Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön"

Transkriptio

1 Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

2 Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat, kirjoittavat, hoitavat sekä koskettavat niin ihmistä, ruokaa, paperia, laitteita kuin tavaroitakin. Käsiäsi ei mikään voi korvata. Pidä niistä hyvää huolta! Erisan Pro tuotteet ylläpitävät ja edistävät ihon hyvinvointia. Ihosi parhaaksi! Erisan Pro on ammattikäyttöön kehitetty henkilöhygieniasarja. Sen tuotteet ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Erisan Pro tuotteet puhdistavat tehokkaasti samalla sekä hoitaen että kosteuttaen ihoa pitkävaikutteisesti. Ammattikäyttöön kehitetyt tuotteet on tarkoitettu usein toistuvaan käyttöön, erityisesti tehostettuun käsihygieniaan. Siksi ne ovat hajustamattomia ja sisältävät vain tutkitusti turvallisia ja tehokkaita raaka-aineita. Herkällekin iholle sopivat tuotteet ovat turvallisia kaikkien käytössä. Ihorikot ovat portti taudinaiheuttajille, ehjä iho on hyvä suoja. Käsihuuhteen käyttö paljastaa ihon pienet rikkoutumat mikäli alkoholihuuhde kirvelee, ihossa on pieniä haavoja. Tällaisissakin tilanteissa käsihuuhteen käyttö nopeuttaa ihon paranemista, sillä käsihuuhde vähentää iholla väliaikaisesti olevien haitallisten mikrobien määrää. Ammatillisessa hygieniassa käyttämilläsi tuotteilla on merkittävä vaikutus ihosi kuntoon. Ammatilliseen käsihygieniaan kuuluvat tutkitut tuotteet ilman hajusteita ja väriaineita Ammatilliseen käsihygieniaan kuuluvat lyhyet kynnet, koruttomuus ja oikeat työskentelytavat. Lisäksi tarvitaan tehokkaita ja ihon kuntoa ylläpitäviä tuotteita ihon pesuun, desinfiointiin ja hoitoon. Huolellista käsihygieniaa noudattamalla varmistat, ettet levitä esimerkiksi kosketuspinnoilta tai ruoanvalmistuksesta lähtöisin olevia taudinaiheuttajia suojaat tartunnoilta niin itseäsi kuin muitakin ihmisiä. Pese kädet, kun ne ovat näkyvästi likaiset tai tuntuvat likaisilta. Kun tilanne edellyttää hyvää käsihygieniaa, käsihuuhdetta voi käyttää puhtaalle, kuivalle iholle myös ilman edeltävää vesipesua.

3 Pese ja desinfioi kätesi oikein Annostele pesuneste kostutettuihin käsiin, pese huolellisesti juoksevan veden alla, huuhtele ja kuivaa kertakäyttöisellä paperipyyhkeellä. Sulje hana paperipyyhkeellä. Annostele 3-5 ml käsihuuhdetta kuiviin käsiin ja hiero huolellisesti 30 sekuntia tai niin kauan kunnes kädet ovat kuivat. 1. Hiero sormenpäät toisen käden kämmentä vasten. 2. Hiero kämmeniä vastakkain. 3. Hiero sormia lomittain vastatusten. 4. Hiero sormien välit myös käden selkäpuolelta. 5. Hiero molemmat peukalot erikseen. 6. Hiero sormia koukistettuina vastakkain. Tuotteita hyvään käsihygieniaan! Käsidesi Desinfektiohuuhde Ammattikäyttöön kehitetty kevyesti geelimäinen etanolipohjainen (70 p-%) käsihuuhde sisältää ihoa hoitavia aineosia. Tutkitusti tehokas tuote hygieeniseen käsidesinfektioon (EN 1500). Erisan Käsihuuhde Usein toistuvaan käsiendesinfiointiin. Soveltuu hyvin sekä hygieeniseen että kirurgiseen käsien desinfektioon ( EN 1500, EN 12791). Tuotteen virusidinen teho on todennettu (EN noro-, adeno- ja poliovirus). Käsihuuhteen tehoaineena on 73,5 p-% (= 80 t-%) etanoli. Sisältää glyserolia ja kasviöljyjohdannaisia, jotka hoitavat ja ylläpitävät ihon kuntoa.

