Synttäritarjoukset

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Synttäritarjoukset 1. 7.6."

Transkriptio

1 Synttäritarjoukset Avainapteekit 5 vuotta! Osallistu synttäriarvontaan! Katso s. 15 AK KU NA SI AVAI AT TA A! KA NN Liity Avainasiakkaaksi! SIAK A AVAIN Katso s. 15 US RTTI ASKO

2 Avainapteekit 5 vuotta! Avainapteekit-ketjussa kesä aloitetaan tuttuun tapaan syntymäpäiväjuhlilla. Olemme keränneet tähän tarjouskuvastoon suuren joukon hyviä ja tunnettuja apteekkituotteita todella edulliseen tarjoushintaan. Osa tuotteista liittyy selkeästi kesään ja lomailuun, unohtamatta kuitenkaan niitä tärkeitä jatkuvasti tarvittavia vitamiineja, kalaöljyjä ja maitohappobakteereita. Tarjoukset ovat voimassa kaikille asiakkaillemme ajalla , mutta mikäli olet liittynyt apteekkisi Avainasiakkaaksi, kerryttävät nämäkin tuotteet ostohyvityskertymääsi. Voit tutustua Avainasiakkuuden keskittämisetuihin ja liittyä yli tyytyväisen Avainasiakkaan joukkoon tämän liitteen viimeisellä sivulla olevalla liittymislomakkeella apteekkiasiointisi yhteydessä. Tervetuloa juhlimaan kanssamme. Arvomme kymmenen palkintoa kaikkien 7.6. mennessä viimeisellä sivulla olevan kilpailukupongin palauttaneiden kesken. Aurinkoista kesää toivottaen Masa Mannermaa toimitusjohtaja Avainapteekkien Markkinointi Oy Avainasiakkuus kannattaa! Avainapteekki on lähelläsi. Liittyminen on helppoa ja maksutonta. Ostohyvitystä heti kassalla jopa 8 %. Vaihtuvia kuukausitarjouksia. Liitteessä esiteltyjen tuotteiden hinnat ovat Avainapteekkien keskimääräisiä hintoja liitteen painoonmenopäivänä.

3 Kesähaavojen hoitoon Tyrehdytä vuotava haava painamalla sitä hetki puhtaalla taitoksella. Huuhtele haava juoksevalla vedellä ja viimeistele tarpeen mukaan desinfiointiaineella. Peitä haava hengittävällä laastarilla tai kuitukangassidoksella. Jos haavauma on laaja hyödynnä sidoksen alla rasvataitosta, joka estää haavan tarttumisen sidokseen ja edistää paranemista. Vaihda epäpuhtaat sidokset tarvittaessa uusiin, huuhtele ja kuivaa erittävä haava samalla. Suojaa haavakohta uimisen ajaksi vedenpitävällä sidoksella. Muista aina huolellinen käsihygienia ennen haavan hoitoa! 2,60 (3,80 ) PHARMACARE ANTISEPTINEN LIUOS 100 ml TAI ANTISEPTINEN SUIHKE 100 ml Haavojen ja nirhamien desinfiointiin. Sisältää myös hoitavaa allantoiinia. Ei kirvele. Valmistettu Suomessa. -20 % HANSAPLAST-LAASTARIT Hoitavat Hansaplast laastarit nyt edulliseen tarjoushintaan Avainapteekistasi

4 17,30 (21,90 ) EUCERIN SUN SPRAY KIDS SK50+ Erittäin vedenkestävä aurinkosuojasuihke lasten herkälle iholle. 18,50 (23,60 ) EUCERIN SUN SPRAY TRANSPARENT SK30 Miedosti hajustettu ja öljytön aurinkosuojasuihke. Nauti auringosta turvallisesti Auringon ultraviolettisäteily on voimakkaimmillaan kello välillä, jolloin suojautumistarve on suurin. Suojaa pienten lasten iho aina huolellisesti vaatetuksen ja/tai aurinkosuojavoiteen avulla. Käytä aina päähinettä auringossa oltaessa sekä suojaa myös silmät aurinkolaseilla. Erityisen tärkeää on suojata lasten silmät UV-säteilyn haitoilta. RANNALLE MUKAAN! Käytä ihotyyppisi mukaista aurinkosuojavoidetta riittävä määrä. Kertasuojaukseen kasvoille tarvitaan 1 teelusikallinen (5 ml) ja vartalolle 2 ruokalusikallista (30 ml). Erilaisia tuotemuotoja on lähes rajaton määrä, joten voit valita parhaiten tarkoitukseen sopivat tuotteet niin kasvoille, vartalolle kuin lapsillekin. Levitä voide tasaisesti suojattavalle alueelle noin puoli tuntia ennen aurinkoon menoa. Suomessa suojakerroin on useimmille riittävä, mutta etelän lomamatkoilla tarvitaan kertoimia suojaamaan iho kotimaata monin verroin voimakkaammalta UV-säteilyltä. Muista että UV-säteily on voimakkaampaa vuoristossa sekä veden, lumen ja hiekan äärellä heijastuksen takia.

5 18,80 (22,20 ) 24,90 (29,80 ) VICHY IDÉAL SOLEIL AURINKOSUOJASUIHKE 200 ml SK30 Näkymätön ja kosteuttava aurinkosuojasuihke vartalolle. Kevyt ja miellyttävä koostumus. Alkoholiton. LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS LASTEN AURINKOSUOJA- SUIHKE 200 ml SK50+ Miellyttävä ja lasten herkälle iholle sopiva erittäin vedenkestävä aurinkosuojasuihke. Hajusteeton ja parabeeniton. Lisää voidetta noin 2 tunnin välein sekä uimisen, hikoilun ja kuivaamisen jälkeen. Voidetta kannattaa levittää mieluummin liian usein kuin liian harvoin, sillä jokin kohta jää helposti suojaamatta yhdellä levityskerralla. Muista myös ihon jälkihoito auringossa oleilun jälkeen ihoa viilentävillä ja kosteuttavilla tuotteilla. Nämä parantavat ihosi toipumista auringonoton rasituksesta ja estävät ihon pintakerroksen hilseilyä. Jos ihosi pääsee palamaan, voit levittää akuuttiin tulehdukseen kortisonivoidetta pakkauksen ohjeen mukaan. Suojavoiteet säilyvät tavallisesti käyttökunnossa noin vuoden avaamisesta, mutta mökillä talvella jäätymään päässyt voide on käyttökelvoton.

