kalusteet elintarvikkeille, CDGN ja CDGNL-sarja E-Pro kylmäkalustesarjaan kuuluvat kylmäsäilytyskalusteet ja -työpöydät. Joustavan modulijärjestelmän ansiosta niistä

Lisätiedot

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz Raskaansarjan ammattilainen Paras valinta paineilman tuoton optimointiin ESN -sarjan ruuvikompressori on malliesimerkki nykyaikaisesta ruuvikompressorista.

Lisätiedot

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912 PASSION IN CRANES PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI Since 1912 PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä on maailman kehittynein työpajanosturi. Sen ainutlaatuiset

Lisätiedot

JÄÄKAAPIT 600 L ELECTROLUX BENEFIT-LINE

JÄÄKAAPIT 600 L ELECTROLUX BENEFIT-LINE Electroluxin Benefit-sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen GN mitoituksella. Päämateriaalina on ruostumaton AISI 304 teräs ja kapasiteetti tämän esitteen

Lisätiedot

Ama-Prom Finland Oy ei vastaa mahdollisista virheistä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ama-Prom Finland Oy ei vastaa mahdollisista virheistä. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 3 Amada 4 Amanit-pinnoite 5 Työkalujen turvallisuus 6 Yläterät 26 ja 35 7 Yläterät 30 8 Yläterät 45 9 Amada Promecam teräkiinnityksen mittapiirros 9 Yläterät 60 10 Yläterät 88 11 Yläterät 90 15 Puolipyöreät

Lisätiedot

TERÄKETJUT MONITOIMIKONEISIIN

TERÄKETJUT MONITOIMIKONEISIIN TERÄKETJUT MONITOIMIKONEISIIN HARVESTERIKETJUT 16H JA 18H OREGON 16H ja 18H -ketjut tarjoavat micro-chisel-hampaan sahaustehon ja optimaalisen sahausnopeuden, terävänä pysymisen ja huollon helppouden yhdistelmän.

Lisätiedot

Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448

Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448 Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN 2. HUOLETON LVI lämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsija paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Alumiini Polyasetaali Tuoteluettelo 2014 Sisällysluettelo: 3 Käyttökohteita 4 C-kiskot C-30 5 Liukupalat LP-30 6 Liukuprofiilit LK-30 7 C-kiskot C-20 8 Liukupalat LP-20

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

Geonex Oy on suomalainen yritys joka valmistaa, varustelee ja myy DTH-/uppovasaraporauslaitteita. Geonex-tuotteet on kehitetty käytännön työssä

Geonex Oy on suomalainen yritys joka valmistaa, varustelee ja myy DTH-/uppovasaraporauslaitteita. Geonex-tuotteet on kehitetty käytännön työssä VAAKAPORAKONEET PAALUTUSKONEIDEN VARUSTELUT TYÖKALUT VASARAT VARUSTEET HUOLTO KORJAUS KOULUTUS Geonex Oy on suomalainen yritys joka valmistaa, varustelee ja myy DTH-/uppovasaraporauslaitteita. Geonex-tuotteet

Lisätiedot

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan HD Lumilinko Avant 600-sarjaan Tuotenumero A21195 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX jopa puolet asennusajasta säästyy muihin töihin Lindab on yksinkertaistanut seinärakenteet. Tuloksena ovat uudet,

Lisätiedot

Höyhensarjan mestari uusi EVO7.

Höyhensarjan mestari uusi EVO7. Höyhensarjan mestari uusi EVO7. Maksimaalinen suorituskyky käyttäjäystävällisesti. Uusi TLC-teknologia tarjoaa: Ei kimmahdusta Minimoitu käyttövoiman tarve Vähentää käyttäjän rasitusta Ergonomisesti uudenaikainen

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Volvo Trucks. Driving Progress. Vetopöytä ja asennus

TEKNISET TIEDOT. Volvo Trucks. Driving Progress. Vetopöytä ja asennus Volvo Trucks. Driving Progress TEKNISET TIEDOT Puoliperävaunu kytketään sitä vetävään kuorma-autoon vetopöydän avulla. Vetopöytä on tavallisesti kiinnitetty vetoauton alustaan asennuslevyn avulla. Saatavana

Lisätiedot

Nokian E-Truck. Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen

Nokian E-Truck. Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen Nokian E-Truck Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen Teiden tarinoita GERARD LEUSHUIS, HOLLANTI Lähden sunnuntaina ja palaan lauantaina, turvallisesti. Gerard Leushuis

Lisätiedot

deli tekee kaupankäynnistä helppoa impulssihyllyköt

deli tekee kaupankäynnistä helppoa impulssihyllyköt deli tekee kaupankäynnistä helppoa impulssihyllyköt MUKANA MENOSSA! tosiasia Valmisaterioiden, salaattien, kolmioleipien ja muiden välipalojen kysyntä on kaupan nopeimmin kasvavia tuotekategorioita. Yhden

Lisätiedot

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Toisen sukupolven KX-SARJAN timanttisegmenttien valmistuksessa on käytetty uusinta KX-teknologiaa, jossa timanttihiukkaset ovat tasaisena rivistönä sideaineessa.