4 Erisan Soap Pesuneste Hajustamaton ja miltei tuoksuton, hellävarainen ja tehokas pesuneste. Pesee hyvin hankalammankin lian. Erinomainen usein toistuvaan käsien pesuun. Pohjoismaisen ympäristömerkin saanut Erisan Soap vaahtoaa pehmeästi ja huuhtoutuu hyvin. Joutsenmerkki Erisan Nonsid Hoitava pesuneste Usein toistuvaan käsien, vartalon ja hiusten pesuun. Pehmeästi vaahtoava ja helposti huuhtoutuva pesuneste sisältää runsaasti hoitavia ja kosteuttavia aineosia. Erisan Pesuvoide Voidemainen, puhdistava emulsio erityisesti kuivalle ja ohuelle iholle. Hajusteeton pesuvoide sopii käsihygieniaan, koko vartalolle ja intiimihygieniaan. Käsihygieniassa ja suihkupesussa pesuvoidetta käytetään pesunesteen tavoin. Vaahtoamaton emulsio pesee hellävaraisesti ja jättää iholle hoidetun tunnun. Erisan Pesuvoiteen käyttö ei heikennä käsihuuhteen desinfektiotehoa. Erisan Etasept Desinfektiohuuhde Tutkitusti tehokas (EN1500) ammatillisen käsihygienian perustuote.tehoaineena etanoli (70 p-%), jonka lisäksi Erisan Etasept sisältää runsaasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia aineosia, glyserolia ja glyseryylikokoaattia. Kevyesti geelimäinen koostumus helpottaa huuhteen levittämistä iholle. Hiero 3 5 ml huuhdetta huolellisesti kaikkialle käsiin ja jatka hieromista, kunnes alkoholi on haihtunut. Ihon kuivuttua desinfektio on tapahtunut. Allsept S Desinfektiohuuhde Kolmen alkoholin ja ihoa hoitavien aineiden seos. Viskositeetiltaan nestemäinen, geeliyttämätön käsihuuhde (EN 12791).

5 Erisan Cream Perusvoide Kevyt, tuoksuton perusvoide käsille ja koko vartalolle joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta, voide imeytyy miellyttävästi ja nopeasti. Päivittäiseen käyttöön sopiva riittoisa pakkaus. Erisan Protective Suojaava käsivoide Ammattikäyttöön kehitetty hajustamaton käsivoide, joka vähentää iholle tulevaa mekaanista ja kemiallista rasitusta. Suojaa ihoa kosteudelta, pesuaineilta ja liuottimilta. Soveltuu vaativiin olosuhteisiin, joissa käsien iho joutuu ulkoisille rasituksille alttiiksi. Erisan Kosteusvoide Hajustamaton kosteusvoide sisältää keramideja ja kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti. Sopii ihon päivittäiseen hoitoon, myös kasvoille. Soveltuu myös meikin poistoon. Erisan Perusvoide Hajustamaton, ihoa hoitava perusvoide kuivalle ja rasittuneelle iholle. Voiteen sisältämä B5-provitamiini (pantenoli) nopeuttaa pienten haavaumien ja iho-rikkojen paranemista. Erioil Kosteusemulsio Suomen suosituin käsivoide, jo vuosikymmenien ajan! Pehmentää, suojaa ja kosteutta ihoa. Jättää iholle kevyen suojan ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Saatavana hajustamattomana sekä hajusteellisena. Hoitava kokonaisratkaisu henkilöhygieniaan, päästä varpaisiin Erisan Suihkushampoo Hajusteeton, miellyttävän runsasvaahtoinen monikäyttöshampoo hiusten ja vartalon suihkupesuun. Sopii kaikille hiustyypeille ja pesee hellävaraisen tehokkaasti hiukset ja herkän hiuspohjan. Erisan Hiustenhoitoaine Tiivistemuotoinen tuote sopii herkälle hiuspohjalle ja kaikille hiuslaaduille. Parantaa kammattavuutta ja poistaa sähköisyyttä. Pantenoli ja hoitoöljy ylläpitävät hiuspohjan kosteustasapainoa. Erisan Pesupyyhe koko vartalolle Vesipesun korvaava hajustamaton puhdistuspyyhe ihon puhdistukseen, soveltuu myös intiimihygieniaan. Pehmeät, miellyttävät ja riittävän kosteat pyyhkeet voi lämmittää tai jäähdyttää. Pakkauksessa 12 pyyhettä.. Hajusteettomat tuotteet sopivat kaikille!