6 Raikkaana kesään Hikoilu kuuluu kesään ja fyysisen aktiivisuuden lisääntyminen lisää myös tarvetta muuttaa peseytymisrutiineja ja mahdollisesti myös hygieniatuotteita. Käy suihkussa päivittäin ja käytä miedosti hapanta, ihon luonnollisen entsyymi- ja kosteussuojan säilyttävää pesunestettä. Tämä estää haitallisten bakteerien kasvua iholla ja auttaa pitämään sinut raikkaana. Valitse hygieniatuotteet oman ihotyyppisi ja hiustyyppisi vaatimukset huomioiden. Erilaisiin ihon ja hiuspohjan ongelmiin löytyy Avainapteekista runsaasti hyviä erikoistuotteita. Käytä hikoilun estämiseen ihollesi sopivaa antiperspiranttia. Tavallisten deodoranttien lisäksi tarjolla on myös tehokkaasti hikoilun estäviä tuotteita, joita ei tarvitse käyttää edes päivittäin. Levitä antiperspirantti aina puhtaalle ja kuivalle iholle valmisteen käyttöohjeen mukaan. 18,90 (22,60 ) AVÈNE SOOTHING EYE CONTOUR CREAM 10 ml Hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle iholle. Lievittää kutinaa, punoitusta ja turvotusta sekä kosteuttaa tehokkaasti. 21,90 (26,90 ) AVÈNE HYDRANCE OPTIMALE LIGHT UV20 40 ml TAI HYDRANCE OPTIMALE RICH UV20 40 ml Kosteuttavat päivävoiteet aurinkosuojalla SPF20. Light normaalille ja sekaiholle, Rich kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. RAIKAS OLO!

7 Pese jalat päivittäin ja kuivaa ne hyvin rakkojen ja hiertymien syntymisen estämiseksi. Jos jalkasi hikoilevat voimakkaasti, kiinnitä erityistä huomiota sukkien ja kenkien materiaaleihin sekä käytä tarvittaessa jalkojen hikoilua estävää jalkadeodoranttia. Iho tarvitsee kosteutusta myös kesällä. Käytä ihotyypillesi sopivaa kasvojen hoitotuotetta sekä perusvoidetta myös kesällä. Kevyemmät, vähemmän rasvaa sisältävät tuotteet ovat miellyttäviä kesällä, varsinkin jos hikoilet helposti. 8,90 (11,90 ) FAVORA PEHMEÄ PUHDISTUSVAAHTO Favora Pehmeä Puhdistusvaahto puhdistaa kasvot ja vesiliukoisen meikin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. 8,50 (11,00 ) TRIPLE DRY ORIGINAL TAI TRIPLE DRY MEN ROLL-ON 50 ml Triple Dry Original ja Triple Dry Men -antiperspirantit pitkäkestoiseen suojaan hikoilua vastaan. Antibakteerinen, alkoholiton ja tuoksuton. Sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille ja hajusteallergisille. Sisältää hoitavia ainesosia, kuten aloe veraa, allantoiinia ja glyseriiniä, jotka vähentävät ihoärsytystä.

8 6,90 (7,80 ) COMPEED MIX-PACK RAKKOLAASTARI 5 KPL UUTUUS! COMPEED toimii kuin toinen iho, lievittää kipua ja parantaa rakon nopeasti. Vihdoin 3 kokoa samassa pakkauksessa! 28,80 (36,50 ) NALOX LIUOS KYNSILLE 10 ml Nalox hoitaa ja ehkäisee kynsisientä. Se vähentää kynnen värjäytymiä, vahvistaa ja tasoittaa kynnen pintaa. Tuloksia jopa 2 viikossa. Jalat sandaalikuntoon Talven jälkeen jalat ovat usein huonossa kunnossa: iho kuiva ja kantapäät halkeamilla, känsiä ja kovettumia, koko talven talvikengissä riehunut jalkasilsa varvasväleissä ja kynsisieni varpaiden kynsissä. Jos kärsit vaikeista jalkaongelmista tai sinulla on jalkojen verenkiertoa heikentävä perussairaus, hoidata jalkasi säännöllisesti jalkojenhoitajan luona. JALAT KUNTOON! Päivittäiseen jalkahygieniaan kuuluu jalkojen pesu haalealla vedellä ja miedosti happamalla pesunesteellä. Kuivaa jalat ja etenkin varvasvälit huolellisesti. Jos käytät paksujen kovettumien ja kantapään kovet- tumien hoidossa raspia, älä raspaa liian usein tai riko ihoa vääränlaisella raspilla. Ihon rikkoutuminen lisää ihotulehduksen riskiä. Kovettumien vähentäminen kuorintasukalla tai rasvaamalla riittävän rasvaisella jalkavoiteella on suositeltava hoitotapa. Känsät ja syylät kannattaa hoitaa pois mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Apteekista on saatavissa helposti annosteltavassa muodossa olevia valmisteita, esim. känsäja syyläkynät ovat siistejä käytössä. Jos varvasvälisi ovat rikkoutuneet, kihelmöivillä rakoilla tai niitä kutisee sietämättömästi, sinulla on hyvin todennäköisesti jalkasilsa. Sen hoitoon on olemassa tehokas kertahoitovalmiste, joskin myös infektion uusiutumisen estäminen vaatii jalkineiden mahdollista vaihtamista. Hoitamattomana infektio leviää helposti myös kynsiin. Hoitamaton jalkasilsa tarttuu helposti kosteiden lattioiden väli-

9 29,90 (41,50 ) FOOTNER EXFOLIATING KUORINTASUKKA FOOTNER SOFT FOAM KAUPAN PÄÄLLE! FOOTNER kuorintasukka poistaa yhdellä hoitokerralla kuivan ja kovan ihon. FOOTNER vaahto hidastaa ihokovettumien muodostumista sekä kosteuttaa ihoa. 5,50 (7,50 ) ACO SENSE & CARE RICH CARE FOOT CREAM 100 ml Canola-öljyä ja sheavoita sisältävä täyteläinen ja ravitseva jalkavoide. imeytyy hyvin ja tekee ihosta samettisen pehmeän pitkäksi aikaa. Hajustettu. tyksellä saunassa, uimahallissa ja kuntosaleilla. Kynsisienen voi hoitaa myös lääkkeettömällä valmisteella. Leikkaa kynnet tarkoitukseen sopivilla, henkilökohtaisilla kynsisaksilla pesun tai saunomisen jälkeen jättäen kynsien kulmat. Vaihda sukat päivittäin. Kiinnitä huomiota sukkien kokoon ja tarkoituksenmukaiseen materiaaliin, varsinkin jos jalkasi hikoilevat voimakkaasti. Jos teet seisomatyötä ja jalkasi turpoavat helposti, käytä tukisukkia työsukkina. Huolehdi jalkojen ja alaraajojen lihaskunnosta liikkumalla riittävästi tai jalkajumpan avulla. Ylipainon välttäminen vähentää merkittävästi jalkojen kuormitusta ja parantaa myös jalkaterveyttä.