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT TYÖLAITTEET SNOWZOOM NIVEL-, U- JA ALUEAURAT SIIPILUMI-, HIEKOITUS- & LUMI- K AUHAT KAUHA-, PUOMI- JA AVOHARJAT WWW.SNOWSTAR.FI Huippulaitteet puhtaanapitoon Erinomainen hinta-laatusuhde

Lisätiedot

Eatonin UPS-huoltopalvelut. Osaamisena toimintasi jatkuvuus

Eatonin UPS-huoltopalvelut. Osaamisena toimintasi jatkuvuus Eatonin UPS-huoltopalvelut Osaamisena toimintasi jatkuvuus Eaton Corporation on globaali teollisuuden monialayritys. Eaton on johtava toimija seuraavilla toimialoilla: häiriöttömän sähkönsyötön, sähkönjakelun

Lisätiedot

G 12 edut 60.1.35. Aivan uusi lujuusluokka G12 Pewagilta

G 12 edut 60.1.35. Aivan uusi lujuusluokka G12 Pewagilta 60.1.35 G 12 edut Aivan uusi lujuusluokka G12 Pewagilta Innovatiivinen profiilin muoto parantaa ketjun tärkeimpiä ominaisuuksia (väsymis- ja taivutuslujuus) verrattuna pyöreään profiiliin. Ketjun kestävyys

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. ver. 1.2

KÄYTTÖOPAS. ver. 1.2 KÄYTTÖOPAS ver. 1.2 VAROITUS Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu alle kolme (3) vuotiaille lapsille. VAROITUS Emme kanna mitään vastuuta mahdollisista onnettomuuksista tai vahingoista, jotka johtuvat laiminlyönnistä

Lisätiedot

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 45.420 Ottoteho 800 Watt Antoteho 25 Watt Nauhan nopeus -8 m/sec Nauhan mitat / 9 / 0 mm Putken maks. Ø 50 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 400-4000 /min Johdon

Lisätiedot

Boliden Kokkola. vastuullinen sinkintuottaja

Boliden Kokkola. vastuullinen sinkintuottaja Boliden Kokkola vastuullinen sinkintuottaja Sinkkiteknologian edelläkävijä Luotettavaa laatua Boliden Kokkola on yksi maailman suurimmista sinkkitehtaista. Tehtaan päätuotteet ovat puhdas sinkki ja siitä

Lisätiedot

Filtralite Pure. Filtralite Pure JUOMAVESI. Filtering the water for tomorrow

Filtralite Pure. Filtralite Pure JUOMAVESI. Filtering the water for tomorrow Filtralite Pure JUOMAVESI Filtering the water for tomorrow 1 Kun haluat: Lisätä veden tuotantomääriä ilman nykyisen laitoksen laajentamista Säästää käyttökustannuksissa Kestävän ratkaisun veden suodattamiseen

Lisätiedot

ASENNUSOHJE Lighting Systems

ASENNUSOHJE Lighting Systems Suomi ASENNUSOHJE Lighting Systems Sisällys 3 4 6 8 9 10 11 Yleiset käyttö- ja turvallisuusohjeet Snep kiskoston osaluettelo Kiskoston asennus Kiskoston seinä- ja kattoasennus Linear L-valaisimen asennusohjeet

Lisätiedot

Huoltopalvelut. Kattoturva. ICOPAL-Tikasturva. Helposti ja turvallisesti katolle

Huoltopalvelut. Kattoturva. ICOPAL-Tikasturva. Helposti ja turvallisesti katolle Huoltopalvelut Kattoturva ICOPAL-Tikasturva Helposti ja turvallisesti katolle Icopal turvatarrainjärjestelmää käyttäen voidaan kiivetä katolle turvallisesti ja helposti. Se on käytettävyydeltään ylivoimaisesti

Lisätiedot

Tuotekortti: Rondo R2

Tuotekortti: Rondo R2 1 Tuotekortti: Rondo R2 2 TUOTETIEDOT Tuotekoodi Rondo R2-W-Fe RR40-1,0 (tyyppi, hyötyleveys=w, materiaali, väri, ainepaksuus) Pakkaus - Paino 0-2000kg - Levyt pakataan puulavalle muovilla peitettynä ja