6 Arjen ylellisyyttä, tuoksua ja hoitavuutta Tuoksut ja värit ovat monille arjen ylellisyyttä. Vaikka usein toistuvaan ammatilliseen käyttöön tarkoitetut tuotteet ovatkin hajusteettomia ja väriaineettomia, ei tuoksuista ja väreistä täysin tarvitse luopua, mikäli vain itse tai joku lähiympäristön henkilöistä ei ole herkistynyt tuoksuille. Tuoksujen aistiminen on yksilöllistä kevyt tuoksu voi olla osa arjen pieniä iloja. Siksi valikoimassamme on myös tuoksuvia shampoita ja pesunesteitä. Kiilto Care Duett Tuoksuva, pirteän värinen pesuneste esimerkiksi julkisiin tiloihin. Vaahtoaa miellyttävästi, pesee hellävaraisen tehokkaasti. HandDes All Alkoholiton desinfioiva käsihuuhde soveltuu hyvin valvomattomiin julkisiin tiloihin. HandDes All parantaa hygieniatasoa tilanteissa, joissa käsien vesipesu ei ole mahdollinen, esimerkiksi ruokailutilojen yhteydessä. Geeliyttämätön, nestemäinen käsihuuhde, jossa puhdas, mieto mentholin tuoksu. Kiilto Care Lotion Miedosti hajustettu, hyvin imeytyvä voide käsille ja koko vartalolle. Miellyttävä, kevyt kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Kiilto Care Erilen Hius- ja suihkushampoo Raikastuoksuinen helmiäishohtoinen monikäyttöshampoo hiuksille ja vartalolle. Eri hiustyypeille sopiva shampoo helpottaa kammattavuutta ja poistaa hiuksista sähköisyyttä. Erilen on saanut Pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin. Kiilto Care Cream Wash Miedosti hajustettu hoitava pesuvoide kuivan ja herkän ihon päivittäiseen puhdistukseen. Kasvoille, vartalolle ja intiimihygieniaan. HC 38 HandCleaner Liuotteeton, erittäin tehokas käsienpuhdistusaine raskaalle ja vaikealle lialle. Rakeinen voide hierotaan kuiviin käsiin, vesipesu. Hand Cleanerin voi myös poistaa iholta paperipyyhkeeseen pyyhkimällä, mikäli tiloissa ei ole vesipistettä. Sitruunan tuoksuinen voide sisältää ihoa suojaavia ja hoitavia ainesosia. Riittoisa 3,8 l pumppupullopakkaus. Hygieeninen dispenserpakkaus ja annostelijaratkaisut Seinään kiinnitettävä teline ja dispenserpakkaus on taloudellinen ja kaikkein hygieenisin pakkaustapa, sillä korvausilma ei pääse pakkaukseen. Dispensertulpan erikoisrakenne annostelee ja suojaa tuotteen ulkoisilta altistuksilta haastavissakin olosuhteissa, jopa suihkutiloissa. Kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettuja dispensertelineitä on saatavana sekä lyhyellä että pitkällä painikkeella. Uutuus Kiilto Non-touch dispenserpakkauksille Pesu- ja desinfektioaineet saat automaattisesti toimivasta annostelijasta käsin koskematta. Lukittava laite sopii roiskevedenkestävänä myös kosteihin tiloihin. Helppoa ja nopeaa! Saatavana myös erillinen jalusta.

7 Hajusteettomat tuotteet Erisan Soap x500ml pumppupullo x1 l plo x1 l plo + pumppu x1 l disp x5 l Erisan Nonsid x500ml pumppupullo x1 l disp x5 l Erisan pesuvoide x500 ml pumppupullo x1 l disp. käsidesi x200ml plo x500 ml pumppupullo x1 l disp x5 l Erisan Käsihuuhde x100ml plo x500 ml pumppupullo x1 l disp. Erisan Etasept x500 ml pumppupullo x1 l disp x5 l allsept s x1 l disp x5 l Erisan Cream x300 ml pumppupullo Erisan Protective x500 ml pumppupullo Erisan kosteusvoide x150 ml tuubi x300 ml pumppupullo x1 l disp. Erisan perusvoide x150 ml tuubi x300 ml pumppupullo Erioil x150 ml hajustamaton x500 ml hajustamaton Erisan pesupyyhe x12 kpl/pussi Erisan suihkushampoo x500 ml plo x1 l disp. Erisan hoitoaine x500 ml pumppupullo Miedosti hajustetut tuotteet Erioil x150 ml miedosti hajustettu x500 ml miedosti hajustettu Kiilto Care Duett T x500 ml pumppupullo T x5 l Kiilto Care Cream wash x500 ml pumppupullo Kiilto care lotion x300 ml pumppupullo Kiilto CARE Erilen x500 ml pumppupullo x1 l disp x1 l plo x5 l HandDes All x1 l disp x5 l HC 38 Hand Cleaner ,8 l pumppupullo Annostelulaitteet Kiilto Non-touch Dispensertelineet lyhyt painike pitkä painike automaattinen annostelulaite jalusta 153 cm