10 14,90 (19,90 ) 100,68 /kg 11,- (13,30 ) BETHOVER 1 mg 50 tabl. Bethover on vadelmanmakuinen purutabletti päivittäiseen B 12 -vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. Annostus on helppo, vain 1 tabletti päivässä. CALSORIN D mg + 20 µg 100 tabl. Helposti nieltävä kalsiumvalmiste päivittäiseen käyttöön. Sisältää myös kalsiumin imeytymiselle välttämätöntä D-vitamiinia. 9,80 (13,80 ) 85,96 /kg LYSI OMEGA-3 TUPLA+ 120 kaps. Omega-3 -rasvahapot sekä D- ja E-vitamiini samassa kapselissa. Puhdas etyyliesteröity kalaöljytiiviste. Päivittäiseen hyvinvointiin Kesän myötä moni lopettaa talvella käyttämiensä vitamiini-, kalsium- ja rasvahapporavintolisien käytön ajatuksella, että kesällä niitä ei tarvita auringon paistaessa. Luustomme uusiutuu koko elämämme ajan ja siksi kaikkien tulisi huolehtia riittävästä kalsiumin saannista jokapäiväisessä ravinnossa. Kasvuikäisten lasten, raskaana olevien sekä imettävien äitien tarve on aikuisen normaalitarvetta suurempi ja näiden erityisryhmien osalta kalsiumin riittävä saanti on erityisen tärkeää. Riittävä määrä kalsiumia saadaan 7-8 desilitrasta maitoa, mutta jos maitoa tai maitotuotteita ei syystä tai toisesta sisälly ruokavalioon, puuttuva määrä on korvattava muulla tavalla. D-vitamiinin merkitys elimistömme kokonaisvaltaisena säätelijävitamiinina on avautunut viime vuosien lukuisissa tutkimuksissa. D-vitamiinia tarvitaan myös kalsiumin tehokkaaseen imeytymiseen ja aineenvaihduntaan. D-vitamiinia pystyy muodostumaan ihossamme auringon säteilyn vaikutuksesta riittävästi huhti-elokuun välisenä aikana. Tästä huolimatta D-vitamiinilisää suositellaan vuoden ympäri seuraaville erityisryhmille: KÄYTÄ PÄIVITTÄIN! vauvat ja lapset alle 18 vuotta yli 60-vuotiaat raskaana olevat ja imettävät äidit

11 Monityydyttämättömien omega-3-rasvahappojen merkitys elimistön kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille on kiistämätön. Jos syöt rasvaista kalaa 2-3 kertaa viikossa, saat riittävän määrän näitä kullanarvoisia rasvahappoja. Muussa tapauksessa helpoin tapa ylläpitää sydän- ja verenkiertoelimistön normaalia toimintaa on nauttia puuttuva määrä laadukkaasta ja tutkitusta omega-3 -valmisteesta. Monet meistä nauttivat vitamiineja vain talvella tai kevätväsymystä estämään. On kuitenkin hyvä muistaa, että elimistömme tarvitsee niitä päivittäin. Esimerkiksi B 12 -vitamiinilisä on vuodenajasta riippumatta tarpeellinen erityisesti ikääntyville, kasvissyöjille ja happosalpaajien käyttäjille. 13,- (15,80 ) RELA TABS STRAWBERRY 30 tabl. Sisältää tutkitusti tehokasta Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteeria. Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla. Maitohappobakteerit ovat suolistomme normaaliin bakteerikantaan kuuluvia hyödyllisiä bakteereja, jotka kykenevät kiinnittymään ja elämään ruoansulatuskanavan ankarissa olosuhteissa. Voidessaan hyvin suolistossa ne lisääntyvät ja siten estävät ei-toivottujen bakteerien kasvumahdollisuuksia. Käytä säännöllisesti päivittäin ja seuraa omaa hyvinvointiasi pitkällä aikavälillä. 13,- (17,80 ) MINISUN JAFFA 20 µg 200 tabl. Raikkaan sitruksen makuinen D 3 -vitamiini. Minisun on helppo tapa turvata koko perheen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Hyvänmakuisen tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

12 Aktiivisille lihaksille 6,90 (7,80 ) SPECIALYT JUOMAJAUHE 6 ANNOSPUSSIA Specialyt on juomajauhe nestetasapainon säätelyyn. Se sisältää sokeria ja kivennäisaineita oikeassa suhteessa. Raikkaan mustaherukan makuinen Specialyt sopii myös lapsille. Magnesiumilla on keskeinen rooli paitsi lihasten ja hermoston toiminnassa myös kaikissa elimistömme biokemiallisissa reaktioissa. Magnesiumia tarvitaan yli 300 entsyymin toimintaan, jotka osallistuvat mm. energia-aineenvaihduntaan, proteiinien ja nukleiinihappojen muodostumiseen ja vitamiinien aktivointiin. Magnesiumin saantisuositus on miehillä 350 mg ja naisilla 280 mg päivässä. Perinteisten suun kautta nautittavien ravintolisien lisäksi magnesiumia voidaan annostella myös suoraan suihkeena iholle. Suihkeesta magnesium imeytyy tutkitusti nopeasti ja lievittää esimerkiksi lihaskramppeja, suonenvetoa ja urheilusuorituksen jälkeistä rasitusta tehokkaasti. Tehoa voi myös kokeilla levottomien jalkojen oireiluun. 9,90 (11,90 ) LIHASTEN HYVINVOINTIIN! ICE POWER KYLMÄGEELI 150 ml + 20 ml Tutkitusti tehokas ja lääkeaineeton apu lihaskipuun. Alkuperäinen suomalainen Ice Power geeli 20 vuotta!

13 Helle, liikunta, kuume ja vatsataudit voivat häiritä kehon normaalia neste- ja suolatasapainoa. Pelkkään janontunteeseen ei kannata luottaa, vaan si la vettä, laimeaa mehua tai nesteytysjuomaa läpi koko päivän. Nesteytysjuomien sisältämät kivennäisaineet, sokerit ja suolat tehostavat nesteen imeytymistä sekä tukevat elimistön luonnollista suolatasapainoa. Etenkin lasten ja vanhusten tulisi kiinnittää huomiota riittävään nesteen saantiin. Nestehukan yllättäessä ensioireita ovat päänsärky, vähävirtsaisuus sekä huonovointisuus. Perinteinen kylmägeeli on erinomainen tuote sekä akuuttien että pitkäaikaisten nivel- ja lihaskiputilojen hoidossa. Lääkkeettömänä se sopii kaikille erityisryhmillekin ja teho on kliinisesti tutkittu. Vaikuttaa nopeasti vähentäen kipua, laskien turvotusta ja laukaisten lihasjännitystä. Sopii myös aktiivisen kuntoharjoittelun jälkeiseen palautumiseen. 36,90 (46,10 ) 196,91 /kg ARTHROBALANS PLUS 120 tabl. Lisää liikunnan iloa! Vahva glukosamiinivalmiste nivelrustoille on entistäkin tehokkaampi. Nyt mukana myös C-vitamiinia 50 mg. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista nivelrustoissa. 11,90 (15,10 ) 64,67 /kg MULTIVITA MAGNESIUMSITRAATTI 150 mg 90 purutabl. TAI NIELTÄVÄ 90 tabl. Multivita Magnesiumsitraatti 150 mg on hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi.