Lisätiedot

K100. Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi

K100. Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi FI K100 Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi TESTIN PARAS K100 on suoriutunut kaikista käyttöikätesteistä vakuuttavasti. Satunnaisesti sarjatuotannosta testiin valitut liittimet osoittavat, että

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET

AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET OPTIMA YELLOWTOP SYVÄSYKLIAKUT ÄÄRIMMÄISEN VAATIVIIN SOVELLUKSIIN ALHAINEN SISÄINEN VASTUS MAHDOLLISTAA PAREMMAN ÄÄNEN LAADUN EI KAASUNMUODOSTUSTA EIKÄ EPÄMIELLYTTÄVIÄ

Lisätiedot

Metso MX. Multi-Action-kartiomurskain

Metso MX. Multi-Action-kartiomurskain Metso MX Multi-Action-kartiomurskain Metso MX Multi-Action-kartiomurskain +10 % parempi käyttöaste 10 % pienemmät käyttökulut Kulutusosista hyödynnetään jopa 70 % Multi-Actionteknologia Valikoiva tuotanto

Lisätiedot

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi Crawford OH1042 ASSA ABLOY Entrance Systems MIKSI KANNATTAA VALITA CRAWFORD OH1042 Kaunis ovilehden muotoilu luo uudenaikaisen ulkonäön. Kekseliäs kylmäsillan katkaisu

Lisätiedot

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

Paineilmanostin malli CPA ripustuskoukulla tai integroidulla siirtovaunulla

Paineilmanostin malli CPA ripustuskoukulla tai integroidulla siirtovaunulla Paineilmanostin malli CPA Kapasiteetit 125-980 kg CPA-paineilmanostimet on valmistettu vaativiin teollisuussovelluksiin. Vahva mutta kevyt runko helpottaa nostimen siirtoa. Ominaisuudet Käyttöpaine 5 7

Lisätiedot

LAMELLA-SELKEYTTIMET LAMELLA TM. laajennettavissa tarpeen mukaan. HYXO OY Ammattimainen Vastuullinen Avoin

LAMELLA-SELKEYTTIMET LAMELLA TM. laajennettavissa tarpeen mukaan. HYXO OY Ammattimainen Vastuullinen Avoin LAMELLA-SELKEYTTIMET LAMELLA TM laajennettavissa tarpeen mukaan HYXO OY Ammattimainen Vastuullinen Avoin LAMELLA LAAJENNETTAVISSA TARPEEN MUKAAN Lamella-selkeyttimiä on saatavana sekä yksittäisinä laitteina

Lisätiedot

MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET. Oy Machine Tool Co

MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET. Oy Machine Tool Co MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET Oy Machine Tool Co 1. Käyttökohteet Käsikäyttöinen MACCO BF -haarukkavaunu on matalarakenteinen, vain kuormalavalla olevan, kovilla pinnoilla liikuteltavan tavaran siirtelyyn

Lisätiedot

Valmistettu rankinta päivääsi varten

Valmistettu rankinta päivääsi varten Valmistettu rankinta päivääsi varten SpeedMax XL.404 -sahausjärjestelmä 19HX-ketju + SpeedMax XL -terälaippa + ketjupyörä NOPEAMPI. VAHVEMPI. KESTÄÄ PITEMPÄÄN Käytettävyysaika on ratkaiseva tekijä. Yksityiskohtien

Lisätiedot

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet LAATUA JOKA KESTÄÄ KATSEEN JA KÄYTÖN Display Line Kirkkaasti parempaa kylmäsäilytystä Innovatiivinen Display Line -kalustesarja on tarkoitettu valmiiksi jäähdytettyjen

Lisätiedot

J Ä RKEVÄ. Viputaljakuvasto - R A T KAISUT -

J Ä RKEVÄ.  Viputaljakuvasto - R A T KAISUT - J Ä RKEVÄ - R A T KAISUT - www.lug-all.fi Viputaljakuvasto Hihnaviputaljat Amerikkalainen LUG-ALL on huippulaatuisten käsitaljojen valmistaja. LUG-ALL kehitti lukituksellisen kaksoissalvalla varustetun

Lisätiedot

TYPPIKAASUJOUSET TUOTERYHMÄ 8300

TYPPIKAASUJOUSET TUOTERYHMÄ 8300 TYPPIKAASUJOUSET TUOTERYHMÄ 8300 TUOTEVALIKOIMA - Rungon halkaisija: 32-195 mm. - Alkuvoima: 150-12 000 dan. - Standardityöiskun pituus: 5-200 mm. - Erikoiskaasujouset tilauksesta. - Sarjat SC - ISO 11901-1