8 Tengströminkatu 6, Turku puh , fax /2013 / KR

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET AK PRO käsihuuhde GEELIMÄINEN DESINFIOIVA JA KOSTEUTTAVA KÄSIHUUHDE Tehokkaaseen, nopeaan ja turvalliseen käsien desinfiointiin mm. terveydenhuollossa

Lisätiedot

Hoivakodin hygieniaratkaisut

Hoivakodin hygieniaratkaisut Hoivakodin hygieniaratkaisut Henkilöhygienia Tuote Tuote Pakkaus käsien pesu erisan soap Miellyttävästi vaahtoava ja hajusteeton, myös usein toistuvaan pesuun. 63002 63003 80383 80379 6 x 500 ml pullo

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

LV21772 BE HETI Klooripesu 1 L

LV21772 BE HETI Klooripesu 1 L TM40214 LV92200 LV21772 LV92196 Tummeli yleis-/hoitovoide, 410g LV Huuhteluainetiiviste, 750 ml LV Huuhteluaine, 5 l LV Color pyykinpesuneste, 1,5 l Tummeli yleisvoide auttaa säilyttämään ihon terveenä

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa

Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa Oikeilla kemikaalivalinnoilla voidaan parantaa prosessien tehokkuutta, lopputuotteen laatua sekä käyttäjien ja materiaalien

Lisätiedot

HENKILÖHYGIENIA / PESUAINEET Kattava valikoima eri henkilöhygienian tarpeisiin

HENKILÖHYGIENIA / PESUAINEET Kattava valikoima eri henkilöhygienian tarpeisiin HENKILÖHYGIENIA / PESUAINEET Kattava valikoima eri henkilöhygienian tarpeisiin Adermo on Ikaroksen oma tuotemerkki, jonka alta löydät laadukkaat ja kustannustehokkaat henkilöhygienian tuotteet. Tuotteet

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

Berner Pro Telineet ja annostelijat

Berner Pro Telineet ja annostelijat Berner Pro Telineet ja annostelijat SENSOMATIC-automaattiannostelija Sensomatic on tehokas käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun soveltuva automaattiannostelija, joka on saatavilla kahdella eri annostuksella.

Lisätiedot

Käsien pesu, desinfektio ja suojakäsineiden käyttö

Käsien pesu, desinfektio ja suojakäsineiden käyttö Käsien pesu, desinfektio ja suojakäsineiden käyttö Ohje henkilökunnalle 29.3.2011 1 Käsihygienia Kynnet, sormukset ja korut Sormuksien, rannekellon ja rannerenkaiden käyttö ei ole suotavaa terveydenhuoltotyössä,

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

KÄSIHYGIENIAOHJE LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN. KÄSIHYGIENIAOHJE KUNTAYHTYMÄ Infektio- ja sairaalahygieniayksikkö 28.11.2012

KÄSIHYGIENIAOHJE LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN. KÄSIHYGIENIAOHJE KUNTAYHTYMÄ Infektio- ja sairaalahygieniayksikkö 28.11.2012 MITÄ KÄSIHYGIENIALLA TARKOITETAAN? Käsihygienialla tarkoitetaan käsiin kohdistuvia toimenpiteitä, joilla pyritään vähentämään infektioiden ja niitä aiheuttavien mikrobien siirtymistä käsien välityksellä.

Lisätiedot

Berner Pro Telineet ja annostelijat

Berner Pro Telineet ja annostelijat Berner Pro Telineet ja annostelijat SENSOMATIC-automaattiannostelija Sensomatic on tehokas käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun soveltuva automaattiannostelija, joka on saatavilla kahdella eri annostuksella.

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

Kevät 2013 www.suurisiivousopas.fi

Kevät 2013 www.suurisiivousopas.fi Kevät 2013 www.suurisiivousopas.fi Kiilto Clean Club Puhdasta, raikasta pyykkiä! Osta riittoisa säästökoko, saat Erisan huuhteluainetivisteen 1L kaupan päälle! Zeoliititon pesuaine säästää konetta ja pyykkiä

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE!