14 Liity Avainasiakkaaksi Avainapteekkien avainasiakkuus kannattaa Avainapteekit on yksityisten apteekkien muodostama apteekkiketju, jolla on jo sata toimipistettä Suomessa. Tarjoamme avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi kaikissa elämäntilanteissa ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Liittymällä Avainapteekkien avainasiakasohjelmaan saat parhaat edut käyttöösi. Palkitsemme avainasiakkaamme ostosten keskittämisestä hyvillä eduilla sekä varmistamme lääkityksen mutkattoman onnistumisen. Kaikki Avainapteekkien toimipisteet löydät osoitteesta 1. Liittyminen Avainasiakkaaksi pääset helposti täyttämällä oheisen liittymislomakkeen ja palauttamalla sen omaan Avainapteekkiisi. Saat käyttöösi maksuttoman Avainasiakaskortin, jota näyttämällä varmistat mahdollisimman nopean ja asiantuntevan palvelun Avainapteekissasi sekä kaikki avainasiakasedut. Avainasiakaskortti on valintasi mukaan joko perinteinen muovikortti tai uudenaikainen mobiilikortti matkapuhelimessa. Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta. 2. Keskittämisedut Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta oheisen taulukon mukaan. Saat senhetkisen kertymäsi mukaisen alennuksen Avainasiakaskortilla suoraan kassalla kaikista normaalihintai- sista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostokertymä karttuu omassa Avainapteekissasi, josta saat myös ostohyvitysalennuksen. Avainasiakastarjoukset ovat tunnettuja terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, joista ilmoitetaan kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Apoteekki-asiakaslehdessämme. Avainasiakastarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekkien toimipisteissä ympäri Suomen. Asiakaslehden ajankohtaiset ja asiantuntevat artikkelit opastavat lukijaa monissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Myös avainasiakasohjelman uusimmat asiakasedut löytyvät kätevästi asiakaslehdestä. Avainasiakkaana Sinulla on myös mahdollisuus seurata reseptilääkkeittesi omavastuuosuuden vuosikertymää sekä tarvittaessa saada maksuton yhteenveto reseptilääkeostoksista edelliseltä tai kuluvalta kalenterivuodelta. Myös monet Avainapteekkisi tarjoamat apteekkikohtaiset lisäpalvelut (mm. reseptien uusiminen, terveysmittaukset, lääkehoidon arviointi, lääkkeiden kotiinkuljetus) ovat Sinulle merkittävästi edullisempia ja tarkemmat tiedot tarjolla olevista palveluista saat omasta Avainapteekistasi. Avainasiakkaana pääset hyötymään myös valtakunnallisten yhteistyökumppaniemme tarjoamista eduista sekä mahdollisista oman Avainapteekkisi paikallisten yhteistyökumppanien eduista. 3. Lääketurvallisuuden parantaminen Avainasiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat oman Avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa lääkehoidon turvallisuutta. Avainapteekkisi asiantunteva henkilökunta pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan myös asiakasrekisteriin tallennetut lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet. Palvelu on hyödynnettävissä täysimääräisesti vain keskittämällä kaikki reseptilääkeostot omaan Avainapteekkiin. OSTOHYVITYSTAULUKKO Ostot kalenterivuodessa Alennus-% % % % % >500 8 % AVAINASIAKKUUS KANNATTAA! AVAINASIAKKUUS KANNATTAA! AVAINASIAKASKORTTI AVAINASIAKASKORTTI

15 Avainasiakkaan liittymislomake Sopimusasiakkaana hyväksyn, että henkilötietoni tallennetaan Avainapteekkini tietojärjestelmään. Tallennettujen tietojen käsittely on täysin luottamuksellista eikä rekisteritietoja luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointiin. Asiakastietoni poistetaan järjestelmästä, mikäli en ole asioinut Avainapteekissani edellisen kalenterivuoden aikana, tai niin halutessani. Avainapteekki seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot omavastuuosuuden kertymistä Kelaan. Kun vuotuinen lääkekorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää minulle tiedon siitä, ja samalla saan lisäkorvausoikeudesta erillisen ilmoituksen Avainapteekissa esitettäväksi. Esitän Kela-korttini liittymislomakkeen palauttamisen yhteydessä. Annan Avainapteekilleni luvan katsoa tietoni Kelan Kelakorttitietojenkyselypalvelusta. Avainapteekit pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Leikkaa ja palauta omaan Avainapteekkiisi Etu- ja sukunimet Kotiosoite Postinro ja -toimipaikka Puhelin Sähköposti Henkilötunnus Veteraani (rasti ruutuun) Erityiskorvausnumerot/TPK (Apteekki tarkistaa) Lääkeaineallergiat, yliherkkyydet Haluamani Avainasiakaskortti Perinteinen muovikortti Mobiilikortti matkapuhelimeen* Minulle saa lähettää Avainasiakkuuteen liittyviä viestejä ja asiakaspostia, myös sähköpostilla tai tekstiviestillä (täytä tarvittavat tiedot yo. kenttiin) En halua, että minulle lähetetään mitään tiedotteita rekisteritietoihin perustuen (mahdolliset lääketurvallisuuteen liittyvät tiedotteet välitetään tarvittaessa) Päivämäärä Asiakkaan allekirjoitus Apteekin allekirjoitus Voit liittyä avainasiakkaaksi myös osoitteessa Osallistu synttäriarvontaan! * Olen tutustunut mobiilikortin käyttöehtoihin ja sitoudun noudattamaan niitä. Kela-kortti tulee esittää liittymislomakkeen palauttamisen yhteydessä. Arvomme 10 voittajaa. Voittajat saavat palkinnoksi OMRON CALORISCAN aktiivisuusmittarin (arvo 60 ) Palauta kuponkisi lähimpään Avainapteekkiin 7.6. mennessä. Suku- ja etunimet Kotiosoite Postinro ja -toimipaikka Puhelin Sähköposti Haluan saada Avainapteekkien terveystietoa sisältävän uutiskirjeen sähköpostitse.