Lisätiedot

Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet. Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus

Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet. Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus Uuden sukupolven HEATER-lämmittimet Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus! Schaefflerin uuden sukupolven induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet

Lisätiedot

CASE: HSY Viikinmäki ENERGIATEHOKAS LIETTEEN KUIVAUS. Energiatehokas vesihuoltolaitos 10/2018

CASE: HSY Viikinmäki ENERGIATEHOKAS LIETTEEN KUIVAUS. Energiatehokas vesihuoltolaitos 10/2018 CASE: HSY Viikinmäki ENERGIATEHOKAS LIETTEEN KUIVAUS Energiatehokas vesihuoltolaitos 10/2018 1 CASE HSY: Energiatehokas lietteen kuivaus Lietteen kuivauslinkojen uusiminen Viikinmäen jätevedenpuhdistamon

Lisätiedot

Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista

Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista 100 years of experience Lahti Precision Teknologiajohtaja punnitus- ja annostusprosesseissa Annostusprosessit Jatkuva annostus Eräannostus Automaatio Punnitus

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje. Vetoaisa ZEA 2,8-1

Asennus- ja käyttöohje. Vetoaisa ZEA 2,8-1 Asennus- ja käyttöohje Vetoaisa ZEA 2,8-1 2 Asennus- ja käyttöohje: Vetoaisa ja vetopää Vetoaisan kiinnitys alapuolelta: Kiinnitys suoritetaan käyttäen M12 (M14) pultteja, aluslevyjä sekä itselukitsevia

Lisätiedot

Luentojen viikko-ohjelma

Luentojen viikko-ohjelma Luentojen viikko-ohjelma periodi viikko aihe opettaja 1 35,36 Johdanto, historiaa, suunnittelu, CE -merkki, kuormitus, kestävyys, materiaalit, valmistus Yrjö Louhisalmi 1 37,38,39 liitososat ja liitokset:

Lisätiedot

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä yhdyskuntatekniikka uponor ultra RIB 2 Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimainen kestävyys Uponor Ultra Rib 2 on Ultra-tuoteperheen

Lisätiedot

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt ja Fagerhult Notor REC LED Mukautettu ratkaisu Kun ROCKFONin tyylikäs X-reunamuoto yhdistetään Fagerhultin uppoasennettaviin

Lisätiedot

Taljat ja siirtovaunut

Taljat ja siirtovaunut Taljat ja siirtovaunut VITAL-lenkkiketjuviputaljat Kompaktin rakenteen ansiosta helppo käsitellä ja käyttää. Toimii kaikissa asennoissa: vetää, nostaa ja laskee. Kuormittamattoman nostimen kettingin pituutta

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA Liikkuvuus Tuottavuus Monitoimisuus Ympäristövastuu Luo mahdollisuuksia www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. Tähän eivät muut pysty. Kaiva, kuormaa, nosta ja

Lisätiedot

INSTRUMENTTIEN TEROITUSKONE

INSTRUMENTTIEN TEROITUSKONE INSTRUMENTTIEN TEROITUSKONE Terävin kärki Käsi-instrumenttien säännöllinen huolto on hammashoidon perusedellytys. Sillä luodaan perusta turvallisille korkealuokkaisille hoitotoimenpiteille. Puhtauden lisäksi

Lisätiedot

Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin

Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin Vuototiiviit jakokeskuskaapit käyttövesi- ja lämpöasennuksiin Ominaisuudet ja käyttötarkoitus Vuototiiviitä jakokeskuskaappeja käytetään käyttövesi- ja lämpöjärjestelmien jakeluputkistojen asennuksissa.

Lisätiedot

Käsityökaluja muovivannehtimiseen

Käsityökaluja muovivannehtimiseen Käsityökaluja muovivannehtimiseen Akkukäyttöiset käsityökalut Yhdistelmätyökalu Käsikiristin/lukitsin Strapexin edut Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset käsin

Lisätiedot

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Spandeckkävelysillat ja -työtasojärjestelmät LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä, kaikki samassa tuotteessa.

Lisätiedot

KAUHATUOTTEET KOVAAN KÄYTTÖÖN

KAUHATUOTTEET KOVAAN KÄYTTÖÖN KAUHATUOTTEET KOVAAN KÄYTTÖÖN Kuokkakauhat Kestotec Oy on edelläkävijä täyssuojattujen kauhojen valmistajana. Kauhatuotteemme ovat aktiivisen tuotekehityksen alaisia, ja kehitämme jatkuvasti entistä kestävämpiä

Lisätiedot