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Ostaessasi Moshotuotteita tuet samalla hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Kätevästi verkossa mosho.fi ALOITA KAMPANJA, MYY JA TILAA TUOTTEET OSOITTEESSA MOSHO.FI Verkkosivumme on kehitetty

Lisätiedot

Oikeat tuotevalinnat puhtauteen.

Oikeat tuotevalinnat puhtauteen. Tuotantotilat Astia- ja pintahygienia F 201 Tisko Käsi-Tisko Maatalouden koneellinen pesu F 205 Virkku+ F 206 Torkku F 211 Glycocip F 200 Kope F1 Farm F 204 Jama F 215 Neste-Kope Eläinsuoja- ja eläinhygienia

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

Tuotevalikoimamme. - täydelliseen käsien- ja ihonhoitoon. säilöntäaineeton

Tuotevalikoimamme. - täydelliseen käsien- ja ihonhoitoon. säilöntäaineeton Tuotevalikoimamme - täydelliseen käsien- ja ihonhoitoon Sterisol System - täydellinen ja ainutlaatuinen ihonhoitojärjestelmä kaikenkokoisiin yrityksiin säilöntäaineeton Sterisol AB laatu, ympäristö ja

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Tuotevalikoimamme. - täydelliseen käsien- ja ihonhoitoon. säilöntäaineeton

Tuotevalikoimamme. - täydelliseen käsien- ja ihonhoitoon. säilöntäaineeton Tuotevalikoimamme - täydelliseen käsien- ja ihonhoitoon Sterisol System - täydellinen ja ainutlaatuinen ihonhoitojärjestelmä kaikenkokoisiin yrityksiin säilöntäaineeton Sterisol AB laatu, ympäristö ja

Lisätiedot

Kokonaisvaltaiset elintarvikehygienian ratkaisut

Kokonaisvaltaiset elintarvikehygienian ratkaisut Kokonaisvaltaiset elintarvikehygienian ratkaisut Puhtaus elintarviketeollisuudessa Ratkaisuja korkeaa hygieaniatasoa vaativiin kohteisiin Oikeilla kemikaalivalinnoilla voidaan parantaa prosessien tehokkuutta,

Lisätiedot

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka PERUSVOITEET ihon hoidossa Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka Markkinoilla noin 50 perusvoidetta Noin 40:stä KELAn peruskorvaus Koostumus Rasvat

Lisätiedot

Ammattisiivous Keittiöhygienia Henkilöhygienia Tekstiilien pesu

Ammattisiivous Keittiöhygienia Henkilöhygienia Tekstiilien pesu Ammattisiivous Keittiöhygienia Henkilöhygienia Tekstiilien pesu KiiltoClean - kumppanisi puhtauden maailmassa Kiilto Family on monen toimialan osaaja Kiilto Family -konsernin juuret ovat vuonna 1919 perustetussa

Lisätiedot

Puhdas lopputulos. Tuotteet ja ratkaisut pesuloille

Puhdas lopputulos. Tuotteet ja ratkaisut pesuloille Puhdas lopputulos Tuotteet ja ratkaisut pesuloille Parasta suomalaista puhtautta Pesuloiden asiakkaat ostavat puhtautta. Ammattilaisten pesularatkaisujen tulee olla tehokkaita, taloudellisia ja turvallisia

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

1. Yleispuhdistusaine

1. Yleispuhdistusaine Liite 1. 1/16 Tarjoaja ja puh.nro: Valkeakoski ja Akaa / pesu- ja puhdistusaineet, henkilöhygieniatuotteet, siivousvälineet, suojakäsineet, jätesäkit, konetiski- ja huuhtelukirkasteaineet Mikäli kaikkia

Lisätiedot

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA 1 SISÄLLYSLUETTELO ASEPTIIKKA 3 VAROTOIMET 3 VALMISTAUTUMINEN DOULAUKSEEN 4 SAAPUMINEN SAIRAALAAN 4 KÄSIENPESU 5 SUOJAKÄSINEET 5 KÄSIENPESUOHJE 6 KÄSIDESINFEKTIO 7 SYNNYTYSSALISSA

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE!