16 Apobase Lotion 250 ml 6,90 norm. 9,20 Tarjous voimassa APOBASE SOPII JOKAISEN IHOLLE. Parabeeniton perusvoidesarja apteekista

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Linomix Suomalainen ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelema ravintolisä, joka sisältää pellavarouheen lisäksi 24 % marjoja (mustikkaa, tyrniä, karpaloa ja ruusunmarjaa)

Lisätiedot

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe,

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, Elivo Ravintolisät Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty kotimaisten eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotteet löydät apteekista

Lisätiedot

APTEEKIN. Heinäedut TIKKURILAN UUDEN. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

APTEEKIN. Heinäedut TIKKURILAN UUDEN. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää. TIKKURILAN UUDEN APTEEKIN Heinäedut Edut voimassa 27.6.-31.7.2019 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Saat Saat S-Etukortilla S-Etukortilla Bonusta Bonusta apteekkimyymälässä apteekkimyymälässä maksetuista

Lisätiedot

Nauti hyvinvoivasta hevosesta

Nauti hyvinvoivasta hevosesta UUTUUS! Nauti hyvinvoivasta hevosesta Supreme Horse Care uusi hevosten hyvinvointisarja. Kun hevonen liikkuu mielellään ja näyttää upealta, meidän hevosihmisten elämä on huoletonta! Uuden kotimaisen Supreme

Lisätiedot

BONUSAPTEEKKIEN TAMMITARJOUKSET

BONUSAPTEEKKIEN TAMMITARJOUKSET BONUSAPTEEKKIEN TAMMITARJOUKSET Tarjoukset voimassa 13. - 31.1.2017 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. S-Etukortilla lisäksi Bonusta! 19,70 (0,07 /kpl) Norm. 23,78 0,08 /kpl Minisun D-VITAMIINI 20 µg

Lisätiedot

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg NivelTeho Liiku nivelet lempeästi kuntoon. Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 40,70) Luontainen

Lisätiedot

BONUSAPTEEKKIEN. Tammiedut. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää

BONUSAPTEEKKIEN. Tammiedut. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää BONUSAPTEEKKIEN Tammiedut Edut voimassa 1.1.-31.1.2019 tai niin kauan kuin tavaraa riittää 17,90 /kpl (norm. 22,78 96,24 162,73 /kg) Minisun Monivitamiini Vahva 120 tabl., Minisun Monivitamiini Multi Plus

Lisätiedot

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg SKINGAIN Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä ihon ja nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90 241,80 e/kg (ovh 45,05) Vahvin Tonalin Alkuperäinen, tutkittu ja toimiva CLA-valmiste.

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

14,50 -25% SUPER MAGNESIUM LÄHES. Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. 100 tabl.

14,50 -25% SUPER MAGNESIUM LÄHES. Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. 100 tabl. SUPER MAGNESIUM Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. LÄHES -25% 100 tabl. 14,50 (ovh. 19,20) 130,63 e/kg UBIKINONI Q10 150 MG Luontainen

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

Bonusapteekkien KESÄTARJOUKSET

Bonusapteekkien KESÄTARJOUKSET Bonusapteekkien KESÄTARJOUKSET Tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonus. Voimassa 1.5.-30.6.2012 Hyvä Asiakkaamme Tervetuloa Bonusapteekkiin! Meitä on 6 apteekkia pääkaupunkiseudulla sinua palvelemassa

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps.

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen. 150+30 kaps. 74,90 (ovh. 97,70) 585,15 e/kg TÄHTITARJOUS! VALMARIN Aineenvaihdunta tasapainoon. Valmarin-kivennäisliuos

Lisätiedot

Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET

Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET Tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonus. Voimassa 1.10.-30.11.2014 0,51 /kpl 1 (norm. 105,64 0,59 /kpl) No. N o hiusra hiusravinne hiusra apt p ee apteekissa Lääkevalmisteet

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Hyvä välipala auttaa jaksamaan

Hyvä välipala auttaa jaksamaan Hyvä välipala auttaa jaksamaan Sisältö Välipalan vaikutus jaksamiseen ja koulumenestykseen Mistä hyvä välipala koostuu Maitotuotteet ja välipala Kuitu ja välipala Helposti lisää kasviksia ja hedelmiä välipalalle

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet

URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet santasport.fi URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet Yläkouluakatemia 2015-2016 Vko 36 Santasport Lapin Urheiluopisto I Hiihtomajantie 2 I 96400 ROVANIEMI SUOJARAVINTOAINEET https://www.youtube.com/watch?v=cgcpdskk1o8&spfreload=10

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

SYYSTARJOUKSET. Bonusapteekkien BONUSAPTEEKKIEN TARJOUKSET. Sinä hyödyt tuplasti: Saat tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonusta!

SYYSTARJOUKSET. Bonusapteekkien BONUSAPTEEKKIEN TARJOUKSET. Sinä hyödyt tuplasti: Saat tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonusta! BONUSAPTEEKKIEN TARJOUKSET Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET Tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonus. Voimassa 1.10.-30.11.2014 Sinä hyödyt tuplasti: Saat tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonusta! Tarjoukset

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

[Ryhmän nimi / Logo ]

[Ryhmän nimi / Logo ] Vitamiinikeskus Oy on tukemassa koulujen sekä erilaisten urheiluseurojen toimintaa varainhankinnan merkeissä! Vitamiinikeskus Oy on kuopiolainen vitamiinivalmisteiden ja ravintolisien myyntiin -ja markkinointiin

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota!

Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota! Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota! www.margariini.fi Kiva, että rasvat kiinnostavat! Rasvoja tarvitaan, sehän on selvä. Niin monet meistä nauttivat kuitenkin edelleen liikaa ikäviä kovia

Lisätiedot

Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa?

Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa? Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa? Ravitsemusterapeutti Nea Kurvinen Ravitsemusterapia Balans nea.kurvinen@ravitsemusbalans.fi Ravitsemuksen merkitys reuman hoidossa Monipuolinen

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

49,90. Omega7 TÄHT TARJ IOUS! Elinvoimaa limakalvoille! Alkuperäinen Omega7 kaksoistyrniöljy koko kehon herkille limakalvoille. 150 kaps.