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Ostaessasi Moshotuotteita tuet samalla hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Kätevästi verkossa mosho.fi ALOITA KAMPANJA, MYY JA TILAA TUOTTEET OSOITTEESSA MOSHO.FI Verkkosivumme on kehitetty

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

KiiltoClean tuotteet ammattisiivous, keittiöhygienia, henkilöhygienia ja tekstiilienpesu

KiiltoClean tuotteet ammattisiivous, keittiöhygienia, henkilöhygienia ja tekstiilienpesu KiiltoClean tuotteet ammattisiivous, keittiöhygienia, henkilöhygienia ja tekstiilienpesu Joutsenmerkityt tuotteet täyttävät tiukat kriteerit, jotka ottavat huomioon tuotteen koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset.

Lisätiedot

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE!

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Ostaessasi Moshotuotteita tuet samalla hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Kätevästi verkossa mosho.fi ALOITA KAMPANJA, MYY JA TILAA TUOTTEET OSOITTEESSA MOSHO.FI Verkkosivumme on kehitetty

Lisätiedot

KÄSIHYGIENIA JA TAVANOMAISET VAROTOIMET PIAMARI KAARIO HYGIENIAHOITAJA

KÄSIHYGIENIA JA TAVANOMAISET VAROTOIMET PIAMARI KAARIO HYGIENIAHOITAJA KÄSIHYGIENIA JA TAVANOMAISET VAROTOIMET PIAMARI KAARIO HYGIENIAHOITAJA 040 584 2844 6.6.2018 KÄSIHYGIENIA JA TAVANOMAISET VAROTOIMET TAVANOMAISET VAROTOIMET Käsihygienia Suojaimet Ympäristö Hoito- Eritetahradesinfektio

Lisätiedot

Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto 1.1.2017 alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tilaukset: asiakaspalvelu@huippustore.fi `050 441 4539, 050 490 4065 Kun ostat 1ltk 2 x 1200ml

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Ihoongelmat teollisuusympäristössä ovat usein ehkäistävissä valitsemalla

Lisätiedot

MCF HYGIENIAPAKETTI. Bakteerit, hiivat. Homeet, levät, sienet

MCF HYGIENIAPAKETTI. Bakteerit, hiivat. Homeet, levät, sienet Bakteerit, hiivat Homeet, levät, sienet Mitä Hygieniapaketti on ja miten se toimii? MCF Hygieniapaketti on käsittely- ja tuotekokonaisuus, jonka avulla hyvän hygienian ylläpito on taloudellista ja tehokasta!

Lisätiedot

varainhankintaa medelanskaffning

varainhankintaa medelanskaffning varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE Onnistumme yhdessä Pienistä puroista

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Puhtaus on viesti ammattitaidosta. Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan

Puhtaus on viesti ammattitaidosta. Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan Puhtaus on viesti ammattitaidosta Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan Laatu alkaa puhtaudesta Suomalaisten korkeatasoisten elintarvikkeiden lähtökohtia ovat turvallisuus, puhtaus ja maukkaus

Lisätiedot

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi Johdanto Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi ihonhoidossa ja kosmetiikan käytössä. Kirja sopii myös sinulle, joka jo hoidat ihoasi tai käytät meikkiä, mutta kaipaat lisäohjeita

Lisätiedot

Desinfektio, siisteys ja puhtaus

Desinfektio, siisteys ja puhtaus Hiusten pesu ja hoitoaine (TA02001) Berner LV-shampoo herkkäihoisille Mieto, erityisesti herkkäihoisille sopiva shampoo kaikkien hiuslaatujen pesuun. Tekee hiukset helposti kammattaviksi. Sopii kaikille

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet

Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet Ihonhoito Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet Ihonhoito Abenan ihonhoitokonsepti perustuu pitkään kokemukseen kansainvälisillä terveydenhuoltosektoreilla. Olemme

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Ammattisiivous Keittiöhygienia Henkilöhygienia Tekstiilien pesu

Ammattisiivous Keittiöhygienia Henkilöhygienia Tekstiilien pesu www.kiiltoclean.fi Ammattisiivous Keittiöhygienia Henkilöhygienia Tekstiilien pesu pro KiiltoClean - kumppanisi puhtauden maailmassa Kiilto Family on monen toimialan osaaja KiiltoClean puhtautta luomassa

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO TEOLLISUUDEN JA LABORATORIOIDEN TARPEISIIN

TUOTEKUVASTO TEOLLISUUDEN JA LABORATORIOIDEN TARPEISIIN TUOTEKUVASTO TEOLLISUUDEN JA LABORATORIOIDEN TARPEISIIN 2014 2015 Laatu- ja ympäristöasiat Olee sitoutuneet ISO 9001 ja ISO 14001 -laatu- ja ympäristöohjelmiin. Berner Oy:n Helsingin toimipisteet ovat

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla työpaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet

Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet Puhtaus on viesti ammattitaidosta Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan Korkeatasoisten elintarvikkeiden lähtökohtia ovat turvallisuus, puhtaus

Lisätiedot

POTILAAN HYGIENIAOPAS

POTILAAN HYGIENIAOPAS POTILAAN HYGIENIAOPAS Erikoissairaanhoito Hatanpään sairaala Sisältö SISÄLLYSLUETTELO Hygienia sairaalassa. 2 Käsihygienia.. 3 Käsien pesu 4 Käsien desinfektio... 5 Yskimishygienia.. 6 Henkilökohtainen

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus M12001 Purell käsidesi 60 ml Käsidesi joka mahtuu vaikka taskuun.

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus M12001 Purell käsidesi 60 ml Käsidesi joka mahtuu vaikka taskuun. M12001 Purell käsidesi 60 Käsidesi joka mahtuu vaikka taskuun. PW15768673 ProWipes desinfektiopyyhe, alkoholiton, 300mm x 200mm, 25kpl/pkt Alkoholiton desinfektiopyyhe non-invasiivisille välineille ja

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO Teknokemia

TUOTEKUVASTO Teknokemia TUOTEKUVASTO Teknokemia 2.10.2019 1 Vitalis Ihovoide 50 ml Erittäin kosteuttava klassikkovoide, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Erittäin monikäyttöinen Vitalis on myös oiva kynsinauhavoide.

Lisätiedot

varainhankintaa medelanskaffning

varainhankintaa medelanskaffning varainhankintaa medelanskaffning o im i n t a a m m e et Tu ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KO RK EA LA ATU IS IA I HON HOI TOT UOT TEI TA KOKO P E RH E EL L E

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

VÄLINEHUOLTO H Y G I E N I A J A A S E P T I I K K A C O P Y R I G H T M A R I A K A H I L A M P I

VÄLINEHUOLTO H Y G I E N I A J A A S E P T I I K K A C O P Y R I G H T M A R I A K A H I L A M P I VÄLINEHUOLTO H Y G I E N I A J A A S E P T I I K K A C O P Y R I G H T M A R I A K A H I L A M P I IHMINEN INFEKTIOIDEN LEVITTÄJÄNÄ Taudinaiheuttaja siirtyy ihmisestä toiseen eri tavoin. Tartunnan lähteenä

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

Gojo saippuat ja Purell käsiendesifiointi tuotteet Hinnasto 2014

Gojo saippuat ja Purell käsiendesifiointi tuotteet Hinnasto 2014 Gojo saippuat ja Purell käsiendesifiointi tuotteet Hinnasto 2014 PURELL täydellinen ratkaisu toistuvaan käsienpesuun. Käytä käsienpesujen jälkeen ja niiden välissä käsihygienian säilyttämiseksi Ihanteellinen

Lisätiedot

Paradise. Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen.

Paradise. Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen. Paradise Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen. Paradise Haluamallasi värillä tai kuviolla. PARADISE DRY PUUVILLAPYYHEANNOSTELIJA

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

Perhepäivähoidon hygieniaohjeet

Perhepäivähoidon hygieniaohjeet Perhepäivähoidon hygieniaohjeet Hygienia ja puhtaus Hygienia on aikuisen ja lasten henkilökohtaista hygieniaa sekä työympäristön-, lelujen ja elintarvikkeiden puhtautta. Hygienian tehostaminen päivähoidossa

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot

Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet

Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet Puhtaus on viesti ammattitaidosta Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan Korkeatasoisten elintarvikkeiden lähtökohtia ovat turvallisuus, puhtaus

Lisätiedot

Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto. Käy sisään!

Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto. Käy sisään! Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto Käy sisään! Tervetuloa maailman pienim- mälle päivystysvastaanotolle. Huom! Cederroth 235 ml:n silmänhuuhtelupullo tilataan erikseen (REF 7221). Cederroth

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla tyopaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops ASK Education

Lisätiedot

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN HENKILÖHYGIENIA ALOE SILK IHOVOIDE Pehmentävä ja kosteuttava ihovoide koko keholle. Aloe Vera-kasvin uutetta, jojobaöljyä ja E-vitamiinia sisältävä voide parantaa pikku haavat

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi!