49,90. Omega7 TÄHT TARJ IOUS! Elinvoimaa limakalvoille! Alkuperäinen Omega7 kaksoistyrniöljy koko kehon herkille limakalvoille. 150 kaps. Omega7 Elinvoimaa limakalvoille! Alkuperäinen Omega7 kaksoistyrniöljy koko kehon herkille limakalvoille. 150 kaps. 49,90 (ovh. 62,80) 475,24 e/kg TÄHT TARJ IOUS! Aurinko D 50 µg tai 100 µg Vahva ja hyvin

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

Vaaranmerkit Diabeetikon jalkaongelmien ennaltaehkäisy ja hoito. Jalkaterapeutti Anne Räsänen 2016

Vaaranmerkit Diabeetikon jalkaongelmien ennaltaehkäisy ja hoito. Jalkaterapeutti Anne Räsänen 2016 Vaaranmerkit Diabeetikon jalkaongelmien ennaltaehkäisy ja hoito Jalkaterapeutti Anne Räsänen 2016 Vaaranmerkit Omahoito - Ongelmia aiheuttavat Huono hygienia, hoitamattomat kynnet ja iho Virheelliset hoitotottumukset

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

Maito ravitsemuksessa

Maito ravitsemuksessa Maito ravitsemuksessa Sisältö Ravitsemussuositukset kehottavat maidon juontiin Maidon ravintoaineet Mihin kalsiumia tarvitaan? Kalsiumin saantisuositukset Kuinka saadaan riittävä annos kalsiumia? D-vitamiinin

Lisätiedot

Osallistu myös kesäkisaamme ja voita aito ipad-tabletti (arvo 499,-) Palauta kilpailukuponkisi lähimpään Avainapteekkiin 31.7. mennessä.

Osallistu myös kesäkisaamme ja voita aito ipad-tabletti (arvo 499,-) Palauta kilpailukuponkisi lähimpään Avainapteekkiin 31.7. mennessä. Kädessäsi oleva Avainapteekkien Kohti kesää -kuvasto on apteekkiemme asiantuntijoiden Sinulle koostama tietopaketti kesän ja loman viettoon. Kuvaston teemat on valittu huolella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ

EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ It s in our nature EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ EQ EVERYDAY sisältää tuotteet Lifeforce ja Vitastrong. Tuotteet on kehitetty täydentämään toisiaan ja varmistamaan kehosi K2-vitamiinin, omega-3-rasvahappojen,

Lisätiedot

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi Omevio Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen UUTUUS iholle ja turkille Mitä välttämättömät rasvahapot ovat? Välttämättömät rasvahapot ovat koirien ja kissojen ihon terveyttä

Lisätiedot

Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa

Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa Infektiot, allergiat ja astma urheilussa sairaudet ja vammat urheilussa UKK-instituutti 5.11.2012 Marika Laaksonen, ETT,

Lisätiedot

Bonusapteekkien KESÄTARJOUKSET

Bonusapteekkien KESÄTARJOUKSET Bonusapteekkien KESÄTARJOUKSET Tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonus. Voimassa 1.5.-30.6.2014 Hyvä Asiakkaamme Tervetuloa Bonusapteekkiin! Meitä on 6 apteekkia pääkaupunkiseudulla sinua palvelemassa

Lisätiedot

Luonnollisen läheltä

Luonnollisen läheltä Luonnollisen läheltä Se tulee läheltä. MAITOKOLMION MAITO ON AITOA LÄHIMAITOA Maitokolmion maito tuotetaan lähitiloilla melkein naapurissa. Se kerätään viikon jokaisena päivänä, pakataan ja lähetetään

Lisätiedot

71% KULUTTAJIEN TUNTEMA KLASSIKKOBRÄNDI VITAMIINIMARKKINAA KEHITTÄMÄSSÄ JO VUODESTA % ON VALMIITA SUOSIT- TELEMAAN

71% KULUTTAJIEN TUNTEMA KLASSIKKOBRÄNDI VITAMIINIMARKKINAA KEHITTÄMÄSSÄ JO VUODESTA % ON VALMIITA SUOSIT- TELEMAAN SYKSY 2017 KULUTTAJIEN TUNTEMA KLASSIKKOBRÄNDI VITAMIINIMARKKINAA KEHITTÄMÄSSÄ JO VUODESTA 1952 55% ON VALMIITA SUOSIT- TELEMAAN SELKEYTÄMME JA LAAJENNAMME TUOTEVALIKOIMAA SANA-SOL TUNNETTUUS 71% SELKEÄ

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

Mahdollisuus hankkia rahaa seuralle nauttimalla Gainomaxeja.

Mahdollisuus hankkia rahaa seuralle nauttimalla Gainomaxeja. Nyt mahdollisuus tilata laadukkaita tuotteita suoraan varastostamme. Tutustu tuotteisiin selä hintoihin luettelostamme. Tilaukset asiakaspalvelu@vitaseege.fi TOIMITUSEHDOT: Yli 252 :n tilaukset (sis. Alv

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita TUOTEKOULUTUS Taustaa - Ihonhoitotuotteiden, terveydenhuollon välineiden ja lisäravinteiden tuotekehitykseen erikoistunut perheyritys - Kaikki yrityksen omistajat ovat farmaseutteja, joilla on yli 20 vuoden

Lisätiedot

Juusto ravitsemuksessa

Juusto ravitsemuksessa Juusto ravitsemuksessa Juusto ravitsemuksessa Rakennusaineita luustolle Hammasystävällistä Sopii erityisruokavalioihin Juustojen koostumus vaihtelee Tuorejuusto valmistustavan mukaan Kypsytetty juusto

Lisätiedot

Acidophilus ja Acidophilus forte

Acidophilus ja Acidophilus forte Vahvat ihmisperäiset maitohappobakteerit Acidophilus ja Acidophilus forte Mikrokapseloidut maitohappobakteerit, jotka on suunniteltu kestämään maha- ja sappihappojen vaikutukset matkalla suolistoon. Yhdessä

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

Ravitsemustietoa tule-terveydeksi. Laura Heikkilä TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Tehyn kuntoutusalan opintopäivät

Ravitsemustietoa tule-terveydeksi. Laura Heikkilä TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Tehyn kuntoutusalan opintopäivät Ravitsemustietoa tule-terveydeksi Laura Heikkilä TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Tehyn kuntoutusalan opintopäivät 23.11.2018 Reumasairaudet ja ravitsemus Reumasairaus vaikuttaa ravitsemukseen monin

Lisätiedot

KELASIN SINKKI-MAGNESIUM

KELASIN SINKKI-MAGNESIUM KELASIN SINKKI-MAGNESIUM Kotimaiset, hyvin imeytyvät Kelasinhivenaineet sinkki ja magnesium nyt kätevässä tuplapakkauksessa! Huom.! erä u t t e t i o j ra -25% 2 x 200 tabl. 21,90 (ovh. 29,35) 54,75 e/kg

Lisätiedot

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA TAUSTA Vitamin Well on perustettu vuonna 2006 Ruotsissa. Tarkoituksena oli kehittää skandinaaviseen makuun sopiva vitamiinijuoma, joka samalla olisi hyvä ja moderni

Lisätiedot

Pieni Jalkojen hoito Opas

Pieni Jalkojen hoito Opas Pieni Jalkojen hoito Opas Renata Vuorijärvi Kynsien oikea leikkaustapa Kynsien oikea leikkaustapa Kynsiä leikatessa on huomioitava varpaan muoto. On kulmikkaita, pyöreitä ja rintavia varpaita. Oikeaoppisesti