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! R O C K H A I R about EMMEDICIOTTO on italialainen innovatiivinen yhtiö joka tarjoaa kampaajille ja kuluttajille täydellisen luksus sarjan. Periaatteenamme onkin: Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! Hellävarainen

Lisätiedot

VÄLINEHUOLTO KÄSIHYGIENIA KAIKEN A JA O VÄLINEHUOLLOSSA TÄNNE VAIN PUHTAIN KÄSIN!

VÄLINEHUOLTO KÄSIHYGIENIA KAIKEN A JA O VÄLINEHUOLLOSSA TÄNNE VAIN PUHTAIN KÄSIN! KÄSIHYGIENIA KAIKEN A JA O VÄLINEHUOLLOSSA 12.10.2017 25. VALTAKUNNALLISET VÄLINEHUOLLON KOULUTUSPÄIVÄT Hotel Flamingo, Vantaa Jaana Palosara Hygieniakoordinaattori Kouvolan kaupunki/ Infektioiden ja tartuntatautien

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

palvelua terveytesi hyväksi

palvelua terveytesi hyväksi palvelua terveytesi hyväksi KANTA-ASIAKASEDUT 2.5.-19.6.2016 Hyvä kanta-asiakkaamme! Kiinteistössä, jossa Iisalmen Ykkösapteekki toimii, toteutetaan julkisivuremontti kevään ja kesän 2016 aikana. Koko

Lisätiedot

Sairaalahygienia- ja infektiontorjuntayksikkö/mr 23.1.2014

Sairaalahygienia- ja infektiontorjuntayksikkö/mr 23.1.2014 Sairaalahygienia- ja infektiontorjuntayksikkö/mr 23.1.2014 TAIPUISIEN TÄHYSTIMIEN PUHDISTUS JA DESINFEKTIO Taipuisien tähystimien puhdistus tulee aloittaa välittömästi käytön jälkeen. Työntekijän suojavaatetuksena

Lisätiedot

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY Teo llisuuspa per it Paperit Paperit ja telineet Puh. (09) 878 9160 Faksi (09) 878 91630 Paperit Teollisuuspaperit KÄSIPYYHKEET B25155 KÄSIPYYHEANNOSTELIJ Sekä ketju- että C-taitepaperille. Ketju

Lisätiedot

Hoivakodin hygieniaratkaisu 2015

Hoivakodin hygieniaratkaisu 2015 Hoivakodin hygieniaratkaisu 2015 Miksi valita KiiltoClean? Suomalainen tuotekehitys ja parhaat raaka-aineet Hoitavin ja tehokkain käsihygieniaratkaisu CE merkki takaa potilasturvallisuuden EN standardien

Lisätiedot

VALMISTEYHTEENVETO. Hygieeninen käsien desinfektio: Vähintään 3 ml STERILLIUM-liuosta hierotaan kuiviin käsiin 30 sekunnin ajan. Ei huuhdella.

VALMISTEYHTEENVETO. Hygieeninen käsien desinfektio: Vähintään 3 ml STERILLIUM-liuosta hierotaan kuiviin käsiin 30 sekunnin ajan. Ei huuhdella. VALMISTEYHTEENVETO 1. LÄÄKEVALMISTEEN NIMI STERILLIUM, liuos iholle 2. VAIKUTTAVAT AINEET JA NIIDEN MÄÄRÄT 100 g liuosta sisältää: Isopropanoli N-propanoli Mesetroniumetyylisulfaatti 45 g 30 g 0,2 g Täydellinen

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

PEVA KÄSIENHOITOTUOTTEET IHONSUOJAUSJÄRJESTELMÄMME IHON SUOJAUS KÄSIEN PUHDISTUS IHON HOITO

PEVA KÄSIENHOITOTUOTTEET IHONSUOJAUSJÄRJESTELMÄMME IHON SUOJAUS KÄSIEN PUHDISTUS IHON HOITO PEVA KÄSIENHOITOTUOTTEET IHONSUOJAUSJÄRJESTELMÄMME IHON SUOJAUS KÄSIEN PUHDISTUS IHON HOITO KÄSIENPUHDISTUS IHONSUOJAUSJÄRJESTELMÄMME IHONSUOJAUS IHONSUOJAUS SIVU 6 7 KÄSIENPUHDISTUS KÄSIENPUHDISTUSTAHNAT

Lisätiedot