Lisätiedot

sdasd Salvequick leikattava kangaslaastari, 5 m x 6 cm Ensihoito - terveys - turvallisuus C546264

sdasd Salvequick leikattava kangaslaastari, 5 m x 6 cm Ensihoito - terveys - turvallisuus C546264 C546264 kangaslaastari, 5 m x 6 cm kangaslaastari on leikattavissa sopivaan kokoon. Kangaslaastarirulla, 5 m x 6 cm, pahvipakkauksesssa. CP72601-03 Coverplast Classic laastarit 7.2cm x 2.2cm, 100kpl/ltk

Lisätiedot

Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi. Vasikoiden kasvatus. jbs portfolio. jbs:n kanssa

Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi. Vasikoiden kasvatus. jbs portfolio. jbs:n kanssa Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi Vasikoiden kasvatus jbs portfolio jbs:n kanssa jbs kälberpaste - vasikkatahna Lyhyesti taattu korkea taso immunoglobuliinia (johdettu IBR-vapaasta maidosta) sisältää

Lisätiedot

VARMISTA RAVINTEIDEN IMEYTYMINEN! Suihkeemme imeytyvät suoraan iholta tai suun limakalvoilta. Tutkitusti tehokas vaikutus!

VARMISTA RAVINTEIDEN IMEYTYMINEN! Suihkeemme imeytyvät suoraan iholta tai suun limakalvoilta. Tutkitusti tehokas vaikutus! VARMISTA RAVINTEIDEN IMEYTYMINEN! Suihkeemme imeytyvät suoraan iholta tai suun limakalvoilta. Tutkitusti tehokas vaikutus! Yritin nostaa tyttäreni D-vitamiinitasoja 3 vuotta tuloksetta, kunnes löysin DLux3000

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

M u n k s n ä s A p o t e k

M u n k s n ä s A p o t e k M u n k s n ä s A p o t e k Kanta-asiakasedut 21.9.-30.10.2009 1 TUTUSTU UUSIIN VERKKOSIVUIHIMME www.munkkiniemenapteekki.fi 2 3 Widmer kosteusemulsio 50 ml 19,50 Dermatologista ihonhoitoa Louis Widmeriltä

Lisätiedot

KANTA-ASIAKAS EDUT

KANTA-ASIAKAS EDUT KANTA-ASIAKAS EDUT 13.2.-31.3.2017 Hyvä kanta-asiakkaamme! Joulukuun 2016 kantaasiakaslehdessä ilmoitimme arvonnasta, jonka palkintona oli 100 euron arvoinen lahjakortti. Arpaonni suosi Tuula Turpeista

Lisätiedot

Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta

Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta 2. Yleistietoa Aloe Verasta MITÄ ALOE VERA SISÄLTÄÄ Mono- ja polysakkaridit (useita) Antrakinonit (ainakin 13 erilaista) Ligniinit Saponiinit Salisyylihappo Entsyymit

Lisätiedot

Polar Pharma Oy Kyttäläntie 8 A 00390 Helsinki. puh. 09 8493 630 info@polarpharma.fi www.polarpharma.fi

Polar Pharma Oy Kyttäläntie 8 A 00390 Helsinki. puh. 09 8493 630 info@polarpharma.fi www.polarpharma.fi Polar Pharma Oy Kyttäläntie 8 A 00390 Helsinki puh. 09 8493 630 info@polarpharma.fi www.polarpharma.fi Suomen vanhin urheilujuoma, joka kehitettiin 80-luvulla. Alun perin Suomen suurimman virvoitusjuomien

Lisätiedot

FORMARE 2015. Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon

FORMARE 2015. Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon FORMARE 2015 Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon Sisältö Kalorit ja kulutus Proteiini Hiilihydraatti Rasva Vitamiinit Kivennäis- ja hivenaineet Vesi ja nesteytys Ravintosuositukset

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

BONUSAPTEEKKIEN TARJOUKSET

BONUSAPTEEKKIEN TARJOUKSET BONUSAPTEEKKIEN TARJOUKSET Sinä hyödyt tuplasti: Saat tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonusta! Tarjoukset voimassa 1.6. - 31.7.2015 TÄLLÄ KUPONGILLA VAIN KESÄKUUSSA TARJOUSHINTAAN APTEEKKI APTEEKKI

Lisätiedot

POTILAAN HYGIENIAOPAS

POTILAAN HYGIENIAOPAS POTILAAN HYGIENIAOPAS Erikoissairaanhoito Hatanpään sairaala Sisältö SISÄLLYSLUETTELO Hygienia sairaalassa. 2 Käsihygienia.. 3 Käsien pesu 4 Käsien desinfektio... 5 Yskimishygienia.. 6 Henkilökohtainen

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN.

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Tukisukat eli kompressiosukat ovat tutkittu ja dokumentoitu menetelmä jalkojen verenkierron parantamiseen. Useimmat yhdistävät tukisukat ikääntyneiden ihmisten

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

VESILIUKOISET VITAMIINIT

VESILIUKOISET VITAMIINIT SUOJARAVINTOAINEET ENERGIAN LISÄKSI TARVITSEMME RAVINTOAINEITA ELINTOIMINTOJEMME YLLÄPITÄMISEEN JA SÄÄTELYTEHTÄVIIN SUOJARAVINTOAINEET VITAMIINIT KIVENNÄISAINEET eli mineraalit VESILIUKOISET VITAMIINIT

Lisätiedot

Tehty yhteistyönä tri Jan Torssanderin kanssa. Läkarhuset Björkhagen, Ruotsi.

Tehty yhteistyönä tri Jan Torssanderin kanssa. Läkarhuset Björkhagen, Ruotsi. idslofi04.12/06.2 Tehty yhteistyönä tri Jan Torssanderin kanssa. Läkarhuset Björkhagen, Ruotsi. Galderma Nordic AB. Box 15028, S-167 15 Bromma. Sweden Tel +46 8 564 355 40, Fax +46 8 564 355 49. www.galdermanordic.com

Lisätiedot

Laxabon. Kysymyksiä, vastauksia ja käytännön neuvoja. Suomi

Laxabon. Kysymyksiä, vastauksia ja käytännön neuvoja. Suomi Laxabon Kysymyksiä, vastauksia ja käytännön neuvoja Suomi Laxabon kysymyksiä, vastauksia ja käytännön neuvoja Vastaukset perustuvat Laxabon-oraaliliuosjauheen pakkausselosteeseen, päiväys 26.3.2010. Ota

Lisätiedot

apteekin annosjakelupalvelu Askel turvallisempaan lääkehoitoon

apteekin annosjakelupalvelu Askel turvallisempaan lääkehoitoon apteekin annosjakelupalvelu Askel turvallisempaan lääkehoitoon Tervetuloa apteekin annosjakeluasiakkaaksi! Annosjakelu on osa turvallista lääkehoitoa. Annosjakelusta hyötyvät etenkin sellaiset apteekin

Lisätiedot

Emättimen luontaisen bakteerikannan tasapainottamiseen ja ylläpitoon.

Emättimen luontaisen bakteerikannan tasapainottamiseen ja ylläpitoon. Emättimen luontaisen bakteerikannan tasapainottamiseen ja ylläpitoon. C-vitamiini 250 mg, 6 emätinpuikkoa. Apteekista ilman reseptiä. Emättimen bakteeritasapainon häiriö Emättimen bakteeritasapainon häiriö

Lisätiedot

D-vitamiini ja saanti- ja täydennyssuositukset

D-vitamiini ja saanti- ja täydennyssuositukset D-vitamiini ja saanti- ja täydennyssuositukset D-vitamiinia muodostuu iholla auringon ultraviolettisäteilyn vaikutuksesta ja lisäksi sitä saadaan ravinnosta. Käytännössä D-vitamiinia muodostuu riittävästi

Lisätiedot

www.vomoghundemat.fi

www.vomoghundemat.fi www.vomoghundemat.fi Vom og Hundemat on norjalainen koirien tuoreruokatuote. Se valmistetaan norjalaisista eläinperäisistä raaka-aineista, kuten broileri, naudan sisäelimet, pötsi, lohi, naudan maksa ja

Lisätiedot

32,90 -25% Trio-Kalaöljy. Edistää sydämen normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Trio 120+60 kaps. (ovh.

32,90 -25% Trio-Kalaöljy. Edistää sydämen normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Trio 120+60 kaps. (ovh. Trio-Kalaöljy -25% Edistää sydämen normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Trio 120+60 kaps 32,90 109,67 e/kg (ovh. 44,00) Nivelteho Liiku nivelet lempeästi kuntoon! Nivelteho

Lisätiedot

Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015

Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015 Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015 Suoliston vaikutus terveyteen Vatsa ja suolisto ovat terveyden kulmakiviä -> niiden hyvinvointi heijastuu sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin Jopa 80% ihmisen

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

KANTA-ASIAKASTUOTTEET

KANTA-ASIAKASTUOTTEET KANTA-ASIAKASTUOTTEET Kauppatori 1, 57130 Savonlinna puh. 044 053 6103 ABC Suuri Savontie 1, 57510 Savonlinna puh. 044 053 6104 HYÖDYNNÄ HELMIKUUN TARJOUSPASSI HELMIKUUSSA Pirteänä kohti kevättä Orionin

Lisätiedot

palvelua terveytesi hyväksi

palvelua terveytesi hyväksi palvelua terveytesi hyväksi KANTA-ASIAKASEDUT 2.5.-19.6.2016 Hyvä kanta-asiakkaamme! Kiinteistössä, jossa Iisalmen Ykkösapteekki toimii, toteutetaan julkisivuremontti kevään ja kesän 2016 aikana. Koko

Lisätiedot

BONUSAPTEEKKIEN. Jouluedut. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää

BONUSAPTEEKKIEN. Jouluedut. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää BONUSAPTEEKKIEN Jouluedut Edut voimassa 29.11.-31.12.2018 tai niin kauan kuin tavaraa riittää 29,90 (norm. 38,70 ) Helein lahjapakkaus (sisältää Helein Strong Biotin+ 60 tabl. ja Helein Strong Collagen

Lisätiedot

Vitamiinit. Tärkeimpiä lähteitä: maksa, maitotuotteet, porkkana, parsakaali ja pinaatti

Vitamiinit. Tärkeimpiä lähteitä: maksa, maitotuotteet, porkkana, parsakaali ja pinaatti Vitamiinit A-vitamiini Tärkeimpiä lähteitä: maksa, maitotuotteet, porkkana, parsakaali ja pinaatti Välttämätön näköaistimuksen syntyyn hämärässä, solujen kasvuun ja erilaistumiseen sekä ihmisen lisääntymiseen.

Lisätiedot

Johdanto omega-3-rasvahappoihin. Mitä eroa on kala-omegoilla ja kasvi-omegoilla?

Johdanto omega-3-rasvahappoihin. Mitä eroa on kala-omegoilla ja kasvi-omegoilla? Johdanto omega-3-rasvahappoihin Mitä eroa on kala-omegoilla ja kasvi-omegoilla? Rasvat ja öljyt koostuvat rasvahapoista Erityyppisiä rasvahappoja: 1. Tyydyttyneet rasvahapot, yleisimmät: palmitiini- (C16:0)

Lisätiedot

sdasd Steriili vedenpitävä

sdasd Steriili vedenpitävä BSN7214304 Coverplast Barrier Steriili vedenpitävä laastari (100kpl) Coverplast Barrier Steriili vedenpitävä laastari (100kpl) CP72601-00003 Coverplast Classic laastarit 7.2cm x 2.2cm, 100kpl/ltk Coverplast

Lisätiedot

palvelua terveytesi hyväksi

palvelua terveytesi hyväksi palvelua terveytesi hyväksi KANTA-ASIAKASEDUT 16.11.-31.12.2015 Hyvää ja Rauhallista Joulua Lämmin kiitos ja Onnellista Uutta Vuotta 2016 Hyvä kanta-asiakkaamme! Apteekkimme pitää hyvää huolta kanta-asiakkaistaan

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

Joka viidennen aikuisen vaiva

Joka viidennen aikuisen vaiva Kuiva suu ei laula. Joka viidennen aikuisen vaiva Suun kuivuus (kserostomia) johtuu alentuneesta syljen erityksestä ja hoitamattomana horjuttaa ihmisen koko yleisterveyttä ja hyvinvointia. Suun kuivumisesta

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

Lely Caring. - huomio vedinkastoon. innovators in agriculture. www.lely.com

Lely Caring. - huomio vedinkastoon. innovators in agriculture. www.lely.com Lely Caring - huomio vedinkastoon www.lely.com innovators in agriculture LELY CARING UTARETERVEYS Terve utare on parhaan mahdollisen maitotuotoksen perusta. Vuosittain keskimäärin joka kolmas lehmä sairastaa

Lisätiedot

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? VÄLIPALA Tehtävä Sinun koulupäiväsi on venähtänyt pitkäksi etkä ehdi ennen illan harjoituksia

Lisätiedot

Nicorette. tuoteopas. Tehokas apu tupakoinnin lopettamiseen

Nicorette. tuoteopas. Tehokas apu tupakoinnin lopettamiseen tuoteopas Tehokas apu tupakoinnin lopettamiseen NICORETTE -tuoteperheestä löydät juuri sinulle sopivan nikotiinikorvaushoitovalmisteen! Muista aloittaessasi nikotiinikorvaushoidon, parannat onnistumisen

Lisätiedot